Kirjoittaja Aihe: Bloodpit  (Luettu 1434 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Mirame

 • Vuotislainen
  • http://miramii.livejournal.com
Bloodpit
« : Elokuu 20, 2005, 13:11:29 »
Tämähän on vasta varsin mainio bändi. Onko kukaan kuullut siitä? Jos ei ole, niin on asiat kyllä hyvin huonosti. Bändin sivut löytyvät täältä.

Ensimmäinen levy Mental Circus ilmiintyy 24.8 ja singlet Out to find you ja Platitude ovat  jo ilmestyneet jonkin aikaa sitten. Molemmat ovat havaittavissa YleX:n himotuimmat-listalla. \o/ Käykäähän äänestämässä. On olemassa myös Platitude-musiikkivideo, joka on varsin ratkiriemukas sekä One more time-digisingle, jonka voi ladata ilmaiseksi täältä. Seuraa ohjeita.

Bloodpit-nimi tulee siitä, että kitaristi Paavo Pekkonen näki vuonna 98 unta, jossa John Lennon käskee Paavoa perustamaan bändin, jonka nimi on Bloodpit. Sitä aiemmin Matthau ja Paavo olivat soitelleet jo kahdestaan nimellä RIP.
Bändi ei suinkaan ole uusi tulokas, vaan on ollut kasassa jo noin 11 vuotta ja heiltä on ilmestynyt aiemmin neljä (loppuunmyytyä) omakustanne demoa. Bändi on soitellut pitkään Tampereella ja muualla ympäri Suomenmaata ja heillä on paljon kuuntelijoita.

Aamulehdellä on Bloodpit aiheinen kisa. Täällä se on. Siellä voit voittaa liput kohutun huippubändin keikalle. Keikkalista löytyy sivuilta.

Kannattaa katsastaa elokuun Suosikki-, City-, Rumba-, Matkaan-, Mix- ja Sue-lehdet. Kaikissa on juttua Bloodpitistä. 8D~

Bändissä on neljä jäsentä. Matthau (laulu/kitara), Paavo (kitara), Aleksi (basso) sekä Alarik (rummut).

-Mirame ja Mirachiel

//Adéa poisti viestinkuvan toimimattomuuden (ja laittomuuden) vuoksi.
ava by iita

Istar

 • Ankeuttaja
Bloodpit
« Vastaus #1 : Elokuu 20, 2005, 14:34:44 »
Olen ollut jopa kaksikertaa keikallakin, ennen kylläkin kuin siitä tuli kuuluisa. On istunut lavan reunalla kun ne soitti vaihtanut sen laulajan kanssa katseita ja hymyjä.

Musiikista pidän, se on todella mukavan kuuloista. Ei lemppari mutta on hyvää juu.

Poissa Countess Raiven

 • His Sin
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • zijn engel
 • Tupa: Tuvaton
Bloodpit
« Vastaus #2 : Elokuu 26, 2005, 22:36:09 »
Loistava bändi, ihana laulaja........ja ihan kiva rumpali..
Itse tykkään bändin musiikista ja levy pitää ostaa sitten kun on aikaa ja rahaa..............
Platidu musavideosta tykkään ja muutenkin hyvä biisi......
Bändi kuuluu pitkään tykkäämislistaani...
My head's a mess. But at the time clearer,
And I'm feeling so content. But unsure,
Reaching out, reaching in, Wish I knew what you were dreaming, And I never want to ever let this go.

Mayfly

 • Ankeuttaja
Bloodpit
« Vastaus #3 : Syyskuu 07, 2005, 16:05:02 »
Ihana bändi <3 Olin eilen keikalla, mahtavaa oli:) Ja Ikaalisiin voitin Aamulehden kisasta rannekkeen:D
Ekan kerran taisin kuulla... Summerissa. Rakastuin Platitudeen täysin! One More Time:n kävin lataamassa, ihana kappale sekin. Ja kunhan rahaa saan, ostan levyn.
Matthau on ihana, tosin Alarik ihanempi:)
Bloodpit on kerrassaan mahtava bändi!:D

Poissa Cayenne

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Bloodpit
« Vastaus #4 : Syyskuu 15, 2005, 16:48:18 »
Bloodpit on ehdottomasti mielestäni paras bändi! Kuulin Bloodpitistä ensimmäisen kerran joskus tämän vuoden alussa ja olen pitänyt siitä asti kun kuulin Out to find you:n radiosta.
Mental Circus - albumia odotin todella hartaasti ja ostin sen heti kun se julkaistiin. Se on aivan loistava levy, parasta kappaletta on mahdoton valita kun kaikki ovat niin hyviä :). Jokainen kappale on erilainen ja todella pidän Matthaun persoonallisesta äänestä.

Platitude-musiikkivideo on ihana, Matthau sopii tappajan rooliinsa, Alarikin ilmeet ovat aivan loistavia ja Paavoa ja Aleksia mekot pukevat todella hyvin xD.

Kaksi kertaa olen nähnyt Bloodpitin livenä, Tammerfesteillä heinäkuussa ja viime lauantaina Lempäälässä (siellä oli aivan ihanaa ja mahtavaa, tosin Alarik-raukka soitti 38 asteen kuumessa. ihailtavaa työmoraalia :D). Bloodpit on todella loistava livebändi, lavashow on todella energinen ja he osaavat ottaa yleisönsä.

Täytyy vielä mainita, että Matthau, Alarik, Paavo ja Aleksi ovat mahtavia, hauskoja ja ihania tyyppejä, varsinkin livenä. Nimmaritkin omistan muilta paitsi Aleksilta. (se asia täytyy vielä joskus korjata ^^).  
Kamala ikävä on poikia, enkä jaksa odottaa että taas pääsen pian keikalle, mutta se saattaa kyllä mennä johonkin ensi kesään :|.

Poissa Graveheart

 • Vesijuoppo Yrjäläinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Bloodpit
« Vastaus #5 : Joulukuu 23, 2005, 13:53:54 »
Minä näin tämän yhtyeen lämppäämässä Helloweenia viime marraskuun lopulla. Vaikka kuinka yritin niin en vain tykännyt yhtään niistä kappaleista, en sitten millään. En tiennyt heistä mitään sitä ennen enkä haluaisi tietää enää jälkeenkään. Kappaleet olivat kuin unohdettavaksi tehtyjä ja laulajalla oli tylsä ääni. Hän yrittikin olla todella "cool" tyyppi, mikä ei auttanut yhtään. En ymmärrä kuinka tuollainen bändi päästetään lämppäämään jotain sen tasoista yhtyettä kuin Helloween.

Heidän esityksensä paras kohta oli ehdottomasti se, kun laulaja heitti mikrofoniin epäselvällä äänellään: "tän seuraavan biisin nimi on Vlashkgbr blaablaa" ja yleisöstä joku rääkäisi kovaan ääneen että "Mikäää?" Silloin melkein kaikki repesivät nauramaan, kaikki paitsi Bloodpitin jäsenet. Pystyin jotenkin aistimaan yleisön mielipiteen ja päättelemään heidän eläytymisestään että ainakin 90% heistä oli samaa mieltä Bloodpitistä kanssani.

Ehkä joku tykkää.
My gramma has this joke where she says "Knock knock"
I say "Who's there?"
She says "I can't remember" and starts to cry

ewewewe

 • Ankeuttaja
Bloodpit
« Vastaus #6 : Joulukuu 31, 2005, 15:00:39 »
En huomioinut Bloodpittiä lainkaan Platituden soidessa radioissa suurinpiirtein joka viidentenä kappaleena.

Vasta uusin sinkku Bad-ass Blues (??) avasi silmäni bändille. Eli olen suhteellisen uusi tämän bändin tuotannosta kiinnostunut.

Matthaun tyyli on todella omaperäinen ja varsin huomiota herättävä. Varsin räväkkä persoona on herra muutenkin :)

lohivote

 • Ankeuttaja
Bloodpit
« Vastaus #7 : Joulukuu 31, 2005, 15:43:00 »
Tutustuin Bloodpitiin Negativen (Christus) kautta, ja seurailin bändiä jo melko kauan ennen kuin Platitude alkoi soida radiossa. Mahtava biisi, mikäs siinä. Myös tämä Bad-Ass Blues ralli on ihan kiva kappale. Wise men don't cry<3
Autumn rokkaa myös, varsinkin demoversiona

Alarik (rummut) on kyllä aika mahtava tyyppi.

Axl

 • Ankeuttaja
Vs: Bloodpit
« Vastaus #8 : Heinäkuu 26, 2007, 13:08:46 »
BLOODPITIN KOTISIVUILTA (ja ne jotka kuuluu postituslistaan on myös saaneet tän):

25.07.07 - Kasetti ei kestä enää yhtään & kootut selitykset vol. 79345

Bloodpitin kaikki sovitut keikat, mukaan lukien loppusyksyn Euroopan kiertue, on peruttu ja bändi jää toistaiseksi kokonaisvaltaiselle tauolle. Viime perjantainen kahden biisin mittainen Sunset Beach Party esiintymisemme todisti, että bändin jäsenten mielenterveys ole enää keikkailun edellyttämällä tasolla. Melkein viisi vuotta on tällä kokoonpanolla väännetty ja paljon yhdessä koettu, mutta ihmismielen sietokyvylläkin on rajansa. Kasetti on ollut lähellä hirttää kiinni ennenkin, rajoilla on pyöritty jo pitkään ja nyt se ei kestä enää yhtään.

Elämänhallinta lähtee ihmisestä itsestään ja tällä hetkellä bändin laulusolistin henkilökohtaiset ongelmat sekä tarve sekoittaa tai selvittää päänsä milloin milläkin käsillä olevalla aineella heijastuvat aivan liikaa koko bändin tekemisiin. Ehkä on parempi katsoa vaikkapa Popedaa ja puuttua ongelmaan ennen kuin joudutaan turvautumaan serkkuun solistin korvikkeena.

Tilanne, johon olemme ajautuneet, on aivan äärimmäisen turhauttava ja se on vain nyt ratkaistava tavalla tai toisella. Palaamme bändinä lavoille sitten kun olemme jälleen kokonaisuudessamme yleisömme arvoisessa kuosissa. Mikäli tätä ei tapahdu, niin sitten tämä oli kai meidän osalta tässä. Ilmoittelemme taas kun asiat edistyvät suuntaan tai toiseen. Se on kuitenkin selvää, että tauko saattaa venyä pitkäksi. Suuret pahoittelut aiheuttamastamme päänvaivasta kaikille osapuolille ja erityisesti kaikille faneillemme.

Suuri kiitos teille kaikille kaikesta mahdollisesta, ehkä me näemme vielä joskus!

-BLOODPIT-

~

Kiitos Bloodpitille näistä vuosista. Toivottavasti tulette vielä joskus takaisin.