Kirjoittaja Aihe: Klamydia - bändinä  (Luettu 1357 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Missy

 • Ankeuttaja
Klamydia - bändinä
« : Marraskuu 01, 2004, 14:37:00 »
Onko kukaan teistä koskaan kuunnellut Klamydiaa? Jos on niin mitä piditte? Oma veljeni kuuntelee sitä ja siinä sivussa minäkin. Joidenkin laulujen sanat jää helposti mieleen. Esimerkiksi laulu Kosketus. Se kertoo ihan tosiasioista mitä tässä (julmassa) maailmassa voi tapahtua. Jotkut laulut taas ovat pelkkää huumoria. Bändi kokonaisuutena on aika "härski", ottaa huomioon laulut, nimikin jossain määrin ja kuvat joita on levyn kannessa. Kommenttia!

Xeemu

 • Ankeuttaja
Klamydia - bändinä
« Vastaus #1 : Marraskuu 01, 2004, 14:48:48 »
Kosketus on erittäin hyvä kappale. Muitakin loistavia kappaleita Klamydialta löytyy. Itselläni ei ole yhtään levyä, mutta onneksi kirjastosta löytyy kaksikin kokoelmaa. Olisiko 10v ja 15v. kokoelmat. Mukavaa meininkiä pojilla.

HiiHaa

 • Ankeuttaja
Klamydia - bändinä
« Vastaus #2 : Marraskuu 01, 2004, 15:12:43 »
Klamydia-fanaatikko jo ainakin kymmenen vuoden ajalta ilmoittautuu! Suomen paras livebändi, varsinkin pikkuklubeissa pidetyillä keikoilla - festarilavalle ei sovi alkuunkaan. Pidän suurimmasta osasta kappaleista, ja suosikkia on mahdoton nimetä, koska lista olisi loputon. Ja vaikka keikka kestäisi 3 tuntia, aina tuntuu että joku suosikki jää soittamatta, koska materiaalia on niin paljon! Yksittäisistä kappaleista on kuitenkin pakko mainita toiseen ikuisuusfanituskohteeseeni liittyen Aku Ankka-laulu. :) Sekä coverbiiseistä Vanha holvikirkko. Ja asennebiisejäni ovat ainakin E.V.V.K. ja Mihin ne kaikki katosi? Noniin, varotaan, tästä se satojen biisien listaaminen ryöstäytyy kohta käsistä...

Klamydia saa minut usein nauramaan, hyvälle tuulelle ja bilefiilikseen, tarpeen tullen myös vakavoitumaan, miettimään sanoituksia, tunnelmoimaan. Monessa kappaleessa on joku nokkela koukku sanoissa, niiden merkityksissä tai ajatuksessa jonka löydettyä kappale tuntuu ihan "omalta".

Vaikka oikeastihan harvat Klamydian kappaleet ovat musiikillisesti tai lyriikallisesti kovinkaan korkeaa kulttuuria... [muoks.]Ja isot pointsit bändi saakin siitä, että ovat rohkeasti sitä mitä ovat, eivätkä yritä olla liian "myyviä", vaikuttaa muka-taiteellisilta tms.![/muoks.] Eikä Vesku ehkä ole maailman musikaalisin laulaja, karismaattinen kylläkin! Voisi silti saada kylmää kyytiä Idols-tuomareilta... X) Monissa biiseitä on kuitenkin enemmän sisältöä, kuin pintakuulemalta voisi päätellä. Ei Klamydia ole vain räkäteinien muka-asenteellista kolmen siiderin känni- ja tissihuumorimusiikkia, vaikka tällaistakin kuulijakuntaa sillä tietysti on. Minun ikäisistä ne, jotka ovat jo pitkän linjan faneja, pitävät bändiä suorastaan ilmiönä. Myönnän lukeutuvani joukkoon. Rispektiä!

Poissa Ouva

 • Toinen Niistä Kahdesta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tiedostamaton vuotaa tietoiseen.
  • "Matkapäiväkirja"
Klamydia - bändinä
« Vastaus #3 : Marraskuu 03, 2004, 14:17:11 »
Ekan kerran Klamydiasta kuulin, kun Missy sitä meillä hoilotteli, eikä laulut huonoja oo. Ne on pikemminkin huumoria ja hälläkö sillä vällää-meiningillä heitettyjä. Mut ei se menoa haittaa. Laulujen sanat jää helposti päähän soimaan ja sitten saadaan naurukohtauksia. Henk. koht. suosikkini on vieläkin ensimmäinen kuulemani Klamydian laulu: *rumpujen pärinää* *musiikki alkaa soida* Tosi routari! *fanfaari*
Kuka tahansa siihen pystyvä saa vapaasti vaihtaa titteliäni, vaikka siinä olisi jo jokin nimike, kunnes toisin ilmoitan. / Kaurat ja Ryynit

Rattlesnake

 • Ankeuttaja
Klamydia - bändinä
« Vastaus #4 : Joulukuu 13, 2004, 23:50:55 »
Onhan tuota Klamydiaa tullut huudateltua. Eka biisi, jonka kuulin oli joku joka kertoi tästä Monica Lewinskystä. xD. Aika mieleenpainuva biisi ainakin silloin kun on 12 -vuotias. Vanhemmat katsoi aika pitkään hetken aikaa kun aloin kyseistä biisi joikhaamaan.

Ja tämän kokoelman muiden bändien soittamista Klamydia biiseistä paras on Children Of Bodomin versio Latomerestä. Kannattaa myös tutustua Veskun sivuprojektiin Kylähullut nimiseen virytykseen, jossa Alexi Laiho on myös mukana.

Poissa Joku

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MarauderIce16727
 • Tupa: Luihuinen
Klamydia - bändinä
« Vastaus #5 : Lokakuu 28, 2005, 10:20:41 »
Jee, myöskin minä olen kuunnellut kyseistä bändiä. Tosi mukavaa, kun ne laulavat Pohojammaan murteella, kun nykyään kaikki on niin Hesalaista..

Hmm. En oikeen osaa muuta sanoa. Kivaa musiikkia, jota on kiva kuunnella, kun on sellaisella tuulella.

Jeah. Go Klamydia!

onkelmalapsi

 • Ankeuttaja
Vs: Klamydia - bändinä
« Vastaus #6 : Elokuu 13, 2007, 20:14:46 »
Siskoltani löytyy muutami Klamydian levyjä, joten tulee sitä kuunneltua. Mielestäni heillä on hyvää musiikkia, pidän laulajan äänestä. Biisit ovat hienoja, sanat ovat myös hienoja. Mutta en kuitenkaa ole fani. Kuuntelen, tykään, mutta en fanita. ^^'