Kirjoittaja Aihe: Star Wars Trilogy DVD-boksi  (Luettu 2525 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

topi

 • Ankeuttaja
Star Wars Trilogy DVD-boksi
« : Lokakuu 20, 2004, 21:09:55 »
Ostin tämän boksin pari päivää ilmestymisen jälkeen. Tämän DVD-julkaisun kuvanlaatu oli saatu nykypäivän tasolle. Netissä liikkuneiden tietojen mukaan alkuperäiset Star Wars-nauhat olivat päässeet huonoon kuntoon. Esim. Star Wars Uusi toivo-leffassa on kuulemma poistettu aavikkokohtauksesta yli miljoona tahraa. No itse pidän näistä leffoista. Olen nähnyt alkuperäiset versiot, mutta tämä paketti on vuoden 1997 Special Edition-versioihin. Isoin muutos on Jedin paluun lopussa oleva kohtaus, kun Luke näkee Obi-Wan Kenobin, Yodan ja isänsä hahmot voitonjuhlien aikana. Anakin Skywalkeria alunperin esittänyt näyttelijä on korvattu Hayden Christensenillä, joka esittää Anakinia episodeissa II ja III. Itse pidin tästä tästä leffapaketista. Tämän Trilogy-boksin mukana tulee lisämateriaali-dvd.

Itse pidin tästä leffapaketista. Anna arvosanaksi 8½ 4-10 asteikolla

Mitä mieltä te olette?

Poissa Tunturipöllö

 • Tuplanolla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • That last hand... nearly killed me.
Star Wars Trilogy DVD-boksi
« Vastaus #1 : Lokakuu 26, 2004, 17:57:11 »
Itse ostaisin tämän jos olisi rahaa... Vain Episodi ykkösen olen nähnyt, en tästä boksista mitään. Jotkut Star Wars-fanaatikot pitävät tätä klassikkojen raiskauksena siksi, että joitakin efektejä on parannettu, ja joihinkin hahmoihin on lisätty CGI:tä.


EDIT 2007: Kaikki leffat nähty viitisen kertaa, boksi hommattu aikapäiviä sitten.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 13, 2007, 02:57:37 kirjoittanut Tunturipöllö »
Shaken, not stirred.

topi

 • Ankeuttaja
Star Wars Trilogy DVD-boksi
« Vastaus #2 : Lokakuu 30, 2004, 17:19:46 »
Geroge Lucas on varmasti pistänyt miljoonia dollareita ja näiden 3-leffan entisöintityössä on mennyt ainakin satoja jollei tuhansia työtunteja, ennenkuin olivat julkaisukunnossa. Alkuperäinen ääniraita on myös pistetty uuteen uskoon ja ääniraita koki muutoksen nykypäivän tasolle.

Poissa taruinen

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kulttuurihistoriallinen uskontotieteilijä
 • Tupa: Luihuinen
Star Wars Trilogy DVD-boksi
« Vastaus #3 : Marraskuu 04, 2004, 18:25:10 »
Ostin boksin heti kun se tuli, mutta leffoja en ole ehtinyt katsoa. Ekstrat katoin ja olen erittäin tyytyväinen niihin. Tykkäsin todella. Kyllä lisää olisi voinut olla. Tähtien sodat rulaa!!
Addiktio on addiktio. Harry Potter-riippuvuus ei eroa huume-, netti- tai pornoriippuvuudesta.
"Jeffrey Rudski"

Jen Skywalker

 • Ankeuttaja
Star Wars Trilogy DVD-boksi
« Vastaus #4 : Marraskuu 04, 2004, 19:24:38 »
Ajattelin sitten antaa ääneni kuulua täällä... Jospa nyt tulisi jotain kunnollista.

 Kyllä. Minä ostin heti ensimmäisenä päivänä DVD-boksin ja samana päivänä jouduin mummoni luokse.
 Ja mitenkä mummoni liittyy DVD-boksiin? Siten että hänen luonaan ei ole DVD-soitinta, eikä tietokonetta jolla voisi katsoa DVDitä.
 
 No asiaan. Katsoin seuraavana päivänä koko paketin ja pidin todella. Jedin paluun, Anakin muoksimis kohtaus sai minut nauramaan. Ehkäpä Anakinin ilme tai väsymys sai minut nauramaan. Tiedä häntä.
 Arvosanani on tietysti kymppi. Minä annan kaikille Star Wars leffoille kympin! Tosin mietin hetken kun katsoin Kloonien hyökkäyksen. Aika imelä jos voisi sanoa.
 Ja taas luisuin aiheesta.

 Äänitehosteet olivat aiempaa paremmat, mutta lasersäteet olivat New Hopessa hieman tönköt... Kyllä siihen sitten tottui.
 Minusta on hyvä että joitain efektejä on paranneltu, vaikka petyin hieman Jedin paluussa. Odotin että rancor olisi ollut hieman "elävämpi" kaikkien editointien jälkeen, mutta minkäs sille mahtaa?

 Juuh! Ekstrat olivat erinomainen opetus minulle, joka unohtelee asioita hieman. Niistä on hyvä tarkastaa aina mitä on unohtanut. ^^
 
 Aion ostaa tulevaisuudessa episodejen I, II ja III DVDt. ^^

Pollexia

 • Ankeuttaja
Star Wars Trilogy DVD-boksi
« Vastaus #5 : Toukokuu 01, 2006, 01:36:58 »
Veljeni osti tämän itselleen joululahjaksi iskän rahoilla. Myös minä olen siinä sivussa katsonut ne about miljoona kertaa.

Lainaus
Isoin muutos on Jedin paluun lopussa oleva kohtaus, kun Luke näkee Obi-Wan Kenobin, Yodan ja isänsä hahmot voitonjuhlien aikana. Anakin Skywalkeria alunperin esittänyt näyttelijä on korvattu Hayden Christensenillä, joka esittää Anakinia episodeissa II ja III.


En ikänä ole ollut niin suuri fani, että tällaisiin asioihin huomiota kiinnittäisin, mutta tämän minäkin huomasin. Johtunee tosin siitä, että Jedin paluu meillä oli joskus videolla ja sitä on tullut katsottua, joten asia tunmtui aluksi hieman oudolta. Kun hetken sitä virhettä joutui miettimään, aikaa elokuvan viime näkemisestä on.

No totesimpa, että elokuvista paras on ylivoimaisesti Imperiumin vastaisku. Jedin paluun liian usein nähneenä sitä ei enää jaksa yhtä tiiviisti katsoa. Uusi toivo taas, on hieman ennalta arvattava. Mutta varmasti toiseksi paras.

Heke

 • Ankeuttaja
Re: Star Wars Trilogy DVD-boksi
« Vastaus #6 : Toukokuu 06, 2006, 11:50:15 »
Lainaus käyttäjältä: "topi"
Isoin muutos on Jedin paluun lopussa oleva kohtaus, kun Luke näkee Obi-Wan Kenobin, Yodan ja isänsä hahmot voitonjuhlien aikana. Anakin Skywalkeria alunperin esittänyt näyttelijä on korvattu Hayden Christensenillä, joka esittää Anakinia episodeissa II ja III.


Onko tästä kohtauksesta kuvia?

Aivan pakko ostos, kunhan saan rahat kokoon...

Creatiwer

 • Ankeuttaja
Star Wars Trilogy DVD-boksi
« Vastaus #7 : Toukokuu 06, 2006, 11:54:45 »
Voisitko kertoa mitkä kaikki Star Wars elokuvat siinä Boksissa on?

Poissa Antisankari

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Enimmäkseen harmiton
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Star Wars Trilogy DVD-boksi
« Vastaus #8 : Toukokuu 07, 2006, 18:15:56 »
Lainaus käyttäjältä: "Creatiwer"
Voisitko kertoa mitkä kaikki Star Wars elokuvat siinä Boksissa on?


Boksi kattaa seuraavat elokuvat:
Star Wars: Episodi IV: Uusi toivo
Star Wars: Episodi V: Imperiumin vastaisku
Star Wars: Episodi VI: Jedin paluu

Tiesittekö muuten että Lucas julkaisee uuden kuuden levyn SW-boksin syyskuussa? Se kattaa samat elokuvat, mutta sekä aivan alkuperäisen (unaltered) Original trilogyn sekä nämä 2004-versiot. Jokaisella elokuvalla on myös omat bonusmateriaalit.

Lähde:
www.starwars.com
And I feel like dust, lighter than air
Winged by the smallest prayer
Destination anywhere

Creatiwer

 • Ankeuttaja
Star Wars Trilogy DVD-boksi
« Vastaus #9 : Toukokuu 13, 2006, 22:52:50 »
Lainaus käyttäjältä: "juutaspappi"
ostin tuossa itsekin boksin pari viikkoa sitten. laatukamaa. suurena fanina aion kohta tilata äänenmuuntavan darth vader maskin. se pitää myös sitä legendaarista phhihh phyhh ääntä :)


Mee www.pulju.net siellä on kunnon valomiekkoi.

Granta Omega

 • Ankeuttaja
Star Wars Trilogy DVD-boksi
« Vastaus #10 : Toukokuu 15, 2006, 19:13:21 »
Lainaus käyttäjältä: "Ricris"

Mielestäni se on jotenkin typerää, sillä eihän Luke ole koskaan nähnyt isäänsä nuorena, eikä näin voi tunnistaa tätä "uutta" Anakinia. Tälläiseen tulokseen olemme ystäväni kanssa päätyneet.


Niin, mutta jos olet katsonut uudemmat SW:t satoja kertoja ja tottunut "tämän uuden Anin" kasvoihin, ja sitten katsot Jedin Paluun ja näet "vanhan Anakinin" niin tulee sellainen tunne "Kuka hitto tuo on?"

Mielestäni Haydenin naama sopii siihen paremmin, koska siinä hän on sellaisena kun hän "lähti Voiman valoisalta puolelta." Eli samanlainen kun Episode III:sessa. (Alkuperäisessä Jedin Paluussa Anakin näyttää siltä kuin olisi tullut suoraan vanhainkodista...Kuka ajattelisi Anakinin olleen sen näköinen ennen kun hänestä tuli Darth Vader?)

Mutta nyt asiaan; Itselläni on tuo kyseinen boxi ja se on tultua katsottua niin monta kertaa, että muistan ne elokuvat melkein ulkoa...

Poissa hobbit

 • Ylikasvanut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Star Wars Trilogy DVD-boksi
« Vastaus #11 : Huhtikuu 07, 2007, 23:38:43 »
Minäkin ostin tuon boksin, en ollut ennen nähnyt vanhoja Star Warseja, mutta ihastuin niin täydellisesti! Tavoitteena on hankkia kaikki episodit, vielä puuttuu Episodi II Kloonien hyökkäys, eli mielestäni se "huonoin". Olisi niin hienoa omistaa sellainen pulju-valomiekka, veljeni kanssa aina katsomme kateellisina niitä kuvia. Varmaan vanhimmat elokuvat ovat parempia nyt uusina versioina, mutta en voi verrata kun en alkuperäisiä ole nähnyt. Repliikit ovat Star Warseissa aivan parhaita, vaikka joskus saattaa mennä kliseiden puolelle.

Hiukan harmittaa se että boksissa nämä elokuvat ovat yksi levyisiä, kun on niitä special editionejakin joissa on kaksi levyä, olen nähnyt vain ruotsin kielisillä kansilla. Mahtaisiko kukaan tietää onko näillä kaksi levyisillä versiolla samat ekstrat kuin mitä boksin ekstra levyllä on?
Virtahepo ei ole erityisen kaunis eläin.

papaya

 • Ankeuttaja
Vs: Star Wars Trilogy DVD-boksi
« Vastaus #12 : Heinäkuu 18, 2007, 16:31:40 »
Minua puri Star Wars kärpänen muutama vuosi sitten kun nämä elokuvat tulivat televisiosta. Ostin innoissani Pimeän uhan ja Kloonien hyökkäyksen. Siten tuli Sithin kosto elokuviin ja hehkutimme kaverin kanssa sitä vaikka kuinka kauan. Sitten kun sen DVD ilmestyi ostin sen välittömästi. Sitten vihdoin ja viimein Anttilaan ilmestyi tämä trilogia boksi kun olin sitä kauan kysellyt sieltä. Se maksoi 30€ ja nykyisin sitä saa sieltä 20€:lla. No sen ostaminen kannatti kuitenkin. Kaikki elokuvat on nähty kymmeniä kertoja, joten ei ollut turhia ostoksia ne. Aivan ihania elokuvia.

ayu

 • Ankeuttaja
Vs: Star Wars Trilogy DVD-boksi
« Vastaus #13 : Heinäkuu 24, 2007, 20:16:24 »
Lainaus
suurena fanina aion kohta tilata äänenmuuntavan darth vader maskin. se pitää myös sitä legendaarista phhihh phyhh ääntä :)
uijui mää kans haluun sellasen! :DDDDDD

Ostin tollasen boksin kaks kesää sitte ja imperiumin vastaiskua oon kahtonu enemmän ko antaa ymmärtää. Nuo vanhemmat osat on paljo parempia, mitä 1, 2, 3, vaikka nekin on hyvejä.
Yodaki sattuu olemaan nii ihana tollasena nukkena, mitä tietokone animaationa :D

 

zeratho

 • Ankeuttaja
Vs: Star Wars Trilogy DVD-boksi
« Vastaus #14 : Elokuu 05, 2007, 21:07:27 »
Itsellänikin on tämä boxi, mutta eniten minua harmittaa AIKA paha suomennosvirhe Jedin paluussa:
Luke sanoo: "There is still good in him."
Suomennettu: "Onko hänessä enää mitään hyvää?"

Vanhassa versiossakin tuo oli suomennettu:"Hänessä on vielä hyvää."

Aika paha moka minusta. Sitäpaitsi tuo pilaa minusta Luken uskoa isänsä hyvyyteen. Ihan kuin Luke kysyisi epävarmuuttaan Beniltä onko Vaderissa vielä hyvää vai ei.
Kun taas oikeasti hän sanoisi että isässään on vielä hyvää, ja että hänet voisi vielä pelastaa.

Ja tuollaisesta suommennoksesta vielä joutuu maksamaan. :(

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Star Wars Trilogy DVD-boksi
« Vastaus #15 : Joulukuu 14, 2007, 17:01:07 »
Ajattelin, ennen kuin tulin tähän topsuun, että onko tämä se mikä meillä on :D Mutta näyttää olevan.

Paketti on ihan hyvä, enkä muista paljonko se maksoi silloin kun se meille ostettiin. Vanhemmat Star Warsit ovat siinä mielessä kivoja, että niitä voi vertailla niihin nykypäivän Star Warseihin. Noista suomennoksista en osaa saoa mitää,nkun siitä on niin kauan, kun vimeksi näin telkkarista leffat. Obi-Wanin ja Darth Vaderin tappelua 4:ssa on huvittava katsoa kun se on niin hidasta. Ja sitten kun katson ööm... kolmosta, ne tappelee niin nopeesti XD
Tuota Anakinia ihmettelin 6:ssa, kun pitäisi olla aika vanha lehva, ja silti siinä on Haydenin pää. Mutta selvisipä sekin.
Hyvä kokonaisuus :)
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."