Kirjoittaja Aihe: Näyttelijät  (Luettu 21218 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Charm

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« : Syyskuu 03, 2003, 19:57:18 »
No niin sitten.
Tämä on nyt muokattu.
En siis voinut tehdä pelkästään topicia Orlando Bloomista, tai se oli turhaa, niin tehdään näin laajemmin.
Tänne voi siis jokainen pistää omasta lepi näyttelijästään tai pelkästään sellaisesta näyttelijästä, joka on hyvä.
Tietysti voi myös ottaa kantaa muiden mielipiteisiin.

Minun aiheeni käsittelee kuitenkin Orlando Bloomia.

Käykää ensin katsomassa nämä kuvat ^_^

Ensimmäinen kuva.
Miksi minä en ole nähnyt Orlista ilman paitaa?! *parkuu*
Kuva kaksi
Kuka toi on O_o? Eppaa!
Kolmas kuva
Toi teksti häiritsee...
Neljäs kuva
Ah...Mitkä kädet. En pistäisi ollenkaan pahakseni, jos sellaiset kiertyisivät ympärilleni ^^;
Viides kuva
Ihanat hörökorvat xD
Kuudes kuva
Öhöm...*työntää Kate Winsletin sivuun ja änkee itse tämän paikalle* Nyt on parempi!
Seitsemäs kuva
Tees tilaa ^^;
Kahdeksas kuva

Yhdeksäs kuva
Not bad at all :]
Kymmenes kuva

Yhdestoista kuva
Eikös niissä silmissä ole sitä jotain :D
Kahdestoista kuva
Maistuuko? Tässä olis mun sormi *naur* Okei, vitsi vitsi...
Kolmastoista kuva
Mitkä silmät!
Neljästoista kuva

Viidestoista kuva

Kuudestoista kuva
Sä voit viedä mut ajelulle tolla caarallas :]
Seitsemästoista kuva
Tilaa, mäki tuun siihen!
Kahdeksastoista kuva

[siinä nyt joitakin, mutta onhan niitä aina lisää. Ja paljon onkin.]

Puhumme siis ihanasta Orlando Bloomista, joka näyttelee Taru Sormusten Herrasta- leffoissa sekä Pirates of the Caribbean.
En ole niinkään perehtynyt hänen elämänkertaansa ja muihin seikkoihin, mutta sen voisin kyllä sanoa, että hän näyttelee tosi hyvin.

Pidän Orlandosta siksi, koska hänellä on ihana pieni korostus äänessää, joka saa minut aina sulamaan, sekä hänen ihanista silmistään.
Onhan Orlando vasta aika nuori [nuori ja nuori...27, mutta siis useimmiten hyvät näyttelijät ovat paljon yli 30 ja kokeneet paljon elokuvia] mutta hänen näyttelijäkykynsä ovat todella hyvät. Tietysti jotain parantavaa on vielä, mutta kyllä se siitä sitten lähtee ^_^
Ja onhan hän söpö.

Orlis on täydellinen Legolaksen rooliin. En olisi osannut kuvitella ketään parempaa. [Kun näin hänet ensimmäistä kertaa ilman sitä pitkää vaaleaa tukkaa, meinasin saada shokin. Voitteko uskoa, että vielä vuosi sitten, pidin Orlista tyhjän panttina, nättipoikana O_o?!]

Pirates of the Caribbean oli mahtava elokuva ja myös siinä Orlando teki oikein hinoa työtä Will Turnerina. [Miksen minä huomannut sitä kohtaa, missä se mölysi aivan kuin sanoen "Aragorrrrn!"?]
Kuten tässä eräs henkilö jo sanoikin...[voi kun en muista hänen nimeään että kun Orlando makasi kananpaskassa, hän oli silti nätti. Ja tottahan se on!

Mutta se, että pidän Orlandosta EI siis perustu pelkästään ulkonäköön, vaikka eihän hänessä tietenkään mitään vikaa ole :)
[Minä en kuolaa Orliksen perään, hän vain on niin...jotain ;]

Jos te pidätte myös Orlando Bloomista, tai teillä on joitakin muita hyviä näyttelijöitä, tänne niitä voi pistää.
Älkääkä unohtako laittaa myös perusteluja, miksi?

//Meirami huomauttelee yleisesti kaikille tähän topiciin kirjoittelijoille: Se varsinainen kuolaaminen ei sitten ole kamalan toivottua, pitäkää jutut asiallisina ja kuolaämpärit siivouskaapissa, m'kay?

Annúnqúerewen

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #1 : Syyskuu 04, 2003, 15:58:39 »
Heh, Charmhan se siinä, PotC-topicin ahkerin kävijä... *naur*

 Huoooh, hyviä näyttelijöitä on paljon. Näyttelijän täytyy olla lahjakas, tunteisiinvetoava ja charmantti. Ulkonäkö ei periaatteessa ratkaise mitään, mutta eihän se nyt mikään miinus ole, jos löytyy vähän jotain somistetta tai komistetta... X)
 Silmät ovat tärkeät, jos näyttelijällä on kyky löytää taito näytellä myös silmillään, homma toimii. Mainitsisin tässä kohdassa Viggo Mortensenin. Huikea heppu, pystyy omaksumaan ja eläytymään tilanteeseen kuin tilanteeseen vakuuttavasti. Enkä puhu nyt vain TSH-leffoista. Odotan mielenkiinnolla miehen seuraavaa viritystä, vaikka voihan olla, että hän lukkiutuu seuraaviksi vuosiksi ateljeeseensa pakoon kaikenmaailman bisneshörhöjä, jotka koettavat vain hyötyä TSH-aallosta...
 Tv:n puolelta vetäisin esiin Julian McMahonin. Hyvä on, ehkei mikään hollywood-tason herrahenkilö, mutta Silmissä löytyy. Seuraan tyyppiä Pimeyden sydämessä ja (no, seurasin: miksi kaikki täytyy laittaa tauolle jännittävissä paikoissa??) Siskoni on noidassa. Etenkin pari viimemainitun sarjan jaksoa ovat vahvistaneet käsitystäni tyypin upeasta eläytymisestä. Ja mie pidän siitä tavasta, kun hän nostaa kulmaansa... Äläkä Holly J. käkättele tuolla tavoin! *mulkoilee*

 Enpä nyt rupea listaamaan muita hyviä näyttelijöitä, vaikka carreyssä, deppissä ja mcgregorissa löytyykin. Eiköhän ole jo tullut puhuttua näyttelijöistä aikas lailla perustavasti... Pieni ihquilu on tervettä, teinixeily on sairasta... *wirn*

Miss Wire

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #2 : Syyskuu 13, 2003, 23:21:30 »
no... Johnny Depp

Olen pitänyt miehestä jo aika monta vuotta, taisin kiinnostua ensimmäisen kerran silloin, kun näin leffan What's Eating Gilbert Grape?. Hän oli jotenkin niin... järkevä kaiken sen sekasorron keskellä.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)


Parempiakin leffoja kyllä on, joissa Johnny on näytellyt, Fear and Loathing in Las Vegas on aivan hysteerinen ja sairas, mutta kiehtova. Sleepy Hollow on yksi lempielokuviani, ja Johnny näyttelee Ichabod Cranea todella hyvin, sellainen vähän pelkurimainen hahmo, mutta niin varma asiastaan. From Hell on myös aivan loistava, mr. Depp on hieman huuruinen ja sekava. Miten voi ollakin, että Johnny on niin erinomainen näyttelemään huumeveikkoja/sekopäitä? Jotain tekemistä menneisyytensä kanssa kenties?... Edwars Scissorhands on myös todella koskettava elokuva, kaunis ja surullinen, se saa minut aina itkemään. Niin ja tietysti Jack Sparrow on aivan loistava hahmo myös.

Internetissä oli jossain fanisivuilla juttu, jonka mukaan Johnny *saattaa* olla mukana Tim Burtonin tulevassa elokuvassa Charlie and the Chocolate Factory, joka perustuu Roald Dahlin kirjaan. En mene takuuseen tuon todenperäisyydestä, mutta upeaa se olisi. Tim Burtonin elokuvat ovat yleisesti ottaen todella persoonallisia ja visuaalisia, ja usein ne kertovat erilaisuudesta, mikä vetoaa minuun, kun itsekin olen aika yksinäinen ja syrjässä muista.

Arvostan Deppiä etenkin siksi, että hän valitsee elokuvansa sen perusteella, mikä vaikuttaa kiinnostavalta, ei sen, kuinka paljon elokuvasta saa rahaa. Eli hänen elokuvansa eivät yleensä ole mitään tusinatavaraa vaan todella persoonallisia.

//Eleanír korjasi spoilauksen :)
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 31, 2007, 10:14:26 kirjoittanut Eleanír »

Shikoku Gin

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #3 : Syyskuu 20, 2003, 15:43:36 »
Tom Felton

Tomissa on se jokin mikä saa mut polvilleen aina kun näkee. Se on kai ne silmät, maailman suloisimmat, ihanimmat ja sinisimmät silmät ikinä. Ne sopii Tomin hymyyn. Se saa itseänikin hymyilyttämään. Se on jotenkin suloista, kun poskiin tulee ne syvät "kuopat" (miksi niitä sanotaan?). Ja ääni. Vertaa Viisasten kivessä ja Salaisuuksien kivessä Dracon ääntä, niin se on muuttunut paljon. Ja se, mikä oli SK:ssa, oli niin huisin hyvän kuuloista että.
Mutta ei toki saa unohtaa Tomin näyttelijä lahjoja.
Vaikka hän ei ole millään Schawarzeneggerin yms. tasolla, hänellä on todellisia näyttelijän lahjoja. Tom osaa eläytyä hyvin, ja puhe on just kuin pitääkin.
Uskon kyllä, että Draco pahista ei ole helppo näytellä, Tom selviytyi siitä kunnialla.

Aileena

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #4 : Lokakuu 12, 2003, 16:20:57 »
Voi, hyviä näyttelijöitä on niin paljon. Omia lemppareitani (vain muutamia) ovat esim: Johnny Depp, Orlando Bloom, Elijah Wood etc. etc. etc. Johnny Depp teki minuun suuren vaikutuksen elokuvassa Pirates of the Caribbean. Hänen näyttelysuorituksensa oli suorastaan täydellinen. Olen ennen nähnyt ainoastaan yhden Johnny Deppin elokuvan (Saksikäsi Edward), mutta silloin olin niin pieni, etten tiennyt äijästä vielä yhtään mitään. Menin katsomaan PotC:n Orlando Bloomia palvoen ja poistuin leffateatterista Johnny Deppiä ylistäen. Orlando Bloomin ulkonäölle ei ole vertaista. Ne silmät, ah, ne lihaksikkaat kädet, ah, se suu, ah *jatkaa aina vain eteenpäin kunnes on saanut käytyä läpi kaikki ruumiin osat* ja niiden kaikkien lisäksi se ihana aksentti :) Elijah Wood ja kumppanit ovat päässeet suosiooni mitä suurimmin osin ulkonäkönsä vuoksi. Esim. Tom Felton, mielestäni hänen täytyy vielä hioa näyttelijäntaitojaan, mutta silti olen aivan rakastunut häneen koska hän vaan on niin ihqu söpöliini^^

Lils

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #5 : Lokakuu 12, 2003, 17:50:25 »
Gregory Smith

Näyttelee mm. vastikään Suomessa alkaneessa Everwoodissa (http://www.mtv3.fi/everwood) Ephram Brownia, nuorta äitinsä menettänyttä poikaa. Mielestäni Gregory Smith hoitaa roolinsa Everwoodissa taitavasti ja aidosti. Hän näyttelee hyvin, oikein hyvin. Lupaava nuori näyttelijä. ^^ Haluaisin nähdä mielelläni Gregoryn roolisuorituksia muistakin sarjoista ja elokuvista.

1. kuva: http://www.tvtome.com/images/people/19/7/71-8003-sm.jpg

2. kuva: http://i.cnn.net/v5cache/THEWB/Images/Dynamic/i19/EW-GSmith-P_4x3_240.jpg

3. kuva: http://i.cnn.net/v5cache/THEWB/Images/Dynamic/i22/EW-GSmith-T_2x3_240.jpg

Poissa iidba

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Näyttelijät
« Vastaus #6 : Lokakuu 12, 2003, 19:30:47 »
Keanu Reeves.

Se on niin ihana, ja ihan oikeasti hyvä näyttelijä. Siis tarkoitan vain kun jotkut saattavat epäillä että pidän Keanusta vain Matrix-leffojen takia. Eih.
No okei okei :P Keanu-villitys sai alkunsa Matrix-elokuvasta, mutta olen nyt nähnyt muitakin Keanun leffoja se todellakin on mielestäni hyvä näyttelijä.

On totta, että Keanu oli tyttöjen unelma joskus viisi vuotta sitten, ja tulen vähän jäljessä, mutta ainakaan kukaan muu ei nyt enää voi viedä Keanua minulta! *muawha* ^___^

Parhaita näyttelijäsuorituksia Keanulta minun mielestäni näkee Speedissä, Paholaisen asianajassa ja tietenkin Matrixissa. Suosikkini on ehdottomasti Matrix, mutta se tulee kyllä ihan muistakin syistä kuin Keanu.
Minusta on hienoa, miten upeita kung-fu otteluita Keanu vetää kuin tuosta vaan (no ehkei kuin tuosta vaan...)

Allaolevat kuvat on aivan ihania, etenkin tuossa ensimmäisessä Keanulla on ihunat hiukset ^___^
http://www.mugshots.org/hollywood/keanu-reeves.jpg

http://www.tookaa.com/lovey/keanu_reeves.jpg
"Well, I don't know how to break this to you, but I think they might have noticed we broke into Gringotts." -Ron Weasley

Fleur

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #7 : Lokakuu 13, 2003, 17:29:27 »
Audrey Hepburn
Jag gillar gammal filmen. Ja varsinkin Hepburnin filmeistä. Hän on juuri sopiva vanhanaikaisiin romanttisiin leffoihin; esim. pakenevana prinsessana (Loma Roomassa -omalla tavallaan hirvittävän surullinen, btw) tai ankanpoikasesta-joutseneksi-tarinassa (Sabrina). Hepburn myöskin eli vanhaksi eikä pilannut mainettaan sekoilemalla.

Tobey Maguire
No, tämä menee sille kun-se-on-niin-söpö-puolelle, mutta on hän myös hyvä näyttelijä. Älkää ajatelko Spidermanin, vaan Wonder Boysin roolityötä. Vaikka kyllä hän hyvä oli hämppiksenäkin ^_^
Nyt teattereissa pyörivä Seabiscuit on muuten jo Tobeyn kolmas kirjaan perustuva leffa (Wonder Boys, Oman Elämänsä Sankari). Kätevä tapa saada lisää lukemista, sillä yritän aina lukea kirjan ennen kuin katson siihen perustuvan leffan.

Ihan vaan yhden roolin takia:
Tom Cruise. Lestatina Veren Vangeissa. Räpyttelin silmiäni hämmästyksestä; onko tuo Cruise?
Ewan McGregor. Moulin Rouge (ja Velvet Goldmine, mutta siitä en erityisemmin pitänyt). Osaa myös laulaa.
Johnny Depp. Chicken soup for the teenage soul; Depp merirosvona Mustan Helmen Kirouksessa.

Aren

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #8 : Joulukuu 08, 2003, 12:16:51 »
Geoffrey Rush
Loistava näyttelijä jonka hienoihin rooli suorituksiin kuuluvat MM.

-Quills (Markiisi De Sade)
-Sietämätöntä Julmuutta (Gus, Tv Tuottaja)
-Nemoa Etsimässä (Pelikaani)
-Pirates of the Caribbean (Kapteeni Barbossa)

Alan Rickman
Mainio näyttelijä jonka kuiva huumori ja sarkasmi puree minuun aina!
Tunnettaan MM seuraavista:

-Die Hard 1 (Terroristi johtaja)
-Dogma (Metatron, Jumalan ääni)
-Rakkautta Vain (Lehden päätoimittaja)

Sean Bean
Parhaiten tunnettu varmaan Boromirin roolista, mutta itse olen pitänyt jo pidemmän aikaa, tunnettu useista rooleista:

-Equillibrium, joka tyhmästi käännetty suomessa nimelle Cubic (Toinen Tetragrammaton papeista)
-Goldeneye (Alec Travelian 006)
-TSH: Sormuksen Ritarit (Boromir Denethorin poika)

pilami

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #9 : Tammikuu 08, 2004, 20:44:56 »
Hmmm... Minullakin on paljon lempinäyttelijöitä, kuten Orlando Bloom, Heath Ledger, (en ole varma kirjoitetaanko se nimi noin) Jim Carrey & muutama muu. Ei tule juuri nyt mieleen enempää.

Orlando Bloomiin tutuistuin ensimmäisen kerran (kasvain!) TSH ykkösessä. Pidän kovastikin hänen näyttelytaidoistaan, vaikka monet ovatkin niitä huonoiksi haukkuneetkin. Miehen ulkonäössäkään ei ole haukkuman varaa, kuten Charmin kuvista näkyy. ^__^

Heath Ledgeriin tutustuin elokuvassa nimeltä Ten things I hate about you. Hän oli siinä kovin suloinen ja hupaisan hauska ja osasin näytellä kovista hyvin. ^__^ Heathin voi nähdä mm. The Patriotissa ja Ten things I hate abou you:ssa. On niitä muitakin, en vain muista. ;)
Heath
Ledger

Jim Carreyn tapasin ensimmäisen kerran Eläintohtorissa. Se oli hullunhauska siihen aikaan, kun pissakakka -jutut naurattivat. Sähköputkimies, Valehtelija, Valehtelija, The Grinch, Man on the Moon, The Mask -naamio, Me, Myself and Irene, on nähty moneen kertaan,  mutta Bruse -Taivaanlahja on vielä vain näkemättä ;) Pidän Jim Carreyn kuminaama tyylistä ja se naurattaa. Man on the moon oli todella hyvä leffa kun näin sen ensimmäistä kertaa ja on edelleen. ^_^

Kiltti poika

ayu

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #10 : Tammikuu 11, 2004, 10:19:57 »
Elijah Wood

Monet tuntevat Elijahin paremmin TSH elokuvien kautta. Jotkut tiesivät tyypin vasta ensimmäisen elokuvan jälkeen. Minusta Elijah Wood on aivan ihana näyttelijä, enkä varmaankaan ole ainut.
Frodon rooli mene loistavasti, paitsi se nauru kolmosen lopussa..^^"
Minä tapasin ensimmäisen Ellun elokuvan, kun katsoin serkkupojan, ja kun menin katsomaan TSH ekaa, tuli heti mieleen: "Onko toi se pikkupoika!?"

Elijah Woodilla on jumalaiset kasvot, ääni, hymy, hiukset, silmät ja se nauruääni on niin hauska, että jos se nauraa jollekkin tyhmälle asialle (jolle yleensä ei naureta), niin rupeaa itsekkin nauramaan!

Jep jep, heti kun minä pääsen ruokakauppaan, menen llehti puolelle katsomaan, löytyykö Ellusta mitään haastattelua, julistetta, tai muuta, ja jos on edes pienikin, minä ostan sen heti! :D

Lisäksi vähän näyttelijätaidosta. Elijah osaa eläytyä roolihahmoonsa ja suoritukset ovat hyvät. Sormusten Herrasta- leffoissa hän osasi hyvin esittää Frodon, miten pienestä ja tavallisesta tulee Sormuksen herra ja kuinka hän pikkuhiljaa "murtuu", ja kun kaikki on ohi, hän on pelastanut Keski-Maan ja niin edelleen. Elijah osasi tehdä työnsä hyvin ja olen siitä iloinen. Jo pienenä hän oli suuri menestys ikäisekseen. Serkkupoika ja Ikuisesti nuori todistavat sen.

parempi-ananas

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #11 : Maaliskuu 14, 2004, 21:05:05 »
Christopher Lloyd
Siinä on loistava näyttelijä esim. elokuvista Paluu Tulevaisuuteen (1,2,3)
Mies, jolla on naama paikallaan. Ja sitähän se vääntelee niin että huhhuh. Tämä mies kyllä "hurmasi" minut niin että hui kamala!

Rowan Attkinson
Siinä mies Mr Beanin ja Johnny Englishin takaa.
Kaikki tuntee..
Se on vaan niin ihanan hölmö. Vähän niin kuin mä.

Jim Carrey
Mies, joka sopii psykopaatiksi niin kuin nenä naamaan..

ja kuten huomasitte, kaikki tuttuja komedioista.. viitta leffamakuuni.

milady

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #12 : Maaliskuu 21, 2004, 16:45:26 »
Ehdoton ykkössuosikkini näyttelijöistä on Kiefer Sutherland. Ihastuin hänen näyttelemiseensä nähtyäni Kolme muskettisoturia, mikä ei suotta ole lempielokuvani. Hänen roolisuorituksensa ovat upeita ja on aina yhtä loistava pahiksena. Ja se ääni... *unelmoi*

Muita suosikkejani ovat Sean Connery, Catherine Zeta-Jones ja Liv Tyler. Muoksin näitä, kun tulee lisää mieleen.

Firena

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #13 : Maaliskuu 21, 2004, 20:53:13 »
Minulla ei ole ollut koskaan mitään erityistä lempparia. "Poika ja ilves"-leffan nähtyä aloin oitis pitämään Konsta Hietasesta. Hän on mahtava leffassaan!
Johhny Depp ja Orlando Bloom on lemppareitani. En ole sellanen teini-ihquttaja. Tällä hetkellä seinällä on yksi Orlando-julkka. Yksi julkka on Depistäkin, niitä harvoin jostain saa. MInusta nuo ovat hyviä näyttelijöitä ja ovat kyllä monen muunkin suosikkeja.
Viggo Mortensenista pidän LOTR-leffoista, mutta en Aragornin takia, hän tekee hienon roolin muutenkin.

Naisnäyttelijöistä paras on varmaan Nicole Kidman. Hänen leffojaan olen joitakin nähnyt. Tai ehkä vain yhden, mutta hän on lahjakas.

TKTH

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #14 : Huhtikuu 06, 2004, 09:18:18 »
Huomattavissa on  että suurin osa tänne laitetuista näyttelijöistä on ns. pinnalla mutta en valita vaikka minua ärsytttääkin.

Christina Ricci
Ehdottomasti paras naisnäyttelijä kautta maan. Saanut kyllä hieman hankalan tytön maineen ja polttaa kaksi askia päivässä mutta siinä tyypissä on syvyyttä sanonpa vain!

Anthony Hopkins
Ja taas mahtavan kiero näyttelijä. Paras suoritus oli ehdottomasti Uhrilampaissa. Hänen katseensa on jo valmiiksi niin hypnoottisen psykopaattinen että ihan kylmät väreet menee.

*haukotus*
Mutta pitemmittä puheitta lopetan lööperin puhumisen ja menen takaisin nukkumaan.

Poissa Sun Lee

 • Ronnieponnie
 • Vuotislainen
  • Tarinamaa
Näyttelijät
« Vastaus #15 : Huhtikuu 06, 2004, 10:34:04 »
Minulla on liian monta lempinäyttelijää, mutta jos nyt esittelisin teille muutaman =)

Matt Le Blanc

Matt näyttelee Frendeissä Joeya. Uskoakseni miltei jokainen on joskus elämässään nähnyt vilauksen Joeysta tv:ssä. Jos ei ole vilkaiskaa osoitetta: www.frendit.org. Sieltä löydätte kuvia tästä näyttelijästä ja muistakin frendeistä, jotka kuuluvat lempinäyttelijöihini.

Matt näyttelee yleensä aivan erinomaisesti. Olen nähnyt hänet yhdessä leffassa ja yhdessä tv- sarjassa ja molemmissa hän suoritui loistavasti. Matt on hyvännäköinen ja olen saanut häneltä jopa nimmarikuvankin *leveä hymy*

Holly Marie Combs

Holly näyttelee mm. Charmedissa Piper Halliwellia. Hän on hyvin uskottava Piperina ja erittäin lahjakas. Olen nähnyt Hollyn muissakin elokuvissa ja sarjoissa, mutten muista nyt nimiä. Holly on kaunis ja meillä on jotain yhteistäkin. Olemme molemmat lyhyitä, vaikka Hollysta sitä ei uskoisikaan ^^ Pidän myös muista Charmedin hahmoista, mutta Holly on alusta asti ollut suosikkini. Ennen Charmedia en ollut tiennytkään Hollyn olemassaolosta =)

Siinä kaksi lempinäyttelijääni.

Tallulah

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #16 : Huhtikuu 06, 2004, 18:05:24 »
Näyttelijäntaidoillaan minut ovat vakuuttaneet ainakin seuraavat henkilöt:

Anthony Hopkins
Joku tuolla aikaisemmin sanoikin, että hän oli loistava ja todella uskottava hulluna, mutta älykkäänä tohtori Hannibal Lecterinä. Myös elokuvassa Instinct Hopkins osoitti todellista lahjakkuutta muuntautumalla gorilloiden parissa eläneeksi, hieman kajahtaneeksi tutkijaksi.

Tom Hanks
Komedioissa hauska, draamoissa koskettava. Uneton Seattlessa on ainakin klassikko, samoin Forrest Gump, jossa kukaan muu ei olisi osannut näytellä Hanksia paremmin. :)

Nicole Kidman
Aikaisemmin olin pitänyt Kidmania hieman ärsyttävänä, mutta katsottuani Tunnit mielipiteeni muuttui täysin. Hieno ja hämmästyttävä muodonmuutos, jokainen ele ja ilme oli täydellisen Virginia Woolfia. Nappisuoritus. :)

Jodie Foster
Joskus ehkä ärsyttävä, mutta pidin todella paljon hänen roolistaan Ensimmäinen yhteys-nimisessä elokuvassa. Myös Foster sulautui rooliinsa eleitään myöten, todella hienosti eläydytty. Uhrilampaissa lähes yhtä hyvin.

Sitten muutamia muita: Allison Janney (hauska ainakin West Wingissä), Meryl Streep (kunnioitettava ura ja hienoja rooleja) sekä Katherine Hepburn (paras naisnäyttelijä koskaan, mitä Oscareihin tulee. Neljä pystiä tuli, ja ihan syystäkin). Lisäksi kunniamaininta lähtee Sam Neillille Merlin-elokuvan nimiroolista. :)

Lonely Dúnedain

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #17 : Huhtikuu 13, 2004, 14:29:11 »
Pääosin mun lempinäyttelijät ovat miehiä. Tai no, ne kaiki on, lukuunottamatta yhtä naispuolista, Christina Riccia. Aina se on ollut mulle tuttu, kun Addams familyä kerran on tullut katseltua. Jäämyrskyssä se oli erittäin vakuuttava. Ehkä siksi, kun hänen katseessaan on jotain surumielistä. Tai vakavuutta, miten vaan. Ja Päättömässä ratsumiehessä! Tälle näyttelijättärelle sopii täydellisesti roolit, joissa saa pukeutua isoihin mekkoihin ja leikkiä noitaa. Mies joka itki-leffassa Ricci teki myös kelpo roolityön. Olisinkohan jostain lukenut, ettei hän siedä viherkasveja tai peilejä? Minä rakastan kumpiakin, erityisesti ensin mainittuja. Mutta tämä ei tainnut kuulua tähän, vai?
   Muut suosikit ovat Rikhard dean Anderson, Guy Pearce, Viggo Mortensen ja Alan Rickman. (kaikki tuntuvat olevan keskiikäisiä, mutta näyttelijä paranee iän myötä)

Poissa Seireeni

 • Kielipoliisi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 17 seconds is all you need
 • Tupa: Rohkelikko
Näyttelijät
« Vastaus #18 : Huhtikuu 14, 2004, 20:39:53 »
Russel Crowe

Hän on tehnyt laadukkaita elokuvia, esim. Gladiator, Master and Commander, The Quick and the Dead ja Beautiful Mind. Russel on maininnut haastatteluissaan, ettei hän halua olla idoli vaan storyteller, tarinan kertoja. Hän tahtoo viedä tarinaa eteenpäin eikä myydä itseään.  

Russel on myös hyvä näyttelijä, hän on rooleissaan uskottava. Eikös hän tehnyt Gladiatorissa stunttinsa itse? Korjatkaa, jos olen väärässä. Hänellä on myös mukavat nauravat silmät. ^^ Eikä hän ole onneksi mikään kivikasvoinen massakiiltokuvapoju.

Johnny Depp

Hänen roolisuorituksensa PotC:ssa oli ilmiömäinen! Ennen kuin olin nähnyt leffan, ajattelin pessimistisesti että mitäköhän silsaa tämäkin on. Mutta Johnny teki Jackista loistavan roolihahmon, ja hän varasti koko show'n. :D (Geoffrey Rush oli kyllä myös uskottava Barbossana)

Gilbert Grapessa hän esitti myös hienosti herkkää isoveljeä, ja Pienessä Suklaapuodissa hän oli mukavan rento. Johnny on symppis.

Gregory Smith

Gregory teki Ephramista Everwoodissa mukavan kotoisan, sellaisen naapurinpojan jonka kanssa voisi kuvitella menevänsä kahville. Hän oli herkkä taiteilija, muttei kuitenkaan mikään vetistelijä. The Patriotissa sivuosassa hän oli myös onnistunut. Hänkin on uskottava, eikä mikään kiiltokuvapoju (toistoa, toistoa... heh).

Alan Rickman mainittakoon vielä lopuksi, sillä hän oli ilmetty Kalkaros! Kukaan muu ei olisi sopinut siihen rooliin. Dogmassa hän oli myös aivan loistava.
Ja naamiaiset satumaan, ne on lopuillaan
Niin seireeni vei kuninkaan

Bee

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #19 : Huhtikuu 14, 2004, 23:22:33 »
Saako tänne laittaa naisnäyttelijöitä, kun kaikilla näyttää olevan Mies, mutta kuitenkin:O
Sarah Michelle Gellar
Tiedän, loistava näyttelijätär, joka aloitti uransa nuorena. Ei ole joutunut julkisuuden vietämiksi.. Olen tykännyt tästä näyttelijättärestä tosi kauan. oit tavata hänet elokuvista Simply Irrestible, Scream 2, I know what you did last summer, Scoopy Doo 1 ja 2  ym.   ja tietysti tv-sarjasta Buffy the vampyre slayer :)

Johnny Depp
aah.. kaikilla taitaa olla Johnny Depp listassaan, mutta en voi sille mitään, wttä se on niin iihana..  Varsinkin elokuvissa Pieni SuklaaPuoti ja Pirates of the Caribian- Mustanhelmen Kirous... Mutta Sleepy Hollow:sta eli Päätön ratsumies-elokuvasta en oikein tykännyt. Ja Johnny oli siinä todella huono.. tai siis ei Johnny vaan se hahmo.. ei sopinut yhtään Johnnylle.. :/

Poissa nutcracker

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Näyttelijät
« Vastaus #20 : Kesäkuu 13, 2005, 12:21:41 »
No tästähän tulee ainakin lista....^__^

Tom Felton

Kuten joku jo sanoi, Tomissa on sitä jotain. Minä en tiedä mitä se on, mutta jotain, joka saa minut aina ihan pökerryksiin, etenkin ruudulla. Kuvista voi huomata vain sen, kuinka älyttömän hyvännäköinen hän on, ihan itsenään sekä myös Dracona. <3

Näyttelijänä hän on mielestäni todella lahjakas, ihan noin 17-vuotiaaksi. Ensiksikin hän pesee muut Potterin nuoret mennen tullen ja palatessaankin (vaikka Rupert on itse asiassa kyllä myös todella hyvä) sekä on ehdottomasti kärjessä kaikista nuorista näyttelijöistä. Hän onnistuu todella hyvin eläytymisessään, eikä kohtaukset ole niin sanotusti näyttelemällä näyteltyjä. Ihailen häntä kaikin puolin. *sulaa läiskäksi lattiaan*

Orlando Bloom

Hmm, kyllä minä pidän valtavasti Orlando Bloomista. Minusta hän on hyvä näyttelijä, vaikka kyllä se oli Johnny Depp joka loisti PotC:ssa - mutta Johnny olikin ilmiömäinen, ei heitä voi edes verrata.
Orlandon ura ei loppujenlopuksi ole järjettömän pitkä, ja silti hänellä on takana monia kunnioitettavia elokuvia - Lord of the Ringsit, PotC, Troy sekä Kingdom of Heaven, ensimmäinen varsinainen pääosa.

Rakastan Orlandon ääntä, se on sellainen pehmeä ja jonkinlainen aksentti siinä täytyy olla. :) On hän muutenkin hyvännäköinen - varsinkin niillä tummilla kiharoilla...<33

Julia Roberts

Itse asiassa en ole monia tämän näyttelijättären tähdittämiä elokuvia nähnyt, mutta kyllä ne pari riittävät kertomaan, että nainen on superlahjakas.
Hän on mielestäni näyttelijänä todella vahva, mutta osaa silti näytellä herkästi ja koskettavasti ilman suurempia vaikeuksia tai floppeja.

Ehdottomana suosikkina hänen elokuvistaan minulle on Mona Lisa Smile. Mielestäni Julia onnistuu roolissaan vakuuttavasti ja sopii siihen. Muutenkin hän on näyttelijänä jotain muuta kun Hollywoodin satunnaiset kimittäjät.

Sandra Bullock

Sandra ei ehkä näyttelijänä onnistu niin herkästi kuin Julia, mutta hänessä on todellakin särmää. Hän on vahva ja onnistuu tuomaan roolihahmonsa parhaat piirteet esille - huonotkin. Mielestäni hänellä ei ole elokuvaluettelossaan yhtään kunnon floppia, Miss Koviksesta pidin erityisesti nuorempana koska Sandra on on todellakin ilmiömäinen Gracena. Muutoksenkin huomaa meikkioperaation jälkeen myös näyttelijän työssä, hienoa.
Sitten, Speed 1&2. Sandra onnistuu molemmissa, mutta ykkönen on paljon parempi koska siinä on Keanu Reeves - heidän työskentelynsä osui hyvin yksiin.

Sandra on myös kaunis eikä ole mikään Hollywoodin perusuikuttaja - ja mikä iho vaikka eikö hän olekin jo 40? Ihan epäreilua!

Billy Boyd

Aah, rakastan hänen ääntään. <3 Se on todella suloinen ja aivan ihana, ryhdyn aina kuolaamaan kun hän puhuu. :D

Billy on syöpynyt mieleen ehkä valloittavana hobittina, mutta hänen roolisuorituksensa Master and Commanderissa on myös hauska ja vetävä. Billyn näytteleminen on kussakin kohtauksessa juuri oikeanlaista -isoissa, tärkeissä kohtauksissa vahvaa ja pienemmissä, hiljaisissa herkkää. Nuo olivat tietysti vaan esimerkkejä.
Hän näytteli hienosti yhteen...

Dominic Monaghan

..nin kanssa. ;)

Dominic oli mielestäni hyvin vahva Merrin roolissa, ja hän sovelsi oman, vahvan näyttelynsä Billyn pehmeään näyttelemiseen - suurta plussaa. En ole nähnyt Dominicia muissa elokuvissa, mutta toivon että se korjaantuu pian.

Dominic on valtavan hyvännäköinen, ja hänessä on jotain salaperäistä ja kärsivää. Hänen tapansa näytellä saa minut aina sekavaan tunnetilaan - Dom Monaghan on rock.

muoksin lisää myöhemmin.[/b]
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

Chazz

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #21 : Kesäkuu 13, 2005, 13:50:26 »
Aah, lempinäyttelijäni on ollut jo pidemmän aikaa Jim Carrey Hän yksinkertaisesti osaa asiansa ja on vielä aivan älyttömän hauskakin! Pidän hänen "naaman vääntelystään" (hän voisi olla siinä maailmanmestari :D) ja koko olemuksestaan. Hänessä on sitä jotain (sitä on useissa näyttelijöissä). Jim osaa näytellä niin humoristista, kuin vakavaakin heppua. Esim. Ace Venturat ja Man in The Moon ovat ihan erilaisia elokuvia, mutta hän onnistuu sulautumaan kummassakin senhetkiseen rooliinsa todella hyvin. Muita hänen tähdittämiä elokuvia ovat mm. The Mask, Bruce - Almighty ja Lemony Snicketin Surkeiden Sattumusten sarja.

Tässä tulee sitten Jimistä muutama kuva..;


Elokuvasta Bruce - Taivaan lahja  
Tää on mahtava kohta elokuvassa! :)
Mikä hymy!

kreivi Olaf
Todella kiero kreivi tässä..
Ace Ventura
Nämä ovat kuuluvat lempielokuviini!
The Mask
Man in The Moon
Klassikko elokuva. :)

Anthea

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #22 : Huhtikuu 05, 2006, 18:39:55 »
Itse en näyttelijöissä kauheasti ulkonäköä, enkä ihmisissä yleensäkään kritisoi, olen päässyt jo sen vaiheen yli. Toisaalta, kun näyttelijöiden luonteenpiirteisiin ei oikeastaan voi tutustua, niin ulkonäköönkin kiinnittää enemmän huomiota. Aluksi saatan kiinnostua näyttelijöistä ulkonäön perusteella, mutta kiinnostus karisee pian, jos kyseiseltä henkilöltä ei näyttelijänlahjoja löydy.

Minulla on monia lempinäyttelijöitä mutta jo jonkun aikaa ylitse muiden on yltänyt ah-niin-ihana Joaquin Phoenix.

Ensimmäisen kerran kuulin Joaquinista, en muista missä yhteydessä, mutta kuitenkin jotenkin se liittyi miehen veljeen, River Phoenixiin. Sain siis kuulla, että Joaquin ja River ovat veljeksiä enkä aluksi uskonut koko asiaa. Miehet ovat kuin päivä ja yö, aivan eri näköiset. Olin jo jonkin aikaa ihaillut Riveriä, miehellä on ulkonäköä, näyttelijänlahjoja ja hänen kuolintapansa järkytti.

Sitten, jossakin vaiheessa tajusin, että Joaquinkin vaikuttaa kiinnostavalta ja ihastuin miehen ulkonäköön. Samaan aikaan alettiin mainostaa Johnny Cashista kertovaa elokuvaa, Walk the Lineä. Pääosanesittäjänä kukas muu kuin Joaquin Phoenix. Elokuva piti käydä kahdesti katsomassa, ensimmäisen kerran jälkeen olin aivan myyty, toisen kerran jälkeen vielä myydympi jos mahdollista.

Joaquinin roolisuoritus Johnny Cashina oli loistava. Se, miten hän esitti Cashin kappaleet, se tyyli jolla hän esitti Cashia. Joaquin ei ehkä ulkonäöltään ole mikään perinteisen komea, Brad Pitt tai vastaava, mutta mielestäni huomattavasti paremman näköinen kuin kukaan muu nyt tällä hetkellä pinnalla olevista teini-idoleista.

Joaquin ei ole niin esillä kuin jotkut muut näyttelijät, hänestä ei löydy niin paljoa kuvia tai juttuja jostain teinilehdistä. Arvostan sitä, että hän vaalii omaa yksityisyyttään. On tavallaan myös helpottavaa, ettei jokainen vastaantulija sano fanittavansa häntä.

Muutenkin Joaquin on ansainnut kunnioitukseni. Hänen paneutumisensa rooleihin, yksityisyyden säilyttäminen, hyväntekeväisyys (PETA), jne. Odotan innokkaasti mieheltä lisää leffoja, Walk the Linen tulemista DVD:lle ja metsästän innokkaasti hänen aikaisempia elokuviaan.

DearJoaquin.com
Joaquin-Phoenix.net

Yllä pari loistavaa sivustoa, jossa on tietoa, listattuna Joaquinin elokuvat ja loistavat kuvagalleriat.

Näyttelijöistä yleensäkin, kyllä minun mielestäni voi joitakin näyttelijöitä kutsua lempinäyttelijöikseen. Miksei voisi? Jos arvostaa jonkun henkilön näyttelijäntaitoja ja muutenkin kyseinen henkilö on kunnioittamisen arvoinen. Mutta jos jotakuta kutsuu lempinäyttelijäkseen vain henkilön ulkonäön takia, ei. Koska silloinhan palvotaan vain kyseisen henkilön ulkonäköä, millä ei sinänsä ole mitään tekemistä näyttelemisen kanssa.

Tessa

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #23 : Huhtikuu 05, 2006, 18:50:32 »
Jeremy Sumper

Ok, pitäkää tepsuna, mutta Jeremy on silti saletisti hotein. XD Noei. Hmm. Jeremy ei ole mikään kauhean tunnettu Suomessa. Toki monet sen tuntee, mutta you know what I mean. Olen nähnyt Jeremyltä elokuvat Peter Pan, Just a dream ja Local boys. Frailtyn omistan, mutta en ole vielä katsonut ja The Sasquatch dumbling gang..err. Ei mun tietääkseni ole vielä Suomessa. oO' Ketuttaa pirskaleesti se, ettei sitä Jermun tv-sarjaa, Clubhousea tullut ikinä Suomeen. >< Yritettiin joskus kerätä jotain adressia että se saataisiin suomen telkkariin, mutta se epäonnistui. --'

Jeremystä olen tykännyt jo siitä saakka kun näin hänen kuvansa Demissä vuonna 2003, vähän ennekun Peter Pan tuli suomessa ensi-iltaan. Ensi-iltaan en päässyt, mutta sitä seuraavana päivänä oli sitten ihan pakko kiitää sitä katsomaan..dubattuna tosi. Reps.

Ihastuin Jeremyyn kokonaisuutena. Vaikka sillä rumat hampaat onkin. Ei taas ollu kovin fiksu kommentti, mutta ei se mitään. Jeremy on hyvä näyttelijä, ei loistava, mutta hyvä.

Minulla on työpöydän laatikossa laatikko joka on täynnä lehtileikkeitä Jeremystä ja muuta oheissälää. Siellä on myös kirjeitä(täynnä kirjoitusvirheitä tietysi), jotka mun piti joskus lähettää sille Losiin, mutta sekin on vähän jäänyt. Mutta sen näkee sitten joskus, jos vaikka sais aikaseks lähettää koko roskan. -.^

Kuva :
http://img.photobucket.com/albums/v606/Jslover4ever/bear2.jpg

PinkkiSalmiakki

 • Ankeuttaja
Näyttelijät
« Vastaus #24 : Toukokuu 05, 2006, 21:43:10 »
Brad Pitt

Ehdoton suosikkini. En nyt pidä hänestä vain hänen komean ulkonäkönsa vuoksi.. Hänellä vain on se mahtava näyttelijän kyky! ja hänen naurunsa on muuten todella hassu :D Tietty Bradillä on monta fania, mutten kuitenkaan oo nähnyt niin paljon nuorempia Brad faneja.. Ainakin haluaisin nettiin enemmän suomenkielisia Brad fanisivuja. Vaikka onhan se Brad jo yli 40v mutta eihän sitä siitä huomaa! Ja mitä eroa sillä oikeesti on kuinka vanhoja idolit on? Esimerkiksi nyt vaikka Elvis, joka olisi jo aika vanha jos vielä elisi, jolla on monia faneja. Itse pidän Elviksen musiikista :D Takaisin aiheeseen nyt kuitenkin.. Mun Bradin suosikkileffoja on mm.

Veren Vangit
Mahatva leffa! Vaikea ymmärtää miksi. Aine on kylläkin kiinnostava.

Se7en
Taaskin kerran kiinnostava aihe. :D

Fight Club
Mahtava roolisuoritus. Mahtava aine. Ihanan komea ja COOL Brad..
Mahtavaa!!

Zeini

 • Ankeuttaja
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #25 : Maaliskuu 20, 2008, 10:03:17 »
Jesse Spencer

ehdoton suosikkini! Osaa olla niin luonnollinen. Paras esiintyminen häneltä ehdottomasti housessa!
ulkonäöstä tulee myös plussaa, jotenkin minusta tuntuu ettei ehkä ole niitä kaikkein tunnetuimpia tai fanitetuimpia mutta ihana silti!
http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/img/site/75/70/0000007570_20060920144213.jpg
http://www.cuatro.com/microsites/house/images/videos/chaseg.jpg
http://www.pimpsurveys.com/Mjkx.jpg
En jaksanut laittaa linkkejä kunnolla xDD.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 20, 2008, 16:05:43 kirjoittanut Zeini »

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #26 : Huhtikuu 08, 2008, 13:21:50 »
//Listaa muokkailtu 15.4.09

Valitsen lempinäyttelijäni yleensä roolisuoritusten ja ihan vain sellaisen tietyn vetovoiman ja kiintymyksen kautta, joka tulee joko yhden roolisuorituksen perusteella tai sitten vasta useamman. Sitä on vaikea selittää, se vain sitten tulee jos on tullakseen. :)
Ulkonäkö ei ole järin suuressa osassa, mutta onhan silläkin vaikutusta jonkin verran. Yleensä se tulee sitten vasta kaiken muun jälkeen. Onhan se toki mukava juttu, jos lempinäyttelijä sattuu olemaan vielä kaupan päälle hyvännäköinen. ;)

Mutta tässä muutamia voisin mainita...


Helena Bonham Carter.
Mielestäni aivan loistava naisnäyttelijä, josta pidin muuten jo ennen Potter-roolia. ;)
Roolisuoritus elokuvassa Fight Club sai minut alkujaan kiinnostumaan, ja lähestulkoon siitä asti olen Helenasta valtavasti pitänyt. Todella vakuuttava näyttelijä, kerrassaan. Kykenee monipuolisiin suorituksiin, ja onhan hän myös kaunis. Omaperäinen.


Kiefer Sutherland.
Karismaattinen ja monipuolinen näyttelijä. Ihan vain siis yksinkertaisesti hemmetin hyvä. :)
Taitaa olla melkeinpä itsestäänselvyys, että 24 on kaiken fanittamisen alku ja juuri. Olen seurannut sarjaa alusta asti, mutta vasta siinä jossain 3. kauden kohdalla aloin hieman enemmän miettiä, että varmaan Jack Bauer näyttelee muuallakin. :'D Siitä se sitten pikkuhiljaa lähti. Toki silloin joskus pienempänä koko homma oli vähän eri tasolla kuin nykyään - 13 veenä ei vielä ulkonäkö kolahtanut yhtä kovaa kuin nykyään. ;)
Hyviä roolisuorituksia löytyy moniakin, turha niitä sen kummemmin ryhtyä listaamaan.


Max Ryan.
Hieman tuntemattomampi tapaus, varsinkin näin suomalaisesta näkökulmasta katsottuna. Itsekin vasta viime syksynä Death Race -leffan myötä "löysin" hänet - yksinkertaisesti pisti vain leffasta silmään ja seuraavana päivänä vähän googlettelin. :)
Tunnetuin leffa lienee Herrasmiesliiga, jossa näyttelee siis Dantea. Ei noita elokuvia mitään hirmuista määrää ole ylipäätäänkään (vielä) tullut, koska aloitti kumminkin näyttelemisen vasta 2000 -luvulla. Lähinnä sivurooleja tähän mennessä, pari isompaakin ja jatkossa varmaan enemmän. Läheskään kaikkia leffoja en ole nähnyt kumminkaan, mutta nähtyjen perusteella tykkään ja kovastikin.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 15, 2009, 19:15:39 kirjoittanut Giladra Carrion »
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Hippogriff

 • :)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: SicklePotion51
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #27 : Huhtikuu 08, 2008, 18:13:45 »
Orlando Bloom on mielestäni erittäin hauska näyttelijä, ja hänen parhaita elokuvia ovat mielestäni Taru Sormusten Herrasta-trilogia(Legolas Vihreälehti) sekä Pirates of the Caribbean-leffat(William Turner).

Muita lempinäyttelijöitäny mm.
Johnny Depp on erittäin hauska, sekä omalaatuinen näyttelijä, joka on loistava etenkin Pirates of the Caribbeaneissa.
Jackie Chan saa elokuvat näyttämään hyviltä, vaikka leffan juoni olisikin kurja. Hänen huumorinsa yllättää myös aina.
Chris Tucker näyttelee mm. Rush Hour-elokuvissa, ja on niissä loistava. Rush Hour 2 on yksi parhaimpia katsomiani elokuvia ja siihen ei voi kyllästyä kiitos Chris Tucker sekä Jackie Chanin.
Tobey Maguire on loistava valinta Spider-Maniksi. En tiedä miksi, mutta mielestäni hän sopii siihen roolin
täydellisesti. Myös yhdessä elokuvassa jossa hän oli jonkun kirjoittajan apulainen(en muista elokuvan nimeä), hän näytteli siinä loistavasti

Stan

 • Ankeuttaja
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #28 : Huhtikuu 09, 2008, 17:44:35 »
Christopher Walken
Ihan eka leffa jossa Walkeniin törmäsin oli James Bond - View to Kill, ah mahtavana kierona pääpahiksena vakuutuin näyttelijänlahjoista, mutta sillon en oikeen fanittanu/pitänyt mistään näyttelijöistä kummemmin joten unohin herran oikeestaan melkein kokonaan. Nyt syksyllä sitten tuli teattereihin uutuus musikaali Hairspray, joka oli tietysti pakko käydä tsekkaamassa, ja aa Walken oli leffassa näyttelemässä. Mutta viimesen töytäsyn sain kun näin mahtavan,  ja oikeestaan kaikkien aikojen suosikkileffani, the Deer Hunterin. Walkenin roolisuoritus oli joku mahtavin (sai siitä Oscarinkin) ja ei, en kiistä etteikö Christopher olisi ollut sillon 70-luvulla ihan järisyttävän komea + sen aksentti :D

Joaquin Phoenix
Hmm, en oo Joaquinilta kauheesti leffoja nähny, mutta kaikissa mitkä oon nähny, hän on näytelly todella hyvin. mm. Village - Kylä ja Walk the Line oli vakuuttavia hänen osaltaan

Nää nyt oli ekat mitkä tuli mieleen, päivittelen sitten joskus lisää.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 14, 2008, 18:52:17 kirjoittanut Stan »

Poissa pippariina

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #29 : Huhtikuu 14, 2008, 12:01:41 »
Anthony Hopkins:  Kerrassaan loistava näyttelijä. Tuskin tarvitsee enempää selittelyjä.Taitoa, tyyliä ja lahjakkuutta.

Winona Ryder:  Hienoja roolivalintoja, kaunis nainen ja rauhoittava eläytyminen.

Edward Norton:  Edelleen, hienoja ja mielenkiintoisia rooleja. Loistava näyttelijä.

Helena Bonham Carter:  Erikoinen, ja silti kovin miellyttävä. Tai ehkä just siksi.

Kevin McKidd:  Tämä on listalla ihan puhtaasti miellyttävyyden takia. Se ääni, se aksentti, se ulkonäkö. Hurrrr..
"If i tell you to fuck off and call you a cockhead, it's probably NOT Tourette's Syndrome."

Poissa Kuupposen päivä

 • Vuotislainen
 • Pottermore: NightGold9667
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #30 : Kesäkuu 23, 2008, 18:57:45 »
No jaa, minun idolini ovat perinteisesti löytyneet ennemminkin musiikin saralta, mutta onhan niitä hyviä näyttelijöitäkin toki olemassa. En tosin katso elokuvia kovinkaan paljon.

Alan Rickman
Tämä tuskin kaipaa sen kummemmin esittelyjä. Sanonpa nyt kuitenkin, että kyseinen herra on siis Potter-leffoista tuttu Severus Snapen näyttelijä. Täytyypä vielä mainita, että Snape on ehdoton suosikkini, joten olen hyvin onnellinen siitä, että kyseiselle hahmolle siunaantui tuollainen näyttelijä. Parempaa ei olisi voinut toivoakaan. No ulkonäössä on ehkä pientä toivomisen varaa (Snapenhan kuuluisi olla laiha!), mutta se on varsin helppo antaa miehelle anteeksi hänen lahjakkuutensa ansiosta.

Olen nähnyt Potterien lisäksi vain muutaman Rickmanin leffan, mutta siitä huolimatta ei varmaankaan edes olisi liioittelua kutsua häntä lempinäyttelijäkseni. Juu, sitä hän on.
Itse asiassa, hetkellä olen niin innoissani tuosta tyypistä, että aion varmasti mahd. pian hankkia käsiini lisää hänen elokuviaan. Voin sanoa, että tämä on varsin harvinaista - en minä yleensä ole pahemmin intoillut näyttelijöistä!

Taidanpa tietää, mikä on parasta Rickmanissa. Niin, se on perin selvää: ääni! Ai hitto, sellaista ääntä ei kyllä ole kenelläkään toisella. Sitä voisi kuunnella vaikka kymmenen tuntia putkeen - riippumatta puheenaiheesta. Miehen haastatteluja katsoessani en yleensä ole kovin perillä siitä, mistä puhutaan. Lähinnä se johtuu tietenkin huonoista enkuntaidoistani, mutta osaltaan myös siitä, että unohdun vain kuuntelemaan hänen tapaansa ääntää sanoja. Sehän oikeasti on kuin taidetta: hänen puheensa artikulaatio, rytmitys ja tietenkin toisaalta myös hänen äänensä soundi nyt kerta kaikkiaan ovat jotain täysin yliluonnollista. Kaikkein parasta on Rickmanin tapa ääntää L-kirjain sekä venyttää sanoja kuin toffeeta. Aah. Parhaalta kuulostaa se, kun hän puhuu hitaasti; nopeampi puhe sen sijaan ei kuulosta läheskään yhtä upealta.

Sori, kun paasasin tuosta asiasta noin paljon, mutta siihen on syy: ääni on erittäin tärkeä ominaisuus näyttelijöistä puhuttaessa. Sillähän he kuitenkin pääasiassa tekevät töitä. Tuskinpa mikään Kimi Räikköisen tyylinen narisija menestyisi erityisen hyvin valkokankaalla.
Mutta tietenkään hyvänkuuloinen ääni ei sinänsä riitä, tärkeämpää on kyky osata käyttää ääntään oikealla tavalla kaikissa tilanteissa. Mielestäni Rickmanin eläytymisessä kaikki hienoisimmatkin sävyt ja vaihdokset ovat täysin kohdallaan. Lisäksi hänen äänensä kertakaikkiaan on niin vaikuttavan kuuloinen, että hän onnistuu luomaan televisioruudun tai elokuvateatterin valkokankaan läpikin vahvan tunnelman sanomisillaan.
Radcliffe sanoi joskus, että Rickmanin ääni kuulostaa pelottavalta. Hän olikin oikeassa siinä: Potter-elokuvissa saamme kuulla Severus Snapelta hyytävää, ivallista, kylmää sävyä, joka kuulostaa jopa pelottavalta. Pottereissa Rickman ei kuitenkaan yleensä pääse näyttämään taitojaan monipuolisemmin, tosin hyytävän puheen lisäksi esimerkiksi jonkinasteista huutamista esiintyy toisinaan. Robin Hoodissa pääsin sen sijaan kuulemaan myös esim. pelkoa ja oikein kunnon karjumista (joka kuulosti hiukan huvittavalta, mutta kaikki miehet taitavat karjua suunnilleen sillä tavalla). Tavallaan ei siis voida sanoa, että Rickmanin ääni sinänsä kuulostaa pelottavalta - hän vain osaa puhua pelottavaan tyyliin. Mutta lisäksi hän osaa puhua myös myös uhkaavasti, huvittavasti, raivostuneesti, pelokkaasti ja miten tahansa. Aivan vaivattoman kuuloisesti.

Näyttelijän pitää tietenkin kyetä myös muuhun.
Rickmanin ilmeet ovat minun mielestäni juuri sellaisia kuin pitääkin. Snape tosin on melko ilmeetön tyyppi, mutta muissa elokuvissa Ricksulta onneksi nähdään runsaampikin ilmevalikoima. Tuntuipa Robin Hoodia katsoessa oudolta, kun Rickman suorastaan virnuili siinä! Lemppari-ilmeeni taisi tosin olla pelästys eräässä kohdassa. Se oli varsin vakuuttava.
Myös erinäiset eleet ja liikkeet ovat kunnossa.
Voisin vielä mainita senkin, että kyllä sen heti huomaa, kuinka tunnelma välittömästi sähköistyy hänen ilmestyessään kuvaan. Oikein kylmät väreet menevät selkää pitkin. Kaipa se on jotain aivan erityistä karismaa.
Huonoa sanottavaa en Rickmanista keksi!

Mutta taidanpa nyt vielä mainita muutamia parhaita eläytymisiä häneltä.
Hmm... niitä on paljon. Yksi on ainakin Robin Hoodin alussa: "Join us or die". Miten uhkaavaa! Pottereista löytyy esim. "Concentrate, Potter, focus!", josta kuvastui mainiolla tavalla hienoinen turhautuminen ja toisaalta myös maanittelu. Tuo taisi olla Feeniksin killassa, mutta erityisen paljon upeita Rickmanin eläytymisiä kuullaan kuitenkin Azkabanin vangissa.

Harrison Ford
Indiana Jones ja Han Solo. Siinäpä nuo hänen parhaat roolinsa. Solo on tavallaan parempi hahmo, mutta Indiana Jones -leffoissa Harrison on kyllä seksikkäämpi (nahkatakki, ruoska yms.). Kaipa se on kuitenkin selvää, että kumpikaan noista leffasarjoista tuskin olisi ollut yhtään mitään ilman Harrison Fordia ja hänen loistavaa karismaansa. Nyt ne kuuluvat ehdottomasti kaikkien aikojen lempielokuviini.
Muitakin hänen leffojaan olen nähnyt, mutta ne eivät olleet läheskään yhtä hyviä. No, Harrisonin takia vähän keskinkertaisempaakin kamaa jaksaa katsella.

Parasta Harrisonissa taitavat olla ilmeet. Aidompia saa kyllä hakea. Ehdottomat lempparini ovat muistaakseni Indiana Jones ja tuomion temppeli -elokuvasta: Indy oli litistymässä ja teki muutamankin erittäin huvittavan ilmeen.
En myöskään koskaan lakkaa ihmettelemästä sitä, kuinka aidon kuuloisesti hän osaa nauraa ja hymyillä. Hitto, itse en koskaan osaisi näytellä varsinkaan nauravaa ihmistä, sillä nauraminen on yllättävän vaikeaa tuosta noin vain ilman oikeaa syytä. Siitä tulee helposti teennäistä paskaa. Näyttelijät toki yleensä osaavat tämän jalon taidon, mutta harva yhtä hyvin kuin Harrison Ford. Tuleepa mieleen sekin, kun Kadonneen aarteen metsästäjät -leffassa joku tyyppi lausui erään nimen väärin ja Harrison nauroi sille. Se oli niin hyvä kohta, että olen katsonut sen varmaan sata kertaa.

Toki Harrison Ford näyttelee muutenkin erittäin hyvin. Mieleeni tulee useita harvinaisen mieleenpainuvasti näyteltyjä lausahduksia niin Indiana Joneseista kuin Star Warseistakin. Niitä kaikkia en nyt viitsi alkaa luettelemaan (siihen menisi liian kauan), mutta mainitaanpa nyt vaikka oikein antaumuksella tullut "We are going to die" siinä Tuomion temppelin litistymiskohdassa.

Ralph Fiennes
No olikohan sen sukunimi edes Fiennes? En ole varma... Oli miten oli, kyseessä on siis Potterien Voldemort.
(Vittu, kun piti kirjoittaa tuosta Alan Rickmanista niin pitkästi, nyt voimat ovat kuluneet eikä enää jaksa taipua henkevään perusteluun.)
Ensin on sanottava, että en todellakaan väitä Voldien olevan erityisen onnistunut Potter-leffoissa. Päinvastoin, pahuuden ruumillistumahan näyttää elokuvissa lähinnä epäaidolta pelleltä! Hmph. Tämä on kuitenkin ohjaajan vika, joten näyttelijää ei mitenkään voi syyttää. Ei todellakaan, hänhän ansiokkaasti pelastaa hahmosta sen, mitä pelastettavissa on.

Sanoisin, että Ralphista paistaa läpi ennen kaikkea jokin äärettömän syvä roolin sisään heittäytyminen. En minä tiedä, jotenkin sen jumalattoman keskittymisen vain näkee hänen näyttelemistään katsellessa. Suosikkini on ehdottomasti Liekehtivän pikarin hautausmaakohtaus: se sisältää suunnilleen parasta näyttelemistä, mitä koskaan olen nähnyt (jos nyt pieni liioittelu sallitaan)! Todella uhkaavan kuuloista kuiskailua ja sopivan dramaattisia eleitä. Kaiken kaikkiaan juuri sitä voldiemaista tyyliä, mitä tuossa roolissa vaaditaan. Miksi, miksi sen ohjaajan piti pilata kaikki naurettavalla näkemyksellään Volden ulkonäöstä?! Toki Ralphin näyttelyä voi kuunnella silmät kiinni, mutta silloin ne upeat liikkeet jäävät tietenkin näkemättä, eikä sekään ole kiva juttu.

Katsoin myös Englantilaisen potilaan. Ralph näytti normaalina täysin erilaiselta. Siitä jäi parhaiten mieleen eräs todella onnistunut nauru sekä loistava rahinapuhe.

Sami Uotila
Hehee, ihan pakko mainita! Tässä topicissa ei olekaan vielä (ainakaan muistaakseni) puhuttu yhdestäkään suomalaisnäyttelijästä, joten lienee aika korjata tuo puute...

Kyseessä on siis Salatut elämät -sarjan Aki Nikkinen.
Varmaankaan Uotila ei näyttelijäntaidoiltaan ole samalla tasolla noiden muiden mainitsemieni tyyppien kanssa, mutta miltei kaikkiin muihin Salkkari-näyttelijöihin verrattuna hän on aivan omaa luokkaansa. Jos miettii vaikka jotain Pete Lattua tai Tuomas "Reukku" Reunasta, niin kyllähän Uotila heidät hakkaa ihan helposti. Jotain hieman tökeröjäkin eläytymisiä hän on joskus tehnyt, mutta yleisesti ottaen ei löydy pahemmin valittamista. Pidin Aki Nikkisen hahmosta jumalattoman paljon, hän toi sarjaan särmää ja jännitystä, eikä kukaan muu varmastikaan olisi saanut ks. henkilöä samalla tavalla eloon kuin Uotila. Siitä hänelle kiitokset.

No, siinä nyt oli muutama hyvä näytelijä. Antaisin kuitenkin vielä erityismaininnat Seann William Scottille ja Pentti Siimekselle. He osaavat sanoa repliikkinsä juuri sopivan hauskaan tyyliin.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 23, 2008, 19:02:52 kirjoittanut Kuupposen päivä »

Poissa Niënor

 • Murheenkryynihkö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #31 : Kesäkuu 23, 2008, 19:11:00 »
Miun lempinäyttelijöitä on Billy Boyd, Orlando Bloom ja Viggo Mortensen.
Yllättäen kaikki ovat näytelleet The Lord of the Ringsissä. Eivät kyllä ole lempinäyttelijöitäni pelkästään sen takia.
Jo kuolleita lempinäyttelijöitäni ovat Marilyn Monroe & Audrey Hepburn.

- Merri.
- What?
- I'm hungry.

Poissa Hamish

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: DustSand65
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #32 : Heinäkuu 20, 2008, 22:55:37 »
No siis jos joku tulee kysyy "Kuka on sun lemppari näyttelijä", nii kyllä voisin tehä kunnon luettelon monista hyvistä näyttelijöistä,
tai sit "tylsästi" vastata ne keitä sillä hetkellä, näin karmeasti sanottuna, ihQtan. Kuitenkin hyvään näyttelijään tarvitaan mun mielestä
niin paljon eri aineksia, pitää olla muuttumiskykyinen, oma tyyli, ja mitä vaa nyt joku jaksaa hei keksiä. Mut tässäpä jotain, ketkä ovat
tällä hetkellä erittäin suuressa suosiossani.

Stephen Fry
Teh Qimaster<3. Jotenkin oon nyt jokun aikaa pitäny ihan sikana ko. henkilöstä. Muistan ku näin hänet ekaa kertaa (ainaki tietoisesti)
ohjelmassa Jeeves & Wooster, kun eräs henkilö sitä niin suositteli. Eipä iskeny ekalla kerralla, mutta ku uudestaan tän sarjan
pariin pääsin, nii tykästyin ja todella. Enemmä ehkä Hugh Lauriesta silloin pidin. Jostain syystä sit aloin uudestaan katsoa brittiseksti-
sarjaa nimeltä A Bit Of Fry & Laurie ja niissä, varsinki monologeissa Fry rokkas ja kovaa. Jotenkin niin luikuri sen ääenkäytön ja
varsinki miten mies osaa leikitellä sanojen/lauseiden kanssa. Se on kaunista. Sit on tullu katottua Kigdomia, missä Fry on kunnon
lutunen.. QI on puolestaan yks parhaimmista, mistä oikeesti harmittelen, ettei sitä suomessa näyteä. Fry pääsee loistamaan
älykyydellään, ja ohjelma muutenkin on nii wicked. Ei sitä oikee osaa sanoin kuvailla, mitä ihmeellistä on Fry'ssa. Sen vaan kokee jollakin
jännällä tavalla. Parasta on ehkä se, miten hän on oikesti niin suloinen & herttainen, mutta kun mies esittää pahista jossain, nii on oikeesti
pelottavaa (esim Jack&Neddy-sketseissä..)

Hugh Laurie
Hugubeibe<3. Juu, pakko sanoo kyllä, että on henkeäsalpaavan ihana toinen herrasmies tässä. Soittaa pianoa/kitaraa ja osaa vielä
laulaakin, ja näähän oli just Fry'n heikkoudet. Vastakohdat todellakin täyttävät toisiaan, enkä ees ihmettele miks nää kaks miestä (ylempi
sekä tämä alempi :'D) ovat bestiksiä irl. No asiasta takaisin siihen oleelliseen; Hugh Laurien ehkä ekan kerran nähny jossai sadassayhdessä
dalmatialaisessa joskus pentuna, mut eihä sitä tajunnu. Sit vasta ehkä ku katsoin Housea, nii jotenkin enemmä huomioin ko. henkilön.
Siitä sitte aloin kattoo Joosteria ja ABOFALia, mitkä alko kiinnostaa enemmä ku House, sillä niissä oli Hugun (niinku kavereiden kesken
kutsun..) oma aksentti, kaunis brittiaksentti. Ehkä kaikista parasta kuitenkin Hugun rooleissa on se, että oli se mikä tahansa, tyypi saa
mut nauramaan.

Sit jotai muita suosikkeja on esim Rowan Atkinson, joka on niin ah-ihana sarjassa "Blacadder", missä hän aina piilovittuilee kaikille.
Myös Jeremy Brett oli pitkään suosikki, ja pidin, siis pidän hänen tavastaan näytellä Sherlock Holmesia. Audrey Hepburn on
vaan jotenkin niin klassikko, ettei häntäkään voi jättää pois, vaikka välillä roolit mitkä hänellä oli, vaikutti hieman samankaltaisilta.. Mutta
silti, silti.. erittäin kaunis nainen oli hän.

Hugh Lauriesta ja S. Fry'sta sen verran vielä, että olen huomannut pitäväni heistä paljon enemmä kun he ovat yhdessä. Erikseen
menettelevät, mut yhdessä ovat jotain sanoinkuvaamattoman mahtavan ihanaa<3. Stugh is love.

lover

 • Ankeuttaja
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #33 : Syyskuu 18, 2008, 22:15:34 »

1. Tomm Cruise <3 hottis xD     (Elokuvat)
 2. Penelope Cruz               (elokuva)     nätti xD
  3. Wentworth Miller    (pako) Hottis <3 xD
    4. Robert Knepper           (pako)
     5. Hilary Duff  (elokuvat)

Partybansku

 • Ankeuttaja
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #34 : Lokakuu 16, 2008, 15:28:49 »
Mulla on ehdottomasti yksi ylitse muiden, ja se on Johnny Depp! Ylivoimaisesti hauskin ja ihanin näyttelijä.

Johnny Deppiin "tutuistuin" ekan kerran Pirates of the Caribbean leffoissa, mutta sen jälkeen olen etsinyt hänen leffojaan, katsonut niitä, ja todennut, että Depp on kerta kaikkiaan loistava näyttelijä, joka pelastaa huonommankin leffan. Ehdoton suosikkini Deppin leffoista on Saksikäsi Edward, aivan ihanan kaunis elokuva. Deppin roolisuoritus siinä on koskettava ja omalla tavallaan hauska, kuten kaikki muutkin roolit joissa Depp on ollut. Ja ulkonäössäkin on kehumista, vaikka kyllä itse eniten pidän Deppissä hänen luonteestaan.

vingvi

 • Ankeuttaja
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #35 : Lokakuu 19, 2008, 16:57:04 »
Joskus fanitin ihan himona Orlando Bloomia :D. Se oli vaan niin ihanan näkönen ja kaikkee. Tapetoin sillon kaikki ovet sen kuvilla, kun en saanut seiniin laittaa.

Nyt tällä hetkellä en ees tiiä kuka on mun lempi näyttelijäni ehkä Orlando Bloom tai Johnny Depp. Lemppari näytteliät vaihtuu minulla aika tiuhaan tahtiin. Joskus kun joku on vaan niin hemmetin hyvän näkönen fanitan sitä jonkun aikaa ja kun sit katon jonkun toisen elokuvan on sit siinä joku aivan ihana näyttelijä..


Poissa Tuulikeiju

 • Vuotislainen
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #36 : Huhtikuu 25, 2009, 14:00:59 »
Vuosien varrella minulla on ollut aika monia lempinäyttelijöitä, mutta nyt kovimmassa nosteessa on syötävän komea Garrett Hedlund. Myönnetään, yksi syy, minkä takia pidän hänestä, on se, että hän on vain nii-in hyvännäköinen pahan pojan roolissaan Eragonissa (muuten en oikeastaan pitänyt elokuvasta, mutta Garrett pelasti sen). Vasta tämän elokuvan jälkeen aloin ottaa hieman enemmän selvää, missä muissa elokuvissa hänet voisi nähdä ja kävikin ilmi, että olen itse asiassa aiemminkin ihaillut kyseistä näyttelijää ihan näyttelijän taitojenkin perusteella, kuten Friday Night Lights (google tuotti hieman ongelmia, eikös tämä ole televisiosarja eikä elokuva?), Troija, Neljä veljeä, Georgia Rule, yms. Mutta tosiaan, piti vain päästä hehkuttamaan. Toivottavasti nähdään Murtaghin roolissa jatkossakin!

Johhny Depp on tietenkin aivan oma lukunsa. Turha edes luetella leffoja, missä hän on näytellyt, koska kaikki, jotka vähänkin miestä seuraavat sen varmasti tietävät, mutta itse olen nähnyt miehen leffoista seuraavat: Saksikäsi Edward, Sweeney Todd, Cry-Baby, What's Eating Gilbert Grape?, Pirates of the Caribbianit, Jali ja suklaatehdas, Finding Neverland, ja varmaan vielä jonkun muunkin, mitä en nyt muista. Eniten noista pidin ehkä Cry-Babysta, se on vain jotenkin niin mahtava, tanssikohtaukset ovat mahtavia. Depp on aivan ilmiömäinen näyttelijä, ottaa roolin kuin roolin omakseen ja saa sen tuntumaan niin aidoilta. Tuskin enää edes ajattelee, että tuossa ruudulla on nyt Johhny Depp, kuten yleensä näyttelijöiden kohdalla käy, vaan häntä ajattelee toisinaan enemmän roolihahmonaan.

Leonardo Di Caprio on myös yksi suosikeistani. Muistan ikuisesti sen yhden kohtauksen The Beachistä, se, kun tyyppi seisoo rannalla ja huutaa. Myös Veritimantti oli aivan omaa luokkaansa, se sai todellakin ajattelemaan asioita, mikä varmasti oli elokuvan tarkoituskin. Etenkin yksi hänen repliikkinsä jäi mieleeni. "When I looked around I realized.. God has left this place a long time ago." Ei ehkä sanatarkasti noin, mutta jotakuinkin. Myös Departed ja Ota kiinni jos saat ovat hyviä näytteitä miehen osaamisesta.

It's easier not to do things than left them undone.

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #37 : Huhtikuu 25, 2009, 15:14:33 »
Muokkailin runsaasti.

Lempinäyttelijöitäni ovat Johnny Depp, Jamie Campbell Bower, Michael Sheen ja Tobias Moretti. Aika miesvaltaista nähtävästi. Johnny on ollut listallani niin kauan kuin muistan, Jamien roolit miellyttävät, Michaeliin olen rakastunut ja Tobias on kuuma.

Kepeämmin valittuna pidän esimerkiksi Leighton Meesteristä, Evanna Lynchistä, Skandar Keynesistä, Dakota Fanningista ja Keira Knightleysta. Keiraa ja Dakotaa lukuunottamatta olen kuitenkin pitänyt luultavasti vain yhdestä roolista jonka jokainen on esittänyt (enempää en kai edes juuri lopuilta ole nähnytkään...)

« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 25, 2010, 01:56:50 kirjoittanut Mortti »

Poissa adswil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #38 : Huhtikuu 28, 2009, 18:30:50 »
Minulla ei ole ketään tiettyä suosikkinäyttelijää, tykkään aika monista :> Mutta pelkän miellyttävän ulkonäön takia en näyttelijöistä tykkää, taidot ovat paljon tärkeämpiä, eikä hyvä näyttelijä välttämättä olekaan mikään komistus (tai kaunotar). Hyvä näyttelijä esittää roolihahmoaan niin luontevasti, että melkein luulisi hänen esiintyvän omana itsenään... lisäksi hyvä näyttelijä herättää tunteita katsojissa, oli hänen roolinsa sitten millainen tahansa.
Tässä kuitenkin muutamia lempinäyttelijöitäni, mutta tässä eivät suinkaan ole kaikki:

Marilyn Monroe

No vau. Marilyn on tunnettu lähinnä kliseisenä pop-ikonina, mutta hän on oikeasti loistava näyttelijä. Hänen olemuksessaan oli jotain todella luonnollista, vaikkei hän platinablondina ja vahvoissa meikeissä kovin luonnolliselta näytäkään. Lisäksi hän osasi olla samalla hauska ja koskettava - monet Marilynin tähdittämistä komedioista ovat ainakin minun silmissäni myös jollain tavalla surullisia. Parhaita Marilynin leffoja on vaikea valita, sillä olen nähnyt niistä suurimman osan, ja kaikki ovat mainioita. Piukat paikat ja Niagara lienevät kuitenkin parhaimmistoa.

Johnny Depp

Varsin kliseinen vastaus, mutta kaikkihan Johnnysta tykkäävät! Ei hänen näyttelijäntaitojaan voi kiistää, sillä hän on mielestäni aivan mahtavan monipuolinen näyttelijä, ja osaa eläytyä todella monenlaisiin rooleihin vaivattomasti. Johnnyn elokuvia en ole nähnyt hirvittävän paljon, mutta kaikki ne, jotka olen nähnyt, ovat tehneet minuun lähtemättömän vaikutuksen (erityisesti satumaiset Saksikäsi Edward ja Finding Neverland).

Cate Blanchett

Niin upea nainen kuin mahdollista. Cate on sekä persoonallisella tavalla tosi kaunis että mitä mainioin näyttelijä. Eniten hänessä kuitenkin vetoaa se olemus, sillä harvoin näkee noin karismaattista naista edes elokuvissa. Cate näyttää ihanan kylmältä.

Alan Rickman

Pitihän tälle listalle ängetä yksi Potter-leffoistakin löytyvä näyttelijä ;) Ja Alan on Kalkaroksena (kuten monissa muissakin rooleissaan) aivan loistava, juuri tuollaiseksi olin Kalkaroksen kuvitellutkin! Ja se ääni <3 Ei tule yhtäkkiä mieleen toista näyttelijää, jolla olisi yhtä ihana ääni kuin Alanilla.
In my world love is for poets - so I'm trying to be one.

Poissa Saccharine

 • Introverted Assbutt
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • La Vita è Facile
  • Twitter
 • Pottermore: MoonWillow1269
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #39 : Syyskuu 12, 2009, 20:01:10 »
Kyllähän se lempinäyttelijäon ehdottomasti Johnny Depp. <3
Niin hauska. Niin persoonallinen. Niin ihana. Paras näyttelijä (minusta) siis!

Noin kaksi vuotta sitten hullaannuin Johnnyyn, kun katsoin Pirates of the Caribbean ja mustan helmen kirous-elokuvan kaverini kanssa.
Aloin etsiä netistä ja kaupoista hänen elokuviaan ja tällä hetkellä minulla on kaikki ilmestyneet kaapissani. Aika paljon olen rahaa tuhlanut, mutten kadu mitään. :)
Tietysti.. Jotkut elokuvat ovat.. Tuota noin.. Hieman eh. Epäsopivia minulle (ainakin ikärajan mukaan), mutta en välitä. n__n'

Minusta parhaat elokuvat, joissa Johnny on näytellyt, ovat Sweeney Todd, From Hell, Public Enemies, Pirates of the Caribbean 1-3 ja.. Oikeastaan, pidän melkein kaikista. :)
"The first sign of the beginning of understanding is the wish to die."

Frile

 • Ankeuttaja
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #40 : Lokakuu 05, 2009, 20:57:27 »
Minulla on aika monia mutta näköjään on muillakin :D

Julie Walters Aivan loistava nainen! Jokaisessa elokuvassa missä hän on ollut (siis ne mitkä olen nähnyt) ovat olleet loistavia ja erittäin hauskoja

Helena Bonham Carter
Tykäistyin häneen ensin Pottereissa ja sitten myöhemmin Sweeney Todd:issa. :D

Colin Firth
Loistava yksin kertaisesti.

Tom Felton
Erittäin hyvän näköinen ja sen lisäksi lahjakas mikä on erittäin hyvä yhdistelmä!

Poissa Aiëdaíl

 • Näätärikkaus
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #41 : Lokakuu 05, 2009, 21:45:31 »
Suosikkinäyttelijättäreni numero yksi on Helena Bonham Carter - loistava näyttelijä, ihana aksentti, eikä todellakaan mikään Hollywoodin tusinatähti tai kirurginveitsen tuotos. Kaunis ja lahjakas nainen totta tosiaan ♥ Rakastan.
Alan Rickman on myös yksi pitkäaikaisia suosikkejani. Se ääni on aivan uskomaton, ja näyttelijänlahjoja tuskin tarvitsee selittää kenellekään, joka on nähnyt Pottereita.
Vielä vanhempaa kaartia edustaa Sir Christopher Lee - herrahan esiintyy lähes jokaisessa suosikkielokuvassani, ellei keskeisenä hahmona niin vähintään sivuosassa. Dracula ja Saruman - toinenkin riittäisi päästämään hänet lempinäyttelijöideni kaartiin. Sir lähentelee pian 90 ikävuotta, ja on harvinaisen pirteä ikäisekseen. Yksi sana: Ryhti. Vaikuttavaa. Hänessä on jotain sanoinkuvaamatonta aristokraattisuutta ja valtaa.
Ainut amerikkalainen näyttelijä tähän kaartiin onkin sitten Johnny Depp, vaikken kuulukaan hänen fanityttölaumaansa. Mitäs esiintyy niin monessa hyvässä elokuvassa ja hyvissä rooleissa.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 05, 2011, 01:27:56 kirjoittanut Aiëdaíl »

nuotii

 • Ankeuttaja
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #42 : Tammikuu 16, 2010, 16:02:58 »

Suosikkinäyttelijöitähän on paljon. Jhonny Depp kuuluu tietysti kaartiin. Hän on lahjakas ja omaperäinen näyttlijä. Monipuolisia valintoja. En kuulu ihkuttaja kaartiin.

Christian Bale on aivan ihana <3. Parhaiten tunnetaan ehkä Batmaneista.
http://i171.photobucket.com/albums/u304/joxy_bucket/Wallpaper_Christian_Bale_Hip_10241.jpg

Sitten Hugh Grant karismaattinen. Notting Hill on tunnettu. Osaa olla niin pieni ja viaton ja silti niin karismaattinen. En osaa sanoin kuvailla. Hyvä näyttelijä.

Poissa Odoshi

 • Merikallio
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #43 : Tammikuu 16, 2010, 16:52:06 »
Thomas ''Tom'' Feltton
Mahtava Harry Potter-tähti Draco Malfoy vei mennessään jo ensimmäisen Harry Potter elokuvan nähtyäni. Taitavaa näyttelyä Draco Malfoyna jatkui sitten aina vain elokuvien myötä. Tomin suosia yksistä lempinäyttelijöistä nousi aina vain kun katsoin useita back-stage ohjemia, haastatteluja ja muuta ei-elokuvassa materiaalia. Hän on periaatteessa oman roolinsa vastakohta, mutta näyttelee silti loistavasti ja eläytyen rooliinsa. Tälläiset asiat tekevät näyttelijästä loistavan näyttelijän. Kaiken lisäksi hän on kerännyt suosiota, vaikka on vasta 20 vuotias ja lähti elokuva maailmaan jo lapsena. Felttonista siis todella löytyy sitä jotain, jota näyttelijä tarvitsee! Plussaa on tietysti myös se, että Tom on todella hyvän näköinen, vaikka se ei vaikutakkaan hänen näyttelytaitoihinsa ja suosioonsa lempinäyttelijänäni, pelkkää plussaa se on kuten sanoin.

Helena Bonham Carter
Aivan USKOMATON! Ehdoton suosikki Felttonin lisäksi. Paljoa en osaa hänestä sanoa, kuin että hän loistaa omissa rooleissaan ja on uskomattoman taitava näyttelijä. Sai ensimmäisenä huomiona Harry Potter elokuvien Bellatrix roolissa. Lyhyesti sanottuna hän on täydellinen rooliin ja muillakin tavoin hyvin taitava ja rooliinsa eläytyvä näyttelijä. Paljoa tuosta naisesta ei tarvitse sanoa, hän vain on täydellinen.

Johnny Depp
Uskomaton leffatähti! Mahtavia ja hieman ''sekopäisiä'' rooleja näyttelevä Depp tekee jokaisesta elokuvasta mielenkiintoisen, johon se jalallaan astuu. Kunnioitusta hän saa tietysti myös siitä kuinka laajalti hän näyttelee erilaisissa elokuvissa. Depp loistaa niin lapsille suunnatuissa perhe-elokuvissa kuten Jali ja suklaatehdas, kuten trillerissä Salainen ikkuna, oman osansa hän on antanut myös Pirates of the Caribean leffoissa kapteeni Jack Sparrowna, joissa mies todella ylittää itsensä mielestäni, loistavaa sanoisin! Näiden kaikkien useiden hänen elokuviensa joukosta nousee suosioon myös hänen ja Tim Burtonin suosittu yhteinen elokuva, Saksikäsi Edward, jossa Depp näyttelee Edwartia, joka on erikoinen ja hyljeksitty. Depp on kaikinpuolin erikoinen näyttelijä kuten myös omaperäinen ja joukosta erottuva megatähti! Innolla odotellaan uutta elokuvaa, Liisa Ihmemaassa, jossa Depp on myöskin mukana ja ohjaajana kukas muukaan kuin Tim Burton!

Orlando Bloom
Orlando Bloom ei ole iskenyt minuun kovinkaan suurella vaikutuksella, mutta hän on mainitsemisen arvoinen hänen roolistaan Taru Sormusten Herran Legolaksena. Muissa elokuvissa Bloom ei ole tehnyt minuun kovinkaan suurta vaikutusta, mutta Legolaksen roolissa hän nousi ehdottomasti yhdeksi mainitsemisen arvoiseksi leffatähdeksi minun listoillani!

Poissa Chyilly

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • No time for losers, 'cause we are the champions.
 • Pottermore: HazelAsh21
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #44 : Tammikuu 19, 2010, 14:49:39 »
Aivotoiminnan puutteessa, Heath Ledger. Oli paras, on edelleenkin, vaikka ei enää ole täällä. Muistan kaksi vuotta sitten, kun olin katsonut Grimmin veljekset (mahtava leffa, tuleekin perjantaina neloselta ;)) juuri muutama kuukautta aikaisemmin, en vielä edes silleen pitänyt Ledgeristä, mutta luin (kai seiskasta) siitä Ledgerin kuolemasta ja tunnistin näyttelijän. Muistan sanani "tuo kuoli? mitä? ihan kauheeta.." ja luin koko artikkelin (en muista oliko se pieni vai iso artikkeli, mutta kumminkin). Sitten lukemisen jälkeen tuli haikea olo, mutta jatkoin lehden lukemista.
Katsoin Brokeback Mountainin tuossa syksyllä, niin rakastuin Ledgeriin lopullisesti. Siitä vähän aikaa myöhemmin sain kaveriltani iiiison Heath Ledger julisteen ja tuollahan tuo seinällä roikkuu, tarkoitus saada toiselta kaverilta toinen iso juliste hänestä.
Olen tähän mennessä katsonut vaan muutamia Heath Ledgerin elokuvia, mutta kaikista todellakin olen pitänyt, jo ennen syksyä (suosittelen kaikille!). Mukavaa oli huomata, että Ledger näytteli myös yhdessä lempielokuvassani, Patriotissa. Voitte varmasti jo arvata, kuka odottaa ensi viikonloppua, kun neloselta tulee Heath Ledgerin elokuvia!
Perjantaina tulee kaksi vuotta Ledgerin kuolemasta. Silloin istutaan huoneessa yksin, juodaan virkistävää ja katsotaan Grimmin veljeksiä!

Komeakin hän oli ;)
22/01/08 </3

Poissa nutcracker

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #45 : Toukokuu 26, 2010, 23:01:22 »
Olen mielestäni joskus tänne jonnekin lempinäyttelijöitäni jo listannutkin, mutta mielipiteet ovat todennäköisesti sen verran muuttuneet että pieni päivitys lienee paikallaan. Elikä, nutcrackerin suosikkinäyttelijöihin lukeutuvat:

Jennifer Aniston

Jennifer Anistoniin tutustuin Frendien myötä, ja kunnioitukseni häntä kohtaan on kasvanut samassa tahdissa kuin rakkauteni kyseistä sarjaa kohtaan - eli mieletöntä vauhtia. Mielestäni Aniston on aivan loistava näyttelijä, hänen komedienne-taitonsa ovat huikeat, ja hän on onnistunut luomaan uraa Frendien jälkeen myös elokuvissa. Hieman vakavampi roolisuoritus häneltä nähdään Marley&Me- elokuvassa, ja hän on siinäkin mielestäni todella hyvä. Kunnioitan Anistonia Hollywoodin naisnäyttelijöistä ehdottomasti eniten.

Keira Knightley

Toinen suosikkinaisnäyttelijäni. Knightley on nuoresta iästään huolimatta tehnyt ison kasan loistavia elokuvia, ja minusta hän on näyttelijänä todella hyvä. Mielestäni yksi hänen vahvuuksistaan on se ihan mieletön muuntautumiskyky (tiedän, kuulostaa typerältä, kaikki näyttelijät ovat muuntautumiskykyisiä) mutta Knightleyn kohdalla se pitää mielestäni erityisesti paikkaansa. Erityisesti pidän hänen roolisuorituksistaan elokuvissa Domino, The Jacket, Atonement ja The Duchess. Ehdottomasti yksi upeimmista nuorista näyttelijättäristä.

Katherine Heigl

Tykkään! Heigl on yksi ehdottomista suosikeistani, hän on mielettömän valovoimainen näyttelijä - mielestäni näyttelijänä parempi kuin toiset kaksi naissuosikkiani, Aniston ja Knightley. Heigliä voisin melkeinpä kutsua 'luonnenäyttelijäksi', sillä hänen suorituksensa ovat niin aitoja ja rehellisiä ja erilaisia että olen aivan myyty kun näen jotain hänen tuotantoaan. Hän väläyttelee komediennenkykyjään elokuvissa Knocked Up ja 27 Dresses, ja aivan mieletön hän on muutenkin loistokkaassa sarjassa Grey's Anatomy. Heigl loistaa mielestäni näyttelijänä myös takavuosien suosikkisarjassa Roswell. Kaikenkaikkiaan piristävintä Heiglissä on mielestäni nimenomaan hänen aitoutensa.

Kate Winslet

Naisnäyttelijöistä viimeisimpänä vaan ei suinkaan vähäisimpänä tahdon mainita Kate Winsletin, joka lukeutuu mielestäni näyttelijöiden eliittiin. Winslet on tehnyt niin monia upeita roolisuorituksia, että niitä tuntuu typerältä alkaa listata, mutta muutamina esimerkkeinä voisin mainita hänen suorituksensa elokuvissa Revolutionary Road, All the King's Men, Finding Neverland, sekä tietysti, Titanic. Winslet on loistavien näyttelijäntaitojensa lisäksi loistava esikuva nuorille näyttelijättärille, minkä vuoksi kunnioitan häntä myös suuresti.

//Tässä naisnäyttelijät, käyn muoksimassa miehet myöhemmin, nyt nukuttaa.
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

Rosecliff

 • Ankeuttaja
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #46 : Toukokuu 27, 2010, 18:53:23 »
Miulla on monta suosikkinäyttelijää, mutta ykkösenä pysyy aina ja ikuisesti:

Heath Ledger

Ihan huippu ja monipuolinen näyttelijä!
Hänen elokuviaan olen nähnyt: Casanova, Brokeback Mountain, Ritarin tarina, The Patriot, 10 things I hate about you, Ned Kelly, Lords of Dogtown, The Brothers Grimm. Odotan innolla, että saan nähdä Ledgerin viimeisen elokuvan, The Imaginarium od Doctor Parnassus:in.
Tosi sääli ja epäreilua, että hän kuoli ja vielä vahingossa (oletettavasti). Kuoli liian nuorena, kaikki jäi kesken. :(

Muita lempinäyttelijöitäni Ledgerin jälkeen ovat mm.:

Ralph Fiennes

Aah, Voldemort. Ei, itseasiassa silloin kun tykästyin Ralph Fiennesiin, en edes tiennyt, että hän esittää Voldemortia.
Häneltä olen nähnyt: Humiseva harju, Jutun loppu, Valkoinen kreivitär, Potterit toki, Herttuatar ja Uskollinen puutarhuri.
Toki Fiennes ei ole näytellyt mitenkään huikaisevan erilaisia rooleja, mutta se ei vähennä hänen lahjakkuuttaan. Pidän hänestä, koska hän on jotenkin rauhallinen näyttelijä, tietää mitä tekee, ei yritä liikaa ja on aito.


Edward Norton

Näin ekan kerran Edward Nortonin The Illusionist -leffassa. Tykkäsin leffasta älyttömästi ja Edwardista myös, hieno näyttelijä. Jokin siinä vaan iski.
Muita elokuvia häneltä oon nähnyt: Kingdom of heaven ja Kirjava huntu.
Oon nähnyt häneltä vaan muutaman leffan, mutta jotain erityistä hänessä kyllä on. Pidän myös hänen äänestään.

Muita näyttelijöitä, jotka nimeän suosikeiksi:
Rufus Sewell, Viggo Mortensen, Liam Neeson, Orlando Bloom, Johnny Depp, John Malkovich, Penélope Cruz...

Poissa Air Princess

 • Twilight-hullu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Eclipse 30.6<333
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #47 : Kesäkuu 01, 2010, 22:16:16 »
Enpä ole aiemmin tänne lempparinäyttelijöitä listannut, joten tässäpä tulee:


Johnny Depp

Aloin pitää hyvänä näyttelijänä ensimmäisen Pirates of the Caribbeanin ilmestyttyä. En ollut tutustunut aiempiin Deppin tähdittämiin elokuviin, koska elokuvat eivät olleet sellaisia, jotka minua olisivat kiinnostaneet. Tosin kyllä sellaisiakin oli, niitä en ollut vain huomannut! :) Jack Sparrowna siis huomasin Johnnyn kunnolla ja Piratesten lisäksi olenkin katsonut Pienen suklaapuodin, Jali ja Suklaatehtaan, Liisa Ihmemaassa ym. muita Johnny Depp pääosassa olleita elokuvia. Johnny Depp on mielestäni hyvin hyvin lahjakas ja ammattitaitoinen näyttelijä ja on useimmiten hullujen rooleissa, jotka sopivatkin hänelle! ;) Kun on katsonut hänen tähdittämiä elokuvia, tietää, että Johnny tekee elokuvasta katsomisen arvoisen, vaikka muuten elokuva olisi siihen kelpaamaton! :)


Alan Rickman

Näyttelee pääasiallisesti pahiksien rooleissaa, mutta niissä aivan erinomainen. Alan on hyvin taidokas ja aidosti osaava näyttelijä. Olen nähnyt hänen tähdittämistään elokuvista ainakin Robin Hood-varkaiden ruhtinaan (näyttelee Nottinghamin sheriffiä), Harry Potterit (Severus Kalkarosta) ja hyvisrooleista Loveactuallyn, Järki ja Tunteet sekä Alan ääninäytteli Kaalimadon roolin Liisa Ihmemaassa. Juuri Harry Pottereista tutustuinkin tähän näyttelijään. Ei kai muuta voi sanoa kuin, että vallan mainio näyttelijä!

Helena Bonham Carter

Elokuvaohjaaja Tim Burtonin vaimo Helena on mielestäni naisnäyttelijöistä yksi mieleenjäävimpiä. Helena ja Johnny näyttelevät usein yhdessä Tim Burtonin ohjaamissa elokuvissa joista mainittakoon Sweeny Todd: Paholaisparturi (jota tosin en ole nähnyt! liian raaka olisi...) Helena tuli varmaankin minulle tutuksi Harry Potterien kautta (yllätys,yllätys) nimittäin Bellatrix Lestrangen roolista, jonka hän kyllä näyttelee erinomaisen mielipuolisesti niin kuin pitääkin! ;)

Twilight-tähdet

Twilight-tähdet kuten pääosien näyttelijät Kristen Stewart, Robert Pattinson ja Taylor Lautner lukeutuvat nyt minun lempinäyttelijöihini, sillä fanitan Twilightia todella ja pidän heitä hyvinä näyttelijöinä muutenkin. En tehnyt kuitenkaan kenestäkään heistä isompaa juttua, sillä en juurikaan ole nähnyt heidän aiempaa tuotantoa...Tarkoituksena olisi katsoa, ehkä sitten päivittelen tätä kohtaa! ;) Kristenissä pidän kuitenkin siitä, että hän on mielestäni rohkea näyttelijä, vaikkakin ujo. Kristen sopii täydellisesti Bellan rooliin Twilightissa! Robert on hyvin suosittu ja osaa minunkin mielestä kuvailla arvostettavasti ilmeilläänkin pelkästään Edwardin tunteita, joita ei varmasti ole helppo kuvailla!!! Robertilta olen nähnyt Harry Potter ja Liekehtivä Pikari roolisuorituksen Cedric Diggoryna ja hän onnistuu myös tässä roolissaan kiitettävästi. Taylor Lautnerilta en ole nähnyt aiempaa roolitusta, mutta ainakin Jacobina Taylor on paras mahdollinen!

Meryl Streep

Ei enää nuori, mutta sitäkin taitavampi! Meryl on lahjakas ja taitava näyttelijä, jonka rooleista olen nähnyt ainakin Mamma Mian, Paholainen pukeutuu pradaan ym. Merylilla on myös hieno ääni ja siksi hän sopikin hyvin Mamma Mia-musikaaliin.

//Muokkailen, kun mieleen tulee lemppareita! :)


Minkä puolesta elät, jos olet minä? TWILIGHTIN<333!

Poissa worldsayshello

 • Snivellus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SnidgetDream29844
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #48 : Marraskuu 28, 2010, 21:06:29 »
Alan Rickman on myös yksi pitkäaikaisia suosikkejani. Se ääni on aivan uskomaton, ja se puhetapa, etenkin yhdistettynä ihanaan aksenttiin. Hän on erittäin taitava näyttelijä, joka todellakin sisäistää osansa. Ne Snapen käännähdykset ja kävelytyyli...
Ainut amerikkalainen näyttelijä tähän kaartiin onkin sitten Johnny Depp, vaikken kuulukaan hänen fanityttölaumaansa. Hän osaa muunnella ääntään aika suuresti - verratkaa vaikka Sweeneyn matalaa murinaa Corpse Briden Victoriin. Parhaan vaikutuksen hän on minuun tosin tehnyt Willy Wonkana, sillä Sweeneyssä Helena varastaa kaiken huomioni.

Samaa mieltä näsitä. Varsinkin Rickman on ollut suosikkini niin kauan kun olen hänen elokuviaan katsellut. Etenkin Die Hardissa  (vain kuolleen ruumiini yli) kun Alan Rickman esiintyy pääpahiksena, se on taas yksi loistava hahmo jota hän on näytellyt.

Näihin kahteen edelliseen näyttelijään lisäisin vielä loistavan koomikon / näyttelijän Ben Stillerin! Aina hän vaan jaksaa naurattaa, melkeimpä jokaisessa elokuvassa jonka olen katsonut :)
"Honestly, woman, you call yourself our mother." -George Weasley

Poissa Yumisa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #49 : Joulukuu 25, 2010, 22:00:36 »
Heath Ledger

Mielestäni kaikista parhain ja lahjakkain näyttelijä elokuvahistoriassa. Parhaat roolisuoritukset hän teki: Brokeback Mountain (Joka on parhain rakkaustarina ikinä), Yön Ritari, 10 Things I Hate About You ja Casanova. Ledger on ehdottamasti parhaimpia näyttelijöitä elokuvahistoriassa. Harmi, että näin lahjakas näyttelijä menehtyi. Lepää rauhassa Heath Ledger. Jäämme kaikki kaipaamaan sinua. Toivon tyttärellesi loistavaa tulevaisuutta.

Johnny Depp

Todella lahjakas ja menestynyt näyttelijä. Lempielokuvani jossa hän on esiintynyt ovat: Sweeney Todd: Fleet Streetin paholaisparturi, Saksikäsi Edward ja Pirates of the Carippean

Anthony Hopkins

Jumaloin Hopkinsin roolisuoritusta Uhrilampaissa. Hänen aksenttinsa Hannibalin roolissa on ihana ja samalla pelottavakin. En ole muuten nähnyt häntä muissa elokuvissa paitsi leffoissa: Hannibal, Punainen lohikäärme

Helena Bonham Carter

Todella loistava ja rooliinsa eläytyvä naisnäyttelijä. Carter teki parhaimman roolisuorituksen leffassa Sweeney Todd: Fleet Streetin paholaisparturi. Hänen roolinsa vain iski muhun hyvällä tavalla. Hän on myös loistava Bellatrixina HP-leffoissa. Onnistuu näyttelemään juuri minun mielikuvan mukaan. Tulin katsoneeksi juuri Tim Burtonin Liisa Ihmemaassa. Voih siinäkin Carter tekee loistavan suorituksen.

Alan Rickman

Todella hyvä miesnäyttelijä. Rakastan hänen ihanaa matalaa ääntä <3 Hän muistuttaa todella paljon Kalkarosta ja eläytyy rooliinsa loistavasti. Hän antaa täydellisen mielikuvan Potter-kirjojen Kalkaroksesta. Hän on täydellinen Kalkaroksemme. Ja hänen pahisroolinsa Die Hardissa on myös todella loistavasti näytelty.

Muut lempparinäyttelijät: Jake Gyllenhaal, Bruce Willis, Leonardo Di Caprio, Harrison Ford, Ralph Fiennes, Peter Franzén
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 06, 2011, 00:03:24 kirjoittanut Yumisa »

Poissa Meleth

 • Viimeinen vihollinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Remember that the last laugh is on you.
 • Pottermore: RiverLight18790
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #50 : Tammikuu 05, 2011, 01:20:29 »
En ole vielä tänne tullut listamaan omia lempinäyttelijöitä.

David Caruso

David Carusoon törmäsin silloin kuin täällä alkoi CSI Miami. Hänen hahmonsa Horatio Caine hurmasi minut heti ensimmäisen jakson jälkeen ja sitten tykkästyin itse Davidiin. David on karismaattinen näyttelijä ja hänellä on taito saada katsoja kiinnostumaan hahmostaan. Olen nähnyt Davidin elokuvia mutta olen todennut että herra Caruso voisi pysytellä ihan telkkarissa kuin valkokankaalla. Hänen elokuvat ovat katsottavia mutta niissä ei ole sitä särmää kuin mitä hän tekee televiossa.

Viggo Mortensen

Viggo, tuo jumalainen Aragorn.
Ihastuin häneen kun rupesin TSH elokuvia katsomaan. Viggo näytteli todella hyvin Aragornia ja sai sen elämää sellaisena kuin itse olin kuvitellut Aragornin olevan. Viggo on mielenkiintoinen näyttelijä ja osaa hän hyvin laulaakin. Olen nähnyt aika monta Vigon muita elokuvia ja jokainen hahmo on erinlainen, mikä on minusta hyvä. Itse pidän kovasti elokuvasta 28 päivää.
Viggossa on särmää ja on hän aika komia myös varsinkin Aragornina..


Alan Rickman


Alan Rickman oli ensimmäinen näyttelijä, josta koskaan olen pitänyt. Hänen karismansa ja se upea ääni. Tarvitseeko muuta sanoa enään hänestä. Pidän hänen elokuvista vaikken ole montaan nähnyt. Kalkaroksen rooliin valittiin paras mies ja hän osaa tehdä Kalkaroksesta juuri sellaisen kuin kirjoissakin. Pottereiden lisäksi olen pitänyt kovasti hän suoritusta Järki ja Tunteet elokuvassa. Eversti Brandon on ehdoton lempihahmoni lisäksi hän oli loistava Die Heart elokuvassa vaikken siitä lopusta niin tykännyt.

Ewan McGregor

Meinasin unohtaa ihanan Ewanin.
Ewan on mahtava näyttelijä ja tekee erittäin hyviä elokuvia.
Näin hänet ensimmäisen kerran StarWars I mutten oikein pitänyt silloin vielä hänestä mutta kun kakkososa tuli olin aika myyty. Hän loisti Obi-Wanina. Siitä sitten olen katsellut hänen elokuviaan. Pidän Star Wars elokuvien lisäksi Vähät rakkaudesta elokuvista, mikä minusta hauska romanttinenhömppä elokuva. Ewan on hauska ja loistava myös Moulin Rouge oli aivan ihana elokuva ja Ewanin ääntä voisi kuunnella hamaan kuolemaan saakka. Hän vetää puoleensa kuin mangeetti. Lisäksi pidin kovasti hänen telkkariohjelmasta Tien päällä Ewan McGregor, se oli hyvä ja mielenkiintoinen.

Muita näyttelijöitä, jotka ovat hyviä ja pidän heistä : Mark Harmon, David Boreanaz, David Wenham, Jake Gyllenhaal, Hugh Jackman, T. J. Thyne, Lee Tergesen,Christopher Meloni &    Pauley Perrette

Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.

Poissa Nonpareil

 • Aikamatkustaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PixieMoonstone195
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #51 : Tammikuu 27, 2011, 17:37:00 »
Kari Ketonen

Loistava näyttelijä, joka on oikeasti joutunut taistelemaan menestyksestään. Venyy roolista toiseen hyvin uskottavasti, ja on hyvä improvisoimaan. Hänen äänensä sopii moneen rooliin, ja vielä senkin lisäksi, että hän on aivan järjettömän hyvännäköinen, hän psykoterapeutti ja mustan vyön judoka. Ehdoton suosikkini.

Brad Pitt

Brad nyt vaan sattuu olemaan todella hyvä näyttelijä. Ei muuta.
Esim.

12 Monkeys

Fight Club

Inglorious BasterdsJennifer Aniston

Kaunis näyttelijätär, joka osaa näytellä erilaisia rooleja hyvin, vaikka saattaakin vieläkin majailla hieman Rachel Green-leiman alla. Ainakin omasta mielestäni.


Pidän kovasti myös Jake Gyllenhaalista,Johnny Deppistä, Aku Hirviniemestä, Krista Kososesta ja Catherine Tatesta. Unohtamatta Christopher Ecclestonia. Ja monia muita. Hirveän pitkä lista.
"He is like fire, burning through time, as old as forever, but fast in his prime."

Poissa Heikku

 • Pegasuksen siivellä salamatkustajana
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • half mad
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #52 : Tammikuu 27, 2011, 19:48:45 »
Ehdoton suosikkinäyttelijäni on kukapas muu kuin Johnny Depp. Niinkuin moni muukin jo sanoi, erittäin lahjakas, taitava, hauska ja ihastuttava näyttelijä, erittäin rohkeilla ja hyvillä roolivalinnoillaan. Parhaimmillaan Johnny on ehkä elokuvissa Pirates of the Carribbean 1-3. Itse pidin myös erityisesti hullun hatuntekijän roolista elokuvassa Liisa ihmemmaassa.
  Pottereita katsottuani suossikkeihini nousivat Alan Rickman ja Helena Bonham Carter. Aiemmin kirjoittaneet ovat jo perustelleet nämä niin hyvin, että tyydyn yhtymään heidän sanoihinsa.
  Ja tietenkään en halua unohtaa Lord Of The Rings elokuvien tähtiä Orlando Bloomia ja Viggo Mortensenia. Viggo oli juuri sellainen Aragorn kuin pitikin, vaikka joissain kohti Kuninkaan paluuta menikin ehkä vähän yli-yrittämiseksi. Ja Orlando oli tietysti ihana Legolas. En nyt saa mieleeni Gandalffin näyttelijän nimeä, mutta häneltäkin oikein onnistunut suoritus.
  Ja vaikkeivat suomalaiset näyttelijät painikkaan samassa sarjassa Hollywood-tähtien kanssa maininnan arvoisia näyttelijöitä täältä koti suomesta ovat Aku Hirviniemi ja Krista Kosonen. Mollemmat erittäin taitavia näyttelijöitä.
Mitä järkeä on elää, jos ei ryhdy kaikkeen? Mitä järkeä on ryhtyä mihinkään, jos ei tee siinä parastaan?

Poissa Ihmeolio

 • Massuupukki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • It really wasn't me...
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #53 : Helmikuu 17, 2011, 23:41:06 »
Niitä on ihan liikaa mutta jospa sitten sanoisin joitakin. En tosiaan voi mainita kaikkia ja perustella, siihen menisi iäisyys... :'D

Sylvester Stallone

Katsoin ihan vasta kolme ensimmäistä Ramboa viikonlopun aikana. Ihastuin niihin täysin, niissä oli jotenkin hyvä juoni ja pidin Stallonesta kovasti. Nykyäänhän Stallone on 64-vuotias eli melko iäkäs, mutta Rambon kuvauksissa hän oli nuori, komea, lihaksikas... Heh, en kyttää näyttelijöitä mutta kaippa tuo nyt jotenkin on fakta. Stallone on vaan jotenkin... Cool, viilee. Aina semmonen jännä ilme, puhuu matalalla äänellä ja Ramboissa ainakin hän puhuu melko vähän. Ehkä se kuuluu rooliin, siinähän hän on John Rambo, ei Sylvester Stallone. Olen katsonut myös uudemman elokuvan, jossa Stallone on jo aika vanha, ja pidin siitä paaaljon. Nimittäin The Expendables.

Ben Stiller

Näyttelee muunmuassa elokuvissa Yö museossa 1 ja 2. Pääosassa. Kakosta en ole edes katsonut ja ykönen on vain ihan jees (minun mielestäni), mutta on olemassa suorastaan loistava elokuva nimeltään Tropic Thunder. Suorastaan loistava toimintakomedia! Ben Stiller on itse käsikirjoittanut, tuottanut ja ohjannut elokuvan. Ja näyttelee pääosassa. Stiller osaa näytellä hyvin ja hauskasti, pidän hänen ilmeistään. Tropic Thunder on mahtava elokuva, en tiennytkään, että Stillerin pääkopassa pyörii noinkin loistavia ajatuksia. Ja tässä kyseisessä elokuvassa on myös Jack Black ja Tom Cruise!

Jack Black

Olen katsonut vain kolme elokuvaa joissa on Jack Black, mutta pidin kaikista niistä. Olen siis katsonut nämä: Kohtalon plektra, Hal ja iso rakkaus, Tropic Thunder. Kaikissa Jack Black on aivan yhtä hauska, ilmeet, eleet, käyttäytyminen... Kerrassaan loistava näyttelijä. Haluaisin nähdä enemmän leffoja joissa tämä on mukana, ja varmasti aion katsoakin! Teen nyt lyhyitä selostuksia näistä koska ensinnäkin olen väsynyt eikä inspaa ja toiseksikin haluan kirjoittaa vielä parista näyttelijästä. Mutta jos kaipaatte naurua, sanon vain kaksi sanaa: Jack Black.

Johnny Depp

Hauska, hurmaava, ihastuttava, huvittava, ilmeikäs, lahjakas... Johnny Depp. Oikeastaan en muista nähneeni häntä muissa elokuvissa kuin Pirates Of The Caribbeanissa, mutta hällä väliä. Rakastan Pirates Of The Caribbeania ehkä juuri siksi että Johnny on siinä tekemässä siitä erinomaisen hauskan, mainion juonen lisäksi. Johnnyn ilmeet ja eleet ovat loistavia, hän saa minut aina nauramaan kun katson Piratesia. Hän osaa roolinsa hyvin, en voisi kuvitellakaan ketään muuta Jack Sparrowin rooliin. Se rooli on hauska ja hieman härski, kuin nakutettu Johnnylle.

Alan Rickman

Kyllä, myös Alan Rickman. Minulle tuttu ainostaan Harry Pottereista ja Dogmasta. Itse Pottereista en liiemmin pidä elokuvina, mutta Rickman osaa hommansa. Kalkaroksen rooli on kuin tehty häntä varten, hän osaa olla juuri niin viileä ja kylmä kuin pitääkin. Hän puhuu niin matalalla äänellä, suorastaan pelottavan kuulosta.. Hrr... Dogmaa en edes kunnolla enää muista, mutta hyvinpä hän hoiti roolinsa siinäkin. Kun aloin katsoa Dogmaa, minulla ei ollut mitään hajua että mikäs leffa tää nyt oikein on. Joten en tiennyt että Rickman näytteli siinä. Kun hän sitten humpsahti leffaan mukaan, olin riemuissani. "Jess!! Tässä on Alan Rickman!!"

Jim Carrey

Arvoisa kuminaama. Ilmeet ovat todellakin hauskoja, niille jaksaa naureskella. Minulle tää on tuttu elokuvasta Bruce - taivaanlahja. Lahjakas näyttelijä, tykkään. Mutta nytpä ei ole aikaa selostaa...

Olisin halunnut selostaa vielä esim näistäkin: Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan, Helena Bonham Carter... Ja monia, monia muita. Mutta nyt taitaa olla aika lopetella tämä höpötys. Heipodei~
Cadillac.

Poissa Jäätelö

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #54 : Kesäkuu 30, 2011, 00:10:28 »
 Pidän monista, mutta ainaki Maggie Smith. Hän on tehnyt loistavan uran elämässään ja hänellä todella on todella hyvät näyttelijänlahjat. Sopii rooliin kuin rooliin.
Sitten Meryl Streep on kanssa ehdoton suosikki. Hänellä on kanssa todella hyvät näyttelijänlahjat. 
Johnny Depp kuuluu kanssa suosikkeihini sekä Tom Cruise =)  Ralph Fiennes on myös ehdoton suosikki. Olen katsonut enemmänkin hänen leffojaan, kuin Voldemortin rooli, ja hän on todella hyvä näyttelijä =)  Voldemortin roolin hän kyllä osasi näytellä niin hyvin, että tuskimpa kukaan olisi osannut paremmin.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 15, 2011, 08:11:47 kirjoittanut Jäätelö »
"Only I can live forever"

Poissa pende

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #55 : Lokakuu 01, 2011, 10:10:15 »
niin no hyviä suoalaisia näyttelijöitä on Aku Hirviniemi, Jussi Vatanen, Ville Myllyrinne, Kari Ketonen ja totta kai kummeli miehet on hyvii. ulkomaalaisten nimii en muistaniin hyvin mutta se jokerin näyttelijä siitä batmanista oli hyvä ja se liisa ihmemaassa elokuvan näyttelijä on hyvä siis se hatuntekijän näyttelijä

Poissa aivokas

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Toisesta maailmasta
 • Pottermore: SunRain28775
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #56 : Lokakuu 01, 2011, 11:25:34 »
Hämmästyttävää, en ole vielä kirjoittanut tänne. Asia korjataan mitä pikimmiten (:heti)

Viggo Mortensen
Näytteli Aragornin roolin TSH-trilogiassa aivan uskomattoman hyvin. Eikä tietenkään haittaa yhtään, että hän on aikas *köh* jumalattoman hyvännäköinen *köh* Rispektiä.

Kate Winslet ja Leonadro DiCaprio
Taisinkin jossain jo kirjoittaa, että Kate Winslet+Leonardo DiCaprio=toimii ? Noh, niinhän se kyllä tekee. Titanic ja Revolutionary Road ovat syöpyneet aivojeni perukoille ikuisiksi ajoiksi, sillä molemmissa nämä kaksi näyttelijää ovat tehneet täydellistä työtä. Kate on vahva naisnäyttelijä, tykkään kovasti. Leonardossa taas on sitä jotain. Ja okei, onhan hänkin ihan katsottavan näköinen...

Evanna Lynch
ihan-höpsö-Luna! Ihminen, joka pystyy näytellä tuollaisen roolin uskottavasti... on huippunäyttelijä. Kaiken lisäksi hänellä on omia vakaamuksiaan ja mielipiteitään (mm. kasvissyöjä) joten. :)

Pakkoeditointi:

Myös Krista Kosonen teki minuun suuren vaikutuksen nähtyäni Suden vuosi -nimisen pätkän.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 07, 2011, 11:04:20 kirjoittanut aivokas »
Take one step closer to the borderline
Where night and day unite
This mortal coil I've gone and left behind
On holy soil

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #57 : Joulukuu 12, 2011, 21:56:59 »
Pidän näyttelijöistä, jotka ovat muuntautumiskykyisiä ja pystyvät antamaan itsestään täysin uuden ilmeen jokaiseen leffaan. Tämänlainen näyttelijä on esimerkiksi Johnny Depp. Vastakohtana hänelle pitäisi esimerkiksi Adam Sandleria. En pidä hänen kaltaistensa henkilöiden leffoista sen takia, että ne ovat poikkeuksetta kevyitä eivätkä oikeastaan juurikaan eroa juoniltaan. Ja kun näkee vaikka juuri Adam Sandlerin kasvot ajattelee, että "jaahas, taas hänen leffansa."

Poissa Ana

 • Vuotislainen
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #58 : Heinäkuu 02, 2015, 16:14:22 »
Esim. leffa jota tähdittää (taas) vaikkapa Bruce Willis, Angelina Jolie, Tom Cruise, Johnny Depp ei kiinnosta enää ollenkaan. Ketkä sitten ovat kiinnostavia? Vaikkapa Sam Rockwell, David Tennant, Sean Bean, Matthew McConaughey, John Cusack, James Purefoy, Heath Ledger, Edward Norton, Colin Farrell, Jeremy Davies.
Kiinnostavien naisnäyttelijöiden lista on paljon lyhyempi mutta haluan sitä vielä joskus täydentää: Jessica Biel, Tia Carrere, Michelle Rodriguez, Marsha Thomason...
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 26, 2016, 14:36:07 kirjoittanut Ana »

Poissa Pipe

 • Luihusten oma kasvatti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #59 : Elokuu 26, 2015, 14:20:29 »
Siis mitä herranjumala, miksi? täälä ei ole mainittu Britannian ehdottomasti PARASTA näyttelijää? Tästä en edes keskustele (jos joku uskaltaa väitää vastaan ni hmm.... en vastaa seurauksista ;D)

Colin Morgan
ja mistähän sitä aloittais? ;D Noh... alotetaan vaikka siitä murteesta, hmm. Onko se nyt sitten skotlannin aksentti vai pohjois-irlannin aksentti, molempia pojan suusta olen kuullut ja siis *sulaa lätäköksi* ja siis Colin on sieltä Pohjois-Irkuista kotosin ja puhuu täydellistä skotlannin/irlannin enkkua. :) Ja sitten mennäänkö vaikka ulkonäköön, mähän olen heikkona mustatukkaisiin poikiin, ja on se jännä juttu et mun mielestä "hörökorvaiset" pojat on monesti tooodella söpöjä/komeita (ja siis ei tee Colinin kohdalla poikkeusta). Ja sitten siihen tärkeimpään, eli taitoon näytellä!

Siis Colin Morgan, nimi ei soittanut hälytyskelloja(?), juu en itsekään pojasta ennen Merlin sarjaa ole kuullut. Mutta ja siinä pääosa (ja nimikkorooli siis) Muita Merliniksi siis en osaa enää kuvitella! No ne jotka tietää Merlin sarjan toivottavasti tietää mistä mä puhun. Siis se äänenkäyttö on aivan tajuttoman taidokasta, harvemmat näyttelijät osaa luoda äänensä näytellessään kohtaukseen sopivaksi (siis eläytyä myös äänentasolla), Colin taitaa sen. Ilmeet/eleet aivan täydellisiä ja se tunne niiden kanssa on jotain sanoinkuvailematonta. Merlin on sarjassa siis nuori poika, Arthurin palvelija ja on siis pääasiassa noin Arthurin ikäinen mutta, siis kaikki tietää et Merlin on velho ja on käyttänyt vanhenemisloitsua (80's spell) tarpeentullen, jolloin poika vanhentuu nimenmukaisesti noin 80-vuotiaaks vanhukseksi. Joo siis maskeeraajat sarjassa on jotain jolle voin antaa myös palvovia kiitos sanoja, mutta oikeasti, kuinka moni osaa uskottavasti näytellä vanhaa ihmistä? :O Colinilla oikeasti en oo ees välttämättä heti tajunnut et oikeesti se ite näytteli ko osassakin (vaikka tavallaan mä kokoajan alitajuntaisesti sen oon käsittäny, kun katsoo silmiä ja kuulee äänen), mut juu siis sanattomaksi vetää.

 Juu mä vakuutuin jo aika loistavasti ton pojan taidosta näytellä kun tosiaan katsoin Merliniä, mutta sitten tuli vastaan Parked- jumissa elokuva. (näin sivumennen sanottuna olen aika ****** kateellinen Milka Ahlrothille, kun se on Colinin kanssa saanu näytellä....) Ja siinä Colinilla oli roolihahmona Cathal, poika joka oli eksyny liian nuorena vähän väärille teille, ja joutunut surkean lapsuutensa takia kadulle ja eksynyt samalla huumemaailmaan. Siis jo koko tarina loistavasti luotu ja vielä loistavammin kundi siitä selviytynyt. Siis luoja mikä eläytyminen. :O


Ja ihan uusimpana tuttavuutena tuli vastaan Island elokuva. Ja Colinin Callum hahmo, ah, siis juu hei hei katsokaa elokuva ja tajutkaa jälleen se jätkän roolisuoritus, kun vaan sanat ei riitä kuvaamaan kuinka täydellistä se taito on. Siis ah rooli, kuin rooli ni Colin kyllä haltsaa sen, mä vain ihmettelen et miksi tuo poika ei pääse sellasiin muihin suuriin rooleihin kuin Merlin, tolla taidolla olis jo aika! (PS: miten mä aina eksyn katsomaan elokuvia jossa on twc.tä tai sibligcestiä? :'D Tää on jo oikeasti joku taito? xD)


Leonardo Di Caprio


Juu olen katsonut muksuna Romeon + Julian ja Titanicin, mut oikeasti Gilbert Grape avasi totaalisesti mun silmät ton kundin näyttelytaidosta. Joo onhan se nyt Titanicissa ja Romeossa ja Juliassakin ihan hyvä, mut melkein olisin uskaltanu pistää omalla kohdallani siihen "hyvännäköinen = hyvä näyttelijä" kastiin, mut tuon jälkeen lensi kyllä näihin oikeasti loistavat näyttelijät kastiin. Siis Arnie, ihana poika! Ja siis Leo veti Arnien roolin uskottavasti! Mä olen aika tarkka näissä rooleissa miten ihmiset näitä haltsaa, se voi mennä ihan päin peetä tai sit se voi olla sellainen no suoriutunut roolista tai sellanen :O ilmiö ja tuo nyt oli ehkä lähelle sitä viimeistä. Sen olis huono näyttelijä voinu kyl vetää ihan överiksi, mut Leo suoriutu täydellisesti tästä! :)

(R.I.P) Heath Ledger

Hmm noh Brokeback Mountain ja Casanovan nähtyäni mä olen palvonut Heath Ledgerin taitoa näytellä ja palvon sitä yhä edelleen, mut joo parhaat viedään ensin.


(R.I.P) Paul Walker

'If I die because speed kills me, don't cry, because I was smiling" :(                                                                                                       
  - Paul Walker

Tämä lause alkoi kiertämään heti kun tieto siitä onnettomuudesta ja pojan kuolemasta tuli, todenperäisyyttä en ole itse ainakaan löytänyt, mutta jos on, niin haistatan kohtalolle ja elämän ironialle pitkät!!!
Paul Walker menee myös listaan "parhaat viedään ensin". Siis aloitetaan vaikka siitä että kun mä kuulin tästä kuolemasta olin sillai et mikä Fast and Furious(??), Paul Walker(?), kuka?? Sitten kun näin kuvan ni tasan tuntui että lattia hävisi alta. SIIS SHE'S ALL THATIN DEAN? :OOO Siinä vaiheessa ihan oikesti olin sillai, et WTF?? :O Esiteininä tuo oli mun lempielokuva, osasin tuon leffan varmaan repliikilteen ulkoa jossakin vaiheessa (vieläkin osaan sen lopun).... Sitten mä löysin noi Fast and Furious -leffat ja ah rakastuin, se on just sellanen hyvä toimintasarja! En oo kaikkia nähnyt (siis osia) mut jossakin vaiheessa haluaisin ne vielä kaikki katsoa ;D.

No jatkaisinko joskus myöhemmin lisää (siis niitähän riittää joita jaksaisi kehua maasta taivaaseen). ;D
♥Yritän vain hymyillä, vaikka olen jo kuollut sisältä♥
♥♥Polseres vermelles - Polseres amunt!!♥♥

Poissa Ana

 • Vuotislainen
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #60 : Elokuu 26, 2015, 17:26:34 »
Oon tismalleen samaa mieltä Colin Morganin näyttelijäntaidoista! (Meinasin mainita hänet oman viestini kohdalla) Merlin-sarjassa hän on mahtava mutta katsoin joskus televisiosta sen Parked-elokuvan. Siinä hän eläytyi täydellisesti rooliinsa.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 12, 2016, 09:38:09 kirjoittanut Ana »