Kirjoittaja Aihe: Ilmapallot  (Luettu 10464 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Fenkoli

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #25 : Heinäkuu 29, 2004, 14:09:10 »
En pelkää ilmapalloja, enkä rakasta niitä, mutta toisaalta en niitä vihaakaan. Eli en kuitenkaan pidä ilmapalloista. Inhoan sitä ääntä ja muutenkaan en erityisemmin niistä pidä. Pienempänä ilmapallot oli todella kivoja, mutta nykyään tuntuu että niistä olisi pelkää haittaa. En kyllä osaa perustella mitä haittaa.

lulu

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #26 : Heinäkuu 29, 2004, 18:27:20 »
Ilmapallot ovat mukavia :).

- Pelkäätkö niitä? Miksi?
En, säikähdän vain sitä ääntä, joka tulee niiden rikkoutuessa ja en myöskään uskalla puhaltaa ilmapalloa "liian täyteen".
- Rakastatko niitä? Miksi?
Juu, pidän niistä ^^.
- Vihaatko niitä? Miksi?
En tosiaankaan.

Poissa Emy

 • Kerhontäti
 • Vuotislainen
  • Elämä
Ilmapallot
« Vastaus #27 : Heinäkuu 29, 2004, 18:42:35 »
Minä pidän ilmapalloista ^^ Ne ovat yksinkertaisesti ihania. Aivan ihanaa on, jos niitä on paljon. Paaljon kaiken värisiä ja pyöreitä ja tavallisia, mutta ah-niin-ainutlaatuisia ilmapalloja, joiden kanssa pitää olla varovainen, etteivät se poksahda. Säikähdän aina sitä pamausta, kun ne räjähtävät. Ehkä se viehätys on juuri se, että ne voivat mennä rikki hetkenä minä hyvänsä.
Foliopallot ovat mielestäni tylsiä. Semmoiset ihan tavalliset rulaa :)
Il vous aime, c'est secret, lui dites pas que j'vous l'ai dit.

Eldar

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #28 : Heinäkuu 29, 2004, 18:51:03 »
Minä en pidä ilmapalloista enää!
Aina kun olen niiden lähellä pelkään, että kohta ne poksahtavat.
Ja jos ne poksahtavat niin minä hyppään melkeen kattoon.
Ei, en pidä ilmapalloista. Liian pelottavia ja vaarallisia. Niiden takiahan voi lähteä vaikka kuulo, jos huonosti käy kun ne räjähtävät... :)
Mutta onhan osa niistä kyllä kauniita...

Joonatan

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #29 : Joulukuu 27, 2004, 21:50:58 »
Oi ihanaa ilmapalloja. Rakastan puhaltamista, poksauttelua ja vingutusta.

Ihanaa kun hiukset sähköittyy. :))  En pelkää puhkaisua, ellei se tapahdu yllättävästi. Silloin saatan säikähtää. :|

Heliumilmapallot on mukavimpia, paitsi että kun oli 6-vuotias ja olin ostanut PyjamaBanaanit-ilmapallon ja laitoin sen suuhun hampaiden väliin, huomasin, että minulta oli lähtenyt hammas siitä kohdasta. Ja ilmapallo oli sen tajutessani jo taivaan tuulissa. Yhyy :>

Poissa Eleanír

 • Lähes vaaraton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Minäkö?
  • Blogi
 • Tupa: Tuvaton
Ilmapallot
« Vastaus #30 : Marraskuu 09, 2005, 11:16:42 »
Minä rakastin pienenä ilmapalloja. Aina kun äiti lähetti mminut ja isukin lauantaina pois jaloistaan, että voisi siivota rauhassa, kierreltiin me isukin kanssa sitten kaikenmooisia tapahtumia, joissa oli usein ilmapalloja. Niihinhän on yleensä painettu ties mitä mainoksia, mutta aina minun piti sellainen pallo itselleni saada. Sitten se piti sitoa takin nappiin ja vielä pikku kätösessään puristaa narua niin, ettei pallo varmasti karkaa. Ette siis varmasti ylläty, kun tulin kamalan surulliseksi kun pallo autosta ulos päästyäni karkasi taivaan tuuliin. :'( Sama jos pallo poksahti, se oli jotakin niin kamalaa silloin joskus.
Menetin kaiken kiinnostukseni psykologiseen analyysiin siitä lähtien kun tiedostin, että ihmiset tuntevat mitä he kuvittelevat tuntevansa.
Siitä oli hyvin lyhyt askel ajatukseen, että he kuvittelevat tuntevansa mitä tuntevat

toisinaan

 • Ankeuttaja
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #31 : Marraskuu 03, 2007, 17:13:31 »
Ihana keskustelunaihe! (Siirretään Vakavat-osioon?)

Ilmapallot ovat hienoja! Minä  r a k a s t a n  niitä erityisest vappuna! Poksahdukset ovat pelottavia, mutta muuten ovat kyllä kivoja. Minä osaam vääntää koirankin ilmapallosta (sellaisesta pitkästä)!

Millainen on suosikki-ilmapallosi?

Minä pidän erityisesti vaaleanvihreistä, ja myös raidalliset ilmapallot ovat kivoja.

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #32 : Marraskuu 04, 2007, 12:16:16 »
Ilmapallot on kivoja :) EN pelkää niitä enkä varsinkaan vihaa!! Kuka voisi vihata ilmapalloja?
Sitä ääntä, mikä sen pamahduksesta kuuluu, niin säikähdän aina, mutta yleensä heti perään nauran vain sille, että säikähdin :D
Ainoa, mitä niissä pelkään, on se, että se pamahtaa naamaalle, kun olen puhaltamassa sitä.

Osaan tehdä ilmapalloista koiranja sellaisen papukaijan. Haluaisin osata tehdä enemmän. Ei muuta kuin opettelemaan.


Täytyy vielä mainita, että olen äärimmäisen hyvä puhaltamaan ilmapalloja :) Kavereiden tuskaillessa, ettei tietynlaisia ilmapalloja pysty puhaltamaan sitten millään, vaikka on kuinka kauan yrittänyt, minä ota yhden vastaavan ja puhalllan sen melkein parilla puhalluksella täytteen :D Tosin tilannetta selittää ehkä se,että minulla on puhaltajan keuhkot. OSitan siis puhallin soitinta, saksofonia, ja sitä soittaessa joutuu puhaltamaan aika kovaa ja usein aika kauankin. Joten siitä löytyy selitystä....

Ilmapallot ovat kivoja koristeita. Varsinkin, jos on monta eriväristä. Niistä isoista helium ilmapalloista en niinkään enää välitä, kun niihin kyllästyy aika pian ja ne maksavat aivan törkeän paljon! Mutta pienempänä niitä oli aivan pakkko saaada!

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Poissa Affu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • pullamies
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #33 : Huhtikuu 25, 2009, 08:57:05 »
kun olin muistaakseni 4, tai 5, minulla oli söpö Nasu ilmapallo. ^^ No, mammalla olimme, ja se laitettiin kiinni vetoketjuuni. No minä ajattelin että se tahtoisi nähdä vähän maailmaa, otin sen kä'teeni ja kävelin ympäriinsä. Sitten se karkasi. Pois kädestäni. Melkein tuli itku. Mutta sitten ymmärsin että joku muu saa sen kuitenkin. Löytyy jostkin, niin että joku pikku poikoa -tai tyttö, saisi oman ilmapallon. Se lohdutti ^^

heh.. mutta pidän ilmapalloista. Ne ovat pyöreitä, ja pomppivat. Ikäänkuin limpit =D

--
Jehnat !muoksis!
Juu. Rakastan sitä pokasuttelua! Se on hauska puuhaa! Ja puhaltaminen !jee!!
*unelmoi punaisesta ilmapallosta joka pomppii maassa kuin limppi*
« Viimeksi muokattu: Elokuu 26, 2009, 19:50:36 kirjoittanut Affu »
Skäbädäm.
  Vuotiskoomalainen, epämääräisesti ölisee.
Ananas.

muini

 • Ankeuttaja
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #34 : Huhtikuu 25, 2009, 19:55:50 »
Aihe sopii tähän päivään loistavasti, koska juuri äsken Turun miitissä puhalsimme ilmapalloja ja piirsimme niihin mm. Harryn, Voldemortin, Salazarin, Pimennon ja Severuksen naamakuvat ja pallottelimme niitä ympäriinsä. :)

Joskus pelkään ilmapalloja, koska pelästyn sitä ääntä kun ne posahtavat, mutta se on hauskempaa kun ne puhaltaa täyteen ja sitten päästää irti (vrt. Lupinin naurettavusloitsu kolmosleffassa). On myös hauska hangata niitä, jolloin ne sähköistyessään tarttuvat seiniin ym. kiinni. Ja pallottelu on tietysti hauskaa.

Olen tosi huono puhaltamaan ilmapalloja, mutta miittiläisten ystävällisten neuvojen seurauksena sain äsken puhallettua miitistä jääneeseen palloon aika paljon ilmaa, ja leikin sen kanssa päästämällä sen irti.

Poissa Spider

 • omistaa liikaa jalkoja.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Dumdidum.
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #35 : Huhtikuu 25, 2009, 20:03:17 »
Hahhah, Pimentopallo! Harmi vaan et se posahti :'(

Ilmapallot on just kivoja. Ne on jotenki pirteitä, ja niillä on kiva pallotella. Mutta aina mä säikähdän ku ne pamahtaa.
"I always knew I was a star, and now the rest of the world seems to agree with me."
~Freddie Mercury

Poissa Blizzard

 • Untitled
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #36 : Huhtikuu 25, 2009, 20:28:24 »
En pelkää enkä vihaa ilmapalloja, rakastan. Nykyään pidän enemmän sellaisista puhallettavista palloista kuin heliumtäytteisistä. Pienenä oli tottakai pakko saada niin vappuna kuin vaikka tivolissakin yms. sellainen hieno lentelevä pallo.

Ainoa juttu, joka minua ilmapalloissa häiritsee, on se, etten enää osaa puhaltaa niitä! Täytyy pistää aina joku muu tekemään se homma 0=) Hiukan harmi, että joskus osasin, nyt en vain saa puhallettua ilmaa suustani palloon, vaikka kuinka venyttäisin ja vanuttaisin sitä (palloa) etukäteen. Välillä tuntuu siltä, ilmapallon puhaltaminen kuuluu melkein sellaisiin must-juttuihin syömisen ja nukkumisen ohella, sellaisia kun täytyy puhallella niin kemian kuin maantiedon tunneillakin...
Sittenpä esitetään pieni yleinen kysymys: Te jotka ette osaa puhaltaa ilmapalloja, nolottaako ikinä? =D Minua ei nolota. Joskus joku (yleensä se, joka lopujen lopuksi puhaltaa minulle sen pallon, hih) saattaa vähän kuittailla, mutta kuittailkoon. Minähän harjoittelen aina muutaman kerran vuodessa saadakseni kykyni takaisin, yritystä ei puutu...

//Omg, sain puhallettua vappupallon itselleni pari päivää sitten...! Nätin punaisen. Innostuin asiasta niin paljon, että yritin toistakin tänään. Ei onnistunut. Nääh.

Ilmapalloista (tai sähköisistä fleece-peitoista) löytyy aika paljon hauskaa pimeässä, kun voi nähdä staattisen sähkön salamoiden välähtelevän =) Kokeilkaapa joskus.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 02, 2009, 18:49:54 kirjoittanut Blizzard »
"Falling is just like flying... except there's a more permanent destination"

Poissa yökukkuja

 • Tuleva muurahaiserakko
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #37 : Huhtikuu 26, 2009, 08:36:05 »
Minä rakastan ilmapalloja. Jos saisi toivoa yhden ilmapalloihin liittyvän toiveen joka sitten toteutettaisiin, se olisi tosi iso huone puolillaan ilmapalloja. Silleen että siellä saisi "samota niinkuin metässä"... Kuulostaa ehkä vähän hölmöltä mutta niin se on ^^'' Olis vaan hienompaa jos ne ei poksahtaisi.

Ja minä olen varmaan ainoa meidän perheestä joka saa puhallettua niitä kaikkein tiukimpia - öö - pitkuloita (?) ilmapalloja. Koska soitin ennen 6 vuotta trumpettia. Muahahhahhaa.
Rupeen muurahaiserakoks.
Ja tsekkaa myös kuvaukseni =)
ynnig rettop -> yökukkuja

Poissa Dobrey

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • TYMiläinen :)
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #38 : Huhtikuu 26, 2009, 10:52:48 »
Ilmapallot ovat ihania! Niillä voi tehdä vaikka mitä kivaa, piirtää niistä hahmoja Pimentopallo!!!, niihin voi kirjoitella kaikkea kivaa, niitä voi pomputella ja niillä voi hutkia toisia :D. Ja niillä voi totta kai säikäytellä ihmisiä posauttamalla sellainen neulalla jonkun pahaa-aavistamattoman ihmisen takana. Mikä onkin mukavaa ^^

Pidän enemmän itsepuhallettavista ilmapalloista, mutta sellaiset tavalliset ilmapallot (ei sellaiset Disney-hahmot tai vastaavat) joissa on heliumia ovat kivoja. Nehän pysyvät ilmassa ja niihinkin voi kirjoitella ja piirustaa. Lisäksi heliumista saa sen kivan pikkuoravaäänen =)
"But it's a true story! A true story wrapped up in fiction."

muini

 • Ankeuttaja
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #39 : Huhtikuu 26, 2009, 13:44:43 »
Ja niillä voi totta kai säikäytellä ihmisiä posauttamalla sellainen neulalla jonkun pahaa-aavistamattoman ihmisen takana. Mikä onkin mukavaa ^^

Mutta se ei ehkä ole mukavaa sen pahaa-aavistamattoman ihmisen mielestä...ja tiedän henkilön, jolle tuli pysyvä tinnitus sen jälkeen kun jotkut tekivät jollain vekottimella (en muista mikä se oli, oliko se ilmapallo vai joku muu) kovan äänen aivan hänen korvansa vieressä. Että rajansa kaikella, mutta ei yleensä kai ilmapallon posahduksesta tule vaarallisen kovaa ääntä, paitsi jos se on liian lähellä...

Poissa Indigo

 • Zera
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Nidsi nuikuu <3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #40 : Huhtikuu 26, 2009, 14:06:03 »
Ilmapallot ovat minulle melko neutraali asia, en ole ikinä tuuminut että niistä saisi keskustelua aikaan. Mutta siis..

Tavalliset ilmapallot eivät ole juuri koskaan minua miellyttäneet, ovathan ne nättejä ja eri värisiä ja muotoisia. En ole koskaan saanut niistä mitään erikoista irti, korkeintaan kilpaa jonkun kanssa rikottiin niitä. Kun tääs helium-palloista olen aina pitänyt. Pienenä niitä oli hauska päästää ylöspäin ja ne jäivät kattoon ja niitä sai kamalalla vaivalla yritää sieltä alas, sitten niiden naruun saattoi sitoa jonkun lelun ja katsoa jaksaako pallo kannatella lelua ylöspäin. Toisianaan käytin veljeni kanssa helium-palloja laskuvarjoina. Meillä on kotona avonaiset portaat ja tiputimme sieltä alas aina kaikkea (ja vielä tänä päivänäkin tippuu pyykit kun ei jaksa viedä alas xD) mikä vain saatiin mahtumaan ja kaikki minkä ilmapallo jaksoi kannatella. :)
Sen sijaan vesi-ilmapallot ovat olleen kesän hitti! Voi niitä ihania kultaisia muistoja kun serkkujen kesken oltiin mummolassa kesällä ulkona ja heiteltiin toisiamme vesi-ilmapalloilla ja kopiteltiin ja katsottiin kuka kastuu eniten. Vesi-ilmapallot ovat myös olleet upea pila kesäisin. ;)
Hän pelaa aikaa miettiäkseen tekosyitä. Oikeuttaakseen kipua sisällään.
Luulen että hän tietää hymyistä, ja katseista. Että kaikilla on teoria paremmasta.

Poissa Suru

 • keräkurmitsa
 • Sanomaton
 • *
  • Livejournal
 • Pottermore: ChestnutLeviosa81
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #41 : Huhtikuu 26, 2009, 14:56:28 »
Oi aww miten suloinen topic. <3

Tykkään ihan kauheasti ilmapalloista, etenkin niiden puhaltaminen on tosi kivaa (ilmapallopumpulla! Jos ne puhaltaa, ne ilmapallonroskat on sitten puhkeamisen jälkeen ihan limaisia.) Viime vappuna ostin jostain sellaisen 80 ilmapallon pussin ja täytin muistaakseeni yli puolet veljen kanssa, ja sitten oli talo kirjaimellisesti täynnä ilmapalloja. x) Äiti sitten poksautteli niitä seuraavana päivänä vihaisena, pallot kun keräävät pölyä aika ikävällä nopeudella.

Pienenä minulla oli aina vappuna helium-ilmapallo, mutta nyt vähän isompana olen jättänyt ostamatta sellaiset. :> Tykkäsin hirveästi, jos ilmapallo oli sellainen mahdollisimman värikäs ja silmiä särkevä, ja sitten loikin ulkona med kaverit lennättämässä palloja. (Muistan yhden söpön päivän, jolloin ystäväni mehiläisilmapallo lensi Afrikkaan. Ja sitten me löydettiin se pari päivää myöhemmin puhjenneena jostain pöpeliköstä ja oltiin ihan ;;___;; kun sen matka jäi niin lyhyeksi.)

Tykkään kyllä kanssa vesi-ilmapalloista, äitini mielestä varmaan vähän liikaakin. Minulla on nimittäin paha tapa täyttää niitä aina joskus kesäisin siskoilleni (itse en enää kehtaa heitellä niitä pihalla :D), ja sitten koko keittiö on märkä, kun pallot poksahtelevat vähän miten sattuu. 0:> Minkäs sille mahtaa, että olen nuuka ja ostan halpoja ilmapalloja, joiden mukana ei tule täyttöpumppua ja jotka halkeavat helposti~
“Älä näytä tuommoiselta, Korppu", hän sanoi. "Eihän tämä ole yhtään mitään. Paljon pahempaa on tulossa!”
- Astrid Lindgren: Veljeni Leijonamieli

Poissa Raimei

 • Ms. Stalker
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #42 : Elokuu 21, 2009, 17:53:41 »
Oo, ilmapallot ovat aivan ihania. :) Tykkäsin pienenä (ja ehkä nykyäänkin) puhaltaa ilmapalloja ja laskea niitä irti. Pienenä kuulemma
nauroin aivan kamalasti sille äänelle, kun laskee pallon irti. :) Niiden päälle istuminen on myös mukavaa, ääni on kiva. ;D

Ennen tuli aina ostettua jostain torilta heliumilmapallo. Yleensä vappuna. Sen kanssa oli sitten kiva leikkiä ja ripustaa siihen naruun
vaikka joku pikku-ukkeli ja sit se ukko lentää! Jee, kivaa :D Nykyään se on jo jäänyt. Jonkun kaupan avajaisissa on sitten tarttunut
jokunen ilmainen heliumpallo käteen.

Nyt kun olen jo niin vanha, niin en pidä synttäreitä. Vaikka pitäisinkin, niin en ripusta seinille ilmapalloja. Olisi kyllä kivaa saada hirveä
määrä ilmapalloja ja potkia niitä sitten ympäri taloa. :) Juhlien kohokohta oli aina ilmapallojen pamauttaminen.

Kesällä minulla ja kavereillani on vieläkin tapana tehdä vesi-ilmapalloja. Jjuu, taidanpa tästä lähteä sotimaan itseäni vastaan
vesi-ilmapalloilla. :D
Älä minua katso, en minä mitään sanonut!

Paikalla samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #43 : Lokakuu 11, 2009, 09:17:22 »
Sen yhden ainoan kerran vuodessa, jolloin ilmapallojen kanssa joudun tekemisiin, vappuna, kärähtää kyllä käämi. Niiden puhaltaminen ei ole järjin mukavaa työtä, eikä palkaksi saatu ilmapallojen haju, joka alkaa leijailla huoneessa, ole sekään mieltä lämmittävä.

Itse taidan olla allerginen yllättäville koville äänille. Ilmapallon pamahtaessa aivan yks kaks saa minut säpsähtämään. Jos taas tiedän, että joku aikaa oallon puhkaista tuota pikaa, minulta menee ymmärrys (eikö se pallo nyt olisi voinut olla siinä ehjänä, kun se kerta siihen tarkoitukseen puhallettiin).

Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa Arnold

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #44 : Marraskuu 19, 2017, 08:29:05 »
Itselläni ei ole erityistä mielipidettä, mutta on niitä kiva vappuna olla ja yrittää pitää niitä ilmassa:D
Toisin koirat meillä pelkää niitä älyttömästi, lukuun ottamatta koiranpentua, joka tykkää purra niitä puhki xd
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 21, 2017, 21:33:58 kirjoittanut Arnold »