Kirjoittaja Aihe: Ilmapallot  (Luettu 10453 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Cameron

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« : Helmikuu 18, 2004, 11:47:01 »
Eli siis ilmikset. Jotkut pelkäävät niitä, jotkut rakastavat niitä, jotkut vihaavat puhkaisusta kuuluvaa ääntä, jotkut pitävät niitä lapsellisinä, jotkut taas ufoina.

Mitä mieltä te olette?

-Pelkäätkö niitä? Miksi?
- Rakastatko niitä? Miksi?
- Vihaatko niitä? Miksi?


Kaikkea tuollaista yleistä keskustelua ilmiksistä.

Itse tykkään niistä, mutta tietyllä tavalla vihaan niitä, kun ne sähköittää hiukset! O__o  JaK!

-Cameron

Poissa elton

 • kevään henkäys
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • uudelleen herännyt
Ilmapallot
« Vastaus #1 : Helmikuu 18, 2004, 12:53:02 »
Pienenä pelkäsin sitä ääntä kun ne poksahtivat, nykyään suunnilleen rakastan sitä ääntä, koska istun yleensä niiden päälle, vahingossa ja tahallaan.. :D

En, minä en rakasta ilmapalloja, minä rakastan niiden puhkeamisääntä ^^
Voisin sanoa vihaavani, koska en ole saanut poksauttaa niitä pitkään aikaan, liian pitkään.. :D

Tulipa mieleen(ja menee offtopic:si), että pari vuotta sitten(on siitä ainakin neljä.. ^^)niin minulta karkasi ilmapallo.. Jooh, minä aloin itkeä, olinhan silloin pieni.. Onneksi, silloin ihmiset osasivat ymmärtää minua.. :D
Joskus pelkään olevani niin kaunis, että kauneuteni pettää minut.

Pulpero

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #2 : Helmikuu 18, 2004, 18:34:33 »
Mä olen järkyttävän säikky ihminen. En varsinaisesti sanoisi pelkääväni ilmapalloja, mutta en kovin niistä pidäkään, varsinkaan silloin, kun ne poksahtavat korvan juuressa. Ehkä mulla on sitten jonkin sortin ilmapallofobia ^^

Aileena

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #3 : Helmikuu 18, 2004, 19:11:46 »
Oooh, I luv ilmikset!

Mä rakastan sitä, kun niitä hankaa hiuksiin ja sitten ne jää päähän kiinni. Ja niitä on niin kiva heitellä kavereitten kanssa tai ihan muuten vaan temppuilla niitten kanssa.

Niitten pamauttelua vihaan. Pienenä pelästyin kerran niin pahasti kun isäni pamautti ilmiksen, että olen siitä asti pelännyt niitten pamauttelua. Ei niistä tule mielestäni edes kovaa ääntä, mutta minulle on vain jäänyt traumoja. Joissain bileissä ja diskoissa on sellasia kilpailuja, että pitää puhkaista ilmapallo istumalla sen päälle. Silloin en pelkää ääntä, vaan luulen, että se sattuu kun se räjähtää alla^^ Typerää, mutta minkäs minä itselleni voin.

kvaak

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #4 : Helmikuu 18, 2004, 19:18:17 »
Mä tykkään niistä, mutta vihaan niistä kuuluvaa ääntä kun ne puhkaistaan. Kerran otettiin kavereitten kanssa mäkistä paljon niitä palloja ja sitten tyhjennettiin ne jottei kukaan huomaa, että meillä on reput täynä niitä. Kun mentiin kaverilleni niin täytettiin ne kaikki ja riehuttiin kaikenlaista.
Pallot on jotenkin hauskoja kun niitä voi pomputella kun ne ei paina mitään ja sen semmoista.

Essu

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #5 : Helmikuu 18, 2004, 19:52:54 »
Ilmikset...Ne on hauskoja. Ainoo vaan, en, en millään en, osaa puhaltaa niitä. Joskus pikkusena oli jossain synttärikutsuilla jotain kilpailuja, missä vieraat jaettiin kilparyhmiksi ja sitten piti puhaltaa mahdollisimman nopeesti ilmis. Kaikki oli aina niin pettyneitä kun mä en vaan..osannut. Mutta ilmapallot muuten on ihkuja!

Lils

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #6 : Helmikuu 18, 2004, 20:17:46 »
Vhii! Ilmapallot! Minä pidän.

Poksauttelu on pelottavaa, mutta puhaltaminen on kivaa puuhaa! Niin ja heliumpallot on parhaita. Muistan, miten pienenä rakastin heliumpalloja ja sitä miten ne leijuvat ilmassa. Luulin jopa, että sellaisen avulla voisi lentääkin. No, ehkä yli kymmenen sellaisen riippuen ihmisen painosta, mutta ne olivat lapsen luuloja ne.

*lähtee punaisen suuren heliumpallon kanssa hihkuen samalla*

Walda

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #7 : Helmikuu 19, 2004, 21:49:44 »
Ilmapallot on kivoja! ^^
Vappuna kuuluu ostaa semmonen iso vappupallo, ja sitten se kurtistuu johonkin huoneen nurkkaan lopulta.
Ilmapalloissa tyhmää on todellakin ne poksahdukset, ne on pelottavia. Aina kun ilmapallo poksahtaa niin sitä säikähtää ihan kuoliaaksi vaikka olisi poksauttanut sen tarkoituksellakin xD.

Selidor

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #8 : Helmikuu 21, 2004, 16:20:03 »
Ilmapallot on ihkuja^^ Ne vaan leijuu ja leijuu.. Olen aina tykännyt niistä, Ostan niitä aina vappuna ja joskus syntymäpäivillekin. Sitten kaikissa kaupoissa kun jaellaan niitä mainospalloja, otan aina sellaisenkin.

Tiedättekös niitä mainospalloja tai niitä, mitä laitetaan jokapaikkaan aina, kun on joku juhla? Min aina nyysin niitä^^ Kipuan lumikasalle sen tolpan luokse ja avaan sen solmun ja otan pallon mukaani :P

Asrun

 • Ankeuttaja
They must be destroyed!
« Vastaus #9 : Helmikuu 23, 2004, 14:24:58 »
Minä en pidä ilmapalloista. Pelottavia ovat. O_o Odotan aina ilmapallojen läheisyydessä sitä, että ne räjähtävät naamalleni tai tekevät muuta yhtä epäkivaa.  Ilkimykset. Ja sellaset Nalle Puh/Pyjamabanaani/Barbie/whatevermarkkinailmapallot on vielä rumiakin.

Btw, serkkuni on allerginen ilmapalloille. Aina, jos hän on leikkinyt niiden kanssa kymmentä minuuttia kauemmin, hänen kasvonsa turpoavat ja kutisevat hirveästi. Käykö jollekin muulle näin?

Poissa Elosäde

 • Wanhus
 • Vuotislainen
Ilmapallot
« Vastaus #10 : Helmikuu 26, 2004, 11:34:45 »
Minä en pidä ilmapalloista. Minä pelkään sitä pamausta ja enkä osaa edes puhaltaa kunnolla. Mutta ei se minua häiritse, sillä elämää on ilman ilmapalloja. Vaikka kyllä niitä joskus tulee vappuna tehtyä ja pumputeltua. Heliumpallot ovat huippuja, mutta en juuri osta. Karkaavat vaan. Ehkäpä minä olen saanut tarpeekseni ilmapalloista.
"Insinööri on ihmisenä osaamistaan suurempi ihme" -Esa Saarinen

malic acid

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #11 : Helmikuu 26, 2004, 19:19:53 »
minulle ilmapallot ovat ihan sama onko niitä vai ei, mutta siskon painostuksesta niitä löytyy vapun aikaan kotoa. inhoan sitä paukahdusääntä, jos rikon pallon itse.
kaikenmaailman härpekepallot ovat ihan kamalia, 2000-ilmapallot alkavat jo kyllästyttää. ;p
sopeudun ilmapalloihin, jos niitä ei satu olemaan jalkojen juuressa pyörimässä. värit ovat todella kivoja, ja ne ovatkin parasta ilmapalloissa tämän minun mustan kuoren lämmittämiseksi.

siunattu

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #12 : Helmikuu 26, 2004, 19:54:52 »
Ilmapallot. Asia, mistä saa minut itkemään jos oikein yrittää.

Minulla on ilmapallokammo, sain sen pari vuotta sitten, kun puhalsin/sähläsin ilmapalloon ilmaa, ja se räjähti naamalleni. Se oli jotain kamalaa, ja minä en vieläkään ymmärrä mm. juhlissa järjestettäviä ilmapallonpuhalluskilpailuja, joissa kilpaillaan siitä, että kuka saa pallon niin täyteen, että se poksahtaa. Kaasuilmapalloja en pelkää, niihin luotan, mutta itsetehtyjä pelkään todella. Kuvailmapalloja en myöskään kammoa, koska niillä ei ole tapana räjähtää.

Ilmapallot tuovat juhlamieltä esim. vappuna, kun niitä on paljon pirteän värisiä, kirkkaita, hauskan muotoisia, kuvallisia ja vaikka millaisia palloja piristämässä paikkoja. Niitä on ihan kiva katsella, vaikka niitä pelkäisinkin. Koskea en uskalla, mutta sillä tavalla niitä vastaan en ole. :)

Sain muistaakseni 6-vuotiaana Ruotsista markkinoilta Pocahontas(kirjoitusvirhe) pallon, ja se meni minulla rikki vasta viime kesänä kun koirani sen puri. Että niin. Se oli _todella_ kestävä pallo. ^^

Ansku-tonttu

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #13 : Helmikuu 29, 2004, 15:16:42 »
Ilmapallot on pelottavia.

Mua aina pelottaa ilmapallojen kanssa. Pelkään sitä, että ne räjähtää mun käsiin ja kuuluu hirveä räjähdys ja mä menetän kuuloni. Tiedän, se on typerää, mutta minkä mine sille voin?

Kyllä ilmapallot nättejä on. Varsinkin jos ne on sellaisia mistä ei näe läpi. Ne on ihkuja ilmapalloja ^^.

Gt master

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #14 : Maaliskuu 01, 2004, 15:02:23 »
Pidän ilmapallojen puhaltelusta kun viimein osaan tehdä sen.Poksauttelu on sitten taas entistä hauskempaa kun voi säikytellä toisia.Pomputtelu on kivaa puuhaa, mutta siihen kyllästyy jos ei pomputtele eri tavoin.Vesi-ilmapallo sota on taas kaikkein mahtavinta kun siinä kastuu!

Horatia

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #15 : Maaliskuu 29, 2004, 11:27:52 »
Minusta ilmapallot ovat kivoja, ne luovat synttäreille jonkinlaista tunnelmaa :) Mutta sitten kun joku hirvitys menee puhkaisemaan nämä pallot, niin ääni ei ole mitenkään ihana! Itse pelästyn kuoliaaksi puhkaisun ääntä ja sydän tykyttää vähän aikaa. Sama juttu rakettien kanssa. Mutta muuten nämä palleroiset ovat ihania! :)

Firena

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #16 : Huhtikuu 02, 2004, 18:11:33 »
Jos jossain kemuilla sattuisi olemaan ilmapalloja, niin olen todella varovainen. En uskalla oikein koskea niihin, enkä varsinkaan puhaltaa niitä. Joskus on räjähtänyt jo puhaltaessa.
Ilmapallojen ääni on kamala, kun ne poksahtavat. Se ottaa niin korviin. Sinäänsä niitä pelkään. Pelkään ilmapallojen lisäksi myös raketteja. Kaksi kovaäänistä eivät sovellu korvilleni.

Poissa Tanis

 • Tapiiri
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Velho
Ilmapallot
« Vastaus #17 : Huhtikuu 03, 2004, 14:01:35 »
Itse pidän ilmapalloista. Erityisesti vappuna niillä on hauska täyttää huoneeni. Erityisesti ilmapalloista hauskoja ovat heliumilmapallot, jotka leijuvat.  

Vappua ei ole ilman ilmapalloja; se on aina ollut tavoitteeni. Välillä ilmapallot kuitenkin jäävät pois ajanpuutteen takia.

Värikkäät ilmapallot piristävät minua kummasti. Erityisesti kesällä (vaikkapa nyt vapun aikaan) on todella hauskaa katsella toreilla olevia värikkäiden ilmapallojen myyjiä, joiden pallot leijuvat ja heiluvat tuulessa.

Pidin ilmapalloista jo pienenä, vaikkakin aina, kun ilmapallo poksahti, säikähdin henkihieveriin. Silti ilmapalloilla oli hauskaa leikkiä. Muistankin, kun pikkutaaperona leikin kaverini kanssa ilmapallolla vappuna pomputtelemalla palloa vuorotellen toisillemme niin, ettei pallo osuisi lattiaan. Lopulta pallo kuitenkin poksahti (en muista, mihin, mutta se taisi olla katto), ja säikähdimme molemmat paukahdusta säpsähtäen.

Kuitenkin, ilmapallot ovat todella hauskoja.
Kiltit lapset eivät vaadi mitään, kiltit lapset eivät saa mitään.
- Otto von Bismarck

Poissa Fimca Worthleberr

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Capricorn Ascending
 • Tupa: Korpinkynsi
Ilmapallot
« Vastaus #18 : Huhtikuu 03, 2004, 15:10:28 »
No, en mä ilmiksiä varsinaisesti vihaa mutten kauheasti rakastakaan.. paitsi niitä joissa on heliumia ja jotka ihan oikeesti pysyy ilmassa, niitä kalliita vappupalloja joita kaduilla myydään ja jotka karkaa kun ne päästää ulkona irti. Niistä mä tykkään!
Mutta sitten ne tavalliset.. ennen mä en uskaltanu puhaltaa niitä kunnolla täyteen kun pelkäsin että ne räjähtää naamaan, enkä varsinkaan istua niitten päälle! Se ääni on kaamea. Mutta nykyään tilanne saattaa olla hiukan muuttunu. Kyllä mä ainakin uskallan rikkoa niitä neuloilla, mikä on mun mielestä ainoa oikea tapa..^^
Sekin on hauskaa, kun niitä hieroo hiuksiin ja ne jää vaikka seinään kiinni.. mutta kun ne lojuu lattialla, niihin liimaantuu inhasti kaikki roskat ja hiukset.
Ja on ilmiksillä kiva leikkiä niin, että koittaa pompotella niitä ilmassa niin ettei ne osu maahan.
Vihaan kyllä niitä pitkiä "makkara-ilmapalloja", joita ei millään meinaa pystyä puhaltamaan täyteen. Niitä pitää taivutella niin paljon.
Ja jos meillä puhalletaan ilmapalloja, ne jää jalkoihin pyörimään vähintään kahdeksi viikoksi, kunnes niistä on lähteny ilmat ja ne on nahistuneen luumun näkösiä.
Että silleen...
Look, look, keep looking straight into those cold eyes.

Crazy Rosie

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #19 : Kesäkuu 21, 2004, 18:14:43 »
Minä pidän ilmapalloista paljon. Ne ovat kivoja ja hauskoja varsinkin vappuna. Niitä on kiva puhaltaa, mutta pelkään aina että se räjähtää samalla kun puhallan ja osuu naamaan ja sitten sattuu. Vaikka eihän siinä niin yleensä käy. Melko pienien ilmapallojen poksauttelu on ihan kivaa, kun ilmaa on jo lähtenyt pallosta. Juuh, pienenä piti joka vuosi ostaa iso heliumpallo, ja sitten kerran kun mentiin niiden kanssa ulos niin tietenkin minä tohelona kaaduin ja pallo irtosi kädestäni ja lensi taivaan tuuliin. Sellainen söpö Nalle Puh pallo. Silloin vähän itketti. ^_^

Cardia

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #20 : Kesäkuu 21, 2004, 18:59:53 »
Ilmapallot ovat ihania! Minun pitää hankkia niitä ainakin joka vappu ja pienempänä aina synttäreitten aikaan huone oli täynnä ilmapalloja.

Ilmapalloja on kiva heitellä ja puhaltaa. Ja niillä on mukava säikytellä toisia. Monet ihmiset nimittäin säikähtävät, kun he ovat ajatuksissaan ja takaa kuuluu yhtäkkiä kamala pamahdus, koska ilmapallo on räjähtänyt. *kylmää naurua* Itse kyllä inhoan juuri tuota räjähtämisääntä.

Ilmapallot ovat mukavia, koska niitä on niin paljon erilaisia. On keltaisia, punaisia, mustia, pallollisia, pyöreitä, putkiloita, sydämiä... Ja ne piristävät aina huonetta ja minun mieltä!

Toisaalta ilmapalloissa on se huono puoli, että ne eivät kestä ikuisesti. Pienenä tuli monta kertaa paha mieli, kun ilmapallo pääsi heti oston jälkeen kädestä irti ja liiteli taivaan tuuliin.

Poissa Red Lily

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Ilmapallot
« Vastaus #21 : Kesäkuu 21, 2004, 20:33:21 »
Valmiiksi puhallettu ilmapallo on ihana, mutta pelkään niiden puhaltamista itse. Vaikka minulle ei ole koskaan käynyt niin, pelkään että se räjähtää naamalleni. Siksi puhallan pallot aina vain puoliksi täyteen. Vihaan pallojen räjähtämistä. Se on pelottavaa ja sattuu korviin.

Heliumpallot on kivoja. Kaikkein kivoin vaihe on se kun pallosta on kaasua haihtunut sen verran, että se ei putoa vielä maahan mutta ei pysy enää katossa. Kun se sillä lailla aavemaisesti leijuu ympäri taloa, varsinkin jos jostain vetää. Minulla on muuten varmaan viisi-kuusi vuotta vanha ilmapallo kaapissa. Se ei ole vieläkään tyhjentynyt. Tosin siellä on sisällä vain ilmaa, koska se ei muistaakseni ole koskaan kohonnut kattoon.

Sellaiset ilmapalloista tehdyt eläimet, miekat ja hatut joita pellet ja taikurit tekevät on ihania.

Yksi surullisimmista asioista jonka tiedän on katsoa kun pieneltä lapselta pääsee ilmapallo karkuun. Meinaa aina tulla kyyneleet silmiin kun niin käy.

Elruwen

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #22 : Kesäkuu 21, 2004, 23:48:34 »
Höm.. Rakastan niitä muuten, mutta minulla on FOBIA niiden poksahtamiseen. :'l Juu-u. En edes uskalla puhaltaa ilmapalloa, kun pelkään sen poksahtavan naamalle. Hrr.

Vesiilmapallot ovat ihania:D Kun käskee kaverin heittämään oikein hyvän heiton, niin on kivvaa..:DD

Kipa

 • Ankeuttaja
Re: Ilmapallot
« Vastaus #23 : Kesäkuu 22, 2004, 09:52:43 »
Mielestäni ilmapallot ovat ihania! Ne piristävät, ja kun on ilmapallo on mahdotonta olla masentunut. Heliumpallot ne vasta ihania onkin. ^^

-Pelkäätkö niitä? Miksi?
En pelkää, mukavia ne ovat.

- Rakastatko niitä? Miksi?
Juu, kun ne ovat mukavia ja piristäviä. Hauska keksintö. ^^

- Vihaatko niitä? Miksi?
En vihaa, kuka voisi? o_O[/b]

Lexie

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #24 : Heinäkuu 28, 2004, 20:48:22 »
Meillä on aina vappuna palloja kotona, mutta siihen se sitten jääkin.

Minusta pallot ovat ihania. Pidän eniten niistä ihan tavallisista pyöreistä. Ei pallolla tarvitse olla korvia tai erikoista pintaa. Perinteisyys kunniaan! Pallot ovat kiva piriste vapuksi. Pienempänä olisi ollut hienoa, jos niitä olisi ollut synttäreilläkin. Mutta enimmäkseen ne ovat kyllä pelkää rahantuhlausta. Eihän niitä voi käyttää uudestaa ensi vappuna, toisin kuin esimerkiksi joulukoristeita. Eli, pallot ovat kivoja, jos niitä ei ole liikaa.

Fenkoli

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #25 : Heinäkuu 29, 2004, 14:09:10 »
En pelkää ilmapalloja, enkä rakasta niitä, mutta toisaalta en niitä vihaakaan. Eli en kuitenkaan pidä ilmapalloista. Inhoan sitä ääntä ja muutenkaan en erityisemmin niistä pidä. Pienempänä ilmapallot oli todella kivoja, mutta nykyään tuntuu että niistä olisi pelkää haittaa. En kyllä osaa perustella mitä haittaa.

lulu

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #26 : Heinäkuu 29, 2004, 18:27:20 »
Ilmapallot ovat mukavia :).

- Pelkäätkö niitä? Miksi?
En, säikähdän vain sitä ääntä, joka tulee niiden rikkoutuessa ja en myöskään uskalla puhaltaa ilmapalloa "liian täyteen".
- Rakastatko niitä? Miksi?
Juu, pidän niistä ^^.
- Vihaatko niitä? Miksi?
En tosiaankaan.

Poissa Emy

 • Kerhontäti
 • Vuotislainen
  • Elämä
Ilmapallot
« Vastaus #27 : Heinäkuu 29, 2004, 18:42:35 »
Minä pidän ilmapalloista ^^ Ne ovat yksinkertaisesti ihania. Aivan ihanaa on, jos niitä on paljon. Paaljon kaiken värisiä ja pyöreitä ja tavallisia, mutta ah-niin-ainutlaatuisia ilmapalloja, joiden kanssa pitää olla varovainen, etteivät se poksahda. Säikähdän aina sitä pamausta, kun ne räjähtävät. Ehkä se viehätys on juuri se, että ne voivat mennä rikki hetkenä minä hyvänsä.
Foliopallot ovat mielestäni tylsiä. Semmoiset ihan tavalliset rulaa :)
Il vous aime, c'est secret, lui dites pas que j'vous l'ai dit.

Eldar

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #28 : Heinäkuu 29, 2004, 18:51:03 »
Minä en pidä ilmapalloista enää!
Aina kun olen niiden lähellä pelkään, että kohta ne poksahtavat.
Ja jos ne poksahtavat niin minä hyppään melkeen kattoon.
Ei, en pidä ilmapalloista. Liian pelottavia ja vaarallisia. Niiden takiahan voi lähteä vaikka kuulo, jos huonosti käy kun ne räjähtävät... :)
Mutta onhan osa niistä kyllä kauniita...

Joonatan

 • Ankeuttaja
Ilmapallot
« Vastaus #29 : Joulukuu 27, 2004, 21:50:58 »
Oi ihanaa ilmapalloja. Rakastan puhaltamista, poksauttelua ja vingutusta.

Ihanaa kun hiukset sähköittyy. :))  En pelkää puhkaisua, ellei se tapahdu yllättävästi. Silloin saatan säikähtää. :|

Heliumilmapallot on mukavimpia, paitsi että kun oli 6-vuotias ja olin ostanut PyjamaBanaanit-ilmapallon ja laitoin sen suuhun hampaiden väliin, huomasin, että minulta oli lähtenyt hammas siitä kohdasta. Ja ilmapallo oli sen tajutessani jo taivaan tuulissa. Yhyy :>

Poissa Eleanír

 • Lähes vaaraton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Minäkö?
  • Blogi
 • Tupa: Tuvaton
Ilmapallot
« Vastaus #30 : Marraskuu 09, 2005, 11:16:42 »
Minä rakastin pienenä ilmapalloja. Aina kun äiti lähetti mminut ja isukin lauantaina pois jaloistaan, että voisi siivota rauhassa, kierreltiin me isukin kanssa sitten kaikenmooisia tapahtumia, joissa oli usein ilmapalloja. Niihinhän on yleensä painettu ties mitä mainoksia, mutta aina minun piti sellainen pallo itselleni saada. Sitten se piti sitoa takin nappiin ja vielä pikku kätösessään puristaa narua niin, ettei pallo varmasti karkaa. Ette siis varmasti ylläty, kun tulin kamalan surulliseksi kun pallo autosta ulos päästyäni karkasi taivaan tuuliin. :'( Sama jos pallo poksahti, se oli jotakin niin kamalaa silloin joskus.
Menetin kaiken kiinnostukseni psykologiseen analyysiin siitä lähtien kun tiedostin, että ihmiset tuntevat mitä he kuvittelevat tuntevansa.
Siitä oli hyvin lyhyt askel ajatukseen, että he kuvittelevat tuntevansa mitä tuntevat

toisinaan

 • Ankeuttaja
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #31 : Marraskuu 03, 2007, 17:13:31 »
Ihana keskustelunaihe! (Siirretään Vakavat-osioon?)

Ilmapallot ovat hienoja! Minä  r a k a s t a n  niitä erityisest vappuna! Poksahdukset ovat pelottavia, mutta muuten ovat kyllä kivoja. Minä osaam vääntää koirankin ilmapallosta (sellaisesta pitkästä)!

Millainen on suosikki-ilmapallosi?

Minä pidän erityisesti vaaleanvihreistä, ja myös raidalliset ilmapallot ovat kivoja.

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #32 : Marraskuu 04, 2007, 12:16:16 »
Ilmapallot on kivoja :) EN pelkää niitä enkä varsinkaan vihaa!! Kuka voisi vihata ilmapalloja?
Sitä ääntä, mikä sen pamahduksesta kuuluu, niin säikähdän aina, mutta yleensä heti perään nauran vain sille, että säikähdin :D
Ainoa, mitä niissä pelkään, on se, että se pamahtaa naamaalle, kun olen puhaltamassa sitä.

Osaan tehdä ilmapalloista koiranja sellaisen papukaijan. Haluaisin osata tehdä enemmän. Ei muuta kuin opettelemaan.


Täytyy vielä mainita, että olen äärimmäisen hyvä puhaltamaan ilmapalloja :) Kavereiden tuskaillessa, ettei tietynlaisia ilmapalloja pysty puhaltamaan sitten millään, vaikka on kuinka kauan yrittänyt, minä ota yhden vastaavan ja puhalllan sen melkein parilla puhalluksella täytteen :D Tosin tilannetta selittää ehkä se,että minulla on puhaltajan keuhkot. OSitan siis puhallin soitinta, saksofonia, ja sitä soittaessa joutuu puhaltamaan aika kovaa ja usein aika kauankin. Joten siitä löytyy selitystä....

Ilmapallot ovat kivoja koristeita. Varsinkin, jos on monta eriväristä. Niistä isoista helium ilmapalloista en niinkään enää välitä, kun niihin kyllästyy aika pian ja ne maksavat aivan törkeän paljon! Mutta pienempänä niitä oli aivan pakkko saaada!

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Poissa Affu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • pullamies
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #33 : Huhtikuu 25, 2009, 08:57:05 »
kun olin muistaakseni 4, tai 5, minulla oli söpö Nasu ilmapallo. ^^ No, mammalla olimme, ja se laitettiin kiinni vetoketjuuni. No minä ajattelin että se tahtoisi nähdä vähän maailmaa, otin sen kä'teeni ja kävelin ympäriinsä. Sitten se karkasi. Pois kädestäni. Melkein tuli itku. Mutta sitten ymmärsin että joku muu saa sen kuitenkin. Löytyy jostkin, niin että joku pikku poikoa -tai tyttö, saisi oman ilmapallon. Se lohdutti ^^

heh.. mutta pidän ilmapalloista. Ne ovat pyöreitä, ja pomppivat. Ikäänkuin limpit =D

--
Jehnat !muoksis!
Juu. Rakastan sitä pokasuttelua! Se on hauska puuhaa! Ja puhaltaminen !jee!!
*unelmoi punaisesta ilmapallosta joka pomppii maassa kuin limppi*
« Viimeksi muokattu: Elokuu 26, 2009, 19:50:36 kirjoittanut Affu »
Skäbädäm.
  Vuotiskoomalainen, epämääräisesti ölisee.
Ananas.

muini

 • Ankeuttaja
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #34 : Huhtikuu 25, 2009, 19:55:50 »
Aihe sopii tähän päivään loistavasti, koska juuri äsken Turun miitissä puhalsimme ilmapalloja ja piirsimme niihin mm. Harryn, Voldemortin, Salazarin, Pimennon ja Severuksen naamakuvat ja pallottelimme niitä ympäriinsä. :)

Joskus pelkään ilmapalloja, koska pelästyn sitä ääntä kun ne posahtavat, mutta se on hauskempaa kun ne puhaltaa täyteen ja sitten päästää irti (vrt. Lupinin naurettavusloitsu kolmosleffassa). On myös hauska hangata niitä, jolloin ne sähköistyessään tarttuvat seiniin ym. kiinni. Ja pallottelu on tietysti hauskaa.

Olen tosi huono puhaltamaan ilmapalloja, mutta miittiläisten ystävällisten neuvojen seurauksena sain äsken puhallettua miitistä jääneeseen palloon aika paljon ilmaa, ja leikin sen kanssa päästämällä sen irti.

Poissa Spider

 • omistaa liikaa jalkoja.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Dumdidum.
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #35 : Huhtikuu 25, 2009, 20:03:17 »
Hahhah, Pimentopallo! Harmi vaan et se posahti :'(

Ilmapallot on just kivoja. Ne on jotenki pirteitä, ja niillä on kiva pallotella. Mutta aina mä säikähdän ku ne pamahtaa.
"I always knew I was a star, and now the rest of the world seems to agree with me."
~Freddie Mercury

Poissa Blizzard

 • Untitled
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #36 : Huhtikuu 25, 2009, 20:28:24 »
En pelkää enkä vihaa ilmapalloja, rakastan. Nykyään pidän enemmän sellaisista puhallettavista palloista kuin heliumtäytteisistä. Pienenä oli tottakai pakko saada niin vappuna kuin vaikka tivolissakin yms. sellainen hieno lentelevä pallo.

Ainoa juttu, joka minua ilmapalloissa häiritsee, on se, etten enää osaa puhaltaa niitä! Täytyy pistää aina joku muu tekemään se homma 0=) Hiukan harmi, että joskus osasin, nyt en vain saa puhallettua ilmaa suustani palloon, vaikka kuinka venyttäisin ja vanuttaisin sitä (palloa) etukäteen. Välillä tuntuu siltä, ilmapallon puhaltaminen kuuluu melkein sellaisiin must-juttuihin syömisen ja nukkumisen ohella, sellaisia kun täytyy puhallella niin kemian kuin maantiedon tunneillakin...
Sittenpä esitetään pieni yleinen kysymys: Te jotka ette osaa puhaltaa ilmapalloja, nolottaako ikinä? =D Minua ei nolota. Joskus joku (yleensä se, joka lopujen lopuksi puhaltaa minulle sen pallon, hih) saattaa vähän kuittailla, mutta kuittailkoon. Minähän harjoittelen aina muutaman kerran vuodessa saadakseni kykyni takaisin, yritystä ei puutu...

//Omg, sain puhallettua vappupallon itselleni pari päivää sitten...! Nätin punaisen. Innostuin asiasta niin paljon, että yritin toistakin tänään. Ei onnistunut. Nääh.

Ilmapalloista (tai sähköisistä fleece-peitoista) löytyy aika paljon hauskaa pimeässä, kun voi nähdä staattisen sähkön salamoiden välähtelevän =) Kokeilkaapa joskus.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 02, 2009, 18:49:54 kirjoittanut Blizzard »
"Falling is just like flying... except there's a more permanent destination"

Poissa yökukkuja

 • Tuleva muurahaiserakko
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #37 : Huhtikuu 26, 2009, 08:36:05 »
Minä rakastan ilmapalloja. Jos saisi toivoa yhden ilmapalloihin liittyvän toiveen joka sitten toteutettaisiin, se olisi tosi iso huone puolillaan ilmapalloja. Silleen että siellä saisi "samota niinkuin metässä"... Kuulostaa ehkä vähän hölmöltä mutta niin se on ^^'' Olis vaan hienompaa jos ne ei poksahtaisi.

Ja minä olen varmaan ainoa meidän perheestä joka saa puhallettua niitä kaikkein tiukimpia - öö - pitkuloita (?) ilmapalloja. Koska soitin ennen 6 vuotta trumpettia. Muahahhahhaa.
Rupeen muurahaiserakoks.
Ja tsekkaa myös kuvaukseni =)
ynnig rettop -> yökukkuja

Poissa Dobrey

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • TYMiläinen :)
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #38 : Huhtikuu 26, 2009, 10:52:48 »
Ilmapallot ovat ihania! Niillä voi tehdä vaikka mitä kivaa, piirtää niistä hahmoja Pimentopallo!!!, niihin voi kirjoitella kaikkea kivaa, niitä voi pomputella ja niillä voi hutkia toisia :D. Ja niillä voi totta kai säikäytellä ihmisiä posauttamalla sellainen neulalla jonkun pahaa-aavistamattoman ihmisen takana. Mikä onkin mukavaa ^^

Pidän enemmän itsepuhallettavista ilmapalloista, mutta sellaiset tavalliset ilmapallot (ei sellaiset Disney-hahmot tai vastaavat) joissa on heliumia ovat kivoja. Nehän pysyvät ilmassa ja niihinkin voi kirjoitella ja piirustaa. Lisäksi heliumista saa sen kivan pikkuoravaäänen =)
"But it's a true story! A true story wrapped up in fiction."

muini

 • Ankeuttaja
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #39 : Huhtikuu 26, 2009, 13:44:43 »
Ja niillä voi totta kai säikäytellä ihmisiä posauttamalla sellainen neulalla jonkun pahaa-aavistamattoman ihmisen takana. Mikä onkin mukavaa ^^

Mutta se ei ehkä ole mukavaa sen pahaa-aavistamattoman ihmisen mielestä...ja tiedän henkilön, jolle tuli pysyvä tinnitus sen jälkeen kun jotkut tekivät jollain vekottimella (en muista mikä se oli, oliko se ilmapallo vai joku muu) kovan äänen aivan hänen korvansa vieressä. Että rajansa kaikella, mutta ei yleensä kai ilmapallon posahduksesta tule vaarallisen kovaa ääntä, paitsi jos se on liian lähellä...

Poissa Indigo

 • Zera
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Nidsi nuikuu <3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #40 : Huhtikuu 26, 2009, 14:06:03 »
Ilmapallot ovat minulle melko neutraali asia, en ole ikinä tuuminut että niistä saisi keskustelua aikaan. Mutta siis..

Tavalliset ilmapallot eivät ole juuri koskaan minua miellyttäneet, ovathan ne nättejä ja eri värisiä ja muotoisia. En ole koskaan saanut niistä mitään erikoista irti, korkeintaan kilpaa jonkun kanssa rikottiin niitä. Kun tääs helium-palloista olen aina pitänyt. Pienenä niitä oli hauska päästää ylöspäin ja ne jäivät kattoon ja niitä sai kamalalla vaivalla yritää sieltä alas, sitten niiden naruun saattoi sitoa jonkun lelun ja katsoa jaksaako pallo kannatella lelua ylöspäin. Toisianaan käytin veljeni kanssa helium-palloja laskuvarjoina. Meillä on kotona avonaiset portaat ja tiputimme sieltä alas aina kaikkea (ja vielä tänä päivänäkin tippuu pyykit kun ei jaksa viedä alas xD) mikä vain saatiin mahtumaan ja kaikki minkä ilmapallo jaksoi kannatella. :)
Sen sijaan vesi-ilmapallot ovat olleen kesän hitti! Voi niitä ihania kultaisia muistoja kun serkkujen kesken oltiin mummolassa kesällä ulkona ja heiteltiin toisiamme vesi-ilmapalloilla ja kopiteltiin ja katsottiin kuka kastuu eniten. Vesi-ilmapallot ovat myös olleet upea pila kesäisin. ;)
Hän pelaa aikaa miettiäkseen tekosyitä. Oikeuttaakseen kipua sisällään.
Luulen että hän tietää hymyistä, ja katseista. Että kaikilla on teoria paremmasta.

Poissa Suru

 • keräkurmitsa
 • Sanomaton
 • *
  • Livejournal
 • Pottermore: ChestnutLeviosa81
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #41 : Huhtikuu 26, 2009, 14:56:28 »
Oi aww miten suloinen topic. <3

Tykkään ihan kauheasti ilmapalloista, etenkin niiden puhaltaminen on tosi kivaa (ilmapallopumpulla! Jos ne puhaltaa, ne ilmapallonroskat on sitten puhkeamisen jälkeen ihan limaisia.) Viime vappuna ostin jostain sellaisen 80 ilmapallon pussin ja täytin muistaakseeni yli puolet veljen kanssa, ja sitten oli talo kirjaimellisesti täynnä ilmapalloja. x) Äiti sitten poksautteli niitä seuraavana päivänä vihaisena, pallot kun keräävät pölyä aika ikävällä nopeudella.

Pienenä minulla oli aina vappuna helium-ilmapallo, mutta nyt vähän isompana olen jättänyt ostamatta sellaiset. :> Tykkäsin hirveästi, jos ilmapallo oli sellainen mahdollisimman värikäs ja silmiä särkevä, ja sitten loikin ulkona med kaverit lennättämässä palloja. (Muistan yhden söpön päivän, jolloin ystäväni mehiläisilmapallo lensi Afrikkaan. Ja sitten me löydettiin se pari päivää myöhemmin puhjenneena jostain pöpeliköstä ja oltiin ihan ;;___;; kun sen matka jäi niin lyhyeksi.)

Tykkään kyllä kanssa vesi-ilmapalloista, äitini mielestä varmaan vähän liikaakin. Minulla on nimittäin paha tapa täyttää niitä aina joskus kesäisin siskoilleni (itse en enää kehtaa heitellä niitä pihalla :D), ja sitten koko keittiö on märkä, kun pallot poksahtelevat vähän miten sattuu. 0:> Minkäs sille mahtaa, että olen nuuka ja ostan halpoja ilmapalloja, joiden mukana ei tule täyttöpumppua ja jotka halkeavat helposti~
“Älä näytä tuommoiselta, Korppu", hän sanoi. "Eihän tämä ole yhtään mitään. Paljon pahempaa on tulossa!”
- Astrid Lindgren: Veljeni Leijonamieli

Poissa Raimei

 • Ms. Stalker
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #42 : Elokuu 21, 2009, 17:53:41 »
Oo, ilmapallot ovat aivan ihania. :) Tykkäsin pienenä (ja ehkä nykyäänkin) puhaltaa ilmapalloja ja laskea niitä irti. Pienenä kuulemma
nauroin aivan kamalasti sille äänelle, kun laskee pallon irti. :) Niiden päälle istuminen on myös mukavaa, ääni on kiva. ;D

Ennen tuli aina ostettua jostain torilta heliumilmapallo. Yleensä vappuna. Sen kanssa oli sitten kiva leikkiä ja ripustaa siihen naruun
vaikka joku pikku-ukkeli ja sit se ukko lentää! Jee, kivaa :D Nykyään se on jo jäänyt. Jonkun kaupan avajaisissa on sitten tarttunut
jokunen ilmainen heliumpallo käteen.

Nyt kun olen jo niin vanha, niin en pidä synttäreitä. Vaikka pitäisinkin, niin en ripusta seinille ilmapalloja. Olisi kyllä kivaa saada hirveä
määrä ilmapalloja ja potkia niitä sitten ympäri taloa. :) Juhlien kohokohta oli aina ilmapallojen pamauttaminen.

Kesällä minulla ja kavereillani on vieläkin tapana tehdä vesi-ilmapalloja. Jjuu, taidanpa tästä lähteä sotimaan itseäni vastaan
vesi-ilmapalloilla. :D
Älä minua katso, en minä mitään sanonut!

Paikalla samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #43 : Lokakuu 11, 2009, 09:17:22 »
Sen yhden ainoan kerran vuodessa, jolloin ilmapallojen kanssa joudun tekemisiin, vappuna, kärähtää kyllä käämi. Niiden puhaltaminen ei ole järjin mukavaa työtä, eikä palkaksi saatu ilmapallojen haju, joka alkaa leijailla huoneessa, ole sekään mieltä lämmittävä.

Itse taidan olla allerginen yllättäville koville äänille. Ilmapallon pamahtaessa aivan yks kaks saa minut säpsähtämään. Jos taas tiedän, että joku aikaa oallon puhkaista tuota pikaa, minulta menee ymmärrys (eikö se pallo nyt olisi voinut olla siinä ehjänä, kun se kerta siihen tarkoitukseen puhallettiin).

Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa Arnold

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ilmapallot
« Vastaus #44 : Marraskuu 19, 2017, 08:29:05 »
Itselläni ei ole erityistä mielipidettä, mutta on niitä kiva vappuna olla ja yrittää pitää niitä ilmassa:D
Toisin koirat meillä pelkää niitä älyttömästi, lukuun ottamatta koiranpentua, joka tykkää purra niitä puhki xd
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 21, 2017, 21:33:58 kirjoittanut Arnold »