Kirjoittaja Aihe: Beyoncé  (Luettu 2122 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Musval

  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Pottermore: LeviosaUnicorn19035
  • Tupa: Puuskupuh
Beyoncé
« : Kesäkuu 27, 2013, 21:52:51 »
Beyoncé Knowles on amerikkalainen laulaja-lauluntekijä, joka on kunnostautunut myös näyttelijänä. Hän aloitti laulanuransa R&B-tyttöbändi Destiny's Childin jäsenenä, ja jatkoi soolouralle yhtyeen hajottuna. Beyoncé onkin maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu poplaulaja, joka on napannut listaykkösiä niin kotimaassaan kuin muuallakin maailmassa ja voittanut useita Grammy-palkintoja ja muita musiikkimaailman tunnustuksia.

Viimeisin Beyoncén kokopitkä albumi 4 julkaistiin vuonna 2011, ja hänen odotetaan julkaisevan viidennen studioalbuminsa tämän tai ensi vuoden puolella. Beyoncélla on myös tällä hetkellä menossa maailmankiertue The Mrs. Carter Show, joka ulottuu kolmeen maanosaan ja käsittää tähän mennesä 86 kiertuepäivää.

Beyoncé avioitui räppäri Jay-Z:n kanssa vuonna 2008 ja pariskunta sai ensimmäisen lapsensa Bluen Ivyn vuonna 2012. Perheessä on lisäksi muitakin esiintyjiä, sillä Beyoncén sisko Solange on myös luonut artistin uraa vuodesta 2001 lähtien.

----

En voinut vastustaa keskustelun tekemistä kun huomasin, ettei sellaista vielä ole! Bey on siis ehdottomasti mun kaikkien aikojen lempparilaulaja, jota olen fanittanut ihan Dangerously In Loven julkaisusta ja Destiny's Childin myöhemmistä ajoista lähtien. Hänellä on ensinnäkin kertakaikkiaan upea ääni ja hän on uskomaton esiintyjä. Lisäksi hänen musiikkinsa iskee minuun ja lujaa!

Harmittaa vain, että The Mrs. Carter Show -kiertue ei ylettynyt Suomeen asti. En tosin yllättynytkään, sillä konsertoihan hän sentään Tukholamssa, Oslossa ja Kööpenhaminassakin. Toivon vain, että pääsen näkemään hänet jonain päivänä livenä!
"Dancing is like dreaming with your feet." -Constanze