Kirjoittaja Aihe: Lordi  (Luettu 34199 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

unelma

 • Ankeuttaja
Lordi
« : Huhtikuu 03, 2003, 17:29:27 »
Oon miettinyt, mitä muut on mieltä Lordista. Mun mielestä Lordi on hyvä, vaikka oonkin kuullut siltä vaan kaksi kappaletta. Devil is a loser ja would you love a monster man? (en oo varma kirjoitettiinko ne noin)

Mun kaverit sanoo sitä poikien musaksi, ja surkeeksi, mutta mun mielestä se on kuunneltavaa, tai enemmänkin. Ne on hyviä. Ottakaa kantaa ja kertokaa, onko Lordi pelkkää poikien musaa!!!!

//Topic siivottu kunnolla 16.11.-06. Viestien taivaaseen pääsivät mm. sellaiset viestit, joissa ei ollut muuta sisältöä kuin "jee, lordi pääsi euroviisuihin!" ja "jee, lordi voitti euroviisut!". - Villi Lohi

Orashan

 • Ankeuttaja
Lordi
« Vastaus #1 : Huhtikuu 03, 2003, 17:56:56 »
Ei Lordilla ole kuin yksi levy julkaistuna. Joten siitä vaan kauppaan, levyhyllylle ja L:n kohdalle. Sieltä se Lordi melkovarmasti löytyy.

Niin ja itse bändistä. Minä en pidä. Aluksi Se monsterman kuulosti hyvältä. Kuulostaahan se edelleenkin. Mutta tulin toisiin ajatuksiin kun kaupassa kuuntelin koko levyä. Hardrockia (Jos nyt on pakko yleistää) ja teinixrääyntää.
Ei välttämättä poikien musiikkia. Kaikki voivat kuunnella kaikkea mitä vaan haluavat. Jos vain uskaltavat.

Mutta siis kokoonpano tästä: En pidä Lordista. Teinix mukaheviä.
Anteeksi kun olen näin yleistävä ja tyly.

Tiamat

 • Ankeuttaja
Lordi
« Vastaus #2 : Huhtikuu 04, 2003, 18:16:21 »
Se on ihuna, eikä vain poikien bändi!
((Tarkkaan ottaen ei ole erikseen poikien ja tyttöjen bändejä, ja jos on, niin en ymmärrä niiden rajoja, ja jotkut ahdasmieliset ovat kehitelleet ne))

Kuullut bändiltä vain jotain neljä kipaletta, mutta kaikki rautaa!
Erityisesti Devil is a loser on samalla aaltopituudella musamakuni kanssa.
Ja sen musavideo on hiano! *hymy*

Bändihän on kuulu asuistaan, jotka tulivat Lordin (pääjehu) päästä. Kaikilla hahmoilla on oma tarinansa, siis sarjakuvissa.
Asut ovat kyllä aika hurjia, mutta kuuluvat imagoon.

*mörkö-tyttö*

Darkkis

 • Ankeuttaja
Lordi
« Vastaus #3 : Heinäkuu 15, 2003, 16:38:58 »
En pidä Lordista, mutta en vihaakkaan sitä.Lordin levyä en ole ostanut, sillä totesin jokusen kappaleen kuultuani, että en halua sitä levyä levyhyllyäni saastuttamaan, tai arkkuani kiduttamaan. Minulla ei oikeastaan ole mitään kiljumista tai karjumista vastaan. Viehättävä mörinä on aina vain plussaa, mutta en pidä Lordin laulusta. Se hyvä mitä nyt Lordista löydän on Would you love a monstermanin musiikkiviedeo, jossa esiintyvä tyttö on minusta kerrassaan viehättävä ilmestys.(sairas mielikuvitukseni taas valloillaan.)

Minun on pakko mainita, että Get Heavy- levyn kansi on kyllä yksi niitä typerimpiä levyn kansia mitä tiedän.

Minä omalta osaltani haluan tässä myös todeta, että ei ole erikseen tyttöjen ja poikien musiikkia. Mikäli näin todella olisi. Eikö olisi helpointa, että levykaupoissa olisi erillinen tyttöjen osasto, ja toisella puolella liikettä olisivat sitten ne poikien levyt. Se olisi alistavaa ja häpeällistä. Minkäs sille voi jos pikku Liisa kuuntelee hurjaa hevi bändiä, mutta pikku Kalle kuuntelee Gimmeliä? Jokaisella on vapaus valita itse oma mieli musiikkinsa.Olisi sääli jos ei saisi tehdä valintoja oman mielensä mukaan.

Andalucia

 • Ankeuttaja
Lordi
« Vastaus #4 : Heinäkuu 20, 2003, 20:10:40 »
Mistäköhän tämä poikein bändi, homma on oikein lähtenyt, käsittääkseni suurin osa Lordejen faneista ovat tyttöjä (huomatkaa että tämä ei ole mistään tilastosta napattu vaan  perustuu vain ja ainoastaan minun mielikuvaani) enkä todellakaan käsitä miten tälläinen mielikuva joillekkin on voinut syntyä. Itse en fanita Lordia laisinkaan, olen kuullut heiltä vähemmän kappaleita kuin te, siis tasan yhden kappaleen, sen monstermanin ja ei minun tarvitse enempää kuullakkaan, se riittää aivan hyvin. On todella typerää minulta lähteä arvostelemaan yhden kappaleen perusteella mitään bändiä, mutta teen sen kuitenkin, myös haastatteluiden ja esiintymisen perusteella (älkää nyt kuitenkaan hyvät ihmiset käsittäkö että olisin keikoilla ollut, eieiei vaan telkkarista tämäkin:)
Miksi niillä pitää olla sitä maskia niinkin tuhdisti, se on aika äklön näköistä minusta, koska minulle tulee koko ajan tunne että: "kohta niiltä tippuu irtoripset lattialle kun ne pompii noin." Öh, en edes tiedä käyttääkö kyseinen bändi irtoripsiä esiintymisensä aikana ( en tosin tiedä myöskään vapaa-ajasta) mutta eivät kaiketi :D Mutta on nyt pakko kommentoida omaa typeryyttäni tässä vaiheessa, että makkara-asut ovat tietysti mainoskikka, tai sitten jäpikät ovat kamalan rumia, mutta mainoskikka olsii fiksumpi vaihtoehto. Sen kuvan minkä olen televisio-esiintymisestä saanut, en haluasisi nähdä heitä lavalla. Itseasiassa, ei siinä esiintymisessä ole lainkaan mitään vikaa, mutta ei vain ole minun-öh-juttu. Nyt kun sain selviteltyä miksi asut ovat (kun typeryksissäni en sitä ensin tajunnut) alan miettimään haastatteluita. Miksi heidän pitää alkaa pölisemään jostain himpskutin "Lordimetsästä" (Sori, lordi-ihmiset, en tiedä miten se kirjoitetaan) ja kuinka se lordi on 900.v vanha, eikö ne asusteet olisi riittäneet? Onko tämäkin taas jotain mainostamista, itselleni tuli heti tunne että: "onko noi nyt ihan terveitä?", Tiedän suhtautuvani TODELLA kriittisesti bändeihin ensivaikutelman takia, mutta minä olen tälläinen.

ongelmanuori

 • Ankeuttaja
Lordi
« Vastaus #5 : Maaliskuu 29, 2004, 21:29:58 »
Hih, epäilinkin jo, ettei kukaan tätä kuuntelisi. Yllätyin täydellisesti, kun tämän topicin löysin. Okei, asiaan vielä tänään. Eli levyn ostin heti kauppaan tulopäivänä. Olin sitä ennen kuullut vain Would you like a monsterman-biisin. Kuuntelin ekana viikonloppuna ainoastaan tuota biisiä, eikä muun levyn kuunteleminenkaan tullut kyseeseen. En tykännyt muusta levyn sisällöstä. Sitten alkoi kyllästyttämään ja levy lähti alakertaan muiden levyjen seuraksi. Mutta viime vuoden puolella hain sen sieltä alhaalta ja muu levy kuulostaa kivalta ^^ Eli on tullut kuunneltua useaan otteeseen. ^__^

Poissa Diare Snape

 • Hirnyrkki
Lordi
« Vastaus #6 : Lokakuu 17, 2004, 23:47:05 »
Lukiessani tätä topicia, ensimmäiseksi sanaksi tähän alkuun olisin halunnut sanoa kirosanan, pitkän, törkeän ja ehdottomasti k-15.

Voi itku ja kyynel, ihmiset! Mielipiteet kunniaan mutta olisitte tietenkin Voinut Ottaa Selville monestakin asiasta ennen kuin päätätte painaa sitä Lähetä-nappia! Se ei olisi ollut vaikeaa, olisitte vaikka vain pistänyt googlen hakusanaksi 'Lordi+forum' ja vaivautuneet lukemaan edes muutaman topicin, tai edes käyneet kotisivuilla. Vaikka ette pitäisi ollenkan, vaikka vihaisitte, vaikka pyyhkisitte levyn kansilehdellä takapuolenne vessan jälkeen, se on se ja sama, mutta minua todella raivostuttaa parin henkilön puheet tässä topicissa.

Kyllä, pidän Lordista, olen fani, ja rakastan sitä. Lordi on ainoa yhtye, joka on koskaan selvästi ottanut paikkansa sinä Suosikkiyhtyeenä, kaikkien muiden kärjessä, ja olen pahuksen iloinen asiasta. Lordi on minulle äitien Yö/Dingo, nuorten hevipoikien Metallica tai aloittelevien goottityttöjen Cradle of Filth.  Olen Lordin suhteen yhtä kiihkeä kuin siskoni Nightwishin tai ystäväni Vampire Huntter D:hen.

Joten aion nyt pistää jauhot suuhunne, Lordin ja kaikkien Lordista pitävien puolesta.

K, sanoit että Lordi on perustettu vitsinä, ja tekevät huumorimusiikkia? Summeri soi! väärä vastaus! Nolla pistettä. Pojat, ja yksi leidi, tekevät hommaa tosissaan, sen huomaa jo asuista sekä lavasteista! Yhtye on ollut olemassa lähes kymmenen vuotta ennen Would you love a monstermania, mutta he tekivät läpimurtonsa vasta tuolla kappaleella. Itse pääpiru Lordi on aina pitänyt hirviöistä, sekä muusta genreen liittyvästä. Hänen suurin vaikuttajansa on KISS, herran oma henkilökohtainen suosikkiyhtye, ja KISS on hyvin tunnettu maskeistaan, ei kukaan sanonut niitä aikoinaan vitsiksi sanonut? Ja tarvitseeko Vitsi  vähintään 16 tai 17 ihmistä joka keikalla? Ne lavasteet jota keikoilla käytetään, sekä kaikki pyrotekniikka MAKSAVAT eivätkä siis ole mikään vitsin paikka! Ne myös vievät paljon tilaa ja niiden kuljettaminen on hankalaa joten tosissaan tuota tehdään!

Sydänverellä yhtyeen jokainen muusikko on mukana! Mietippä, miltä tuntuu niissä uskomattomissa asuissa heittää tunninkin keikka keskellä pyroliekkejä! Kuuma siinä tulee, kuin saunassa!

Ja asuista. Se ei ole silkkaa meikkiä ja pakkelia, vaan asut on valmistettu lateksista, larppaajat kyllä tunnistavat tämän aineen ja muut varmasti tietävät ne kumiset vappunaamanaamarit. Kuvitelkaa että sellaisesta, plus tietenkin ketjuista sekä maskeerauksesta valmistetaan esiintymisasu jonka päällevetämiseen ja laittamiseen kuluu ennen keikkaa kaksikin tuntia?! Ja Lordi, herra on ITSE tehnyt Jokaisen niistä asuista! Hän on myös piirtänyt molempien levyjen kannet, sarjakuva-albumin jossa raotetaan Lordi-yhtyeen lavahahmojen eli hirviöiden taustaa. Lordi tekee hyvin paljon itse unelmansa eteen. Jo tämän pitäisi herättää edes hieman kunnioitusta edes niissä, jotka eivät pidä musiikista.

Ja niistä naamareista. Ne eivät ole mainoskikka, ne ovat osa yhtyeen imagoa sekä musiikkia, yhdessä ne ovat kokonaisuus. Yhtyeen jäsenet eivät tahdokkaan esiintyä ilman niitä maskeja televisiossa, sillä se suo yksityisyyttä, hieman hohtoa koko jutulle, ja he kunnioittavat fanejaan jotka eivät koskaan haluaisi nähdä herroja(ja neitiä) ilman maskeja! Ennenkuin kukaan alkaa saarnata KISSin matkimisesta, sillä myös heillä oli lavapersoona, yhtyeen ja musiikin mukaan luotu identiteetti, maskitkin, ja tarinat näille. Jokainen silti huomaa että Lordi-yhtyeellä on oma juttunsa meneillään, ja Lordi itse myöntää että on ottanut vaikutteita lapsuutensa ykkösbändistä, joka edelleen on suuri osa hänen elämäänsä. Niinhän kaikki tekevät, ottavat vaikutteita idooleistaan. Minäkin otan vaikutteita Lordista jokapäiväisessä pukeutumisessani ja elämässäni.
Tietenkin mainonta kuuluu asiaa, mitenkäs muuten myyt musiikkiasi?

Ja vielä siitä, että Lordin musiikki on teinixrääyntää. No jos kerran sitä mieltä olet, niin älä kuuntele. Lordin musiikki ottaa vaikutteita 80-luvun hardrockista sekä hevistä. Lordi itse ei kutsuisi musiikkiaan heviksi, vaan ennemminkin juuri hardrockiksi, monet fanit taas ovat toista mieltä. Itse kutsun koko hommaa monsterimätöksi, sillä siitä selviää. Ärjyntä sun muu kuuluu asiaan, kuunnelkaa niitä kitarasointuja, selvää 80-lukua. Lukekaa lyrikoita. Uusimmassa levyssä jokaiseen kappaleeseen sisältyy pieni hirviötarina.
Ja olen käynyt keikoilla, tavannut paljon faneja, ja en ole törmännyt vielä yhteenkään teinixiin Lordin keikoilla! Tietenkin myös heillä on oikeus pitää vaikka Lordista, jos siltä tuntuu, ja varman jotkut pitävätkin. Siellä keikoilla on nuorta ja vanhaa, olenpahan jutellut 40 vuotiaan naisenkin kanssa. Lordi-foorumilla on todella monen ikäisiä ihmisiä jotka ottavat musiikin hyvin sydämenasiaksi, ja varsinkin Lordin. Lordi on myös suomen faniystävällisimpiä bändejä, ehkä vain Nightwish menee tässä edelle!

Olen monesti saanut puolustaa Lordia ystävilleni, sillä koska Lordi on erillaista, Lordi näyttää erikoiselta ja kuulostaakin siltä, koska tämä on uutta, monet hevi-ihmiset ja siltä väliltä vierastavat koko hommaa, ja minun ystäväpiirini kun on melko vahvasti hevihenkinen, tai muuten vain kohottelee kulmia Lordille. Ei minua haittaa se, että ystäväni saattavat naurahdella asialle, samat henkilöt hekottavat jos sanon pitäväni HIMistä. Puolustan omaa musiikkimakuani. HIM ja Lordi ovat sellaisia yhtyeitä, joiden kuuntelemista ei mukamas kuuluisi myöntää. Ja pah! Ei kannata kuunnella ahdasmielisiä 'musiikkielitistejä' jotka kuvittelevat tietävänsä parhaiten.
Mutta tämä on ensimmäinen kerta kun puolustan suosikkiyhtyettäni veren maku suussa.

Suosittelen jokaiselle joka aikoo kommenttoida vielä jotakin tähän, niin vaikka etsimään pari vanhaa Soundia tai muita lehtiä joissa on Lordin haastatteluja, ja lukemaan! Tai menkää vaikka foorumille, katsomaan ihmisten intoa sekä rakkautta Lordia kohtaan. Samanlaista se on kuin muidenkin bändien faneilla.

Itse... Lähden kuuntelemaan Lordia, lukemaan talteen ottamiani juttuja, katsomaan kesän kuvia Lordin keikalta, muistelemaan sitä kuinka itkin Would you love a monstermanin aikana, tuijottelemaan Ruisrockista otettua suurennettu kuvaa, jossa olen Lordin kainalossa, tai sitten kirjoittamaan palautetta yhtyeen jäsenille sähköpostitse.
(Ja voitte väittää että otan tämän kuolemanvakavasti, ehkä otankin. Mutta ei, en tule yöllä ikkunoidenne taakse kirveen kanssa jos ette pidä Lordista, mutta voisitte miettiä pari kertaa uudestaan mielipiteitäinne.)

Love your inner monster.


P.S Ou, ai niin, ja kaikki Lordiin positiivisesti suhtautuneille tai mielipiteensä hyvinperustelleille: \m/

"Red drops stain satin so white
-The way I sign my name.
The neighborhood's pretty deat at night
-And I'm the one to blame.

Can your hear how the children weep?
Chills of fear like a sawblade cutting deep

Scream all you want you won't wake up when you scream
No-one leaves...
...The Monsterican Dream."
"Pirate's do it for the booty"

Mime Kettu

 • Ankeuttaja
Lordi
« Vastaus #7 : Lokakuu 19, 2004, 18:31:57 »
Dia-darling minulla kuuntelutti kokonaisen levyn Lordin musiikkia ja näytti musiikkivideon (kappaletta en muista). Pidän heidän tyylistä, ulkoisesta ja musiikillisesta. Minä kunnioitan yleensäkin kädentaitoja ja voitte kuvitella, että jouduin roikottamaan leukaani seitsemännen kerroksen ikkunasta, ettei se olisi kolahtanut kipeästi maahan, kun kuulin Lordin tehneen puvut itse. Uskomaton suoritus! Ja vaikka olisi kuinka taitava, vaikka maailman huippuluokkaa vastaavanlaisten asujen valmistuksessa, vaatii se uhrautumista, aikaa ja hikeä.

Musiikki ei ole ihan minun tyyliäni, mutta se on silti hyvää. Enemmän juuri heviä kuuntelen ja sitten muutamia random bändejä sen lisäksi. En kieltäydy siltikään Lordin levystä, omistaisin semmoisen mielelläni. Hankinta oli harkinnassa Saksassa ollessani (levyt halvempia, kiäh kiäh) ennenkuin olin kuullut ollenkaan heidän musiikkia (paitsi WYLAM).

Vaikka musiikki ei olisi täysin minun mieleeni, niin kaikki kunnia uskomattomasta vaivannäöstä.

Niiya

 • Ankeuttaja
Lordi
« Vastaus #8 : Elokuu 04, 2005, 11:48:20 »
Tämän topicin innoittamana latasin koneelleni Would you love a monstermanin jonka olin kuullut viimeksi niihin aikoihin kun se ilmestyi (ja siitähän on vuosia). Täytyy sanoa että oli kiva kuulla ko. kappale pitkästä aikaa. Unohdin että se oli niin hyvä. Vaikka Lordi ehkä mielletäänkin teiniheviksi tai jotain niin minä hitto vie tykkään tästä. En välttämättä tahdo kuulla bändin muita kappaleita, koska minusta tuntuu pahasti siltä etteivät ne yllä tälle tasolle. Joka tapauksessa, laulajan ääni on kiva ja biisi rokkaa.

Poissa Ulputti

 • harmaan loputon tihku
 • Vuotislainen
 • Tupa: Luihuinen
Lordi
« Vastaus #9 : Elokuu 11, 2005, 21:33:40 »
Sain tänä kesänä peräti kaksi levyä hyppysiini ja jopas kuluivat! Blood Red Sandman, Pet the Destroyer (ilmiselvä Domina!Narcissa/Toy!Lucius-kipale!), Fire In the Hole (saa päässäni mitä kieroimpia kuvituksia) soivat hienosti ja ovat lemmikkejäni. Niissä on ehkä mielikuvituksellisempi ote ja melodia kuin muissa. Kunnon pauketta kumminkin. Pet the Destroyer on tehty taidolla, sitä ei voi soittaa tarpeeksi lujaa!
pecc@QuakeNet

Surusilmä

 • Ankeuttaja
Lordi
« Vastaus #10 : Joulukuu 06, 2005, 15:05:43 »
Lordi on mahtava, rakastan niiden musaa. Mulla on vaan valitettavasti se toinen levy, Monsterican Dream, mutta Get Heavy on ollut lainassa yheltä kamulta, ja siinä levyllä ihastuin aivan valtavasti Last Kiss Goodbye-biisiin (kuten allekirjoituksesta huomaa..)
Lordin musa on vaan yksinkertasesti hyvää. Kalma on suosikkini kaikista. Mielestäni Magnum ei kuulunut mitenkään bändiin, vaikka se alkuperäisessä kokoonpanossa olikin. Magnum vain erottuin joukosta, maskinsa puolesta ainakin, se ei näyttänyt hirviöltä, lähinnä avaruusoliolta..

Poissa Diare Snape

 • Hirnyrkki
Lordi
« Vastaus #11 : Tammikuu 16, 2006, 01:35:29 »
Siivosin kieltäni edellisessä viestissä, ja pyydän jokaiselta topiciin kirjoittaneelta anteeksi. Kuten joku edellä jo huomautti, aurorin jos jonkun pitäisi näyttää esimerkkiä, ja käytökseni ei ollut todellakaan esimerkillistä. Sitä vain tuli kuohahdettua, ja näköjään tosielämän voimasanat ovat iskostuneet syvälle

Mutta olihan minulla asiaakin. Nimittäin haluaisin kysellä ihmisten tunnelmia nyt uuden tuulen puhaltaessa Lordin miehistössä sekä tietenkin musiikissa.

Uusi levyhän on tulossa parin kuukauden päästä, tarkemmin sanottuna 01.03. The Arockalypse-levystä on saatu maistiasia mm. Euroviisukarsinnoissa.

Euroviisut. Lordi on ehdolla edustamaan Suomena Euroopan kuuluisassa musiikkitapahtumassa. Taitaa mummot tippua tuoleiltaan Italiassa kun Lordi räjäyttää lavan pyroilla. Jos siis minulta kysytään, Lordi on tottakai saatava Suomea edustamaan. Jo riitti Sillanpäät sun muut, näytetään miltä Suomalainen hirviömättö kuulostaa!

Lordissa on myös tapahtunut miehistönvaihdoksia. Enary ja Kalma ovat poistuneet kuvioista, Enary sai pyynnön jättää yhtyeen, Kalma taas lähti vapaaehtoisesti omista syistään. Uudet hahmot paljastettiin vuodenvaihteessa ja Enaryn tilalle koskettimiin on tullut Awa, Kalman korvaa OX. Ja heitä on jo keikoillakin nähty, foorumilla fanit ovat kehuneet ja kiitelleet uusia jäseniä.


Ja kun on uusi levykin tulossa, niin BMG on ilmoittanut myös Lordin heittävän keikkaa taas. Ja tälläkertaa koko Suomenpituudella, että pohjoisimmatkin fanit saavat nauttia lempibändistään. Ajattelin julkaista keikkapaikat ja ajankohdat tässä topicissa, kaikkien vuotiksessa oleskelevien aloittelevien fanien tai vain uteliaiden ihmisten varalta.

To 02.03. Kuopio, Työnkulma
Pe 03.03. Seinäjoki, Postiautovarikko
La 04.03. Lahti, Finlandia Klubi
La 11.03. Helsinki, Nosturi
To 16.03. Tampere, Pakkahuone
Pe 17.03. Rovaniemi, Tivoli
La 18.03. Oulu, Teatria
Pe 24.03. Turku, Caribia, Äänivalli
La 25.03. Nivala, Tuiskula
Pe 31.03. Jyväskylä, Lutakko
La 01.04. Lapua, Qmaa


Onko kukaan yhtä innoissaan kuin minä tästä kertakaikkiaan lupaavasta alusta vuodelle 2006?
"Pirate's do it for the booty"

Poissa Spectre

 • Wraith
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
Lordi
« Vastaus #12 : Maaliskuu 11, 2006, 13:04:06 »
LORDI EDUSTAA SUOMEA EUROVIISUISSA!! Hahhaa!! Voi elämä, vähänkö olin ällikällä lyöty eilen illalla, kun siippani tuli ravistelemaan minut hereille puoli yhdentoista aikaan ja käski tulla telkkaria katsomaan. Voihan vinde.. Tämä hymy ei varmaan haihdu moneen päivään :)

Pojilla oli hieno shöy ja ihan ansaitusti ne sen paikan saivat *nyökyttelee*. Varsinkin, jos vaihtoehtona oli Tomi Metsäketo, niin just. Onhan se siis ihan hyvä-ääninen ja söpö katsella, mutta siltikin. Lordilla oli hienot ilotulitukset ja muutkin erikoistehosteet, ne siivet oli kai uusi juttu? Ja huomasitteko, kaikki yleisöstä hymyili ja nauroi, kun yhtye oli esittänyt kappaleensa, joten ihan piristysruiskeestahan tämä käy, tylsille Euroviisuille ainakin. Muah. Kiva nähdä jonkun Ranskan sifonkihuivileijailun jälkeen, miten pohjolasta tärähtää! Jotkut tietty on sitä mieltä, että tämä oli viimeinen niitti Suomen Euroviisumenestykselle, mutta siinähän käpyilkööt rauhassa. Minusta tämä oli ihan huippuveto! Tällä kertaa todellakin katson Euroviisut ;)

gravitation

 • Ankeuttaja
Lordi
« Vastaus #13 : Maaliskuu 11, 2006, 20:20:26 »
Dodiin. Itse en Lordista tykkää, liian hevimeininkiä miun makuun. Mutta heidän tyylinsä on kuitenkin omaperäinen, ja siitä pisteet kotiin. Mutta musiikissa voisi olla parantamisen varaa. Kait siitä ihan ensimmäisestä kappaleesta, mikä heiltä on silloin joskus tullut, tykkäsin jossain määrin. Mutta sitten se meni ohi..
Mutta vaikka en Lordista, tai heidän musiikista (tai onhan tämä voittopiisi ihan ok, mutta ei sen enempää) oikeastaan, sen kummummin pidä, oli mainiota ja mahtavaa, että Lordi voitti. Meni voitto kyllä oikeaan osoitteeseen. Ne viimevuotiset edustajat ovat olleet niin mitäänsanomattomia, Jari Sillanpään ja It takes 2 to tango? Ja jos nyt Tomi Metsäketo olisi sinne päässyt laulamaan? Onneksi ei.
Mutta Lordi on kyllä ihan oikea ratkaisu. Tulee niiden kaiken maailman rakkauslaulujen ja voih-kuinka-saan-rakkani-takaisin-laulujen joukkoon jotakin, joka (voi) järkyttää ja on niin erilaista. Sama vaikka ei menestytä. Tai nyt siihen menestykseen kyllä voin uskoa, mutta voittoa ei tule. Päästäisiinpä edes sinne loppufinaaliin. Mutta kerrassaan m-a-h-t-a-v-a-a, että Lordi on mukana. Näitä Euroviisuja en katsomatta jätä.

Yanni

 • Ankeuttaja
Lordi
« Vastaus #14 : Maaliskuu 11, 2006, 21:55:32 »
Nolottaa suomalaisten puolesta että Lordi edustaa Suomea Euroviisuissa. Olen aina ajatellut että bändi on oikeastaan vain vitsi. Oikeastaan en välitä ollenkaan Euroviisuista, mutta kyllähän se nyt korviin ottaa kun tv:ssä kuulutetaan että Lordi on Suomen edustaja. Minkä takia Lordin jäsenet pitävät aina niitä maskeja? Onko niin ongelmallista paljastaa todellista minäänsä? Maskit/puvut ovat muutenkin rumia. Ei iske minuun vaikka heviä kuuntelenkin. Miten tuotakaan nyt voi sanoa heviksi...?

Viiksar

 • Ankeuttaja
Lordi
« Vastaus #15 : Maaliskuu 12, 2006, 10:39:05 »
Heips. Lordi on todella hyvä bändi! Itse tykkään siitä koska he ovat omaperäisiä. Uudet soittajat OX ja AWA ovat yhtä hyviä kuin Kalma ja Enary. Mutta kuitenkin harmittaa kun he lähtivät. Lordilla on tullut uusin levy ulos, en muista nimeltä, niin siinä se Hard Rock Hallelujah iskee syvälle. Toivon että Lordi pärjää anteenassa:D

 Lordi ei todellakaan ole pelkästään poikien musaa! Saa sitä tytötkin kuunnella. Lempi kappaleita minulle on Would you love a monstreman, Bring it on, blood read sandman, bevil is a loser, dynamite tonite ja kalmageddon. Niin ja ehdottomasti HARD ROCK HALLELUJAH!!!! Aivan sama mitä muut aattelee Lordista, mulle se tulee aina olemaan ykkönen!!

LORDI RULEZ

Surusilmä

 • Ankeuttaja
Lordi
« Vastaus #16 : Maaliskuu 12, 2006, 12:00:59 »
Lainaus käyttäjältä: "Yanni"
Nolottaa suomalaisten puolesta että Lordi edustaa Suomea Euroviisuissa.Minkä takia Lordin jäsenet pitävät aina niitä maskeja? Onko niin ongelmallista paljastaa todellista minäänsä? Maskit/puvut ovat muutenkin rumia.


Millä perusteella nolottaa? Lordihan voi ihan hyvin vaikka pärjätäkkin siellä, usko pois.

Ai minkä takia? Ne maskit tekevät Lordin. Tomi Putansuu on sanonut että on aina halunnut olla jonkinlainen hirviö. Ja Lordihan on. Kaikki maskit ja lavasteet on itse tehtyjä. Lordi on itse sanonut, että ei pidä bändeistä/yhtyeistä joissa ei ole mitään katsottavaa. Minusta Lordissa on katsottavaa. Siksi varmaankin nuo maskit. Ja eiköhän niiden ole tarkoituskin olla rumia.

Yanni

 • Ankeuttaja
Lordi
« Vastaus #17 : Maaliskuu 12, 2006, 12:14:28 »
Lainaus
Millä perusteella nolottaa? Lordihan voi ihan hyvin vaikka pärjätäkkin siellä, usko pois.

Ai minkä takia? Ne maskit tekevät Lordin. Tomi Putansuu on sanonut että on aina halunnut olla jonkinlainen hirviö. Ja Lordihan on. Kaikki maskit ja lavasteet on itse tehtyjä. Lordi on itse sanonut, että ei pidä bändeistä/yhtyeistä joissa ei ole mitään katsottavaa. Minusta Lordissa on katsottavaa. Siksi varmaankin nuo maskit. Ja eiköhän niiden ole tarkoituskin olla rumia.


Nolottaa sillä perusteella, että muut maat saavat aika huonon käsityksen Suomesta, kun euroviisuissa meitä edustaa noin surkea bändi. Totta kai se on jokaisen oma asia että mistä musiikista tykkää ja voitte tietenkin tulla kommentoimaan mielipidettäni, mutta tämä on ja pysyy minun mielipiteenäni, joten ette voi sitä mitenkään muuttaa. *vaikenee iäksi*

Poissa Lilyca

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Lordi
« Vastaus #18 : Maaliskuu 12, 2006, 14:39:52 »
En ole Lordilta kuullut paljon,mutta en pidä, koska kaikki ne rekvisiitat ikäänkuin syövät itse musiikin. Musiikki on oikeastaan poppia, vaikka sellaisten monstereiden kuuluisi selvästi laulaa jotain heviä jossa rääytään, miksi siis poppia? Ja menestyisiköhän bändi paremmin ilman monsteri-maskeja?

Ja Lordi edustamassa Suomea Euroviisuissa? Milaisenhan käsityksen muut maat saavat Suomesta??!
Järki on nimittäin siinä, ettei ole mitään järkeä siinä, että tulee hulluksi, kun yrittää olla tulematta hulluksi. Sitä voi yhtä hyvin antaa periksi ja säästää järkeään.

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Lordi
« Vastaus #19 : Maaliskuu 12, 2006, 16:18:52 »
Olin saada hepulin tajutessani, että Lordi lähtee edustamaan Suomea Euroviisuihin. Äitini, tuo outouden ruumiillistuma, piti kovasti Lordin kappaleesta. Ensimmäisellä kerralla se ei kyllä ihan vakuuttanut minua, mutta kyllä se sitten toista kertaa kuunnellessa jo meni alas kakistelematta. Ajattelin peräti, että eihän tämä nyt niin suunnattoman huono ole. Spekuloimme äidin kanssa, että mitähän Euroopan hienot rouvat ja herrat pitävätkään tästä porukasta. Pahimmassa tapauksessa Lordi nauretaan pihalle. Tai mistä sitä tietää, vaikka he menisivät ja räjäyttäisivät kaikkien aivot kiertoradalle. Mahdollisuuksia on monenlaisia...

Jotenkin huvittaa ajatus siitä, että siellä vain kirkasääniset, kyynelsimäilset neitokaiset laulaa luikauttavat jonkun herkän kappaleen paljastavassa asussaan ja seuraavaksi Lordi hyökkää lavalle hirviömaskeineen päivineen ja mörähtelevät väen tainnoksiin. Tällä kertaa pitää kyllä katsoa oikein kunnolla nuo Euroviisut.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Ginger

 • Tyy
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Melko yksinkertainen
 • Tupa: Puuskupuh
Lordi
« Vastaus #20 : Maaliskuu 12, 2006, 17:54:15 »
Lainaus käyttäjältä: "Rainmaker"
Olin saada hepulin tajutessani, että Lordi lähtee edustamaan Suomea Euroviisuihin. Äitini, tuo outouden ruumiillistuma, piti kovasti Lordin kappaleesta.

Hei, minun äitini sanoi Lordia iskelmämusiikkimaiseksi. IHQ...
Mitä pitikään sanoa...? Ai niin juu...
Lordia olen kuunnellut jo useamman vuoden, vaikken levyä omistakaan. (pitääkin hankkia...) Rakastan piisejä Monster, monster ja Would you love a monsterman. Jälkimmäinen kuuluu myös suosikkimusavideoihini.
Lordi on ulkonäöllisesti kieltämättä melko... poikkeava. Mutta hei, kaikkea pitää kokeilla. Kun Sillanpää meni siipineen sinne kekkuloimaan, niin muut maat nauroivat meille vedet silmissä. Toivottavasti Lordin nähdessään saavat sydärin ja eivät uskalla olla äänestämättä meitä. Ja biisikin on sitäpaitsi hyvä. Kaikkea pitää kokeilla (taisinkin jo sanoa noin), homoa tangokuningasta, norjalaista ja nyt hirviöbändiä.
Lordi Rulez!
Those who don't believe in magic will never find it.
~ Roald Dahl ~
Ikuisuusprojekti

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Lordi
« Vastaus #21 : Maaliskuu 12, 2006, 18:09:08 »
Noh... tästä euroviisu jutusta.

Mielipiteeni on jakautunut kahtia tässä asiassa... Lordi on keskiverto bändi. En fanita heitä, mutta kyllä joitain heidän musiikkiaan jaksaa kuunella ja hyviä ne ovat, mutta... en nyt pysty uskomaan että Lordi siellä pärjää... he voivat järjestää todella hyvän shown siellä karsinnoissa pommeillaan ja raketeillaan ja ties millä rekvisiitalla, mutta en oikein pysty uskomaan että hevi musiikki siellä Euroviisuissa pärjää. Milloin Euroviisu historian aikana on valittu parhaimmaksi biisiksi hevi musiikki kappale? Ja onhan se kieltämättä hauska katsoa kun jonkun... öön... vaalea tukkaisen kaunottaren taikka komean mieslaulajan jälkeen tulee lavalle sakki naamareihin pukeutuneita hirviöitä ^^;.
Viime vuonakin ne norjalais bändikin maskit ovat niin karmeeta katottavaa viimevuona. Yäk!
"Are we there yet?"
"No"

Poissa Nobody

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Yksinäinen susi
Lordi
« Vastaus #22 : Maaliskuu 12, 2006, 20:18:57 »
Itse en ole kyseisestä bändiä mitenkään aikaisemmin noteerannut, tuota Would you love a monsterman biisiä on silloin aikoinaan tullut radiosta kuunneltua, mutta en ole mitään levyä sitten ostanut ja olin koko bändin jo oikeastaan ehtinyt unohtamaankin ennenkuin ylex alkoi soittamaan tätä hard rock hallelujah kappaletta. Tämä euroviisu jupakka oli kyllä hauska ja Lordi oli ehdottomasti paras valinta, kerrankin suomella on jonkinlaiset mahdollisuudet menestyä. Olisin vain halunnut nähdä kaikkien karsintoja katsoneiden mummojen ilmeet, kun nuo äänestys tulokset julkaistiin. Voi sitä mutinan määrää mikä on ympäri suomea kotisohvilta kuulunut. :D  

Tuo Hard rock hallelujah biisi ei kuulostanut aluksi mitenkään erikoiselta, mutta nyt on tullut kuunneltua sitä useammankin kerran päivässä, niin kyllä se hyvältä alkaa kuulostamaa. Mahdollisuudet pärjätä on paljon paremmat kuin kenelläkään muulla suomen ehdokkaista ja ainakin erottuvat joukosta!
Oispa minun hän, saisin ystävän...

Surusilmä

 • Ankeuttaja
Lordi
« Vastaus #23 : Maaliskuu 12, 2006, 21:15:12 »
Lainaus käyttäjältä: "Hopeanuoli"
en nyt pysty uskomaan että Lordi siellä pärjää... he voivat järjestää todella hyvän shown siellä karsinnoissa pommeillaan ja raketeillaan ja ties millä rekvisiitalla, mutta en oikein pysty uskomaan että hevi musiikki siellä Euroviisuissa pärjää. Milloin Euroviisu historian aikana on valittu parhaimmaksi biisiksi hevi musiikki kappale?


Kertahan se olisi ensimmäinenkin, jos hevi toisi voiton. Minä todella uskon Lordin mahdollisuuksiin, he tuovat sinne jotain uutta.
Ja se, mitä nähtiin euroviisukarsinnassa oli kuulemma vain pieni osa siitä, mitä tullaan Ateenassa näkemään. Siis lavasteiden osalta. Hieno show siis tulossa. Saas nähdä mitä keksivät.

Poissa xir

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Lordi
« Vastaus #24 : Maaliskuu 12, 2006, 21:26:56 »
Lainaus käyttäjältä: "Yanni"
Lainaus
Millä perusteella nolottaa? Lordihan voi ihan hyvin vaikka pärjätäkkin siellä, usko pois.

Ai minkä takia? Ne maskit tekevät Lordin. Tomi Putansuu on sanonut että on aina halunnut olla jonkinlainen hirviö. Ja Lordihan on. Kaikki maskit ja lavasteet on itse tehtyjä. Lordi on itse sanonut, että ei pidä bändeistä/yhtyeistä joissa ei ole mitään katsottavaa. Minusta Lordissa on katsottavaa. Siksi varmaankin nuo maskit. Ja eiköhän niiden ole tarkoituskin olla rumia.


Nolottaa sillä perusteella, että muut maat saavat aika huonon käsityksen Suomesta, kun euroviisuissa meitä edustaa noin surkea bändi. Totta kai se on jokaisen oma asia että mistä musiikista tykkää ja voitte tietenkin tulla kommentoimaan mielipidettäni, mutta tämä on ja pysyy minun mielipiteenäni, joten ette voi sitä mitenkään muuttaa. *vaikenee iäksi*


Mielipidekysymys todellakin, mutta itse näen sen niin, etten häpeä yhtään sitä, että Lordi meitä edustaa - hakkaa se Jari Sillanpäät ja Laura Voutilaiset mennentullen, vaikkei lempimusiikkiini kuulukaan. Karu faktahan on, ettei Suomi euroviisuissa ole pärjännyt ikuisuuksiin, miksei samantien vähän pöllytettäisi tuota tylsää systeemiä? On ensimmäinen euroviisufinaali ikuisuuksiin, jonka aion katsoa.

Lordi \,,/