Kirjoittaja Aihe: Nettirutiinit  (Luettu 61947 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Marsupieni

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« : Heinäkuu 03, 2005, 08:52:06 »
Avaat netin, mikä on ensimmäinen sivu missä käyt ja miksi? Onko sinulla mitään rutiineja, sivuja jotka on pakko käydä läpi ennen kuin voi aloittaa 'vapaan' surffailun?

Itse käyn ihan ensimmäiseksi katsomassa onko gurabiteshiyon.net:iin tullut uusia ficcejä (tai jatkoa vanhoihin) ja mitä uutta löytyy ask.yuki-eiri.com:in sivuilta. Selaan lävitse myös muita yuki-eiri.comin sivuja, tutkin mitä uutta on tullut.  Nämä siksi että olen toivoton Gravitation fanaatikko ja olen addiktoitunut niihin ficceihin ja eritoten noihin sivuihin.

Sitten aloitan sen 'vapaan' surffailun ja teen mitä mieli tekee, yleensä käyn tutkimassa vuotiksen uudet viestit. Saatan myös vilkaista sähköpostini ja IRC-gallerian kommentit. Sitten rupean ehkä muokkailemaan kotisivujani tai kirjoittamaan blogiini tai kenties leikkimään googlella. Mitä ikinä mieleen pälkähtää.

- Kysynkin siis teiltä, mitä teette netissä, onko teille muodostunut rutiineja jotka toistatte aina nettiin mennessänne?
- Onko teillä sellaisia pakko-käydä-katsomassa sivuja joilla käytte heti ensimmäiseksi ja miksi?
- Mikä on yleensä ensimmäinen sivu jonka avaat?
- Kuinka kauan nämä rutiinit vievät aikaa ennen kuin voit aloittaa sen 'vapauden'?

(Ja en laittanut noita linkeiksi koska ei tästä nyt mitään linkkilistaa ruveta väsäämään, ja epäselvää tekstiä? Kyllä on.)

Beijing duck

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #1 : Heinäkuu 03, 2005, 09:26:18 »
Minulla ei yleensä ole minkäänlaisia nettirutiineja, koska käytän nettiä ja yleensä konetta niin vähän. Nyt kesälomalla minulla on kuitenkin jos jonkinlaista aktiviteettia ja ihan liikaa vapaa-aikaa, joten minulle on syntynyt rutiineja.

Katson aina koneelle päästyäni sähköpostin, FFfinin keskustelualueen miittikeskustelut, Vuotiksen miittikeskustelut ja Ropeconin kotisivujen etusivun. Sähköpostia vahtaan, koska odotan, että Ropeconista tulee infoa roolipelien vetäjille. FFfiniä ja Vuotista vahtaan, koska olen ilmoittautunut muutamiin miitteihin ja tarkastelen niiden kehittymistä. Ropeconin etusivua vahtaan, koska sinne päivittyy infoa kyseisestä tapahtumasta.

Yleensä näiden sivujen läpikäymiseen menee aikaa alle viisi minuuttia, mutta jos jotain uutta on ollut saatan vastata viesteihin tai katsoa hiukan tarkemmin. Silloin saattaa mennä 15 min.

Sivuissa ei ole mitään tarkkaa järjestystä, vaan avaan ensiksi sen, joka on ensimmäisenä sivuhistoriassa.

Poissa Zhenoa

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
  • http://r2.missalie.net
Nettirutiinit
« Vastaus #2 : Heinäkuu 03, 2005, 09:48:27 »
Lainaus
Avaat netin, mikä on ensimmäinen sivu missä käyt ja miksi?


Noh, onneksi on kiinteä yhteys niin ei tarvitse erikseen avata :D. Mutta kai tässä puhutaan selaimista..

Minä väkersin kerran noita rutiineja helpottamaan erityisen aloitussession Operaan, joka aina selaimen avauksen yhteydessä avaa kaikki vakituiset sivustoni. On monia sivuja, jotka minun on oikeastaan aika pakko tarkastaa päivittäin (moderointia tms), joten session avaamina yleensä jopa muistan hoitaa pakolliset velvollisuudet. Ensimmäisinä vuorossa ovat juuri Kupoli, deviantART, Livejournal, R^2 ja muut sivustot joilla viestejä satelee. Pakollisten ja moderoitavien jälkeen tulee läjä sivuja, joiden luonteen vuoksi en ihan kehtaa niitä täällä nimetä.

Ihan puhdasta surffailua en oikeastaan harrasta, joten vakituiset tarkastettuani uppoan irkin tai jonkin muun puuhan pariin. Yleensä ehkä puolen tunnin välein taas käyn läpi sessiot uusien viestien varalta.

Wrelqa

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #3 : Heinäkuu 03, 2005, 12:07:36 »
Tiettyä järjestystä ei kyllä ole, mutta sähköposti, vuotis ja pari muuta foorumia, jotka kyllä yleensä ovat kaikki yhtäaikaa...  Sitten FFfin, Adventchildren ja joitakin muita vakiosivuja joilla käyn.  Tietokoneelle tulee istuttua useampia kertoja päivän mittaan (kiitos kiinteän yhteyden), joten kaikkia en kyllä käy samalla kertaa.  Kotisivuja tulee myös väkerrettyä siinä sivussa.

Miten saatoin (melkein) unohtaa! Tietysti Penny-arcade ja muut nettisarjakuvat. Niitä tulee kytättyä päivityksien toivossa :)

Poissa Vanilja

 • Poro!
 • Henkihörhö
 • God's First Mistake
  • Nappi!
 • Tupa: Luihuinen
Nettirutiinit
« Vastaus #4 : Heinäkuu 03, 2005, 13:12:04 »
Ah, addiktien orja...

Ensiksikin pidän pienen hiljaisen hetken sille, että vihaan gprs:ää, jonka varassa olen jo toista vuotta. Sitten avaan mircin ja sähköpostini, sen jälkeen  domainini sähköpostin ja sitten Vuotiksen, mikäli edellämainituissa on ollut käyttäjien maileja ja joudun niille jotain tekemään Vuotiksessa.

Jos ei, avaan ennen sitä herppi.netin ja tarkistan myynti-palstan ja matelijapalstan. Herppi.netin jälkeen avaan Vuotiksen (mikäli niitä maileja ei ole tullut) ja tarkistan sieltä yksärit, keskustelut ja randomista kenties muitakin palstoja (ja ilmoitusasiat jos siellä on jotain uutta...).

Sitten menen tavallisesti takaisin maileihini, journaliini ja tarkistan larppien mailin. Tämän jälkeen vilkaisen yleensä hevostalli.nettiin ja Sajamin sivuille, jonka jälkeen alkaakin aika vapaamielinen vaeltelu netin aalloilla.

Kummaa, kuinka vakiintunutta nettailu on... on myös sivuja, joilla käyn vain silloin, kun tiedän saavani viikonlopuksi nopeamman yhteyden, tällöin tarkistan pari Naruto-sivua tarkistaakseni uusien jaksojen tulon ja yleensä myös Tenjo Tengen tilanteen... gprs:lla kun ei ala latailla mitään.

Mistä nämä tottumukset tulevat? Netti on täynnä sivuja ja silti sitä vierailee kroonisesti yhdillä ja samoilla?
Those that live in the darkness wander aimlessly...
Because they can't see.

Luftalarm

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #5 : Heinäkuu 03, 2005, 13:39:12 »
( Messengeristä minun tuskin edes tarvitsee sanoa, että se on luonnollisestikin aina auki? )

Rutiinisivustoja minulla on aika monta. Sähköposti on yleensä se ensimmäinen kohde, kun avaan "iki-ihanan" Mozillan. Tähän varmasti vaikuttaa se, että kotisivuna on suomi24.fi, jossa sähköpostini sijaitsee( tähän väliin voisin urputtaa sen uudistuksesta, mutta taidan pitää mölyt mahassa ). Toki siis käyn ensimmäiseksi siellä, kun kerran tarjolla on.

Seuraavana on mitä ilmeisemmin vuorossa Vuotis, Demi ja muut keskustelupalstat, joilla käyn melko säännöllisesti tarkistamassa sen hetkiset puheenaiheet. Yleensä käy kuitenkin niin että jään roikkumaan jollekin näistä keskustelupalstoista niin pitkäksi aikaa, etten muualla kerkeäkään käymään. Jos sattuukin niin huonosti/hyvin, ettei mielenkiintoisia keskusteluja löydy, suuntaan FinFanFuniin, joka on taas yksi niistä paikoista, joihin jää lueskelemaan ficejä jopa moniksi tunneiksi.

Saatan samalla selailla muitakin sivuja, joinakin kertoina ikkunoita on auki 10 kappaletta. Ainakin T-se-itse & muut paita-yhteisöt sekä erilaiset EGL-sivustot ovat kuolauksen kohteena. Harvemmin tulee vierailtua millään uudella sivulla, mutta ystävämme Googlen kautta tämä tarvittaessa onnistuu.

Sharida

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #6 : Heinäkuu 03, 2005, 14:09:40 »
Lainaus
Avaat netin, mikä on ensimmäinen sivu missä käyt ja miksi?


No, ensimmäiseksi Msn messenger (samaan aikaan kun kirjoitan salasanat sinne netti latautuu). Sitten alkaa tarkastus kierros. http://www.rakkausrunot.fi:ssa käyn ensin katsomassa onko angsti purkaukseni saaneet palautetta *hahaha* Sitten vaihdan osoitteen vuotikseen ja selaan melkein kaiken paitsi nuo Potter alueet jätän yleensä väliin, joskus niitäkin toki selaan, mutta harvemmin. Tutkin onko ilmestynyt jotakin mielenkiintoista kommentoitavaa tai luettavaa, jos ei, vaihdan taas paikkaan. Tällä kertaa Finfanfuniin vie tieni, siellä lueskelen hetken ficcejä ja kun kyllästyn siirryn joko takaisin kahdelle edelliselle sivulle tai menen pelaamaan aapeliin. Jos sähköpostissa on tullut viestejä takerrun niihin varsinkin jos sinne on tullut viestiä englanniksi niin avaan luonnollisesti tueksi suomi-englanti sanakirjan netistä ja alan raapustelemaan viestiä (voin sanoa että sen kirjoittamiseen menee viesti viestiltä vähemmän aikaan, olen ylpeä kun englanti on kehittynyt^^). Messengeriin myös takerrun jos siellä on monia keskusteluja, pitää niitä pitää yllä.

Yleensä kierrän kehää noiden sivujen välillä, joskus kun on aikaa, menen niille sivuille missä olen joskus käynyt aktiivisesti (jippii.fi:n chatti ^^) ja kiertelen ja kaartelen etsien uusia sivustoja, harvemmin niitä löydän. Netissä käytän usein samoja sivustoja.

Mutta joskus tulee myös kuolattua mm. Mortician, Rorasahin ja Oldravenin vaatteiden perään, koskaan en sieltä mitään hanki, katselen vain ^^ Eli näin minulla.

Cassiopeia

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #7 : Heinäkuu 03, 2005, 14:23:43 »
No ensimmäisenä avaan sähköpostini. Useimmiten siellä ei ole mitään. Sen jälkeen avaan Loftiksen ja Loftiksen latautuessa avaan myös IrcQuotes:in. Loftiksen jälkeen käyn Taideteoksessa ja Taideteoksen jälkeen Vuotiksessa. Sen jälkeen seikkailen muilla foorumeilla ja surffailen vähän missä sattuu, poiketen aina välillä Loftiksessa, Taideteoksessa ja Vuotiksessa tarkistamassa, onko mitään uutta ilmestynyt. Että tällaista.

Caramelody

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #8 : Heinäkuu 03, 2005, 14:58:28 »
Kun Cara menee nettiin niijn milteij poikkeuksetta hän avaa vuotiksen. katsoo uudet jutut ja kuluttaa melko kauan aikaa ficcien lukemiseen. Sitten hän menee Soodaan. katsoo uudet jutut. (Tässä vaiheessa sisko on jo odottamassa vuoroaan. )  sitten pakko-käydä-katsomassa-paikat on kolutttu läpi. Jos vielä on aikaa Cara menee suosikin tai demin sivuille. tai sitten katsomaan hp-fanien jutut. jos on vielä aikaa (se on jo harvinaista) voi leikkiä googlella. noijn suunnilleen.

Poissa Goldenfake

 • Contessa
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Roma ♥ Italia ♥
  • Questo inverno finirà
Nettirutiinit
« Vastaus #9 : Heinäkuu 03, 2005, 15:08:43 »
Kun menen nettiin, yleensä avaan heti Vuotiksen sivun. Luettuani yksärit, kirjoitettuani muutaman viestin tai selattuani topicceja avaan toisen ikkunan nettiin. En laita Vuotista ollenkaan pois päältä, en vaikka minulla ei olisi mitään asiaa tänne (älkää käsittäkö väärin, Vuotis on ihana paikka mutta jos ei halua kirjoittaa tai vastaavaa). Se on vain tapa. Toisella ikkunalla käyn kummassakin sähköpostiosoitteessani katsomassa mailit. Jos maileja on tullut, vastaan niihin ja kirjaudun ulos. Sen jälkeen suunnistan ties minne, kaikkeen tähään on kuulunut suunnilleen puoli tuntia. Saatan selailla eri lomaesitteitä ja kielimatkojen juttuja, vaihto-oppilasvuosista sun muista, sen jälkeen suuntaan vaikkapa Sims 2:n kotisivuille ja lueskelen siellä jonkin aikaa. Seuraavaksi saatan suunnistaa vaikka Pentikin sivuille katsomaan, minkä kupposen ostan keräämäni sarjaan. Tämän jälkeen aukaisin ensimmäisen ikkunan, jossa on Vuotis, ja jos mitään "uutta" ei ole kuulunut, lähden pois koneelta. Vuotis on se paras paikka.
Fabrizio: Si, ti desidero, ti voglio con tutto me stesso, dalla prima volta che ti ho visto ti desidero, da settimane ti voglio fino ad impazzirne, e ti amo, io, ti amo, io ti amo e ti desidero e ti amo, potrei urlarlo se vuoi te lo giuro! Si, ti giuro... Nessuno, nessuno potrebbe dirmi che devo vergognarmi: Io amo Elisa!

Poissa elton

 • kevään henkäys
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • uudelleen herännyt
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #10 : Heinäkuu 03, 2005, 15:08:44 »
Lainaus käyttäjältä: "Marsupieni"
Avaat netin, mikä on ensimmäinen sivu missä käyt ja miksi?


Ensimmäiseksi avaan Mozilla Firefoxin(IE:tä ei tueta!) ja sitten menen sähköpostiin. Tietenkään siellä ei näin kesäisin ole mitään niin.. Mutta silti! Katson aina kun mahdollista niin sähköpostin! ^^ Myöskin messenger on tässä vaiheessa jo päällä. Sitten menen freebokiin katsomaan jos olisin saanut "vanhoihin" vieraskirjoihin viestejä. En tee sinne enää uusia. Sitten shinybookiin katsomaan toista vieraskirjaa. Sitten luultavasti menen taikkariin(toinen forum).. Siellä menee yleisesti jopa muutama tunti ihan keposasti. Sitten käyn katsomassa vain jos (irc-)galleriaan on tullut viestejä(yleisesti ei) ja sitten jatkan matkaani tänne vuotikseen. Täälläkin sitten bailaan muutaman tunnin joskus ihan kepeästi. Sen jälkeen on vuorossa journal jossa luen kavereitten uudet postaukset jne.. Sen jälkeen teen mitä haluan. :D Vasta sitten. Luultavasti silloin olen jo lähdössä..

Luultavasti nuo käynti paikat ovat ns. "tärkeysjärjestyksessä", eli siis sähköposti pitää ihan oikeasti katsoa joka päivä(jos on mahdollisuus) koska muuten en tiedä mitään mitä minun pitäisi tietää. Eli siis saan harrastukseni harkka-ajat ja kaiken oleellisen sähköpostiin.. Ja nuo muut niin.. En tiedä. Ne vain ovat tuossa järjestyksessä..
Joskus pelkään olevani niin kaunis, että kauneuteni pettää minut.

Poissa iidba

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Nettirutiinit
« Vastaus #11 : Heinäkuu 03, 2005, 18:55:37 »
Tämä on mielenkiintoinen topic. Hmm, minulle on kyllä tiettyjä rutiineja alkanut kertymään, ja teen nuo kaikki aivan automaattisesti, heti kun herään. Minulla on sellainen tarve, että on pakko päästä koneelle aamulla. Vaikka olisi koulua, ja tunti alkaisi kahdeksalta, heräisin puolelta niin on vaan pakko päästä tekemään kaikki vakiojutut, kuten irc-gallerian kommentit, messengerissä pikakeskustelut tärkeimpien ihmisten kanssa, sekä Rammstein.com:in päivitykset yms. En yhtään tiedä, mikä tässä on takana, mutta jostain tällainen rutiini on tullut ja yleensä myöhästyn koulusta sen takia. Onneksi näin kesällä on vapaampaa ^____^

Inhoan sitä, kun tietokoneeni on niin hidas käynnistymään. Yleensä teen niin, että jätän sen käynnistymään itse ja käyn sillä välin vessassa, meikkaamassa, pukeutumassa, pesemässä hampaat, mitä vain, ettei tarvitse odotella koneen käynnistymistä. Sekin on tosi ärsyttävää, että kun kone on tavallaan jo käynnistynyt, mutta silti lataa kaiken mitä klikkaat kauhean hitaasti, ja raksuttaa viel'kin itseänsä käyntiin tjt. En voi sietää sitä :D

Noh, laitan kuitenkin auki messengerin, muutaman internet ikkunan, psp:n (ei mitään hajua miksi, kai siksi kun oon himona muokkaamaan kuvia 8) ), iTunesin sekä ircin. Sitten, ensimmäisenä irc-galleriaan, vuotikseen, finfanfuniin ja yhden ikkunan jätän ihan "vapaata surffailua" varten. Esim. googlettamiseen tms.

Lainaus käyttäjältä: "Ezp"
Mitä teen ensimmäisenä? No, minulla on sellainen paha tapa, että kun saan netin auki ja se läjäyttää eteen kotisivun (jmusiceuropa.com), niin en ikinä mene pois siltä sivulta, enkä sulje sitä ikkunaa, vaan avaan kolme tai neljä muuta, ja jätän kotisivun sinne auki, vaikken sillä mitään tekisikään. Siitä on vain muodostunut tapa, mistä kyllä ehkä haluaisinkin päästä eroon x___x;.


Oih, joku jolla on sama tapa kuin minulla! :D

Oikeastaan, en minä ainakaan nettiä käytä mihinkään muuhun kuin nettikavereiden/irl kavereiden kanssa yhteydenpitoon. Jollain tavalla kaikki, mitä teen netissä, on aina yhteydessä siihen. Eihän siinä sinänsä mitään omituista ole, mutta silti.
"Well, I don't know how to break this to you, but I think they might have noticed we broke into Gringotts." -Ron Weasley

nuppineula

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #12 : Heinäkuu 03, 2005, 20:55:05 »
Meillä on jo monta vuotta ollut yksi ja sama elisa.laajakaista aloitus sivuna. Katson ensimmäiseksi siitä päivän kyselyn. Yleisnä sen jälkeen käynnistän mesen ja katson sähkärit. Sitten menen irc-galleriaan tsekkaamaan kommentit ja vähä aikaa sielä niihin vastailen. Sitten menen ii2.orggiin. Sielläkin kommentteihin vastailen. Sen jälkeen menen hp-faneihin. Siellä luen uusimmat uutiset ja sitten alkaa ihan tavallinen surffailu. Siinä meni jo aikaa jotain 15 minsaa. Mutta en kyllä yleinsä paljon kelloa katsele. Sitten netissä olen jollain sivuilla vaan tain sitten pelailen..

Miss Perfect

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #13 : Heinäkuu 03, 2005, 21:04:00 »
Ensiksi laitran messengerin auki. Sitten avaan Mozillan ja etusivuna on Google. Kirjoitan osoitepalkkiin vuotis.net ja sitten kirjaudun sisään. Tutkin keskustelut, vakavat, taikuuden historian ja vuotisficit. Sitten menen omaan foorumiini Lumipalloon ja siellä kirjaudun sisään ja tarkistan, onko uusia viestejä raapusteltu. Sitten menen Quizillaan. Ylennsä jätän kaikki ikkunat auki.

Jos ei ole mitään tekemistä, niin silloin surffailen vapaasti. Joskus tarkistan muutaman foorumin, sitten HPFanit ja joskus harvoin sähköpostini. Joskus haeskentelen Harry Potter juttuja googlella tai sitten taustakuvia.

Joonatan

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #14 : Heinäkuu 03, 2005, 22:11:11 »
Minulla on aina sama kaava netissä/ koneella ollessani. Ensin avaan Messengerin, vaikken siellä kamalasti kenenkään kanssa juttelekaan. Se on aina auki siinä vierellä. Netissä katson seuraavat sivut:
www.hpfanit.nocrew.org
www.ii2.org
www.irc-gallery.net
www.iltasanomat.fi
www.iltalehti.fi
www.livejournal.com
www.sipsisims.com

mahdollisten päivitysten varalta. Sitten tulen Vuotikseen ja selaan uudet viestit ja kirjoittelen lisää/ lueskelen muuten vaan. Sitten käyn vähän ympäri ja ämpäri netissä, mitä nyt mieleen tulee. Lueskelen keskusteluita tms.

Poissa Fimca Worthleberr

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Capricorn Ascending
 • Tupa: Korpinkynsi
Nettirutiinit
« Vastaus #15 : Heinäkuu 03, 2005, 23:44:58 »
Aivan ensimmäiseksi käyn tarkistamassa jippiistä, olenko saanut sähköpostia, ja vaikka toinen osoitteeni on jo ollut kauan täynnä, eli sinne ei varmaan mahdu enää uusia viestejä, tarkistan senkin. Kummallista, mutta tavoistaan ei pääse eroon^^

Sitten tulen tietenkin Vuotikseen, selaan läpi uusimmat keskustelut ja kirjoitan viestin ja toisen, jos sille päälle satun.

Sen jälkeen otan yleensä yhteyttä Reihin ja kysyn, pääseekö hän chattiin (yleensä pääsee). Siitä edespäin chattailen Rein kanssa ja surffailen vapaasti missä milloinkin mielentilasta ja mielenkiinnonkohdeista riippuen.
Look, look, keep looking straight into those cold eyes.

Night Mare

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #16 : Heinäkuu 04, 2005, 13:57:32 »
Minulle on pitkällinen projekti päästä vapaaseen netin käyttöön.

Ensin kupoli.net tulee esiin, kotisivuna. Siellä sitten vastaan KuPoll:iin ja luen Impro2 jatkon, jos se on tullut. Sitten on luvassa epämääräistä pyörimistä Kupolissa pitkään, kunnes siirryn Vuotikseen

Vuotiksessa tarkistan luonnollisesti yksärit ja sitten vilkaisen Ilmoitusasioita. Katselen ja luen aiheita ympäri foorumia, luultavasti en kirjoita mitään uutta, mutta joskus käy niin kuin tänään, että jään tänne pidemmäksi aikaa.
Tutkin Luomisen tuskan aiheet läpi, vaikkei siellä mitään uutta olisikaan. Kirjoitan sinne kenties jotain ja matka jatkuu sähköpostia kohti.

Jos sähköpostiin on tullut Kamyn postituslistan viesti, eksyn Kamyn sivuille ja luen siellä kaikki uudet tapahtumat läpi. Yleensä jään myös sivuille muuten vain pyörimään hetkeksi.

Livejournaliin päädyn joko Kamyn sivuilta tai suoraan sähköpostista. Siellä vilkaisen uusimmat kommentit ja luen mahdolliset uudet merkinnät kavereiden journaleista, kommentoin kenties niitä. Joskus kirjoitan oikein pitkän entryn sinne, niin että päädyn freebokiin pitkänpitkän ajan kuluttua. Freebokissa sitten nopea uusien viestien tarkastus.

Mikäli näiden kaikkien jälkeen minulla on vielä aikaa, käyn ihailemassa yuki-eiri.comia ja nittlegrasper.com tulee myös tarkistettua. Gravitation on vienyt sydämeni.

Olen netin orja.

Romulus

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #17 : Heinäkuu 04, 2005, 18:25:49 »
Menen oikeastaan suoraan Vuotikseen tai käyn HP-faneissa kurkaamassa uusimmat uutiset. Täytyyhän sitä pysyä ajantasalla Potter-maailmassa =D.

Sen jälkeen surffailen missä sattuu. Tosin sähköpostia käyn katsomassa todella harvoin. Eipä sinne ikinä kukaan lähettelekään postia, joten samapa tuo.

Poissa nutcracker

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Nettirutiinit
« Vastaus #18 : Heinäkuu 04, 2005, 22:30:10 »
Joo, nettirutiinit löytyy kyllä. ^^

No, heti ensimmäiseksi avaan mesen ja tsekkaan samalla sähköpostin. Sen jälkeen käyn irc-galleriassa katsomassa, josko kaverit olisivat laittaneet uusia kuvia tai liittyneet uusiin yhteisöihin. Sitten tulee käytyä lumipallofoorumi, katsastelemassa. Sen jälkeen oikeastaan alan surffailla Potter-lovessa, käyn imbd:ssä, ja sitten tulen Vuotikseen käytännössä loppuajaksi. ^^ Ja linkkailen aina välillä itseni kaikkiin Pottersysteemeihin.

Sitten vaan luen uutisia ja surffaan ja kahlaan läpi kaikkea. ^^ Mese auki tietty koko aika. Devon Murrayn kotisivuilla tulee epämääräisesti vierailtua.

Eli nettirutiinit on, juu.
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

maniac

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #19 : Heinäkuu 05, 2005, 15:09:42 »
Hauskaa miettiä miten nettitottumukseni ovat neljän laajakaistavuoden aikana muuttunueet. Ensin pääasiassa vain Demitin ja pelasin nettipelejä (C&C Renegare lähinnä), sitten tutustuin IRCin ihmeelliseen maailmaan, sitten tuli Vuotis, FinFanFun ja muut HP-aiheiset sivustot, nyt pari vuotta Jrock on pitänyt minut koneen vieressä..

Nyt ehkä puolisen vuotta rutiinini ovat pysyneet lähes muuttumattomina. Messengerin ja AIMin auettua avaan ensimmäisenä Soulseekin. Se on varsinaisesti p2p-ohjelma, mutta itselleni enemmänkin chat-ohjelma loistavien huoneidensa ansiosta. Avaan myös Gmail Notifierin, joka ilmoittaa uusista sähköposteista niin ettei tarvitse koko ajan käydä varsinaisesti sähköpostia tarkastamassa. Selaimeni (Mozilla Firefox) oletussivuna on Google. Ensimmäiseksi menen LiveJournaliin ja aloitan kaverisivuni lukemisen. LJ on aina auki, ja päivitysnappi on ahkerassa käytössä uusien entryjen takia. Mikä addiktio, missä..? Firefoxin välilehtiin availen yleensä ainakin JaMEn ja sen back office sivun, koska kuulun JaMEn Suomen tiimiin. (Kiva muuten lukea että täälläkin on JaMEssa usein käyviä, eipähän mene työni hukkaan..^^) Sitten on noin kymmenisen sivustoa ja foorumia jotka tarkistan päivittäin, joskus aikaa kuluu kauankin mutta yleensä vain katson jos jotain tärkeää on tullut.

Tärkeimpiä siis Soulseek, LiveJournal ja JaME. Onneksi omistan kiinteän nettiyhteyden ja oman tietokoneen, voin toteuttaa rutiinejani 24/7 XD

muovikäki

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #20 : Heinäkuu 05, 2005, 18:56:02 »
Rutiinit on aina nämä:

Ensin katsastan sähköpostin (Luukku.com kotisivuna)
Sitten käyn irc-galleriassa, josko vaikka jollain olisi asiaa. (niin varmaan...)
Sitten pelit.fi josta katson yleensä ensin vain uutiset.
Sitten vuotikseen. Katselen jos olisi jotain mielenkiintoisia keskusteluja vireillä. Jätän yleensä vuotiksen auki.
Sitten jos tulee jotain mieleen mitä pitäis tehdä...
Jonka jälkeen palaan pelit.fihin katsastamaan esim. keskustelut sun muut. Ja vuotis on tietysti koko ajan taustalla.

Harvemmin surffailen muuten vaan koska omistan vain vanhan hikisen modeemin.. ;(
Mutta laajakaista on tulossa, ostettu jo ja kaikkea, nyt vaan odottelen sitä.

fluffy

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #21 : Heinäkuu 29, 2005, 11:27:28 »
Hmph. Kyllä minulla jonkinlaisia nettirutiineja on. Ensimmäisenä koneelle tullessani avaan tietysti Messengerin. Tosin se aukeaa itsestään. Seuraavaksi aukaisen netin ja menen mitä todennäköisemmin irc-galleriaan. Siellä katson onko kommentteja tullut, ja saatan katsoa joidenkin ihmisten kuvia hetken. Seuraavaksi menen livejournaliin ja luen friends-sivun sieltä. Seuraavaksi luultavasti kirjoitan livejournaliin ja sitten tulen vuotikseen. Päivästä riippuen saatan joko pikaisesti selata uudet viestit, tai sitten jään tänne pidemmäksikin aikaa.

Eipä sitten kai muuta erikoista. Hmph.

Les Pastilles

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #22 : Heinäkuu 29, 2005, 12:11:00 »
Kun avaan koneen laitan ensin messengerin päälle. Sen jälkeen avaan musiikkitiedostot. Tämän jälkeen menen yleensä kuuttikseen. Sen jälkeen menoitiin katsomaan onko tullut uusia viestejä ropetukseen.
Sitten käyn katsomassa IRC-galleriasta kommenttini. Nyt laitoin kuvani taas ii2 niin käyn sielläkin katsomassa kommentit XD
Sitten livejournaliin. katson Direngrey_fotos jutun jutut jos on tullut uusia. Sitten muut kavereiden entryt.
Jos jää aikaa niin avaan irkin. Minun pitäisi käyttää enemmän irkkiä :')
Livejournalin jälkeen vuotikseen. minulla on tämä usein auki vaikken käyttäisikään. Kuuttiksessa olen myös 24/7.

Nettirutiinit <3

mörkö

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #23 : Heinäkuu 29, 2005, 12:22:32 »
Ensin meen Vuotikseen. Sitten avaan uuden ikkunan ja katon mailit, sitten luultavasti oon Vuotiksessa 1-2h. Uudella ikkunalla katon viekun. Sitten yleensä tarkastan kaikki vhevoseni kisat. Oikeastaan ei mitään rutiineja. Vuotis on nyt mulla yleensä aina auki kun oon netissä. Saatan istua yhteensä koneen ääresssä päivässä 6-7h.

Välillä saatan lähtee pois ja katella muita sivuja, ja sitten palaan takas.

Sohvilainen

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #24 : Heinäkuu 29, 2005, 12:27:28 »
Minä menen ensimmäiseksi Hotmailiin katsomaan sähköpostini. Sitten menen Luukkuun katsomaan "paremman" sähköpostini. Sitten suunnistan Vuotikseen ja katson uudet viestit joistakin minua kiinnostavista foorumeista. Sen jälkeen aloitan vapaan surffailun. Yleensä menen Googleen etsimään jotakin.

Poissa Quinetta

 • Vuotislainen
  • http://kat5u.proboards41.com
Nettirutiinit
« Vastaus #25 : Heinäkuu 29, 2005, 12:45:03 »
Joo, löytyy täältäkin päin Nettirutiini. ^^ Aina samalla tavalla.

Heti, kun tulen koneelle, avaan mesen ja katson ketä on paikalla. Siinä samalla, jos mese sanoo että minulla on sähköpostia, käyn kurkkaamassa senkin. Sitten avaan netin, ja katson OekakiCentralin uusimmat taideteokset. Siinä ei kestä kauaa, koska en koskaan jaksa mennä katsomaan taideteoksia lähempää.
Seuraavaksi menenkin foorumilleni, Roolipelien Maailmankaikkeuteen. Siellä sitten vietän aikaa, koska yleensä sinne on tullut viime käynnin jälkeen huisasti viestejä. :P
Kun sieltä on luettu kaikki viestit, jään sinne vähän chattailemaan muiden kanssa. Samaan aikaan avaan Vuotiksen toiseen ikkunaan ja luen kaikki viestit lempiosastoistani, välillä vastailenkin niihin. Sitten saatan jossain vaiheessa käydä katsomassa virhe.orgin uudet valokuvat, tsekkaan livejournalit ja palaan takaisin Vuotikseen ja Roolipelien Maailmankaikkeuteen. Niissä kahdessa sitten vietän eniten aikaa. :)
Roolipelien Maailmankaikkeus - (melko) aktiivinen Roolipelifoorumi.

Mondschein

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #26 : Heinäkuu 29, 2005, 12:57:10 »
Minä en ole ennen huomannut noudattavani melkein samaa kaavaa, joka kerta kun tulen nettiin. Vasta nyt aloin miettiä asiaa.

Ensimmäisenä. Avaan mesen ja avaan keskustelun jonkun kanssa, joka siellä sattuu olemaan (yleisimmin Regulus), mutta jos ketään ei ole jätän mesen kuitenkin auki (siis ketään järkevää). Samalla avaan Windows Media Playerin ja alan soittaa musaa, mutta se nyt ei ole nettirutiini vaan avaan sen ajankuluksi kun mese kirjautuu.

Toiseksi. Avaan internetin ja aloitussivu onkin armas vuotis. Siellä pyörin jonkin aikaa ja sinne palaan aina välillä, voisiko jopa olla, että tietyin väliajoin. Pyörin netissä, pelaan hulluja pelejä, katselen digimonkuvia jne.

Kolmanneksi. Jos ei ole oikein mitään muuta niin avaan jonkun ficcini ja alan kirjoittaa samalla kun olen mesessä. Yleensä vuotis on auki siinäkin vaiheessa. Mutta tämäkään ei nyt ole oikein nettirutiini.

Mutta välillä on aina mukava poiketa noistakin rutiineista ^^ Mese voi jäädä joskus välistä. Ei siellä aina jaksa roikkua.

Erdolliel

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #27 : Heinäkuu 29, 2005, 13:12:24 »
Lainaus käyttäjältä: "Mondschein"
Minä en ole ennen huomannut noudattavani melkein samaa kaavaa, joka kerta kun tulen nettiin. Vasta nyt aloin miettiä asiaa.


Samoin. Minun on aina pakko käydä IMDb:n ja LetsSingIt:n sivuilla vastaamassa päivän kysymyksiin, siitä on tullut minulle pakkomielle. Joskus kun en ole käynyt koneella koko päivänä niin harmittaa kun en ole vastannut niihin. Sitten sivujen Arwen Undómiel, Contra Veritas ja HP-fanit -etusivut täytyy aina katsoa läpi, jos olisi tullut jotain uutta. Samalla käväisen yleensä molempien sivujen foorumeissa. :) Livejournalissa käyn katsomassa onko kirjekaverini journaliin tullut uusia merkintöjä joita kommentoida. Tälläisiä muita vakiorutiineja ovat tietysti sähköpostit ja kaksi muuta foorumia joissa käyn. Mese on jäänyt vähän vähemmälle tarkkailulle nykyään. :)

Sitten lähdenkin harjoittamaan tätä "vapaata surffailua". ^^

a'Loha

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #28 : Heinäkuu 29, 2005, 22:40:49 »
Minulla on melko tarkat rutiinit. Ne on nyt kesälomalla päässeet sille tasolle, etten edes huomaa, että selaan kaiken läpi tietyssä järjestyksessä.

Heti kun kone käynnistyy, avaan Messengerini. Mese ilmoittaa, onko tullut sähkö postia vai ei. Jos ei ole mitään meiliin kolahtanut, avaan selaimen ja sieltä tulee heti vastaan helmet.fi. Siellä katson, onko tullut kirjastomaksuja ja ehkä varaan muutaman kirjan. Sen jälkeen suuntaan IRC-Galleriaan, jossa tarkistan kommentit ja ehkä jonkin verran selailen.

Kun olen galleriassa huuhaillut oman aikani (joka kestää n. kymmenestä minuutista kolmeen tuntiin) kirjoitan palkkiin www.bestofewan.com ja tarkistan, onko sivuille tullut uusia kuvia. Ja sitten, kun olen innostunut katselemaan Ewan McGregoria, suuntaan McGregorin omille kotisivuille, tarkistan päivitykset ja käyn ehkä naureskelemassa foorumillekkin, katson IMDb:stä jotain tiettyjä sivuja, tarkistan vielä nopeasti gallerian ja avaan vuotiksen. Sitten, kun olen useamman tunnin täällä ollut aloitan "vapaan surffaamisen".

Samalla seurailen meseä.

Fizzy

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #29 : Heinäkuu 29, 2005, 23:27:44 »
Ja yksi netistä riippuvainen ilmoittautuu. Jotenkin  minusta tuntuu, että pitäisi mainita, että käytän Mozilla Firefoxia. Ja sitten asiaan.
Ensin auki HP-fanit. Vilkaisu, onko mitään uutta. Sitten sieltä vain painan keskustelut, ja siirryn Vuotikseen, jossa viihdyn hyvin tunnin tai pari. u_u' Ei älkää kysykö, kuinka monta tuntia olen koneella päivässä. Tiedän, että se on liikaa.

Kun asiat on tarkastettu, ja lemppari ficejen lempparikohdat/jatkot luettu läpi, siirryn hyvillä mielin Immeritukseen. Se on englantilainen Siriuksen fanisivu. Sielläkin menee noin tunti, tarkastellen onko tullut uutta ja ihaillen fanitaidetta.
Tämän jälkeen monesti poikkean Rowlingin sivuilla, josta tarkastan vain olennaisen. Oven, uutiset, ja roskat. ^_^
Ja paluu Vuotikseen, jossa kyhjötän monesti loppuajan. Tai no en aivan. Pitäähän sitä ulkonakin olla. Nyt kuitenkin ON kesä.
Kuten kaikki varmaan huomaavat, pelkkiä POTTER SIVUJA. Kyllä, minä olen todellakin suuri Potter-fani. Sekä sen alalaji, Kelmi-ihkuttaja. Ja musiikki soi aina samaan aikaan. :)
Monesti ystäväni on meillä, ja surffailemme noilla sivuilla yhdessä. Ja latelemme kaksimielisyyksiä, tottakai. xp
Olen paljastanut jo liikaakin.
~Fiz~

Poissa Wemia

 • Hupsu.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ?
 • Tupa: Puuskupuh
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #30 : Heinäkuu 30, 2005, 03:52:50 »
Lainaus

- Kysynkin siis teiltä, mitä teette netissä, onko teille muodostunut rutiineja jotka toistatte aina nettiin mennessänne?
- Onko teillä sellaisia pakko-käydä-katsomassa sivuja joilla käytte heti ensimmäiseksi ja miksi?
- Mikä on yleensä ensimmäinen sivu jonka avaat?
- Kuinka kauan nämä rutiinit vievät aikaa ennen kuin voit aloittaa sen 'vapauden'?


Kun käynnistän netin, aloitus sivunani on suomi24.
Sieltä menen heti suoraan Tylypahka chattiin. Sen jälkeen yleensä lukaisen ii2:sen ja irc-kallerian kommentit.  Tämä toistuu joka kerta :D
Pakkokäydäkatsomassa on tietenkin vuotis, jos löytyisi uusi mielenkiintoinen aihe. Sitten hp-faneista lukaisemassa uusimmat uutiset.
Sähköpostit pitää tietenkin myös tarkistaa aina kun on mahdolista :P
Yleisin sivuni on tuo mainitsemani suomi24, sieltä sinne sättiin heti :D
Yleensä surffailen siellä sun täällä, mielen mukaan.
Suosikissa, mikserissä, bändien ja artistien sivuilla, googletan.
Riippuu ihan mitä hommailen samalla. Musiikkia, kuvia, tekstiä, lyhennettynä. Rutiinini kestävät sellaisen tunnin, ennen kuin alan selailemaan summan mutikassa ties mitä sivuja. o_O
Oisinpa luolassa rosvoklaanin, oisinpa rohkea intiaani!

Lotus

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #31 : Heinäkuu 30, 2005, 13:53:28 »
Juu.Ekana peliplaneetan sivuille katsomaan josko jotain kiinnostavaa olisi tapahtunut videopelien ja tekniikan maailmassa  www.peliplaneetta.net .Sitten pikarin sivuille http://www.ankkis.net/pikari/
Ja sit Hp fanien sivuille  http://hpfanit.nocrew.org/
Ja sitten Vuotikseen  http://www.vuotis.net/


Sen jälkeen voin mennä minne vain.
Usein teen tämän tunnin parin välein,koska tahdon tietää heti jos
potter maailmassa tapahtuu kummia.

Poissa meppu

 • Miss Impossible
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Niin sanottu elämäni...
 • Tupa: Rohkelikko
Nettirutiinit
« Vastaus #32 : Elokuu 01, 2005, 16:36:47 »
Näin aluksi sanon, että käytän Mozillan Firefoxia nettiselaimena ja se helpottaakin paljon, sillä saatan olla yhtä aikaa jopa 10 eri sivulla. Mitä siitä tulisikaan jos olisi 10 selainikkunaa auki yhtäaikaa jos vaihtoehtona yksi.

Ensimmäisenä suuntaan katsomaan uutiset Ilta-lehden ja Ilta-Sanomien sivuilta. Sen jälkeen lukemaan horoskoopit Suomi 24:stä ja MTV3:n Helmi-osiosta. Tämän jälkeen, ellei jo aikaisemminkin, tarkistan sähköpostin. Kun olen saanut nuo tehtyä, suuntaan Gaia Onlineen, FFFin Foorumeille, Neopetsiin ja nykyään myös sitten tänne. Samalla "harrastan" myös surffailua ja saatan myös pitää auki MSN messengerin ja iTunesin/Winampin.
~*For in dreams, we enter a world that is entirely our own.
Let them swim in the deepest ocean or glide over the highest cloud.*~

Anorien Nightwish

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #33 : Elokuu 01, 2005, 20:45:54 »
Sepä olisikin vasta mukavaa jos niitä rutiineja ei syntyisi, mutta ikävä kyllä niitä on tullut, ainakin sen jälkeen kun Laajakaista-liittymällä pääsin surffailemaan. Selaimena käytän Mozilla Firefoxia tai Operaa, useimmiten Firefoxia ja Internet Exploreria käytän vain sellaisissa tilanteissa joissa Firefoxia ei tueta. Firefoxia käytän sen välilehti ominaisuuden takia, mutta myös Firefoxin tietoturvan takia.

Aloitussivuna on oman koulun kotisivut, jotka tarkastaa siltä varalta josko jotakin tärkeää tapahtuu omassa koulussa. Jonka jälkeen tulevat satunnaisessa järjestyksessä MBnet, Nightwishin foorumi ja kotisivut, Sähköpostit kolmessa eri osoitteessa ja IRC-Galleria.

Toisinaan sitten eksyn parille muulle foorumille, ja koneen tietoturvaan liittyville sivustoille, muu surffaaminen onkin jo sitten tilanne ja päivä kohtaista.

Yayoi

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #34 : Elokuu 01, 2005, 21:36:17 »
Tjaa... Yleensä menen ensimmäiseksi kaikille ilmoituspalstoille uusi ilmoituksia kärkkymään (olemme siis ostamassa koiranpentua...). Sitten käyn ehkä omalla foorumillani, jonka jälkeen parilla muulla foorumilla. Sen jälkeen yleensä surffaan milloin milläkin sivulla, ei minulla ole paljoakaan erityistä tarkastettavaa... Nyt tietenkin ahdan Vuotiksen johonkin rakoseen...:) Ja messenger on tietenkin koko ajan auki, ja sähköposti tietenkin myös (meillä on MSN Explorer).
Minullapa on mielenkiintoinen nettisurffausalku...xD

<3: Yayoi

Denila

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #35 : Elokuu 02, 2005, 14:11:57 »
Rutiinit. Ensin mese auki. Katsahdan sen mielenkiintoisten tyyppien varalta. Sitten www.anttituisku.net, eli at.netti. Siellä surffailen tunnin tai pari. Sitte vuotikseen ja sähköpostiin. Sen jälkeen vain vapaata surffailua.

Ajinda

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #36 : Elokuu 02, 2005, 18:55:33 »
Ensin katson hpfanit sivuilta http://hpfanit.nocrew.org/ uusimmat Potter-uutiset.

Sen jälkeen yleensä katson sähköpostin, vaikka sinne ei enää kukaan kirjoittelekkaan. On vain jäänyt tavaksi.

Sitten tulen vuotikseen ja roikun täällä pari tuntia.

Mesessä jutellessakin menee tietysti mukavasti aikaa, jos siellä on ihmisiä.

Sitten on vuorossa vapaata surffailua. Yleensä käyn Potter-aiheisilla sivuilla, kuten
- Veritaserum http://www.veritaserum.com/,
- Rowlinin sivut http://www.jkrowling.com/en/thankyou.cfm ja
- MuggleNet http://www.mugglenet.com/.

som

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #37 : Elokuu 02, 2005, 19:17:31 »
Ensimmäisenä netin avattua menen yleensä livejournaliin. Mitä sen jälkeen teen, vaihtelee. Kesällä ei ole tullut oltua kovin paljoa netissä, en ole ollut edes kotona paljoa. Nyt kun olen ollut pari päivää kotona, on tullut oltua.
Minulla on kausia, mitä teen netissä. Jossain vaiheessa pyörin enimmäkseen kotisivuilla, joskus foorumeissa/foorumissa, ja keväällä etsin matkailusivuja, varsinkin Thaimaasta kertovia.
Nyt on Potter-kausi. Lueskelen täällä viestejä, ja kattelen erilaisia Potter-sivuja.

Magic eyes

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #38 : Elokuu 03, 2005, 10:44:49 »
Ekana menen katsomaan sähköpostini ja vastaan niihin melkolailla viipymättä. Mesengerini avautuu samaan aikaa mukavasti. Kun olen tehnyt hoidan pankkiasiat (jos niitä on) ja sitten tulen vuotikseen roikkumaan. Kirjoittelen siinä samalla mesessä kavereideni kanssa, että sellaiset rutiini minulla ovat.

Poissa Nienna

 • Kofeiiniriippuvainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Nettirutiinit
« Vastaus #39 : Elokuu 06, 2005, 12:12:12 »
Minullakin on nettirutiineja, joo. Kun menen nettiin, avaan yleensä ensimmäisenä uskollisen MSN Messengerini, vaikka useimiten laitankin tilakseni "näkyminen muille offline-tilana", koska haluan käydä läpi vakionettisivuni ennen kuin alan jutella kenenkään kanssa. Olen kuitenkin niin toivoton kyylä, että minun on ihan pakko saada nähdä, ketkä kaikki roikkuvat netissä samaan aikaan kanssani, joten siksi näin. :p

Seuraavaksi katson sähköpostini, jottei roskapostikansio pääse ihan ylikuormittumaan. Sen jälkeen käväisen Hp-faneissa katsomassa Potter-uutiset ja sitten avaan Vuotiksen ja toisen ikkunan vapaalle surffailulle. Kun olen katsottunut Vuotiksesta ne keskustelut, joita seuraan ja mahdolliset uudet kiinnostavat keskustelut, avaan useimiten mesen. Sen jälkeen juttelen sitten ihmisten kanssa ja surffailen joillain randomeilla sivuilla.

mixyyh

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #40 : Elokuu 06, 2005, 12:27:53 »
Kun avaan tietokoneen netti menee päälle automaattisesti ja avaan heti mIRC ohjelman ja messengerin ja sitten avaan selaimen ja avautuu Elisan sivu ja vastan päivän kysymykseen ensin ja sitten menen iltalehden sivuille ja luen uutiset ja vastaan päivän kysymykseen. Sen jälkeen menen ilta-sanomien sivuille ja teen saman sielä. Sen jälkeen katson ii2 jos on tullut jotain viestiä. Sitten katson sähköpostit outlookilla. Sitten katson Vuotiksen uudet viestit käynnin jälkeen ja sitten siitä järjestyksessä katson Liekehtivän pikarin fani sivun ja sitten HP-fanien sivut. Siinä ne tärkeimmät sitten olivat.

Poissa Drámella

 • ihan hirveen ilkeä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Livejournal
  • LJ
 • Pottermore: NifflerHallow18061
 • Tupa: Luihuinen
Nettirutiinit
« Vastaus #41 : Elokuu 06, 2005, 14:38:18 »
Kyllähän näitä rutiineja on syntynyt. Aina ensimmäiseksi menen IRC- galleriaan katsomaan, onko joku kaipaillut minua (niinkuin muka joskus olisi..)
Sen jälkeen käyn satunnaisessa järjestyksessä läpi nämä sivustot: Vuotis, Loftis ja kuvake. Joskus käyn myös rakkausrunot.comissa, vaikka kukaan ei olekaan pitkiin,pitkiin aikoihin kommentoinut minulle siellä. Joskus käyn myös ii2:sessa, vaikka koenkin sen suhteellisen turhaksi paikaksi.
Myös ircquotesiin eksyn lähes päivittäin sekä aapelissa käyn pelaamassa biljardia.
Sähköpostit käyn katsomassa joskus todella harvoin, ei kukaan minulle mailaa oikeastaan kun on niin monia muitakin yhteydenottotapoja.
Sitten surffailen vaan ihan vapaasti ympäriinsä tai selailen galleriassa käyttäjien kuvia ja vakoilen kommentteja, se on yksi intohimoni. ;)

Niin ja silloin kun on todella tylsää, menen johonkin, tyyliin kissin chattiin ja esitän olevani n. 16 vuotias poika ja heruttelen -93 syntyneiltä pikkutytöiltä. se on uskomattoman hassua, jos todella on tekemisen puutetta.
haistan, haistan ihmislihaa, sanoi kuu ja hymyili julmaa, verenhimoista hymyään.

Laureloth

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #42 : Elokuu 06, 2005, 20:09:03 »
Kun saan netin auki, ensimmäisenä tulee aina käytyä irc-galleriassa katsomassa kommentit. Yleensä jätän sivun vielä auki, jos vaikka joku kaveri sattuisi kirjautumaan sisään (tunnustan, harrastan galleria-irccausta... ;)  mutta myös OIKEAA irccausta!).
Sitten avaan uuden ikkunan ja käyn kaikki käyttämäni foorumit läpi. Ensin Vihreä Lohikäärme, sitten Vuotis, FFfin, Kirjamaailma, Animeunioni ja ehkä vielä Poets of the Fallin foorumi. Kirjoittelen sitten jotakin jollekin foorumille ja käyn sen jälkeen katsomassa mailit.
Sitten avaan mesen (minusta on tosi ärsyttävää jutella mesessä samaan aikaan kun kirjottaa viestiä foorumiin).
Sitten saatan selata foorumeita vielä jonkin aikaa tai etsiä jotain kuvia netistä. Samoihin aikoihin siskoni yleensä alkaa jäkättää että on sen vuoro päästä koneelle... ;)

Kirziga

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #43 : Elokuu 06, 2005, 20:38:09 »
Ensimmäisenä, kun avaan selaimen tulee esiin Google, joka on aloitus sivuni. En välitä siitä lainkaan, jos ei satu olemaan jotain erityistä, vaan jatkan matkaani tänne Vuotikseen. Luen sitten viestejä aina jonkin aikaa ja saatan myös käydä HP-faneissa. Sen jälkeen käyn lukemassa sähköpostini. Jos jaksan, vastaan myös niihin. Sitten saatan tulla takaisin Vuotikseen tai sitten lähden surffaamaan jonnekin muualle..

SkeletonMay

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #44 : Elokuu 07, 2005, 13:37:04 »
Löytyy nettirutiineja nyt kun tarkemmin alkaa miettiä.
Ensimmäisenä avaan messengerin ja tarkistan ketä on paikalla,sen jälkeen mIRC auki.Sitten livejournaliin,luen muiden entryt ja kirjoitan omani jos siltä tuntuu.
Irc-galleriasta käyn tarkistamassa tuttujen syntymäpäivät,uudet kommentit ja kavereiden uudet kuvat.Välillä galleriassa tosin saattaa vierähtää enemmänkin aikaa kun vain eksyy kuvista kuviin...
Noh,gallerian jälkeen kuitenkin vuotikseen ja vasta sitten ns.vapaata surffailua sivuina mm.nolla.net,aukea.net,tulitikku.net,sekä random bändi sivut.

Poissa Rex

 • Vuotislainen
Nettirutiinit
« Vastaus #45 : Elokuu 07, 2005, 14:12:01 »
Aivan ensimmäiseksi kirjaan itseni meseen. Sitten, avaan netin, menen http://hpfanit.nocrew.org, www.ankkis.net/pikari ja www.vuotis.net sitten käyn ehkä muualla sivulla, ellen jää jumittamaan vuotikseen. xD

BurningHeart

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #46 : Elokuu 08, 2005, 17:25:13 »
Niitä on aika monta. Netissä ensinnäkin katsotaan ii2 ja irc-galleria. Sitten vuotis, ja täällä saatetaan olla montakin tuntia, jos ei ole kiirettä, kuten tänäänkin olen ollut aamusta alkaen.
Samalla saattaa olla jotain netistä etsimistä, ja mese myöskin samalla auki.

Enye

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #47 : Elokuu 08, 2005, 18:13:55 »
Ensimmäisenä menen Jatkoaikaan ja katsastan mielenkiintoisten ketjujen uudet viestit. Jatkoajassa jumitankin sitten seuraavat puolituntia jonka jälleen siirryn milloin minnekin. Kotisivuna minulla on Tps:n omat sivut joten ensimmäisenä näen tietenkin sen jos siellä rintamalla vahingossa tapahtuisi jotain.

Eipä minulla muita rutiineja olekaan. Muilla sivuilla käyn jos satun muistamaan. ^^

Poissa Sun Lee

 • Ronnieponnie
 • Vuotislainen
  • Tarinamaa
Nettirutiinit
« Vastaus #48 : Marraskuu 07, 2005, 18:29:13 »
Mistähän avaruudesta tämänkin topicin löysin? Hakusanaa nimittäin käytin :)

Voi, minun on aina pakko käydä katsomassa tietyt sivut ennen kuin rupean tekemään mitään muuta, esimerkiksi kirjoittamaan. Yleensä ensin menen vuotikseen tarkistamaan, olenko saanut joihinkin ficceihini kommentteja. Seuraavaksi teen saman finfanfunissa. Kun ne on tehty, menen katsomaan, onko joku kirjoittanut jotain livejournaliini - jos ei, katson sähköpostini. Kun nämä on hoidettu alta pois, käyn omilla kotisivuillani lukemassa vieraskirjaviestit tai irc-galleriassa katsomassa kommentit. Oikeastaan muulla järjestyksellä ei ole väliä, mutta melkeinpä aina käyn vuotiksessa ja finissä ensin :)

Netissä yleensä surffailen - monesti etsin kaikkia kivoja sivuja, joita tutkin ja luen ja yleensä sivustot koskevat sellaisia asioita, joista pidän. Osallistun paljon myös eri forumeilla keskusteluihin tai laitan ficcejä nettiin. Kirjoitan myös nettipäiväkirjaa. Pelaisin myös netissä, mutta jostain syystä pelit eivät aukea koneellani :(

Yleensä pakollisten sivujen katsomiseen menee noin viisi minuuttia tai riippuen tietysti siitä, onko sinä päivänä tullut joka paikkaan paljon kommentteja. Niiden lukemisessa, kun menee aina oma aikansa. Yleensäkin kun kirjoitan jotain ficciä, saatan hairahtua netin puolelle ja ihan huomaamatta siellä menee surffatessa semmoinen varttitunti, jonka jälkeen tajuan, etten olekaan jatkanut lainkaan tarinaani. Netissä on niin paljon luettavaa ja katseltavaa :)

Kikaya

 • Ankeuttaja
Juu.
« Vastaus #49 : Marraskuu 07, 2005, 19:14:18 »
Aivan enismmäiseksi minulle avautuu japanin nettisanasto -sivu. Sitä saatan hieman katsella jos on tullut päivityksiä. Sitten suuntaan matkani hevoset.comiin ja siellä sitten "fooruimlen" ja sielt sitte harhaudun muille sivustoille. Sitten tulen Vuotikseen ja täällä oleskelen. Sitten taas vapaaseen surffailuun. Kävisin kyllä galleriassa ja ii2: sa mutta koneemme on jotenkin tökstöks nin se ei mene gallerioihin. yleensä myös etsiskelen avataria jokapaikasta. Tiedättehän sen, että harhautuu joillekin sivustoille ja sitten sieltä vaan eteenpäin... PAITSI ! Ihan ensimmäiseksi kirjaudun tietenkin meseen. :)

CryingWind

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #50 : Marraskuu 07, 2005, 19:33:21 »
Ensiksi päädyn tietenkin kotisivulle, jossa katson päivän vitsin ja äänestyksen. Yleensä en edes poistu kotisivulta, vaan avaan monia uusia ikkunoita ja niiden kautta käyn tutuilla sivuillani. :)
Eräs sivu jolla minun on lähes joka päivä käytävä, on www.thecrash.com. Siellä katson onko sivuille tullut uusia päivityksiä, luen foorumista uudet viestit mikäli niitä on tullut.
Sähköposti on aivan pakko katsoa, sekä hassu tapa on käydä irc-galleriassa kurkkaamassa parin tutun kuvat, vaikken itse galleriaan ole rekisteröitynyt.
Joka päivä on katsottava päivän televisio-ohjelmatarjonta osoitteesta www.telkku.com. vaikken tv:tä aikoisi katsoakaan.
Tietty käyn kurkkimassa täällä rakkaassa vuotiksessa, vaikkei minulla aikaa olisikaan jäädä pitkäksi aikaa selaamaan!

Nerdie

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #51 : Marraskuu 07, 2005, 20:11:39 »
Ohoooh. Argh, haluaisin päästä irti rutiineistani, mutta rutiini on rutiini. Ensimmäisenä avaan mesen. Yllätys? Siellä sitten jämähdän kirjoittamaan jotain pinnallista ja kyselemään kuulumisia. Ja vaikkei siellä olekaan ihmistä, jolle vaivautuisin juttelemaan, miksi olen siellä? Odotan kai että joku ystävistäni tulee, vaikkei tunnin päästä niistä yksikään saavu.
Seuraavaksi surffaan irc-galleriaan. Äh, vaikkei ole kukaan ihana immeinen kommenttia ole pistänytkään, saatan jäädä katselemaan tuskissani muiden kuvia. Turhauttavaa? -,-
Seuraavaksi menen vuotikseen. Ja täällähän se aika matkustaakin. Lujaa.
Sitten on satunnaisia nettisaitteja, joissa käyn katsomassa onko päivitetty tms. Esimerkkeinä ratsastustallien sivut, Umbren metsä, Hullujen huone, kouluni masentavat sivut ja koirat.com. Mutta siis, tuleehan tässä koneella kuunneltua musiikkiakin tauotta ja sen imuroimista DC++:lta. Ah, ja tietysti kirjoittamista! ^^

millimolli

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #52 : Marraskuu 07, 2005, 20:20:48 »
Kaipa niitä rutiineja minullakin.

Avatessani selaimen, ensin käynnistän msn messengerin(yllättävääkö) ja käyn katsomassa onko uutta saapunutta postia hotmailissa.

Seuraavaksi livejournal, katson onko kukaan kavereista päivittänyt ja jos itse aikomus kirjoittaa, avaan toisen ikkunan sille.

Seuraavaksi katson kahden kaverin erilliset blogit läpi, sitten uutiset(mtv3:n sivuilta) ja palaan päivittämään journalia. Siinä välillä sitten Vuotis auki, Nano,Luukku, Demi(xD) ja satunnaisia muita, riippuen minne on asiaa.

Ja netistä tosin riippumaton winampi auki myös aivan alussa, jos kaipaan jotain uutta musiikkia niin DC++ samalla auki.

Poissa Ibiza

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Nettirutiinit
« Vastaus #53 : Marraskuu 07, 2005, 20:38:20 »
Oikeastaan käyn aina läpi tietyt sivustot, mutta en mitenkään erityisessä järjestyksessä. Se riippuu aina siitä, että onko odotettavissa jotakin. Jos siis vaikka odotan jotakin tärkeää meiliä, niin toki sitä tulee ensin avattua sähköposti jne.

Aloitussivuni on joka tapauksessa luukku ja yleensä sitä tulee helposti katsottua ne meilit siinä ensin.

Omalla koneella ollessani klikkaan suosikit -kansion auki ja ellei ole tarvetta käydä jossakin tietyssä osoitteessa ensin, niin klikkailen sitten itseäni eteenpäin aakkosjärjestyksessä. Suosikit -kansioni on tosin sen verran suurehko, että suurin osa linkeistä hypitään yli, sieltä täältä tärkeimpiä vain käytän.

Yleensä rutiineihin kuuluu käydä freebokissa katsomassa mahdolliset vieraskirjaviestit, kotitonttufoorumissa, hpfaneissa, vuotiksessa, rakkausrunoissa ja journalissa. Ne ovat ne tärkeimmät meilien lisäksi.

Välillä tulee tehtyä omia kotisivuja geolla ja toisinaan jos jää ylimääräisaikaa niin käyn finfanfunissa tarkistamassa ficcitilannetta. Koulun kotisivuilla tulee myös poikkeuksetta kurkistettua melkeinpä päivittäin, että josko sinne olisi tullut mitään (yleensä ei).

Eniten aikaa menee nykyään livejournaliin ja vuotikseen^^ Kun sen sijaan vapaata surffailua harrastan nykyään uskomattoman vähän. Käyn yleensä vakipaikat läpi ja sen jälkeen en enää jaksa muuta kuin hillua messengerissä (jos sielläkään).

Taiyo

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #54 : Marraskuu 07, 2005, 21:26:18 »
Lainaus käyttäjältä: "Astarte"
Minu netinkäyttöni koostuu oikeastaan pelkästään rutiineista.^^

Sama täällä ja se siinä raivostuttaakin. -__-;

Ensimmäiseksi, kun tietokoneeni on "käyttövalmis" (Khyllä, koneeni aukeamisessa kestää noin 10 minuuttia.), kirjaudun ensimmäiseksi meseen. Katson keitä on paikalla ja aloitan keskustelun jos kaksi ystävätärtä on mesessä. (Joiden kanssa siis yleensä juttelen). Seuraavaksi, nettiselain auki.

Ensimmäiseksi klikkaan itseni IRC-Galleriaan. Kirjaudun, katsastan kommentit (jos on) ja sitten FinFanFuniin. Pörrään siellä ja kahton onko uusia ficsuja tullut. Sen jälkeen Lumipallo-foorumille. Yleensä katson siellä vain keitä on paikalla. Sitten... Elokuvafriikkilään. Jonka jälkeen pistäydyn Syntisen paratiisissa lukemassa parit ficit. :D Sitten Vuotikseen jossa yleensä vietänkin sitten lopun ajan siitä mitä olen koneella. ;)

Poissa ayden

 • Vuotislainen
Nettirutiinit
« Vastaus #55 : Marraskuu 07, 2005, 21:33:55 »
Hähääh. Aydenin kangistuneet vakipaikat. Aloitan vastaamalla Elisan sivuilla päivän galluppiin ja saatan katsoa seuraavan päivän sään.
Sitten menen suomi24:n sivuille katson löytyykö etusivulta mitään kivaa ja sitten tarkastan sähköpostit.
Joko olin tai en ollut saanut livejournalissa kommentteja, menen sinne kumminkin seuraavaksi. Jos on tapahtunut jotain mielenkiintoista päivitän journaliani, luen muiden journaleita ym.
Livestä siirryn Demiin. Kyllä. Tämä tyttö demittää! Käyn katsomassa vakikeskusteluni ja ehkäpä häröän jotain.
Demistä luontevasti siirryn ex Demix-Galleriaan, eli Hypeen. Katson onko tullut kommentteja ja vilkaisen foorumia.
Hypen jälkeen tunnelma alkaa vapautua. Saatan käydä rakkausrunot.fi:ssä ja ehkäpä uusimmat ircquotesit tsekkaamassa.
Tuossa kestää semmoiset 15 minsaa. Luulisin näin.
Sitten koittaa vapaus <3
"The love in heart wasn't put there to stay
Love isn't love 'til it's given away"

Poissa Eleanír

 • Lähes vaaraton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Minäkö?
  • Blogi
 • Tupa: Tuvaton
Nettirutiinit
« Vastaus #56 : Marraskuu 09, 2005, 09:44:46 »
Ensimmäiseksi katson varmaan sähköpostit, mikäli niitä on tullut. Hotmailin lappu kun ilmestyy sinne alanurkkaan, mikäli sikäli viestejä olisi tullut, seuraavaksi avaan netti ikkunan ja kipitän irc-galleriaan katsomaan mahdolliset kommentit, jos kommentteja ei ole, on minulla paha tapa vaihtaa sivua kirjautumatta ulos, josta kaverit saattavat närkästyä. Seuraava paikka onkin sitten vuotis, ellen ole päätynyt tänne jo sähköpostien ansiosta. Sitten joko pyörin täällä loppuillan tai suljen netin, harvoin minä netissä muuten pyörin, ellen hae jotakin aineistoa johonkin. Photoshop se on tietokoneella ollesani ystäväni :>
Menetin kaiken kiinnostukseni psykologiseen analyysiin siitä lähtien kun tiedostin, että ihmiset tuntevat mitä he kuvittelevat tuntevansa.
Siitä oli hyvin lyhyt askel ajatukseen, että he kuvittelevat tuntevansa mitä tuntevat

Poissa Smoothie

 • ilokaasu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • oh mama.<3
Nettirutiinit
« Vastaus #57 : Marraskuu 10, 2005, 19:44:27 »
Whiih.

Kun aukasen netin, tulen autoomaattisesti tarkistamaan tänne, jos minulle on tullut viestejä. Sitten menen Rakkausrunoihin tarkistamaan mahdolliset kommentit [tulisi niitäkin], sieltä luukkuun ja sitten irc-gallerian kautta ii2:seen. ii2:seen jään sitten jumittamaan jos siellä on väkeä, mutta muuten ajelehdin frendille.netin chattiin. Ja sitten surffailen muuten vain.

Rutiinit vievät aikaa joskus hyvällä tuurilla 2 tuntia ^^D
Mutta aika harvoin.

Ja yleensä minulla on niin monta välilehteä, että kone sekoaa ja sitten joudun taas aloittamaan kaiken alusta, kuten äsken :DDD

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Nettirutiinit
« Vastaus #58 : Marraskuu 11, 2005, 08:29:53 »
Hmm.. Opera on hyvä selain.. Täytynee myöntää.

Mutta itse asiaan siis. Ensiksi kun avaan netin, tarkistan sähköpostini joita taitaa olla vaatimattomasti kuusi. Älkää kysykö mitä teen niin monella. Jos niihin on tullut mitään mielenkiinnon arvoisia viestejä (jatkoilmoituksia FFnetin ficceihin, suomalaisen kirjakaupan jne..) tsekkaan ne ja käväsen katsomassa. Seuraavaksi sitten avaankin FFnetin ja luen sieltä niitä harvojen ficcien jatkoja, joita tällä hetkellä seurailen. Se sivu jää ylös ja avaankin seuraavan sivun, joka on, yllätys yllätys, Vuotis. Luen ehkä uusimmat viestit, saatan jopa kirjoittaakin jotain, luen ehkä ficcejä (niitä jotka ansaitsevat mielenkiintoni)/muita juttuja. Sitten saattaa olla sekalainen joukko kaikkea muuta ylhäällä samanaikaisesti auki.
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Felicie

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #59 : Marraskuu 11, 2005, 17:27:37 »
On.
Ensin, kun avaan netin menen vuotikseen katsomaan, että onkos joku kommentoinut fikkiäni. Sitten kiertelen kaiken maailman keskusteluissa. Tämän jälkeen käyn freebokissa. Sitten menen katsomaan sähköpostin ja avaan uuden ikkunan finfanfunille, ja toinen vuotikselle. Lueskelen fikkejä ja kommentoin joitain.

Siinä se kai on... :)


-Hol's-

Elindar

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #60 : Marraskuu 11, 2005, 17:41:05 »
Kyllähän näitä löytyy. :)
Ensiksi käyn pikaisesti katsomassa sähköpostin ja gallerian, jos olisi tullut kommentteja.
Sitten alkaakin sitten kaikkien foorumien läpikäyminen.. xD Ja siinä menee aikaa.. Naruto.fi, Bleachfi.net, Valinor, Animevaltakunta, Animeunioni, Vihreä lohikäärme, Animelinja, Hevoskotka ja Vuotis. Siellä sitten kirjoittelen ja luen muiden kirjoituksia jne.
Ja ai niin, DA:ssa pitää myös käväistä katsomassa kommentit sun muuta. Joskus poikkean myös demin sivuilla.

Poissa Howler

 • "Räyhääjä"
 • Vuotislainen
Nettirutiinit
« Vastaus #61 : Marraskuu 11, 2005, 18:15:51 »
Minulla on joitain rutiineita netin suhteen.

Yleensä poikkeuksetta käyn läpi/ ainakin vilkaisen Vuotiksen, Risingin, ii2sen, irc-gallerian, sähköpostini Luukusta, Verkkosalkun (joka on koulujuttujani). Nykyään olen alkanut myös käymään GameFAQsissa, ja myös tylsyyden iskiessä yksi tietty nettisivu on minulle kuin luotu: Addictinin Games. Selailen nettiä muutenkin suht ahkerasti kun sille päälle satun, ja aina löytyy jotain kiinnostavaa :)

Jadis the demon

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #62 : Marraskuu 11, 2005, 19:09:58 »
Mulle on kehittynyt rutiini netin suhteen, joka kerta kun mä meen nettiin mä käyn aina tietyn listan sivuja läpi ennen kuin alan surffaileen siellä sun täälä.suunilleen joka sivulta mä aukasen jonkun linkin ja siitä taas seuraavan niin että lopulta niitä voi olla auki kymmenenkin kerralla. On todella inhottavaa jos täytyy käydä netissä vaan nopeesti kun ei voi selata kaikkia sivuja kunnolla, mutta silti tulee käytyä aina kaikilla listan sivustoilla.

Marjucka

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #63 : Marraskuu 12, 2005, 19:38:21 »
Minulla on selvä rutiini: Ensimmäiseksi tietenkin kirjaudun msn messengeriin ja katsastan onko ketään järkevää ihmistä paikalla. Jos ei ole, laitan itseni offline tilaan, mutta heti jos joku mielenkiintoinen tyyppi kirjautuu sisään, pääsen helposti online tilaan ;D
Seuraavaksi irc-galleriaan. Katson kommentit läpi, vastailen jos vastattavaa on. Joskus sinne eksyy helposti selailemaan toisten kuvia, mutta sieltäkin lähden melko nopeasti.
Sitten tietenkin vuotikseen. Katson onko lempi ficceihini tullut jatkoa, luen ja kommentoin etc. Etsin koko ajan lisää ficcejä luettavaksi. Joskus avaan traileri topicin, luen trailereita, ja avaan jokaisen ficin uuteen ikkunaan joka näyttää vähänkin kiinnostavalta. Lopulta ikkunoita saattaa olla tusina auki, alan lukea yhtä, ja loput menevätkin pian kiinni. En tiedä miksi teen tuota, se nyt on vain tapa.
Joskus kun on tappavan tylsää saatan pelailla jotain netti pelejä :))

Tilkkukissa

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #64 : Marraskuu 12, 2005, 19:52:10 »
Minä menen ensiksi irc-galleriaan tutkimassa kommentteja tai juttelemassa ystävilleni. :) Sen jälkeen suuntaan mitä ilmeisimmin jonnekin foorumiin, luultavasti erään bändin foorumille tai tänne lukemaan ficcejä - liikuskelen myös FFF:nissa tällä nimellä. Sitten aloitan kierroksen Never Againin kautta. Sivuja sieltä kattelen ja mahdollisesti palaan taas Potterficcejen pariin.

Stargazer

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #65 : Toukokuu 01, 2006, 13:35:26 »
Ensimmäiseksi kun avaan netin, katson, onko minulle uusia yksityisviestejä täällä Vuotiksessa, ja vastaan, jos on. Sitten sama Lumotut.netissä. Sen jälkeen katson, onko Sharra kirjoittanut jotain uutta blogiinsa. Seuraavaksi tarkistan, onko Memoryyn tullut jatkoa, jos on, luen sen.

Sitten menen omaan blogiini, katson, onko joku kommentoinut ja mahdollisesti kirjoitan sinne jotain. Sen jälkeen katson sähköpostini, ja lopuksi HP-faneihin uutisia kyttäämään.

Loppuajan, mitä olen netissä pompin Vuotiksen ja Lumottujen välillä ja kirjoittelen viestejä sekä luen muiden kirjotuksia.

Anjame

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #66 : Toukokuu 01, 2006, 14:07:23 »
Ensimmäisenä kun avaan netin menen Kupoliin. Samalla aukaisen pari välilehteä ja menen sekä Vuotikseen, että Hartsilapsiin. Kupolin selattuani seikkailen Vuotiksessa, jossa tarkastan ficit, keskustelut, Muu viihde-osion, Potter-osiot sekä kuvataiteet. Lopuksi menen Hartsilapsiin ja selailen kuvia ja keskusteluita läpi.

Näiden vakiojuttujen jälkeen saatan mennä Naruto.fi:hin katsomaan joskos olisi tullut uusia jaksoja ja fan-artteja, katselen muiden kotisivuja + livejournaleita, seikkailen Finfanfunissa etc. Illat yleensä vietän Youtubessa :D

Sähköpostia en tarkasta lähes koskaan. Ooh, laiska minä.

Poissa Damien

 • greatest hit
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • erinomainen ihmislapsi
Nettirutiinit
« Vastaus #67 : Toukokuu 01, 2006, 14:39:21 »
Ensimmäisenä avaan messengerin (pidetäänkö sitä nettinä?) ii2:sen ja vuotiksen, ja kirjaudun totta kai sisään. ii2:sta selailen vähän aikaa ja lähden sitten pois. Vuotiksen jätän päälle. Sen jälkeen menen yleensä Kadonneisiin tai Rakkausrunoihin katsomaan onko tullut uusia viestejä/kommentteja. Näitä selailen muutaman minuutin, Vuotis edelleen päällä.
Näiden jälkeen saatan ehkä käydä tarkastamassa sähköpostini. Jos en käy niin selailen Vuotista muutama kymmenen minuuttia. Näiden osoitteiden selaamiseen voi mennä aikaa kymmenestä minuutista moneen tuntiin.
Vuotiksen jälkeen rupean sitten surffailemaan vapaasti.

Jos teen tämän kaiken niin aikaa todellakin kuluu kauan, koska minä olen erittäin hidas käyttämään nettiä. Ja välillä kun pitää keskustella messengerissäkin :D
23 seconds on the floor Is all (s)he needs, And not a minute more

Capril

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #68 : Toukokuu 13, 2006, 18:56:00 »
Ensimmäisenä avaan mesen ja alan siellä sekoilla jotain.
Sitten avaan AK:n. Ja päivittäin myös sistassa tulee käytyä, ihan vain roolipelaamisen tähden, välttämättä en siellä puhu mitään, mutta kummituksena oleilen.

Sitten käyn yleensä katsomassa HP-faneista uutiset ja tulen vuotikseen tai FinFanFuniin. Välillä molempiinkin. ^-^

Välillä myös seikkailen muillakin foorumeilla tai sivuilla, mutta näillä pääasiassa.

Emotionless

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #69 : Toukokuu 13, 2006, 20:41:58 »
Kyllä miullakin tietyt nettirutiinit on, joskus jotain tuppaa unohtumaan, mutta yleensä suunnilleen samanlaisessa kaavalla menen.

Ensimmäiseksi, kun tulen koneelle, avaan mesen. Sitä kautta nään olenko saanut mailia. Jos olen saanut, niin avaan mesen kautta hotmail.comin ja katson sähköpostit. Sähköpostien jälkeen menen irc-galleriaan ja katson, onko kukaan kirjoittanut miulle. Jos on, niin vastaan kommentteihin ja sen jälkeen katselen hetken kuvia, kuten esimerkiksi päivän kuvan. Galleriassa oleilun jälkeen tulen tänne vuotikseen, täällä seikkailen usein aika kauan. Kirjoittelen musiikki-topikkiin, keskusteluihin myös ja tsekkaan, josko Memoryyn olisi ilmestynyt jatko-osa :> Vuotiksen jälkeen menen yleensä sukupostin foorumiin. Siellä kirjoittelen hetken ja sitten alkaa vapaa sivujen selailu. Käyn tarkastamassa seuraavat sivut: kipa90.com, jippo.fi, alias-foorumi ja rullatuolit-foorumin (kaverien kanssa perustettu inside-foorumi).

Elruwen

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #70 : Toukokuu 14, 2006, 17:05:34 »
Kun avaan netin, aloitussivuna on Vuotis. Avaan 'Katso viime käyntisi jälkeen tulleet uudet viestit'-linkin uuteen välilehteen, ja tarkistan Kupolin piirtolaudat. Sitten katson, onko erääseen Livejournalin yhteisöön tullut uusia viestejä. Sitten yleensä luen Pandectin uusimman sivun, tai sen foorumin uudet viestit.

Ja sitten aina kun muistan, käyn esim. Enfant Terriblessä, Naruto.fi'ssä, Inverlochissa ym. ym.

Avocado

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #71 : Toukokuu 14, 2006, 18:02:10 »
Menen aina ensin irc-galleriaan katsomaan onko tullut kommentteja. Yleensä on, ja vastailen niille ja käyn vähän katsomassa onko vaikka joku laittanut uusia kuvia.

Usein sen jälkeen menen heti vuotikseen, katsomaan onko jotain uutta kiinnostavaa topiccia tai jos joku on vastannut minulle yms.

Lasketaanko Msn Messenger nettirutiineihin? Jos lasketaan, niin sitten menen heti myös sinne.

Dinevrae

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #72 : Toukokuu 15, 2006, 15:42:51 »
Ensimmäiseksi kun avaan koneen, kirjaudun Msn Messengeriin ja laitan ehkä soittolistani päälle. Sitten avaan Mozilla Firefoxin ja menen siellä yleensä suoraan FinFanFuniin. Käytän välilehtiä ja minulla on lähes aina useampi välilehti auki kerrallaan. Vakiopaikkoja ovat Kalleria.org, FinFanFun, Vuotis, Loftis, The Purple Waterfall ym. Aikaisemmin kävin useinkin suosikki.fi'ssä mukavien ihmisten takia, mutta enää en jaksa käydä siellä lähes ollenkaan.

Paljolti roikun näillä samoilla saiteilla joka kerta, joskus käyn kavereiden web-sivuilla tai koodaan omiani, kyttäilen ihmisten blogeja ja tällaista. Fini ja mese ovat aina päällä. Sähköposteja vilkaisen melko harvoin.

Vertal

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #73 : Toukokuu 15, 2006, 19:19:42 »
Mun rutiineihini kuuluu:
-Katson sähköpostin ja vastaan viesteihin jos niitä on tullut.
-Käyn kirjautumassa Vuotikseen ja selailen paikkoja
-Vapaa surffailu voi alkaa!!!!!

Rottenmind

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #74 : Toukokuu 16, 2006, 08:05:54 »
Onhan noita rutiineja jo tullut. Huomasin vähän aikaa sitten, että todellakin ensimmäiset 15 minuuttia koneajasta (1 h) menee aina lähes samalla tavalla.

Ensin luen kavereideni livejournalit tietyssä järjestyksessä. Sitten tarkistan omastani, onko joku kommentoinut.
Sen jälkeen vilkaisen nopeasti ii2:sen. Sen jälkeen irc-gallerian.
Gallerian jälkeen vilkaisen nopeasti Hanoi Rocksin foorumin ja sitten avaan vuotiksen, joka jääkin taustalle aina siihen asti kunnes lopetan^^

Kaiken tuon jälkeen teen mitä mieleen tulee =)

Poissa Paige

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Nettirutiinit
« Vastaus #75 : Toukokuu 16, 2006, 13:34:20 »
Minulla aukeaa ensimmäisenä HP-fanien sivut. Siellä vilkaisen onko tullut uusia uutisia, ja jos on niin luen ne läpi. Yleensä käyn myös katsomassa vieraskirjaa. Sitten harppaan vuotiksen puolelle ja kirjaudun sisään. Aloitan uusien viestien tarkistamisen aina alhaalta päin Activity Clubista. Tarkistan aina Vuotiskurssit, Kisat, kujeet ja kivuliaat toimenpiteet, HBP-hengentuotteet, Kuvataiteet ja Miitit ja larpit.

Tämän jälkeen käyn katsomassa molemmat sähköpostini, tosin niihin ei yleensä ole tullut mitään... Sitten käväisen irc-galleriassa ja vasta sen jälkeen voin aloittaa vapaan surffailun, tosin useimmiten päädyn takaisin vuotikseen.
You can dance, you can jive, having the time of your life
See that girl, watch that scene, dig in the dancing queen
ABBA, Dancing Queen

Rältsä

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #76 : Kesäkuu 21, 2006, 00:35:11 »
Minulla on aina tietyt rutiinit kun tulen koneelle, koneen käynnistyttyä kirjaudun sisään meseen, jonka jälkeen menen musiikkitiedostoihin ja laitan musiikkia soimaan :)) Sen jälkeen tulee käytyä tsekkaamassa irc-galleriassa että onkos tullut kommenttia ja jos on niin sitten vastailen niihin :) Sen jälkeen tsekkaan kaksi sähköpostiani läpi ja niihinkin on yleensä aina jotain tullut joten pakottava tarve on maileihinkin vastata :)
Sen jälkeen vain surffailen ympäriinsä, eri nettisivuilla..

Poissa Lilyca

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Nettirutiinit
« Vastaus #77 : Kesäkuu 21, 2006, 11:41:47 »
Juu, minullakin on nämä rutiinit.

Ensimmäiseksi menen ii2:seen, katsomaan olisko kukaan kommentoinut, ja jos joku sattusi olemaan, niin menen vastaamaan, ja muutenkin hillun siellä vähän aikaa, katsomassa ja kommentoimassa. Sitten, jättäen ii2:sen kuitenkin päälle, menen yleensä Vuotikseen tai Demi.fihin. Vuotiksessa kurkistan yleensä "Kirjallisuus" "Muu viihde" ja "keskustelut" ja käyn kirjoittelemassa jos joku hyvä topic löytyy. Jos on enemmän aikaa, käyn läpi muutkin "osastot".
Demi.fihin yleensä jumitun lukemaan ja kirjoittelemaan kaikkea turhaa, onko muita jotka käy siellä?
Viimeiseksi tarkistan sähköpostin, ja sitten käyn näissä kaikissa, koska jätän ne siis aina auki.

Välillä saatan sitten surffailla ihan vapaasti esimerkiksi Suosikin sivuilla tai Lintukodossa. :)
Järki on nimittäin siinä, ettei ole mitään järkeä siinä, että tulee hulluksi, kun yrittää olla tulematta hulluksi. Sitä voi yhtä hyvin antaa periksi ja säästää järkeään.

Poissa Hurricane

 • Vuotislainen
  • Didi
Nettirutiinit
« Vastaus #78 : Kesäkuu 21, 2006, 11:54:03 »
Jooh, ensimmäisenä minä tulen kai vuotikseen. Sitten käyn copyzonen foorumissa. Tarkistan, onko kotisivujeni vieraskirjaan kirjoitettu mitään. Käyn katsomassa, ettei kotisivuilleni ole tapahtunut mitään (outoa, mitä niille muka voisi tapahtua?) Sitten käyn finissä katsomassa, onko ficcejäni kommentoitu. Luen pari kiinnostavaa ficciä. Luukussa katsomassa sähköpostit. Linkinvaihtajien sivut. Jooh, ja sitten kone pois päältä. Parin minuutin kuluttua se surraa taas ja minä käyn samat sivut läpi.

Chinapearl

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #79 : Kesäkuu 21, 2006, 12:26:38 »
Juu, onhan minulla nettirutiineja. ^^

Etusivuna minulla on MSN.fi, mutta en oikein tee sillä mitään. Se nyt vain on etusivuna, enkä jaksa vaihtaa sitä. Sieltä käyn katsomassa sähköpostit aika harvoin, sillä nään mm. mesestä onko minulle tullut sähköpostia.

Ensin menen pandora.comiin, jonka laitan taustalle soimaan. Tälläkin hetkellä soi Pandora, No Secretsin asemalla Backstreet Boysit. :> Pandora on siis amerikkalainen (?) nettiradio, johon voi laittaa lempibändinsä/-artistinsa ja löytää samankaltaista musiikkia. Olen addiktoitunut siihen. Kovimmassa soitossa ovat tällä hetkellä varmaan Hilary Duffin, Aly & AJ:n, Gwen Stefanin, The Veronicasin, Jump5:n, Brie Larsonin, No Secretsin, yms. asemat.

Seuraavaksi käyn katsastamassa livejournalini, uudet kommentit, kavereiden postaukset ja kirjoitan ehkäpä entryn. Joskus lataan uusia käyttäjäkuvia, muutan asetuksia ja muuta sellaista pikkusäätöä. Livejournal on kiva paikka pysyä ajan tasalla kavereiden kuulumisista, varsinkin näin kesälomalla kun ei joka päivä näe. Minun melko uusi livetunnukseni on chinapearrrl ja saa käydä katsastamassa. ^^ Piti vaihtaa, koska vaihdoin nimimerkin chinapearliksi.

Seuraava "pysäkki" (:D) on ihana Vuotiksemme. Käyn katsastamassa uudet viestit Luomisen tuskassa ja HP-ficeissä. Luen ja kommentoin seuraamani HP-ficit ja tietenkin katsastan myös kommentit ficceihini, jos niitä nyt on tullut. Joskus katsastan myös Keskustelut ja luen ja vastaan kiinnostaviin aiheisiin (kuten nyt).

Viimeiseksi käyn vielä demi.fissä, jossa käyn katsomassa suosikkikeskusteluni, joihin kuuluu Days of our Lives-, Hilary Duff- ja Kelmificcarit-keskustelut. Kirjoitan yleensä viestit niihin ja ehkä joihinkin muihinkin aiheisiin.

Sitten netti yleensä menee kiinni ja menen kirjoittamaan ficcejäni / meseilemään rauhassa.

Poissa Saippuakupla

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kelmi
Nettirutiinit
« Vastaus #80 : Kesäkuu 21, 2006, 12:34:17 »
Minulla itselläni on harmittavan tyypilliset nettirutiinit, joista en taida koskaan päästä eroon. Aukaistuani koneen ja kirjauduttuani omalle käyttäjätililleni aukaisen tietenkin tuttuun tyyliin netin (mese aukeaakin sitten itsekseen siinä hieman ennen nettiä). Kotisivuna minulla toimii valkeakosken kirjaston kotisivut (ja miksiköhän? O__o) ja siitä etusivua vilkaisemattakaan suuntaan ensimmäisenä tänne vuotikseen (ja siinä samalla kirjaudun meseen) ja siitä suoraan ficciosastolle, josta tsekkaan muutaman uusimman ficin ja rustaan mahdollisesti kommentin tai pari. Melkein poikkeuksetta suuntaan vuotiksen jälkeen animeunioniin, jossa vietänkin sitten suunnilleen puoli tuntia selaamalla suunnilleen kaikki keskustelut läpi ja mahdollisesti (hyvin harvoin tosin) osallistun itsekin niihin.

Tämä ei nyt ihan täysin nettirutiineihin vielä kuulu, mutta viime aikoina olen heti animeunionin jälkeen ravannut suoraan ii2.orgiin, josta katson, onko kukaan viitsinyt kommentoida kuviani. Tervehdin myös kavereitani, mikäli joku/jotkut heistä ovat paikalla (ja vaikka he olisivatkin samalla myös mesessä xD). Katson myös liittymieni kanavien uusimmat viestit ja saatan siinä samalla myös aikani kuluksi kommentoida joidenkin tuntemattomien (tai vähemmän tuntemattomien) tyyppien kuvia tai jotain muuta vastaavaa.

Yleensä seuraava pysäkkini tämän jälkeen on jälleen kerran vuotis, jossa ravaan vähän väliä ficciosastolla mutta käväisen myös esimerkiksi Luomisen Tuskassa, täällä Keskusteluissa, Musiikeissa yms. Tämän jälkeen alkaakin se vapaampi surffaaminen, jota en ole näillä aivoilla onneksi vielä ryhtynyt lisäilemään nettirutiineihin.
Sen sijaan Harry lähetti Ronille lapun: "tehdään se tänä iltana."

~ HP -  Salaisuuksien kammio

Leitha

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #81 : Kesäkuu 21, 2006, 12:58:46 »
minäkin rutiinien orja.

ensimmäisenä avaan MSN Live Messengerini, kirjaudun sisään, katson ovatko ystäväni paikalla. Jos ovat, avaan muutaman keskusteluikkunan ja näin.
Sitten aukeaa rakas ihana Mozilla Firefox. Ensimmäisenä aukeaa hevostalli.netin foorumin Nuorten Nurkka. En vaivaudu vielä lukaisemaan topicceja. Sitten aukeaa ii2.org, sitten IRC-galleria, ja gallerian jälkeen demi.fi. Kirjaudun sisälle iikkoseen, Galleriaan ja demi.fihin.
Sitten aukeaa Windows Media Player, ja sieltä painan sekasoitolla musiikin soimaan.
sitten selailen foorumeita, galsua ja iikkosta hetken, ennen kuin avaan vuotiksen. vuotiksesta tarkistan HP-ficit, keskustelut ja vakavat.
sitten saatan avata vuotiksen jälkeen finin.
ja sitten alkaakin aktiivinen surffaus demi.fissä, Nurkassa ja Galleriassa.

ja näin.

Jepuliini

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #82 : Kesäkuu 21, 2006, 14:23:34 »
no ihan ekana mun on ihan pakko mennä kattoon onks tullu lissää juttuja therasmusmaailma.net:iin, sit irc.fi ym..

Raijanen

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #83 : Kesäkuu 21, 2006, 14:30:07 »
Kun tulen tietokoneelle, laitan ensimmäiseksi operan päälle ja sen jälkeen Messengerin.

Menen ensimmäiseksi Sivustoille:
http://irc-galleria.net
http://www.hotmail.com
http://www.vuotis.net
http://www.aapeli.com

Sitten kirjaudun kaikkialle sisään ja rupean tutkimaan.

1. Irc-galleriassa katson onko kavereita paikalla ja katson kommentit ja seikkailen siellä vähän aikaa.
2. Menen katsomaan onko tullut sähköpostiin viestejä.
3. Täällä olesken KAAUAAN. Tutkin paikat, joissa olen viimeksi ollut ja katson onko kukaan laittanut minusta mitään. Yleensä paikat ovat: Miitit ja larpit, Huispaus 06 ja keskustelut. Sitten kirjoittelen uudet jutut ja siinä se onkin.
4. Tänne menen pelaamaan jos ei ole muutakaan :D[/url]

Caitlin

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #84 : Kesäkuu 24, 2006, 20:28:52 »
Nettirutiineita löytyy minultakin.

Ensimmäisenä kirjaudun MSN messengeriin. Sen jälkeen käyn katsomassa kavereitteni journalit, joihin saatan kirjoittaa kommentteja. Seuraavana tarkistan, että olisiko tullut uusia sähköpostiviestejä. Sitten tulen Vuotikseen.

BestSelleri

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #85 : Kesäkuu 24, 2006, 20:31:25 »
Minullakin on nettirutiineja.

Aina ensin Vuotikseen tarkistamaan onko tullut yksäriä, sitten katson sähköpostin ja menen Vuotikseen katsomaan viestejä ja tietenkin kirjoittamaan niitä.

Yanni

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #86 : Kesäkuu 25, 2006, 17:56:26 »
Aina ensin avaan msn-messengerin, ja sen jälkeen menen vuodatukseen katsomaan onko minulle tullut kommentteja. Sitten menen luukkuun ja vuotikseen. Jos minulla on tylsää, alan pelaamaan Orisinalin pelejä . Usein huomaan, että ei ole mitään järkevää tekemistä netissä, koska en ole "riippuvainen" kuin neljästä paikasta, joissa on pakko joka päivä käydä.

Poissa Neige

 • kuolontonttu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Nettirutiinit
« Vastaus #87 : Kesäkuu 25, 2006, 18:17:38 »
Ensimmäiseksi menen kahteen foorumiin. Vuotis on niistä toinen.
Sitten Irc-Gallerian puolelle.
Mesen avaan viimeiseksi, koska jos avaan sen ensimmäiseksi, niin tulee kauhea lauma juttelijoita. Eli kun olen "asettunut aloilleni" netissä niin olen valmis juttelemaan.
Kun taistelu on alkanut, se ei lopu koskaan, vaikka rauhanmerkit peittäisivät koko taivaan ja helpottuneet huokaukset karkaisivat ilmaan. Henkinen taistelu jatkuu edelleen, kohti voittoa tai tuhoa. - Athene

Sandrina

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #88 : Kesäkuu 25, 2006, 19:17:17 »
Minulla on myöskin omat nettiruutiinini

Ensimmäiseksi avaan pari paikkaa auki:
1. Irc-galleria
2.Vuotis
3. Luukku

Irc-galleriasta tarkistan kommentit ja selailen jonkun aikaa. Sen jälkeen kirjaudun vuotikseen ja tarkistan mahdolliset yksärit ja muut uudet topicit ja tietyt ficit joita seuraan. Kirjoitan uusia viestejä ja niin pois päin. Jätän kuitenkin molemmat ikkunat auki, jos selaan niitä vielä myöhemmin lisää. Sitten luukkuun tarkistamaan sähköpostini. Sen jälkeen yleensä avaan msn-messengerin ja juttelen kavereideni kanssa. Samalla saatan selailla irc-galleriassa tai lueskella jotain topiccia vuotiksessa.

Ameliah

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #89 : Kesäkuu 26, 2006, 13:05:21 »
Minullakin on rutiinit, avaan aina kaikki sivut välilehteen tietyssä järjestyksessä. Ensimmäiseksi kun tulen koneelle kirjaudun messengeriin ja dc++:ssaan. Sen jälkeen menen rc-gallerian sivulle, avaan vuotiksen sivun sekä Lääst äf ämmän. Sen jälkeen käyn galleriassa, tulen tänne lueskelemaan viestejä ja menen last.fm katsomaan miten musiikkilistani kehittyvät ja luen foorumin viestejä. Last.fm on näitä kaikista sivuista addiktoivin (anteeksi vain vuotis) mutta en vain voi lopettaa sitä omien ''listojeni'' selailua ja tiedon etsimistä ja kaikkea :D Ihan hullu sivu, sinne kun rekisteröityy ei sieltä niin vain lähdetä :D Suosittelen.

Näitä kolmea tarpeeksi tuijotettuani menen katsomaan iltalehden sivun, hotmailin sähköpostin, ja lueskelen wikipediassa kaikkea kiinnostavaa :D Viimeksi sain tietää, että jotkut ihmiset pitävät tomaattia hedelmänä. Olin aika kummastunut, sillä eihän suomessa niin sanota. No kuitenkin, usein käyn myös huuto netissä, vaikken sen sivun ulkonäöstä pidä _ollenkaan_ ja se saa minut ihan voimaan pahoin kun se ei ikinä muutu :).

Poissa talitintti

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Skeptinen pessimisti
 • Tupa: Korpinkynsi
Nettirutiinit
« Vastaus #90 : Kesäkuu 26, 2006, 21:24:32 »
[Miten minulla oli kuva, että olisin vastannut tähän. Outoa]
Kuitenkin ensiksi kun aukaisen nettiselaimen näpyttelen ensimmäiseksi vuotiksen avautumaan. Sitten tuleekin jo kiire tarkistamaan sähköpostia gmailiin. Yleensä odotan sen, että gmail avautuu ja katson onko minulle tullut sähköpostia ja yritän vastata tulleisiin maileihin. Mailin tarkistettua onkin aika kirjautua vuotikseen jos se ei ole jo valmiiksi kirjannut minua sisälle. Sitten avaan Päivien_Viemää foorumin ja katsastan mitä siellä on tapahtunut edellisen käynnin jälkeen. Sitten käyn katsomassa vuotikseen tulleet viestit ja lueskelen hajanaisesti joitain topiceja. Ja jos silmiin iskee jokin hyvä topici niin vastaan siihen. Jossain vaiheessa käyn tarkastamassa HPfanien Harry Potter uutiset ja luen ne joskus tarkemmin joskus vähemmän tarkasti. Sitten harvemmin, mutta kuitenkin joskus käyn tarkastamassa Suomen judoliiton sivut. Siellä katsastelen uutiset, kisa tulokset ja kaikkea mitä siellä nyt sattuu tulemaan vastaan.

Sitten alkaakin netissä olon epävirallinen osuus. Saatan avata jossain vaiheessa MSN Messengerin ja jutustelen kavereitten kanssa. Saatan googlettaa jotain sillä hetkellä pinnalla minulla. Minulla menee tämä netissä olo sellaisina kausina. Joskus etsin hirveästi Gilmoren tyttöt sarjasta juttua, josku Päivien viemää, joskus Harry Potter, joskus judo, mikä milloinkin. Nykyään etsin kaikkea 4400 ja Päivien viemää sarjoihin liittyvää juttua.
Kirk: My Nikon is state of the art. Max: Oh, I've got a Nikon too. It's an N64 with 3D matrix metering, 35 to 210 zoom. What have you got? Kirk: It's a Nikon. (Gilmore Girls)
---
Rory: I just don’t want to be queen. Tristan: Me either [pause] King - I don’t want to be king. (Gilmore Girls)

Poissa helmikana

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Nettirutiinit
« Vastaus #91 : Kesäkuu 28, 2006, 13:24:05 »
Minulle on normaalia, että kun menen nettiin (jos muistan aika harvoin kumminkin) kirjaudun ensin Messengeriin, sitten menen IRC-Galleriaan. Galleriassa kuluukin helposti tunti pari. Sen jälkeen Vuotis ja jos jaksan roolipeli, ja jotain muitakin ehkä.

syksyinen

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #92 : Kesäkuu 28, 2006, 14:15:25 »
Ensimmäisenä kun kone on käynnistynyt ja olen klikannut itseni omalle tunnukselleni, kone kirjautuu automaattisesti MSN Messengeriin. Luen uudet sähköpostit ja merkitsen useimmat niistä roskapostiksi. Seuraavaksi käyn IRC-galleriassa vastaamassa mahdollisiin uusiin kommentteihin, koska galleriairkkaus on ah. Käyn vielä myöhemmin galleriassa, jos minulla ei ole muutakaan tekemistä.

Kolmanneksi katson onko blendiini tullut uusia töitä tai vieraskirjaviestejä. Jos on, lisään työt ja vastailen vieraskirjaan. Samalla käyn katsomassa, onko muihin blendeihin tullut uusia haasteita, töitä tai muuta kivaa. Saatan jopa inspiroituneena ruveta värkkäämään työtä toisten tai omaan blendiin.

Tämän jälkeen käyn LiveJournalissa kirjoittamassa mahdollisesti jotain kivaa ja tietämisen arvoista. Kuten aina. Jossain vaiheessa olenkin eksynyt Vuotikseen kirjoittelemaan mukaviin aiheisiin epämääräisiä pölötyksiäni ja lukemaan muiden viestejä tai ficcejä. Samalla käyn eräällä toisella foorumilla lukemassa uudet viestit ja ihkuttamassa uusia kuvia. Tämän jälkeen rupean surffailemaan ihan päättömästi. YouTube, Last.fm ja DeviantART ovat myös jokapäiväisiä vierailukohteitani.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 02, 2007, 19:00:11 kirjoittanut syksyinen »

Haldier

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #93 : Kesäkuu 28, 2006, 14:32:22 »
No jaa, minulla se ainakin vähän vaihtelee, mutta yleensä käyn tarkastamassa ensimmäisenä kommentit ja ystävien uudet kuvat IRC-Galleriassa, sen jälkeen voin surffailla vähän missä sattuu ja joissain välissä sitä sitten tännekkin tupsahtaa. (:
MSN Messengeriin menen myös jos galleriassa on paikalla ystäviä, eli kaikilla gallerian ystävilläni on mese ja he ovat samaan aikaan siellä niin kuin galleriassakin. Joskus en vaivaudu edes avaamaan messengeriäni jos olen valmiiksi jo galleriassa kirjautuneena, siellä juttelu on melkein yhtä yksinkertaista kuin mesessäkin. ^^

Haudattu

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #94 : Kesäkuu 29, 2006, 18:41:22 »
Vaihtelee, mutta yleensä ensin menen käymään irc-galleriassa, sitten no foorumit missä käyn tulee aina käytyä läpi ja ja.. Mese nyt tietenkin on aina auki (melkein). Sähköpostit ja nää, yleensä käyn millon missäkin.

Pumble

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #95 : Kesäkuu 29, 2006, 23:45:06 »
Minulla on aina netissä käydessäni vain kolme välilehteä auki: Irc-galleria, ii2 ja vuotis (jota on turha linkittää :D). Messenger on päällä joskus harvoin. Sitten kun olen ne "tarkastanut" lähden pois netistä. Jollei sitten ole mitään keskustelua auki. :D Nuo ovat muodostuneet rituaaleiksi, enkä niitä hirveästi muuntele. :) (Ja lyhyestä virsi kaunis.)

AlmostRockStar

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #96 : Kesäkuu 30, 2006, 11:40:24 »
Minullakin on tietynlaiset rutiinit netin suhteen. On about viisi sivua, jotka ovat aina ylhäällä tuossa osoiteselaimessa (joo ja minähän en sen oikeaa nimeä tiedä) ja muilla sivuilla en sitten niin jatkuvasti käykään. Ehkä saatan käydä katsomassa Googlesta jotain tai käydä pelaamassa, mutta vain satunnaisesti.

Avattuani koneen laitan ensiksi MSN Messengerin päälle, ja se on sitten luonnollisesti päällä koko sen ajan kun netissä hillun, ja sen _täytyy_ olla aina ensimmäinen tai toinen ikkuna. En tiedä miksi, siitäkin on vain tullut tapa, enkä osaa painaa oikeaa ikkunaa jos MSN onkin vaikka viimeisenä.
Sitten menen yleensä ensin ii2:seen, tarkistan kommentit ja kommentoin takaisin, selailen huvikseni vähän aikaa ja jos ei mitään uutta ole, niin häippäsen toiselle sivulle, yleensä Vuotikseen. Kun olen uudet viestit katsonut ja niihin vastannut, käyn järjestyksessä melkein kaikki aiheet läpi (aiheet -> vakavat, keskustelut, kuudes kirja...) ja kirjoitan jos jotain mielenkiintoista löytyy. Sitten käyn kommentoimassa mahdollisesti seurailemiini ficceihin, jos joku on vaikka jatkanut.

Sen jälkeen muuten vain tapan aikaa täällä, ja jätän yleensä kattilan auki ja avaan uuden ikkunan, ja NYT alkaa 'vapaus'. Yleensä käyn vielä RR:ssä, tietyssä chatissa ja tietysti vuodatus.netissä, jossa pidän blogia. Kirjoittelen sinne vastaukset kommentteihin - jos niitä on tullut - ja ehkä blogiakin päivittelen. Yleensä käyn vielä katsomassa GD:n kotisivuilla, uusimmat kuvat ja uutiset katson.

Enpä oikein muuta, ihmettelen vain, miten viihdyn parilla sivulla tuntikausia. :D

Poissa Vadelmafairy

 • Metalfairy
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Poissa 11.8 asti
Nettirutiinit
« Vastaus #97 : Kesäkuu 30, 2006, 12:06:25 »
Minullakin on omat nettirutiinini (vaikkakin aika yksinkertaiset sellaiset. Aina, kun tulen internettiin minun on aivan pakko mennä käymään J.K. Rowlingin virallisilla sivuilla (www.jkrowling.com), koska minä kyttään Tarvehuoneen ovea (ärsyttää niin pirusti, kun meni viime kerralla W.O.M.B.A.T -testi ohi).
No, toisena minä avaan Msn Messengerin (www.messenger.com), koska haluan tietää ketkä kavereistani ovat online, ja keskustella heidän kanssaan.
Hei tämän jälkeen menen HP-fanien sivuille (hpfanit.vuotis.net) tarkistamaan uusimmat uutiset yms. Ehkä myös kommentoin jotain.
Ja viimeisimpänä, vaikkei suinkaan vähäisimpänä, tulen Vuotikseen ja kiertelen ja kaartelen täällä ympäriinsä kommentoimassa. :)
Life is only a flash of light in this darkness. Love is only a faith for tomorrow with you.
Or then not.

Fress

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #98 : Heinäkuu 08, 2006, 20:45:32 »
Ekana käyn yleensä Lemmikkifoorumissa, missä olen keskustellut jo kauan. (http://www.webduo.fi/lemmikit) ja varmaan toiseksi käyn yleensä Puput.netissä (http://www.puput.net), ja sitten parhaassa parhaassa vuotiksessa. ;) Ja välillä jaksan piipahtaa Irc-Galleriassakin.

Sitten vapaaseen surffailuun, eli käyn vähän kaikennäköisillä sivustoilla, mitä eteen sattuu ja mitä kiinnostaa. Sekä aikaani kulutan välillä myös ficcien lukemiseen. (;

Samalla myös olen MSN Messengerissä keskustelemassa kavereiden kanssa. Se sujuu tässä samalla kun surffailee.

Poissa Founa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Nettirutiinit
« Vastaus #99 : Heinäkuu 09, 2006, 00:11:01 »
Yleensä kun istun tähän kovaan ja inhottavaan tietokoneemme tuoliin, avaan ensimmäisenä MSN Messengerin, jossa katsastan ketä on paikalla ja aloitan keskusteluja sitten sen mukaan. Ei liity varsinaisesti nettiin, mutta sen jälkeen avaan Winampin, jolla kuuntelen musiikkia. Ensimmäiseksi riennän yleensä Vuotikseen tarkistamaan uusia viestejä ja siinä sitten kuluukin aika paljon tuota aikaa . Jos sen jälkeen olen (Eiei, en ole riippuvainen!)vielä koneella, tarkistan Disco Ensemblen (ja joskus kyllä muidenkin bändien) kotisivuilta (http://www.discoensemble.com) päivitykset, ja sitten joillain muilla sivuilla, mm. Irc-galleriassa käyn.
i am my own life, own harm

Tennari

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #100 : Heinäkuu 27, 2006, 13:00:43 »
Yleensä menen ensin tallini.fihiin. Sitten avaan kolme muuta ikkunaa, tulen joko vuotikselle tai muulle kivalle foorumille.
 No sitten jää vielä yksi ikkuna, sillä menen yleensä johonkin, ei ole mitään yleistä järjestystä.
 Sitten kun alkaa kyllästyttää, vaihdan vain sivustoa. : D

Poissa innna

 • vuotislapsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • kun olet kohdallani viulut soittavat taustalla
 • Tupa: Korpinkynsi
Nettirutiinit
« Vastaus #101 : Heinäkuu 27, 2006, 13:56:55 »
Koneelle istahtaessani täytyy ensin saada taustarakenteet kuntoon. Ensimmäisenä avataan putty, ja vaikka ilmoitus uudesta mailista olisikin tullut, katson kuitenkin ensimmäisenä irssin. Selaan ikkunat, joissa minua on hilightattu ja ilmoitan privaattikeskusteluihini olevani paikalla (/away-komento luonnollisesti käytellään myös jos itseni olen poissaolevaksi säätänyt). Sitten, kun olen varma että olen taas perillä irkin topiikeista, siirryn lukemaan nopeasti mailini lyseon mailiboksista. Jossain kohtaa tässä aukaisen winampin ja laitan jotain musiikkia soimaan (ei varsinaisesti nettirutiini mutkun!) ja aukaisen Operan. Lisäksi taustalle avataan spider-pasianssi. Nyt tarkistetaan irkistä, jos sinne olisi pastettu mielenkiintoisia urleja, ja katsotaan ne nopeasti läpi (#cuiq-kanavan linkkejä en katso! (ja tiedän tämän kiinnostavan teitä)). Sitten suljetaan tämä väliaikaistabi ja avataan uusi (joo, tässä ei ole mitään järkeä. En ymmärrä miksi teen näin), jolla käydään tarkistamassa galleria ja ircquotes. Jos olen ensimmäistä kertaa koneella sinä päivänä, käyn katsomassa myös Sosiaalisesti rajoittuneet ja ljsecretin.

Nyt taustatyö on tehty, voin aloittaa vapaan surffailun. Käyn kuitenkin ensin Vuotiksessa katsomassa Ilmoitusasiat (ja Vakavat, jos niissä jotain mielenkiintoista on). Käyn myöskin katsomassa Livejournalista friend's pageni ja maanantaisin käyn yleensä kurkkaamassa last.fm:n.

Tässä välissä tulee yleensä pieni stoppi, ja pelailen hetken spider-pasianssia ja yhden tai kaksi tavallista pasianssia. Sitten saatan hetkeksi syventyä Vuotikseen tarkemmin, käyn yleensä tarkistamassa nuo aktiviteettiosiot tuolta alhaalta ja Muun viihteen. Toisinaan lukaisen jotain kiinnostaan Elokuvista ja TV:stä, samoin kuin Keskusteluista, Kirjallisuudesta ja Ennustuksista. Kaiken tämän välissä käyn tietenkin tarkistamassa irkkiä ja ploppailen välillä siellä. Kyselen, mitä on täksi päiväksi ja hengaileeko joku kanssani.

Toisinaan käyn katsahtamassa yhden kaverini vieraskirjan (en tiedä miksi) ja käyn uudestaan galleriassa.

Jos kyllästyttää eikä irkissäkään kukaan turise mitään, kulutan lisää sosiaalipornoa (Tunnustusten luola, postsecret.blogspot.com, ljsecret, jne jne). Samaan aikaan tietenkin tarkistelen asiaa jos toistakin wikipediasta, tarkistelen sanoja tai etsiskelen biisien lyriikoita (tämä tosin vähentynyt evillyricsin jälkeen).

Ai niin, meinasin tyystin unohtaa. Yleensä jossain vaiheessa livejournalin kohdilla muistan kirjautua sisään messengeriin, josta yleensä tarkistan samalla onko ihmisiä paikalla. Saatan jopa aukaista keskustelun tai kaksi :o.

Koneella on aina tekemistä, enimmäkseen kiitos pasianssien, irkin ja messengerin takia. Ja kyllä sitä aina keksii jotain selattavaa muutenkin. :)
"Somewhere, something incredible is waiting to be known." - Carl Sagan

Poissa blue kelpie

 • avaimen haltia
 • Vuotislainen
 • elämä on kovaa käytä avainta
rutiinini..
« Vastaus #102 : Heinäkuu 27, 2006, 15:29:07 »
Haen kupin kaakaota ja istun koneelle ensin avaan osotteen www.you tube .com ja vilkuilen että onko ketään kommentoinut videoitani ja onko kamut kirjoitelleet lisää ja katselen muutaman videon joko favoriteistani joita on jo vähä päälle 200 tai etsiskelen uuden videon haun perustelleella

Sitten siirryn www.harrypotter.com ja katselen vähän kaikkea mummuassa päivän profettaaja sitten käyn vilkaisemassa olenko saanut uusia kortteja ja www.veritaserium.com uusimpia tietoja potter mailmasta

seuraavaksi käteni suhaavat ostteen www.vuotis.net ja täällä taas vilkuilen onko tullut uusia viestejä ja kirjoittelen joihinkin juttuihin mitkä kiinostavat minua
 Sitten kun olen käynyt noissa menen www.neopets .com en voi sille mitään ne ovat vaan niin söpöäjä

Noide lisäksi käyn katselemassa uusia juttuja www.google.fi esim kuvia netti juttuja ja kaiken laísta tietoja

Käyn myös sivuilla: www.rakkausrunot.fi , www.animelehti.fi ja www.polluxinfo.com
dataa kotona ja koulussa

Poissa Rex

 • Vuotislainen
Nettirutiinit
« Vastaus #103 : Heinäkuu 28, 2006, 12:32:10 »
Elikkä, tämä on todella vanha tapa minulle, teen tämän lähestulkoon aina.
Avaan koneen. Menen nykyisin kirjanmerkeistä Harry Potter-faneihin, ja katsastan uusimmat uutiset ja muut uudet jutut. Joskus saatan jäädä sivustoa selailemaan mutta yleensä etusivun katsottuani menen Vuotikseen. Katson usein vain Harry Potter-ficit-osaston, onko Memoryyn tullut jatkoa tai kenties Nukutaan-ficciini kommentteja. Tämä on rutiiniosuus, sitten ei koskaan tiedä mutta menen yleensä IRC-galleriaan katsomaan kommentteja. Olen siellä ehkä hetken... Findancen sivuilla olen alkanut käymään aika rutiinilla ja Starassa käyn joskus.

Poissa Crying

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Whii
 • Tupa: Luihuinen
Nettirutiinit
« Vastaus #104 : Heinäkuu 28, 2006, 12:43:38 »
Ensimmäisenä tulen aina Vuotikseen, sitten on pakko mennä finfanfuniin katsomaan onko tullut jatkoa suosikkificeille. Yleensä tässä kohtaa katson onko tullut sähköpostia ja sitten menen Youtuben sivuille katsomaan jotain videoita...Loppuajan menen sinne minne sattuu:)
And they dream in their sleep

Säävirkku

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #105 : Marraskuu 05, 2006, 20:06:42 »
Ensimmäisen koneen avattuani vartoan että virustentorjuntaohjelma ilmoittlee olemassaolostaan, sitten avaa sipsisätin (Sipsisimsin chatin), firefoxin ja mesen. Netissä sitten tarkastan ensin Radolan, gallerian (Irc-gallerian siis, jokainen varmaan tietää jo linkin), luukku.comin, muutaman muun foorumin, mikä milloinkin, ja sitten loppuvapaa-aikani istun koneella ja höpöttelen mesessä.

nicole gabriela

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #106 : Tammikuu 20, 2007, 12:12:11 »
Ekana aukeaa kotisivuni www.hp-fanit.vuotis.net. Sen jälkeen klikkaan itseni molemmille sähköpostipalvemilleni,
jonka jälkeen hoidan "pakkotyöni", läksyjen ja tapahtumien päivittämisen luokkani nettisivuilla. Joskus tuli epähuomiossa sanottua, että voin ottaa tuon "pikkuhomman" noiden sivujen johdossa. Sen jälkeen käyn kaikilla foorumeilla joissa olen rekisteröitynä ja sen jälkeen jos aikaa/halua vielä on, laitan luokkani kotisivuille muuta ekstraa. Kaiken tämän ohella ehdin myös mesettää paikalla olevien kavereiden kanssa.

Arfalaswen

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #107 : Tammikuu 20, 2007, 13:55:23 »
Eli nettirutiinit ovat itselläni seuraavanlaiset:

- Aivan ensin päivitetään virustentorjuntaohjelma
- sitten avataan etusivu (kotisivu) netissä
- jonka jälkeen klikataan suosikeista HP -Fanit ja katsotaan uudet uutiset
- tämän jälkeen tsekkaan yleensä ylen tai mtv3 nettisivuilta uutiset

Tässä kaikessa kuluu aikaa n. 5-10 minuuttia.

Kun nämä on tehty aloitan "vapaan surfailun" johon liittyy yleensä Vuotis, ja muut HP -aiheiset sivustot, joista etsin ficcejä yms.

-Arf

Poissa Zelen

 • Uneton
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #108 : Tammikuu 20, 2007, 14:02:57 »
Nettirutiineja... No jaa, onhan niitäkin vähän kertynyt tässä vuosien aikana. Ennen tuli selattua verkkoa hirveän vapaamielisesti ympäriinsä ja kerättyä linkkejä sieltä täältä, mutta tätä nykyään pyörin oikeastaan vain muutamilla sivuilla. Nyt kun tuota kerääntynyttä linkkipinoa katselee, tulee väkisinkin miettineeksi onko niistä koskaan todella hyötyä. Epäilen.

Ensimmäisenä tarkastan aina sähköpostin. Viesteistä hoidan ensimmäisenä Vuotista koskevat asiat kuten yksityisviestit ja käyn lukaisemassa vastaukset niistä topikeista, joita seuraan melko aktiivisesti. Tämän jälkeen hoidan muut viestit esim. tarkastan paikkavahdin tarjonnan, luen Inuyashaa koskevat tuoreet uutiset Japanista, poistan kasan roskapostia jne. Tähän menee parhaimmillaan aikaa 30min tai enemmän. Ajankäyttöni sähköpostia koskien riippuu täysin päivästä. Lauantai ja sunnuntai ovat rauhallisinta aikaa.

Sähköpostin jälkeen en tee juuri mitään erikoista netissä. Vuotiksen lisäksi tarkkailen paria muuta foorumia, joita kaikkia selailen melko aktiivisesti. Satunnaisesti käyn lukaisemassa muutamia ficcejä eri sivustoilla ja kommentoin, mikäli teksti herättää minussa kiinnostusta tai kirjoittaja itse pyytää henkilökohtaisesti (siis sähköpostin tai messengerin kautta).

Vasta näiden rutiinien jälkeen alkaa "vapaa surffaus", joka rajoittuu lähes poikkeuksetta tarpeiden mukaan.

« Viimeksi muokattu: Tammikuu 20, 2007, 14:13:19 kirjoittanut Zelen »

Poissa tuulilukko

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • My gift of silence
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #109 : Tammikuu 20, 2007, 15:28:16 »

Oma netinkäyttöni on niin rutinoitunutta että en oikeastaan edes osaa surffailla missään muualla kuin niillä sivuilla, joita olen tottunut käyttämään. Kaikki alkaa aina aamulla selaimen avaamisesta ja yliopiston sähköpostin tarkistamisesta. Samaan aikaan toisessa tabissa luetaan päivän sarjakuvat. Tämän jälkeen satunnaisessa järjestyksessä päivän ruokalistat, livejournal, greatestjournal ja irc-galleria. Sitten siirrytään foorumeihin, lähinnä tarkistan vain vuotiksen päälisin puolin ja takethattv:n foorumin vähän tarkemmin uusien kuvien ja informaation osalta. Jos mieleen tulee saatan tarkistaa telkkariohjelmat, mutta aina ennen kouluun lähtöä tarkistetaan Turun sää.

Suurin osa ajastani netissä menee edellä mainittuihin asioihin tai sitten pelaan jotain turhaa peliä (dicewars, bubbels, zookeeper jne.) irkkauksen ohessa. Ei hääviä ole nörtin elämä. :)
Breathe in, who knows how long this will last..

Craps.

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #110 : Tammikuu 21, 2007, 19:43:51 »
Yleensä olen galleriassa,koirat.comissa, täällä ja miniclipiss.
Välillä alan googlettamaan ja "eksyn" tunniksi :D

untitled

 • Ankeuttaja
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #111 : Tammikuu 24, 2007, 14:36:21 »
No eipä sitä tule paljoa surffailtua uusilla sivuilla. Yleensä luen sähköpostin ja käyn muutamalla muulla sivulla.
Ei ole juurikaan pakkomielteitä, paitsi vastata MBnetin päivän kysymykseen.

Poissa Asoalian

 • : W
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #112 : Tammikuu 24, 2007, 14:45:36 »
Yleensä aina ensimmäisenä menen IRC-Galleriasta kommentit katsomaan. Jos ei ole tullut yhtään uusia/kukaan tuttu ei ole online-tilassa, kirjaudun ulos ja jatkan matkaa, jos taas on, avaan uuden ikkunan ja menen sillä muualle, toisella jään Galleriaan. Yleensä Gallerian jälkeen matka jatkuu Hevosinfo-nimiseen foorumiin, sieltä luen uudet viestit, vastailen aiheisiin jos on jotain sanottavaa ja teen moden velvollisuudet jos jotain tekemistä on. Nuo kaksi ovat ensimmäisinä siksi, että niissä yleensä se käynti on vain nopea ja lyhyt, sen jälkeen menen sellaisiin paikkoihin joissa yleensä viihdyn pidempään.

Hevosinfon jälkeen vuorossa on yleensä Vuotis. Sitä selailen jonkun aikaa, jonka jälkeen menen KOPS-foorumille. Siellä vastailen viesteihin sun muuta jos on jotain sanottavaa, ja joskus jumitan siellä aika pitkäänkin. Viimeisenä kiertelen ne pari ropea läpi joissa pelaan, vastaan niihin peleihin joissa on vuoroni jos jaksan (aina ei kyllä jaksa : >) ja sen jälkeen, kun kaikilla vakiosivuilla on käyty, palaan joko KOPSiin tai Vuotikseen kiertelemään. Pari tuntia tuohon yleensä menee, ja mitään surffailua uusille sivuille en yleensä harrasta. Olen tapojeni orja.
"You think that's hard? Try auditioning for Baywatch
and being told they're going in another direction."

Poissa Huhutar

 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Henkilö, jota ei tunnista ilman teekupposta
  • Livejournal
 • Pottermore: dustpatronus46
 • Tupa: Puuskupuh
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #113 : Tammikuu 28, 2007, 15:34:32 »
Kyllä minulla on nettirutiineja, mutta niiden järjestys vaihelee yleensä mielialan ja tarpeide mukaan.
Yleensä ensimmäisenä katson hotmailin sähköpostini ja katson onko siellä valitksia kirjastolta. Messenger ilmoittaa uusista sähköposteista ja jos se ei ilmoita niin sitten avaan suoraan selaimen.

Yleensä katsastan ensimmäiseksi eri paikkakunnalla asuvien kavereiden kuulumiset, livejournalista. Se pitää ehdottomasti tehdä siksi, koska kärsin erittäin kovasta ikävästä kavereitani kohtaan ja pakkohan se siis on hoitaa ensin. Päivitän myös omat kuulumiseni, jos minulla on jotain kerrottavaa, se voi viedä aikaa kivasti.

Kun saan ne luettua siirryn irc-galleriaan, katsastan kommentit ja vastaan niihin ja katsastan yhteisössä käydyt keskustelut sekä että onko kavereilla uusia kuvia.

Seuraavaksi seuraakin vuotis, jonka rutiineihin kuuluu katsoa onko syntynyt uusia mielenkiintoisia keskusteluja jne, kuten luultavasti tiedätte.

Perus rutiineiden kesto riippuu siitä, kuinka paljon kaverit ovat entryjä kirjoittaneet, päivitänkö journalin itse ja kuinka paljon kommentteja on tullut tai vuotiksessa uusia viestejä. Mutta uskoisin että tunteroinen venähtäisi tähän. Tämän kaiken jälkeen alkaa vapaampi surffailu johon kuuluu galleriassa maailman teinein homma, kommenttikyttäys ja muille kommentointi jos on asiaa. Vuotiksessa pörräilen ympäriinsä ja kerron omia mielipiteitäni, kuten varmaan tiedätte. Lempibändejen sivut käyn katsastamassa silloin tällöin, eli keikat, kuvat ja vieraskirjat. Netistä katson myös juna ja bussi aikataulut silloin tällöin, sekä varaan kirjaston kirjoja. Mutta näitä "vapaampia" juttuja en joka kerta välttämättä ehdi tehdä, tai edes tarvi tehdä.

Sauerkraut

 • Ankeuttaja
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #114 : Tammikuu 28, 2007, 15:45:14 »
Nettirutiineja on minullakin. Kaikki tärkeimmät sivut, joilla joka kerta käyn, näkyvät kätevästi tuossa kirjanmerkeissä näytön ylälaidassa. Siellä ovat mm. pari foorumia, Mikseri, Last.fm, Euro Bill Tracker, sekä muutama hyötylinkki (Google, YouTube, Ilmainen Sanakirja..), ja tietysti linkki eräälle Galleriasivulle (enkä nyt tarkoita omaani, sellaista kun edes omista). Näillä sivuilla käyn ensimmäiseksi joka ikinen kerta, kun avaan koneen.

Nettirutiinini ovat vaihtuneet paljoltikin tässä vuosien kuluessa. Välillä sivuja on monia kymmeniä, toisinaan vain muutama. Ainoat, jotka ovat pysyneet rutiinikierroksella mukana alusta alkaen, ovat luultavasti nuo muutamat foorumit.

Berry Icewand

 • Ankeuttaja
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #115 : Tammikuu 29, 2007, 18:26:24 »
Nettirutiini? Minullako? Kyllä! Siis ehdottomasti Kyllä.

Aluksi avaan tietenkin netin. Sitten IRC-Galleria auki, ja katselen mahdolliset uudet kommentit, kavereiden uudet kuvat ja blogimerkinnät. IRC-Gallerian jälkeen on Popomundon vuoro. Uudet viestit ja hahmon voinnin tarkistus. Ja lopuksi vuotiksen uudet viestit ja muut sellaiset.
Tähän rutiiniin kuluu noin 5min, joskus hiukan enemmänkin.
Sitten alkaa vapaa surffailu, johon saattaa kuulua eri foorumeiden ja keskustelupalstojen tarkistelua sun muuta, joskus pelailua, kuvien muokkausta sun muuta sellaista. Riippuu paljon päivästä.

Yleensä vieressä soi musiikki.

Nettirutiinit on itseasiassa aika rasittavia, kun ne on aina jotenkin niin... Pakollisia! No juu, ehkäpä minä pysyn hiljaa..

Poissa Starpiks

 • ヘルムットじゃないよ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • "Olette sangen rumia ollaksenne keijuja"
 • Tupa: Puuskupuh
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #116 : Tammikuu 30, 2007, 16:07:17 »
Kyyyllä minultakin nettirutiini löytyy. Ensin pitää tarkistaa keskustelufoorumit, yleensä pyrin tarkastamaan Vuotiksen ensin, koska en yleensä tarkista täältä muuta kuin yksityisviestit (:P), mutta uuden Vuotiksen myötä olen sitten muutenkin laahaillut täällä. Sitten menen ihku-pihku-raksu-paksu-inhoan-tätä-foorumille, jota en mainosta, sillä en halua lisää suomalaisia sinne (mwahahah >:]), ja siellä sitten pörrään yleensä kauan. Sitten katsomaan jos on muita sivuja auki (Opera avaa automaattisesti auki jätetyt välilehdet käynnistettässä) ja sitten joko lukemaan Uutisia tai Quoteseja tai muuta mukavaa.

 Ooh, miten unohdin? Toki laitan mIRCin päälle ja MSN:n. mIRC tosin harvemmin menee päälle kouluaamuna, iltapäivällä kyllä. MSN menee päälle, yleensä Offline-tilassa tosin ensin.
"The shortest verse in the Bible is, "Jesus wept". The only thing wrong with it is the past tense." -Fred MacIntire, Something Positive

No oonhan mä sentään sukua insinöörille... *pnish*?

Poissa Gawd

 • Riistaeläin
 • Vuotislainen
 • Perkele.
  • Kaniinin
 • Tupa: Mary Sue
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #117 : Helmikuu 05, 2007, 22:32:38 »
Vietän netissä aika paljon aikaa, ottaen huomioon paljon minulla sitä ylipäänsä on turhuuksiin jakaa.

Käyn Vuotiksessa ja katson kirjoituksia ja piirustuksia, kommentoin joskus, katson olisiko kukaan kommentoinut minulle. Tiedän ettei ole mutta tapa kun tapa. Käyn sähköpostilla, piirityönjohtajalta tulee joskus (tärkeitä?) viestejä. Katson läpi nettisarjakuvani jotka päivittävät sinä päivänä - seuraan niin monia että joka päivälle riittää yleensä ainakin yksi. Wikipediatan jotain, koska on aina jotain mitä tahdon tietää. Tuijotan notPr0nin kuudetta tehtävää epätoivoisena. Luen LiveJournalista kavereideni avautumiset ja avaudun joskus itsekin. Luen Vuotiksessa keskusteluja jos jaksan.
Ainakin pari kertaa viikossa keksin jonkin uuden fandomin, ja etsin niin kauan että löydän siitä loistavan ficin. Minulla on suosikeissa monia hyviä reccaajia joilla on sama maku kuin minulla, livejournalissa tai omilla sivuillaan, käyn joskus katsomassa heiltä. Seuraan paria WIP ficciä eri fandomeista, käyn aina silloin tällöin katsomassa onko niihin ilmaantunut mitään uutta. Olen seurannut joitakin jo parikin vuotta - lukujen ilmestymistahti on siinä parin kuukauden välein - joten ymmärrettävästi en niitä ihan joka päivä käy katsomassa. YouTubessa käyn katsomassa intressantteja huvittavuuksia silloin tällöin.

Emt. Kaikenlaista.

Poissa Sindarwe

 • Trapetsitaiteilija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Skitsofreeninen Kumiankka
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #118 : Helmikuu 05, 2007, 23:05:14 »
Avaan selaimen, kirjaudun meseen. Ensiksi kotisivu pamahtaa päälle. Ja arvatkaapa mikä se on? No Vuotis. Seikkailen sitten 10 min - 3 tuntia täällä Vuotiksen ihmeellisessä maailmassa, kommentoin välillä jos jaksan, luen keskusteluja, vastaan yksäreihin, yms kunnes lopulta lähden vaeltamaan eteenpäin. Irc -galleriassa käyn tarkistamassa kommentit, kavereiden kuvat ja niinpoispäin. Galleriassa en vietä paljoa aikaa, korkeintaan puoli tuntia. Seuraavaksi ajaudun väistämättä Loftikseen, jossa kommentoin vähän aikaa ja luen Lotr - ficcejä ajankuluksi. Loftiksen jälkeen, käyn katsomassa salakuunneltua.fissä, jos olisi tullut uusia, meheviä salaakuunnelmia. Jos on, niin luen ne. Väistämättä ajaudun myös FFF:ään eli FinFanFuniin  lueskelmaan ficcejä. Siellä sitten aika kuluu ja kuluu.. FFFn jälkeen käyn tarkistamassa pari pientä foorumia, ja niihin kirjoittelen aikani kuluksi. Ja odotan vastausta kirjoitettuihin runoihin ja novelleihin. Viimein pääsen sähköposteihini. Tarkistan lähetetyt viestit, ja vastailen, ja poistan roskapostia. Lopulta piitkän rutiinikierroksen jälkeen lähden pois, tai aloitan vapaamman surffailun eri pelisivustoissa, ei - niin - tärkeillä foorumeilla yms.

Nettirutiinit kyllä välillä vähän ärsyttäviä, rasittavia ja aikaavieviä. Kierrokseen kun saattaa mennä koko ilta/aamu/yö/päivä, tai sitten korkeintaan tunti, jos on muutaelämää. Jos ei niin...

.. Ja toisaalta ne luovat tietyn turvallisuuden tunteen, kaikki on kunnossa, minulla on elämä, osaan kirjoittaa. Ja ei ainakaan aika tule pitkäksi netissä :DJos vain, jos vain. Vastaa ei kuu; siihen aurinko ja mennyt heijastuu. Rohkeasti, susi, käänny, jaksa vain. Lennä, pieni lintu, taivaalle, ainoain.
Louis Sachar, Paahde

Arpi

 • Ankeuttaja
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #119 : Helmikuu 06, 2007, 17:23:04 »
Minulla on tasan yksi rutiini. Ja se on se että tulen vuotikseen. Vuotiksessa luen sähköpostini ja alan selata keskusteluja ja ficcejä. Muualla netissä en ole edes paljoa. Jos käyn  muualla olen ii2:sessa.

Poissa uimaintiaani

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #120 : Helmikuu 06, 2007, 18:19:21 »
Minulla on muutama nettirutiini.

Kun avaan tietokoneen, avaan myös messengerin. Jos siellä ei ole onlinessa ketään, kelle olisi asiaa, vaihdan tilani offlineen. Messenger ilmoittaa myös hotmailin sähköposteista, ja jos niitä on tullut, käyn lukaisemassa ne.
Kun avaan netin, yleensä kirjaudun ensiksi sisään ii2:seen (sillä meillä se on etusivuna). Jos ei ole tullut uutta kommenttia, kirjaudun suoraan ulos. Mitään en siis siellä tee.
Seuraavaksi vaihdan osoitteen Vuotikseksi. Jos ei ole tullut uusia yksäreitä, lähden katsastelemaan Muu viihde- tai Musiikki- osastoja. Sen jälkeen lähden katsastelemaan muita osastoja, lukemaan keskusteluja ja vastaamaan niihin, lukemaan ficcejä, ym. ym.. Vuotiksessa meneekin sitten aikaa 15 min. - 3 tuntia, vähän vaihtelee :)
Jos haluan käydä katsomassa toisen sähkäriosoitteeni viestit, avaan uuden lehden, Vuotista en sulje.
Ja silloin kun on aikaa, lähden vielä seikkailemaan imnotokay.netiin, sielläkin saattaa aikaa kulua, jos lueskelen paljon keskusteluja ym.

Että tälläistä.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 06, 2007, 18:24:00 kirjoittanut uimaintiaani »

Poissa Ginger

 • Tyy
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Melko yksinkertainen
 • Tupa: Puuskupuh
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #121 : Helmikuu 07, 2007, 09:12:31 »
Kai minullekin on pinttynyt muutamia tapoja (kiellän niiden olevan neuroottisia)...

Koulun koneella en sitä paljon harrasta, mutta kotikoneella googletan aina ensin sade ja pilvialueet, mikä tuli joulun alla lumesta haaveillessa tavaksi. Tsuumaan mitä keliä lupailevat viikolle ajattelematta sitä sen enempää.
Seuraavaksi näpyttelen itseni Vuotikseen. Joskus tarkastan paikat ihan vain vieras-moodissa, yleensä rekkaudun suoraan sisään. Tarkastan aina omat ficcini ja kuvataiteeni kommenttien varalta, sitten vierailen Luomisen tuskassa katsomassa, mitä taiteilusta puhutaan. Saatan myös tsuumailla läpi keskustelualueen topsuja.
Tämän jälkeen löydän itseni luultavasti HP-faneista tarkastamasta uutisia. Jos olen julkaissut ficin vastikään Finissä, menen sinne seuraavaksi ja teen samat rutiinit mitä Vuotiksessa. Pakonomaisesti tarkastan myös molemmat blogini ja menen sitten galtsuun katsomaan, miten keskustelut ovat milloinkin edenneet.
Mikäli kyseessä on lauantaiaamu, haen lopuksi googlella NBC:n Days of our Lives sivut ja käyn vilkaisemassa, mitä sarjassa tapahtuu Jenkkilän mittapuun mukaan.

Siinäpä minun rutiinini. Ajattelin niitä olevan jopa enemmän :D
Those who don't believe in magic will never find it.
~ Roald Dahl ~
Ikuisuusprojekti

Poissa Devia

 • Matami Toheloitsija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Enkelipiru
  • Devia
 • Tupa: Tuvaton
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #122 : Helmikuu 07, 2007, 10:06:33 »
Ensimmäiseks kun netin saan päälle, niin aukee mese. Sieltä katon ketä on paikalla, onko tullut sähköpostia. Seuraava vaihe on katsoa gallerian uudet kommentit, sitten riippuen päivästä (kommenttian lukumäärästä), vastailen niihin ja ehkä voin muutaman kaverin kuvat katsoa onko tullut uusia vai ei. Seuraava vaihe onkin sitten vuotis!! Katson uudet viestit ja joskus vastaan, luen tai vain selailen viestejä läpi.

Sitten tulee vapaata surffailua. Joskus omia sivuja muoksin. Sitten voin kirjoittaa blogia, lj:tä, sähköposteja. Seikkailla erilaisilla HP sivuilla. Riippuu aina niin päivistä.

Poissa Tia-Maria

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #123 : Helmikuu 07, 2007, 10:18:48 »
Minullakin niitä rutiineja on. Ensimmäisenä katson uusimmat uutiset HP-faneista ja sitten menen Finiin. Finin jälkeen onkin sitten cartoondollemporium.comin vuoro. Sen jälkeen Vuotiksesta uusimmat jutut ja lopuksi naruto.fi. Sen jälkeen aloitan vapaan surffailun jos jaksan!
Se hyvä puoli tuossa rutiinissa on, että olen niin tottunut siihen, että kierroksen läpikäyminen kestää enää n. 15 minuuttia! :P

McAny

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #124 : Huhtikuu 08, 2007, 01:01:24 »
Aina ensimmäiseksi säntään Sims2-pelille tarkoitetulle fanisivulle ja toisellekin peliin tarkoitetulle foorumille. Näissä kahdessa on ensin pakko käydä. Muissa en oikeastaan käy; täällä käyn melko harvoin, mutta Memory-tarinaa luen vähintään pari kertaa viikossa(juuri tänäänkin luin.. joo, tosi kiinnostava tieto). Vaikkei nyt tämä liitykään suoraan nettiin, avaan aina Messengerin tarkistaakseni onko siellä kavereita paikalla - netti -tai oikeita.

Poissa Hirmu

 • Kirjekyyhky
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Teepannu on muuttunut mäyräksi!
 • Pottermore: FlightLumos2
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #125 : Huhtikuu 08, 2007, 10:19:29 »
Joo, nettirutiineja minullekin on ehtinyt muodostua...

Eli ensin pitäää tarkistaa sähköposti, koska... Ömm, en tiedä, siinä ovat kaikki tärkeimmät jutut tai jotain... ^^' Noh, joka tapauksessa, seuraavaksi kipitän (virtuaalisesti) Hp-faneihin lukemaan uusimmat uutiset ja päivitykset - täytyyhän Harry Potterista nyt olla ajan tasalla! Vasta sen jälkeen annan itselleni luvan tulla Vuotikseen lukemaan uusia viestejä ja muuta sellaista.

Kuten jotkut ovat tuolla sanoneet, minunkaan netinkäyttööni ei taida muuta kuulua, kuin rutiineja. ^^; Tosin jos on tylsää, eksyn usein surffailemaan muuallekin, kuin Vuotikseen.

Poissa Lilo

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #126 : Huhtikuu 08, 2007, 12:06:52 »
Aloitan nyt tämän lyhykäisen sepustuksetn yleensäkin koneelle tulosta.

Avaan Messengerin, joskus myös irkin, sitten katson sähköpostit Thunderbirdistä ja jätän sen auki, mikäli uusia viestiä on tullut. Sitten aukaisen Firefoxini, jonka etusivuina on Vuotis ja mukautettu Google. Googlesta katson Mikrobitin ja Iltasanomien mahdolliset uudet aiheet, ja sitten siirryn joko IRC-Galleriaan, blogiini tai vieraskirjaani katsomaan, onko tullut uusia kommentteja tai viestejä. Mahdollisesti vastailen niihin, ja sitten siirryn Vuotiksen pariin.
Tsekkaan, onko tullut yksäreitä, sitten siirryn sivun alalaitaan katsomaan, onko uusia miittejä, ja merkitsen kaikki viestit luetuksi. (Minua ärsyttää, kun en ole lukenut paljon mitään, on mukavempaa kun kaikki ovat saman värisiä. 8D) Tämän jälkeen on vuorossa vapaampi surffailu, joka alkaa lähes aina blogien lukemisella, parin kotisivun vieraskirjan selauksella. Sitten on Vuotiksen lukeminen, sähköposteihin vastaileminen, kotisivujen teko, HP-faneja, roolipelejä, muita foorumeita, enemmän meseilyä ja kaikenlaista normaalia.

Joskus ihmettelen, miten aina olen koneella niin kauan, kun en yleensä keksi, että mitä minä teen tuolla rutiinien jälkeisellä ajalla... Nyt osasin luetella aika paljon kaikkea, ja lisää tulee koko ajan mieleen, ja joudun muokata. 8D
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 08, 2007, 12:22:31 kirjoittanut Lilo »

Poissa Steelsheen

 • Narsissisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • not your girl
  • Imaginary
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #127 : Huhtikuu 09, 2007, 16:16:38 »
Minulla on kovat rutiinit, ja harvemmin harrastan "vapaata surffailua" lainkaan, näidenkin kanssa vierähtää niin paljon aikaa ^^

Etusivuinani aukeavat Vihreä Lohikäärme, Vuotis ja Risingshadow, joihin kirjaudun kaikkiin sisään, ja yleensä nykyään aukaisen vielä Last.fm:n ja blogini siihen viereen. Luen foorumit "läpi", siis kaikki minua kiinnostavien aiheiden uudet viestit, ja kirjoittelen mahdollisia vastauksia. Alan mahdollisesti kirjoittaa uutta blogimerkintää ja vilkaisen, ovatko kuuntelutilastoni päivittyneet.

Foorumeiden lukemiseen menee kohtuullisen rutkasti aikaa, ja jos sitä jää, piipahdan vielä Galleriassa, mailissani ja eräällä pienemmällä foorumilla, mutta nämäkin laskeutuvat jossain määrin rutiineiksi. Harvemmin oikeasti onkaan näiden ohella tarvetta seikkailla netissä muuten, tai jos on, niin avaan vielä pari välilehteä lisää ja hoidan asiani yhtä aikaa kaiken muun kanssa. Onneksi mesetän kenenkään kanssa harvoin, sillä tuon päälle joku keskustelu... Ei minun aivokapasiteetillani.
"If people don't know what you're doing, they don't know what you're doing wrong."

Kaalikeitto

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #128 : Heinäkuu 13, 2007, 01:49:46 »
Nettirutiinit.. Ensiksi kun saan netin auki, otan 3 sivua auki. Siten aina tässä järjestyksessä, menen demittämään. Sitten vuotikseen ja sitten galleriaan (aina en mene galeriaan)

Poissa Audra Dancer

 • Sir Emilia Sarkington
 • Vuotislainen
 • Gaze the Haze
  • Livejournal
  • Vainajala.org
 • Pottermore: HazelNight52
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #129 : Heinäkuu 13, 2007, 14:04:14 »
Nettirutiineja? No, on niitä. Ensimmäiseksi avaan Windows Media Playerin ja laitan musiikkia soimaan ja sitten auki messenger. Sitten netti. Ensimmäiseksi menen deviantARTtiin, ja vastailen siellä kommentteihin jne. Sitten on vuorossa Vuotis. Vuotiksessa vierähtää tovi jos toinenkin. Sitten mahdollisesti kirjustelen journaliani, jos on tapahtunut jotain kirjoittamisen arvoista. Tai sitten menen irc-galleriaan. Tärkein rutiini on se, että Vuotiksessa on käytävä (koska Vuotis on paras. :)) ja deviantARTissakin on pakko käydä (tai muuten hukun kommentteihin tai kuviin jotka pitää kommentoida. Tai se on kyllä vapaaehtoista mutta minä tykkään kommentoida niitä.)... Että näin. x)

~Moondancer (mustaksi maalattu ikkunalasi)

Amy

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #130 : Heinäkuu 13, 2007, 19:55:00 »
Nettirutiineja löytyy.
Kun avaan internetin, aloitussivuna on domainillani asusteleva Avril Lavigne -fanisivuni. Käyn katsomassa, onko tullut viestejä. Sen jälkeen käyn muilla suomalaisilla fanisivuilla. Yleensä sitten käyn vielä Avril-Daily.de:ssä katsomassa onko Avrilista mitään uutta. Sen jälkeen menen daretomove.netiin kuuntelemaan sieltä One Tree Hill musiikkia. Ja kun nyt olen koukussa demittämiseenkin (hyvä minä) menen demi.fihin. Sitten aloitan "normaalisurffauksen".

Poissa Nathaniel

 • melkoinen kelmi
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • neitihaamu
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #131 : Heinäkuu 13, 2007, 20:02:35 »
Kone auki ja ensimmäiseksi näyttöön tärähtää automaattisesti mese. Kirjautumaan sisään ja netti päälle. Suuntaan ensiksi galleriaan, koska siellä menee vähiten aikaa. Tsekkaan kommentit. Seuraavaksi suuntaan vuotikseen ja katson keskustelut, ficcinurkan, kuva taiteet ja TTP pelin. Samalla avaan toisen palkin, että pääsen yhtä aikaa Kylään. Lopuksi, kun olen tarpeeksi nörännyt, katson s-postin ja lyön läppärin kiinni.

Kiintoisaa vai mitä? ;)
If I'cant hear your heart beat, you are too far away

Slysann

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #132 : Heinäkuu 13, 2007, 20:44:01 »
Kyllähän näitä löytyy. :)

Ihan ensimmäiseksi tietenkin Messenger päälle, totta kai. :)
Kun avaan netin, ensimmäinen sivuni on Vuotis, joten tarkistan onko yksityisviestejä tullut. Sitten käyn katsomassa IRC-gallerian kommentit ja vastailen niihin sutjakasti (myöhemmin pidemmin :D). Seyraavaksi jatkan matkaani Mötley Crüen nettisivuille ja tsekkaan muutamia juttuja. :P
Sen jälkeen laitan yleensä musiikin soimaan, koska muistan sen aina vasta silloin. :D

Poissa Carmelie

 • menninkäinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #133 : Heinäkuu 13, 2007, 20:51:49 »
Minulla ei ole oikeastaan kovinkaan nettirutiineja, nimittäin käyn joillakin sivuilla, jos minun tarvitsee.
Mutta yleensä laitan heti musiikkia soimaan youtubissa ja yleensä käyn veoh.comissa. Välillä katson vuotiksen uudet viestit, mutta ei minulla mitään kummosempaan ole, koska surffaan netissä aika monella sivulla, enkä viitsisi listata niitä tähän XD

-Carm
xD

Phoebe

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #134 : Heinäkuu 13, 2007, 21:50:16 »
Ensimmäinen sivu jolle menen (aloitussivun jälkeen) on joko Vuotis tai Youtube. Joskus laitan myös ensimmäisenä Media Playerin päälle ja alan kuuntelemaan musiikkia. Vuotista pidän auki tässä koko ajan, samoin kuin Youtubea jos sinne menen. Myös toisia foorumeita pidän samaan aikaan auki, jos monella jaksan olla samaan aikaan. Kun olen foorumeilla lukenut uusia viestejä ja ehkä vastaillut joihinkin, avaan uuden ikkunan ja menen Irc-Galleriaan. Siellä yleensä vain luen ja vastaan kommentteihin ja katson onko kavereilla uusia kuvia. Messengerissä käyn harvoin nykyään, ennen kävin paljon useammin. Ennen kävin myös Demi.fi:ssä, sinne oli pakko mennä ensimmäiseksi. En nykyään jaksa käydä enää siellä, joten olen päässyt (onneksi) tavastani irti.

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #135 : Heinäkuu 13, 2007, 22:31:07 »
Minä katson aina aluksi sähköpostin, uusin lainat kirjastosta ja luen uutissivustoja. Vasta sitten alan seurata eri keskustelupalstoja (suomi24, vuotis, avada kedavra ja simpsonit). Tyylinäni on ns. työ-ennen-huvia eli katson aluksi kaikki tärkeimmät sivustot ennen viihdekäyttöä. Vuotiksessakin minulla on eräänlainen rutiini, aluksi katson ilmoitusasiat ja keskustelut, sitten muuhun viihteeseen liittyvä. Vasta lopuksi katson Potter-jutut ja ficit. En jaksa netissä olla pitkää aikaa joten joskus jätän vuotiskessa surffailun muuhun viihteeseen, nyt en ole moneen kuukauteen seurannut potter-juttuja.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa kirja

 • Error 404: User not found
 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #136 : Heinäkuu 14, 2007, 09:36:29 »
Minä taasen avaan kaksi ikkunaa. Ensimmäisessä menen MTV3:lle ja toisessa HPfaneihin. Hpfaneissa katson uudet uutiset ja menen foorumiin eli Vuotikseen. Vuotiksessa kurkkaan heti Näytä uudet vastaukset viesteihisi ja sen jälkeen (kun viestit on katsottu) Näytä edellisen käynnin jälkeen kirjoitetut viestit. Sitten klikkaan profiilini ja kaikki linkit ja kirjaudun niihin sisään. Mutta MTV3 ennen niitä :)
~kirja
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 30, 2008, 17:40:39 kirjoittanut kirja »
Jos lisäät tietoosi tilastoja, ihmiset uskovat sinua paremmin. Jo 96 %:ssa tapauksista!

Poissa Pau

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #137 : Heinäkuu 14, 2007, 20:39:45 »
On joo nettirutiineja. : D
Kun avaan netin, aloitussivunani on Google. Jos on jotain etsittävää, niin tietenkin sen etsin sitten ensin.
Yleensä kuitenkin suuntaan ensimmäisenä IRC-Galleriaan. Käyn katsomassa kommentit ja yleensä jätän sen päälle. Sitten avaan toisen ikkunan ja tulen tänne. Katson uudet viestit ja aiheet ja tämänkin yleensä jätän päälle. Sitten pompin gallerian ja vuotiksen välillä :'D.

// Olen saanut uusia nettirutiineja, joten tulin hieman päivittelemään. Olinkin aiemmin unohtanut mainita, että mese on tietysti kiva kaveri, joka on oikeastaan kokoajan päällä (joko onlinena tai offlinena). Nykyään gallerian ja vuotiksen jälkeen suuntaan yleensä Facebookiin, jonne on yleensä aina tullut jotain uutta. Facebook ilmoitukset valtaavat myös sähköpostini, joten jos jaksan, käyn poistamassa turhat sähköpostiviestit. Facebookin jälkeen tapana on käydä vielä Livejournalissa ja Finfanfunissa.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 27, 2008, 22:19:27 kirjoittanut yhyy »
Kusipäistä suloisin.
yhyy -> Pau

Poissa Vilena

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #138 : Heinäkuu 15, 2007, 17:35:27 »
No, kaippa niitä rutiineiksi voi sanoa, kun samat sivut tulee lähes aina tarkistettua. Kaikki niistä ovat sellaisia, joihin olen rekisteröitynyt ja haluan käydä katsomassa uudet mailit/kommentit/yksärit/viestit sivustosta riippuen. En joka kerta jaksa katsoa kaikkia, mutta yleensä aina käyn IRC-galleriassa ja Vuotiksessa, jossa tulee hoitaa myös valvojaoppilaan hommia. Myspacessa katson josko saksalainen ystäväni olisi kirjoittanut, me kun kirjoitetaan aina sitä kautta. Ja lisäksi, jos jokin ajankohtainen tapahtuma on käsillä, käyn kyseisen tapahtuman nettisivuilla katsomassa, onko tullut mitään uutta tietoa mistään. Tai jos johonkin jenkeissä pyörivään sarjaan on tullut uusi jakso, sitten saatan käydä sen sivuilla.  Minulla ei ole kauheasti tekemistä netissä, enkä saa siellä aikaani kulumaan yhtä hyvin kuin jotkut muut, ellei käsillä ole hyvän ficin jatkoa tai jotain muuta tutkittavaa. En yleensä jaksa avata esimerkiksi messengeriä, tai jos avaan, jään feikkiofflineen ja puhun ehkä jollekin, jolle minulla on jotain asiaa. Tsekkaan aina ensin ne sivut, joilla menee vähiten aikaan tai sitten ovat jollain tapaa erityisen kiireelliset. Aika ajoin rutiineihini ilmaantuu uusia sivuja, ja jotkut niistä jäävät sitten ajan kuluessa pois, mutta osa pysyy. Näihin kuuluvat lähinnä galtsu, Vuotis, Myspace ja maili.
Humor me.

Gluubori

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #139 : Heinäkuu 16, 2007, 20:53:39 »
No tietysti minulla on nettirutiineita! Käytän operaa joten eri sivujen jotka ovat samaan aikaan päällä selailu toimii helposti ja nopeasti.  Myös sivut jäävät päälle jos operan sulkee. No niin lopetan mainonnan. Elikkä sivut jotka aina ovat päällä. Ne ovat travianin ykkös, kakkos, kolmos ja speed servu. Myös vuotis on päällä. Käyn lähes joka päivä katsomassa iltasanomien sivut ja uutiset. Myös Mokoman ja Stam1na sivuilla käyn usein unohtamattakaan wikipediaa, Darklyricsiä, youtubea ja myspacea.
Ja tiedättekö mitä? Tuo oli sadannes viesti !

Poissa Stairway

 • käärmehammas
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: StoneShadow3592
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #140 : Heinäkuu 16, 2007, 22:20:20 »
tottakai nettirutiinit löytyvä!!

Ensimmäiseksi avaan MSN messengerin ja jos on joku kaveri paikalla tervehdin häntä ja sitten katsasta onko tullut postia (jos on tullut luen sen)
sitten suuntaan netissä ensimmäiseksi IRC-galleriaan ja katson onko joku viitsinyt kommentoida kuviani  ja kommentoin kavereille ja katsastan onko kukaan lisännyt kuvia.
sseuraavaksi menenkin sitten petsieen (internetin pörröisin galleria) ja katson onko kukaan viitsinyt lemmikeitteni kuvia kommentoida...ja kommentoin tosten kuvia/ juttelen jonkun kaa :)
Sitten luultavasti suuntaan itseni tänne vuotikseen katsomaan mitä kiinnostavaa täältä taas löytyilee :)
sen jälkeen mene Ari Koivusen foorumille ja katsastan sieltä keskustelut ja kirjoitan joihinkin, jos kirjoitan..
no juu..sitten rupean luultavasti surffailemaan netissä tai sitten olen youtubessa...yleensä minulla on tällöin välilehtiä auki välilehdissä on Arikoivunen.fi, vuotis, IRC-galleria ja petsie.. ja se  missä surffailen.
TÄTTÄDÄDÄÄ, TÄTTÄDÄDÄÄ!!!
All that glitters is gold.

maasu -> Stairway

Poissa Kalke

 • Lyhennetty painos
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I told you so.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #141 : Heinäkuu 16, 2007, 23:30:14 »
Todellakin löytyy. Pitäisi tappaa rutiinit ennen, kuin ne tappavat sinut, mutta nojoo.

Ihan ensimmäiseksi käyn aina katsomassa IRC-Gallerian kommentit ja kavereiden uudet kuvat ja merkinnat jne. Ikinä en muuta voi tehdä ensin.
Seuraavaksi tarkistelen Hevostalli.netin uusimmat viestit, jonka jälkeen suuntaan katsomaan Vuotiksen uusimmat vastaukset viesteihini.
Sähköpostini katson yleensä vain silloin, kun odotan joltakin sähköpostia, melko usein siis.
Niiden katsomisen hoidan Galtsun jälkeen.
Messengeriin kirjauduin aika harvoin, kuitenkin melko alussa menen, jos menen.

Välilehtiä/ikkunoita on auki todella monta kerralla, enhän malta odottaa latautumista tai odottelua missään välissä.
"A goal without a plan is just a wish."

chump

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #142 : Heinäkuu 19, 2007, 16:24:55 »
Avaan netin, kotisivuna on swapparit- yhteisö.
Kirjaudun sinne sisään, luen mahdolliset uudet yksityisviestit, selaan keskusteluja ja kirjoittelen sinne.

Sitten yleensä katson sähköpostin ja tarkastan Huuto.netin.
Seuraavaksi tulen tietenkin vuotikseen.
Sen jälkeen saatan tarkistaa onko seuran sivuilla mitään uutta.

Muuten surffailen ihan vapaasti ja palloilen jossain sivuilla.
Joskus olen mesessäkin, mutta en aina silloin kun olen koneella.

Nuo "pakolliset" rutiinit eivät vie kauheasti aikaa, ellen minä juutu jollekkin foorumille jonkun kiinnostavan viesin tms. takia.

Olen aika paljon netissä, enkä joskus tajuakkaan, että miten kauan mie oonkaan koneella.

Poissa Tinde

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #143 : Heinäkuu 19, 2007, 16:40:49 »
Yleensä, kun saan netin päälle menen meseen ja alan juttelee kavereilleni.Sitten tulen Vuotikselle keskustelemaan ja sitten alan surffailla muilla sivuilla vasta sen jälkeen.
"There's something beautiful inside you".

Poissa appelsiini

 • Kellotee
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Blubbelibum.
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #144 : Heinäkuu 19, 2007, 19:54:02 »
Avaan koneen, ja mese avautuu automaattisesti. Katson ketkä on paikalla. Avaan Internetin, ja Vuotis on kotisivuna. Katson nopeasti olenko saanut uusia yksityisviestejä, jonka jälkeen avaan uuden ikkunan, ja kirjaudun Galleriaan. Luen uudet kommentit, vastaan niihin, ja otan Vuotiksen esille. Käyn läpi kaikki mielenkiintoisimmat topicit, ja kirjoittelen niihin itsekin. Kun sen olen tehnyt, menen HP-faneihin. Siellä tarkistan, josko olisi tullut uusia uutisia. Saatan kommentoidakin niitä - mitä tosin tapahtuu harvoin. Sitten menen taas galleriaan, painan päivitä-nappulaa, ja katson onko kuviini tai tiettyihin yhteisöihin tullut kommenttia.
Teen noin aina, siis aina ennen kuin lähden surffailemaan joillekin muille sivuille. Tosin nyt parin päivän aikana olen liikkunut vain Vuotiksessa, HP-faneissa, sekä Finissä. Ei nimittäin houkuttele tuo spoilaantuminen..

Pomppuananas

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #145 : Heinäkuu 29, 2007, 20:27:56 »
Yleensä aloita käymällä läpi vakitopickit hevostalli.netissä, sen jälkeen jatkan irc-galleriaan, sieltä erään tallin nettisivuille ja foorumille, sitten sähköposti, ja erään oman foorumini ylläpitotoimet. Lopuksi jos on jotain muita hoidettavia asioita, ja sen jälkeen "vapaa surffailu"

Iria

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #146 : Heinäkuu 30, 2007, 11:47:44 »
Ensimmäinen sivu? Noh, tärkeimmät foorumit (Risingshadow, Pilvilinna ja Vuotis) yleensä ensin, jos nyt sattuu huvittamaan. Niiden jälkeen seuraa käynnissä olevien roolipelieni tarkastus ja sen jälkeen hieman vähemmän tärkeät foorumit. Osoitteet ovat Suosikeissani tuollaisessa järjestyksessä, joten mitäpä sitä turhaan pomppimaan ja laiminlyömään rutiineja.

Joskus en ole yhtään sillä tuulella, että jaksaisin kirjoitella mitään järkevää tai edes lueskella viestejä, joten silloin päädyn kai Irc-Galleriaan... On se vaan niin addiktoivaa se kommenttikyttäys. ;>

Poissa Röhkö

 • Kasvatustieteen kandi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #147 : Elokuu 07, 2007, 17:00:07 »
Avaat netin, mikä on ensimmäinen sivu missä käyt ja miksi? Onko sinulla mitään rutiineja, sivuja jotka on pakko käydä läpi ennen kuin voi aloittaa 'vapaan' surffailun?

Minulla todellakin on rutiineja ja "pakollisia" juttuja ennen ns. vapaata surffailua. Yleensä katson ensimmäisenä HP-fanien uusimmat uutiset läpi ja sen jälkeen hyppään Vuotikseen tutkimaan, onko seuraamiini ficeihin tai topiceihin tullut jatkoa. Saman teen FinFanFunissa ja sitten siirryn www.kilta.org:iin ja sen oleskeluhuone-foorumille tarkistamaan uusimmat viestit (olen siellä valvoja).
Samalla minulla on usein MSN päällä, saatan pysytellä offline-tilassa kunnes paikalle saapuu joku, jonka kanssa haluan keskustella.
Potter-stuffien jälkeen siirryn IRC-galleriaan lukemaan uudet kommentit ja sitten luen sähköpostit.

- Kuinka kauan nämä rutiinit vievät aikaa ennen kuin voit aloittaa sen 'vapauden'?
Puolesta tunnista pariin tuntiin, riippuu mistä roikkuu.

Näiden ns. pakollisten toimien jälkeen ilmiinnyn useimmiten youtubeen tai jatkan Vuotiksessa hillumista. Latailen myös musaa tai leffoja koneelle.
Kun olen suorittanut netissä kaiken tarpeellisen, lähden netistä tai jatkan fici(e)n kirjoittamista. Edit: ArtDungeonissa käyn pari kertaa viikossa tarkistamassa, onko sinne tullut Martalta uusia töitä. :>
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 29, 2007, 08:39:03 kirjoittanut Röhkö »
"Pants - like shorts, but longer!"

Poissa henia

 • Pikkuisen harhassa oleva
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: QuillNiffler10113
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #148 : Elokuu 07, 2007, 17:17:28 »
Nettirutiini ovat aina samanlaiset eli ensin katson sähköpostit, sitten tulen vuotikseen ja käyn HP-fanien sivulla ja hyppään sitä kautta Finiin. Tuon kierroksen jälkeen, joka kestää noin 10-20 min, riippuen siitä onko seuraamiini fcceihin tullut jatkoa.

Poissa julkupuu

 • Genrepoliisi
 • Vuotislainen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #149 : Elokuu 10, 2007, 13:15:03 »
Mmm. Noh, minulla on kone koko ajan päällä ja koko ajan on siis myös auki selain, winamp ja mIRC. Selaimessa on tällä hetkellä auki 12 välilehteä, jotka ovat tietenkin auki myös sitten, jos satun boottimaan koneen ja avaamaan selaimen uudestaan. Löytyy galleriaa, irc-quotesseja, harry potter fanit, vuotis, bodymodifications, telkku, last.fm ja pari randomisivua, jos pitää esimerkiksi googlesta päästä jotain hakemaan nopeasti.

Koska istun aina koko päivän koneella, olen kirjautuneena koko ajan kaikille mahdollisille sivuille ja liikuskelen jokaisessa aina miten nyt sattuu löytymään jotain mielenkiintoista jne. Ehkä niitä sitten voi sanoa rutiineiksi.
Only those who he loved could see the lightning scar. 4500!

Mystica

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #150 : Syyskuu 04, 2007, 07:41:00 »
Kyllähän on niitä nettirutiineita... ^^

Mulla tulee silain jaksottain, että joskus, jos on löytänyt uudet sivut (otetaan nyt vaikka tämä esimerkkinä), niin on aina ensimmäiseksi avattava tämä, pöyriä täällä, ja mennä vasta sitten jonnekkin muille sivuille.
Yleensä tälläisiä tulee aina tietyn "jakson" ajan. Esim. silloin, kun olin aivan hullaantunut RoPettamaan, niin menin aina sille sivulle, jolla RoPetin. Ja sitten, kun luin yhtä sarjakuvaa niin ensimmäiseksi aina sinne...
Tälläist'ä on olut siitä asti, ku saatin netti kotiin... ^^

Ravenheart

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #151 : Syyskuu 04, 2007, 18:47:24 »
Onhan noita nettirutiineja kertynyt :)

Kun tulen koneelle ja avaan netin, ensin päälle menee mese. Sen jälkeen laitan jotain musiikkia soimaan taustalle, avaan netin, jossa etusivuna on Nightwishin kotisivut. Luen ensin sieltä uusimmat uutiset, jos on tarpeen ja menen sen jälkeen postcrossingin foorumeille lukemaan uusimmat viestit. Sitten tutkin sähköpostini ja siivoan pois mahdolliset roskapostit, jonka jälkeen teen mutkan IRC-galleriassa tai Last fm:ssä. Sitten tulenkin tänne ja luen kaikki mielenkiintoiset aiheet. Päällä saattaa olla myös useita random sivuja, useimmiten Google, Wikipedia tai youtube. Lisäksi kerran viikossa käyn lukemassa erästä mielenkiintoista blogia sekä finiä. Joskus saatan vierailla myös Hesarin tai Kalevan kotisivuilla lukemassa uusimmat uutiset sekä keskustelualueita. Että tällaista täällä.

tinttarella

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #152 : Syyskuu 05, 2007, 20:56:32 »
Rutiineita on juu täälläkin. Yritän katsoa kaiken mieluusjärjestyksessä, aloitan tylsimmästä eli sähköpostista. Siellä on yleensä jotain "töitä", eli ei todellakaan mitään kavereiden "moi mitä kuuluu mennäänkö huomenna jätskille" viestejä. Kun internetselaimeni avautuu (hiitaastii) kirjaudun samalla sisään messengeriin. Jos muistan/jaksan, laitan jo tässävaiheessa musaa soimaan.
Kun sähköpostista on päästy, kurkkaan gallerian, siirryn vähänksiaikaa selailemaan hevostalli.nettiin. Riippuen jaksamisesta ja käytettävissä olevasta ajasta, siirryn ht:sta vuotikseen, joka onkin semmoinen rentoutumispaikka. Saatan pitkään vain lueskella toisten tekstejä, kunnes itse viitsin kirjoitella jotain.
Välillä eksyn englanninkielisten tv:ohjelmien (fani)sivuille, kiertelen jotain koira/hevosjuttuja, tai sitten kuolaan vaatteita jostain nettikaupoista. Joskus jos on tylsää, saatan uudelleen mennää galleriaan ja vähän laajemmin tutkiskella muiden kuvia (jees, olen kommenttikyttä!). Viimeiseksi menen usein telkku.comiin, tarkistan tulevat telkkariohjelmat, hyvästelen mesehöpöttelijät ja siirryn pois koneen ääreltä.

Poissa Smusta

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #153 : Syyskuu 12, 2007, 22:22:16 »
Ensin Travian auki. Sieltä sisäänkirjautuminen 3 eri serverille. Irkki aukeaa tuossa samalla. Seuraavaksi aukeaa 2 Travian liittoumien foorumia jotka on pakko tarkastaa johtuen siitä, että molemmissa toimin ylläpitäjänä. Sitten aukeaakin FinFanFun johon tuleekin sitten uppouduttua joksikin aikaa. Seuraavana vuorossa onkin Pienoismallit.net. Tuolta tulee uudet viestit katsottua.
Muu aika meneekin sitten irkatessa, Travianin kanssa säätäessä, ficcejä lueskellessa ja selaillessa satunnaisia foorumeita joita on suosikit kansio täynnä, mutta joissa tulee ihan liian harvoin vierailtua. :D
LoL

Poissa Liberty

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • http://liberty.vuodatus.net
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #154 : Syyskuu 16, 2007, 21:10:22 »
Minun nettirutiinini ovat aika pienimuotoiset. Ensin avaan mesen ja sitten IRC-gallerian. Vuotis tulee kolmantena ja siinä se onkin. Joskus tarkistan sähköpostin, mutta todella harvoin. Vielä harvemmin tarkistan kirjojen eräpäivät kirjastossa ja vielä harvemmin muistan tarkastaa, onko lukiolaisen paras ystävä, Wilma, tarjoamassa minulle jotakin uutta informaatiota. Olen siis aika pienimuotoinen netissä liikkuja. Kuljen vain tutuilla alueilla, joilla olen todennut viihtyväni.

Youtube on myös ystäväni ja se on yleensä sitten vuorossa Vuotiksen avaamisen jälkeen. Sitten selailen kaikki näitä sivuja vuorotellen melkein tasapuolisesti.
You are everything I want 'cause you are everything I'm not.

Poissa Achil

 • Teloitettu mafioso
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #155 : Syyskuu 23, 2007, 17:41:15 »
Rutiinini alkaa kirjautumalla meseen offlinenä, tarkastamalla onko kukaan jolle mahdollisesti voisi kuvitella puhuvansa online ja näin itse päättää mennäkkö onlineen vai ei. Sen jälkeen varsinainen nettailu alkaa lähes aina irc-galleriaan kirjautumisella. Siellä sitten hengaan jonkun aikaa. Yleensä gallerian jälkeen käyn tsekkaamassa livejournalin (en kylläkään enää nykyään kirjoita sinne, vaan lähinnä stalkkaan yhden kaverin kirjoituksia, hih), sen jälkeen kaksi vakiosähköpostiani. Sitten käyn lukemassa kaikki uudet viestit vakiofoorumissani, joskus jään sinne pitemmäksikin aikaa. Tämän jälkeen onkin vähän satunnaisempaa, jos on tylsää niin käyn lähes kaikki kirjanmerkkini läpi, telkku.comista koirani kasvattajan sivuille.

saraji

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #156 : Syyskuu 24, 2007, 21:27:38 »
Ihan rutiineissa menee juu.
Ekaksi messenger heti päälle, ja jos on jotain tärkeempää asiaa, niin sitten alan jollekkin puhumaan. Jos ei, niin en jaksa alkaa kaikkia vuorotellen moikkailemaan, vaan jätän sen mesen siihen päälle, jos jollain olisi asiaa.
Sitten netti päälle, JA VUOTIKSEEN :>>
Täällä katson sitten uudet vastaukset viesteihin, ja sitten muutamat mielenkiintoset viime käynnin jälkeen kirjoitetut viestit. Sitten siinä lueskelen ja kirjoittelen, tai mitä sitten satunkaan tekemään.
Seuraava vaihe. >>
Irc-galleriaa. :D Eli avataan uusi ikkuna siihen vuotiksen päälle ja mennään galleriaan. Katotaan sitten immeisten uudet kuvat ja höpistään jotakin kavereiden kanssa.

Sitten taas vuotista,

vuotista

ja

vuotista.

Siinä minun monipuoliset nettirutiinini. Omaperäisiä, eikö vain ? o_O

Kommando

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #157 : Tammikuu 22, 2008, 20:36:59 »
Rutiinini on sähköposti -> IRC-galleria -> LiveJournal -> journalin kaverisivu.
Sähköposti ensimmäisenä siksi, että sinne tulee ilmoitukset kaikesta uudesta; Vuotis-, Fini- ja journalkommenteista, yksäreistä ja niin edelleen. Galleriassa tulee tsekattua kommentit ja kavereiden uudet kuvat pikaisesti, ja sitten päivitänkin päiväkirjani ja luen kavereiden versiot samasta päivästä.
Seuraavaksi saatankin käydä tsekkaamassa sähköpostini uudelleen. Siitä minulla on joku ihme pakkomielle; odotan koko ajan jotain uutta ja ihmeellistä ilmestyvän sinne.

Nuo kolme ovat ne pakolliset. Lisäksi, jos jään koneelle pidemmäksikin aikaa, tarkistan kotisivujeni mahdollisesti saamat kommentit (Quicktopic ja Shinybook).
Nykyään onkin sitten tapana tulla Vuotikseen pyörimään, jos ei ole muutakaan tekemistä. :D

Kun tuo kaikki on tehty, netti tuntuu äkisti tosi tyhjältä.
Toisinaan kirjaudun sähköpostiin ja galleriaan varmaan parikymmentä kertaa päivässä.

Poissa Tibby

 • kotitonttu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Can I have a look at Uranus too, Lavender?
  • LiveJournalini
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #158 : Tammikuu 23, 2008, 15:19:38 »
Kirjaudun aina ensin Messengeriin offlinenä, sitten vaihdan tilan onlineksi jos siellä on joku kelle haluan jutella. :> Sen jälkeen käyn irc-galleriassa katsomassa onko tullut mahdollisesti uusia kommentteja (vihaan galleriariippuvaisuuttani ja haluaisin poistaa kuvat, mutta olen yhteydessä joihinkin ihmisiin lähinnä vain gallerian kautta, joten pitää kärsiä. :D). Siinä samalla avaan uuden välilehden ja kirjaudun vuotikseen. Ensiki tarkastan muistutukset ja sen jälkeen alan lueskelemaan teidän juttujanne. Jos löytyy jokin mielenkiintoinen aihe, vastaan siihen. Avaan myös jossain vaiheessa iTunesin, ja laitan jonkin soittolistan pyörimään.

Jossain vaiheessa menen taas galleriaan ja jos ei ole muuta tekemistä niin rämppään satunnainen - linkkiä. Vuorottelen sitten gallerian ja vuotiksen välillä ja yleensä suljen gallerian ensin ja keskityn taas vuotikseen. Sitten jossain vaiheessa saatan mennä imdb:n ja katselen onko joltain lempinäyttelijältäni mahdollisesti tulossa uusia elokuvia, tai sitten katson onko jonkun leffan tai näyttelijän kohdalle lisätty uusia kuvia (Olen nyt viimeaikoina tutkinut päivittäin onko Sweeney Todd - sivulle tullut uusia kuvia :D).

Aina yhtäkkiä saattaa myös tulla jokin asia mieleen mikä pitää tarkistaa tai ihan muuten vain etsiskellä jotain vaikkapa googlesta. Sähköpostin tarkastan aina silloin tällöin, ei sinne pahemmin kyllä kukaan mitään lähettele, joten se ei kuulu päivittäisiin nettirutiineihin.

« Viimeksi muokattu: Tammikuu 24, 2008, 00:06:24 kirjoittanut Tibby »
"There's no need to call me sir, Professor"

Poissa Tuulikeiju

 • Vuotislainen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #159 : Tammikuu 23, 2008, 22:39:52 »
Ensimmäisenä kirjaudun Messengeriin offline-tilassa ja vaihdan onlineen, jos paikalla on mukavia ihmisiä. Ensimmäinen sivu, jonka avaan, on yleensä vuotis, mutta tarkistan kommentit ja viestit epäjärjestyksessä riippuen vähän mihin odottelen viestejä; sähköposti, vuotis ja galleria. Kommenttien tsekkauksen jälkeen katson keskustelupalstan ja sen onko uusia ficcejä ilmaantunut. Sen jälkeen tulee lähes poikkeuksetta kuntani urheiluseuran kotisivut ja joskus selailen jatkoaika.comia tai etsin googlesta ja wikipediasta jotain turhanpäiväistä tietoa. Yleensä näihin pakollisiin ja vähemmän pakollisiin toimenpiteisiin menee arviolta pari minuuttia tai vajaa tunti ja yleensäkin koneella olo aikani on luultavasti aika lyhyt: puolesta tunnista korkeintaan kolmeen.

Rutiinien jälkeen keskustelen enemmän Messengerissä ja galleriassa ja saatan vierailla joidenkin lehtien kotisivuilla ja parilla keskustelupalstalla. En yleensä jaksa pelata mitään pelejä, mutta joskus tylsyyksissäni täytän galluppeja tai teen testejä. Ja niin, hp-fanit unohdin kokonaan, siellä käyn aina tsekkaamassa uutiset kun muistan.
It's easier not to do things than left them undone.

Hyrre

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #160 : Tammikuu 23, 2008, 22:58:12 »
Myönnän olevani internetin rutinoitunut käyttäjä ja iso osa elämästäni loppuisi jos internet kaatusi. :D

Olen päivittäis tietokoneella. Käytän internettiä päivittäin ja käyn aina ilta-sanomien sivuilla, irc-galleriassa, telkku.com:issa, lukemassa IrcQuoteseja, Last.fm:än ja sähköpostini. Eikä Vuotista sovi unohtaa. Tuossa on nuo vakiosivut. Lisäksi käytän aktiivisesti mIrc:iä ja/tai irssiä irkkaamiseen, Msn Messengeriä ja ja Pokerihuonetta Texas Hold'em:in pelaamiseen.

Poissa greenie

 • junkie
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I think I'm a banana tree.
  • Last.fm-profiilini
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #161 : Tammikuu 26, 2008, 20:47:57 »
Olen tosi rutinoitunut netin- ja ihan kokonaisuudessa tietokoneenkäyttäjä. Tiettyjen ohjelmien avaamiseen on oma järjestyksensä, mutta sitä en ala selvitellä tässä, koska topiccihan käsittää nettirutiinit, ei tietokonerutiineja.

Eli, joopajoo, ensimmäisenä avattuani Firefoxin, ilmestyy näytölle alotussivuna iGoogle, josta lukasen uutisotsikot ja siirryn peremmälle artikkeliin, jos satun havaitsemaan jotain kiinnostavaa. Sen jälkeen menen Last.fm:n profiiliini, jonka jälkeen tulevat uusille välilehdille seuraavat sivustot tässä järjestyksessä Hevoset.com, Demi.fi, Suosikki ja Vuotis. Joskus joku lipsahtaa väärään paikkaan ja se juttu on korjattava heti alkuunsa. Melkeenpä noilta muilta sivustoilta, kuin Vuotiksesta tulee vähän vaan kateltua jotain, en kauheasti osallistu keskuteluihin.

Näille sivustoille menen heti alkuun, koska tykkään lukea muiden mielipiteitä erilaisista asioista ja osallistua itsekin joihinkin keskusteluihin. Hevoset.com:issa, tutummin Konilassa, on myös galleria, josta käyn tsekkaamassa uusimmat kuvat, useimmiten käyttäjien piirrustukset.

Nämä rutiinisivut säilyvät melkein joka netinkäyttökerralla loppuun asti, vaikken niitä aina niin tarkasti seuraakaan.
En edes kauheasti muilla sivuilla liiku, mutta alkukatsastuksen jälkeen saatan vierailla joillakin satunnaisilla sivuilla tai pelata nettipelejä sun muuta.
Well heroin, heroin
And cocaine, cocaine
I loved them both

Poissa Indigo

 • Zera
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Nidsi nuikuu <3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #162 : Tammikuu 27, 2008, 11:15:53 »
Rutiineja on syntynyt.. Aina samaa linjaa ja sitten vapaata ja sekalaista surffailua.

Aloitan avaamalla netin, aukeaa Google, sieltä menen IRG-Galleriaan ja katselen kommentit ja vastaan niihin ym. Seuraavaksi Luukun s-posti, sitten menen Vuotikseen, sitä seuraa Kylä, sitten yleensä Finfanfun ja Deviant art. Seuraavaksi käyn Netlogissa ja viimeisenä Rakkausrunot.fi.. Tämän jälkeen palaan Galleriaan tai Vuotikseen.

Ensimmäisenä aukeaa aina Googlen oletussivu.

Aikaa näihin saattaa joskus kulua jopa puoli tuntia. jos aikani on vähissä käyn vain Galleriassa ja Vuotiksessa.. =)
Hän pelaa aikaa miettiäkseen tekosyitä. Oikeuttaakseen kipua sisällään.
Luulen että hän tietää hymyistä, ja katseista. Että kaikilla on teoria paremmasta.

Poissa Heli

 • Luihu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #163 : Tammikuu 27, 2008, 12:22:57 »
Joo inhoan nettirutiineja/konerutiineja :D Tulevat kuitenkin minulle aina niin automaattisesti.
Ensiksi kun avaan koneen niin avaan paint shop pron (vaikkei minulla olisi aikomustakaan piirtää/värittää mitään). Sitten nettiin ensiksi deviantartiin katsastamaan tilanne, sitten vuotikseen sama juttu (ikkunat jätetään auki). Sen jälkeen omien kotisivujeni vieraskirjaan ja mahdollisesti vastaamaan viesteihin. Viimeiseksi luen uusimmat kaverimerkinnät livejournalista. Tähän menee aikaa ehkä 5-10 minuuttia ja loppu aika minkä istuskelen koneella on jotain ihme häröilyä (vuotiksessa).
"That boy’s soul is not yet so damaged,” said Dumbledore. “I would not have it ripped apart on my account.”
“And my soul, Dumbledore? Mine?”

wilmiina

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #164 : Tammikuu 27, 2008, 22:09:20 »
Kyllä minullakin on jonkinlaisia rutiineja, mutta ei kovin tarkkoja kuitenkaan. Ne ovat syntyneet huomaamattomasti käyttäessäni nettiä lähes päivittäin jo monen vuoden ajan :)

Ensimmäisenä, kun saan koneen auki, kirjaudun Messengeriin, joka on koko ajan auki kun olen koneella. Samalla näen olenko saanut sähköpostia. Jos olen, luen ne ja tarvittaessa myös vastaan niihin. Internet-selaimen avattuani eteeni tulee Google-hakupalvelu. Yleensä en käytä sitä lainkaan, mutta se nyt vaan on etusivunani kun en ole jaksanut vaihtaa tai keksinyt minkä muun sivun laittaisin tilalle. Sitten suunnistan yleensä tänne Vuotikseen tai Demi.fi:hin. Kun olen katsonut vastaukset viesteihini, mahdollisesti vastannut niihin ja lukenut tarpeeksi kiinnostavia keskusteluja, alkaa niin sanottu vapaan surffauksen aika. Tällöin yleensä luen erilaisia blogeja ja muita kiinnostavia sivuja.

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #165 : Tammikuu 29, 2008, 17:59:09 »
Minulla rutiinit ovat aina, aina, aina samanlaiset. En inhoa ruutineja mitenkään :D

Ensin meseen, ja tarkistus ketä siellä on. Mahdollisesti katson sähköpostit, mutten niitäkään välttämättä. Mikäli on tullut, niin joskus vastaan, harvemmin (useimmat sähköpostit ovat kiertokirjeitä) kylläkin. Sittem suuntaan Vuotikseen, joka on koko ajan auki, kun olen tietokoneella. Nämä ovat rutiinit, mutta sitten vaihtelee, mitä seuraavaksi teen. Saatan pelata Älypäässä, mennä Demiin tekemään jotain. Käyn joskus myös HP-faneissa.  Unohdin melkein, että käyn aika usen Mtv3:n nettisivuilla katsomassa, mitä maailmalla tapahtuu ^^ Joskus poikkeuksen sattuessa käyn YouTubessa.

Siinähän ne yksinkertaisuudessaan :D
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Poissa Aiëdaíl

 • Näätärikkaus
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #166 : Tammikuu 29, 2008, 18:40:33 »
Ensimmäisenä tsekkaan Vuotiksen ja Facebookin, minkä jälkeen jätän nämä välilehtinä taustalle. Sen jälkeen siirryn, tärkeysjärjestyksessä, ensin Wilmaan katsomaan kouluasiat, sitten blogini uudet kommentit sekä seuraamieni blogien uudet tekstit ja koulukaveripiirini inside-foorumin. Jos minulla on luppoaikaa, ovat seuraavaksi vuorossa muut foorumit, pari livejournal-yhteisöä, irc-galleria, deviantArt ja HP-fanit, sekä tietysti sähköpostini, mikäli vain muistan. Muussa tapauksessa siirryn tekemään sitä, mitä varten tulinkin koneelle, eli useimmiten koulutehtäviä.

Silloin kun minulla ei ole tähdellisempää tekemistä, ikkunaostostelen nettikaupoissa ja päivittelen satunnaisesti noita edellämainittuja sivuja. Lähes koko ajan taustalla on kuitenkin auki Vuotis, naamakirja ja Wilma. Sosiaalisia kontakteja kaivatessani avaan ircin ja mesen, joskin useimmiten kyyhötän ilman seuraa ja kavereilta tulee vihaisia tekstareita, kun en ole näissä online.

Inhoan näitä rutiineja, unohdan aina kaikki tärkeämmät asiat kun juutun johonkin vakiosivustoistani. En koskaan muista käydä uusimassa lainojani kirjastosta (ja kärsin, ne maksut, ne maksut), wikipedittaa jotain äärimmäisen tärkeää tai mitään. Sitten ihmettelen tylsyyttä ja tekemisen puutetta, ja seuraavana päivänä kiroan unohdustani. Kuitenkaan en pysty aloittamaan mitään järkevää tekemistä ennen kuin olen käynyt läpi nämä vakiosivustoni, ja koneen sulkeminen viivästyy, kun täytyy tsekata ainakin kahteen kertaan, onko jossain mitään uutta.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 06, 2010, 23:32:35 kirjoittanut Aiëdaíl »

Poissa Mega

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #167 : Helmikuu 08, 2008, 18:41:58 »
Koneelle tulon jälkeen on tietyt rutiinit, joista joskus voin hitusen joustaa, mutten kovin usein.
Ensin tulen vuotikselle, samalla tai sen jälkeen aukeaa Kylä-forum. Molemmissa saatan kirjoittaa viestin tai pari, ja lueskelen viestejä. Sitten muutaman sähköpostin tarkistus, Chateaussa tuntien, tupapisteiden, Viistokujan yms. tsekkaamista, ja läksyjen tekemistä. Sitten saatan kirjoittaa fanfictionia, tai mennä Taikamaailmaan foorumiroolipelaamaan. Sitten jos jää aikaa saatan katsella uutisia, tai lukea FFF:ssä fikkejä.

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #168 : Helmikuu 08, 2008, 18:46:20 »
Ensin avaan Operan, ja sieltä heti hyppään Radosimsiin, jossa pyörin hetken. Sitten menen vuotikseen, jonne jumitun pitkäksi aikaa, ja tässä välissä saatan käydä esim. Ircissä. Sitten avaan mesen ja olen siellä vähän aikaa, ja sitten taas Radolaan. Sitten vuotikseen, ja sitten TAAS Radolaan. Järkevää meininkiä.
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Lartsu

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #169 : Helmikuu 27, 2008, 19:06:50 »
Ensin avautuu mese, sitten vuotis. Katson uudet vastaukset viesteihin ja onko uusia yksäreitä. Sitten avaan youtuben, katsastan sähköpostin ja avaan facebookin. Roikun sitten siellä kauan ja jos jaksan/ehdin jumitun vuotikseen. Siinä se ;D Ja joka maanantain tarkistan mugglenetin caption contestin tulokset ja HP-uutiset :D

jaina

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #170 : Maaliskuu 02, 2008, 16:40:07 »
Mielenkiintoinen kysymys ! (: Näihin on erittäin miellyttävää vastailla.

Kun avaan netin, eteeni ponnahtaa tietenkin ensimmäiseksi aloitussivu, eli Google. Noh, ensimmäiselle sivulle, jolle menen aina, kun avaan netin, taitaapi olla Emma-w.net . Heti sen jälkeen tsekkaan HP fanit-sivuston, jonka jälkeen kirjaudun Freebokiin ja katson, olenko saanut viestejä (ja yleensäkin olen). Tämän jälkeen menen irc-galleriaan katsomaan tärkeimpien ihmisten nicit.

Sen jälkeen onkin vapaata surffausta, mm. mtv3 keskustelu-palsta, tämä sivu, Tarinamaa... Riippuu hieman. Yleensäkin tuossa "pakkosurfauksessa" kestää n. 5 min, tietysti riippuu, olenko saanut Freebokiin viestejä jne.

Ai niin! Tietysti tuo msn (Messenger) tulee rutiinilla aukaistua heti, kun saavun koneelle. Sähköposteja minulle ei paljoakaan ole viime aikoina tullut, lukuunottamatta paria ketjuviestiä ._.

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #171 : Maaliskuu 07, 2008, 13:17:42 »
Avaan netin riippuen siitä, missä olen. Koulussa ei tarvitse erikseen avata eikä kotona, mutta joskus pitää ihan laajakaistakin avata, jos on mokkula.

Mutta joka tapauksessa, oletetaan nyt, että kyseessä on ihan käynti netissä, eikä vain pikavisiitti jollekin yhdelle sivulle esim. koulutyön takia.
Ensiksi menen Googleen katsomaan Gmail-sähköpostini, joka on omalla nimelläni ja "virallisempaan" tarkoitukseen.
Sitten käyn katsomassa Hotmail-tilini, jota käytän mm. foorumeilla.
Jos jommassa kummassa on viestejä, yleensä molemmissa, vastailen niihin, jos tarpeen/aikaa/kiire.

Sieltä suuntaan vähintään visiitin tärkeimmille foorumeille, joissa olen rekisteröitynyt. Eli siis tänne Vuotikseen suuntaan, sekä Swapparit-foorumille.
Ellei ole kiire, pyörähtelen myös muilla satunnaisesti.

Sen jälkeen käyn koiriemme kennelin sivuilla katsomassa, onko jotakin uutta. Samoin osaomistushevoseni kotisivuilla uutisten yms. toivossa.
Huuto.netissä käyn myöskin. Joko etsin jotakin tiettyä jälleen kerran, tai ihan vain jotain summa mutikassa.

Lopuksi käynkin sekalaisilla sivuilla senhetkisistä tarpeista riippuen. Jos vaikkapa tarvitsen avatarkuvaa, etsin sitä. Ihan mitä milloinkin.

Jos noilla kaikilla sivuilla vähintään piipahdan katsomassa onko jotain uutta ja kiinnostavaa, enkä jää pidemmäksi aikaa pyörimään, siihen kuluu ehkä vajaa 10 min. Mutta harvoin selviän noin vähässä ajassa, eli tuo on vain teoreettinen.

Ikävän usein on viime aikoina ollut aina netissä ollessa kiire, kun kotona on netti väliaikaisesti poissa käytöstä, ja koulussa on välituntisin joskus aikaa se vajaa vartti piipahtaa netissä tai tuntien jälkeen bussia odottaessa.
Pidän noista rutiineistani jo ihan rutiininomaisesti kiinni ja siis tosiaan jossain määrin ihan vain surffailen. Nykyään netissä on oikeastikin välttämätöntä käydä vähintään kerran viikossa, koska esim. sähköpostiini voi varsin hyvin tulla oikeastikin tärkeä viesti, joka ei kauaa ehdi siellä odotella...
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Lucienne

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #172 : Maaliskuu 08, 2008, 22:45:44 »
Ensimmäisenä avaan netin, jota kukaan ei varmasti arvannut. Koulussa en joudu nettiä erikseen avaamaan, enkä kannettavalla ollesssani, mutta muuten kyllä. Yleensä avaan kaikki tärkeä tarkistamisen arvoiset sivut välilehtiin, että voin hyppiä niiden välillä. Osa sivuista on sellaisia, jotka minulla ovat poikkeuksetta koko ajan auki. Tällaisia ovat ainakin Galleria, Demi ja Youtube. Vilkaisen ensimmäisten joukossa myös Vuotiksen, Finfanfunin, Maikkarin mäkihyppysivut, eSkijumpingin ja Netlogin. Sen jälkeen yleensä hyppelen Googlessa tai jossain edellämainituista.

Sähköpostin tarkistan ehkä hyvällä tuurilla kerran kuussa, joten sieltä ei minua kannata yrittää tavoitella. Sitten on lisääkin näitä sivuja, joissa käyn vain toisinaan. Ainakin Maikkarin nettiteevee on ahkerassa käytössä vain mäkihypyn livelähetysten aikaan, enkä niitä liveseurantasivujakaan pahemmin tuijottele ilman syytä. Vastaan nykyään roolipeleihinkin suunnilleen kerran vuodessa, joten enpä niitäkään sivuja pahemmin käytä.

Messenger aukaistaan ekana ja se on auki koko ajan, kun olen koneella. Luonnollisesti.

Vnus

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #173 : Maaliskuu 14, 2008, 19:36:57 »
Avaat netin, mikä on ensimmäinen sivu missä käyt ja miksi? Onko sinulla mitään rutiineja, sivuja jotka on pakko käydä läpi ennen kuin voi aloittaa 'vapaan' surffailun?

Myspace taitaa olla melkein aina se ensimmäinen sivu, jonka avaan. Menen tarkastamaan, onko ystävälistaani
tullut muutoksia tai olenko saanut kommentteja. Myspaces jää aina päälle, jos on mahdollisuus kuunnella musiikkia,
koska koneella ollessani kuuntelen musiikkini Myspacesta.
Myspacen lisäksi vakiosivuja ovat tietenkin vuotis.net ja Kontu - J.R.R. Tolkien sivusto. Nuossa kahdessa foorumissa surffailen myös aina, kun netissä olen. Sähköpostit tarkistan tietysti myös aina, mutta se "avautuu" samalla, kun messenger avautuu. 

Muita sivustoja ovat sitten huuto.net sekä joidenkin bändien kotisivut ja minulla saattaa kyllä olla
useampikin sivu auki samaanaikaan. (: Mutta mitään tiettyä rutiinia ei oikeastaan ole, sruffaan
milloin missäkin.

Kathryn

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #174 : Maaliskuu 14, 2008, 19:53:59 »
Foorumit tarkistan lähes joka kerta ensimmäisenä. Sen jälkeen Irc-Galleriat ynnämuut. Messengerin pitäisi käynnistyä ensimmäisenä, mutta aina se ei sitä tee. Käytän samaa sähköpostiosoitetta kuin messengerissä, joten minun ei tarvitse erikseen käydä sähköpostiani tarkistamassa. Livejournalin kaverisivua luen sillöin tällöin myös, itse kirjoittelen harvemmin. Käyn myös katsomassa, josko joihinkin ficceihin olisi tullut jatkoa ja luen ne.

Noiden jälkeen vain yleensä unohdun haahuilemaan jonnekin. :')

Melo

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #175 : Maaliskuu 23, 2008, 15:34:25 »
"Netin avattuani" (eli heti kun käynnistän tietokoneen) avaan ensiksi PuTTyn ja sillä yhdistän ja alan irkkaamaan. Tosin viime aikoina kanavilla on ollut aika hiljaista ja tylsää. :/ Samalla kirjaudun Windows Live Messengerillä (joka on muuten maailman surkein pikaviestintäohjelma) sisään, ja avaan Mozilla Firefox-selaimen, joka on ollut käytössäni niin kauan kun meillä on ollut laajakaista. Mozillalla avaan useita välilehtejä, esimerkiksi Travianin, milloin minkäkin foorumin (usein tilt.tv:n), YouTuben, välillä jopa IRC-Gallerian. Käyn usein myös Math.comissa lukemassa mielenkiintoisia artikkeleita. :) Wikipediaakin tulee ahkerasti luettua, ei niinkään kirjoiteltua. Pelailen myös Arcade.fissä ym. sivuilla, kun on tylsää. Vuotiksessakin käyn harvemmin, mutta kyllä täältäkin lukee jotain topicceja silloin tällöin. Saatan myös opetella (X)HTML ja CSS kieliä.

Rutiineja mulla on lähinnä toi irkkaus. Tietokonetta käytän joka päivä.

Muchy

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #176 : Maaliskuu 23, 2008, 18:25:27 »
Aloitussivu on google, koska se avautuu niin nopeasti. Siitä suunnistan irc-galleriaan vastailemaan kommentteihin ja vaihtelemaan kuulumisia, stalkkailemaan.. =)) Siellä saatan viipyä parista minuutista puoleen tuntiin. Sitten livejournaliin, ensin luen kaverisivua ja lopuks kirjotan omat jutut. Jossain välissä keksin avata messengerin, ja siellä tulee juteltua aina muutaman ihmisen kanssa tai jos ei niin oon yleensä "Poissa". Nää on ne kolme tärkeintä, mutta lisänä on tietysti Vuotis, sähköposti, Facebook ja MySpace. Vaihtarifoorumilla käyn kyttäilemässä aina pari kertaa viikossa. Riippuu hirveesti, ku välillä roikun Vuotiksessa kymmenen kertaa päivässä, välillä kerran kymmenessä viikossa. Yleensä kuuntelen musaa iTunesilla ja Limewire kun ei toimi omalla koneella ni latailen toisinaan musaa veljen läppärillä:--)
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 24, 2008, 11:29:03 kirjoittanut Muchy »

Oni

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #177 : Maaliskuu 24, 2008, 09:09:27 »
Mulla on aloitussivuna ihan vaan google. En ole jaksanut vaihtaa siihen mitään vuosikausiin. Pitäisi kyllä itseasiassa vaihtaa joku hyödyllinen sivu, säästäisihän siinäkin pari arvokasta sekuntia kun ei tarvitse osoitetta eriseen kirjoittaa, vaan yksi päivittäisen surffailun sivu on heti auki. :D
Yleensä ensimmäisenä käyn katsomassa pari uutissivustoa, että onko maailmalla tapahtunut mitään kummempaa. Sitten käyn yhdessä virtuaalipelipaikassa missä olen ollut jo nelisen vuotta. Käyn siellä tekemässä päivittäiset jutut, saatan pelailla vähän jne. Sen jälkeen avaan kaikki foorumit missä käyn aktiivisimmin, ja selailen niitä, kirjoittelen jne.
Nuo oli ne "tärkeimmät". Niiden lomassa sitten surffailen pitkin nettiä milloin missäkin. :) Niin joo, meinasin ihan unohtaa että tarkistanhan mä sähköpostini myös.

Hiunah

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #178 : Maaliskuu 24, 2008, 09:26:04 »
Yleensä jossakin foorumissa käväisen eka, sitten luen yleensä jotain blogeja ja sitten vuotiksessa käymään tai jossain muussa foorumissa. Niin ja heti ensimmäisenä, kun avaan tietokoneen, menen meseen (messengeriin siis.) :D Aikalailla joka päivä samat jutut.

Macy

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #179 : Maaliskuu 24, 2008, 12:55:39 »
Oma kone aina päällä ja netti samoin, joten ei siitä sen enempää. Mutta mutta... Ensin sähköpostit, sitten Last.fm päälle ja sitten Kultakotilon foorumi, omat kotilosivut, kuvagalleriat, Helmi- reissuvihko.... Mitäköhän vielä... Niin, ja toisinaan mIRC, jos jaksan jonnekkin mennä irkkailemaan.

Poissa adswil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #180 : Maaliskuu 29, 2008, 20:01:50 »
Minun netinkäyttöni on melko rutinoitunutta, sillä käyn päivästä toiseen aina samoilla sivuilla, enkä juuri koskaan vain surffaile vapaasti : D Olen siis melko lailla jumittunut rutiineihin.

Aina kun avaan netin, menen ensimmäisenä tarkastamaan, olenko saanut sähköpostia. Jos olen, vastaan niihin ennen kuin teen mitään muuta. Tämän jälkeen selaan läpi kaikki suosikkimuotiblogini (joita muuten on ainakin 15), olisiko niihin tullut uusia postauksia - ja jos on, käyn tietenkin ne läpi huolella ja kuolaan bloggaajien ihanien vaatteiden perään.
Muita pakko-käydä-aina-kun-mahdollista-sivuja ovat lempibändini Negativen nettisivut ja demi.fi, johon olen onnistunut aika lailla koukuttamaan itseni. Täällä vuotiksessa en ole kauan pyörinyt, mutta kyllä täälläkin tulee piipahdettua melkein aina, kun olen netissä.
Näiden lisäksi käyn joskus satunnaisesti muiden bändien sivuilla tai galleriassa kyyläämässä kavereideni kuvia (itselläni ei ole netissä kuvia), mutta suurimmaksi osaksi netin käyttöni rajoittuu noihin aiemmin mainitsemiini sivuihin.

In my world love is for poets - so I'm trying to be one.

Spunks

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #181 : Toukokuu 06, 2008, 08:17:01 »
Miula on mese aina päällä, vaikken olis koneellakaan.
Itseasias tietokonekin on aina päällä, johtuen, että kävin läpi Windowsin aitoustarkastuksen, eikä tää mee enää kiinni, koska on piraattiwindows, mut se ei oo miun vika. :P
Mie oo vissii oikeesti tosi paatunu nörtti. Käytän Mozzillaa ja miula on aina hirveesti välilehtiä ja oon jokapaikassa samaanaikaan.
Yleensä kyllä meen ensin galleriaan -> tänne -> ii2 -> kuvake -> flickr -> bodymodifications -> his master's tattoo forum -> tatuointi.org forum -> MySpace -> BMEzine -> VR -> Pallontallaajat -> Google -> Wikipedia
Ja siis tää on tää normirytmi mitä teen koneella.
Nytkään ei oo paljoo tullu nukuttuu ja yhekstoista pitäis ehtii junaan, joka lähtee kolmen kilsan päästä.
Jos tän koneen sais kiinni, niin ois unirytmi varsin ees jotenkin kohillaan, mutta ei :/

Edit.
Listasta jäi pois vaikka mitä, joista mainitsen Foorumisymbioosin, last.fm:n ja Facebookin. Sorry. :))
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 07, 2008, 18:00:22 kirjoittanut Spunks »

Daniel

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #182 : Toukokuu 06, 2008, 19:23:55 »
Heh, mullakin on kyllä melko järkyttävät nettirutiinit. Ensimmäisenä tietenkin musiikki soimaan ja nettiyhteys toimintaan. Sitten.

Ensin kirjaudun yleensä meseen, ja se jää sitten taustalle päälle, että juttelen siinä vähän niin kuin taustalla. Tai sitten en juttele, jommin kummin. Siinä yhteydessä tarkastan sähköpostitkin ja vastailen niihin ehkä ja niin pois päin. Kuitenkin, tämän jälkeen avaan sitten tuliketun ja ekana suuntaan finfanfuniin vain katsastamaan mahdolliset kommentit ja uudet jutut vakiotopiceistani. Sen jälkeen vuotiksessa vähän samankaltainen piipahdus. Sitten käyn livejournalissa lukemassa "Friends"-sivun, sen jälkeen irc-galleriaan, sitten menen tsekkaamaa roolipelit, että onko jotain erikoisempaa tapahtunut. Joskus kun muistan, käyn myös tsekkaamassa VF:n, mutta melko harvakseltaan tuo on jäänyt.

Kuitenkin tällaisen kierroksen jälkeen perehdyn sitten yleensä muutamaan sivustoon enemmän, tai jos mesessä on paljon keskusteltavaa niin jumitan siellä. Jos mitään tekemistä ei ilmene (tällaista tapahtuu _hyvin_ harvoin, yleensä on aina jotain tekemistä koneella) saatan alkaa pelailemaan tai kirjoittelemaan. Luen myös netissä paljon, mutta nyt se on kyllä jäänyt vähän vähemmälle kun on jatkuvasti jotain tekemistä.

Poissa Cirael

 • Kelmeä kalmankoira
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PhoenixWolf25005
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #183 : Toukokuu 08, 2008, 16:01:30 »
Öhjm... Nettirutiinini on aina tämä sama.

1. Avaan mesen, kirjaudun sisälle ja luen mahdolliset sähköpostit.
2. Avaan netin (etusivu: elisa, avautuu)
3. Selaan elisan sivun alas ja katson päivän horoskooppini o.O
4. Katson kenellä on nimipäivät ja painan elisan sivujen äänestykseen aina uuteen kysymykseen kyllä tai ei.
5. Menen New Tuujuttuun nimisille sivuille (nyt ne ovat kyllä olleet useita päiviä kiinni joten se juttu on jäänyt pois)
6. Kurkkaan finfanfunista, onko lempi ficceihini tullut jatkoa.
7. Tulen vuotikseen kurkkimaan.
8. galleriassa saatan käväistä nopeasti katsomassa kommentit.
"I solemnly swear that I'm up to no good", kuiskaa pieni rohkelikkotyttö Cirael kaivaessaan kelmien kartan taskustaan ja piiloutuu kivipilarin taakse, juuri ennen kuin Voron silmät ehtivät saavuttaa leikistään innostuneen noitatytön.

Poissa Nibs

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • Hogwarts Refounded: Harry Potter-roolipeli
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #184 : Toukokuu 08, 2008, 17:24:28 »
Aina pitää ensin käydä katsomassa, onko johonkin viidestä foorumiroolipelistäni tullut hahmopyyntöjä tai osallistumiini pelitopicceihin uusia vastauksia. Päivästä riippuen käynkö läpi kaikki vai vain osan. Sitten on käytävä Freebokin tunnuksellani mulkaisemassa onko uusia vieraskirjaviestejä millekään sivuistani ja sitten suunnattava YouTubeen tarkastelemaan profiilieni kommentti-osiot ja onko subscriptioneistani kukaan tehnyt uusia videoita. Sähköposti on tottakai myös katsottava.

Yllämainitut asiat eivät etene koskaan missään tietyssä järjestyksessä, mutta kaikki nuo on saatava mielestä ennen kuin voin alkaa surffailla muuten vaan.
X HOGWARTS REFOUNDED: HARRY POTTER-ROOLIPELI
Mitä pitivät sisällään vuodet 1980-1992 Potter-universumissa?
X OLD WEST TALES RPG - Minnesota 1875-1885
X PÖLLÖPOSTI - Harry Potter-blogi

Poissa Musval

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LeviosaUnicorn19035
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #185 : Toukokuu 09, 2008, 17:51:36 »
Joo, no minullahan on aika selvät rutiinit. Ihan ensimmäiseksi siis on pakko avata mese. Siinä samalla katson, onko tullut sähköposteja, ja jos on, niin yleensä poistan ne kaikki, koska ne ovat niin usein sellaisia tyeriä ketjukiertoviestejä. Sen jälkeen avaan Windows MediaPlayerin. Noh, sen jälkeen avaan netin ja menen heti ensimmäiseksi Momentsiin tarkistamaan, onko siellä päivityksiä tullut. Sen jälkeen käyn foorumit järjestyksessä läpi ja päädyn aika usein jumittamaan niille. Kun olen lukenut läpi kaikki mielenkiintoiset viestit, niin menen blogiini katsomaan, onko kukaan kommentoinut sinne. Sen jälkeen sitten tarkistan kaikki muut fanisivut, joilla käyn ja sitten voin vasta aloittaa vapaan foorumeilla surffailun. Saatan myös ehkä kirjoittaa tarinaani, mutta en kovin usein.
"Dancing is like dreaming with your feet." -Constanze

Poissa manta

 • Kajahtanut potteristi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Tassujengi
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #186 : Toukokuu 10, 2008, 11:40:42 »
En pääse kauhian usein nettiin, kun kotona nettiyhteys reistailee, kiitos Welhon.

Itse avaan aina tietenkin ensin MSN Messengerin, ja sen jälkeen suuntaan katseeni tänne: www.irc.fi Sinne jään yleensä tunniksi... Se on vain niin hauska lukea muiden päiväkirjoja ja nauraa muiden kuville. Sen jälkeen käyn katsastamassa mailini täällä: www.wippies.com Sitten on aika pyöriä erilaisilla foorumeille (Vuotis, Koirafoorumi, Villakoirakeskustelu, Eläimille oikeuksia!-foorumi, terrieri.netin foorumia ja koirat.comin foorumi). Sitten olenkin valmis lähtemään, mutta välillä käyn läpi näitä osoitteita:

www.vuotis.net
www.peta.org
www.peta2.com

Yleensä olen koneella k-a-u-a-n. Mutta nyt täytyy rientää, sillä Minttu kaipaa ulkoilutusta. Ja kamerani kaipaa kuvauskohdetta.

-manta
Aivojen tilalla ilmapalloja.

Poissa Bad Girl

 • Rebel Yell
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Guilty 'til I'm proven innocent
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #187 : Toukokuu 10, 2008, 21:38:47 »
Yleensä käyn heti tietokoneen avattuani messengerissä, ja samalla katson sähköpostin. Vuotiksessakin käyn tarkistamassa yksärit, ficit, ja sellaiset hyvät aiheet yms. Hp-faneissakin käyn melkein aina, kun tulen koneelle, ja joskus muissakin hyvissä paikoissa tarkistamassa milloin mitäkin. Sitten alan surffailla netissä aivan vapaasti :) Eli ensin mese ja sähköposti, Vuotis ja hp-fanit. :)

- Bad Girl -
He kuuntelivat hevimetallia, se syövytti heidän aivonsa ja spraymaalattuaan koulujen seinät heidät kärrättiin mielisairaalaan !

Vuoden Luihuinen, kiitoksia äänestäjille <2 || Epäaktiivinen säännöllisen epäsäännöllisesti

Poissa Gollim

 • Paras
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #188 : Toukokuu 11, 2008, 11:45:01 »
Minä harvemmin suljen konettani, kun tässä on tuo "horrostila" mahdollisuus joka säästää monia arvokkaita minuutteja ajastani kun ei tarvitse venailla ikuisuuksia :'D. Odotan, että langaton netti yhdistyy, jonka jälkeen sitten avaan mesen (joka on muuten maailman paras pikaviestintäohjelma ja tästä ei keskustella) ja alan mesettämään. Suosikkinettisivuni ovat yleensä jo valmiiksi auki, koska horrostila ei sulje mitään ohjelmia, jotka ovat olleet päällä ku koneen olen sulkenut. Laitan Winampilla hyvää musaa soimaan/menen youtubeen katsomaan musiikivideoita, mesetän, luen foorumeita ja luen eri nettisivuja tai jos mesessä ei ole ketään pelaan dorkia flash-pelejä ympäri nettiä. Mitään "rutiiniahan" minulla ei ole, mutta tulen hulluksi jos mesellä on ongelmia tai youtube on huollossa x3.

Blue Raven

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #189 : Toukokuu 11, 2008, 17:53:22 »
Nettirutiinini vaihtuvat aikast tiuhaan tahtiin ja mm. riippuvat päivästä + käytettävissä olevasta ajasta Tällä hetkellä tavallinen, väh.30 max.60 arkipäivärutiini on aika pitkälti tällainen:

-Avaan netin. Kotisivuna Google, jolta siirryn jo automaattisesti ekana Hesarin sivuille (itse asiassa todella tyhmää ettei se ole aloitussivuna...:x ) jolla kulutan aikaa ainakin 5 min.
-Avaan pari välilehteä lisää lukeakseni yli kymmentä blogia, joihin olen jäänyt koukkuun.
-...Auts, nyt loppuivatkin rutiinit. Tämän jälkeen on netissä se puolituntinen usein vierähtänyt.
-No, mahdollisesti katselen muutamia videoita YouTubesta TAI käyskentelen suomi24 keskustelupalstoilla TAI vaan kuuntelen musaa ja luen niiden lyriikoita liramasta TAI seikkailen wikipediassa...

Mesessä käyn nykyään aika harvoin (siellä kuluu aika liian nopsaan) ja sähköpostinkin käyn vaan mahdollisimman pikaisesti läpi. Ei aina voi jaksaa.

Olenpas tylsä netinkäyttäjä :/

Hockenheim

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #190 : Heinäkuu 08, 2008, 22:30:23 »
Nettirutiineja on jonkin verran, mutta ne vaihtuvat ja riippuvat paljolti käytössä olevasta ajasta. Yleensä netin avatessani siirryn luontevasti joihinkin sivulistauksiin/kopiointisivustoille ja sieltä luantevasti klikkailen linkkejä ja päädyn mitä ihmeellisempiin sivustoihin. Yleensä kuitenkin neljänneksen ajasta surffailtuani siirryn luontevasti jollekin keskustelufoorumille (=nykyään Vuotis, ennen ollut joku muu, mutta menneet on menneitä ja niitä ei muistella), jossa helposti hurahtaa loppuvuoro. Jos muistan, saatan jossain välissä laittaa Youtubesta jonkin musavideon menemään, mutta en yleensäkään muista.

Poissa Calamity

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #191 : Heinäkuu 09, 2008, 01:26:32 »
Tsekkailen ensimmäisenä kaikki "02"-välilehtikansioni sivustot, eli IRC-Galerie, IRC-Galleria, tokiohotel.fi, th.fi -foorumi, last.fm, hp -fanit, vuotis, FOB -foorumi ja hotmail -sähköposti. Se, että kuinka kauan minulla menee tähän, riippuu ihan siitä onko sivustoille tullut päivityksiä ja kuinka kauan jaksan pyöriä foorumeilla. Sen jälkeen yleensä alan lukemaan ficcejä tai tai surffailen muuten vaan mielentilasta riippuen.

Ellene

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #192 : Heinäkuu 12, 2008, 09:11:08 »
Minun on aina ihan ekana mentävä Radosimsiin katsomaan, onko mitään uutta. Sitten on mentävä Radolaan, joka on Radosimsin foorumi. Tämän jälkeen piipahdan Vuotiksessa ja sen jälkeen en enää kerro minne menen :P Ehkä Simsiä pelaamaan...

Annina

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #193 : Heinäkuu 15, 2008, 02:19:08 »
mulla on aina sama rutiini

1.TH.fi:hin katsomaan onko tullu uutisia/th.fi foorumille
2.Galleriaan
3.vuotikseen/vapaata surffailua
4.muut foorumit

teen sen aina noin, yleensä kyllä jätän paljon välilehtiin esim. galleriassa oon aina kirjautuneena vaikka muilla sivuilla olisinkin.
Ja mesessä oon tietysti kokoajan, lähes poikkeuksetta :D
Ja oon koneella yleensä todella kauan :'> 
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 15, 2008, 02:24:20 kirjoittanut Passion »

Poissa Seireeni

 • Kielipoliisi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 17 seconds is all you need
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #194 : Heinäkuu 19, 2008, 21:29:34 »
Minun netinkäyttöni koostuu lähes kokonaan pelkistä rutiineista. Harrastan ylimalkaista ja randomia surffausta todella harvoin.

Kun saan Firefoxin auki, ovat ensinnä vuorossa Facebook, LiveJournal ja Gmail. Käyn katsomassa mahdolliset kommentit, requestit, uudet viestit sun muut. Sen jälkeen tsekkaan kaikki foorumit, joille olen rekisteröitynyt. Useimmat foorumit, joissa käyn, on omistettu jollekin bändille. Nyt kesälomalla on myös Aasiakas.net ja IRC-quotes ollut kovassa kulutuksessa, ja silloin kun siltä tuntuu, käyn myös Salakuunneltua.fi:ssä. Kuvaton.com on viimeisin tuttavuuteni. Sitten on vielä YouTube, josta käyn joskus katsomassa videoita.

Oma lukunsa ovat messengerissä kavereiden postaamat linkit, joita käyn kurkkimassa. Jos niiden takaa paljastuu hyväkin sivu, saatan hyvinkin jäädä jumittamaan sinne. Mutta enimmäkseen netissä ollessani sukkuloin rutiinipaikoissa, jotka löytyvät kirjanmerkeistä.
Ja naamiaiset satumaan, ne on lopuillaan
Niin seireeni vei kuninkaan

Poissa Giliath

 • Cassiopeian pikkusisko
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Jensen Ackles :D
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #195 : Heinäkuu 19, 2008, 22:13:04 »
No, tämä nyt ei toistu ihan joka kerta, mutta menee suunnilleen näin. Eli heti kun pääsen koneella, avaan yleisesti mesen, pistän musiikkia soimaan ja aukaisen Internet Explorerin, josta aukeaa...

MSN- pääsivu. Luen sitä kautta uutiset, ja jos jotain on tapahtunut käyn sitten muilla uutis-sivustoille. Sitten on Googlen vuoro, ja nyt käyn aina aluksi täällä, jossa vierähtää puoli tuntia ja Kylässä, ja aika siellä riippuu vähän. Sitten siskolla on "tärkeää asiaa" netissä, joten häätö tuli. Sen jälkeen käyn läpi lmuutamalla sivustolla, jossa olen rekistyröitynyt (tuo sana menee melko varmasti väärin, liikaa vokaaleja.) No, tässä vaiheessa minut on taas häädetty koneelta, koska siskolla on taas "tärkeää asiaa" koneella.
Ja lopuksi käyn Tudoussa, jossa sitten katselen sarjoja.

Hmm.. Kirjoittaessani tuota, huomasin, että minullahan on nettirutiineja. No, tuo käy vain kerran päivässä tuon kaiken läpi, sitten vain surffailen muuten :D
*Miettii ja lukee, mutta harvemmin kirjoittaa*

Poissa Minsvo

 • shakes all over like a jellyfish
 • Vuotislainen
  • dA
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #196 : Heinäkuu 19, 2008, 22:47:43 »
HP-fanit ja Vuotis, ainoat nettirutiinini. Mutta tietokonerutiinit ovat meseen kirjautuminen, Windows Media Player ja Mozilla Firefox.
Ensimmäiseksi hyppään HP-faneihin, katson onko uusia uutisia, sillä olen kova vahtaamaan uusia kuvia PP-elokuvasta. Ja sieltä sitten pääsee nopeasti tänne. Katson uudet vastaukset viesteihini, ja jos en ole laiskalla päällä käyn lukaisemassa ne, enkä vain suoraan paina 'Merkitse kaikki luetuiksi'. Sitten jään joko Vuotikseen tai lähden seikkailemaan. Yleensä seikkaillessa päädyn joko Meez.comiin, joka on aika mukava paikka, taikka sitten Nitrome.comiin pelejä pelaamaan. Toki päivittelen Windows Live Spaceani, tai eksyn sivustoille joille olen aikoja sitten rekisteröitynyt ja jään sitten sinne roikkumaan.

Poissa Mimmi

 • kolmen soinnun rälli
 • Vuotislainen
 • gimme danger
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #197 : Heinäkuu 19, 2008, 22:52:35 »
Firefox auki, mese auki, Media Player auki ja jotain mukavaa musiikkia. Sitten Vuotikseen katsomaan onko yksäreitä (yhdellekin ihanuudelle pitäisi vastata!) ja sitten Vuotikseen ja Meeziin. Olen koukussa eri sivuille rekisteröitymiseen, niin sitten yleensä rekisteröidyn sivuille ja kirjoittelen kuvauksia itsestäni. Photobucketissa luuhaan aika usein kun kuvia pitää linkittää kaikkialle, samoin kuin DeviantArtissa pörrään. Päivittelen Windows Live Spaceani, ja satunnaisesti lisäilen kuvia ja muuta mukavaa muihin paikkoihin joihin olen rekisteröitynyt.
Keep your 'lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love

Poissa Hakaneula

 • Kyyläävä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #198 : Syyskuu 29, 2008, 17:56:25 »
Rutiinit löytyy. Ensiksi avataan mese ja tarkistetaan ketä pitää tervehtiä. Sitten avataan nettiselain. Ja homma etenee seuraavasti: Ensin käydään galleriassa (hyvin, hyvin, HYVIN paha tapa ^^'') Sitten Vuotikseen. Sitten kun muistan, käyn läpi muutaman sarjakuvablogin ja niistä siirryn katsomaan, josko Back Streetin nettikaupan sivut olisi päivitetty. Aikani siellä pyörittyäni siirryn kurkistamaan Last.Fm:n sivulle, josta siirryn Onemangaan ja takaisin kotisivulle (joka sattuu olemaan Google). Jos en keksi enempää, saatan keskustella kavereideni kanssa ja palata esmes Vuotikseen.

Kromisade

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #199 : Lokakuu 28, 2008, 13:15:01 »
Eipä minulla mitään järjestystä juurikaan ole, mutta tietyt sivustot on, joilla tulee käytyä aina, kun nettiin menee. Ensimmäinen ja tärkein nuosta on varmaankin facebook, vaikka siellä harvoin mitään tapahtuukaan. Messengerin avaan, mutta en kuitenkaan joka kerta. Ja sähköpostit joko mesen avaamisen yhteydessä tai erikseen. Sitten suuntaa tieni tänne Vuotikseen ja tämä sivusto jää yleensä koko ajaksi auki, kun netissä olen, samoin swapparit-foorumi. Joskus kurkkaan myös Ihanitse.comiin, vaikka en siellä kovin aktiivisesti vielä kirjoittelekaan. Lopuksi pitää toki aina tarkistaa myös saranhuone.com ja Saran myspacesivu. Huuto.netissä käyn myös välillä, etenkin, jos myyn siellä jotakin.

Muutoin tulee sitten surffailtua milloin missäkin.   

Poissa Helena T

 • Keijukaismuori
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: AccioQuill137
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #200 : Lokakuu 28, 2008, 13:37:25 »
Koneen avattuani käyn katsomassa sähköpostit, sitten päivän horroskoopin ja muutaman päivälehden nettisivut. Seuraavaksi yllätys, yllätys
Sitten suuntaa tieni tänne Vuotikseen ja tämä sivusto jää yleensä koko ajaksi auki, kun netissä olen,
Eräs pelifoorumi on myös auki lähes koko ajan. Opiskelutehtävien takia tulee googletettua paljon ja seikkailtua milloin milläkin sivustoilla. Joskus löytyy mielenkiintoisia juttuja,joiden parissa saattaa vierähtää tovi jos toinenkin, vaikka ne eivät edistäisikään opiskelua.
Muutaman kerran viikossa käyn lukemassa oman kotikaupungin sivuilta päätöksentekoon liittyviä pöytäkirjoja.Tietääpähän mitä kotikulmilla on tapahtunut tai pitäisi tulla tapahtumaan.

Poissa Sagittaire

 • Kalkaaos
 • Vuotislainen
 • ~My fall will be for you~
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #201 : Lokakuu 28, 2008, 15:33:26 »
Jep, rutiinit löytyy.

Ihan ekaksi aukaisen Nintendon Suomi-foorumin jonka kahlaan nopeasti läpi ja katon mahdolliset videot Youtubesta. Kirjoittelen viestejä tai kirjoitan ylös, mihin pitää vastata, sillä ekalla "kierroksella" en yleensä käytä aikaa moiseen.
Sitten suuntaan NintendoClubiin, hyvin samalla tavalla toimin kuin NOF:issakin mutta huomattavasti nopeammalla temmolla. Paitsi jos Spesiaaleihin on tullu uutta :P
Siitä Resettiin, jonka selaan nopeasti läpi.
Sitten tänne ja tämänkin selaan nopeasti läpi ja saatan vastata aiheisiin. Yleensä Vuotis jää välilehdelle nro 2 ensimmäisellä kierroksella.
Sitten galleriaan josta katon lähinnä kommentit ja omat yhteisöt.
Sitten vaan surffaan vapaasti ja pidän kolmesta kuuteen välilehteä auki joita selaan silloin tällöin surffauksen välissä.
You told I had the eyes of a wolf
Search them and find the Beauty of the beast
Nuuhku -> Sagittaire

Poissa emwt

 • Hovisäätäjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Rohkelikko vai Luihuinen?
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #202 : Lokakuu 28, 2008, 18:25:52 »
Rutiineja hyvinkin. Kun menen koneelle, käyn ensin foorumit läpi(Vuotis, Fini, Kesyrottayhdistys). Sitten jään surffailemaan niiden välille ja teen samalla sitä, mitä varten koneelle tulin, esim kouluhommia(jotka ei yleensä hirveästi edisty kun lukee ficcejä yhtä aikaa).
Kaiken säätämisen keskipisteessä.

Poissa Mistrel

 • Revontulihäntä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #203 : Lokakuu 28, 2008, 18:49:49 »
Itselläni yleensä ensimmäisinä aukeavat Vuotis ja Fanfiction.net, jotka normisti jätän taustalle auki jatkaessani matkaani esim. Finiin. Koulun sähköpostin käyn myös usein katsomassa, vaikkei sinne koskaan mitään muuta kuin SLL:n tiedotteita tulekaan. Lisäksi silloin tällöin pitää käydä kurkkaamassa mitä BB:ssä tapahtuu ja poiketa Kontu.infoon :)
"Koskaan ei huomata, mitä on tehty, vaan miten paljon on vielä tekemättä." - Marie Curie

Poissa Larten

 • Anarkisti tarhatäti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: Nimbuspumpkin12006
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #204 : Lokakuu 30, 2008, 13:37:37 »
Mun nettirytmi on tullut aivan alitajuisesti, enkä rituaalia enää osaa muuttaa ollenkaan :D se menee siis näin:
Ekana netin yhistettyäni katon Messengeristä paikallaolijat, ja jos kukaan ei ala ensimmäisenä puhumaan minulle, jätän asian sikseen. Sitten siirryn IRC-Galleriaan ja katson kommentit ja mahdollisesti vastaan niihin, jonka jälkeen käyn lukemassa Iltalehden ja Ilta-Sanomien horoskoopit ja uutiset. Sen jälkeen Gmailin sähköposti. Sinne harvoin tulee mitään, joten joskus jätän tämän kokonaan välistä.
Gmailin jälkeen käyn Tilannehuoneessa katsomassa onko lähistöllä tapahtunut onnettomuuksia yms, ja vasta sitten palaan Galleriaan kyttäilemään kommentteja ja aloitan keskustelut Messengerissä. Tylsyyden tullen tulen sitten tänne Vuotikseen.
Jos sanon että taivas on musta
se on niin musta kuin tahdon sen olevan ja
jos sanon että maailma ei pyöri
se ei silloin pyöri, jumalauta

Poissa Lohikäärmelady

 • varjoenkeli
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Painovirhepaholainen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #205 : Lokakuu 30, 2008, 16:33:29 »
Minulla on aina selvä kaava;

Ensin avautuu aloitus-sivuni, joka nyt sattuu olemaan se MSN:n pääsivu. Sieltä nään joitakin uutisia yms.
Sitten avaan järjestyksessä ensin Vuotiksen, Finin ja lopuksi YouTuben. Avaan aina uuden välilehden ja poukkoilen sitten näiden kolmen sivun välillä. Yleensä avaan myös neljänne  välilehden jota sitten käytän vapaaseen surffaukseen netissä.

Yleisesti vain kiertelen vuotiksessa/luen ficcejä finissä (joka alkaa pian olemaan yleisempää kuin vuotiksen käyttö) ja kuuntelen samalla musiikkia YouTubesta. Hyvin yksinkertaista ja tämän teen aina. Hyvin ruutiininomaista toimintaa, mutta se toimii hyvin;)

-Feen
-Mitä? Onko nukkumatilla muka vihollisia?
-Kahvi! Ajattele kahvia!

Poissa Evilheart

 • Kuolonsyöjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Taivaskiiturit, neiti kapteeni
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #206 : Lokakuu 30, 2008, 17:37:31 »
Järjestys vaihtelee vähän siihen riippuen, tiedänkö jossain näistä olevan jotain varmasti uutta ja minulle kuuluvaa.

Jokaikinen kerta kahlaan läpi foorumiropet, joissa pelailen, sekä HP-fanit/ Vuotis joita tottakai kyttään.
Mese on poikkeuksestta päällä ja Youtubesta videoita tulee katseltua melko paljon.
Myös Larp.fi ja tulevan seuraavan pelin nettisivut pitää käydä katselemassa.
Ystävien blogit jokatoinen päivä vähintää käydään lukaisemassa, jotta pysytään kaukana asuvien päivässä mukana ^^
I wanna spend my nights and days between your arms
Every day breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby, breathing your love

Poissa Modera

 • Bodari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • We are waiting for you, Coraline
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #207 : Lokakuu 30, 2008, 17:40:42 »
Firefox auki, Vuotis, ja YouTube auki, lisäksi mese, Ja yleensä käyn läpi kaikki Potterfanit, HP-Fanit, Kylä, Aiedsfield arms.... Mutta usien nuo neljä ekaa.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 30, 2008, 21:22:20 kirjoittanut Modera »

Poissa Lorainne

 • glottaaliklusiili
 • Hämykeiju
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MoonMist
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #208 : Marraskuu 12, 2008, 15:36:12 »
Ensimmäisenä Internetin ihmeelliseen maailmaan astuessani silmilleni räjähtää HP-fanien etusivu, koska olen laittanut sen aloitussivuksi. Sieltä katson uutiset, jos niitä on tullut uusia, ja sitten saatan vilaista vieraskirjaa, josko siellä olisi jotain kiinnostavaa. Sen jälkeen kirjaudun Vuotikseen, josta tarkistan ensimmäisenä mahdolliset miittitöpöt ja yksityisviestit. Yleensä jätän Vuotiksen auki yhteen välilehteen, jos saan yllättävän inspiraation kirjoittaa jotakin tänne.

Kun nämä Potterpaikat on koluttu, saatan käydä sturmunddrang.fi:ssä katsomassa, josko olisi jotain uutta. (Varsinkin tässä uuden levyn ilmestymisen alla on tullut siellä seilattua mahdollisten uusien singlejen ja muiden toivossa.) Joskus käyn myös katsomassa Popgramista Sturm und Drangin keikat ja uudet bändipaidat/muut. Sieltä ponnahdan kyseisen bändin foorumille, joskus vain tarkistamaan yksärit ja keikkatöpön, mutta jos on oikea fiilis, jään sinne palloilemaan ja kirjoittelemaan turhuuksia.

Minäkin harrastan tuota välilehtisurffailua, yleensä yhdessä välilehdessä on auki Vuotis, toisessa saattaa olla SuD-foorumi, ja kolmannessa usein YouTube, josta kuuntelen musiikkia. Mese saattaa olla myös auki, jos jaksan jutella kavereiden kanssa.

Tässäpä minun nettirutiinini. Yleensä en muuta teekään netissä kuin pyörin näissä paikoissa.


//Ja nyt seuraa päivitys: nettirutiinini yli kaksi vuotta myöhemmin.

HP-fanit edelleen aloitussivuna, ja sieltä tulee juuri nuo uutiset tarkistettua. Vieraskirjaan en itse asiassa ole kurkannut piiiiitkiin aikoihin. Sieltä sitten suunnistan joskus Vuotikseen, missä tarkistan juuri tuon miittiosaston ja lukaisen yksärit, jos niitä sattuu olemaan (mikä olisi ihme ja kumma). Joskus saatan jotain kirjoitella tai lueskella.

Seuraavaksi Vuodatukseen. Katselen, josko etusivulla näkyisi kiinnostavan oloisia blogeja, kirjaudun sitten sisään ja alan käydä läpi seuraamieni blogien päivityksiä. Siinä voi mennä tovi, jos en ole ollut koneella vähään aikaan. Jos viitsin ja jaksan ja omaan jotain tärkeää sanottavaa, kirjoitan blogiani. Vuodatuksen jälkeen Bloggeriin ja uusien päivitysten läpikäynti sielläkin; siellä tosin en kirjoita itse, koska koen Vuodatuksen paljon helpompikäyttöiseksi kaikkine ongelmineen ja mainoksineenkin.

Joskus saatan avata YouTuben taustalle musiikin takia tai jumittua katselemaan esimerkiksi charlieissocoolliken videoita tai Alex Reads Twilightia. Mesessä en ole jaksanut enää oikein oleskella, joten se on harvemmin auki.

Ja Facebookille sanon jyrkän ein!
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 10, 2011, 16:22:11 kirjoittanut Lorainne »
Using the "are we", are we?

Gretel

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #209 : Toukokuu 03, 2009, 18:31:59 »
Minulla on jopa häiritsevän tarkka järjestys kaikelle mitä teen avattuani tietokoneen.
Ensimmäiseksi avaan ainakin viisi tai kuusi nettiä, ja näpsäytän itseni IRC-galleriaan, rakkausrunot.fihin, youtubeen, tänne vuotikseen ja yleensä myös liramaan, olen koukussa uusien biisien löytämiseen sanoitusten kautta.
Ensin gallerian ja rakkausrunojen kommentit. Sitten joku hyvä biisi soimaan. Sen jälkeen vuotiksen uudet viestit, jonka jälkeen muuttuu vapaammaksi. Mese on miltei aina auki, ja keskimäärin viisi keskustelua käynnissä.

Jokaisella sivustolla on myös tietty järjestyksensä.
Galleriassa ensin kavereiden uudet merkinnät, sitten uudet kuvat, ja yhteisökommentit ennen varsinaisia kommentteja.
Rakkausrunot.fissä ensin tarkistetaan suosikkirunoilijoiden mahdolliset uudet tuotokset, ja sen jälkeen arvostelut.
Vuotiksessa uusien viestien katsominen menee siinä järjestyksessä, että ne jotka kiinnostavat vähiten katsotaan ensin, ja parhaat viimeisenä.

Kun jokapäiväiset sivustot on katsottu, teen pakollisia kouluhommia tai kirjoitan ficcejä. Itseäni rutiinit ärsyttävät suuresti, koska en opi irrottautumaan niistä millään :P

Poissa Storithiana

 • käärmenainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #210 : Toukokuu 03, 2009, 19:33:01 »
Kun avaan netin, foorumiaddiktina tsekkaan ensin La Forksin, FiFin, Vuotiksen ja Raindrops on Rosesin. Sen jälkeen tsekkaan Vampireloven (vanha tapa, en pääse siitä eroon vaikka ei tämä tärkeä ole) ja sähköpostin. Sitten, fiiliksen mukaan, avaan Irc-gallerian tai kirjaudun meseen (koneeni on niin hidas, että se sekoaa jos avaan heti mesen, kun tulen koneelle).

Foorumeilla ensin tsekkaan uudet viestit ja ehkä vastailen niihin tai teen jotain muuta foorumilla. "Näytä edellisen käynnin jälkeen tulleet viestit"/"Uudet viestit" -nappula on kovassa käytössä. Sähköpostissa ei ole mitään kummempia järjestyksiä, eka tsekkaan Inboxin ja joskus aina poistelen roskapostit Spam-kansiosta. Irc-galleriassa ensiksi katson uudet kommentit, sitten kaverien uudet kuvat ja merkinnät, sen jälkeen kirjaudun sieltä ulos tai stalkkaan yhteisöjä, joihin olen liittynyt.

Vähän välillä ärsyttää se, kun on aina pakko avata tuosta kirjanmerkkipalkista samat sivut ja katsoa ne, ennen kuin voi koneella muuta tehdä. Näiden jälkeen, taas fiiliksestä riippuen, etsin uusia ficcejä, eksytän itseni DeviantArttiin, katselen biisien sanoja Liramasta tai teen jotain muuta mitä tekee mieli. Foorumeilla suurin osa ajasta kyllä menee.
You're asking me will my love grow
I don't know, I don't know


Ficcifoorumi - foorumi ficeille ja yleiselle keskustelulle

Leung

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #211 : Heinäkuu 12, 2009, 02:25:21 »
Noo, onhan niitä rutiineja paljon, mutta nopeesti nekin aina tekee ja muutenkin koneella aika vierähtää jotenkin tosi nopeesti. Vähän liiankin usein huomaan omalla kohdallani lauseen "oho jäin koneelle"
Ne nettirutiinitkin vaihtelee, mutta yleisesti niihin kuuluu mese, Irc-Galleria, Facebook, Iltalehden sivut, Vuotis, sää, tietyt muotiblogit, Youtube, Demi, Telkku.com, Luukku ja satunnaiset muut, esim. vaateliikkeiden online shopit :D

Haaveilija

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #212 : Heinäkuu 12, 2009, 19:21:33 »
Avaan netin, menen suomi24.fi:in katsomaan sähköpostit. Tämän jälkeen käyn tsekkaamassa urheiluseurani nettisivut ja HP-fanien sivut.
Sen jälkeen katsastan kahden suosikkiartistini (Amy Diamond ja Alexander Rybak) myspacet ja sitten omani ja kavereiden blogit.
Blogien jälkeen menen demi.fi:in ja sen jälkeen facebookkiin. Sen jälkeen vuotikseen, koska siellä kuluu yleensä eniten aikaa! :'D

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #213 : Lokakuu 03, 2009, 20:22:06 »
Minulle on muotoutunut netissä käydessäni tietty rutiini, jonka teen vaistomaisesti joka kerta, kun avaan koneen ja tulen nettiin. Ensin minun on pakko käydä sähköpostissa, siellä saattaa olla jotain tärkeääkin viestiä. Tämän jälkeen käyn Lintukodossa vastaamassa päivän kysymykseen. Sitten päivän Iltasanomat ja Iltalehti (tässä järjestyksessä). Vasta sen jälkeen tulee HP-fanit ja Vuotis, saman aikaisesti on käynnissä myös tätä "vapaata surffailua".

En tiedä, mistä moinen päähänpinttymä on minulle tullut, mutta eipä se ole haitannut minua mihinkään suuntaan.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 25, 2010, 16:37:50 kirjoittanut samettiina »
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa Raimei

 • Ms. Stalker
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #214 : Lokakuu 03, 2009, 20:39:13 »
Jo pitkän aikaa minun rutiinina on ollut käydä Vuotiksessa ensimmäisenä, kun tulen koneelle. Käyn aina tarkistamassa uudet vastaukset viesteihini. Sitten käyn MagiStreamissa "hoivaamassa" olioitani. Sen jälkeen yleensä tarkistan sähköpostin ja tulen taas kiertelemään Vuotikseen tai MagiStreamin foorumiin. Tarpeen tullen käyn myös Dragon Cavessa. Enempiä rutiineja minulla ei oikein ole. Joskus käyn lukemassa Iltasanomia tai Iltalehteä, mutta koska vain joskus, niin se ei ole rutiini. x)
Älä minua katso, en minä mitään sanonut!

Poissa Presto

 • Mozartin kummipoika
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ilovepasta.org
 • Pottermore: GhostDragon1391
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #215 : Lokakuu 03, 2009, 21:09:47 »
Ensin, avattuani netin, menen vuotikseen. Tai no, ei se vaadi mitään "menemistä", koska olen määrittänyt vuotiksen etusivukseni. :D Joskus saatan mennä katsomaan sähköpostini, mutta koska ei sinne kuitenkaan ikinä mitään tule (muuta kuin mainoksia) niin en tee sitä usein. Saatan mennä myös Messengeriin, mutta sitäkään en tee aina. Mutta siis, mesen pikaviestipalvelu ei ole varsinaisesti nettiä, joten jätetäänpä se vähemmälle huomiolle. No siis, nettirutiinini ovat todella yksinkertaiset. Vuotis ja HP -fanit. Pidän HP -faneja välilehtenä, mutta en siellä hirveän aktiivisesti ole. Joskus käyn kattomassa onko vieraskirjaan tullut jotain uutta tai onko tullut uusi uutinen, tjs. Nyt nykyään menen myös MagiStreamiin, joka on koukuttava DragCaven tyylinen paikka. Pääasiassa vuotiksessa siis kiertelen, kaartelen ja kirjoittelen.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #216 : Lokakuu 08, 2009, 14:21:03 »
Mulla saattaa usein vierähtää useampi tunti helposti netin ääressä, varsinkin, jos mulla on vapaapäivä, eikä mitään "oikeaa" tekemistä (tosin niitä on nykyään ihan tooooosi harvoin). Netissä minulla on yleensä auki vuotis, kylä ja facebook aina, minkä lisäksi ircci, mikäli irssini vain suostuu toiminaan (viime aikoina se ei tosin ole juurikaan toiminut, eikä mIrc suostunut asentumaan, enkä sitten jaksanut alkaa mitään x-chattiä tjsp asentelemaan. Kun ei kerran irssi toimi, niin ei sitten ircata ollenkaan :D). Tosin silloin kun ircciin ei pääse, niin välillä tuntuu, että miten ihmeessä sitä joskus on saanut niin kauan aikaa kulumaan koneen ääressä. Ircatessa aika kuluu nopeaa :D Sähköpostia tulee myös selailtua säännöllisin väliajoin. Tai parisen kertaa päivässä (ihan kuin sinne kukaan mitään koskaan laittaisi :D).

Välillä käyn kurkkimassa muita foorumeita, joilla olen rekisteröityneenä, välillä lueskelen satunnaisia sivustoja ja iltalehden/-sanomien/aamulehden/hs:n sivuilla tulee aina välillä pyörittyä. Yleensä aina siinä vaiheessa, kun alkaa kiinnostamaan, mitä muualla maailmassa tapahtuu kun minulle ei mitään lehtiä tule, enkä televisiotakaan omista, että voisi niitä uutisia nähdä. Välillä välilehtiä saattaa olla auki aika monta, reilusti yli kymmenen ja osan jopa unohdan olevan auki joskus :D Mutta eipä se mitään, siellähän pysyvät auki kunnes laitan ne pois.. :)

Nykyään käyn myös aika usein katsomassa avoimia työvuoroja, josko joku niistä sopisi kalenteriini. Jonain viikkoina kun on jopa kolme vapaapäivää, niin sinne sitten mielellään ottaisi jonkun ylimääräisen työvuoron jossain muussa kioskissa kuin omassa :D 

Lisäksi nykyään tulee skypeä käytettyä aika paljon poikaystävän kanssa, kun puhelinlaskut ovat aika suuret, niin mahdollisuuksien mukaan tulee käytettyä skypeä. Lisäksi skypessä on se jännä, että vaikka koko aikaa ei juteltaisi, niin tulee tunne kuin toinen olisi  lähempänä kun kuulee sen toisen äänen molemmista korvista. Eikä tule niin huonoa omaatuntoa, jos skype on kolmekin tuntia auki ja välillä saattaa olla kymmenenkin minuuttia kun kumpikaan ei sano mitään. Puhelimessa moiseen ei pystyisi kun se maksaisi :D Kerrankin taisin siivota samalla kun poikaystäväni teki töitä koneellaan ja hyvin toimi skypettäminen samaan aikaan.^^'
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Teretulemast

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #217 : Tammikuu 06, 2010, 11:33:51 »
Firefox avaa ne kaikki sivut missä käyn ~50krt päivässä

Esim:

Facebook
Irc-Galleria
Vuotis
Piratebay;)

E: /join #mattit @ Qnet:)
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 06, 2010, 11:38:05 kirjoittanut Teretulemast »

Poissa Kishika

 • Kävelevä kaiutin
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #218 : Tammikuu 06, 2010, 17:39:15 »
Ihan ensin laitan youtubesta jotain kivaa musaa. (ellen sitten kuuntele levyä) Sitten katson sähköpostit ja kirjaudun meseen. Ja sitten aloitan "vapaan surffailun"
I can see you

Poissa Catnip

 • Mestarietsivä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #219 : Tammikuu 06, 2010, 18:56:09 »
Lähes aina ensimmäiseksi meseen. Siellä sitten nettikavereitteni kanssa aloitan vilkkaan, pelottavan ja suorastaan oudon keskustelun tai RoPen. Joskus saatan myös alkaa tapella toisten kanssa tai kukaan ei puhu yhtikäs mitään. Mesen yläkulmasta katson onko tullut uusi sähköposteja, ne tarkistan melkein heti jos on tullut. Samalla You Tubesta/Spotifystä/iTunesista laitan musiikkia soimaan.

Sitten loikkaan blogiini ja tuijottelen, jos jokun on laittanut kommenttia tms. Sitten selailen kavereitteni blogit ja juoksen Vuotikseen. Vuotista selailen ja yleensä laitan viestiä Mitä kuuntelet tällähetkellä-topiciin ja sitten lähden seikkailulle jonnekkin muulle sivulle toisella välilehdellä.

Että sellasta.. :D

Poissa Leila

 • Peruna
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • "Itserakkaus on paras rakkaus"
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #220 : Tammikuu 06, 2010, 19:09:33 »
Kun tulen koneelle, ekaksi aukeaa Mese, ja sitten netti. Netistä ensimmäiseksi katsotaan kommentit IRC-galleriasta, ja samalla avataan Facebook. Siellä tsekataan kavereitten päivitykset yms. Siinä vaiheessä ruvetaan miettimään, että mitäs voisi tehdä..;) Todennäköisesti sekä Galleria että FB jäävät auki, lisäksi avataan myös youtube, sekä yksi ylimääräinen välilehti jolla aloitetaan käymään kaikissa eri sivustoissa, joita ei sitten jätetä auki..: sähköposti, Eräs Blogi, joukkueemme omat sivut ja blogi... Sitten aukeaa vuotis, ja jos ei muutakaan keksi niin täällähän menee sitten loppuaika..;)
Tahdonvoimaa!

Poissa Arende

 • hahtuvahaave
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PotionGhost22203
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #221 : Tammikuu 06, 2010, 23:28:25 »
Mä noudatan kyllä hyvin orjallisesti omia nettirutiinejani :D Tai yleisestikin konerutiinejani.

Kun kone avautuu ensimmäisenä päälle lentää iTunes ja musiikkia soimaan. Seuraavaksi mese käynnistyy automaattisesti ja seuraavana napsautankin selaimen auki.

Ensimmäisenä kurkkaan sähköpostini, mutta useimmiten se on vain täynnä roskapostia. Ei minulle kukaan mailaile.

Seuraavana vuorossa on facebook. Vastailen kommentteihin ja saatan kommentoida joitain kavereiden statuksia. Käyn myös Restaurant Cityssä.

Seuraava pysäkki on tagged. Hieman facebookin tapainen mesta, mutta sillä on enemmän semmoinen pariutumisteema :D Kurkkaan kaveripyynnöt, viestit, kommentit ja saatan jopa ehkä vastata jollekin jotain. Harvemmin kyllä. Suurin osa tuolla on ihan idiootteja, mutta olen minä pari ihan fiksua kaveria sieltä löytänyt, joiden kanssa viestitellään.

Sitten käyn kurkkaamassa lohikäärmeitäni Dragonadopterssiss ja viimeisenä eksyn foorumeille.

Enää nykyisin en käy oikeastaan kuin täälä ja Finissä. Ensin Finiin kurkkaamaan onko kukaan kommentoinut ficcejäni ja sitten jumahdankin Vuotikseen :D Täältä löytyy aina jotain luettavaa ja kommentoitavaa. Täälä pyöriessä saattaakin hurahtaa tunti jos toinenkin :D

Siinäpä se. Tuon "rituaalin" jälkeen, joko sammutan koneen ja menen tekemään jotain fiksumpaa tai sitten surffailen päämäärättömästi ympääriinsä ja odottelen uusia viestejä Vuotikseen :>
Ihana asia minusta on, et ihana olen vain

Poissa Odotum

 • Poni
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #222 : Tammikuu 07, 2010, 21:38:57 »
Nettirutiinit on kyllä aika jänniä :-D Ne on pakko aina tehdä ennen kuin aloittaa 'vapaan surffailun'.

Kun käynnistän koneen, avaan yleensä ensimmäisenä messengerin, paitsi jos olen sillä tuulella ettei huvita mesettää kenenkään kanssa. Tai sitten olen offline-pahiksena onlinena :-D

Netissä ekana aina Vuotikseen, tietenkin. Katson uudet vastaukset viesteihini ja selaan edellisen käynnin jälkeen kirjoitettuja viestejä jos siellä olisi jotain mielenkiintoista.
Sen jälkeen menen Vuotiksen etusivulle, katson sivun alareunan infokeskuksesta onko siellä jotain mielenkiintoista uusimmissa viesteissä. Ja sitten vielä stalkkeroin kaikkia siitä missä näkee kaikkien tekemiset kerralla (Odotum ... Stalkkaa muita! Kauhee stalkkeri.) Saatan aukaista vielä HP-fanit välilehteen ja katsoa onko siellä uusia uutisia.
Sen jälkeen suuntaan sähköpostiin ja facebookiin.
Ja monesti katson vielä uutisia yle.fi :stä tai mtv3.fi :stä.
Ja sitten yleensä palaan Vuotikseen ja säädän kaikkea sekalaista, pidän vaikkapa stalkkerointi-ikkunaa auki ja painan F5:ttä 5 minuutin välein :-D
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 08, 2010, 18:46:57 kirjoittanut Odotum »
aaaaaaaaaaaaaaa lol

Poissa Suvituuli

 • Tsirp tsirp krääk titityy.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • You're not mating with me, sunshine!
 • Pottermore: AccioDream**
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #223 : Tammikuu 08, 2010, 17:26:55 »
En tiedä, mikä osa tästä on keskustelua, mutta minäkin tahdon kertoa omat rutiinit. Muiden omia on niin hauska lukea ja etsiä yhtäläisyyksiä :D

Itse kirjaudun ensimmäisenä meseen, asetuksien takia se pomppaa ihan omatoimisesti ruudulle kun koneen avaan. Tosin pahistelen feikkioffina oikeastaan suurimman osan ajasta. Nytkin. Pahikseuden huipentumaksi näyn Vuotiksessakin kummituksena.
Sen jälkeen avaan netin, ensin tarkastan Googlen antamat uutiset. En tiedä mikä tuo on, mutta se kuitenkin kerää erilaisia uutisia etusivullensa. Sitten menen Vuotikseen. Tarkastan ensin uudet vastaukset topiin, joihin itse olen osallistunut, sitten lueskelen muita uusia viestejä. Eksyn hyvin harvoin oikeasti selaamaan Vuotista, lähinnä noiden pikalinkkien avulla tutkiskelen.. :P
Sitten avaan välilehden, jossa menen Finiin. Sama rumba kuin Vuotiksessa. Tosin siellä tutkin myös ihan muutenkin foorumia, kun tiedän melko tarkasti, mitä tahtoisin löytää.
Tämän jälkeen avaan taas uuden välilehden (jään päivittelemään Vuotista ja Finiä) Magistreamiin. Klikkaan lähinnä omat ja Kinkun munat ja poikaset läpi, kirjoitan topaan jokusen kerran ja sellaista. Pitääkin kyylätä sitä taasen, Virtaan on tullut uusia munia :>
Magin koluttua saatan mennä Vuodatukseen. Ehkä jopa kirjoittaa jotain, lähinnä tarkastan muiden tekstit.
Sitten jään päivittelemään Vuotista ja Finiä, miettimään mitä tekisin ja sitä rataa. Juttelen mesessä ja ehkä menen Youtubeen.
Musiikkia laitan silloin kun muistan. Välillä menee tunteja, ennen kuin tajuan, että voisihan sitä kuunnellakin jotain. Toisinaan avaan Media Playerin vahingossa.
Se hyppi ja pomppi, söi ja nauroi. Se istui ja itki. Se ilmassa leijui.
Outo heppu, kummajainen, vailla mieltä ja ruumista.
Itketään yhdessä, olemattomuudessa, ihan yksin.
Jos sinulle sopii, se minulle käy

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #224 : Tammikuu 08, 2010, 18:44:29 »
Nettirutiinini eivät ole kovin kummoisia. Yleensä avaan ensimmäisenä Vuotiksen, sitten välilehdille Youtuben ja yleensä myös Jatkotarinan ja Finin. Joskus saatan aukaista myös HP-fanit, mutta yleensä joko unohdan, tai huomaan että samat uutiset saapuvat tavallisesti Vuotikseenkin jossakin muodossa. Vietän toki sielläkin silloin tällöin aikaa, jos en muuta niin teen testejä.
Sellaisia sivuja, joilla käyn harvemmin kuin päivittäin, ovat esimerkiksi Mugglenet, Leaky Cauldron, Fanpop (HP-hahmojen tai näyttelijöiden sivut), WBshop ja englanninkieliset HP-ficcifoorumit. Joskus käyn myös muutamien näyttelijöiden virallisilla fanisivuilla ja tottahan toki esimerkiksi ystävämme Googlekin on kovassa käytössä, sieltä tulee haettua niin kuvia kuin tietoakin.

~Bloody Princess
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 03, 2011, 20:15:14 kirjoittanut Bloody Princess »

Poissa Haltiamieli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Photography
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #225 : Huhtikuu 21, 2010, 09:45:53 »
Kun olen saanut koneen avattua, avaan ensimmäisen sähköpostini. Olen tarpeeksi usein joutunut jättimäisen sähköpostikasan hyökkäyksen kohteeksi, kun olen pitänyt parikin viikkoa sähköpostin tarkastamisen välillä.
Sähköpostin katsottuani avaan netin ja loikkaan oikeastaan samantien Vuotikseen. Sinne kirjauduttuani tarkastan uudet vastaukset viesteihini ja sen jälkeen yleisesti uudet viestit. Ne läpiseulottuani ja merkittyäni kaiken luetuksi avaan mesen, aluksi "feikki-offlinena" ja tarkastettuani keitä paikalla oikein on tulen onlineen (ihan vain koska muuten kone lagittaa perkuleesti, jos kirjaudun samantien onlinena). Näiden toimien jälkeen avaan luultavammin Youtuben ja aloitan musiikin kuuntelun, tai sitten menen joillekin muille sivustoille seikkailemaan oleillen samalla Vuotiksessa.

Vuotiksessa toimeni riippuvat kovasti siitä, onko minun viesteihini tullut vastauksia. Jos esimerkiksi kommentoimaani ficciin on tullut jatkoa, kiirehdin pikapikaa lukemaa jatkon ja saatan kommentoida sitä silloin. Jos miitti-topiciin on viestiä tullut, luen sen ja saatan kirjoittaa sinne jotain. Myös mielenkiintoisten keskustelujen viestit luen ja joskus saattaa käydä että kirjoitan viestiä sinne.

Aika Vuotis-painoitteista nettikäymiseni on nykyään, mese siinä lomassa vilkkuu aktiivisesti jos vuotislaisia paikalla.

//Nykyään avaan Vuotiksen lisäksi Facebookin ja Magistreamin. Näillä kolmella sivulla sitten seikkailen koko koneella olemiseni ajan, välillä saatan avata Dragon Caven, blogini ja joitain muita sivuja. Mutta pääpainoisesti Vuotiksessa, Facebookissa ja Magistreamissa hengaan. :)
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 26, 2011, 18:45:18 kirjoittanut Haltiamieli »
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

Poissa EJR

 • Varjelusten toinen puoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • I just want things to make sense
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #226 : Huhtikuu 21, 2010, 14:52:23 »
Kun saann koneen päälle, avaan mesen, ja tarkistan onko tullut sähköpostia (Siinä vieressä näkyy, montako uutta viestiä)
Jos on sähk. postia, luen, ja jatkan kohdasta 2, jos ei, menen suoraamkohtaan kaksi

2.Avaan vuotiksen - Näytä uudet vastaukset viesteihisi. - lue, Näytä edellisen käynnin jälkeen kirjoitetut viestit. -kiinnostavat - lue.

Sitten tarkistan muutamat paikat (Arcade, Nitrome ja Powerd game) että onko tullut uutta.

Käyn facebookissa vilkaisemassa, ja avaan vuotiksen - Näytä uudet vastaukset viesteihisi. - lue.

Sitten haen kaakaota, jonka jälkeen menen meseen, katson jonkun vupotislaisen

EJR-Moi
Joku-moi
EJR-onks ryhmist
Joku-(A)Ei (B)Joo
EJR-(A)Ok(B) Lisääkkös?
Joku-(B)Ok (C)En pysty, lagaa
EJR-(B)Kiitti(C)Ok

Jos päätyy C:hen, avaan keskustelun uuden vuotislaisen kanssa, ja sama litanja : D
MS Hirmun kapteeni!

Poissa Mustepullo

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #227 : Huhtikuu 21, 2010, 17:25:41 »
Kyllähän ne rutiinit löytyvät.
1. Avaan mesen. AINA. Ellen tule vain viideksi minuutiksi katsomaan sähköpostia jne.
2. Avaan koululaisen Älkää kysykö.
3. Avaan vuotiksen.
4. Avaan youtuben.
5. Avaan radolan.

Aina tässä järjestyksessä. Sitten yleensä minulla on google auki, ja miljoona muuta välilehteä.. Käytän firefoxia, ja kaikki nämä kirjainmerkit ovat kirjainmerkkipalkissa tässä järjestyksessä.
Neuroottista.
Who knows which is which and who is who

Mansikka

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #228 : Huhtikuu 25, 2010, 14:16:33 »
 Sata ja yksi viestiä

 Näin teen aina kun menen koneelle:

1. Tarkistan sähköpostit
2. Käväisen Kirviössä (älkää sanoko mitään)
3. Käyn HP-faneissa kurkkimassa päivitykset
4. Hillun Vuotiksessa
(5.) (suluissa koska en tee sitä aina) Joskus jään Vuotisreissun jälkeen vielä loitsulootailemaan
6. Pakotan itseni kirjoittamaan KHM:mmää vaikka innostukseni on jo loppunut

 Saataan joskus myös googletella jotain kivaa tai käydä youtubessa mutta tuossa yllä oli  suunnilleen kaikki. Aikaa kuluu aina (tai pitäisi kulua) tunti, se aika joka minulle on luvattu joka päivä koneen käyttöön.

Poissa Jentsuma

 • puhelias hölöttävä ärsyttävä pölö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #229 : Huhtikuu 25, 2010, 21:03:44 »
Itselläni on aika vähän nettirutiineita. Ensimmäiseksi silti on pakko kirjautua meseen ja katson samalla siitä ikkunan yläkulmasta onko sähköpostissa viestejä. Aika samoihin aikoihin avaan spotifyn ja laitan jotain musaa sieltä. Yleensä, huom yleensä vasta meseen kirjauduttuani menen nettiin ja heti ensimmäinen paikka on facebook, jossa pystyn viettemään tuntejakin kyyläillessäni ihmisiä. ;P Aina en edes muuta koneella tee kun olen mesessä, facebookissa ja kuuntelen musiikkia spotifystä. Riippuu onko mesessä kavereita onlinessa. Joskus kuitenkin, jos on muuten vaan tylsää noiden jälkeen tulen vuotikseen (en kuitenkaan enää niin kamalan useasti täällä käy, en säännöllisesti). Tämän jälkeen aloitan sellaisen vapaan surffailun, vaikkakin oikeastaan vuotiskin siihen liittyy, yleensä kun täällä en niin kauaa aikaa vietä. Saatan mennä ehkä king.comiin pelamaan joitain pelejä, tai jotain muuta hyvin kehittävää. Mutta oikeastaan en jaksa koneella kovin kauaa olla ellei parhaimpia kavereitani ole sillä hetkellä onlinessa mesessä, ei koneella ole oikein mitään tekemistä muuten, ellen sitten katsele jotain piano juttuja, teorioita, nuottikirjoja yms.
Is this the real life, is this just fantasy ?

Poissa koipen

 • Scififisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #230 : Toukokuu 30, 2010, 03:24:09 »
Itselläni on joissain määrin rutiineja, lähinnä joidenkin foorumien nopea tarkastus. Mutta mitö nyt pitää listata niin:


1. Youtube (subscriptionit)
2. Vgchartz (uusimmat uutiset)
3. XE (valuuttakurssit)
4. Kinuskikissa (jos on tullut uusi resepti)
5. Tvtropes (täällä olen helposti tunteja, monta kertaa mennyt useampia) (En suosittele, äärettömän kokuttava)
6. Youtube (taustalle uniteatteria tai pintajännityskoetta)
8. Vuotis (tarkistus jos on mielenkiintoista juttua)
9. Amazon (uusimmat tarjoukset)
10. Tarkistus onko erääseen fanficciin tullut jatkoa (fanfiction.netissä englanniksi)
11. Webcomicit: Irregular Webcomic! ja SMBC joak päivä, XKCD kolmesti viikossa.

Yksinkertaisesti: Tvtropes ehdottomasti suurin ajankäyttäjäni, sen jälkeen Kongregate. Myös Wikipediaa selailen silloin tällöin.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 06, 2011, 18:21:05 kirjoittanut koipen »
nr: Douglas Adams / Linnunradan käsikirja liftareille

Poissa Vergessen Kind

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • tumblr.
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #231 : Toukokuu 30, 2010, 18:35:43 »
Mulla on sinällään aika yksinkertaiset nettirutiinit.

Kun tulen koneelle, suuntaan ensin joko Finfanfuniin tai Irc-Galleriaan (näihin kumpaankin menen joka tapauksessa, ihan sama kummassa järjestyksessä) ja sitten kolmannessa välilehdessä on joko YouTube, Vuotis, Enfant Terrible tai Lirama. Sen lisäksi kuuntelen yleensä Media Playerillä jotain musiikkia.

WOO nettielämäni on tylsää. Ja silti istun täällä tuntikausia. .___.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 30, 2010, 18:40:17 kirjoittanut Fallingnezumi »
I wanna scream "I love you" from the top of my lungs
but I'm afraid that someone else will hear me.

Poissa Sid

 • laiskiainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • vompatti
 • Pottermore: GoldNox21584
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #232 : Toukokuu 31, 2010, 19:07:32 »
Ai minullako nettirutiineja? Ei tietenkään, pari vain.

1. Omalla koneella tsekkaan ensin JaMEn ja avaan sitten YouTuben, mailin, Enfant Terriblen ja Bloggerin. Pöytäkoneella unohdan yleensä JaMEn ja siirryn heti muille sivuille. Menen yleensä meseen.
2. Tsekkaan tietyt blogit.
3. Vastaan tarvittaviin maileihin.
4. Luen uusimmat viestit Terriblestä, katson Terriblen gallerian.
5. Menen galtsuun ja/tai Vuotikseen.
6. Sitten kulutan aikaa edellä mainituilla sivustoilla sekä joillain randomeilla. Ja hauskaa on:D
Poikkean kaavastaa aina välillä. Esimerkiksi, jos joku hyvä sarja on menossa, saatan jättää kaiken muun ja mennä vain suoraan katsomaan sarjaa. :D
Afrikan sademetsissä lukuisat hienostoherrat juovat kermalikööriä.

Poissa Presto

 • Mozartin kummipoika
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ilovepasta.org
 • Pottermore: GhostDragon1391
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #233 : Kesäkuu 01, 2010, 14:09:30 »
En muista tännekään kirjoittaneeni... enkä löydä viestiäni. :D Ja muutenkin on tullut nettirutiinit muutokseen, tai muutos nettirutiineihin. No, joka tapauksessa, pöytäkoneella ollessani avaan ensin nettiyhteyssovelluksen ja yhdistän nettiin. Sitten joko estän automaattisen kirjautumiseni meseen tai annan sen kirjautua (jolloin kone saattaa kylläkin lagia). Sähköposteja en useimmiten jaksa katsoa (:D), mutta joskus niitäkin tulee katsottua ja sitten poistettua sieltä kun kaikki ovat pelkkiä Facebook- /MagiStream -ilmoitusviestejä.

No, selaimen avattuani pompahdan suoraan MagiStreamiin, sillä se on etusivuni. Siellä sitten nappaan uudet munat ja laitan ne kasvatustopicceihin (en jaksa itse kasvattaa) sekä Twitteriin, jossa ne kasvavatkin älyttömän nopeasti. :D Sitten aloitan hullun kullankeräämissession (saattaa kestää tuntejakin tämä vaihe), kunnes on taas varaa ostaa joitain lahjoitusotuksia. Saatan joskus olla vain ja ainoastaan MagiStreamissa, mutta joskus kun siellä ei ole tekemistä / sivu on hetkellisesti alhaalla, avaan toisen välilehden ja menen Vuotikseen (tällä kertaa Magi oli alhaalla, en minä muuten olisi tänne jaksanut kirjautua... *krhm*).

Joskus äärimmäisen harvoin käyn myös Facebookissa kattomassa jotain, mutta se on niin tylsää, että yhä harvemmin sitä sivustoa tulee kulutettua. Pääasiassa MagiStreamia. :D Ja joskus harvoin saatan myös pelata Nitromessa.

Musiikkia en kuuntele koneella, en missään nimessä. Ei voi datata ja kuunnella klassista musiikkia samaan aikaan, ei, kyllä musiikin kuuntelu vaatii keskittymistä, joten kuuntelen musiikkia sitten kun en ole koneella iPodistani. :)

Läppärillä dataus ei poikkea paljon yllä lukevasta, mutta yksi asia poikkeaa aika lailla, nimittäin en pääse meseen. Läppärilläni ei pääse jostain syystä uusimpaan Windows Live Messengeriin, ja sillä ikivanhalla Windows Messengerillä ei jaksa olla. >.<

Tällaista. :D Jos nyt vielä listataan joitain käyttämiäni sivustoja parhausjärjestyksessä.
1. MagiStream (eikö se jo tullut selväksi? x))
2. Vuotis
3. Nitrome
4. Facebook
5. Twitter
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.

Poissa Candily

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #234 : Kesäkuu 01, 2010, 19:28:22 »
Jaahas. Avaan aina heti ensimmäisenä kaksi välilehteä, Vuotiksen ja YouTuben. Vuotiksesta kirjaudun jossain vaiheessa ulos, sen jälkeen menen samalla välilehdellä IRC-Galleriaan ja kirjauduttuani sieltä ulos menen Facebookiin. Facebookissa en koskaan vietä paljoa aikaa, joten kirjaudun sieltä melkein heti ulos. Sen jälkeen jätän tuon välilehden auki, jos keksin vielä jonkun paikan missä täytyy käydä. YouTube pysyy koko datausaikani auki, katson nimittäin sieltä lähes joka päivä jotain elokuvia yms. :--D

En ole koskaan mesessä, joten en aukaise sitä, kuten ehkä tajusitte. En myöskään kuuntele musiikkia koneelta, koska koneellamme ei ole yhtäkään kappaletta. Kuuntelen musiikkia ainoastaan kännykästäni, koska en omista mitään iPodeja tai MP3-soittimia.
Paradise comes at a price
That I am not prepared to pay
What were we built for?
Will someone tell me please

Poissa AIV-rehu

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #235 : Syyskuu 29, 2010, 22:18:56 »
Nykyisin avaan useimmiten koneelle tullessani ensimmäiseksi ircin. Sen avattuani avaan netin (jos irc ei tehnyt sitä vinkuessaan, että pitäisi rekisteröityä.) Netin avattuani kirjaudun joko suoraan Vuotikseen, joka on kotisivuni tai menen kirjautumaan sähköpostiini ja sen latautuessa kirjaudun Vuotikseen. Sähköpostini avautuu nykyisin jostain kumman syystä todella hitaasti. Olenkin ottanut tavaksi aloittaa Vuotiksen selaamisen sen latautumista odotellessa. Sen latauduttua katson sen ja palaan Vuotikseen. Käyn kiinnostavat osastot läpi katsoen mielenkiintoisten aiheiden viestit ja merkaten loput luetuiksi. Tämän jälkeen alkaa ns. vapaa surffaus. Tosin tuo Vuotiksenkin läpi selaus on aika vapaata surffausta. Tulen tänne ensimmäiseksi, koska tämä on loistava sivusto ja haluan ensimmäiseksi aina katsoa mitä uutta on tullut. Sähköpostin katsomisesta on tullut pakollinen rutiini. Varsinkin työn haun kannalta on hyödyllistä vilkaista se päivittäin läpi (tiedä vaikka joku olisi sähköpostilla vastannut työhakemukseen.) Nämä rutiinit suoritettuani katselen päivän mittaan yleensä uutiset ja vähintään vilkaisen Magistream profiiliani. Jaksamisesta ja viitsimisestä riippuu sitten teenkö otusten hyväksi jotain. Useimmiten myös käyn mol:in sivuilla katsomassa mahdollisia työpaikkoja. Sitten on läjä sivustoja joilla käyn sillon tällön, mutta ne eivät kuulu rutiineihin. Käyn niillä sen verran harvoin. Näitä muita katseluja suorittaessa Vuotis on yleensä aina välilehdellä ja usein päivittelen sitä päivänmittaan ja kyttään onko tullut jotain uutta.

// Sen voisi vielä tähän lisätä, että jos olen juonittelupelissä mukana, menen yleensä aika pian Vuotiksen selauksen jälkeen Kylään. Lueskelen mahdolliset peliin tulleet uudet viestit läpi ja kirjoitan peliin, jos ehdin ja jaksan ja on jotain sanottavaa. Toisinaan tuo tosin siirtyy iltaan. Ja nyt en ole vähään aikaan pelaillut, joten Kylässä käyntikin on ollut aika olematonta.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 29, 2010, 23:32:59 kirjoittanut AIV-rehu »
Draco dormiens numquam titillandus.
Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen.
Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #236 : Syyskuu 29, 2010, 23:14:16 »
Nykyään se menee hieman eri tavalla. Yleensä menen ensimmäisenä Petsieen, jossa nykyään vietän suurimman osan ajastani. Kun olen tarkistanut yhteisöt&muut jutut, tulen yleensä pikaisesti vuotikseen ja tarkastan kaikki keskustelut pikaisesti läpi. Sitten käväisen HP-faneissa ja jos siellä ei ole mitään kiiruhdan takaisin Petsieen. Yleensä minulla on vain yksi välilehti päällä.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 21, 2010, 12:53:41 kirjoittanut Mortti »

Saana

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #237 : Lokakuu 03, 2010, 04:26:28 »
Haa, hassua miettiä, miten teenkin samat jutut joka päivä. :D Kun avaan käyttäjäni, ensimmäisenä käynnistän Messengerin. Kirjaudun sille sissään, ja sitten vasta ryhdyn surffailemaan netissä. Yleensä selaan ensin läpi Facebookin, jospa siellä olisi uusia mielenkiintoisia tilapäivityksiä tai muita viestejä. Sitten käväisen yleensä tsekkailemassa perusfoorumini läpi, joilla yleensä viettelenkin aikaani paljon. Kun foorumiprobleemat on solvattu, menen katsomaan sivujeni vieraskirjoja, jospa olisin saanut jonkinmoisia viestejä itselleni.

Perusrutiinien jälkeen tapahtuu mitä tapahtuu. =) Pelaan kenties nettipelejä, etsin uutta infoa erilaisista peleistä, sarjoista ymv. tai vaan kökötän ja lueskelen mitä muulle maailmalle tapahtuu.

Hidarico

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #238 : Lokakuu 03, 2010, 09:42:56 »
Kun saan avattua tietokoneellani nettiyhteyden, tulee avattua heti ensimmäiseksi Spotify. Sen jälkeen kirjaudun sisään messengeriin, ja kun messenger lataa, avaan Firefoxin. Heti ensimmäiseksi Vuottikseen, sitten laitetaan aimo rivi tyhjiä välilehtiä odottamaan käyttöä. Toisekseen laitan aapelin vain jököttämään siihen ja välillä pelaan sielläkin. Yleensä aikaa menee myös siihen, että joudun googlaamaan suurimman soan ajasta kuvia avatarien tilaustöihin. 'Väli-tunnilla' selaan Vuottista silmät tihrullaan. Sen jälkeen alan googlaamaan jotain ihme juttuja netistä. Siinä se sitten suurin piirtein olikin.

Poissa Saccharine

 • Introverted Assbutt
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • La Vita è Facile
  • Twitter
 • Pottermore: MoonWillow1269
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #239 : Lokakuu 03, 2010, 11:35:46 »

Jaa, no yleensä se noudattaa lähes samaa kaavaa. :)
Eli ensin avaan mesen siinä toivossa että siellä olisi joku jolle jutella. Jos ei, niin yleensä jään offlineen, mutta tarkkailemaan jos joku vaikka saapuisi paikalla.
Seuraavaksi sitten menen nettiin, ensin Facebookkiin, katsomaan onko tullut kommenteja taikka kaveripyyntöjä ja selailemaan muiden kuulumisia. Sitten menenkin Vuotikseen, ihan vain muodon vuoksi kai. :) Katson onko tullut yksäreitä ja mietin että rupeisinko kommentoimaan johonkin aiheeseen. Käyn myös monet perussivustot läpi, esimerkiksi AC Brotherhoodin sivun katsomassa onko tullut uusia päivityksiä tai videoita. Joskus käyn myös viihdeuutiset läpi, jospa siellä olisi jotain kiinnostavaa, usein tosin ei ole.
Selailtuani nuo sivut, päädyn luultavasti takaisin Vuotikseen, tai vaihtoehtoisesti Youtubeen katsomaan läpi tilin ja viestit. Sähköpostin saatan myös käydä vilkaisemassa.

Sitten no.. :) En tiedä. Menen jonnekin, varmaankin jossain vaiheessa joku tulee meseen tai alan piirtämään tai kirjoittamaan, tai
sitten vain hyöriskelen netissä. :>
"The first sign of the beginning of understanding is the wish to die."

Poissa Tobin

 • aka Tinna
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • leeroy
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #240 : Lokakuu 03, 2010, 18:31:44 »
Kotisivunani toimii msn.fi, jolta luen ensimmäiseksi kiinnostavat uutiset, sitten siirryn yleensä vuotikseen ja meseen. Toisinaan lueskelen blogeja tai käyn kavereiden tunnuksilla fbssä, muita rutiineja ei oikeastaan ole..

Poissa Ria

 • Haaveilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: YewCharm170
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #241 : Lokakuu 03, 2010, 18:58:40 »
Enpä ole nettirutiineitani mitenkään ikinä ajatellut, mutta koska tänne eksyin niin täytyy ajatella :D

Ihan ensimmäiseksi kun koneelle pääsen käynnistän netin ja tulen suoraan Vuotikseen (etusivuna) tarkistan uuden vastaukset viesteihini, luen mahdolliset yksärit ja katselen ketä on paikalla. Seuraavaksi avaan välilehden mistä menen sitten Finiin ja teen sielläkin samat "tarkastukset" kuin Vuotiksessakin :D Sitten taas uusi välilehti ja käyn katsomassa MagiStreamissa mitä ötöilleni kuuluu. Seuraavaksi suuntaan Facebookkiin missä ei yleensä ole mitään tapahtunut. Sitten avaan Outlookin ja tarkistan toisen sähköpostini ja sen jälkeen luukusta sitten toisen (joka toimii lähinnä roskapostipaikkana). Käyn jos vain muistan niin Wilmassa, koulumme järjestälmässä tarkistamassa onko opettajilta tullut viestejä.
Kun nämä olen saanut tehtyä, palaan takaisin Vuotikseen, vastailen mahdollisiin yksäreihini, lueskelen topicceja ja kirjoittelen sinne sun tänne. Jossain vaiheessa käyn Finissä muutaman ficin lukaisemassa jos jaksan ja kommentoin. Yleensä myös kirjoittelen omia ficcejäni vähän matkaa eteenpäin. Käyn myöskin MagiStreamissa kirjoittelemassa foorumille ja tweettaamassa ötöjäni :)

Poissa aholopai

 • kappale kauheinta historiaa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #242 : Marraskuu 20, 2010, 23:00:25 »
Pääsäntöisesti nettirutiineihini lukeutuu:

1) Vuotis
2) Facebook
3) Mese,Skype
4) www.ess.fi <- paikallislehtemme etusivu
5) Sähköpostit

joskus kuuntelen huvikseni spotifysta musaa jos satun olemaan sillä päällä

Poissa Diibi Do

 • Haisku
 • Vuotislainen
 • Elämä on välillä liian mustavalkoista
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #243 : Marraskuu 21, 2010, 13:22:56 »
kyllä on jonkinlaisia rutiineja Kun avaan nettiselaimen minulle avautuu työpöytä jossa on muutamia nettisivuja kuten facebook ja sähköpostisivuja. Ensin avaan sähköpostini ja sitten menen katsomaan onko Fb:hen tullut mitään uutta kommentteja ja sen sellaisia joskus käyn katsomassa irc-gallerian ja sitten voinkin alkaa etsimään googlesta kaikkea kivaa :) ja tämän ohella minulla on melkein aina mese päällä että tälläinen rutinoituja minä olen :D

~D~
...En pelkää pimeää, mutta inhoan silti sitä...

...Elämäni rakkaus odottaa minua vielä jossain...

Poissa Akai

 • In dreams
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Lumos!
  • Akai on dA
 • Pottermore: MarauderBlood107
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #244 : Marraskuu 21, 2010, 13:34:32 »
Jaa'a, aina kun tulen koneelle, laitan mesen ensimmäisenä päälle, ellen ole sillä fiiliksellä että en jaksa jutella kenellekkään, tai sitten olen vain nopealla käynnillä koneella. Nettiin päästyäni avaan facebookin. Sitten avaan vuotiksen, frendit-foorumin, sähköpostin ja wilman (jos joku ei tiedä mikä wilma on niin se on sellainen yleinen koulun keskeinen tiedoitussivusto, jossa voi lähettää viestejä yms.), joskus myös tilanteesta riippuen muitakin sivuja. Sitten teen tarvittavat jutut aina niillä nettisivuilla ja suljen sitä mukaa kun olen valmis, paitsi mese, facebook ja vuotis ovat sitten yleensä aina päällä. Facebookin saatan joskus sulkea jos en halua tietää mitä muut puuhaavat jne. x) Tällä hetkellä esim. on vain vuotis ja mese päällä.
"Kautta Merlinin lötköimpien sepaluspöksyjen" - Ron, KV s. 251

Poissa azze

 • Pää pilvissä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • Facebook
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #245 : Marraskuu 21, 2010, 13:45:53 »
Ensimmäiseksi avaan yleensä mesen ja netissä menen Facebookkiin, sitten tarkistan Vuotiksen, blogin (www.azzenblogi.blogspot.com), IRC-gallerian ja turina foorumin (www.turina.foorumit.fi)
Siperia opettaa, niin minäkin
Lukekaas mun blogia tai kattelkaas mun kuvia tai siis ei kuvia MUSTA vaan mun ottamia kuvia

Poissa worldsayshello

 • Snivellus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SnidgetDream29844
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #246 : Marraskuu 23, 2010, 17:03:25 »
Yleensä ensimmäiseksi avaan mesen ja laitan musiikin soimaan spotifysta. Tämän jälkeen avaan netin ja klikkailen välilehdille seuraavat sivut, gallerian, facebookin (aina joskus), sähköpostini ja blogini, petsien ja vuotiksen. Nämä sivut kuuluvat yleensä niihin sivuihin jotka tutkailen heti tullessani koneelle. Joskus on myös saatan avata iltasanomien sivut ja katsella mitä maailmalla on tapahtunut. Ja aina silloin tällöin käväisen wilmassa katsomassa mitä opettajat on sinne pistäny : )
"Honestly, woman, you call yourself our mother." -George Weasley

Poissa Svitanie Tonttu

 • Onnettoman oikukas
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #247 : Marraskuu 28, 2010, 12:02:10 »
Tätähän olikin mielenkiintosta alkaa miettimään, että mitä mä siellä koneella oikein teen.
Ensimmäisenä odotan, että netti yhdistyy (yleensä 10 sekunnin sisällä sisäänkirjautumisesta) ja kirjaudun meseen ja avaan netin.
Netissä ensimmäisenä menen facebookkiin ja laitan irc-gallerian välilehteen. Facessa luen ilmoitukset ja selailen ihmisten tilapäivityksiä.
Siinä välillä sitten katson galleriasta uudet kommentit ja ilmoitukset, eli siis onko tullut uusia kuvia tai blogimerkintöjä.
Yleensä tämän jälkeen tai jossain välissä laitan youtubesta joko soittolistani tai jotain muuta soimaan ja katson myös youtube profiilin, että onko tullut uusia kommentteja videoihin tai tilauksiin lisätty videoita (en kyllä tee tätä läheskään joka kerta, yleensä pari-kolme kertaa viikossa tai sillon kun satun muistamaan)
Yleensä gallerian ja facen selauksen jälkeen (mihin saan kyllä kulumaan vaikka miten paljon aikaa) menen yleensä blogspottiin ja sillon kun mulla vielä oli blogi, kirjotin sinne jos jaksoin ja luen seuraamieni blogien uudet kirjotukset ja kommentoin jos jaksan.
Vuotikseen ja finiin eksyn aikani salliessa, eli hyvin harvoin, koska saan jo näihin perusjuttuihin kulutettua helposti 3-4 tuntia ja sen jälkeen äiti häätää mut pois koneelta..
Mesessä jutteleminen kuluttaa myös aikaa, varsinkin jos vuotislaiset pistää ryhmiksen pystyyn ja siellä on aina jotain mielenkiintosta keskustelemista ja näin ollen sen seuraamiseen menee oma aikansa :D
''Emme lopeta leikkimistä sen takia, että vanhenemme. Vanhenemme sen takia, että lopetamme leikkimisen.''

''Hänet vastaanotti lääkäri, joka totesi:
Tonttu on lisätty keskusteluun'' (c)ryhmis

Poissa Nemi

 • Jälkeenjäänyt
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tulin tänne - ja täällä ollaan edelleen. :) ♥
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #248 : Marraskuu 28, 2010, 12:36:44 »
Ensin yleensä ryntään päivittelemään omia sivujani, sen jälkeen heti Harry Potter-fanien loitsulootaan. Sen jälkeen tänne. Helppoa. :3
-Nemi ♥

Poissa guopus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #249 : Marraskuu 28, 2010, 15:47:13 »
Täällä mennään ensin vuotikseen tarkastamaan lukemattomat viestit ja HP- fanien uudet uutiset. Sen jälkeen facebookkiin, sitten sähköpostiin ja saatampa vielä pyöriä huuto.netissä etsimässä jotain kivaa osteltavaakin.. :)
Ja kerran viikossa pitää vielä käydä perhoskoirafoorumilla ja petsiessäkin..

Poissa Pulpero

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #250 : Joulukuu 18, 2010, 16:41:45 »
Mulle on tullut rutiiniksi selata ensiksi Iltasanomat, Facebook (kytätä kavereitten tilapäivitykset ja pelata Pull Tabsia), kurkata sähköpostit ja eräs foorumi (ei kuitenkaan tämä). Sitten voidaankin kirjautua meseen ja ruveta selaileen satunnasia sivuja. :D

Poissa Nemi

 • Jälkeenjäänyt
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tulin tänne - ja täällä ollaan edelleen. :) ♥
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #251 : Joulukuu 25, 2010, 23:35:03 »
Ensin tietysti sähköpostit, sen jälkeen päivittämään omat sivuni ja vastailemaan vieraskirjaan +muuta tarpeellista, sitten vähän vapaammineli tänne. Tämän jälkeen avaan Skypen sekä mesen ja selailen sivustoja, yleensä aika koirapainotteisia...
Niin, siinä kai kaikki.
-Nemi ♥

Poissa Paw

 • käpälöivä käpälä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #252 : Joulukuu 29, 2010, 14:52:57 »
Minulla on itse asiassa aika paljon näitä "rutiinisivustoja" joilla vierailen lähes joka kerta, kun avaan koneeni. Riippuu vähän mielentilastani ja jaksamuksestani missä vierailen milloinkin ensimmäisenä. Sähköposti on kyllä yleensä siinä listan kärkipäässä. Siellä saattaa olla linkkejä sisältäviä meilejä muunmuassa youtubesta tai facebookista (uusia kommentteja tai ystäväpyyntöjä vaikkapa) jolloin matkani jatkuu sitten kyseisten klikkausten kautta eteenpäin. Facessa selaan suhteellisen nopsasti läpi viimeisimmät ilmoitukset, mutta youtuben välilehti jää usein auki, sillä tykkään katsella videoita ja kuunnella musiikkia surffailuni välissä. Jos olen pelkästään musiikin kannalla Media Player taikka Voicen nettiradio korvaavat youtuben. Nämä kolme ovat varmaan itselleni ne tähdellisimmät sivustot.

Tämän jälkeen saatan lukaista mahdolliset uudet merkinnät suosikkiblogeistani ja tsekkailla oman kotisivuni vieraskirjan. Sittenpä alan yleensä tutkailla foorumeja, joille olen rekisteröitynyt. Suunnilleen tässä vaiheessa tai aiemmin muistan, jos minulla oli joku erityisempi syy tulla koneelle. Tarkastaa olisiko se yksi kirja vihdoin lainattavissa lähikirjastossa, taikka katsoa sen yhden DVD:n ilmestymispäivä. Jos tällaista erityisempää syytä ei ollut jatkan useimmiten foorumeitten ja youtuben parissa sen ajan mikä tuntuu sopivalta.
Deep into that darkness peering,
long I stood there, wondering, fearing, doubting,
dreaming dreams no mortal ever dared to dream before.

Poissa aholopai

 • kappale kauheinta historiaa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #253 : Joulukuu 29, 2010, 21:27:24 »
Nyt on ollut enimmäkseen facebookki ja vuotis auki, ja uutena myös Twitter

Poissa Aqutalio

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: WaveSand28304
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #254 : Tammikuu 02, 2011, 00:37:29 »
Ekaks menen faceen ja sähköpostiin, joskus myös YouTubeen. Sitten katon bändien sivut, iltasanomat ja facebookin päivitykset ja käyn tykkäilees vähä millo mistäki. Sitten mä suon itselleni "vapauden" ja meen minne sattuuu. THR oli yhdessä vaiheessa paikka, jonne oli aina pakko mennä, mutta se on valitettavasti nykyään tosi kuollut paikka :(

Nykyään luulen myös et vuotiksesta tulee must-go-paikka, kun oon alkanu täälläkin pyörii enemmän :)
“Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind.”
― Bernard M. Baruch

Poissa Nac Mac Feegle

 • Vuotislainen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #255 : Tammikuu 05, 2011, 12:45:05 »
Käyn aina katsomassa mailit ja facebookin ekana. sen jälkeen muutama hollywood gossip -sivusto (e.g. perezhilton.com). Sen jälkeen saatan haahuilla erilaisilla randomeilla sivuilla jonkin aikaa, ja sitten internet "kierrokseni" päättyy Vuotikseen, Finiin ja Arwen-Undomiel.comiin, joissa viivyn pidempään, sillä jään kirjoittelemaan joitain viestejä. Youtube on aika usein myös auki samalla, kun surffailen netissä :)
Kaksimielisyys ei ole pahe...päinvastoin!

aamanda

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #256 : Tammikuu 05, 2011, 19:34:12 »
Mulla on kone yleensä 24/7 auki.
Kuitenki ensiksi tarkistan että messenger on näy offline-tilassa, sitten avaan iTunesin ja klikkaan Mozillaisen auki.
Aloitussivuna on tietenki Facebook, ja välilehdet aukeavat automaattisest: vuotis, koulun sähköposti, gmail, eztv.com sekä blogspot. Niillä sivuilla sitte hengailen tunnista kymmeneen tuntiin. :D

Poissa Miss Zora

 • nordist [nu'dist]
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • As cold as the night
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #257 : Tammikuu 26, 2011, 16:45:04 »
Nettirutiinit. Lähes aina samanlaiset.

Tulen koneelle, yleensä iltapäivisin heti koulun jälkeen. Joskus saatan tehdä ensin läksyt ja muuta sellaista, mutta lähes päivittäin koulun jälkeen. Avaan Vuotiksen ja katson onko yksäreitä tullut tai viesteihin vastattu. Sitten avaan toisen välilehden ja menen Youtubeen. Laitan musiikkia soimaan ja kirjaudun Facebookiin. Siellä katson seinän ja etusivun ja tykkäilen ja kommentoin. Oltuani facessa tarpeeksi, menen blogiini ja kirjailen sinne jotain. Sitten saatan mennä meseen, mutta aika harvoin, koska sielä ei koskaan ole ketään. Ja muuten aikani kuluksi googletan bändejä ja laulajia ja luen heistä tietoja tai heidän levyjensä arvosteluja :)
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 23, 2011, 20:33:53 kirjoittanut Miss Zora »
den eneste måten å ha noe i uendelig tid, er ved å miste det

hyole

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #258 : Tammikuu 27, 2011, 19:00:10 »
Hävettää kuinka paljon dataan ja kuinka päätöntä surffailua harrastan.. :D Tietokoneilen tosiaan kotona (appatirallaa vähän päälle puolet viikosta) päivät pääksytysten, joten on ihan jees ettei mulla yleensä ole pois kotoa ollessa konemahdollisuutta..

Peruspäivänä ensimmäisenä mese + Naamis, joista kattelen paikallaolijat ja aloittelen keskusteluja onlinettäjien kanssa. Sitten Twitter, Vuotis, muutama blogi, parisen-kolme muuta foorumia ja sitten sellasta laiskaa kuivakelluntaa kaikilla sivustoilla sekasin. Ja jos nyt netteilyksi lasketaan, niin Spotify on aina auki ja teen kanssa jonkun verran leiskoja ja koodailen, niiden suhteen on kyllä ikuisuuden kestänyt inspaamaton kausi. <:

Poissa Cara

 • Noita
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Hihiiii<3
 • Pottermore: GhostQueen12515
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #259 : Tammikuu 28, 2011, 20:55:37 »
Yleensä kun avaan netin (Klik!) menen heti katsomaan nettisivuni, ja että onko niillä uusi viestejä. Sitten suuntaan Vuotavan Noidankattilaan, tai alan kirjoittaa jotain Ficciä....
Ron♥

Poissa Vispilä

 • kermavaahdossa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: SkyLight149
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #260 : Tammikuu 28, 2011, 23:26:01 »
On kyllä aika naurettavan noidankehäinen tämä minun nettisurffailuni. :> Facebookin kautta Irc-Galleriaan, sieltä suoraan Youtubesta musiikkia ja Vuotikseen lukemaan uusia vastauksia viesteihini. Sitten selailen (ja mahd kirjoittelen) täällä hetkisen, kunnes pompin Tilannehuoneeseen ja sen jälkeen Paloforumille. Twitter ja Wilma tulee sitten muiden jälkeen, niissä kun ei hirveän kriittisiä juttuja ole. Sähköpostin/-postit tarkistan n. kahdesti päivässä. Sitten tietysti tämä sama ruljanssi kiertyy uudelleen ja uudelleen, kunnes mitään uutta ei ole ja/tai aikani loppuu (se on: harrastuksiin-->).
Tänään on hyvä päivä auttaa.

Poissa Nenyan

 • kedavrankäyttäjä korkokengissä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • kuolonsyöjätär
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #261 : Tammikuu 29, 2011, 09:17:13 »
Ihan liikaa olen koneella.. D:<

Avattuani koneen avaan netin, mesen (avautuu automatic) ja spotifyn. Netissä menen vuotikseen ja spotifystä kuuntelen musiikkia. Mesen suljen, jos ei ole ketään kivaa ihmistä ja kaikki tyhmät ahdistelee muo. Saatan käydä demin ja IS/IL:n sivuilla. Sähköpostin katson pari kertaa päivässä. >)
I´m touching hands with someone seriously beautiful
I feel it burning andI know I´m standing far too close
I´m telling lies and if it shows I see that he don´t care
I know he wants to take me home and get on out of here

Dallas

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #262 : Tammikuu 30, 2011, 17:35:54 »
Ennen olin tosi paljon koneella, sitten lähdin vaihtariksi ja täällä olen edelleen, joten arki kuluu suurimmaksi osaksi netin ulkopuolisessa maailmassa. Mutta no sitten kun tänne eksyy niin...

No ensimmäisenä on yleensä Skype; jos siellä sattuisi olemaan vanhemmat, kaverit tai veljet onlinessa niin yleensä otan puhelun sitten Suomeen. Samalla myös mese aukea automaattisesti, mutta mulla on tilana "näy offline -tilassa", koska haluan kyylätä ensin itse että onko ketään oikeasti järkevää onlinessa, ennen kuin menen onlineen. Se on oikeasti rasittavaa, kun lähti vaihtariksi ja sitten kirjautuu meseen ja ruutuun ponnahtaa kymmenen keskustelua ja kaikissa kysytään "Mitä kuuluu toiselle puolelle maapalloa?", ja monet on vielä ihmisiä joiden kanssa en välttämättä ole pitkään aikaan puhunut. No siinä sitten kaikille vastaamaan "Hyvää, kiitos".

Niin joo. No netissä ensimmäisenä on yleensä Facebook ja sähköposti. Sitten tulee usein oma (vaihtari)blogi; josko joko olisi kommentoinut jotain, tullut uusia lukijoita tai jos olisi vaikka aika kirjoittaa uusi merkintä. Lueskelen myös muiden vaihtareiden blogeja usein ties miten kauan! Seuraavaksi Vaihtarifoorumi jossa kuluu hiukan aikaa; luen aina perusteellisesti uudet viestit läpi ja tykkään vastailla mahdollisimman huolellisesti ja neuvoja-antavasti tulevien vaihtareiden kysymyksiin. Vaihtareiden jälkeen on yleensä sitten muut foorumit; Fini, Ginga ja Vuottis.

Aina tosiaan iTunesista sitten musiikkia taustalla!

essya

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #263 : Tammikuu 31, 2011, 14:38:54 »
Harrastan tätä tietokoneella istumista päivittäin ja varsinkin arkipäivinä todella paljon. Ei ole mitään muutakaan yhtä mielenkiintoista tekemistä. :D En tunne kuitenkaan pahemmin olevani koukussa nettiin, niinkuin en tupakkaan tai alkoholiinkaan, olen koukussa siihen tapaan ja minulla on tylsä elämä. :D

Itselleni on tässä vuosien saatossa myöskin muodostunut tiettyjä rutiineja tietokoneella käydessä. Heti ensimmäiseksi kun avaan internettini, menen kaikkien tuntemaan naamakirjaan, siellä sitten katselen lukemattomat ihmisten tilapäivitykset, ja toisinaan itsekin kirjoitan tilapäivitykseksi jotain tai alan keskustelemaan jonkun kanssa jos siltä tuntuu.
Facebookki on muutenkin minulla päällä yleensä aina tietokoneella ollessani, vaikka en siellä mitään tekisikään. :P

Kun olen naamakirjaan tuijottamiseen kyllästynyt niin minulla on tullut tavaksi käydä Iltasanomien sivuilla selailemassa päivän uutiset, joskus käyn myöskin lukemassa muissa paikoissa uutiset, kuten aamulehti, kansan uutiset ja mtv3. Uutisten lukemisten jälkeen alankin pyörimään erinäisillä foorumeilla, kuten vuotiksessa. :P
Tällaista selailua ja hengailua minulla siis. :)

Poissa Emubird

 • Fyysisesti paikalla, henkisesti muualla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Always the tone of surprise!
 • Pottermore: ScarletCentaur10898
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #264 : Maaliskuu 23, 2011, 19:24:40 »
Tietokoneella istun melkein joka päivä. Netissäkin tulee roikuttua aika paljon.
Ensimmäiseksi menen aina tarkistamaan facebookin ja kirjaudun nettimeseen. Avaan facebookin vierelle välilehden ja tarkistan Hp-fanit ja sieltä vuotikseen :D. Kuuntelen välillä musiikkia youtubesta ja katselen joitain videoita. Joskus myös katselen uutisia erityisesti viihdesellaisia :D. Käyn myös lukemassa ficcejä Fanfiction.net - sivustolla. Sitten jätän auki Vuotiksen, mesen ja facebookin ja alan surffailla niillä oikein kunnolla :D.
 
I have seen your heart, and it is mine
Blogini: http://mylifemyfandoms.blogspot.fi/

Poissa Queen

 • raivostuttavan positiivinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HeartBlade125
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #265 : Maaliskuu 23, 2011, 21:42:46 »
Minulta ei löydy kuin yksi (tiedostettu) nettirutiini. Selaimen avattuani en yksinkertaisesti voi tehdä mitään ennen kuin olen tsekannut Iltalehden sivut. Ja ne pitää selata kunnolla. Ylhäältä alas, kaikki otsikot, joka kerta. Tämähän siis toistuu monta kertaa päivässä, ja on vähän inhottavaa kun siellä pyörii vain ne samat uutiset. Kuitenkin on pakko kaikenvaralta tarkistaa, ettei mitään uutta ole ilmestynyt. Pitää tietää mitä maailmalla tapahtuu. ;)

Tuo siis pätee aina ja ikuisesti. Jos olen koneelta vaikka vain viisi minuuttia pois, mutta olen jostain syystä mennyt sulkemaan selaimen, on pakko takaisin tullessa googlettaa IL ja tattarataa. Taas sitä mennään. Ylhäältä alas, kaikki otsikot. Huoh, huoh, huoh. Juu ja nimenomaan Iltalehti. Iltasanomat ei käy missään nimessä.
I'm not crazy, my mother had me tested.

Poissa Salmiakki

 • Tittelitön
 • Vuotislainen
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #266 : Maaliskuu 26, 2011, 18:40:25 »
Hahhah, roikun koneella lähinnä goSupermodelissa...:D Tiedän, noloa, mutta se on koukuttava sivusto. GoSussa hillun siellä sun täällä, ei ole mitään rutiineja. Hönötän siellä kavereitteni kanssa ja pelaan niitä tylsiä pelejä.

Kun en goSuta Facebookkaan tai kirjoitan jotain kummallista. Käyn joskus Sardollissa ja silloin tällöin täällä, Vuotiksessa.
"Olisi kauheata, jos maapallo särkyisi. Se on niin kaunis."

Poissa Omppu

 • potterpore
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PumpkinWitch94
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #267 : Maaliskuu 28, 2011, 12:21:54 »
Yleensä kun avaan koneen, ensimmäinen välilehti on omistettu Facebookille. Seuraavaksi avaan yleensä Vuotiksen ja ehkä HP-fanit. Sitten alkaa ns. "vapaa surffailu". Saatan myös käydä kurkkaamassa joitain blogeja.
Should I sink or swim or simply disappear?

Poissa Sateenropina

 • Vuotislainen
 • Pottermore: AvisErised8561
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #268 : Huhtikuu 03, 2011, 19:06:53 »
Kotisivukseni (siis siksi sivuksi jolle päätyy kun avaa netin) olen asettanut HP-fanit, joten katsottuani ensin onko sinne tullut mitään uutta ryntäänkin Vuotikseen ja toisella ikkunalla Youtubeen. Miulle on jäänyt tapa käyttää välilehtien sijaan ikkunoita. Ensin katson onko rakkaassa pikku Vuotiksessamme uusia viestejä, Youtubesta laitankin sitten jotakin kivaa soimaan. Ja sitten vielä yksi ikkuna, sillä menen Deviantarttiin tai joskus Finfanfuniin tai olen vähän missä milloinkin. Että sillä lailla.

Poissa Kanfley

 • Lemmikki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kulki koira musta, susi suuren siimeksen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #269 : Huhtikuu 03, 2011, 20:06:23 »
Minulla ei mitään kamalan säännöllistä opastekierrosta ole, pyörin niillä näillä sivuilla milloin mitenkin päin.
Aina kuitenkin ensin kirjaudutaan meseen sissään, sitten netti auki. Yleensä ensimmäisenä aukeaa kuitenkin Vuotiksen foorumi, ja sen jälkeen uuteen välilehteen Ginsek [röölipelforum] ja deviantART. Sitten kun muistan otan Youtuben ja kuuntelen musiikkia fiiliksien mukaan.
Jossain vaiheessa jaksamisen mukaan avaan Facebookin ja kirjaudun sisään. Siellä minulle harvoin on mitään, mutta käynpähän siellä silti, ehkä vain tottumuksesta.

Pyöriskelen päivän mittaan hyvin erilaisilla sivuilla, sivuhistoriani mahtaa olla aika värikäs~
Intohimomme ovat oikeita Feeniks-lintuja. Kun tuli tuhoaa jonkun niistä, tuhkasta nousee heti uusi.

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #270 : Huhtikuu 03, 2011, 20:11:50 »
Mun nettiruutinit on aika kaavoihin kangistuneita:

Esimmäisenä -luonnollisesti- Vuotikseen, tarkastan itselle tärkeät topicit, yksärit, sun muuta sellaista. Sitten avaan Wilman (aka meidän lukion eräänlaiset tiedotussivut) ja tarkistan onko jotain tärkeää ilmennyt. Facebook on myös nykyään aina pakko avata, mutta se myös sulkeutuu muita nopeammin, ellei jotain ihmeitä ole sattunut. Viimeisenä tarkistan molemmat sähköpostini ja siihen päättyy rutiini.

Harvoin muutan tuota, ellei sitten ole joku tärkeä asia mielessä joka on pakko ensimmäiseksi tarkistaa. Vuotis on kuitenkin must ja avatta jok'ikinen kerta ku selaimen avaan :D
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Poissa Guetta

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #271 : Huhtikuu 03, 2011, 20:18:18 »
Nettirutiinit.

No ainakin ensimmäisenä kirjaudun sisään Skypeen (tosin sen kone tekee automaattisesti), sitten kirjaudun ihan manuaalisesti Messengeriin. Sen jälkeen Chrome auki ja Facebookhan siinä etusivuna, sen jätän siihen. Avataan välilehti johon yleensä ilmestyy Vuotis ja tarkastan uudet lukemattomat vastaukset & luen ne jos aiheet kiinnostavat tai ovat kenties vastauksia omiin höpinöihin. Sitten kolmanteen yksi IRC-kanava ja siinä se taisikin olla. Ja ainiin, vielä Spotify auki jos siis tekee musiikkia mieli kuunnella. Ei siinä oikein sitten muuta.

Tai siis, näin se yleensä minulla käy.

Poissa miracle

 • Hyrskyn myrskyn
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: AccioCentaur9949
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #272 : Huhtikuu 03, 2011, 21:29:10 »
Ensimmäiseksi kun avaan selaimen, noh valitettavasti suntaan suoraa facebookkiin. Sekä samalla avaan välilehdiksi youtuben, sillä eihän netissä surffailu ole mitään ilman musiikkia. Sekä tietysti vuotikseen suuntaan. Loppuaika meneekin sitten sellaiseen eri sivujen pläräämiseen ja muuten vaa surffaillun. Ja tietenkin välillä täytyy niitä koulujuttujakin harmiksi vääntää.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 14, 2012, 12:45:16 kirjoittanut miracle »

Poissa Tattoo

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #273 : Huhtikuu 04, 2011, 08:31:21 »
Enisn, aMsn auki, sitten irssi, vasta sen jälkeen selain (Chromium), ja seuraavat välilehdet aukeavat: Ihkud44galleria, Facebook, Vuotis, Fini, + muutama random sivu.
Siinä meneeki sit "muutama" tunti dataillessa ja ofc irkkaillessa. <3  

Poissa Luna Helmiina

 • Tonttu vain ei saa unta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #274 : Joulukuu 18, 2014, 20:15:57 »
Ei kovin yllättävät nettirutiinit mulla, Vuotis aukeaa aika liukkaasti, katon kuka on postannut
yksäriä, ja avaan yhen toisen foorumin, ja facebookin pitkäölti tossa järjäsetyksessä.
Ja YouTubesta kuuntelen joskus musiikkia. :D
Tässä muuten huvin vuoksi sen toisen foorumin osoite:
http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/index.php
(En jaksanut kirjautua ulos :D)
"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina

Poissa Baggir

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pitääkö aina olla niin vakava?
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #275 : Joulukuu 18, 2014, 20:45:18 »
Ihan ensimmäisenä avaan yleensä sähköpostini ja tarkastan sosiaalisen median.
Dreams will come true.

Poissa Luna Helmiina

 • Tonttu vain ei saa unta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #276 : Toukokuu 26, 2015, 14:28:29 »
Ei kovin yllättävät nettirutiinit mulla, Vuotis aukeaa aika liukkaasti, katon kuka on postannut
yksäriä, ja avaan yhen toisen foorumin, ja facebookin pitkäölti tossa järjäsetyksessä.
Ja YouTubesta kuuntelen joskus musiikkia. :D
Tässä muuten huvin vuoksi sen toisen foorumin osoite:
http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/index.php
(En jaksanut kirjautua ulos :D)

Päivitetäänpä tätä hieman.

Nykyään ampaisen ensiksi Vuotikseen, ja katson onko joku laittanut yksäriä tai muuta mullistavaa sattunut.
Sitten tuo Serranon perhe-foorumi aukeaa ainakin yhtä liukkaasti, Youtubesta musiikkia kuulokkeisiin ja sitten vielä yksi välilehti auki, jolla menen Kylään katsomaan mitä sinne kuuluu. (Oon kyllä antiaktiivinen Kylässä, ajattelin ensivuonna ehkä heräillä sielläkin, yksärilaatikko varmaan pullollaan viestejä :D )
Sosiaalinen media on niinikään pakko tsekata, ettei mitään mene ohi korvien. :)

Että noin.

"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina

Poissa Raparperi

 • Pahislynkkarikerhon puheenjohtaja ;)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #277 : Elokuu 11, 2016, 13:44:36 »
Ajattelin tätä asiaa tänään ja etenkin sitä, miten paljon omat nettirutiinini ovat muuttuneet muutamassa vuodessa. Vielä hieman yli vuosi sitten elämäni pyöri täysin tietokoneen ympärillä enkä kotona ollessani tehnyt syömisen ja nukkumisen lisäksi muuta kuin surffailin netissä. Facebook oli aina auki yhdessä välilehdessä, Vuotiksen uudet viestit kävin lukemassa, niiden lisäksi jotain satunnaista sähköposteista nettilehtiin. Samaan aikaan katsoin aina jotain sarjaa koneelta.

Nykyään kone ei hallitse elämääni yhtä vahvasti, koska olen ottanut tavakseni selata somet aamulla ennen sängystä nousemista, jotta aamu lähtisi pehmeämmin käyntiin. Sen sijaan olen alkanut seurata huomattavaa määrää erilaisia Youtube-kanavia ja niiden videoita katsellessa menee usein ilta mukavasti. Luen myös kirjoja taas ahkerammin, joten luppoaika kuluu enemmän kirjojen kuin netin ääressä. Ihan täysin en ole valmis luopumaan koneesta ja käyttämään nettiä pelkästään puhelimella tai tabletilla, vaikka sellaisenkin hankkimista olen välillä harkinnut. Minusta selaimella on mukavampi harrastaa yleistä surffailua ja kone istuu sylissä tablettia mukavammin, joten pysyttelen vielä tälläisenä vanhanaikaisempana surffailijana.
"Muikkunen, ota airo."

Solemn Spoiler Alert -blogi tv-addikteille ja lukutoukille ;)

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #278 : Elokuu 17, 2016, 15:43:53 »
Ajattelin tätä asiaa tänään ja etenkin sitä, miten paljon omat nettirutiinini ovat muuttuneet muutamassa vuodessa.

Tuo nettirutiineiden muuttuminen ajan myötä on kyllä huomattavaa itsellänikin! Nykyään koneella ollessani selailen entistä enemmän uutisia, samoin myös säätiedotuksia tulee katseltua päivittäin. Lisäksi Youtubessa tulee katseltua tiettyjen tekijöiden videoita, eikä videoiden katseluni ole enää yhtä poikkoilevaa. Suurin muutos varmasti on se, että opiskeluiden myötä siihen liittyvät sivut ovat tulleet hyvin aktiiviseen käyttöön.

Myös netin mahdollistamat televisiosarjojen seuraamiset ovat tulleet tutuiksi, koska esimerkiksi tuon opiskelun takia ei aina ehdi katsomaan haluamiaan ohjelmia. Esimerkiksi Yleareenasta ja Katsomosta on ohjelmia tullut katsottua. Ennen en myöskään seurannut sosiaalisen median väyliä, mutta nykyään käyn esimerkiksi Twitterissä lukaisemassa tiettyjen ihmisten juttuja.

Nykyään netin käyttöni ei rajoitu, kuten monella muullakaan nykyään, enää koneen kautta tehtäväksi toiminnaksi. Älykapulan avulla pääsee kätevästi käsiksi tarpeellisiin toimintoihin, kuten sähköpostiin, pitkin päivää. Tämä onkin mahdollistanut sen, että olen periaatteessa ihmisten saavutettavissa melkolailla koko valveillaoloni ajan.

Onko mikään nettirutiineissani sitten pysynyt samana esimerkiksi viime tähän topiciin kirjoittamani viestin jälkeen? Varmasti on, etenkin tiettyjen uutissivustoiden lukeminen, sähköpostin kyttääminen sekä tietenkin täällä Vuotiksessa pyöriminen.
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.