Kirjoittaja Aihe: Kotisivut ja journalit  (Luettu 65565 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Chinoz

 • Nuorallatanssija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • That was then, this is now
  • Blackout
Vs: Virallinen kotisivutopicci
« Vastaus #100 : Marraskuu 01, 2007, 14:29:36 »
Minulta taitaakin löytyä jos jonkun moisia sivustoja...

Tears of snow-white sorrow
-Blogini. Mietteitä elämästä, elämää ja kaikkea mitä maa päällään kantaa.

Dionysos
-Kotisivuni. Löytyy ficcejäni, tietoa minusta, vierasrkirja ja vähän kaikkea.

Phoenix
-Upouusi foorumini. Rekisteröityneitä ei ole vielä paljoakaan ja uusikin on, mutta kantaa kuitenkin mitä erilaisempia keskusteluita.

Ystäväni kirja
-Ystäväni kirja siis. Saa kirjoitella rauhassa :)

Lunar&Brina
-Täälläkin julkaistun Lunar&Brina - Una in aeternum ficin kotisivut/fanisivut.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 20, 2007, 19:14:49 kirjoittanut Chinoz »
Jokaisella askeleella, voit viedä henkeni.
Jokaisella askeleella, voit parantaa haavani.
Avatareni on täältä

Savagewoman

 • Ankeuttaja
Vs: Journalit
« Vastaus #101 : Marraskuu 10, 2007, 15:20:27 »
Enkä minä ymmärrä tätä friends only-villitystä.

LJn säännöissä sanotaan, että blogi voidaan poistaa ilman varoitusta, mikäli siellä on 'pornografista' materiaalia (ficcejä yms) jota pääsee katsomaan kuka vain. Ja friendslistallakin olevista pitää profiilissa näkyä, että he ovat täysikäisiä. Tämä on ainakin oman LJni friends only-politiikan syy, koska siellä nyt kuitenkin suurimaksi osaksi on vain ficcejä. Kuinka ollakaan, aion pakata omat kamani ja muuttaa sieltä heti kun Scribblit tulee yleiseen käyttöön.

Poissa Hurricane

 • Vuotislainen
  • Didi
Vs: Journalit
« Vastaus #102 : Marraskuu 10, 2007, 17:07:46 »
Luminen on blogini. Sinne vaan lukemaan ja kommentoimaan.

Miun blogini sisältää aina sellaista melko turhaa tekstiä. Aika harvoin mitään syvällistä, en minä osaa sellaista kirjoittaa ainakaan omasta elämästäni...

Kuten täällä on monet (no, ainakin yksi, ihan varmaan..) sanoneet, en minäkään antaisi IRL tutuille blogin osoitetta. Ei niissä mun kirjoituksissa mitään sellaista ole, ettei ne saisi lukea, mutta siitä huolimatta on kiva kun ne ei tiedä blogistani. En kylläkään tiedä miksi. Mutta ainakaan kommenteista ei tule mitään inside-juttuja, niinkun joskus olen joissain blogeissa huomannut. Ei sillä, että niissä ois jotain vikaa. Jokainen tyylillään : >

Poissa Vela

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Journalit
« Vastaus #103 : Marraskuu 11, 2007, 15:47:45 »
Ystävän innoittamana loin livejournaliin oman tilin, jonne olen nyt reilun kuukauden ajan kirjoitellut. Sitä ennen minulla on ollut joitain satunnaisia blogeja, joihin kirjoitin niitä näitä, kuitenkin ilman vakituista lukijakuntaa. (Ei tilanne tästä valtavasti ole parantunut, mutta kuitenkin...)

Yksi syy nettikirjoittamisen aloittamiseen on se, että ilmaisen itseäni paremmin kirjallisesti ja kirjoittamalla ajatukset on helpompi saada jäsenneltyä. Ainakin useimmiten. Voin myös purkaa omia ajatuksiani, ilman että rasitan ystäviä, jotka eivät välttämättä jaksaisi kuunnella kun/jos jauhan samasta asiasta kauan. Netissä tekstin voi jättää lukematta.

Journalini löytyy seuraavasta linkistä ja on friends only. (Mutta halukkaat pääsevät kurkistelemaan huippusalaista elämääni useimmissa tapauksissa, kunhan laittavat viestiä.)


Please, take my hand and teach me to dance
Laajoina levittäytyvät Pohjolan synkät metsät, ikivanhoina, salaperäisinä villeissä unelmissaan, siellä asuu metsien suuri jumala, metsän henget kutovat salaisuuksiaan hämärässä.

Poissa Pau

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Journalit
« Vastaus #104 : Joulukuu 22, 2007, 23:43:23 »
Minäkin tein muutama päivä sitten itselleni tunnuksen Livejournaliin, ja olen tuosta koko jutusta aivan innoissani! Luulen, että tulen kirjoittamaan tuonne melko usein. Olen tehnyt sinne jo muutaman merkinnän, ja sinne kirjoittaminen tuntuu jotenkin todella rentouttavalta ja helpottavalta. Journalini näkyy vain kavereille, mutta lisään teitä kavereikseni kyllä enemmän kuin mielelläni. Journalini tulee todennäköisesti sisältämään vähän mitä sattuu, niin päivän tapahtumia kuin purkaantumista ahdistavista asioista.
Kavereille se näkyy vain sen takia, etten tahdo kaikkien ihmisten näkevän sitä. On sellaisia henkilöitä, joille en tuota todellakaan voisi näyttää. Kirjoittamisella on hyvä purkaantua, eikä minun purkaantumisia todellakaan ole tarkoitettu ihan kaikille tutuille.:>
Mutta tulkaa vain rohkeasti kysymään, jos haluatte kaverikseni.:>

Napsauta.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 26, 2007, 01:08:04 kirjoittanut yhyy »
Kusipäistä suloisin.
yhyy -> Pau

Poissa Liberty

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • http://liberty.vuodatus.net
Vs: Journalit
« Vastaus #105 : Joulukuu 24, 2007, 22:35:48 »
Minäkin avasin tilin Livejournaliin. Lähinnä nyt kavereille kirjoittelen, mutta sain huomata, ettei niitä kavereita oikein tahdo löytyä tuolta. Tai siis luulin, että kaikilla on siellä tili, mutta ongelmaksi osoittautuikin se, etten tiedä kenellä ja millä nimimerkillä. Pari ihmistä EHKÄ lueskelee juttujani siellä ja suurin osa jutuista onkin vain kavereille.

Olen toisaalta aika kiintynyt tuohon palveluun nyt, kun sinne eksyin, mutta siltikin vuodatus.net tuntui paljon omemmalta. Sinne kirjoittelu on vaan ihan jäänyt enkä edes tiedä miksi. Kuitenkin vuodatukseen tuli kirjoitettua jotenkin paljon syväluotaavampia tekstejä ja PIDEMPIÄ ennen kaikkea. Nyt tuo menee vähän sellaiseksi läpätykseksi ja satunnaisia kuulumisia kerrotaan. Lisäksi tuntuu, että koska olen halunnut pitää muut ihmiset journalissani aika anonyymeinä, joidenkin on vaikea pysyä mukana kenestä puhutaan milloinkin. En siis tiedä kiinnostaako ketään tuntematonta minun juttuni, mutta jos kiinnostaa niin saa tulla pyytämään, että lisään kavereihin. Lähinnä tässä etsiskelen itseäni kiinnostavaa journalia luettavaksi iltojeni iloksi :D

http://ziczac.livejournal.com/
You are everything I want 'cause you are everything I'm not.

Poissa Heli

 • Luihu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Journalit
« Vastaus #106 : Joulukuu 27, 2007, 17:18:00 »
Minäkin vuodatan säännöllisesti sydäntäni omaan journaliini. Avasin oman tilini melkein kaksi vuotta sitten ja olen kovasti kiintynyt siihen.
Kirjoitan yleensä lyhyitä ja ytimekkäitä merkintöjä, ehkä hiukan seikkaperäisiäkin. Minun on vaikea luottaa ihmisiin täysin.

Jos tunnet kutkutusta vatsan pohjassa, lisää minulle kommenttia ja ilmaise halusi liittyä ystäviini (journalini on siis friends only) niin lisään sinut joukkoihini.

Shh and listen.
"That boy’s soul is not yet so damaged,” said Dumbledore. “I would not have it ripped apart on my account.”
“And my soul, Dumbledore? Mine?”

Poissa Audra Dancer

 • Sir Emilia Sarkington
 • Vuotislainen
 • Gaze the Haze
  • Livejournal
  • Vainajala.org
 • Pottermore: HazelNight52
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Journalit
« Vastaus #107 : Joulukuu 28, 2007, 21:59:11 »
Kyllähän se livejournali minultakin löytyy. Kesällä hommasin mokoman ja kirjoitin sitä suhteellisen aktiivisesti. Syksyllä blogi muutti omille kotisivuille, sitten Geocities tappoi kotisivut ja nyt kotisivut ovat Freewebsillä ja blogi on siellä. Mutta olen ajatellut palaamista vanhaan tuttuun livejournaliin. Saahan se blogi sinne kotisivujen täytteeksi jäädä, mutta kuitenkin haluan takaisin tuon livejournalini. x) Se on niin mahti. Ihan julkinen tilihän tuo on, Shaimee on siellä nimeni, saa lisätä vaikka kaveriksi jos jaksaa ja saa toki kytätä tekstejänikin. Varoitan, en kirjoita mielenkiintoisesti enkä ole jännittävä olento. Mutta nyt minä aion alkaa päivittää livejournaliani. Siellä saattaa olla outoa runoa ja riimiä joka ontuu. Ja muuta outoa.

// Voi jee, mitä sanakäänteitä! No mutta, täytyy sanoa sen verran, että livejournalissa en enää majaile, mutta omistan edelleen blogin. Se on wordpressiskriptillä toimiva ja omaan sivutilaan asennettu juttunen, joka on linkitetty profiiliini. Blogini ehti välillä olla vuodatuksessa ja livejournalissa ja blogit.fi:ssä, mutta nyt se muutti Sarkasmin sivutilaan. Blogi ei vaan ole vielä ihan valmis ja merkintöjä siellä on tasan yksi kappale. Kyllä se tästä lähtee! Minulla on myös taideblogi jota teen englanninkielellä. Se on Bloggerissa, lähinnä siksi että voi kätevästi kyttäillä muiden blogspottilaisten blogeja sillä lue-toiminnolla.

~Moondancer (piparkakkupossu)
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 26, 2009, 19:53:53 kirjoittanut Moondancer »

Poissa Chiida

 • tussitatuoitu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Only children know what they are looking for
  • blogin tapainen
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Journalit
« Vastaus #108 : Tammikuu 05, 2008, 19:31:48 »
Tällä hetkellä on blogi vuodatuksessa vain tarinaani varten, mutta tulossa on 100% varmuudella blogi (samaiselle sivustolle) myös omia ajatuksia varten.
Tässä tämä tarinani sivu kuitenkin:
http://illusia.vuodatus.net
"What makes the desert beautiful," says the little prince, "is that somewhere it hides a well."

Daniel

 • Ankeuttaja
Vs: Journalit
« Vastaus #109 : Tammikuu 16, 2008, 19:04:52 »
Minultakin löytyy Livejournal nimellä Daniel-the. Osa merkinnöistä on julkisia maailmanpohtimisia, osa on friends only höpinää jossa selitän mitä sain joululahjaksi ym... Merkinnät vaihtelevat englannin ja suomen välillä. Koukuttavaa tuo livejournaliin kirjoittaminen muuten (vaikka olen vasta tänä kesänä sinne rekannut), ja kätevä jos on omia töitä (piirrustuksia, valokuvia ja kirjoituksia) eri puolella nettiä :D
Kaveriksi saa lisätä jos tahtoo, eikä häiriinny jos saa minulta kommentteja merkintöihinsä. Lisään 99% varmuudella takaisin.


Poissa Briette

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Journalit
« Vastaus #110 : Tammikuu 20, 2008, 01:30:46 »
No jes, mullakin vuodatuksessa, vaikka nyt mä kyllä kirjottelen vaan kaikkea todella tyhmää, kun en oikeen saa otetta mistään. Mut jos taas joskus jaksais alkaa kirjottaa jotain ihan kunnollisiakin juttuja, nyt se suunnilleen on täynnä kaikkea tyhmää. Mut oon liian laiska kirjottaakseni sinne tällä hetkeelä mitään, vaikka mieli tekis. Jos jotakuta nyt huvittaa sinne joku kommentti ym. jättää, niin olkaat hyvä vaan.

Mutta kuitenkin, Together we march, mun, oh so, hemaseva blogini.
i only show you what i want you to see

Poissa uimaintiaani

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Journalit
« Vastaus #111 : Tammikuu 20, 2008, 17:45:18 »
Minäkin vuodatuksessa pidän blogia, tosin se on hitusen kuollut kun en enää keksi mitään järkevää kirjoittamista vaikka kirjoittamisen halu olisikin melko suuri. Jotain tyhmää sinne tulee kirjoitettua joskus, ja ehkä motivaatiota kirjoittelulle syntyisi jos tietäisin että juttuja lukisikin joku ja kommenttia silloin tällöin tulisi, mutta mutta. Lähinnä itselleni siellä höpöttelen ilmeisesti :D

Mutta juu, jos jotain kiinnostaa vilkaista tai jopa kommentoida, niin niin, Disenchanted, blogini :)

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Virallinen kotisivutopicci
« Vastaus #112 : Helmikuu 02, 2008, 17:33:04 »
Minulta löytyy IHANAT, kuolleet winx-fanisivut, nimeltään SnowWhiteWinx. Jos joku haluaa nauraa niin käy.

Minulla on myös virallinen blogi LJ:ssä, osoitteessa
http://slyyttis.livejournal.com
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Camuni

 • Ankeuttaja
Vs: Virallinen kotisivutopicci
« Vastaus #113 : Toukokuu 10, 2008, 16:14:50 »
Rakastan mm. piirtämistä, eläimiä, suunnittelua, keskustelua, siksi perustin oman taikaeläintallini. Tallilta löytyy sekä jästi-, että taikaeläimiä, jokaisen luonne on mietitty ja kuvattu. Olen yrittänyt saada tallille paljon erilaista sisältöä, mutta samalla selkeän perusidean. Talliltani löytyy hoitoeläinten ja hoitotarinoiden lisäksi mm. ficejä, piirrustuksia, linkkejä ja keskustelutilaa. Pyrin kehittämään sivuani jatkuvasti, mikä tosin olisi helpompaa jos saisin lisää käviöitä.
Noh tässäpä tämä osoite:
Ihmeotusten koti hevoskotka
 Uskallatko edes kurkistaa?

Poissa Mesha

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MoonMist15858
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Journalit
« Vastaus #114 : Heinäkuu 04, 2008, 21:26:32 »
Tein itselleni blogin muutama päivä sitten ja siellä on vasta kaksi postausta. Saa toki silti jo käydä katsomassa: Sini in Wonderland
Yritän kirjotella tonne mahdollisimman usein, ei nyt ihan joka päivä kuitenkaan, mut ees kerran viikossa.

Poissa Tibby

 • kotitonttu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Can I have a look at Uranus too, Lavender?
  • LiveJournalini
Vs: Journalit
« Vastaus #115 : Heinäkuu 23, 2008, 02:07:06 »
Ensimmäisen kerran tutustuin livejournaliin joskus '04 tai '05, tein sinne tunnuksen ja kirjoittelin silloin tällöin mitä olin päivän aikana puuhaillut. Uutuudenviehätys katosi kuitenkin aika nopeasti ja seuraavan kerran kiinnostuin journalista taas puolisen vuotta sitten. Kirjoittelen aika aktiivisesti, välillä saattaa olla päivän tai kahden tauko, mutta yleensä sitä tekstiä tulee sitten päivittäin - ja usein vielä monta merkintää päivässä.

Kirjoitan omasta elämästäni, omista ajatuksistani ja lähinnä nyt journalini keskittyy vain itseeni. Tämän takia se onkin friends only, mutta jos joku on kiinnostunut lukemaan elämästäni niin minua saa mielellään pyytää kaveriksi. Lukisin myös mielelläni muiden ihmisten juttuja vähän lisää, kaipaisin kaverilistalleni lisälukemista.

Kuten jo sanoin, journalini siis keskittyy omaan elämääni, ja kirjoitan myös sen mukaisesti. En jaksa aina miettiä, että muutkin lukevat sitä ja en tietenkään pysty kaikkia miellyttämään. Kuitenkin, oma journalini, päätän itse mistä kirjoitan, mutta aina on hauskaa jos joku tulee kommentoimaan tekemisiäni.

Rautapihan uumenista, jos kiinnostaa, lisää kaveriksi. (:
"There's no need to call me sir, Professor"

Poissa viuhka

 • salakielinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Weasley is our king♥
  • livejournal
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Journalit
« Vastaus #116 : Syyskuu 13, 2008, 20:12:16 »
Olen muistaakseni vanhan journalini osoitteen tänne postannut, mutta ajattelin että voisihan sen uudenkin laittaa jos jotakuta kiinnostaa.

http://skiftning.livejournal.com löytyy tällä hetkellä kuulumisia Québecistä, Kanadasta. Vaihtariblogia siis luvassa heinäkuuhun '09 asti, silloin edessä paluu Suomeen. Lj:ni on friends only, mutta lisään uusia kavereita enemmän kuin mielelläni! :> Kirjottaminen on jo osa melkein jokapäiväistä rutiinia kun on tullut löpistyä sinne joulukuusta 2004. :D Että mun lj-kavereille on luvassa aikamoista tykitystä, varsinkin nyt kun kaikki täällä on niin uutta ja ihmeellistä että voisin kirjottaa uuden romaanin vaikka joka päivä.
Don't cry because it's over, smile because it happened.

Poissa momentum

 • Daydreamer
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Hi~ ♥
  • Tunneterapiaa
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Virallinen kotisivutopicci
« Vastaus #117 : Syyskuu 23, 2008, 13:09:28 »
Minullapas ei ole omia kotisivuja, mutta pari foorumia löytyy. :3

Mystic Realms-foorumit
tämä ei liity millään tavalla mystiikkaan tai Harry Potteriin. Tuo nimi tuli oikeastaan yhdestä tarinasta, jota en kuitenkaan kirjoittanut. Nimestä pidin kuitenkin ihan liikaa, joten päätin antaa sen tälle foorumilleni. Ja kyllä, se on vähän kuolleen oloinen, mutta sille ei mahda mitään. Elämää sinne olisi mukava saada, että jos täältä löytyy esimerkiksi J-musan ystäviä tai nettiroolipelien faneja niin tuonne vaan. Siellä voi keskustella kaikesta maan ja taivaan välillä, koska tuo ei liity vain yhteen ainoaan aiheeseen tai teemaan vaan vähän kaikkeen. :p Ropetus tuolla on kuitenkin kaikkein suosituinta. :3 Mutta tervetuloa vain, jos kiinnostaa. ^-^

Yume no Hayasade ~Finnish Namie Amuro Forum~
on ensimmäinen foorumi, joka on itse asiassa jonkin aiheen ympärille rakennettu. Namie Amurolle siis. Hän on sellainen kuuluisa 90-luvun puolivälissä debutoinut naisartisti, joka on vieläkin aktiivinen laulaja. Foorumi on täysin suomenkielinen ja alueiden nimet ovat kappaleiden nimiä häneltä. Ja minun suosikkejani vielä kaiken lisäksi. Sinne ei ole vielä liittynyt ketään, että täältä kaikki Amuro fanit tuonne ja sassiin! ^.^ Eikä Amuron kuunteleminen mikään välttämättömyys ole, sillä te voitte puhua muustakin, kuten vaikka lapasista ja villasukista etc... tuolla. :) Tervetuloa vain, jos kiinnostaa. Jos porukkaa ei tule, niin minä teen tuosta kansainvälisen foorumin, eli vaihdan sen 100% englannin kieliseksi. ^^
Löydätte mut myös näistä:
last.fm||Twitter||Facebook||LiveJournal||Fanfiction.net||DeviantART

Lucienne

 • Ankeuttaja
Vs: Journalit
« Vastaus #118 : Marraskuu 06, 2008, 18:09:46 »
Oma Blogini löytyy Blogspotista, jos jotakuta sattuu kiinnostamaan outo vuodatus ja ihmeellisten kiinnostuksenkohteiden ruotiminen.
http://raatotanssi.blogspot.com/

Livejournalkin löytyy, tosin se päivittyy hyvin harvakseltaan, enkä siksi viitsi sitä tähän laittaa. Linkkiä saa pyytää yksärillä, jos se jotakuta oikeasti kiinnostaa. Epäilen.

Poissa Zafiro

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: NightFeather22
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Journalit
« Vastaus #119 : Marraskuu 16, 2008, 17:00:28 »
Minultakin löytyy Livejournalista oma tunnus, jonka merkinnät ovat tällä hetkellä friends onlyna. Mutta kaveriksi saa lisäillä jos haluaa kirjoituksiani lukea ja lisäilen kyllä sitten takaisin, on nimittäin mukava lueskella muiden noita journaleita. Kirjoitukseni koostuvat pääasiassa omasta elämästäni, siitä mitä on joinakin päivinä tapahtunut.

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Journalit
« Vastaus #120 : Marraskuu 25, 2008, 22:47:24 »
En pahemmin lue journaleita ja blogeja, mutta minulla on oma blogi. Pointblog (liittyy pidempiaikaiseen pointshopiin) on ollut pari viikkoa toiminnassa ja vaatimukset täyttävillä kirjoituksilla voi tienata pisteitä, joilla voi "ostaa" jotain kivaa.

Olen kirjoitellut aika lyhyitä pätkiä, joten jos kiinnostaa lukea, niin alusta asti vain (menee jo 4. sivulla):
http://milla.pointblog.fi  (jos luet niin kommentoit :) )
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Dunja

 • Ankeuttaja
Vs: Virallinen kotisivutopicci
« Vastaus #121 : Huhtikuu 26, 2009, 13:15:33 »

Poissa Uine

 • Metsätähti
 • Hirnyrkki
  • Suomu.org
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Virallinen kotisivutopicci
« Vastaus #122 : Huhtikuu 26, 2009, 13:47:46 »

Poissa Suru

 • keräkurmitsa
 • Sanomaton
 • *
  • Livejournal
 • Pottermore: ChestnutLeviosa81
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Virallinen kotisivutopicci
« Vastaus #123 : Huhtikuu 26, 2009, 14:30:06 »
Siivosin topickista kasan ei-minnekään vieviä linkkejä. Lisäksi toivoisin, että te jonnekin Muuttaneet (foorumit, blogit, kaikki sekalaiset kotisivujen omistajat) muokkailisitte sen oikean osoitteen viestiinne. Pääsee paljon helpommalla, kun ei tarvitse kiertää seitsemän eri muuttoilmoituksen kautta.

Päivääni piristi muuten erityisesti jonkun askartelema hieno, "jatka" -ikkunoista askartelema labyrinttisokkelo, jonka loppuun selaamisessa meni useampi tovi. >:( Onneksi esc on kaveri.
“Älä näytä tuommoiselta, Korppu", hän sanoi. "Eihän tämä ole yhtään mitään. Paljon pahempaa on tulossa!”
- Astrid Lindgren: Veljeni Leijonamieli

Poissa Audra Dancer

 • Sir Emilia Sarkington
 • Vuotislainen
 • Gaze the Haze
  • Livejournal
  • Vainajala.org
 • Pottermore: HazelNight52
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Virallinen kotisivutopicci
« Vastaus #124 : Heinäkuu 17, 2009, 13:10:15 »
Kyllä vaan, minultakin löytyy tällainen. Lähes kaikki sivuni ovat samalla domainilla, itse asiassa vain sarjakuvablogi on eri paikassa. Sivulta löytyy fanituskohteiden lista, tekstiblogi sekä peruskotisivutyyliin personaltietoilua ja kuvataiteiluun hurahtanut kun olen, niin myös kuvataidegalleriaosio. Sarkasmiin siis!

~Moondancer (iso, paha, korkeakorkoinen mainostaja)