Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10
71
Kisat, kujeet ja kivuliaat toimenpiteet / Vs: Pulinanurkkaus
« Uusin viesti kirjoittanut Kynttiläkäärme Syyskuu 05, 2018, 20:33:19 »
Uusia tuulia on luvassa, tai odotettavissa...

Sanoin elokuun puolivälissä itseni irti ty6öpaikasta jossa en viihtynyt ja jossa loukkasin selkäni. Mikään lääkäri ei tätä kuitenkaan suostunut tutkimaan, joten pisin karenssi pätkähti päälle. Se oli odotettavissa. Olen onneksi osannut säästää niin, että ihan akmalassa paniikissa en tässä ole. Enemmänkin olen miettinyt ttä mistäs seuraavaksi ja se tässä onkin odottelua. Haluaisin nimittäin kokonaan vaihta alaa ja siksi tässä odottelenkin kutsua haastatteluun, että pääsisin aikuiskoulutuksen kautta opiskelemaan merkonomiksi. Se onkin varmasti enemmän ehiniäni kuin joku keittiö ja tarjoiluala. Odotankin jo haastattelua kuin Kuutamoa nousevaa ja toivon, että pääsisin sitä kautta opiskelemaan ja mahdollisesti löytäisin samalla hyvän työpaikan jatkoa ajatellen.
72
Ihmeotukset ja Liskon aikainen velhomaailma / Vs: Leffasuomennokset (SAATTAA SPOILATA)
« Uusin viesti kirjoittanut Lupin Elokuu 27, 2018, 13:06:52 »
Katselin muuten, että suomalaisessa Wikipediassa lukee Lyyra Lestrange. Tietävätkö he enemmän kuin me? Se selviää viimeistään siinä vaiheessa, kun käsikirjoituksen suomennos tulee.
73
Kirjallisuus / Vs: Erika Vik - Kaksoisauringot-sarja
« Uusin viesti kirjoittanut Zenzibar Elokuu 24, 2018, 22:03:28 »
Jotennn päätellen tämän ketjun fanityttöilystä toisen osan lukemisen jälkeen, tuleeko näihin siis muutosta? Enpä minä toki mitään menetä, jos jatkoa käyn kirjastosta lainaamassa, mutta kiinnostaa :D
Kannattaa! Seleesian näkijä on paljon Aleiaa parempi. <3

Mä tykkäsin Aleian tunnelmasta ja kokonaisuudesta enemmän, mutta Seleesian näkijässä oli enemmän toimintaa ja meininkiä ja päästiin paljon syvemmälle kirjojen maailmaan nopeammin kuin ekassa. Mut suosittelisin kokeilemaan Seleesian näkijää vielä :)
74
Kisat, kujeet ja kivuliaat toimenpiteet / Vs: Juonittelupelien SM-kisat 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Halima Elokuu 24, 2018, 20:10:44 »
Vielä viikon verran aikaa ilmoittautua, tulkaahan mukaan!
75
Kirjallisuus / Vs: Erika Vik - Kaksoisauringot-sarja
« Uusin viesti kirjoittanut AIV-rehu Elokuu 22, 2018, 22:19:28 »
Kannattaa! Seleesian näkijä on paljon Aleiaa parempi. <3
76
Kirjallisuus / Vs: Erika Vik - Kaksoisauringot-sarja
« Uusin viesti kirjoittanut nominal Elokuu 22, 2018, 21:15:03 »
Minä olen mattimyöhäinen ja kiitän nöyrästi spolereista! Sain juuri hetki sitten luettua tuon ensimmäisen osan, ja mietin tässä, kannattaako lukea seuraava :D Periaatteessa maailma ja tarina olivat kiinnostavan oloisia, mutta juoni lähti minunkin makuuni hitaasti liikkeelle ja oli tasapaksu, eli ei varsinaisesti imaissut missään vaiheessa mukaansa. Luin kirjaa useamman viikon ajan. Sitä oli kiva lukea, mutta ei tosiaan ihan kunnolla kuitenkaan iskenyt.

Jotennn päätellen tämän ketjun fanityttöilystä toisen osan lukemisen jälkeen, tuleeko näihin siis muutosta? Enpä minä toki mitään menetä, jos jatkoa käyn kirjastosta lainaamassa, mutta kiinnostaa :D
77
Kirjallisuus / Vs: Erika Vik - Kaksoisauringot-sarja
« Uusin viesti kirjoittanut keskiyöntoive Elokuu 20, 2018, 22:11:58 »
*fanityttökiljuntaa* Se tulee! Se tulee! Kolmas osa Nerfin tytär on näillä näkymin tulossa lokakuussa. <3<3

Yhdyn todellakin tähän!! Ja muihinkin täällä esitettyihin mielipiteisiin. Esim. Että Hän sanoi nimekseen Aleia alkoi vähän hitaasti, MUTTA Seleesian näkijä oli alusta loppuun upea ja niin mistäköhän niitä ficcejä löytyisi?? En jaksaisi enää odottaa!!!!
78
Kirjallisuus / Uusi kirjoja, jotka saa sut itkemään topic?
« Uusin viesti kirjoittanut keskiyöntoive Elokuu 20, 2018, 21:58:40 »
Moi!

Selailin tuossa yhtä ilmeisesti vuoden 2005 topiccia jossa puhuttiin kirjoista, jotka on itkettäneet ihmisiä ja ajattelin nyt herättää sen keskustelun ihan uudella topicilla! Eli mitkä kirjat on saanu sut pillittämään tai vaan vähän surulliseksi?

Itselläni lista on pitkä, mutta ajattelin tässä mainita muutaman:
SPOILEREITA

Harry Potterit
Itse muistan itkeneeni ainakin feeniksin killassa ja kuoleman varjeluksissa useammassa kohtaa... mutta silti ne aina tulee luettua uudelleen...

Kirjavaras
Kirjavaras (Markus Zusak) kertoo natsisaksassa elävästä Liesil -tytöstä. Teos on upeasti kirjoitettu ja itkin kyllä muutamassa kohdassa. Suosittelen!

Nälkäpelit
Kun luin matkijanärhen ensimmäistä kertaa, pääsi ehkä yksi tippa linssiin. Vuosien mittaan koko sarja on tullut luettua erittäin monta kertaa. Nykyään aloitankin vollottamisen jo ensimmäisessä kirjassa, koska muistan, kuinka surullinen (vaikka onnellinenhan se ) loppu on. Niin ja Finnickin kuolemasta lähtien koko loppuosa matkijanärhi-pokkaristani on hieman kastuessaan kupristunut...

Percy Jackson/Olympoksen sankarit
Ainakin Labyrinttitaistelussa itkin, kun Pan "kuoli". Niin ja jumalten sodassa, kun Chris räjähti...
Lisäksi Haadeksen talossa ja Olympoksen veressä olen jollekkin itkenyt. Ehkä ilosta :D

Divergentit
Uskollisessa tietenkin... luin sen heti kun suomennos ilmestyi ja itkin niin paljon, etten ole vieläkään uskaltanut uudelleenlukea sitä...

++ Itkin tietenkin Fantastic Beasts screenplayta lukiessani.

No siinä oli muutama! Onko teillä samoja kirjoja/ kohtia joissa olette itkeneet?
79
Kisat, kujeet ja kivuliaat toimenpiteet / Vs: Juonittelupelien SM-kisat 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Halima Elokuu 19, 2018, 13:39:44 »
Tässä ketjussa saa ihan vapaasti keskustella aiheesta ja ehdotella muita varteenotettavia edustajia, vaikka itse ei haluaisikaan osallistua. :)
80
Harry Potterin maailma / Vs: Seljasauvan herruudesta
« Uusin viesti kirjoittanut Fimca Worthleberr Elokuu 12, 2018, 19:47:21 »
Luulen, että tuo sauvojen "herruus"-sääntö ei ole kaikilla sauvoilla niin kiveen kirjoitettu, Seljasauvahan nyt on legendaarisena esineenä muutenkin poikkeus. Mitä sitä paitsi tarkoittaa sauvan herruus? Kyllähän Voldemort pystyi ihan hyvin käyttämään Seljasauvaa, vaikkei ollut virallisesti sen mestari. Meneekö se sitten aina niin, että (aikuisten oikeesti) voitettu sauva toimii paremmin voittajansa kädessä verrattuna siihen, miten se olisi ennen voittamista toiminut? Ja onko sanottua, ettei voitettu sauva enää toimi sen entisen, kukistetun omistajan kädessä? Rowling on kyllä sanonut moneen kertaan että sauvojen lakeja on vaikea ymmärtää/ne ovat todella monimutkaisia, joten ehkä pieni epämääräisyys tässä(kin) asiassa sallitaan ja nämä säännöt vaihtelee tilanteiden mukaan.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10