Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10
11
Shinedown - Brilliant

As the world collides and I fight for air
As I crash and burn like I just don't care
It's my day to be brilliant
It's my day to be brilliant


Jessus mikä comeback. Threat to Survival ei ollu huono levy missään tapauksessa, mut tätä mä oon odottanut kuus pitkää vuotta. Tämä on se bändi johon mä pienenä seiskaluokkalaisena rakastuin sillon joskus pari ajanlaskua sitte.
12
Jästitieto / Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery kännykkäpeli
« Uusin viesti kirjoittanut Vispilä Toukokuu 02, 2018, 10:33:05 »
Olen tätä nyt muutaman päivän pelannut, ja olen kyllä ihan tykännytkin. Laitan tähän spoilerin taakse juoneen liittyviä kommentteja.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Peliin saa kulumaan aikaa erityisesti odottelun suhteen. Moni asia vaatii sitä ns. energiaa, jota latautuu 1 kpl/4 min. Rahaa en ajatellut peliin käyttää, mutta ymmärrettävästi tekijät haluavat jotain palkkiotakin työstään... :)

Mitäs muut olette pitäneet?
13
Ihmeotukset-elokuvasarja / Vs: Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset
« Uusin viesti kirjoittanut Sharra Huhtikuu 29, 2018, 14:37:17 »
Täälläkin odotetaan jo kovasti leffasarjan seuraavaa osaa. Olin niin valmistautunut pettymään Ihmeotusten ensimmäiseen osaan, että olin suorastaan yllättynyt kun tykästyinkin siihen niin paljon, se oli sympaattinen hyvänmielenleffa. Toiselta osalta toivon ja luotan kovasti, että ensimmäisessä osassa sivuttuihin tapahtumiin & viittauksiin saadaan lisäselvyyttä. Toisaalta trailerin puolesta myös vähän huolettaa, kuinka Scamander vastaan Grindelwald tästä leffasarjasta vielä tulee, että yritetäänkö tässä nyt luoda Harry Potteria uudelleen.

Okei, toki ymmärrettävää, että leffasarjassa täytyy olla jokin pahis, että se on kiinnostava, ja Grindelwald on tässä vaiheessa Voldemortin lisäksi ainoa big bad evil, josta Potter-maailmassa tiedetään, mutta silti... Ehkä eniten tässä alkoi huolettaa se, että Jude Lumbledore selitti trailerissa, että ei voi mennä Grindelwaldia vastaan, vaan sen täytyy olla Scamander - ja sitten kuitenkin aiemmista tarinoista jo tiedetään, että Dumbledore oli se, joka kukisti Grindelwaldin. Eli rakennetaanko tässä nyt Scamanderista jotain isoa sankaria ihan vain sitä varten, että Dumbledore voi viime tipassa pyyhkäistä paikalle ja pelastaa tilanteen? (Ja lisäksi ärsyttää myös jo etukäteen se, että JKR on sanonut, että Dumbledore/Grindelwald-suhdetta ei tulla näkemään näissä leffoissa - millä sitä sitten perustellaan, että Dumbledore ei halua mennä Grindelwaldia vastaan?)

Ja toisena kysymyksenä heräsi myös, että miksi ihmeessä Scamanderia kiinnostaisi taistella Grindelwaldia vastaan - tyyppi vaikuttaa enemmän siltä, että haluaa vaan hengata rauhassa taikaeläintensä kanssa ja vältellä muita ihmisiä. Toivon myös, että nämä ominaisuudet pysyy myös mukana koko tarinan ajan eikä Scamanderista yritetä äkkiä rakentaa Harry-tyylistä vakavaa sankaria ihan vain siksi, että saataisiin "uskottava" sankari tarinaan.  (Okei, pitänee vaan luottaa siihen, että Rowling kyllä pelastaa tilanteen.)

Jacobin paluusta tosiaan isot propsit, Jacob oli sympaattinen hahmo, jota olisi tullut ikävä, jos ei olisi päässyt mukaan kakkosleffaan - ja odotan toki mielenkiinnolla, että miten Jacob saa muistinsa takaisin. Myös muita edellisen osan hahmoja oli kiva nähdä trailerissa.

Näyttelijävalinnat... En ole missään vaiheessa tykännyt siitä, että "kirjaan perustuvissa" (tässä tapauksessa ainakin melkein...) elokuvissa on liian nimekkäitä, liian monessa muussa elokuvassa olleita näyttelijöitä, koska mulle se tekee niin paljon vaikeammaksi nähdä se hahmo vain hahmona, ja sen sijaan mielessä käy, että nyt tuossa on näyttelijä X roolissa Y. Eddie Redmayneen suhtauduin etukäteen skeptisesti, mutta onneksi Eddie pääroolissa kuitenkin vakuutti - varmaan siksi, että olin sitä ennen nähnyt Eddien vaan Les Mis -leffassa. Johnny Depp ärsyttää mua muutenkin, joten Johnny Depp Grindelwaldina ärsyttää kahdesti enemmän. Ja kuten Haihtuus jo kirjoitti, miksi ihmeessä Grindelwald on noin vanhan ja nuhjuisen näköinen kun on kerran samaa ikäluokkaa Dumbledoren kanssa? Nuhjuisuus on ehkä ymmärrettävää sitten kun Grindelwald on istunut pari vuosikymmentä vankilassa, mutta tässä vaiheessa...

Mitä tulee Jude Lumbledoreen, on fiilikset vähän kaksijakoiset. Olen nähnyt Jude Law'n niin miljoonassa leffassa, että nykyään Jude Law valkokankaalla on juurikin vaan Jude Law valkokankaalla, ja suurin piirtein itkin kärsimyksestä kun luin, että Jude on palkattu Dumbledoreksi. Mutta tässä trailerissa Jude Lumbledore oli kuitenkin ihan... symppis, ja alkoi tuntua siltä, että saatan antaa sille mahdollisuuden. Johnnylle en :D

Kaiken kaikkiaan on vaan ihanaa, että Potter-maailma jatkuu, ja aikuisilla hahmoilla, niin voi jatkaa Potter-maailmassa hengailua vähän pidempään. Vielä kun joskus saataisiin se Kelmit-leffa tai kirja...

Ai nii, ja toivottavasti niffleri on mukana!
14
Ihmeotukset-elokuvasarja / Vs: Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset
« Uusin viesti kirjoittanut Haihtuus Huhtikuu 28, 2018, 10:41:00 »
Odotan leffaa innolla, välillä vaan katson traileria uudestaan ja uudestaan ja fiilistelen :D Koko traileri ihanan maaginen ja Pottermainen.

Random ajatuksia trailerista:

- Jude Law Dumbledorena vaikuttaa lupaavalta. Tuli heti lämmin fiilis, kun näki Jude-Dumbledoren trailerissa
- .. sen sijaan Depp ei vakuuta Grindelwaldina edelleenkään. Jotenkin liian vanhan ja nuhjuisen näköinen trailerissa. Noh, täytyy antaa vielä mahdollisuus.
- Kiva, että ekasta leffasta tutut hahmot on taas mukana, esim. Credencen paluu. Olin myös huolestunut, jäikö Jacob jästimaailmaan leipomonsa pariin!
- Ihanaa nähdä tuttuja paikkoja ja maisemia! Tylypahkan linna, pimeyden voimilta suojautumisen luokkahuone..
- Leta Lestrange - case kiinnostaa
- Tiedän, että monia häiritsee trailerin alussa ilmiintyminen Tylypahkan maille. Ehkä Tylypahkan turvatoimet eivät olleet kovin kattavia vielä tuolloin..?

15
Pitsanaama - Just niin kuin Elvis

Tinkimätöntä meininkiä.

Valtaistuin kutsuu, beibe, mä teen itsemurhan
ja jätän kesken tämän paskareissun turhan
niin kuin Elvis, just niin kuin Elvis vessanpytyllään.
--
Kun vanha läski unohdettu pöntöllensä kuolee,
uusi Jeesus syntyy, kaikki naulanreikää nuolee.
Niin kuin Elvis, just niin kuin Elvis vessanpytyllään.
16
Anna Hanski - Jos et sä soita

Sanat ja muu
Kaikki haalistuu

Tunnit kulkee
En oota sua pidempään
Ei ehkä haittaa
Jos et soita sittenkään

Tunnit kulkee
En oota sua pidempään
Ei ehkä haittaa
Jos et soita sittenkään.
17
Oleskeluhuone / Vs: Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Uusin viesti kirjoittanut Black Raven Huhtikuu 22, 2018, 21:48:10 »
Jokin aika sitten päätin katsoa kaikkien lefgojen trailerit uudelleen. Kun pääsin viimeisimpien leffojen kohdalle otsaani alkoi kutittaa. En kiinnittänyt siihen juuri huomiota, mutta kun Voldemort ilmestyi näytölle vitosen trailerissa yhtäkkiä otsaani alkoi kirvellä. Eikä se ollut mitään pientä vaan oikeasti kivulisasta ja kovaa kirvelyä. Tämän kyllä nauratti. :D

Vielä paremman jutusta tekee se, että kaverillani on Harry Potter cluedo. Aina pelatessamme arvomme kenellä hahmolla pelaamme ja arvatkaa kenelle se Harry aina päätyy. Eräällä kerralla pelasimme kaksi peliä peräkkäin ja kummallakin onnistuin saamaan hahmokseni Harryn. Kun minun piti nostaa apukortti totesin "jos se on Dumbledore mie en tiiä mitä teen" ja Dumbledorehan sieltä tuli :)
18
Musiikki / Vs: Arvostele edellinen biisi
« Uusin viesti kirjoittanut Shirlene Huhtikuu 22, 2018, 21:41:04 »
OOHYO - PIZZA
Ai että, tuli nälkä kyllä tätä kuunnellessa.. Mutta en kyllä menis allekirjoittamaan tuota kertosäkeen kohtaa "Pizza sucks without you", mutta ehkei sitä niin kirjaimellisesti pidä ottaakaan :D Lähtökohtaisesti ei sellaista musiikkia mitä kuuntelen, mutta kelpo biisi, joka ei pakottais vaihtamaan kanavaa. Laulajan laulutapa oli varmaan tarkoituksellisesti sävytön ja monotoninen korostamaan biisin sanomaa "mikään ei tunnu enää miltään ilman sinua jne", mikä sinänsä voi olla ihan ok ja sopivakin tapa tulkita biisiä, mutta se teki tästä vaan tylsän kun ei mitään tunnetta erottunut. Jätti siis kylmäksi eikä tässä ainakaan laulaja ällistyttänyt taidoillaan. Ei juuri erotu muista tuon tyyppisistä biiseistä. Plussaa oli kiva, tarttuva melodia, tuo kertsi jää varmaan soimaan päähän. 6½.

Seuraavalle: Barns Courtney - Glitter & Gold
19
Musiikki / Vs: Mitä kuuntelet nyt (1 viesti per päivä, ei pitkiä sanoituksia tai soittolistoja)
« Uusin viesti kirjoittanut tirsu Huhtikuu 22, 2018, 20:34:32 »
Dan Stevens (BantB) - Evermore

Now I know she'll never leave me
Even as she fades from view
She will still inspire me
Be a part of everything I do
Wasting in my lonely tower
Waiting by an open door
I'll fool myself, she'll walk right in
And as the long, long nights begin
I'll think of all that might have been
Waiting here for evermore


Aivan vitun mahtava biisi. Gives so many feelings.
20
Oleskeluhuone / Vs: Jästihuispaus
« Uusin viesti kirjoittanut siilinpiikki Huhtikuu 22, 2018, 16:33:17 »
Suomi on kokoamassa joukkuetta huispauksen MM-kisoihin! Joukkueen matkaa voi seurata Facebook-tapahtumassa, ja kiinnostuneet voivat hakea myös joukkueeseen (ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta pelaamisesta).
https://www.facebook.com/events/683628678635663/

Itse aloitin huispauksen pelaamisen täällä vaihdossa. Norjassa pelaaminen on organisoitua, ja joukkueita löytyy ympäri maata. Pääsin osallistumaan kansallisiin mestaruuskisoihin, ja kärkijoukkueiden taso oli todella kova. Lajia ei pelata enää vain Harry Potter- fanien keskuudessa, vaan urheilulajina huispaus on alkanut kehittyä ammattimaisempaan suuntaan. Halua olisi jatkaa harrastamista Suomeen palattua, mutta tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla ei ole ymmärtääkseni aktiivisia joukkueita...
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10