Kirjoittaja Aihe: Good wife  (Luettu 576 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Raparperi

  • Pahislynkkarikerhon puheenjohtaja ;)
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
Good wife
« : Helmikuu 12, 2012, 23:01:18 »
En löytänyt tästä vielä omaa aihetta, joten päätinpä tekaista sellaisen (uskomatonta sinänsä, ettei kukaan ole vielä halunnut jakaa ajatuksiaan tästä erinomaisesta sarjasta).

Kyseessähän on siis (yllätysyllätys) amerikkalainen draamasarja, joka sijoittuu oikeusmaailmaan. Päähenkilö on asianajaja Alicia Florrick (esittäjänä Teho-osassa loistanut Julianne Margulies), jonka osavaltionsyyttäjäaviomies Peter (Sinkkuelämää-sarjasta tuttu Chris Noth) on sarjan alkaessa joutunut vankilaan ja pitkään kotirouvana olleen Alician on palattava töihin asianajajaksi entisen opiskelukaverinsa Will Gardnerin firmaan. Samassa yrityksessä on tutkijana salaperäinen Kalinda ja nuori ja ahkera lakimies Cary, jonka kanssa Alicia joutuu kilpailemaan työstään.

Suomessa on näytetty nyt kaksi ensimmäistä kautta ja kolmas alkaa huomenna Nelosella heti toisen kauden perään Epätoivoisten kotirouvien paikalla. Sarja ei elä mistään huikeista toimintakohtauksista vaan erittäin hyvästä näyttelijäntyöstä ja hahmojen välisistä suhteista ja jännitteistä. Tuosta kuvailemastani alkuasetelmasta on paljon muuttunut, henkilöistä on saatu tietää yhtä ja toista ja suhdekuviot on kierretty monelle mutkalle.

 
Spoilaan nyt jonkun verran ykkös- ja kakkoskautta
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Nyt kaikki Good wifen seuraajat, tulkaa kertomaan omia näkemyksiänne!
"Muikkunen, ota airo."

Solemn Spoiler Alert -blogi tv-addikteille ja lukutoukille ;)