Kirjoittaja Aihe: Event  (Luettu 896 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Stargazer

 • astrum metallum
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • we were here
 • Pottermore: CrimsonScale68
 • Tupa: Puuskupuh
Event
« : Toukokuu 03, 2011, 19:27:19 »
Event on yhdysvaltalainen televisiosarja, jossa peliohjelmoija Sean Walker (Jason Ritter) joutuu keskelle Yhdysvaltain hallituksen suurinta salaliittoa, kun hän lähtee seuraamaan salaperäisesti kadonneen kihlattunsa Leilan (Sarah Roemer) jälkiä. Salaliittoon ovat sotkeutuneet myös muun muassa Yhdysvaltain uusi presidentti Elias Martinez (Blair Underwood), sekä Leilan isä Michael (Scott Patterson) - unohtamatta tietenkään salaliiton keskipisteenä olevan mysteerisen joukon johtajaa, Sophiaa (Laura Innes). Tässä globaalissa salaliitossa on kovat panokset pelissä, kun käsissä voi olla jopa koko ihmiskunnan kohtalo. Suomessa Event nähdään MTV3 -kanavalla tiistaisin klo 21:00.

Sarja on hyvin nopeatempoinen ja sisältää lukuisia erilaisia odottamattomia käänteitä, jotka ovat varmaankin suurin syy miksi itse pidän sarjasta. Vaikka on toki myönnettävä, että ensimmäinen jakso oli sekavin minkä olen ikinä missään sarjassa nähnyt, kun siinä hypeltiin ajasta toiseen varmaan semmoiset about kolmetoista kertaa, eikä vielä mistään tiennyt mitään, mutta heti toisessa jaksossa alkoi jo juttu seljetä ja nyt sarja on muuttunut enemmänkin koukuttavaksi kuin sekavaksi. Mitään suosikkihahmoja en osaa ainakaan vielä tässä vaiheessa valita, kun hahmokaartikaan ei mikään maailman suurin ole.

Löytyykös täältä muita Eventin seuraajia? Sana on vapaa : )
To be rich is to seek, to relive the memory

Poissa Shirlene

 • Introvertti 110%
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Event
« Vastaus #1 : Toukokuu 16, 2011, 18:03:37 »
Tämä on kyllä todella hyvä ohjelma, tykkään kauheasti näistä alien-sarjoista ("V", Event, Roswell jne). Ensimmäinen jakso oli kyllä yksi sekavimmista jaksoista mitä olen ikinä nähnyt, mutta lopulta siihenkin tuli jotain tolkkua ja sarja on tasaisesti parantunut jakso jaksolta. Todella mielenkiintoinen ja jännittävä, ja ennenkaikkea suhteellisen uskottavakin (ainakin enemmän kuin "V" :D).

Hahmoja on kyllä aika liuta - on alienjohtajia, uinujia, puoliavaruusolentoja, presidentti+muut johtajat, Sean Walker ja sitten lisää pahiksia. Todella yllättäviä paljastuksia aina saadaan selville näistä hahmoista. Lemppareiksi on nousseet Vicky Roberts, yksi näennäisesti pahiksista, mutta hän melko varmasti vielä yllättää, presidentti Martinez, aluksi rauhanomainen johtaja, joka haluaa vapauttaa vangitut muukalaiset, mutta aina heidän peitotessa hänet, hän lopulta näyttää mitä kaikkea on valmis tekemään suojellakseen ihmiskuntaa, sekä Leila - säälittää se tällä hetkellä aivan kauheasti, mutta enpä puhu siitä sen enempää kun Suomen tv:ssä ei olla vielä niin pitkällä :) Sean Walker on kanssa ihan kelpo hahmo ja jollain tapaa myös hyvin uskottava henkilö (mikä monesti mättää tv-sarjoissa). Hyvin inhimillinen. Myös Simon, hallituksen agentti joka oikeasti on yksi heistä on kyllä kanssa sympaattinen - tavallaan se haluaa olla kummankin puolella, tosin kaipaisin tähän hahmoon kuitenkin vielä jotain..

Juonenkäänteet on mitä mainioimpia ja sarja etenee tapahtumasta toiseen oikein mallikkaasti. Pitkästä aikaa uusi lemppari-sarja :> Suosittelen.
"A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one."

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Event
« Vastaus #2 : Elokuu 17, 2011, 18:44:41 »
1. kausi jää ilmeisesti sarjan viimeiseksi ja viimeinen jakso tuli maikkarilta eilen. Ainakin omasta mielestäni sarja jäi kesken, ihan helposti siihen olisi voinut tehdä jatkoa.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Ärsyttää kun hyvistä sarjoista tulee vain 1-2 kautta ja huonoista (esim. Kauniit ja rohkeat ja muut saippuasarjat) tulee jotain miljoona kautta. No onneksi sentään House on poikkeus, pelottaa ihan milloin sitä ei enää tehdä, samoin Merlin (joka ei olekaan amerikkalainen sarja joten toivottavasti britit tekevät samaa sarjaa useita kausia).

Eikös muuten Sophian näyttelijä ole ollut Teho-osastossa? Vai Chicagon lääkäreissä? Jommassa kummassa kuitenkin.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa Stargazer

 • astrum metallum
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • we were here
 • Pottermore: CrimsonScale68
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Event
« Vastaus #3 : Elokuu 17, 2011, 21:42:00 »
Tässä on oikeesti pakko alkaa johonkin amerikkalaissarjojen boikottiin kun jokainen hyvä sarja jota katon lopetetaan kesken. Tää on jo kolmas parin vuoden sisään. Ärsyttävä toi viimeinen jakso, aluks vaikuttaa selkeästikin siltä että sarja vois jopa hyvällä tuurilla loppua siihen jaksoon, mutta
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

ABC - Always Bet on Cancellations
NBC - Nothing But Cancellations

^ Uudet tunnuslauseet näille ihanaisille amerikkalaisille tuotantoyhtiöille.

Ja kyllä, Sophian näyttelijä Laura Innes on tosiaan näytellyt Teho-osastossa Kerry Weaveria :3
To be rich is to seek, to relive the memory

Adessa

 • Ankeuttaja
Vs: Event
« Vastaus #4 : Elokuu 21, 2011, 10:36:33 »
Event on aivan ihana sarja! Katsoin ensimmäisen jakson ihan mielenkiinnosta ja jäin heti koukkuun. Kaikki tuttuni sanovat sarjaa sekavaksi ja ettei siinä pysy millään kärryillä, mutta mielestäni he ovat väärässä, kunhan vain katsoo joka jakson niin kyllä siitä pääsee perille:). Lempihahmoni ovat Sean, Leila, Vicky ja Simon. Martinezista pidän välillä kovasti ja välillä en. Ärsyttää ihan mielettämästi jos sarjasta ei tule toista kautta, täytyy varmaan tilata ekan kauden dvd boksi cdon.comista.