Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10
1
Keskustelut / Vs: Asuminen ja muuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut samettiina tänään kello 09:21:43 »
Nykyisellään en omista edes sänkyä ja voin vaan kuvitella, miten kamalaa olisi seuraavassa muutossa siirtää jotain 120 cm leveää runkopatjasänkyä. Etenkin kun ounastelen, että pahimmillaan muutan jonnekin hissittömän kerrostalon 4. kerrokseen.

Nukutko jollain sohvalla tms., vaiko miten? :) Mutta joo, suurten (ja varsinkin painavien) tavaroiden kantaminen on kettumaista. Ensin pitää roudata muuttoautoon ja sitten uuteen asuntoon - voi sitä hien ja tuskanhien määrää, varsinkin jos pitää roudata monet rappuset! Itse olen kuitenkin sen verran mukavuudenhaluinen, että haluan omistaa ainakin oman pesukoneen: jotenkin yleisissä pesutiloissa ja -koneissa peseminen tuntuu jotenkin... oudolta ja ahdistavalta, en oikein osaa kuvata.

Sen verran olen huomannut muuttaessani (aikuisiällä noin 7-8 kertaa 3 vuoden sisällä), että mitä vähemmän tavaraa, sen vähemmän päänsärkyä!

Itselläni lähitulevaisuudessa muutto edessä. Vaikka uusi asunto on suurempi kuin aikaisemmat asuntoni, olen silti halunnut päästä osasta tavaroitani eroon. Muuttaessa sitä tosiaan aina huomaa, kuinka paljon turhaakin tavaraa sitä omistaa!
2
Wintersun - Awaken from the Dark Slumber (Spring)

Joitakin asioita vain kannattaa odottaa se viis vuotta.
3
Kirjallisuus / Vs: Mitä luet nyt?
« Uusin viesti kirjoittanut Welhokaniini Heinäkuu 16, 2017, 15:41:03 »
Olen nyt niin tylsä ihminen, että aloin lukemaan Potter-sarjaa uudelleen, eilen sain Salaisuuksien Kammion luetuksi ja nyt on Azkabanin Vanki menossa. Kun saisi pidettyä tän lukuinnon sen verran yllä, että saisin luettua lopultakin monen yrityksen jälkeen LOTR-sarjan ja TMI-sarjan loppuun unohtamatta Rick Riordanin HoO-kirjasarjaa
4
Musiikki / Vs: Mitä kuuntelet nyt (1 viesti per päivä, ei pitkiä sanoituksia tai soittolistoja)
« Uusin viesti kirjoittanut Adasme Heinäkuu 15, 2017, 09:41:52 »
np: Modern Talking vs Michael Jackson - Smooth Criminal [05:14m]
5
Ihmeotukset-elokuvasarja / Vs: Ihmeotukset 2 -premiere
« Uusin viesti kirjoittanut Katharina Heinäkuu 12, 2017, 14:52:04 »
Hei! Olisin menossa Marraskuussa 2018 Lontooseen siihen punaisen/sinisen maton tapahtumaan. Tietääkö joku tarviiko siihen ostaa erikseen lippua/ranneketta? Mistä niitä voi ostaa ja mitä ne maksaa?

Luulen, että se perus ranneke, mikä yleensä Leicester Squaren punainenmatto -tapahtumissa on. Viimeksi kun luin, niin sellaisen voi hakea viimeistään edellisenä päivänä Odeon teatterista. Kannattaa googlata niistä käytännöistä vaikka Leicester Square Red Carpet event.
6
Ihmeotukset-elokuvasarja / Ihmeotukset 2 -premiere
« Uusin viesti kirjoittanut millaaaascd Heinäkuu 11, 2017, 19:21:53 »
Hei! Olisin menossa Marraskuussa 2018 Lontooseen siihen punaisen/sinisen maton tapahtumaan. Tietääkö joku tarviiko siihen ostaa erikseen lippua/ranneketta? Mistä niitä voi ostaa ja mitä ne maksaa?
7
Keskustelut / Vs: Ihana, kamala helle
« Uusin viesti kirjoittanut samettiina Heinäkuu 07, 2017, 20:21:58 »
Helle... *kurkistelee ympärilleen*... eipä ole oikein liiemin tänä kesänä näkynyt. On nämä Suomen kesän säät jälleen suuren huokauksen paikka: pakkasellakin taidettiin jossain vaiheessa, ja näkyikö sitä luntakin jossain vaiheessa. Kesäkuukin oli ainakin täällä viileä, kovinkaan montaa yhtä viileää kesää ei ole aikoihin ollut.

Liiallisesta helteestä en kuitenkaan pidä. Liian kovalla helteellä on jotensakin vetämätön olo, ainakin helteiden alettua kun moisiin lämpöihin ei ole tottunut. Ja myös se ihanainen hiki, josta moni on jo maininnut, on oma lukunsa: helteet ja kunnon fyysinen työ, niin kainalot muistuttavat vesiputousta :D Lisäksi olen sellainen, että ei parane unohtaa aurinkorasvaa tai päähinettä, tai tulee ei niin kaunista katseltavaa ja oloa.

Vaikka noita aivan liiallisia helteitä en niin kaipaakaan, mutta olisi se silti kiva, että kesällä olisi edes jotensakin lämmin. Entä onko muilla myös ikävä lämpöä?
8
Sonata Arctica - Kingdom for a Heart
9
Kirjallisuus / Vs: Mitä luet nyt?
« Uusin viesti kirjoittanut Gil Heinäkuu 07, 2017, 00:34:59 »
Itse luen tällä hetkellä kirjaa nimeltä  Teräskoura ja muita sivuja Stepanin koodeksista.

Kirjan ollessa kesken olen edelleen hyvin ristiriitaisissa tunnelmissa siitä onko tämä hyvä vai ei. Kirja on novelli kokoelma eri kirjoittajien laatimia tekstejä, jotka liittyvät Stepanin koodeksiin. Stepanin koodeksi on kirja joka kertoo yliluonnollisista asioista jollain tuntemattomalla kielellä. Yksi novelleista kertoo gumihosta ja se oli tehnyt diilin Kim Il-sungin kanssa että Kim saa sen koodeksin jossain vaiheessa itselleen. Gumiho on korealaisten legendojen 9 häntänen kettu joka voi muuttua ihmiseksi syötyään ihmisen maksoja/sydämmiä.

En osaa sanoa kirjan genrestä mitään vaikka kirjasto onkin luokiteltu kauhuksi pitäsin sitä enemmän jonain kauhu elementtä käyttävänä fiktiona. Ehkä se epämääräisyys tulee siinä että osa novelisteista on spekulatiivisen fiktion kirjoittajia ja kanessa on joku uusrahvaanomaisen spekulatiivisen fiktion symboli ja lyhenne. Jos joku haluaa lukea tarkemmat määritelmät spekulatiivisesta fiktiosta ja uusrahvaanomaisesta spekulatiivisesta fiktiosta.
10
Keskustelut / Vs: Myers–Briggsin tyyppi-indikaattori
« Uusin viesti kirjoittanut Juomamestari Heinäkuu 06, 2017, 16:30:04 »
Olen saanut analysoitua nämä hahmot netistä hankkimieni tietojen lisäksi myös omalla vajavaisella tiedollani psykologiasta. Jos ihmettelet hahmoille valitsemiani persoonallisuustyyppiä, niin perusteluja saa kysyä, sekä keskustelussa, että myös yksityisviestillä. Tässä ne persoonallisuustyypit kuitenkin ovat:
INTJ: Severus Kalkaros, Villisilmä Vauhkomieli ( vaikea analysoida )
ENTJ: Bartemius Kyyry vanhempi, Lucius Malfoy, Voldemort ( mahdollisesti INTJ ), Hermione Granger ( vaikea analysoida )
INTP: Xenofilius Lovekiva
ENTP: Sirius Musta, Arthur Weasley, Gellert Grindenwald, Fred Weasley, George Weasley
ISTJ: Porpentina Goldstein, Argus Voro, Oljo
ESTJ: Minerva McGarmiwa, Percy Weasley, Vernon Dursley, Fleur Delacour
ISTP: Viktor Krum, Peter Piskuilan, Matami Huiski
ESTP: Ginny Weasley, Draco Malfoy, James Potter, Bellatrix Lestrange, Dudley Dursley
INFJ: Albus Dumbledore, Remus Lupin
ENFJ: Horatius Kuhnusarvio, Lily Potter, Cornelius Toffee
INFP: Luna Lovekiva, Lisko Scamader, Sibylla Punurmio
ENFP: Nymfadora Tonks
ISFJ: Neville Longbottom, Jacob Kovalski
ESFJ: Molly Weasley, Petunia Dursley, Dolorius Pimento ( mahdollisesti ESTJ )
ISFP: Harry Potter, Cho Chang, Cedrik Diggory, Hagrid
ESFP: Ron Weasley, Gildrey Lokhart, Queenie Goldstein
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10