Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10
1
Taikuuden historia / Vs: Seljasauvan herruudesta
« Uusin viesti kirjoittanut Fimca Worthleberr Elokuu 12, 2018, 19:47:21 »
Luulen, että tuo sauvojen "herruus"-sääntö ei ole kaikilla sauvoilla niin kiveen kirjoitettu, Seljasauvahan nyt on legendaarisena esineenä muutenkin poikkeus. Mitä sitä paitsi tarkoittaa sauvan herruus? Kyllähän Voldemort pystyi ihan hyvin käyttämään Seljasauvaa, vaikkei ollut virallisesti sen mestari. Meneekö se sitten aina niin, että (aikuisten oikeesti) voitettu sauva toimii paremmin voittajansa kädessä verrattuna siihen, miten se olisi ennen voittamista toiminut? Ja onko sanottua, ettei voitettu sauva enää toimi sen entisen, kukistetun omistajan kädessä? Rowling on kyllä sanonut moneen kertaan että sauvojen lakeja on vaikea ymmärtää/ne ovat todella monimutkaisia, joten ehkä pieni epämääräisyys tässä(kin) asiassa sallitaan ja nämä säännöt vaihtelee tilanteiden mukaan.
2
Taikuuden historia / Vs: Seljasauvan herruudesta
« Uusin viesti kirjoittanut Sharra Elokuu 11, 2018, 18:49:20 »
Lainaus
Eikös Harry saanut Dracon vanhan sauvan toimimaan itsellään koska aseistariisui tämän? Se oratuomisauva vai mikä olikaan? Mielestäni tuo osittain toimii myös tavallisilla sauvoilla, koska kaikilla sauvoillahan on tietynlainen tietoisuus ("Sauva valitsee isäntänsä."). En kyllä tiedä vaihtaako ne sitten omistajaa aina aseistariisunnan yhteydessä, vai ainoastaan auttavat toista velhoa käyttämään sauvaa paremmin.

Nyt kun rupesin miettimään asiaa tarkemmin niin nämä säännöt sauvojen suhteen ovat aika epämääräisiä. Jos tuo aseistariisuntasääntö toimii kaikilla sauvoilla, niin sitten homma menee aika mielenkiintoiseksi jos sauva vaihtaa omistajaa aina kun omistaja riisutaan aseista. Eikös Salaisuuksien kammiossa oppilaille opetettu koulussa aseistariisuntaa kaksintaistelukerhossa? Jos sauva vaihtaisi omistaa aina aseistariisunnan yhteydessä, sauvojen omistajuudet olisi "hieman" solmussa kaksintaistelukerhon jälkeen.

Mutta ehkä tästäkään ei voi vetää näin yleispätevää sääntöä, vaan jos sauvoilla on tietynlainen tietoisuus niin kuin Zenzibar mainitsikin, ehkä sauva "tunnistaa" milloin on kyse aidosta kukistamisesta ja milloin pelkästä kaksintaisteluharjoituksesta? Tai sitten pitää vaan hyväksyä, että Rowlingin logiikka ei ollut aina täydellistä.
3
Taikuuden historia / Vs: Seljasauvan herruudesta
« Uusin viesti kirjoittanut Fimca Worthleberr Elokuu 11, 2018, 15:52:03 »
Osaisiko joku selventää, että miten Seljasauva kuului Harrylle sen jälkeen kun Voldemort tappoi Harryn? Vaikka Seljasauva kuului Harrylle metsään mennessä, niin Voldemorthan tavallaan tainnutti/aseistariisui/tappoi Harryn, joten eikö tällöin sauvan uskollisuuden olisi pitänyt siirtyä Voldemortille?

Harry antautui metsään mennessään vapaaehtoisesti Voldemortille, joten tällöin Harryn tainnuttaminen/tappaminen ei vaikuttanut Seljasauvan herruuteen.
4
Amaranthe - 365

Ekan kuuntelun jälkeen olin vähän hämmentynyt. Kolmenkymmenen kuuntelun jälkeen kiitän jälleen bändiä olemassaolostaan ja koko levy mulle heti nyt saman tien.
5
P!NK - Secrets

I like to make-believe with you
Da, da, da, da, do, do, do
That we always speak the truth (always speak the truth) ...ish
I like how we pretend the same
Da, da, da, da, do, do, do
Play this silly little game
(Hey)
6
Keskustelut / Vs: Varastaminen
« Uusin viesti kirjoittanut bali Elokuu 01, 2018, 20:37:16 »
Nahkatakin olen kerran näpistänyt. Oli kylmä joulu yö ja ei ollut takkia mukana. Oiln joissain bileissä, ja piti kävellä kotiin. Huomioikaa, että kun bileisiin lähdin niin sain kyydin sinne kaverilta. Tajusin bileissä, kuinka kylmä pihalle oli tullut. Päätin hetkeksi jäädä hengailemaan bileisiin. Samalla totesin että T-paidalla en tuonne lumeen mene. Sitten sain idean, että varastan nahkatakin narikasta. Olin melkein ainoa, joka ei ollut umpikännissä, niin käytin tilaisuuden hyväksi. Narikka ei ollut vartioitu, niin poimin sieltä sopivan kokoisen nahkatakin. Otin nahkatakin narikasta, ja laitoin sen päälle. Kävelin rappusia alas uloskäynnile. Pihalla tutkin, mitä taskuissa oli. Taskuista löytyi röökiaski, sytkäri, ja 20€. Silloin ei omatunto ollut ihan kohdallaan, niin päätin pitää kaikki nuo ja myydä ne. Takki kuului jollekkin nimimerkillä J.M. Nahkatakki on ollut minulla tähän päivään asti. Tapahtui vuonna 2007. Koskaan en kiinni jäänyt.
Takki näytti tältä: https://www.salainenagentti.fi/wp-content/uploads/2015/03/Schott-Classic-Perfecto-118-8.jpg ilman vyötä.
7
Taikuuden historia / Vs: Seljasauvan herruudesta
« Uusin viesti kirjoittanut DirigiblePlum Heinäkuu 31, 2018, 13:36:36 »
Osaisiko joku selventää, että miten Seljasauva kuului Harrylle sen jälkeen kun Voldemort tappoi Harryn? Vaikka Seljasauva kuului Harrylle metsään mennessä, niin Voldemorthan tavallaan tainnutti/aseistariisui/tappoi Harryn, joten eikö tällöin sauvan uskollisuuden olisi pitänyt siirtyä Voldemortille?
8
Hagridin mökki / Vs: Millainen luuta sinulla on?
« Uusin viesti kirjoittanut Mörökölli Heinäkuu 31, 2018, 12:29:27 »
Semoinen kestävä nopea ja tehokas. Runko akasiaa ja varvut palmua.
 Olen huispauksessa etsijä eli myös ketterä isosisko toi sen amerikasta. Siinä on supervahva uskollisuus loitsu ja se ei päästä muita selkäänsä.
Malli oli joku spiider 102000

Ps.
Se on kokoon taitettava
9
Oleskeluhuone / Vs: Suuntana Lontoo!⚡️
« Uusin viesti kirjoittanut Katharina Heinäkuu 25, 2018, 22:34:11 »
Tämä ei liity alulle panian kysymykseen mutta aihetta hipoen.Meillä on hurja säästäminen aloitettu ja nyt kyselen mitä kautta olette matkanne hankkineet vai onko omatoimimatkailua? Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon kun hotellia valitsee jne?

Ehdottomasti omatoimimatka. Lentokentiltä on helppo päästä Lontoon keskustaan ja Potter-studioille pääsee kätevästi itsekin, että ei kannata ostaa mitään valmista pakettia. Hotelli kannattaa olla metropysäkin lähellä (Lontoossa todella laaja metroverkko niin ei pitäisi olla ongelmaa löytää hyvää hotellia)
10
Oleskeluhuone / Vs: Suuntana Lontoo!⚡️
« Uusin viesti kirjoittanut Katharina Heinäkuu 25, 2018, 22:30:59 »
Arnold: Haluaisitko sitten kertoa, missä paikoissa kävit ja millaisia ne olivat? :) Itse kävin Lontoossa ensimmäisen kerran tänä kesänä ja ainoa Harry Potter -paikka, jonne ehdin oli King's Crossin asema. Haaveilen tässä uudesta reissusta, niin siksi olisi kiva tietää lisää noista Katharinan listaamista paikoista... :D

Kannattaa googlata listaamani paikat. Sopii hyvin budjettimatkailuun, koska ovat ilmaisia ja ihan perus Lontoon katukuvaa. Jos tuntee Potter-elokuvat hyvin niin pitäisi kaikki listaamani paikat kyllä tunnistaa (siksi laitoin sulkeisiin elokuvat/kohtaukset, jotta olisi helpompi hahmottaa mitä paikkoja tarkoitan) :)
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10