Kirjoittaja Aihe: Päässä soiva musiikki  (Luettu 47153 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

VampiriaRaven

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #75 : Syyskuu 13, 2006, 18:17:36 »
Minulla soi päässä lähes kokoajan jonkinlainen musiikki. Useimmiten semmoinen biisi jota en tosiaankaan siedä. Joskus päässäni soi monen viikon ajan Shakiran Hips don't lie, joka on näin sivumennen sanoen rasittava kappale. Kun Shakira väistyi, tuli tilalle vielä kamalampi Justin Timberlaken Sexyback. Oli uskomattoman häiritsevää kun se soi päässä etenkin ennen nukahtamista ja koulun tunneilla. Onnekseni pääsin siitäkin eroon, mutta tilalle siirtyi Aquan Candyman, joka soi muuten vieläkin päässäni. Aina kun onnistun jumittamaan jonkun sietämättömän biisin päähäni, pääsen siitä usein eroon kuuntelemalla kyseistä biisiä kyllästymiseen saakka. Silloin se yleensä lähtee, mutta tilalle tulee pian joku yhtä sietämätön kappale. Elämä on julmaa, eikö :'D.

Chobi

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #76 : Syyskuu 17, 2006, 17:07:33 »
Tiedän tuon biisin, tuon siis 'the finger is on the button'  ...  jne. Se todella ärsyttävä, mutta en muista laulajaa tai bändiä..

Itselllä soi koko ajan päässä Tällänen biisi kuin Peaches - Rosa helicopter AMT, Ja se on kaiken kukkuraksi ruotsin kielinen. Eli suomeksi hybin ärsyttävä. Ja sitten siinä hoetään koko ajan jtn 'illa rosa helicopter..' ja jotain. O____o

Poissa Scheidaaja

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #77 : Lokakuu 04, 2006, 20:57:20 »
Radiosta kulkeutuu aivoihin hirveää musiikkia aina aamuisin linkissä istuessa.
Näistä Novan ja Kissin kappaleista saakin sitten nauttia koko loppupäivän.
Tällä hetkellä soi Robbie Williamsin Trippin' (kirjotettiinko se noin). Tuo aikaisemminkin mainittu Rihannan Unfaithful on myös raivostuttavaa hyräiltävää.
Eipä ne kuskit tiedä, mitä ne tekee kasvavien nuorten aivoille.

Muoksista. Tilanne on kohonnut huomattavasti ämpärin hankkimisen johdosta. Ei tarvitse kuunnella listapoppia, niin ei se sitten päässäkään soi. Lempibändien musiikki vain vienosti heläjää. Tähän voisi jopa tottua.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 30, 2007, 18:29:44 kirjoittanut Scheidaaja »

Ravenmind

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #78 : Lokakuu 06, 2006, 16:55:42 »
Yleensä ärsyttävät teinipopitushittilaulut jäävät soimaan päähän. Viime aikoina en onneksi ole siitä joutunut kärsimään, koska en ole istunut autossa, mikä on ainoa paikka, missä kuuntelen radiota. CMX:ää on sen sijaan soinut sekä päässä että sen ulkopuolella ehkä vähän liikaakin, ainakin kaikkien muiden mielestä. Varsin mieltäylentävää on etenkin se, että aina, kun koulussa näen jommankumman koulun Matti-nimisistä, alkaa päässäni soida "Matti", tuo edellämainitun yhtyeen musiikillinen mestariteos: "Pellolla mökki, mökissä Matti, Matissa syöpä, lallallallaa". Tosin oikeasti kappaleen nimi ei ole Matti, koska sillä ei ole nimeä, mutta siitähän taas te kaikki olette älyttömän kiinnostuneita, ettekö olekin? Sitähän minäkin.

Mutta tosiaan, CMX on siitä hyvä, että minulla sen kappaleet jäävät soimaan helposti ja sillä voi karkottaa huonon musiikin.

White Queen

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #79 : Lokakuu 11, 2006, 15:57:34 »
Minulla päässäsointi on jokapäiväistä; itse asiassa elämässäni on hyvin harvoja hetkiä, yötä lukuun ottamatta, jolloin päässäni ei pyörisi jotain ylimääräistä. Usein kappale on yksi suosikkejani. Pystyn kontrolloimaan niitä sen verran, että jos päähän uppoutuu joku hirvitys niin alan hyräillä (ääneen tai ihan vaan mielessäni) jotakin suosikkilauluani ja kohta se soi päässäni.
   Yleensä päähäni tarttuu kappaleita, joita olen kuunnellut paljon. Eräällä viikolla ainoa laulu joka eksyi päähäni oli Ramonesin
We're a happy family. Muuten hauskaa, mutta en muistanut siitä silloin kuin pari lausetta, joten olin tulla hulluksi. Useinkin saan "kärsiä" lauluista, joita en muista kokonaan... :D

Poissa Crina

 • äxdee
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pilkkupallero
 • Tupa: Mary Sue
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #80 : Lokakuu 11, 2006, 18:46:26 »
Itse asiassa, päässäni soi tälläkin hetkellä pätkä Queenin Who wants to live forever?-biisistä.
There's no chance for us
It's all decided for us

Koko ajan ainoastaan tuo yksi kohta, ei mitään muuta. Pidän kuitenkin kappaleesta sen verran, etten anna asian häiritä itseäni. Ärsyttäväkin musiikki kyllä joskus tarttuu, mutta sille ei voi mitään. Olen huomannut muutamaan otteeseen, että päässäsointi saattaa lakata kun hyräilen/laulan kappaletta ääneen - tai sitten se vain yltyy.

Yleensä kappaleet eivät kuitenkaan pyöri mielessäni kovinkaan kauaa. Seuraavana päivänä se tavallisesti on jo vaihtunut toiseen, tai sitten se pyörii päässä yhä, mutta on saanut seurakseen jonkun muunkin. Se on ärsyttävää, kun kappaleet sekoittuvat toisiinsa, ja saavat aikaan omituista sekametelisoppaa.
Tuli yö ja suuret tähdet, ja hemuli rakasti yhä puutarhaansa. Se oli suuri ja salaperäinen, siellä saattoi eksyä - mutta mitä siitä, siellähän oli koko ajan kotona.

Poissa Rain Wild

 • Kissankorkuinen
 • Vuotislainen
 • Ähäkutti!
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #81 : Marraskuu 24, 2006, 15:54:52 »
'I'm in love with Steffi Graaf' A Bit of Fry & Lauriesta. O_o

She's extremely good at tennis
On every kind of surface there might be
Clay or grass
She'll flay your ass


Uskomattoman sekanen kappale, mutta niin kovin viihdyttävä. Se vaan jää joka kerta soimaan päähän, ja sitä sitten lauleskelen. Sen verran koomista, että alkaa saman tien naurattamaan kun tajuan, mitä sitä taas lauleskellaankaan. (Suosittelen lämpimästi kailottamaan kyseistä kappaletta keittiössä samalla kun kämppikset pelmahtavat paikalle. Epämääräiset katseet ovat taattuja!)
Permission to shout "Bravo" at an annoyingly loud volume, sir? | Would you mind holding my metaphor for a second?

Mary Leathert

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #82 : Marraskuu 24, 2006, 17:26:32 »
Minulla soi käsittämättömän usein päässä sitä sun tätä. Usein lauluja, varsinkin niitä, joista en pidä. Jos päähäni saattaa jäädä junnaamaan lause. Esimerkiksi kerran yritin useamman päivän miettiä, missä olen kuullut sanottavan "Ärh, minulla on kylpy kesken." Onneksi näissä koen yleensä valaistumisen ja tunnistan lähteen. (Tuo lause oli muuten Leijonakuninkaasta.)

Olen monesti valittanut näistä kappaleista muille, jopa siihen pisteeseen asti, että he käskevät minun pitää suuni kiinni. Tosin silloin minulle usein tulee tarve laulaa juuri sillä hetkellä soivaa laulua puoliääneen.

Ei välttämättä olisi niin paha, jos kappaleet "pääni sisäisellä soundtrackilla", kuten sitä nimitän, olisivat kokonaisia. Ei, niiden täytyy tulla kaikissa mahdollisissa pituuksissa yhdestä sanasta kokonaiseen kappaleeseen. Usein tosin yhden sanan pätkät ovat sitkeämpiä. Joskus nimittäin koko kappaleen kuuleminen auttaa.

Toinen hyväksi koettua parannuskeino on uuden kappaleen tartuttaminen. Se toimii parhaiten esimerkiksi niin, että aamulla ennen töihin/kouluun lähtöä tai illalla ennen nukkumaan menoa kuntelet ainoastan yhden kappaleen, mieluiten sellaisen, jossa on tarttuva kertosäe ja helpot sanat. kuin taianomaisesti se on siirtynyt päähäsi.

Tällä hetkellä päästäni löytyy pätkä joka menee näin:"..päästä mut tanssimaan, nauramaan..." Ärsyttävä kappale.

Päksy

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #83 : Marraskuu 25, 2006, 12:59:29 »
Päässäni soi aina jotain, nytkin kun luin näitä, mitä teillä soi päissänne, niin vaikka kuuntelen musiikkia, ne siirtyvät minunkin päähäni. Ärsyttävää, eikö?

Ja sitten sain Gacktin Mizerable -biisin eräältä ystävältäni ja kuuntelin sitä paljon. Sitten se jäi soimaan päähän. Ärsyttävintä on se, että se on japania, niin ei sitä osaa laulaa, eikä kukaan voi auttaa tässä, koska kukaan ei ole kuullut sitä -__-

Ja sitten joitain vähän hevihtäviä biisejä jää kanssa soimaan päähän, eikä niitäkään osaa laulaa... En edes aina tiedä nimeä :O

Eilen illalla päässäni soi System of a Downin Sugar.. Vain kaksi kohtaa...

"Who can believe you,

Who can believe you"


ja kun se laulaa sen Sugar sillai jännästi... XD

Muoksin sitten, ku tulee muita.. Kaikki kyl ihmettelee, jos rupeen jotain Sugaria jollai ihme mongerrusäänellä kesken koulupäivän vetämään x'D

MiniSika

 • Ankeuttaja
Re: Päässä soiva musiikki
« Vastaus #84 : Marraskuu 28, 2006, 18:55:37 »
Miulla itselläni soi aika usein joku kappale päässä ja sitten kavereille siitä aina valitan, että 'nyt miulla pyörii taas päässä se ja se kappale' x) Yleensä se tarttuu sen jälkeen muihinkin kun kerron että mikä se tällä kertaa oikein onkaan. Välillä on vaikaa yrittää keskittyä kun ajatusten läpi tunkee se laulun melodia.

Yleensä päässä soi joku kappale jota olen aikaisemmin kuunnellut tai sitten jonkun animaation tai flashin renkutus. Juuri tällä hetkellä soi Marilyn Mansonin sAINT ^^ Ja se vasta onkin ärsyttävää kun en sanoja osaa niin pyörii vain se alku jonka tiedän.

I don't care if your world is ending today
'cause I wasn't invited to it anyway...

Poissa pienenpieni Lakana

 • Valkaisuaineen suurkuluttaja
 • Vuotislainen
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #85 : Marraskuu 29, 2006, 21:40:25 »
Joidenkin ihmisten puheista ja muista tulee mieleen aika usein joku laulu. Ja se on hyvin ärsyttävää, kun joku sanoo, että nyt sillä soi päässä se-ja-se-biisi. Sitten se alkaa soimaan minunkin päässäni.
Musiikin tunninkin jälkeen on todella mukavaa, kun ollaan soitettu jotain kappaletta koko tunnin niin vähemmästäkin alkaa päässä soimaan monta päivää.

Päässä soivista lauluista tällä hetkellä mainitsemisen arvoisin on se "kuka nauraa niinkuin aurinko, kuka itkee niinkuin kuu, kelle meidän isä salaa kuiskaa beibi I love you? Se on se meidän uusi vauva nimeä en muista..." Se on soinut varmaan kohta kuusi vuotta päässä aina välillä. Sitten sitä on pakko laulaa ääneen, että muutkin saisivat sen päänsä vaivaksi. Tuosta laulusta tulee aina hilpeä fiilis, mutta se on myös aika rasittava...

Sitten aika usein, kun näen yhden ystäväni, päässäni alkaa soimaan "oi Juliska, oi Juliska, oi Pudabestin yö" vain ja ainoastaan tuo kohta. Sitten se ei tietenkään jää koskaan vain omaan päähäni. Minä alan aina automaattisesti laulaa sitä. Ja kun minä laulan jotain tosi omituista laulua, niin laulan sen tunteella. Joku päivä varmaan nolaan itseni kunnolla..
Stones taught me to fly
Love taught me to lie
Life taught me to die

Ninde

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #86 : Marraskuu 30, 2006, 16:13:27 »
Biisit jäävät minulle hirveän helposti päähän soimaan. Tälläkin hetkellä päässäni soi Sonata Artican - Shy. Se on todella rasittavaa, koska biisit ovat usein joko niitä joista en pidä tai sitten tiedän sanoista vain pätkän ja hyräilen sitä samaa kohtaa uudestaan ja uudestaan. Yleensä jos minulla soi jokin kappale niin sitä on sitten ihan pakko hyräillä ja lauleskella koko ajan niin, että minua ja kaikkia muitakin alkaa ärsyttää. Se kuinka kauan kappale soi päässäni vaihtelee. Jonkun ihmisen soittoääni voi kestää kymmen minuuttia ja joku erittäin ärsyttävä tai ihana kappale monta päivää. Yritän useimmiten päästä eroon päässäni soivasta kappaleesta pakottamalla itseni laulamaan jotain muuta kappaletta tai kuuntelemalla musiikkia. Toimii 60% tapauksista ;)

liekkikirja

 • Ankeuttaja
Päässä soiva musiikki
« Vastaus #87 : Joulukuu 14, 2006, 21:02:00 »
Hrrmh. Tämän kertaisesta päässä soivasta kappaleesta saan kiittää luokkalaisiani poikia, kehtasivatkin laulaa sitä linkassa! No nyt asiaan, siis tämä kappale on Martti Vainaa & Sallitut Aineet - yhtyeeltä. (Se Martti on muuten pian vainaa, jos todellakin saan sen jostain kiinni.) Noh, meidän opettajamme joutui tänään lähtemään aikaisemmin, ja meille tuli sellainen Hanna - niminen kouluavustaja. Meidän luokallamme on tunnetusti sijaisten hulluksitekoennätys, josta saamme kiittää PL : ää. Kaikki sijaiset ovat kestäneet meillä vain viikon, ja tämä kesti vain puoli tuntia. -.-  Taas meni offtopiciksi! En kestä tätä tapaa...

Noninnii. Siis, me teimme englannin monisteita, ja pojat tietysti saivat tunnin loputtua päähänsä alata laulaa tuon Martti Vainaa - yhtyeen kappaletta Playboy - Hanna. Nyt se sitten pirskatti vie soi minulla päässä! Ja joskus minulla on soinut joku Merja - kappale päässä. On soinut myös tuo Elena Paparizoun My Number One. Voi, se on kamalaa kun oikein rupeaa laulattamaan kesken tunnin. Sitten on aivan hiljaista ja rupeat hyräilemään, opettaja katsoo sinuun ja huutaa:
"Nyt naama umpeen!" niin siinä sitten yrittää hillitä itseään, ettei rupea laulamaan jotain tosi noloa. Varsinkin kun kerran soi päässä Satulinna. Tiedättehän, jos rupeaa yhtäkkiä tunnilla vain hoilaamaan:
Sano että yhä ainoa olen sun. Sano että yhä olla sä tahdot mun. Silloin satulinna kaukokmaan... -.-  Voih ei. Melkein ehdin ruveta laulamaan tuota tunnilla, mutta viimein tajusin mitä suuni yritti ja pidin sen tukossa.

//MUOKS.

Siis tuo Merja - kappale oli Jamppa Tuomiselta, ja nimeltään Pikku - Merja. Vähän ärsyttävää! Keskellä matikantuntia yrittää olla laulamatta: Salokylän pikku - Merja, tule takaisin. Salokylän pikku - Merja, et saa jättää mua... Hyi kiesus, että alkaa oksettaa! Sitten on soinut useinkin Dima Bilanin Na Beregu Neba. Sitten yrittää kesken kässäntunnin laulaa kunnon venäjää... Ei aivan onnaa. Kaikista usein on ehkä soinut Juanesin La Camisa Negra. Minullakin on muuten soinut tuo Aquan Lollypop (Candyman). Lisäksi on soinut Samuli Edelmannin Amalia... Ei herranen aika on joskus tehny mieli kuristaa meijjän luokan pojat. Ainakin tällä viikolla! Mokomat kehtaa hoilata: Anna sen soida, anna soida! Käännä kovempaa, älä pysäytä sitä koskaa Ja sitten pitäisi sitä kuunnellla mielessä. Siis noita kahta lausetta kokonainen viikko! On soinut myös Vähäkainun Henrin Me ollaan - biisi. Arrggghhh, se on ollu turhauttavaa!


//MUOKS2.

Nyt on soinut useamman päivän päässä Porno Graffitin Melissa, ja se biisi kun on Fullmetal Alchemistin tunnari. Sitä biisiä alkaa inhota, sitten vihata. (Ihan niinkuin meijjän luokan poikia.) Sitten on soinut Ding Dong Song Güntheriltä, ja samaiselta ukolta myös Goldiggers. Onhan soinut tuo Poco A Poco, Tuhkimotarinan tunnari... Ärsyttävää!!!
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 27, 2007, 20:43:29 kirjoittanut liekkikirja »

Poissa uimaintiaani

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Päässä soiva musiikki
« Vastaus #88 : Tammikuu 21, 2007, 19:34:41 »
Minulla soi lähestulkoon aina jokin kappale päässä. Onnekseni se on yleensä joku lempiändieni kappaleista, sellaisia, joita on ihan mukava kuunnella, mutta tietysti välillä on rasittavaa jos vaikkapa koulussa yrittää keskittyä johonkin ja kokoajan korvissa soi. Usein minulla alkaa koulussa soimaan päässä joku sellainen kappale, jota olen aamulla ennen kouluunlähtöä kuunnellut.
Jos joku laulaa jotain hirvittävää rallatusta (tai muuten vaan laulaa jotakin), sekin jää yleensä soimaan päähäni. Yleensä tuollaisen rallattamisen takana on joku luokkani poika, ne kun yleensä hoilottaa jotain älytöntä.
tulipas taas tönkköä tekstiä..

Poissa Briette

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Päässä soiva musiikki
« Vastaus #89 : Tammikuu 21, 2007, 19:45:49 »
Njääh, itselläni ei melkein koskaan soi päässä mikään muu, kuin mitä juuri sillä hetkellä kuulen. Koska useimmiten mulla on napit korvissa ja mp3 matkassa mukana. Tosin on poikkeuksiakin, kuten tänään aamulla herätessäni, ennen kuin sain cd-soittimen päälle, soi joku High School Musical-elokuvan kappale päässä, järkyttävää.
Mikäli sitten kä niin, että ne kamalat kappaleet rupeavat soimaan päässä, eikä muusta musiikista ole tietoakaan, ei oikeastaan voi muuta, kuin yrittää muistella jotain hyvää biisiä.
Koulussa oikeastaan kuvis tunneilla joutuu kärsimään NRJ:n musiikista ja seurauksena on, että seuraavat tunnit ovat yhtä tuskaa, kun ne kamalat, yleensä kamalat, kappaleet sitten soi päässä.
Yksi erityinen kappale kuitenkin, mikä soi kuulemisen jälkeen aina päässä, enkä edes tykkää siitä, se on se joku Sunrise Aveneun Fairytale gone bad tai jotain. En siis todellaksaan muista sen kappaleen nimiä, mutta kuitenkin siinä lauletaan jotain niin ärsyttävää jankkausta.
Oikeasti vihaan päässä soivaa musiikkia, koska se ei ole miltei koskaan mitään hyvää musiikkia, höhlää.
i only show you what i want you to see

indier

 • Ankeuttaja
Vs: Päässä soiva musiikki
« Vastaus #90 : Tammikuu 21, 2007, 21:29:45 »
Noniin. Päästään siihen aiheeseen ja asiaan joka vaivaa minua usein. Aloittakaamme.

Yleisimmin miulla soi päässä kaikenmaailman hirvittävimmät mainosmusiikit sun muut, ja tehtäväni on avautua ystävilleni - eikun laulamaan niitä heille jolloin he ärsyyntyvät. : D Varsinkin Kummeli-biisit ovat olleet suosiossani nyt, eikun vaan veisaamaan pukamapolkkaa ! Jep.
Mutta toki myös lempibiisini soivat usein päässäni, mm. Mew'n, The Crashin ja The Libertinesin biisejä saatan yksikseni hyräillä huomaamattani. Muistan niin hyvin kun olin n. vuosi sitten jossain rippikoulutapaamisessa, istuimme kirkkosalissa kuunnellen pappia - ja kas, yhtäkkiä mieleeni juolahti Foo Fightersin Breakout - biisin alkusanat, ja eikös sitä sitten kuunneltu koko biisi läpi, kunnes tajusin koko papin puheen menneen ohi. Minne piti mennä? Millonka? Häh? : D
Lempibiisit vain ovat sellaisia, joita en voi ystävilleni hyräillä. He eivät ymmärrä, eivät kuuntele eivätkä kuule, ja jos laulan jotain, niin he kysyvät "mitä? hei laulappa uudestaan", jolloin en viitsi enää laulaa lurauttaa. Niin se menee.

Sitten taas joskus on semmoinen olo että nyt täytyy saada joku biisi soimaan päässä. Alan miettimään esim. The Crashin New York - biisiä, niin eikös sieltä joku muu änkää sen edelle jolloin koko homma menee pilalle. Saa "kuunnella" sekoitusta The Crashista, kellarihumpasta ja Simpsoneiden alkumusiikista. Ei hyvin mene.

Tällaisia voisi kertoa vaikka miljoona, aww. Nytkin päässäni soi Bon Jovin All About Lovin' You. On muuten aivan ihana biisi.

Santiago

 • Ankeuttaja
Re: Päässä soiva musiikki
« Vastaus #91 : Tammikuu 27, 2007, 17:38:36 »
Päässäni soivat yleensä kaikkein kamalimmat tai tilanteen sopimattomimmat kappaleet. Joskus jopa herään aamulla siihen, kun jokin kappale soi päässäni niin vahvasti. Tällä hetkellä ei päässäni - Luojan kiitos - soi mikään kappale päässä, mutta viime yönä soi täysillä Tohtori Sykerön tunnusmusiikki. Niin lähtemättömästi ja niin lujalla, että minun oli pakko tilata se soittoääneksi.

Päässäni soivat kappaleet hallitsevat elämääni.

Kyllähän niitä hyviäkin kappaleita pääkopasta silloin tällöin kuuluu, mutta harvemmin. Mikä siinä on, että juuri ne ärsyttävimmät soivat paljon herkemmin päässä kuin ne, joista pitää?

sinynza

 • Ankeuttaja
Re: Päässä soiva musiikki
« Vastaus #92 : Tammikuu 27, 2007, 18:32:49 »
Haha tällä hetkellä päässä soi Grandiosan se Pizzaperjantai-biisi. Vitsi se on kyllä ärsyttävä ja muutenkin huono. Eilen kaikki koulussa oli ladannut sen niiden kännykkään ja joka käytävässä kaikui sen kertosäe: "Grandiosa, multa täydet pisteet sai, oispa aina pizzaperjantai..." Huhhuh! Oli ihan kauhee päivä sen takii, kun tunnilla ei voinu keskittyä kun se soi päässä. Muutenkin jos soi joku kappale päässä, se on aika ärsyttävää kun koko ajan laulaa sitä. Viime viikolla soi päässä myös yksi biisi jossa lauletaan jotain tyyliin: To the left, to the left. Siis en ole ollenkaan varma oliko se noin, mutta koko ajan yksi lause päässä niin onhan se jo aika hermojaraastavaa ;)

michelle

 • Ankeuttaja
Re: Päässä soiva musiikki
« Vastaus #93 : Tammikuu 30, 2007, 22:05:13 »
Tänään on soinut monta tuntia päässä Styxin Renegade. Ei siinä mitään, ihan hyvä biisi, mutta mnen tunnin jälkeen alkaa kyllästyttämään. Nyt kuitenkin kuuntelin I'm Not As Drunk as You Think I Am (tunnetaan myös Beer Songina) ja se jämähti päähän. No, pääsimpäs ainakin eroon montaa päivää päässä soineista Johnny Cashin God's Gonna Cut You Downista ja AC/DC:n Highway to Hellistä ja Back in Blackistä. Kaikki on kyllä loistavia biisejä, mutta alkaa tosiaan tuntejen jälkeen hitusen kyllästyttämään.

Poissa Neverlandwitch

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Vihreä Luihuinen
Re: Päässä soiva musiikki
« Vastaus #94 : Helmikuu 06, 2007, 20:54:52 »
Minulla on soinut Janne Hurmeen Tinasormus jo useamman päivän päässä. Se on ärsyttävää, kun soi aina sama kohta, koska ei muista kuin yhden ainoan lauseen laulusta.
Ruma mies ei ketään rakasta, ruma mies ei ketään rakasta, ruma mies ei ketään rakasta.... Siihen menee hermot.

Jos joku sattuu omistamaan Tinasormuksen sanat voisiko hän ystävällisesti lähettää ne minulle yskärillä? En löydä niitä sitten mistään.
Yhtälailla säälittävä olen niinkuin muutkin, Yksinäinen jos et tuu, ja jos sä sitten tuutkin. Olen sulle kohtelias mutta vain sen verran, että saan sut sänkyyni tämän yhden kerran.

Raindrops

 • Ankeuttaja
Vs: Päässä soiva musiikki
« Vastaus #95 : Maaliskuu 14, 2007, 18:52:14 »
Se on ärsyttävää, että yleensä päässä soi juuri se musiikki, mistä oikeasti ei edes välitä. Tämmöisiin genreihin kuuluvat biisithän on juuri tehty tarttuviksi ja mieleen painuviksi ja kyllä ne hommansa hoitavat. -_- Mutta se on vain mukavaa jos joku hyvä biisi soi päässä. Musiikkia ilman ämppäriä.

Karakia

 • Ankeuttaja
Vs: Päässä soiva musiikki
« Vastaus #96 : Maaliskuu 17, 2007, 18:53:28 »
Minulla soi yleensä aina joku biisi päässä. Välillä ne ovat ihan hyviäkin biisejä, toisinaan ei. Mutta ärsyttävää joka tapauksessa, koska yleensä se on sellainen parinkymmenen sekunnin pätkä siitä biisistä joka päässä soi. Sitten se saattaa soida päässä repeatilla (:D) monta tuntia. (Soisi edes koko biisi eikä vain pieni pätkä!)

Minulla ei välttämättä ole mitään erityistä biisiä, mikä soi päässä usein. Ne vaihtelevat sen mukaan, mitä kuuntelen oikeasti tai mitä ajattelen.
Vähän aikaa sitten ostin Mikan Life In Cartoon Motion-levyn ja illalla en pystynyt lopettamaan päässäni soivaa dadadadada-rallatusta. Se rallatus, joka päässäni soi, kun loppuu yhtäkkiä siinä levyllä ja aina tuntui että aivoni ohittivat sen lopetuskohdan. Ihanaa.

No joo, aika usein kyllä soi päässä joku tyhmä suomalainen iskelmäbiisi. Joku... Tapani Kansan R.a.k.a.s. :D Apua oikeasti kun päässä on sellainen tekopirteä "Är! Aa! Koo! Aa! Äs! Kulta kultasein!"-pimputus.

Joskus nämä biisit kyllä lähtevät päästä kun kuuntelen niitä vähän aikaa. (Tosin en ole vielä Tapani Kansaa ruvennut kuuntelemaan. Eh.) Joskus se taas vain vahvistaa sitä päässäsoimista. ^^'

Poissa Steelsheen

 • Narsissisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • not your girl
  • Imaginary
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Päässä soiva musiikki
« Vastaus #97 : Maaliskuu 19, 2007, 20:28:02 »
Minä olen itse asiassa aika onnellisessa asemassa, sillä hyvin harvoin päässäni soi mikään ärsyttävä kappale, pystyn aika hyvin kontrolloimaan sitä soivaa kappaletta. Ärsyttävimmät tapaukset ovat yleensä niitä, että olen kuullut jonkun mahtavan kappaleen kerran ja sitten siitä soi joku lyhyt pätkä. Risoo sitten kun ei pysty "kuuntelemaan" kuin jotain yhtä kohtaa.

En todellakaan tiedä mistä johtuu, mutta päähäni on kertynyt sellainen soittolista, että pystyn melkein jopa vaihtamaan kappaletta mieleni mukaan. Ja jos joku ärsyttävä biisi nousee mieleen, niin joko nauran sille tai vaihdan sen pois.

Valitettavasti pelkkä instrumentaalimusiikki harvoin toimii näin (paitsi mahdollisesti jos olen todella paljon jotain kuunnellut), yleensä tarvitsen sen laulunkin siihen soimaan. Aika usein laulan (äänettömästi tai ääneen) yleensäkin musiikin mukana, joten ei päänsisäinen soittolistanikaan ole poikkeus. Itse asiassa tämä taito pelasti viimekeväisen.. syksyisen? Cooperin testini, inhoan juoksemista, mutta jaksoin tuon "musiikin" voimalla.
"If people don't know what you're doing, they don't know what you're doing wrong."

Bridget

 • Ankeuttaja
Vs: Päässä soiva musiikki
« Vastaus #98 : Huhtikuu 02, 2007, 17:39:52 »
Minulla jää aina soimaan kaikki vähänkin tutut renkutukset joita sattuu vähän kuulemaan jostain.
Koko tämän päivän minulla soi päässä se "down on my knees, i'm begging you...please don't leave me!". Minä inhoan sitä. Lastenlaulut myös jäävät todella helposti päähän.

Minä luin jostain että se kertoo musikaalisuudesta jos jää aina kappaleet pyörimään päähän. Ehkä se on sitten hyvä asia. :D

mimosa

 • Ankeuttaja
Vs: Päässä soiva musiikki
« Vastaus #99 : Huhtikuu 03, 2007, 16:00:07 »
Apua, luin tätä topicia ja jokaisen viestin kohdalla alkoi uusi kappale soida päässä. Nimittäin ne, mistä te olette kirjoittaneet. :D

Minusta on usein ihan hauskaa, kun joku kappale soi päässäni. Ei häiritse minua, mutta kanssani olevia ehkä. :D Yleensä minulla soi päässä joko sellainen hitti renkutus tai sitten joku hyvä biisi, jonka olen kuullut kauan sitten. Jälkimmäisestä vaihtoehdosta tekee ärsyttävän se, etten muista biisiä kunnolla ja haluaisin kuulla sen kokonaisuudessaan, mutta en voi. Sekin on rasittavaa, kun ei osaa muutamaa sanaa enempää ja laulaa ääneen sitä yhtä kohtaa, kunnes toisia alkaa ärsyttämään. (;