Kirjoittaja Aihe: Kalkaros muunteli muistojaan?  (Luettu 3216 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa minerva

 • Vuotislainen
Kalkaros muunteli muistojaan?
« : Elokuu 27, 2015, 16:59:33 »
Olen alkanut miettimään, että mitä jos Kalkaroksen muistot Lilystä ja keskusteluista Dumbledoren kanssa eivät olekaan totta? Muistiahan voi muunnella. Kalkaros ei koskaan pitänyt Harrysta ja oli myös varsin viekas mies. Muistoissa näkyy että Harryn "pitää kuolla", ja sen takia Harry asteli Voldemortin syliin, joten kenties tämä oli Kalkaroksen juoni varmistaa että Harry kuolee ja pahat voimat voittavat. Ei sitten vain osannut ennakoida, miten siinä kävisi.

Tuollaisen koskettavan tarinan muistoihinsa muokkaamalla hän sai loistavasti manipuloitua Harrya, ja nyt kaikki kunnioittavat Kalkarosta vaikka oiieasti tämä on sairas murhaaja ja häikäilemätön kuolonsyöjä.

Poissa wollie

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Kalkaros muunteli muistojaan?
« Vastaus #1 : Elokuu 27, 2015, 20:08:09 »
Jos näin olisi, niin eikö Dumbledore olisi kertonut totuuden Harrylle? Siis siellä Kings Crossilla, kun Harry kuoli. Kuitenkin kaikki kävi yks yhteen, eli Kalkaroksen muistot, Dumbledoren sanomiset sekä kaikki tapahtumat Harryn henkiinheräämisen jälkeen.
Vihollisista viimeisenä kukistetaan kuolema

Poissa Jalokivi

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Kalkaros muunteli muistojaan?
« Vastaus #2 : Lokakuu 26, 2015, 23:00:13 »
Ihan suorasti sanottuna, minä en TODELLAKAAN ole sitä mieltä että hän muka muokkaili muistojaansa. Tuo juttu että "eihän hän ikinä pitänyt Harrysta "on minusta vähän outoa sillä oisi ollut vähän epäillyttävää jos Harryn astuttua tylypahkaan hän heti ottaisi Harryn vastaan avosylein ym. Snape ON silti kuolon syöjä ja vihasi Jamesia.Eihän hän kuitenkaan halunnut Lilyn kuolevan turhaan? Ja luulempa että kuolon syöjänä oleminen oli toisinaan melko inhottavaa kuin hän palvelee ihmistä joka tappoi Lilyn.Esim. PVP -ssä kuin joku yritti tappaa Harryn hänhän kielsi. Ja suojelius myös minusta todistaa myös sen että hän välitti Harrysta.  Minusta se että Snape oisi käpälöinnyt muistojaansa on ehdoton ei.
"Elämä voi olla lyhyt. Mutta onneksi kuolema on sitäkin lyhyempi. Aina "

Poissa Gil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LightHowl8815
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Kalkaros muunteli muistojaan?
« Vastaus #3 : Lokakuu 28, 2015, 20:33:08 »
Kuhmusarviohan muunteli muistojaan kutoskirjassa. Siis eka muisto minkä Dumbledore sai Kuhnusarviolta oli hämärä siinä kohtaa missä Kuhnusarvio kertoi Tom Valedrolle hirnyrkeistä ja tais kuulua että 'En tiedä hirnyrkeistä mitään' tai vastaavaa. Että ainakin Kuhnusarvion kohdalla näkyi selvälsti kun se oli yrittänyt muunnella muistiaan. Eriasia jos on parempi muuntelemaan muistojaan tai on saanut muistiloitsusta ja unohtanut koko jutun.

Kalkaroksen kohalla kyllä uskosin että kerto totuuden. Koska Kalkaros oli jokatapauksessa kuolemaisillaan ja varmaan halus ainakin jollain tasolla selittää tekemisiään ja koska Dumbledore oli pyytänyt.

Poissa Arion

 • Huffleclaw
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • "I solemly swear I am up to no good."
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Kalkaros muunteli muistojaan?
« Vastaus #4 : Tammikuu 31, 2017, 00:48:21 »
Ottaisin huomioon, että Kalkaros on luihuinen, joka yleensä ensisijaisesti ajattelee itseään. Ihmettelen suuresti, mitä Kalkaros olisi hyöytynyt itselleen oikeasti, jos olisi muokannut muistojaan. Siinä, missä taas Kuhnusarvio muunteli yhtä muistoaan kömpelösti, kuten Gil mainitsikin, Kalkaros antoi monta muistoa samaan aikaan. Ja Kalkaros oli kuolemassa, hän ei voinut tietää mitenkään, että saisi muistojen antamisella Harrylle inspiraation nimetä poikansa Albuks Severukseksi. Sanoisin, että hyvällekin muistonmuuntajalle olisi aika vaikeaa antaa niin monta muistoa samaan aikaan, kun ajattelee ne toisin. (Ainakin itse olen ajatellut, että muisto kirjoitetaan uudestaan silloin, kun se annetaan toiselle. En tiedä, onko asia oikeasti näin.) Olen vahvasti samaa mieltä Gilin kanssa, että Dumbledoren pyynnöstä vähintäänkin osittain antoi nämä muistonsa (ja enemmän).
"Maailman ihanin puuskuh!" (Jénaminya)

Ara -> Arion