Kirjoittaja Aihe: Musiikkivideot  (Luettu 17111 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

carolina

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #25 : Huhtikuu 22, 2005, 15:48:39 »
Musiikkivideot ovat kivoja, etenkin silloin kun biisi ja video ovat molemmat hyviä. Toki on myös huonoja videoita ja hyviä biisejä, tai huonoja biisejä ja hyviä videoita.

Hyvän videosta tekee se, että video on jollakin tavalla joko kaunis, hauska, ehkä jopa ahdistava, tunteita ja ajatuksia herättävä tai muuten vaan viihdyttävä. Videon ei välttämättä tarvitse liittyä itse kappaleeseen, mutta olisihan se hieman hassua, jos laulaja laulaisi videolla sydänsuruista kukkien ja perhosten keskellä auringon paisteessa. Myös hyvä ja onnistunut juoni on tärkeää.

Edellämainittujen ominaisuuksien lisäksi video voi olla ihan simppeli, jossa kuvataan vain laulajaa/bändiä soittelemassa. Tuollaisesta yksinkertaisesta, mutta hyvästä, videosta voisin mainita esimerkkinä Keanen Everybody's Changing, joka on juuri äskenmainitun kaltainen.

Paras koskaan näkemäni video on ehkäpä Blurin Coffee & TV. Se on samaan aikaan sekä hauska, hellyyttävä että surullinen. Myös aiemmissa viesteissä mainittu The Crashin Still Alive on jäänyt minunkin mieleen.

Buddha

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #26 : Huhtikuu 23, 2005, 15:31:11 »
en oikeasti pidä hirveästi musavideoista. Koska silloin tulee käytyä silleen, että rupeaa keskittymään liikaa mitä videossa kä eikä kuunneltua musiikkia. On niitä toki joitakin hyviäkin, mutta yleisesti minusta ne ovat turhia. MUsiikkia yleensä kuunnellaan sen musiikin takia ei videon.

Toki joissain tapauksissa hyvä musiikki video voi "pelastaa" jonkun kappaleen. Esim: jos kappaleessa ei ole hirveästi kehuttavaa niin jos video on hyvä niin kappaletta tulee kuunneltua enemmän. Mutta sekin riippuu ihmisestä.

Sephiroth

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #27 : Huhtikuu 24, 2005, 21:42:27 »
Musiikkivideot ovat elämän suola. Siis sellaiset videot, joita voi katsoa eikä tarvitse irvistellen ja yökkäillen vaihtaa kesken kaiken kanavaa kun nykyräpgangstajoujout pistää puolialastomia naisia kekkaloimaan vierelleen eikä niissä videoissa sitten muuta näytetäkään. Harmin paikka.

Juoni, joka menee eteenpäin mutta pysyy samalla paikallaan on parhainta mielestäni. Ja tietenkin bändi / artisti esiintyy kuvissa paikoittain, mutta pelkkä video jossa vaikkapa bändi soittaa ja laulaja tallaa eteenpäin tai pysyy paikallaan ja töllöttää ruutuun kohti, on hieman köyhä.

Mitään omia suosikkejani en osaa nimetä.

JokaMaunRae

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #28 : Huhtikuu 26, 2005, 19:48:59 »
No, mun mielestä Eminemiltä löytyy hyviä musavideoita :)
Esim. Cleanin Out My Closet on ihana video, jotenkin vaan se kaikki sopii siihen biisiin niin hyvin, että.. Emmä osaa selittää, se vaan on hyvä.
Yks aivan ihana video on Eminemin Sing For The Moment. Se biisi on niin ihana, että se video tekee siitä vaan ihanamman <33
No, mä nyt oonkin sellanen Eminem-fani, että kaikki sen videot on hyviä xD

Linkin Parkin Somewhere I Belong-video on myös tosi hyvä! Se on hienosti tehty ja se kappale on aivan ihana, joten tykkään.

Maria Chang

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #29 : Huhtikuu 26, 2005, 20:14:08 »
Vihaan musiikkivideoita, joissa on nuoria naisia, jotka kiemurtelevat hyvin vähissä vaatteissa discovalojen alla. o.O Jotain järkyttävää. En tajua kuka jaksaa tälläistä edes katsoa. Tai siis musiikkihan se tärkein on, mutta ei minun tee mieli kuunnella sitä biisiä samalla, jos se video pyörii siinä. En osaa selittää ajatuksiani. Varsinkin muuten Eric Prydzin Call on me - video on jotain JÄRKYTTÄVÄÄ.

Minä tykkään yleensä sellasista videoista, joissa on joku "tarina", joka perustuu kappaleen sanoihin. Myöskin kauniit maisemat on nättejä. Mä tykkään itse eniten näistä musavideoista: LABin When heaven gets dirty, Within Temptationin Memories ja Avril Lavignen Nobody´s home. Jokainen omalla tavallaan nättejä, kappaleen "henki" saatu videoon mukaan. :D

Minako

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #30 : Huhtikuu 29, 2005, 20:59:21 »
Joo, minäkin inhoan sellaista 'puolalastomat naiset kekiuttamassa takapuoltaan' -tyyliä.
Mutta jos nyt yksi hyvä pitää mainita, niin
Malice Mizerin Au revoir
Se on kaikin puolin ihana: Musiikki, laulu, puvut..
Kaikkein paras on minusta siinä se kohta, Missä Gackt istuu puistonpenkillä *haaveileva ilme* ja laulaa.

Ja kyllähän sitä Beast of Bloodiakin on tult ihquteltua.
Kaikki se veri..

pikkuruinen homssu

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #31 : Huhtikuu 29, 2005, 21:10:37 »
Lainaus käyttäjältä: "Lils"
Lainaus
Lisäksi (tattadadaa) Placebon Pure Morning on kerrassaan huimaavan upea video, siinä Brian seisoo jonkun talon katolla ja meinaa hypätä sieltä ja näin.

Aivan mahtava video kertakaikkiaan. :) Niin hieno. Brian on siinä niin loistava. (mustat varpaankynnet, mustat varpaankynnet!) Ja muutenkin se on niin jännä, koska ilmeisesti Brian ei aio alunperinkään hypätä alas, vain kävellä kätevästi alas.

 Näyttäisivät enemmän sellaisia hienoja, kuten Placebon videot. ;)


Kaverini Pikkusisko oli nähnyt Pure Morningin MTV:ltä pari päivää sitten, en voi uskoa!!  Mutta siis Pure Morning on legendaarisen ihana, siihen liittyy paljon muistoja ja sen avulla sain kaverini innostumaan Placebosta (brianista XD). Placebon muutkin musiikkivideot on njam~ esim 20 years se on ihan  mahti. Bitter End <7 rakastan sitä kovasti se on erittäin hyvä, mutta stefanilla on kivat gunther lasit. Nancy Boy on oudohko mutta hyvä :D

Tämä menee  nyt ihan vaan placebon musavideoiden ylistämiseksi joten tässä jtn muuta:

MTV:tä tuijotin puoli vuotta sitten kokoajan, mutta nyt en enää ollenkaan. ällöttää ne rapvideot ja kaiken maailman rock-kent-videot, en voi sietää mitään musiikkivideoita enää paitsi Placebon ja Nirvanan musiikkivideoita.

Fizzy

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #32 : Toukokuu 01, 2005, 12:28:38 »
Minä pidän musiikkivideoista, en kyllä kaikista, mutta yleensä pidän.
Musiikkivideon pitää olla mielenkiintoinen, ja hauska. Se ei saa olla ahdistava, eikä yksitoikkoinen. Mielestäni (siis tämä on minun mielipiteeni) Daniel Powterin Bad Day on onnistunut musiikkivideo. Se on juuri sellainen, minkälainen sen pitää olla. Se noudattaa laulua, on mukava ja mielenkiintoinen.
Kaikkien musiikkivideoiden pitäisi olla mielenkiintoisia, eivätkä ne saa olla... ...tunkkaisia, jos tiedätte mitä tarkoitan.

motiivi

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #33 : Elokuu 21, 2005, 18:30:21 »
Oi, rakastan musiikkivideoita. Ne yleensä avaavat paljon biisin merkitystä ja tunnelmaa. Upeita videoita ovat esimerkiksi System of A Downin Question! ja B.Y.O.B., Britney Spearsin I'm not a girl, not yet a woman (en ihan tosi ymmärrä tätä, minä vaan ihastuin siihen!) ja useat muut, niin monet videot.

Jotkut kyllä ovat ihan täysin kusevia, kuten, anteeksi, Hilary Duffin videot. Videoissa ei saa olla sitä alasti-pylly-keikistelyä tai turhanomaisia kliseitä. Mutta olen sitä mieltä, että videot ovat hyviä biisin kannalta: auttavat ymmärtämään sanomaa usein. Peukkuu.

Crazy Rosie

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #34 : Elokuu 21, 2005, 18:47:45 »
Radioheadin Street Spirit (Fade Out) on varmaan paras video jonka olen koskaan nähnyt. Se on vain yksinkertaisesti upea ja hieno. Se on tavallaan myös outo, eikä siitä saa mitään erikoista "juonta", mutta se on vaan niin h-i-e-n-o.

Toinen on varmaan sitten Blurin Coffee & TV video. Se on vaan niin suloinen ja mukava, tavallaan myös surullinen. Mutta se kävelevä maitotölkki on ihan ylisöpö.

Blurin The Universal on myös mielettömän hieno video. Siihen on katsottu mallia elokuvasta Clockwork Orange ja siinä on onnistuttu hienosti. Biisikin kuuluu Blurin parhaimpiin.

Fsityi

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #35 : Elokuu 22, 2005, 17:59:13 »
Puolialastomien ihmisten täyttämän "musiikki"videot eivät tosiaan ole musiikkivideoita vaan mainoksia. Musiikki on taidetta (ainakin sen kuuluisi olla) joten myös kappaletta varten tehdyn videon pitäisi olla taidetta. 50 Centin ja kumppaneiden videot ovat ylivoimaisesti lähempänä pornoa kuin taidetta.

Sitten niihin hyviin videoihin.
Kaikki Björkin videot jotka olen nähnyt ovat olleet upeita. Niissä kaikissa on tyyliä, persoonallisuutta, ideaa, liittyy kappaleeseen, antaa ajateltavaa, niissä on oikeasti jotain mitä katsoa. Esimerkkinä Army of me, jossa on hieno ja omaperäinen juoni ja loistavasti toteutettu, sekä Oceania jossa ei ole oikeastaan juonta, mutta se on vain niin hyvä! Kaunis.

Gwen Stefanin What You Waiting For on kiva, siinä myös on katsomista kun se on jotenkin niin... värikäs tai jotain :D Se Liisa Ihmemaassa-idea on hyvä ja hauskasti toteutettu.
Sum 41:n The Hell Song on myös hyvä, muistan vieläkin kun näin sen joskus melkein 2 vuotta sitten kun olin Rukalla.

Placebon videoita kaikki hehkuttavat, ja itse kun rakastan kyseisen bändin musiikkia niin haluaisin kovasti nähdä niitä mutta kun ei. >: Telkkarissa niitä harvemmin näkee, ja jos niin paska kanava kuin MTV muka joskus näyttää niitä niin meillä ei näy se, mistä olen kyllä ihan onnellinen. Ehkä olen sokea, mutta ei niitä Placebon sivuillakaan näyttänyt olevan katsottavissa.

Ashlee

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #36 : Lokakuu 18, 2005, 09:00:05 »
Mielestäni musiikkivideo voi pilata biisin kokonaan. Esim. tykkäsin James Bluntin biisitä You're beautiful, kunnes näin sen musavideon NRJ top 10-ohjelmassa. En väitä etten enää tykkäisi biisitä, se on kyllä hyvä, mutta nyt tulee jotenkin outo olo kun sitä kuulee. Videossahan siis Blunt seisoo jossain lumituiskukka ja alkaa vähitelleen riisua takkia ja paitoja pois. Lopulta hän istuu siellä maassa yllään pelkästään farkut. Ei kenkiä tais sukkia. Sitten hän kävelee sen "vuoren" reunalle, ja hyppää pää edellä veteen. En oikein ymmärrä videon yhteyttä biisiin...

Hyvät musavideot kuvaavat biisiä. Pidän myös videoista, joissa on tarina. Esim. Daniel Powterin video Bad Day on hyvä. Jos videossa on liikaa hetkun-ketkutusta, ja se ei liity mitenkään biisiin, se näyttää kamalalta. Rajansa kaikella!

Poissa Joku

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MarauderIce16727
 • Tupa: Luihuinen
Musiikkivideot
« Vastaus #37 : Lokakuu 18, 2005, 17:35:11 »
Minun mielestäni musiikkivideosta tekee hyvän se, että siinä on jokin tarina. Ja hyvä sellainen. Ei mikään sellainen, jossa akat pyörittelee isoa takamustaan ja vielä isompia rintojaan kameran edessä, laulaen jotain "oh yeah, fuck me, oh yeah, oh yeah, i'm so sexy, oh yeaaaah!!" Se saa minut suorastaan oksentamaan, ainakin melkein.

Toinen musiikkivideotyyli, josta en pidä, on se, että siinä näytetään vain kyseistä bändiä. No niin, nyt kuvataan vasemmalta, nyt oikeaslta, nyt tausta vaihtui, nyt ylhäältä, nyt alhaalta, nyt läheltä, nyt kaukaa, nyt taas edellinen tausta.. Niissä vaan ei ole järkeä. jos haluaa katsella bädin jäseniä, katselee kuvia. Jos haluaa nähdä heidän liikkuvankin, menee keikalle.

Apulannalla on aina ollut hyviä musiikkivideoita. Niissä on yleensä jokin tarina, joissa bändin jäsenet ovat sivurooleissa. Odotus on tästä erittäin hyvä esimerkki. Sen tarina on niin kaunis, bändi sopi sinne taustalle loistavasti.

Ja yksi musiikkivideo ylitse muiden: Apulannan Hallaa. XD Sitähän ei saatu edes näyttää televisiossa yhteen aikaan. Oi niitä aikoja..

[muoks] Ai niin tottakai. Jyrki takaisin!

Poissa Citrus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Musiikkivideot
« Vastaus #38 : Lokakuu 20, 2005, 18:07:57 »
Järkyttävä esimerkkimielestäni on James Bluntin You're beautiful-musiikkivideo. Kappaleessa ei sinänsä ole paljoakaan valittamista, muuta, kuin että Bluntin ääni kuulostaa hassulta tämän laulaessa korkealta. Mutta se siitä.
Video on kuollettavan tylsä, taustakin on kuin tyhjä, valkoiseksi maalattu huone. Ehkä se kaikki valkoisuus ja tyhjyys on jonkun mielestä taiteellista tai muutavastaavaa, mutta minä en nää siinä mitään hauskaa. Video ei lämmitä, taivas on harmaa ja lopussa sataa lunta. Ei kiva katsella sellaista videota lokakuussa. Ja kun Herra James alkaa riisuutua, tulee minulle ainakin ahdistava olo hänen puolestaan. Hän riisuu hitaasti kellonsa, paitansa, sukkansa, kenkänsä, ja asettelee ne siistiin riviin. Epäluonnollista.
Videossa ei kertakaikkiaan tapahdu mitään. Blunt vain laulaa. Ja lopussa hyppää hyytävään mereen. Se hyppy onkin videon kiinnostavin kohta. Vöy. Mutta se riisuutuminen. Pitääkö joku sitä viihdyttävänä?

Hyviä musiikkivideoiat ovat minun mielestäni sellaiset, joissa tapahtu ainakin lähestulkoon vähintään samaan aiheeseen liittyviä asioita kuin mistä laulussa lauletaan. Jos laulaja laulaa, kuinka kaipaakaan rakastettuaan, niin eikö siihen videoon voisi tunkea sitä kaipuuta? Että laulaja ei laulaessaan kaipuusta painele lähimpään huvipuistoon kavereidensa kanssa ja pidä hauskaa. ^^

Enskuli

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #39 : Lokakuu 20, 2005, 19:47:44 »
Kamalimpia musiikkivideoita on ehdottomasti ne videot, joissa puolialastomat naiset kiemurtelee. Niissä ei ole mitään. Paitsi tietenki niitä puolialastomia naisia.

Parhaita videoita on varmaankin sellaset, missä on joku tarina/juoni ja välillä näytetään vähän bändiä.

Ja sitten se lempivideo. Tällähetkellä Green Dayn Jesus Of Suburbia. Kappalehan kestää yli 9 minuuttia, mutta se oikea versio tuosta videosta kestää nelisentoista minuuttia. Tosin nyt voi nähdä vain sen 6.30 minuuttia kestävän. Mutta siis. JoSin videossa on tarinaa ja siinä näytetään vähän Green Daytäkin. Paras GD:n video. En osaa sanoa, miksi se on niin hyvä, se vaan on. Se on niin hieno.

Poissa Asoalian

 • : W
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Musiikkivideot
« Vastaus #40 : Lokakuu 20, 2005, 20:37:45 »
Lainaus
Kamalimpia musiikkivideoita on ehdottomasti ne videot, joissa puolialastomat naiset kiemurtelee. Niissä ei ole mitään. Paitsi tietenki niitä puolialastomia naisia.


Totta.

En pidä myöskään erityisemmin sellaisista videoista, jotka on kuvattu keikalla. Joissain kappaleissa ne kuitenkin ovat vain hienoja (esimerkiksi Coldplayn Fix youssä), mutta sellaiset, joissa on pelkkää keikkaa, ärsyttävät.

Mutta psykedeeliset päänsärkymigreenivideot ottavat päähän (kirjaimellisesti ;]) kaikista eniten. Sellaiset missä pyörii räikeän värisiä kuvioita ympäri ruutua... ^^ Ne masentavat. Oikeasti.

Melankolisista videoista minä sensijaan tykkään. :) Rauhallisista, synkistä ja sellaisista, joissa ei tapahdu liikaa.

NW:n Nemossa ja Sleeping Sunissa on myös hienot videot. Ne ovat visuaalisesti kauniita, ja yleisesti ottaen vain hienoja. Ei sitä sen paremmin voi perustella. ^^
"You think that's hard? Try auditioning for Baywatch
and being told they're going in another direction."

talvi

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #41 : Lokakuu 20, 2005, 22:50:47 »
Minä olen myös yksi joka jaksaa hurrata tuon Daniel Powterin Bad Dayn puolesta, vaikka hamaan loppuun. Se on oikeasti pitkään aikaan kunnon hyvä musiikkivideo, jossa on muutakin ideaa, kuin ne puolialastomat naiset. Se on mielestäni toteutettu niin hyvin, että sitä jaksaa katsoa moneen kertaan kyllästymättä ja jotenkin pistää hymyilyttämään joka kerralla. Itse kappale ei ole ehkä yksi niistä lauluista, joiden perään ilman itse viedota jaksaisin liputtaa, mutta video on todella onnistunut.

Niin ja sitten näihin pyllyn ketkutus videoihin..
Lainaus käyttäjältä: "Maria Chang"
Varsinkin muuten Eric Prydzin Call on me - video on jotain JÄRKYTTÄVÄÄ.


Olen täysin samaa mieltä Maria Changin kanssa. Tämän videon nähdessä ei oikeasti voi muuta kuin itkeä ja nauraa.. kilpaa! Video on vain jotenkin niin ylikarsea, että sitä ei tiedä miten sitä kommentoisi. Ehkä tuo järkyttävä, on osuvin kommentti koko.. jutusta. Hassuinta ehkä mielestäni onkin, että itse laulu ei millään tavalla mielestäni liity koko videoon.. Paitsi joo, ehkä loppukohtauksessa, kun tämä laulaja ja naikkonen katsovat toisiaan juuri niin, että call on me.. mutta no joo..
Toinen yksi älyttömistä videoista Top10:iin kuuluva on todennäköisesti 50centin tai jonkun muun amerikkalaisen tummaihoisen hiphopparin/rappärin video, jonka nimi on todennäköisesti jokin CandyShop...? Loppu on hauska, kun koko videon idea paljastuu, mutta muuten mielestäni koko videon voisi pikakelata alusta loppuun.. koska siitä kelattavasta osuudesta ei jää ainakaan mulle mitään muuta mieleen, kuin ne laulajan ylisuuret korut ja ne naiset.. muuta ideaa kai sitten siinä videossa ei olekaan :S

Mielenkiinnosta, mikä tuossa Apulannan Hallaa- videossa on sitten ollut, ettei sitä ole aina edes voitu näyttää? En muista itse yhtään koko videota.

Poissa Gwindorfyel

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Musiikkivideot
« Vastaus #42 : Lokakuu 21, 2005, 12:08:23 »
Lainaus käyttäjältä: "Maria Chang"

Minä tykkään yleensä sellasista videoista, joissa on joku "tarina", joka perustuu kappaleen sanoihin.[--]...kappaleen "henki" saatu videoon mukaan. :D


Mä oon samoilla jäljillä sun kanssasi!Mun mielestä on hölmöä tehdä video, joka ei mitenkään liity biisin sanoihin, mitäs itua sellaisessa on?Esimerkiksi The Rasmuksen No Fear on minun mielestäni erittäin onnistunut video, sillä perustein, että se on juuri sellainen minkälaisen kuvan sanat videosta antavat, sekä se on erittäin kaunis ja upea video..Siinä on selvä tarina, joka on vielä upeasti toteutettu, ja bändi on vaan leikkailtu hienosti sinne väliin.
Biisi on jo hyvin kaunis ja upea minun mielestäni, sitten vielä tehdään tuollainen video, jota kauniimpaa tuskin olen nähnyt..
Kuka osaa näin taidokkaasti tehdä videota?:D

Kyllä minä saattaisin muitakin videoita keksiä, mutta tuo tuli nyt päällimmäisenä mielehen.
Ich bin nicht ich wenn du nicht bei mir bist

Poissa Bruce Air

 • Paleleva häntä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Musiikkivideot
« Vastaus #43 : Joulukuu 08, 2005, 19:13:54 »
Minä(kin) pidän siitä että videossa on joku tarina, sitä on mielenkiintoista katsoa. Bändin tulisi olla suuressa osassa videoa, koska bändi sen musiikin esittää. Animoidut (paitsi 80-luvulla tehdyt) musiikkivideot ovat lähinnä kaupallisia ja tönkön näköisiä, animoitua ja oikeaa kuvaa sekaisin, eikä musiikki videon tule olla mikään humoristinen pätkä, ellei biisi sitä ole. Videoiden ei tulisi mielestäni perustua myöskään niiden puolialastomien naisien varaan. Musiikkivideo bisneksestä on mielestäni tullut liian kaupallista varsinkin pop-artisteilla joille ne videot väen vängällä tehdään ja tuloksena joku vääntelehtii bikineissään siinä kameran edessä. Mutta mikäs siinä jos niistä pitää.

Iron Maidenin musiikki videoissa on mielestäni ideaa, varsinkin niissä 80-luvuilla tehdyssä, joita katsellessa ei voi muuta kuin hymyillä.
Ja muutamat menkööt perään huomenna.
Avatar.

Surusilmä

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #44 : Joulukuu 08, 2005, 19:50:18 »
Minun pikkuveljeni ainakin saa musiikkivideoista vaikkuteita..
Hän katsoo Voice TV:tä, jolta sitten yksi kaunis päivä tuli Shakiran musiikkivideo (en muista nimeä, mutta siinä laulaa joku äijä ja Shakira itkee pilkkoessaan sipulia, sanokaa nyt joku nimi jos tajusitte). Kyseisessä videossa Shakira tekee "seksikkäitä" liikkeitä, joita pikkuveljeni nyt sitten matkii.. mahtavaa.....

Rottenmind

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #45 : Toukokuu 02, 2006, 08:05:48 »
Pidän videoista, joissa biisi toimii juonena.
Kuten Skid Row'n 18 and life
Siinä on Rickyt sun muut ja kaikki toimii kuten biisissä sanotaan^^

Mutta sitten lähellä sydäntäni ovat myös videot, joissa on backstagemateriaalia. Ne ovat mielestäni hauskoja ja niitä on kiva katsella^^

MUOKS. Ja Bob Sinclairin Love Generation musiikkivideo. Se missä se pikkupoika pyöräilee.
Olen aivan rakastunut siihen videoon. Biisi ei ole erityisen hyvä, mutta video on aivan mahtava^^

Silence

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #46 : Toukokuu 03, 2006, 09:27:12 »
Mua ainakin henkilökohtaisesti alkaa jo ärsyttämään ne räppivideot, jossa puolialastomat naiset keikkuu kameran edessä. Toinen mikä joissakin vidoissa häiritsee on liian nopeat kuvanleikkaukset tai kuvauksen epätasaisuus.

Hienoja musiikkivideoita on, kuten täällä ollaan jo todettu, niin juonelliset musiikkivideot. Esimerkiksi, vaikken olekaan mikään tanssimusiikin ystävä, Robert Chanzes - Another Chance (Tai joku tuollainen) musiikivideo on hieno. Siinä tyttö kantaa suurkaupungissa sydäntä ja sydän pienenee koko ajan. Tytön kädessä oleva sydän alkaa taas kasvaa, kun tyttö kohtaa pojan. Yksinkertainen tarina, mutta hieno video.

Sitten muistan vain hämärästi Depeche Moden Enjoy the Silencen musiikkivideon, mutta sekin on erikoinen ja kaunis.

Pidän musiikkivideoista kovasti, mutta tuntuu, ettei missään näytetä rankemman musiikin videoita. Tai sitten indie bändien videoita. Kaikkialla näkyy vain radiohittien videoita...

Madvampire

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #47 : Toukokuu 05, 2006, 20:11:49 »
Minusta musiikkivideoiden on erittäin tärkeää suodattaa kappaleen tunnelmaa.....pidän juonettomista,tunnelmallisista videoista. Joista ei välttämättä ymmärrä mitään mutta pitää silti. Tosin pidän sellaisista kappaleistakin. Videossa tulisi näyttää muutakin kun esiintyjän pärstää...ja siihen tulisi laittaa jotain erillaista ja ennennäkemätöntä. Eniten pidän tällä hetkellä dir en greyn ja malice mizerin musiikkivideoista mutta Lordillakin tuo yksi näkemäni oli hyvin omaperänen! 8D

Rottenmind

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #48 : Toukokuu 06, 2006, 15:50:27 »
Lainaus käyttäjältä: "Queen-of-the-sea"
Ilman musiikkivideoita ei olisi myöskään musiikkia... :)

Minusta se on kyllä toisinpäin. Olihan musiikkia jo ennen kuin musiikkivideoita alettiin tehdä. esim. 1800-luvulla oli jo musiikkia ja 1900-luvun alussa tuli äänitteet. Silloin tuskin oli musavideoita^^

Minariel

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #49 : Toukokuu 08, 2006, 16:54:11 »
Minusta musavideot ovat ihan hyviä. Jotkut eivät oikein sovi kappaleeseen.
Musiikkivideon ei tarvitse välttämättä kohdistua laulun aiheeseen. joittenkin musiikkivideoitten aihe ei ollenkaan sovi laulun aiheeseen.
Tämä on vain minun mielipiteeni!