Kirjoittaja Aihe: Musiikkivideot  (Luettu 17155 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Irulan

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« : Toukokuu 07, 2003, 14:55:51 »
Mikä niistä tekee mielestäsi 'hyvän'?
Pitääkö sen kuvata kappaletta, vai esittäjän komeaa kroppaa?
Kirjoita yksi mielestäsi hyvä musiikkivideo ja perustele, miksi juuri se.

Must musavideossa tärkeää on se, että se kiinnostaa katsojia. Esimerkiksi on videoita, joissa puolialastomat naiset pyörittää peppua ja kirmailee kalliissa autossa ei-välttämättä-niin-komean-miehen vieressä ja rehellisesti sanottuna en diggaile sellasta tyyliä. Noh, makunsa kullakin Yleensä mä myös mietin, että mitä tää video nyt, kun tyyppi laulaa kybällä et: I love you!, ja musavideossa taas heittää tikkaa ja siemailee martimmyjä.
Näin tässä muutama kuukausi sitten Sum 41:n musavideon Still waiting.
En ymmärtänyt sanoista edes yhtä viidesosaa, mutta video oli hauska ja todellakin alkoi kiinnostus herätä. Kappalekin oli melodisesti mielestäni hyvä ja sopi hyvin musavideoon.

Hyvät musiikkivideot ovat todellakin kiven alla! (ei mullan alla, hihhih... :)

myrkkyleppis

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #1 : Toukokuu 07, 2003, 17:09:01 »
piti tehdä itsekkin tästä topic... *laiska*


Minun mielestä musavideoissa (lähinnä ulkomaalaisissa) on liikaa seksiä.
onhan se totta että seksi myy, mutta lähinnä tylsää.

Musiikkivideot joissa on ideaa ovat hienoja. Joissa on oikeasti ideaa.
Suomalaisilta tulee mielestäni hyviä muusiikkivideoita. ja musiikkia.
Esim. Velcran Can't stop fighting, ymmärsin idean, mutta se oli sekava, mutta mielenkiintoinen ja kaunis.

Uusien bändien videoissa juuri pitäis näkyä vähän naamaa, että tietäis minkälainen artisti on kyseessä.

Näin musatv:ltä kerran aivan loistavan musavideon. Musiikki siinä oli shittiä, mutta se video. Upea. Lyhyt tukkainen blondi, värikkäisiin pukeutunut nainen lauloi ja tanssi. Ja välillä sinne tuli erilaisia ihmisiä ja erilaisissa vaatteissa.

Oikeasti siinä ei varmaan ollut mitään ideaa, mutta se oli riehakkaan innostava.

Maj Karman Kauniin Kuvien video Arpi, oli hieno.
Se oli jotenkin 'kantaa ottava' minun näkökulmasta.

Suomalaiset saisi tehdä enemmän musavideoita, mutta ei ole ohjelmaa jossa voisi niitä esittää.
Jyrki takas!

Kuuttis

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #2 : Toukokuu 07, 2003, 19:20:29 »
Minä olen kipeänä, olo sen mukainen ja kirjoitusasu luultavasti myös, joten pahoittelen.

Minä en oikeastaan pidä musavideoista juuri yhtään. Ensinnäkin se on todella ärsyttävää, että jos joku tyyppi näyttää videolla hyvältä, osaa tanssia ja ehkä vähäsen laulaa niin saa tietysti heti sen levytyssopimuksensa. Tai jos ei sen takia sitä levytyssopimusta saanutkaan, ja sitten ura ei ole mitenkään nousussa -> vaatteita pois, ja kaboom! ura on taas hyvällä mallilla. Tai siis, kuka oikeasti voi sanoa esimerkiksi jonkun Holly Valancen biisejä sävellyksiltään-ja sanoituksiltaan mitenkään erikoisiksi? Anteeksi nyt vain...

Enkä minä ymmärrä sitäkään, miten levy-yhtiöt suoltavat artistiensa musavideoihin satoja tuhansia, mutta eivät jaksa keskittyä siihen musapuoleen senkään vertaa.

Mutta jotkut musavideot ovat kerrassaan upeita, tukemassa biisiä; esimerkiksi Björkin Bachelorette, se biisi se muistaakseni oli, minkä videossa se harhaili jossain isoissa lavasteissa ja sillä oli siinä myös joku iso kirja. Se oli hieno video. Lisäksi (tattadadaa) Placebon Pure Morning on kerrassaan huimaavan upea video, siinä Brian seisoo jonkun talon katolla ja meinaa hypätä sieltä ja näin. Se on tosi hieno, minä pidän ihan hirmupaljon. Ihan taiteelliselta kannalta, siis... Myös Michael Jacksonin jotkut videot, Thriller ja näin päin pois ovat kerrassaan hienoja. Ja sitten se video missä on se poikamaitotölkki joka löytää tyttömaitotölkin on ihan überkiva *^_^* En vain muista sitä biisiä, tai sen esittäjää ei sen puoleen, jonka pohjalta se on tehty. (/Hed ei malta millään olla sanomatta että se on Blurin "Coffee & TV". ^_^)

-Kuuttis

Poissa iidba

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Musiikkivideot
« Vastaus #3 : Toukokuu 07, 2003, 20:58:02 »
No voi hyvänen aika. Musavideot myyvät hyvin kun niissä hilluu puolialastomia naisia, ja niillä ehkä yritetään saavuttaa tiettyä kohderyhmää... siis miehiä tässä tapauksessa. Tai naisia, miten vain. Nuoret tytöt haluavat itselleen samanlaisen vartalon, siksi he katsovat videoita.

Kuulun tuohon enemmistöön, joka vihaa yllämainittuja videoita. Kuulun myös niihin, jotka vihaavat videoita jotka eivät liity kappaleeseen. Suomalaiset osaavat tehdä hyviä musavideoita, amerikassa pyörii enimmäkseen sitä vaatteetpois-tyyliä, ja brittilässä on melkein sama meininki. Ääh... muoksin kun ehdin...
"Well, I don't know how to break this to you, but I think they might have noticed we broke into Gringotts." -Ron Weasley

Poissa Winky

 • Vuotislainen
  • http://vinkulelut.cjb.net
Musiikkivideot
« Vastaus #4 : Toukokuu 08, 2003, 07:59:36 »
Meillä ei oo musaTVtä, joten en nää kauhean paljon musavideoita, mutta ne on loistavia. Pidän niistä.

Musiikkivideossa pitää olla aina jokin juoni. Ihan pienikin riittää. Sitten juonen pitää liittyä jollain tavalla musiikin sanoihin.

Esimerkki: Maija Vilkkumaa - Ei: Siinä on juoni, mutta juoni jatkuu "sanojen loppuessa", eli sitä juonta ei kerrota laulussa, vaan se jatkuu. Se oli mun mielestä todella hyvä idea ja hyvä toteutus. Sitten se on myös salaperäinen; Maija siinä tanssii, siitä ei tiedä, mitä sillä tarkoitetaan, onko se Maija, se onnenkeiju, vai se tytär jne. Se on mahtava.

Rosie

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #5 : Toukokuu 08, 2003, 14:21:28 »
Musavideot. Tykkää. :3

Tietysti jotkut puolialastomana hilluvat teinipopparit on menny pilaamaan nekin.. .__.

Lempparini on ehd. HIM:in "The Funeral of hearts"..^^ Se on vaan niin ihana. Ja synkkä. Ja kun ne vielä hilluu siellä lumessa.. Tykkää.
Parasta siinä on kuitenkin se tunnelma. Se välittyy siitä katsojaan.(Ainakin minuun..^^;;) Siinä on vaan jotain taikaa. En osaa selittää.

Toinen hyvä video on Sum41:en The Hell Song. *reps* Se on niiiiiiii-in hyvä. Ja hauska. (Se on siis se mikä on tehty niillä nukeilla..)

Minuun ainakin puree videossa enemmän se tunnelma jne. kuin puolialastomat naiset hinkkaamassa itseään puolialastonta miestä vasten.. Yuck.

Annúnqúerewen

 • Ankeuttaja
Hyvä musavideo
« Vastaus #6 : Toukokuu 16, 2003, 14:41:17 »
Hyvä musiikkivideo tukee biisiä, on hauska tai muuten kiehtova. Halpiskin voi olla hyvä, jos tekijät ovat täysillä mukana ja käsis on jotenkin erilainen. Noita Britneyn miljoonabudjetilla tehtyjä perseellämyyntirallatuksia ei voi enää ees laskea videoiks, ne on vaan mainontaa ja toinen toisensa kopioita...

 Miusta hyviä videoita ovat Fiven Let's dance, joka on musta hauska, ja siinä on korvattu hulvattomalla tavalla Seanin poissaolo...  Vanhan kunnon Backstreet Boysin uudet videot ovat toivottoman huonoja, mutta As long as you love me on myös hauska, ja kun he kerran ovat saaneet itse valita asunsa... Uusista videoista pidän Bluen Sorry seems to be the hardest word'sta, koska se on yksinkertainen ja vangitseva, jätkissä on fiilinkiä... Mut saa aina hyvälle tuulelle Good Charlotten Lifestyles of rich and famous, kunnon satiiria ja läppä lentää! *G*

Hito Tamashii

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #7 : Toukokuu 16, 2003, 14:54:04 »
Musikkivideot vasta tekevätkin siitä laulusta paremman ja kunnollisen.

Se antaa makua ja innostusta siihen kappaleeseen. Em. Eminem ~Cleaning out my closet, siinä minua rupesi itkettämään. Se oli niin koskettava ja liittyi lauluun. Tottakai sen pitää liittyä siihen itse kappaleeseen. Eihän siitä muuten tule mitään.

Olen nähnyt kyllä monta huonoakin musavideota, mutta useammat niistä ovat hyviä. Mielestäni musiikkivideon pitää olla elävä ja liittyä kappaleeseen. Ei mitään sellaista epätodellista. Vaikka saahan sitäkin olla vähän.. Ihan vähän vain. Mutta pääasiassa sen pitää olla kaunis ja todellinen. *toteaa*

MandyMoon

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #8 : Toukokuu 16, 2003, 18:21:09 »
Musiikkivideot, ne ovat hyvä keksintö. Harmi kun ei tule enää Jyrkiä, katsoin siitä aina kaikki uudet videot. Ei oikein viitsi katsoa Levyraatia ja muita uusia.

Pidän musiikkivideoista missä on juoni. Vihaan musiikkivideoita joissa hytkyvät kirjavasti puetut ihmiset. Hyvänä esimerkkinä on Jonnan kappaleen, Tyytyväinen, video.
Sitten taas paras pitkiin aikoihin on ollut Robbie Williamsin Feel. Minusta se on hyvä koska, tuota, se on hienosti kuvattu, muistaakseni mustavalkoinen, siinä on tavallaan juoni, hevoset on ylväitä eläimiä ja siinä ratsastetaan hienoissa maisemissa.

Poissa Vesi Y

 • Muppet
 • Vuotislainen
Musiikkivideot
« Vastaus #9 : Joulukuu 30, 2003, 17:25:28 »
Meillä näkyy MTV, ja sitä kautta musavideot. Ja ne vähissä-vaatteissa-musiikkivideot ovat hirveitä. Esimerkkinä Dirrrty. Gh, siihen pitäisi laittaa K-18-tarra päälle. (/me avasi näköradion väärään aikaan ja näin sen... O_O *shok*)

Ashantin video kappaleeseen Foolish on minusta hyvä, siinä on juoni eikä paljasta pintaa sillä tavalla, ja se sopii siihen. Vaikka se juoni onkin aika saippuainen, se sopii.
Ja  Weezerin se-missä-oli-Muppetit, se on suosikkejani. Se on niin hupaisa. Ja siinä on huumoria. ^^

Mutta ne, joissa on vain ideana saada katsojia ottamalla vaatteet pois, ovat inhottavia.

Héé, Red Hot Chili Peppersin video kappaleeseen By the Way on joissain kohdin hyvä. Siinä missä se taksikuski kaappaa sen hemmon.

Kuka on nähnyt J.Timberlaken videon kappaleeseen Senjorita (tjsp.) se on huono. Naisia tiukoissa ja vähissä vaatteissa lääppimässä Timberlakea. Yääks.

Musiikkivideon pitäisi kuvata kappaletta, ei sitä että puolialastomat hemmot ovat lääppimässä toisiaan.

Firena

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #10 : Joulukuu 31, 2003, 12:49:34 »
Tykkään katsoa musavideoita.Mutta nuo MTV:n ovat kamalia americalaisia, vähävaateotuksia O_O

Kotimaiset videot ovat hyviä, mutta parhaita tekevät kuorot.Gregorianilta olen nähnyt yhden kokonaan ja muutamista pätkiä.Ne ovat upeita.Samoin Enigman, jonka kaikki olen nähnyt.Tuollaisia tykkään katsoa.

Tha Crashin "Still alive"-video on paha xD Tanssivia poliiseja ym.Voihan, se oli hauska ^_^

Olen nähnyt niin paljon musavideoita, etten muista kaikkia.Katselen mielellän hyviä sellaisia :)

Lerppa

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #11 : Tammikuu 24, 2004, 21:35:47 »
Musiikkivideossa pitää olla aina jonkinmoinen juoni, muuten ei kyllä jaksa katsoa, tietysti hyvä jos video kertoo samaa tarinaa kuin kappalekin. Ainakin suurimmassa osassa Tuukka Temosen videoista on hyvä juoni, samoin Sami Aaltosen teoksia on kiva katella :)
Mulla on äärimmäisen suuri kiinnostus musavideoihin ja muutenkin kyllä av-alaan, eli tykkäilen katella musavideoita paljolti :)
Mua ottaa päähän ne videot jotka pyörii musavideokanavilla, ne on niin surkeesti tehtyjä, et sitä oikeen ihmettelee että eikö ne tosiaan pysty parempaan!

Voisin perustella Apulannan Odotus videon, yksi mun ehdottomista suosikeista! :)
Siinä on kuvattu niin hienosti kappaleen tunnelma ja tarina. Näyttelijöiden suorituksetkin ovat onnistuneet tosi hyvin ja soittokohtauskaan ei ole mikään tavallisentylsä.
 Mutta mun ensimmäisestä viestitstä Vuotikseen tuli nyt ehdottoman tavallisentylsä... ja vielä vähän ylipitkäkin... ;)

Tulilintu

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #12 : Tammikuu 27, 2004, 14:39:45 »
Olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa: musiikkivideossa on oltava jokin tarina tai juoni. Jos musiikkivideo on vain epämääräistä laulajan kuvaamista ja käsittämätöntä (tai abstraktia) sekamelskaa, sitä ei jaksa katsoa kahta sekuntia pitempää. Videossa voi olla useita "erilaisia" laulajia (siis sama laulaja eri asuissa tai paikoissa), mutta olisi hyvä että edes yksi niistä erilaisista olisi jokin tarina.

Musiikkivideossa pitää näyttää paljon laulajaa ja tämän suun liikkeitä. On hauskaa nähdä, kun laulaja laulaa jotakin omaa lempikappaletta kuvaruudulla. Toisaalta laulajaa ei saa kuvata koko ajan, vaan tarinan on tultava selkeästi esiin videon lomasta.

Musiikkivideon on oltava mielenkiintoinen. Sellainen musiikkivideo, jossa on paljon sellaisia tapahtumia, että katsoja jää niiden vangiksi, on onnistunut. Jos videossa näytetään jotakin epätavallista, vaikkapa koira jolla ei ole toista etutassua (kuten eräässä Shania Twainin musiikkivideossa), se tekee videosta kiintoisan (jos sattuu sivusilmällä sen näkemään).

Hyvä musiikkivideo:

Shania Twain: Ka-Ching!
Vaatimukseni täyttävä, mielenkiintoinen musiikkivideo. Kolme erilaista laulajan kuvausta, yksi niistä tarina. Koko ajan tapahtuu, juonea on siitä huolimatta helppo seurata. Kappale ja lyriikat ovat hyvät.

Poissa Moonbeam

 • Vuotislainen
Musiikkivideot
« Vastaus #13 : Tammikuu 27, 2004, 15:09:30 »
Ekaksi vähän kvoutteja...

Lainaus
Lisäksi (tattadadaa) Placebon Pure Morning on kerrassaan huimaavan upea video, siinä Brian seisoo jonkun talon katolla ja meinaa hypätä sieltä ja näin.


*ihquaa* Mahtava video!! Brianin mustat varpaankynnet pelasti päiväni! Ja kun se ei ole sellanen teinixangstixhyppäänkohtakatoltaxvideox vaan se niin kuninkaallisesti tapsuttelee seinää alas.

Lainaus
Lempparini on ehd. HIM:in "The Funeral of hearts"


Tämä nyt kuulostaa ihan turhalta, mutta olen pitkään jo miettinyt, että miten hyvä tää video olisi, ellei siinä olisi sitä bändiä. Ne ei oo oikeen valokuvauksellisia, häröilee vaan siinä.

Juu, ja sitten asiaan...

Nyt kun lemppavideota kysytään niin ei muista yhtään. Noh, kaverin kanssa ollaan ihqutettu Christina Aguileran (kyllä!) "Fighter" (vai mikähän se nyt olikaan) videota. Se eroaa niin täydellisesti X-Tinan muista pyllynpyörityksistä, se on jotennii niin kaunis ja tummanpuhuva ja niistä neulojen kanssa tanssaavista naisista tulee mieleen Robert Smith ja mikä vaan, mistä tulee mieleen Robert Smith on HYVÄ!

Toinen on REM'n "Everybody Hurts". Granted, se kappale itsessään on noin 50% videon mahtavuudesta mutta siinä on se tietty jokin, varsinkin siinä lopussa jossa kaikki tympääntyy suremiseen ja rutiiniin ja lähtee kävelemään..ja se loppushotti sieltä helikopterista jossa se reportteri tuumaa, että "Everybody just got out and walked.." (tjs)..Mahtava. Se video palauttaa uskon elämään.

Poissa Pastel

 • Vuotislainen
  • http://www.livejournal.com/users/pastell
Musiikkivideot
« Vastaus #14 : Huhtikuu 01, 2004, 09:00:28 »
Suomeen tarvittaisiin ehdottomasti uusi Jyrki! Up North näyttää vain listojen kärjet (pohjoismaalaiset) ja levyraati taas enemmänkin tätä humppaa. MTV nordicia en kamalasti seuraa.

Minä inhoan kaikkein eniten näitä "bändi laulaa varastorakennuksessa" videoita. Ne ovat kuin huonoja live-esiintymisiä. Hyvä musavideo kysyy niin montaa kohdalleen sopivaa asiaa, ettei pysty tarkkaan määrittämään upean PV:n reseptiä. Kaikkein tärkein on hyvä kappale, ilman sitä video on kamala; lisäksi tarina ja hyvännäköinen kokoonpano ovat aina plussaa.

Omia suosikkeja:

The Crashin - Still Alive on loistava! Itse kappale on juuri sitä tyypillistä Crashia, mutta ne musikaalikohtaukset... *whee* Sen videon jälkeen hymyilen pitkän aikaa.

Malice Mizer - Au Revoir. Tarvitseeko edes sanoa miksi tämä on loistava? Kuka ei voisi rakastaa musiikkivideota, jossa Közi muuttuu kellonviisariksi vääntyneeseen kelloon, jonka Yu~ki nostaa seinälle. Gakuton takkiin en puutu, mutta yksinkertaisesti tuo musiikkivideo saa minut aina hyvälle tuulelle. Toisaalta minä pidän kaikista Malice Mizerin musiikkivideoista, etenkin Merveillesin aikaisista. Illuminati. Arvostelukykyni taitaa pettää tässä kohtaa.
Eikö tässä ollutkaan tämän syvempää?

Angie

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #15 : Huhtikuu 04, 2004, 15:09:19 »
Minun mielestäni hyvä musiikkivideo sisältää ehkä jonkinlaisen juonen, mutta tärkeintä on, että siinä näytetään bändiä kun se soittaa. Se on olennaista ja sitä haluaisin nähdä. On tietysti poikkeuksiakin.

En seuraa MTV:tä, joten säästyn niiltä uusilta ärsyttäviltä musavideoilta. Valitettava totuus on, että ainakin minun mielestäni 99% mitä sieltä tulee on täyttä sontaa.

Mainitsen vielä kaksi musavideota, jotka ovat minusta hyviä. Nightwishin 'Over the Hills and Far Away' on loistava. Se on kaunis, siinä on juoni, bändiä näytetään, Suomenlinna on hieno paikka kuvauksiin ja silleen. Toinen on Queenin 'I'm going slightly mad'. Ei se musa siinä ole minusta edes parasta Queeniä, mutta se video ... se on jotain sanoinkuvaamatonta. Se on tajuttoman hauska ja niin kummallinen. Ja Freddie näyttää niin hauskalta. Kokonaisuus on hyvin outo, eikä siinä ole mitään järkeä, mutta minä pidän siitä. Kestää useita katselukertoja. ^^

Winterheart

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #16 : Huhtikuu 05, 2004, 14:59:10 »
Sonata Arctica - Wolf & Raven
Ihan mahtava pätkä. Siinä on tunnelmaa ja sopii biisiin...
Se on vaan niin hieno. *huono selittäjä*

Musavideot on hyvä asia jos ne tehdään tunteella, asiallisesti(pepun ja tissien näyttely ei ole asiallista) ja musiikkiin sopien.
Metal-musiikin videot on kyllä aika kiven alla...

Riio-Kola

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #17 : Huhtikuu 05, 2004, 21:25:14 »
Iron Maidenin musiikkivideot on mielestäni ollut ihan hyviä, yleensä ne ovat olleet jostain live keikoilta osittain kuvattu ja niissä on jotain muitakin pätkiä (esim. Aces High:ssä on jopa aitoa kuvaa toisesta maailmansodasta).

Myös Himillä on ihan asiallisia videoita ollut, nimen omaan tuo Funeral of Hearts kolahti.

Eli siis mielestäni musiikkivideoiden pitää olla suht. yksinkertaisia ja niihin olisi hyvä sisältyä jotain muutakin kuin, alastomia naisia heiluttamassa ahteria.

ayu

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #18 : Huhtikuu 11, 2004, 18:33:17 »
Minä tykkään musiikki videoista tosi paljon. Katsoin aina jyrkin ja band-x:n, jotta näkisin musa videoita. Briteny Spears on juuri tuollainen "vaatteet pois, nuolkaa minua" tyylinen, eikä kappaleen sanat kuulu mitenkään siihen.
Linkin parkilla on ehkä parhaimmat videot. Ne sopivat musiikin tahtiin ja ne on hyvin fantasiamaiset.

Tässä muutama hyvä musiikki video:
Gorillaz - Rock the house, 19/2000, Clint easwood (muita en oo nähnyt)
Linkin Park - In the End, Papercut
Daddy DJ - Daddy DJ
Lordi - Would you love a monster man?

Surkeita:
Kaikki Himit, epäselvät ja omituiset. Tuo selittääkin paljon siitä, ettei tule mitään mieleen..:)

Tikkukoipinen

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #19 : Huhtikuu 12, 2004, 14:12:16 »
No, riippuu todella paljon musiikin tyylistä. Minäkään en pidä näistä periamerikkalaisista videoista, missä on puolialastomia ämmiä, ja aivoton juoni, jos sellaista on ollenkaan. Mutta otan tässä taas esimerkikseni mahtavan jrock bändin, Malice Mizerin^^ Esim. Beast of bloodissa sanat: (esimerkki)
no fear, no sadness
lofty life is tasting loneliness and eternity
and nearby the target with no more life
red drops on my greedy lips
falls down on the freezing ground
get down limitless night
Ja muutenkin biisin synkkyys ja tunteikkuus, sopivat mahtavalla tavalla lavasteisiin, eikä tunnelmaa pilaa ollenkaan kun verta valuu, ja malicet heiluu kun heikkopäiset. Takaisin asiaan. Siis pidän videoista missä on juonta, kunnon lavasteet, ei alastomia ämmiä, ja hyvä meininki muutenkin :)

Pot

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #20 : Huhtikuu 12, 2004, 15:24:02 »
Lainaus käyttäjältä: "Jaa Haa"

Omia suosikkejani on se Kelly Rowlandin kappale. Nimi on sankan sumun peitossa.
Videossa poika lähtee kouluun ja menee vessaan. Vähän ajan kuluttua tyttö menee sinne ja löytää pojan kuolleena. se on karmea, juuri sellainen kuin perhosen lento kirjassa..


Se on Stole, se biisi. Minäkin pidän siitä, vaikka siitä on jo yli vuosi kun näin sen viimeksi. Mutta se kosketti.

Hyvä musiikkivideon pitää kertoa jotain mitä biisissä lauletaan. Siis kuinka vihaan niitä 'hillumisvideoita'! Missä bändi/laulaja on koko ajan kuvassa ja vain soittaa ja soittaa ja laulaa ja laulaa. Argh. Juopotteluvideot ja väkivaltaiset videot myös ovat garrmeita. :S Eniten inhottaa kyllä nämä X-tinan tapaiset videot, missä vaatteet on heitetty pois, revitty tai ne ovat pintaanuolevia nahkaminihameita tms. ällöttäviä kuteita. Hinkkaus- ja lääppimiskohtaukset ovat myös totaalisen yököttäviä. Sitä tusinatuotetta. Britneyn videoita ei edes enää kehtaa katsoa. Tekisi mieli välillä nähdä Britney nunnaluostarissa, jossa ei ole miehiä lähettyvilläkään.

Lempivideoni on The Crashin Still Alive. On vaan niin hieno pätkä, sillä tavalla jotenkin kahetskytlukumainen tai sellanen. Tanssikohtaukset on huippuja. :D Himin ja The Rasmuksen videot on syvältä!!

Poissa Graveheart

 • Vesijuoppo Yrjäläinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Musiikkivideot
« Vastaus #21 : Huhtikuu 15, 2004, 17:16:14 »
Minulle se on lähes kokonaan se musiikki, joka saa musiikkivideon katselusta nautittavan kokemuksen. Koska en musiikkivideoita mistään katsele, en ala luokittelemaan mitään tuntomerkkejä, joista tunnistan hyvän videon. Ärsyttävyyssyyt saattavat vaikuttaa siihen, katsonko videon kokonaan loppuun vai en, mutta kun harvemmin kuva pystyy olla ärsyttävä, siinä onnistuu ääni paremmin.

En vapaaehtoisesti katso videota kappaleesta, josta en pidä. Jos pidän jostain kappaleesta ja joskus satun kuulemaan jostain, että siitä on tehty video, etsin sen käsiini jonkun ohjelman kautta ja katson sen. Myöhemmin päättelen tarkemmin, että säilytänkö videon vai laitanko koko hoidon samantien roskiin.

Edit:
Dimmu Borgir - Progenies of the Great Apocalypse

Tuossa on yksi hyvin nätti video. Olen siis nähnyt vain sen sensuroimattoman version, tiedä sitten millä tavalla sitä on pätkäisty kun se Top40:ssä joskus näytettiin. Satun tykkäämään tuosta kappaleesta niin suunnattomasti, pakkohan tuosta piti löytää se video, joka tuo vielä lisää tunnelmaa jo hyvin tunnelmalliseen kappaleeseen. Kokonaisuus toimii hienosti.
My gramma has this joke where she says "Knock knock"
I say "Who's there?"
She says "I can't remember" and starts to cry

Mida

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #22 : Huhtikuu 30, 2004, 11:41:22 »
Mielestäni musiikkivideoissa on kuitenkin tärkeintä se musiikki eikä niinkään se, että kenellä MTV:n artisteista on eniten meikkiä ja vähiten vaatteita... Anteeksi, että sanoin näin suorasti mun mielipiteeni!

Kuitenkin pidän muutamien bändoen musavideoista, esim. The Crashin, The Rasmuksen ja Lordin musiikkividoeista, vaikken kovin paljoa noiden bändien musiikkia kuuntelekkaan...

Tätä aihetta on ainakin omasta mielestäni vaikeaa kommentoida, joten... Joo.

akita

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #23 : Toukokuu 05, 2004, 19:40:41 »
Musiikkivideoissa minusta se juoni ei ole niinkään tärkeä. Pidän esimerkiksi Guns n' rosesin videoista, sillä niissä yleensä kuvataan kun bändi esiintyy. hyvänä esimerkkinä welcome to the jungle. Musiikki se on se tärkein. ei puolialastomat muijat.

Lils

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #24 : Toukokuu 05, 2004, 20:24:58 »
Lainaus
Lisäksi (tattadadaa) Placebon Pure Morning on kerrassaan huimaavan upea video, siinä Brian seisoo jonkun talon katolla ja meinaa hypätä sieltä ja näin.

Aivan mahtava video kertakaikkiaan. :) Niin hieno. Brian on siinä niin loistava. (mustat varpaankynnet, mustat varpaankynnet!) Ja muutenkin se on niin jännä, koska ilmeisesti Brian ei aio alunperinkään hypätä alas, vain kävellä kätevästi alas.

Inhoan niitä puolialastomia naisia pursuavia musiikkivideoita; nykyään ne uhkaavat vallata MTV:n. Näyttäisivät enemmän sellaisia hienoja, kuten Placebon videot. ;)

carolina

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #25 : Huhtikuu 22, 2005, 15:48:39 »
Musiikkivideot ovat kivoja, etenkin silloin kun biisi ja video ovat molemmat hyviä. Toki on myös huonoja videoita ja hyviä biisejä, tai huonoja biisejä ja hyviä videoita.

Hyvän videosta tekee se, että video on jollakin tavalla joko kaunis, hauska, ehkä jopa ahdistava, tunteita ja ajatuksia herättävä tai muuten vaan viihdyttävä. Videon ei välttämättä tarvitse liittyä itse kappaleeseen, mutta olisihan se hieman hassua, jos laulaja laulaisi videolla sydänsuruista kukkien ja perhosten keskellä auringon paisteessa. Myös hyvä ja onnistunut juoni on tärkeää.

Edellämainittujen ominaisuuksien lisäksi video voi olla ihan simppeli, jossa kuvataan vain laulajaa/bändiä soittelemassa. Tuollaisesta yksinkertaisesta, mutta hyvästä, videosta voisin mainita esimerkkinä Keanen Everybody's Changing, joka on juuri äskenmainitun kaltainen.

Paras koskaan näkemäni video on ehkäpä Blurin Coffee & TV. Se on samaan aikaan sekä hauska, hellyyttävä että surullinen. Myös aiemmissa viesteissä mainittu The Crashin Still Alive on jäänyt minunkin mieleen.

Buddha

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #26 : Huhtikuu 23, 2005, 15:31:11 »
en oikeasti pidä hirveästi musavideoista. Koska silloin tulee käytyä silleen, että rupeaa keskittymään liikaa mitä videossa kä eikä kuunneltua musiikkia. On niitä toki joitakin hyviäkin, mutta yleisesti minusta ne ovat turhia. MUsiikkia yleensä kuunnellaan sen musiikin takia ei videon.

Toki joissain tapauksissa hyvä musiikki video voi "pelastaa" jonkun kappaleen. Esim: jos kappaleessa ei ole hirveästi kehuttavaa niin jos video on hyvä niin kappaletta tulee kuunneltua enemmän. Mutta sekin riippuu ihmisestä.

Sephiroth

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #27 : Huhtikuu 24, 2005, 21:42:27 »
Musiikkivideot ovat elämän suola. Siis sellaiset videot, joita voi katsoa eikä tarvitse irvistellen ja yökkäillen vaihtaa kesken kaiken kanavaa kun nykyräpgangstajoujout pistää puolialastomia naisia kekkaloimaan vierelleen eikä niissä videoissa sitten muuta näytetäkään. Harmin paikka.

Juoni, joka menee eteenpäin mutta pysyy samalla paikallaan on parhainta mielestäni. Ja tietenkin bändi / artisti esiintyy kuvissa paikoittain, mutta pelkkä video jossa vaikkapa bändi soittaa ja laulaja tallaa eteenpäin tai pysyy paikallaan ja töllöttää ruutuun kohti, on hieman köyhä.

Mitään omia suosikkejani en osaa nimetä.

JokaMaunRae

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #28 : Huhtikuu 26, 2005, 19:48:59 »
No, mun mielestä Eminemiltä löytyy hyviä musavideoita :)
Esim. Cleanin Out My Closet on ihana video, jotenkin vaan se kaikki sopii siihen biisiin niin hyvin, että.. Emmä osaa selittää, se vaan on hyvä.
Yks aivan ihana video on Eminemin Sing For The Moment. Se biisi on niin ihana, että se video tekee siitä vaan ihanamman <33
No, mä nyt oonkin sellanen Eminem-fani, että kaikki sen videot on hyviä xD

Linkin Parkin Somewhere I Belong-video on myös tosi hyvä! Se on hienosti tehty ja se kappale on aivan ihana, joten tykkään.

Maria Chang

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #29 : Huhtikuu 26, 2005, 20:14:08 »
Vihaan musiikkivideoita, joissa on nuoria naisia, jotka kiemurtelevat hyvin vähissä vaatteissa discovalojen alla. o.O Jotain järkyttävää. En tajua kuka jaksaa tälläistä edes katsoa. Tai siis musiikkihan se tärkein on, mutta ei minun tee mieli kuunnella sitä biisiä samalla, jos se video pyörii siinä. En osaa selittää ajatuksiani. Varsinkin muuten Eric Prydzin Call on me - video on jotain JÄRKYTTÄVÄÄ.

Minä tykkään yleensä sellasista videoista, joissa on joku "tarina", joka perustuu kappaleen sanoihin. Myöskin kauniit maisemat on nättejä. Mä tykkään itse eniten näistä musavideoista: LABin When heaven gets dirty, Within Temptationin Memories ja Avril Lavignen Nobody´s home. Jokainen omalla tavallaan nättejä, kappaleen "henki" saatu videoon mukaan. :D

Minako

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #30 : Huhtikuu 29, 2005, 20:59:21 »
Joo, minäkin inhoan sellaista 'puolalastomat naiset kekiuttamassa takapuoltaan' -tyyliä.
Mutta jos nyt yksi hyvä pitää mainita, niin
Malice Mizerin Au revoir
Se on kaikin puolin ihana: Musiikki, laulu, puvut..
Kaikkein paras on minusta siinä se kohta, Missä Gackt istuu puistonpenkillä *haaveileva ilme* ja laulaa.

Ja kyllähän sitä Beast of Bloodiakin on tult ihquteltua.
Kaikki se veri..

pikkuruinen homssu

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #31 : Huhtikuu 29, 2005, 21:10:37 »
Lainaus käyttäjältä: "Lils"
Lainaus
Lisäksi (tattadadaa) Placebon Pure Morning on kerrassaan huimaavan upea video, siinä Brian seisoo jonkun talon katolla ja meinaa hypätä sieltä ja näin.

Aivan mahtava video kertakaikkiaan. :) Niin hieno. Brian on siinä niin loistava. (mustat varpaankynnet, mustat varpaankynnet!) Ja muutenkin se on niin jännä, koska ilmeisesti Brian ei aio alunperinkään hypätä alas, vain kävellä kätevästi alas.

 Näyttäisivät enemmän sellaisia hienoja, kuten Placebon videot. ;)


Kaverini Pikkusisko oli nähnyt Pure Morningin MTV:ltä pari päivää sitten, en voi uskoa!!  Mutta siis Pure Morning on legendaarisen ihana, siihen liittyy paljon muistoja ja sen avulla sain kaverini innostumaan Placebosta (brianista XD). Placebon muutkin musiikkivideot on njam~ esim 20 years se on ihan  mahti. Bitter End <7 rakastan sitä kovasti se on erittäin hyvä, mutta stefanilla on kivat gunther lasit. Nancy Boy on oudohko mutta hyvä :D

Tämä menee  nyt ihan vaan placebon musavideoiden ylistämiseksi joten tässä jtn muuta:

MTV:tä tuijotin puoli vuotta sitten kokoajan, mutta nyt en enää ollenkaan. ällöttää ne rapvideot ja kaiken maailman rock-kent-videot, en voi sietää mitään musiikkivideoita enää paitsi Placebon ja Nirvanan musiikkivideoita.

Fizzy

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #32 : Toukokuu 01, 2005, 12:28:38 »
Minä pidän musiikkivideoista, en kyllä kaikista, mutta yleensä pidän.
Musiikkivideon pitää olla mielenkiintoinen, ja hauska. Se ei saa olla ahdistava, eikä yksitoikkoinen. Mielestäni (siis tämä on minun mielipiteeni) Daniel Powterin Bad Day on onnistunut musiikkivideo. Se on juuri sellainen, minkälainen sen pitää olla. Se noudattaa laulua, on mukava ja mielenkiintoinen.
Kaikkien musiikkivideoiden pitäisi olla mielenkiintoisia, eivätkä ne saa olla... ...tunkkaisia, jos tiedätte mitä tarkoitan.

motiivi

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #33 : Elokuu 21, 2005, 18:30:21 »
Oi, rakastan musiikkivideoita. Ne yleensä avaavat paljon biisin merkitystä ja tunnelmaa. Upeita videoita ovat esimerkiksi System of A Downin Question! ja B.Y.O.B., Britney Spearsin I'm not a girl, not yet a woman (en ihan tosi ymmärrä tätä, minä vaan ihastuin siihen!) ja useat muut, niin monet videot.

Jotkut kyllä ovat ihan täysin kusevia, kuten, anteeksi, Hilary Duffin videot. Videoissa ei saa olla sitä alasti-pylly-keikistelyä tai turhanomaisia kliseitä. Mutta olen sitä mieltä, että videot ovat hyviä biisin kannalta: auttavat ymmärtämään sanomaa usein. Peukkuu.

Crazy Rosie

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #34 : Elokuu 21, 2005, 18:47:45 »
Radioheadin Street Spirit (Fade Out) on varmaan paras video jonka olen koskaan nähnyt. Se on vain yksinkertaisesti upea ja hieno. Se on tavallaan myös outo, eikä siitä saa mitään erikoista "juonta", mutta se on vaan niin h-i-e-n-o.

Toinen on varmaan sitten Blurin Coffee & TV video. Se on vaan niin suloinen ja mukava, tavallaan myös surullinen. Mutta se kävelevä maitotölkki on ihan ylisöpö.

Blurin The Universal on myös mielettömän hieno video. Siihen on katsottu mallia elokuvasta Clockwork Orange ja siinä on onnistuttu hienosti. Biisikin kuuluu Blurin parhaimpiin.

Fsityi

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #35 : Elokuu 22, 2005, 17:59:13 »
Puolialastomien ihmisten täyttämän "musiikki"videot eivät tosiaan ole musiikkivideoita vaan mainoksia. Musiikki on taidetta (ainakin sen kuuluisi olla) joten myös kappaletta varten tehdyn videon pitäisi olla taidetta. 50 Centin ja kumppaneiden videot ovat ylivoimaisesti lähempänä pornoa kuin taidetta.

Sitten niihin hyviin videoihin.
Kaikki Björkin videot jotka olen nähnyt ovat olleet upeita. Niissä kaikissa on tyyliä, persoonallisuutta, ideaa, liittyy kappaleeseen, antaa ajateltavaa, niissä on oikeasti jotain mitä katsoa. Esimerkkinä Army of me, jossa on hieno ja omaperäinen juoni ja loistavasti toteutettu, sekä Oceania jossa ei ole oikeastaan juonta, mutta se on vain niin hyvä! Kaunis.

Gwen Stefanin What You Waiting For on kiva, siinä myös on katsomista kun se on jotenkin niin... värikäs tai jotain :D Se Liisa Ihmemaassa-idea on hyvä ja hauskasti toteutettu.
Sum 41:n The Hell Song on myös hyvä, muistan vieläkin kun näin sen joskus melkein 2 vuotta sitten kun olin Rukalla.

Placebon videoita kaikki hehkuttavat, ja itse kun rakastan kyseisen bändin musiikkia niin haluaisin kovasti nähdä niitä mutta kun ei. >: Telkkarissa niitä harvemmin näkee, ja jos niin paska kanava kuin MTV muka joskus näyttää niitä niin meillä ei näy se, mistä olen kyllä ihan onnellinen. Ehkä olen sokea, mutta ei niitä Placebon sivuillakaan näyttänyt olevan katsottavissa.

Ashlee

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #36 : Lokakuu 18, 2005, 09:00:05 »
Mielestäni musiikkivideo voi pilata biisin kokonaan. Esim. tykkäsin James Bluntin biisitä You're beautiful, kunnes näin sen musavideon NRJ top 10-ohjelmassa. En väitä etten enää tykkäisi biisitä, se on kyllä hyvä, mutta nyt tulee jotenkin outo olo kun sitä kuulee. Videossahan siis Blunt seisoo jossain lumituiskukka ja alkaa vähitelleen riisua takkia ja paitoja pois. Lopulta hän istuu siellä maassa yllään pelkästään farkut. Ei kenkiä tais sukkia. Sitten hän kävelee sen "vuoren" reunalle, ja hyppää pää edellä veteen. En oikein ymmärrä videon yhteyttä biisiin...

Hyvät musavideot kuvaavat biisiä. Pidän myös videoista, joissa on tarina. Esim. Daniel Powterin video Bad Day on hyvä. Jos videossa on liikaa hetkun-ketkutusta, ja se ei liity mitenkään biisiin, se näyttää kamalalta. Rajansa kaikella!

Poissa Joku

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MarauderIce16727
 • Tupa: Luihuinen
Musiikkivideot
« Vastaus #37 : Lokakuu 18, 2005, 17:35:11 »
Minun mielestäni musiikkivideosta tekee hyvän se, että siinä on jokin tarina. Ja hyvä sellainen. Ei mikään sellainen, jossa akat pyörittelee isoa takamustaan ja vielä isompia rintojaan kameran edessä, laulaen jotain "oh yeah, fuck me, oh yeah, oh yeah, i'm so sexy, oh yeaaaah!!" Se saa minut suorastaan oksentamaan, ainakin melkein.

Toinen musiikkivideotyyli, josta en pidä, on se, että siinä näytetään vain kyseistä bändiä. No niin, nyt kuvataan vasemmalta, nyt oikeaslta, nyt tausta vaihtui, nyt ylhäältä, nyt alhaalta, nyt läheltä, nyt kaukaa, nyt taas edellinen tausta.. Niissä vaan ei ole järkeä. jos haluaa katsella bädin jäseniä, katselee kuvia. Jos haluaa nähdä heidän liikkuvankin, menee keikalle.

Apulannalla on aina ollut hyviä musiikkivideoita. Niissä on yleensä jokin tarina, joissa bändin jäsenet ovat sivurooleissa. Odotus on tästä erittäin hyvä esimerkki. Sen tarina on niin kaunis, bändi sopi sinne taustalle loistavasti.

Ja yksi musiikkivideo ylitse muiden: Apulannan Hallaa. XD Sitähän ei saatu edes näyttää televisiossa yhteen aikaan. Oi niitä aikoja..

[muoks] Ai niin tottakai. Jyrki takaisin!

Poissa Citrus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Musiikkivideot
« Vastaus #38 : Lokakuu 20, 2005, 18:07:57 »
Järkyttävä esimerkkimielestäni on James Bluntin You're beautiful-musiikkivideo. Kappaleessa ei sinänsä ole paljoakaan valittamista, muuta, kuin että Bluntin ääni kuulostaa hassulta tämän laulaessa korkealta. Mutta se siitä.
Video on kuollettavan tylsä, taustakin on kuin tyhjä, valkoiseksi maalattu huone. Ehkä se kaikki valkoisuus ja tyhjyys on jonkun mielestä taiteellista tai muutavastaavaa, mutta minä en nää siinä mitään hauskaa. Video ei lämmitä, taivas on harmaa ja lopussa sataa lunta. Ei kiva katsella sellaista videota lokakuussa. Ja kun Herra James alkaa riisuutua, tulee minulle ainakin ahdistava olo hänen puolestaan. Hän riisuu hitaasti kellonsa, paitansa, sukkansa, kenkänsä, ja asettelee ne siistiin riviin. Epäluonnollista.
Videossa ei kertakaikkiaan tapahdu mitään. Blunt vain laulaa. Ja lopussa hyppää hyytävään mereen. Se hyppy onkin videon kiinnostavin kohta. Vöy. Mutta se riisuutuminen. Pitääkö joku sitä viihdyttävänä?

Hyviä musiikkivideoiat ovat minun mielestäni sellaiset, joissa tapahtu ainakin lähestulkoon vähintään samaan aiheeseen liittyviä asioita kuin mistä laulussa lauletaan. Jos laulaja laulaa, kuinka kaipaakaan rakastettuaan, niin eikö siihen videoon voisi tunkea sitä kaipuuta? Että laulaja ei laulaessaan kaipuusta painele lähimpään huvipuistoon kavereidensa kanssa ja pidä hauskaa. ^^

Enskuli

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #39 : Lokakuu 20, 2005, 19:47:44 »
Kamalimpia musiikkivideoita on ehdottomasti ne videot, joissa puolialastomat naiset kiemurtelee. Niissä ei ole mitään. Paitsi tietenki niitä puolialastomia naisia.

Parhaita videoita on varmaankin sellaset, missä on joku tarina/juoni ja välillä näytetään vähän bändiä.

Ja sitten se lempivideo. Tällähetkellä Green Dayn Jesus Of Suburbia. Kappalehan kestää yli 9 minuuttia, mutta se oikea versio tuosta videosta kestää nelisentoista minuuttia. Tosin nyt voi nähdä vain sen 6.30 minuuttia kestävän. Mutta siis. JoSin videossa on tarinaa ja siinä näytetään vähän Green Daytäkin. Paras GD:n video. En osaa sanoa, miksi se on niin hyvä, se vaan on. Se on niin hieno.

Poissa Asoalian

 • : W
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Musiikkivideot
« Vastaus #40 : Lokakuu 20, 2005, 20:37:45 »
Lainaus
Kamalimpia musiikkivideoita on ehdottomasti ne videot, joissa puolialastomat naiset kiemurtelee. Niissä ei ole mitään. Paitsi tietenki niitä puolialastomia naisia.


Totta.

En pidä myöskään erityisemmin sellaisista videoista, jotka on kuvattu keikalla. Joissain kappaleissa ne kuitenkin ovat vain hienoja (esimerkiksi Coldplayn Fix youssä), mutta sellaiset, joissa on pelkkää keikkaa, ärsyttävät.

Mutta psykedeeliset päänsärkymigreenivideot ottavat päähän (kirjaimellisesti ;]) kaikista eniten. Sellaiset missä pyörii räikeän värisiä kuvioita ympäri ruutua... ^^ Ne masentavat. Oikeasti.

Melankolisista videoista minä sensijaan tykkään. :) Rauhallisista, synkistä ja sellaisista, joissa ei tapahdu liikaa.

NW:n Nemossa ja Sleeping Sunissa on myös hienot videot. Ne ovat visuaalisesti kauniita, ja yleisesti ottaen vain hienoja. Ei sitä sen paremmin voi perustella. ^^
"You think that's hard? Try auditioning for Baywatch
and being told they're going in another direction."

talvi

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #41 : Lokakuu 20, 2005, 22:50:47 »
Minä olen myös yksi joka jaksaa hurrata tuon Daniel Powterin Bad Dayn puolesta, vaikka hamaan loppuun. Se on oikeasti pitkään aikaan kunnon hyvä musiikkivideo, jossa on muutakin ideaa, kuin ne puolialastomat naiset. Se on mielestäni toteutettu niin hyvin, että sitä jaksaa katsoa moneen kertaan kyllästymättä ja jotenkin pistää hymyilyttämään joka kerralla. Itse kappale ei ole ehkä yksi niistä lauluista, joiden perään ilman itse viedota jaksaisin liputtaa, mutta video on todella onnistunut.

Niin ja sitten näihin pyllyn ketkutus videoihin..
Lainaus käyttäjältä: "Maria Chang"
Varsinkin muuten Eric Prydzin Call on me - video on jotain JÄRKYTTÄVÄÄ.


Olen täysin samaa mieltä Maria Changin kanssa. Tämän videon nähdessä ei oikeasti voi muuta kuin itkeä ja nauraa.. kilpaa! Video on vain jotenkin niin ylikarsea, että sitä ei tiedä miten sitä kommentoisi. Ehkä tuo järkyttävä, on osuvin kommentti koko.. jutusta. Hassuinta ehkä mielestäni onkin, että itse laulu ei millään tavalla mielestäni liity koko videoon.. Paitsi joo, ehkä loppukohtauksessa, kun tämä laulaja ja naikkonen katsovat toisiaan juuri niin, että call on me.. mutta no joo..
Toinen yksi älyttömistä videoista Top10:iin kuuluva on todennäköisesti 50centin tai jonkun muun amerikkalaisen tummaihoisen hiphopparin/rappärin video, jonka nimi on todennäköisesti jokin CandyShop...? Loppu on hauska, kun koko videon idea paljastuu, mutta muuten mielestäni koko videon voisi pikakelata alusta loppuun.. koska siitä kelattavasta osuudesta ei jää ainakaan mulle mitään muuta mieleen, kuin ne laulajan ylisuuret korut ja ne naiset.. muuta ideaa kai sitten siinä videossa ei olekaan :S

Mielenkiinnosta, mikä tuossa Apulannan Hallaa- videossa on sitten ollut, ettei sitä ole aina edes voitu näyttää? En muista itse yhtään koko videota.

Poissa Gwindorfyel

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Musiikkivideot
« Vastaus #42 : Lokakuu 21, 2005, 12:08:23 »
Lainaus käyttäjältä: "Maria Chang"

Minä tykkään yleensä sellasista videoista, joissa on joku "tarina", joka perustuu kappaleen sanoihin.[--]...kappaleen "henki" saatu videoon mukaan. :D


Mä oon samoilla jäljillä sun kanssasi!Mun mielestä on hölmöä tehdä video, joka ei mitenkään liity biisin sanoihin, mitäs itua sellaisessa on?Esimerkiksi The Rasmuksen No Fear on minun mielestäni erittäin onnistunut video, sillä perustein, että se on juuri sellainen minkälaisen kuvan sanat videosta antavat, sekä se on erittäin kaunis ja upea video..Siinä on selvä tarina, joka on vielä upeasti toteutettu, ja bändi on vaan leikkailtu hienosti sinne väliin.
Biisi on jo hyvin kaunis ja upea minun mielestäni, sitten vielä tehdään tuollainen video, jota kauniimpaa tuskin olen nähnyt..
Kuka osaa näin taidokkaasti tehdä videota?:D

Kyllä minä saattaisin muitakin videoita keksiä, mutta tuo tuli nyt päällimmäisenä mielehen.
Ich bin nicht ich wenn du nicht bei mir bist

Poissa Bruce Air

 • Paleleva häntä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Musiikkivideot
« Vastaus #43 : Joulukuu 08, 2005, 19:13:54 »
Minä(kin) pidän siitä että videossa on joku tarina, sitä on mielenkiintoista katsoa. Bändin tulisi olla suuressa osassa videoa, koska bändi sen musiikin esittää. Animoidut (paitsi 80-luvulla tehdyt) musiikkivideot ovat lähinnä kaupallisia ja tönkön näköisiä, animoitua ja oikeaa kuvaa sekaisin, eikä musiikki videon tule olla mikään humoristinen pätkä, ellei biisi sitä ole. Videoiden ei tulisi mielestäni perustua myöskään niiden puolialastomien naisien varaan. Musiikkivideo bisneksestä on mielestäni tullut liian kaupallista varsinkin pop-artisteilla joille ne videot väen vängällä tehdään ja tuloksena joku vääntelehtii bikineissään siinä kameran edessä. Mutta mikäs siinä jos niistä pitää.

Iron Maidenin musiikki videoissa on mielestäni ideaa, varsinkin niissä 80-luvuilla tehdyssä, joita katsellessa ei voi muuta kuin hymyillä.
Ja muutamat menkööt perään huomenna.
Avatar.

Surusilmä

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #44 : Joulukuu 08, 2005, 19:50:18 »
Minun pikkuveljeni ainakin saa musiikkivideoista vaikkuteita..
Hän katsoo Voice TV:tä, jolta sitten yksi kaunis päivä tuli Shakiran musiikkivideo (en muista nimeä, mutta siinä laulaa joku äijä ja Shakira itkee pilkkoessaan sipulia, sanokaa nyt joku nimi jos tajusitte). Kyseisessä videossa Shakira tekee "seksikkäitä" liikkeitä, joita pikkuveljeni nyt sitten matkii.. mahtavaa.....

Rottenmind

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #45 : Toukokuu 02, 2006, 08:05:48 »
Pidän videoista, joissa biisi toimii juonena.
Kuten Skid Row'n 18 and life
Siinä on Rickyt sun muut ja kaikki toimii kuten biisissä sanotaan^^

Mutta sitten lähellä sydäntäni ovat myös videot, joissa on backstagemateriaalia. Ne ovat mielestäni hauskoja ja niitä on kiva katsella^^

MUOKS. Ja Bob Sinclairin Love Generation musiikkivideo. Se missä se pikkupoika pyöräilee.
Olen aivan rakastunut siihen videoon. Biisi ei ole erityisen hyvä, mutta video on aivan mahtava^^

Silence

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #46 : Toukokuu 03, 2006, 09:27:12 »
Mua ainakin henkilökohtaisesti alkaa jo ärsyttämään ne räppivideot, jossa puolialastomat naiset keikkuu kameran edessä. Toinen mikä joissakin vidoissa häiritsee on liian nopeat kuvanleikkaukset tai kuvauksen epätasaisuus.

Hienoja musiikkivideoita on, kuten täällä ollaan jo todettu, niin juonelliset musiikkivideot. Esimerkiksi, vaikken olekaan mikään tanssimusiikin ystävä, Robert Chanzes - Another Chance (Tai joku tuollainen) musiikivideo on hieno. Siinä tyttö kantaa suurkaupungissa sydäntä ja sydän pienenee koko ajan. Tytön kädessä oleva sydän alkaa taas kasvaa, kun tyttö kohtaa pojan. Yksinkertainen tarina, mutta hieno video.

Sitten muistan vain hämärästi Depeche Moden Enjoy the Silencen musiikkivideon, mutta sekin on erikoinen ja kaunis.

Pidän musiikkivideoista kovasti, mutta tuntuu, ettei missään näytetä rankemman musiikin videoita. Tai sitten indie bändien videoita. Kaikkialla näkyy vain radiohittien videoita...

Madvampire

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #47 : Toukokuu 05, 2006, 20:11:49 »
Minusta musiikkivideoiden on erittäin tärkeää suodattaa kappaleen tunnelmaa.....pidän juonettomista,tunnelmallisista videoista. Joista ei välttämättä ymmärrä mitään mutta pitää silti. Tosin pidän sellaisista kappaleistakin. Videossa tulisi näyttää muutakin kun esiintyjän pärstää...ja siihen tulisi laittaa jotain erillaista ja ennennäkemätöntä. Eniten pidän tällä hetkellä dir en greyn ja malice mizerin musiikkivideoista mutta Lordillakin tuo yksi näkemäni oli hyvin omaperänen! 8D

Rottenmind

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #48 : Toukokuu 06, 2006, 15:50:27 »
Lainaus käyttäjältä: "Queen-of-the-sea"
Ilman musiikkivideoita ei olisi myöskään musiikkia... :)

Minusta se on kyllä toisinpäin. Olihan musiikkia jo ennen kuin musiikkivideoita alettiin tehdä. esim. 1800-luvulla oli jo musiikkia ja 1900-luvun alussa tuli äänitteet. Silloin tuskin oli musavideoita^^

Minariel

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #49 : Toukokuu 08, 2006, 16:54:11 »
Minusta musavideot ovat ihan hyviä. Jotkut eivät oikein sovi kappaleeseen.
Musiikkivideon ei tarvitse välttämättä kohdistua laulun aiheeseen. joittenkin musiikkivideoitten aihe ei ollenkaan sovi laulun aiheeseen.
Tämä on vain minun mielipiteeni!

Hemmi

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #50 : Toukokuu 09, 2006, 15:20:28 »
Tykkään mustavalkoisista musiikkivideoista. Ei ole ns. "pakko" olla mitään juonta, mutta onhan se ihan hauska jos on hyvin suunniteltu ja toteutettu.
Nirvanalla on joitain tosi hyviä (ja outoja:) musiikkivideoita. Tosin ymmärtäähän sen kun Kurtkin melko erikoinen persoona oli. Kaverini näytti minulle netistä kerran Dir en greyn jonkun videon. En muista sen kappaleen nimeä mutta se video oli niin ällöttävä. Joku söi vauvan pään siinä tjn. Yrch. Ja se taisi vielä olla joku leikattu versio siitä videosta. Leikkaamaton! En tajua voiko siitä edes olla jotain pahempaa versiota. Anyway, don't wanna see it.
Red hot chili pepperssien (melko?) uusi Dani California on mahtava kappalekin - mutta se video härreisä! Aivan mahtava. En tunnista niitä aivan kaikkia bändejä siinä mutta niin upea idea! Iskee aivan kympillä. Nirvanastakin kun hölötin aiemmin, niin Kurtilla on musitaakseni jopa samanlainen, tai ainakin samantapainen vihreä villapaita kuin mtv unplugged in new york:ssa. Toivottavasti ei ollut sattuma ^.^

Poissa Latoya

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Musiikkivideot
« Vastaus #51 : Kesäkuu 23, 2006, 11:29:36 »
Minä tykkään musiikkivideoista.. Itse en omista mtn kanavaa ( The Voice, tai jotain.. ) miltä tulisi musiikkivideoita, mutta kaverit omistaa ja siellä sitten tulee aina välillä kateltua..

Minua tosiaan kyllä ärsyttää sellaiset videot joissa ne puolialastomat tytöt pyörivät jonkun miehen ympärillä, aargh.. Esim. se Rihannan S.O.S-video on aivan kauhea, mielestäni se toinen versio ( Mikä pyörii Niken sivuilla ) oli paljon parempi. Siinä on tanssia ja on kaikilla vaatteet päällä.

Hyvässä musiikkivideossa minun mielestäni olisi vaatteet päällä, vaikkakin se ettei vaatteet pysy päällä myy, mutta kuitenkin. Ja olisi paljon tanssia, ja että video ja biisi sopisivat yhteen.
 
Mielestäni Michael Jacksonin Thriller on yksi hienoimmista videoista mitä on ikinä tehty. Ottaisivat mallia siitä. Siinä on juoni, siinä ei oli niitä puolialastomia tyttöjä jne..

Poissa Saippuakupla

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kelmi
Musiikkivideot
« Vastaus #52 : Kesäkuu 24, 2006, 12:48:29 »
Minunkaan mieleeni eivät erityisemmin ole ne musavideot, joissa laulaja (joka on yleensä mies) keimailee puolialastomien naisten kanssa. Niissä kun ei yleensä ole mitään ideaa. Pidän sellaisista musavideoista, jotka mukailevat biisin sanoja tai vähintään edes niiden "tunnelmaa" (tuo sana ei kyllä sovi tuohon, mutta O_o). Esimerkkinä vaikkapa Poets of the fallin Carnival of rustin musiikkivideo, joka on samalla kiehtovan mystinen, mielenkiintoinen ja sopii biisiin hyvin. Sanoista en tietenkään ymmärrä juuri mitään, mutta "Carnival" kertoo kyllä jo jotain.:>

Minuun eivät myöskään iske sellaiset musavideot, joka on kuin keikalta (ellei peräti jopa olekin sieltä) - tällä tarkoitan siis sitä, että artisti/bändi keikkuu lavalla ja mukana näkyy fanit fanipaitoineen ja kyltteineen ja joista kaikki kirkuvat täyttä kurkkua. Tällaiset musavideot ovat mielestäni vain niin mauttomia ja tylsiä, eikä niitä jaksa erityisemmin katsoa. Muistaakseni esimerkiksi Kelly Clarksonin Break Awaylla on tällainen musavideo - biisistä pidän, mutta musavideo ja etenkin sen taustana kuuluva ärsyttävä kiljunta pilaa biisin täysin.
Sen sijaan Harry lähetti Ronille lapun: "tehdään se tänä iltana."

~ HP -  Salaisuuksien kammio

Poissa Carmelie

 • menninkäinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Musiikkivideot
« Vastaus #53 : Kesäkuu 27, 2006, 20:11:44 »
Jotkut musavodeot pilaavat hyvän biisin ja toisinpäin. Se ärsyttää, jos hyvä biisi pilataan musiikkivideolla...

Kaikissa ulkomaalaisissa musiikkivideoissa on ärsyttävää, kun mies tanssii puolialastomien naisten keskellä. Niissä ei ole ideaa, muutkin ovat tätä mieltä kylläkin...
Mutta välillä biisi on ihan surkee, mutta video on hyvä ja mielenkiintoinen. Sellaisista minä pidän, en nyt keksi tässä yhtään esimerkkiä...

-Carmelie
xD

CryingWind

 • Ankeuttaja
Musiikkivideot
« Vastaus #54 : Syyskuu 03, 2006, 15:53:20 »
Nyt olen nähnyt parhaimman musiikkivideon mitä voi olla! Eli kyseessä on Musen Time is running outin video joka sopii karismaattiseen, tyylikkääseen ja mahtipontiseen biisiin täydellisesti.

Kolmihenkinen bändi soittaa pyöreällä korokkeella, joka on samalla kymmenien armeijahenkilöiden(miten fiksu sana...)tms. kokouspöytä. Nämä ihmiset tekevät siinä töitään, ja kun kertosäe alkaa, kaikki nousevat yhtä aikaa ylös, siirtävät tuolit pöydän alle ja lähtevät marssimaan ympäri pöytää. NIIN tyylikästä!

Koko video on pienintä piirtoa myöten hiottu ja siksi upeaa katsottavaa. Kaikki ne eleet ja ilmeet ovat täysin kohdallaan -jokainen käden liike on niin merkittävä ja pirun tyylikäs. Mielestäni video on ironinenkin, sillä arvokkaan näköiset ihmiset laitetaan marssimaan ympäri pöytää, myöhemmin he jo konttaavat pöydällä. Välillä kuvataan kun tyypit saavat ikäänkuin luodin rintaansa ja kaatuvat yksitellen, kädet dramaattisesti kiemurreleen.

Useinhan musiikkivideoissa bändin jäsenet eivät näyttele suurtakaan osaa, mutta tässä videossa Musen jäsenet elävät kyllä taidokkaasti mukana. :)

Poissa Crying

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Whii
 • Tupa: Luihuinen
Musiikkivideot
« Vastaus #55 : Syyskuu 04, 2006, 18:08:45 »
Tykkään sellaisista musiikkivideoista jotka toistavat kappaleen tunnelmaa ja ovat muutakin kuin jotain puolialastomana tanssimista. Sitten niissä voi olla joku tarina tai juoni, mutta ei se ole välttämätöntä, jos video muuten on hieno. Sekin on mukavaa jos siihen on keksitty jotain uutta, eikä se aina toista sitä samaa kaavaa... Mustavalkoiset musiikkivideot ovat hienoja. En pidä liian nopeasta kuvauksesta. Yleensäkin en katso oikeastaan mitään muita videoita kuin omien suosikkibändien/laulajien, joten monet menevät välillä ohi. Olen samaa mieltä että sellaiset videot jossa kuvataan keikkaa ovat tylsiä...

Pidän monista musiikkivideoista, mutta ikuisuusuosikkini on Madonnan Frozen, ja toinen suosikeistani on Björkin Triumph of a Heart. Ihana video ja juoni, ja se kissa oli ihana:)
And they dream in their sleep

pikkuprinsessa

 • Ankeuttaja
Vs: Musiikkivideot
« Vastaus #56 : Huhtikuu 25, 2007, 21:11:18 »
Tykkään sellaisista musiikkivideoista,joissa on mukana kappaleen tunnelma ja jotain joka liittyy sanoituksiinmyös jonkinlainen juoni on ihan ilahduttava piirre musiikkivideossa.
Tosin päämäärätön "kaaos" on joskus mukava asia ^^
Itse pidän Nightwishin sleeping sunista (2005 versiosta,aikaisempi on hirveä *hyrr*)
Myös Red hot chili peppersin dani california ja tell me baby ovat mahtavia videoita.
 
Musiikkivideoissa inhokkilistallani ovat useimmat räp-videot:puolialastomia naisia,jotka hilluvat ilman minkäänlaista päämäärää tai tanssahtelevat koreografian mukaan.

nimim.Erilaisia videoita televisioon...

Poissa Aewyn

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Musiikkivideot
« Vastaus #57 : Toukokuu 13, 2007, 17:19:08 »
No tässä tuli mieleen yksi hyvä, Michael Jacksonin Earth Song.
Siinä kuvataan sopivasti Michaelia ja video sopii Erittäin hyvin laulun sanoihin.

Eli toisin sanoen mun mielestä laulajaa pitää kuvata, oli se hyvän näköinen tai ei. Nimittäin mun mielestä on aina hyvä nähdä kuka sitä 'älyttömän mahtavaa' biisiä vetää. Minkä tyylinen heppu etc.
Kaikki puolialastomat sais minun puolesta jäädä musiikkivideoista, mutta kai se on joku luonnon laki, että joidenkin Amerikkalaisten räp-poikien ja teinipoppari-tyttöjen musiikkivideoiden täytyy olla aina mahdollisimman 'yliseksikkäitä'. Ja se että seksiä tungetaan joka paikkaan onkin sitten loppujen lopuksi (mun mielestä) älyttömän mautonta.

Kai sitä vaan luullaan että se on 'coolia'.

Mutta hyvään musiikkivideoon kuuluu mun mielestä se, että sanat ja video on yhteydessä toisiinsa. Sitten esim. jonkin moinen tanssi näyttää minun silmissä hyvältä musiikkivideossa. Ja kuvataan sitä laulajaa, se on ykkös ehto.
Että sellaisia kriteerejä :D
psykoottisen villiä ja alastonta

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Musiikkivideot
« Vastaus #58 : Syyskuu 09, 2007, 18:17:50 »
En ole missään tapauksessa musiikkivideoiden suurkuluttaja, koska ne ovat usein valitettavan huonoja eivätkä anna biisiin nähden mitään uutta. Musiikki on minulla aina etusijalla musiikkivideoihin nähden, mutta on olemassa todella hyviä videoita – sellaisia videoita, jotka ovat positiivisessa mielessä omaperäisiä ja taiteellisia ja antavat uuden ja monimuotoisemman sävyn kappaleelle.

Musiikkivideot ovat parhaimmillaan silloin kun ne paitsi kätkevät sisäänsä jonkinlaisen tarinan myös kohottavat katsojansa fiilistä joko musiikin tai tarinan kautta. En pidä kovin paljon niistä, nykyään tavanomaisiksi muodostuneista videoista, joissa bändi soittaa biisinsä – ja siinä se. Musiikkivideoissa täytyy olla jonkinlainen tausta-ajatus ja sen pitää olla rohkeasti tehty ja omaperäinen. Parhaisiin koskaan näkemiini musiikkivideoihin kuuluu Nightwishin Amaranth: komeiden maisemien, loistavan tarinan ja keskivertobiisin tuloksena on aidosti mukaansatempaava musiikkivideo, jonka katsoo mielellään läpi monta kertaa. Samalla se oli bändiltä loistava harppaus eteenpäin sen vanhoihin musiikkivideoihin verrattuna: esimerkiksi Nemo on hyvin toteutettu ja loppunsa ansiosta varsin säväyttävä video, mutta oikeastaan varsin tylsä ja yksipuolinen.

Videoista, jotka koostuvat lähinnä siitä että bändi soittaa biisinsä läpi ja heitä kuvataan erilaisista kuvakulmista, en saa itse mitään irti. Sentyyppiset videot eivät tarjoa katsojalleen juuri mitään uutta biisiin nähden ja parhaimmillaan ainoastaan kohottavat fiilistä laulajan tai yleisön eläytymisen takia jos sitäkään. Pääosin sellaiset musiikkivideot ovat kuitenkin todella tylsiä eivätkä täytä katselijoidensa vaatimuksia. Sonata Arctican Don’t Say A Word on esimerkki sellaisesta videosta, ja se että se on kuvattu kaiken lisäksi varastorakennuksessa, tekee siitä entistäkin huonomman. En välitä erityisemmin myöskään videoista, joissa bändi esiintyy yleisölle, mistä esimerkkinä ovat muun muassa aika monet System of a Downin videot.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 09, 2007, 22:13:16 kirjoittanut Browey »

siru

 • Ankeuttaja
Vs: Musiikkivideot
« Vastaus #59 : Tammikuu 28, 2008, 16:14:29 »
"Jotkut kyllä ovat ihan täysin kusevia, kuten, anteeksi, Hilary Duffin videot. Videoissa ei saa olla sitä alasti-pylly-keikistelyä tai turhanomaisia kliseitä."
....Joku sanoi näin ja täytyy vain tässä välissä sanoa että Hilary ei missään, siis ei missään musiikkivideossa pyllistele vähissä vaatteissa!!!

Mie itse pidän musiikkivideosta jossa on hyvä juoni esim. Avril Lavignen Nobody's Home on iha ok ja Hilary Duffin Stranger on vain jostain syystä IHANA :)

Samaten tykkään Gwen Stefanin What You Waiting Forista sen juonen takia, kunse on se Liisa Ihmemaa-tyylinen..
Gwen Stefanin Coolissa on kanssa kiva juoni, Se on älyttömän hyvä!!! Tosi Kiva :D
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 02, 2008, 12:43:18 kirjoittanut siru »

Goldie

 • Ankeuttaja
Vs: Musiikkivideot
« Vastaus #60 : Tammikuu 29, 2008, 12:26:21 »
Kaikkien aikojen parhaat videot on Metallican tekemiä. Niissä ukot tekee just sitä, mitä pitääki. Ei alastomia eukkoja, vaan soittajat ihan ite just sen näkösinä kun olisivat in real life. Ja ainahan Soundgardenin (no miksei Audioslavenkin) videot piristää päivää.

Yllätyin ihan mielettömästi, kun kerran törmäsin Justin Timberlaken videoon My love. Muuten mies on jotenki ärsyttävä eikä musiikkityylikään kuulu valikoimaan, mut toi video. Uskomattoman hieno. Ei voi muuta sanoa.. Se mustavalkosuus ja sitte niite taustojen vaihtelu. Wau..

Lähes alasti ketkuttelevat eukot on kyllä ihan viho viimene keksintö videoihi.. Miten ne siihen musiikkiin liittyy?! Aikasemminkin mainittu Eric Prydz on niitä artisteja, joilla ei loppujen lopuks ole muuta ku se yks kohuttu video. Tai ite en ainaka oo kuullu varmaan yhtään uutta biisiä sen jälkeen. Eihän se biisi ollut edes millään muotoa hyvä ja videokin vaan kauhistutti.

Jotain rajaa noihin videoihinkin..

Poissa Diibi Do

 • Haisku
 • Vuotislainen
 • Elämä on välillä liian mustavalkoista
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Musiikkivideot
« Vastaus #61 : Joulukuu 29, 2008, 22:13:50 »
Musiikki videossa pitää olla juoni esimerkiksi nyt n'synkin - bye bye bye... tykkään siitä tosi paljon :)
nykyään musiikkivideot ovat täynnä tanssioita puolipukeissa se ei oikein houkuttele minua

yleensä musiikki on hyvä, mutta video pilaa sen yleensä alan inhoomaan kappaletta jos näen sen videon.. joo tiiän että se on aika kummallista. mut sellaasta se on

~DD~
...En pelkää pimeää, mutta inhoan silti sitä...

...Elämäni rakkaus odottaa minua vielä jossain...

Tuomas R

 • Ankeuttaja
Vs: Musiikkivideot
« Vastaus #62 : Joulukuu 30, 2008, 18:12:06 »
Hyvä musiikkivideo??... Hmm... Se olisi ehkä fantasia painotteinen, niin kuin yks Evanescencen video (en kuitenkaan välitä paljoa Evanescencestä) =)
Se voi toki olla pelkistettykin video, kuten Charlotte Perrellin Heron video, koska minusta se on pelkistettynä ihan kiva. Onhan niitä monta hyvää musiikkivideota, mutta sitten on taas liika tunkemisia joissain videoissa :( Sääli sinänsä, sillä joihinkin kappaleisiin saisi paremmat videot, mitä niillä on.

Poissa Magic girl

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Valar Morghulis
 • Pottermore: WhitchThorn22397
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Musiikkivideot
« Vastaus #63 : Elokuu 27, 2011, 21:06:51 »
Inhoan kuten monet puolialastomia naisia heruttamassa ruudulla koko laulun ajan. Siis on niin tylsää kun laulu vaihtuu mutta sama näkymä, kauniit naiset heiluu ruudulla tyyliin bikineissä.
Musiikki videos pitäisi tukea kappaletta ja musiikkia. Siinä pitäisi olla jokin idea tai jollain tapaa kiehtovia ja kappaleeseen liittyviä.

Ja sitten joku hyvä musiikkivideo no esimerkiksi Evanescencen Everybody´s fool ja Sweet sacrefice.
Pidän niissä ehdottomasti varmaan eniten että niissä on tunnetta, ne liittyvät kappaleeseen ja auttavat ymmärtämään sitä.

Kun on hyvä musiikkivideo se tekee kappaleestakin no ei nyt parempaa mutta on se tietty plussaa...
"Push me and I'll push back
I'm done asking, I demand"

Poissa Ana

 • Vuotislainen
Vs: Musiikkivideot
« Vastaus #64 : Elokuu 03, 2015, 16:33:03 »
Musiikkivideon täytyy olla kiehtova. Esimerkiksi monilla japanilaisilla bändeillä on paljon kekseliäämmät ja uskaliaammat musiikkivideot kuin arkisilla suomalaisilla. Esim. Malice Mizer ja The Candy Spooky Theater-musiikkivideot on upeita ja synkkiäkin. Esim. jälkimmäisen bändin musavideo Exosist on kokonainen tarina... Mielestäni musiikkivideossa pitää näkyä kunnolla itse bändi/artisti, jotta saa jonkinlaisen kuvan miltä esiintyjä näyttää. Ihan legendaarinen musavideo on esim. O-Zone - Dragostea Din Tei...!