Kirjoittaja Aihe: Tim Burton : Alice in Wonderland  (Luettu 16444 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Modera

 • Bodari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • We are waiting for you, Coraline
Tim Burton : Alice in Wonderland
« : Marraskuu 14, 2009, 12:57:41 »
Liisa ihmemaasta on tekeillä uusi elokuva jonka on määrä ilmestyä 2010 Tim Burtonin ohjaamana.    

Näyttelijöinä mm:

Alice: Mia Wasikowska
Hullu Hatuntekijä: Johny Depp
Hertta kuningatar: Helena Bonham Carter
Valkoinen kuningatar: Anne Hathaway
Kaalimato: Alan Rickman
Elokuva perustuu Lewis Carolin Liisan seikkailut ihmemaassa, sekä kirjaan Liisan seikkailut peilimaassa.

Elokuva kertoo 19 vuotiaan Alicen paluusta ihmemaahan jossa hän kävi useita vuosia sitten, muttei muista sitä.

Traileri

Wikipedia sivu

« Viimeksi muokattu: Joulukuu 31, 2009, 19:15:37 kirjoittanut Modera »

Poissa Kara

 • Sademielellä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • The world is our playground:)
 • Pottermore: ThestralQuill17
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tim burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #1 : Marraskuu 14, 2009, 17:24:22 »
Joo, itsekin odotan sitä innolla. Sehän on 3D:nä? Tuo idea on kiehtova, ja Burtonin elokuvat on vaan niin... sellasia:D Lisäksi on aika maineikas näyttelijäkaarti, jännä nähdä. Me tehdään tällä hetkellä teatterissa kans Liisaa Ihmemaassa, eli tuo on tavallaan meiän kilpailija:) Kun meidän esitykset on keväällä. Ei epäilystäkään, kumpi tuottaa enemmän, mutta... nyt meni jo vähän offtopic.

Joo, mutta millonkahan lippuja voi alkaa varaamaan? x)
Jalan rikkoessa salaisien maailmojen pintaa

Poissa Musta Koira

 • Veni, vidi, vici.
 • Vuotislainen
 • libertiini
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tim burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #2 : Marraskuu 26, 2009, 16:37:28 »
Odotan elokuvaa innolla nimenomaan siksi, että se on Burtonin ohjaama. Liisa ihmemaassa on jo muutenkin koko olemukseltaan niin viisto, että sen elokuvaversio sopii täydellisesti juuri Burtonin toteuttamaksi.  Tosin petyin ehkä vähäsen trailerin katsottuani... ei siksi, että elokuva sen perusteella vaikuttaisi huonolta, mutta kuultuani ensimmäistä kertaa Burtonin tekevän kyseisen elokuvan kuvittelin mielessäni Päätön ratsumies -tyylistä gootahtavaa, tummaa aikuisten satuversiota. Ihan sellainen elokuva ei ilmeisesti tule olemaan, mutta kiinnostava se on silti. Eikä Burtonin leffa voi koskaan olla ihan huono.
-Non unde possim sed unde volo-

Poissa Mab

 • Vuotislainen
 • Meidän Korkeutemme
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Tim burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #3 : Marraskuu 26, 2009, 18:06:11 »
Mäkin odottelen tätä, en nyt mitenkään hirmuisen palavasti, mutta odottelen kuitenkin. Viime aikoina on ollut aika vähän sellaisia elokuvia, joita olisi ollut tarve mennä heti teatteriin katsomaan, mutta tää saattaa olla sellainen. Jos saa heikohkot arvostelut, niin sitten en varmaan viitsi.

Päätön ratsumies -tyyppinen goottiseikkailu olisi saattanut toimia ihan hyvin myös, mutta en mä mitenkään pettynyt tuohonkaan ilmeeseen ollut. Ainakaan sen vähän perusteella, mitä trailerista kerkesi näkemään. Kivaa kuitenkin, ettei ole ihan perinteinen Liisa-seikkailu, vaan yllättäviä juonenkäänteitä on varmaan luvassa. Joskin se hiukan pelottaa, että leffa saattaa olla liikaakin Johnny Deppin show (trailerissa hän ainakin oli näyttävästi esillä, mutta se voi tietysti olla vain markkinointia). Ihan osaava näyttelijä Depp kyllä on, mutta kasvot ovat imo alkaneet jo kulua, kun hän on viime aikoina ollut niin paljon esillä... jollain tuntemattomammalla olisi voinut olla enemmän uskottavuutta. Sen sijaan Bonham-Carteriin mä en ole mitenkään vielä kyllästynyt (vaikka häntäkin on kyllä nähty, muttei ihan niin paljon kuin JD:tä), joten Herttakuningattaren näkemistä odottelen innolla. Muista näyttelijöistä ei mielipidettä

Irvikissa oli kuiteski kivan näköinen, vaikka paras versio hänestä on tietty John Tennielin käsialaa :D

Täytyykin muuten kerrata Liisan seikkailut ennen elokuvan tuloa

// hehee... innostuin nyt etsimään parempaa kuvaa Irvikissasta ja ihmeiden ihme! Sellainen löytyi! Nyt mun avani ei ole enää pelkkää sotkua :D :D :D
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 26, 2009, 18:21:00 kirjoittanut Mab »
"Kun hän on kohteliaimmillaan, hän on myös kavalimmillaan, mikä lienee pettämätön sivistyksen merkki." -J.M.Barrie, Peter Pan

Scrooge

 • Ankeuttaja
Vs: Tim burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #4 : Joulukuu 04, 2009, 17:37:44 »
Kuulin tästä ensimmäisen kerran erittäin reilu vuosi sitten, ja siitä saakka olen odottanut todella suurella innolla. En malta odottaa Johnny Deppin näkemistä ja Burtonin tulkintaa.
Älkää unohtako, että Alan Rickman näyttelee piippua polttavaa matoa ja Stephen Fry taisi olla se kissa...
Helena B-C:ltä odotan aika paljon, ja olen varma etteivät odotukseni pety. Johnny Deppiltä en taas odota mitään, sillä tiedän, että hän onnistuu(kyllä, palvon Deppiä).
Toivottavasti leffan suomentaminen ei kestä kauaa...
Ikkunassani on muuten ulkomaalaisen elokuvalehden Film-juliste, jossa Johnny Depp poseeraa Hulluna hatuntekijänä. Se on ihana >________________<

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tim burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #5 : Joulukuu 11, 2009, 18:01:40 »
Pakko myöntää että tämä olisi kiva nähdä, ainakin koska siinä on Alan Rickman ja Helena Bonham Carter.
Luin joskus kesällä hm.. epähuomiossa Episodista tuon esittelyn kun olin Potter-numeron takia ostanut, ja ajattelin että eikun odottamaan vaan, pakko oli peräti pikkusiskon Liisa Ihmemaassa-kirjasta tarkistaa, millaista matosta se Alan tällä kertaa on lupautunut näyttelemään. :'D Ja joo, sellainen lyhytsanainen heppu, joten puhetyyli muistuttanee aika lailla Kalkarostyyliä, joten sittenpä saa repeillä jollekin kärpässienen päällä piippu suussa kököttävälle Kalkarokselle. :'DD Vain ääninäyttelijä tosin, mutta ironista silti.

~Bloody Princess
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 08, 2011, 20:40:14 kirjoittanut Bloody Princess »

Poissa C'anossa

 • Sulo-otus
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tim burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #6 : Joulukuu 21, 2009, 00:44:00 »
Lainaus käyttäjältä: Kara
Sehän on 3D:nä?

Jep, ja vaikka pelkkä 3D-tekniikka ei voi taata hyvää elokuvaa, niin ainakin tässä leffassa ja ainakin minulle se saa odotukset korkealle. En ollut edes kuullut että tällainen on tekeillä ennen kuin näin trailerin leffateatterissa. Tim Burton + Johnny Depp taitaa jo yhdistelmänä nostaa odotuksia, mutta eniten ihastuin trailerin perusteella elokuvan visuaaliseen kauneuteen.

Tuo youtuben tavallinen traileri ei kerro läheskään kaikkea sitä mitä leffassa on saatu aikaan 3D:n ansiosta. Tuijotin vain lumoutuneena sen maailman ja efektien kauneutta (Irvikissa oikeasti tulee leijailemaan ihan kiinni katsojan naamaan!) ja tuli sellainen olo että tuo olisi hieno nähdä ja nimenomaan kolmedeenä. Tässä vaiheessa kun 3D-kikkailuun ei ole vielä tottunut eikä kyllästynyt niin se kyllä uppoaa ainakin minuun. Kaunis.
Fly me to the moon.
Let me sing among those stars.

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tim burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #7 : Joulukuu 21, 2009, 00:56:22 »
Kyllä tuo täytyy 3-D:nä päästä teatterissa kokemaan, ehdottomasti. Traileri tuli nähtyä taas viikonloppuna useampaan otteeseen leffateatterissa miittaillessa, ja vaikuttaa erittäin lupaavalta. Olisin odottanut kyllä hivenen synkempää, mutta luotan siinä määrin Tim Burtoniin, ettei sieltä todellakaan mitään huonoa ole luvassa! :)

Johnny Depp toimii Burtonin leffoissa - minusta on hienoa, että hän kierrättää tuota tiettyä kaartia leffasta toiseen, kun nämä kerran toimivat hyvin rooleissaan. Ei tunnu siltä, että väen väkisin on tungettava samaa porukkaa leffoihin.

Liisa Ihmemaassa ei ole minulle juuri sen enempää tuttu satu kuin mikään muukaan näistä klassikkosaduista, mutta piirrosversion olen kyllä nähnyt. Ei ihan hirveästi innostanut, mutta Burton tekijänä lupaa selvästikin erinomaista leffaa.

“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Kathleen

 • Omituinen höpöttäjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ALITUINEN VALPPAUS!!!
  • Ystäväkirjani :D
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tim burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #8 : Joulukuu 22, 2009, 19:57:50 »
Odotan innolla koska Tim Burtonin leffat on hyviä, varsinkin jos niissä on Johnny Depp Hulluna Hatuntekijänä ja Alan Rickman kaalimatona xD
Juonikin vaikuttaa ihan kohtuu mielenkiintoiselta, varmasti katsomisen arvoinen elokuva.
-What are you doing, my darling? -Nothing. I'm just smashing potatos. Ei oo järkee päässä, enkä kyllä järjestä välitäkkään.
Isabella -> Kathleen

Poissa Aiëdaíl

 • Näätärikkaus
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tim burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #9 : Joulukuu 27, 2009, 21:23:49 »
Tuostahan on muuten julkaistu toinenkin traileri, jossa nähdään enemmän Red Queenia ja Mad Hatteria. Nuo aksentit tekevät minut hulluksi! ♥~

Odotukset ovat ainakin minulla katossa. Jo ohjaaja riittäisi pakottamaan minut elokuvateattereihin - Tim Burton on nero! Rakastan Lewis Carrolin kirjoja, ja minusta niiden maailma voidaan helposti "burtonisoida". 3D-maisemat ovat aina upeita, ja tässä tapauksessa juonikin on varmaan kohdallaan. Uskoisin elokuvan miljöön olevan jotain Burtonin synkän sadun ja Jalin ja Suklaatehtaan karkkivärien väliltä. Ja ne näyttelijävalinnat: Helena Bonham Carteria ei voi koskaan olla liikaa (♥♥♥), joskin tuo paisutettu pää säikäytti minut noissa ensin julkaistuissa kuvissa. Idea tosin on loistava, ja siihenkin tottui äkkiä. Puhumattakaan Alan Rickmanista pössyttelevänä kaalimatona :D Johnny Depp on parhaimmillaan enemmän tai vähemmän sekopäisien, sadunomaisten hahmojen rooleissa, eli Hullun Hatuntekijän osa on varmasti mennyt oikeaan osoitteeseen. Ensi-iltaa odotellessa!

Harmittaa, kun Suomessa tuo tulee teattereihin vasta 12.3., kun virallinen ensi-ilta on jo 5. päivä. Toivottavasti säästyn spoilereilta...
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 27, 2009, 21:41:16 kirjoittanut Aiëdaíl »

Poissa Minsvo

 • shakes all over like a jellyfish
 • Vuotislainen
  • dA
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tim burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #10 : Joulukuu 29, 2009, 01:30:14 »
(Burton kirjoitetaan isolla)

Ooo minä odotan tätä innolla. Mietin että uskallanko mennä katsomaan 3D:nä. Voisihan se olla hauskaa, mutta myöskin pelottavaa... Olen katsellut ihastellen trailereita ja muuta, ja täytyy sanoa että puvustus ja muut ovat erittäin onnistuneita. Mad Hatter on vähän pelottava.

Puhumattakaan Alan Rickmanista pössyttelevänä kaalimatona
Sanopa muuta!

Poissa jerusa

 • bibliofiili
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #11 : Joulukuu 31, 2009, 10:24:21 »
Tämä leffa on pakko nähdä! (3D:nä tietysti) Näin ensimmäisen trailerin kolmiulotteisena kun kävin katsomassa Avatarin, ja hurmaannuin täysin! Katsoin äsken tämän uusimmankin trailerin, ja pidin siitä jopa vielä enemmän. Elokuva näyttää olevan sopivan synkkäkin, ei niin viaton ja satumainen kuin ensin luulin. Sokerina pohjalla tässä ovat samassa elokuvassa kaikki lempinäyttelijäni! :D

En muuten tiennyt että Alan Rickman näyttelee kaalimatoa.. xD
Mielikuvitus on tärkeämpää kuin tieto.

Poissa Kathleen

 • Omituinen höpöttäjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ALITUINEN VALPPAUS!!!
  • Ystäväkirjani :D
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #12 : Tammikuu 01, 2010, 15:58:15 »
En muuten tiennyt että Alan Rickman näyttelee kaalimatoa.. xD

Heti kun mä sain tietää niin nauroin älyttömästi ja erittäin sekavassa mielentilassa ja päätin että tämä elokuva katsotaan!!!
-What are you doing, my darling? -Nothing. I'm just smashing potatos. Ei oo järkee päässä, enkä kyllä järjestä välitäkkään.
Isabella -> Kathleen

Poissa Minsvo

 • shakes all over like a jellyfish
 • Vuotislainen
  • dA
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #13 : Tammikuu 01, 2010, 16:15:15 »
Tulin miettineeksi tätä Kaalimato Rickmania. Minä en ole nähnyt siitä kuvia, ja mietin että onko se tehty niin, että kaalimadolla on Rickmanin naama, vai onko se tehty kokonaan tietokoneella, ja Rickman vain ääninäyttelee? (Itse toivon ehdottomasti ensimmäiseksi mainittua!!)

//No voi HÖH ! :-D
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 01, 2010, 16:32:58 kirjoittanut Minsvo »

Poissa Kathleen

 • Omituinen höpöttäjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ALITUINEN VALPPAUS!!!
  • Ystäväkirjani :D
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #14 : Tammikuu 01, 2010, 16:17:54 »
Tulin miettineeksi tätä Kaalimato Rickmania. Minä en ole nähnyt siitä kuvia, ja mietin että onko se tehty niin, että kaalimadolla on Rickmanin naama, vai onko se tehty kokonaan tietokoneella, ja Rickman vain ääninäyttelee? (Itse toivon ehdottomasti ensimmäiseksi mainittua!!)

http://screenrant.com/wp-content/uploads/Alice-in-Wonderland-Magazine-Scan.jpg Tuossa, sienen päällä näkyy sininen kaalimato. Nähtävästi tehty tietokoneella, ilmeisesti Alan Rickman vain ääninäyttelee?
-What are you doing, my darling? -Nothing. I'm just smashing potatos. Ei oo järkee päässä, enkä kyllä järjestä välitäkkään.
Isabella -> Kathleen

Poissa jerusa

 • bibliofiili
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #15 : Tammikuu 01, 2010, 16:30:05 »
Voi ei! Olisi ollut hirveän hauskaa jos madolla olisi ollut Rickmain naama! Vaikka onhan hänen äänensäkin madon suusta kuultuna varmaan ihan yhtä huvittava.. ^^
Mielikuvitus on tärkeämpää kuin tieto.

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #16 : Tammikuu 01, 2010, 19:32:29 »
Hauskaa tosiaankin... :) Kiinnostuneena sain viime kesänä käteeni lehden josta lueskelin esittelyä naama peruslukemilla, kunnes luin että "elokuvassa nähdään myös 'Harry Pottereista' tuttu Alan Rickman tuhatjalkaisena" Ajattelin, että on kyllä pakko nähdä se elokuva, jos Alan on sininen tuhatjalkainen joka puhuu kuin Kalkaros! Varmaan todella upeaa 3D:nä, etenkin jos 'tuhatjalkainen' vielä luikertelee melkein naamaan kiinni... Hui. xD
Tuolla Wikipedia-sivullahan lukee, että Rickmanin kasvot suunniteltiin alunperin laitettavaksi madolle, mutta päädyttiin pelkkään ääneen. Miksiköhän he niin päättivät? Toisaalta, kyllä se voisi vähän nololta ainakin hänestä itsestään tuntua, jos on näytellyt toinen toistaan hienommissa rooleissa ja sitten hänen kasvonsa pällistelisivät ylikasvaneen tuhatjalkaisen päässä...

Kaikin puolin mielenkiintoiselta vaikuttava leffa, nuo Burton-elokuvat ovat aina hyvällä tavalla hulluja.

-Bloody Princess
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 01, 2010, 19:38:45 kirjoittanut Bloody Princess »

Scrooge

 • Ankeuttaja
Vs: Tim burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #17 : Tammikuu 01, 2010, 21:16:30 »
Tuostahan on muuten julkaistu toinenkin traileri, jossa nähdään enemmän Red Queenia ja Mad Hatteria. Nuo aksentit tekevät minut hulluksi! ♥~

Harmittaa, kun Suomessa tuo tulee teattereihin vasta 12.3., kun virallinen ensi-ilta on jo 5. päivä. Toivottavasti säästyn spoilereilta...

Niinpä! Siinä piirretyssä Hullua Hatuntekijää tuskin näkyi.

Omasta mielestäni tämä tulee Suomeen suhteellisen aikaisin, sillä tuosta maailman ensi-illasta on vain viikko Suomen ensi-iltaan. Esim. Public Enemiesin ensi-ilta oli n. kuukauden kuluttua Suomessa maailman ensi-illasta.
Enkä tiedä kuinka hyvin Finnkinonkaan tiedot pitävät paikkaansa, sillä ne voivat vielä muuttua. Tästäkin esimerkkinä on The Imaginarium of Dr. Parnassus, jonka Suomen ensi-illaksi piti tulla 18. 12. mutta sitä siirrettiinkin viikolla.
Ikinä ei siis tiedä mitä Finnkino aikoo tehdä.

Tuskin maltan odottaa Alan Rickmanin näkemistä, tai pikemminkin kuulemista XD Sellainen piippua poltteleva sininen mato...

Poissa Odoshi

 • Merikallio
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #18 : Helmikuu 18, 2010, 13:14:21 »
Ah olen odottanut jo pitkään innolla tuota elokuvaa! Rakastan Tim Burtonin elokuvia, hän tekee kaikesta niin...sanoinkuvailtuna erikoisen, uskomattoman ja täydellisen. Hän luo elokuvia, joissa mielikuvitus on päässyt valloilleen ja hahmokaarti on yleensä loistava!

Tämä elokuva erityisesti innostaa minua, onhan Burtonin tullut ennenkin monenlaisia loistavia elokuvia kuten Nightmare before Christmas, Saksikäsi Edwart, Corpse Pride...jne. mutta tämä on taas jotain uutta, jossa menemme kohti todella taian omaista maailmaa..laaja henkilö valikoima, loistavat näyttelijät (suosikkini). En osaa kuvailla tätä, mutta odotan! Ja myös itse Helena Bonham Carter (Belletrixin näyttelijä, tässä elokuvassa Hertta Kuningatar, Tim Burtonin vaimo) on sanonut, että Alice in the Wonderland on varmaan paras Timin elokuva tähän mennessä!

Näyttelijöistä vielä sen verran. Alicen näyttelijä näyttää Alicelle, mutta näyttelijää en oikeastaan muuta tiedä, joten en osaa odottaa mitään erityistä ainakaan vielä, vaikka ovathan pääroolin näyttelijästä kovat odotukset..mutta sitten AH Helene Bonham Carter ja Johnny Depp, loistava näyttelijäkaksikko ja onhan heidät nähny ennenkin samoissa elokuvissa. Depp on taas yhtä mielipuolisessa roolissa kuin aina (Depp on nero) ja Helena loistaa kuningattarena! Helena on suosikkinäyttelijänä ja hän vaikuttaa loistavalle tuohon rooliinsa! Uskomatonta.
Emmekä tietenkään unohda Alan Rickmania (kuulin vasta nyt, että hän on siinä) ! Tätä pitää odottaa haha! :'D

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #19 : Helmikuu 28, 2010, 19:13:00 »
Siihenhän onkin ainakin Wikipedian mukaan tulossa kolme Pottereista tuttua näyttelijää; Alan Rickmanin ja Helena Bonham Carterin lisäksi Wikipedia ilmoittaa rooliin Timothy Spallin (Matohäntä) joka tulee esittämään hahmoa nimeltä Bloodhound. (Verikoira vai miten se kirjoissa suomennetaan?)

Englannin Wikipedia:
"Burton and Bonham Carter's children will have cameos in the film."
Eli tarkoittaako se että heidän lapsillaan on osat elokuvassa, en ollut varma tuosta 'cameos' -sanasta, sanakirja sanoo cameo-kamee mutta en ollut varma mitä se tarkoittaa... :'D
Saman lähteen mukaan elokuvasta on tulossa myös videopeli samalla viikolla jolloin elokuva ilmestyy. (Wii'lle, Nintendo DS:lle ja Windows PC:lle)

Eihän tämän elokuvan ilmestymiseen enää kauaa olekaan. Perjantaina maailman ensi-ilta ja suomessakin parin viikon päästä. ^^ En malta odottaa... Traileri ja hyvät näyttelijävalinnat nostavat odotuksia, ja 3D-versiona näkeminenkin kiinnostaa. ^^

-Bloody Princess
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 28, 2010, 19:42:57 kirjoittanut Bloody Princess »

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #20 : Helmikuu 28, 2010, 20:12:41 »
Englannin Wikipedia:
"Burton and Bonham Carter's children will have cameos in the film."
Eli tarkoittaako se että heidän lapsillaan on osat elokuvassa, en ollut varma tuosta 'cameos' -sanasta, sanakirja sanoo cameo-kamee mutta en ollut varma mitä se tarkoittaa... :'D
Lapsilla on siis pienet, nimettömät roolit elokuvassa, näin olen käsittänyt.
Myöskin Spall on tosiaan mukana - sama Potter -kolmikko kuin Sweeney Toddissa.

Minulla on tarkoituksena varata liput ensi-iltaan. 3-D ei ole kumminkaan ehtinyt vakuuttaa minua, joten luultavasti menen ihan normaaliin näytökseen.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #21 : Maaliskuu 01, 2010, 20:57:40 »
Finnkinon sivujen mukaan lippujen ennakkomyynti alkaa 2.3, eli huomenna. ^^ Elokuvasta on varmasti tulossa sen verran suosittu että lippujen varaaminen voisi olla paikallaan, ettei käy niin että loppuvat kesken.
Samaisilta sivuilta luin arvosteluja tästä elokuvasta, ja yleinen arvosana oli 5 tähteä, vaihteli siinä neljän puolen ja viiden välillä, eli kannattaa odottaa, hyvä siitä tulee aivan varmasti. ^^ *En suinkaan ole innoissani*

-Bloody Princess

Poissa Candily

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #22 : Maaliskuu 11, 2010, 21:26:24 »
Menen lauantaina katsomaan tämän elokuvan 3D -nä, haluan katsokaas tietää, että millainen se 3D sitten on, ja onko enää muita elokuvia järkeä katsoa 3D:nä. :D Liputkin varasin jo :]

Tämä elokuva vaikuttaa erittäin kiintoisalta (ainakin trailerin puolesta) ja en malta kyllä odottaa Kaalimadon näkemistä... tai siis kuulemista :'] Voin vain kuvitella.

No niin, näin tämän elokuvan kyllä jo viikko sitten, mutta unohdin tulla tähän aiheeseen kommentoimaan! Nyt onneksi muistin. :D Eli...
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Mutta, en jaksa enää toistella muiden kommentointia, kun en keksi enää mitään omaa. :o
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 31, 2010, 20:46:49 kirjoittanut Candily »
Paradise comes at a price
That I am not prepared to pay
What were we built for?
Will someone tell me please

Eunhyuk

 • Ankeuttaja
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #23 : Maaliskuu 11, 2010, 21:58:48 »
Me siskon kanssa suunnittelimme menevämme katsomaan tuon huomenna,pitäisi vain suostutella hänet tekemään päätös =D
Tim Burtonin leffat ovat aina olleet mahtavia, enkä epäile tätäkään. Plussaa tuo Depp ;)

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #24 : Maaliskuu 12, 2010, 22:30:29 »
Kävin katsomassa tuon tänään. ^^ Loistava leffa.
Näyttelijät hoitivat roolinsa todella hyvin, ja hyvä niin, sitähän minä tässä lempinäyttelijöiltäni odotinkin. Kolmiulotteisuus toimi kyllä ihan hyvin, mutta mitään maailmaa mullistavia yllätyksiä se ei tuonut. Tosin, en osannut odottaa mitään, ennen en ole 3D-leffoja katsonut, joten en kokenut myöskään pettymyksiä.
Ja Alan Rickmania kannatti odottaa. >D Itse arvostelisin, että neljän ja puolen tähden arvoinen leffa, ainakin neljän. :> //Ja nyt iski tarve puhua lisää:

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

-Bloody Princess
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 26, 2010, 20:31:31 kirjoittanut Bloody Princess »