Kirjoittaja Aihe: Paikkasi huispausjoukkueessa?  (Luettu 41402 kertaa)

0 vuotislaista ja 2 Ankeuttajaa kyttää tätä aihetta.

jaina

 • Ankeuttaja
Paikkasi huispausjoukkueessa?
« : Heinäkuu 22, 2008, 23:08:44 »
Niin. Tiedättehän; on tupia, ja niillä huispausjoukkueet. Siispä kysynkin: Olisisiko sinun paikkasi jahtaaja tai lyöjä, vai seisoisitko kenties yleisössä katsomassa peliä?

Eli siis kerro hyvin perusteluin paikkasi huispausjoukkueessa (etsijä, lyöjä, pitäjä, jahtaaja tai sitten se ettet olisi joukkueessa). Miksi juuri se? Jos sitä ei olisi niin mikä sitten olisit? Mitä paikkaa haluaisit pelata? (HUOM! tässähän siis kysytään, että mikä sinulle sopisi, ei miksikä haluaisit) Mikä paikka ei ehdottomasti sopisi sinulle? Miksi ei?

Laittakaa lukkoon jos tälläinen on jo, mielestäni ei ollut.

Oma paikkani olisi varmaankin... Hmm, tämä on hieman vaikeaa. Se olisi varmaankin etsijä, sillä näen hyvin pienet asiat, olen nopea ja en pelkää korkeita paikkoja. Ja haluaisinkin pelata etsijänä. Ja jos etsijän paikkaa ei olisi, olisin varmaankin jahtaaja, sehän on sitä kun yrittää heittää kaatoa salkojen lävitse. Ja se olisi varmaankin ihan kivaakin.
Ehdottomasti minulle ei sopisi tuo yleisössä oleminen, sillä rakastan menoa ja meininkiä, ja haluan olla mukana! Lisäksi olisi ihana päästä lentämään! Enkä todellakaan pelkää korkeita paikkoja, mitä korkealla, sen kivempi. Tosin, lentämisessä voisi tulla vilu...

//Huhutar siivosi
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 23, 2009, 13:43:08 kirjoittanut Huhutar »

Poissa Nadia

 • mastermind
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #1 : Heinäkuu 23, 2008, 11:13:08 »
http://hpfanit.vuotis.net/puuhaa/huispauspaikka.php
Kuulemma menestyisin hyvin jahtaajana. Totta puhuakseni, en haluaisi lainkaan pelata. Jotenkin luudilla lenteleminen, ja mustien palluroiden väisteleminen ei ole oikein minun touhuani, varsinkin kun pallot yrittävät tuupata sinut luudalta. Pelkäisin koko ajan, että joku ryhmy tuuppaisi minut alas luudaltani, tai muuten vaan mojauttaisi suoraan päin naamaa. Ei oikein houkuta pudota luudalta. :) Etsijä olisikin sitten toiseksi minulle sopiva, olen aika tarkkasilmäinen, ja muutenkin Harryn kannalta kuvattuna etsijän puuhat ovat mielenkiintoisia. Jahtaajana, miksi tuo testikin minua nimitti, töpeksisin kunnolla. Pudottelisin pallon aina kun se minulla on jne. Pitäjänä olisin vielä huonompi, sillä miten voin pitää luudasta kouristuksenomaisesti kiinni, ja samalla ottaa pallo kiinni? Lyöjä olisikin sitten kolmanneksi sopivin, tykkään hutkia mailojen kanssa, aina ei kyllä tiedä osunko kohteeseen, vai vastapelaajan naamaan, mutta ei sillä niin väliä... :D
so throw your diamonds in the sky
we'll stay gold forever

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #2 : Heinäkuu 23, 2008, 12:43:04 »
Itse haluaisin pelata jahtaajana, mutta testin mukaan minun kuuluisi pysyä kokonaan poissa kentältä, kenties minä olen liian riehuvaa sorttia :D No, lyöjänä minä en kauaa menestyisi ja etsijän hommaan olen aivan liian hidas joten kai se jahtaaja olisi jos olisi pakko huispata! Minä en kuitenkaan mielelläni edes pelaisi, kun en tykkäisi koko ajan jotain palloja jahdata ja en edes oikein pidä uhreilusta, mutta nojaa :"D
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Poissa Niënor

 • Murheenkryynihkö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #3 : Heinäkuu 23, 2008, 13:08:15 »
Testin mukaan olisin etsijä ja haluaisinkin olla etsijä.

Ainakaa pitäjänä en haluis olla, kun oon huono maalissa kaikis peleissä. :D
Sit lyöjänä ei huvittais olla ees enkä oo kauheen hyvä tähtäämään, jahtaajana ois ihan ok olla, mut etsijä ois viel parempi ku voi vaan iha itekseen, muista välittämättä etsiä sieppiä. Ja omasta mielestäni miulla on aika hyvä näkö, et löytäisinki siepin.

- Merri.
- What?
- I'm hungry.

Poissa Indigo

 • Zera
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Nidsi nuikuu <3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #4 : Heinäkuu 23, 2008, 17:13:13 »
Testin olen muutamaan kertaan tehnyt ja sen mukaan olen joko etsijä tai lyöjä. Sinänä ihan hyvä valinta, koska etsijänä olen mielelläni yksikseni ja tarkkasilmäinen kun taas lyöjänä olen melko vahva (tytöksi) ja haluan toimia muiden hyödyksi. :) Mutta katsomoon minua ei saisi sitten millään. :)
Hän pelaa aikaa miettiäkseen tekosyitä. Oikeuttaakseen kipua sisällään.
Luulen että hän tietää hymyistä, ja katseista. Että kaikilla on teoria paremmasta.

Poissa morvanvarjo

 • o_O
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #5 : Heinäkuu 23, 2008, 17:28:48 »
"Sinun olisi yhteisen hyvän tähden parempi pysytellä huispauskentistä kaukana, ettet saa tuhoa aikaan."

 Tämä kertoo erittäin paljon. En kyllä olisi edes halunnutkaan pelata missään... Suurin syy varmaan olisi se, että tuskin pysyisin luudan selässä puolta sekuntia kauempaa vaikka minut sitten sidottaisiin siihen turvaköydellä. Ja jos onnistuisinkin pysyttelemään ilmassa yli puoli sekuntia, saisin varmaan kamalan korkeanpaikankammo-kohtauksen ja putoaisin joka tapauksessa. Ehkä siltikin suostuisin kokeilemaan luudalla lentoa, mutta ilman lenteleviä palloja ja actionia ympärillä.
 Siispä minun paikkani on ehdottomasti katsomo, mistä on kaikkein paras ja turvallisin katsella peliä.
When Remus Lupin rules the world all problems will be solved with chocolate.

Poissa Chrystal

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #6 : Heinäkuu 23, 2008, 18:02:14 »
Haluaisin ehdottomasti olla jahtaaja, mutta testin mukaan olisin pitäjä. Uskon kuitenkin että siitä huolimatta olisin jahtaajana parempi, koripalloa pelatessani olin hyvä hyökkääjä jne. Myös olen saanut etsijä-tuloksen, mutta etsijä en haluaisi ikimaailmassa olla, olisi liian tylsää etsiä sieppiä. Luultavasti en saisi sitä kiinni ja myöskään en löytäisi mokomaa mötykkää. Lyöjänä olisin melkoisen huono, sillä en välttämättä edes osuisi ryhmyyn. Lisäksi törkkäisin varmasti oman joukkueen pelaajat pois luudanvarrelta-aika ikävää. Pitäjänä voisin kuitenkin olla, paitsi jos pitää katsoa aurinkoa kohti!!
"Ron kuule, sinä tiedät vallan mainiosti, että Harryn ja minut kasvattivat jästit!" Hermione sanoi. "Me ei kuultu lapsina tuollaisia satuja, me kuultiin Lumikki ja seitsemän kääpiötä ja Tuhkimo-"
"Mikä se on, joku sairausko?"
-Harry Potter ja Kuoleman varjelukset

Poissa Helena T

 • Keijukaismuori
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: AccioQuill137
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #7 : Heinäkuu 23, 2008, 18:16:28 »
Testin mukaan olisin etsijä. Ja luulenpa sen paikan sopivan minulle aika hyvin: yksinäistä touhua joukkueen eteen.  Keskittymiskykyni on kohtalaisen hyvä ja erotan pieniä yksityiskohtia. Päätöksenteossakin olen nopea. Silmälasit ovat jonkinmoinen haaste, mutta eivät ne Harrya haitanneet, joten tokkopa niistä olisi minunkaan tapauksessa haittaa. Itseasiassa, jos en olisi etsijä, olisin joku joukkueen taustahenkilöistä tai sitten tuomari. Muut paikat eivät oikein kiinnosta ja sovi "luonteelleni".
Tottakai viihtyisin myös katsomossa nauttimassa ja arvioimassa muiden joukkueiden yhteenottoja.

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #8 : Heinäkuu 23, 2008, 18:31:40 »
Testin mielestä olisin lyöjä, mutta omasta mielestäni en olisi tarpeeksi vahva siihen hommaan. Minulla on tarkat silmät, mutta ruumiinrakenteeltani en etsijäksi sopisi, enkä haluaisikaan :D Jahtaaja olisi kiva paikka, mutta heittokättä minulla ei ole. Pitäjäksi en suostuisi, sillä en ole futiksessa hyvä maalivahti, ja huispauksessa renkaita olisi kolme, joten. Lyöjäksi taitaisin silti sopia, sillä en katsomossakaan halua istua :D
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Poissa Celestial

 • killing loneliness
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • love is right now
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #9 : Heinäkuu 23, 2008, 19:11:53 »
Minulla on tosi tarkat silmät, niinhän ne kaikki sanoo. En tiedä sopisinko ruumiinrakenteeltani etsijäksi, mutta se olisi ainakin paras vaihtoehto. <3 Sopisin ehkä lyöjäksi, koska mailalla on kivaa huitoa, mutta minä en varmaan kestäisi sitä paikallaan kököttämistä ja huitomista, koska minä tarvitsen vauhtia! En minä pitäjäksi sopisi, koska säikähtäisin varmaan aina niitä palloja, jotka lentävät minua päin. Ja minä tahtoisin pitää luudasta kiinni. Lisäksi renkaita on kolme. Jahtaajasta en tiedä... En minä jaksaisi lentää joidenkin pallojen perään ja heitellä niitä toisille, ja minä varmaan pudottaisin pallot, koska en voisi taaskaan pitää luudasta kunnolla kiinni. Ja putoaisin luultavasti luudalta, jos heittäisin pallon... Enhän minä osaa heittää mitään kauas! Sopisin kyllä parhaiten etsijäksi, koska minulla on tarkat silmät ja siihen tarvitaan vauhtia (lentäisin varmaan liiankin kovaa). Pidän esineiden kiinniottamisesta ja nappaamisesta, joten nätti pieni sieppi olisi ihanaa pyydystää. :D Etsijänä olisi ihanaa, eikä minua saisi millään katsomoon toljottamaan kun muut pelaavat! Haluaisin itsekin mukaan! Olisi kyllä kivempaa lentää muuten vaan luudalla, mutta siepin jahtaaminen olisi kivaa... :D
Friendship doesn't see through the eyes,
it sees through the heart.

Hockenheim

 • Ankeuttaja
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #10 : Heinäkuu 23, 2008, 21:48:10 »
Olen tehnyt testin muutamaan kertaan, ja tulos on aina ollut sama: etsijä. Mielestäni se sopiikin minulle, yksinäistä touhua ja kuitenkin aika ratkaisevaa, jos saat siepin ei ainakaan sinusta jää joukkueen mahdollinen häviö riippumaan. Keskittymiskykyni on hyvä ja erotan yksityiskohtia, ruumiinrakenteeltani olen pieni, joten sekin sopii loistavasti. Missään nimessä minua ei saisi raahattua jahtaajan pelipaikalle, koska koen heidän osallistuvan liikaa, eikä pitäjään, koska se on liian vastuullinen. Lyöjänä voisin olla päteväkin, vaikken tosin ole ruumiinrakenteeltani mitään sinne päinkään. Millään minua ei katsomoon saisi raahattua katsojan tontille, koska osallistuisin huomattavasti mielummin.

miaa

 • Ankeuttaja
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #11 : Heinäkuu 23, 2008, 22:18:41 »
Olen tehnyt testin pari kertaa, ja olen ollut aina etsijä... huokaus... Itse haluaisin pelata lyöjänä! Rakastan pallojen hutkimista mailalla (harrastan pesäpalloa). Olisi kiva saada kierrellä ja mätkiä ryhmyjä toisia ihmisiä päin (muahahah). Olen muutenkin hyvä ns. kaateleemaan ihmisiä, joten miksi en pystyisi tiputtelemaan heitä myös luudilta :D. Katsomoon en missään nimessä haluaisi jäädä katselemaan!!!!

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #12 : Heinäkuu 23, 2008, 23:21:39 »
Olen tehnyt testin useaan otteeseen ja aina olen saanut eri vastauksen, joten niiden perusteella vastaus on, että voisin pelata mitä paikkaa vain. Olen kuitenkin aika varma, että tempperamenttini olisi omiaan lyöjän osassa. Olisin omassa elementissäni, kun saisin mätkiä ryhmyjä 'vihollisteni' päälle niillä kivoilla mailoilla. Pakko siis vastata Lyöjä . Se olisi minun paikkani pelissä, sillä puolustaa en todellakaan osasisi, hyvä jos edes näkisin sitä sieppiä silloin kun se on paikallaan ja jahtaajan paikka ei sopisi minulle, koska en saisi sitä palloa varmana niistä rei'istä läpi.
Joten, lyöjäpä lyöjä.

-Z
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Poissa moottorisaha

 • Voldemortisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • be loud, let your colors show.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #13 : Elokuu 02, 2008, 16:48:42 »
Jahtaajan tai pitäjän paikka olisi meikäläistä varten. Testin mukaan olen pitäjä, mutta itseä miellyttäisi enemmän jahtaajan paikan pelaaminen. Olen määrätietoinen, itsepäinen ja hieman aggressiivinen, lentäisin tieni läpi kaikista mahdollisista blockeista 8)

Etsijä en voisi mitenkään päin olla, sillä en koskaan bongaisi sitä sieppiä. Jos sitten sattuisin huomaamaan sen, kadottaisin sillä samalla silmänräpäyksellä.
   Lyöjänäkään en mahtaisi menestyä, sillä minulla on hieman huono sihti.
When you say it's dead and gone, yes, I know you're wrong

Poissa Hirmu

 • Kirjekyyhky
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Teepannu on muuttunut mäyräksi!
 • Pottermore: FlightLumos2
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #14 : Elokuu 03, 2008, 03:41:32 »
Hassua, että vaikka huispauksessa on mielenkiintoisen monta eri pelipaikkaa, jolloin kuvittelisi kaikille löytyvän jonkin mieleisen, en minä varmaan sopisi huispauskentälle ollenkaan. :P Testinkin mukaan minun kannattaisi pysyä kentältä poissa, enkä suoraan sanoen ihmettele yhtään. Korkeintaan voisin mennä sinne katsomoon kuuluttamaan tilannetta. :'D

Mutta mitä paikkaa haluaisin pelata - se olisi varmaankin etsijä, ja siihen omasta mielestäni sopisin parhaiten, jos jokin paikka joukkueessa olisi pakko valita. En ole nopea, mutta olen pieni, ja sehän on tunnetusti etsijöille eduksi. Viihdyn yksikseni ja puuhailen mieluummin jotain omaa kuin teen tiimityötä. Tosin en tiedä, uskaltaisinko tätäkään paikkaa lähteä pelaamaan, kun ilmeisesti ryhmyt sun muut usutetaan mieluiten etsijöiden kimppuun (olikohan se Huispaus kautta aikojen, josta muistan moista lukeneeni). x) Muita paikkoja pelatessani saattaisin kuitenkin olla vielä surkeampi; jahtaajana en ikinä osuisi maaliin, lyöjäksi tuskin olisin riittävän vahva ja pitäjänä lentäisin vain kaatoa pakoon. :'P

Eli katsomoon ensisijaisesti, mutta etsijän homma ei olisi hullumpi. (Tuli vain mieleen, malttaisinko pysyä maan pinnalla, jos joskus tulisi oikea tilaisuus hypätä luudan selkään. :'D)

Poissa Töme

 • jäätynyt nolla sateessa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Taught to love, born to live and let go
 • Pottermore: CharmBlade23297
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #15 : Elokuu 08, 2008, 13:10:28 »
Täällä on tällainen testi (http://hpfanit.vuotis.net/puuhaa/huispauspaikka.php)
jonka mukaan olen pitäjä. Aika outoa sillä en ole mikään liimanäppi olut koskaan.

Mutta luotan testiiin, Jos olisi esim. Rapakon Palloseura olisin pitäjä.
How can you "just be yourself" when you don`t know who you are?
Stop saying "I know how you feel"
How could anyone know how another feels?

Ginerva

 • Ankeuttaja
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #16 : Elokuu 08, 2008, 17:02:45 »
Itse haluaisin olla etsijä :)
Minulla on hyvä näkö, ja näkisin siis siepin aika hyvin. Ja rakastan vaativia ja ehkä jopa vaarallisia tehtäviä :D
Ja lisäksi olen hyvä ottamaan koppeja, joten saisin siepin hyvin kiinni ;)

Poissa Blizzard

 • Untitled
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #17 : Elokuu 11, 2008, 17:46:22 »
 Minä haluaisin olla jahtaaja, ja HP-fanien testinkin mukaan sinne sopisin. Jahtaajana saisin hurjastella luudan kanssa, mutta toisaalta minun vastuullani ei olisi kerralla koko pelin lopputulos, kuten etsijällä. Yksi epäonnistunut kori ei merkitsisi niin paljon kuin siepin menetys. Jahtaajana saisin heitellä ja kopitella kaatoa, ja olen heittelyssä ja kopittelussa ihan hyvä.
Etsijällä on tietenkin se tietty itsenäisyys, mutta pidän tiimipuuhailusta melkein ihan yhtä paljon. Hyvin onnistuva ryhmätyö on minusta yksi parhaita kokemuksia liikuntatunnilla, joten tiiviiseen kolmen hengen jahtaajaporukkaan olisi kiva kuulua.
 
"Falling is just like flying... except there's a more permanent destination"

Ylénja

 • Ankeuttaja
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #18 : Elokuu 25, 2008, 20:14:01 »
Testien mukaan minun ei kannattaisi pelata ollenkaan ja sitä mieltä olen itsekin.

En varmasti pärjäisi pitäjänä. Lajista riippumatta olen huono maalivahti. ;p Lyöjäksi olisi turha edes yrittää, mailan käyttö on niin vaikeaa. Etsijänä en kestäisi paineita, kun 150 pistettä riippuisi minusta. Muuten se olisi kiva paikka pelata. Ei tarvitsisi koko pelin ajan olla kovassa vauhdissa (tulee väsy), ja siepin jahtaaminen voisi olla hauskaa. :) Entäs jahtaajana... Se olisi kiva. Saisi heitellä isoa, punasta palloa ja heitellä maaleja. :) Olisi hauskaa, mutta kauhean hyvä en olisi.
Eli siis jahtaajana varmaan haluaisin pelata, mutta ehkä pysyisin kuitenkin ihan katsomossa. :)

zew

 • Ankeuttaja
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #19 : Elokuu 25, 2008, 23:29:42 »
Haluaisin ehdottomasti olla lyöjä! Minusta olisi vain niin ihanaa mäiskiä ryhmyjä vastapelaajia kohti ja katsoa kun heitä sattuu. En nyt oikeen keksi mitään parempaa perustelua sille. Pitäjä en ainakaan haluaisi olla koska hänellä on aivan liian kovat paineet.

aijju

 • Ankeuttaja
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #20 : Syyskuu 06, 2008, 20:49:57 »
Mä taas haluaisin olla jahtaaja : D Voisi tosiaan syötellä muille, tehdä kaikenlaisia temppuja muiden yli, kun niitä oppisi, ja hurjastella muutenkin : D Ja olen aika hyvä tähtäämisessä (esim. maaliin), niin kai se kaadon heittäminen maaliin onnistuisi : D

Sirusho

 • Ankeuttaja
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #21 : Syyskuu 07, 2008, 23:10:18 »
Itse olisin HP-fanien testin mukaan pitäjä.

Ilman testiä olisin varmaankin sanonut ihan saman vastauksen. Pitäjänä saisi seurata peliä sivusta ja niin pysyisi kokoajan kärryillä mitä tapahtuu. Samalla saisin kehittää tarkkaavaisuuttani estellessä kaatoja päätymästä renkuloista sisään.

Poissa Severina

 • Pirunmarja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #22 : Syyskuu 09, 2008, 15:40:05 »
Testin mukaan olisin jahtaaja ja olen sitä mieltä että testi on oikeassa. Olen pitkälti joukkuepelaaja, minulla on neljänvuoden kokemus joukkuepelistä ja jahtaajana olisi enemmän toimintaa. En voisi kuvitella olevani ainakaan etsijä, sillä vaikka viihdynkin itsekseni aina silloin tällöin niin se siepin nappaaminen aiheuttaisi liikaa paineita tähän pääkoppaan. Yksikin virhe voi olla joukkuelle kohtalokas koko joukkueelle. Jahtaajan virheet eivät ole yhtä paha ^^

Poissa Mab

 • Vuotislainen
 • Meidän Korkeutemme
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #23 : Syyskuu 09, 2008, 17:46:27 »
Mä tein tuon testin myös (jätin tosin toivepaikan tyhjäksi) ja lopputuloksena oli suositus pysytellä kaukana huispauskentästä yhteisen hyvän nimissä :)

Katsomon puolelle jääminen ei olekaan mitenkään huono idea. Huispaus olisi epäilyttävää jo sikälikin, että mä kärsin jonkinasteisesta korkean paikan kammosta (ja se tuntuu vain pahenevan). Toisaalta, ehkä sitä luudan selässä olisi jotenkin rauhallisempi. Siinä voisi kuitenkin itse kontrolloida liikkeitään ilmassa, eikä vain tipahtaisi kuin kivi. Nojoo, asiaan. Etsijän paikka ei sopisi mulle. Se olisi liian stressaavaa ja lisäksi siepin perässä kiito vaatisi varmaan liikaa, ja mihinkään Vronskin harhautuksiin ei musta todellakaan olisi. Eikä välttämättä edes siepin tähyilyyn. Myös pitäjänä olo olisi liian vaativaa, mä en halua pelata sellaista paikkaa, missä mä olisin yksin vastuussa. Eli jäljellä ovat lyöjät ja jahtaajat. En oikeastaan tiedä, kumpi olisi mulle parempi (tai kummassa mä olisin parempi). Ehkä jahtaajana olo olisi huonompi vaihtoehto, siinä pitäisi olla kaiken aikaa täysillä mukana ja suurin osa pelaajista on kaadon perässä. Ryhmyt on enemmän sivuosassa, joten niiden käsittely olisi sikäli vähemmän stressaavaa ja leikkimielisempää myös, ja siinä ehtisi ehkä vähän yrittää suunnitella, että minne niitä mäiskisi. Lisäksi ryhmyt on tosiaan aika hauskoja. En kyllä ole varma, että löytyisikö multa tarpeeksi lihasvoimaa kunnolliseen ryhmyilyyn.

Katsomo on siis ykkösvaihtoehto, mutta jos olisi pakko pelata, niin lyöjää sitten.
"Kun hän on kohteliaimmillaan, hän on myös kavalimmillaan, mikä lienee pettämätön sivistyksen merkki." -J.M.Barrie, Peter Pan

Poissa Da Kin

 • Overdrive
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Guns N' Fuckin' Roses!
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Vastaus #24 : Syyskuu 09, 2008, 17:49:43 »
Testin mukaan olen pitäjä ja se osuu aikalailla oikeaan sillä olen pelannut maalivahtina mm: Fudiksessa joku 6 vuotta ja olen aika kylmähermoinen. Olisin ehkä vähän Ronin tyylinen pitäjä jolla joskus menee ihan loistavasti eikä mikään mene läpi ja joskus taas menee ihan päin persettä. Tosin minulla on harvemmin niitä huonoja päiviä enkä hermoile oikeastaan ikinä.

Toinen vaihtoehto olisi jahtaaja sillä olen pelannut 9 vuotta salibandyä ja 6 vuotta fudista ja olen hyvä työskentelemään tiimissä ja nopea kaiken lisäksi..

Haluaisin olla jonpikumpi noista riippuen tietysti muusta joukkueesta :P

Ei lopu täältä polle ei amfetamiini, täältä kukkaloistosta amsterdamin, ojat pullollaan pitkätukkiaan antaa kaikkien kukkien kukkia vaan..