Kirjoittaja Aihe: Mp3-soittimet, myös iPodit  (Luettu 24248 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Giliath

 • Cassiopeian pikkusisko
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Jensen Ackles :D
Mp3-soittimet, myös iPodit
« : Toukokuu 27, 2008, 18:33:38 »
Yritin etsiä topicia tästä aiheesta,mutta sellaista ei ole,tai en vain löytänyt.

Itse omistan Sony NW-A805 walkmanin. Se on todella monimutkainen (lataus ym.) verrattuna entiseen, rikkimenneeseen Samsungiin. En pidä yhtään soittimestani, jouduin päättämään nopeasti, ja nyt kyllä potuttaa ja aika kovasti. Ostan heti, kun saan tarpeeksi rahaa, Zen 4gt...

Eli itse olen miettinyt, miten paljon Mp3-soittimeni ovat vieneet tai pelastaneet elämästäni aikaa. Tässä muutama aihe:

Mp3/4-soittimet.. Mitä odotatte hyvältä Mp3-soittemelta? Tietenkin sen pitää toimia:) Itselleni on pakko olla iso näyttö, johtunee siitä että ensimmäinen soittimessani oli sellainen, ja sitten toista valitsessani oli pakko olla iso näyttö. Valitettavasti nämä iso näyttöiset ovat kokonsa ja ehkäpä painonsakkin puolesta pieninäyttöisiin ja näytöttömiin verrattuna suurempia, mutta nämä ovat kätevämpiä esim. lenkillä.
Kuulokkeet/ääni. Minulla ei ole (kuten toisilla) näihin verrattuna mitään väliä, kunhan ääni kuuluu selkeästi ja samalla lailla kuin CD-soittemelta.

Tila. Paljonko pitää olla gigaa? Mikä muisti on liian vähän? Itselläni pitäisi olla 4Gt mutta nyt on ainoastaan 2Gt. Ei tunnu riittävän yhtään. Tiedän että 2gt on paljon, ja siihen mahtuu satoja biisejä, mutta kun musiikki maku on sekalainen, tila ei riitä.

Aika. Miten paljon kuuntelette päivässä? Itselleni menee noin.3 tuntia ihan kevyesti, eikä ajankulua edes huomaa. Onhan se epäterveellistä, koska muistaakseni luin että kuuntelu vahingoittaa korvakäytäviä ym. Mutta eihän sitä huomaa että aika kuluu!

Matkat. Itse jos lähden matkalle, laukustani löytyy aina Mp3. Yleisesti junissa, busseissa ym. on piristävää kuunnella musiikkia. Nykyisin aika monilla näkyy soittimia olevan matkassa:)

Onko teistä ärsyttäävää, että esim.kouluissa kuunnellaan soittimia välitunneilla? Tietenkin se riippuu tilanteesta, mutta eräät ystäväni harrastavat kuuntelua joka välitunnilla. Siinä on aika vaikea aloittaa keskustelua heidän kanssaan ja sulkee heidät ja muut ulkopuolelle.

Juhlat. Jotkut harrastavat tätä ja se menee jo minusta yli. Ei ole mitään järkeä raahata Mp3:sta häihin, loukkaa paria ja vieraita. Eikä siinä edes auta ajattelu  "en tunne teitä, tulin vain jonkun pakottomana"

Tämä on ensimmäinen aloittamani topic, palautetta kiitos:) Anteeksi jos löydätte näitä kirjoitusvirheitä. Toivottavasti kirjoitatte monipuolisia vastauksia, että tähän ei heti kalahtaisi lukkoa.

Muoks 6.8.2008// Kävin tällä viikolla ostamassa itselleni uuden (vihdoin ja viimein) Zen 4gt. Soitin on aivan loistava, voittaa sata nolla edellisen Sonyn. Suosittelen soitinta kaikille, soittimesta löytää mm. Radion, kuvat, video toiston, muistikortti paikan....  
Muoks 9.10.210 Muutin vähän otsikkoa :)
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 09, 2010, 20:40:31 kirjoittanut Giliath »
*Miettii ja lukee, mutta harvemmin kirjoittaa*

Poissa fascino

 • Merirosvo
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #1 : Toukokuu 27, 2008, 19:54:16 »
Minulla on zen stone plus, jonka sain viime jouluna (2007) lahjaksi :) Se on omasta mielestäni todella hyvä mp3-soitin. Ei oikeastaan muuta vikaa kuin se että laulut vaihtuvat aika hitaasti jos nopeaa haluaa selata, mutta se ei haittaa!

"Perusvaatimukset" minulla ovat: 1. että se toimii ja 2. että siinä on näyttö :D

En oikeastaan huomaa paljonko kuuntelen. Yleensä on helpompi kuunnella vaikka koneen kautta mp3: mosesta. Kai siinä pari tuntia menee?

Matkoilla mp3 eli ämppäri on aina mukana. Ei voi reissata ilman sitä :P

Missä on aarteesi, siellä on sydämesi
RIP Elli 4.8.2008

tutkis

 • Ankeuttaja
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #2 : Toukokuu 27, 2008, 20:21:59 »
Ostin eilen uuden soittimen, iPod nanon, 8GB. Vähän vaikea tässä vaiheessa heittää mitään sen syvällisempää arviota ko. soittimesta, mutta ensifiilikset ovat varsin positiiviset.

Edellinen soittimeni oli Creativen Zen V Plus, joka oli ihan ok. Liian vähän tilaa (1GB) eikä se sopinut yhteen minun koneeni kanssa (Mac, tämä oli yksi suuri syy miksi päädyin iPodiin), mutta ihan hyvin tuo toimi.

Soitin kulkee mukana melkein joka paikkaan. En tosin tykkää kuunnella musiikkia paikoilla, jossa on enemmänkin ihmisiä, mutta kävelymatkoilla tulee musiikkia kuunneltua. Nyt myös työharjottelussa, koska istun yksinäni koneella. Ja kyllähän tuo on aika pelastus esimerkiksi pidemmillä automatkoilla.

Gluubori

 • Ankeuttaja
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #3 : Toukokuu 28, 2008, 17:57:31 »
Itselläni on Creativen Zen Stone 1Gt ilman näyttöä eli tavallaan riisuttu versio näytöllisestä versiosta, jollaisen siskoni omistaa. Plussana pidän soittimen pientä kokoa ja kestävyyttä (Venelakkaa mennyt soittimeen ja jälkiä/mitään muuta ei jäänyt soittimeen kun sen pyyhki kevyesti paperilla). Miinuksina taas akun kesto. Itselle riittäisi jopa 256 mt tarpeeksi. Mutta gigakin on ihan hyvä. Jouduin ostamaan soittimeni itse, joten tämän takia myös päädyin Stoneen.

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #4 : Toukokuu 28, 2008, 18:47:41 »
Minulla on tähän mennessä ollut pari mp3-soitinta, ja kolmatta viedään. Ensimmäisessä taisi olla jotain häikkää, joten sen sain sitten vaihdettua uuteen ja toimivaan. Myöhemmin päätin ostaa itselleni hieman paremman soittimen, joten vanhan annoin sisarelle. Tällä hetkellä käytän SanDiskin Sansa c250:tä. Laite on ollut minulla noin vuoden käytössä, ja suht tyytyväinen olen ollut. 2 gigaa tuosta löytyy tilaa, ääntä saa nauhoitettua ja kuvia katseltua, joten ihan näppärä vehje on kyseessä. Nyt siinä on tosin alkanut olla jotain omituista vikaa, eli en pysty tarkastelemaan laitteella olevia tiedostoja tietokoneen kautta, ja luultavasti pitäisikin käydä vähän marisemassa liikkeessä. Takuuta on onneksi vielä vuosi jäljellä. Suhteellisen kallis vempele tuo olikin. Tietysti on aina se tietty iPod -himo olemassa, kun katselee joskus jossain kauppojen elektroniikkaosastoilla, mutta tähän mennessä olen onnistunut vastustamaan kiusausta. :)
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Lemoni

 • Ankeuttaja
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #5 : Toukokuu 28, 2008, 19:21:22 »
Minultakin Zen Stone Plus löytyy, ihan hyvä soitin, tilaa sellaiset 4Gt (eiväthän nämä koskaan tarkkoja ole) elikkäs oikein sopivan verran minulle.

Soittimessa tärkeintä ei ole mikään muu kuin toimivuus ja helppokäyttöisyys ja ehkäpä myös pieni koko. Kun ämppäriin on helppo laittaa musaa, kun se on helppo ladata ja se on selkeä, niin olisin valmis ostamaan sen. Koosta sen verran, että koska itse kuljetan soitinta jatkuvasti mukanani (taskuissa/laukuissa/kädessä/yms.) on pieni koko plussaa että sen saa mahtumaan melkein mihin vain. Kuulokkeissa vaaimustaso ei myöskään ole kovin korkea

Kuuntelen musaa soittimellani aina yksin tai huonossa seurassa matkustaessani, silloin tällöin lukiessani ja silloin jos en halua häiritä kanssaeläjiäni sillä melulla mitä kuuntelen.

Sanoisin että mp3-soitin on yksi kätevimmistä keksinnöistä sitten pyörän meille musiikin suurkuluttajille :DD

Poissa Indigo

 • Zera
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Nidsi nuikuu <3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #6 : Toukokuu 28, 2008, 21:16:36 »
Minulla on  jo toinen mp3 soitin menossa. :) Ensimmäinen on/oli creatiwen 1 gigan soitin, joka halkesi kahtia kun se oli tietokoneessa kiinni ja serkkuni jouksi siihen. Se toimii kuitenkin ja lahjoitin sen veljelleni, (Joo se on teipillä kasassa). Olinkin kyllä jo uuden tarpeessa kun huomasin että 1 giga ei riitä mihinkään.
Sitten hommasinkin uuden soittimen, samanlaisen Creatiwen kuin edellinenkin, mutta vain 2 gigaisen. Sekin tuntuu joskus pieneltä määrältä mutta hyvä soitin se on. :)

Oiva keksintö, täytyy myöntää. Ei tarvitse sellaista 20x20 cm CD-soitinta levyineen raahata mukana kun tahtoo musiikkia kuunnella kun käy jossakin, pieni taskukoko on kyllä todella tilan säästöä. :) Ja patteritkin kestävät, minulla ainakin, suhteellisen pitkään. Ja laitan aina mp3:sen tietokoneen USB-porttiin ja kuuntelen sen kautta musiikkia, olnen niin kyllästynyt siihen että saa koneelle aina uudestaan ja uudestaan tehdä uusia musiikkia tiedostoja.

Kiitos ja kumarrus sille joka mp3-soittimen keksi.. ^.^''

~~Ind
Hän pelaa aikaa miettiäkseen tekosyitä. Oikeuttaakseen kipua sisällään.
Luulen että hän tietää hymyistä, ja katseista. Että kaikilla on teoria paremmasta.

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #7 : Toukokuu 28, 2008, 22:22:37 »
Tässä kysymys teille, jotka omistatte iPodin (minkä version tahansa). Onko se kannattava ostos, millaisia "herkkuja" siinä on, kuinka se kestää, miten paljon musiikkia mahtuu? Muistan, kun joskus yläasteella yhdellä luokkalaisellani oli iPod (silloin se taisi olla ihan uuttakin uudempi juttu) ja voi kettu, että minä olisin halunnut samanlaisen! Taidan haluta edelleen... :D
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa maisamiisa

 • TYM-
 • Vuotislainen
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #8 : Toukokuu 29, 2008, 08:27:22 »
Mulla on kans Creativen Zen Stone, ja loistavasti toimii, tippui ämpäriin jossa oli mäntysuopaa + vettä, eikä ollut moksiskaan. Akku kestää ehkä vähän lyhyen ajan, itse lataan sen suunnilleen päivittäin (I'm not okay (I promise) soi koko ajan... Lol) Näytötön ja pieni, rakastan ikiomaa punaista Zen Stoneani. Mahtuu farkkujen taskuun tai vaikka paidan sisälle. Ihana.
  Ensimmäinen mp3seni oli joku x-merkkinen, sekin toimi viisi vuotta ihan kiitettävästi mutta sitten se tippui mehukannuun (miks nää kaikki nesteet vetää mun ämpäreitä puoleensa?). Toimii edelleen, tosin täytyy koko ajan pitää nappien johdosta kiinni ja pitää täsmälleen oikeassa asennossa että kuuluu musiikkia.

// Pistin hupparini tänään pesuun, ja 10 arvausta mitä sen taskussa oli... Ihan oikein, mp3seni. Ei toimi enää *snif*

/// ja muoksimaan taas, huomasin että en oo sanonu mtn ^^

Eli joo, isukki osti sitten täsmälleen samanlaisen uuden, punaisen Zen Stonen, kesäkuussa, ja sitten kun leikin aikani kuluksi sillä vanhalla, niin kas kummaa, se meni päälle ja toimii nykyisin ihan normaalisti O.o eli nyt mulla on kaksi samanlaista, jotka erottaa vain siitä, että vanhempi on vaaleamman värinen.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 09, 2008, 17:27:38 kirjoittanut maisamiisa »
'cause baby you weren't the first or the last or the worst, SHAKE IT

Sakura

 • Ankeuttaja
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #9 : Toukokuu 29, 2008, 14:36:36 »
Lainaus käyttäjältä: Rainmaker
Tässä kysymys teille, jotka omistatte iPodin (minkä version tahansa). Onko se kannattava ostos, millaisia "herkkuja" siinä on, kuinka se kestää, miten paljon musiikkia mahtuu?

Kaipaan suuresti vanhaa iPod shuffleani, jonka ostin parisen vuotta sitten ja joka sanoutui irti yhteistyöstä viime syksynä. Se oli juurikin täydellinen: sopivan pieni koko ja kestävän oloinen materiaali, käytännöllinen muttei rumakaan, kuului hyvin ja toiminnot hyvät, kaikki tarpeelliset. Näytöttömyys ei ollut mikään ongelma, tila (512Mt) sen sijaan alkoi käydä loppua kohden liian pieneksi. Mukava ottaa mukaan lenkille, vaikka kaulaan nauhan päähän, jos ei taskuja ollut. Ja lataus oli myös helppoa, kun shufflen saattoi iskeä suoraan koneen USB-porttiin. Tuo oli tosiaan juuri oikea minulle; toisen sukupolven shufflea en viitsinytkään enää ostaa, koska se vaikuttaa jo katoavan pieneltä. Näin jälkikäteen ajatellen se olisi kuitenkin tainnut olla käytännöllisempi valinta.

Nyt minulla on iPod nano tätä uusinta mallia, 8Gt, ja onhan se ihan sievä (musta <3), mutta melkeinpä liian hieno, pitäisi hankkia jokin suojus, ettei se menisi heti naarmuille ja mitä vielä. En tarvitse näyttöä lähes mihinkään, en tarvitse kaiken maailman soittolistoja (jaottelee biisejä artistien, albumien, kappaleiden, säveltäjien, musiikkityylien, vuosilukujenkin perusteella) ja video-ominaisuuksia (videoita voi ladata tuohon, musiikkivideoita siis ja leffojakin kai periaatteessa, sekä tavallisia kuvia; tarvittaessa iTunesista voi hakea albumeille kuvitusta) enkä oikeastaan tuota kaikkea tilaakaan. En sitten tiedä, onko tämä sen heikompi/herkempi kuin vanha shuffle, mutta sellainen tunne on, ja kestävyyttä minä juuri kaipaisin (no, on tuo parit reilusta metristä (hiekka)tielle tippumiset kestänyt). Musiikki kuuluu kyllä paremmin kuin vanhasta, eikä se kai ole mikään ihme. Volyymia vain ei tahdo saada tarpeeksi hiljaiselle : > Mutta kaiketi totun tähän ajallani.

Pidän muuten myös enemmän iTunesin vanhemmista versioista kuin uusista. Tämä nykyinen on liian automatisoitu (ehkä sitä saisi asetuksista muutettua mutta). Miten niin muutosvastarintaa?

Se etu iPodeissa mielestäni on useisiin muihin soittimiin verrattuna, että selatessa biisit vaihtuvat nopeasti eikä uutta joudu odottelemaan kymmentä sekuntia - pikku juttu, mutta tärkeä minulle :)


Tällä hetkellä en kuuntele kovin paljon soitinta, mieluummin ulkona ollessani kauniita kesäisiä ääniä :) Yksin bussissa/junassa istuessa kyllä ihan kätevä, mutta pitkän tähtäimen kuuntelulla käy korviin, vaikka kuuntelisin kuinka hiljaisella tahansa (ja taustahäly on häiriötekijä erikseen). Mutta esimerkiksi pyöräillessä nano on epäkäytönnöllinen: on pyöritettävää näppäintä ja lukitusta. Shufflea saattoi helposti käyttää sitä näkemättä, taskun läpikin, vaikka kaipa löydän näppituntuman tämän nanonkin kanssa joskus. Olen lisäksi kyllästynyt lähes kaikkeen nykyiseen musiikkiini enkä ole löytänyt viime aikoina mitään mukavia uusia tuttavuuksia. Paljon lataan musiikkia cd:iltä, oikeastaan vain niiltä. Pidän kokonaisuuksista, en yksittäisistä biiseistä, tai niistäkin tietysti, mutta osana kokonaisuutta.

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #10 : Toukokuu 30, 2008, 00:53:50 »
Itselläni on 2 mp3-soitinta, molemmat Creativen. Vanhempi on takuuvaihdossa saatu (ostamani hajosi parissa kuukaudessa) ja kestänyt lähes 3 vuotta (siis ostamaani kestävämpi, koska on ollut vesihanan alla vahingossa) Zen Nano Plus 256 MB. Siinä on myös radioäänitystoiminto. Uudempi on alle vuoden vanha Muvo V100 2GB. Molemmissa on myös jonkinlainen sanelintoiminto (ei tarvitse mikrofonia) mutta en ole käyttänyt sitä paitsi kokeillessa ostopäivänä.

Käytän mp3-soitinta joka päivä pari tuntia enkä voi lähteä kotoa ilman sitä. Uudempi sisältää kaikki rakkaimmat cd-levyni ja vanhemmassa on joitakin lempibiisejä suosikkiartisteiltani. Vanhemmalla kuuntelen joskus myös radiota.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa Argonblue

 • Parasta ennen: 17.11.2009
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #11 : Toukokuu 30, 2008, 01:24:18 »
Minulla on Creative Zen Vision M 30Gb. Olen ollut siihen hyvin tyytyväinen ainakin tähän asti. Mielestäni tilaa ei koskaan voi olla liikaa, sillä olen sitä tyyppiä joka ei millään oikein onnistu karsimaan. Tällä siis tarkoitan sitä, että haluan pitää kaikkien levyjeni kaikki kappaleet aina kuunneltavissa ihan siltä varalta, että huvittaisi kuunnella juuri se tietty kappale. Aiemmissa soittimissani oli aina se ongelma, että tila ei riitä ja piti jättää jotain pois. Ei yhtään kivaa. Tähän vielä kappaleita mahtuu, ainakin muutama.

Huonona puolena tässä on tietysti fyysinen koko. Aina soitin ei oikein sovi taskun pohjalle, mutta mikäs sen parempi keino harjoittaa luovaa ongelmanratkaisukykyä. Ideaalissa maailmassa soitin voisi olla myös hieman kevyempi, mutta se on ongelmista vähäisin. Akku tuntuu ainakin toistaiseksi pitävän pintansa hyvin, vaikka tokihan senkin kesto ajan myötä heikkenee. Olen yrittänyt, ja suureksi yllätyksekseni myös onnistunut, olemaan paiskomatta soitintani kovin pahasti, joten iskujen kestosta en oikein voi sanoa mitään.

Käyttöliittymä on ihan ok tasoa. Vaati hieman totuttelua, mutta kyllä sen kanssa toimeen tulee. Pahana miinuksena myyntipakkauksessa ei toimitettu muuntajaa jolla soittiimen akkua voi ladata verkkovirrasta vaan ainoa vaihtoehto olisi ladata usb-liittimen kautta. Ei auttanut kuin ostaa muuntaja erikseen, mikä on mielestäni ärsyttävää rahastusta.

Käytän soitinta päivittäin. Radiota en kuuntele koskaan, mikä johtuu siitä, että silloin joutuisi käyttämään mukana toimitettuja kuulokkeita. Ne kun toimivat samalla radion antennina. Mutta kuten kuvioihn kuuluu, mukana toimitettavat kuulokkeet ovat aina halvimmat ja huonoimmat mitä maa päällään kantaa, nii ettei niitä edes tee mieli käyttää.
"We will be perfect...    ...in every aspect of the Game"

Vastarannankiiski vauhdissa taas...

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #12 : Toukokuu 30, 2008, 09:05:08 »
Sain juuri lahjaksi uuden mp3-soittimen, kun vanha ja halpa romu hajosi lopullisesti.
Merkki/malli on Philips GoGear 2Gb. Halusin aivan välttämättä juuri Philipsin, sillä minulla on aiempaa kokemusta kyseisen merkin musiikkisoittimien loistavasta kunnosta. Montakin hyvää kokemusta.
Se on sellainen luottokortin kokoinen, johon voi myös ladata kuvia tai videota. Radio tietysti löytyy, sekä äänitys. Äänitys on todella loistava - sain mankan vierestä äänitettyä todella hyvin pari kappaletta. Kuvanlaatu on todella hyvä.
Olen muutenkin erittäin tyytyväinen soittimeeni.

Kiinnitän aina huomiota merkkiin, tilavuuteen ja ulkonäköön. En pidä iPodien ulkonäöstä, eivätkä ne muutenkaan oikein iske. En tajua, miksi se on niin suosittu, mutta ei kai minun tarvitsekaan.
Tuo 2Gb on sopiva tilavuus soittimelle, ei sinne enempää tarvitse kappaleita yms. tavaraa saada. Tällä hetkellä minulla taitaa olla soittimessa n. 250 kappaletta. Edelliseen soittimeen verrattuna ero on huima, sillä se oli 128Mt, johon mahtui vajaa 30 kappaletta... Eh.

Inhoan myös nappikuulokkeita aivan suunnattoman paljon. Minulla on ilmeisesti jotenkin ihmeelliset korvat, kun ne eivät vain pysy. Ja ovat todella epämukavat. Ostin itselleni sellaiset stereokuulokkeet (Philipsin tietty), jotka ovat todella loistavat. Niitä voi bussissa pauhata vaikka täysillä, eivätkä kanssamatkustajat kuule mitään. Hinta oli ehkä hieman kirpaiseva, mutta ovat kyllä sen arvoiset. Sopivat ulkonäöllisestikin hyvin yhteen soittimeni kanssa :)

Minulla on soitin mukanani lähes aina, jos on laukkukin. Bussimatkani koulusta kotiin (ja toisinpäin) kestää yli tunnin, ja sinä aikana kuuntelen lähes poikkeuksetta musiikkia. Itse asiassa aamulla harvemmin, kun keskityn torkkumiseen :)
Nuo kuulokkeet ovat vain siitä harmittavat, että niitä pitää aina varoa, ja ovat paljon enemmän tilaavievät, kuin nappikuulokkeet.
Kuuntelen vaihtelevasti radiotakin. Onneksi on nuo hyvät kuulokkeet, jotka vielä ovat samaa merkkiä, joten kuuluvuus on todella hyvä. Kun siis minullakin käyttää kuulokkeita antennina (taitaa olla lähes kaikissa sama juttu).
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Hattrick

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #13 : Kesäkuu 02, 2008, 21:15:38 »
Itse omistan iPod nano 4gb:n. Ihan kiva soitin, mahtuu musiikkia ja jopa sarjoja / elokuvia (kunhan vaan poistaa laitteelta katselukerran jälkeen). Käytän sitä oikeastaan joka paikassa, jos matkustan yksin. Sarjoja ja leffoja tulee kateltua enemmänkin koulun tunneilla (meh, ei mitenkään fiksua tosin) ja ihmeellisesti niin pieneltäkin näytöltä pystyy niitä katsomaan ihan helposti.

Jossain vaiheessa varmaan tulee päivitettyä 8 gigaseen, muttei oikein kiinnosta nuo kiintolevyllisey 80-160gb:n laitteet. Jotenki imo alttiita menemään rikki.

Poissa Jonaz

 • The Truth of a Liar
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Miltä tuntuu tulla valoista varjoihin?
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #14 : Kesäkuu 02, 2008, 22:51:31 »
Ohoh. Mp3-soittimet nuo taivaanlahja musiikin suurkuluttajille. Itselläni on tällä hetkellä kaksi toimivaa soitinta. (Vaikkakin toinen on kännykässäni.) Elikkä nokia 5500 sport 1Gb ja Creative Muvo 256Mb. Tarkoituksenani olisi vielä hankkia 8Gb iPod nano kesällä koska Creativeen mahtuu liian vähän ja jos kuuntelen kännykällä niin aina on akku loppu.

Kuulokeiden suurhajoittajana voin sanoa niistäkin jotain. Kuulokeet täytyy olla hyvät jotta musiikista pääsee nauttimaan. Napit ovat epämukavat ja tippuvat helposti. Toisaalta sangallisetkaan ei ole paras mahdollinen vaihtoehto, koska ne hajoavat helposti. (Ainakin omalla kohdallani :D) Makuasia.

Soittimen kuuntelustani saattaa kertoa jotain se että kevätjuhlassa yläasteen luokanvalvojani kertoi että mitä meistä tulee ensimmäisenä mieleen. Yllätys yllätys minusta tuli Mp3-soittimet. Soitin aina korvilla. Tai ei nyt joka tilanteessa koska se saattaa olla loukkaavaa.
Bloody murder we will scream!

Poissa Tyyppi

 • Kyseenalaistaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pohjanlahden merenneito <3
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #15 : Kesäkuu 03, 2008, 07:43:59 »
Ohoh. Mp3-soittimet nuo taivaanlahja musiikin suurkuluttajille. Itselläni on tällä hetkellä kaksi toimivaa soitinta. (Vaikkakin toinen on kännykässäni.) Elikkä nokia 5500 sport 1Gb ja Creative Muvo 256Mb. Tarkoituksenani olisi vielä hankkia 8Gb iPod nano kesällä koska Creativeen mahtuu liian vähän ja jos kuuntelen kännykällä niin aina on akku loppu.

Minäkin omistan tuon samaisen Creativen ihmelaitteen. Olen täysin samaa mieltä tuosta liian vähästä tilasta. Ehkä 2 albumia ja siinä -se onkin sitten täynnä. Lisäksi kuulokkeita hajotetaan ahkerasti myös täällä päin. Tämä on kai kolmannet nappikuulokkeet jotka on ostettu. Sain Veljekset Keskisen alelaarista ja yllättävän hyvin on toimineet. Ääni kuului oli volyymilla millä tahansa.

Akun/patterin loppuminen on todella harmittaa silloin kun just fiiliksessä ja sitten pitää alkaa etsiä joka paikka nurin että löytää puolitäyden patterin. Serkullani oli jokin ämppäri(tämäkin Creativen) joka ladattiin liittämällä tietokoneeseen. Tai jotain sinne päin.

EDIT//Voihan nenä! Isä hajotti minun mp3-soittimeni!
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 06, 2008, 19:47:25 kirjoittanut Tyyppi »
Olenko minä olemassa? Oletko sinä olemassa? Onko mikään olemassa?
Pitchy pitchy Live start! Love shower pitch!
Blogini simpukan.kuoressa.blogspot.com

Poissa Audra Dancer

 • Sir Emilia Sarkington
 • Vuotislainen
 • Gaze the Haze
  • Livejournal
  • Vainajala.org
 • Pottermore: HazelNight52
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #16 : Kesäkuu 07, 2008, 17:16:35 »
Minulla on sellainen kääpä mp3-soitin. Mustavalkoinen Philipsin kääpiäinen. Sinisävyisellä näytöllä. Siihen mahtuu tavaraa 2 Gt:n edestä... Se on joku GoGear tai sellainen laite. En aluksi tykännyt siitä yhtään, mutta olen kyllä tottunut siihen jo. Edellinen mp3-soittimeni hajosi. Sen näyttö vammautui mystisesti, eikä se enää tehnyt mitään. Se oli lajiltaan Creative Zen V Plus tai joku sellainen. Tykkäsin siitä ämppäristä. Sain sen synttärilahjaksi kun täytin 14, mutta se ei kestänyt muutamaa kuukautta kauempaa. Sen kuulokkeista tykkäsin myös enempi kuin näistä tämän Philipsin rämpyttimen, mutta ne kuulokkeet onnistuivat hajoamaan liian kovassa käytössä.

Kyllä tuo nykyinen kelpaa. Saa luvan kelvata. Kyllähän se välillä tilettää ja ongelmoi, mutta olkoon. Mm. rippileirillä se sanoi yhteistyösopimuksen irti ensimmäisenä iltana ja korjautui vasta tänään kun latasin sen. Kun tuo tilttaa, sen pitää antaa olla niin kauan, että akku tyhjentyy, ja sitten se pitää ladata uudelleen ja se toimii jälleen. x)

~Moondancer (vino kaktus)

Poissa Niënor

 • Murheenkryynihkö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #17 : Kesäkuu 07, 2008, 17:26:58 »
Mie omistan (jo vähän surkean) Creativen MuVo, ei oo "näyttöö". Hyvin on kyl toiminu, ei siin mitää, sain sen 2 vuotta sitte. Tilaa on 512 mb ja se on aika passeli, ei enempää välttämättä tarviikaa olla.
Vaihan biisei kumminki välil jos kyllästyy entisii.
2 vuoden aikana on ollu kyl jo 4 kuulokkeet. Uudet pitäis ostaa ku täl hetkel ei oo yksiikää ehjii.
Haluisin Creative Zenin tai iPodin. Näyttö ei oo pakolline ku laitan biisit aina aakkosjärjestyksee ni muistan järjestyksen ulkoo.
En kuuntele koskaa kauhee koval. Vaan sillee et kuulen.
Otan mp3 mukaa melkee minne vaa. Eikä pyöräilemää / lenkille voi lähtee ilman. ;)
Ne kuulokkeet on kyl yhet! Tekis mieli ain vaa heittää ne järvee.
Ekat kuulokkeet oli hyvät, mut ne jäi vahingos johoki lattialle ja koira söi ne. :(
Toiset ei pysyny korvas ees kävellessä, hyvä et kesti paikallaa ollessakaa, ja ne ei sit enää kuulunukaa.
Kolmannet oli sit vähä erityyppiset kuulokkeet, ne oli vaikee saaha korvas pysymää ja niiden kans ei kuullu mitää muuta vaik oli kaikist hiljasimmal (nää on kyl viel ehjät, mut ei pysy korvas).
Nää viimesimmät sit kesti iha ok korvas (ei kyl kauhee hyvi ain) mut toine kuuloke ei kuulu.
 
//Surumielinen napsi turhat enterit pois. :>
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 12, 2009, 15:43:00 kirjoittanut Sru »
- Merri.
- What?
- I'm hungry.

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #18 : Kesäkuu 07, 2008, 18:07:33 »
Kyllähän se välillä tilettää ja ongelmoi, mutta olkoon. Mm. rippileirillä se sanoi yhteistyösopimuksen irti ensimmäisenä iltana ja korjautui vasta tänään kun latasin sen. Kun tuo tilttaa, sen pitää antaa olla niin kauan, että akku tyhjentyy, ja sitten se pitää ladata uudelleen ja se toimii jälleen. x)

Minulla on vissiin tuo sama, eikä ole yhtään ollut ongelmia. Toimii kuin unelma :)
En ole sitä kyllä kovin pitkään omistanut, mutta on todella kovassa käytössä jo ollut. Mutta hyvä tietää, jos vaikka tilttaa joskus ;)
Se ei kai ole mikään yleinen vika. Tai mitä nyt olen netissä lukenut käyttäjien kokemuksia (luin itse asiassa ennen ostoa, ettei tule ostettua mitään huonoa).
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Soara

 • Ankeuttaja
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #19 : Kesäkuu 08, 2008, 01:51:31 »
Itselläni on Grative MuVo v100 1G muistilla. Hyvä on, minulle juuri passeli. Vaatimukseni on helppokäyttöinen, toimiva, näytöllä varustettu soitin, isolla muistalla. Minusta olkaa kohta tuntua että soittimestani loppuu kohta tila, joku 2G on hyvä, sillä jos on enemmän, niin hukun siihen musan paljoiuteen. Muutenkin sen pitää olla taskuun mahtuva, sinne menevä. Siihen tulisi olla helppo vaihtaa patteri, ja se ei saisi syödä patteria turhan nopeasti tyhjäksi kuten entinen denverini teki.

Minä saatan kuunnella soitinta monta tuntia päivässä. Koulupäivinä kuuntelin välitunnit, ruokatunnit, ja tilanteesta/tunnista riippuen myös tavalliset oppitunnit. Viikonloppuisin menee kanssa tunteja, harrastuksen parissa, kun olen yksin liikenteessä kuuntelen musiikkia kun urheilen.

Linja-auto matkat kouluun, ja muutenkin matkat jotka nyt matkustan, kuuntelen musiikkia. Sillä yleensä kaikki muut kuuntelevat eri musiikkia kuin minä..

Juhlat, minulla on yleensä mp3 soitin mukana käsilaukussa tai taskussa, koska automatka juhliin on kuitenkin ollut välissä, en kuuntele musiikkia itse juhlissa kuin ehkä yhden kappaleen jotta muistaisin sanat että vain rauhassa niitä kelata mielessäni.

Koulu tulikin jo mainittua. Itse kuuntelen välitunneilla, joten en näe sitä mitenkään huonona juttuna...

Minun mietteeni.
~Soara

Poissa Da Kin

 • Overdrive
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Guns N' Fuckin' Roses!
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #20 : Kesäkuu 23, 2008, 16:24:25 »
Elikkäs,

multa löytyy 1 varsinainen mp3-soitin( I pod Nano 2GB), joka on toiminut varsin loistavasti, mutta niinkun on yleisesti huomattu tilaa voisi olla jonkin verran enemmän. Sitten kännykästä löytyy myös mp3-soitin( Nokia N73) tosin akku on aina loppu kun sillä kuuntelee paljon ja kuulokkeet pitää olla Nokian omat.   -.-

Nappikuulokkeita multa hajoaa vähän väliä kun niitä niskassa pidettäviä ei voi kantaa taskun pohjalla jne.

Matkalle kun lähtee niin on aivan ehdoton varuste mm: lentokoneessa, bussissa ja junassa..

Ei lopu täältä polle ei amfetamiini, täältä kukkaloistosta amsterdamin, ojat pullollaan pitkätukkiaan antaa kaikkien kukkien kukkia vaan..

Poissa Chiida

 • tussitatuoitu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Only children know what they are looking for
  • blogin tapainen
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #21 : Lokakuu 04, 2008, 18:31:40 »
Mp3 -soittimeni näyttää tältä:http://tgsreviews.files.wordpress.com/2007/06/meizu8gbstart.jpg. Yksi tuttu toi sen kiinasta, enkä merkistä siksi sano mitään. Ei kauheasti tietoa siitä ole. Tilaa on 2gt, välillä pitää karsia jotain. Isomman soittimen haluaisin. Hyvin toimii kyllä, välillä hiukan kiukuttelee tuo soitin, voi jotenkin ehkä liittyä siihen, että tiputtelen sitä aina välillä lattialle. Kuten kaikkea muutakin. Kuulokkeita onnistun rikkomaan aina säännöllisin väliajoin. Jotenkin mystisesti niistä lakkaa aina kuulumasta :)

Soitin on mukana yleensä aina, paitsi kun unohdan sen tai vaihtoehtoisesti unohdan ladata sen. Musiikkia kuuntelen vähän joka paikassa ja vähän koko ajan. Yleensä aina kun on mahdollista.

Ainiin. Plussana tuossa soittimessa on, että voi itse vaihtaa taustakuvan siihen :D kyllästyn kaikkiin taustakuviin kauhean helposti, joten on kiva että ne saa vaihdettua
"What makes the desert beautiful," says the little prince, "is that somewhere it hides a well."

Poissa Asphyxiation

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Insanity
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #22 : Lokakuu 07, 2008, 22:57:05 »
Tämmöinen vehje löytyy minulta. Mahtuu hyvin musiikkia, sopiva kokoinen ja ihan kivan näköinen :) Pitkään kestävä akku, eli ei ihan heti latauksen jälkeen lopu. Tykkään kyllä tästä veijarista aivan mahottomasti, eikä ollut kovin kalliskaan (n. 70e).  Tilaa 2GB.

Yleensä aina koulussa ja kauppareissuilla tätä kanniskelen mukanani, ja tulee kyllä kuunneltua hyvinkin paljon. Rakastan musiikkia, joten hyvin tärkeä kapistus on :) Mutta eipä mitään, hyvin on tähän asti ainakin kestänyt jatkuvan kulutukseni.

Auto-, bussi- ja junamatkoilla kyllä aivan ehdoton värkki mukana, en osaisi olla mitenkään päin jos ei olisi ämppäriä turvallisesti taskussa tai kassissa, tai jossakin muualla käden ulottuvilla : )
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 09, 2008, 22:30:43 kirjoittanut Asphyxiation »
Hän on piirtänyt viestin karttaan, siinä lukee: "Vie minut turvaan."

Poissa Asoalian

 • : W
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #23 : Lokakuu 09, 2008, 17:21:15 »
Minulla on iPod Nano myös, olikohan siinä sitten tilaa se 2 Gt:tä vai 4, en ole ihan varma. Ihan hyvin se kuitenkin on riittänyt, koska pääosin kuuntelen levyjä. iPodissa minulla on lähinnä kaikkia outoja ja sekalaisia biisejä ^^ Tila tosin oli loppumassa joskus vähän aikaa sitten, jäljellä oli enää jotain 200 Mt:tä mutta sitten soitin meni tyhjentymään omatoimisesti jollain ihmeellisellä keinolla ja koska olin juuri poistanut kaikki biisit vanhalta koneeltani ja uudella koneella on vain 400 biisiä, tilaa vapautui aika roimasti. Se minua muuten noissa Applen ipodeissa ärsyttää eniten, se että niissä on joku itsetuhomekanismi :) Tai ehkä minun soittimessani on vain jotain vikaa, mutta joka tapauksessa se on tyhjentynyt itsekseen kahdesti kahden vuoden aikana. Ne sen mukana tulleet kuulokkeet olivat myös aika huonot, minun kuulokkeeni hajosivat aika nopeasti (toinen kuuloke lakkasi kuulumasta kokonaan). Omatoimisesti tosin sain pöllittyä siskoni kuulokkeet, hihi. Pitäisi vain ostaa uudet joskus. Kun muistaisi.
Muuten kyllä tykkään noista Applen iPodeista, tila riittää ja akku kestää hyvin. Niin ja nimenomaan se, että siinä on akku on ihan mahtava juttu, pattereilla toimivat MP3-soittimet ovat tosi ärsyttäviä. Lataaminen on myös ihanan helppoa, silloin kyllä ärsyttää kun ei ole tietokonetta saatavilla ja akku uhkaa loppua ja juu, en omista sellaista kivaa laturia. iPodeissa tykkään myös siitä että niissä on pelejä :) Ne ovat niin elämämättömiä, ettei niitä voi olla kuin hauska pelata. Varsinkin Music quiziä ja sitäkin erityisesti muiden iPodeilla. Omalla on liian helppo kun biisit tuntee läpikotaisin.

MP3-soitin on kyllä aika tärkeä juttu, levyjä kun ei aina jaksa raahata mukana eikä kaikkialla aina voi kuunnella CD-soitinta. Esimerkiksi kouluun/koulusta kävellessä ja pyöräillessä iPod on suorastaan välttämätön. Koulussakin tulee joskus kuunneltua vaikka välitunneilla kyllä onkin sen verran kova melu ettei kuule mitään.
"You think that's hard? Try auditioning for Baywatch
and being told they're going in another direction."

Sirusho

 • Ankeuttaja
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #24 : Lokakuu 09, 2008, 21:39:51 »
Itse ostin juuri Creative ZEN 8Gb soittimen ja maksoi vain 99e. Ei suotta sanota, että ulkomailta saa halvemmalla elektroniikkaa kuin Suomesta. Parasta soittimessa on se, että se on myös herätyskello. Sinne myös mahtuu musiikkivideoita. Liäksi tähän saa muistikortin jonka koolla ei ole väliä. Olen siis saanut halvalla aika hiton paljon tilaa.

Kuuntelen musiikkia melkein 24/7 eli soitin kulkee mukana junassa ja kaupungilla kulkiessa. Autossa en kuuntele mp3-soitinta, koska autossa mulla on ihan autosoitin.

Aikoinani, kun koulussa vielä olin,niin sielläkin tuli kuunneltua musiikkia aina, kun se oli mahdollista.

Poissa Zafiro

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: NightFeather22
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #25 : Lokakuu 10, 2008, 18:41:22 »
Minulta löytyy MP3-soittimena Creativen Zen Stone Plus, jossa on tilaa 4GB (ja väriltänsä se on musta). Viime jouluna tuli joululaksi saatua, kun vanhassa oli niin vähän tilaa. Mutta tyytyväinen tähän nykyiseen soittimeeni olen, tuollainen juuri sopivan kokoinen joka kulkee hyvin mukana ja sen löytää silloin kun sitä jostakin laukusta ym. etsii ja tilakin on riittänyt. Ja mukavan näköinen tuo soitin on. :)

MP3-soitin on kyllä hyödyllinen kapistus, lähes kaikkialla se kulkee aina mukana. Yleensä automatkoilla tuota tulee kuunneltua ja koulussa aika usein välitunneilla. Kotona en paljoakaan soittimesta musiikkia kuuntele, vaan silloin tulee pääosin tietokoneelta musiikkia kuunneltua. Joskus kyllä tulee siitä musiikkia kuunnellessa jos koneella on silloin joku tai en vain konetta sen vuoksi päälle viitsi pistää.

Poissa Kerberos

 • Ylimääräinen pää
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Life sucs and then you die.
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #26 : Lokakuu 10, 2008, 21:40:54 »
Minulla on punainen Sony S610, 2 gigaa. Siinä on 250 biisiä (joista en todellakaan kaikkia kuuntele) ja yksi video joka oli siinä jo ostettaessa. Kuuntelen sillä musiikkia aika paljon, lähinnä välitunnilla tai bussimatkoilla, kun ei paikallaanistumisen lisäksi olisi mitään muutakaan tekemistä.
 Pidän soittimestani: siinä ei ole mitään ylimääräistä (jos videoidenkatselu-mahdollisuutta ei lasketa), se on kivan kokoinen (noin 7-8 cm 'korkea') ja -näköinen ja akku kestää pitkään.
 Mp:ltä odotan juuri akun kestävyyttä ja sitä että muistia on tarpeeksi. Myös 'kuvanäyttö' on plussaa, siis että näkee kaikki biisit listana (tai siis ei tietenkään kaikkia biisejä) ja pystyy suoraan siirtymään sinne minne haluaa.
Loma on sitä, ettei ole mitään tekemistä, ja siihen on aikaa koko päivä.

Poissa Vergessen Kind

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • tumblr.
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #27 : Lokakuu 23, 2008, 22:56:50 »
Minulla on musta Sandisk Sansa mp3-soitin. Se on 2 gigan soitin, ihan hyvin siihen on kaikki tähän mennessä mahtunut.
Ainahan se mukana on, koulussa kuolen välitunneilla ilman sitä. Pattereitakin pitää sitten mukana kantaa. Eihän tuohon saa videoita, kuvia tai vastaavia, sehän on miinusta, mutta ei se nyt niin kamalaa ilman niitäkään ole. Näyttökin on ihan kohtuukokoinen.
Kuuntelen mp3:sta monesti monta tuntia päivässä, tosin aika monesti liitän sen tietokoneen kaiuttimiin, etten nappikuulokkeilla kuuntele.
Tällä hetkellä mp3-soittimessa on jotain 220 biisiä. (En ole ihan varma...)
Uuden ottaisin heti, jos saisin. Tuossa on kuitenkin joitain ongelmia, että se välillä jumittaa ja on kamalan hidas. Mutta menee se silleen kun ei ole muutakaan. (Tai olisi 1 gigan entinen soitin, samanlainen, mutta hopean värinen...)
I wanna scream "I love you" from the top of my lungs
but I'm afraid that someone else will hear me.

Poissa Lorainne

 • glottaaliklusiili
 • Hämykeiju
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MoonMist
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #28 : Lokakuu 25, 2008, 17:43:02 »
Minulla on Creative Zen V, jossa on tilaa 1 GB. Se riittää minulle ihan ruhtinaallisesti, tilaa on jäljellä vielä vaikka kuinka, vaikka soittimeen on tullut ladattua kaikenlaista sen jälkeen, kun sain sen synttärilahjaksi päälle puolitoista vuotta sitten. Soitin on ihan hyvä, kun siinä on näyttö, koska näytöttömän soittimen käyttäminen on jotenkin hankalaa ja sekavaa. Jotain outoa näissä Zen-soittimissa kuitenkin on, koska omassani ja kahden kaverin samanlaisissa soittimissa on kaikissa sama ongelma: ne jumittuvat välillä ja lähtevät käyntiin vasta kun painaa reset-nappia. Siis soitin vain jumittuu johonkin kohtaan, eikä mene pois päältä tai mitään, eikä näyttö edes pimene. Yleensä näin käy, kun yrittää sammuttaa soittimen. Ensimmäisen kerran soittimeni jumittui pari päivää sen jälkeen kun takuu meni umpeen. Tuli jotenkin huijattu olo... :D Lisäksi soittimen äänitysnappi on jäänyt minulla jotenkin alas, joten se saattaa alkaa itsestään nauhoittamaan, mikä ei ole kovin kivaa.

Kuuntelen musiikkia melkein 24/7, koska minulla on aina radio päällä, kun olen kotona. Autossa, bussissa ja muissa kulkuvälineissä kuuntelen MP3:sta. Kun pyöräilen kouluun, en kovin usein kuuntele musiikkia, koska se on vähän hankalaa kypärä päässä. Kuulokkeet tippuvat väkisinkin... Mutta kyllä soitin on ahkerassa käytössä. On siitä jo valituksiakin tullut, lähinnä äidiltä ja pikkusiskolta... :D

Kuulokkeet tuntuvat hajoilevan vähän liian usein, nyt minulla on menossa kolmannet kuulokkeet. Tai oikeastaan ne ovat lainassa iskältä, joka lupasi ostaa minulle uudet kuulokkeet jo joskus kuukausi sitten... Huoh. No, toivottavasti en ehdi rikkoa siihen mennessä näitä iskän kuulokkeita. :D

Mutta loppupäätelmä: tarvitsisin uudet kuulokkeet ja ehkäpä uuden soittimenkin. Ja juu, MP3-soittimet on hyvä asia. :)
Using the "are we", are we?

Poissa Affu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • pullamies
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #29 : Lokakuu 25, 2008, 20:46:04 »
Mulla taitaa olla joku halpis ämppäri. Mahtuu n. 13-20 biisiä, mutta en ole jaksanut ladata... Sain uudet kuulokkeet - ne eivät olenapparit......!
Kännykässäni on 58/700 biisiä. niin vähän tilaa käytettynä, mutta ei voi mitään. Ämppikseen pitää alkaa littaa musiikkia.

-Affu kuittaa.
Skäbädäm.
  Vuotiskoomalainen, epämääräisesti ölisee.
Ananas.

Momy

 • Ankeuttaja
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #30 : Marraskuu 15, 2008, 10:26:11 »
Hmm. Mulla oli Iriverin Mp-3 soitin, joka kyll meni rikki ku tippu lattialle, (väri oli harmaa, INHOSIN sitä aina) :'D
(Olin ostanu Espanjast,)
Nyt on toinen espanjast ostettu I Win (turkoosin värinenn, joka on karmee väri myös...)
Kuuntelen aina matkoilla vaikka lentokoneessa, (olen ottanut selvää, saa kuunnella, mutta ei laskeutuessa tai noustessa..)
Ja automatkoilla, jossain ulkomailla, pyöräillessä.. MISSÄVAIN joskus koulussakin kuuntelen tunnilla salaa.. :PP

Kromisade

 • Ankeuttaja
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #31 : Marraskuu 16, 2008, 00:11:56 »
Sanoisin että mp3-soitin on yksi kätevimmistä keksinnöistä sitten pyörän meille musiikin suurkuluttajille :DD

Olen kanssasi täysin samaa mieltä! :)

Itse omistan Creativen MuVo100, 1½GT:n (muistaakseni se tuon oli tai sitten 2GT:n) mp3soittimen ja olen ollut siihen enemmän kuin tyytyväinen!! On kätevää pakata musiikit noinkin pieneen laitteeseen ja kun siihen vielä saa mahtumaan yllättävät paljon musiikkia! Tuo mahtuu niin hyvin taskuun, laukkuun, minne ikinä keksiikin sen laittaa ja se on kätevä ottaa mukaan, kun ei tarvitse levyjä raahata mukana. Enemmän kuuntelenkin mp3soittimella kuin cdsoittimella musiikkia. Ei häiritse muita, kun käyttää kuullokkeita. ;) Mp3soitin on siis taskussani melkein 24/7!

Erittäin kätevä keksintö!

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #32 : Marraskuu 16, 2008, 14:55:26 »
MP3-soittimet on kyllä ehkä paras keksintö omalta kannaltani, koska kuuntelen lähes koko ajan musiikkia nykyään enkä pysty kuvittelemaan bussimatkoja ilman musiikkia, vaikka niitäkin hetkiä on tullut koettua.

Ensimmäisen ämppärimeni hankin (tai siis isäni hankki) tuossa jokunen vuosi sitten ja se onkin toiminut aina tähän vuoteen saakka, kunnes tuossa muutama kuukausi sitten siinä alkoi kuulua jotain ihme särinää ja pitkällisen mietinnän jälkeen totesin, että se kuulokeliitin-jutska oli mennyt jollain ihmeellisellä tapaa rikki. Nyt sitten olen pärjännyt ilman kyseistä soitinta ja tyytynyt puhelimeni vähäkapasiteettiseen muistikorttiin (64 Mt).

Nyt sitten odottelenkin iPod Nanoani, joka tilattiin eilen. Senkin tosin saan vasta jouluna (joululahja), mutta siihen asti pärjään vallan mainiosti tuolla hupelimella.
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Poissa Pyry P

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #33 : Marraskuu 16, 2008, 19:31:13 »
Itsellä Ipod nano ja Nokia N70 puhelin joka sisältää mp3 soittimen. Ipodissa muistia 8gb ja kännykässä 1gb. Olen ollut tyytyväinen Ipodiini. Siinä on hyvä äänenlaatu ja lähes koko musiikkikirjastoni mahtuu siihen. Kännykän mp3 on taas surkea äänenlaadultaan ja on hirveän hidas. Nopeus ongelmaan ratkaisuksi tosin löytyi nokian oman soitinohjelmiston vaihtaminen toiseen. Kännykässä ongelmana myös akkukesto joka ei riitä edes päiväksi. Kuuntelen musiikkia enemmän Ipodilla mutta silloin kun se ei ole mukana on N70 ihan kelpo laite.
Asd

Poissa talitintti

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Skeptinen pessimisti
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #34 : Marraskuu 29, 2008, 15:40:37 »
Minulta löytyy kaksi MP3- soitinta, joskin Creativen olen hylännyt aikoja sitten. Ensimmäinen soittimeni oli siis Creative Muvo V100 (1GB). Käytin tuota noin vuoden kunnes hankin itselleni viime jouluna iPod Nanon. Minulla on se pienempi mallinen Nano, onko se sitten 3. sukupolven iPod Nano. Kuulun niihin ihmisiin, jotka ovat naureskelleet sille, että iPodit ovat puhelia ilman soitto mahdollisuutta, koska iPodissa on ominaisuuksia vaikka muille jakaa. Ehkä ihana ominaisuus verrattuna entiseen Creativeen on se, että iPodin voi ladata koneelta eikä tarvitse olla pattereita. Pattereiden kanssa meni totaalisesti hermot ja kyllähän tuo akku kestää hyvin kun kuuntelen sitä koulumatkoilla päivässä noin tunnin ja kerran parissa viikossa minä sen lataan täyteen samalla kun siirrän uutta musiikkia soittimeen. Onhan iPod kallis, mutta todellakin jokaisen sentin arvoinen.
Kirk: My Nikon is state of the art. Max: Oh, I've got a Nikon too. It's an N64 with 3D matrix metering, 35 to 210 zoom. What have you got? Kirk: It's a Nikon. (Gilmore Girls)
---
Rory: I just don’t want to be queen. Tristan: Me either [pause] King - I don’t want to be king. (Gilmore Girls)

Poissa Kuningasidea

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #35 : Joulukuu 02, 2008, 18:47:03 »
Ostin inttiä varten ensimmäisen mp3-soittimeni. Se oli muistaakseni joku Creative Zen (2GB). Valitettavasti soittimen kohtalo oli aika ikävä, sillä se jäi varusvaihdossa vaihtamani lomatakin taskuun, eikä sitä enää löytynyt. Olin siihen ihan tyytyväinen niin kauan kuin suhdettamme kesti, mutta huomasin alkuhuuman jälkeen siinä pienia puutteita. Näytöttömyys haittasi hieman, jos yritti etsiä sieltä yli sadan biisin joukosta jotain tiettyä. Lisäksi tykkään kuunnella cd:itä kokonaisuuksina, joten soittolistojen luomisen puuttuminen jäi hieman häiritsemään. Tämän jälkeen olen käyttänyt vain vanhaa kannettavaa cd-soitintani, ja olen ollut siihen varsin tyytyväinen. Ainoastaan olen jäänyt kaipaamaan mp3-soittimen pientä kokoa. Jos jatkossa hankin uuden mp3-soittimen, niin uskon nyt saavani sellaisen, joka palvelee minua paremmin. Ellei taas ostohetkellä iske samanlainen kitupiikkikohtaus kuin viimeksi; en varmana maksa noin paljoa näytöstä, kun kuitenkin soitin on musiikin kuuntelua varten.

Sonija

 • Ankeuttaja
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #36 : Joulukuu 17, 2008, 19:18:24 »

Minulla on ihana muutaman vuoden vanha Creativen "palikka", olisiko Creative MuVo mikälie.. :D En hirveästi ole miettinyt. Ikävä kyllä muistia on vain 1 GB (kun hommasin kapulan, en hirveästi ollut musiikin perään... Nyt en osaa olla ilman!), ja alkaa tila loppua kesken. Olen hirveästi joutunut poistelemaan kappaleita, kun niitä on kerääntynyt vähän turhan paljon. Nappasen säälimättä turhan harvoin kuunnellut biisit pois tilaa valtaamasta.

Koulussa ämppäri on aivan ehdoton, ja sitä tulee kuunneltua oikeastaan joka välitunti, bussipysäkillä, bussissa... Bussissa tosin välillä kuljettaja laittaa radion niin ärsyttävän kovalle, ettei kuule kunnolla mitään! Ja tässä ihanasti viikko sitten soittimeni nirhasi jo toiset kuullokkeet pienen ajan sisään. Vasemmasta ei kuulu mitään, ja minulta menee hermot kun edes CD -soitin ei voi toimia kunnolla. Se hyppelyttää levyjä koko ajan. Pitääpi sitten kai vain ostaa uudet...

Minulla on tapana teippailla kuullokkeiden johtoja erivärisillä eristysteipeillä. Se auttaa erottamaan oman ämppärin veljen  omasta, joka on siis täsmälleen samanlainen, ja toisekseen johdot meinaavat katketa monesta paikkaa. Säilytänkö minä niitä jotenkin väärin? Farkkujen taskussa täytyy olla joku syövyttävä ominaisuus... ;) Joululahjaksi yllättäen toivon uusia kuullokkeita, ja mielellään uutta soitintakin.

Kaverillani on joku Applen iPod. Varmaan ainakin kaks milliä paksu ja kosketusnäppäimet (tai mikäikinä onkaan, sellanen ihme rinkula mistäs selataan biisejä), aika hieno laite... Minä en kyllä osaisi käyttää sitä, mutta sinne mahtuu ÄLYTTÖMÄSTI musiikkia! Kellään täällä tällaista ihmelaitetta? Miten paljon se maksoi? Mistä löytyi? (Ainahan voi haaveilla... ;)

)


Poissa ee

 • hated
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • örr
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #37 : Joulukuu 18, 2008, 18:41:49 »
Minä olen sellainen ihminen, joka ei selviä ilman musiikkia päiväkään. Kuuntelen koulussa tunneilla ja välitunneilla, bussissa, pysäkillä, kävellessäni, nukkumaan mennessäni, joskus nukkuessankikin, ollessani tietokoneella, piirtäessäni, lukiessani, syödessäni... Aina kun vain voin, eli lähes aina. Kiitos kuuluu mp3-soittimeni. Ilman sitä en pystyisi varmaankaan enää elämään.

Tällä hetkellä minulla on iPod Shuffle, se vanha paksuhko palikka. On toiminut kiitettävästi yli kolme vuotta, ja ilman näyttöä on pärjännyt loistavasti. Ainakaan ei kaverit näe mitä kuuntelee, joskus kun tulee luukutettua sellaista musaa, mitä kaverit eivät uskoisi todellakaan minun kuuntelevan. :'D Ainoa huono puoli on muistin vähyys, puoli gigaa kun ei oikein tunnu riittävän mihinkään -> pelkät lempibiisit mahtuvat soittimeen. Mutta muuten on toimiva laite, ei ole hajonnut, vaikka kuinka kaltoin olen sitä kohdellutkin. Naarmuinen se tietenkin on yltäpäältä, ja sitä ihmettelen, kuinka sen muovista pintaa voi naarmuttaa kynnelläkin.. o_O

Jouluna kuitenkin saan uuden mp3-soittimen. Taisi olla 4 gigainen, merkkiä en muista enää, iskä sen tilasi jostain. :'D Saa nähdä miten pystyn luopumaan vanhasta, niin rakkaasta iPodistani. :'< Ihan raapaisee sydäntä kun ajattelee sen joutuvan toimettomana makailemaan hyllyyni... ;____; Nojoo.
come sit next to me / pour yourself some tea

Vampire

 • Ankeuttaja
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #38 : Joulukuu 21, 2008, 22:24:10 »
Minulla on valkoinen 1.8 Gt Creative Stone Plus mp3 soitin, jolla ei ole ikää kovinkaan paljon. Hyvä soitin, huomattavasti parempi kuin entiseni. Musiikin kuuntelemiseni laatu vaihtelee päivittäin, yhtenä päivänä kuuntelen musiikkia kännykästä kuulokkeiden kanssa, toisena kuuntelen radiota, kolmantena musiikki kuuluu tietokoneen Media playrista ja taas toisena päicänä mp3 soittimestani. Mutta musiikkia kuuntelen melkein koko päivän, se kyllä vähän riippuu, onko minulla seuraa..

Poissa Nadia

 • mastermind
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #39 : Joulukuu 22, 2008, 00:18:50 »
Omat ruhtinaalliset kolme iPodiani ovat kuolleet ja kuopatut kaikki. Nyt tämä nykyinenkin päätti heittää henkensä. Ei niinkään että kohtelisin iPodejani hyvinkin raa´asti, olen hyvin kiintynyt niihin ja pidän niitä hyvässä tallessa. Mutta en saa uutta, todellakaan kun viimeisellä iPodilla ikää oli noin vuosi. ;___; Itkin sen perään kauan. iPod ei sinällään ole rikki, mutta siihen ei vain tule mitään kuvaa kun sen kytkee päälle. Ah ja voih.

Haluaisin uuden musiikkisoittimen, ihastuin tuohon Creativen Stone Plussiin kun sitä tuolla katselin, mutta en usko saavani sitä lahjaksi. Joudun varmaan ostamaan itse.
so throw your diamonds in the sky
we'll stay gold forever

Poissa Pyry P

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #40 : Joulukuu 25, 2008, 15:43:33 »
Ensi vuonna eurooppaan on vihdoin (kahdenvuoden odotuksen jälkeen) tulossa microsoftin uusi zune soitin. Soitin on hintalaatu suhteeltaan erinomainen.(ainakin USA:n julkaisu.) Zune mallistoon kuuluu 4gb versio (99 dollaria), 8gb versio (139 dollaria), 16gb versio (179 dollaria), 80gb versio (229 dollaria), 120 gb versio (249 dollaria). Elikkäs ensivuoden puolella on euroopan julkaisu (todennäköisesti). Itse ajattelin tuon 120gb mallin hankkia jos hinta pysyy aisoissa.

Linkki tuotesivulle:http://www.zune.net/en-US/mp3players/default.htm
Asd

Poissa Tyyppi

 • Kyseenalaistaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pohjanlahden merenneito <3
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #41 : Joulukuu 25, 2008, 17:32:46 »
Päivitystä. Creativen soittimeni hajosi, ja sain joululahjaksi iPod nanon 8 gigalla. Vihaan asiinä vain herkkyyttä (monella tutulla on menny pienestä hajalle) ja iTunesin kanssa säätämistä. Siinä on oikeastaan liika paljon muistia minulle eikä huvita iTunesista osta mitän. Apua?
Olenko minä olemassa? Oletko sinä olemassa? Onko mikään olemassa?
Pitchy pitchy Live start! Love shower pitch!
Blogini simpukan.kuoressa.blogspot.com

Poissa Da Kin

 • Overdrive
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Guns N' Fuckin' Roses!
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #42 : Joulukuu 26, 2008, 18:00:32 »
Joo toi I Tunes on ihan roska ja et voi ottaa omaan I Podisi musiikkia muiden koneilta ilman että tyhjennät Omasi ensin. Kannattaakin siis ladata netistä sellainen ilmainen Ohjelma kuin Yam Ipod joka on huomattavasti nopeampi kuin I tunes ja siinä saa sanatkin biiseihin jos haluaa, ja sillä ei ole mitään muita tarkoituksia kuin musiikin siirtäminen. Sillä voi myös ottaa muiden koneilta musiikkia, Oma Itunesini alkoi joku aika sitten sekoilemaan ja pyysi, että tyhjennetäänkö muisti niin latasin sen takia yam Ipodin joka on aivan loistava..
Ei lopu täältä polle ei amfetamiini, täältä kukkaloistosta amsterdamin, ojat pullollaan pitkätukkiaan antaa kaikkien kukkien kukkia vaan..

Poissa Pyry P

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #43 : Joulukuu 26, 2008, 22:30:17 »
Samaa mieltä teidän kanssa itunes on tosiaankin täyttä roskaa. Pääsyy tähän on todennäköisesti Applen halu hallita ipodeita täysin.
Ipodit ovat myös mielestäni järkyttävän ylihintaisia. Tukekaa Creativea ja piakkoin tulevaa zunea!
Asd

Poissa Kanttarelli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #44 : Joulukuu 27, 2008, 15:52:43 »
Samaa mieltä teidän kanssa itunes on tosiaankin täyttä roskaa. Pääsyy tähän on todennäköisesti Applen halu hallita ipodeita täysin.
Ipodit ovat myös mielestäni järkyttävän ylihintaisia. Tukekaa Creativea ja piakkoin tulevaa zunea!

Älä unohda Sandiskiä!!! Itse käytän Sandisk Sansa Clippiä ja olen erittäin tyytyväinen siihen (se voitti myös TM-vertailun, vastassa oli vastaava Creativen ja Applen mp3:nen :P), suosittelen muillekin ja tosiaan ton iTunesin kanssa on ongelmia.
Zombies ate my brain :D

Poissa Tyyppi

 • Kyseenalaistaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pohjanlahden merenneito <3
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #45 : Joulukuu 28, 2008, 13:08:46 »
Olisin itse tosiaan ostanut Creativen (edellinen oli sellainen ja se kesti maailman menossa 3 vuotta!) mutta joulupukki päätti sitten hankkia Ipodin. En kyllä rupea iStoresta mitään ostaa, vaan aion siirtää kaiken musiikin levyiltä >:) siitäs sait Apple! Ja totta -Apple tahtoo hallita kaikkea iPodien sisältöä.
Olenko minä olemassa? Oletko sinä olemassa? Onko mikään olemassa?
Pitchy pitchy Live start! Love shower pitch!
Blogini simpukan.kuoressa.blogspot.com

Poissa Diibi Do

 • Haisku
 • Vuotislainen
 • Elämä on välillä liian mustavalkoista
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #46 : Joulukuu 28, 2008, 15:57:02 »
Mulla on sellainen soitin jolla pystyy kattoon videoita, kuvii ja jopa teksti tiedostoja, niin ja on siinä radiokin :) tosin tulee kyllä kuunneltuu enemmän musiikkia merkki on muistaakseni DIEL ei kauheen tunnettu, mutta toimiva, enkä oikeen tiiä onko se nyt sitten Mp5 soitin ku siinä on kerta jo niin paljon tavaraa. tais siellä olla muutama pelikin, mutta eipä niitä tuu pelattuu.. en ees tajuu miten ne toimii että hyvä minä ;) nyt kun vielä tässä muistan niin saahan sillä jopa nauhoitettuukkin jotain... Minulle ehkä hieman turha kun kuuntelen vain sitä musiikkia :) sain sen kun mulla meni vanha samaamerkkii rikki eikä sitten enää ollut samanlaista niin ne anto mulle tuon.

Matkoilla kätevä ei oo ees kauheen iso :)

No mitäs muuta, (eiköhän tässä tullut jo aikapaljon tosin taitaa olla sekava viesti, sillä järki on jäässä)

~DD~
...En pelkää pimeää, mutta inhoan silti sitä...

...Elämäni rakkaus odottaa minua vielä jossain...

Poissa Pyry P

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #47 : Joulukuu 30, 2008, 12:03:54 »
Mulla on sellainen soitin jolla pystyy kattoon videoita, kuvii ja jopa teksti tiedostoja, niin ja on siinä radiokin :) tosin tulee kyllä kuunneltuu enemmän musiikkia merkki on muistaakseni DIEL ei kauheen tunnettu, mutta toimiva, enkä oikeen tiiä onko se nyt sitten Mp5 soitin ku siinä on kerta jo niin paljon tavaraa. tais siellä olla muutama pelikin, mutta eipä niitä tuu pelattuu.. en ees tajuu miten ne toimii että hyvä minä ;) nyt kun vielä tässä muistan niin saahan sillä jopa nauhoitettuukkin jotain... Minulle ehkä hieman turha kun kuuntelen vain sitä musiikkia :) sain sen kun mulla meni vanha samaamerkkii rikki eikä sitten enää ollut samanlaista niin ne anto mulle tuon.

Matkoilla kätevä ei oo ees kauheen iso :)

No mitäs muuta, (eiköhän tässä tullut jo aikapaljon tosin taitaa olla sekava viesti, sillä järki on jäässä)

~DD~
Nuo Diel:it ovat ilmeisesti niitä kiinasta suoraan tulevia soittimia jotka ovat todella edullisia tosin niiden ainoa suomen maahantuoja taitaa olla www.e-ville.fi Itsekkin meinasin tilata tuollaisen mutta en loppujenlopuksi uskaltanut koska luin netistä että niitten joukossa on paljon maanantaikappaleita.
Asd

Poissa Brian Molko

 • Northman's Pet
 • Hirnyrkki
 • Such a dull toy
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #48 : Joulukuu 30, 2008, 16:24:34 »
Pystyt lataamaan ipodiin musiikkia muillakin koneilla kun vaan ruksaat itunesissa omalla koneella että käsin järjestät musiikit. Opin sen joku aika sitten. Itunes on minusta aika jees, en osaa elää enää ilman. Itselläni on 8gigan ipod touch ja tilaa voisi olla enemmänkin. Kiva kun voi käyttää nettiä ja katsoa youtube videoita. Voittaa muut soittimet kympillä minun mielestä.

Ja totuttelu vie aikaa, mutta kun oppii niin helppo nakki.
Julien, you're slow-motion suicide.

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #49 : Joulukuu 31, 2008, 19:14:10 »
Mäkin aluks mietin tota ipod touchii, mut tää nano vei kyllä voiton hintansa puolesta. Alku oli kyllä vähän takkuamista, kun en tajunnu miten se mokoma toimi, mutta opinpa aika nopeasti. Ja olen jopa onnistunut kerran saamaan sen jumiinkin :D Vieläpä heti alussa :D Tilaa vois kyl ehkä olla vähän enemmän, mutta kyllä tuosta 16 gigasta vielä reilu viis gigaa on jäljellä.
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Poissa Dobrey

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • TYMiläinen :)
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #50 : Tammikuu 01, 2009, 16:23:53 »
Minun Mp3:seni on tällainen Creative Zen V plus, muuten musta paitsi parista näppäinkohdasta, jotka ovat vaaleanvihreät. Tilaa on 2 gigaa, voisi olla vähän enemmänkin mutta on tuo tähän mennessä riittänyt. Tämä on ensimmäinen ja ainoa Mp3-soittimeni, sain sen pari vuotta sitten jouluna... ei ole onneksi missään vaiheessa hajonnut, ei edes silloin kun se pari viikkoa sitten joutui vahingossa pesukoneeseen :). Laitoin sen roikkumaan patterin taakse pariksi päiväksi, latasin sen ja se toimi onneksi kuin uusi ^^.
"But it's a true story! A true story wrapped up in fiction."

Mopsai

 • Ankeuttaja
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #51 : Tammikuu 02, 2009, 13:12:59 »
Omistan upouuden Philips SA 3245 4gb- soittimen. Tilaa tuntuu olevan ruhtinaallisesti, koska edellisessä ikivanhassa oli tilaa alle 1gb.

Olen tyytyväinen soittimeeni, joskin alussa oli latauksien kanssa vähän ongelmia. Radiokin löytyy onneksi.

En tykkää siitä, että jotkut kuuntelevat juhlissa soittimiaan. Eräissä häissä pikkuserkkuni kuunteli omaansa niin että kyllä vähän ihmetytti.

Poissa Diibi Do

 • Haisku
 • Vuotislainen
 • Elämä on välillä liian mustavalkoista
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #52 : Tammikuu 02, 2009, 20:39:21 »
Lainaus
En tykkää siitä, että jotkut kuuntelevat juhlissa soittimiaan

Sinäpä sen sanoit, mielestäni se ei ole todellakaankohteliasta.
...En pelkää pimeää, mutta inhoan silti sitä...

...Elämäni rakkaus odottaa minua vielä jossain...

Poissa Pyry P

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #53 : Tammikuu 03, 2009, 00:55:06 »
Minulla on juhlissa usein niin tylsää että on pakko kuunnella musiikkia enkä näe siinä mitään epäkohteliasta jos ei tule juttuun muiden vieraiden kanssa ja istuu muutenkin nurkassa.
Asd

Poissa Tyyppi

 • Kyseenalaistaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pohjanlahden merenneito <3
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #54 : Tammikuu 03, 2009, 03:38:26 »
Meillä saa koulussa kuunnella musiikkia esim. kuvistunneilla. Ja kyllä niitä mp3-soittimia muillakin tunneilla näkee ja joskus ne ovat niin kovalla että kuuluu opettajankin korvaan. Itse en kuulu näihin henkilöihin. Ja noista juhlista. Kun on kerran (kai) kutsuttu on  hyvin epäkohteliasta istua ja kuunnella musiikkia. Esim. häät ja kastajaiset. Ajatelkaa jos teillä olisi elämää mullistava käänne jolloin joku tollo vaan kuuntelisi musiikkia nurkassa. Ei tunnu kovin kivalta,eihän?
Olenko minä olemassa? Oletko sinä olemassa? Onko mikään olemassa?
Pitchy pitchy Live start! Love shower pitch!
Blogini simpukan.kuoressa.blogspot.com

Poissa Lorainne

 • glottaaliklusiili
 • Hämykeiju
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MoonMist
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #55 : Tammikuu 04, 2009, 15:30:16 »
Joulupukin kontista tosiaan paljastui kuin paljastuikin ihana musta Creative Zen Mozaic! Sitä olin kovasti toivonut, ja porukat taisivat sittenkin kuulla toiveeni. Muistia on ruhtinaalliset 8 GB, minulle riittää varmaan loppuelämäksi. Vanhassa soittimessani oli vain 1 GB, eikä sekään ollut vielä läheskään täynnä. Toivoin tähän uuteen soittimeen 2 GB, mutta kun iskä pääsee ostamaan elektroniikkaa, niin sitä ostetaan sitten kunnon vehkeitä eikä mitään pikku rimpuloita. Mutta en valita, maahtuupahan ainakin tarpeeksi musaa. :D Ja kuvia ja videoita sinne saa myös, laitoin vähän videoita Sturm und Drangin Jyväskylän keikalta... Radiokin löytyy, mikä on ihan kiva asia tällaiselle 24/7 radionkuuntelijalle.

Kuulokkeetkin ovat hyvät ainakin minun mittapuuni mukaan, en pahemmin osaa niitä arvostella, mutta ihan riittävän hyvät ne ovat ainakin. Saapahan iskä ainakin omat kuulokkeensa takaisin, kun sain nyt nuo kuulokkeet soittimen mukana.

Oikeastaan ainoa huono asia Mozaicissa on se, että jo volyymitaso ykkösellä ääni on niin kova, ettei sitä pysty kuuntelemaan täydessä hiljaisuudessa. Mikä taas ei ole kivaa, koska tykkäsin ennen kuunnella musaa kun menin nukkumaan. Nyt ei pysty kuuntelemaan muuten kuin nappi puoliksi korvassa, jolloin se tippuu. Tai sitten olen vain tottunut kuuntelemaan niin hiljaisella, että vaatii totuttelua sopeutua tähän uuteen soittimeen... Lisäksi kahden vierekkäisen volyymitason ero on tosi iso. Esimerkiksi autossa kuunnellessa ei kuule ensin musiikkia, mutta sitten kun laittaa yhden napsauksen lisää volyymiä, ei kuule mitä muut puhuvat. :(

Mutta näin yleisvaikutelmalta hyvä soitin. :)
Using the "are we", are we?

delexive

 • Ankeuttaja
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #56 : Tammikuu 06, 2009, 11:38:13 »
Miks ostaa eriksee mp3/4 soitin jos ostaa kännykän missä on mp3/4. mulla on 250€ maksanu kännykkä siinä on mp3 ja mp4 soitin siihen saa tietääkkseni max. 16gt muistikortin. Jos mp3 maksaa (esim i pod ) 200€ ja sitte kännykkä maksaa 100€ nii kyl siinä aika paljon säästää kun ostaa kännykän missä on mp3. Kännykäs on myös (ylensä) bluetooth ja radio.Bluetooth:hissa on se hyvä puoli et se ei maksa mitään mut tosi harvassa  mp3 soittimessa on bluetooth. Sit on vielä  hankalaa ottaa tietokneelta musaa kun sen vois saada suoraan kaverilta. Ei mulla mitään mp3 ja mp4 soittimia vastaan oo mut kannattaa ostaa mielummin kännykkä mis on mp3/mp4

Poissa Pyry P

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #57 : Tammikuu 06, 2009, 15:18:13 »
Kännyköiden musiikkisoittimet ovat usein huonompi laatuisia kuin juuri sitä tarkoitusta varten tehdyt laitteet. Itsellä on Nokia N70 jossa on sisäänrakennettu MP3/4 soitin ja äänenlaadun eron Ipodin kanssa huomaa kyllä.
Asd

Poissa maisamiisa

 • TYM-
 • Vuotislainen
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #58 : Tammikuu 06, 2009, 22:02:16 »
Lainaus
En tykkää siitä, että jotkut kuuntelevat juhlissa soittimiaan

Sinäpä sen sanoit, mielestäni se ei ole todellakaankohteliasta.

Riippuu bileistä. Jos mä nökötän jossain nurkassa jossain sukujuhlissa, jossa lähinnä mun ikää oleva on neljänkympin tuolla puolen, mä todellakin kaivan jostain ämpärini ja tungen napit korviin. En todellakaan edes yritä olla niiden kanssa seurallinen, lähin kontaktini ihmisiin näissä juhlissa on varmaan se, kun ruikutan jotakuta viemään mut kotiin. Oikeasti, ne juhlat tuntuu kestävän ikuisuuden jos ei kuuntele mitään musiikkia. Kavereiden bileet on asia erikseen, siellä ei tulisi mieleenkään ruveta kuuntelemaan, ihan pelkästään siksi, että olen yleensä yliseurallinen mäntti : D

joo, ehkä offia, ehkä ei, Jeesus Maria tietää ja välittää.
'cause baby you weren't the first or the last or the worst, SHAKE IT

Poissa Miasma

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • My Little Evil Pony
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #59 : Tammikuu 06, 2009, 22:45:34 »
Pöh, minä en kyllä tue mitään kännykän ja mp3-soittimen yhdistelmiä. Olen kai sitä vanhempaa polvea jonka mielestä kännykkä on soittamista ja tekstaamista varten.

Minun eka mp3-soittimeni oli Sonyn NW-E005 tai jotain sinne päin, ainakin se näyttää tuolta. Akkukestoa jopa 30 tuntia! Tai näin sitä ainakin luvattiin, omasta mielestäni se kyllä tyhjeni liian nopeasti. Muistia oli 512mt ja se oli aivan liian vähän, aina sai itkukurkussa valkata minkä kappaleen poistaa että saa jotain uutta tilalle. Mutta soitin itsessään oli kyllä kiva, toimi ja näin. Olisin vain kaivannut mahdollisuutta ladata virta seinästä tai sitten pattereita, tuo kun oli matkoilla vähän ikävämpi juttu kun akku loppui kesken eikä tietokonetta ollut lähimaillakaan.
Viime vuonna (vai olikos se 2007, saattoi ehkä ollakkin...) vaihdoin sitten soittimen iPod Classiciin ja siinä on tilaa huimat 80gigaa! Valintaan vaikutti suuren muistin lisäksi myös mahdollisuus katsoa videoita ja yhteensopivuus nykyisen Macbookin kanssa. Hieno soitin ja kaikkea, mutta... se on liiankin hieno! Minulla on vaikeuksia kuljettaa sitä mukana kun pelkään että hajoitan sen tai siihen tulee naarmuja, varsinkin kun tuo taustapuoli on oikea naarmumagneetti. Sen lisäksi se on myös niin iso että se ei tunnu kovinkaan toimivalta minulle. Junamatkoilla tuo on kyllä loistava kun voi katsoa leffoja, musiikkivideoita, mitä ikinä tuleekaan mieleen pistää siihen.

Mutta täytyy kyllä sanoa että tämä vanha ystävä voittaa kaikki mp3-soittimet mennen tullen.
Who has time for tears?

Poissa Steelsheen

 • Narsissisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • not your girl
  • Imaginary
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #60 : Tammikuu 11, 2009, 16:02:07 »
Aika hämmentävää että sellainen musiikkiaddikti kuin olenkin, mulle on riittänyt erinomaisesti se 512 megaa, jonka verran omassa Creativen palikassani on tilaa. Ehkä se johtuu sitten siitä että joidenkin asioiden suhteen olen äärettömän vanhanaikainen kääpä ja olen tainnut mokoman vekottimen omistaa kaksi tai ehkä jopa kolme vuotta. Ainakin kaikilla muilla sellainen oli jo paljon ennen minua :D Oikeasti syy taitaa kyllä olla se, että jämähdän helposti tosi pieneen määrään kappaleita joita kulutan sitten pitkään ennen kuin löydän uusia. Nytkin mulla on aktiivisessa kuuntelussa yksi kansio soittimeni sisällöstä, ja siinäkin tuntuu olevan liikaa kappaleita. Muissa kansioissa on lisää eikä soitin ole siltikään mitenkään täynnä. Yhtään en ole osannut kaivata myöskään mitään kuva-/videomahdollisuuksia, en kuitenkaan osaisi katsoa mitään niin pieneltä näytöltä kun läppärin näyttökin on vähän siinä rajoilla.

Liikkumisen kannalta mp3-soitin on kyllä joka tapauksessa aivan erinomainen asia (vaikka mulla ei pysy minkäänlaiset kuulokkeet korvissa). Mulla on suunnilleen autoa ajaessakin toinen nappi korvassa jos en halua kuunnella radiota, mulla kun on aina ollut vähintäänkin huono tuuri cd-soitinten kanssa, kannettava mukana ei voinut kävellä koska siinä ei toiminut tärinänesto lainkaan, auton cd-soittimessa on kanssa joku vika. Ja luistellessa!
"If people don't know what you're doing, they don't know what you're doing wrong."

Zherec

 • Ankeuttaja
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #61 : Tammikuu 11, 2009, 19:46:06 »
Applen 160 gigainen iPod Classic tuli vuosi takaperin hankittua, ja eipä enää mitään muuta kuin iPodia voisi edes kuvitella omistavansa. Käytettävyys on ihan toiselta planeetalta verrattuna mihinkään muuhun soittimeen. Shufflen kun vielä saisi tuon kaveriksi, niin olisi lenkkeilyyn ja muuhun liikkumiseen soveltuva soitin myös.

Poissa Pyry P

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #62 : Tammikuu 27, 2009, 19:10:45 »
Mistäs sen salli ipodin käyttö levynä asetuksen saikaan päälle?

Edit: joo löyty
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 27, 2009, 19:18:36 kirjoittanut Pyry P »
Asd

delexive

 • Ankeuttaja
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #63 : Maaliskuu 30, 2009, 18:46:44 »
Kännyköiden musiikkisoittimet ovat usein huonompi laatuisia kuin juuri sitä tarkoitusta varten tehdyt laitteet. Itsellä on Nokia N70 jossa on sisäänrakennettu MP3/4 soitin ja äänenlaadun eron Ipodin kanssa huomaa kyllä.

Niin mutta en ole nähnyt kyllä vielä yhtään Ipodia jossa pystyis kuuntelee ilman kuulokkeita. Paitsi jos ostaa irto kajarit mutta ne voi taas maksaa 100€. tai sen uuden Ipod tutschin ta mikä nyt olikin en oo nimittäin hyvä enkus

Poissa Da Kin

 • Overdrive
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Guns N' Fuckin' Roses!
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #64 : Maaliskuu 30, 2009, 21:24:47 »
Kännyköiden musiikkisoittimet ovat usein huonompi laatuisia kuin juuri sitä tarkoitusta varten tehdyt laitteet. Itsellä on Nokia N70 jossa on sisäänrakennettu MP3/4 soitin ja äänenlaadun eron Ipodin kanssa huomaa kyllä.

Niin mutta en ole nähnyt kyllä vielä yhtään Ipodia jossa pystyis kuuntelee ilman kuulokkeita. Paitsi jos ostaa irto kajarit mutta ne voi taas maksaa 100€. tai sen uuden Ipod tutschin ta mikä nyt olikin en oo nimittäin hyvä enkus

Uus 160 Gb ipod Classic omaa sisäänrakennetut kajarit.
Ei lopu täältä polle ei amfetamiini, täältä kukkaloistosta amsterdamin, ojat pullollaan pitkätukkiaan antaa kaikkien kukkien kukkia vaan..

delexive

 • Ankeuttaja
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #65 : Maaliskuu 31, 2009, 15:57:44 »
Ok mut kuinka paljon se maksaa. ???

Poissa Pyry P

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #66 : Huhtikuu 01, 2009, 07:25:45 »
341-349e hintaseurannan mukaan... Ja itse ainakin olen todennut sen kaijutin ominaisuuden aika roskaksi koska se äänenlaatu on surkea (siis nokian puhelimissa).
Asd

Poissa Da Kin

 • Overdrive
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Guns N' Fuckin' Roses!
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #67 : Huhtikuu 01, 2009, 08:40:35 »
341-349e hintaseurannan mukaan... Ja itse ainakin olen todennut sen kaijutin ominaisuuden aika roskaksi koska se äänenlaatu on surkea (siis nokian puhelimissa).

Musta se kajarin käyttäminen on yleensäkin ärsyttävää yleisissä tiloissa, just sen laadun ja häritsevyyden takia..
Ei lopu täältä polle ei amfetamiini, täältä kukkaloistosta amsterdamin, ojat pullollaan pitkätukkiaan antaa kaikkien kukkien kukkia vaan..

delexive

 • Ankeuttaja
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #68 : Huhtikuu 03, 2009, 16:08:02 »
Ja kuule se väriseminen johtuu ihan siitä että kuuntelet sitä liian kovaa niin mulle ainakin käy aina kun kuuntelen liian kovaa.

(en haluu haastaa riitaa tästä aiheesta) B)

Poissa Pyry P

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #69 : Huhtikuu 04, 2009, 15:07:26 »
Se laatu on kyllä surkeaa muutenkin verrattuna oikeisiin kaiuttimiin/hyviin kuulokkeisiin.
Asd

Poissa Da Kin

 • Overdrive
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Guns N' Fuckin' Roses!
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #70 : Huhtikuu 04, 2009, 22:09:18 »
Ja kuule se väriseminen johtuu ihan siitä että kuuntelet sitä liian kovaa niin mulle ainakin käy aina kun kuuntelen liian kovaa.

(en haluu haastaa riitaa tästä aiheesta) B)

Se vituttaa ulkopuolisia aika rankasti jos vaikka mäkkärissä joku pyörittää siinä jotain musiikkia joka on juuri sitä mistä ei tykkää yhtään, ei muuta vikaa sillee..
Ei lopu täältä polle ei amfetamiini, täältä kukkaloistosta amsterdamin, ojat pullollaan pitkätukkiaan antaa kaikkien kukkien kukkia vaan..

delexive

 • Ankeuttaja
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #71 : Huhtikuu 10, 2009, 08:47:21 »
Se laatu on kyllä surkeaa muutenkin verrattuna oikeisiin kaiuttimiin/hyviin kuulokkeisiin.

Tos oot kyl oikeessa en nimittäin kovin usein kuusntele ilman kuulokkeita.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 14, 2009, 16:38:41 kirjoittanut Delexive »

Poissa Barella

 • Vuotis-kuollut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • <3
  • Lohikäärmeliiga - Vuotishuispausjoukkue
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #72 : Huhtikuu 18, 2009, 16:28:25 »
Sain ensimmäisen soittimeni viime jouluna. Se on SansaDisk-merkkinen (Sansa Fuze) En nyt muista kuinka monta biisiä soittimeen mahtuu, mutta tällä hetkellä se sisältää 158 kappaletta (+ 4 äänitystä).

Soitin on melko litteä (n. ½ senttiä paksu), musta. Todella helppo käyttöinen, opin käyttämään ilman käyttöohjeita (vaikka siinä kyllä luki isolla että ei saa käyttää ennen kuin on lukenut ohjeet, mutta kun niitä ei ollut suomeksi niin en jaksanut...) Sansassani on puolen soittimen kokoinen värinäyttö, ominaisuuksiin, musiikin kuuntelemisen lisäksi kuuluvat: äänitys, radio, kuvien lataus/katselu, videoiden lataus/katselu ja siitä saa vaihdettua taustan värin x) Riittää minulle. Tässä muuten on kuva :) Tämä malli oli juuri sellainen, jota toivoin, iso värinäyttö ja jonkin verran tilaa, melko tyylikäs (siis ei mikään sellainen mikä meillä ensimmäiseksi oli, silloin kun käsite Mp3 oli vielä aika vieras käsite) Tämä malli on myös aika hyvän kokoinen, taskuun sopiva.

Latauksesta sen verran, että yleensä kun tietokoneen kautta lataan niin osaan sen, mutta toisinaan tietokoneeni oikkuilee eikä lataukset onnistu. Tässä tapauksessa pyydän isääni auttamaan (ja hän tekee täsmälleen samalla tavalla kuin minä ja saa sen toimimaan :) Myös kappaleiden nimeäminen niin, että se näkyy soittimessa, tuotti aluksi hankaluuksia, mutta kyllä se nykyään menee melko hyvin.

Nappikuulokkeet eivät sovi korviini, mutta käytän niitä silti. Kuulokkeet ovat ne, jotka soittimen mukana tulivat. Olisi kyllä kiva joskus saada isommat, sellaiset "luurikuulokkeet".. Mutta toistaiseksi pärjään nyt näillä.

Kuuntelen itse asiassa melko harvoin soitintani, ehkäpä vain pari kertaa kuussa. Yleensä ääni on melko hiljaisella, niin että kuulen ulkopuoliset äänet lähes jopa selvemmin kuin musiikin. Joskus, esimerkiksi autossa tai kävellessä ruuhkaisen tien vieressä ärsyttää suunnattomasti kun pitää laittaa äänet täysille, kun muuten ei kuule. Tässä vaiheessä yleensä, varsinkin automatkoilla pitää lopettaa kuuntelu, sillä korvat eivät kestä.. Onneksi vanhempani pitävät myös rokista, joten pystyn aivan hyvin kuuntelemaan sitä, mitä tulee auton soittimesta. Junassa on se hyvä puoli, ettei melu ole niin kova ja junassahan yleensä matkustan, jos menen yksin.

Koulussa näyttää nykyään olevan monella soittimia välkällä... Minusta se ei ole mitenkään superväärin, mutta olisi ehkä parempi jos musiikkia kuuntelevat koululaiset keksisivät jotain muuta kuin musiikinkuuntelun. Juhlat taas... niissä musiikinkuuntelun hyväksyn, jos ensin on yrittänyt kovasti olla muiden kanssa ja osallistua keskusteluun, mutta ei ole onnistunut. Näin minä ainakin olen tehnyt, erään isän kaverin juhlissa. Kun muut vain pelasivat pelejä, joihin en ollut ehtinyt alussa mukaan, istuin vain sohvalla odottamassa musikkia kuunnellen, että milloin he lopettaisivat. Tosin tietenkin riippuu paljon juhlasta, että onko soveliasta kuunnella musiikkia. Esim. häissä tai hautajaisissa en sitä tekisi, mutta tuollaisissa "vapaammissa" juhlissa kyllä. Toisaalta ne, ketkä vetäytyvät nurkaan kuuntelemaan musiikkia pitäisi ottaa mukaan keskusteluun, jos vain suinkin mahdollista, sillä monen tunnin musiikinkuuntelu jossain juhlissa ei kai ole kovin tarkoituksenmukaista..

~Barella
~Barella
Maailma on tulvillaan ylimaallisia olentoja, jotka kärsivällisesti odottavat älymme terävöitymistä.
                 -Eden Phillpotts

Poissa Aqutalio

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: WaveSand28304
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #73 : Toukokuu 05, 2009, 14:11:37 »
Sain just  synttärilahjaks sellasen perus Sony Walkman-soittimen. 2G tilaa ja kyllä riittää mulle. Muutenkin se on ihan näppärä ja pieni, niin sitä on helppo kuunnella tunnilla ;)
“Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind.”
― Bernard M. Baruch

Poissa Carlos

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • LiveJournal
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #74 : Toukokuu 09, 2009, 21:49:51 »
Ensimmäinen mp3-soittimeni oli nettiliittymän kylkiäisinä tullut 128 Mt:n laite. Käyttö hoitui tasan kahdella napilla joilla siirrettiin kappaleissa eteen- ja taaksepäin ja pitkällä painalluksella muutettiin äänenvoimakkuutta. Käytännössä sinne mahtui levyn tai parin verran musiikkia. Monin puolin aika onneton laite, mutta kyllä se junamatkoilla ihan riittävästi viihdytti ja hoiti myös muistitikun virkaa tarpeen tullen. Parempi kuin ei mitään.

Myöhemmin ostin lähinnä työmatkoja varten yhden gigan Creative Zen Nano Plus -soittimen. Se olikin sitten oikein passeli laite ja toimii edelleen. Halusin nimenomaan sellaisen soittimen jossa on vaihdettava paristo koska ajattelin, että on hyvä olla mahdollisuus kuljettaa mukana vara-akkua ja toisaalta esimerkiksi lomamatkalla voisi aina hätätilassa ostaa pariston jos akku pääsee tyhjenemään.
Kun musiikin kuuntelu alkoi lisääntyä myös työpäivän aikana niin pieni kapasiteetti alkoi häiritä ja joissain määrin myös se, että vara-akkua ei käytännössä tullut pidettyä mukana, joten akun loppuessa kuuntelu loppui aina siihen. Muuten soitin on ominaisuuksiltaan juuri sopiva, olennaiset napit löytyvät sormituntumalla taskussa mutta niitä ei tule kuitenkaan painettua vahingossa. Edistyneemmät mahdollisuudet esimerkiksi kappaleesta toiseen siirtymiseen puuttuvat mutta enpä minä niitä ikinä kaivannutkaan. Lisäksi soitin on iPodiin verrattuna muovinen ja halvan oloinen, mutta se onkin puolet halvempi. Käytännön haittaa siitä oli ainoastaan patterikannen kotelon kohdalla, se hajosi jossain vaiheessa ja piti teipata paikalleen.

Nyt keväällä ostin sitten lopulta kahdeksan gigan iPod Nanon. Onhan se ihan näppärä laite, mutta ei täysin ongelmaton. Akkukesto ei ole vastannut ihan odotettua, käytännössä soittimella ei kuuntele musiikkia sen kauempaa kuin Creativellakaan. Lataaminen onnistuisi toki tietokoneella mutta en jaksa pitää johtoa mukana. Lisäksi laitteen hallitseminen iPodin tavaramerkiksi muodostuneen kiekon avulla ei ole minusta niin helppoa kuin muiden kommenteista voisi kuvitella, käyttäminen taskussa on täysin mahdotonta, laite on pakko lukita vahinkopainallusten estämiseksi ja tiedostojen siirtäminen iTunesilla on jokseenkin monimutkaista ja kömpelöä. Mutta sitä ei voi kiistää etteikö soitin olisi erittäin laadukkaan oloinen ja nätti.

Poissa Pyry P

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #75 : Kesäkuu 10, 2009, 16:35:33 »
No, tilasinpa sitten E-ville nimisestä verkkokaupasta Diel Symphony 300 8Gt soittimen. Soittimessa on kosketusnäyttö, 8Gt muistia ja se maksoi vain 45e (koska on kiinalaista halpatuotantoa). N. viikon odottelin ja postissa tuli kotiin asti ja vieläpä ehjänä. Viikon käyttelin kunnes kosketusnäyttö rupesi heilumaan ja ei reagoinut enää kosketukseen. Toisin sanoen täysi susi joka ei kestä mitään. No onhan tuolla takuuta 1v. Ongelma vain on se että pitäisi jaksaa lähettä kiinaan. Mitä tästä opimme?. No sen että osta suoraan kunnon soitin.
Asd

Poissa Tiukukello

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #76 : Kesäkuu 10, 2009, 21:25:15 »
Mp3-soitin -addiktoitunut ilmoittautuu!

Aina kun kotoa lähtee tulee soitin napattua taskuun mukaan. Kuluu aika paljon mielenkiintoisemmin, oli sitten missä tahansa.
Oma pieni soittimeni on merkiltään Creativen MuVo v100. Valkoinen. Kolme vuotta on yhteiselomme jatkunut täysin ongelmitta! :D Tilaa soittimesta löytyy 512 MB, eli biisejä mahtuu noin 70-80 kappaletta. Eihän se paljoa ole, mutta olen jo tottunut. Soittimen mukana kulkee Koss'n The Plug -kuulokkeet, joita ei kyllä turhaan kehuta. Yhdistettynä soittimeni hienoon EQ -säätimeen sekä bassovahvistimeen tuloksena on erinomainen ja kirkas äänenlaatu. Musiikkia korvilleni, todellakin~ Tästä johtuen kuuntelenkin aina pienimmällä mahdollisemmalla volumetasolla, eli ykkösellä. Ja pelkästään toinen kuuloke korvassa, mikäli haluan ympärillä olevia kuunnella. Oikein korvaan laitettuna Plugit nimittäin estävät ulkopuolisen äänen kokonaan, mikä ei ole ollenkaan huono asia.

Viime aikoina olen alkanut ajatella että ehkä olisi jo aika päästää MuVo hyvin ansaitulle eläkkeelle ja ostaa uusi soitin. Haaveilen Sansan Fuzesta, koska se on yksinkertaisesti nätti ja se tukee microSD -muistikortteja, jolloinka tila ei ole rajoitettu kuten esim. iPodeissa. :] Ja sen voi ladata tietokoneella = ei enää pattereiden kanssa itkemistä!
Eli varmaankin sitten kun kesätyöpalkka kilahtaa tililleni, tilaan itselleni vihdoinkin Fuzen. Sitä odotellessa.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 10, 2009, 21:37:17 kirjoittanut Tiukukello »

Poissa maisamiisa

 • TYM-
 • Vuotislainen
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #77 : Kesäkuu 10, 2009, 21:49:42 »
Ja sen voi ladata tietokoneella = ei enää pattereiden kanssa itkemistä!

Ei hittolainen, tää on jännä juttu. Mä olen vaikka miten pitkään halunnut saada jostain uuden ämpärin, sillä mun Zen Stoneni on jumalattoman ärsyttävä, kun se pitää ladata tietokoneella! Ton akku kestää maksimissaan kahdeksan tuntia, ja mun kaltaiselleni koko ajan kuuntelijalle se ei ole mitään, joten siksikin ne patterit olisivat palajon helpommat, niitä saa kaikista kaupoista eikä tarvitsisi huolehtia siitä, tuleeko usb-kaapeli tai mikä onkaan mukaan aina. Mutta mutta, makunsa kullakin (:

Joo. Ja osaisikohan joku neuvoa, jos päädyn ostamaan synttärirahoilla sitten ämpärin, niin millainen kannattaisi ottaa, jos pattereita tahtoisin käyttää ? (: aika iso sen pitäisi olla, nykyinen giga ei riitä mihinkään, sieltä pitää aina valikoida "poistanko tän lempibiisin kun haluan tän toisen lempibiisin tilalle", enkä haluaisi enää tällaista, joten neuvoja ? Ei sillä hinnalla niin väliä, mutta koko ja patterit. Eli haluisko joku fiksu antaa neuvojaan (:
'cause baby you weren't the first or the last or the worst, SHAKE IT

Poissa Kay

 • Ikuisesti lapsi
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #78 : Kesäkuu 11, 2009, 06:17:08 »
Ja sen voi ladata tietokoneella = ei enää pattereiden kanssa itkemistä!

Ei hittolainen, tää on jännä juttu. Mä olen vaikka miten pitkään halunnut saada jostain uuden ämpärin, sillä mun Zen Stoneni on jumalattoman ärsyttävä, kun se pitää ladata tietokoneella! Ton akku kestää maksimissaan kahdeksan tuntia, ja mun kaltaiselleni koko ajan kuuntelijalle se ei ole mitään, joten siksikin ne patterit olisivat palajon helpommat, niitä saa kaikista kaupoista eikä tarvitsisi huolehtia siitä, tuleeko usb-kaapeli tai mikä onkaan mukaan aina. Mutta mutta, makunsa kullakin (:
Todellakin jännä juttu, minäkin nimittäin tykkään ladata soittimeni tietokoneella. :) Johtuu luultavasti siitä, että minä muistan helpommin kytkeä soittimen koneeseen kuin ottaa varapatterin mukaan. Mutta kuten sanoit, makunsa kullakin.

Eli minäkin myönnän olevani addiktoitunut mp3-soittimiin. Ensimmäinen soittimeni oli halpa, iso ja hankala käyttää, eikä siihen mahtunut kuin reilut 100 biisiä, vähän niiden pituudesta riippuen. Oli se aikamoista tuskaa, kun koko ajan piti arpoa, raaskinko tuostakin kappaleesta luopua. Se kultu lopulta sitten sekosi, kun siihen ei enää pystynyt lisäämään musiikkia. Muutaman kuukauden kärvistelin ilman, kun ei ollut rahaa ostaa uutta, mutta nyt omistan soittimen, johon olen hyvin tyytyväinen.

Philipsin 4Gt:n muistilla varustettu kapula on aina laukussa matkassa, menen minne menen. En välttämättä aio edes kuunnella, mutta ilman soitinta olo on jotenkin avuton. :> Ainakin 450 biisiä mahtuu omien kokemuksien mukaan, eli riittää oikein hyvin. En ikinä tunge sitä ihan täyteen, sillä haluan pitää vähän tilaa, ettei joudu poistelemaan vanhoja kappaleita uusia lisättäessä. Täyteen ladattuna akku riittää 20 tunnin kuunteluun, ainakin tuoteselostuksen mukaan. En ole vielä päästänyt akkua ihan tyhjäksi, sillä mietin aina, että jos joutuu lähtemään yllättäen johonkin, eikä soittimessa virtaa! Njoo, tässä mielessä ne patterit olis ihan kova juttu.

Soittimellani pystyisi myös katsomaan kuvia ja videopätkiä ja kuuntelemaan radiota, mutta harvemmin sitä niihin käytän. Kuvat ja videot vievät tilaa enkä radiota pahemmin kuuntele kuin automatkoilla. Värinäyttökin löytyy, mutta siihen kytkeytyy ainut ärsytyksen aiheeni - taustaväriä ei pysty vaihtamaan! Sininen on kiva väri, mutta siihenkin kyllästyy, kun joutuu sitä päivät pitkät tuijottamaan. Mukavan litteä kapistus ja mukana tulleet kuulokkeet ovat parhaat, mitkä olen omistanut. Yleensä nappikuulokkeet tippuvat korvistani helposti, mutta nuo pysyvät juostessakin. Eli tällä hetkellä olen oikein tyytyväinen soittimeeni. Ellei tuo (taustaväri...) lähiaikoina ala oikein kovasti ärsyttämään, viihdyn sen kanssa vielä pitkään.

Vielä noista mp3-soittimista yleisesti. Silloin, kun ne vasta alkoivat yleistymään, ainakin meidän koulussa oli kauhea ihme, kun jollakulla kyseinen laite oli. Heti tultiin ihmettelemään ja kyselemään, että saisko kuunnella kanssa. Nykyään niitä näkee välitunneilla koko ajan ja eihän siinä mitään, mutta se on kyllä julmetun ärsyttävää, kun jollekulle yrittää puhua, ja sillä on napit korvissa. Tietysti jos voluumi on niin hiljaisella, että puheen kuulee niin se ei häiritse, mutta jos ei, yritä siinä sitten virittää keskustelua, kun toinen koko ajan ottaa nappia pois ja kysyy, että mitä sanoit. Okei okei, itsekin syyllistyn tähän välillä, jos vaikka väsyttää tai muilla on keskustelu menossa, johon en viitsi osallistua.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 11, 2009, 08:53:21 kirjoittanut Kay »
Just remember in the winter far beneath the bitter snows. Lies the seed that with the sun's love in the spring becomes the Rose.
LOMALLA

Poissa puolipro

 • Lapsellinen eli lapsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • BANG
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #79 : Kesäkuu 12, 2009, 22:17:29 »
... sillä mun Zen Stoneni on jumalattoman ärsyttävä, kun se pitää ladata tietokoneella! Ton akku kestää maksimissaan kahdeksan tuntia, ja mun kaltaiselleni koko ajan kuuntelijalle se ei ole mitään, joten siksikin ne patterit olisivat palajon helpommat, niitä saa kaikista kaupoista eikä tarvitsisi huolehtia siitä, tuleeko usb-kaapeli tai mikä onkaan mukaan aina.

Mulla itelläni on ainakin semmone upea usb-kaapeli (mikäs sana se ny o;s) 'aukkone' seinään kiinnitettävä latausjuttu, *ihanasti osaan termit JESS* jolla voi ladata vaikka Ipodin, kunhan on se maailman rasittavin usb mukana. Itelläni se on ainakin hyvin kätevä, kun tulee aina vähän kulutettua tuota akkua (eikä ipodiin tunnetusti patterimalleja ole :<).

Eli siis, minulla on sellainen vaatimaton MP3, jota en käytä ikinä. MUTTA minulla on myös ihana-rakas Ipodini, jossa on valitettavat 1 gigaa (eikä riitä mihinkään shit:<). Ipodia tulee kuunneltua aina autossa ja melkein aina muuallakin. Rakastan Ipodin tekniikkaa ja kaikkea mahdollista Music quizia ym. Ipod ja MP3 ovat sinäänsä minulle melko tärkeitä, sillä rakastan kappaleiden yksityiskohtia ym. mutta se vahingoittaa korviani liikaa. En omista isoja läppiä vaan pienet napit, vaikka haluaisin tuota jumaluudenkuuntelu-aistiani säilyttää. Harmillisesti tietämäni hyvät läpät ovat tyyliin 100e per palikka, joten pappa inte betalar.

Musiikkia pitää kuunnella aina ja kaikkialla. Siinä minun 1. käskyni, vaikken omistakaan jumalaa (vois kyl Jartsa olla mut ah<3).
- LAULETAAN SE YHESSÄ, "PIRATE'S LIFE FOR ME" !
- EI, MÄ OON VAMPYYRI. "VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN, VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN. TAHDON SAADA CULLENIN, TAHDON SAADA CULLENIN. ENKÄ PELKÄÄ BELLAAKAAN."

Poissa Pyry P

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #80 : Kesäkuu 13, 2009, 19:48:43 »
:0 anttilasta saa tuollaista verkkovirtalaturia alle 15e.
Asd

Poissa Pyry P

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #81 : Kesäkuu 13, 2009, 23:02:33 »
Joo mutta itse ostin n. 1.5 v sitten anttilasta jonkun random merkkisen usb laturin hintaan 14.90. Eli tietysti hinta on kovempi jos ostat esim creativen oman palikan...
Asd

Poissa Raitasukka

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Objection!
  • flavors.me
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #82 : Kesäkuu 14, 2009, 00:31:46 »
Sain iPod nanon reilu vuosi sitten synttärilahjaksi, sitä ennen minulla ei ole ollutkaan minkäänlaista mp3-soitinta. Siinä on 4 gigaa, eli ihan tarpeeksi, mutta biisien valitseminen Podiin on aina silloin tällöin ihan tuskaa: "Ja tämä ja tämäkin vielä - jaa, ei mahdukaan. Mitäs ottaisin pois?". En tykkää, en osaa ikinä valita :D Onneksi kuuntelen mieluiten levykokonaisuuksia tai ainakin laitan samantein koko levyn Podiini, valinta helpottuu aina huomattavasti ;)

Podia kuuntelen yleensä silloin, kun on tylsää koulussa tai kotona. Kovassa melussa en halua Podiani kuunnella, mieluiten hiljaisina hetkinä. Kavereitten kanssa jutellessa en yleensä kaiva Podia esiin, paitsi jos kaikki muutkin kuuntelevat tai haluan soittaa jonkin biisin kaverille. Kotona kuuntelen Podia vaikkapa ruokaa laittaessa, ennen nukahtamista tai silloin, jos vaikka haluan kuunnella sen tietyn biisin, mitä ei löydy levyhyllystä cd:n muodossa eikä kone ole auki.

Tunnustan pelaavani aika paljon niitä Podin pelejä, pasianssi on aina jees ja Vortex koukuttaa joskus ;)

Minulla on vieläkin ne soittimen mukana tulleet kuulokkeet, ajattelin käyttää niitä siihen asti kunnes hajoavat. En ole vain jaksanut ostaa uusia, vaikka periaatteessa en edes pidä kauheasti nappikuulokkeista.

iTunesia olen vihannut siitä asti, kun latasin sen. Windows Media Playeriin verrattuna se tuntui ihan kamalalta ja vaikealta käyttää. Tässä ajassa olen kuitenkin ihan tottunut siihen, mutta en edelleenkään pidä siitä. Olenkin miettinyt, että sitten kun joskus Podini sanoo sopimuksen irti, en ainakaan osta uutta samanlaista. En halua väkisin kärvistellä iTunesin kanssa -.-'

iTorsti

 • Ankeuttaja
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #83 : Kesäkuu 17, 2009, 17:49:52 »
iPod touch löytyy, 8 gigatavua ja toista sukupolvea. Halvalla lähti, uutena Huuto.netistä 180€. Toisen sukupolven vehkeestähän löytyy mm. kaiutin ja sitten se äänenvoimakkuudensäätö muutenkin kuin näyttöä hiplaamalla. Hyviä plussia ovat.

Tykkään paljon iPodeista, vaikka ovatkin ylihintaisia. Selkeitä, kielen saa suomeksi, hienon näköisiä, kaikin puolin tykättäviä. 8 gigainen vaan oli virheostos, ei tahdo riittää. Musiikkiin voisi nipin napin olla ok, mutta kun leffoja ja pelejä lisäilee, niin tila loppuu nopeasti kesken. Tällä hetkellä löytyy parisenkymmentä peliä, kaikki Pasila-jaksot ja joku 700 biisiä musiikkia masiinan uumenista, se nyt on ihan ok. Tylsiä hetkiä ei pahemmin pääse tulemaan. Mukana tulevat kuulokkeet on ihan lelut, en ymmärrä miksi kuuntelen niillä vieläkin.

Olen suunitellut, että voisi hankkia parempien kuulokkeiden lisäksi seinälaturin. Reissun päällä aina joskus pitäisi saada ladattua, enkä sitä varten jaksaisi ottaa läppäriäkään mukaan, heh.

Muuten, huom huonokoneiset! iPodia voi hallinnoida muutenkin kuin iTunesilla. Googlettakaa!

Poissa Pyry P

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #84 : Kesäkuu 18, 2009, 12:31:01 »
Itunesilla hallinta on yleensä yksinkertaisinta ja siinä on lastfm tuki joten siksi käytän sitä. Tiedän kyllä että esim Winampilla voi ja käytinkin sitä aikoinaan.
Asd

Poissa Pyry P

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #85 : Kesäkuu 23, 2009, 11:44:38 »
No, ipod nano on ihan kelpo soitin. Miinuspuolina voisin pitää:
-ohjausrulla joskus vähän ärsyttää
-Näyttö on hieman pieni videoiden katsomiseen, eli jos leffoja yms. haluat katsoa suosittelen Ipod Touchia
-8 gigaa saattaa loppua kesken jos katsoo leffoja tai on monipuolinen musiikkimaku
-Itunes on todella suuri miinus
-Leffojen ''konvertointi'' (oikeaan muotoon kääntäminen) on aika hidasta ja siihen pitää etsiä oikea ohjelma (niitä tosin on aika reilusti eli siitä ei pitäisi tulla ongelmaa)(tämä tosin taitaa koskea kaikkia videosoittimia)

Tuossa oli suurimmat miinukset, ja hintakin voisi olla yksi noista mutta eipä se niin kauheasti korkeampi ole kuin creativella.
Asd

Poissa Carlos

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • LiveJournal
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #86 : Kesäkuu 25, 2009, 20:31:18 »
Te jotka olette iPodien kanssa tekemisissä, niin voittekos kertoa iPod Nanojen mahdollisista "miinuspuolista".

Paljon kehuttu rulla ei ole minusta ihan niin ylivoimainen kuin sanotaan. Sen käyttäminen on toki helppoa ja useimmiten intuitiivista mutta vaatii harjoittelua eikä ainakaan minulta vieläkään onnistu kovin tarkasti. Ihan käytännön tasolla suurin ongelma on, että laitetta on mahdoton käyttää taskussa näppituntumalla (ja nyt on myönnettävä etten tiedä onnistuuko tämä millään kehittyneemmällä mp3-soittimella). Lisäksi se on pakko lukita aina taskuun laitettaessa ettei tule vahinkohipaisuja.
iTunes on rasittava, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Parhaimmillaan sen kanssa voi oppia tulemaan toimeen.
Lataaminen kestää kohtuuttoman kauan. Tämä on tietenkin suhteellista, mutta minusta pari tuntia on aika paljon. Akku kestää minulla viikon verran kun kuuntelen muutaman tunnin päivässä. Jos laitetta näprää koko ajan niin akun saa loppumaan kyllä nopeamminkin.

Kokoa ei voi tietenkään iPodin miinukseksi laittaa. Pitää vain osata valita omiin tarpeisiin sopiva koko ja tämä pätee kaikkiin laitteisiin.

Poissa Miasma

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • My Little Evil Pony
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #87 : Kesäkuu 25, 2009, 23:50:06 »
Minä en kyllä ymmärrä mikä iTunesissa niin kamalaa on. :3 1,5 vuotta olen sitä tainnut käyttää, eikä ongelmia ole kyllä ollut, sehän jopa järjestää musiikkini puolestani, mikä on ainakin mun kohdalla hyvä sillä en saa mitään pysymään järjestyksessä. Windowsista Macciin siirtyessä tuntui kyllä alkuun oudolta, mutta nyt en osaa edes käyttää tota Vista koneeni mediaplayeria. Tottumus kysymys?
Who has time for tears?

Poissa aiii

 • se yksinäinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SkyKey55
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #88 : Kesäkuu 26, 2009, 13:15:58 »
Minulta löytyy MP3-soittimena Creativen Zen Stone Plus, jossa on tilaa 4GB (ja väriltänsä se on musta).

Samanlainen soitin minultakin löytyy.
Aina mukana matkoilla. Helppokäyttöinen tää malii ja tilaa on tarpeeks.

Poissa Pyry P

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #89 : Kesäkuu 27, 2009, 12:38:17 »
Minä en kyllä ymmärrä mikä iTunesissa niin kamalaa on. :3 1,5 vuotta olen sitä tainnut käyttää, eikä ongelmia ole kyllä ollut, sehän jopa järjestää musiikkini puolestani, mikä on ainakin mun kohdalla hyvä sillä en saa mitään pysymään järjestyksessä. Windowsista Macciin siirtyessä tuntui kyllä alkuun oudolta, mutta nyt en osaa edes käyttää tota Vista koneeni mediaplayeria. Tottumus kysymys?

Jos olet 1.5 vuotta käyttänyt sitä ni tottakai olet tottunut siihen, etkä välttämättä nää muiden soitinten hyviä puolia. Vistan WMP 11 on hyvä soitin ja on minusta parempi kuin itunes, mutta on myös parempia kuten Winamp tai foobar 2000(edistyneelle käyttäjälle)

edit. ja kyllä WMP:kin osaa järjestää musiikin.
edit.2 minä siis käytän foobar2000, itunesia(ipodin kanssa) ja wmp:tä.
Asd

Poissa Carlos

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • LiveJournal
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #90 : Kesäkuu 27, 2009, 12:44:00 »
Kyse on hiukan eri asioista jos puhutaan iTunesista mediasoittimena tai vain tiedostojen siirtoon käytettävänä ohjelmana. Minulle ei tulisi mieleenkään käyttää sitä soittimena, tiedostojen hallinnointi ja siirto on jo riittävän tuskaista. Ongelmathan alkavat jo siitä, että ainakin Windows-versio on käsittämättömän hidas ja lähes minkä tahansa napin klikkaamisen tuloksia saa odotella.

Poissa Pyry P

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #91 : Kesäkuu 27, 2009, 12:52:18 »
Kyse on hiukan eri asioista jos puhutaan iTunesista mediasoittimena tai vain tiedostojen siirtoon käytettävänä ohjelmana. Minulle ei tulisi mieleenkään käyttää sitä soittimena, tiedostojen hallinnointi ja siirto on jo riittävän tuskaista. Ongelmathan alkavat jo siitä, että ainakin Windows-versio on käsittämättömän hidas ja lähes minkä tahansa napin klikkaamisen tuloksia saa odotella.
Pakosti sitä itunesia tulee käytettyä siinä tiedonsiirron yhteydessä mediasoittimena varsinkin jos sattuu olemaan miniläppärillä joka omistaa huikeat 512mt ramia. (alkaa hieman jo tökkimään kahden mediasoittimen kanssa).
Itse ainakin pidän itunesin suurimpana miinuksena sen musiikin jonka synkronoit ipodiin valitsemista. Itsellä on reilut parituhatta kappaletta kirjastossa ja niistä sitte klikkailemaan. Tietysti tämän voisi tehdä windowsin tiedostonhallinnasta muokkaamalla itunes music kansiota mutta en ole koskaan saanut sitä aikaiseksi :-D.
Asd

Poissa Hattrick

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #92 : Kesäkuu 30, 2009, 18:09:03 »
Itsellä on nyt ipod touch 8gb. Ehkä ois kivempi jos ois se 16 tai 32, mutta en valita. Suurin ongelma ipodeissa on tuo itunes, joka on suoraan sanottuna perseestä. Ainakin jos käyttää pc:tä.

Poissa lullaby

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HawthornMagic6297
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #93 : Heinäkuu 06, 2009, 09:53:47 »
Minulta löytyy iPod Nano 8GB. Ihan tyytyväinen olen soittimeen ollut, mahtuu mukavasti musiikkia ja on melko helppokäytöinen (vaikka aluksi minulla olikin vähän vaikeuksia tajuta, miten sitä scrollia käytetään : D). Tämä on ensimmäinen näytöllinen iPodini, aikaisempi soittimeni oli yksigigainen iPod Shuffle. Sekin oli omalla tavallaan ihan hauska ja kätevä, kun se oli niin pieni, ja klipsillä sen sai kätevästi kiinnitettyä esim. paidankaulukseen. Kuitenkin tuo yksi giga oli minun kaltaiselleni musiikin suurkuluttajalle aivan liian vähän. Tämä nykyinen kahdeksan gigaa on sopivan kokoinen minulle.

Miinuksia sanoisin Nanossani olevan ainakin se, että sen virta loppuu aina älyttömän nopeasti. Olen muutaman kerran lataillut sitä 48h putkeen, mutta siltikin siitä loppuu virta suunnilleen neljän tunnin kuuntelun jälkeen. En nyt sitten tiedä, että olenko tehnyt jotain väärin, mutta onhan tuo aika rasittavaa. En kuitenkaan aina jaksaisi olla latailemassa tietokoneen ääressä, ja iTunesin käyttö on muutenkin vähän ärsyttävää. Muuten tuo on ihan kelpo soitin.

Poissa Pyry P

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #94 : Heinäkuu 08, 2009, 23:23:21 »
Kyllä sen musiikinkuuntelussa pitäisi kestää ainakin sen 10h (itsellä kestää 20h) ja sen akunkin pitäisi latautua jo parissa tunnissa. Kannattaa varmaan kysellä asiasta hieman liikkeestä josta ostit. Soittimessa on todennäköisesti jotain vikaa.
Asd

Poissa moottorisaha

 • Voldemortisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • be loud, let your colors show.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #95 : Heinäkuu 14, 2009, 13:39:35 »
Meikäläinen sai joululahjaksi punaisen Sony NWZ-B130F Walkmanin, jossa tilaa on 2GB, mikä on vähän, joskin huomattavasti enemmän kuin edellisessä soittimessani.

Ei tämä mikään tajuntaaräjäyttävä kapistus ole, mutta tyhjää parempi. Kyllähän se vähän ottaa kupoliin, kun aika paljon electronista musaa nykysellään kuuntelen, ja suurin osa biiseistä on sitä keskimäärin 7 minuutin pituusluokkaa, niitä ei kovin montaa tuohon mahdu.

En kuitenkaan ilman musiikkia voi olla, joten soitin on mukana joka paikassa. Automatkat, kävelymatkat, lenkkeily, tallityöt, kaiken suoritan napit korvissa. Soittimen omat, ihanat kuulokkeet hajosivat, ja nyt on käytössä jotkut veljen vanhat, joilla ei saa soittimen omaa bass-toimintoa hyödynnettyä läheskään niin hyvin kuin alkuperäisillä.

Eniten kuitenkin juippii se, että lataaminen pitää hoitaa USB:hen kytkettynä. Tosi kiva jos lähtee reissuun jossa ei ole mahdollisuutta koneella istua, sittenpä loppuu akku, hallelujaa. Edellinen soitin (vaikka p-ska olikin) toimi ladattavilla akuilla, joiden laturin sai kytkettyä ihan vaan pistorasiaan. Ei liian vaikeaksi mennyt.
   Yritin muuten Playstation 2:lla ladata, kun siitäkin USB löytyy, mutta ei ruvennut lataamaan. Mistähän johtuu?

Olisin juuri tuon Zenin halunnut mitä te kaikki hehkutatte, mutta joulupukki ei osannut sitä minulle tuoda :-)
When you say it's dead and gone, yes, I know you're wrong

Poissa Odotum

 • Poni
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #96 : Syyskuu 24, 2009, 12:24:22 »
ite olen lataillut Harry Potter -äänikirjoja ipodiini  (ipod nano, 4th gen ja hopea:) niitä tosi kiva kuunnella ja olla vaíkka yhtä aikaa kävelyllä. tai vaan kääriytyä vilttiin ja kuunnella, kivaa vaihtelua lukemiselle, ja nautintoa kestää paljon pidemmäksi aikaa kuin jos lukisi kirjan. tällä hetkellä neulon  tupahuivia niin sitä usein neulon samalla kun kuuntelen. kirjastost saa sellasen feeniksin kilta mp3 -levyn, jossa kaikki on vain kahdella cdllä, ne saa ladattua tosi nopeasti. hakumerkit on aina yhden luvun välein. ja yks luku kestää n.45-70 min.
aaaaaaaaaaaaaaa lol

Poissa Presto

 • Mozartin kummipoika
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ilovepasta.org
 • Pottermore: GhostDragon1391
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #97 : Lokakuu 07, 2009, 18:27:21 »
Okei, mp3:sen sijasta sainkin 16 gigasen iPod nanon! Aika hyvä tuuri, sillä äiti oli viittä vaille ostamassa mp3:sta, kunnes hän sanoikin, että mennään katsomaan vielä iPodeja. No, ne olivat niin kauniita, ettei hän voinut vastustaa kiusausta, ja osti minulle mustan iPodin, vaikka alunperin oli tarkoitus ostaa mp3! ^^

Hyviä kuulokkeita ei vielä ehditty ostaa, mukana kun tuli sellaiset korvan uloimpaan poimuun kiinnitettävät nappikuulokkeet, mutta pikapuoliin ostan itselleni paremmat. Tilasta minulle riittäisi varmaan ihan 8gt:kin, mutta minulle ostettiin 16gt, koska se oli vain 30 € kalliimpi, eli parempi hinta-tila -suhde. Ja koska lataan iPodiini vain klassista, pitää siinä olla paljon tilaa, koska klassinen haukkaa paljon megatavuja. Esim. Stravinskyn Kevätuhri (The Rite of Spring), joka kestää 35 min. :D

Ajasta en osaa sanoa, koska soittimen tosiaan ostin vasta eilen, mutta paljon sitä tulen kuuntelemaan, ennustan sen! ^^ Varmaan joku 3 tuntia per päivä.

Kouluun en iPodiani missään tapauksessa ottaisi, se on aivan liian arvokas, ja muutenkin meidän ala-asteessa on joku sääntö, ettei saa tuoda 150 € kalliimpaa tavaraa sinne, ja iPodini maksoi 180 € Mutta matkoille sen varmaan otan, ilman muuta. ^^
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 13, 2009, 08:07:04 kirjoittanut Presto »
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.

Poissa Carlos

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • LiveJournal
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #98 : Lokakuu 13, 2009, 20:06:32 »
Okei, mp3:sen sijasta sainkin 16 gigasen iPod nanon! Aika hyvä tuuri, sillä äiti oli viittä vaille ostamassa mp3:sta, kunnes hän sanoikin, että mennään katsomaan vielä iPodeja. No, ne olivat niin kauniita, ettei hän voinut vastustaa kiusausta, ja osti minulle mustan iPodin, vaikka alunperin oli tarkoitus ostaa mp3! ^^

Mikä ihme on tämä "mp3" jonka ostamisesta kuulee puhuttavan ja joka ilmeisesti on eri asia kuin iPod?

Poissa Presto

 • Mozartin kummipoika
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ilovepasta.org
 • Pottermore: GhostDragon1391
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #99 : Lokakuu 14, 2009, 07:43:45 »
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.

Poissa Miléna

 • Ryppykuu
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LumosQuest8
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #100 : Lokakuu 14, 2009, 10:06:45 »
mp3 ja iPod
Onhan se mukava saada yhden mp3ksi pakatun kappaleen (epäilen, ettet kuitenkaan ollut saamassa oikeuksia kyseiseen pakkausmenetelmään) sijasta  soittimen, jolla voi kuunnella niitä :) Tosin mitä tekee soittimella, jossa ei ole kappaleita? IPod on aika kallis pelkkien valokuvien katsomiseen ja radion kuunteluun (onko iPodissa radiota? :P)

Itse olen ihan hillitön musiikin ja radion kuuntelija, joten minulla on soitin aina mukana ja usein myös käytössäkin. Päivästäni ainoastaan koulussa olo ja illalla tvn katsominen ovat aikoja, jolloin soitin ei ole käytössä, vaikka saatankin kesken tvn katsomisen yhtäkkiä laittaa kuulokkeet päähän ja kuunnella jonkin kappaleen. Aamupäivät yleensä kuuntelen enemmän radiota ja musiikinpuolelle siirryn sitten kotimatkalla.

Minulla on käytössäni kaksi soitinta, joista toista, 2 gigan soitinta, kuuntelen harvemmin, mutta en kykene luopumaan siitä, sillä se sisältää soundtrackeja ja muuta musiikkia, jota käytän rentoutumiseen tai taustana kirjoittaessani. Isommassa "pääsoittimessa" on sitten kappaleita, joista muuten tykkään, toki tuollainen erottelu ei ole aina niin ehdoton ja toki noista molemmista soittimista saa iloa rentoutumiseen ja kirjoittmiseen tai vaan matkustamiseen ja hengailuun :) radiotkin löytyvät molemmista.

Musiikin lisäksi minultakin löytyy soittimeltani kuunnelmia ja äänikirjoja, joita on sitten mukava kuunnella illalla tai pidemmillä matkoilla. Äänikirjat ovat olleet osa elämääni suurinpiirtein aina ja nyt on mukavaa kun niitä saa myös matkalle mukaan helpommin kuin kasettiaikaan, jolloin kasettipaketit olivat suth suuria.
Voima on massa kerrottuna kiihtyvyydellä (F = ma)

Poissa Pyry P

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #101 : Lokakuu 14, 2009, 23:01:01 »
Ipodkin on käytännössä mp3 soitin :-D.
Asd

Poissa kkaro

 • Datisprinsessa
 • Vuotislainen
 • bujakaza
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #102 : Lokakuu 14, 2009, 23:38:25 »
no itselläni on iPod nano jossa on 4GB se on aivan loistava ja on ollut jo jotain vähän yli 2 vuotta ja vielä toimii hyvin :'DD

Mulla on sellanen kauhee ongelma että mun on ihan pakko suurinpiirtein kokoajan kuunella musaa. Kuuntelen kotona kokoajan, koulussa, kaikilla matkoilla, kavereiden kanssa olessani (toisessa korvassa kuuloke vaan), konella ollessani (nytkin),illalla kun meen nukkuu nii siinä on sellanen uniajastin tai semmonen :D :D

eli mulla menee päivästä joku 10 h tai yli musiikin kuuntelemiseen ://

ja vielä sit että kun olin hesassa ja kuuntelin musaa (jälleen kerran) niin sitten sain sähkäreitä kuulokkeistani ja sitten en voinu kuunnellakkaa musaa nii olin ihan että yhyyyyyy xD

Eniten kuitenkin juippii se, että lataaminen pitää hoitaa USB:hen kytkettynä. Tosi kiva jos lähtee reissuun jossa ei ole mahdollisuutta koneella istua, sittenpä loppuu akku, hallelujaa. Edellinen soitin (vaikka p-ska olikin) toimi ladattavilla akuilla, joiden laturin sai kytkettyä ihan vaan pistorasiaan. Ei liian vaikeaksi mennyt.

joissakin kaupoissa myydän semmossii jotka laitetaan pistorasiaan ja siihen saa kytkettyä USB:n että se latautuu :DD ne on kätevii mun kaverilla on semmonen, se oli kyllä iPodeille kuuluva mutta ainakin saatin sillä ladattua mp3 soitinkin :D
itsekin meinasin sellatteen ostaa mutta just sillon ei rahat riitäny :/


//Huhutar muokkasi kaksi viestiä yhdeksi
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 15, 2009, 09:18:40 kirjoittanut Huhutar »
I don't care what you think. lol

Poissa Carlos

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • LiveJournal
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #103 : Lokakuu 15, 2009, 21:58:38 »
mp3 ja iPod

Vastasit kysymykseen mitä iPod ja MP3 ovat, mutta ei se oikein selitä miksi nämä ovat jotenkin toistensa vaihtoehtoja. MP3 on tiedostomuoto ja iPod on laite. Tässähän varmaankin tarkoitetaan mp3-soitinta mutta ei sekään juuri auta kun iPod on MP3-soitin siinä missä muutkin vastaavat laitteet.

onko iPodissa radiota? :P

Ainoastaan uusimman sukupolven iPod Nanossa. Joka siis julkistettiin vasta viime kuussa.

Poissa Accused

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #104 : Lokakuu 17, 2009, 12:40:06 »
Itselläni on Exibel merkkinen 2GB:n mp3 soitin. Ei voi muuta sanoa ku että vanha, hajallinen pikkumuistinen Greativekin oli parempi! Soittimeni lagaa jatkuvasti ja on rasittavan hidas. Kun sen saa päälle eikä vaiha biisejä ite ni kylläpä se menee mutta hidas on ku mikä onneton ja ainakin minulla ei tunnu akku riittävän mitenkään erityisen paljon.

Yleensä kuuntelen mp3 kaikki matkat mitä teen. Olen musiikin suurkuluttaja joten ensimmäisenä kun pääsen kotiin laitan koneelta musiikkia. Nyt on vaihtoehtoisesti tullu kuunneltua musiikkia myös kännykästä koska ostin nokia expressmusic puhelimen. Kuljetan kuitenkin kännykkää ja normi soitinta molempia mukana, molemmissa eri biisejä.
We need to come back down and face what we\'ve become

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #105 : Marraskuu 08, 2009, 12:04:59 »
Minulla ei ole mitään mp3-soitinta taikka mitään muuta vastaavaa teknistä vempelettä. Sellaista en ole kokenut tarvitsevani, enkä varmaan tulevaisuudessakaan aio ostaa. Minulle riittää radio niin kotona kuin automatkoilla. Se vähäinen oma musiikki, jota haluan kuulokkeilla kuunnella, löytyy kännykästäni.
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa socialriot

 • mimicry
 • Vuotislainen
 • make some noiz
  • Livejournal
 • Pottermore: RookSnitch105
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #106 : Marraskuu 11, 2009, 16:35:16 »
Minulla on tällä hetkellä MP3/4-soittimena iPod classic 120Gb.

Suurin syy miksi ostin tuon kalliin vekottimen oli muistin määrä. Sillä en halua heti olla seuraavana päivänä vaihtamassa kappaleita soittimeen. Olen todella tyytyväinen ostokseeni enkä kadu sitä lainkaan.
Ennen tuli kuunneltua monta tuntia päivässä soittimellani, mutta ajokortin saadessani iPodin käyttö vähentyi ja nyt kuuntelen vain kun koulussa on työ jonka ohella pystyn kuuntelemaan musiikkia ja kaupungilla jos yksin liikun.

Tosin tuo toimii myös hyvänä soittimena, koska ostin 100€ maksavan telakan siihen joten voin kuunella musiikkia ja vaihtaa kappaletta ilman että pitää mennä erikseen koneen ääreen.
It withers and withers.

Poissa Hyyhtynen

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Posityyhtynen <3
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #107 : Joulukuu 15, 2009, 17:35:12 »
Mulla on iPod nano pinkkinä (vanhempi, ilman kameraa) 8GB.

Perusvaatimuksia:
-Toimii
-Kiva ulkoasu
-ISO (mieluiten) värillinen näyttö
-PALJON tilaa (GB) Omassa riittää tilaa, oisin kyllä halunnut sen 16GB...
-Enempää ei tuu mieleen... xD

Kuuntelen monia tunteja tai en ollenkaan tai vähän. (riippuu päivästä)

Ja pitkille matkoille AINA mukaan iPod!
Läheistä pöllöjen sukua :)

Poissa Haltiamieli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Photography
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mp3-soittimet
« Vastaus #108 : Kesäkuu 05, 2010, 17:51:17 »
Olen ikuisesti kiitollinen itselleni siitä, että sain mummin ostamaan minulle ensimmäisen MP3-soittimeni kuudennella luokalla. Se oli tosin paristokäyttöinen ja kun käytin sitä päivittäin, niin se tuli tahattomasti kalliiksi kun patteri loppui aina muutamassa päivässä...
Nykyään sitten pitää ehdottomasti olla koneella ladattava soitin, jonka koko ei ole suuri, koska kannan MP3-soitintani yleensä taskussa. Näyttö on minulle aika sama, siitä on vain nähtävä suht selkeästi mikä kappale on kyseessä. Sama niillä näppäimillä, kunhan eivät ole liian pienet, vaan niin että niitä voi esteettä käyttää ilman suurempaa riskiä että painaa väärää nappia. MP3-soittimen muistin koko on minulla aika tärkeä, sen verran paljon musiikkia sinne aina tulee tungettua. Nykyisen soittimeni muisti on 4GB eikä se tunnu nykyään riittävän mihinkään. Aina kun uutta musiikkia lataisin sinne niin tulee puolen tunnin tappelu siitä, mitä raaskin poistaa ja mitä en. Silti aina kuuntelen yhtä ja samaa levyä useamman viikon putkeen, että sinällään minulla ei edes tarvitsisi olla niitä kaikkia kappaleita siellä. Mutta silti aina kun poistan jonkun sieltä niin kohta olisi hinku kuunnella juuri sitä poistettua kappaletta tai artistia, mutta enpäs voikaan kun olen poistanut sen soittimesta.

Kuuntelen siis MP3-soitintani päivittäin, menin minne hyvänsä on se oltava mukana. Tulee orpo olo jos soitin ei ole mukana, musiikista on tullut kirjoittamisen lisäksi yksi pakokeino ärsyttävästä ja ahdistavasta maailmasta - lisäksi MP3-soitinta on helpompi kuljettaa mukana kuin kirjoitusvihkoa. Musiikista on tullut minulle hyvin tärkeä, en voi oikeasti enää kulkea minnekään ilman MP3-soitintani, joten olen todella kiitollinen että sain mummin ostamaan minulle sen ensimmäisen soittimeni. ^^
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

Poissa Ruiskaunokki

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mp3-soittimet, myös iPodit
« Vastaus #109 : Marraskuu 10, 2010, 20:54:45 »
Ah, minun ensimmäinen ja itse asiassa nykyinen mp3-soittimeni on vuosimallia noin 2005, Philips GoGear 512MB:llä. (kuva) Kai tuohon aikaan olisi saanut enemmälläkin tilalla soittimia, mutta oletan, että hinta oli melkoisen korkea, joten joululahjapaketista tuli sitten Philipsin laite. Kappaleitahan tuonne ei mahdu mp3-muodossa ihan tuhottomasti, mutta toisaalta enhän minä hirveitä määriä niitä tarvitse. Tapanani kun on useimmiten valita soittimeen vain ne sen hetken suosikkibiisit ja all-time -suosikit. Soittimen toiminnatkin ovat melko alkeellisia: tuolla ei voi lähteä kesken kappaleen etsimään seuraavaa kuunneltavaa ilman, että biisi samalla vaihtuu. Ja jos tuonne mahtuisi parinkin gigan edestä tavaraa, olisi aika rasittavaa rullata muutama sata biisiä eteenpäin löytääkseen sen oikean. Edes kappaleiden oikein muokatut metatiedot eivät järjestä kipaleita järkevään aakkosjärjestykseen, vaan soitin tuppaa laittaa niitä välillä vähän omiin järjestyksiin. Vuosien mittaan on kuitenkin tullut se tietty näppituntuma tuohon soittimeen, eli jos mielii biisiä vaihtaa, äänenvoimakkuutta säätää tai pauselle laittaa, ei tarvitse edes näppäimiä katsoa.

Viimeisen puolen vuoden aikana puoli vuotta vanha Nokian puhelimeni on tosin alkanut korvaamaan mp3-soitintani melkein kokonaan. Hyvin harvoin kannan Philipsiä missään mukana, joten jos haluan kuunnella musiikkia kävellessäni kaupungilla, käytän siihen tarkoitukseen puhelintani. Tosin lenkkeilyssä vanha Philipsini vie edelleen voiton, se on niin kevyt eikä tarvitse pelätä, että jostain syystä maahan tippuessaan tms. menisi heti rikki (toisin kuin kosketusnäytöksellinen puhelimeni).

Mp3-soittimien hyvistä puolista verrattuna vanhoihin kannettaviin levysoittimiin on ehkä turha alkaa kirjoittamaan. Tosin toisinaan nostalgiafiiliksissä on kiva kaivaa vanha levysoitin esiin.

Poissa Sofia

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LumosVine12
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mp3-soittimet, myös iPodit
« Vastaus #110 : Marraskuu 12, 2010, 16:05:41 »
Ah, minun ensimmäinen ja itse asiassa nykyinen mp3-soittimeni on vuosimallia noin 2005, Philips GoGear 512MB:llä. (kuva)

Mulla on ihan samanlainen mp3-soitin! :D Väri vain on vähän eri, omassani soittimen alaosa on musta. Samana vuonna olen sen saanut (synttärilahjaksi :)) kuin sinäkin. Se on ollut hyvä soitin. :) Ainoa juttu vain, että se on ollut sellaiset kolme vuotta sellainen, että näytössä ei toimi muu kuin taustavalo (eli näytössä ei lue mitään, ei kappaleiden nimiä ja esittäjiä jne.). :D Olen kai kopauttanut sen johonkin liian kovaa tai tiputtanut sen liian monta kertaa. :D Muuten mp3:seni toimii kuin unelma. :) Aakkosjärjestyksen olen huomannut sellaiseksi, että kaikki jotka olen imuroinut jostain, muodostuvat omaan aakkosjärjestykseensä. Niiden perään alkaa toinen aakkosjärjestys, joka koostuu omilta levyiltäni kopioimistani kappaleista. Ja koska tiedän tämän, niin en itse asiassa tarvitse muuta kuin sen näyttövalon kertomaan mulle, että mp3 on päällä. Sitten vain kelailen kaikessa rauhassa, kuuntelen missä kohtaa aakkosjärjestyksessä nyt mennään ja jatkan taas, kunnes pääsen haluamani kappaleen luokse. :D Tämä kehittää myös kappaleen esittäjän ja kappaleen nimen muistamiskykyä. :D Muistan myös edelleen mitä kautta pääsen poistamaan jonkun kappaleen, vaikka yleensä kyllä poistan siinä yhteydessä, kun olen kytkenyt soittimen tietokoneeseen. Näppituntuma on siis todellakin tullut tuohon laitteeseen, ei sitä tarvitse katsoa edes niiden näppäinten takia. :) Tilaa siinä saisi mielestäni olla enemmän, 200 kappaletta on mun mittakaavassa niin vähän. :D Sitten harmittaa, kun joutuu poistamaan joitakin kivoja kappaleita. Tosin niiden poiston jälkeen en yleensä ole kuitenkaan kaivannutkaan kyseisiä kappaleita. :)

Oma kännykkäni on sen viisi vuotta vanha, ja siksi siihen ei kuulu mitään supermuistia ja musiikkia. Niimpä pidän tuota soitintani mukana melko lailla joka päivä ja se on suuressa arvossa. Monta vuotta on tullut jokaisten synttäreitten ja joulujen kohdalla mietittyä, että josko nyt toivoisi uuden mp3-soittimen, mutta ainahan se toive on peittynyt paljon tärkeämpien toiveiden alle. Kyllähän tuo soitin toimii ilman sitä näyttöäkin, niin ettei sitä ole pakko vaihtaa uudempaan. :) Mutta ehkä voisin toivoa uutta soitinta tänä jouluna..? :)

En nyt kuitenkaan aivan hirveästi kuuntele mp3:stani. Linja-automatkoilla ja muilla reissuilla soitin reissaa mukana, mutta yleensä en kotona tai missään muualla kulje napit korvissa. Siinä sulkeutuu ulkomaailmasta niin tehokkaasti, kun mulla on sellaiset superkuulokkeet, joiden pienimmältäkään volyymitasolta ei oikein kuule mitään, vaikka ihan vieressä puhuttaisiin. :D Mutta mp3-soitin on kyllä tosi hyvä keksintö ja piristää aina päivää mukavasti. :)
You can be a sweet dream or a beautiful nightmare. ♥

Poissa Queen

 • raivostuttavan positiivinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HeartBlade125
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mp3-soittimet, myös iPodit
« Vastaus #111 : Maaliskuu 09, 2011, 20:57:48 »
Minulla on ollut nyt nelisen vuotta käytössäni iPod nano, 8GB. Gigamäärä on kuitenkin huijausta; oikeasti siihen mahtuu jotain 7,5GB. Tiedä sitten mistä johtuu... No kuitenkin. Vehje on ollut hankinnasta asti kovassa käytössä, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Ennen iPodia omistin Creativen mp3-soittimen, johon mahtui säälittävän vähän musiikkia. :) En ymmärrä miten olen sillä joskus pärjännyt. Tällähetkellä soittimessani majailee 993 kappaletta, ja vaikka se tuntuukin mahdottomalta, niin kuunteleen niitä kaikkia säännöllisesti, ketään syrjimättä. :>

Useimmiten tulee kuunnelta koiran kanssa tai yksin lenkillä ollessa. Musiikki tekee siitä mielenkiintoisempaa. Kotona en käytä iPodia, vaan soitan musan koneelta tai levyiltä. Joskus kyllä saattaa tulla laitettua napit korviin esim. lukiessa (mitä kyllä en kauhean useasti tee...) tai tv:tä katsoessa. Mutta yleensä koneelta kuuntelen. Joskus kuuntelin kouluun mennessä ja sieltä tullessa bussissa, mutta nykyään sekin on jäänyt. Syynä ehkä se, etten pysty keskittymään musiikkiin paikoissa, joissa on paljon ihmisiä. Eikä bussissa kuulekaan kauhean hyvin, jollei laita volumea aivan liian kovalle. (Yritän säästää kuuloani. Viime terveystarkastuksessa tuli palautetta sen huonontumisesta :/)

Jotkut kaverini pyörivät koulussa aina napit korvisssa. Joskus tuntuu vähän inhottavalta, kun itse haluaisi keskustella, mutta toisella on jotain tärkeämpää kuunneltavaa. ;) Kyllähän he lopettavat kuuntelun, jos heille alkaa puhua, mutta... Silti. IPodissani alkaa jo näkyä käytön merkkejä; näyttö on naarmuilla, oikeastaan koko laitteen pinta on kolhuja täynnä, ja kuulokkeet ovat ihan hajalla (ne saa onneksi helposti uusittua.) Kyllä sillä vielä vähän matkaa kulkee. Jossain vaiheessa voisi harkita uuden ostamista. Voisi ostaa vähän tilavemman, kun alkaa käydä 7,5GB ahtaaksi...

//
Kyse on pohjimmiltaan erimielisyydestä siitä mitä kilotavu, megatavu, gigatavu tai muut tavun monikerrat tarkoittavat.

Aahh. Tämä selvensi mukavasti, kiitoksia. :) Eli omasta tietämättömyydestä oli vain kyse.

//Huhutar muokkasi kaksi viestiä yhdeksi.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 12, 2011, 10:10:12 kirjoittanut Huhutar »
I'm not crazy, my mother had me tested.

Poissa trixie

 • pallomereen piiloutunut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ChaserDraconish148
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mp3-soittimet, myös iPodit
« Vastaus #112 : Maaliskuu 09, 2011, 21:57:44 »
itselläni oli joskus sellainen pattereilla toimiva versio, jonka merkkiä tai mitään en muista, mutta sen muistan että siihen sopi ihan säälittävän vähän biisejä.
Nykyisin käytän soittimena/radiona kännykkääni, mutta hankinnassa on mp3, koska kännykkä on hieman turhan iso ja kallis laite lenkillä/maastossa särjettäväksi. Eli onko ihmisillä hyviä ehdotuksia uudeksi soittimekseni? Eli saisi olla pieni, kestävä ja simppeli laite:) kuulokkeet joka tapauksessa pitää olla kunnolliset, napit eivät korvissa kovassa vauhdissa pysy:)
"kun taivaalle ilmaantuu kaksi neptunusta, se on varma merkki siitä, että syntyy rillipäinen kääpiö, Harry..."

Poissa Samiwais

 • Tähtipölyä..
 • Vuotislainen
 • Be different.
 • Pottermore: MoonMarauder12
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mp3-soittimet, myös iPodit
« Vastaus #113 : Maaliskuu 09, 2011, 22:45:14 »
Minulta löytyy iPod touch. Todella tyytyväinen olen, vaikka maksaahan laite hieman päälle toista sataa.. Kuitenkin tosi käytännöllinen ja näin. Mahtuu hyvin taskuun, ja kosketusnäytön helppouskin on plussaa. Nettiinkin pääsee ihan vaivatta, eikä kirjoittaminenkaan ole yhtä vaikeaa kuin miltä näyttää. [Ja tätä viestiähän siis kirjoitan kyseisellä laitteella ;) ]
Musiikkia saa vaikka millä mitalla. Soitinta on helppo käyttää, ja musiikki ei mitenkään pätki/surise. Ja saahan tähän myös elokuvia, kirjoja, ja kaikenmoisia sovelluksia, ja pelejä. Sekä tietysti muistio ja sähköposti. Origami -ohjeitakin löytyy ;) Ainoa, mikä periaatteessa puuttuu on tuo kamera. Tosin sitten tämä alkaisi pahasti olla iPhonen tasolla.. Joten siis kyllähän tällä pärjää ;)
Minä saatan ehkä olla hiukan riippuvainenkin koko laitteesta... Kuitenkin sillä tulee nykyään tehtyä melkein kaikki pikkujutut. Tai siis yleensä vain etsin iPodin keittokirjasta kaikki ruokaohjeet, ja googlesta neuleohjeet jne. ja kuulokkeetkin ovat korvilla melkein 24/7. Ei se itseasiassa haittaa muuten, mutta esim. Saatan huomata jumittuneeni tämän ääreen kuuntelemaan musiikkia moneksikin tunniksi, ja sitten jää kaikki muu tekemättä. Toki tämä normaalin mp3 voittaa, mutta kun tarkemmin ajattelee, niin suurin osa kaikista sovelluksista/muista hienouksista on turhia... Olen kuitenkin tyytyväinen :)

Muoks// Ennen tätä minulla on muuten ollut muutama mp3. En muista merkkejä tai mitään vastaavaa, mutta ihan hyvin ovat kyllä toimineet, vaikka yksikin oli ostettu Poliisin huutokaupasta ;) Käytettyinä useimmat ostettu, mutta mitään vikaa ei ole ollut. Halvemmalla kuitenkin sain kuin uutena :)
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 09, 2011, 22:49:36 kirjoittanut Samiwais »
Who is the more foolish, the fool or the fool who follows him?"
- Obi-Wan Kenobi

Poissa Carlos

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • LiveJournal
Vs: Mp3-soittimet, myös iPodit
« Vastaus #114 : Maaliskuu 09, 2011, 23:41:13 »
Minulla on ollut nyt nelisen vuotta käytössäni iPod nano, 8GB. Gigamäärä on kuitenkin huijausta; oikeasti siihen mahtuu jotain 7,5GB. Tiedä sitten mistä johtuu...

Kyse on pohjimmiltaan erimielisyydestä siitä mitä kilotavu, megatavu, gigatavu tai muut tavun monikerrat tarkoittavat. Laitevalmistajien käyttämän määritelmän mukaan kilotavu on on 1000 tavua, megatavu 1000 kilotavua jne, jolloin gigatavu on 10^9 tavua. Sen sijaan Windowsin käyttämän määritelmän mukaan kilotavu on 1024 tavua ja megatavu vastaavasti 1024 kilotavua, jolloin gigatavu on 2^30 tavua. 10^9 ja 2^30 ovat lähellä toisiaan, mutta eivät aivan samat. Jos iPodissasi on tilaa vaikkapa 8000000000 tavua, niin kiintolevyvalmistajan mielestä tilaa on silloin 8000000000/10^9 = 8 gigatavua kun taas Windowsin mielestä tilaa on 8000000000/2^30 = 7,45 gigatavua. Varsinaista huijausta tuo siis ei ole, yksiköt on vain määritelty eri tavalla. Nykyään jälkimmäiselle määritelmälle on olemassa omat monikertansa, esimerkiksi gigatavun vastine on gigitavu. Noita ei vain pahemmin käytännössä vielä näe ja tuskin ne poistavat hämmennystä niin kauan kuin laitevalmistajat käyttävät eri yksikköä. Lisäksi teknisistä syistä aivan koko tila ei ole käytettävissä, mutta siitä aiheutuvat erot ovat vähäisempiä.

Poissa Mansikkarahka

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mp3-soittimet, myös iPodit
« Vastaus #115 : Tammikuu 05, 2012, 03:05:48 »
Minulla on nyt neljäs mp3-soittimeni ja toinen iPodini menossa. Ostin tämän nykyisen toissa syksynä, kun vanhan iPodin kanssa alkoi mennä hermot (ei meinannut mennä pois päältä ja tilttaili). Tämä nykyinen on se malli missä on kamera (jolla tosin olen kuvannut varmaan vain pari kertaa) ja väri on pinkki.

Haluan mp3-soittimelta/iPodilta, että siinä on iso näyttö, kestävä akku, riittävästi tilaa ja että sitä on helppo käyttää.
iPodiin olen ollut todella tyytyväinen. Näyttö on iso ja selkeä, eikä aikaa kulu biisien etsimiseen. Soitin on silti pieni ja kevyt.
Tilaa on riittävästi (tällä hetkellä soittimessani on 1055 biisiä ja vielä on reilusti tilaa jäljellä) ja akku kestää hyvin.
Myös iTunes on minusta helppo ja kätevä käyttää. Sisällön hallitseminen ja siirtäminen soittimeen ovat helppoja, samoin biisien ostaminen iTunes Storesta.
Kuulokkeet ostin erikseen, sillä vaikka mukana tulleet kuulokkeet ovat ihan hyvät, niin olen nyt tykästynyt näihin tällaisiin kuulokkeisiin, jotka vaimentavat taustaäänet ja joissa on hyvä basson toisto.

Minulla on myös vanha Creativen mp3-soitin, jonka sain vuonna 2007. Se toimii edelleen hyvin ja kuuntelen sitäkin joskus. Siinä on tosin se huono puoli, että biisit joutuu etsimään selaamalla, jolloin jossain keskellä olevien biisien etsimiseen menee ikuisuus. Mutta toisaalta soittimessa on todella hyvä basson toisto.

Kuuntelen iPodia/mp3-soitinta lähinnä autossa (en itse aja) ja bussissa ja tietysti mökillä. Joskus kotonakin. Päivässä tulee kuunneltua ehkä n. 45 minuuttia.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 13, 2012, 18:27:06 kirjoittanut Mansikkarahka »

Poissa La Mariposa

 • Järjettömyyden keskuksessa sijaitsevan selli numero 138:n virallinen hallitsija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I'm beautiful in my way, coz god makes no mistakes
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mp3-soittimet, myös iPodit
« Vastaus #116 : Tammikuu 10, 2012, 21:46:47 »
iPodini kulkee kaikkialle mukana. Paitsi tietysti virallisemmissa tilaisuuksissa. Näiden aikana se on laukussa odottamassa tyhjää hetkeä, ainakin useimmiten. Tämän soittimen tarina on se, että siskoni osti sen noin neljä vuotta takaperin ja eräässä vaiheessa luuli sen kuolleen, laittoi silti talteen ja osti uuden.
Ominaisuuksia voisin sen verran hehkuttaa, että akku kestää reilusti viikon käytössä minullakin (kuuntelen normaalisti viikossa musiikkia iPodilta n. 14 tunnin verran). Näyttö on iso ja kirkas. Scrolliominaisuus on mahtava. Äänenvoimakkuuden ssa säädettyä juuri haluamakseen.
Tilaa löytyy tyhjänä 4 gigaa, tällä hetkellä käytössä 3,5 ja siihen on reppaasti mahtunut melkeinpä 600 biisiä. Voin vannoa, ensimmäisen iPodin ostettuasi/saatuasi ei ole takaisin tulemista! iTunes on niin helppokäyttöinen väline hallita kaikkea sitä musiikkia/kuvia mitä laitteesta löytyy.
Eli suosittelen ostamista, jos haluat hyvän, kestävän ja pitkäikäisen soittimen! :)
Well, I never saw it coming, and I should've started running a long, long time ago.

Poissa tatte

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • tuhkaperhonen
  • vaikenen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Mp3-soittimet, myös iPodit
« Vastaus #117 : Tammikuu 14, 2012, 01:28:47 »
Harmillinen rajaus ketjussa, eikö todella kannettavia c-kasettisoittimia tai edes cd-soittimia lasketa mukaan? Noh, onhan minulla myös ollut mp3-tuellinen kannettava cd-soitin. Nuo ajat eivät nyt sinänsä olleen erityisen heimasevia kasettien koon ja cd-soittimien tärähdysherkkyyden vuoksi mutta yhtä tyynni perusajatus oli noissakin soittimissa sama. Vapaus kuunnella musiikkiaan missä ja milloin tahansa, yksityisesti (siitäkin huolimatta että jotkut täysin epäonnistuvat hyödyntämään kuulokkeiden yksityisyyden ja jakavat musiikkinsa kaikille läsnäolijoille, vaikka kuulokkeet olisivatkin korvilla).

Ensimmäinen mp3-soittimeni oli uskoakseni Creative MuVo, tilaa musiikille taisi olla 128 tai 256 megatavua. Jossain vaiheessa soitin mielestäni vaihtui 512 megatavun MuVoon, joskaan en ole kauhean varma asianlaidasta. Jossain vaiheessa minulla oli myös jokin erittäin onneton halpasoitin jonka käyttömukavuus oli olematon. MuVoista pidin todella ja oikeastaan patterikäyttöisyys oli niiden ainoa huono puoli. MuVon jälkeen ostin yhden gigatavun Creativen Zen Stonen. Akkukesto oli kohtalaisen lyhyt, ominaisuuksia ei kauheasti ollut (mm. uniajastinta olisin kaivannut). Yksi Zen Stone minulla kyllä hajosi käytössä mutta viimeinen pääsi eläköitymään ehjänä.

Noin vuosi sitten ostin Philipsin GoGear Ariazin, 16 gigatavun muistilla. Valintakriteerejä olivat akkukesto, kapasiteetti ja hinta. Ariazin viimeistely ei ole aivan parasta luokkaa mutta varsinainen tuntuma nappien ja kuoren jykevyyden osalta on kyllä kohdillaan. Ominaisuuksia on mukavasti ja parastahan soittimessa on se että siihen mahtuu kaikki musiikkini. Enää ei tarvitse vaivautua tekemään kokoelmia parhaista kappaleista eikä kappaleita tarvitse vaihdella kyllästymisen mukaan. Muut soittimet versus iPodit -vertailussa iPodit osaltani rajaa ulos hinnan ohella epäusko iPodien yhteensopivuudesta eri laitteiden kanssa ilman erityisiä telakoita/kaapeleita + tukea.. tavallisen mp3-soittimen voi lyödä kiinni mihin hyvänsä tietokoneeseen, pelikonsoleihin, televisioon, autoradioon, stereoihin... kaikkialle, riittää kun löytyy USB-portti ja tuki mp3- ja/tai wma-formaateille. Applen sopimusehdoissa on myös useita epämiellyttäviä virkkeitä joiden laiminlyönti voi esimerkiksi johtaa soittimeen sillä hetkellä tallennettujen kappaleiden poistamiseen.

Eniten käytän mp3-soitinta mennessäni nukkumaan, nukun siis soittimen ohessa. Yläasteella oli hetken aikaa suunnattoman suuri juttu kuunnella välituntisin aina milloin kenenkin musiikkia nappijaolla. Nykyään julkinen ämpäröintini jää juniin ja busseihin, en tykkää kävellä kaduilla napit korvissa. Se eristää liikaa ympäröivästä maailmasta.

Kannettavista cd-soittimista kaipaan kyllä fyysisten cd-levyjen käsittelyä. Sinänsä hyvin epäkäytännöllistähän se oli mutta pidän konkreettisista asioista (ja siksi yhä mieluummin metsästän musiikkini alennuslaareista nettilatausten sijaan).

Poissa ghostie

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DFTBA
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mp3-soittimet, myös iPodit
« Vastaus #118 : Tammikuu 25, 2013, 00:31:36 »
Kai puhelinkin tavallaan lasketaan mp3-soittimeksi? Sehän soittaa mp3-tiedostoja ja on pieni kannettava laite.
No kuitenkin, minulla ei ole erikseen musiikkisoitinta vaan kuuntelen musiikkia puhelimestani ja niin olen tehnyt viimeisten neljän puhelimeni aikana. Sitä ennen minulla oli 1gt creative zen nano plus. Siitä on kyllä kauan. Nykyään tuollainen 1gt ei riittäisi mihinkää, edes 16 ei olisi tarpeeksi. Omistan musiikkia monta kymmentä gigaa (josta muuten kaikki on laillisesti hankittu). Omien musiikki tiedostojen lisäksi kuuntelen puhelimellani myös spotifyta.
Musiikkia tulee kuunneltua aina kun olen jossain yksin, esimerkiksi koulumatkoilla. Muuten tylsistyisin tai ajattelisin ihan liikaa asioita. En kuitenkaan kuuntele musiikkia ihmisten seurassa, muuten en pystyisi keksittymään esimerkiksi puheenaiheisiin.
"'Cause I need Harry Potter like a grindylow needs water"
11 years and counting ♥

Poissa tatte

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • tuhkaperhonen
  • vaikenen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Mp3-soittimet, myös iPodit
« Vastaus #119 : Maaliskuu 09, 2013, 04:21:59 »
Toissaviestissä mainittu Philips Go Gear Ariaz päätti hiihtolomalla pistää pillit pussiin ja lopetti vajaan 2½ vuoden pituisen ystävyyden. Samalla vempele jätti minut ilman kelvollista MP3-soitinta, eikä henkilökohtainen taloustilanne tue uuteen sijoittamista juuri nyt. Hmph.