Kirjoittaja Aihe: Tunnelmat sarjan loputtua  (Luettu 86991 kertaa)

0 vuotislaista ja 2 Ankeuttajaa kyttää tätä aihetta.

Poissa Hippogriff

 • :)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: SicklePotion51
 • Tupa: Rohkelikko
Tunnelmat sarjan loputtua
« : Maaliskuu 07, 2008, 10:07:13 »
Nyt se sitten on ohi - kaikki kirjat ovat ilmestyneet, mitkä ovat tunnelmanne? Omani on hyvin surullinen mutta toisaalta ehkä hieman iloinen. Seurasin lähes yön vuotista sekä katselin videolla kun 20 vip-jäsentä oli siellä suomalaisessa kirjakaupassa, yritin valvoa koko yön ja lähteä aamukuudelta pyöräilemään keskustaan ostamaan Potter-kirja ensimmäisenä mutta epäonnistuin koska nukahdin viideltä :(. Nyt kai sitten täytyy tyytyä ostamaan kirja lähikaupastani joka harmittaa minua kovasti. Mutta, mitkä ovat tunnelmanne nyt, kun kaikki kirjat ovat ilmestyneet?

//Edit 6.5.2008: Yhdistetty muutama tunnelmointi -topic, joista kaksi DH-osastolta. -Vilena
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 06, 2008, 15:41:48 kirjoittanut Vilena »

Joannaju

 • Ankeuttaja
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #1 : Maaliskuu 07, 2008, 12:41:33 »
Ihanat - ja haikeat - fiilikset. Kun on pottereiden kanssa elänyt, niin vaikea ajatella, että tämä on nyt se viimeinen. Viimeinen.
Megan - isoveljeni, toisinsanoen - kanssa taidamme lähteä tänään vielä kyseisen opuksen ostamaan, koska emme päässeet yömyyntiin emmekä ehtineet ennen koulua hakea.
Sitä ennen täytyy kuitenkin kestää tunti ärsyttävää pappaani, käydä uimassa ja Raxissa syömässä, mutta menemme onnekseni mummilaan, joka on aivan Porin Citymarketin lähellä, niin että pakko mikä pakko kyseinen opus saada. ;) Surullista, haikeeta, onnellista, pelonsekaista, ja niin edelleen. ;p

Poissa Don Hessu

 • Onneton Tunari.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • There's No Easy Way Out...
  • Hessu's Music Profile
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #2 : Maaliskuu 07, 2008, 12:59:23 »
Itse en osaa selittää tunteina nyt, jos tunteet ilmestyisivät ilmeenä taululle, niin ne olisivat vain poissaolevan näköiset, tuijottaisivat jonnekkin.

Itse saan myös tänään, mummo meni sitten varamaan :P Uskon että jos on alle 1000 sivua niin olen lukenut jo tänään, mikä tietenkin on harmi. Mutta yleensä kun saan uuden kirjan, mitä haluan oikeasti lukea luen sen yhdellä, kahdella tai kolmannella kerralla läpi.
...But what you do... Makes you who you are.

Unelma. Tahdonvoima. Omistautuminen. - Pakkotoisto.com

Poissa KP

 • Helmiäislehti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Dracon hyypiösisko
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #3 : Maaliskuu 07, 2008, 13:10:28 »
Tuntuu perin omituiselta. Tajusin juuri, että uusia pottereita ei ilmesty enää koskaan. Tuntuu tavallaan hyvältä, mutta samaan aikaan haikealta ja vähän tyhjältä. Ei ole enää mitään odotettavaa ja jännitettävää. Tuntuu hölmöltä puhua tällä tavalla kirjasarjasta, mutta potterit ovat olleet hyvin tärkeitä minulle ja varmasti monille muillekin teistä. Jotenkin on todella helpottavaa, kun kaikki on ohi, mutta sittenkin... Se kaikki on ohi. Mitään uutta ei enää ole tulossa.

Vähän huvittaa, kun miettii, mitä kaikki epäpotteristit ajattelevat meistä ja suuresta surustamme, kun pottereita ei enää tulekaan. He kai ajattelevat meidän olevan ihan pöljiä, ja kai me vähän olemmekin. Mutta jotkin kirjasarjat ovat lyhyitä ja kaikki osat ilmestyvät melkein yhtä aikaa. Potter on ollut sinänsä melko pitkä sarja, viimeinen kirja ilmestyi kymmenen vuoden jälkeen ensimmäisen ilmestyttyä. Olemme jännittäneet pottereiden parissa vuosia, ja nyt koko sarja on päättynyt.

Ja nyt päättyy tämä minun vuodatukseni. Vetäydyn syrjään hiljentymään.

Chedaliné

 • Ankeuttaja
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #4 : Maaliskuu 07, 2008, 13:28:34 »
Se on vaan niin haikeata. Nyt tämä sarja sitten loppui - kuten kaikille muillekin kirjasarjoille käy ennemmin tai myöhemmin. Mutta tässä tapauksessa se tuntuu erityisen kipeältä. Pottereita minä olen lukenut vuodesta -02, ja ihastuin sarjaan heti.
Siis, jotenkin sitä on niin vaikea kuvitella. Vaikka kuinka yrität paukuttaa päähäsi, että nyt tämä sarja loppui ihan lopullisesti, that's it, sitä ei kuitenkaan varmaan vähään aikaan käsitä oikein itsekään. Ymmärrätte varmaan? En pysty mitenkään kuvittelemaan, että J.K.Rowling ei enää kirjoita uutta Potteria. Ei ole enää mitään mitä odottaa aina yhtä innolla. Rynnätä kirjakauppaan/markettiin ostamaan uusin Potter innosta kihisten, kiirehtien pää kolmantena jalkana kotiin ja avaamaan kirjan kannen.

It's just over now.

Poissa Audra Dancer

 • Sir Emilia Sarkington
 • Vuotislainen
 • Gaze the Haze
  • Livejournal
  • Vainajala.org
 • Pottermore: HazelNight52
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #5 : Maaliskuu 07, 2008, 14:59:06 »
No niin. Minä olen lukenut tämän viimeisen opuksen englanniksi, joten enää ei tunnelmat ole sillä tavalla pinnassa. Muistelenpas vähän, millainen fiilinki oli silloin kun kirja oli vasta luettu... Hmm. No, luin kirjan hitaasti koska minulla oli silloin kiirettä koulussa. Kun olin saanut kirjan luettua, muistan ainakin, että tunnelma oli tosi haikea. Tuntui että eihän tämä nyt tähän voi loppua, ja tuntui oudolta kun ei ollut enää uutta kirjaa mitä odottaa.

Nyt kun tästä koko jutun loppumisesta on puhuttu ja niin edelleen, on tullut itsellekin vähän sellainen jännä olo. Sellainen, jota on vaikea selittää. Äärimmäisen vaikea. Toisaalta äärimmäisen haikeakin olo, toisaalta iloinen ja helpottunut. Enää ei ole sitä hermoja raastavaa jännitystä, kun tietää miten asiat ovat. Osa miettimistäni kysymyksistä jäi tosin ilman vastausta, mutta ei sille mitään voi. x) Ehkäpä niihin löytyy vastaus jostain muualta, joskus... On se jännä tunne kun yhtäkkiä joku juttu mihin on tottunut ja mihin on kasvanut, loppuu. Se on niin tyhjä olo, kuin olisi vedetty matto alta pois ja sitten on kaatnut kivilattialle ja on lähtenyt taju. Tai siis kuitenkin... Se on niin hankalaa kun joku itselle isompi juttu loppuu. Mutta kyllähän sitä voi lukea kirjat uudelleen (ja uudelleen ja uudelleen ja uudelleen)... ;)

Kävin muuten tänään paikallisessa kirjakaupassa hiplaamassa suomennosta. Kihii. Ja kirjastossakin kävin, sielläkin oli tuo suomennos... Olisi oikeastaan pitänyt lainata se ihan mielenkiinnon vuoksi että näkee miten se on käännetty. Ja kirjastotäti oli muuten pukeutunut noidaksi ihan suomennoksen ilmestymisen kunniaksi. x)

~Moondancer (luhtakurppiainen)

Shadowheart

 • Ankeuttaja
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #6 : Maaliskuu 07, 2008, 15:30:45 »
Niin liityn muihin, se on haikeaa. Viime yö oli ensimmäinen ja viimeinen potterin jonotukseni ikinä.....
Tämä kirjasarja on tuonut paljon iloa ja yllätyksiä matkallaan. Se meni jotenkin nopeasti......en edes muista sitä aikaa kun luin ensimmäisen potterin...Harmittaa. Taisin itsealoittaa luultavasti komannesta kirjasta. Tai sitten ekasta leffasta......Ei muista.
Itsekin olen lukenut KVn englanniksi ja sillioin söin aina suklaajäätelöä samalla lukiessani (: Aion tehdä samoin Suomen kielisessä versiossakin (en ole vielä kerennyt aloittaa....hahha)
Mutta, toivon ettei Potter fanit lannistu! Toivon että ulee miittejä ynnä muuta Potterkivaa. Ja toivoisin että joskus tulevaisuudessa joku tosi rikas ja sellainen joka arvostaa Potteria, rakentaisi Tylypahkan. Vaikka huvipuistoversion siitä. Silloin kun minä vielä elän, se olisi mahtavaa!
Seuraavaksi lähtee kaikkien kirjojen uudelleen luku. Kerrataan kaikki ja ehkä yritetään tajuta kaikkea mikä on jäänyt epäselväksi. Kiitoksia J.K Rowlingille tästä ihanasta kirjasarjasta!

Lartsu

 • Ankeuttaja
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #7 : Maaliskuu 07, 2008, 16:15:12 »
Nyt kyllä surettaa. Aika haikeata on, kun Potterit on kuitenkin ollut se jatkuvan fanituksen kohde ja se johon turvautua. Mikään muu kirjasarja ei varmaan herätä minussa yhtä suuria tunteita. Voi ei, nyt alkoi itkettämään.En haluaisi että JK kirjoittaa kahdeksatta Potteria - kun se on loppu, se on loppu. Vaikka onhan se kamalaa ettei koskaan ilmesty mitään Potteria. No, pitää nyt tulevaisuudessa turvautua vanhoihin kirjoihin ja ficceihin. :/ <3

~Lartsu

Poissa Isetom

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • Livejournal
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #8 : Maaliskuu 07, 2008, 16:36:12 »
Oma kirjani nojaa tuossa vieressä sängyn päällä tyynyyn. Olen lukenut sivulle 100, mutta kävin välillä hiihtämässäkin vaikka ei mitenkään hirveästi olisi tehnyt mieli, mutta täytyy ulkonakin käydä!

Luin viime vuonna DH:n, mutta oloni ei ollut mitenkään erikoinen lukemisen jälkeen. Luin kirjan loppuun 21.12.2007. Päivänä jolloin joululoma alkoi ja oli nimipäiväni. Tuntui että olisin tehnyt jonkun työn valmiiksi, mutta se tarvitsi vielä pintakäsittelyn, hiomisen sun muun. Eli tarkoitan sitä että pitää vielä lukea suomenkielinen teos ja ymmärrän kaikki asiat rivien välistä.

Oloni oli hieman outo, haikea, sen jälkeen kuin luin DH:n, koska tiesin että miten kävisi ja mikä on kirjan juoni. Nyt vielä kuitenkin reilut seitsemänsataa sivua Harry Potteria ja sitten, arvelisin, on erittäin haikea olo.

Poissa Asoalian

 • : W
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #9 : Maaliskuu 07, 2008, 17:21:25 »
Minä en vielä osaa tuntea haikeutta tai mitään, vaikka jollain tapaa kyllä toivonkin että tulisi vielä joku HP-kirja, että pääsisi jonottamaan - oli sen verran hauskaa eilen ;) Mutta veikkaanpa että se haikeus iskee sitten, kun olen lukenut viimeisenkin sivun tästä suomenkielisestä. Varmaan vasta se tekee siitä, että ei tule enää uusia kirjoja, niin lopullista että sitä tajuaa surra ("surra"). Outoa kyllä sinänsä, että silloin kun luin DH:ta, olin ihan yhyy koko kirjan ajan, alusta loppuun melkeinpä, mutta KV on ainakin toistaiseksi mennyt hihiijeevihdoinkin-tunnelmissa. ^^
"You think that's hard? Try auditioning for Baywatch
and being told they're going in another direction."

Poissa Fimca Worthleberr

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Capricorn Ascending
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #10 : Maaliskuu 07, 2008, 17:56:33 »
Kun minä olin lukenut vikan Potterin (siis luin sen kesällä englanniksi), en oikeastaan ollut mitenkään kamalan haikea tai surullinen sarjan loppumisen takia. Tai tietysti vähän, mutta en liikaa. Parhaiten tuntemuksiani voisi kuvailla ehkä sanalla täyttymys. Tarina oli vihdoin kokonainen, mitään tärkeää ei jäänyt epäselväksi tai mieltä kaivelemaan. Sitä paitsi olisihan se hassua, että Potterit jatkuisivat ja jatkuisivat aina vaan. Sellaiset sarjat eivät loppupeleissä ole kovin hyviä. Olen siis iloinen, että kokonaisuus on vihdoin valmis. Tietysti aina uuden Potterin odotuksen tunteet ja spekulaatiot jäävät ikiajoiksi, niitä ei tietenkään voi korvata mikään. Mutta silti olen enemmän tyytyväinen kuin tyytymätön, vaikka sarja loppuikin. Ja ainahan sen voi lukea uudestaan ja löytää joka kerralla jotain uutta.

(Tämä mielipide siis nyt, kauan vikan Potterin lukemisen jälkeen. Vähän kirjan lukemisen jälkeen taistelin liian kovissa tunnekuohuissa kirjan tapahtumien takia, jotta olisin voinut olla sarjan päättymisestä mitään mieltä.)
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 07, 2008, 18:02:12 kirjoittanut Fimca Worthleberr »
Look, look, keep looking straight into those cold eyes.

Zal

 • Ankeuttaja
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #11 : Maaliskuu 07, 2008, 17:58:38 »
Niin onhan se haikeaa...Ei enään lisää Pottereita.
Itse yritän olla lukematta Kuoleman Varjelusta kovin nopeasti, että nautinto kestäisi pitkään.Huoh... loppu

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #12 : Maaliskuu 07, 2008, 23:43:42 »
On todella haikea olo, mikään kirjasarja ei ole saanut minua lukemaan useaan kertaan läpi,surffaamaan netissä ja seuraamaan keskustelupalstoja. Tuskin näin käy tulevaisuudessakaan.

Enää ei ole mitään uutta odotettavaa, vaikka joihinkin hahmoihin on kiintynyt todella paljon. Onneksi on vielä 2 leffaa tulossa.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa Achil

 • Teloitettu mafioso
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #13 : Maaliskuu 08, 2008, 00:10:00 »
DH:n luin kesällä, ja nyt on suomennoksen vuoro (noin neljännes luettuna). Silloin kesällä oli tosi jännät fiilikset, en pystynyt kuin hymyilemään koko DH:n ilmestymispäivänä.

Olen todella onnellinen, kun olen saanut elää "läpi" tämän pottermanian. Voi niitä meidän lapsosia, jotka eivät saa kokea yöjonotuksia ja spekulointeja Potterien parissa. Tuntuu kummalta ajatella, että koskaan enää tulisi jotain näin upeaa ja suosittua kirjasarjaa, mutta onhan se mahdollista.. ja toivottavaa. 

Itse en ollut kovinkaan tyytyväinen DH:hon kirjana, mikä on tietysti harmittavaa - olihan se sarjan viimeinen ja ehkä odotetuin opus. Jäi myös harmittamaan, kun moneenmoneen kysymykseeni jäi vastaus saamatta. Tämänkin takia on hieman haikea ja surullinen olo, kun kaikki asiat eivät loppujen lopuksi selvinneetkään.

Poissa Tyyppi

 • Kyseenalaistaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pohjanlahden merenneito <3
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #14 : Maaliskuu 08, 2008, 09:49:56 »
DH luettu on ja kunhan saan VK:n käsiini niin sitten se.
Olen yhtä aikaa iloinen ja surulinen.
Olenko minä olemassa? Oletko sinä olemassa? Onko mikään olemassa?
Pitchy pitchy Live start! Love shower pitch!
Blogini simpukan.kuoressa.blogspot.com

Poissa taruinen

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kulttuurihistoriallinen uskontotieteilijä
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #15 : Maaliskuu 08, 2008, 10:15:58 »
Kun olin lukenut viimeisen kirjan (englanniksi) tuli jotenkin surullinen olo. Nyt se on luettu, mitä sitten? Sitä vaan haluaisi lisää niitä kirjoja, mutta toisaalta on tyytyväinen että nyt ne on loppu. Hyvä lopetus ja ei voinnut olla muutakun tyytyväinen että on kokenut jotain tälläistä elämässä. Hauskaa on ollut!

Nyt sitten odottelemaan elokuvia.
Addiktio on addiktio. Harry Potter-riippuvuus ei eroa huume-, netti- tai pornoriippuvuudesta.
"Jeffrey Rudski"

Tilta

 • Ankeuttaja
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #16 : Maaliskuu 08, 2008, 16:05:12 »
Niin, kyllähän tämä aika haikealta tuntuu näin suoraan sanottuna.  Mutta onhan se hienoa että pitkä odotus on viimeinkin palkittu. Ja elämä jatkuu.

Fleurosa

 • Ankeuttaja
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #17 : Maaliskuu 08, 2008, 18:35:36 »
Minun tunnelmani eivät eilisen jälkeen ole kauheasti muuttuneet, kun sen englanninkielisen version olen jo aikaisemmin lukenut. Silloin kun sen sain luettua oli tosin aika jännä olo, kun ajatteli että tähän se sitten päättyi. En tiedä olisinko halunnut vielä kirjasarjan jatkuvan, vai oliko parempi että loppu tuli kun hyvä maku oli vielä suussa, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. En ole ollut Potter-fani ihan ensimmäisestä kirjasta lähtien, vaan aloin niitä lukemaan vasta kolmannen tai neljännen kirjan kohdilla muistaakseni. Jomman kumman kirjan jälkeen luin muut sarjan teokset ja jäin koukkuun. Joten olisi ollut mukavaa jos olisi vähän pitempään saanut vielä jännittää seuraavan kirjan tarinoita. Mutta ainahan kirjoja voi uudestaan lukea läpi, ja vaihtaa välillä kieltäkin.

Elokuvia odotan innolla! Onneksi niitä on vielä tulossa, että saa jännittää ja odottaa vielä jotain :)

Poissa Jazmín

 • Vampyyrityttö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #18 : Maaliskuu 08, 2008, 20:27:21 »
Todella outo olo, kun ajattelee, ettei enään ikinä tule uutta Potteria. Luin viimeisen kirjan englanniksikin jo kesällä, mutta nyt kun on lukenut suomennoksen jotenki sen tajuaa eri lailla. Eli todella haikea ja surullinen olo, vaikka olenhan minä sen tiennyt, ettei sarja voi ikuisesti jatkua, enkä olisi halunnutkaan, että Rowling kirjoittaa kahdeksannen kirjan. Potter on kuitenkin ollut aika iso osa elämääni, siitä lähtien, kun sain viisasten kiven käteeni kahdeksanvuotiaana ja tulevat vielä olemaankin. No nyt pitää sitten vaan jatkaa eteenpäin, vaikka Pottereita ei enään tulekkaan.
"You shine so bright it's insane, you put the sun to shame."

jebb

 • Ankeuttaja
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #19 : Maaliskuu 08, 2008, 23:28:19 »
Hmm.. Fiilikset ovat helpottuneet ja haikeat juuri tällä hetkellä.
Helpottuneet siitä syystä, ettei minun tarvitsisi pääni sisällä kehitellä teorioita mitä viimeisessä kirjassa käy yms.

Haikeat siksi, koska potterit ovat olleet merkittävä osa lapsuuttani, ja nuoruuttani. Kun aloitin lukea Pottereita ensimmäistä kertaa, en päässyt siitä jyvällä ja unohdin koko kirja-sarjan hetkiseksi. Mutta vuoden kuluttua, kolmannella luokalla, löysin Potterin maailman ja siitä lähtien yli kuusi ja puoli vuotta, olen lukenut niitä kerrasta toiseen, uudestaan ja uudestaan. Hassua sanoa, mutta pottereista kehittyi osa minun omaa elämääni, en ole koskaan ennen tajunnut, että jokin kirja-sarja voisi saada tuntemaan näin, että aivan kuin ottaisit sen ystäväksesi. Selittämätöntä.
Uskon, että ilman pottereita mielikuvitukseni ei olisi kehittynyt läheskään samalle tasolle kuin nyt. Toki olen lukenut muitakin kirjoja, mutta nostan hp:t yli muiden.
En malta odottaa sitä aikaa, kun minulla on omia lapsia, jotka ovat tarpeeksi vanhoja lukemaan Harryn, Ronin ja Hermionen tarinan itsekkin. Olen varma, että jos se on minusta kiinni, niin potterit luetaan jokaiselle lapselleni, ja jos heissä on yhtään samaa mitä minussa, he kyllä jatkavat tarinan kertomista eteenpäin. Mutta on turhan aikaista miettiä lapsia tässä vaiheessa:)
Sekä oln varma, etten unohda tätä sarjaa helposti, koska se on ollut niin suuressa osassa elämässäni. Enkä toivokkaan unohtavani.

Linda

 • Ankeuttaja
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #20 : Maaliskuu 09, 2008, 11:31:50 »
Ei se ole ohi - Harry säilyy sydämissä.

Smileys

 • Ankeuttaja
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #21 : Maaliskuu 09, 2008, 11:34:16 »
Äitini osti eilen sen uusimman kirjan ja luin juuri pari tuntia sitten sen kirjan loppuun. ;D Mutta koska oli niin kova kiirus lukea sitä, niin hypin parit kohdat ja luin liki vain kaikki vuorosanat. Meni koko kirja vähän ohi 8D Pitää lukee se pian uudestaan kunnolla. ;>
apapapapapapajf. sorry, tulin sekasin, kun tajusin spoilanneeni. ;D sorry kaikille, ketkä ehti lukemaan, sorriiii<3333
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 09, 2008, 12:07:05 kirjoittanut Smileys »

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #22 : Maaliskuu 09, 2008, 11:43:04 »
Smileys: Spoilasitko sinä äsken? Minä en ole lukenut kirjaa, arg arg arg...
Tuollahan tietysti lukee ettei vuotista saisi lukea, mutta minähän uhmaan tätä kieltoa koska viikon vieroitus on aivan täysin. Tylsää. Saan tämän vasta perjantaina, eli viikon ilmestymisen jälkeen... :/

Onhan se varmaan hieman haikea fiilis kun kaikki kirjat on tulleet, mutta koska minä en ole tätä viimeistä vielä lukenut en tiedä sitä tunnetta. Se on varmaan melko sama kuin kutoskirjan lopussa mutta paljon erilaisempi. Kutosen lopussa tuli jotenkin sellainen kummallinen olo kirjasta, että haluaisi heti tietää mitä siinä jatkossa käy, muttei saa sitä vielä tietää. Tai jotain tuollaista.

"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Poissa Don Hessu

 • Onneton Tunari.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • There's No Easy Way Out...
  • Hessu's Music Profile
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #23 : Maaliskuu 09, 2008, 13:09:10 »
Minulla ei ollut oikeastaan kovinkaan haikea olo. Katselin viimeistä sivua about 3 sek lukemisen jälkeen ja heitin sen lattialle ja menin koneelle.
...But what you do... Makes you who you are.

Unelma. Tahdonvoima. Omistautuminen. - Pakkotoisto.com

Poissa Dec

 • Ihminen
 • Vuotislainen
Vs: Tunnelmat sarjan loputtua
« Vastaus #24 : Maaliskuu 09, 2008, 13:20:53 »
No, luin tänä aamuna loppuun ne about kakskytä sivua, joita en eilen enää jaksanut lukea. Ajattelin, että oloni olisi lukemisen jälkeen tosi haikea, mutta oikeastaan nyt tuntuu hyvältä kun ei enää tarvitse joka sivustolla kurkistella sormien välistä ja pelätä spoilaantuvansa :)
Se vain näyttää siltä.