Kirjoittaja Aihe: Tokio Hotel  (Luettu 16662 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

di Napoli

 • Ankeuttaja
Tokio Hotel
« : Toukokuu 14, 2007, 19:24:29 »
Tokio Hotel on saksalainen bändi, johon kuuluvat kaksoset Bill ja Tom, sekä heidän ystävänsä Georg ja Gustav. Bill laulaa, Tom soittaa kitaraa, Georg bassoa ja Gustav rumpuja. Tokio Hotel on Saksan kuumimpia nimiä.

Itse aloitin kuuntelemaan kyseistä bändiä ennen joulua ja olen kuunnellut sitä siitä lähtein todella paljon - onneksi ennen massaa. Ensimmäisen biisin kuulin viime kesänä. Se oli Schrei.

Minun lempikappaileitani ovat mm. Beichte ja Hilf mir fliegen.

Kuunteleeko täällä kukaan muu kyseistä bändiä? Milloin aloit kuuntelemaan, lempibiisisi, mikä oli ensimmäinen kuulemasi biisi jne.

Sakura

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #1 : Toukokuu 18, 2007, 16:46:08 »
Hahaa, tätä onkin odotettu :D Jep. Pahemmanlaatuinen addiktio jo toista vuotta menossa. Koko juttu lähti vitsistä, kun ystäväni sattuivat näkemään Schrei-videon Vivalta (kuinkahan monta kertaa tätäkin stooria on tullut sepustettua...), ja minä olin sitten ainoa, joka jäi kiinni bändiin. Ihailtavan nuorina ovat pojat saavuttaneet unelmansa (vaikkei se välttämättä ainoastaan hyvä asia olekaan) ja vaikuttavat pitävän ainakin vielä järjen päässään, joten. Hyvää musiikkia heillä tietysti myös, vaikka Zimmer 483 olikin pienoinen pettymys Schrein jälkeen. Jotenkin se on niin tuotetun oloinen, mutta olen tottunut, ja tykkäilen.

Täytyy kyllä tunnustaa, että aluksi luulin äänen perusteella Billiä naiseksi, ulkonäön suhteen sen sijaan en koskaan. Mutta hyvältähän herra näyttää. Olen kuitenkin ylpeä, että tutustuin bändiin ihan vain musiikin kautta enkä minkään muun, vaikka kantani olisikin myöhemmin muuttunut muuksi. Mutta ei siitä sen enempää :P

Juuri Tokio Hotel sai minut rakastumaan saksan kieleen, joten heitä minun on kiitettävä tästä kielitaitoni lisäyksestä, koska saksaa nyt opiskelen. Billin suussa saksa kuulostaa todella kauniilta ja elävältä, särmikkäältä; odotan kauhulla englanninkielistä albumia (raiskaus!). Mitä nyt olen tulevia englanninkielisiä versioita kuullut, niin tuntuu, että niiltä puuttuu sielu. Sanoitukset sitten, hauskoja ^^ Kaikesta huolimatta en ole ikinä voinut ottaa TH:ta täydellisen tosissani. Tiedä sitten miksi, tai ehkä tiedänkin, mutten osaa selittää. Heidän videonsakin ovat hauskoja ja tietyssä mielentilassa osaa niistä voisi kai sanoa koskettaviksikin, mutta.

Suosikkibiisejä minulla on monta. Helpompaa olisi ehkä luetella ne, joista en erityisemmin pidä, mutta katsotaanpas nyt. Schrei so laut du kannst -albumi on kokonaisuudessaan kultaa, Zimmeriltä olen eniten rakastunut Totgeliebtiin, Heiligiin, Redeniin, Ich brech ausiin, Wo sind eure händeen, Vergessene Kinderiin, Wir sterben niemals ausiin... Übers Ende der Weltkin on pitemmän päälle alkanut maistua jo paremmalta. <:

Keikalle en ole koskaan päässyt, mutta ehkä joskus. Vaikken mikään fanittajapersoona olekaan; kuuntelen vain musiikkia ja arvostan yhtyettä. Mukavaa muuten heille tämä täälläkin päin nouseva suosio, olen iloinen heidän puolestaan, vaikka omastani ehkä en. Nimittäin - inhottavaa kyllä - mielestäni musiikki ei enää tunnu yhtä henkilökohtaiselta, sitä ei voi kuunnella yhtä vapaasti ja eläytyä, kun/jos bändi on tunnettu. Ja sitten se maine, se maine - vaikka ei kai se täällä sitä luokkaa ole, mitä Saksassa. Joka tapauksessa, nielen katkeruuteni ja toivotan TH:lle hyvää maailmanvalloitusta :)

//Arvasin, että unohtaisin jotain.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 19, 2007, 13:42:09 kirjoittanut Sakura »

Poissa Vergessen Kind

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • tumblr.
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #2 : Toukokuu 26, 2007, 13:48:29 »
Hei!

Täällä on fani!
Itse kuuntelen paljon. Eilen sain mp3:selle schrein. Aiemmin kuuntelin vain youtubesta.
Oli mukava lähteä koirankin kanssa lenkille kun oli napit korvissa. Nehän mulla on nykyään jatkuvasti. Billillä on ihana ääni ja se on tosi sulonen :)
I wanna scream "I love you" from the top of my lungs
but I'm afraid that someone else will hear me.

Mepa

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #3 : Kesäkuu 21, 2007, 10:44:06 »
Täällä on todella unelmissa oleva fani! :D On tosin hyvin hankala määrittää parasta biisiä mutta nämä ovat niitä parhaita: übers ende der welt, totgeliebt, spring nicht, heilig, wo sind eure hände, ich brech aus, durch den monsun, ich bin nich'ich, freunde bleiben, leb die sekunde, schrei, gegen meinen willen, in die nacht, Wir Schließen uns ein, frei im freienfall, rette mich, through the monsoon, love is dead, don't jump, sacred, break away, final day... tulipa vähän nimettyä näitä, joista pidän mutta tätä parhainta biisiä on nii vaikea nimetä :D Mutta huonoin sen sijaan on helppo nimetä ja se on monsun o koete!

ensimmäinen biisi jonka kuulin oli durch den monsun. Ihastuin siihen biisiin aivan täysin <3 Yleensä löydän vain yhden biisin bändeiltä, mutta kun kuulin näitä muita biisejä kuten übers ende der welt aloinkin sitten etsimään utubesta lisää ja kaikki KAIKKI oli hyviä :D

sitten kun vielä ymmärtää sanat niin lauluista tulee aivan uskomattoman ihania.. lauluissa on sanoitukset todella hyvät!!

P.S: olisi kiva saada teidän mese osotteita, voitaisiin jutella lisää! Lähettäkää yksäriä jos kiinnostaa jutella mun kanssa mesessä :D


MUISTAKAA 12.9 TOKIO HOTEL SUOMEEN!!!!

Poissa Vergessen Kind

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • tumblr.
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #4 : Heinäkuu 06, 2007, 01:16:03 »
Hei!

Täällä on fani!
Itse kuuntelen paljon. Eilen sain mp3:selle schrein. Aiemmin kuuntelin vain youtubesta.
Oli mukava lähteä koirankin kanssa lenkille kun oli napit korvissa. Nehän mulla on nykyään jatkuvasti. Billillä on ihana ääni ja se on tosi sulonen :)

Niin juu.. Paras biisi on Reden, mutta myös mm. Sex (6) on hyvä.. Kaikki muut, paitsi Durch den monsunin japaniversio on hyviä.
Jesh! Saan huomenna ilmaisena ISON julisteen Tokkareista^^

Ensimmäinen biisi jonka kuulin oli Ubers ende der Welt (Miten Mepa saa tuollasen Uun?)
Silloin ajattelin, että jos kokeilisin kuunnella lisääkin. No kuuntelin mm. Schrein ja Heiligin ym. ja olin aivan haltioissani. Miten Saksassa soitetaan näin hyvää musiikkia?^^
Myöhemmin suosittelin ystävälleni Tokkareita ja hänkin fanittaa nykyään täysillä.

Nyttemmin puhun yleensä Kaulimen veljeksistä, Pilli Kaulimesta, Tom......ista (Menee Tomi-ilmisten kanssa muutes sekaisin...), Gustista ja Geosta.
Ja mielestäni suoraan sanottuna Geo on ruma...

Kiitokset kaikesta kuuluu Kaulimille ja G:ille..
I wanna scream "I love you" from the top of my lungs
but I'm afraid that someone else will hear me.

Poissa Flamerie

 • Emotionaalinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ProphecyHowl3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #5 : Heinäkuu 12, 2007, 23:23:09 »
Mua suoraan sanoen hävettää myöntää että satuin löytämään tämän bändin sattumalta Voicelta kun siitä tuli haastattelu. Väsyneenä koulusta tulleena rojahin sohvalle ja kääntelin kanavia, ja kun Bill osu silmään nii olin sillai että jaa, muistuttaapas hassulla tavalla Gacktia (hiuksiltaan siis). Sitte ku tajusin että ne puhuu saksaa, olin jo iha hereillä ja valppaana. Saksa on musta niin kaunis kieli. Jäin kuuntelemaan. Taustalla tais soida Durch den Monsun, mutta en niin kiinnittäny siihen huomiota. Sitte tuli Übers Ende der Welt. Puolessa välissä sitä kappaletta mää olin myyty ja tiesin että rakastuin. Ja nyt on teini-olo.

Eikä se teini-olo johdu siitä että Tokio Hotelia kuuntelee kaikki saatanan pikkupissikset, vaan siitä, että löysin sen Voicelta, ja siitä että oon kuunnellu sitä vasta pari kuukautta. Kaikki kuvittelee että olen teini. -__-' Vaan no, samapa tuo. Bändi on ihana, kappaleet mahtavia. Ketä kiinnostaa mitä muut ajattelee, oonhan mää kiltisti välittämättä kuunnellu GCtä ja Panic! At the Discoa jo pari vuotta.

Mää tykkään kaikista kappaleista tosi paljon, ennoo vissii yhtäkää huonoa biisiä kuullu koko bändiltä. Nää kausittaiset lempparit vaa vaihtuu. Sillon ku kuulin ekaa kertaa Tokio Hotelia, nii lemppareihi lukeutu Gegen Meinen Willen ja Freunde Bleiben. Yhäkin toki. Nytte oon kuunnellu eniten Spring Nichtiä (se on kyllä ollu kestosuosikkina alusta asti), Schreita, Wo Sind Eure Händeä ja Wir Sterben Niemals Ausia. En omista Schreita levynä nimittäin muutaku koneella ja koneelle pääsy riippuu aina pikkuveljen mielentilasta nii ennoo nii kauheesti päässy kuuntelemaan sitä. Zimmerin ostin tuossa kesän alussa. ^^

Ja Elämä Lapselle konserttiin jos vaan saan rahaa!! <3

Lippu on! <3 Innolla oottaa ja hyppii! :D
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 09, 2007, 21:03:28 kirjoittanut Flamerie »
Forces collide.

Sakura

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #6 : Heinäkuu 14, 2007, 17:57:59 »
Jep, saksa on ihana kieli. Toivon, etteivät he siirry pelkän englanninkielisen materiaalin tekemiseen... Eivätpä kai. Maltalla kun olin, niin Monsoonin tuli pariinkin otteeseen tv:stä - jotenkin hassua, vaikkei sen enää pitäisi olla mitenkään yllättävää. Ja edelliseen sen suuremmin liittymättä: vaikka olenkin nyt hieman ulkona uusimmista "juoruista", tietääkseni syksyllä Heiligistä on tulossa Zimmerin seuraava sinkkubiisi. Ah <3

Ja muuten, Sex ei ole Tokio Hotelin kappale, sattuu vain kuulostamaan heidän musiikiltaan. Biisin takaa olen kuullut löytyvän Lukas Hilbert -nimisen miekkosen - totta vaiko ei, en tiedä, mutta Tokio Hotel ei ole kuitenkaan kyseistä kappaletta tehnyt.

Niin. Nyt kun olen Scream-albumia ehtinyt jo reilusti kuunnella, tahtoisin sanoa siitä pari "syvällisempää" sanaa, mutta. Asia on päässäni epämääräisinä mietteinä enkä saa sitä ulos sanoina. Myös tämä "teinimaine" -juttu vaatii minua käsittelemään itseään lisää, jälleen kerran :> Joten palaan myöhemmin, kun olen saanut koottua ajatukseni ^^

Poissa Gwindorfyel

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #7 : Heinäkuu 14, 2007, 20:48:48 »
No niin. Ilmeisesti mun on pakko tännekin kirjoittaa. Tämä topichan suorastaan vaatii sitä. ^^ Eli. Tokio Hotel. Aah. Jotain aivan mahtavaa.

Kaikki alkoi keväällä 2006, kun pyörin ympäri Internetiä tylsistyneenä. Huomasin, että kovasti hälinää yhdestä bändistä tuntuu olevan liikkeellä, joten kuuntelimpa YouTubessa joitakin biisejä, ja pidin. Ensimmäisenä taisin kuulla Rette Mich -kappaleen, sillä se ja kyseinen musiikkivideo ovat jääneet erittäin tarkasti mieleen. Kuunneltuani bändiä jonkin aikaa, jäi se hetkeksi hieman sivummalle ajatuksissani, sillä sain muuta ajateltavaa. Mutta heinäkuussa 2006 tapasin muutamaa saksalaista ystävääni, kun he olivat Helsingissä käymässä. Eräs heistä mainitsi Tokio Hotelin, ja kun sanoin, että mielestäni bändin musiikki on ihan hyvää, oli ystäväni suorastaan kauhuissaan ja sanoi "Ole kiltti ja sano ettet kuuntele heitä?!" :D Oli sitten tietenkin ihan pakko ottaa bändistä enemmän selvää, kuuntelin loputkin Schrei-biisit ja katsoin bändin kuvia ja haastatteluja. Sitten olin minäkin myyty ^^ Joulukuussa 2006 ilmestyi Übers Ende Der Welt -single, ja silloin iski pakkomielle päästä keikalle. Päätin, että sinnehän on päästävä. Kohta ilmestyikin Saksan kiertueen aikataulut ja lähdin ihan vakavissani suunnittelemaan =) Vasta noin paria kuukautta ennen matkaa löysin matkaseuraa, hehe. Mutta hieno matka meillä kyllä oli. Oltiin siis Berliinissä keikalla 26.4.2007. Ei voi muuta sanoa, kuin että todella mieletön livebändi on kyseessä. Suosittelen ! Tosin, ei ehkä kannata Berliiniin mennä. Fanit kun ovat siellä liian hysteerisiä, oli todella pienestä kiinni ettei kaikki pyörrytty sinne, eturivissä kun vielä oltiin .__.
Mutta siellä kyllä sen ihan todella tajusi, miten järjettömän suosittu bändi on Saksassa. Paria tuntia ennen ovien avautumista oli jonossa varmasti melkein parituhatta ihmistä, ja koko päivän oli ympäriinsä liikkunut ainakin kymmenen tv-kameraa, radiohaastattelijoita, lehtitoimittajia, valokuvaajia, poliiseja, ja satapäin ihan vain hulinaa katsomaan tulleita.
Keikan jälkeen oli kyllä muutaman päivän ihan horroksessa, eikä vain voinut uskoa että oli tosiaan siellä. Sitten iski tarve päästä uudelleen keikalle, ja sekin suunnitelma on nyt jo pitkällä =) Aikataulut sovittu ja lennot ostettu. Keikkaliput pitäisi vielä tilata parin päivän sisällä, tosin osa porukasta on ne jo tilannutkin. Jos joku muuten haluaa kuvia/videoita tuolta Berliinin keikalta, ottakoon yhteyttä vaan =)

No niin. Sitten musiikista ^^ Todella hienoa on, että pojat ovat niin kauan tehneet yhdessä musiikkia. Eivätkä koskaan cover-biisejä, vaan omia biisejä ihan alusta saakka. Vaikka Devilishin biisit eivät välttämättä musiikillisesti kovin hyviä olisikaan, tykkään itse niistä paaaljon. Sanat on kivoja, ja Billin ääni tosi hassu =) Schrei-levyltä suosikkibiisejä on ainakin Ich Bin Nicht Ich, Lass Uns Hier Raus, Schrei, Gegen Meinen Willen ja Leb Die Sekunde. Ensin mainittu on ollut suosikkibiisi ihan siitä lähtien kun sen ensimmäistä kertaa kuulin, ja taitaa se yhä olla lempparini bändin biiseistä =) Zimmer-levyltä taas yksi biisi nousi ylitse muiden jo siinä vaiheessa, kun internetissä pystyi vasta 30 sekunnin pätkiä kuuntelemaan. Totgeliebt. Siinä on jotain erikoista, en kyllä osaa oikein sanoa mitä ^^ Sanat on mielettömän hienot ja muutenkin koko kappale koskettava. Muita lemppareita levyltä tällä hetkellä on Wo Sind Eure Hände, Spring Nicht ja Reden.

Kunnioitan bändin jäseniä myös aika lailla =) Ovat työskennelleet paljon, ja tälläkin hetkellä heidän aikataulunsa on niin täysi, että fanit pelkäävät burn-outin iskevän bändille.. Tuntuvat myös ottavan hommansa tosissaan, ja ovat kiitollisia joka hetkestä. Välillä tulee pelko, että eihän bändiläisten jalat ole vaan nousseet maasta, mutta sitten lukee jälleen jonkin haastattelun, ja voi olla varma ettei. Jokaisella on hienoja mielipiteitä ja tuntuvat kovin älykkäiltä kaikki. Erityisesti Billillä tuntuu olevan järkevät mielipiteet ihan kaikessa, ja hän on aina sanavalmis ja pysyy sanojensa takana. Joskus itsekin hieman pelkää poikien puolesta, kun niin avoimesti kaikista yksityiselämänsäkin asioista lehdissä kertovat, mutta ovat kuulemma aina olleet yhtä avoimia. Ja Bill on itsekin kyllä sanonut, ettei oikein pidä sellaisista kysymyksistä. Mutta vähän vaikeahan niihin on olla vastaamatta jos niitä tulee, tai muuten ainakin vaikuttaisi jonkin sortin diivalta.

Musiikkivideoista sen verran, että harvoin törmää bändiin, joka tekee mahtavia videoita kerta toisensa jälkeen ! Esimerkiksi Spring Nicht -video. Muistan, kun sitä odotettiin kuin kuuta nousevaa, ja sitten kun se tuli, niin hui. Olin kyllä niin mielettömän vaikuttunut. Se ei todellakaan voisi olla yhtään hienompi.

Pitäähän sitä toki jotain englanninkielisistäkin biiseistä sanoa. Ensi kerran, kun kertoivat, että tällainen projekti on tekeillä, olin aika kauhistunut. Varsinkin, kun kuulin, että tekisivät vanhoista biiseistä vain käännökset. Ensinnäkin, pelkäsin että tämä pilaisi lempparibiisejäni, ja toiseksi, pojat ovat niin monta kertaa sanoneet, että ovat surkeita kielissä, joten hieman arvelutti koko homma :D No, ei ne nyt niin kamalia ole. Varsinkin Monsoon on tosi kiva, ja Love Is Dead. Sacred on ihan järkyttävä. Ekalla kerralla en pystynyt kuuntelemaan kymmentä sekuntia kauempaa :D Ei biisissä muuten vikaa ole, mutta sovitus töksii kyllä järkyttävästi. Aivan kamala. No, onneksi eivät Ich Bin Nicht Ichistä tehneet uutta, sitä en olisi varmaankaan kestänyt :'D Ja kaikille, jotka pelkää, etteivät pojat palaa tekemään saksankielisiä biisejä, ei huolta ! Ovat sanoneet haastatteluissa, että palaavat nyt saksan kieleen, ja sillä jatkavat eteenpäin. Hyvä näin ;>

Tästä ihkutushommasta vielä, niin pitää vaan kestää. Saksassa se on ollut tällaista, tai itse asiassa paaaljon pahempaa, siitä lähtien kun bändi julkaisi jotain. Kai se nyt oli odotettavissa, että jossain vaiheessa se Suomeenkin iskee, kun muualla Euroopassa alkoivat olla jo aika suosittuja. Onhan se kyllä outoa, kun vielä vuosi sitten kukaan (kuvaannollisesti siis) ei tiennyt bändiä täällä, ja nyt yhtäkkiä kaikki. Täytyy myöntää, että olen yksi näistä itsekkäistä kamalista faneista, jotka olisivat tahtoneet ettei bändistä tunnettu täällä tulisikaan ^^ Tietysti se tavallaan on myös hienoa, sillä sitähän bändi tietysti eniten tahtoo. Mutta silti. Onneksi kaverit tietävät, että olen bändiä jo suht kauan kuunnellut, eivätkä näin ollen (ainakaan toivottavasti :D) änge mua ihkuttajien joukkoon. Sillä sitä en ole. Musiikki on todellakin se pääasia, enkä jaksaisi lähteä ulkomaille bändiä katsomaan, jos kuuntelisin heitä ainostaan siksi, koska Bill ja Tom ovat ahh-niin-ihkuja. En todellakaan. Sitä paitsi G-miehet on ihan yhtä mahtavia. Itse asiassa, jos mihinkään järjestykseen yleensä voi pistää, niin pidän Gustavista enemmän kuin Tomista =) Mutta totta kai pidän kaikista.

Nyt alkaa kyllä olla niin paljon pituutta, että ei tätä kukaan taida enää jaksaa lukeakaan, joten voisi olla hyvä lopettaa tähän :'D Mutta joo, Elämä Lapselle -konserttiin tulen totta kai myös, seisomapaikka on hallussa, ja ei millään jaksaisi odottaa. Tosin sitä ennen saan kokea täyspitkän keikan, että sitä odotan kyllä enemmän ^^ Mutta joo. Kiitos ja moi.
Ich bin nicht ich wenn du nicht bei mir bist

Mepa

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #8 : Heinäkuu 18, 2007, 00:31:02 »
Gwindorfyel, mainitsit että Tokio Hotel ei olisi tehnyt yhtäkään cover biisiä, mutta pahoittelen he ovat tehneet yhden cover biisin, mutta vain yhden! Instant Karma on biisin nimi. Biisi ei minusta sovi yhtään heidän musiikki tyyliinsä, mutta toisaalta Bill on tehnyt biisistä paljon rockimman. Kannattaa kuunnella biisi youtubessa, ensin john lennonin versio ja sitte Tokio Hotellin, niin siinä herää paljon mielipiteitä.

Poissa Gwindorfyel

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #9 : Heinäkuu 18, 2007, 16:45:28 »
Mepa, oh, anteeksi :S Olen kyllä kyseisen kappaleen kuullut ja omistan sen myös soittimellani, mutta unohdin kirjoittaa sen viestiini. Tarkoitin, että silloin kun aloittivat, eivät koskaan soittaneet muiden bändien biisejä, vaan ihan alusta lähtien soittivat omia kappaleita. Yleensähän bändit aloittavat soittamalla covereita muiden bändien kappaleista. Vaan eipä tämä bändi, mikä on mielestäni hieno homma !

Ja tosiaan, Bill on sanonut, etteivät tahdo tehdä enempää cover-biisejä, koska eivät ole niitä koskaan tehneet, lukuunottamatta tätä hyväntekeväisyyttä varten tehtyä Instant Karmaa. Paitsi, jos kyseessä olisi taas hyväntekeväisyystilaisuus, niin sitten voisivat todellakin harkita sellaisen tekemistä jälleen. Mutta ei muussa tapauksessa.

Ja joo, hyvä coveri se on ! Itekin tykkäilen =) Häpeäkseni myönnän, etten ole tainnut alkuperäistä kuullakaan, tai jos olen, niin en sitä nyt ainakaan muista. Pitäisi kyllä totta kai, jotta osaisi verrata. Mutta joka tapauksessa, pidän Tokio Hotelin versiosta, se on mahtava =)

Eilen tilasin keikkalipun ! Pitäisi saapua viiden arkipäivän sisällä. Ei millään jaksaisi odottaa, mutta eihän tässä kauaa enää olekaan onneksi ^^ Soittivat muuten tässä pari päivää sitten Pariisissa Eiffel-tornin luona, luin että paikalla oli yli 600 000 ihmistä. Järjetöntä. YouTubesta löytyvissä livevideoissa se yleisömäärä on kyllä uskomaton. Ja ooh, oon huojentunut, että esittivät siellä saksaksi. On siis pieni mahdollisuus, että Suomessakin esittäisivät ja tuolla keikalla, jonne menen ! =) Sattuuko kukaan tietämään, mistä tehdään seuraava video ? Tai no, Ready set go'stahan on jo tullut, mutta voiko sitä nyt uudeksi videoksi sanoa, kun täsmälleen sama saksankielisen kanssa on..

Ich bin nicht ich wenn du nicht bei mir bist

Janya

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #10 : Heinäkuu 18, 2007, 18:12:58 »
Aivan ihana bändi. Tosin innostuin siitä vasta muutama päivä sitten, mutta olen jo nyt sen lumoissa niin... no, niin paljon kuin vain voi olla :p
Ensin sain käsiini Übers Ende der Weltin, sen jälkeen oli pakko saada koko Zimmer 483 -levy.
Heilig, Ich brech aus, Reden, Totgeliebt ja Übers Ende der Welt ovat kyllä nyt tällä hetkellä ne, joita kuuntelen eniten. Ja nyt harmittaa etten alkanut Saksaa opiskelemaan kun oli sille tilaisuus. No, pystyyhän sen myöhemminkin ottamaan, mutta sitä sitten odotellessa...

Totgeliebt:in alussa Billin ääni on niin järjettömän - hm - ihana? Ei, en löydä sille edes sanaa.
Anyway, en ole ikinä ollut minkään bändin/artistin 'fanittaja' kuin mitä nämä muutamat päivän olen Tokio Hotelia tyksinyt.
Huoh. Ehkä joskus pääse sitten keikallekin, nyt se on vielä hämärän peitossa.

Poissa Calamity

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #11 : Elokuu 06, 2007, 00:22:40 »
Calamitykin ilmoittautuu joukkoon :P.

Kuulin TH:sta ensimmäisen kerran joskus keväällä 2007, kun meidän luokalta kaksi tyttöä kuunteli sitä ja piti siitä esitelmän. Silloin en vielä innostunut ko. bändistä, kun nämä tytöt olivat semmoisia Tom ja Bill -ihkuttajia (ei pahalla). Touko/kesäkuussa kuulin TH:n ÜEDW:n radiosta, kun olin tulossa tallilta. En tosin silloin tiennyt bändin tai ko. biisin nimeä, mutta tykkäilin siitä. Olin aina silleen et jes, tämä biisi <3... Sitten en muista tarkkaan miten tämä johti siihen, että Kesäkuun lopulla olin jo aivan rakastunut tämän bändin musiikkiin. Näin ÜEDW:n videon pari kertaa Voicelta. Löysin tieni tokiohotel.fi -sivustolle, sitten menin kai youtubeen ja kuuntelin kaikki mahdolliset kappaleet monta kertaa läpi. Eksyin jotenkin sitten tokiohotel.fi -foorumille, ja siitä se fanitus oikeastaan lähti... Nyt olen siis kuunnellut TH:ta vasta hieman yli kuukauden.

Inhoan tosiaan näitä Tom ja Bill -ihkuttajia, jotka on tyyliin semmosia "Tom ja Bill on ihania, ne kaks siellä takana on tosi rumia", "Tokio Hotel = Tom ja Bill". Itse kuuntelen bändiä, koska he osaavat tehdä todella hyvää musiikkia, enkä poikien ulkonäön perusteella. Lempikappaletta on hankala sanoa, mutta nämä ovat henkilökohtaisia suosikkejani, joita kuuntelen eniten: Spring Nicht, Übers Ende Der Welt, Vergessene Kinder, leb die sekunde, rette mich, monsoon, sacred/heilig jne. Englanninkieliset kappaleet on ihan ok, hienoa että pojat jaksaa tehdä sellaisia. Tosin pidän enemmän näistä saksankielisistä.

Olen menossa luultavasti 12.9. tuonne Elämä Lapselle -konserttiin, jonne TH on tulossa.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 06, 2007, 00:26:57 kirjoittanut Calamity »

Poissa Flamerie

 • Emotionaalinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ProphecyHowl3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #12 : Syyskuu 27, 2007, 23:05:30 »
Joo, ittestäniki on kauheen ärsyttävää että ihanaiset G-miehet ignoretetaan täysin kaiken tämän "die Zwillinge Kaulitz" -humun seassa. :'( Tokio Hotel nyt vaan ei olis Tokio Hotel mikäli Georgia ja Gustia ei olis, kuulostas melkosen tylsältä jos jokanen biisi ois vaan kitara ja laulu ja Toman sexy hymy. :'D

Laittakaa mulle mesejänne? Sen verran vähäisesti oon itte näitä TH-faneja tavannu kunnolla ettei ihkutus seuraa koskaan ole liikaa. :)

(Epäilyttää muuten nää 12.9. jälkee yhtäkkisen ihmeellisesti löytyneet fanittajat..)
Forces collide.

Poissa Lime

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: WitchWillow21467
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #13 : Lokakuu 01, 2007, 09:30:43 »
Täällä on myös yks TH -fani.

Joskus keväällä kuuntelin kaverin mp3:sta musiikkia. Siellä oli muutama Toksujen biisi. Kuuntelin Schreitä ja Rette Michiä, ihastuin heti noihin biiseihin. Tietenki piti kaverilta kysyä ett kenen biisejä nää on.  Sit netistä (youtubesta) kuuntelin paljon muitaki TH:n biisejä ja tykkäilin kaikista. Nykyään kuuntelen TH:ta päivittäin. Ei sitä voi olla kuuntelematta. Ehkä oon liikaa "kiinni" tässä bändissä, mut sille ei voi mitään. Tekevät aivan loistavaa musiikkia, vaikka ovat vielä niin nuoria. Bill ja Tom taisi olla 13-14v, kun Schrei-levy tehtiin. Harmittaa, ku en päässy/saanu kyytiä EL:ään. No toivottavasti pojat tulee pian uudelleen Suomeen.

Tokio Hotelin myötä oon myös kiinnostunut saksan kielestä, joka on muute tosi kaunis kieli. En osaa sitä kovinkaan hyvin, ko en ole ikinä sitä lukenut. Saatan alottaa sen ens vuonna ku meen lukioon. Ihan hyvä, että tekivät englanninkielisen levyn. Silloin minäki ymmärrän sanat (lähes) täydellisesti. Saksan kielisiä biisejäki osaan kääntää joten kuten, ymmärrän niistä ainaki tärkeimmät jutut. Mutta onneks Bill on sanonu ettei ne ikinä ala laulamaan pelkästään englanniksi. Pidän enemmän saksankielisistä biiseistä, kun saksa on kumminki niiden oma äidinkieli ja osaavat sitä paremmin. Vaikka Billillä on söpö aksentti englantia puhuessa.

Lempibiisini. Sitä on aika vaikee sanoo. Helpompi olis luetella niitä, joista en tykkää paljoo. No yritetään. Spring Nicht on ollu yks mun suosikeista siitä lähtien kun kuulin sen. Tykkään tosi paljon myös Schreistä, Rette Michistä, Beichestä, Hilf Mir Fliegenistä, Überssistä, Durch Den Monsun (Monsoon), Vergessene Kindersistä. Äh, tätä listaa vois jatkaa vaikka kuinka pitkäks.

Ärsyttävää tuo ihkutus. Tykkäävät vaan Billistä ja Tomista. Unohtavat G-miehet kokonaan, vaikka ne ovat yhtä tärkeä osa bändiä kuin kaksosetki. Ulkonäöllä ei oo mitään merkitystä siihen miten hyvää musiikkia ne tekee. Monet (ei kaikki), jotka ovat alkaneet tykätä TH:sta vasta EL:n jälkeen kuuluvat näihin ihkuttajiin. Anteeks, jos tuo loukkasi jotakuta. Toki on EL:n jälkeen tullu myös aitoja faneja.
You don't know anything yet
about the dreams I have.

Tokyo

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #14 : Lokakuu 01, 2007, 19:45:04 »
Minäkin tykkään. Huomasin bändin vasta aika vähän aikaa sitten, jonkin aikaa sen jälkeen kun siitä tuli kunnolla suosittu. Aloitin saksan opiskelun tuossa muutama vuosi sitten, ja tykkään useimpien laulujen sanoituksista, ja Bill lausuu ne kivasti, varsinkin r-äänteet kuulostaa kivoilta :D. Enkunkielisistä lauluista en pahemmin pidä, saksa sopii heille jotenkin paremmin (tosin voisi olla eri asia, jos en ymmärtäisi saksaa...), Monsoon on ihan ok, johtuu varmaan siitä että kuulin tämän version ennen saksankielistä, ja minulla on paha tapa tykästyä siihen versioon, jonka kuulen ensin. Mutta yleisesti saksankieliset on parempia.

Suosikkilauluja on ainakin Rette Mich ja Spring Nicht, muita hyviä on mm. Ich bin nich' ich, Beichte (hauskat sanat :D), Totgeliebt, Hilf mir fliegen ja Schrei. Sanoista tykkään hirveästi ja melodia on myös hyvä, ja Billin ääni myös.. :D Ensimmäisenä kuulin kai Rette Michin, tykkäsin heti, varsinkin siitä 'ich schaff's nicht ohne dich'- kohdasta ^_^ Spring Nichtissä tykkään eniten siitä ihan viimeisestä, 'Uns hält dich das auch nicht zurück, dann spring ich für dich'- kohdasta (otan useasti lauluista jonkun pienen kohdan suosikiksi...).

Mitään muuta ei juuri nyt tule mieleen, editoin sitten jos tulee vielä joskus.. 

Poissa Satakieli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #15 : Lokakuu 02, 2007, 18:05:07 »
On kyllä aivan pakko kirjoittaa tänne, minäkin nimittäin pidän Tokio Hotelista :). Tutustuin bändiin vuoden 2006 keväällä, ja kiitos tästä kuuluu ranskalaiselle kirjeystävälleni. Tosin en ihan heti innostunut bändistä, vaikka ensimmäinen kuuntelemani kappale (Durch den Monsun) olikin mielestäni ihan hyvä. Monen muun tavoin minäkin luulin Billiä ensin naiseksi äänen perusteella. Mutta kuitenkin, siinä myöhemmin kesän aikana kuitenkin aloin kuunnella muitakin kappaleita ja ihastuin niihin täysin. Aloin sitten ottaa enemmän selvää bändistä ja siinä samalla minulle sitten selvisi myös se, että eihän Bill nyt nainen ole :D.

Jos minun pitäisi nimetä paras kappale bändiltä, olisi se ehdottomasti Rette mich. Sitä tulee kuunneltua todella usein, vaikka en valitettavasti edelleenkään omista Schrei-albumia. Hassua kyllä, en ensin pitänyt tästä kappaleesta yhtään, mutta se kuitenkin nousi melko nopeasti lempi biisikseni. Muita hyviä kappaleita sitten on mm. Springh nicht, Schrei, Durch den Monsun (en tiedä onko oikein kirjoitettu :D), Totgeliebt (ihana :)), Ich bin nicht ich ja Wir sterben niemals aus (joka on muuten lempparini uusimmalta albumilta Spring nichtin ohella). Mutta toki muutkin kappaleet ovat todella hyviä. Englannin kielisistä versioista en kyllä tykkää sitten yhtään, enkä ole kuunnelut kuin muutamia niistä.

Olen opiskellut saksaa jo yli kolme vuotta, mutta kiinnostuttuani Tokio Hotelista on myös innostukseni kieleen noussut. Nykyään ajattelen, että onneksi yläasteella ei ollut mahdollisuutta opiskella ranskaa (josta silloin niin kovasti pidin ja pidän itse asiassa vieläkin), sillä muuten en olisi päässyt tutustumaan kieleen. Tai noh, kyllähän sitä nyt lukiossakin on tullut opiskeltua mutta silti :D. Ja muutenkin kuuntelen nykyään enemmän saksan kielistä musiikkia. Saksan kieli vain on niin ihanaa :).

Vielä en ole ollut Tokio Hotelin keikalla, mutta toivottavasti sinne joskus vielä pääsen :). Ja todellakin, minäkään en ymmärrä niitä, jotka kuuntelevat Tokio Hotelia vain heidän mielestään niin hyvännäköisten Billin ja Tomin takia. Kyllähän he minustakin ihan komeita ovat (tosin ei olisi pahaksi jos he eivät olisi aivan niin laihoja), mutta ei tämä bändi kuitenkaan olisi mitään ilman Gustavia ja Georgia.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 02, 2007, 18:08:25 kirjoittanut Satakieli »

Poissa Ooka

 • Siivet kantapäissä -liitelijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pilvilinnan kuningas
  • Tuliaavikko
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #16 : Lokakuu 14, 2007, 20:54:21 »
tutustuin bändiin ensimmäistä kertaa kun suosikin välissä oli juliste :D ihastuin heti laulajaan -en ollut koskaan kuullut koko bändistä- ja sitten poikaystävälläni oli tokio hotelin levy, jota kuuntelimme. Rakastuin heti *_*
Nyt olen ostamassa tokio hotelin levyjä ja juliste on löytänyt paikkansa seinällä :D
Musiikki on niin.. no, saksalaista :D saksaksi laulettuna äärimmäisen hyvän kuuloista. Ja bill on niin hyvä laulaja ja söpökin vielä. Eikä tomkaan ole hullumman näköinen :P

Eli; hyvän näköinen bändi, hyvän kuuloinen bändi ja erittäin mielenkiintoinen ^^,
Do the impossible, see the invisible.
ROW ROW FIGHT DA POWER!
Touch the untouchable, break the unbreakable.
ROW ROW FIGHT DA POWER!

Poissa miki

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #17 : Lokakuu 21, 2007, 00:49:19 »
Oikeastaan vähän hassua, miten nopeasti Tokio Hotel on nyt pongahtanut Suomessa suomioon. Muistan, kun reilu vuosi sitten yritin etsiä täältä vuotiksestakin jotain topicia TH:sta, mutta sellaista ei löytynyt. Ja sitten aina kun sanoi lempibändikseen Tokio Hotelin, niin 99% kysyjistä oli ihan että "Mikäs se on?" Nyt luulisin että lähes kaikki tietää mistä puhutaan, jos Tokio Hotel mainitaan :>

Minä löysin Tokio Hotelin reilu vuosi sitten, kun eräs kaverini oli suuri fani ja tartutti minuunkin sitten kipinän. Ensimmäisen kerran, kun kuulin niin luulin ensin Billiä tytöksi :D Kaikki muutkin taisivat luulla ja sittemmin sain kuulla vähintäänkin tusinan verran kommentteja päivittäin siitä, miten oon outo kun tykkään sellaisesta homotransuteini-musiikista. Ja yksi kaveri kieltäytyi totaalisesti uskomasta, että Bill oli oikeasti poika. Mutta no, eipä nuo muiden mielipiteet hetkauttaneet paljoa. Fanitin, mutta joskus viime kevään loppupuolella innostus alkoi hiipua. Zimmeriä en oikeastaan ole edes kunnolla kuunnellut. Ja sitten kun tuli tällainen Tokio Hotel -fanihyökyaalto, niin innostukseni laantui enstisestään. Jotenkin minulla menee yli, kun nykyään vähän joka puolelta löytyy sellaisia Bill-Tom-ihkuttajia. (huomhuom, en väitä että kaikki fanit olisivat sellaisia!)

Mutta joo en tiedä, ehkä Tokio Hotel ei ole ihan mun tyylistä musiikkia, kun kerran kyllästyin siihen niin helposti. myönnän kyllä, että EL-konserttia katsellessa meinasi mennä pasmat sekaisin ja tippa tulla linssiin, kun tuli yhtäkkiä sellainen olo että "Hitto, mä ootin niin kovasti et ne tulis Suomeen, mutta nyt en olekaan tuolla." Ja kyllä minä vielä tavallaan tykkään Tokio Hotelista, mutta en enää kuuntele sitä vuorokauden ympäri. Välillä on kiva kuunnella vanhempia kappaleita. Lempikappale on varmaankin yhä Leh' Die Sekunde tai sitten Beichte. Myös tuo cover, Instant Karma on kiva :>

Apua musta tuntuu, että joudun pian tomaattihyökkäyksen uhdiksi, kun tulin kaapista ulos näidein sakavanpuoleisten Tokio Hotel -ajatusteni kanssa.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 21, 2007, 00:55:42 kirjoittanut miki »
We can leave this world, leave it all behind,
we can steal this car if your folks don't mind,
we can live forever if you've got the time.

Poissa Flamerie

 • Emotionaalinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ProphecyHowl3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #18 : Lokakuu 21, 2007, 23:15:59 »
Hm, no mitäpä sille mahtaa että ei sitte jaksanukkaan. Sehän on täysin oma asia, ja jokane ihminen ajattelee eri tavalla. :) Kaikista typerintä on ruveta tuomittemaan ihmistä musiikinkuuntelun takia.

Siitä päästäänki asiaan. Vihaan sitä, että ihmiset kuvittelee tietävänsä että TH on vaan hyvännäkösiä miehiä ilman lahjoja. Vihaan sitä, että ihmisillä on ennakkoluuloja. Vihaan kaikkia, jotka ei vaan tajua että mitä v*tun väliä sillä on mitä kuuntelee ja miten. Puuh.

Niin. Ottaa vaan aivoon tää, että nytte oon itte ainaki täysin leimattu THn takia. Ei sillä, mää rakastan niitten musiikkia eikä mulla oo mittää aikomuksia kuunnella kavereitani (jotka sanovat että jos en lopeta THn kuuntelua nii saan ettiä uutta seuraa :'D). Mutta se, että mut ESITELLÄÄNKI jo sillä, että "Hei, tää tässä on Iikku. Iikku tykkää Tokio Hotelista. Iikku ei ole ihminen, sitä ei tarvitse siis arvostaa." nii pistää rasittamaan. Ja nytte ne on ottanu tavakseen valittaa mun fanituksesta. Niitten mielestä ku sillä että KUKA sen musiikin tekee, ei oo mittää väliä, vaan että se musiikki on olemassa. Vaan siis tottakai sillä on väliä! Ei se musiikki vaan ilmesty jostaki! Mää kai haluan ehottomasti tietää kaiken niistä JOTKA sen musiikin tekee; mitkä niitten taustat on, mitä ne ajattelee, minkälaisia ne on, mistä hemmetistä ne saa ideoita tehä niin hyvää musiikkia! Ja tämä, ystävieni mukaan, on pahimman luokan Bill-Tom-ihkutusta. -__-' Voi raivo.

Parastahan kaikessa on se, että yksi kaverini sanoo, että Tokio Hotel on yhtäkuin saksalainen Lovex. Kaverini on lukenu kuus vuotta ranskaa, eikä siis toisin sanoen ossaa SANAKAAN saksaa. Aina ku yritän siitä sanoa nii "No entä sitte, naamakertoimen perusteella mun ei tartte tietääkkää mistä ne laulaa!!" (Ittehän en Lovexista pidä, mutta yritän olla dissaamatta ennää kenenkää lemppareita ku tajusin millasta kärsimystä se voi olla.) Eihä THlla oo sanotukset yhtää niinku Lovexilla? Eihä ne soita IHAN samanlaista musiikkia ku Lovex?

Mitä mieltä te ootte tästä? Onko teillä samanlaista? Luuleeko teijän kaverit tai muut tuttavat olevansa PAREMPIA ku te, kun ne kuuntelee jottai "katu-uskottavampaa, teinivapaata bändiä"?
Forces collide.

Sakura

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #19 : Lokakuu 22, 2007, 15:58:56 »
Siitäpä on aikaa, kun olen viimeksi kirjoittanut tähän topikkiin...

Minua ei oikeastaan millään lailla häiritse TH-ihkutus (inhoan koko ihkutus-termiä, mutta paremman puutteessa käytettäköön nyt sitä). Mielipiteeni on se, että jos tahtovat, niin kuunnelkoot TH:ta vaikkapa siksi, että Bill ja Tom ovat (olevinaan) niin hyvännäköisiä. En osaa jakaa faneja eriarvoisiin sen perusteella, mistä syystä he tätä bändiä kuuntelevat. Kaikki fanit ovat luullakseni bändin pojille samanarvoisia; en usko, että he kauheasti miettivät, että tuo tyttö on parempi kuin tuo toinen, koska hän tietää Gustavin kengänkoon eikä ainoastaan Billin hiustenväriä. Ts. minun ajattelutapani pohjalta kaikkein arvokkaimpia faneja tietysti ovat ne, jotka käyttävät fanitukseensa eniten rahaa, ainakin sellaista rahaa, joka jollain lailla kulkeutuu bändin hyväksi.

Pointin tai ainakin perustelujeni järkevyyden taisin jo kadottaa, mutta ihkutus ei siis häiritse. Ainoa, mikä tässä TH:n suosiossa minua ärsyttää, on se, että koska bändi on nykyään niin tunnettu, se ei enää tunnu yhtä lailla omalta kuin joskus ennen. Ennen vanhaan. Vanhoina hyvinä aikoina. Näinä päivinä minusta tuntuu, että joudun taistelemaan tunteakseni TH:n pojat (pahoittelen Geet, miehet) ja heidän musiikkinsa kotoisaksi ja omaksi. En tiedä millä tavalla, mutta jotenkin tästä aiheutuu minulle paljon enemmän ahdistusta kuin ennen.

Oikeastaan halveksin itseäni TH:n takia. Bändi herättää minussa ajatuksia ja tunteita, joita en haluaisi tunnustaa syntyvän jonkun sellaisen asian takia. Minua toisaalta hävettää myöntää, että kuuntelen heidän musiikkiaan, toisaalta ei. Koen olevani liian vanha tällaiseen touhuun, vaikken mikään vanha olekaan ja vaikken kirjaimellisesti fanitusta harrastakaan, en fanikrääsää enkä mitään hysteriaa. Paitsi sisäisesti. Ja kuten kai tuolla edellisissäkin viesteissäni olen maininnut, TH on yhäkin minulle osittain vitsi. Ja kavereilleni se, että kuuntelen heitä, on vitsi - eikä se haittaa minua. Tälle asialle nauraminen helpottaa. Vitsistä kaikki lähti ja vitsiin toivottavasti loppuukin. Nykyään olen tosin alkanut analysoida tätä asiaa enemmän, miettiä miksi. Tahtoisin tietää ja ehkä osin tiedänkin, miksi juuri Tokio Hotel saa tällaista aikaan, ei esimerkiksi Killerpilze. Miksi massavillitys, miksi minä? Tämä on jotain, mitä en olisi odottanut itseltäni. Välillä hyväksyn sen, välillä en. Ja suhteeni kyseiseen bändiin vaihtelee kausittaisesti; nyt käynnissä on kiinnostus 100% -kausi, jonka kai aiheutti tuo (surullisen)kuuluisa EL. Siis, eipä siinä mitään surullista ollut, mutta se oli niin epätodellista. Taivas ei tippunut rakkaan Hartwall-areenamme päälle, eikä edes meteoriitti. Minä vain istuin ja katselin ja kuuntelin. Ei paniikkia. Ei tunteita. Nauroimme vain kavereideni kanssa. Ja siitä lähtien olen odottanut ja pelännyt sitä hetkeä, jolloin bändi tulee uudelleen suomeen. En tiedä, kestänkö jälleen sitä tunnetta, joka hyökyi päälleni sitten illalla konsertin jälkeen, kun olin päässyt kotiin. Ja kokonaisesta keikasta voisin olettaa sen tulevan paljon voimakkaampana, kuin yhdestä playback-biisistä.

Taas meni sekavaksi. Sitä tämä saa aikaan. Ristiriitaa. Komiikkaa ja tragiikkaa. Vihaan ja rakastan TH:ta ja heidän musiikkiaan. Ja he saavat minut leikkimään muka-syvällistä, mutta oikeasti se on vain pintaliitoa kaikki. Olen kateellinen heille, koska he ovat saavuttaneet sen, mitä ovat, ja minä? En mitään, ainakaan melkein.

Mutta, minusta tuo Saksan Lovex on aika osuva kuvaus TH:lle; olen itsekin käytättänyt sitä muinoin. Vaikka nykyisin Cinema Bizarre taitaa varastaa sen saksalaisen Lovexin tittelin (sen yhden heiltä kuulemani biisin perusteella). TH:n biisien sanoituksethan eivät mitään maailman nerokkaimpia ole. Muutamia helmiä löytyy, mutta varsinkin englanninnoksista sitä tajuaa, kuinka tavallisia ne ovat. Käytettyjä ja tökkiviä. We die when love is dead, it's killing me. Haloo, Jost ja Roth ja Brezner tai mitä nyt olettekaan, missä on kaikki järki? Sanoitusten yhteydestä Lovexiin en kyllä osaa sanoa mitään, koska en Lovexia sen syvemmin tunne, mutta imagollisesti nämä kaksi bändiä ovat mielestäni melko lähellä toisiaan.

Olen myös miettinyt, että mitä Tokio Hotelille tapahtuu tulevaisuudessa? Jäävätkö he oikeasti historiankirjoihin, vai onko tämä ohimenevä kohtaus, kuin huumepöllyt, joista ei jälkikäteen muista mitään? Tuleeko TH:sta uusi The Beatles (... pyydän tätä rinnastusta anteeksi kunnianarvoisalta osittain edesmenneiltä Beatleseilta, joita kohtaan se saattaa olla alentava ^^)? Ja miten kaikki loppuu, sitten joskus? Itse toivoisin jotain traagista, niin julmaa kuin se onkin. Kaunista ja traagista; sellaista tarvitaan, että jostakin hyvästä tulisi todella suurta ja unohtumatonta, oikeita tähtiä taivaalle.

Sukkahousuagentti

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #20 : Joulukuu 19, 2007, 16:16:06 »
TH suomen keikalle ! 5.4.2008
ihan mahtavaa. lippupalvelu alottaa huomenna lippujen myynnin klo 9,
menolippu on myynyt jo ennakkoon ainakin 4000 lippua.
aww <3__<3

Poissa Flamerie

 • Emotionaalinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ProphecyHowl3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #21 : Joulukuu 20, 2007, 23:03:06 »
Henkilökohtaisesti olen tulossa. :) Onhan se loistavaa, sitä onki ootettu ihan kauhiasti!! Ja ku mitä on niitä livetaltiointeja kattonu nii TH vaikuttaa olevan todella HYVÄ livebändi! ^^ Odotan todella innolla.

Onko täältä ihmiset tulosa?
Forces collide.

Poissa Satakieli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #22 : Joulukuu 21, 2007, 14:29:27 »
Oi että. Olisi aivan mahtavaa päästä tuolle huhtikuun keikalle mutta... asun aika kaukana Helsingistä eikä yksin oikein huvita lähteä seikkailemaan "sinne suureen kaupunkiin". Ja sattumoisin kukaan kavereistani ei pidä Tokio Hotelista yhtä lukuun ottamatta, mutta kun sekään ei pääse sinne. Jepjep. Sattuisiko sitten täällä olemaan joku "yksinäinen" Oulusta päin joka olisi halukas lähtemään mutta haluaisi matkaseuraa? ;)

Janya

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #23 : Joulukuu 21, 2007, 15:36:45 »
Minä olen tulossa ^^ Liput varattu, ja ei millään malta odottaa että ne tulee postissa tänne päin.
Toivotaan että tulee hyvä keikka, TH:han tunnetusti on hyvä vetämään keikkansa kunnialla.

Poissa Lime

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: WitchWillow21467
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #24 : Joulukuu 22, 2007, 18:20:57 »
Olis tosi kiva mennä sinne, mutta en pääse. Täältä liian pitkä matka Helsinkiin (joka ei mun mielestä ole mikään ongelma), mut vanhemmat ei päästä mua yksin niin kauas, eikä ne suostu lähteen mun mukaan. Liputki on kuulemma niiden mielestä liian kalliit. Kavereitakaan ei oo menossa sinne, että olisin päässy niiden mukana. Harmittaa niin paljon. Oon oottanu jo kauan, että ne tulis Suomeen omalle keikalle ja nyt kun ne tulee niin enhän minä tietenkään sinne pääse. Olis ollu niin mahtava nähä ne livenä. Mitä oon kattonu livevideoita, niin niiden perusteella TH on loistava livenä ja jotkut ulkomailla keikalla olleet on myös kehunu poikien live-esiintymistä.
You don't know anything yet
about the dreams I have.

Poissa Liberty

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • http://liberty.vuodatus.net
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #25 : Joulukuu 25, 2007, 00:06:02 »
Olisin kovasti halunnut tulla keikalle. En mitenkään suurena fanina vaan ihan vain katselemaan, millainen meininki. Livebändit ovat elämäni suola nimittäin. Oltiin yhden kaverini kanssa jo ihan varaamassa lippuja istumapaikoille, mutta sitten tuli rahaesteitä. Jos olisin tosi fani niin olisin kyllä mukisematta maksanut tuon 49€, mutta en kyllä ihan vain fiilistelyn vuoksi oikein viitsi. On muitakin rahareikiä tiedossa nimittäin.

Levyn sain kuitenkin joululahjaksi ja ihan mielellään tuotahan kuuntelee. Laulajan ääni on minun korvaani ainakin hyvinkin miellyttävä ja minusta on ihanan eksoottista kuunnella saksankielistä musiikkia. Olen aina ollut sitä mieltä, että saksa on todella ruma kieli, mutta täytyy nyt kyllä ottaa vähän takaisin ja sanoa, että laulettuna oikeastaan aika sointuisa kieli.

Sanat vaikuttavat aika synkiltä, mitä nyt niistä vähän ymmärrän muita kieliä soveltamalla. Vähän häiritsee kyllä se, että en saa tästä bändistä kaikkea haluamaani irti tuon kielimuurin takia. Olen aina ollut lyriikkakriittinen ihminen musiikkia kuunnellessani. Sanat kuitenkin ovat aika olennainen osa kappaleen sanomaa. Melodiat kuitenkin vetäviä, ja minuun toimivat etenkin nuo melodisemmat kappaleet kuten Spring nicht (älkää tappako jos kirjoitin väärin).

Sellaista nyt ainakin ensivaikutelmana siis. Pidän konseptista, vaikka minua hieman hämääkin se, että laulaja on niin kovin kaunis. Kauniit miehet tuntuvat olevan niin harvassa, että sellaista ei vaan voi käsittää, kun sattuu kohdalle. Henkilökohtaisesti en pystyisi laittamaan seinilleni kuvia bändistä, jonka miespuolinen laulaja vetää vertoja omalle ulkonäölleni!!(Siis tämä ei ollut mikään hyökkäys niitä vastaan, joilla julisteita seinillä on vaan lähinnä kuvaa sitä ihmetystä, jolla suhtaudun sen laulajan kauneuteen. Se on häkellyttävää!!!)
You are everything I want 'cause you are everything I'm not.

Vauhko-Harry

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #26 : Joulukuu 25, 2007, 18:59:07 »
Tokio Hoteliin itse tutustuin kun Suosikin välissä oli juliste, ja haastattelu. Olen juuri aloittanut fanituksen, mutta omistan jo kolme levyä (niin vaan tapahtuu, jos on äidin pikku lellikki =D).

Ehkä kuulostan Bill -ja Tom Kaulitz ihqu daa tyypiltä, mutta pidän kyllä Billistä eniten. Billin ääni soi suoraan sydämeen. Se on myös ihanalla tavalla jotenkin lapsellinen, kun hän laulaa saksaksi. Pidän yhtyeen biiseistä englanniksi enemmän, koska en ymmärrä saksaa, ja sanoitukset merkitsevät hyvin paljon. Lempibiisejä ovat "Monsoon", "Love is dead", "Don´t jump" sekä "Rette Mich" (mutta lempparibiisi on "Love is dead").


Kyugi

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #27 : Joulukuu 27, 2007, 20:56:20 »
Jeespoks, toinen lempibändini on ^^ Saksan kieli kuulostaa myöskin minusta kovinkin eksoottiselta (ihan kuin sitä ei tarpeeksi kuuntelisi musiikkia japaniksi x3) ja Billin ääni soi mukavasti korvaan. En ole kauhean kauaa kuunnellut Tokio Hotelia, aloitin tuossa kesäkuussa. Ensimmäinen biisi jonka kuulin taisi olla Durch den monsun, ja siitä se sitten lähti. Olin pyörtyä kun sain joululahjaksi Zimmer 483-cd:n ja nyt minulla onkin uusi lempilevy.
Saksaa en ymmärrä, mutta silti saksankieliset kappaleet kuulostavat paremmilta kuin englanniksi. Lempparibiisejäni ovat An deiner seite (Ich bin da), Reden, 1000 meere, Leb' die sekunde ja Schrei.

Keikalle en pääse, koska liput maksaa liikaa ja jäähallilla ei näkisikään mitään, ja pelottaa vähän että ihmiset talloisivat tämmöisen hukkapätkän jalkoihinsa. Ei se sillä lailla harmita, kyllä ne tulloo uudestaankin.. Ehkä.

Schnee

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #28 : Joulukuu 27, 2007, 21:25:28 »
Mie tykkään kanssa. Hyvää musiikkia tekevät ja sanat ovat kivat. Kuuntelen mielummin saksaksi, se sopii jotenkin paremmin heille, tai sitten tykkään vain kuunnella välillä jotain muuta kuin englantia ^^. Saksankieliset sanoituksetkin kuulostavat yleensä paremmilta kuin englanniksi käännetyt (miksihän..?), ja muutenkin.. Ymmärrän sanat aika hyvin, kiitos muutaman vuoden saksanopiskelun, ilman sanojen ymmärtämistä en varmaan tykkäisi kuunnella saksankielisiä biisejä yhtä paljon. Suurin osa sanoituksista on aika surullisia (okei melkein kaikki), mutta se on vaan ihan hyvä, aika vaikeaa kuvitella niille jotain iloista tanssibiisiä xD 
Aika moni TH:n biisi on hyvä, parhaat on luultavasti 1000 Meere, Vergessene Kinder ja Rette Mich.. Tykkään Billin äänestä.

Keikalle en luultavastikaan tule, meidän perhe ei ole ihan niin rikas eikä säästeleväinen että saisin liput, minkä lisäksi auto hajosi eikä ne kyllä varmaan muutenkaan olisi lähteneet viemään minua sinne, sen verran kaukana asutaan.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 01, 2008, 00:29:51 kirjoittanut Schnee »

Sakura

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #29 : Joulukuu 28, 2007, 10:44:03 »
Keikalle menen, vaikka aivot tahtovat räjähtää muutenkin.


Lainaus käyttäjältä: Schnee
-- aika vaikeaa kuvitella niille jotain iloista tanssibiisiä xD

Tanssibiisistä puheenollen, marssipa Youtubeen ja kirjoita hakuun Ready, set, go AFI Remix tai jotain sinnepäin. Jade Pugetin miksaama versio, julkaistu Scream America -sinkulla. Nam.


Kukkelikuu

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #30 : Joulukuu 31, 2007, 12:08:26 »
Heiij! Täällä myös yksi fani ^^ Aloitin siis Tokio Hotelin kuuntelun joskus alkusyksystä, onneksi ennen kuin kaikki alkoivat huomata sen. Luin ensin suosikista jonkun pikku-jutun ja ajattelin että "jaahas, taas tommonen sekopääjengi..." Sitten, tättädää, kun kuulin heidän kappaleensa radiosta (Spring nicht) olinkin ihan että onko ne noin hyviä? Seuraavassa hetkessä huomasin, että minulla oli kansiossa lähemmäs kolmekymmentä Tokio Hotelin kappaletta, seinällä kaksi julistetta ja pöydällä levy. Ja muutama piirrustus Billistä ja Tomista. Siis tämänhetkinen tilanteeni.

Suosikkini on ehdottomasti Bill. Sen ääni soi aivan suoraan sydämeen ja jää sinne kiinni. Illalla päässä soi Spring nichtit ja silmissä pyörii 1000 Meeren musiikkivideo. Se muuten pyörii nytkin tuossa taustalla :P Lempikappaleeni heiltä ovat 1000 Meere, Spring nicht (Don't jump) ja Vergessene Kinder. Spring nichtistä olen tehnyt myös suomennetun version ja suunnitelmissa olisi suomentaa myös joku muu kappale.

Tokio Hotel-aiheinen foorumikin on muuten tehty, löytyy täältä ---> http://p1.foorumi.info/tokiohotelfi/index.php Sinne vaan.

Muoks...
Mietittyäni nyt asioita... Välillä hävettää myöntää, että pidän Tokio Hotelista. Koulussa eräs ystäväni näpäyttelee koko ajan jotain ilkeää Billistä. Esimerkiksi: "Jos Sini laittaisi tukan samalla lailla kun se sen "pörröpää"[erittäin ivallisesti], me ei mahduttaisi tähän penkille istumaan! *heh heh eikös ollut hyvä vitsi, hee hee*" Se tekee minut kovin surulliseksi, ja välillä olen kunnolla suutahtanutkin tälle ystävälleni. Mesessä tosin. Raiskasin samalla capsin ja huusin että en minäkään hauku beatlesia ja bob marleyta aivan p*skaksi. En huomauttele ivallisesti bob marleyn hiuksista, enkä huutele ikäviä lauseita. Tämä kaikki on minusta surullista. Hän on kuitenkin ystäväni. Sitä paitsi jos lähettäisin hänet kuuseen, menettäisin ehkä parhaan ystävänikin. Vaikka hän on bestikseni, hän on silti tämänkin ystävä. En tiedä, kummanhan valitsisi. Tyypin, joka katsoo samaa sarjaa kuin hän, vai tyypin,jolla on hauskemmat jutut. Minusta tuntuu että hän valitsisi tämän "haukkujaystävän". Varoitus siis sinulle, "haukkujaystävä", jos luet tämän. Ystävyytemme on pienestä kiinni. Saat itse päättää tuhoatko sen ja saat minusta vihollisen, vai haluatko jatkaa ystävyyttä. Yhtä hullunmyllyä tämän on. Surullista, joudun taistelemaan ystäviäni vastaan saadakseni pitää siitä mistä pidän. Surettaa. Pitäsisköhän minunkin ruveta erakoksi ja olla koulupäivät yksin...
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 09, 2008, 15:18:33 kirjoittanut Kukkelikuu »

Poissa Flamerie

 • Emotionaalinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ProphecyHowl3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #31 : Tammikuu 09, 2008, 23:26:38 »
Ala emoksi, meillä on hauskempaa. :'D Joo tuota, täysin sama ongelma mulla. Mää vaan oon todennu että antaa olla. Kavereitahan me kaikkien kanssa ollaan, mutta otan enemmänki vitsillä kaikki niitten jauhamiset. Ei kaikkee kannata tosissaan ottaa. Ja ystävyyttä ei tartte lopettaa sen takia ettei voi kuunnella sellasta musiikkia ku haluaa. Sillo vaa pittää saaha kaveri ymmärtämään ettei ne voi sua muuttaa haukkumalla. :)
Forces collide.

Poissa Shadow

 • Postipöllö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #32 : Tammikuu 23, 2008, 18:30:59 »
Ah. Tokio Hotel. Ihana aihe <3 Oikeasti, TH on ihana bändi <3 Rakastan Monsoonin (in inglish, duuud!) alkua, se on jotenkin niin...ihana... Minulla on Durch Den Monsoon kännykässä soittarina n_n Sitä on kiva kuunnella...
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 29, 2008, 21:09:20 kirjoittanut Shadow »

Poissa Vergessen Kind

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • tumblr.
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #33 : Tammikuu 23, 2008, 18:59:04 »
Kuuntelen Tokio Hotellia jonkin verran.
Kuuntelin enemmän ennen tätä ihkutusta massabändi -juttua.
Silloin tosin taisin itse ihkutella Billiä ja niitä lauluja. Minulla on Schrei ja Zimmer mp3-soittimella ja sitten jotain julisteroinaa, Helsinkiin en pääse katsomaan. (Pöh)
En oikein osaa sanoa suosikkibiisiäni, tykkään kyllä ehkä hieman enemmän Schrei -levystä kuin Zimmeristä. TH:n enkku (Siis Billin enkku...) on mielestäni hieman könkköä.
Nyt kun on tullut se ihkutus, niin en fanita TH:ta enää niin hulluna, siihen kyllästyi että sitä ihkuteltiin liikaa, arvostan toki poikia kovasti vieläkin, osaavat ne soittaa, ihme kyllä: tyypit (Geoa lukuun ottamatta) eivät osaa edes nuotteja, mutta ei se ole ollut ilmeisesti este maailmanvalloitukselle.

Tuo foorumi on minun mielestäni aika rasittava, siellä on liikaa ihkutusta.

Joo, minun mielipide, kiitos.
I wanna scream "I love you" from the top of my lungs
but I'm afraid that someone else will hear me.

Saiga

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #34 : Helmikuu 09, 2008, 15:41:25 »
Mä rakastan Tokio Hotellia! Bill on niin ihana. Sillä on tosi hyvää musaa. Mun lempi-biisi on ehkä Monsoon tai joku muu. Harmi, että mä en saanu enää lippuja niitten keikalle. :(

Poissa Don Hessu

 • Onneton Tunari.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • There's No Easy Way Out...
  • Hessu's Music Profile
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #35 : Helmikuu 14, 2008, 15:25:18 »
En jaksanut tekstiä lukea mut yks kaveri tätä kuuntelee ihan mielissään joten kysynkin: Lauletaanko tässä englanniksi, luin kuitenkin että oli saksalainen bändi...
...But what you do... Makes you who you are.

Unelma. Tahdonvoima. Omistautuminen. - Pakkotoisto.com

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #36 : Helmikuu 14, 2008, 16:10:25 »
Minun suhdettani Tokio Hoteliin voisi kuvata viha-rakkaus suhteeksi. Tai sanotaanko nyt vaikka näin, että minua suorastaan raivostuttaa, kun se on niin hyvä. Kun en tuosta saksan kielestä niin välitä (opiskelin 7 vuotta, jonka aikana onnistuin saada jonkin hirveä suuren kielteisen asenteen ko. kieltä kohtaan). Niin että periaatteessa en haluaisi yhtään pitää siitä bändistä, varsinkaan niistä saksankielisistä kappaleista, mutta silti se on aika hyvä. Onhan sillä jotain enkunkin kielisiä biisejä (kai), mutta silti jotenkin periaatteesta en halua pitää siitä.

Eräs saksalainen kaverini (viime vuonna täällä vaihto-oppilaana) kertoi, että saksassa Tokio Hotel ei ole niin suuressa huudossa, kuin ulkomailla. Tai sitä kyllä kuulemma kuunnellaan tosi paljon ja lähes jokainen omistaa levyn yms, mutta jos julkisesti tunnustaa kuuntelevansa tätä bändiä, niin tekee samalla "sosiaalisen itsemurhan". vähän sama, kuin joku Antti Tuisku oli joskus täällä :D. Että sellaista tuolla maailmalla.

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Poissa Liberty

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • http://liberty.vuodatus.net
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #37 : Helmikuu 16, 2008, 17:32:29 »
Eräs saksalainen kaverini (viime vuonna täällä vaihto-oppilaana) kertoi, että saksassa Tokio Hotel ei ole niin suuressa huudossa, kuin ulkomailla. Tai sitä kyllä kuulemma kuunnellaan tosi paljon ja lähes jokainen omistaa levyn yms, mutta jos julkisesti tunnustaa kuuntelevansa tätä bändiä, niin tekee samalla "sosiaalisen itsemurhan". vähän sama, kuin joku Antti Tuisku oli joskus täällä :D. Että sellaista tuolla maailmalla.

Minä olen kuullut samaa. Meidän koulusta oli porukkaa vierailulla Saksassa tuossa syksyllä. Siellä oli kuulemma koulussa selkeä jako noloihin Tokio Hotel -faneihin ja muihin. Kaikkein koomisinta oli, että joiltakin meidän koululaisilta oli heti kättelyyn alettu tivata, mitä mieltä he ovat kyseisestä bändistä. Uskomatonta, että voi olla noin tarkkaa yhden bändin takia!!!
You are everything I want 'cause you are everything I'm not.

lillie

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #38 : Helmikuu 17, 2008, 10:23:16 »
Minä pidän kyseisestä bändistä todella paljon. Keikallekkin olen menossa. Billin ääni on vain niin lumoava, ja on jännä kuunnella schreitä ja zimmeriä, ja vertailla, kuinka paljon Billin ääni on muuttunut niiden välissä. En osaa sanoa, kummasta pidän enemän, molemmat ovat ihania. On kiva, että pojat olivat Schreitä tehdässään suunnilleen ikäisiäni, niin sanat sopivat jotenkin elämäntilanteeseeni. Tosin minuakin ärsyttävät nämä ihmiset, jotka luulevat, että bändiin kuuluvat vain Bill ja Tom, mutta eihän bändi olisi mitään ilman Georgia ja Gustavia. Vähän vaikea siinä olisi soittaa ilman bassoa ja rumpuja.
Löysin bändin oikeastaan vasta EL:lästä, mutta sitten se oli menoa. Kaverini tykkäsivät TH jo ennen sitä, niinpä olin kuullut jotain jo aikaisemmin, mutta en ollut kiinnostonut, mutta päätin ihan mielenkiinnosta katsoa sen esityksen. Tujotin varmaan sen neljä minuuttisen, minkä se esitys kesti, suuauki telkkarin ruutus. Oli se vaan niin ihana.
Minäkin olen kuullut noista yllämainituista jutuista TH:n suosiosta saksassa, valmentaja kertoi, että heidänkin koulussa vaihto-oppilaat olivat sanoneet, että Tokio Hotel on vitsi saksassa
Minä olen kuullut samaa. Meidän koulusta oli porukkaa vierailulla Saksassa tuossa syksyllä. Siellä oli kuulemma koulussa selkeä jako noloihin Tokio Hotel -faneihin ja muihin. Kaikkein koomisinta oli, että joiltakin meidän koululaisilta oli heti kättelyyn alettu tivata, mitä mieltä he ovat kyseisestä bändistä. Uskomatonta, että voi olla noin tarkkaa yhden bändin takia!!!
   
Täysin samaa mieltä. Toivottavasti tollaista ei tule suomeenkin.

Acary

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #39 : Helmikuu 18, 2008, 15:53:06 »
Silloin joskus kun puolitoista vuotta sitten aloin lukemaan saksaan tuli kuunneltua yhtä biisiä. Yhtäkkiä koko sonta levisi ja nyt en voi sietää bändiä. Musiikki on hirveää ja jäsenet ovat hirveitä. "Bill on ihQ!" -huutoja kuuluu koulussakin joka nurkan takaa, huoh. Eivätkä kaverit usko että HOMOJA OVAT. Ja Bill on nainen :)

Sakura

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #40 : Helmikuu 18, 2008, 20:16:49 »
Hah, Billiä ei enää saisi naiseksi paitsi leikkaamalla - harmi sinänsä :D Minun silmiini se - hän - ainakin on muuttunut niin paljon; ei ole enää yhtä laiha (mikä kai on hyvä asia, paitsi minulle, koska satun omistamaan sairaalloiset kauneusihanteet), naamakin kuin mikäkin pulla ja hiukset voi luoja, ne menevät jo kirjaimellisestikin yli. Käsitykseni Billistä ovat siis muuttuneet aika rajusti viime aikoina, en enää jaksa ihannoida sitä yhtä naurettavasti kuin joskus, en voi kuvitellakaan, että se olisi oikeasti ah-niin-ihanan naiivi romanttinen pikku enkeli. Olen kyllä hyvin taipuvainen kyynisyyteen sun muuhun, joten... - ja tottunut arvostelemaan TH:ta rankastikin (siitä huolimatta, että se on edelleen ainoa bändi, jota voin lähellekään kutsua fanittavani/fanittaneeni). Olen varmaan sanonutkin, että minunkin osaltani tämä on eräänlainen viha-rakkaus -suhde, siis koko taipaleeni TH:n kanssa.

Niin, enemmän pidin siitä naisellisemmasta (ja pienemmästä/nuoremmasta) Billistä (pysy aina pikkuveljenä ja lintuna, älä koskaan miehisty / en meidän taloon lisää aikuisia halua, joo lol 8)), ja pidän myös ajatuksesta, että Bill olisi homo, vaikka herra onkin suvainnut kieltää sen. Toistaiseksi :D

Tuosta TH:n maineesta: minunkin saksalainen kirjeystäväni vihaa TH:ta, ja tunnustan löytäväni ripauksen samaa asennetta itsestäni mutta se on kovin ristiriitaista. Ei minua varsinaisesti varmaankaan hävetä kuunnella TH:ta - ehkä siksi, etten julkisesti julista sitä, paitsi ystävilleni, ja ystäväpiirissäni juttu on taas täysi vitsi - mutta Saksassa ei oikein tehnyt mieli antaa DDM-soittoääneni kaikua kadulla saati sitten ostaa niitä TH-kenkiä (jotka kuitenkin hankin ja tuliaisiksi pikkusiskolleni siis, sillä fanituotteita en itse harrasta).

Mitä mieltä muuten olette tästä T/B -ilmiöstä? Entäpä suhteenne TH-fanfictioniin? :)
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 27, 2008, 21:00:26 kirjoittanut Sakura »

Poissa Flamerie

 • Emotionaalinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ProphecyHowl3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #41 : Helmikuu 22, 2008, 12:11:26 »
Henkilökohtasesti tykkään kyllä lukea ficcejä, ja mielellään nimenomaisesti T/B-parituksella. Se vaan, että olen törmännyt vasta yhteen hyvään ficciin ja niitä kuitenkin on tullut luettua. Jotenki se, että Tom ja Bill on veljeksiä, on suhteellisen helppo unohtaa, koska ne on niin erinäkösiä tai jotakin. En oikeastaan osaa sanoa miksi twincesti muutenki uppoaa muhun. :/

Näitä TH-ficcejä kuitenki suolletaan ulos väkisin, ja kaikki on samanlaisia. T/B, tai joku muu bändinsisäinen paritus, tai sitten fanitypy kirjoittaa niin että hänet ITSENSÄ paritetaan Billille tai Tomalle, ja kaikki on onnellisia. Kuka jaksaa lukia sitä että joku itselleen aivan tuntematon random-fani paritetaan TH-pojalle? (Enkä siis tarkoita että tuntisin TH-pojat, mutta niistä silti tuntee tietävänsä vähän enemmän kuin jostain fanista.)

Jahas, ja jälleen kumosin kappaleessa kaksi puolet siitä, mitä sanoin kappaleessa yksi. -__-'
Forces collide.

Larzku

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #42 : Maaliskuu 05, 2008, 08:48:42 »
Totta kai mie nyt TH:ta kuuntelen!!
Vaikka en kovin kauan olekkaan kuunnellut. Sain  muistaakseni kuulla siitä serkkuni kautta joka oli ihan fani ja ekan biisinkin taisin häneltä saada, vaikka en muistakkaan mikä se oli.

Lempi biisejä on monta, mutta voisin mainita niistä parin:
Vergessene Kinder, Read set go , Lass uns hier raus, Hilf mir fliegen jne...

Mutta totta kai, melkein kaikki Tokio Hotellin biisit ovat mahtavia.

Suukkoja ja terkkuja Kaulitzin kaksosille!<3
He ovat ihania!!

Larzku
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 05, 2008, 09:04:35 kirjoittanut Larzku »

Kukkelikuu

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #43 : Huhtikuu 26, 2008, 22:42:09 »
Hyviä uutisia täältä :D Paras kaverinikin hurahti TH:n! ^^ Mesessä vaihdellaan kuvia ja avatareja, hölistään, selitetään omia teorioita, jne., jne.

Nykyisin lempikappaleitani heiltä ovat mm. Monsun o koete (Durch den Monsunin japaninkielinen versio), Hilf mir fliegen, Reden, An deiner seite ja Spring nicht. Zimmer ja Scream levyhyllystäni löytyy, siskolla schrei. Ja ostin Schrei live DVD:n. Olisin ostanut Zimmer-DVD:nkin, mutta se vietiin ennen kuin sain rahaa :(

Olettekos löytäneet   sitä "piilotettua" biisiä Zimmeriltä? Kuulemma pitäisi kuunnella ensimmäinen kappale (Übers ende der Welt) loppuun, ja kelata sitten takaisin kohtaan 2.30. Minun levyni on poltettu kaverilta, en ole löytänyt, johtuneekohan siitä ettei ole aito...

Sakura

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #44 : Huhtikuu 27, 2008, 17:18:27 »
Olettekos löytäneet   sitä "piilotettua" biisiä Zimmeriltä? Kuulemma pitäisi kuunnella ensimmäinen kappale (Übers ende der Welt) loppuun, ja kelata sitten takaisin kohtaan 2.30. Minun levyni on poltettu kaverilta, en ole löytänyt, johtuneekohan siitä ettei ole aito...

Kai se löytyisi jos jaksaisi etsiä, mutta tuo ko. biisihän on pätkä In die Nachtista, joka löytyy kokonaisena Spring Nicht -sinkulta, niin että enpä ole jaksanut nähdä tuota kelailuvaivaa :)

Partybansku

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #45 : Heinäkuu 04, 2008, 18:19:10 »
Hei täällä kans fani! Bändiä on tullu fanitettua nyt vuoden, kun kesän 2007 lopulla ekaa kertaa kunnolla kuulin heidän biisejä. Nyt olen sitten ihan totaalifani ja on liput keikallekkin,jos se joskus uusittaisiin. Suosikkibiisi on tällä hetkellä varmaan Vergessene Kinder, 1000 meere ja Reden (xD).

Caribu

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #46 : Heinäkuu 12, 2008, 17:52:53 »
*Kiljuu*
No ehkei kummiskaa:D Juu, itse olen aivan täynnä Tokio Hotellia. Päivässä kuuntelen maybe viis tuntuu putkeen jos sille päälle satun. En yhtään tiedä mikä tästä bändistä tekee niin hyvän, mutta itse olen aivan lääpälläni Bilin silmiin ja ääneen:D Että eh eh.

Aloitin kuuntelun aika äskettäin. Taisi tulla tämä Tokio Hotellin fanitus käyntiin, kun katselin erään kaverin huonetta webbiksen kautta... Juu, hänelläpä oli monta(ainakin 40) Tokio Hotellin julistetta. Ensimmäisenä kysyin "Ketä hemmetin ääliöitä noi on?". No kaveripa siinä sitten varmaan viisitoista minuuttia selitti Tokio Hotellista. Olin kuullut bändistä aikaisemmin ja kaverin selostuksen myötä haukuin sen lyttyyn. Juu, sitten tämä kaveri sai tietää etten koskaan ollut kuullut mitään bändin biisiä. Pakolla sitten jouduin kuuntelemaan yhden kappalaan, nimittäin Spring Nicht oli kappale. Olin aluksi ihan, kuka vitsin nainen toi on????????????????? Yritin olla jotenkin että ei paljon kiinnosta, mutta hieman vaikeaa oli. Rupesin siinä sitten hokemaan vähän hyvä, vähän hyvä, yms. Niin, en kautta sitten rupesin kuuntelemaan:DDD Ja tuossa joku aika sitten ostin Tokio Hotellin levyn ja olin ihan että JEEEEE!!!!! Sitten kerroin tälle aikaisemmin mainitulle kaverille ja erän olikin;" Siis mitä sie teit?". Olikin sitten kaveri siirtynyt Linkin Park linjalle.....

Parhaita kappaleita ovat ihan ehdottomasti Spring Nicht ja Heilig. Ihania biisejä silti kaikki<333 Pakko myöntää, että tuosta pikkuBill äänestä en tykkää yhtään.........

Harmittaa vaan tässä jälkeen päin, että en ruvennut opiskelemaan saksaa. Olisi ollut tuossa vitosella mahdollisuus aloitta se, MUTTA VOI OLIN ÄÄLIÖ!!!! Harmitttaa aivan hirveästi ja taas yksi aihe lisää josta voin kaverille olla kateellinen. AAAAARRRRGGHHHH ärsyttää:DD
Olenpa huomannut, että kun menee oikein huonosti ja ärsyttää, kannattaa kuunnella Tokio Hotellia. Oih siinä menee huono tuuli ohi:D

Poissa Ooka

 • Siivet kantapäissä -liitelijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pilvilinnan kuningas
  • Tuliaavikko
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #47 : Heinäkuu 12, 2008, 18:18:28 »

Minä olen kuullut samaa. Meidän koulusta oli porukkaa vierailulla Saksassa tuossa syksyllä. Siellä oli kuulemma koulussa selkeä jako noloihin Tokio Hotel -faneihin ja muihin. Kaikkein koomisinta oli, että joiltakin meidän koululaisilta oli heti kättelyyn alettu tivata, mitä mieltä he ovat kyseisestä bändistä. Uskomatonta, että voi olla noin tarkkaa yhden bändin takia!!!
   
Täysin samaa mieltä. Toivottavasti tollaista ei tule suomeenkin.

o.O no, ainakin minulla jos kerron ihmisille että fanitan tokio hotelia, saan naurut päin naamaa ja kommentin "v*tun poikabändi, miten sä kehtaat?! fanitatsä jotai antti tuiskuuki??"
Ärsyttävää! Ja sitä paitsi, ei antti tuiskussakaan ole mitään pahaa o.O Tai sitten suuri osa nuoristä täällä päin on vain asenneongelmaisia, jos kukaan muu ei ole asiaa huomannut u.u

En minä muiden mielipiteistä sinänsä välitä, mutta alkaa vaan ärsyttää kun toisten lempibändiä pitää alkaa dissata :D kyllä minä th:ta kuuntelen muunkin, kuin vain sen takia että 75% bändin jäsenistä nyt vain sattuu olemaan mielestäni söpöjä -.-'
Do the impossible, see the invisible.
ROW ROW FIGHT DA POWER!
Touch the untouchable, break the unbreakable.
ROW ROW FIGHT DA POWER!

Cindu

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #48 : Heinäkuu 13, 2008, 21:24:39 »
Ihan hyvähän tuo Tokio Hotel on. Muutamia hyviä biisejä sillä on. En vihaa sitä en kuitenkaan ihailekkaan sitä. Hieman ärsyttää kun jokapaikassa on vaan Tokio Hotel ja sitten jokapaikka on täynnä sen faneja, ei kai siinä mitään pahaa oo mutta monet ihquttaa sitä koulussa ja silleen eikä sitten siellä huomioida muita bändejä. Ja sitten esitetään kovaa miten hyvä bändi se on vaikka sen mielestä se olisi ihan okei.

Poissa Diibi Do

 • Haisku
 • Vuotislainen
 • Elämä on välillä liian mustavalkoista
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #49 : Heinäkuu 24, 2008, 01:43:25 »
Kuulin ensimmäisen biisin tässä jokunen vuos takaperin, mutta silloin se ei oikeen vielä iskenyt, mutta muutama kuukaus sitten jotenkin tuli sellanen olo että mä haluun kuulla TH:Ta ja tässä ollaan nyt kuuntelen jopa niitä Devilish biisejä heh aivan loistava Bänri.
Lempipiisii ei oikeestaan ole sillä jokaisessa on oma tarinansa, mutta sanotaan nyt vaikka Don't jump ja Durch den monsun
oon tälläänen kempeilijä :)
...En pelkää pimeää, mutta inhoan silti sitä...

...Elämäni rakkaus odottaa minua vielä jossain...

Dunja

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #50 : Tammikuu 04, 2009, 14:41:20 »
Mä tykkään kans! Oon tykänny nyt varmaan semmoset vähän yli vuoden. Kaverin kautta bändiin tykästyin, vaikka ihan ensimmäinen kosketus bändiin tapahtui saksantunnin levyraadissa n. 2 vuotta sitten,  kun kuunneltiin Spring Nicht ja annoin sille 7 xD. Lempibiiseihini kuuluu An deiner Seite, Reden ja 1000 Meere. Liput keikallekin löytyy, mutta kun ei ne varmaan saa millonkaan tänne syrjäseen Suomeen tultua :(


Poissa Calamity

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #51 : Tammikuu 04, 2009, 20:54:46 »
Mulla on fanitusta takana nyt noin puolitoista vuotta. TH edelleen on yksi suosikkibändeistäni, mutta jotenki vaan on tullut rauhoituttua. Enää ei tule tuhlattua kaikkia rahoja julisteisiin, kun tajusin ettei nuo aiemmatkaan mahdu kaikki seinille. Yksi bändi muiden joukossa, tosin aika hitsin hyvä bändi :). Olen pitänyt koko ajan melko matalaa profiilia tästä TH:n kuuntelemisestani, esim. koulussa en pidä fanipaitoja, ja olen saanut olla ihan rauhassa. On tullu huomattua, ettei TH:sta kannata puhua julkisilla paikoilla :'D. Esimerkiksi olinpa tässä eräänä päivänä keikkajonossa, ja yks jonottaja valitti siinä miten sen serkku on kauhea TH-fani ja haukkui bändiä ihan tunteella. Ei viittinyt sanoa mitään vaikka mieli teki. Nykyään taidan muuten olla ainoa TH-fani meidän koulussa, niin se vain on että kyllä ne ihkuttajat lopulta katoavat.

Liput on ollu Suomen keikalle jo yli vuoden, edelleen jaksan uskoa, toivoa ja odottaa että he tulevat tänne pohjolaan. Mulla ei ole kiire mihinkään, antaa poikien pyöriä Ameriikoissa jos siltä tuntuu. Uutta levyä odotellessa. (:

Poissa Flamerie

 • Emotionaalinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ProphecyHowl3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #52 : Lokakuu 05, 2009, 22:26:29 »
Ajattelinpa nostaa tämän topicin taas kartalle, nyt kun uusi levykin ilmestyi tuossa perjantaina. Mitäpä ootte mieltä Humanoidista? :)

Omasta mielestäni hyvin erilainen mitä aiemmat levyt, mutta tunnistaa kyllä TH:ksi. On tosi jännän kuulosta ko on käytetty palijon enempi jottain syntetisaattoreita. Jotkut biisit kuulostaa aivan kasari-musalta. :) Ostin levyn tänään (oisin oikeestaan hakenu sen jo perjantaina, vaanku opiskelijana rahat riippuu Kelan maksupäivistä..) Seisoin Stockan eessä kuuntelemassa ekaa biisiä ja oikiasti itketti. Siis olin vaan jotenki kauhian onnellinen että nyt VIHDOINKIN kuulee uutta TH:ta ja tirautin pari kyyneltä sen kunniaksi. Sitte ko seuraava biisi alko nii pyörin vaa paikallani ko en tienny miten päin olisin, se oli niin loistava. Oikiasti. Ihana. Lemppareita levyltä on Sonnensystem (Siis tää on koko levyn paras biisi!), Humanoid, Hunde, Träumer ja Screamin' (joka löytyy siis vaan siltä Deluxe Editionilta ymmärtääkseni.)
Forces collide.

koete

 • Ankeuttaja
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #53 : Tammikuu 11, 2010, 16:27:07 »
Joo, olen kuunnellut reilu kolme vuotta Tokio Hotelia, ja edelleen kuuntelen. Humanoid on ihana levy, eka kerta oli vähän sillee ehm... mutta siitä se lähti. Tosiaan Screamin on pelkästään Deluxe-versiolla.

Enpäs kyllä muista minkä kappaleen olisin kuullut ekaksi. Saattoi olla Reden tai Spring Nicht. Kuitenkin kaverin ansioista bändin löysin. Tai olin kuullut jo ennen, mutta kaverin ansiosta aloin kuunteleen.

Lempibiisejä on monia, vaikee sanoo niistä edes muutamaa. varmaan kuitenkin menschen suchen menschen ja hilf mir fliegen. Noi nyt ainakin on kaks parasta. Tietty pidän kaikista muistakin ihan liikaa. Mutta joo. : D

Poissa Weasleyn Welhokaniini

 • Kynttilöiden lumo Suuressa salissa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MoonstoneSeeker27459
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #54 : Helmikuu 03, 2013, 20:28:57 »
Aaah, Tokio Hotel, kutosluokan aikainen teinirakkauteni<3 ;D
Vuonna 2007 olin kuullut Übers ende der Welt -biisin KidsTop 20 -levyllä, en muista mitä olin tekemässä, läksyjä vai mitä, mutta olin pysähtynyt kuuntelemaan ja mietin, ett mikä ihmeen biisi tää on? No pitihän se levyn takakansi tarkistaa. Netissä aloin kuuntelemaan kyseistä biisii + jotain randombiisejä TH'lta. Samaisen vuoden joulukuun Suosikissa oli ollut juttua TH'sta + juliste ja tietenki mun oli ollu pakko saada lehti. Siskolta sain sinä vuonna Scream -levyn joululahjaksi. Poltettuna (siis sillä tavalla poltettuna, ett sisko oli pistäny niitä biisejä cd-levylle) sillä siltä levyltä puuttu An deiner Seite (ich bin da) -biisi, levykotelon kannet tai ne ihme lehtiset vai mitkä ne nyt sitte onkaa, mutta kummiski + CD oli sellane jännä.
 V. 2008 sain siskolta Zimmer 483 -levyn (mutta ihan kaupasta ostetun!). Sinä vuonna ostin Screamin kaupasta ja heitin siskoltani saamani levyn roskikseen - yhden riitamme takia.

Kutosluokalla fanitukseni oli huipussaan, mutta saatuani seiskaluokalla äidiltäni synttärilahjaksi Michael Jackson -fanipaidan TH -fanitukseni alkoi laantua ja nykyään vain katselen Tokio Hotel -julisteitani ja arvostan todella heidän musiikkiaan ja sitä, että innostuin saksan kielestä.

Lempibiisejäni en ala listaamaan, mutta jokaiselta levyltä löytyy vähintään neljästä kahdeksaan kappaletta, joista pidän erityisesti.

Niin juu.. Paras biisi on Reden, mutta myös mm. Sex (6) on hyvä..
Biiseistä puheenollen, huomasin topan alkupäässä tuon ^ viestin. Sex ei ole missään vaiheessa ollut Tokio Hotelin biisi. Ei missään nimessä!! Sex on ruotsia ja on suomeksi numero kuusi. Sechs on saksaa ja on suomeksi kuusi (6).
Anteeks tää päteminen, mutta oli pakko kommentoida.
Welhokaniini -> Weasleyn Welhokaniini

Poissa fornever

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #55 : Lokakuu 06, 2014, 16:52:45 »
Pakko nostaa tämä keskustelu ajan tasalle, nimittäin uusi levy Kings of Suburbia ilmestyi muutama päivä sitten, mikä tarkoittaa sitä, että Tokio Hotel is bäk!

Henkilökohtaisesti olen ollut TH-fani viisi vuotta, välillä aivan överisti ranteet auki rakkaudesta -tyylillä, välillä taas hyvinkin maltillisesti. Silloin alkuaikoina fanitus oli oikeasti henkisesti rankkaa, käsittämätöntä tunnevyöryä suunnasta toiseen koko murrosikäisen sydämen voimalla. Pari vuotta meni ihan suvannossa, mutta nyt bändin alettua nousta luolastaan jotenkin muistaa taas sen kaiken ja elää uudelleen ne ajat.

Uusi levy on HYVIN erilainen kuin aikaisemmat, omasta mielestäni huonolla tavalla, mutta ei se nyt ihan läpimätäkään ole. Joitakin hyviä biisejä, mutta osa taas menee aivan ohi. Eniten odotankin ehkä poikien live-esiintymisiä, haastatteluja yms. Niin ja muuten, Georg on niiin kuuma! :D

Kuka muu uskaltaa vielä tunnustaa olevansa ikuisesti kirkuva fanityttö?

Poissa Aqutalio

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: WaveSand28304
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #56 : Lokakuu 23, 2014, 21:47:22 »
hei fornever, hauska tavata täälläkin^^ pyörin myös tuolla THR:n foorumilla, jos vaikka tuo minun nickini soittaisi jotain kelloja

En ehkä ole ikuisesti kirkuva fanityttö, mutta Tokio Hotel tulee pysymään luultavasti aina mun matkassani. Aloin kuunnella bändiä ala-asteen vitosluokan ja kutosluokan välisenä kesälomana. Nyt olen tämän kevään ylioppilas ja jopa minä kehnolla lyhyellä matematiikallani voin tehdä siitä laskutoimituksen ja tulos on, että se tekee yhteensä seitsemän vuotta. Ei jotenkaan tunnu siltä, että aikaa olisi kulunut jo niin paljon, paitsi en vieläkään ole tajunnut, että esimerkiksi kaksoset ovat jo 25-vuotiaita! Jotenkin aina muistan ne 19-vuotiaiksi pojiksi. Faniuden kohokohta oli luonnollisesti keikka Helsingissä 7.3.2010. Se oli hieno päivä :)

Totta kai välillä oli aikoja, etten ollut niin aktiivisesti perillä asioista, varsinkin Humanoidin jälkeen. Menihän siinä viisi pitkää vuotta, että jotain uutta saatiin. Mutta nyt kun tosiaan KoS on julkaistu ja bändi herännyt ja sen myötä fanit, niin on tosi hienoa. Samaan aikaan tosi nostalgista; sellaista millaista oli kun järkyttävä Tokio Hotel-buumi loisti Suomessa, mutta myös jännittävää, koska nyt on täysin uuden aikakauden aika. Valitettavasti Suomessa ei ole enää kovinkaan isoa fanikantaa jäljellä. 

Silloin yläasteikäisenä oli hyvin vaikea myöntää pitävänsä bändistä, kun se oli sitä kamalinta "ihkutus-aikaa" ja kaikkea TH-asiaa - sekä positiivista että negatiivistä - pursusi ovista ja ikkunoista. Mutta nyt pystyy sanomaan, että bändiä kuuntelee, eikä sitä tarvitse mitenkään selitellä - se on ollut helpottavaa. Ensinnäkään, harva oikeasti muistaa sitä TH:n kulta-aikaa (mun mielestäni kirottua aikaa, oli jotenkin ahdistavaa, kun kaikki "kuuntelivat" bändiä, lue: kuolasivat kaksosia) ja toiseksi, on itse kasvanut sen verran, ettei kukaan näe vaivaa siitä, että mitä kuka kuuntelee.

Pidän tästä uudesta levystä ja on varsinkin lenkkeillessä kovassa soitossa. Oon myös pakottanut kavereitani kuuntelemaan Kos:ia kaikissa illanistujaisissa ja kissanristiäisissä.
“Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind.”
― Bernard M. Baruch

Poissa fornever

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #57 : Marraskuu 08, 2014, 14:43:04 »
Korjaan muuten tuohon edelliseen viestiini sen verran, että useiden kuuntelukertojen jälkeen oon oikeasti alkanut tykkäämään KOS:sta tosi paljon! Nimenomaan ehkä lenkille tosi hyvää musiikkia, sillä joitakin poikkeuksia lukuunottamatta sanoitukseltaan ehkä vähän yksitoikkoisia biisejä. <-- huom! Oma henkilökohtainen mielipide. :D

Poissa Koruto Rini

 • Suklaan suurkuluttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Anna hali!
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Tokio Hotel
« Vastaus #58 : Joulukuu 28, 2014, 22:59:26 »
Mä olen mukavasti kadottanut puolet mun aivoista sitten sen jälkeen kun ensimmäisen kerran Tokio Hotelista kuulin. Ja sekin oli matikantunnilla, kun erän tytön puhelin alko soimaan, soittiksena mikäs muukaan kun Durch den Monsun.  Menin tunnin jälkeen ko. tytön juttusille ja kuulin kappaleen olevan Tokio Hotelin. Ja seuravaks vietin kaks yötä putkeen TH:ta kuunnellen ja päivisin kuulokkeet korvilla. Edelleen sama juttu. Tosin nykyään malatan välillä nukkuakkin.

Mä olin aiemmin ihan surkee kielissä, varsinkin ku äiti pakotti ottamaan saksan. Ei oo tilanne parantunu, mitä nyt osaan ulkomuistista suomentaa kaikki TH: biisit. Opettajilt menee aina hermot, kun vihkot on täynnä piirrustuksii Tomist, Billist, Georgist ja Gustavist :D

Mä taidan tosiaan puhua erittäin paljon Tokio Hotelista, kun mun paras kaverikin nukahtaa suurin piirtein heti kun mä avaan suuren suuni.

Onks kukaan muu yhtä tärähtäny tai tärähtäneempi?

Ja ai niin :D Mä sulan lätäköks lattialle aina, kun nään sen vieon missä Bill syö purkka <3<3<3<3<3<3<3 Tai sen missä se nyrpistää nenää <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Kuka jakso lukea tän sekoilun? xD
Tokio Hotel <3<3<3