Kirjoittaja Aihe: Greyn anatomia  (Luettu 18021 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Valerie Stardust

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Niin sen täytyy olla.
Greyn anatomia
« : Tammikuu 25, 2007, 16:32:31 »
Greyn anatomia, keskiviikkoisin Nelosella klo 21-22.

Greyn anatomiahan alkoi viime syksynä suunnilleen samaan aikaan koulujen kanssa. Itse katsoin ensimmäisen jakson uteliaisuudesta ja opiskelukaverin "painostuksesta", vaikka loppukesästä ahkerasti Nelosella pyörineet mainokset eivät olleet saaneet minua vakuuttuneeksi. Mainokset osoittautuivat kuitenkin erilaisiksi, mitä itse sarja on, ja niinpä tykästyin siihen. Nyt on toinen tuotantokausi meneillään ja esitettyjen jaksojen lukumäärästä voisi päätellä, että sekin on loppusuoralla. (Sarjaa siis esitetty Suomessa yhteensä 21 jaksoa, joista yhdeksän ensimmäistä muodostavat ekan tuotantokauden.)

Greyn anatomiassa on samoja piirteitä kuin vaikkapa sairaalasarjojen uranuurtajassa, Teho-osastossa, eli lääketieteen lisäksi siitä löytyy mm. ihmissuhteita ja niiden puuttumista, mutta kuitenkin niitä on painotettu eri tavalla. Vaikka sarja keskittyykin kirurgiaan, siinä ei kuitenkaan roiskutella verta tai muutenkaan mässäillä sen kaltaisilla jutuilla. Itse tykkään erityisesti siitä, että sarjassa keskitytään nimenomaan vielä opiskeluvaiheessa oleviin nuoriin. Lempparihenkilöni on tietenkin Alex :)

Katson hirmu vähän telkkaria, mutta Greyn anatomia tulee katsottua joka viikko. En kuitenkaan sano sitä lempisarjakseni, koska yhden jakson väliinjääminen ei ole mikään katastrofi, enkä ole kiintynyt sen hahmoihin samaan tapaan kuin kiinnyin Everwoodin tai Queer as Folkin hahmoihin. Mutta sairaalasarjojen joukosta voisin nimetä tämän lempparikseni :) (Tosin en katso muita sairaalasarjoja, mutta niin.)

Ai niin, yksi opettajistani muistuttaa hämmästyttävästi Shephardia, enkä ole tällä kertaa edes ainoa, joka tämän on pistänyt merkille.

Ja sittenpä kysyisin teiltä mielipiteitä ja kommentteja sarjasta.
Oli liian underground main streetille.

Leeloo

 • Ankeuttaja
Re: Greyn anatomia
« Vastaus #1 : Tammikuu 25, 2007, 18:27:43 »
Meinasin monta kertaa aloittaa tästä sarjasta aiheen, mutta en jaksanut alkaa väkertämään tuota juonenselostusta niin se jäi. Mutta nyt tämä on taas täällä, jee. :)

Greyn anatomia on siis lempisarjani. Ihastuin sarjaan jo mainosten ja huhujen perusteella, ja aktiivisesti sitä olenkin katsonut siitä lähtien kun se alkoi Nelosella. Välillä tekee mieli latailla ja kiriä USA:n jaksojen tahtiin, mutta kiva kuitenkin katsoa sitä ihan telkkarista. DVD-boksit olisi kivoja.
GA:ssa minua kiehtoo ensinnäkin hienot hahmot, varsin hyvä juoni sekä potilastapaukset ovat mielenkiintoisia. Näyttelijät osaavat hommansa, sekä jotkut jutut ovat olleet tosi hauskoja. :D Hahmoista paras on tietysti Addison! Varsin mielenkiintoinen ja ihastuttava hahmo, ja Kate Walsh on tosi hyvä, hauska ja kaunis näyttelijätär. Myös Izzie on ihan ok hahmo. Miespuolisista ihastuttaa eniten George, vaikka hän onkin hieman heikohko hahmo.

En nyt oikein tiedä keille GA:ta suosittelisin, kun se on vähän niin kuin love or hate it -tyyppinen ohjelma. Kannattaa kuitenkin katsoa joka tapauksessa. :)

Poissa Devia

 • Matami Toheloitsija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Enkelipiru
  • Devia
 • Tupa: Tuvaton
Re: Greyn anatomia
« Vastaus #2 : Tammikuu 27, 2007, 21:24:24 »
Mä olen kattonu sarjan jokasen jakson tähän mennessä. Mä olen tykänny siitä että sarjassa ei painoteta pelkästään sairaanlan ympyröihin, vaan siinä näytetään hiukan muutakin. Ja se että sarjan "päätähdet" ovat tosiaan vielä harjottelijoita eikä "oikeita" lääkäreitä tekee sarjasta mielenkiintosen.

Samoin kuin Leeloo, mäkin ihastuin sarjaan jo pelkästään mainosten ja huhujen perusteella, ja ekan jakson jälkeen olin aivan myyty, vaikka osasinkin sanoa ensimmäisten viiden minuutin jälkeen mitä siinä tulee tapahtumaan. Mä tykkään Meredith ja Derek parituksesta, enkä tykänny yhtään kun Addison tuli sotkeen kuvioita. Ja siitä voikin jo arvata että Addison ei kuulu lempihahmoihini. Lempihahmo on Derek tai Bailey.

GA sopii niin monille ihmisille että sitä on vaikee lähtee suositteleen kenellekkään erityisesti.

mimosa

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #3 : Helmikuu 25, 2007, 12:55:38 »
Outoa, ettei tästä aiheesta ole kirjoiteltu enempää. Sarja on aivan loistava. Kesällä runsas mainonta sai minut katsomaan ensimmäisen jakson - ja siitä se lähti. En edes osaa sanoa mikä sarjasta tekee niin mahtavan, siinä on jotain erilaista. Kuten Devia sanoi, on mielenkiintoista, että päätähdet ovat harjoittelijoita. Heidän kehittymistään on helppo seurata ja joskus saa pidättää henkeään ettei ne möhlisi. :D Pidän erityisesti Meredithistä, hänessä on jotain erilaista kuin monien muitten sarjojen päähenkilöissä. Meredith on nätti, mutta ei mikään blondi povipommi. Ja rakastan hänen ääntään! Ihana sellainen käheä. :D Meredithin ja Derekin suhteessa on jotain tavattoman herkkää.
Pidän myös siitä, että jokainen jakso on ikäänkuin oma osansa. Tarkoitan esimerkiksi sitä, että yhdessä jaksossa on tietyt potilaat, joita ei enää seuraavassa ole. Eivätkö vain ne viitoset ole olleet kahdessa jaksossa?

Toivottavasti tämä sarja jatkuu vielä pitkään ja säilyttää korkean tasonsa.

Tyris

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #4 : Maaliskuu 02, 2007, 14:55:44 »
Ihana sarja! Tykkään tosi paljon hahmoissa jokaisella on ikioma persoona ja miten ne sulautuvat yhteen.
Sarjaa katsoessa tulee hyvä mieli:)
Sarjassa on tosiaan jotain omaa mitä ei ole muissä sarjoissa ja se kiehtoo...
Mainokset jotka tulivat ennen sarjan alkua olivat mielestäni harhaan johtavia.
Muuten ihan loistavaa!

Poissa Larten

 • Anarkisti tarhatäti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: Nimbuspumpkin12006
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #5 : Maaliskuu 17, 2007, 14:49:46 »
Olen täysin ihastunut tähän sarjaan! En ole tosinh paljon vielä seurannut, varmaan joskus viime tuotantokauden puolessavälissä (ehkä? en ole varma :S) aloin seurata kun äiti ja sisko katsoi sitä. Ensin ajattelin että se on normi lääkärisarja, verta ja sisälmyksiä ja raakoja kuvia täynnä (kammoan niitä), mutta huomasin että ei se olekkaan!

Nyt taas - miten pystyin joskus ajattelemaan niin? Rakastan sarjan uskottavia hahmoja ja sarjan toteutusta. Se on sopivan hauska, vakava, kamala ja ihana yhtä aikaa. Tykkään myös siitä, että ei tarvitse olla mikään lääkäri ymmärtääkseen sarjan sairauksia, sillä nekin selvitetään ihan hyvin katsojalle. On myös jännittävää, sillä ei voi yhtään arvata ennalta, ketkä potilaista selviää ja ketkä eivät.

Noista hahmoista vielä, minustakin on mielenkiintoista, etteivät kaikki  päätähdet ole huippulääkäreitä, vain normaaleja harjoittelijoita. Ja harjoittelijat möhlivät ihan uskottavan paljon.
Olenkohan jotenkin poikkeus, sillä en pidä lainkaan Meredithistä?  Hän näyttää aina tympeästi siltä, että on juuri itkenyt tai itkee parasta aikaa.

muokkasinpas viestiä hieman asiallisemmaksi. :D
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 29, 2007, 18:03:20 kirjoittanut Larten »
Jos sanon että taivas on musta
se on niin musta kuin tahdon sen olevan ja
jos sanon että maailma ei pyöri
se ei silloin pyöri, jumalauta

Dust to Dust

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #6 : Maaliskuu 31, 2007, 00:09:23 »
Minä en katsonut ensimmäistä tuotantokautta neloselta... itseasiassa aloin seuraamaan GA:ta vasta kakkoskauden puolivälistä. Lainasin ystävältäni ensimmäisen tuotantokauden ja ah, olin koukussa. Aivan ihana sarja. Niin erilainen lääkärisarja, sillä en yleensä kovin innoissani lääkärisarjoja katso. ER taitaa olla ainoa mitä olen ennen seurannut, sitäkin aina vain sieltä täältä.
Takaisin GA:han. Pidän sarjan huumorista ja henkilöistä, sekä tietenkin ihanista suhteista <3 Se, että he ovat harjoittelioita, lisää sarjan mielenkiintoa.
Derek on varmasti lempihahmoni, vaikka rakastan heitä kaikkia. Mutta Derekin ja Meredithin suhde on vain niin ... suloinen. Derek on mielestäni hauska ja hyvä tyyppi ja rakastan hänen ja Meredithin hissikohtauksia <3
Izziestä ja Alexista pidin ennen, mutta nyt olen alkanut toivomaan, että Izzie menisikin Georgen kanssa ^^ He ovat niin hyviä ystäviä, että heidän välilleen voisi joskus, ehkä, kehittyä jotakin suurempaakin. Tai se olisi ainakin hienoa :) George oli ensin minulle aika mitäänsanomaton hahmo, mutta nykyään olen alkanut ihan pitämään hänestäkin.
Vihasin ensin Addisonia, koska hän pilasi Meredithin ja Derekin välit, mutta kun hänestä kerrottiin enemmän ja hänen persoonansa alkoi muokkaantua niin hän vaikuttaakin ihan hyvältähahmolta. Tosin, en todellakaan halua häntä Derekin kanssa. Hän voisi mennä vaikka Alexin kanssa :D tai ihan kenen vain, oikeastaan.
Tykkään siitä, että sarjassa kerrotaan kuitenkin niin paljon henkilöiden yksityiselämästä ja heidän suhteistaan. Yleensä tuon tyyppiset sarjat keskittyvät liikaa itse sairaalatoimintaan, vaikka sekin on ihan kiinnostavaa, niin liika on liikaa.
Mutta, ihana sarja kerrassaan. <3 Niin, ja usein sarjassa on vielä ihania biisejä taustamusiikkina.

Little Star

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #7 : Huhtikuu 08, 2007, 15:08:36 »
Tämä sarja on todella hyvä!!! Katson aina kaikki jaksot mitkä ehdin... mutta minua todella aina harmittaa jos en ehdi nähdä jaksoa. en itse ole katsonut ihan alusta asti mutta kun kerran katsoin, arvaate kai mitä tapahtui... jäin koukkuun! Sarjassa ain sattuu ja tapahtuu. Ei voi muuta kun sanoa että se on hyvä sarja!! :)

Minnehoo

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #8 : Huhtikuu 23, 2007, 19:25:13 »
Tykkään sarjasta!!! Katson aina, ja jos eon muuta menoo ni melkee vaikka hengen uhalla pakko saada joku nauhottamaa...

Montakohan kautta siitäkii tulee???

Vennlaa

 • Ankeuttaja
Greyn anatomia
« Vastaus #9 : Huhtikuu 26, 2007, 17:00:13 »
Olen itse katsonut sarjaa ensimmöisestä jaksosta lähtien, kahta jaksoa lukuunottamatta. George näytti paremmalta, ennen hiusten leikkuuta ja nytkin
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
, olen pahoinvoiva..

Sarja on ihana, mutta se menee päällekkäin CSI:n kanssa.
Tälläisiä hyviä lääkärisarjoja ei jokaisesta taskusta löydykkään. Jos pidät Greyn Anatomiasta, kannattaa syksyllä torstaisin klo 21.00 kolmoselta Katsoa Housea.

Poissa Hamish

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: DustSand65
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #10 : Huhtikuu 29, 2007, 14:28:28 »
Hmm. On kai tähänki sitten jotain sanottava, kun kerta sarjaa seraan.
Nykyään olen huomannut, että en jaksa katsoa sarjaa silloin keskiviikkona kun se tulee (olen silloin kyllä yleensä koneella), joten laitan sen nauhalle ja katson sitten joku toinen päivä. Eli siis tämä sarja ei nyt ole niin tärkeä, että se pitäisi nähdä juuri silloin kun se tulee. Sarja toki menettelee jo sen verran, että voin sanoa pitäväni sarjasta, mutta liika on liikaa, esim juuri niissä ihmissuhteissa. Jokaisella on joku "pari" siellä sairaalan sisällä ja niiden pitää sitte työstää sitä parisuhdetta jonkun potilaanki edessä ja vaikka mitä shittii. Se välillä siis ärsyttää.
Silloin kun tätä sarjaa alettiin mainostaa, ajattelin taas niinkuin aina, että voisin ehkä vilkaista millainen se on. Mainoksessa varsinkin mietitytti se kun Georgesta pohdittiin, tykkääkö tämä miehistä vai naisista. (^___^'' hehee..) Katsottuani sarjaa jonkun aikaa, kyllästyin ja keskeytin sen katsomisen. Mutta silti koko ajan siitä sarjasta tuli mainoksia, ja siskoni hehkutti sarjaa hullunlailla, oli minun siis palattava sen ääreen. En kyllä yhtään ole katunut sitä, että palasin katsomaan sitä, sillä onhan se ihan hyvää viihdettä jne. Mua naurattaa aina ihan hirveesti, kun Alex kutsuu Georgia bambiksi, sillä tämä sama sana on mulla vähän erilaisessa merkityksessä. Kjeh.. Mutta kuitenkin. Aluksi ei mulla ainakaan tässä sarjassa ollut ketään niin sillee lempparia, mutta olen huomannut, että pidän kovasti Dennystä, ja hän sopiikin Izzielle paljon paremmin ku Alex. (Ainakin minun mielestäni:D)
Ei kai tässä mitään muuta.. (en ainakaan keksi mitään) Paitsi, että viime jakso jäi aivan liian jännään kohtaan! Argh.

herby

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #11 : Toukokuu 22, 2007, 21:00:12 »
Paria ensimmäistä jaksoa lukuun ottamatta olen nähnyt kaikki Greyn Anatomista tulleet (Suomessa esitetyt) jaksot. Tosi koukuttavan hyvä sarja, mutta pidän silti enemmän Teho-osastosta. Lempparini on Izzie tai Addison. Toivottavasti ensi syksynät tulevat jaksot eivät tulisi samaan aikaan kuin C.S.I, niin pystyisi katsomaan tämänkin sarjan "livenä", eikä nauhalta sitten joskus kun on aikaa.

Poissa Vilena

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #12 : Kesäkuu 16, 2007, 11:14:50 »
Luin Kalevan liitteestä, että Isaiah Washington (Preston Burke) on erotettu sarjan näyttelijätiimistä. Oli ilmeisesti ollut jotain erimielisyyksiä ja muuta, en nyt niin tarkasti lukenut. Hyvä sarja tämä on, George saa minun sympatiat puolelleen. Hän kun meinaa jäädä naistriomme varjoon aika pahasti, ja alussahan likat eivät pitäneet häntä juuri minään. Christina on myös hieno varmaankin siksi, että pystyn samaistumaan häneen jollain tapaa. Hän on ollut aina hyvä siinä mitä tekee ja on todella kunnianhimoinen. Myönnän itsekin olevani tuota viimeksi mainittua. Toisaalta minua taas ärsytti toisen kauden lopussa kuinka hän pakoili Burkea, joka makasi toipilaana. Ärsyttävää pelkuruutta! Derek taas nostattaa minussa vahvat ärsytyksen tunteet pintaan. Inhoan sitä, kuinka hän ei osaa valita vaimonsa ja Meredithin väliltä. No, lopussahan kyllä esiintyi jonkinlaista valinnanmakua, saapa nyt nähdä miten se Meredith valitsee. (eläinlääkäri rocks!) Bailey on mukavan tiukka täti, ei ote lipsu juurikaan, mutta sitten hänestä löytyy välillä yllättäviäkin puolia, jotka harvoin pääsevät esiin. Kokonaisuudessaan sarja sisältää mielestäni hyvin mielenkiintoisia hahmoja. Tässä sarjassa ei kyllä kamalasti sitä sairaalapuolta ole paitsi tietysti kaikki leikkaukset. Tärkeämmässä roolissa on ihmissuhteet, vaikka eikö sairaalasarjoissa useimmiten..
Humor me.

Poissa Valerie Stardust

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Niin sen täytyy olla.
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #13 : Heinäkuu 09, 2007, 16:03:26 »
Luin Kalevan liitteestä, että Isaiah Washington (Preston Burke) on erotettu sarjan näyttelijätiimistä. Oli ilmeisesti ollut jotain erimielisyyksiä ja muuta, en nyt niin tarkasti lukenut.

Juu, minäkin luin tuota jostain sanomalehdestä ja se erottamissyy meni jotenkin niin, että tämä Washington oli haukkunut Georgen näyttelijää homoksi (joka sen lehtijutun mukaan onkin homo). Tai virallinen syy oli rasistisuus, mutta kuitenkin. Harmi sinänsä, tykkään Burkesta.
Oli liian underground main streetille.

Vennlaa

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #14 : Heinäkuu 10, 2007, 13:30:57 »
Luin Kalevan liitteestä, että Isaiah Washington (Preston Burke) on erotettu sarjan näyttelijätiimistä. Oli ilmeisesti ollut jotain erimielisyyksiä ja muuta, en nyt niin tarkasti lukenut.

Juu, minäkin luin tuota jostain sanomalehdestä ja se erottamissyy meni jotenkin niin, että tämä Washington oli haukkunut Georgen näyttelijää homoksi (joka sen lehtijutun mukaan onkin homo). Tai virallinen syy oli rasistisuus, mutta kuitenkin. Harmi sinänsä, tykkään Burkesta.

Täältä löytyy taas yksi Burke-fani. Oi että, Burkesta tulee mieleen ne ihanat myssyt ja soittohetket Georgen kanssa. :D Trumpetti ja klarinetti. <3

sinet

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #15 : Heinäkuu 10, 2007, 14:27:43 »
Greyn anatomia on mukavan rento sairaalasarja. Semmosta kunnon saippuaa ja teho-osastomaista toimintaa, ei aina liian vakavaa. Jäin kyllä heti koukkuun, kun sarja alkoi Suomessa.

Christina kuuluu myös minun lemppareihini, mutta kaikissa hahmoissa on jotakin jännää, joka saa pitämään heistä. o_O

Tuo Isaiah Washingtonin (Burke) juttu oli kyllä tyhmä. Eikä kyllä haittaa yhtään, että lähti jos kyseessä on kerta homofoobikko, joka ei pysty pitämään mölyjä mahassaan.

quicksilver

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #16 : Heinäkuu 14, 2007, 23:51:39 »
Viime kesänä Oprahissa oli Greystä juttu ja vieraana oli muutamia näyttelijöitä. Vähän harmitti, kun spoilaannuin heti alkuun Addisonista.

Kun GA:n mainokset alkoivat pyörimään nelosella viime syksynä, kiinnostuin heti. Ilman Oprahia olisin varmaan ajatellut "Jaa, taas yksi typerä sairaalasarja lisää. Varmaan huono", mutta kas, katsoin ensimmäisen jakson ja olin koukussa heti! Normaalisti en juurikaan ole välittänyt sairaalasarjoista, mutta tässä tuntuu olevan helpompi samaistua hahmohin (joita tuntuu olevan kaikenlaisia. Lievää jenkkisarjoille tyypillistä katsojalukujen kalastusta..?).

Ostin itselleni ykkös- ja kakkos kauden DVD:lle heti kun ne ilmestyivät. Katsoin kahteen tahtiin: neloselta ja uudelleen alusta, ja huips vaan, olinkin katsonut melkein heti koko kakkoskauden. Siskoa ärsytti, kun joskus vahingossa pilasin ilon: "Tää on hyvä!", "Koht tulee ihan sika hauska..." jne.
Taidan olla yksi niistä harvoista, joka on katsonut koko kolmoskauden etukäteen? (ja vielä kahteen kertaan..*lievästi nolo*) Spoilaamatta sanon, että mielestäni kolmoskausi on kaikista paras. Siinä tuntuu tapahtuvan enemmän. Koko kausi on jännittävämpi, hauskempi, siinä on enemmän ihmissuhdesolmuja ja enemmän vaarallisia tilanteita.

Lempihahmoa on vaikea sanoa. Kaikkiin on niin helppo samaistua. Ehkä Izzie? Tai Denny? Denny on omalla tavallaan todella ihana ja söpö.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)


maarjuli

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #17 : Heinäkuu 20, 2007, 12:11:38 »
Greyn anatomia on aivan ihana sarja<33 odotan jo kovasti että uusi tuotantokausi alkaa..nythän pyorii sarjan uusinnat eli jos joku ei nähnyt jotain jaksoa niin kääntää neloselle lauantaisin klo. 20-21
scarlett rose

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #18 : Heinäkuu 28, 2007, 15:35:48 »
Ihanaa, pompin kattoon kun näin Oprahin!<3


Ruudussa siis virnuilivat Isaiah Washington (Preston Burke), Patrick Dempsey (Derek Shepherd), Justin Chambers (Alex Karev), T.R. Knight (George O'Malley), James Pickens Jr. (ylilääkäri Richard Webber), joku mies (Mark McSteamy >;pp), Ellen Pompeo (Meredith Grey), Sandra Oh (Cristina Yang, laittakaa huomioon että CRistina ei CHRistina), Katherine Heigl (Isobel Stevens), Chandra Wilson (Miranda Bailey) ja Kate Walsh (Addison Montgomery Shepherd), sekä Sara Ramirez (Calliope 'Callie' Torres).

ARG, spoilaannuin kolos vai oliks se neloskaudesta. >;o

Mut oon kattellu klippejä jaksoista joita ei oo vielä ollu Suomessa, ni ABC:n sivuilta.

Miun suosikki on Derek Shepherd eli Patrick Dempsey = ihana hurmuripumpula.<3 Ja naisista Miranda Bailey ku se on sellane napakka ja silleen, mut Burke on kans ihanan symppis ja McSteamy on ällöttävä nilkki ja Georgelle sopi paljon paremmin sellaset tuuheet hiukset. Sil on nyrhitty ne hiukset sellaseks.. sellaseks.. jokskii. :D

Ja kyllä tulee varmaan melko yllätyksetön vastaus että jos kysytään lempiparia..

Meredith Grey & Derek Shepherd (x)
Isobel Stevens & Denny Duquette
Cristina Yang & Preston Burke.

Itkin kyllä tosi paljon ku Denny kuoli. Se oli kamala isku Izzielle että sarjan katsojille. Repesin - itkuun.

Derek on ihana. :D<3

ps. Muokittu n. 2-4 kertaa (?) Unicin toimesta.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 29, 2007, 15:08:15 kirjoittanut Unic »

Poissa Evevel

 • Vuotislainen
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #19 : Syyskuu 05, 2007, 18:48:08 »
Greyn anatomia on ihana sarja.
 Näkikö kukaan sitä kaksiosaista pommijaksoa? Se ensimmäinen osa siitä oli niin jännittävä, ja kun se loppui, hypin ympäriinsä ja kiljuin etten jaksa odottaa seuraavaa keskiviikkoa. Onneksi pommi saatiin pois, vaikka se sitten räjähtikin. Montako ihmistä siinä sitten kuolikaan?
 Oli kamalaa, kun Danny kuoli. Se vaan oli niin ihana nalle, just sopiva Izzielle. Ja juuri kun ne oli mennyt kihloihin! Kuoli ainakin onnellisena. Ja se kuinka Izzie suri Dannya siinä viime jaksossa, se vaan oli niin.. todellista, sanottaisiinko. Minusta ainakin tuntuisi siltä etten ikinä pysty tekemään enään mitään, jos joku minulle niin rakas kuolisi. Rakastan ystäviäni todella paljon ja vielä se, että olisi kihloissa tekisi siitä varmaan vielä syvempää. He vain olivat niin lovetusihkutuspari ;>
 Meredithistä en pidä. En oikeasti, hyh. Se on semmonen sängystä sänkyyn ja Meredith/Derek on mielestäni huono ja liian.. tiedättekö, arvattava suhde. Siltikin toivon näille jotain säpinää, semmonen "sitoutumisjuttu" olisi aika ihana :>
 Paras hahmo on mielestäni kai Bailey taikka Christina. Bailey on sellainen vahva hahmo, hänen ei uskoisi kovin helpolla luovuttavan. Christina taas sellainen työ-ensin tyyppinen, ja hänen suhtautumisensa Burkeen on ihanaa. Vaikka hän pidätteleekin tunteitaan ei pysty kuvittelemaan elämää ilman häntä. Viime jaksossa, kun Izzie sanoi Christinalle jotenkuten näin; "Kuvittele miltä sinusta tuntuisi, jos Burke kuolisi", ja Christina meni Burken luoksi.<3 (pst. toivottavasti Burke pystyy taas leikkaamaan! Hänkin on ihana hahmo<3)
 SekavaKommenttiByEve
Kurkota aina kuuhun. Vaikket ylettyisikään, olisit silti tähtien joukossa. ♥

herby

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #20 : Syyskuu 13, 2007, 21:41:39 »
Ihanaa, Grey jatku taas. (Oho siitähän on jo vierähtänyt kolme viikkoa.) Yks ehdottomista lemppari sarjoista. Joka jakso on aina erilainen, eikä niissä näytetä liikaa ihmissuhteita tai vastaavasti liian vähän potilaita. Tän kauden ekat jaksot on ollut hyviä. Varsinkin se eilinen.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 22, 2008, 23:23:11 kirjoittanut Assy »

Poissa Villa Viola

 • Salarakas Mäyrä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Rakkaus on kärsivällinen!
 • Pottermore: WingHowl90
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #21 : Joulukuu 11, 2007, 17:47:46 »
Tää on aivan mahtava sarja! GA on vaikuttanut mun elämään tosi paljon. Se on esimerkiksi vahvistanut mun päätöstä miksi ryhtyä isona. Tässä sarjassa on vaan niin ihanat näyttelijät ja ennalta-arvaamaton juoni. Odotan aina innolla keskiviikkoa. Seriously, se on mun lempi viikonpäivä.
 Tulkaa kaikki ihmeessä mukaan kaskestelemaan tästä maailmaa mullistavasta sarjasta osoitteeseen www.kirurgit.org

                     ~Villa Viola

Meredith

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #22 : Joulukuu 17, 2007, 08:37:45 »
Sillon kun se alko teeveestä, tuli kommenttia mun nickistä ja kaikesta. Meredith oli todellakin tullut aivan muualta ja ennen kun koko sarja alkoi suomessa. Noo, meni sitten tuotantokausi ja pidin koko ohjelmaa ihan hönönä. Sit joku sai tuurissa älynväläyksen, et ostetaan kakkostuotantokauden ykkösosa. Vielki tuhahdin, et mä en tommosta roskaa kato, ja sit kerran sit nuo tulivat kattomaan olkkariin sitä enkä mä jaksanu nousta nojatuolista mihinkään. Sit siin katoin yhen jakson ja samantien ku se loppu niin kaivoin ekan levyn ja rupesin kattoon.. Ja nyt sit ootan aina kauheella innolla keskiviikkoa.

Lempihahmo on ehdottomasti Miranda, se vaan on niin kiva ku se on kauheen tiukka täti.

Viimesin, viimeviikon jakso oli aika ällöttävä, ei ne tommossia ennen oo ollu. Amerikkalaiset on halunnu lisää draamaa ja katsojia.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Poissa Yamaren

 • Se on vaan vähän ujo
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #23 : Joulukuu 29, 2007, 20:23:55 »
Minä ja äitini ollaan ihan koukussa GA:han molemmat. Viime keskiviikkonakin istuttiin sohvalla vierekkäin ja tuijotettiin ruutua. Pikkuveli vaan naureskeli meille.
Mutta joo, äiti oli heti että katotaan kun alkoi mainokset pyöriä silloin joskus. Itse olin että jaa, mutta tulihan sitä sitten katottua. Ensin en seurannut kauhean tarkasti, saattoi välillä jäädä jakso välistä ratsastuksen takia, mutta parin kuukauden jälkeen olin jo ihan fani. Nykyään seuraan vielä innokkaammin kuin äiti. ;)

Sarja on hyvä kun juonta ei voi aina arvata etukäteen, se jättää tilaa omalle mielikuvitukselle; mitenköhän tossa nyt käy..? -tyyliin. Ja se on kivaa, ettei koko aikaa olla vain sairaalassa pelastamassa potilaita, vaan on tosiaankin myös sitä muuta elämää. Eikä ole mikään kauhean 'raaka', eli veri ei lennä pitkin seiniä, ainakaan joka jaksossa. x)

Lempihahmoa ei taida meitsillä olla. Tai kun kaikki on niin hauskoja hahmoja, että en oikein osaa valita niistä. Mutta jos joku on pakko sanoa niin Izzie. On niin hauskaa seurata Izzien töppäyksiä, varsinkin se jakso oli kiva missä se seisoi/istui koko päivän sen sairaalan edessä osaamatta mennä sisään. Toinen mistä tykkään on George. Ja Callie.

Tosi hyvä sarja, odotan aina innolla keskiviikkoa. Seuraava mitä haluaisin olisi ne tuotantokaudet DVD:llä... Ehkäpä pyydän niitä synttärilahjaksi... (Ne on tammikuussa. ;]) Mutta oli tuo aika hirveä tuo lauttaonnettomuus... Hurjaa.
In life, never stop dreaming...
...for in dreams, we never stop living.

Jupsi

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #24 : Tammikuu 03, 2008, 12:37:57 »
Greyn anatomia on ihana sarja.
 Näkikö kukaan sitä kaksiosaista pommijaksoa? Se ensimmäinen osa siitä oli niin jännittävä, ja kun se loppui, hypin ympäriinsä ja kiljuin etten jaksa odottaa seuraavaa keskiviikkoa. Onneksi pommi saatiin pois, vaikka se sitten räjähtikin. Montako ihmistä siinä sitten kuolikaan?
 Oli kamalaa, kun Danny kuoli. Se vaan oli niin ihana nalle, just sopiva Izzielle. Ja juuri kun ne oli mennyt kihloihin! Kuoli ainakin onnellisena. Ja se kuinka Izzie suri Dannya siinä viime jaksossa, se vaan oli niin.. todellista, sanottaisiinko. Minusta ainakin tuntuisi siltä etten ikinä pysty tekemään enään mitään, jos joku minulle niin rakas kuolisi. Rakastan ystäviäni todella paljon ja vielä se, että olisi kihloissa tekisi siitä varmaan vielä syvempää. He vain olivat niin lovetusihkutuspari ;>
 Meredithistä en pidä. En oikeasti, hyh. Se on semmonen sängystä sänkyyn ja Meredith/Derek on mielestäni huono ja liian.. tiedättekö, arvattava suhde. Siltikin toivon näille jotain säpinää, semmonen "sitoutumisjuttu" olisi aika ihana :>
 Paras hahmo on mielestäni kai Bailey taikka Christina. Bailey on sellainen vahva hahmo, hänen ei uskoisi kovin helpolla luovuttavan. Christina taas sellainen työ-ensin tyyppinen, ja hänen suhtautumisensa Burkeen on ihanaa. Vaikka hän pidätteleekin tunteitaan ei pysty kuvittelemaan elämää ilman häntä. Viime jaksossa, kun Izzie sanoi Christinalle jotenkuten näin; "Kuvittele miltä sinusta tuntuisi, jos Burke kuolisi", ja Christina meni Burken luoksi.<3 (pst. toivottavasti Burke pystyy taas leikkaamaan! Hänkin on ihana hahmo<3)
 SekavaKommenttiByEve


Cristina ei CHristina mutta kuitenkin öö.. Greikku on yksi lempisarjoistani ja olen juuri katsonut 1 & 2 tuotantokauden uudestaan. Herran jumala, kun kaikki on muuttunut! Ensiks Izzie oli joku mallin alku ja yhtääkkiä vaimo, nyt hän on petikaverina Georgen kanssa. Ja Cristina, se oli raskaana! Kohdunpoisto ja kaikki. 8<  Meredith oli ensiksi "Unelmatohtorin" petikaveri ja tyttöystävä, mutta se loppui kuin seinään, kun  Derekin vaimo Addison kiiruhti paikalle. Nyt taas Shepherdit on eronnut ja MEREDITH taas kuvioissa.

Hukkumiskohta oli epätodellinen, mutta silti koskettava. Eilinen jakso alkoi oudosti, mutta mukava oli. ;>

Lempihenkilöni ovat: Dr. Yang, Georgie O'Malley, ja MIRANDA (se on semmonen "herttanen" pullukka)

Jupsi

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #25 : Tammikuu 03, 2008, 12:43:15 »
sekä Sara Ramirez (Calliope 'Callie' Torres).Se on Callie O'Malley.

Kommando

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #26 : Tammikuu 20, 2008, 00:14:30 »
Olen seurannut alusta asti, missannut kaiketi kaksi jaksoa. Ja se kertoo paljon, sillä yleensä en kauheammin istu tv:n ääressä - Grey on ainut pakollinen :)

Mikähän siinä sitten kiehtoo? Ihmissuhteet ja mielenkiintoiset työsattumukset taitavasti yhteen nidottuna, jos näin lyhyesti olisi kerrottava. Osansa tekee varmasti myös edellä mainitsemani seikka, että olen tosiaan katsonut sarjaa alusta asti. Puolivälistä seurattu sarja ei yleensä minua kiinnosta, mutta näihin hahmoihin olen kiintynyt kunnolla.

Jos minulta kysyttäisiin lempihahmoa, ensimmäisenä tulisi varmasti mieleen George. Tarkemmin ajateltuna pidän siitä entisestä O'Malleysta, siitä reppanasta sarjan alkuvaiheilla. Voi, miten monet kerrat puoliksi itkin, puoliksi nauroin seuraillessani hänen menoaan!
Nykyisessä Georgessa häiritsee jokin. Ehkä sekin vaikuttaa, että minä en jostain syystä pidä Calliesta yhtään. Ja sitten nämä saavat päähänsä mennä naimisiin. Ei, ei, ei. -.-

Alex on hahmoista varmaankin inhimillisin, joten hän on vähintäänkin yksi suosikeistani.

Meredithiin tunnen hengenheimolaisuutta hyvin harvoin. Hän ei ole jotenkin tarpeeksi epätäydellinen ollakseen samaistuttava hahmo. Mutta no, se voi olla minun harhautunut mieleni, joka niin sanoo.
Aiemmin en liiemmin välittänyt koko Meredith/Derek -hommasta, mutta parin viime viikon jaksojen aikana mielipiteeni on muuttunut. Derekin huoli kuoleman porteilla taistelevasta Meredithista... Äwwks.<3

Siitä puheen ollen, ne kaksi jaksoa, joissa Meredith oli vähällä kuolla, olivat varmastikin parhaat Grey-jaksot ikinä. Niitä katsellessani minussa kulki kaiken aikaa kylmiä väreitä. Siis... vau.

Viime viikon jakso on digiboksissa tallessa (edellisen missasin :'<), joten taidanpa huomenna nauttia annoksen mainiota tv-sarjaa. Ja sen jälkeen - keskiviikkoon :>

herby

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #27 : Helmikuu 22, 2008, 23:29:59 »
Tällä hetkellä voisin sanoa vihaavani Burkea. Teki aika säälittävän tempun, kun jätti Cristinan häissä. Burke olisi voinut tehdä se million vain, mutta juuri häissä ...! En ole Cristinasta erityisemmin pitänyt, mutta nyt mieleni on pikku hiljaa kääntymässä.
Jee, ens viikolla alkaa jo 4. kauden jaksot. Mitäköhän George on tekemässä? Senhän piti siirtyä sinne jonnekkin, mutta ei varmaankaan siirry. Toivotaan, että hän sais yrittää uudestaan läpästä sen kokeen. Musta hän on niin mukava.
Kenestä tuli uusi ylilääkäri? Eikös Calliesta tullut apulaisylilääkäri.

Poissa Villa Viola

 • Salarakas Mäyrä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Rakkaus on kärsivällinen!
 • Pottermore: WingHowl90
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #28 : Helmikuu 23, 2008, 14:45:03 »
Yhdyn Assyn mielipiteeseen Burkesta. Minusta tuntui, että häntä alkoi pelottaa mennä naimisiin. Hänhän ei edes selitellyt mitään lähdöstään. Ilkeää.

Lainaus
Kenestä tuli uusi ylilääkäri?
Minä sain sen käsityksen, että koska Derek ei ottanut paikkaa vastaan jäi Richard ylilääkäriksi. Turhauttavaa, että ensin on kauan pohjustettu tuota ylilääkäri juttua ja lopputulos on silti se, että Webber ei lähdekään. Toivottavasti se ei vaikuta Adelen ja hänen väleihinsä uudestaa, juuri nyt kun heillä alkoi taas mennä hyvin!

En jaksaisi nyt katsoa yhtään Derekin ja Meredithin on/off suhdetta! Toivottavasti he nyt päättävät lopullisesti mitä tekevät suhteelleen.

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #29 : Maaliskuu 02, 2008, 00:59:22 »
Tällä hetkellä voisin sanoa vihaavani Burkea. Teki aika säälittävän tempun, kun jätti Cristinan häissä. Burke olisi voinut tehdä se million vain, mutta juuri häissä ...! En ole Cristinasta erityisemmin pitänyt, mutta nyt mieleni on pikku hiljaa kääntymässä.
Jee, ens viikolla alkaa jo 4. kauden jaksot.
Mitämitämitämitämitä? Minulta on oikeasti jäänyt vain pari jaksoa välistä ja heti tapahtuu jotain noin kamalaa! Burke jätti Christinan? Melkein luulin, että jos tällainen edes tapahtuu, niin on sitten toisin päin. Hitsiläinen. Pitäisi jostain saada nähtyä ne pari jaksoa, jotka on jäänyt näkemättä.

Muutenkin olen lukenut näitä viestejä ja jotain juoni paljastuksia, niin tuntuu, että on jäänyt enemmän, kuin vain pari jaksoa näkemättä. Plääh. Täytyy korjata tilanne ensi viikolla!

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Poissa parma

 • The Demented One
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Putoamista tyylillä
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #30 : Maaliskuu 02, 2008, 14:35:44 »
Tällä hetkellä voisin sanoa vihaavani Burkea. Teki aika säälittävän tempun, kun jätti Cristinan häissä. Burke olisi voinut tehdä se million vain, mutta juuri häissä ...! En ole Cristinasta erityisemmin pitänyt, mutta nyt mieleni on pikku hiljaa kääntymässä.

Minun käsittääkseni todellinen syy tähän oli että Burken näyttelijälle annettiin potkut sarjasta sopimattoman kielenkäytön takia tjtn. ja sen vuoksi piti hahmo saada nopeasti pois sarjasta. Kai tuo häistä lähteminen oli käsikirjoittajien mielestä paras vaihtoehto, vaikka minä en kyllä pitänyt siitä ollenkaan.
Tie Miehen Sydämeen Käy Kairon Kautta
Niin kauan kuin kuulen lokkien kiljunnan,
tiedän olevani elossa.

kunks

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #31 : Maaliskuu 17, 2008, 17:23:44 »
Yhdyn Assyn mielipiteeseen Burkesta. Minusta tuntui, että häntä alkoi pelottaa mennä naimisiin. Hänhän ei edes selitellyt mitään lähdöstään. Ilkeää.

Lainaus
Kenestä tuli uusi ylilääkäri?
Minä sain sen käsityksen, että koska Derek ei ottanut paikkaa vastaan jäi Richard ylilääkäriksi. Turhauttavaa, että ensin on kauan pohjustettu tuota ylilääkäri juttua ja lopputulos on silti se, että Webber ei lähdekään. Toivottavasti se ei vaikuta Adelen ja hänen väleihinsä uudestaa, juuri nyt kun heillä alkoi taas mennä hyvin!

En jaksaisi nyt katsoa yhtään Derekin ja Meredithin on/off suhdetta! Toivottavasti he nyt päättävät lopullisesti mitä tekevät suhteelleen.

Minun mielestäni Burke jätti Cristinan koska Cristina oli liian epävarma ja Burke sanoi "rakastavansa sitä henkilöä, jonka hän yritti Cristinasta tehdä, eikä Cristinaa itseään (sekavaa juu).

Jep. Webber jäi, ja Calliesta (:x) tuli ylilääkärin apulainen tai mikä olikaan. Minulle jäi vähän epäselväksi Webberin ja Adelen suhde, että vaikka he näyttivät jälleen niin rakastuneilta Adelen vauvan kuollessa, nyt he eivät kuiitenkaan ole yhdessä.

Ja huoh. Derek/Meredith on sarjan ärsyttävin pari.. Nytkin, vaikka he erosivat, toiset huolettomasti peuhaa yhdessä ja Deek on vieläkin epätoivoisesti rakastunut. Olisivat mielummin toistensa kurkuilla kuin housuissa :P

pölypunkki

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #32 : Maaliskuu 21, 2008, 18:50:41 »
Greyn Anatomiaa katson minäkin, niiin loistava sarja ! Olikos se aloitusviestissä, sanottiin että ei ennen sarjan alkua mainosten perusteella saanut oikeaa käsitystä sarjasta? Olen samaa mieltä, mainos ei ollut läheskään niin kiinnostavalta vaikuttava kuin mitä sarja oikeasti on:)
Itse muinoin Teho-osastoa katselleena voin sanoa että GA on parempi siinämielessä, että (kuten taas varmaankin aloitusviestissä luki) ei roiskutella niin paljon sitä verta ja mässäillä itse leikkauksilla.
Potilaat ovat mielenkiintoisia ja itse kun katon tekee välillä mieli opiskella itsekin lääkäriksi ja varsinkin jos siellä työskentelee noin komeita miehi';)

Lempparini sarjasta ovat ALex sekä McSteamy aka Sloane(;
Olen muuten huomannut, että (luultavasti :D) on kääntäjä vaihtunut, sillä ennen mielestäni Sloane todella oli Sloane, nykyään Sloan . Voin olla väärässä kylläkin :)

Ainoa häiriötekijä sarjassa on Izzien nimi, siis tämä Isobel. En vain jotenkin totu siihen että nimi ei ole Isabel  vaan Isobel:)

Niin ja olen saanut sellasen käsityksen tästä Burken näyttelijän pois heivaamisesta, että sehän laukoi niitä homovastaisia kommentteja Georgen näyttelijälle, joka on homo ja tämän perusteella sai potkut.

Kiisseli

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #33 : Maaliskuu 25, 2008, 18:05:02 »
GA todellakin on paras sarja ikinä. 8) Näin lääketieteestä kiinnostuneena se tarjoaa herkullisia leikkauksia, mutta myös -ah niin ihanaa ihmissuhdedraamaa.. Lempiparitus on MerDer ja lempihahmo Cristina. Muuten jos haluatte tietää lisää sarjasta kannattaa käydä fanisivuilla, kuten kirurgit.org (saakohan täällä linkittää tollei..? :s)

Private Practise, GA:n sisarsarjanhan piti alkaa tammikuussa maikkarilla, mutta ilmeisesti USA:n käsikirjoittajien lakko esti tämän. Sarjahan kertoo Addisonin elämästä Derekin lähdön jälkeen. Sarja on ilmeisesti suunnattu hieman vanhemmalle väelle, muttei se meitä estä. 8)

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #34 : Maaliskuu 28, 2008, 18:08:01 »
apuaapuaapuaapuaapuaapuaapuaapua.... mitämitämitämitä HÄ?

Niin, siis, *köh* Minulta on jäänyt pari jaksoa välistä, ja yhtäkkiä en ole yhtään mukana. Eniten hämmentää Avan ja sen.... (voi apua, en edes muista nimiä) 'lääkärin' suhde. Siis sen, joka 'pussaili' Avan kanssa viime jaksossa. Mitä heidän välillään on ja onko Ava saanut muistinsa takaisin?

Kaikista eniten minua harmittaa, että jäi näkemättä se jakso, jossa Burke jätti Cristinan alttarille. Burke kun sattui olemaan yksi lemppari hahmoistani ja muutenkin jakso olisi ollut katsomisen arvoinen. Jännä muuten nähdä,  miten Cristinan ja sen uuden sydän spesialistin välit menevät. Eivät kauheasti tunnu pitävän toisistaan, että saa nähdä, minkälaista catfightia tullaan näkemään..

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Poissa Röhkö

 • Kasvatustieteen kandi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #35 : Maaliskuu 28, 2008, 18:19:09 »
Koukussa ollaan ja kovaa, äiti katsoo silloin tällöin. Hän selostaa mitä tapahtuu jos meneillään on ällö leikkaus kohtaus. En esimerkiksi voinut katsoa Avan turvonnutta naamaa. :X Parasta GA:ssa on kuitenkin mielenkiinnon ylläpito muidenkin kuin ihmissuhteisen avulla, tässä tapauksessa leikkauksilla jollaisia ei ihan jokapäivä sairaaloissa näekkään. Aikaisemmissa sairaalasarjoissa raskaudet ja keskenmenot kuuluivat kohokohtiin, nyt vammojen pääosassa ovat kaksipäiset vauvat ja oman jalkansa irti sahaavat piehet. Välillä operaatiot menevät yli hilseen, tavallaan Saw-leffojen kaltaista karmivuuttakin sivutaan, mutta ainakin katsojien mieli käännetään vähäksi aikaa pois suhdesotkuista.

Lempihahmojani ovat ehdottomasti Alex ja George. Paritan Alexia ja Izzietä kokoajan, vaikka sarja saakin jokaisen parin aikanaan tuntumaan juuri kuin toisilleen luoduilta - kuten George nyt Izzien kanssa ja Alex Ava/Rebeccan kanssa. :>
Meredith on inhokkihahmoni. Tämä johtuu kai Meredithin passiivisuudesta ja angstisuudesta.
"Pants - like shorts, but longer!"

Poissa Mimmi

 • kolmen soinnun rälli
 • Vuotislainen
 • gimme danger
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #36 : Maaliskuu 28, 2008, 18:33:54 »
apuaapuaapuaapuaapuaapuaapuaapua.... mitämitämitämitä HÄ?

Niin, siis, *köh* Minulta on jäänyt pari jaksoa välistä, ja yhtäkkiä en ole yhtään mukana. Eniten hämmentää Avan ja sen.... (voi apua, en edes muista nimiä) 'lääkärin' suhde. Siis sen, joka 'pussaili' Avan kanssa viime jaksossa. Mitä heidän välillään on ja onko Ava saanut muistinsa takaisin?

Kaikista eniten minua harmittaa, että jäi näkemättä se jakso, jossa Burke jätti Cristinan alttarille. Burke kun sattui olemaan yksi lemppari hahmoistani ja muutenkin jakso olisi ollut katsomisen arvoinen. Jännä muuten nähdä,  miten Cristinan ja sen uuden sydän spesialistin välit menevät. Eivät kauheasti tunnu pitävän toisistaan, että saa nähdä, minkälaista catfightia tullaan näkemään..

~Xanie

Ava ja Alex. Ava sai muistinsa takaisin viime kaudessa, meni ukkonsa luokse, mutta palasi sitten Alexin luokse, heillä kun säpinää oli. Se sydänspesialistihan oli Burken lääkärikoulutoveri muuten. Burke oli myös minun lempihahmoni, mutta kun sain kuulla noista homojupinoista se tiputti Burken pisteitä heti silmissäni... Vaikka eihän se Burke niitä homohommia laukonut, vaan se näyttelijä Isaiah. Ärsyttää tälläiset pienet asiat, sillä nyt kun katselen boksilta GA:ta, en näe Preston Burkea vaan tyhmän homofobistin Burkeksi pukeutuneena.
Keep your 'lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love

Kiisseli

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #37 : Maaliskuu 29, 2008, 19:18:08 »
Isaiahin kommentit olivat tosiaankin vähintään typeriä. Sinne meni loistava työpaikka. Minäkin tykkäsin Alex/Ava parituksesta, mutta luulempa ennemminkin että paritus tulee olemaan Lexie/Alex, sillä heillähän oli jo aiemminkin silmäpeliä? Aah ja tri. Hahn. Se todellakin vihaa Cristinaa. :>

Muutempa boxeja omistavat, ovatkos lisämateriaalit minkään veroisia? Ajattelin ostella ehkä bokseja, mutta empä ole kuitenkaan varma.

Poissa pöllö

 • <3 pulu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #38 : Maaliskuu 30, 2008, 16:57:55 »
Voi ei tämä pahainen Greyn anatomia. Ääh kun minulla on semmoinen tapa etten voi katsoa yhtään mitään uutta sarjaa mitä en jo katso, sillä jään kuitenkin koukkuun. Etenkin jos sarjaa on mainostettu paljon tai joku muu kehuu sitä. Välttelin GA:takin pitkään kunnes eräänä ihanana päivänä digi-boksilla ei ollut parempaakaan katsottavaa kuin siskon viimeviikkoinen GA, joten katsoin sen, eikä ole vaikea arvata että koukkuun jäin. Jakso oli vielä kutkuttava ja nyt keskiviikkoiltani on täydellisesti pyhitetty television ääressä.

Greyn anatomia on yhtä aikaa niin stereotypinen sairaalasarja, mutta aivan omalaatuinen eikä yhtään kuin muut. Vaikka sarjaa voi omalla tavallaan hyvin verrata juuri teho-osastoon, on siinä jotain hyvin omalaatuista ja erilaista. En tiedä tekeekö sarjan rauhallisuus tai vastaava minuun sen olon, mutta joku siinä sarjassa saa istumaan tvn ääressä viikosta toiseen.
syön sun pään.

Poissa adswil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #39 : Huhtikuu 24, 2009, 18:51:02 »
Ihana sarja! Itse asiassa melkein ainoa tällainen pidempään jatkuva tv-sarja, jota oikeasti seuraan - tämän lisäksi katson tosi satunnaisesti jotain sarjoja ja sitten kaikkia ihania minisarjoja, mitä joskus sattuu tulemaan.
Greyn anatomia on ihanan hömppä, mutta kuitenkin välillä käsitellään vakaviakin teemoja, ja välillä itkettää ja naurattaakin - sopivasti siis kaikenlaista. Lisäksi juonenkäänteet ovat usein aika ennalta-arvaamattomia, ja monet hahmoista ovat aika symppiksiä. Derekiä en kuitenkaan voi sietää, naurettava selkärangaton jahkailija (ja Izzie on myös toisinaan vähän ällöttävä) :< Hänen ja Meredithin on/off-suhde on jotain niin rasittavaa; päättäisivät joskus, mitä aikovat tehdä. Lempihahmoni on varmaan Cristina, hän on ihanan kummallinen ja kyyninen, mutta pohjimmiltaan ihan leppoisa tyyppi.
In my world love is for poets - so I'm trying to be one.

Poissa Minsvo

 • shakes all over like a jellyfish
 • Vuotislainen
  • dA
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #40 : Kesäkuu 07, 2009, 00:30:09 »
Minä olen seurannut lähes alusta asti, mutta en näköjään ole käynyt täällä keskustelemassa. Tykkään todella paljon, ja lempihenkilöikseni voisin sanoa Markin, Cristinan ja Georgen, ja olen alkanut myös tykätä Huntista. Mitä mieltä te olette hänestä?

Minua vähän tympii nuo Meredith ja Derek. Jotenkin taas tuntuu siltä että kun ei häitä tullut vielä niin taas tulee joku välirikko.

Greyn anatomiaa on kiva katsoa, ja monta kertaa se on saanut minut itkemään. Itken kyllä tavattoman helposti elokuvissa ja kirjoissa ja tvsarjoissa.

Viime jakson loppu aiheutti jonkinmoisen tunnekuohun, huudettiin Mimmin kanssa ihan hulluna. Spoilerissa jos jollain on se vielä vaikka digiboksilla katsomatta.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Poissa Röhkö

 • Kasvatustieteen kandi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #41 : Heinäkuu 01, 2009, 17:23:53 »
Katselen innoissani kesäuusintoja, koska joskus aikoinaan en GA:n jokaista jaksoa nähnyt ja nyt on oiva tilaisuus nähdä, miten kaikki alkoi. Ei tarvitse ostaa tk-bokseja :) Paitsi 3. tk:n olen suunnitellut ostavani citymarketista n. 20 eurolla, neloselta kun tulee vain 1. ja 2. tuotantokausi kesän mittaan. Huh että pelastaa arkipäivääni.
Inhoni Meredithiä kohtaan on laantunut - missasin 1. tuotantokauden melkein kokonaan silloin joskus ja nyt ehdin sulatella kunnolla hänen passiivisuuttaan. Derek taas on sama kasa tukkaa (joka ei edes ole niin vetävä) ja tylsyyttä.
007 George ja Dr. Alex ovat edelleen suosikkejani, ja vanhat hyvät hahmot kyllä päihittävät uudet.. Harmi että Burke lähtee ja Cristina ihastuu siihen tylsään Owen Huntiin - armeijahenkisyys ei ole liiemmin kiinnostanut. Sadie ja Lexiekin ovat aika turhauttavia, Sloan on mainio.

5. tuotantokauden lopusta:
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Justin Chambers eli Alex oli muuten juuri sivuosassa elokuvassa Häät mielessä. Hänelläkin on jo viisi lasta, eli ehtiväinen on ollut ;')
"Pants - like shorts, but longer!"

Poissa Vegaani

 • Vuotislainen
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #42 : Elokuu 02, 2009, 12:27:05 »
Katson Greyn anatomian joka jakson aina ilman poikkeuksia. Nyt kun Greyn anatomia on tauolla katson sen uusintoja, koska en ole katsonut sitä alusta asti. Greyn anatomia on yksi lempiohjelmistani. Hyvä sarja, jossa on lääketiedettä, suhdesekoilua, suhteita.

Lempihahmoni on Izzie, koska hän on niin lämmin ihminen, joka aidosti välittää potilaista ja tekee työnsä aina lämmöllä. Toiseksi paras hahmo on George, koska hän on harttainen, suloinen ja vähän "tomppeli".

En pidä yhtään oikeastaan Christinasta. En osaa oikein sanoa miksi. Hänessä on vain jotain ärsyttävää.

Dior

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #43 : Elokuu 05, 2009, 13:06:11 »
Itse löysin GA:n vasta näiden kesäuusintojen kautta. Kun kuulin että uusinnat alkavat pyöriä nyt kesällä, ajattelin, että tuotahan voisi ihan alkaa seuraamaan. Katsoin ensimmäisen jakson, ja tykästyin heti. Katseluaika oli kuitenkin vähän huono, sillä en juuri koskaan ollut kotona seitsemän aikoihin, enkä ikinä muistanut tallennustakaan laittaa, niinpä jäi muutama jakso ykköskaudelta näkemättä. Sitten alkoi kakkoskausi ja katoin edelleen aika satunaisesti. Sitten tuli kuitenkin joku jakso, jonka takia rakastuin sarjaan vielä enemmän. siitä lähtien oon katsonut joka jakson, ja saan hirveän raivokohtauksen jos jää yksikin jakso näkemättä.:'--) Oon wikipediasta koittanut katsoa mitä kolmos-, nelos-, ja vitoskaudella on tapahtunut, että pysyisin mukana kun uudet jaksot alkavat. Haaveena ois myös saada ainakin ykkös- ja kolmos tuotantokausi omaksi, mutta saa nähdä ostanko koskaan.
Periaatteessa pidän kaikista hahmoista, mutta jotenkin george on ehkä ihanin, bailey on myös hauska.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 05, 2009, 13:42:26 kirjoittanut Dior »

Poissa Flyrashaz

 • sub rosa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Northern Light
  • Livejournal
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #44 : Elokuu 07, 2009, 14:17:02 »
Hihih. Greyn anatomia on kiva. <3 Olen kuullut siitä aiemminkin, olen halunnutkin katsoa, mutta äiti kielsi kun ne tuli arkena yhdeksän jälkeen. :< Nyt, kesällä kun uusinnat tulee ennen yhdeksää (ihme rajapyykki) olen tätä ruvennut katsomaan. :) Aivan mahtava sarja. En kyllä ole nähnyt ykköskauden jaksoja nimeksikään, en varmaan yhtään, kun ihan kunnollakunnolla rupesin joka jakson katsomaan joskus... heinäkuun lopuilla? :D Plus sitä ennen olin muutamia jaksoja nähnyt aina silloin tällöin. :> Tykkään tosi paljon, kun se ei ole juuri sitä "veri lentää potilas kuolee hahaa nyt Burke meni ja pelasti tilanteen ja on supersankari!" -tyylistä, vaan jotenkin... niin realistista. En siis ihan usko, että sairaalan työntekijöillä tuollaista draamaa on kuitenkaan, mutta ne potilasjutut on kivoja. :) Nyt yritän katsoa ihan alusta asti niitä jakso YouTubesta ja ottaa selvää mitä on tapahtunut. :D

Se on vaan nin kiva sarja. ^^ Siellä on tällä hetkellä vain yksi hahmo, jota en yksinkertaisesti siedä. Karev. Sen asenne on mielenkiintoinen - kyllä tajuan, että potilaille pitää kertoa totuus eikä suurennella mahdollisuuksia yms., mutta jotain hienotunteisuutta olisi kiva saada. Onko sillä joku ongelma mielessä, masennusta tjsp. kun se käyttäytyy sillain, vai onko se vain KArein luonne? *utelias* Muuten siedän katsoa kaikkia hahmoja. Meredith on kiva, samaten George ja Cristina, ja Bailey. :D Bailey on niin paras, ihan mahtava. x) Naureskelen aina Baileyn sanomisille, ja olin ihan whät O.O" kun Bailey sai lapsen. Mutta joo, Meredithin ja McDreamyn suhde on vähän... ärsyttävä. Sitä mä en voi käsittää millään tavalla, mutta mikäpä siinä. Ehkä se muuttuu ei-niin-rasittavaksi ajan kuluessa. :P

Nyt ei tule enempää asia. Upea sarja silti. :D Tykkään tosi paljon. <3

-Flyra
"Oh, the bad guy of the game, me, you're not serious, I'm... umm... fortuneteller!"

nuotii

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #45 : Joulukuu 29, 2009, 20:38:46 »

Tykkään tästä sarjasta paljon. Kaikki hahmot ovat kivoja. Ärsyttää vaan, kun sen Izzien piti lähtee. Ottaa vähän päähän. Kuulema näyttelijä halus vähäks aikaa pois sarjasta. Se Derekin "erottaminen" oli vähän outo. En usko, että se nyt yksinkertaisesti menee pois...

Missä on Lexie ja Mark? Ne on koko sarjan paras pari. Ne on niin sulosia. Niitä pitäs olla enemmän. Sarja on jännä ja hauskoja juttujakin on.
Kuuluu miun lemppari sarjoihin. :)

Poissa Sugar

 • sininen välähdys tähtien keskellä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #46 : Huhtikuu 11, 2010, 17:48:53 »
Ennen en katsonut hirveästi telkkaria, mutta sitten aloin kattoa GA:ta bokseilta. Olen nyt siis nähnyt bokseilta kaudet 1, 3 ja 4 ja muutaman jakson viidennen alusta, ja lisäksi toisen tuotantokauden loppuosaa silloin kun sitä näytettiin viime vuonna jossain välissä. Omistan siis myös sen viidennen tuotantokauden boksin (eikä maksanut 50 euroa, miten niin?), mutta tällä hetkellä se on lainassa en enää muista missä, enkä tiedä saanko sitä ehjänä takaisin ;>

Näyttelijät sopii jotenkin rooleihinsa tosi hyvin. Lempihahmoni ovat ehkä Meredith & Izzie, mutta toisaalta Lexiekin on kiva ja ekoilla kausilla taas Addison oli ihana, ja toisaalta pidän hirveästi Calliesta, ja Alex ja George on tosi kivoja, Derekistäkin pidän, Baileytakin on ihan kivaa seurata ja Burke oli myös ihan kiva tyyppi... ts. tykkään melkein kaikista sarjan hahmoista. Oikeastaan ainoat kenesta _en_ pidä ovat lähinnä Hahn (jos se nyt siis sillä nykyään näytettävällä kaudella enää on mukana? en tiedä.) ja Cristina. Cristinan näyttelijä Sandra Oh on kieltämättä todella hyvä kun kerran onnistuu ärsyttämään kerta toisensa jälkeen yhä vain enemmän ja enemmän, ja Hahn samoin.

Ehkä ne ehdottomat suosikit ovat siis ne Meredith, Izzie, Callie ja Alex. Ja Derek ja Addison ja Bailey ja Sloan. eäääh. Okei, ehdoton kolmen kärki on siis Meredith, Izzie ja Callie ja heti sen jälkeen tulevat kaikki loput.

Yksi jotain ehdottomia lempikohtauksiani sarjan ajalta oli se, kun Addison oli tullut takaisin Seattle Graceen suorittamaan jonkun yhden leikkauksen. Joku ihan viimeisiä kohtauksia, olisiko ollut peräti vika tai toiseksi vika, missä ensin Derek ja Meredith menivät hissiin, sen jälkeen Addison tuli sinne vielä - ja jos siinä vaiheessa jo kohoteltiin kulmia, niin sitten hissiin astui vielä Rose, ja sen jälkeen Sloan. Aahaha enkä nauranut, miten niin?
Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on

Poissa magico

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Mischief Managed.
 • Pottermore: JinxFrog184
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #47 : Kesäkuu 01, 2010, 20:11:18 »
Minä aloin katsomaan ensin telkkarista niitä yksittäisiä jaksoja, mutta en oikein seurannut sitä. Vähän aikaa sitten alkoin katsomaan tuotantokausia ihan alusta asti. Perheen kanssa ostettiin tuotantokaudet alusta asti. Olen nelosessa menossa. Lisäksi katson telkkarista nykyistä tutantokautta, mutta valitettavasti se on tauolla tällä hetkellä.
Draco dormiens nunquam titillandus

Poissa Miss Zora

 • nordist [nu'dist]
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • As cold as the night
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #48 : Heinäkuu 09, 2010, 17:17:04 »
Mä aloin myös katsomaan uusintoja viime kesänä. Syksyllähän alkoi kuudes kausi. Ostin kolmos, nelos ja vitos tuotantokaudet citymarketista :) Tykkäsin sarjasta viidennen sarjan loppuun asti. Kuudennessa kaudessa ei ollut mitään hyvää. Siinä meni kaikki jotenkin niin tyhmäksi, kun
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Mutta ykkös -ja kakkoskaudet on parhaita. Niissä ei mielestäni hössötetä ihan liikaa niiden rakkauselämästä, kun muuten koko sarja pyörii sen ympärillä, vaikka kuvataanhan siinä sairaalastakin... Esim. Teho-osastossa (jonka uusinnat alkoi) keskitytään enemmän sairaalaan...

Suosikkini on ehdottomasti George, Meredith, Izzie, Arizona ja Callie. George on (oli) niin symppis... Meredith on muuten vaan ihana ja sen ääni on kivasti vähän käheä. Ai niin. Tiukkatäti Bailey kuuluu näihin suosikkeihin. Siinä on poweria!
den eneste måten å ha noe i uendelig tid, er ved å miste det

Poissa snowychann

 • fanfiction whore
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ♂ + ♂ = ♥ ♀ + ♀ = ♥ ♀ + ♂ = ♥
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #49 : Heinäkuu 15, 2010, 01:38:50 »
Okei. Tiedän olevani tähän sarjaan täysi friikki. Aloin katsomaan viime kesänä uusintoja ja rakastuin täydellisesti. Omistan kaikki tuotantokausi-boxit ja katselen niitä aina kun voin. Tälläkin hetkellä, itseasiassa. Viitos tuottari menossa.:D

Mitä tästä voi sanoa? Hahmot, huumori, draama, veri...KAIKKI toimii. Lempihahmoa on luultavasti mahdoton nimetä, koska kaikki ovat niin loistavia! (Mutta aina on ollut lämmin paikka Georgelle...voi miksi menit ja kuolit sieneni. D: )

Paras tuotantokausi on mielestäni ehkä kokonaisuudessaan 2. Kaikki ovat toisaalta kyllä niin hyviä, etten voi olla varma. Yksikään jakso ei ole ollut tylsä mutta eräs lempi jaksoistani löytyy nelostuottarilta; The Becoming ja tässä jaksossa oli siitä kyse, kun Meredith ja Derek kokeilivat aivokasvain hoitoaan entiseen sotilaaseen, jonka miespuolinen rakastaja saapuu paikalle. Rakastin tuota paria, ja itkin kun hoito epäonnistui. ;( Tässä jaksossa oli myös legendaarinen Baileyn "puolustuspuhe" Sloanin puolesta, kun hoitajat rupesivat lakkoon häntä vastaan. "This man is a whore. He has always been a whore and propably will always be a whore!" XDDDDD Ja Yang laulamassa Like a Virginia ftwpftt

Eli loistavasta sarjasta on kyse.

Sinnu

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #50 : Syyskuu 08, 2010, 18:31:21 »
Aah, löysimpäs oman ketjuni. Greyn Anatomia kuuluu ehdottomasti myös mun lempisarjoihin. Muutenkin oon aina ollut sairaalafriikki, katson melkein kaikkia sairaalaohjelmia mitä vaan Suomessa näytetään. Olen itse tämmöinen romantiikkafriikki (ja lääkärifriikki!), joten sarja on ihan kuin mulle luotu. Katsomisen aloitin joskus uusintojen aikana viime kesänä, kun muutakaan tekemistä ei päivisin ollut. Ykkös- ja kakkoskausi tuli katottua telkkarista, kolmosen sain kaverilta joululahjaksi ja nelosen ostin juuri ja katselen sitä parhaillaan.

En pidä nykyisessä kaudessa Hahnista enkä Huntista. Hahn on jotenkin hirveän ärsyttävä, liian kova ja tunteeton mun makuun. Hunt taas ei mielestäni sovi lääkärin hommiin enää, sen todisti mm. uuden kauden ensimmäisen jakso.. Muutenkin koko kaveri on olemuksellaan sellainen, että en kestä edes katsella koko tyyppiä! Jostain syystä Teddy ei myöskään iske, johtuu varmaan sen naaman epäsymmetrisyydestä? Eheh. Meredith on myös ykkös- ja kakkoskauden jälkeen käynyt enemmän tai vähemmän hermoille, Derek siinä sivussa. En jaksa niiden jahkailua suhteessaan, onneksi löysivät sentään jonkinlaisen yhteisymmärryksen vihdoin. Calliestakaan en pitänyt aluksi, mutta nykyään ei enää ärsytä niin paljoa. Hirmu kaunis nainen kuitenkin, mutta luonteeltaan jotenkin hyökkäävä? Tai siis ennen oli, nykyään mukavampi, kuten mainitsin. :)

Sen sijaan lemppareita löytyy hirveä kasa! Rakastan Sloania, olen pitänyt "Mc. Steamystä" siitä lähtien, kun hän sarjaan ensimmäisen kerran tupsahti. Addison oli myös valloittava persoona, eikä mua ollenkaan haitannut, että melkein "varasti" Derekin Meredithiltä. Olisin toivonut Addisonin ja Sloanin välille jotain uutta kunnollista suhteentynkää.. Alex taas on ihanan suorasukainen ja hänen charminsa iskee kyllä tähänkin naiseen, kuten ilmeisesti aika moniin muihinkin! Pidin erityisesti Alexin uskollisuudesta ja puhtaasta rakkaudesta Izzietä kohtaan, vihdoinkin Alexista näytettiin erilainen puoli, joka ei ollutkaan enää niin kova ja välinpitämätön.. :) Cristinan luonteenpiirteitä ihailen, haluisin itsekin olla yhtä määrätietoinen ja vahva ihminen. Cristinasta on myös tuotu hienosti herkempi puoli esiin, mikä tekee Cristinasta mielenkiintoisen persoonan. En kyllä kamalasti pidä Cristinan ja Huntin suhteesta, olin enemmän Burken tiimissä... :(

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Toi uusi ohjelmapaikka on kyl niin väärällä paikalla! En ikinä kerkeä kattomaan sitä, joten sunnuntaisin en varmana irtoa kotoa, että ehdin varmasti katsomaan uusinnan.

Poissa snowychann

 • fanfiction whore
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ♂ + ♂ = ♥ ♀ + ♀ = ♥ ♀ + ♂ = ♥
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #51 : Syyskuu 10, 2010, 21:50:06 »

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Totta joka sana! ;(

Poissa Mameha

 • Peilijään uurtaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #52 : Syyskuu 10, 2010, 22:15:27 »
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Totta joka sana! ;(
Samaa mieltä!
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Greyn anatomia on yksi lempisarjoistani, helposti. Kuten Sinnukin, pidän hirveästi sairaalasarjoista ja yhteen aikaan katsoin telkkarista GA:ta, Housea, Teho-osastoa ja TAYSissa kuvattua Sairaalaa. Greyn anatomia on näistä Housen ohella paras, sopivan hömppää, mutta silti tavallaan vakavaa. Uusimman kauden avausjakso ei ainakaan ollut turhan vaatimattoman aiheen parissa; eutanasia on kuitenkin melko paljonkin keskusteltu eettinen kysymys.

Olen onnellinen nyt, kun Meredith ja Derek ovat löytäneet yhteisen sävelen, mutta edelleen minua epäilyttää se, etteivät he menneet oikeasti naimisiin. Kaipa käsikirjoittajat eivät uskaltaneet, kun heidän suhteensa on ollut niin suuressa osassa. Toivottavasti heidän muistilappuavioliittonsa kestää... Derek on yksi lempihahmoistani, mukava, söpö ja omalla tavallaan hauska. Pidän myös Sloanista ja Huntista. Teddy minua ärsyttää välillä, samoin Callie ja Arizona. Seuraavaa jaksoa odotellessa ^^
Wow! We're identical!

Poissa snowychann

 • fanfiction whore
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ♂ + ♂ = ♥ ♀ + ♀ = ♥ ♀ + ♂ = ♥
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #53 : Lokakuu 06, 2010, 23:17:07 »
Kaikki jotka näkivät viimeisimmän jakson: MIELIPITEITÄ!

Itse tärisen kauhusta vieläkin.

Poissa Röhkö

 • Kasvatustieteen kandi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #54 : Lokakuu 06, 2010, 23:46:02 »
Kaikki jotka näkivät viimeisimmän jakson: MIELIPITEITÄ!

Itse tärisen kauhusta vieläkin.
Joo iltalenkillä tuli vähän säikähdettyä kovia pamauksia :P
Olen kyllä tyytyväinen, jos tämä viimeksi ammuttu poistuu sarjasta. Inhoan hahmoa! Mutta Alex ei saa poistua, koska menetimme jo Georgen :(
Hyvä jakso, kaikin puolin.
"Pants - like shorts, but longer!"

Hidarico

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #55 : Lokakuu 07, 2010, 07:30:23 »
Sama täällä. Pelästyin, eikä se tunne ole kaikkein mukavin. Toivoisin minäkin että se tyyppi poistuu! Ainakin muuten ihan yksi kivoimmista jaksoista.. lukuunottamatta- ...

Poissa Marsi

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #56 : Lokakuu 08, 2010, 15:31:42 »
Ihan kammottava jakso, kaiken aikaa sai kiljahdella, hui jne ;O mutta onhan se kiva tommonen jännityskin. Mutta toisaalta ei ole kiva. Kivat tyypit ei saa kuolla! Mm. Georgea suren edelleen ;<

Sinnu

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #57 : Lokakuu 09, 2010, 00:57:28 »
Kamala jakso! Alex on yksi mun kestosuosikeista eikä se saa kuolla! En nyt tiedä kannattaako tätä pistää spoileriin mutta tungen silti jos joku ei vielä sitä jaksoa ole nähnyt;
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Ainakin oli onnistuttu saamaan mieleenpainuva päätösjakso! Ensi kauden jaksoa sitten odotellessa, että näkee ketkä sitten loppujen lopuks selvisivät ja ketkä ei. :)

Poissa snowychann

 • fanfiction whore
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ♂ + ♂ = ♥ ♀ + ♀ = ♥ ♀ + ♂ = ♥
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #58 : Lokakuu 09, 2010, 23:35:58 »
Perjaatteessa toi jaksohan oli tosi hyvin tehty ja jos se olis ollut mikä tahansa muu sarja olisin pitänyt sitä loistavana! Se vaan, kun Greyn Anatomia on muuttunut tässä kuutos tuotantokaudessa ihan eri sarjaksi! :'(

Vaikka väkivaltaan oon tottunut niin silti jotenkin, kun kaikkia rakkaita hahmoja uhkas noutaja niin pelotti ihan saamaristi. :D

Poissa Stargazer

 • astrum metallum
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • we were here
 • Pottermore: CrimsonScale68
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #59 : Lokakuu 10, 2010, 02:37:31 »
Hui mikä jakso. Olen kyllä sitä mieltä että jos Alexin ja Derekin väliltä pitäisi valita, niin Derekin mieluummin heivaisin pihalle, vaikka en tietenkään häntäkään pois haluaisi. Alex on kuitenkin näistä kahdesta se parempi.

Tosin kun tarkasti katsoi niin se Derekiin ammuttu luotihan meni läpi ja tosiaankin aika lailla sydämen kohdalta. Kaiken loogisen järjen mukaan tuollaisesta ei voi selvitä, mutta amerikkalaisissa sarjoissahan nyt tunnetusti voi tapahtua ihan mitä tahansa. Todennäköisesti siinä käy niin että Derek jotenkin ihmeesti pelastuu ja Alex poistuu sarjasta. Tai josko molemmat pelastuisivat? Äh, epätodennäköistä ;p
To be rich is to seek, to relive the memory

Poissa Mameha

 • Peilijään uurtaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #60 : Lokakuu 12, 2010, 22:19:35 »
Katsoin jakson vasta äsken nauhalta ja olen järkyttynyt. Lisäksi huomaan olevani eri mieltä teidän muiden kanssa, sillä minusta Derek ei saisi kuolla! Alex on loistava enkä toivoisi hänenkään kuolevan, mutta mieluummin otan Derekin. Ja kun tässä nyt on spekuloitu sitä, että kuka kuolee, niin voisin heittää pari teoriaa.

Todennäköisesti siinä käy niin että Derek jotenkin ihmeesti pelastuu ja Alex poistuu sarjasta. Tai josko molemmat pelastuisivat? Äh, epätodennäköistä ;p
Itse luulen niin, että Derek kuolee. Sarjan päähenkilö kuitenkin on Meredith eikä Derek ja lisäksi Meredithin parisuhdetilanne on ollut vakaa jo epäilyttävän kauan, ennenhän koko sarjan idea olivat Meredithin parisuhdekiemurat. Jos Merin kumppani kuolee, hänen elämäänsä tulee surua, ehkä uusia miehiä ja näin ollen lisää jännitystä sarjaan... Toisaalta hän on raskaana, joten hänellä on "pikku-Derek" mukanaan, joka minusta voisi tarkoittaa sitä, että oikea Derek kuolee. Eihän Meredithillä molempia voisi olla tai hän olisi liian onnellinen ja sarja olisi tylsä. (Ei siis minusta, mutta yritän samastua käsikirjoittajiin)

Alex saattaisi jäädä henkiin.
Jotenkin sopis myös, että Alex kuolee ja Lexie sitten menee Sloanin kanssa naimisiin, kun sehän sanoi edellisessä jaksossa rakastavansa Lexietä...
Jos Alex jäisi henkiin, Lexie todennäköisesti jatkaisi seurustelua Alexin kanssa helpottuneena siitä, ettei tämä kuollutkaan. Näin juuri rakkautensa tunnustaneelle Sloanille saataisiin herkulliset sydänsurut. (Okei, tiedän, että ajattelen kieroutuneesti.)
Wow! We're identical!

Poissa snowychann

 • fanfiction whore
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ♂ + ♂ = ♥ ♀ + ♀ = ♥ ♀ + ♂ = ♥
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #61 : Lokakuu 13, 2010, 19:33:39 »
Katsoin jakson vasta äsken nauhalta ja olen järkyttynyt. Lisäksi huomaan olevani eri mieltä teidän muiden kanssa, sillä minusta Derek ei saisi kuolla! Alex on loistava enkä toivoisi hänenkään kuolevan, mutta mieluummin otan Derekin.

Derek ei oo minun lempihahmoja, mutta en todellakaan halua että se kuolee. D;

Mutta en kyllä Alexinkaan.

Miksi hahmojen pitää kuolla. Oi miksi.

Hidarico

 • Ankeuttaja
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #62 : Lokakuu 13, 2010, 19:58:21 »
''Kauden päätösjakso tv 4:llä poikkeuksellisesti jo klo 21:00.'' : )

Poissa Marsi

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #63 : Lokakuu 14, 2010, 14:39:49 »
^"Jo"? Vasta. :D

Olisin kyllä odottanut että D tai A kuolee. Meredithin keskenmeno oli jotenkin ennalta-arvattava. : D

Poissa Akai

 • In dreams
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Lumos!
  • Akai on dA
 • Pottermore: MarauderBlood107
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #64 : Lokakuu 19, 2011, 23:59:16 »
Greyn Anatomia on yksi kestosuosikeistani, on ollut jo melko pitkään. Mutta nyt minua ärsyttää kun olen tahtomattani saanut tietoon tällaista:
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
"Kautta Merlinin lötköimpien sepaluspöksyjen" - Ron, KV s. 251

Poissa aivokas

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Toisesta maailmasta
 • Pottermore: SunRain28775
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #65 : Lokakuu 20, 2011, 12:13:01 »
Greyn Anatomia on yksi kestosuosikeistani, on ollut jo melko pitkään. Mutta nyt minua ärsyttää kun olen tahtomattani saanut tietoon tällaista:
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Komppailen kyllä täysin.

Itsellä Derek ottaa päähän, sillä minusta hän reagoi turhan dramaattisesti koko lumelääkehommaan. Meredithillä on vain suuri sydän! Eikös se ole hyvä juttu, herranjestas. Työ ja vapaa-aika on pidettävä erillään, eihän tuo tapaus vaikuta heidän kahden suhteeseensa millään tavalla. Mmurh.
Take one step closer to the borderline
Where night and day unite
This mortal coil I've gone and left behind
On holy soil

Poissa Röhkö

 • Kasvatustieteen kandi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #66 : Lokakuu 20, 2011, 18:31:56 »
GA on lempisarjojani, mutta ikävä kyllä olen missannut pari viimeisintä jaksoa ja muutenkin nähnyt sarjaa suht pätkittäin. Olin siis hieman pihalla, kun eilen aloin 8. tk:ta seuraamaan. Miksi Derek ja Meredith ovat riidoissa? Jotenkin se liittyy lumelääkkeisiin ja miten Alexia vihataan? 
"Pants - like shorts, but longer!"

Poissa aivokas

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Toisesta maailmasta
 • Pottermore: SunRain28775
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #67 : Lokakuu 20, 2011, 19:19:45 »
GA on lempisarjojani, mutta ikävä kyllä olen missannut pari viimeisintä jaksoa ja muutenkin nähnyt sarjaa suht pätkittäin. Olin siis hieman pihalla, kun eilen aloin 8. tk:ta seuraamaan. Miksi Derek ja Meredith ovat riidoissa? Jotenkin se liittyy lumelääkkeisiin ja miten Alexia vihataan?

Laitan varmuuden vuoksi spoileriin. :)

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Take one step closer to the borderline
Where night and day unite
This mortal coil I've gone and left behind
On holy soil

Poissa velhokarkki

 • Yksi Weasleyn serkuista
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LumosMoon200
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #68 : Joulukuu 01, 2011, 19:18:02 »
Täällä ilmoittautuisi yksi hassu, joka on syksyn aikana kattonut DVD-bokseilta 5 kautta parissa kuukaudessa ja odottelee nyt 6. ja 7. kausia joululahjaksi.
Greyn anatomiassa rakastan tapaa millä huumori, romantiikka, jännitys ja draama on sekoitettu. Hahmot ovat mukavan erilaisia omilla tavoillaan.
Lempihahmoiksi minulle ovat nousseet Izzie, George, Bailey ja Sloan.
"Miksi kukaan muka tahtoo juhlia kuolinpäiväänsä?" ihmetteli Ron, joka teki taikajuomien kotiläksyjä ja oli pahalla päällä. "Kuulostaa kuolettavan masentavalta, jos saan sanoa."

Poissa Impendimenda

 • Haltijaprinsessa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ScarletNewt17286
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Greyn anatomia
« Vastaus #69 : Joulukuu 22, 2012, 12:44:37 »
Pakkomielteenomainen Greyn Anatomia- Fani viittaa!
Olen katsonut ensimmäisestä kaudesta neljänteen kauteen kaikki jaksot lähemmäs kaksikymmentä kertaa. Olen nähnyt TV:stä kuudennesta kaudesta tähän asti, eli enää se viides tuontanokausi, jonda DVD-boksia odotan jouluna. Tykkään erittäin paljon sarjan koomisuudesta, ja siitä, kuinka siinä kuitenkin pidetään yllä se, että he ovat sairaalassa.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

En nyt ala enempää selittämään. yhteenvetona suosikkejani ovat siis: Christina Yang, Addison, Mark Sloan, Alex Karev JA AI NIIN Izzie myös ehdotttomasti.

GA oli yksi ensimmäisistä sarjoista, joita ihan kunnolla seurasin ja edelleen seuraan, toki muiden sarjojen rinnalla. Nykyään pidän kunnon GA maratonin joka perjantai, jolloin katson neljästä kymmeneen jaksoa putkeen ja herkuttelen toinen toistaan paremmilla herkuilla.
Londonholic.