Kirjoittaja Aihe: Hopeanuoli  (Luettu 59154 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Rantsake

  • Ei mikään surkkimus
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Pottermore: SparksWolf20852
  • Tupa: Puuskupuh
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #225 : Lokakuu 13, 2014, 20:51:21 »
Sanonpa itsekin muutaman sanasen Hopsuista.
Katoin ekan kerran ne leikatut versiot 7-vuotiaana iltapäiväkerhossa. Se, mikä mua erityisesti on aina Hopeanuolissa miellyttänyt, oli ne hurrrjan pelottavat tappajakarhut! Akakabuto on ihan mieletön! Vähänkö mä pelkäsin sitä pienenä, aina ku menin nukkumaan ni vejin peiton korviini ja ajattelin, että nyt pitää olla hiljaa, ku se vahtaa mua tuolta ikkunan takaa...

Sit ne vaan unohtu yhtäkkiä. Ne jäi kokonaan pois, enkä vuosikausiin ajatellu niitä. Sit muutama vuosi takaperin mä ihan yks kaks vaan näin Hopeanuolista unta. Tai Akakabutosta oikeastaan. Näin unta, että se oli saanu päähänsä tappaa kaikki montessori-pedagogiikan harjottajat. Ei mitään käsitystä, mistä se sellane uni tuli : D

En oikeen osaa sanoa siihen lempihahmoasiaan paljon mitään... Ben, Akame, Akatora, oisko ne siinä?
Ei ku ei! Voi kauhia, törkeä unohdus! No, nuo oli koirista parhaat, mitä tuossa mainitsin, mutta se todellinen lempihahmo on kyllä ihminen. Sen vuoksi hyvin vähäisessä roolissa. Takeda Kohei! Ihan mieletön hahmo!

Ja siis jos Hopsuja kattoo, ni ehottomasti pelkästään niitä ensimmäisiä. Ei Weedejä tai muita myöhemmin ilmestyneitä, en vaan tykänny. Raaempaa väkivaltaa oli kyllä, mut sit kuitenki semmosta ihme "ei saa tappaa" -lässytystä, mikä ei minusta oikeen sarjan luonteeseen sopinu. Ja mikä pahinta: karhut puuttu!
"Tuntematonta me pelkäämme, kun katsomme kuolemaa ja pimeyttä, siinä kaikki."
- Harry Potter ja Puoliverinen prinssi

Poissa Taikaraita

  • Revontulisilmä
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Pari feeniksinsulkaa juhannuskokkoon.
  • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #226 : Marraskuu 10, 2014, 19:30:08 »
Hopeanuoli on itselle kovin tärkeä sarja. Ei nostalgiasyistä, koska tutustuin sarjaan vasta 14-vuotiaana - meikältä kun kiellettiin lapsena kaikki raa'at sarjat ja leffat - vaan silleen muuten vaan, yksi tärkeimmistä mangoista kuitenkin.

Ihastuin tähän heti, kun pääsin lukemaan - piirtotyyli oli kaunista ja yksityiskohtausta, koirat oli kivasti piirretty, ja muutenkin oli mielenkiintoista seurata Ginin kasvua pikkupennusta Ohun johtajaksi. Hopeanuolen jatko-osa Weed on vielä mieluisampi, juuri nyt mangaahan ilmestyy suomeksi ja loppuu 2016. Siinä Yoshihiro Takahashin tyyli on tosin muuttunut simppelimpään suuntaan, jota moni lukija kommentoi "pallopäätyyliksi."

Näitä legendaarisia VHS-kasetteja olen katsellut vain yhden ja voin sanoa että pahaa teki sen dubin puolesta, mutta monelle se on hyvin legendaarinen, kuten Digimon minulle joka sekin on.. krhm, mielenkiintoisesti dubattu. :D Japanilainen anime on kyllä minullekin tuttu, olen sen pari kertaa katsonut läpi.
Lempihahmojani on monta, mutta suurimmat suosikit taitavat olla Bill, Ben, Smith, Moss, Benizakura, Hakuro, Kurojaki ja Great. Johnista, Akamesta ja Ginistä en pidä juurikaan, mikä tuntuu olevan hirveä synti, sillä suurin osa fanikunnasta vannoo juuri noiden kolmen hahmon nimeen. Weedissä kyllä tykkään aikuisesta Ginistä, mutta Akame ja John eivät ole koskaan päässeet suosikkihahmolistalleni.