Kirjoittaja Aihe: Hopeanuoli  (Luettu 65434 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Micla Boffin

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« : Tammikuu 29, 2003, 14:36:59 »
Okei, elikkäs minä haluaisin tietää mitä mieltä olette Hopeanuolesta.

Hopeanuoli on "koiratarina", ja se kertoo suuresta taistelusta koirien ja karhujen välillä.
Hopeanuoli on ilmestynyt sarjana Japanissa ja neljänä videona täällä Suomessa.

En kyllä tosiaankaan ole varma onko kukaan nähnyt näitä leffoja...
mutta jos olette, kertokaa mielipiteenne!
Lempparihahmo olisi kiva tietää, sekä mitä mieltä olette elokuvien musiikista ja juonesta.
Kertokaa kaikkea mitä päähän pälkähtää.

Minä itse olen Suuri Hopeanuoli-fani. Sen takia, koska pidän koirista ja siitä millä tavalla ne on piirretty näissä elokuvissa.
Lempparihahmoni on Riki (Hopeanuolen isä), koska hän on niin viisas ja järkevä, ja hän johtaa suurta laumaa kohti taistelua.
Musiikki elokuvassa on mahtava.
En osaa muuta sanoa. :roll:

Hyvä on, toivottavasti edes jotkut teistä ovat nähneet nämä leffat!

Ja kommentoikaa!

Poissa Lae

 • Dream
 • Henkihörhö
 • Sukupuoli: Noita
 • I'm supposed to be writing right now.
  • Kahvimuki.net
Hopeanuoli
« Vastaus #1 : Tammikuu 29, 2003, 14:50:33 »
Tämä ei ole terveellistä.. Olen liian suuri Silver Fangin hypettäjä. Aioin jo itsekin tehdä asiasta topicin, mutta totesin olevani siihen hieman liian hysteerinen, jotta siitä tulisi mitään.

Toki tiedätte, että leikkaamaton dvd ilmestyy 11.4.? Samana päivänä muuten kuin CoS:kin dvd:lle, mutta ei epäilystäkään siitä kumman aion ostaa *g*

Hypetän leikkaamatonta versiota oikeastaan enemmän kuin potterin viidettä kirjaa.

www.hopeanuoli.com on ihan hyvä sivusto kaikille tiedonhaluisille. Toinen keskeneräinen löytyy osoitteesta silverplaza.cjb.net

Eek.

*sekoilee*

Hmm. Katsoin viimeksi sunnuntaina kaikki neljä O_o
Itse olen nähnyt ne vain ruotsiksi dubattuna, mutta olen kuullut pätkiä suomalaisista äänistä ja olen sitä mieltä, että ruotsalaiset on parempia.
Imagine life is just a dream. | ++ | IRCnet #Soinyt | Addiktiovälitys

Sparkle

 • Ankeuttaja
Re: Hopeanuoli
« Vastaus #2 : Tammikuu 29, 2003, 14:53:11 »
Eep! (*odottelee Laen ilmestymistä paikalle*)

Yksi yltiöfani ilmoittautuu. Näin Hopeanuolen ensimmäistä kertaa joskus kuusivuotiaana ja siitä lähtien tykännyt ihan kamalasti (: . Kasetit omistaa kaverini, mutta ahkerasti olen niitä lainaillut. Osiahan tähän on ilmestynyt viisi, mutta Suomessa vain neljä. Nyt 11.4 onkin tulossa leikkaamaton viiden dvd:n paketti Suomeenkin (: . *aikoo ostaa vaikka se maksaa ihan tolkuttomasti*.

Kamalan raakahan se tosiaan on, en ikinä omalle lapselleni näyttäisi, ainakaan kuusivuotiaalle. Lempihahmoja minulla ei jostain syystä ole, mutta lempiosani on varmaankin kolmonen. Muistakaahan http://www.hopeanuoli.com.

Nyt kiirus, kuokkaan myöhemmin.

muok1: heh. toistin huomaamattani ihan samat asiat kuin L ;)

Poissa Freya

 • Green Dragonflight
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • + The Song of Life +
Hopeanuoli
« Vastaus #3 : Tammikuu 29, 2003, 15:50:00 »
Hihii! Minäkin olen aivan älytön Hopeanuoli-friikki mutta kumma kun minulle itselleni ei tullut mieleenkään luoda tätä topicia...  :oops:

Elokuvien musiikki on aivan ihanaa! Varsinkin se alkumusiikki... *i-ha-na!* Rakastan sitä! ^^

Juoni on myös hyvä. Loistava tarina, kyllä vain ^_^

SPOILERIVAROITUS:

Lempihahmojani ovat Riki, Punasilmä ja Akatora, joista Akatora kuolee lopputaistelussa (NOOOO!!!) samoin Riki (NO,GOD,NOOOO!!!)

Katsoin Hopeanuolet myös joskus ihan pienenä. Vahtasimme niitä vähän väliä serkkuni kanssa. Minä jo mainitsinkin tästä jossain päin vuotista mutta sanon sen taas: suomalaiset dubbaukset eivät ole mielestäni mitään maailman parhaimpia mutta kelpaavat. Kaikista siisteintä olisi nähdä Hopeanuolet japaninkielisinä suomeksi tekstitettynä ja jos ei onnistu niin enkuksi olisi varmaan toiseksi paras vaihtoehto.

Ja se myös tympii että filmeistä on leikelty niin paljon kohtia pois. Esim. kaikki susikohtaukset on poistettu, samoin kuin Hokkaido-koirien kanssa taistelu  :(  Oooo... arvatkaa kuka myös ostaa leikkaamattomat versiot..? ^_~
I've been fire, fed by the four winds. I've been water in the stream. And a drop of dew on the culm.
I've been clay in the hands of a potter. I've been rosin of a tree, and a leaf, by the breeze carried away.

Micla Boffin

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #4 : Tammikuu 29, 2003, 17:01:13 »
*ihg* Tehän olette ystäviäni :D Todellakin minäkin aion ostaa kaikki leikkaamattomat jutut sun muut. Pitäähän ne nyt saada...menkääpä siellä Hopeanuolen sivuilla henkilötestiin! Siellä saatte tietää kuka niistä tyypeistä ootte :D
Mä oon Akatora :shock:
Mutta ihan totta täällä puhuttiin, että niillä koirilla on suu auki joka kohtauksessa! Mutta eipä se haittaa...mi oon aina Hopsu-fani!

Olettekos lukenut Weedejä? Weed on Hopeanuolen poika. Tosin Weedistä ei tehdä leffoja, se on vain mangana. (sarjakuvana). Eräs kaverini tilasi kolme Weed-mangaa englannista, ja sain lukea ne! :lol:
Mutta tehkää se henkilötesti hopsun sivuilla...jos jaksatte!

Eleanor

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #5 : Helmikuu 01, 2003, 23:28:25 »
Hopeanuolet ovat parhaita! Pienenä tuli katottua vaikka kuinka paljon. Mua harmittaa vain etten ole nähnyt kakkos osaa ollenkaan ja ykköstäkin vain vähän. Mutta 3 ja 4 oon nähny varmaan 100 kertaa. Serkuillani oli nimittäin ne. Mulla on tullu monta kertaa mieli kattoa ne uudestaan, mutta en oo kehannu kysyä serkuiltani (jotka kylläkään eivät enää asu kotonaan).

Musiikista pidän erittäin paljon. Varsinkin tunnari saa melkein itkettämään siinä lopputaistlussa. Myös itse tarina ja animaatio toimivat hyvin. Hopeanuoli on sellaisia asioita joita tulee vain kerran elämässä. Ainutlaatuinen!

Ostan luultavasti sen DVD paketin. Tietääkö muuten kukaan onko se duubattuna suomeksi vai tekstitettynä? Ja tietääkö joku onko niitä neljää VHS versioita vielä myynnissä?

[Muoksista]
Kävinkin hopeanuoli.comissa ja se VHS juttu selvisi. Olin testissä Hopeanuoli, joka muuten on Kurojakin lisäksi lepihahmoni.
[Muoksista]

Poissa Tionne

 • Vuotislainen
  • http://www.livejournal.com/users/ranilos
Hopeanuoli
« Vastaus #6 : Helmikuu 04, 2003, 13:36:16 »
tietysti olen Hopeanuoli fani. ^_^

Ensimmäisen kerran törmäsin siihen joskus vuosia sitten, kun isukki toi kauppareissullaan meille jonkin kasetin katsottavaksi. Ja se osottautui hopeanuoli kolmoseksi. Kyllä, hieman väärä järjestys aloittaa katselu, mutta ei se tahtia haitannut, vähän vain oli ihmettelemistä että mistä kaikesta oikein oli kyse. Sitten alkoi kova metsästys, että mistä löydämme loput osat sarjaan. Seuraavaksi löysimme/katselimme osan neljä, sitten yksi ja kaksi. Eli hyvinkin nurinkurinen katselu järjestys, mutta katseltua tuli kumminkin.

Kasetit ovat kaikki mukavasti hyllyllä järjestyksessä. Mutta katseltua ei ole tullut pitkään aikaan, ainakaan nelosta.

Spoilereita nelosesta! Rupean aina itkemään nelosen lopussa, sille ei voi mitään. *sniff* ja en vieläkän ymmärrä, että mihin se Riki oikein kuolee? Lae puhui leikkaamattomasta versiosta, olisiko minulla mahdollisesti leikattu versio? Yhdessä kohdassa Riki on kunnossa, ja yhtäkkiä hän onkin kuolemaisillaan, ja yltäpäältä veressä. Mitä tapahtui? Akakabooto oli jo kuollut siinä vaiheessa. Kamerakulma vain ehti vaihtua. Mutta mitä nyt ikinä tapahtuikaan, niin rupean itkemään, ei, en itkenyt Titanicia katsellessani, en Enkelten Kaupunkia katsellessani, mutta tässä pillitän aina, samoin kuin Leijonakuninkaassa. *g*

Sarjan musiikki on myös ihanaa. ^_^ Pidän kovasti. Ja kiitokset Laelle linkistä. *sai tulokseksi Rikin*

Ja uudestaan kiitoksia Laelle. *päättää saada joskus katsottua sen leikkaamattoman version... pitää vain varata suuri pakkaus nenäliinoja mukaan*

Poissa Lae

 • Dream
 • Henkihörhö
 • Sukupuoli: Noita
 • I'm supposed to be writing right now.
  • Kahvimuki.net
Hopeanuoli
« Vastaus #7 : Helmikuu 04, 2003, 13:41:10 »
SPOILERI!
Akakabooto ei kuollutkaan siinä noin vain, vaan kun se makaa verisenä siinä maassa, se nousee vielä kerran ylös ja Riki nousee puolustamaan muita ja silloin se puristuu karhun tassujen väliin. Akakabooto kuolee lopulta niin, että Silver leikkaa sen päänä irti sillä liikkeellä.
Imagine life is just a dream. | ++ | IRCnet #Soinyt | Addiktiovälitys

Poissa lawender

 • Vuotislainen
  • http://personal.inet.fi/cool/severi
Hopeanuoli
« Vastaus #8 : Helmikuu 25, 2003, 18:48:26 »
näin hopeanuolet akan kerran joskus 5vuotiaana ja ne on musta vieläkin tosi hyviä. omistan kaikki videot. vielä nykyäänkin 14 vuotiaanakin kaivan videot kaapistani ja vietän mukavan 3 tuntisen katsoen kaikki 4 videota yhteen pötköön.
hiihoo

Lord Azog

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #9 : Maaliskuu 05, 2003, 08:30:50 »
*katsoo kaikkia pitkään*

Hopeanuoli on toiseksi huonoin leffa/video sarja jonka olen nähnyt. Suomalaisena siis. Repliikit huonoja, näyttelijät tosi huonoja. Hyvin piirretty kylläkin...Mutta juoni on HUONO. Hypersuuret mikälie-karhut tappaa ihmisiä ja koirat sotii niitä vastaan...
Niillä mettästäjillä on huonompi sihti kuin mulla. Eivät osu 80 m päässä olevaan neljä metriseen kohteeseen...Ei edes raapase...

En mollaa ketään, sanoinvain mielipiteeni.

Eleanor

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #10 : Maaliskuu 17, 2003, 18:12:57 »
Miii olen niin onnellinen! Ostin kaikki neljä VHS:sää viime perjantaina. Itkin melkein koko ajan. Musiikki on niin surullista ja ihanaa. Olin niin innoissani, että tulipahan katsottua 2 kertaa putkeen. Varmistuin muuten asiasta ja päätin että ostan DVD paketin kunhan se ilmestyy. Harmi vain että se tulee vasta myöhemmin, mutta onpahan aikaa kerätä rahaa... :D Weediä olen lukenut vähän mutta sekin oli hyvä. Toivottavasti siitäkin tehdään TV -sarja!

Madara

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #11 : Huhtikuu 10, 2003, 21:50:26 »
Kyllähän näitä tuli pienenä katsottua. Hyvä sarja, vaikka "aika" verinen. Suosikkihahmoni oli Hopeanuoli ja Tiikeriveljekset (en muista nimiä, on jo niin kauan kun viimeksi katsoin). Mistä tuota Weedsiä voi tilata? Alkoi kiinnostaa, nyt kun mainitsitte. Ai jaaha tuolta. Ei mitään.
Tuon DVD:n arvelu hinta on aika korkea. Huhuh. No, kai se pitää ostaa sitten joskus. Se leikkaus oli kyllä joiltakin kohdilta aika törkeä. Että usko miten kauan pienenä mietin "miksi Riki kuoli" ja "missä on Akakan pää". Tähän sitten keksittiin mielenkiintoisia teorioita.
Ja sen testin mukaan olen Hopeanuoli.

Poissa Lae

 • Dream
 • Henkihörhö
 • Sukupuoli: Noita
 • I'm supposed to be writing right now.
  • Kahvimuki.net
Hopeanuoli
« Vastaus #12 : Huhtikuu 10, 2003, 23:48:33 »
Hmm. Minun pitäisi varmaan mennä nukkumaan, kun alan hihittelemään (jamikäminunircciänivaivaa?).

Mutta tosiaan. Nuo videot on peräisin muinaiselta kahdeksankymmentäluvulta, kun vielä asuimme Ruotsissa :)

Muoks.
*yhtäkkinen herääminen*
Tarkoitit sitten tulevaisuudessa kun on ne DVDt? Juujuu :p
Siis DVD boxissa kait tulee dubatut versiot melko monella kielellä sekä sitten ihan alkuperäinen ilman mitään teksitystä.

Minun päämääräni on, että katson dubatun niin monta kertaa, että kykenen sitten ymmärtämään (lue: muistamaan ulkoa) mitä ne sanoo missäkin ja voin katsoa sen alkuperäisen :)

Tosin alkuperäisessä Silverin ääni on _ärsyttävä_.

SPOILAUS
Olen kyllä sitä mieltä, että siinä sitä huomaa, etteivät elokuvat/sarjat tms. vaikuta niin _kauhean_ paljon siihen, mitä tekee. Nimittäin minä en ole vieläkään hakannut koiranpentuja halolla, vaikka niin siinä ensimmäisessä tehdään. Se kohta on kyllä kerta kerta jälleen aivan kauhea ja eihän oikeasti pieni koiranpentu selviäisi sellaisesta hengissä... mutta aina se on jotain niin suurta, kun Silver selviää siitä koulutuksesta ja on ah niin uljas... ja kun se ensimmäistä kertaa nousee sinne katolle... tai kun se menee sen raviinin ylitse!
Imagine life is just a dream. | ++ | IRCnet #Soinyt | Addiktiovälitys

Amon Karnak

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #13 : Huhtikuu 11, 2003, 00:50:57 »
Amppa tykkää hopeanuolesta ja olen hyvin pettynyt itseeni kun en ole ennen huomannut/tajunnut etsiä tälläistä.

Ensimmäisen kerran varmaan joskus ekaluokalla kun niitä oli jossain kirjastossa. Eihän niistä pikkupoikana mitään tajunnut kun oli vaan siistiä kun oli välkettä ja välähdyksiä ja yliluonnollisia taistelukohtauksia. Muistan pienenä leikkineeni aivan uskomattomia hopeanuoli-leikkejä. Mulla oli jotain pieniä muovisiä eläimiä jotka kuvittelin sitten kaikki koiriksi ja hopeanuoli oli sellainen pieni possu :)

(Hopeanuoli oli myös minun ensimmäinen animeni, mutta eihän sitä sillon animena pitänyt :) Ensimmäinen anime jota varmasti pidin animena on Serial Experiments: Lain.)

Sitten tuli monta pimeää vuotta kun noita ei juurikaan tullut katsottua, paitsi sitä nelosta kun se oli siihen aikaan ainoa video joka minulla oli omana. Sitten nyt taas joskus reilu vuosi sitten innostuin uudestaan (kavereiden influenssia) ja ostin 2. ja 3. (koska en pienenä pitänyt siitä ykkösestä kun se on niin synkkä eikä siinä ole niin paljon niitä koiria eikä ne puhu lainkaan) Sitten kuuli tästä että ne tulee dvd:llä ja se on aika huisaa ja pakotan äipän ostamaan sen ja sitten katselen ne miljoonaan kertaan. Vähän pettynyt jos ja kun siinä ole alkuperäiskieltä+subbauksia. Amppa on sydämessään hopeanuolifanaatikko, vaikkei se aina päälle päin näykään.

Muoks: Surkujen surku. Tuo julkaispäivähän on näillänäkymin 28.11 -03 (9.4 julkaistu tieto), elikäs tuota voi toivoa sitten pukin konttiin. Tuskin ne sitä aikaistaa, se on yhtä todennäköistä kun Tony Halmeen aivot.

Muoks2:
Lainaus
Hopeanuoli 1-5  

-Leikkaamaton versio
-Japaninkieliset puheet
-5 DVD:tä

Tekstit: Suomi, Ruotsi

Jos ne sanoo näin niin se tarkoittaa sitä että siinä on japaninkieliset äänetpuheet ja sitten suomenkieliset tekstit? Toisin kuin tuosta ylempää Lae:n puheista ymmärsin. Se saattaa hyvinkin viivästyttää koko hommaa jos niiden täytyy tehdä tekstityksiä. (spekulointia)

Madara

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #14 : Kesäkuu 14, 2003, 14:44:55 »
Nyt DVD:n julkaisupäiväksi on laitettu syyskuu (mikä päivä, ei mainintaa). Btw, tietääkö kukaan mitä Hopeanuoli.comille on sattunut? Ei toimi :/.
Nyt pitää mainostaa yhtä ruotsalaista sivua (suurin osa teksteistä englanniksi): http://www.silverfang.cjb.net/ Musiikkia ja niin edes pois päin.

ayu

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #15 : Kesäkuu 15, 2003, 17:54:14 »
Julkaisu päivä on nyt 4.12.3003, mitä ne oikein hidastelee siellä?

Tämän hankin ehkä joulukahjaksi, mutta sitten en saa tilata mitään. :(
Hopeanuoli on aina llut yksi parhaista animeista, joita olen nähnyt. Ensimmäinen anime, jonka näin ja kuulin.
Meillä on kaikki vhs kasetit, 5 Hopeanuoli kuvaa seinällä, 3 Weed mangaa ja yksi Hopeanuoli manga. Se taisi olla 11.

Weed on myös ihana, mutta harmittaa, kun Suomessa on pelkästää 3 ensimmäistä Weediä. Sitten kun käyn joskus, jos edes käyn Japanissa, ostan varmaan jotain Weed liittyvää kamaa, jos löytyy. Hopeanuolta ei kannata edes etsiä. Mutta minulla on muuten monta nettikaveria, jolla on ainakin 2 GNG mangaa. Kysyin heltä, mistä he ovat saaneet, no Japanista tietty. Japanista saa ainakin käytettyjä mangoja..Tuo minun manga oli ennen jonkun japanilaisen.

Ginga Nagareboshi Gin. Ihana anime ja manga sarja. Kiitos Yoshihiro Takahashi!

Poissa innna

 • vuotislapsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • kun olet kohdallani viulut soittavat taustalla
 • Tupa: Korpinkynsi
Hopeanuoli
« Vastaus #16 : Kesäkuu 17, 2003, 13:28:26 »
Pippin: Se Hopeanuoli-manga on suunnilleen keräilykohde. Siis - hmm - museotavaraa. Niitä ei ole kuin muutama. Eli jos sellaista on päässyt lukemaan niin on aika onnenpekka.
"Somewhere, something incredible is waiting to be known." - Carl Sagan

Madara

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #17 : Kesäkuu 18, 2003, 21:34:41 »
Lainaus
Pippin: Se Hopeanuoli-manga on suunnilleen keräilykohde. Siis - hmm - museotavaraa. Niitä ei ole kuin muutama. Eli jos sellaista on päässyt lukemaan niin on aika onnenpekka.

Eikös niitä voi tilata jostain? Hinta taisi olla 15 euroa + postikulut. Ja linkki sivustolle, josta ne voi tilata? Hopeanuoli.comista, joka on eh, poistunut?

ayu

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #18 : Kesäkuu 20, 2003, 10:36:42 »
Minä tiedän sivun, mistä niitä tilataan, mutten osaa käyttää sitä. Hopeanuoli.comin webmasterilla, Moonilla on kaikki Hopeanuoli mangat.

Poissa Freya

 • Green Dragonflight
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • + The Song of Life +
Hopeanuoli
« Vastaus #19 : Heinäkuu 19, 2003, 13:11:59 »
En tiedä oletteko jo löytäneet tämän paikan, mutta joka tapauksessa siellä on todella mielenkiintoisia kuvia niistä leikatuista kohtauksista.
I've been fire, fed by the four winds. I've been water in the stream. And a drop of dew on the culm.
I've been clay in the hands of a potter. I've been rosin of a tree, and a leaf, by the breeze carried away.

Crna Gora

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #20 : Heinäkuu 19, 2003, 20:26:56 »
Mahdollisesti pientä SPOILAUSTA!!

Mitä?!! Uskomatonta!! Olen tykännyt Hopeanuolesta jo ties kuinka kauan, mutta en ole koskaan tiennyt, että olen katsonut vain leikattuja videoita ja että on olemassa jotain Weed-kirjoja. Minä muuten olin henkilötestissä Weed :) Pitää yrittää saada jostain käsiin niitä kirjoja...

Olen aina ihmetellyt, että miten Riki muka on kuollu, kun yhessä kuvassa taistelun jälkeen Kohei (miten se kirjotetaan?) taputtaa Rikiä ja Hopeanuolta ja kehuu niitä ja yht'äkkiä Rikii makaa verisenä maassa seuraavassa kuvassa. Nyt sekin asia selvisi.

Vaikka Hopeanuolet ovatkin aika raakoja ja puolet niistä on tyyliä "Hopanuoli, minä tapan sinut!! *karjuntaa ja veristä taistelua*" niin silti pidän niistä. Musiikki on aivan mahtava ja koirat hienosti piirrettyjä, mutta ne dubbauksien äänet ärsyttää. Varsinkin se nainen joka esittää kaikki naisäänet ja toimii kertojana :p

*jää odottamaan maanantaita jolloin kirjasto aukeaa, että voi lainata Hopeanuoli-videoita :)*

Ihan kuin olisin unohtanut jotain... Noooou!!! Kirjasto on koko viikon kiinni niitten typerien Festivaalien takia!!! *hysteerinen paniikkikohtaus*

Wolfie

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #21 : Heinäkuu 25, 2003, 17:08:00 »
Wiih, minusta tuli diggaaja tasan edellispäivänä. Näin joskus pari vuotta sitten suurimman osan kakkosesta ja pidin kyllä aika paljon. Sitten viime viikonloppuna ilmestyin tänne ja näin topicin Hopeanuolesta ja ajattelin että sehän on se leffa... No täällähän sitä kehuttiin taivaisiin asti ja marssin Halikon kirjastoon. Siellä oli KAIKKI Hopskut ja ilosena lainasin kaksi ekaa. Tänään menen taas sinne ja lainaan loput kaksi. Eka oli aika tylsä mutta kakkonen on jo paranemaan päin... Kertokaapa muuten muut, mikä on teistä paras osa?

Itse en osaa sanoa lempparihahmoani...  no, Riki on ainakin kiva. Hopeanuoli on vähän liian... noh, "meidän-mahtava-sankari-oi-kun-hän-on-upee!"

On muuten erittäin ärsyttävää kun Hopskut on leikattu sellasiksi lällyiksi pienten lasten leffoiksi! Tai siis minusta olisi mahtavaa nähdä esim. Rikin kuolema, se miten John tappaa ne karhunpennut ja se kun Hopeanuoli sivaltaa Akakabooton pään irti "kuolettavalla iskullaan". jne...
Kaikki ne veritulvat... poissa. Törkeää! Juuri VERI ja TAPPAMINEN on se pointti Hopskuissa!  Lasten on varmaan mukavempi kattoo niitä leikattuja versioita mutta... ärrrrh.

Ja sitten vielä dubbauksista... äänet ovat aika ärsyttäviä useimmilla, ja juuri se että suu liikkuu ennen/jälkeen puheen vielä 5 sekuntia on mälsää. Mutta kokonaisuudessaan Hopskut ovat mukavaa katsottavaa.Piirrostyyli on aivan upea, koirat ja karhut ovat ihanasti tehty! Oen opetellut piirtämään koiria HN tyyliin... Ja nyt miillä on omat hahmot.Mutta ei niistä sitten enempää...
Tykkään Hopskuista. Piste.
(Jee, tunnin päästä hakee kolmonen ja nelonen!) ^^


Apl muokkaili viestin kirjoitusasua ihan pikkuisen vain

Madara

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #22 : Heinäkuu 25, 2003, 20:27:55 »
Lainaus
Minua ihmetyttää se että miten se Riki on johtaja kakkosessa kun se kuoli ykkösessä ja nelosessa se vastaa nousee sieltä rotkosta ylös?! Se on jo vähän mahdotonta ja käsittämätöntä... :?

Tätäkin taitaa olla leikattu. Kun katsoin pienenä vain ykkösen ja nelosen se meni peräti järkevästi. Oma veikkaukseni tapahtumista: 1. Riki tippuu rotkoon. 2. Riki on menettänyt muistinsa, tietää vain vihaavansa karhuja ja ryhtyy suureksi johtajaksi. 3. (tapahtuu nelosessa) Koirat kokoontuvat, hässäkää karhujen (Mosan esmes) ja Riki tippuu rotkoon (muut eivät näe sitä). 4. Rikin muisti palaa ja se lähtee nirhaamaan karhuja. Mutta tämä on sitten vain arvaus.
Suosikkini on varmaan 4. sitten 1. 3. ja 2. Wolfie, vielä pahemmaksi sen tekee se, että joitakin juonelle erittäin tärkeitä kohtia on leikattu pois. Sitten kun olet nähnyt sen nelosen, niin esim. se koira, joka huutaa yhdessä vaiheessa "Kirotut idiootit!", pitäisi minusta ilmestyä jo kolmannessa ja roolin pitäisi olla varmaan n. samanmittainen kuin Mossilla. Mälsää. No, vielä pari kolme kuukautta ja tulee leikkaamaton DVD.

Wolfie

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #23 : Heinäkuu 26, 2003, 10:57:58 »
Lainaus käyttäjältä: "Asha"

Suosikkini on varmaan 4. sitten 1. 3. ja 2. Wolfie, vielä pahemmaksi sen tekee se, että joitakin juonelle erittäin tärkeitä kohtia on leikattu pois.
No, vielä pari kolme kuukautta ja tulee leikkaamaton DVD.

Noh, mikäs ois kaikkein raa'in ja verisin niistä..? xD se on sitten musta paras. En saanu leffoja kirjastosta kun se oli KIINNI! *puhisee kiukusta*
DVD, niin, meillä ei DVD:tä pysty katselemaan... :p ja se DVD maksaa niin sairaasti että en ostais vaikka voiskin... mä HALUUN nähä leikkaamattoman version! On kyllä törkeetä kun tärkeitä kohtia saksitaan pois! Kertakaikkiaan... hmhm.

-muokkakuokka-

jihuu, Anttilassa oli kaikki Hopskut paitsi nelonen... ostin kolmosen ja se on ehdottomasti paras niistä kolmesta jotka olen nähnyt eli 1. 2. ja 3. Siinä ei ole ihmisiä ja koirat tappelevat paljon, pieni pettymys oli karhujen puuttuminen...
Kertokaapas, hyvät immeiset, onko nelosessa paljon karhujen tappoa? Ja esiintyykö verta kuinka paljon verrattuna muihin Hopskuihin... ^^? Kertokaa minulle nelosesta, aion sen ostaa jos se tulee Anttilaan vielä...

Miksi sitä leikkaamatonta (VHS) ei enää saa mistään?
-muoks one more time-
jihuu, ostin tänään nelosHopskun :D huippua. Niin, eikö kukaan tosiaan tiedä, onko tuota leikkaamatonta VHS:ssää ikinä ollut Suomen kaupoissa ja miksi sitä ei enää saa?... ja sinä-joka-kerroit-päiväkoti-ajoista, minäkin söin joskus pienenä kuin koirat tuolla tavalla :D (en ollut nähnyt Hopskuja silloin.) ja SilverZi, nuo koiraleikit kuulostavat hauskoilta (hih, olen 13)

SilveriZi

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #24 : Elokuu 01, 2003, 13:26:01 »
Hopeanuolesta pidän itsekkin (...tadaa...), omistan videot 1-4 ja itseasiassa aloitan juuri katsomaan niitä.

Hopeanuoleen tutustuin joskus ekaluokkalaisena, kun ystäväni sai videot. Katselimme aina niitä heidän kotonaan ja lopulta se ylsi siihen, että meillä oli näitä ns. taisteluita. Hypitään lumikasoissa kontallaan ja mäiskitään toisia. Jos nyt myönnetään, leikimme sitä vieläkin (ystäväni 14, minä 13 v., öh...) Leikit ovat muuttuneet toisaalta väkivaltaisemmiksi ^-^'

Mikä Hopeanuolessa kiehtoo? Taistelukohtaukset yhdistettyä musiikkiin, se on valloittavaa. Varsinkin ns. kuilu-biisi, se on aivan tavattoman kaunis.
Sekä tietysti koko paketti ^-^

Weediä olen myös lukenut 1. osan verran, mutta pidän silti enemmän Hopeanuolesta. En jotenkin pysty 'eläytymään' pelkkiin mustavalkoisiin kuviin, jotka eivät edes liiku (miksi ne liikkuisivat?).

***

Wolfie ~> Kysyit mitä nelosessa tapahtuu, pientä spoilausta
Eli nelosessa Hopeanuoli & kumppanit jatkavat koirien etsimistä, jotka ovat kykeneväisiä taisteluun Akaka Bootoa vastaan. Saavat mukaansa mm. Billin, Benitsakuran ja Musashin.
Nelosen loppupuolella on sitten tämä kuuluisa 'viimeinen taistelu', jossa villikoirat hyökkäävät Suuren Johtajan johdolla Akaka Booton ja sen apureiden kimppuun. Luvassa fantastista musiikkia ja loistavia taistelukohtauksia ^-^

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #25 : Lokakuu 23, 2003, 19:37:10 »
Jos jokuhaluaa käydä katsomassa kohtauksia Hopeanuolesta, voit katsoa ne täällä. Siinä on niitäkin kohtauksia, joita ei leikatussa videossa näytetä(mm. Benitsakuran ja Akatoran [nyyh :'( ] kuolema ja akaka booton lopullinen kuolema ja tällasta...). ne ovat kyllä japanin kielisiä, mutta eiköhän olennainen tule selville.

Ja siitä DVDstä kirjoitetaan kipsun hopeanuoli-sivuilla että se tulee marraskuun joku päivä siinä aika lopussa...

Madara

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #26 : Lokakuu 26, 2003, 11:16:50 »
Ahehe. Pääsen esittämään viisasta.
Hopeanuolta ei siis ole koskaan julkaistu Suomessa leikkaamattomana. Leikkaamaton versio on julkaistu ainoastaan Japanissa japaninkielisenä eli DVD:lle, joka piakoin ilmestyy, tulee leikkaamattomassa versiossa japanilaiset äänet (DVD sisältää myös leikatut versiot, joissa dubbaus-vaihetoehtoina on mm. suomi, ruotsi, unkari).
Myy: nuo beastanimen videot ovat koreankielisiä ja DVD:stä sellaisia huonoja uutisia, että julkaisupäivää on siirretty viikolla ja se ilmestyy näin ollen 5.12.
Mitä muuten odotatte DVD:n kuvan laadulta ja suomennoksilta?
Itse odotan niitä suht kauhulla, sillä FutureFilm ei ole niitä maailman parhaita julkaisijoita (ostin yhden elokuvan ala FF: kuva oli kehnompi kuin VHS:ssä ja se suomennos... Huh-uh.). Hopeanuolessa on vielä paha sen suomennoksen kanssa. Jos se olisi englanniksi, sitä ymmärtäisi ilman tekstejäkin, mutta kun se on japaniksi ja minusta se näytää hirveän vaikealta suomentaa (hahmot huutelevat aina siellä täällä lyhyitä lausahduksia).

Poissa Lae

 • Dream
 • Henkihörhö
 • Sukupuoli: Noita
 • I'm supposed to be writing right now.
  • Kahvimuki.net
Hopeanuoli
« Vastaus #27 : Lokakuu 27, 2003, 19:13:37 »
Olen aika päiviä sitten tilannut omani filmifriikistä ja siellä povaillaan hinnaksi hieman päälle 80€

Jokainen voi itse käydä tarkistamassa sen sieltä www.filmifriikki.fi

Hakusanoilla Silver Fang ainakin löytää.
Imagine life is just a dream. | ++ | IRCnet #Soinyt | Addiktiovälitys

Madara

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #28 : Marraskuu 04, 2003, 17:33:54 »
DVD:n kansikuva on nyt julkaistu: http://futurefilm.fi/tuleva.php?35141 Onko Aka Kabuton silmän piirtäminen oikealle puolelle todella noin vaikeaa. Elokuvan ikärajaksi tuli näköjään K-11.
Satutteko tietämään tuleeko DVD:lle sittenkään leikattuja? Tuolla kielenä on pelkkä japani. Tai sitten minä olen lukenut väärin.

// Laitoin linkin toimimaan. - Melisande

Aren

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #29 : Marraskuu 05, 2003, 08:10:25 »
Ainakin www.hopeanuoli.com sanoo että leikatuista versioista olisi tulossa kahden dvd'n paketti myynttin samoihin aikoihin kuin tuo isompi paketti.

Itse aion ainakin hankkia tuon ison paketin, hopeanuoli on mainio saja ja minua on pitkään ottanut päähän se että sitä ei ole ollut saatavilla suomesta leikkaamattomana.

Aren

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #30 : Marraskuu 05, 2003, 08:13:37 »
Lainaus käyttäjältä: "Madara"

Mitä muuten odotatte DVD:n kuvan laadulta ja suomennoksilta?
Itse odotan niitä suht kauhulla, sillä FutureFilm ei ole niitä maailman parhaita julkaisijoita (ostin yhden elokuvan ala FF: kuva oli kehnompi kuin VHS:ssä ja se suomennos... Huh-uh.). Hopeanuolessa on vielä paha sen suomennoksen kanssa. Jos se olisi englanniksi, sitä ymmärtäisi ilman tekstejäkin, mutta kun se on japaniksi ja minusta se näytää hirveän vaikealta suomentaa (hahmot huutelevat aina siellä täällä lyhyitä lausahduksia).


Mutta eikös niissä paketeissa ole myös englanning kielistä tekstitystä?
Itse mielummin sitten tilaan elokuvan muualta sillä olen saanut tarpeekseni surkeista tekstityksistä jotka häiritsevät elokuvan katsomista.

Madara

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #31 : Marraskuu 05, 2003, 15:43:16 »
Aren: Ne kahden DVD:n leikatut tulevat tietääkseni siinä isossa -> 6 DVD:n boxsi. Hämäsi vain, kun FF:ssä ei lukenut erikseen, mitä tulee.
Paketeissa on varmaan englannin kielinen suomennos, mutta tietääkseni kukaan muu ei julkaise tuota pakettia kuin FutureFilm (ainakin sillä on oikeudet). Ärsyttää jo etukäteen, jos/kun ne eivät osaa siellä tehdä kunnon suomennoksia.

Wolfie

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #32 : Marraskuu 08, 2003, 10:29:15 »
Ooooh, uusia viestejä! ^^
Hm, K-11... arvelin juuri tuota ikärajaksi, 8 olisi ollut hieman liian vähäinen.. 0o ja 15 liikaa. Mutta silti jotenkin outoa, K-11 lapsenomaiselle piirrosleffalle, kun esim. eka Tomb Raider-elokuvakin on K-11... Tai siis silleen. Onko tuo ikäsuositus teistä hyvä Hopsulle? 10 olisi ehkä parempi xD Eivät nykyajan 10-vuotiaat kavahda enää mitään...
Jyyps. Arghh, miksen mä vois voittaa lotossa että saisin käsiini DVD-laitteet ja Hopsun leikkaamattomana! *ulvaisee niin että ikkunat helisevät*

Poissa Lae

 • Dream
 • Henkihörhö
 • Sukupuoli: Noita
 • I'm supposed to be writing right now.
  • Kahvimuki.net
Hopeanuoli
« Vastaus #33 : Joulukuu 05, 2003, 13:15:49 »
Minulla on se! Minulla on se!

*hyperhyper*

Viiden dvd:n satsi! Leikkaamaton!

Aah. Filmifriikistähän tilasin omani jo keväällä ja sain sen tänään - virallisena julkaisupäivänä - postista. Todella hyvää palvelua!

En malta odottaa, että pääsen katsomaan. Harmi että on töitä :)
Imagine life is just a dream. | ++ | IRCnet #Soinyt | Addiktiovälitys

Frigo

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #34 : Joulukuu 05, 2003, 13:35:01 »
Voit varmaan katsottuasi tulla kertomaan minkälainen oli?
Siis miten se oli saatu käännettyä, kun tuolla on sanottu, että suomennos jälki ei ole hyvää. Olisi mukava tietää kannattaako ostaa itselleenkin.

Aren

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #35 : Joulukuu 06, 2003, 10:35:33 »
nyt muuten ketuttaa! Suomeen tulleessa boksissa on vain Suomen kieliset teksit!! (siis ne jotka eivät tiedä niin Future Film tekee aivan kamalaa jälkeä tekstityksissä, enkä itse muutenkaan tykkää suomenkielestä elokuvissa) Nyt joudun hankkimaan import paketin joka tulee maksamaan minulle enemmän!!! RRRRRRGGGGGH!!!  

//  Pyritään välttämään niiden kirosanojen käyttöä, jookosta? -Apple

tpi

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #36 : Joulukuu 06, 2003, 20:35:37 »
Lainaus käyttäjältä: "Aren"
nyt muuten ketuttaa! Suomeen tulleessa boksissa on vain Suomen kieliset teksit!! (siis ne jotka eivät tiedä niin Future Film tekee aivan kamalaa jälkeä tekstityksissä, enkä itse muutenkaan tykkää suomenkielestä elokuvissa) Nyt joudun hankkimaan import paketin joka tulee maksamaan minulle enemmän!!!


??
En ole ikinä Hopeanuolta katsellut (näiden juttujen lukemisen jälkeen aikomuksenani on kyllä joskus paikata tämä virhe), mutta eikös kyseessä ole Japanista peräisin oleva sarja?
Osaatko siis japania? Ihailtavaa jos niin on.
Muuten en oikein ymmärrä miksi mieluummin lukisit japanista englanniksi käännettyä tekstitystä  kuin japanista suomeksi käännettyn tekstityksen.

Aren

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #37 : Joulukuu 06, 2003, 21:18:46 »
Osaan puhua ja lukea Japania erittäin vähän, mutta ymmärrän asioita sieltä täältä. Ja Englantia olen puhunut viisi vuotiaasta saakka ja puhun sitä paremmin kuin Suomea, joka on kuitenkin äidinkieleni.

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #38 : Joulukuu 06, 2003, 22:49:53 »
Tuo ei kamalasti liittynyt aiheeseen... tai no.. Hopeanuolet on japania vai? mut.. äh, mitä mie sönkötän!

Mua harmittaa ku meillä ei oo dvd-laitetta, eli en voi kattoo sitä... :'( Tuliskohan ne joskus silloin kun vielä elän ihan tavalliselle vhss:älle. Miks niitten pitää olla dvd? ei nyt kaikilla sitä oo vaikka kohta onki jo vuosi 2004? *mököttää*

Poissa Lae

 • Dream
 • Henkihörhö
 • Sukupuoli: Noita
 • I'm supposed to be writing right now.
  • Kahvimuki.net
Hopeanuoli
« Vastaus #39 : Joulukuu 07, 2003, 20:33:45 »
Olen nyt katsonut koko satsin. Tänään viimeiset neljä jaksoa.
Toiden DVD:n jälkeen minua ihmetytti, että onko leikattuja osia todellakin niin paljon, että loppupää venyy viidenteen DVD:hen, kun ensimmäinen ja toinen loppuivat samaan kohtaan kuin ensimmäinen ja toinen VHS kahdeksankymmentäluvulla. Ja kyllä vain - lopussa oli todella paljon poisleikattuja asioita, jopa kokonaisia jaksoja. Joissain kohdin leikkelyt olivat aivan ymmärrettäviä, jos kerran on haluttu välttää liika veren roiskiminen, mutta mukana oli runsaasti sellaista materiaalia, jotka olisivat varmasti olleet katsottavia pikkuisille ihmistaimille ja olisivat selventäneet juonta huomattavasti (ei niin, että juonen hienoinen pompinta minua olisi koskaan haitannut).

Mutta niin. Suomennos oli todellakin surkea. Vaikuttaa siltä, että he ovat suomentaneet vain sen välttämättömimmän ymmärtämisen kannalta. Pettymys täytyy sanoa. Aion vielä katsoa nuo ruotsinkielisillä teksteillä - josko niiden taso olisi parempi.

Mutta - vihdoin se odotus päättyi!
Imagine life is just a dream. | ++ | IRCnet #Soinyt | Addiktiovälitys

Shikoku Gin

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #40 : Joulukuu 09, 2003, 18:29:01 »
Aah, Hopeanuoli. Se on ensimmäinen anime, mitä olen aktsonut. Olin ihan hillitön fani tuossa noin kuusivuotiaana ja sitten kun siirryttiin kouluun, se jäi siihen. Mutta nyt, kiitos Hailie Jadelle joka kertoi tämän sivun osoitteen, hopeanuoli.com sivujen ansiosta se on taas yksi lemppari animeistani! ^^

No mutta. Silver Fangissa on tosi ihanaa musiikkia, varsinkin tykkään siitä alkutunnarista. Se sopii niihin lumisiin vuoriin ym. mitkä on siinä taustalla.
Se on alkuperäinen tunnari on paljon parempi kuin metal-versio. ^^ Alkuperäisessä lauletaan.

Minun mielestä ne suomalaiset versiot on paljon huonompia kuin esim. enkuksi tai/ja japaniksi. Se on jotenkin... *kökköä* tai jotain... Varsinkaan en tykkääs iitä Daisukin ja Kohein (kirjoitetaanko se noin?^^) suomalaisista äänistä.
Ensimmäisessä osassa, kun näytettiin ekan kerran koheita ja se puhui, niin mulla tuli mieleen, että ei ihmisellä voi olla NOIN möreä ääni. o.O Eikä Daisukilla noin tyhmä... Mutta ihan miten vain.

On muuten tosi hienoa, että vihdoinkin on saatu dvd:lle kaikki leikkaamattomat versiot Hopeanuolesta ja ei ole epäilystäkään, etten ostaisi sitä! Mutta siihenkin on kerättävä melkein satanen rahaa... O.O Toivon, ettei se ole mahdotonta. Olen tuhlari... Mutta luulenpa, etten voi vastustaa kiusausta saada katsoa kaikkia Hopeanuolia taas kerran. :)

Tietääkö muuten joku, että onko ne DVD:t ihan tavallisia suomalaisia (eli niitä voi aktsoa myös tietokoneella yms.) vai sitten ulkomaalaisia, mitkä ei toimi suomessa tavallisessa pleikkarissa, tietokoneessa tai soittimessa?

Poissa Lae

 • Dream
 • Henkihörhö
 • Sukupuoli: Noita
 • I'm supposed to be writing right now.
  • Kahvimuki.net
Hopeanuoli
« Vastaus #41 : Joulukuu 09, 2003, 18:33:35 »
Eli itse katson ainakin ihan tietokoneella kaikki DVD:ni. Nuo ovat ihan kakkosalueen DVD:itä joten pitäisi toimia.

Kun tuosta musiikista nyt tuli puhe, niin siinä on olemassa lopputunnarikin :) Yllätyin hieman, kun se tuli ensimmäisen jakson lopussa, sillä sitähän ei VHS:llä ole ollut. Todella kaunis kappale.

Ja niin. Alkumusiikkia, mainostaukokuvia ja lopputunnaria pääsee kyllä näkemään ja kuulemaan useammankin kerran, kun jokaisen jakson alussa, keskellä ja lopussa ne tulevat ja niitä on kaikenkaikkiaan 21 jaksoa *g*
Imagine life is just a dream. | ++ | IRCnet #Soinyt | Addiktiovälitys

Shikoku Gin

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #42 : Joulukuu 09, 2003, 19:41:55 »
Lainaus käyttäjältä: "Laebeth"

Kun tuosta musiikista nyt tuli puhe, niin siinä on olemassa lopputunnarikin :) Yllätyin hieman, kun se tuli ensimmäisen jakson lopussa, sillä sitähän ei VHS:llä ole ollut. Todella kaunis kappale.


Luinkin siitä, että se on otettu sen takia pois, koska muuten se video olisi ollut liian pitkä tai jotain... o.O En kyllä itse tajua, miten joku video/dvd voi olla LIIAN pitkä. Ihme juttu. Ja ne Hopeanuolen biisithän on niin ihania, että niitä voisi kuunnella pari kymmentä kertaa peräkkäinkin.
Tästä se rahan säästäminen sitten alkaa (kännykän jälkeen).

Poissa Lae

 • Dream
 • Henkihörhö
 • Sukupuoli: Noita
 • I'm supposed to be writing right now.
  • Kahvimuki.net
Hopeanuoli
« Vastaus #43 : Joulukuu 09, 2003, 19:49:35 »
Ainiin muuten. VHS:llähän on aina niitä hyvin hiljaisia kohtia.. Eli ei kuulu mitään taustamusiikkia. Mm. kolmos VHS:llä kun ne juoksee. Selvisi syykin siihen: alkuperäisessä versiossa taustalla kuuluu japaninkielistä laulua, joten he ovat sitten jostain syystä katsoneet parhaimmaksi poistaa sen... typerää.
Imagine life is just a dream. | ++ | IRCnet #Soinyt | Addiktiovälitys

Shikoku Gin

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #44 : Joulukuu 31, 2003, 15:53:35 »
Minulla on se! Minulla on se! Minulla on se!
Ostin Oulun Anttilasta (ja sain Hohto DVD-lehden kaupan päälle) 79.95 e. ^^ Voi että, Katsoin ne kaikki samana iltana, kun ostin.

Mutta nyt itseasiassa tajuan, miksi leikkamattomassa versiossa ei ole joka jakson lopussa ja alussa niitä tunnareita. Se oikeasti, kun pari DVD:tä on katsonut, alkaa hiukan ärsyttämään... itse ainakin otan ne aina pois. Eli löytyy ainakin yksi huono puoli siitä. ^^ (Kukaan tai mikään ei oli täydellinen.)

Spoilausta hiukkasen!

Ja sitten niistä leikatuista kohdista. Ymmärrän kyllä, miksi joissian paikoissa tämä on K18. esim. se kun Gohei katskaisi oman jalkansa ja syötti sitä Rikille, oli aikas kamala. Ja viidennessä DVD:ssä, kun yhden karhun pää lensi maahan. Ne tosiaan on kamalia, mutta kyllä ne on pakko katsoa. (En jätä Hopeanuolesta pätkääkään katsomatta. ^^)

Madara

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #45 : Joulukuu 31, 2003, 18:18:43 »
Tuosta DVD:stä. Tapahtui niin ikävästi, että odotin sitä liian kauan. Ja tietysti petyin. Syitä? Sanottiin, että DVD:llä olisi ollut useita tunteja leikkaamatonta materiaalia, mutta mistä ne sitten koostuivatkaan... Alku- ja lopputunnari 21 kertaa. Ja tietysti ne lähes joka jakson alussa olleet 'tapahtui viime jaksossa'-hommat. Petyin ja pahasti, etenkin kun olin ladannut suurimman osan noista leikatuista etukäteen netistä. Kyllä sitä on aivan mukava katsoa ja niin edes pois päin, mutta pettymys oli suuri. Oli leikatulla tietysti kertauksien ja tunnareiden lisäksi ihan oikeasti karsittuja kohtauksia. Viides levy koostui käytännöllisesti katsoen niistä.
Toinen häiritsevä asia oli vaihteleva piirroslaatu. Erityisen pahasti se iski silmään Madaran kanssa (oli vielä suosikki karhuni). Samat kuvat kolme kertaa laitettuina peilikuviksi, koirista tirskahtelee vihreää nestettä ja välillä Hakuro muuttuu vihreäksi (ja muut koirat pinkeiksi). Huh huh.
Tietysti leikkaamattomassa oli paljon hyvääkin, sai selville mitä todella tapahtui ja japanilaiset äänet olivat parempia kuin suomalaiset. Koirien puhekin oli karkeampaa kuin suomalaisessa lastenversiossa. Suomennos taas oli kohtalainen, kaikki tärkeät asiat tulivat esille, mutta yleisesti sitä olisi voinut hioa. "Riki on Shiron poika. Aka Kabuto tappoi Shiron." Tai jotain. Myöskin aikamuotojen vaihtelu samassa lauseessa häiritsi, mutta tämä alkaa mennä jo pilkun viilaukseksi.
Kouluarvosana: 8.

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #46 : Tammikuu 01, 2004, 18:51:57 »
Pystyykö DVDtä katsomaan tietokoneelta? Koska en omista DVD-soitinta. Toisaalta kaverillani on DVD-soitin, joten hänen luonaan voisi sen katsoa.
Toisaalta ei ole järkeä maksaa itsensä kipeäksi ja mennä katsomaan se kaverin luo silloin tällöin.

Mutta tuli mieleen, että vuokraavatko videovuokraamot sitä? Koska silloin voisin vuokrata sen ja katsoa kaverini kanssa hänkin on innostunut hopeanuolesta) Mutta jotenkin tuntuu ettei sitä saa sieltä.. :'( Onko niitä edes tavan kaupoissa, vai pitääkö se hankkia jostain nettikaupasta... Opastakaa minua ihmiset!

Netissä olen nähnyt paljon leikkaamattomia kohtauksia, mutta haluaisin silti nähdä sen kokonaisuutena. Ja ei netissä kaikkea ole...

Shikoku Gin

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #47 : Tammikuu 02, 2004, 16:39:41 »
Lainaus käyttäjältä: "Myy"
Pystyykö DVDtä katsomaan tietokoneelta? Mutta tuli mieleen, että vuokraavatko videovuokraamot sitä? Onko niitä edes tavan kaupoissa, vai pitääkö se hankkia jostain nettikaupasta...


DVD:itä pystyy katsomaan myös tietokoneella, jos on DVD:ille tarkoitettu asema. Eli pitäisi olla kirjoittava ja lukeva. Ihan tavallisilla yksi asemaisilla koneilla ei valitettavasti ihan voi katsoa... Ja DVD-ohjelmakin pitää olla. Minulla itselläni on Power DVD. Tuli koneen mukana.

Videovuokaraamot eivät, ainakaan vielä vuokaraa Hopenauolta. Enkä ole kyllä ihan varma, mutta olen jostain lukenut, ettei sitä laiteta vuokrattavaksi ollenkaan... o.o Mutta en todellakaan ole varma, joten ei kannata vaivata sillä päätään. ^^

Hopenuolen voi ostaa ihan tavallisita kaupoista. Jopa Prismasta, City Marketista yms. itse ostain Anttilasta, koska siellä oli halvempi kuin missään nettikaupassa. Eli kannattaa katsella ympärilleen, kyllä se sieltä löytyy!

Poissa Saremina

 • Wanted Dead Not Alive
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Dissociative identity disorder patient
  • DeviantART tili
 • Tupa: Luihuinen
Hopeanuoli
« Vastaus #48 : Tammikuu 06, 2004, 20:26:46 »
Rakastan Hopeanuolta!  Hopsun DVD:tä ei tule koskaan löytymään videovuokraamoista, ainakaan hinnoista päätellen Xo Maksoi meinaan vaan yli 70euroa... Minulla on kaikki Hopsu elokuvat:) DVD ja VHS löytyy..

DVD on puhuttu japaniksi (on kyllä suomenkielinen tekstitys) ja se on PALJON parempi kuin suomalaiset versiot. Suomalaisessa versiossa on ehkä 5/7 tyyppiä, jotka puhuu kaikkien henkilöiden replat. Aika tyhmää? Aloin katsoa DVD:tä joskus kahdeksan aikaan illalla ja se kesti 8 tuntia:)

Suosikki henkilöni? En voi mainita YHTÄKÄÄN koska sitten pitäisi luetella kaikki.. Sorry:( Niitä vain on niin paljon.
I'm only laughing on the inside, my smile is just a skin deep, if you could see inside I'm really crying, you might join me for a weep

tpi

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #49 : Tammikuu 08, 2004, 09:34:31 »
Lainaus käyttäjältä: "Zelda"

DVD:itä pystyy katsomaan myös tietokoneella, jos on DVD:ille tarkoitettu asema. Eli pitäisi olla kirjoittava ja lukeva. Ihan tavallisilla yksi asemaisilla koneilla ei valitettavasti ihan voi katsoa...


Siis mitä?
Miten DVD-levyn katsomisessa tarvitaan kirjoittavaa asemaa?
Ja mihin DVD:n katsomisessa tarvitaan kahta asemaa?

Kyllä pitäisi katsomisen onnistua vaikka jos koneessa on vain yksi DVD-asema, eikä sen tarvitse olla mikään kirjoittava. (Jollei välttämättä halua olla idioottipiraatti)

//Lae korjasi tylsyyksissään quoten joka ei toiminut

Poissa Flamerie

 • Emotionaalinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ProphecyHowl3
 • Tupa: Rohkelikko
Hopeanuoli
« Vastaus #50 : Tammikuu 09, 2004, 21:36:14 »
Love it, love it, love it...

Suokaa anteeksi, mutta olen laiska enkä jaksanut lukea kaikkia viestejä.

Eli, Hopeanuoli on mun ikuinen suosikki. Ollu jo viis vuotiaasta asti. Juoni on hyvä, mutta suomeksi dubatut versiot on aivan pa*skat. Se leikkaamaton on huippu, mutta ku sen katto putkeen (mitä se oli jotain melkein kaheksan tuntia tai jotain...) nii ei vähään aikaan välttämättä oo hinkua kattoa Hopeanuolta.
   Musiikki on aivan ihanaa. Lempi hahmot on aivan ehdoitta Akatora ja Akame. Sitte tulee Kurotora ja Chutora.

Hauskin sitaatti on ehkä... hmm... "Mikä tuo suuri lätäkkö oikein on?" Nauroin aivan sairaasti...
Forces collide.

Angora

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #51 : Maaliskuu 04, 2004, 16:03:02 »
Mä olen katsellut Hopsuja 6-vuotiaasta alkaen, kun parhaalla kaverilla oli ne omana. (Sen äiti ei ollut yhtä nipo kun meidän äiti..:) Puolen vuoden mankumisen jälkeen meidänkin äiti sitten osti ne lopulta, ja minä ja mun sisko todellakin kulutettiin ne kasetit puhki. Ja että me jaksettiin leikkiä niitö kohtia...Meiltä meni tajuttoman kallis karttakirja rikki, kun me leikittiin siskon kanssa "Hopsu ja yksi Tiikereistä tappelevat ja Hopsu antaa sille turpaan"-leikkiä. Siso oli Tiikeri ja sen piti repäistä puusta pala kaarnaa, mutta koska nojatuolista ei irronnut mitään niin se päätti hajottaa karttakirjan. Äiti ei tykännyt yhtään. :) Se heitti ne kasetit lopulta roskiin, kun ne oli niin huonossa kunnossa.

Nyt sitten muutama vuosi takaperin mun pikkuveljeni löysi ne jostain divarista ja muisti miten sen viksut isosiskot oli hehkuttaneet Hopeanuolia ja se osti ne meille taas kotiin. Nyt ne on varmassa tallessa, ettei niille käy mitään. Joskus aina katsellaan siskon ja veljen kanssa porukalla niitä ja nauretaan meidän Hopsuleikeille ja muille.

Hopsut oli parempia silloin pienenä, mutta ei ne nytkään huonoja ole. Nyt ehkä tajuaa joistain asioista enemmän.

Ssssspoileri! Omalla vastuulla eteenpäin!

Täytyykin tähän väliin mainita, etten ole koskaan aiemmin tuota fontin väriä pahemmin muutellut, eli jos jokin on pielessä, tiedätte miksi..:) Mutta, siis. On hyvä, että se dvd ilmestyy (...joskus kymmenen vuoden päästä...) mutta tulee olemaan kamala katsoa, kun Akatora kuolee. Tiikeriveljekset on aina olleet mun lemppareita. Veikkaan, ettätulen itkemään kuin Niagaran vesiputous. Rikinkin kuolessa leikatuissa porasin aina ihan hulluna. *snif*  

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #52 : Toukokuu 08, 2004, 13:08:03 »
Jos et ole huomannut niin itse olen myös laittanut tuon linkin esille.. ja selittänyt suunnilleen samat asiat. Mutta oikeassa olet.. Akatoran kuolema on kamala :'( Minun lempihahmoni... Olen myös katsonut nuo kohtaukset mutta aion silti ostaa sen DVDn koska on kivempi katsoa kokonaisuutena eikä siellä ole kaikkia kohtauksia.
Ja rakastan tomorrow-kappaletta.. se on aivan ihana :) <3

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #53 : Toukokuu 11, 2004, 08:20:02 »
En oo omasta mielestäni mikään suuri hopsufani. Omistin kaikki VHS:t  mutta myin ne kun sain tän DVD käsiini. Onneks DVD ei ole suomeksi puhuttu. Koskaan ei ollut varma että kuka puhuu kun lähes kaikilla hahmoilla on sama ääni. Tää alkuperäinen on paljon parempi. Tosta piirosjäljestä pitää sanoa että vitos DVD:llä ne koirat ja karhut näyttää ihan ihmeellisiltä. Varsinkin siinä kohtaa kun Spoilausta Hopsun joukko hyökkää Madaran linnnoitukseen ja sen Madaran apujoukot nousevat esiin piiloistaan ja myös sekin kohta on aika huonosti piiretty jossa Villikoirat hyökkäävät sen (oliks se Moosa niminen) karhun kimppuun jolla on yks eturaaja.
Sen jälkeen piirosjälki alkaa parantua (varsinkin loppu taistelussa)
"Are we there yet?"
"No"

Poissa Adéa

 • On
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Uruz
 • Tupa: Tuvaton
Hopeanuoli
« Vastaus #54 : Toukokuu 12, 2004, 19:59:35 »
Minun on myönnettävä että ensimmäinen animefanitukseni oli Hopeanuoli. Se ei ollut ensimmäinen anime, sitä ennen oli Lady Lady >__<

Muistan kuinka tärkeää oli ostaa kaikki Hopeanuoli elokuvat eräästä kaupasta Parkanossa, siinä vieressä oli muistaakseni Spar-kauppa, en tiedä onko enää, mutta tärkeätä oli että ne videot oli sieltä. Ensimmäinen Hopeanuolivideo oli kakkososa, ja se oli veikan. Katsottiin sitä tuntitolkulla papan luona ja se syrjäytti She-ran ja He-manin. Muistan kuinka olin niin onnellinen saadessani ykkösen ja nelosen, ja ne olivat nimellisesti minun. Veli omisti sitten kakkos ja kolmososat ^__^

Lempihahmoni olivat Akatora, Chutora ja Kurotora. Ehdottomasti, ne oli pahiksia ja ah- niin vahvoja. Myös Smith oli yksi pidetyimmistä hahmoista kun se oli niin fiksu ja filmaattinen. Broidi oli ihan tavis ja tykkäsi Johtajasta ja Hopeanuolesta... -__-

Paras kohtaus kaikista osista on se jossa Cross on pentuineen metsikössä ja höpöttää jotain: "Katsokaa, tuolla on isänne..." Se oli niin herkkis kohta että jouduin katsomaan Hopeanuolia vuosia ennen kuin onnistuin olla itkemättä siinä kohtaa.

Oli aika, jolloin Hopeanuoli oli pois muodista. Silloin äitini päätti ettei me enää veljen kanssa katota Hopeanuolia ja niinpä armas muori myi kaikki neljä osaa kirpparilla... Pilkkahintaan! Ja koska olen ollut persaukinen suuren linjan ostoksille, osa kesätöiden palkasta saattanee mennä Hopeanuoli DVD-boksin ostamiseen. Lapsuuden piirrettyjen nimeen, aamen.
Mens agitat molem.

Williska

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #55 : Toukokuu 13, 2004, 16:39:08 »
Hopeanuolet on aivan parhaita!

Tässä pari viikkoa sitten paremman tekemisen puutteessa katoin ykkösen ja muistin, että meillä on vielä kakkonen ja nelonen jossakin. Niitä lähdinkin sitten etsimään, mutta en löytänyt. :(

Onneksi serkkuni kotona sattui nuo loput olemaan ja häneltä sitten lainasin loput kolme ja ne tuli kattottua heti kerralla.

Nyt olen seurannut ja lukenut tämän topicin kokonaan moni minulle ennen epäselväksi jäänyt asia on selvinnyt. Aina vhs:ä katsoessani mieleeni heräsi erilaisia kysymyksiä esim. juuri tämä Rikin kuolema? Olin kyllä nähnyt leikkaamattoman version kaupan hyllyssä, mutta tyhmänä en tajunnut niiden vhs:n olevan leikattuja. No, asia on nyt kunnossa, ja tällä hetkellä minulla on suuri rahansäästö operaatio meneillään, että saisin jossain vaiheessa kesää ostettua tuon leikkaamattoman. Muistaakseni kun viimeksi keskisellä kävin sen hinta oli pudonnut alle 70 €. Olisikohan ollut jotain 68.95 €.

Lempihahmoni pienestä pitäen Hopeanuolessa on ollut (ja on edelleen) John.  Tarkkaa syytä en tiedä, mutta olen aina pitänyt saksanpaimenkoirista. Ja John on muutenkin  hyvä. Tiikeriveljekset tulevat heti kakkosena. Ja niistä Akatora *nyyhky* parhaana.

ayu

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #56 : Toukokuu 17, 2004, 20:38:31 »
Minä en ole täälläkään käynyt pitkään aikaan. Silloin kun leikkaamaton verio tuli kauppoihin, minä ostin sen ekana päivänä! :D Jopa 70 eurolla Gigantista.
Leikkaamaton version on hyvää katseltavaa ja alkuperäiset ääninäyttelijät ovat parempia, mitä suomalaiset. Kaksi viimeistä levyä ovat suosikkejani.
Onhan se totta, että nuo ovat raaempia ja verta lentää enemmän, mutta jos mangassa niin on, olisi tyhmää jättää ne animesta väliin.
Minullapa on 5 Weed mangaa ja Legend of Riki!

Ceinwen

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #57 : Toukokuu 18, 2004, 19:19:58 »
Enpä ole sarjakuvina Hopeanuolia lukenut (lukuun ottamatta katkelmaa Johnin kuolemasta), mutta kaverilla katsoin viiden DVD:n maratonin ja jäin täydellisesti koukkuun *yrittää olla ihkuttamatta likaa*. Musiikit ovat jotenkin sytyttäviä ja ihmeellinen piirroskoira saa minut liimautumaan sohvalle ällityttävällä voimalla. Ehkäpä tarinassa on jokin kiehtova piirre, ja uskomaton tunnelataus, ja voisin sanoa että sen raakuus ja koirat, jotka joskus kiroilevat tavallaan tuovat siihen ripauksen ..jotain. Vaikka lapsille se voi olla pelottavaa tai ei-niin-sopivaa.
Mutta tunnetta siinä on, sarjan lopussa minä ainakin liikutuin melkein kyyneliin.

Kyseisen Hopsusession (kiitos siitä sinulle Zelmarian) jälkeen olen vieraillut Hopeanuolifanisivuilla ja hankkinut musiikkeja itselleni. Hopeanuolen pojan, Weedin, tarinaa en kuitenkaan vielä tunne, ja se olisi ehkä seuraavana ohjelmistossani mikäli sitä mistään löydän. Saisi tuota Ginga -mangaa olla enemmänkin tarjolla..

Poissa Ranloo

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #58 : Toukokuu 18, 2004, 20:11:55 »
Lainaus käyttäjältä: "Ceinwen"
Hopeanuolen pojan, Weedin, tarinaa en kuitenkaan vielä tunne, ja se olisi ehkä seuraavana ohjelmistossani mikäli sitä mistään löydän. Saisi tuota Ginga -mangaa olla enemmänkin tarjolla.


Omat Weedini olen hankkinut Kaisaniemen metroasemalla sijaitsevasta Fantasiapelit -kaupasta. Ko. liikkeessä on erinomaiset valikoimat mangaa sekä erilaisia fantasiakirjoja (mm. Rice, Pratchett, Eddings, unohtamatta Rowlingia ja Tolkienia) ja ropetuskamppeita.

Itse Hopeanuoliin. Omistan kaikki neljä VHS:ää (suomeksi) sekä nyt tulleen DVD-julkaisun. Ai että, en osaa sanoin kuvailla.

Kuten Pottereidenkin kohdalla, on hauskaa tajuta, kuinka paljon suhtautumiseni eri elementteihin ja hahmoihin on muuttunut, kun olen itse kasvanut. Aluksi, alle kouluikäisenä, Hopeanuoli oli vain kiva (= siinä on koiria) piirretty. Nykyisin se on jo käsite, nostalgiaa. Eikä musiikkeja ja taidetta voi kuin vain ihailla.

Ei kyllä varmasti olisi Suomen konservatiiviseen televisioon moinen sarja ikinä päässyt. Japanissa kaikki on toisin.
Yök!

mandella

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #59 : Heinäkuu 15, 2004, 18:57:35 »
Onhan sitä Hopeanuolta tullut katsottua pienempänä. Ja nyt haluaisin katsoa taas uudestaan! Jostain syystä minulle on tullut pakkomielle katsoa kaikki neljä videoo! Äsken hain Hopeanuoli tunnarin, ja jumputan sitä ihan innoissani!

Yleensä en tykkää katsoa animea,mutta hopeanuolessa viehättää jokin.
en vain tiedä uskallanko katsoa koska siinä on karhuja ja pelkään niitä ihan hulluna... :D

Poissa Brian Molko

 • Northman's Pet
 • Hirnyrkki
 • Such a dull toy
 • Tupa: Luihuinen
Hopeanuoli
« Vastaus #60 : Heinäkuu 19, 2004, 02:41:04 »
10 vuotta olen fanittanut. Vaikka ei se pienenä fanitusta ollut. Sitä piti saada kasetit. Omistin vain 3 ja nelosen ja ne aina välistä takavarikoitii. Tutulta lainasin 1 ja 2. Ja pienestä lähtien Rikin kuolema itketti ja ihmetytti. No. Nyt omaan jo DVD:n ja ymmärrän asioita enemmän. Nykyisin.. No, ainakin kamun luona ku kasetteina vielä tsiigattii naurettii sikana ja inside läppiä syntyi. Se kun on välistä joko niin epärealistinen [tiedän sen ei kuulu olla realistinen sillee mut mä etsin epärealistisuuksii muuteski xDD] ja se daisuken sätkiminen kakkosessa ja ku se huutaa: Kirottua. *ulvoo*

No, enpä sano noiden kasettienkaan olevan lasten katsottavaa ja leikatut on perseestä vaikka dvd:n jaksojaetus perseestä ja välitaukoja ja loppu ja alkumusiikkeja lähes puolet koko 5 levyn setistä xPP Ei edes extroja.
Lievä pettymys.

Mutta todellakin Riki,Hopeanuoli ja tiikeriveljekset varsinkin Akatora lempihahmoja ja ja Akakabuto :p Ha Sniper. Dobermannit jyrrää.

Akatoran kuolema sai mut itkeen aivan valtoimenaan. Myös Rikin. Mutta molempien kuolemat ovat kauniit. x)

Haluaisin lukea mangana sarjan ja Weedin :p

Pienenä leikittii aina pihalla hopsuleikkejä ja tehtii sarjiksia aiheesta :D xD
Harmi. Ei tallella.

Musiikit on kerrassaan uskomattomat <3 Ja kaikki on kaunista vaikka välistä ne koirat näyttää tyhmiltä :p
Julien, you're slow-motion suicide.

Starbridge

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #61 : Heinäkuu 21, 2004, 19:21:42 »
Minä itse asiassa pidän erittäin paljon Hopeanuolesta... Se on kiva Leffa ja itse omista kaikki 4 VHS:ssää ja sen DVD:n
Olen ollut pienestä pitäen Ginga Nagareboshi Gin fani ja omistan myös yhden Weed mangan.

Itse piirrän myös hopeanuoli aiheisia tauluja tai julisteita joskus.

Olen fanittanut Hopeanuolta jo about 11 vuotta, kun näin sen ensi kerran naapurissa. Olin silloin Neljävuotias kakara ja pelkäsin aluksi hirveästi sitä karhua, mutta nykyään muista suomenkielisestä VHS:stä jokaisen vuorosanan ulkoa... Niin monta kertaa on tullut katsottua ne... XD

Surullista oli kuitenkin eniten se että Riki ja Punainentiikeri ((Akatora)) kuoli +Benizakura.. Ne oli erittäin surullisia...

Huonoa oli kuitenkin VHS:sissä se että ne oli huonosti leikattu.... monta selittämätöntä kohtaa oli... Kuten miten Riki kuoli ja minne Benizakura hävisi samoin kuin Akatora.?

Lempi hahmoni Hopeanuolessa ovat Akame ((Punasilmä)), Kurotora ((Mustatiikeri)) Riki, Hopsu, Hakuro, John ja Ben....

Mononoke

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #62 : Elokuu 14, 2004, 17:17:16 »
Hopeanuoli, ah kaikki muistot lapsuudesta tähän päivään ^_^
En tiedä minkä ikäisenä aloitin katsomaan, mutta silloin naperona (oisko ollut joku 4-5 vuotiaana) aivan rakastin sitä! Lainasin aina viedovuokraamosta, aina kun vain sain. Ja innolla katsoin. Myöhemmin kun sain omaa rahaa haltuuni ostin vhs:sät omaksi ja sitten tietenkin sen DVD Boksin varasin anttilasta jo ennenkuin oli edes ilmestynyt.
Hoeanuoli on...se on oma tarinansa. legendansa.
Täällä on oikeastaan sanottu jo kaikki hyvät asiat siitä, musiikit, hahmot, tapahtumat, kokonaisuus. Hopeanuoli on vauhdikas ja mukaansatempaava, juuri sellainen mihin jää koukkuun ja toivoo itse olevansa mukana. Ainakin minusta olisi kiva olla koirana siellä :)
Ja weedejä ostelen myös. Onhan hän sentään rakkaan hopeanuolen poika.    ~Kunniaa Hopeanuolelle!~

horsepower

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #63 : Syyskuu 26, 2004, 17:48:49 »
Katoin sitä joskus 7-vuotiaana ja jouduin välillä menee nurkan taakse piiloon...x).Ei ihan sovi mun hermoille ja mun mielikuvitukselle.

Poissa Wulf

 • Offaava
 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #64 : Syyskuu 26, 2004, 20:38:58 »
Missä vaiheessa Akatora muka kuolee? En voi kuollaksenikaan muistaa! Kyllä se minun mielestäni ulvo siellä lopussa muiden mukana, pää veressä. Kurotora on paras. Ja Sniper. Ja Akame. Kurotora on silti paras. Jouduin shokkiin kun katsoin kyseisen sarjan leikkaamattomana ja japaninkielisenä, kymmenen vuotta viimeisen katselukerran jälkeen. Niin paljon parempi. Jännä, miten niitä leikattuja kohtia ei edes huomannut puuttuvaksi. Weediä omistan kolme ensimmäistä kappaletta, toistaiseksi se on ollut ihan ok.
Poissa toistaiseksi. Koita mesellä.

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #65 : Syyskuu 27, 2004, 14:48:33 »
Lainaus käyttäjältä: "Wulf"
Missä vaiheessa Akatora muka kuolee? En voi kuollaksenikaan muistaa! Kyllä se minun mielestäni ulvo siellä lopussa muiden mukana, pää veressä.


Rakkaani kuolee samalla kun sokeuttaa Akakabuton silmän :'( Eli se kohtaus missä Akakabuto on hyökkäämässä Benin kimppuun, mutta Akatora syöksyy väliin ja hyökkää. Akakabuto lävistää Akatoran rintakehän kynsillään, mutta Akatora riuhtoo otsensä irti ja puree Akakabuton silmän puhki ja Akakabuto heittää Akatoran maahan jossa hän kuolee... :'( En voi ikinä olla itkemättä siinä..
Ei ole häntä näkynyt loppu-ulvonnassa. Yhdessä kuvassa ovat Kurotora ja Chutora ja heidän takanaan Bill. Ehkä hän näyttää vähän Akatoralta O.o

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #66 : Syyskuu 29, 2004, 19:37:27 »
Voit ostaa esim. Anttilasta. Itse ostin sieltä koska se on halvin siellä (siellä n. 80 euroo ja esim. Prismassa 99)

//Thomas poisti viestistä laittomuuden

Digby

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #67 : Tammikuu 10, 2005, 16:25:36 »
Minäkin ilmottaudun Hopeanuoli-faniksi. Näin niitä ensimmäistä kertaa 4-5 vuotiaana ja siitä lähtien olen ollut Hopsu-fani! Lempihahmojani ovat Akame, Akatora, Riki ja Hopeanuoli. Oi, Hopeanuoli on niin hyvä että. Ei sanat riitä. Mä kyllä näin aina painajaisia pienenpänä, mutta silti katoin niitä salassa kun äiti ei antanu niitä kattoa. Mä olin ihan onnen kukkuloilla kun täytin 8 ja sain katsoa ensimmäistä kertaa Hopeanuolta äidinkin luvalla.
Eikös se Hopeanuoli ole joskus tullu Japanissa niin kuin sarjana? Kun meillä on Hopenuolet niin niissä on aina alkutunnari, joku keskellä jaksoa oleva tauko (mainoskatko) ja lopputunnari. Ja niitä jaksoja on 20 tai jotain sellasta. Mutta on meillä ne sitten videonaki.

Leviathan

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #68 : Tammikuu 10, 2005, 16:50:19 »
Minulla on jotain hämäriä muistikuvia Hopeanuolesta tarha-ajoilta. Olen kiinnostunut enemmän Hopeanuolesta ehkä vuosi sitten. Kavereilla on tullut katsottua leikkaamatonta ja leikattua Hopsua moneen kertaan ^__^
Itselläni ei DVD:tä ole, mutta se kyllä pitäisi hankkia (jos olisi tarpeeksi rahaa sukanvarressa).
Lempihahmojani Hopeanuolessa ovat Gohei Takeda (turbopappa jyrää!), Smith (jotenkin vaan niin symppis koira..eh) ja totta kai myös Hopeanuoli. Onhan niitä muitakin mutta tuossa ne parhaimmat..
Weed-mangaa en ole lukenut. Kiinnostaisi kyllä.

Muoks.
Eiih! Kuinka saatoinkaan unohtaa?
Parhaita hahmoja mielestäni (noiden edellämainituiden lisäksi) ovat Akatora, Kurotora ja Chutora, mainiot tiikeriveljekset! ^^ Minä tyhmä unohdin ne.

Nefea

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #69 : Tammikuu 11, 2005, 16:43:44 »
Minä rakastan Hopea Nuoli elokuvia!! Itken aina niissä. Musiikki on mahtavaa ja se on piirretty ihanasti. Minun lempi hahmoni on varmaan Riki, Hopea Nuolen äiti (en osaa kirjoittaa sen nimeä, niin antaa olla) ja Hopea Nuoli. Omistan kaikki neljä elokuvaa, mutta en ole nähnyt leikkaamattomia. Nyt vähän vanhempana ymmärrän paremmin sanojen tarkoituksen, sillä olin todella nuori kun näin ne ensimmäisen kerran.

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #70 : Tammikuu 14, 2005, 14:16:03 »
Nefea, anteeksi pilkunviilaus mutta se on ihan Hopeanuoli, eikä Hopea Nuoli. Häiritsi vain^^ Ja Hopeanuolen äidin nimi on Fuji.

LooraWool

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #71 : Tammikuu 14, 2005, 14:50:42 »
Anteeksi Nefea minunkin on nyt pakko viilata pilkkkua eli Hopeanuoli on sarja ei elokuva, vaikka se onkin niin kuin vaikka sitten nyt noissa Eurooppaan(sama versio voi olla muissakin paikoissa, en tiedä?) tulleessa levityksessä pakattu neljään vhs:sään ja noissa neljässäkin sen huomaa aina missä se jakso loppuu kun sinne oikeaan alakulmaan tulee se jatkuu juttu, tietenkin siis japanilaisilla merkeillä...

Poissa Sister Grace

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #72 : Tammikuu 23, 2005, 12:42:39 »
Oih... Minäkin rakastan, tottakai!

Sain Hopeanuolet käsiini ensimmäisen kerran 8-vuotiaana ja rakastuin. Pienenä ei mitään muuta tehtykään kuin leikkittiin hopeanuolta ja piirreltiin hahmoja ja sarjakuvia aiheeseen liittyen. Hassua sinäänsä että minä en ikinä ole niin hirveäati välittänyt itse Hopsusta, en edes pienenä. Kaikki kaverini kun rakastivat aina Hopsua kaikkein eniten...

Hopsun tunneri on niin legendaarinen! Se tuo paljon, paljon ihania muistoja mieleen...

Weediäkin olen parin kirjasen verran lukenut (englanniksi) ja ihan kivaltahan se vaikutti. Jotenkin kuitenkin vierasta kyseistä sarjaa, sillä... se vähän niinkuin... se on eri asia kuin Hopeanuoli! En minä osaa selittää. Ehkä en tahdo nähdä lapsuuden sankareitani vanhoina ja raihnaisina! :P

Ihan tässä muutama kuukausi sitten eräs kaverini sai ne DVDt ja niitähän minä sitten olenkin lainaillut vähän väliä. Nykyisin lempihahmojani ovat ehdottomasti Tiikeri-veljekset (erityisesti Kurotora), Rikikin (huolimatta siitä että se sen japanilainen ääni on aivan...) Jon (Kiero, ihana paskiainen!) ja Smith (ihana hurmuri.. ^^). Jinnain voimme myös lukea lempparikseni vaikka sitä ei sarjassa niin usein näykkään, mutta sen nimi ja 'meikit' ovat niin ihania! :P

Lopetan ennen kuin menee pelkäksi ihkutukseksi...

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #73 : Tammikuu 23, 2005, 15:59:37 »
Lainaus
Rikikin (huolimatta siitä että se sen japanilainen ääni on aivan...)


Eijeijeijei! Rikin ääni on just ihana^^ Lukeutuu parhaimpiin ääniin Akatora, Johnin, Jinnain ja Kogien äänten lisäksi :P

Lilliputti

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #74 : Kesäkuu 12, 2005, 15:38:04 »
Mie rakastan Hopeanuolta!
Rakastuin niihin ala-asteella ku pari meän luokan poikaa joutu aina kantaan mulle kaikki kasetit lainaan.
Myöhemmin olen ostanu ne itelle ja leikkaamattomat versiotki on tullu nähtyä. Aika raakoja jos multa kysytän mutta autto paljon ymmärtämään videoisssa olevia käänteitä.
Hopeanuolta kattoessa ei voi olla itkemättä!

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #75 : Kesäkuu 27, 2005, 18:22:01 »
Lainaus käyttäjältä: "Remus"
Olen samaa mieltä, poistetut kohtaukset saattoivat olla vähän raakoja.

Musta jotkut poistetut kohtaukset eivät olleet yhtään sen raaempia kuin muutkaan jotka oli jätetty... esimerkiksi... no ei tule mieleen nyt mitään esimerkkiä, muttei ne leikatut kohdat ollu musta raakoja. Ja jotkut kohdat olivat juonen kannalta tärkeitä. Kun joku siellä jossain oli päättänyt leikata joitain kohtia pois olin, leikattua versiota katsoessani, joissain kohdissa hieman ymmälläni. Kuten silloin kun Moss sanoi jotain "Toivoisin että olisit täällä, Benitsakura, jotta voisimme yhdessä tappaa akaka buton!" Olin siinä vaiheessa että "Mitä!?" ja oletin benitsakuran vain jäävän jostain syystä pois taistelusta tai ei sattunut olemaan juuri Mossin rinnalla sinä hetkenä... Ja kun Riki hyppäs siitä haudastaan (kun ne karhut hautas sen) ylös/pois, olin siinäkin että "Oliks Riki koko ajan siellä rotkossa johon akaka buto heitti sen siinä ykkösessä vai mitä se siellä teki?". Että ois voinu näyttää vain ne kaikki jaksot täällä suomessa... mutta nytpä hopsu onkin sen takia vain tekstitetty suomeks^^. jotain hyvää sentään!
"Are we there yet?"
"No"

Poissa Casandra Broom

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #76 : Kesäkuu 27, 2005, 19:09:07 »
Kyl hopsu on kattomisen arvonen leffa:) mut niinkun sanottu...pitäs ostaa se leikkaamaton koska se leikattu on välillä vähä mysko:)
http://www.vuotis.net/viewtopic.php?t=14205

Siinä on mun eka ficci, Harry Potter ja paras syntymäpäivälahja

Flare Inc

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #77 : Kesäkuu 27, 2005, 20:02:03 »
Lainaus käyttäjältä: "Casandra Broom"
Kyl hopsu on kattomisen arvonen leffa:) mut niinkun sanottu...pitäs ostaa se leikkaamaton koska se leikattu on välillä vähä mysko:)


Joo, kyllä se pitäisi ostaa, mutta se hinta.... Herranjumala, 80 euroo (meilläpäin)! Sick!

Itse näin GNG:n ensikerran n. 10-11 vuotta takaperin, ja vaikka melkein sain henkisiä traumoja Punakypärän (Aka Kabuto :D ) ensi esiintymisestä :) , niin silti lainasin sen uudestaan ja uudestaan kaverilta... kunnes ostin ne omaksi.

Weed-manga on myös hyvä, kannattaa lukea jos vain käsiinsä saa. Ainakin Tampereen Akateemisessä oli niitä, en tiedä jos enää. Voihan sitä aina kysellä :D

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #78 : Heinäkuu 07, 2005, 21:37:32 »
Tiedetäänkö täällä muuten sitä että hopeanuoli mangaa aijotaan kääntää suomenkieliseksi jos tarpeeksi moni menee varaamaan tämän suomennoksen ---> www.hopeanuoli.fi osoitteessa. Sain joskus (on siitä aika kauan aikaa) viestin sieltä että lisää mangan varaajia tarvittaisiin jotta suomennos voitaisiin käynistää. Itse olin innoissani kun kuulin että mangaa saisi suomennettuna (tai ne mangat missä on susia mukana vois suomentaa^^) ja meni heti laittamaan nimeni listaan. No... voihan sitä aina toivoa että tämä tapahtuisi. (se manga ois voinu suomentaa silloin kun sarja oli täällä pohjoismaissa hitti X( ). Ja tuolta voi myös tilata japaninkielistä mangaa hopeanuolesta ja Weedistä ja musita hopsun tekiän mangoista. KAnnattaa tiöata nopeasti sillä en ole varma kuinka kauan tää henkilö joka kauppaa pitää on siellä japanissa ('uhkas' tulevansa kesän aikana pois sieltä)

Lainaus
Netistä löysin muuten joskus noita leikkaamattomia kohtia mitä voi katsella mutta ikävä kyllä en osoitetta enää muista meinaa se oli ihan jumalattoman pitkä!! Mutta jos joskus vielä löydän sen niin laitan tänne...

En tiedä tarkoititko tätä paikkaa mutta... www.bestanime.com :ssa löytyy (etsi N kirjaimen kohalta) leikkattuja kohtauksia. EN tiedä onko se koreaksi tai japaniksi mutta siellä on pätkiä.  Ja musiikki videokin. Seikkailkaa siellä niin löydätte ne leikatut kohtaukset (ei se voi olla vaikeaa jos minäkin löysin ne^^;).
Minulta löytyy pari hopsu mangaa. Minulla on uusin julkaisu hopeanuoli mangasta mikä on vika siitä sarjasta kaiken lisäksi. Siinä missä ne sudet on. Blacksnake on paras hahmo (kurotoran lisäksi siis) niissä susi mangoissa^.^! HArmittaa vain ksoka en ymmärrä mitä niissä puhutaan... arvuuttelen vain mitä tapahtuu.
Lisäksi mulla on kaksi Weed mangaa. Yksi englanniksi julkaistu (ymmärsin jopa mitä siinä puhuttiin!) ja sitten Weed 29 manga. Sen tilasin siksi koska  
SPOILAA! siinä oli mukana Weedin veli. Muistutti paljon  aikuista Hopeanuolta (lähinnä sen arven takia) mutta.... olen ihmetellyt että onko se... Weedin veli saman ikäinen kuin Weed? Meinaan. Weed on pyöreä silmäinen (pentumainen) ja veli taas on kuin Riki (Rikiltähänse näyttääkin jos manga oisi värillinen) siis ei pentu. Se näyttää niin aikuiselta! Toisaalta... Weedin unessa kaikki kolme (kyllä, Weedillä on kaksi sisarta oikeastaan mutta (siis olen vain lukenut yhestä paikasta tämän tiedon!) toinen, mikä taas näytti Weediltä, ilman valkoisia ympyröitä silmien yläpuolella, tuli paviaanien tappamaksi (ja ilmeisesti siksi tämä elossa oleva veli tykkää tappaa paviaaneja)) pentua olivat saman ikäisiä tai näytti siltä. SPOILAUS LOPPUU.
Paras hahmo sarjassa on... hmm... Kurotoran poika (en muista nimeä) ja Jerome (SPOILAA! se oli niin mukava (siis... määhän en tiiä varmana tätä koska en osaa lukea vaan katon mitä kuvissa tapahtuu!) niille orvoille pennuille SPOLAUS LOPPUU!).
"Are we there yet?"
"No"

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #79 : Elokuu 05, 2005, 18:55:41 »
Lainaus
Tiedättekö muuten, että Weed on tulossa Animeksi.

Lasketko leikkiä? En uskalla uskoa tuota O.O;...

Mutta... tiedättekö että Hopeanuoli Mangaa aijotaan kääntää suomeksi? Luin www.hopeanuoli.fi sivuilta siitä. Kaksi firmaa suomesta on kyselly oikeuksia(?) siihen. Viimein. Ja minä aijoin ostaa japaninkielisenä mangat jolloin joutuisin tyytymään vain kuvien katseluun^^.
"Are we there yet?"
"No"

Glaurung

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #80 : Elokuu 06, 2005, 18:11:50 »
Lainaus käyttäjältä: "BluePerry"


SPOILER loppukohtauksessa Riki on aluksi ihan terve ja puolen minuutin päästä ihan verinen ja kuolee... ja mihin ihmeeseen hävisi punainen tiikeriveljes ja Benitzakura?!?!?! SPOILER END

Juu, tuota minäkin olen ihmetellyt... Olen ollut pienemmästä saakka pitänyt Hopeanuolista. Katsoin ne esimmäisen kerran kun olin ensimmäisellä luokalla iltapäivä kerhossa. Joku oli ne tuonut, ja katsoimme niitä silloin tällöin. Sitten kun aloimme lähestyä loppua, hoitajat sanoivat, katsotaan tuo loppu myöhemmin. Mutta ei me sitä enää koskaan katsottu. Hoitajat taisivat tietää sen olevan aika raaka. Vasta tänä vuonna näin sen loppuun, koska lainasimme ne naapurilta. Siitä asti ku olen nähnyt sen DVD-packin, olen säästänyt rahaa siihen.

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #81 : Elokuu 09, 2005, 22:17:39 »
Lainaus käyttäjältä: "Hopeanuoli"
Lainaus
Tiedättekö muuten, että Weed on tulossa Animeksi.

Lasketko leikkiä? En uskalla uskoa tuota O.O;...


Hopeanuoli.comin foorumista löytyy pari topicia, missä tästä on keskusteltu ja siellä on pari linkkiäkin.

Klik
Klik2

kijo

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #82 : Elokuu 10, 2005, 12:49:09 »
Weed ja Gin mangoissa on aika lailla samaa. Saman tapaisia kohtauksia jne. Onko Yoshihiro Takahashilla ideat loppu? Ainakin niin minusta tuntui knu luin 3 ekaa Weed mangaa. Gin 4 osainen myyntivideo sarja on leikattu ja dupattu. Omistan kyllä kaikki nuo VHS:t, mutta kun näin leikkaamattoman ja Japanin kielisen, kuka niitä enää haluaa katsoa, hieman huonosti dupattuja ja leikattuja videoita..?
Aika monen ensimmäinen Anime taitaa olla juuri tuo 'legendaarinen' Hopeanuoli. Pidän toki yhä Hopeanuolesta ja Weedistä, vaikka Weedissä voi onkin melkein samanlaisia kohtia kuin Hopeanuolessa.
Hopeanuoli Rulez! :)

Shagrat

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #83 : Elokuu 10, 2005, 13:21:49 »
Ehkä parhain anime, mitä olen nähnyt. Hahmot, juoni ja tunnelma ovat erittäin hyvät. Ja tottakai hyllystä löytyy tuo leikkaamaton hopeanuoli. Weed mangaa en ole lukenut, mutta varmasti katson sen, jos se nyt tulee joskus animeksi. :)

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #84 : Elokuu 10, 2005, 13:30:04 »
Joo, kävin jonkin aika sitten hopeanuolifoorumissa tutkimassa asiaa ja kyllähän se Weed tulee animeksi. HArmittaa vain kun en ole japanilainen... sarja alkaa pyörimää nsiellä syyskuussa. Täytyy vain ootella että Weed tulee dvd:lle tänne suomeen. Joku tuolle Hopeanuolifoorumissa sanoi puhuneensa ystävälleen joka kuulemma aikoisi tuoda Weed DVD:n suomeen myytäväksi. No, ei se varmaan haittaa jos siinä on vain enkunkielinen tekstitys. Kyllä mää varmaan jotain siitä ymmärtäisin.
"Are we there yet?"
"No"

Dracochel

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #85 : Elokuu 10, 2005, 13:31:23 »
Hei.

Minulla on on tämä koko Hopeanuolielokuva DVD-levyinä, ja ikäraja on K11. Se on mielestäni hyvin raaka, ja tosiaan, pikkulapsetkin katsovat sitä..
Veljeni (15-vuotias) innostui Hopeanuolen taistelukohtauksista ja katsoimme sitä sitten yhdessä ;)

Musiikki on aivan mahtavaa ja Hopeanuoli on ihanan ylpeä.
Lempihahmoni on Kurotora, yksi demoniveljeksistä.

Kokonaisuutena ja jos nyt arvostelisin numeroilla, antaisin varmaan 8+:n. Keskivertoleffa, ihanasti piirretty :)

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #86 : Elokuu 10, 2005, 16:02:47 »
Lainaus käyttäjältä: "Dracochel"
Minulla on on tämä koko Hopeanuolielokuva DVD-levyinä

Keskivertoleffa


Hopeanoli ei ole leffa vaan sarja. Anteeksi tämä huomautus mutta ärsyttää vain kun kaikki luulevat sitä leffaksi :]

Lainaus käyttäjältä: "Hopeanuoli"
Joku tuolle Hopeanuolifoorumissa sanoi puhuneensa ystävälleen joka kuulemma aikoisi tuoda Weed DVD:n suomeen myytäväksi. No, ei se varmaan haittaa jos siinä on vain enkunkielinen tekstitys. Kyllä mää varmaan jotain siitä ymmärtäisin.


Juu, mutta tämä DVD on tulossa sitten vian niille jotka ilmottautuvat ostamaan sen. Eli sinun pitäisi kirjoittaa tuonne (tai sitten vain äänestää), että olisit valmis ostamaan, paljon voisit maksaa tms.

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #87 : Elokuu 10, 2005, 16:12:01 »
Lainaus
Lainaus käyttäjältä: "Hopeanuoli"
Joku tuolle Hopeanuolifoorumissa sanoi puhuneensa ystävälleen joka kuulemma aikoisi tuoda Weed DVD:n suomeen myytäväksi. No, ei se varmaan haittaa jos siinä on vain enkunkielinen tekstitys. Kyllä mää varmaan jotain siitä ymmärtäisin.


Juu, mutta tämä DVD on tulossa sitten vian niille jotka ilmottautuvat ostamaan sen. Eli sinun pitäisi kirjoittaa tuonne (tai sitten vain äänestää), että olisit valmis ostamaan, paljon voisit maksaa tms.

Tietenkin...
olen rekisteröitynyt tuonne foorumiin kolme kertaa (kahdella ensimmäisellä kerralla tilini poistettiin kun foorumia jouduttiin vaihtamaan) ja eikä tilini toimi siltikään (minun nimimerkissä oli jotain vikaa...). Joudun näköjään menemään taas rekisteröitymään[/quote]
"Are we there yet?"
"No"

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #88 : Elokuu 10, 2005, 17:59:11 »
Lainaus käyttäjältä: "Hopeanuoli"
Lainaus
Lainaus käyttäjältä: "Hopeanuoli"
Joku tuolle Hopeanuolifoorumissa sanoi puhuneensa ystävälleen joka kuulemma aikoisi tuoda Weed DVD:n suomeen myytäväksi. No, ei se varmaan haittaa jos siinä on vain enkunkielinen tekstitys. Kyllä mää varmaan jotain siitä ymmärtäisin.


Juu, mutta tämä DVD on tulossa sitten vian niille jotka ilmottautuvat ostamaan sen. Eli sinun pitäisi kirjoittaa tuonne (tai sitten vain äänestää), että olisit valmis ostamaan, paljon voisit maksaa tms.

Tietenkin...
olen rekisteröitynyt tuonne foorumiin kolme kertaa (kahdella ensimmäisellä kerralla tilini poistettiin kun foorumia jouduttiin vaihtamaan) ja eikä tilini toimi siltikään (minun nimimerkissä oli jotain vikaa...). Joudun näköjään menemään taas rekisteröitymään
[/quote]

Jos nickisi on esim. juuri tuo Hopeanuoli, etkä vaihda sitä varkoituksesta huolimatta, modet voivat poistaa tunnuksen. Foorumilla on siis Hopeanuoli-aiheiset nickit kiellettyjä. Ja siis se kauan sitten ollut edellinen foorumi, sitäkö tarkoitat tuolla kahdella ekalla kerralla? Niin, kaikkien on sen jälkeen pitänyt rekisteröityä uudestaan.
Mutta yritäpäs rekisteröityä vielä ja lukaise säännöt ennen sitä varmuuden vuoksi, niin pitäisi sinun sinne sitten päästä :)

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #89 : Elokuu 10, 2005, 18:43:57 »
No niin... olen mukana tilaamassa DVD:tä (tai miten vai^^). Tällä kerralla laitoin ei-hopsu-aiheisen nimimerkin. Olin viimekerralla myös liian laiska vaihtaakseni nimimerkkiä koska olin niin moneen kertaan yrittänyt rekisteröityä sinne^^... ihme ettei pääsivulle (siis hopeanuoli.com:n etusivulle) oltu ilmoitettu että Weedistä tehdään anime.
"Are we there yet?"
"No"

Poissa Sukeltajapanda

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #90 : Elokuu 10, 2005, 19:25:26 »
Jee jee :D Hopeanuolet on parhaita!

Olen pienestä asti pitänyt Hopeanuolista ja pidän niistä edelleen^^ Leikkaamattomat Hopsut olen juuri nähnyt ja ne olivat loistavia (moni hämärä asia selveni).

 Tarina on ihan hyvä ja välillä aika liikuttava (märisen melkein aina lopulle xD) ja hahmot ovat hienosti piirettyjä, vaikka hieman häiritsee piirostyylin muuttuminen kesken sarjaa. Taustat ovat upeita ja musiikki on  mukavan mahtipontista, joka saa aina nauramaan. Erityisesti pidän tunnusmusiikista.

 Hopeanuoli hahmosta en pidä. Mielestäni Hopsulla on erittäin paha johtaja- ja sankirikopleksi, joka on aluksi ihan hyvä, mutta rupeaa myöhemmin tympimään pahasti. Suosikki hahmojani ovat Akatora (Punainen tiikeri), Akema (Punasilmä) ja Kurojaki.

 Hopeanuolet ovat mukavaa katseltavaa ja siksi pidän niistä edelleen^^

// Hupsista juu. Olin lukenut Akamen nimen väärin ja siksi myös kirjoitin se päin honkia ;) Pahoittelen virhettä.

Beijing duck

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #91 : Elokuu 10, 2005, 23:00:37 »
Olen tuntenut mielettömiä Hopeanuoli-faneja niin kauan kuin jaksan muistaa. Monet kaverini ihkuttivat sitä jo ennen ala-asteen ekaa luokkaa ja leikkivät sitä aina. Poikaystävänikin sanoi ihastuneensa Hopeanuoleen ja juuri Hopeanuoli oli syy siihen, miksi hänestä tuli suuri Japani-fani.

Vaikka olen tuntenut Hopeanuoli-faneja, nähnyt videoiden kannet ja pitänyt videoita käsissäni, pääsin katsomaan Hopeanuolta ensimmäisen kerran vasta kaksi päivää sitten. Näin tuon paljonpuhutun DVD-erikoisjulkaisun eräällä tutulla ja sain sen häneltä lainaksi. En siis ole nähnyt suomeksipuhuttuja leikattuja versioita koskaan. Halusin katsoa Hopeanuolta yleissivistyksen vuoksi. Tyhmää jäädä paitsi jostakin sellaisesta, mitä muut pitävät uberhienona.

Hopeanuoli-sarja alkoi hyvin. Siitä puuttui kaikki typerä, mikä mielestäni pilaa japanilaiset sarjat, esim. glitter, minihameet, pervo huumori, liian isot silmät, kimittävät tytöt. Hopeanuoli oli hyvin vakava ja metsästäjäteema oli kiehtova (karskit metsästäjät ovat mielestäni ihailtavia, haluan sellaiseksi itsekin). Daisuken vaari on ihan paras. Vaari kohteli pientä Hopeanuoli-pentua mielestäni aika väärin, mutta minusta oli kuitenkin mielenkiintoista katsoa, kuinka koirasta tehdään kova ja korkeasti koulutettu. Olen kyllästynyt söpöilyyn.

Mutta sitten, kun se koiralauma tuli mukaan ja koirat alkoivat yhtäkkiä puhua, sarjasta tuli ihan tyhmä. Sarja on ihan liian japanilainen. Minua häiritsi korkea samuraimaisuus, mm. koirien tapa puhua (kova, tyly ja töksähtelevä matala puhe), maskuliinisuus ja samurai-ihanteet (kosto, kunnia, ryhmään kuuluminen, johtajien "palvominen" ym. ym.). En muutenkaan tykkää japanilaisten tavasta tehdä piirrettyjä (sen sijaan näytellyistä elokuvista tykkään, mutta ne piirretyt... *pudistelee päätään*). Niissä on liikaa "tuijottelua", eli siis jotakin dramaattista asiaa pitkitetään ja jauhetaan (esim. Rikin kuolema Hopeanuolen ollessa pentu). Lisäksi Hopeanuolessa keskitytään nuoriin, mikä toistuu minusta ihan liikaa japanilaisissa piirretyissä/sarjakuvissa. Daisuke on 12-vuotias, mutta puolentoista kuukauden treenillä, hän saa itsensä huippukuntoon niin, että pystyy jännittämään metsästysjousen ja tappamaan karhuja. Samoin Hopeanuoli on pentu, mutta tosi hyvä kaikessa, suorastaan erikoislahjakkuus. Tykkään mieluummin katsoa juttuja aikuisista, ei mitään lapsia tai teinejä. Kaikki tällaiset ninjakoirat ja koirien tekemät erikoisliikkeet menevät yli. Liioittelua.

Sarja on hirveän väkivaltainen ja siinä kiroillaan tosi paljon, ja ihmettelin, miten ekalokkalaiset ovat voineet katsoa sitä. Mutta tästä topicista selvisi, että sarja oli leikattu. En ihmettele, mutta aika hölmöä se oli. Hopeanuoli ei ole lasten sarja. Suomessa ei aina ymmärretä sitä, että Japanissa on animekulttuuri, eli piirretyihin suhtaudutaan eri tavalla kuin Suomessa. Suomessa katsotaan usein, että kaikki piirretyt on tarkoitettu lapsille.

Tajuan sen, miksi monet kakrut ihkuttivat Hopeanuolta. Siinä on paljon menoa ja meininkiä, siinä on eläimiä ja sen on hyvin eri tyylinen kuin länsimaalaiset piirretyt. Kakruthan eivät osaa katsoa asioita samanlaisella kritiikillä kuin aikuiset, joten kakruihin iskevät tyhmemmätkin jutut. Mutta sitä en tajua, miten niin moni vanhempikin on kova Hopeanuoli-fani.

Kiroiltiinko suomenkielisessä versiossakin niin paljon kuin japanilaisessa?

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #92 : Elokuu 11, 2005, 16:10:42 »
Lainaus käyttäjältä: "Sukeltajapanda"
Akema (Punasilmä)


Eikh, Se on Akame. Voihan tuo olla kirjoitusvirhe vain, mutta jotkun muutkin ovat luuleet Akamea Akemaksi sen takia että leikatussa versiossa hän huutaa yhdessä vaiheessa "Minä olen Akema".

Beijing duck, kiva kerrankin kuulla tällainen mielipide :D Olen katsotuttanut hopeanuolet parilla kaveillani (jotka eivät myöskään ole katosneet ennen edes leikattuja), ja reaktio oli lähes samanlainen.

Lainaus
Kaikki tällaiset ninjakoirat ja koirien tekemät erikoisliikkeet menevät yli. Liioittelua


Juuri näin. Aina kun joku hyppäsi puuhun tai hyppäsi rotkon yli, kaverini sanoi "Joo..." sellaisella epäuskoisella äänellä.
Mutta jotenkin se ei tunnu minusta niin omituiselta(eikä ilmeisesti muistakaan Hopsu-faneista), mutta voihan se johtua siitä että olemme tuijotelleen Hopeanuolta jo polvenkorkuisesta asti joten olemme tottuneet siihen ja pienenä sitä pystyi jopa uskomaan että tuollainen on mahdollista^_^

Ja niin, suomalaisessa ei kiroilla. Kerran-pari kuuluu "hitto" ja hemeetti tai jokin vastaava, mutta yleisin manailusana on "kirottua". Hauskan kuuloista kyllä kun joka lauseessa sitä toistellaan :D

Mutta yksi juttu ihmetyttää, jos kerran leikkaajat ja dubbaajat yrittivät tehdä Hopsusta lapsille sopivamman. Nimittäin tämä yleisin lause, joka siellä kuuluu: "Minä tapan sinut". Leikkaamattomassa tuollaiset kohtaukset ovat menneet sanoilla "Lähetän sinut helvettiin" tms. joka kuulostaa mukavammalta. Mutta ehkä lapsille ei päätetty mitään vihjettä antaa tällaisesta paikasta kuin helvetti - onhan se myös kirosana. Mutta olisihan noihin jotain muuta voinut keksiä.. Paitsi että Sniper yhdessä kohtaa (suomalaisessa) taitaa sanoa "Minä lähetän sinut taivaaseen"

Olipas sekainen viesti... O.o

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #93 : Elokuu 11, 2005, 19:31:33 »
Lainaus käyttäjältä: "Myy"
Lainaus
Kaikki tällaiset ninjakoirat ja koirien tekemät erikoisliikkeet menevät yli. Liioittelua


Juuri näin. Aina kun joku hyppäsi puuhun tai hyppäsi rotkon yli, kaverini sanoi "Joo..." sellaisella epäuskoisella äänellä.
Mutta jotenkin se ei tunnu minusta niin omituiselta(eikä ilmeisesti muistakaan Hopsu-faneista), mutta voihan se johtua siitä että olemme tuijotelleen Hopeanuolta jo polvenkorkuisesta asti joten olemme tottuneet siihen ja pienenä sitä pystyi jopa uskomaan että tuollainen on mahdollista^_^


Minusta tuo Ninjojen hyppiminen on vain Coolia^^. Ja onhan kyseessä vähän samankaltainen tapaus kuin HP leffoissakin... hieman 'yliluonnollista' mutta vähemmän.
"Are we there yet?"
"No"

Poissa Scabbers

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #94 : Elokuu 12, 2005, 15:02:02 »
Minä pidän todella paljon Hopeanuolesta ja sitten vielä enemmän, kun näin leikkaamattomat. Lempihahmojani on ollut kautta aikojen itse Hopeanuoli kuin myös Akame.
Itse pidän siitä, kun ne tekevät niitä uskomattomia temppujansa, en oikeastaan tiedä miksi. Tai onhan ne karhutkin aika suuria, mutta sarjastahan menisi vain into, jos ne olisivat tavallisten nallejen kokoisia. Musiikit ovat todella upeita. Se piirtäjien vaihteluhäiritsee minua pelkästään kakkosessa, siinä Hopeanuoli on joissakin kohtaa aika idiootin näköinen. Muuten se on hyvin piirretty. Dubatut äänet ovat jotenkin ärsyttäviä, ainakin välillä. Sitten siinä esiintyy typeriä sanontoja:
"Ne eivät pelkää mitään, siksi ne ovat niin pelkäämättömiä."
Gin itse änkyttää välillä.

Kauneimmat musiikit ovat mielestäni Nagareboshi Gin (tunnari), Sorrow (Tulee ainakin siinä, Spoilaus kun Riki tippuu sinne rotkoon), Hoero Gin.
Koska tunteet menevät järjen ohi?

Poissa xir

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #95 : Elokuu 14, 2005, 10:27:39 »
Minä en saisi puhua aiheesta Hopeanuoli, koska se aiheuttaa minulle aina ihanan eoforisen olotilan. Katselin joskus pienenä leikattuja versioita, pidin niistä älyttömästi, vaikka rationaalisena ihmisenä ihmettelin tietysti monia kohtia (lähinnä samoja mitä täällä on nostettu ylös). Kukaan kaverini ei innostunut missään vaiheessa Hopeanuolista, katsoimme niitä kotona, minä ja neljä vuotta vanhempi veljeni, myöhemmin myös pikkusiskoni. Lempihahmojani olivat ja ovat edelleen Kurojaki ja Akatora (joista ensimmäiseksi mainitun silmä aiheutti hämmästystä siinä vaiheessa kun katselin leikattuja versioita).

Hopeanuolet kuitenkin jostain syystä unohtuivat, ja hankimme siskoni kanssa vasta tänä kesänä tuon DVD-poksin. Nyt se on katsottu jo moneen kertaan, itketty ja naurettu ja nautittu. Uskomaton!

Aika monet muut täällä tuntuvat olevan anime-ystäviä, mutta minulle Hopeanuoli on ollut ainoata animea mihin olen tutustunut. Sen takia esimerkiksi japanilaiset kunniakäsitykset ja muut löytyivät nyt vanhempana katseltuani mielenkiintoisina kulttuurellisina näkökohtina, jotka osasin jo sijoittaa, toisin kuin aivan lapsena. Pikkusiskon kanssa juuri eilen Hopenuolta katsellessamme naureskelimme, että jos Hopeanuoli-mangaa nyt todellakin julkaistaan suomessa, niin minunkin kirjahyllyyni tulee mangaa vaikka olen aina vannonut, ettei sinne sellaista tule ;) (menivätköhän termit, manga ja anime nyt oikein päin... saa korjata eikä saa suuttua turistille jo eivät)

Lilliputti

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #96 : Elokuu 15, 2005, 18:05:42 »
Hopeanuoli on ihan ykkönen.
Mie rakastuin siihen toden teolla jo ala-asteen ekalla, jolloin lainasin videoita samalla luokalla olevailta pojilta.
En tiiä mikä siinä niin kiehtoi mutta aina mie halusin ne lainaan uudestaan ja uudestaan.
Sitten ku ikää tuli jonkin verran lisää,ostin VHS:t itellekkin, niitä on nyt tullu kateltua aika moneen kertaan.
Muistan pienenä omistaneeni hopeanuoli-leluja. Tavallisia leluja,jotka saivat nimensä hopeanuolen mukaan.
Ja mitäpä muutakaan sitä olis leikitty ku tätä rohkeaa karhukoiraa:)

Meillä koulussa, yläasteella joskus, opettaja pyhitti matikan tunnin hopeanuoli-tietovisalle. Se oli kivaa, ihan senki takia että saatiin kaverin kanssa loistaa aikalailla:)

Ennenkuin edes kuulin,että on olemassa leikkaamaton versio,ihmettelin hirveesti joitain videossa olevia epäkohtia. Kaikki tapahtumat ei vaan sopinu yhteen. Sitten tuli seki päivä ku kaverini lainas DVD:t ja pikkuveljen kans ne katottiin.
Aluksi järkytyin aikalailla siitä, miten raaka se oli. Japanisssahan tämä on suunnattu enemmänki aikuisille kuin lapsille.
Kiroilu, päiden lenteleminen ja kaikki se raakuus kuitenki selitti videoissa esiintyviä epäkohtia ja jo toisella katsomiskerralla pystyin katsomaan sen ilman pään kääntämistä tai silmien sulkemista.

Raakuudestaan huolimatta, Hopeanuoli on ihana,koskettava ja kaunis piirretty. En tiedä mitään niin ihanaa.
Ja vaikka kaikkien mielestä se ei ole kovin sopiva pienille lapsille (serkku näki pitkän ajan painajaisia koiralaumasta joka yritti tappaa sitä) niin aijon pitää huolen, että omat lapseni joskus tulevaisuudessa näkevät tämän animen.

Hoepanuolta ku kattoo,ei voi olla itkemättä.

zarina

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #97 : Elokuu 19, 2005, 16:06:09 »
Oiii minä olen oikein hullu Hopeanuoli-fani ollut jo vuodesta öö no sillon kun täytin 12 muistaakseni..

kaverin kans ollaan katottu kaikki jaksot putkeen yhtenä päivänä.. ja myös leikkaamatton versio katottiin..

Itellä mulla on ykkönen ja nelonen.. haluisin tietysti myös kakkosen ja kolmosen mut en löydä mistään kaupasta.. Haluisin kyl et siitä tehdään myös kirja.. olis kiva lukee et millanen siitä tulee.. :)

Nyt en oo kyl kattonu varmaan 2 kuukauteen mitään hopeanuoli videoo mut pitäs kattoo :D xD Katon kyllä tänä iltana nelosen jos löydän sen :D

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #98 : Elokuu 20, 2005, 15:10:18 »
http://www.gingaworld.net/beg.htm tolla sivulla on tulevasta Weed animesta kuva. Musta se on hieno^^! Parempaa jälkee kuin GNG (joo, ajat on muuttuneet).
Vähän offia, mutta halusin kertoa kuitenkin tuon jos jota kuta kiinostaa nähä jotain tästä animesta.
"Are we there yet?"
"No"

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #99 : Elokuu 21, 2005, 21:04:31 »
Lainaus käyttäjältä: "Zarina"
Haluisin kyl et siitä tehdään myös kirja.. olis kiva lukee et millanen siitä tulee.. :)


Kirja? Tarkoitatko nyt ihan kirja kirjaa vai mangaa? Mangahan Hopeanuolesta on tullut ja sehän oli jo ennen animea (eli näitä videoita).

Enemmän mangasta löytyy esim. www.meteorgin.net

Ja Hopeanuoli-mangaa voi tilata esim. www.hopeanuoli.fi

Groi

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #100 : Elokuu 27, 2005, 22:19:17 »
Kyllähän noi leikkaamattomat on hyviä(: Muusiikkikin on kaunista ja lempi hahmoja on tiikeri veljekset

luiku

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #101 : Elokuu 28, 2005, 14:19:11 »
Miunki lempparihahmot on tiikeriveljekset ^^

Ja joo, oon nähny kaikki leikkaamattomat ja leikatut jaksot (ku on ne kaikki) :) Tykkään Hopeanuolesta niin! Miulla on ollu sen tunnarikii jo kaks vuotta soittoäänenä :P Mitä turhaa sitä vaihtamaa ku on hyvä.
Ne musiikit on kyl ihan mahtavii siinä sarjassa. Ja ne on myös piirretty tosi hyvin. Tykkään oikein paljon.

Sitte oon lukenu sitä Weediä ne kolme ekaa sarjakuva"kirjaa" mitä on englanniks kirjotettu. (on nekin omana)
Harmi ettei niitä oo tehty enempää englanniks :/ Olis kyl kiva ollu lukee se loppuu.. ja japaniahan mie en osaa, harmi sekin.
Nii ja jos joku ei tienny nii Weed on Hopeanuolen pentu, joka sitten lähtee etsimään isäänsä (Hopeanuolta siis) äitinsä Sakuran kuoltua..

Kukaan muu lukenu Weediä? Mitä mieltä ootte siitä, et Hopeanuoleen on tehty 'jatkoa'?

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #102 : Elokuu 28, 2005, 14:43:45 »
Lainaus käyttäjältä: "luiku"
Kukaan muu lukenu Weediä? Mitä mieltä ootte siitä, et Hopeanuoleen on tehty 'jatkoa'?


Kyllähän täällä Weedistä ollaan muistaakseni puheltu.. tai no joo, mutta miksei aiheeseen voisi palata^^

SPOILAA WEEDIÄ (Tosin Spoil-kohat on värjätty valkoiseksi. Maalatkaa jos haluatte ne lukea)

Itsekään en omista Weedistä kuin kolme ekaa mangaa. Lisää hankin ehkä sitten vasta kun olen saanut kaikki GNGt hommattua itselleni.
Weed ei kyllä yllä lähellekään GNGn tasolle. Piirrostyyli on yksinkertaisempaa ja koirien ilmeet jotenkin laimeita. Uudet hahmot muistuttavat liikaa GNgn tuttuja hahmoja ja kaikki rakkaat vanhat tutut hahmot tapetaan. (Smith, John.. jälkimmäinen vielä mahdollisimman epäkunnioittavasti)
Weed-animen meinaan kyllä hankkia itselleni ja jos en vielä enempää Weed-mangoja omista, niin voi olla että anime on niin kiinnostava että kaikki mangat on sitten ihan pakko hankkia. Odotukset animea kohtaan ovat varsin korkealla ja sen ainoan julkaistun kuvan perusteella minkä olen nähnyt, tyyli on varsin kulmikas ja hivenen omituisen näköinen. Toisaalta, kuva on ihan nätti, mutta jotain häiritsevää siinä on.

Noh, saa nähdä.

Muok. Tässä se kuva Weed-animesta

luiku

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #103 : Elokuu 28, 2005, 16:25:01 »
Siis..? Onks Weedistä tullu animeakin? Luulin et siit on nyt vaan pelkkää mangaa :o

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #104 : Elokuu 28, 2005, 16:33:15 »
Niinhän siitä sanottiin joskus ettei Weediä ilmesty animena mutta nyt se alkaa japanissa Tv-sarjana (jos animesarjaa voi siksi kutsua). Mullekkin tieto siitä tuli yllätyksenä ja oli pakko ilmottautuu DVD:n tilaajaks yhes foorumis sitten kun se Weed DVD:lle ilmestyy...
Minusta tuo kuva on upee (kuten olen aikausiemmin sanonut). Ja luulenpa että vain tuon kuvakulman takia Weed näyttää kulmikkaalta, meinaan siinä yhessä kuvassa (tais olla jonkin lehen kansikuva) Weed ja GB ovat kuin mangassa (Weedin väritys oli kyll liian sininen).
"Are we there yet?"
"No"

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #105 : Elokuu 28, 2005, 21:58:39 »
Lainaus käyttäjältä: "Hopeanuoli"
Niinhän siitä sanottiin joskus ettei Weediä ilmesty animena mutta nyt se alkaa japanissa Tv-sarjana (jos animesarjaa voi siksi kutsua).


Miksei voisi? Kyllä animesarjat ihan tv-sarjoja ovat kuten Salkkaritkin tai vaikka Sinisen talon nalle. Tv:ssähän ne ensin näytetään ja sitten vasta DVDiksi kootaan, aivan kuten esim. frendeissä.

Ei liittynyt aiheeseen mutta oli pakko huomauttaa...

Niin, olen itsekin miettinyt tuota että onko kuva kulmikas vain liikkeen takia, mutta kyllä GNGtäkin katsoessa liikkeessä olevat kuvat ovat sulavamman näköisiä. Toisaalta, onhan näiden animeitten välillä parisenkymmentä vuotta niin että tyyli muuttuu ja Weed näyttää nykyaikaisemmalta, mutta sitä tulee jotenkin automaattisesti verrattua GNGn.

MetaMortis

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #106 : Syyskuu 03, 2005, 15:45:14 »
hopeanuoli on hyvä, koska se vaan on hieno tarina :) muuta en keksi :).. khih.. sitä isoa karhua(mikäsennimioli?) pelkäsin pienenä :)

//Perusteluita? -Thomas

Akatora

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #107 : Syyskuu 03, 2005, 16:48:35 »
No mie pä perustelen miksi juuri tiikeri veljekset on parhait hopsussi, siksi että n välittävät toisistaan vaikka ovatkin joskus pikkuisen jääräpäitä. Akatora on kaikista paras senkin takia, kun se loppu taistelussa ei antanu yhessä vaiheessa kenenkään hyökätä akakaboton kimppuun vaan itse hyökkäsi kai se uhrasi itsensä muiden vuoksi se kuoli hyvän asian vuoksi.....:'(

Gingeri

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #108 : Syyskuu 04, 2005, 16:18:27 »
Ah! Hopeanuoli! Maailman paras anime.

Spoiler

Hopeanuoli kertoo koirasta joka menee koiralaumaan.
Hänen isänsä Riki taisteli Akakabuto karhua vastaan. Riki putosi rotkoon,
Rikin isä Shiro taisteli myös Akakabutoa vastaan. Shiro ja Akakabuto putosivat rotkoon ja Shiro kuoli. Akakabutolla ei ole toista simää. Gohei ampui sen pois. Mutta Akakabuto oli vienyt Gohein vasemman korvan.
Rikiä luultiin kuolleeksi kun hän putosi rotkoon. Mutta Riki oli koiralauman johtaja. Hopeanuoli meni hakemaan koiria kaista, Miestä, Shikokuusta ja Hokkaidosta. Hpeanuolen omistaja Daisuke kaipasi Hopeanuolta.
Hopeanuoli tapasi Daisukn animen lopussa.

Hopeanuoli jatkuu Giga Legend weed (mangassa)
ginga Legend Weed on tarina Hopeanuolen pojasta, Weedistä.

Hopeanuolen tapaisia mangoja.
Ginga Legend weed
Ginga Legend Riki (tarina Rikistä)
Fang
Shiroi Senshi Yamato

Hopsu linkkejä:
www.hopeanuoli.com
www.hopeanuoli.fi (tilatkaa täältä hopsumangaa)
www.gingaworld.net
www.hopeanuoli.cjb.com

Fievel

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #109 : Syyskuu 06, 2005, 22:38:29 »
Hopeanuoli on mahtava :> No, manga on parempi kuin anime, mutta molemmat silti hyviä. Ja se epäilys, että Hopeanuoli olisi jokin pikkulasten piirrossarja, ei ole totta. Leikkaamattomana versionahan tuo Hopeanuoli on K-13, joten aivan pikkulapsille se ei ole tehty. Leikattu versio (se joka oli Suomessa aluksi), on tietysti karsittu, aika raa'astikkin, mutta on siinäkin joitan verisiä kohtia. Tosin pahimmat eli esim. Jinnain kuolema on otettu pois.

Weediä olen lukenut mangana, ja siitäkin siis tulee anime, vaikka tuskin siitä yhtä hyvää tulee kun Hopeanuoli oli aikoinaan ja on tietysti vieläkin. Toivon, että piirrostyyli olisi samanlaista kuin GNG:ssä, mutta noiden kuvien perusteella ei ole. Ainahan voi toivossa elää ;>

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #110 : Syyskuu 25, 2005, 13:23:06 »
http://www.petitiononline.com/gdw/petition.html <--- osoitteessa pystytte osallistumaan Weed adressiin jotta se saataisiin dubattuna tai tekstitettynä tänne skandinaviaan. Siinä on päälle kaksisataa allekirjottanutta (jos oikein näin niin joku on kirjoittanut turhankin usein nimensä siihen).

http://www.silverfang.tk/ etusivulla on myös neljä kuvaa (kai, en ymmärrä ruotsia enkä tiiä mitä siinä sanotaan, mutta uusia ne ainakin ovat) animesta ja musta ne on hienoja! tai niin hienoja kuin pienistä kuvista saa selvää...

Ps. Tietääkö joku suoraa osotetta Hopeanuoli.com:in foorumiin? Hopeanuoli.com kautta ei sinne pääse...
"Are we there yet?"
"No"

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #111 : Syyskuu 25, 2005, 15:30:33 »
Tuossa Hopeanuolelle foorumin osoite. Lisää se koneelle suosikkeihin, niin ei tarvitse aina kiertää Hopeanuoli.comin kautta.

http://www.zjgameru.net/W eed_promo_gingaworld.avi
 
http://theoclub.net/GDW -Promo.html

Ja tuossa pari linkkiä kaikille kiinnostuneille, mistä voipi katsella Weed-animen trailerin^^

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #112 : Syyskuu 28, 2005, 18:31:01 »
Kiitos osoitteesta Myy =).  Jouduin tässä pari päivää käyttämään tosi monimutkaista tapaa päästä tohon foorumiin -.-;.

Tuossa on Weed animen Opening ja Ending videot (tollaset siihen animeen tulee =D)
lopputunnari

Alkutunnari

Alan pitämään yhä enemmän ja enemmämän tuosta animesta. Nuo tunnarit (okei, musiikki ei ole mun makuuni) ovat upeita! Varsinkin lopputunnari on musta kiva. Weed ei pelkästään istu ja katsele nurmikolla vaan 'rärpyttää' korviaan ja rapsuttaa itseään ja puhuu Melin kanssa (lopussa alkavat nukkumaankin). Ainut mikä hieman ottaa silmään on Akatoran väritys. (onhan tuo akatora siinä lopputunnarissa?) Oranssi? Muut hahmot ovatkin GNG animeakin paremmat (paitsi riki, Cross ja tiikeriveljekset).
"Are we there yet?"
"No"

Poissa Scabbers

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #113 : Lokakuu 02, 2005, 14:16:26 »
Hopeanuoli, en pystynyt katsomaan noita linkkejäsi, siis alkutunnari ja lopputunnari, mutta minua jäi kaivertamaan puheesi Akatorasta. (SPOILER) Akatorahan kuoli viidennessä levyssä Akakabuuton kynsiin. (SPOILERI PÄÄTTYY.)
Puhe täällä päin on muutenkin valahtanut jo aika lailla Weedin puolelle, tosin onhan se oikeastaan suotavaa, kun Weed-pojusemmehan on Ginin poika. Näin trailerin tässä muutama päivää taaksepäin kaverillani, meillä kun ei ole DivX-ohjelmaa koneellamme, eikä sitä muuten pystynyt näyttää. Petyin tulokseen. Hahmot olivat jokseenkin kulmikkaita ja muutenkin outoja. Olin odottanut enemmän. Värit olivat yksinkertaisia, ei läheskään yhtä hienoja kuin Nagareboshi Gin-animessa. Smithin nähdessäni minun teki melkeimpä mieli itkeä. Tottakai minusta on hienoa, että Weedistakin anime on tullut maailmalle, mutta silti. En malta odottaa nähde ensimmäistä osaa, olen kuullut, että se poikkeaa melkoisesti mangasta. (Yksi GNG- & GLWfaneista vieraili katsokaas hopeanuolifoorumilla ja kertoi aiheesta. Ginga worldin ylläpitäjä.) Kuviakin olen nähnyt Weed animesta ja jotkin niistä ovat hienoja, jotkin taas omituisia. Joka tapauksessa olen kuitenkin laittanut nimeni siihen adressiin ja se on sillä selvä. Weed anime myös skandinaviaan.

Sitten voisin vielä sepitellä tässä aikani kuluksi tästä meidän rakkaasta hopeanuolestamme. En omista mangoista muuta kuin japaniksi yhden volymen ja Weedista 1-3. Videot ovat olleet jo tenavasta pitäen, DVD-boxi parisen kuukautta. Lempihahmoiksi asti suoriutuu ehkäpä itse Gin, tottakai päähenkilön aina mielessä pitää olla, ongan se muutenkin niin söpö. Muiksi hyviksi hahmoiksi lukeutuu Akame komeudella ja viisaudellaan, myös muut igat on ihania. Jokin myös Chibissä (Kurojakin pentu, myöhemmin nimeltään kai Tesshin) kiehtoo.
Koska tunteet menevät järjen ohi?

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #114 : Lokakuu 02, 2005, 21:06:59 »
Lainaus
mutta minua jäi kaivertamaan puheesi Akatorasta. (SPOILER) Akatorahan kuoli viidennessä levyssä Akakabuuton kynsiin. (SPOILERI PÄÄTTYY.)


Ai siis seko miten hän voi esiintyä sitten siinä? Niin siinä lopputunnarissa Weed katselee taivaalle ja näkee siellä GNG:n vanhoja hahmoja sun muita (mm. Riki, tiikeriveljekset, Moss, smith, Akame [joka näytti kamalalta].. hmm.. en muista ketä muita)

Lainaus
Smithin nähdessäni minun teki melkeimpä mieli itkeä.


Miksi? Minä olin varsin tyytyväinen Smithiin. Tosin, poikkeaa GNG-animesta ainakin korviensa puolesta, mutta nyt ne ovat lähempänä mangaa, joka tietysti alkuperäisteoksena toimii. Ja ikäähän Smith-pappa oli saanut tietysti tuossa GNGn ja GDWn välisenä aikana jolloin ulkonäkö muuttuu hiukan^^

Minun teki ennemminkin itkeä Deadly Weaponin näkyessä.

Poissa Scabbers

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #115 : Lokakuu 02, 2005, 21:13:39 »
No sitten on kaikki selvää. Luulin että Akatora vain vetelee siellä pitkin poikin elävänä kuin mikä.

Noh, mielipiteistä ei voi kiistellä, mutta ainakaan siinä trailerissa en Smithista pitänyt.
Koska tunteet menevät järjen ohi?

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #116 : Lokakuu 04, 2005, 08:40:19 »
Lainaus käyttäjältä: "Scabbers"
Hopeanuoli, en pystynyt katsomaan noita linkkejäsi, siis alkutunnari ja lopputunnari, mutta minua jäi kaivertamaan puheesi Akatorasta. (SPOILER) Akatorahan kuoli viidennessä levyssä Akakabuuton kynsiin. (SPOILERI PÄÄTTYY.)


Näköjään ne animet on poistettu sivuilta.

Tässä on uudet.
http://media.putfile.com/GingaDensetsuWEEDending
http://media.putfile.com/GingaDensetsuWEEDopening

Pitäisi toimia.

 
Lainaus käyttäjältä: "Scabbers"
Smithin nähdessäni minun teki melkeimpä mieli itkeä.

Minusta Smith on viisaan näkönen tuossa. Ja joissain kohtauksissa sivusta hän näyttää musta samanlaiselta mitä GNG animessa.
"Are we there yet?"
"No"

Iliah Nostradamus

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #117 : Lokakuu 04, 2005, 17:20:46 »
Omistan itse ne kaikki 5 leikkaamatonta DVD-elokuvaa..
hmm.. paras hahmo on ehkä Hakuro, Riki, Sniper tai Bill.. myös Akatora on ehdottomasti ehdolla..

Akamen & Kurojakin riitely on kohtauksista parhaimpia, tai se kun Hayato juoksee Koga-ninjaa pakoon piikkien täyttämään kuoppaan. Myös lopputunnari saa aina kyyneleet silmiini, sillä Riki oli arvonsa veroinen johtaja..

Iliah Nostradamus

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #118 : Lokakuu 04, 2005, 17:25:30 »
Omistan itse ne kaikki 5 leikkaamatonta DVD-elokuvaa..
hmm.. paras hahmo on ehkä Hakuro, Riki, Sniper tai Bill.. myös Akatora on ehdottomasti ehdolla..

Akamen & Kurojakin riitely on kohtauksista parhaimpia, tai se kun Hayato juoksee Koga-ninjaa pakoon piikkien täyttämään kuoppaan. Myös lopputunnari saa aina kyyneleet silmiini, sillä Riki oli arvonsa veroinen johtaja..

Poissa Scabbers

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #119 : Lokakuu 05, 2005, 16:45:59 »
Okei, nähtyäni nuo muut avaus, yms. muut jutut, niin kyllä se Smith on hieno. Siitä yhdestä kuvasta en vain pitänyt..
Koska tunteet menevät järjen ohi?

Dotzz

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #120 : Lokakuu 07, 2005, 22:54:09 »
Spoilausta saattaa tulla...

Täytyihän minun, suuren Hopeanuoli-fanin, tulla tänne mielipiteeni laittamaan.
Rehellisesti sanottuna, minä ja veljeni katsoimme noin viisi minuuttia sitten niitä leikkaamattomia. En pidä leikattujen suomennoksista ja näyttelijöistä, varsinkin, kun Sniper siinä yhdessä kohtaa (nyt tulee spoilausta) roikkuu puussa ja huutaa "Auttakaa minut ales täältä!".
Suosikki hahmoni ovat Kaj-veljekset. Minä vain yksinkertaisesti rakastan niitä.
Itkin tuossa juuri äsken (lisää spoilausta), kun Benizakura  (kirjoitettiinkohan se noin?) kuoli ja sitten siihen veden pintaan muodostui se kirsikankukka. Toinen kohta oli tietysti, kun Akatora kuoli. Nyt on sitten Äidin tyyny sotkettu ripsivärillä...
Näin Hopeanuolet ensimmäisen kerran leikattuina serkkuni luona joskus aikoja sitten (silloin jäi vähän vaimaamaan toi, Rikiin kuolema) ja toissakesänä ostimme leikkaamattomat. Sitten olen tuolla mun rakkaalla pianolla soitellu vähän niitä kappaleita. Se on melko vaikeaa, kun en ole vielä mistään löytänyt nuotteja.  

Pitäisköhän munkin alkaa lukee tosta Weedistä? Vois olla ihan mielenkiintosta.

Fitzwilly

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #121 : Lokakuu 08, 2005, 19:28:35 »
GNG on aina ollut yksi suosikki animeni/manga. Odotan innolla Ginga Densetsu Weediä, harmi kun Ginga Legend Rikiitä ei ole tullut animena. Lempihahmoni ovat Kait, ja Weedistä ehkä Kagetora.

Weed animen piirustus tyyli on kehityympi kuin GNG, mutta sehän on ymmärettävää. Olen kuullut että Yoshihiro on piirtämässä/työstentelemässä weed animen kimpussa.

Toivotavasti Weediä tulee Animena myös suomeen!

nukkuva lohikäärme

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #122 : Lokakuu 09, 2005, 15:59:27 »
Oliko Hopeanuolessa siis 5 jaksoa? Ajattelin meinaan ostaa 5 dvd box setin jota myydään anttilassa. Olen pienenä katsellut Hopeanuolta, ja pidän vieläkin siitä...*syvä huokaus* Ovat ne leikkaamattomat elokuvat varmaan aika raakoja kun tunnen pari pikkulasta (ikä luokkaa 10) ja he eivät uskalla katsoa hopeanuolta, kätkevät aina päänsä tyynyn alle kun tulee joku verinen kohtaus. Onko tuo Weedi joku jatko sarja hopeanuolelle? Anteeksi olen vähän pihalla näistä asioista...

Fitzwilly

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #123 : Lokakuu 09, 2005, 17:51:39 »
Lainaus käyttäjältä: "nukkuva lohikäärme"
Oliko Hopeanuolessa siis 5 jaksoa? Ajattelin meinaan ostaa 5 dvd box setin jota myydään anttilassa. Olen pienenä katsellut Hopeanuolta, ja pidän vieläkin siitä...*syvä huokaus* Ovat ne leikkaamattomat elokuvat varmaan aika raakoja kun tunnen pari pikkulasta (ikä luokkaa 10) ja he eivät uskalla katsoa hopeanuolta, kätkevät aina päänsä tyynyn alle kun tulee joku verinen kohtaus. Onko tuo Weedi joku jatko sarja hopeanuolelle? Anteeksi olen vähän pihalla näistä asioista...


Kyllä, anttilassa oleva dvd-box on viisi osainen. Niin... leikkaamaton on paljon raaempi, kuin ne videot. Ginga Densetsu Weed on jatko-osa Hopeanuolelle!

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #124 : Lokakuu 11, 2005, 20:16:40 »
Lainaus käyttäjältä: "nukkuva lohikäärme"
Oliko Hopeanuolessa siis 5 jaksoa? Ajattelin meinaan ostaa 5 dvd box setin jota myydään anttilassa. Olen pienenä katsellut Hopeanuolta, ja pidän vieläkin siitä...*syvä huokaus* Ovat ne leikkaamattomat elokuvat varmaan aika raakoja kun tunnen pari pikkulasta (ikä luokkaa 10) ja he eivät uskalla katsoa hopeanuolta, kätkevät aina päänsä tyynyn alle kun tulee joku verinen kohtaus. Onko tuo Weedi joku jatko sarja hopeanuolelle? Anteeksi olen vähän pihalla näistä asioista...


Selitän hieman tarkemmin, jos et pahastu Malié :)

Eli siis, Hopeanuolessa on 21 jaksoa, jotka on jaettu 5 dvd-levylle. jokaisella levyllä on siis 4 jaksoa (paitsi viidennessä viisi). Kyllähän ne raaempia ovat, mutta ei nyt niin yliraakoja, ette niitä voisi katsella. Kannatan ehdottomasti leikkaamattoman hankkimista, sillä se selittää niin monia asioita, mitä leikatussa jäi hämärään. Monia selityksiä ja uusien koirien tapaamisiakin on leikelty ilman mitään järkevää syytä (niissä kohtauksissa ei veri lennä ollenkaan, tai korkeintaan hyvin vähän).

Weed on Hopeanuolen poika. Mangana Ginga densetsu Weed on ilmestynyt japanissa vuosien ajan (tällä hetkellä uusin on vol. 34 muistaakseni... ja sarja jatkuu edelleen) Tänä syksynä alkoi japanin telkkarissa näkymään Weed animena. Kyllähän tämän voi Hopeanuolen jatkona kutsua, ja tavallaan se onkin, mutta jotenkin en itse osaa käyttää sitä..

Poissa Scabbers

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #125 : Lokakuu 14, 2005, 12:53:40 »
GNG-animea on suomalaisittain pätkitty juuri sen takia, että pienemmätkin voisivat niitä katsella, mutta onhan myös toinen syy. On haluttu mahduttaa tarkalleen neljälle videolle koko suma, mikä on mielestäni sairasta. Niin kuin Myykin tuossa jo mainitsi, tärkeitä kohtia on leikelty pois.
Koska tunteet menevät järjen ohi?

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #126 : Lokakuu 14, 2005, 18:16:21 »
Niinpä... tärkeimmät kohta oli leikattu pois.

Sen takia olin hieman ihmeissäni esim. Rikin suhteen. Riki joutui rotkoon ykkös videossa Akaka Buuton (joo, ei sitä noin kirjoteta) ja sitten nelosessa Riki hyppää kertojan mukaan rotkosta, niin vähän mää ihmettelin mitä ihmettä. Johtaja oli siinä kakkos videossa hengissä ja sitten nelosessa se tulee vasta rotkosta. VAsta leikaamattoman katottua tajusin jotain...

Ja ihmettelin sitäkin miksi pitää j*malattoman paljon koiria kerätä kun noin helposti pääsee sinne Akak buuton linnaan (puhun leikkatusta videosta). Ja kun kertoja sanoi että Akakbutonilla oli vain komle apuria jäljellä ihmettelin mihin ne muut apurit olivat kuolleet?

Entäpäs silloin kun Jhon kertoi että Akaka Buutonilla oli karhuarmeija siellä kaksoissolassa ja lopussa sillä oli vain ne kolme apuria vain. Voi kumpa ne olis tajunneet kertoa jossain vaiheessa mitä tapahtui. Ei tarvitse näyttää vaan kertojan kertoa että Hospu ja muut kaatoivat Akaka buuton... ne muut karhut siellä metsässä ja Riki joutui karhujen metkujen takia 'rotkoon'.
"Are we there yet?"
"No"

Poissa Flamelion

 • väsy
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Re: Hopeanuoli
« Vastaus #127 : Lokakuu 23, 2005, 13:23:41 »
Olen tainnut kirjoittaa tänne joskus.. No mutta miten vaan. o.O

Meillä on siis kaksi Hopeanuolta. Kakkonen ja nelonen. Olen nähnyt myös kolmosen ja ykkösen, eli siis kaikki. Leikkaamattomista olen nähnyt vain pätkiä enkä viitsi ostaa niitä kun ne ovat niin kauhena kalliita. :s Mutta mielelläni kyllä ne katsoisin. Ja niin kuin joku tuolla jo sanoi, niin leikkaamattomista ei voi kyllä sanoa että ne on pikkulapsille tehty.

Lempihahmoa en osaa sanoa. Hopeanuoli itse on kuitenkin yksi parhaimpia hahmoja. Samoin Hopeanuolen isä Riki. Hopeanuolessa ihalitavaa on rohkeus. Nuorin lauman koirista mutta silti kaikista urhein ja valmis taistelemaan loppuun asti.

Hopeanuolessa soivat kappaleet ovat ihania. Serkullani on levy jossa on kaikki mahdolliset kappaleet Hopeanuolista. Kuuntelimme niitä yhtenä iltana ja kummallakin oli melkein koko ajan vedet silmissä. ^^ Kaikki kappaleet on kauniisti soitettu ja ne sopivat itse elokuvaan todella hyvin.

Juoni etenee hyvin ja selkeästi ja koko ajan pysyy kärryillä. Minulla ei oikeastaan ole mitään pahaa sanottavaa yhdestäkään Hopeanuoli elokuvasta. :)

"Hyppää mereen Daisuki!" ^^
Monkey see, monkey do

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #128 : Lokakuu 23, 2005, 15:55:10 »
Fiturefilm julkaisee muuten joskus vuonna 2006 Weedanimen DVD:nä (kaikki jaksot) ja jos oikein käsitin niillä on aikomus julkaista suomenkielinen dubbaus hopsusta DVD:nä. Weed animen voin ostaa DVD:nä (vaikkei piirustsutyyli paikoittain ole parasta mahdollista), mutta suomennosta mietin hartaasti viitinkö ostaa. Ei se niin mukavaa kuultavaa ole ja leikkaamattomassa on samat kohtaukset, paremmin äänitettynä tosin.
"Are we there yet?"
"No"

Geggo

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #129 : Lokakuu 24, 2005, 15:39:39 »
Minusta hopeanuolet on todella raakoja ja pelottavia, melkeinpä tulee traumoja niistä karhuista...

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #130 : Lokakuu 24, 2005, 16:28:56 »
Lainaus käyttäjältä: "Hopeanuoli"
Fiturefilm julkaisee muuten joskus vuonna 2006 Weedanimen DVD:nä (kaikki jaksot) ja jos oikein käsitin niillä on aikomus julkaista suomenkielinen dubbaus hopsusta DVD:nä. Weed animen voin ostaa DVD:nä (vaikkei piirustsutyyli paikoittain ole parasta mahdollista), mutta suomennosta mietin hartaasti viitinkö ostaa. Ei se niin mukavaa kuultavaa ole ja leikkaamattomassa on samat kohtaukset, paremmin äänitettynä tosin.


Minun käsityksen mukaan FutureFilm oli julkaisemassa leikatut ja dubatut videot dvd:llä. Ei leikkaamatonta dubattuna.

Juups, niin se oli. Kävin tarkistamassa FutureFilmin sivuilla:

Lainaus
DVD Limited Edition
   
 Suosittu Hopeanuoli animaatiotarina julkaistaan joulukuussa suomeksi sekä ruotsiksi puhuttuna leikattuna versiona. Upea metallinen SteelBook-kotelo sisältää koko tarinan kahdella DVD:llä(kesto 342 min.).


Ja tuo Weed DVD pitää kyllä hankkia vaikka vähän pettynyt siihen olenkin.

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #131 : Lokakuu 24, 2005, 17:01:01 »
Lainaus käyttäjältä: "Myy"

Minun käsityksen mukaan FutureFilm oli julkaisemassa leikatut ja dubatut videot dvd:llä. Ei leikkaamatonta dubattuna.

Juups, niin se oli. Kävin tarkistamassa FutureFilmin sivuilla:

Lainaus
DVD Limited Edition
   
 Suosittu Hopeanuoli animaatiotarina julkaistaan joulukuussa suomeksi sekä ruotsiksi puhuttuna leikattuna versiona. Upea metallinen SteelBook-kotelo sisältää koko tarinan kahdella DVD:llä(kesto 342 min.).


Ai... mää tarkoitin kyllä leikkattua versiota^^. Saatoin vahingossa puhua leikkaamattomasta versiosta. Ei ollut tarkoirus niin kirjoittaa.
AI se oli totta??? Tuolla hopeanuoli foorumissa aloin jo epäilemään ettei mitään Weed animea ole tulossa^^.
"Are we there yet?"
"No"

Wetering

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #132 : Tammikuu 23, 2006, 22:35:52 »
Hopeanuoli on myös ensimmäisiä animeita mitä olen nähnyt, ja se todella kolahti. Koirat lähes kaikki hyvin tehtyjä, samoin kuin taustat, ja varjot, joten kokonaisuus oli lyhyesti sanottuna mahtava, vaikkakin joukosta löytyi muutamia ei niin huoliteltuja "kohteita".
  Riki oli ehdottomasti myös yksi suosikeista heti ensimmäisestä jaksosta lähtien, eikä siitä oikein voi muuta sanoa.
  Raakaa matskua kyllä sinäänsä, kun miettii että joskus aivan polven korkuisena innoissaan katsellut. :D

damis

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #133 : Tammikuu 24, 2006, 13:22:02 »
En tahdo loukata ketään, mutta en voi ymmärtää mikä siinä sarjassa viehättää.
"Aaargh, minä tapan sinut!" "Ei kun minä tapankin sinut!" "Turhaan, sillä minä tapan sinut"
Kaikenmaailman koirat, jotka liikkuvat puissa, ja vieläpä niin nopeasti ettei voi paljaalla silmällä nähdä... Käsittämätöntä.
Oma mielipiteeni siitä on, että se on huono lastensarja, josta en tehty supermoninkertaisesti liian raaka.

Nerdie

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #134 : Tammikuu 24, 2006, 16:26:37 »
Hopsuhan on hyvä. Rakastan leikkaamattomia, niissä on ihanan rajuja kohtia. Parasta onkin niissä se, etteivät suomalaiset ole menneet puhumaan päälle, vaan tekstitys on.

En tiedä mikä Hopeanuolessa viehättää, mutta silti jaksoja jaksaa katsoa aina uudestaan ja uudestaan, koskaan ehkä väsymättä. Onhan niissä herkkiäkin kohtia, mutta jotkut satunnaiset kohdat ovat hiukan ällistyttäviä ja yliampuvia.. muttei siitä sen enempää.
Nyt kun katselen tuon leikkaamattomien DVD:n jälkeen leikattuja, alkaa ihan kummastuttaa, että mitäs se tämä on.

Weedistä en sitten pidä yhtään. Näin jossain sivulla, en muista missä, niin pätkän Weed-animesta. (Onhan siitä tehty anime?)
Se oli surkalaatuista, ilmeet olivat mitä typerimmät ja koirien anatomia/liikkeet surkeaa, esimerkiksi verrattuna Hopeanuoleen. En tykännyt.

Lempihahmojani ovat Riki, Akatora (aina ja ikuisesti) ja Benizakura.
Olihan se koskettavaa, kun Benizakura ja Akatora kuolivat, mutta sitä se on.
Leikkaamattomissa Riki oli upea.
Ja joo, näissä ymmärtää monia asioita paremmin kuin neljässä kasetissa.

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #135 : Tammikuu 24, 2006, 17:30:15 »
Lainaus käyttäjältä: "damis"
En tahdo loukata ketään, mutta en voi ymmärtää mikä siinä sarjassa viehättää.
"Aaargh, minä tapan sinut!" "Ei kun minä tapankin sinut!" "Turhaan, sillä minä tapan sinut"
Kaikenmaailman koirat, jotka liikkuvat puissa, ja vieläpä niin nopeasti ettei voi paljaalla silmällä nähdä... Käsittämätöntä.
Oma mielipiteeni siitä on, että se on huono lastensarja, josta en tehty supermoninkertaisesti liian raaka.


Nuo "minä tapan sinut" puheet kuuluvat ennemminkin leikattujen ja dubattujen puolelle, missä suomentajat eivät ilmeisesti muuta ole keksineet siihen sanottavaksi, eivätkä ole osanneet suomentaa kunnolla. Leikattuja katsoessa löytää aivan järkyttäviä virheitä - enkä puhu ainoastaan huonosti leikellyistä pätkistä, vaan puheista myös sun muista.

No, noita koirat liikkuvat puissa-juttua on hankala puolustaa :D

Mutta tuo "lastensarja" ei pidä sinänsä paikkaansa. Esim. leikkaamaton on k-11, ja alunerin japanissa ei tätä pienimmille lapsille ole tarkoitettu. Suomeen se tuli lapsille tarkoitettuna huonosti leikeltynä ja suomeksi puhuttuna, mutta alunperin se ei ole ollut lastensarja.
Tämähän on vain mielipide, niinkuin sinullakin. Minä halusin vain puolustaa omia mielipiteitäni, ja toivon ettet nyt suutu tästä :]
Kun ajattelee tuota "huono" sanaa, en käsitä sitä. Millä lailla huono? Sarjassa on selvä juoni, nätti piirrosjälki, kauniit musiikit, hyvät ääninäyttleijät (japaniksi). No joh, turhaan paasoan, mielipiteistä ei voi (kuin) kiistellä :p

Poissa xir

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #136 : Tammikuu 24, 2006, 21:44:19 »
Koska topicci on jokseenkin sekava, en yrityksistäni huolimatta löytänyt vastausta kysymykseeni, joten kysyn sen tässä:

Minkälainen "tarina" on punottu Weedin taustalle? Tai siis, koko Hopeanuoli-animehan oli taistelua (joko suoraan tai välillisesti) Akakabootoa vastaan, eli siis onko Weedissä joku uusi karhu/muu vaara/tms. vai mikä siinä on "ideana"?

Katselin tänään viimeisen leikkaamattoman levyn, ja taas sitä itkettiin. On se kyllä äärettömän hyvä!

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #137 : Tammikuu 25, 2006, 14:05:34 »
Lainaus käyttäjältä: "xir"
Koska topicci on jokseenkin sekava, en yrityksistäni huolimatta löytänyt vastausta kysymykseeni, joten kysyn sen tässä:

Minkälainen "tarina" on punottu Weedin taustalle? Tai siis, koko Hopeanuoli-animehan oli taistelua (joko suoraan tai välillisesti) Akakabootoa vastaan, eli siis onko Weedissä joku uusi karhu/muu vaara/tms. vai mikä siinä on "ideana"?

Katselin tänään viimeisen leikkaamattoman levyn, ja taas sitä itkettiin. On se kyllä äärettömän hyvä!


[SPOILAA WEEDIÄ JA PALJON]

Tiivistettynä (ja huonolla tiedolla :D) se menee niin, että Weed etsii isäänsä Giniä. Samalla käydään taistelua isoa mutanttikoiraa vastaan. Kun se on saatu hengiltä, on vastassa Hougen-niminen koira. Tämän ja hänen alaisten ansiosta esim. John menettää henkensä ja hyvin epämiellyttävällä tavalla. Hougenia vastaan kamppaillaan pitkään, varmaan lähemmäs tuonne 30 volumen pintaan, jonka aikana Gin ja Weedkin kohtaavat viimein. Hougenin jälkeen paikalle tulee juoppopaviaaneja (aivan...!), jotka mm. tappavat Weedin siskon Joon ja myöhemmin mielestäni myös Yukimuran (Weedin veli, ja pitkästä aikaa jokin todella mielenkiintoinen hahmo, joka ilmestyi 30. volumen aikoihin..)

Vanhoja hahmoja näkyy ainakin Ginin lisäksi Akame, John, Kurotora, Moss, Ben, Cross, Sniper, Kurojaki, Tesshin (=Chibi), Ken, George (kaksi viimeistä Benin ja Crossin pennut jotka syntyivät GNGn lopussa. Miney hukkui, eikä siis esiinny Weedissä)
Uusina jälkeläisinä näkyy ainakin Kurotoran ja Chutoran poikia, Ginin "vaimo", Oliverin poika...

Suosittelen etsimään tarkempaa tietoa vaikka Hopeanuoli.comista

damis

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #138 : Tammikuu 25, 2006, 16:01:42 »
Lainaus käyttäjältä: "Myy"
Lainaus käyttäjältä: "damis"
En tahdo loukata ketään, mutta en voi ymmärtää mikä siinä sarjassa viehättää.
"Aaargh, minä tapan sinut!" "Ei kun minä tapankin sinut!" "Turhaan, sillä minä tapan sinut"
Kaikenmaailman koirat, jotka liikkuvat puissa, ja vieläpä niin nopeasti ettei voi paljaalla silmällä nähdä... Käsittämätöntä.
Oma mielipiteeni siitä on, että se on huono lastensarja, josta en tehty supermoninkertaisesti liian raaka.


Nuo "minä tapan sinut" puheet kuuluvat ennemminkin leikattujen ja dubattujen puolelle, missä suomentajat eivät ilmeisesti muuta ole keksineet siihen sanottavaksi, eivätkä ole osanneet suomentaa kunnolla. Leikattuja katsoessa löytää aivan järkyttäviä virheitä - enkä puhu ainoastaan huonosti leikellyistä pätkistä, vaan puheista myös sun muista.

No, noita koirat liikkuvat puissa-juttua on hankala puolustaa :D

Mutta tuo "lastensarja" ei pidä sinänsä paikkaansa. Esim. leikkaamaton on k-11, ja alunerin japanissa ei tätä pienimmille lapsille ole tarkoitettu. Suomeen se tuli lapsille tarkoitettuna huonosti leikeltynä ja suomeksi puhuttuna, mutta alunperin se ei ole ollut lastensarja.
Tämähän on vain mielipide, niinkuin sinullakin. Minä halusin vain puolustaa omia mielipiteitäni, ja toivon ettet nyt suutu tästä :]
Kun ajattelee tuota "huono" sanaa, en käsitä sitä. Millä lailla huono? Sarjassa on selvä juoni, nätti piirrosjälki, kauniit musiikit, hyvät ääninäyttleijät (japaniksi). No joh, turhaan paasoan, mielipiteistä ei voi (kuin) kiistellä :p


En suutu, en tosiaankaan. Niin, voisi kyllä kuvitella että Hopeanuoli on kärsinyt matkalla Japanista Suomeen. Mutta tuommoinen kuva "huono lastensarja, josta ón tehty supermoninkertaisesti liian raaka" niinkuin kirjoitin, jää suomalaisesta versiosta katsomisen jälkeen. Ääninäyttely on hirvittävä, ajoituksineen päivineen. Joku koko elokuvassa tai sarjassa, olkoon mikä on, kuitenkin huvittaa minua. Näin vain on, ja niin, mielipiteethän ovat aina mielipiteitä. =)

damis

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #139 : Tammikuu 25, 2006, 16:02:57 »
Lainaus käyttäjältä: "damis"
Joku koko elokuvassa tai sarjassa, olkoon mikä on, kuitenkin huvittaa minua. Näin vain on, ja niin, mielipiteethän ovat aina mielipiteitä. =)


Nyt keksin, se on juuri se juoni (ja ne koirat siellä puissa...). Se juoni on minusta huvittava...

Beijing duck

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #140 : Helmikuu 25, 2006, 18:37:54 »
Löysin Hopeanuoli DVD-boksin erään nettikaupan alennusmyynnistä ja päätin ostaa sen. Katsoin kaikki jaksot uudestaan ja nyt minun on pakko muokata mielipidettäni vähän.

Ensimmäisellä katselukerralla minua häiritsivät ne asiat, joista kerroin ensimmäisessä tämän topicin viestissäni (samurai- ja ninjajutut, hyppimiset, puhe jne.). Mutta toisella katselukerralla tiesin jo, mitä on luvassa, joten pystyin keskittymään toisiin asioihin.

Huomasin, että Hopeanuolihan on hyvä. Siinä tulee kerrassaan loistavasti esille samuraikulttuuri ja se on siten kulttuurioppitunti. Teema on minua miellyttävä (metsästys) ja tykkäsin koirien armeijapuhetavasta (herra komentaja jne.). Koirat ovat järjestäytyneet kuten armeijassa, mistä tykkäsin, koska olen syvästi rakastunut armeijaa sivuaviin tarinoihin. Sarjassa ON liioittelua, mutta enää se ei häiritse minua niin paljoa.

Sain muuten katsottavakseni suomenkielisen Hopeanuolen neljännän kasetin ja oli kyllä aika omituinen. Tarinaa oli saksittu niin paljon, että siitä tuli sekava. Hopeanuolen ja Akamen äänistä tykkäsin, mutta Sniperin ääni on kerrassaan hirveä. Kaikki ovat hahmot suomenkielisessä jotenkin nössömpiä kuin japaninkielisessä. Kuulosti kamalalta, kun Cross sanoi "minä olen tyttökoira" puhumattakaan kaikista "aii" -huudoista.

Hopeanuoli -mangan huhutaan ilmestyvän suomeksi, ja jos se tulee ostan varmaan kaikki osat.

Olen nähnyt myös kolme jaksoa Weediä. Se on HYVIN erilainen kuin Hopeanuoli ja henkilö, joka tykkää Hopeanuolesta ei välttämättä tykkää yhtään Weedistä ja päinvastoin. Weed on kuin toinen Hopeanuoli ja sellainen "hän on todella isänsä poika" -höpötys alkaa ottaa pattiin. Mutta siinä missä Hopeanuoli on soturi, on Weed lähinnä päähinpotkittujen auttaja. Weed on myös henkilönä paljon Hopeanuolta lapsellisempi, hän esim. puhuu itsestään boku -muodossa (mitä en huomannut Hopeanuolen tekevän, ellen ole kuullut aivan päin seiniä). Animaatio Weedissä on omituista ja koirat näyttävät monissa kohdissa siltä, kuin niiden mallina olisi käytetty ihmisiä. Puhuessaan koirat eivät liikuta suutaan ja musiikki on hirveää. Yhdessä kohdassa luulin, että mikroaaltouunini oli mennyt rikki, mutta Weedistähän se vinkuna tuli.

Weed -anime on tylsä ja juonta on muokattu yhtä paljon kuin Harry Potter -leffojen kohdalla. Luin netistä tiivistelmiä Weed -mangojen tapahtumista ja se oli paljon viihdyttävämpää kuin animen katsominen.

Weed -animesta on keskustelua Hopeanuoli.comin foorumissa. Sieltä saa todella hyvän kuvan animesta ja sieltä löytyy myös paljon kuvia. LINKIN TAKANA PAHOJA SPOILEREITA! http://www.hopeanuoli.fi/bbs/viewtopic.php?t=1763

EDIT:// Niin, yksi juttu Weedistä unohtui. Ne silmät! Weedissä koirien silmät ovat isot ja ihmismäiset, siis sellaiset mangasilmät, mikä minusta on tosi hirveää. En tosiaankaan halua nähdä koirilla räpsyviä ripsisilmiä! Yök.

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #141 : Helmikuu 25, 2006, 21:03:17 »
Lainaus
Hopeanuoli -mangan huhutaan ilmestyvän suomeksi, ja jos se tulee ostan varmaan kaikki osat.


Voin sanoa että ne ilmestyvät suomeksi 98% varmuudella. Hopeanuoli.fi oli adressi että hupeanuoli mangat ilmestyisivät suomeksi. Tässä jokin aikaa sitten sanottiin että Jokunen suomalais yhtiö oli kysellyt mangojen oikeuksista ja ovat (yrittäneet?) suomentaneet joitain mangoja. Eli eiköhän ne jossain vaiheessa ilmesty suomeksi.

Hopeanuoli.fi:ssä on muuten myynissä eka Weed dvd. Huomasin sen tässä äskettäin...
"Are we there yet?"
"No"

Shagrat

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #142 : Helmikuu 28, 2006, 17:03:50 »
Yhdeksän jaksoa jo katsottu Weediä ja pitää sanoa, että mitä pidemmälle mennään, niin sitä kiinnostavammaksi anime muuttuu. Vaikka jossain kohti piirrosjäljessä on silti havaittavissa aika paljon virheitä ym. Tosin minua tämä ei häiritse hirveästi.

Lainaus käyttäjältä: "Beijing duck"
Niin, yksi juttu Weedistä unohtui. Ne silmät! Weedissä koirien silmät ovat isot ja ihmismäiset, siis sellaiset mangasilmät, mikä minusta on tosi hirveää. En tosiaankaan halua nähdä koirilla räpsyviä ripsisilmiä! Yök.


Ja kaiken lisäksi Hopeanuolen silmät on Ginga Densetsu Weed:ssä siniset, toisin kuin Ginga Nagareboshi Gin:ssä ne olivat ruskeat. :P


Lainaus käyttäjältä: "Hopeanuoli"
Hopeanuoli.fi:ssä on muuten myynissä eka Weed dvd. Huomasin sen tässä äskettäin...


24.90€ Hinta ei kummiskaan jostain kumman syystä innosta (Varsinkin kun sisältää vain kaksi jaksoa ilman tekstejä) :|

Fear Daemond

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #143 : Helmikuu 28, 2006, 18:00:49 »
Lainaus
Vanhoja hahmoja näkyy ainakin Ginin lisäksi Akame, John, Kurotora, Moss, Ben, Cross, Sniper, Kurojaki, Tesshin (=Chibi), Ken, George (kaksi viimeistä Benin ja Crossin pennut jotka syntyivät GNGn lopussa. Miney hukkui, eikä siis esiinny Weedissä)
Uusina jälkeläisinä näkyy ainakin Kurotoran ja Chutoran poikia, Ginin "vaimo", Oliverin poika...


Öööh... ellen ole väärässä niin eikö kurojaki kuollu hopeanuolessa? :O

Ja itse tykkään Hopsusta, ja lemppari on riki... ^^ tottakai... ^_^

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #144 : Helmikuu 28, 2006, 22:28:17 »
SPOILSPOILSPOIL!

Lainaus käyttäjältä: "Fear Daemond"
Lainaus
Vanhoja hahmoja näkyy ainakin Ginin lisäksi Akame, John, Kurotora, Moss, Ben, Cross, Sniper, Kurojaki, Tesshin (=Chibi), Ken, George (kaksi viimeistä Benin ja Crossin pennut jotka syntyivät GNGn lopussa. Miney hukkui, eikä siis esiinny Weedissä)
Uusina jälkeläisinä näkyy ainakin Kurotoran ja Chutoran poikia, Ginin "vaimo", Oliverin poika...


Öööh... ellen ole väärässä niin eikö kurojaki kuollu hopeanuolessa? :O


Jep, niinhän sitä luultiin, mutta kyllä se Kurojaki Weedissä paikalle taas ilmestyy, tosin turkittomana, se kun paloi itoh-talon mukana Kurojakin hypättyä sinne.

Fear Daemond

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #145 : Helmikuu 28, 2006, 23:16:54 »
Aaaa! Toi joo selvensi hiukan... kiitoksia! ^_^ Ihmettelinkin vähän... x)

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #146 : Maaliskuu 04, 2006, 14:27:19 »
Aijai, nyt kaikki fanit huokaisevat helpotuksesta, sillä Kurojaki on sittenkin kuollut! GNG-foorumille ilmestyi tällainen viesti
"
http://s7.invisionfree.com/Silver_Fang_Fanhouse/index.php?showtopic=984&view=findpost&p=3543136

Lainaus tuolta:

Just did some reading of mangas 12, 13 and 17 - Tesshin constantly refers to the burnt Dog as "chourou" (elder) which is the same case in the anime - so Chourou has just been given a makeover for the anime. (Yay, long fuzzy old dog hair )

He is NOT Kurojaki. Throughout the manga, he hates Weed, because he knows he's the son of Gin - who he believes is responsible for Kurojaki's death. Chourou was just one of Kurojaki's followers. He keeps going on and on about how Kurojaki-sama's death was the fault of the Ohu soldiers.  

However.. since he has fur in the anime (and is a lot kinder than he is in the manga) I suspect Chourou might have a different background. We'll see when we get to 14 I guess. "
____________

Monet fanit kyllä varmasti huokaisevat helpotuksesta, minä mukaan lukien, sillä vanhan kunnon pahiksen henkiinherättäminen oli(si) ollut järkyttävää.

Poissa castlevania

 • Enterpricen kapteeni.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Nihilisti.
 • Tupa: Tuvaton
Hopeanuoli
« Vastaus #147 : Maaliskuu 04, 2006, 14:50:47 »
No, onahn Hopeanuoli ihan ok, mutta alkaa hieman kyllästyttää, kun koko ajan hoetaan "Minä tapan sinut! Ben on kuollut, kuka sen teki, kuka hänet tappoi, sinäkö se olit, minä tapan sinut! Ja se on tosiaan melko raaka.
"Oh, my offense is rank, it smells to heaven! It hath primal elder curse upon it; the brother's murder.

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #148 : Maaliskuu 04, 2006, 18:26:41 »
Lainaus käyttäjältä: "castlevania"
No, onahn Hopeanuoli ihan ok, mutta alkaa hieman kyllästyttää, kun koko ajan hoetaan "Minä tapan sinut! Ben on kuollut, kuka sen teki, kuka hänet tappoi, sinäkö se olit, minä tapan sinut! Ja se on tosiaan melko raaka.


Pakko myöntää että tuo suomi Dubbaus oli karmaisevaa... siinä kyllä tuota "Minä tapan sinut" juttua on paljon -.-;. Ja... kai alkuperäiselläkin ääniraidalla tuota kuului... en muista on meinaan jonkin aikaa siitä kun viimeksi katsoin hopeanuolta DVD:ltä.  

Lainaus käyttäjältä: "Myy"
Aijai, nyt kaikki fanit huokaisevat helpotuksesta, sillä Kurojaki on sittenkin kuollut! GNG-foorumille ilmestyi tällainen viesti


Oi, kuoliko se pikku karvakuono...? Oih... tosin se olisi varmaan kohta kuollut viimeistään vanhuuteen... mutta harmillista se silti on kun Kurojaki kuuluu minun lempihahmoihini.
"Are we there yet?"
"No"

kutritukka

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #149 : Maaliskuu 08, 2006, 16:41:33 »
Hopeanuoli. Kun näin ensimmäisen kerran Hopeanuoli-videon, niin menin ihan sanattomaksi. En nytkään osaa sanoa mitään. Ne on niin ihania. En ole pitkään aikaan kattonu niitä videoita, joten pitäisi. Oon kattonu leikatut versiot ja rakastan niitä kaikki. Kolmos video on hiukan tylsä, mutta pidän kaikista muista. Kun en ollut vuosiin kattonu Hopeanuolta ja kuulin sen tunnarin niin melkeen aloin märisemään. Itse tykkään Hopeanuolesta ja Punasilmästä. Ne videot on jotenki koskettavia. En tiiä. Taidan tunnelman takia mennä kattomaan Hopeanuolia. Moi.

Ithilwen

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #150 : Toukokuu 01, 2006, 18:09:34 »
voi Rakastan hopeanuoli leffaa. omistan leikkaamattoman ja suosittelen sen katsomista kaikille jotka eivät ole sitä nähneet. Leikatut on kyllä aivan jostain... Ne on niin huonoja, kaikki parhaat kohdat on leikattu pois! Olin aivan kysymysmerkkinä kun kattelin niitä myöhemmin uudestaan. Paljon juonen kannalta tärkeää oli jätetty pois.

esim kuinka he saavat yhtäkkiä enemmän koiria taisteluun? Kuinka Riki muka kuolee?
Musiikki on kyllä Parhaimmasta päästä mitä olen elokuvissa/Animeissa nähnyt!

Creatiwer

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #151 : Toukokuu 13, 2006, 23:08:57 »
Hopeanuoli on mahtava elokuva, mutta sen ''minä tapan sinut!'' löpinä ottaa päähän. Pitäs ostaa hopeanuoli boksi, mutta se on niin kallis ja koskakohan suomeen tulee se Weedi (hopeanuolen poika).

Poissa Saippuakupla

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kelmi
Hopeanuoli
« Vastaus #152 : Toukokuu 14, 2006, 13:45:06 »
Ei siitä taida olla kovinkaan pitkää aikaa, kun itsekin fanitin Hopeanuolta täydestä sydämestäni, ja halusin ehdottomasti ostaa DVD:tkin. Nyt innostus on laantunut melkein olemattomaksi, enkä enää ramppaa Hopsun fanisivuilla niin kuin muutamia kuukausia sitten.

Näin tarkemmin ajatellen täytyy sanoa, että Hopeanuolet kieltämättä ovat hieman raakoja, etenkin pienimmille (tästä puhuu tyttö, joka antoi pikkusiskonsa katsoa kaikki videot läpi monta kertaa ollessaan innostunut tästä animesarjasta). Lempihahmojani oli ja luultavasti on yhä itse Hopeanuoli, ihailin nimittäin silloin tätä upeaa koiraa täydestä sydämestäni.

Se, miksi fanitin joskus Hopeanuolta, on vielä hieman epäselvää. No jaa, fanitanhan nytkin Pottereita tietämättä juurikaan, miksi. Ehkäpä siksi, että mielestäni Hopeanuoli vain oli silloin niin paras. Ei se nytkään huono ole, mutta en vain enää jaksa innostua siitä niin kuin joskus ennen. Syynä fanitukseen silloin aikanaan saattoi tosin olla se, että pidin koirista ja pidän vieläkin ja omistan omankin.

~Saippuakupla
Sen sijaan Harry lähetti Ronille lapun: "tehdään se tänä iltana."

~ HP -  Salaisuuksien kammio

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #153 : Toukokuu 14, 2006, 13:59:11 »
Lainaus käyttäjältä: "Creatiwer"
koskakohan suomeen tulee se Weedi (hopeanuolen poika).


FutureFilm oli muistaakseni ilmoittanut että Weed-anime tulisi Suomeen ensi lokakuussa (tarkkaa päivämäärää en muista), mutta julkaisusta ei ole mitään yksityiskohtia tms. annettu, ja kun otetaan huomioon, kuinka paljon Hopeanuoli dvd-boxin julkaisupäivää  siirreltiin, ei vielä kannattaisi hyppiä riemusta. (en hyppisi muutenkaan, en tiedä että hankinko edes koko Weed-sarjaa kun sitä on raiskattu niin paljon. Liikaa muunteluita mangasta, huonoja animaattoreita, hahmojen poistelua... Noh, hinta sen määrää..)

Keira Woodbag

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #154 : Toukokuu 14, 2006, 21:18:39 »
Olen katsonut kaikki neljä Hopeanuolta moneen otteseen. Itseltäni niitä ei kuitenkaan valitettavasti löydy. Pidän ehkä kaikkein eniten Hopeanuolesta itsestään tai sitten valkoisten koirien johtajasta. Olisiko ollut Punasilmä?
Olisi myös kiva nähdä leikkamaton versio. Siitä leikatusta on tehty ihan erilainen! Olen nähnyt kuvia ja kertomuksia siitä leikkamattomasta ja alkuperäisestä versiosta ja siinä Akakabootto (?) kuoli ihan erilailla, ja kaikki oli aika erilaista..

Poissa Pomeroy

 • Siriuksen jalkavaimo
 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Hopeanuoli
« Vastaus #155 : Toukokuu 30, 2006, 23:20:46 »
Lainaus käyttäjältä: "Keira Woodbag"
Olen katsonut kaikki neljä Hopeanuolta moneen otteseen. Itseltäni niitä ei kuitenkaan valitettavasti löydy. Pidän ehkä kaikkein eniten Hopeanuolesta itsestään tai sitten valkoisten koirien johtajasta. Olisiko ollut Punasilmä?
Olisi myös kiva nähdä leikkamaton versio. Siitä leikatusta on tehty ihan erilainen! Olen nähnyt kuvia ja kertomuksia siitä leikkamattomasta ja alkuperäisestä versiosta ja siinä Akakabootto (?) kuoli ihan erilailla, ja kaikki oli aika erilaista..


Heh, oli se Punasilmä. Haluaisin itsekin nähdä nämä leikkaamattomat versiot, mutta se ei oikein edisty.
Niissä leikatuissa versioissa 1 kohta Akaka-Booton kuolemasta väärin: Riki oli vielä ehjänä kun karhu kuoli, silloinkun se pappa - Dai-Suken isoisä (hitto en muista ihmisten nimiä!) - ampui karhun. Yhtäkkiä se makasikin siinä iiihan lopussa ennenkun ne alko ulvomaan kohti taivasta, se oli ihan kokonaan veressä ja makas maassa ja sai just ja just puhuttua.
Näin lyhyesti sanottuna: Rakastan Hopeanuolia, toivottavasti Weedit on hyviä. Weed=Rikkaruoho :D
\\\\\\\"Suurin aarre on ymmärrys rajaton\\\\\\\"

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #156 : Toukokuu 31, 2006, 12:56:29 »
Lainaus käyttäjältä: "Myy"
Lainaus käyttäjältä: "Creatiwer"
koskakohan suomeen tulee se Weedi (hopeanuolen poika).


FutureFilm oli muistaakseni ilmoittanut että Weed-anime tulisi Suomeen ensi lokakuussa (tarkkaa päivämäärää en muista), mutta julkaisusta ei ole mitään yksityiskohtia tms. annettu, ja kun otetaan huomioon, kuinka paljon Hopeanuoli dvd-boxin julkaisupäivää  siirreltiin, ei vielä kannattaisi hyppiä riemusta. (en hyppisi muutenkaan, en tiedä että hankinko edes koko Weed-sarjaa kun sitä on raiskattu niin paljon. Liikaa muunteluita mangasta, huonoja animaattoreita, hahmojen poistelua... Noh, hinta sen määrää..)


Weedin ensimmäisen osan voi ennakkotilata/varata videodivarista ainakin. Jotain vähän päälle kympin tais maksaa... Se ykkös jakso on kyllä ihan hieno. Koirat ja väritys on sentään kohdallaan mutta kun... kakkonen on niin kammottavaa katseltavaa etten taida ihan tilata tuota DVD:tä X(. Onko täällä joku joka on nähnyt ainakin kaksi vikaa jaksoa? Kysyisin vain että ovatko ne hyvin tehtyjä? Että edes viimeisen DVD:n voisin ostaa... en meinaan löydä kuvia viimeisistä jaksoista...
"Are we there yet?"
"No"

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #157 : Toukokuu 31, 2006, 21:36:51 »
Lainaus
Niissä leikatuissa versioissa 1 kohta Akaka-Booton kuolemasta väärin: Riki oli vielä ehjänä kun karhu kuoli, silloinkun se pappa - Dai-Suken isoisä (hitto en muista ihmisten nimiä!) - ampui karhun. Yhtäkkiä se makasikin siinä iiihan lopussa ennenkun ne alko ulvomaan kohti taivasta, se oli ihan kokonaan veressä ja makas maassa ja sai just ja just puhuttua.

Niin, no leikatustahan tämäkin selviää :)
SPOILAA LEIKKAAMATTOMAN LOPPUA

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

//Eleanír korjasi spoilerin :)
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 01, 2007, 09:51:59 kirjoittanut Eleanír »

AlmostRockStar

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #158 : Kesäkuu 05, 2006, 13:48:37 »
Täällä ilmoittautuu yksi fani.

Olen nähnyt leffat muutaman vuoden välein, aikahaarukka eka-neljäsluokkien välillä. Silloin oli aika yhdentekevä elokuva minulle, kun en oikein pysynyt kärryillä tapahtumien seassa, välillä saattoikin olla yli vuosi välissä ennenkuin näin seuraavan leffan. Niitä katseli ihan huvikseen, vaikkei oikeasti tajunnut mitään koko jutusta eikä muistanut edes kenenkään nimiä jne. Veli oli kuitenkin innostuneempi, muisti todella hyvin kaiken. Sen, mihin edellinen elokuva oli loppunut ja mitä varten lauma oli aina missäkin... Kun minä muistin juuri ja juuri Akaka Booton nimen.

Yhdellä kaverillani on kaikki Hopeanuolet yhdellä DVD:llä, eli kiva pikku telkakrimaratoonihan siitä syntyy, kun ne kaikki katselee putkeen. Veli halusi lainata DVD:n, halusi nähdä kerrankin kaikki yhtene putkeen, ja kaveri vielä kehui elokuvaa tosi hyväksi, niin lainattiin se sitten. Viisi tuntia ja 45 minuuttia tuijotettiin putkeen, (voitte kuvitella, että siinä puutuu raajat aika helposti, kun kököttää sohvalla miltei samassa asennossa koko ajan) ei edes vessassa käyty. Ei toisaalta tarvinnut pettyä, leffa oli loistava. Siinä sai itkeä ja nauraa, paljon eri tunnetiloja mahtui siihen lähemmäksi kuusituntiseen. Hopeanuoli on hienosti piirretty ja toteutettu, ainoa asia joka tökki oli surkeat dubbaukset. Suut liikkuivat ilman ääntää ja välillä kuului ääni mutta suut olivat kiinni. Se tietysti vähän hämäsi, jos ei äänen perusteella muistanut, kuka puhui niin saattoi seota kovin helposti. (*huitoo lippua jossa lukee 'kokemuksella'*)

Pidin paljon, koskettavia kohtia oli paljon, ja itkin mnoesti leffan aikana, herkkä kun olen. Varsinkin alussa, kun Riki pelastaa Hopeanuolen (taktinen heitto muuten, Hopeanuoli lensi suoraan Daisukin syliin) oman henkensä uhalla oli kohta, jossa oli pakko vähän itkeä. Tunnelmaa tehosti mahtava elokuvamusiikki, tilasin sen kännykkäänkin soittoääneksi (harmi vain, ettei se sitten loppujen lopuksi tullut puhelimeeni..).
Ainiin. Tappouhkaukset pilasivat monessa kohtaa tunnelman, laskettiin veljen kanssa liian monta "sinä kuolet!"-lausetta. Ne alkavat pidemmän päälle ärsyttää.

Muuten loistava elokuva.

Heini

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #159 : Kesäkuu 07, 2006, 22:50:10 »
HOPEANUOLI, sankarini. <3 Pienestä asti fanittanut tätä tiikerinraitaista superkoiraa ja yhä jaksan hehkuttaa! Minulla on tietysti kaikki leikatut videot ja pohdittiin porukalla usein, "mitä ihmettä tapahtui Rikille?" ja ostin totta kai myös leikkaamattoman, jossa sain kysymyksiini vastauksen. Olen katsonut kerran sen myös putkeen kaverin kanssa, joka ei ollut koskaan nähnyt jaksoakaan Hopeanuolesta. Ja hän piti Hopeanuolesta! :D Hopeanuoleen ei koskaan kyllästy. En minä ainakaan ja olen katsonut sitä pienestä asti. Musiikit ovat upeita, parasta mitä olen ikinä kuullut.

Ja tämä paljonparjattu Weed...Minä tykkään Weedistä. Olen katsonut nyt kymmenen jaksoa ja vaikka mielestäni tämä ei ikinä hakkaakkaan Hopeanuolta, kyllä ehdottomasti hieno animesarja on. Piirrosjälki ei minua haittaa erityisemmin, koska juoni vie mennessään. Weedille kovasti puhutaan miten hän on Ginin poika vähän samaan tyyliin ku Harrylle miten hän muistuttaa Jamesia. Weed ja Gin on kumminkin minun mielestä täysin erilaisia. Samanlaista "ihmekoira" teemaa on myös Weedissä ("SEHÄN ON VASTA PIENI PENTU!!") mutta se on osa Hopeanuolen ja Weedin viehätystä. Vanhoja hahmoja on ihana nähdä ja huumoriakin siitä löytyy. Musiikit eivät ikinä tle lyömään Hopeanuolta, mutta pidän niistäkin. En siis tähänastisten katseluelämysteni perusteella Weediä todellakaan flopiksi sanoisi. Mutta mikään ei tule hakkaamaan Hopeanuolta --> tähän vaikuttaa myös se, että Hopeanuoli on niin legenda, jota on katseltu pienestä asti. Painivat täysin eri sarjoissa, mutta suosittelen kyllä Weediä ehdottomasti kaikille.

kijo

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #160 : Heinäkuu 15, 2006, 21:48:11 »
hopenuolet on ihan mahtavia :) toisin suomeksi dupatut on aivan kamala häpeä... ne on leikattukkin niin -viiva viiva viiva- huonosti, että juonesta tippuu kärryiltä. Eli suosittelen ihan sitä aitoa[/] japaninkielistä Ginga nagareboshi Giniä ;>

Ja kukapa ei olisi kuullut myös Ginga Densetsu Weed mangasta ja animesta? Nekin ovat ihan parhaita :3 Tykkään ehkä hiukan enemmän jopa Weedistä. Anime sarja loppuu kyllä hieman lyhyeen... mutta niinpä edeltäjälleen GNG:llekkin kävi..

Poissa Angel of death

 • Senbonzakura
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Whiskey lullaby
  • Deviantart account
Hopeanuoli
« Vastaus #161 : Heinäkuu 15, 2006, 22:07:05 »
*nauraa* hopeanuoli. Tulee ihan vanhat ajat mieleen kun katsottiin niitä neljää videota vanhan kamun kanssa yömyöhään ja sitten kun pieniä pentuja oltiin niin totta kai leikit kuuluivat oleellisena osana katsomiseen. Oi, että tulee ihan tippa silmään kun muistelee niitä aikoja.

kuten sanoin oli vielä pikkukakara kun ensimmäisen kerran niitä katsoin. Omaksi en koskaan saanut kuin nelosen ja olen vieläkin kauhean katkera siitä :D Minä sain kauhean karhufobian siitä ykkösosasta missä Kohei ja Riki joutu sinne luolaan akakaputon(miten lie kirjotetaan)saartamaksi ja kun se leikkas sen jalan ja kun karhut raateli kaikkia ihmisiä mökeilä ja ties missä. Siitä varmaan karhufobiani on lähtöisin. Aina ku nään karhuista unta juoksen niitä karkuun ja lopussa ne aina raatelee minut. Hmm oisikohan Hopeanuolella ja liian alhaisella iällä jotain vaikutusta asiaan.

Muita versioita en koskaan ole Hopeanuolesta kuullutkaan kuin ne neljä videota. Nelonen on ehdoton suosikkini. Varmaan johtuu siitä että se on minulla omana ja sentää muistan sen juonen. Mutta kakkonenkin on hyvä. Ykkönen on ihan kauhee pelottelufilmi jos katsoo pikkuskidinä ja kolmonen on minusta kaikista huonoin vaikka se ei huono olekkaan.

Onko kellään mitään hajua mistä voisi löytää niitä videoita? Olisi niin kiva katsoa taas ne. Ihan ne tavalliset hopeanuoli videot. Mitkä on dupattu erittäin huonosti ja puhuttu suomeksi ja ilmestynyt vuonna kivi ja nakki. Hopeanuoli on niin paras piirretty ^.^
Aishi ai sarete kono inochi wa memory de saite - I'll protect my memories of how I loved and was loved

Madvampire

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #162 : Heinäkuu 16, 2006, 23:07:08 »
heh....hopeanuoli on ensimmäisiä animeitani ja ainoastaan tästä syystä minulle rakas.

Tappelua,tappelua tappelua.

 Olisin voinut pitää alkuperäis duppaukilla, mutta miksi,miksi,miksi ne suomalaiset duppaukset ovat niin hirveitä?! se kun cross (olihan se se nimi..) huutaa ainakin kymmenen kertaa ärsyn pirteällä äänellä "HOPEeaaa NUoliiiih!" on ärsyttävää. Vielä ärsyttävämpää on huoelstunut Cross "HOPEANUOLI!".

 Pidin tosin animen ulkonäöstä pajon, paitsi 2 viden (olen nähnyt ne videoilla...) muumimaiset koiranpäät laittavat minut aina nauramaan.

Benin hahmo on minusta erityisen naurettava, ja niin sankarimainen ja täysi johtaja ja pyhimys että! Tästä johtuen onkin syntynyt monta me vihaamme ben keskustelua kaverini kanssa...

Musiikeista hopsussa pidän tosin erittäin paljon! Laulajan ääni on niiin upea <3 tähän päättyy minun ilkeä viestini, anteeksi kaikille duppi faneille....jos heitä on.

Mezurashiko

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #163 : Heinäkuu 17, 2006, 00:11:54 »
Ginga Nagareboshi Gin. Upea. Kun luin siitä vähän juttua, rupesi tekemään mieli nähdä se. Sitten loudasin tunnarin. Kun kuulin sen laulun, olin täysin Hopeanuolen vallassa. Ja sitten sain sen boxin joululahjaksi, olin onneni kukkuloilla.

Ei Hopeanuolessa haittaa, vaikka moni kohtaus on käytetty uudestaan ja samat tyypit kuolevat noin kolme-neljä kertaa. Siinä on silti sitä omaa viehätystään, joka tekee siitä uudelleenkatsottavan monta kertaa. Juoni kulkee hyvin, ja on sinänsä kiehtovaa, kuinka kaikki maan koirat kerääntyvät kerääntyvät yhteistyöhön tuhotakseen kauhean hirviökarhun, joka pitää valtavaa reviiriä vaarantaen läheisen kylän asukkaat. Samallahan se on kasvutarina ja kuinka pieni pentu yrittää löytää isänsä jälleen. Tätä animea on pakko rakastaa.

Suomidubista olen katsonut pätkiä sieltä täältä, ja sen sanon, että kammottavampaa dubbia en ole koskaan kuullut, paitsi ehkä Digimonin ekat jaksot. Nimet sanotaan kuinka ne kirjoitetaan (eritoten enkkunimet), eivätkä ääninäyttelijät eläydy rooliinsa lainkaan. Miksi siitä edes yritettiin tehdä alle 12-v versiota? Sehän on tarkoitettu nimenomaan yli 12-vuotialle, eikä siitä pääse yli eikä ympäri, vaikka koko sarja leikattaisiin vain tunnin pituiseksi minileffaksi. Ei toimi, se on vain legendan häpäisyä... (En sitten tahtonut loukata mahdollisia suomidubista pitäviä vuotislaisia.)

Mutta lyhyesti, pidän kovasti Hopeanuolesta, enkä tule kyllästymään siihen. Ei loppujen lopuksi Weedokaan hullumpi ole, se on vain hieman kökköanimaatioisempi StudioDeenin tekemänä.

Riki

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #164 : Heinäkuu 28, 2006, 22:00:29 »
Eihän se ole ihmettä että riki lensi rotkoon ykkösessä ja nelosessa vasta nousee.Tai ei se ole ihme jos tietää mitä on leikkaamattomassa.Karhut hautasivat rikin elävältä leikkaamattomassa ja nousi nelosessa sen takia vasta ylös lumen alta.

Shagrat

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #165 : Elokuu 03, 2006, 20:46:39 »
Hopeanuolen jatko-osasta, Ginga Densetsu Weed:stä on nyt julkaistu ensimmäinen DVD, joka sisältää neljä ensimmäistä jaksoa ja DVD:n hinta pyörii siinä 10-13€ paikkeilla. Sen voi tilata vaikka seuraavista nettikaupoista:

NetAnttila
Discshop
CDON

Lisää juttua DVD:stä hopeanuoli.comin foorumilla: http://www.hopeanuoli.fi/bbs/viewtopic.php?anime&t=2363

Ja itse en kyllä pidä yhtään tästä, että kaikki jaksot julkaistaan erillisinä DVD:nä, sillä paljon parempi ratkaisu olisi ollut tehdä sarjasta boxi (niin kuin Hopeanuolesta) mikä olisi sisältänyt sarjan kaikki 26 jaksoa.

Poissa Carmelie

 • menninkäinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #166 : Elokuu 04, 2006, 13:04:21 »
Minulla on nuo kaikki 4 videota, paitsi kakkonen ja neljäs ovat kadoksissa. En ole muutamaan vuoteen katsonut Hopeanuolta, mutta pidin siitä pienempänä.
Dubbaus on aika karmiva, myönnän sen. Elokuva on silti hyvä.

Koirat taistelevat karhua vastaan, on minun mielestäni hieman outoa. Paitsi on videossa tehty niin, että ihmiset ovat tolloja ja niin. Sarjan juonihan on se, että koirat taistelevat karhuja vastaan.

-Carm
xD

Berry Icewand

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #167 : Elokuu 06, 2006, 13:44:07 »
Minulla on jokainen Hopeanuoli koneella, leikattuna ja suomeksi dubattuna valittetavasti. Varmaan joululahjaksi pyydän sen DVD -boksin missä on kaikki hopeanuolet leikkaamattomina ja alkuperäisillä äänillä.
Aw, ihania leffoja<3

blame it on me

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #168 : Elokuu 19, 2006, 20:54:48 »
Anteeksi, että en ole lukenut muitten viestejä mutta onko teistä kukaan koskaan nähnyt tai meínannut ostaa tätä?:http://www.disccshop.fi/shop/ds_produkt.php?lang=&id=51964&lang0fi&subsite=movies&&ref=

Poissa blue kelpie

 • avaimen haltia
 • Vuotislainen
 • elämä on kovaa käytä avainta
Hopeanuoli
« Vastaus #169 : Elokuu 21, 2006, 16:00:29 »
HAAA...pistän paremmaks oon nähny ne kaikki japaniks.....tai siis on varmaan moni muukin...ne on muuten paremipia japaniks ja eikös siitä ole tullut kakkso osa hoppanuolen pennusta....

pidin sarjasta paljon ja sain ne vuosisitten viiden dvd pakettina josse ne puhui japania ( isä löysi stur  mosenilta)

ja katselen niitä vieläkin.. se on vaan niin  koskettavaa..toki olen nähnyt kyseisen sarjan myös sumeksi joskus siinä ikä luokkaa 5-v
dataa kotona ja koulussa

Elewyn

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #170 : Elokuu 22, 2006, 15:45:25 »
Hopeanuoli - muistan yhä kun olin pikku napero ja isosisko katsoi sitä kaverinsa kanssa - ja minä en saanut koskaan lupaa katsoa(katsoin silti väkisin aina välillä) Hopeanuoli on yksi niistä ensimmäisistä animeista joita olen nähnyt.

Hopeanuolessa on koskettava tarina ja hahmot ovat hauskoja ja idea on toimiva. Hopeanuoli ei todellakaan ole mielestäni aivan pienille suunnattu - se on kuitenkin loppujen lopuksi aika verinen ja raaka, ainakin jos puhutaan leikkaamattomista osista. Itseltäni löytyy muistaakseni kolmonen ja nelonen kaseteilla ja sitten se leikkaamaton dvd-boxi, jonka hankin melkein heti sen ilmestyttyä. En kovinkaan pidä suomidubatusta versiosta, nimien ääntämisetkin ovat siinä välillä melko ärsyttäviä(esim. Sniper...) ja japanin kielellä hopeanuoli on parhaimmillaan. Ja tietenkin leikkaamattomana. Esimerkiksi leikatussa versiossa loppu on todella epäselvä, kun tärkein kohta on leikattu pois. Lempihahmoista en oikein tiedä...on aika kauan kun viimeksi on tullut hopeanuolta katsottua, mutta Akatora ja Riki kai ne suosikit ovat olleet.

Weediä minulla on kaksi mangaa(enkuksi) ja olisin ehkä aikessa ostaa dvd:itäkin kun niitä on nyt ruvettu julkaisemaan suomisubbauksella, mutta saa nähdä sitten, hyvähän tuo voisi olla mutta innostus on vähän laantunut.

norsuttaja

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #171 : Syyskuu 08, 2006, 17:01:26 »
Voi, tietenkin katson Hopeanuolia! (ja Weediä, Hopeanuolen poika ja jatkosarja) Sehän on paras sarja, mitä maa päällään kantaa(Harry Potter-fani olen toki myös).
Hopeanuolet ovat monipuolista katsottavaa, eikä pelkkää raakaa taistelua ja verenlentoa niin kuin jotkut ajattelevat. O_o
Hopeanuolessa on surullisia, iloisempia, koskettavia ja hauskoja kohtia sekä jännittäviä tositilanteita.Musiikit ovat aivan ihania, etenkin alkutunnari videoineen päivineen on lähellä sydäntäni.^^ Ykkönen ja kakkonen eivät ole mielestäni niin hyviä(paitsi kakkosen loppu, jossa Gin hyvästelee äitinsä ja liittyy villikoiriin-sen kohdan jaksaisin katsoa vaikka kuinka monta kertaa peräkkäin!), mutta kolmosesta viimeiseen osaan alkaa anime parantua. Toki ensimmäiset jaksotkin hyviä ovat, mutta lemppareitani ovat ne, joissa on vain koiria. ^^ Ainoa,mistä en niin paljoa pidä, on Ginin ja Benizakuran taistelu ; sitä ei jaksa montaa kertaa katsoa.
Lempparini ovat samat kuin Mark-Kenillä, eli Kain kolme veljestä. Kunnon taistelijoita tosiaan! Harmi, että Akatora kuolee... :'(
Itse omistan leikkaamattoman ja suosittelen sitä kaikille! Monissa paikoissa hinta on kahdeksankinkymppä, mutta itse tilasin sen cdon:ista n.54 euron hintaan, joten ei se mikään kamala hinta ole... Jos vaikka lahjaksi saa. Alkuperäiskieli on ihanampi kuin se naurettava dubbaus, ja muutenkin leikatut kohdat hyviä!

Lainaus
Tästä Hopeanuolen pojan sarjasta en oikein tiedä mitään. Jotenkin minusta tuntuu, ettei se todellakaan ylety Hopeanuolen tasolle ja piirustus jälkikin vaikuttaa hieman omituiselta. Lisäksi se, että Hopeanuoli ei ainakaan näillä näkymin (minun tietojeni mukaan, mutta en ole sis nähnyt yhtään jaksoa kyseisestä sarjasta) esiinny sarjassa, ei paljoakaan kannusta katsomaan. Ja olen aina ollut hieman kriittinen jatko-osien suhteen.


Totta on, ettei juoni(minusta) eikä piirrosjälkikään ylety GNG:n tasolle,mutta yleensähän ensimmäinen osa on aina parempi kuin jatko. Weedit ovat kuitenkin hyviä, itseomistan kaikki(tai siis kutoseen asti, viimeiset kaksi saan jouluna) ja etenkin nelosesta, vitosesta ja kutosesta pidän kovasti. 7 ja 8 ovat varmasti mahtavia, onneksi kohta on joulu.^^ Animaattorit eivät ole samat kuin Hopeanuolessa, ja piirrosjälki on erilainen:kirkkaampi,kulmikkaampi, ehkä selkeämpi... Minusta kuvat ovat ihan hyviä, mutta koirien ruumiinmuodot, asennot ja liikkeet voivat olla melko järkyttäviä. Ja muuten, kyllä Ginkin sarjassa esiintyy! Ei vaan niin paljoa.

Oho, tulipa pitkä pätkä Weedistä, vaikka Hopeanuolikeskustelu onkin. No, toivottavasti ylläpito hyväksyy aiheesta poikkeavan viestini! ^^

Dust to Dust

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #172 : Syyskuu 12, 2006, 11:18:28 »
Huopeanuoli on aivan loistava anime-sarja. Minä olen jo ihan pienenä katsonut niitä dupattuja, leikattuja videoita, mutta kuitenkin. Minä rakastan todella paljon kyseistä sarjaa. Sillä kaikki on ihanasti piirretty (paitsi joissakin poikkeus tapauksissa, jolloin piirtäjä oli ilmeisesti hetkeksi vaihtunut tai muuten tehnyt paljon huonompaa jälkeä kuin, viime osassa) ja musiikit ovat todella loistavat. Joidenkin mielestä Hopeanuolet ovat todella raakoja, ja eivät ne ehkä ihan sen ikäiselle sovi, kuin minä aloin niitä katsomaan... mutta jokaisen vanhemmat päättää mitä antaa lapsen katsoa. Jos siis he ovat pieniä.
Kuitenkin, eksyin aiheesta. Omistan nuo Hopeanuoli vhs:t sekä nyt n. puolivuotta sitten ostamani dvd:n. Pidän enemmän leikkaamattomasta versiosta, vaikka olisin jo ehtinyt tottua dubattuihin ääniin. Leikkaamattomassa juoni on kerrottu paremmin ja joitakin asioita, mitä ei leikatusta ymmärtänyt, ymmärtää nyt. Hopeanuolen ja muiden äänet häiritsivät hetken, mutta siihenkin ajan kanssa tottui.
Hopeanuolen tarina on todella hyvin kerrottu. Se on kiinnostava ja minun mielestäni paras anime ikinä. Juoni on hyvä ja henkilöt ovat kiinnostavia (tai koirat...).
Tästä Hopeanuolen pojan sarjasta en oikein tiedä mitään. Jotenkin minusta tuntuu, ettei se todellakaan ylety Hopeanuolen tasolle ja piirustus jälkikin vaikuttaa hieman omituiselta. Lisäksi se, että Hopeanuoli ei ainakaan näillä näkymin (minun tietojeni mukaan, mutta en ole sis nähnyt yhtään jaksoa kyseisestä sarjasta) esiinny sarjassa, ei paljoakaan kannusta katsomaan. Ja olen aina ollut hieman kriittinen jatko-osien suhteen.
Kuitenkin, Pidän todella paljon Hopeanuolesta, jos sitä ei tästä teksistä jo tullut esille :D

henzzzu

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #173 : Lokakuu 01, 2006, 00:38:17 »
Pakotin (noh, rukoilin, ruinasin ja suostuttelin) ukkini ostamaan minulle nämä videot pienenä x)! Siis kaikki neljä osaa, ja minulle on jotenkin jäänyt mieleen, miten katsoin ensin toisen osan, sitten ensimmäisen ja lopulta kolmannen ja neljännen!

Minusta koko tarina on ihana <3! Olin älytön koira-fani pienenä, ja Hopeanuoli oli parasta mitä tiesin. Kulutin kaikki neljä kasettia yhä uudestaan läpi ja nyyhkytin viimeisessä, kun Hopeanuolen isä kuoli. (Olin pieni!)

En ole ikinä ajatellut siltä kannalta, että kuka olisi ollut suosikkini (noh, Hopeanuoli tietty!), mutta täytyy kyllä sanoa, että pidin ihan älyttömästi niistä 'kolmesta veljestä'. Siis ne oli nämä 'tiikeriveljekset', joiden elämäntarina minusta oli ihana, siis tämä takauma niiden lapsuudesta, jossa ne "tappoivat vuoristokoiran pysyäkseen hengissä". *Nyyhkis taas* (No ei, en minä kokoajan pillitä...)

En pitänyt Crossista (sehän oli tämä Benin "tyttöystävä") minua ärsytti sen ääni, joka kimitti, ja typerä vakiokommentti: "Ben, yhyyy". Ben puolestaan oli hänkin jotenkin typerä, en tykännyt. Mahtaileva ja ärsyttävä. Siis nykyään ajattelen näin, pienenä jälleen pillitin, kun Ben jäi sinne kiven alle ja luulin, että se kuolee. (Ja kukaan sitten ei ajattele, että olen itkupilli O.O..)
Ainiin, ja asioita alkaa tulvimaan mieleeni, tämä Hopeanuolen kaveri (oliko se John), siis saksanpaimenkoira oli myös suosikkini. Ihan kuin sellainen "kaupunkilaiskoira".

Hah, ukkini (levätköön hän rauhassa) aina huomautti minulle, että Daisuki puhuu aikuisen miehen äänelläxD. Minusta tämäkin oli pienenä hyvin huvittavaa, kun aloin ajattelemaan asiaa.
Ja harmi, ettei Akaka-Booto (noinkohan kirjoitetaan ihan?) puhunut mitään, tarinasta olisi tullut parempi, jos se oli vastaillut jotain koirille, eikä vain aukonut suutaan.

Hopeanuolella ja Rikillä on ihana isä/poika-suhde, joka tietysti loppuu aikanaan.

//Mutta onko tämä Weed (?) Hopeanuolen poika? O__o Mitämitä? Kuka valistaisi asiasta?

~ heznnu ~

Poissa Kira

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • twitter
 • Pottermore: CentaurRune18
 • Tupa: Luihuinen
Hopeanuoli
« Vastaus #174 : Lokakuu 01, 2006, 11:39:19 »
Lainaus käyttäjältä: "henzzzu"
//Mutta onko tämä Weed (?) Hopeanuolen poika? O__o Mitämitä? Kuka valistaisi asiasta?


Kyllä, onhan se. Laiska kun olen niin kopion suoraan Hopeanuoli.comista tämän juonikuvauksen Weedistä:

Tarina alkaa kun Weedin äiti Sakura kuolee kaukana kotoaan Ohusta. GB-englanninsetteri lupautuu viemään Weedin Hopeanuolen, eli Weedin isän, luo Ohuun. Matka on vaikea eivätkä asiat ole hyvin Ohussakaan, kun he pääsevät perille. Seutua terrorisoi kaamea geenimanipuloitu koira. Kaiken lisäksi Johtaja (Hopeanuoli) apureineen ei ole paikalla, vaan ne ja Weed ovat menneet ristiin: Hopeanuoli on siellä, mistä Weed lähti ja toisin päin.

Toki kuvioihin sitten tulee vähän myöhemmin srajan pääpahis Hougen mukaan, kunhan Deadly sadaan ensin kukistettua.
Animena Weedistä on 26 jaksoa, joiden kaikkien pitäisi ilmestyä DVD:lle tämän vuoden aikana vielä. Kaksi DVD:tä on jo ilmestynyt ja kolmas tulee 4.10.
Weed-animen piirrosjälki jää kyllä Hopeanuolen jalkoihin (varsinkin niissä muutamassa ensimmäisessä jaksossa), sen verran inhottavia anatomiavirheitä koiriin on syöpynyt. Muuten kyllä juonellisesti ainakin ihan katsottavaa ja hyvä jatkosarja rakkaalle Hopsulle.
Weedin mangaversio on kyllä animea rutkasti parempi, mutta siinä huono puoli on sen päättymättömyys, lähemmäs 40 volumessa kun se huitelee..

Poissa qmis

 • paperitähti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • kaunein
 • Tupa: Mary Sue
Hopeanuoli
« Vastaus #175 : Lokakuu 01, 2006, 12:25:49 »
Aww, Hopeanuoli. <3__<3

Näin Hopeanuolet ensimmäisen kerran kaksi vuotta sitten, kun pikkusiskoni lainasi ne kaveriltaan. :> No, olin pelaamassa GameBoyta sohvalla ja Sanni laittoi ensimmäisen nauhan pyörimään ja aloin mielenkiinnosta sitä seuraamaan. Ensimmäiset katselukerrat olivat hieman ristiriitaisia - "äää vertaaa toi karhu kuolee!" Koomista kun sitä nyt ajattelee. Mutta, seuraavana päivänä koulun jälkeen laitoin ensimmäisen nauhan pyörimään.. ja toisen ja kolmannen ja vielä tuli katsottua se neljäskin. ;) Olin aivan myyty.

Lempparini siinä on tietenkin Hopeanuoli. Awwawwaww. Tiikeriveljekset ovat myös todella aww~! :D Odottakaa järkevää tekstiä nälkäiseltä - nanana ei toimi..

Haluaisin nähdä uudestaan, kyllä. Onko näistä kaksi versiota - raaemmat versiot ja leikatut, siistimmät versiot? :>>> Tuli vain mieleen..
And I will love until my heart it aches
And I will love until my heart it breaks
Kanelitanko -> qmis

Poissa Kira

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • twitter
 • Pottermore: CentaurRune18
 • Tupa: Luihuinen
Hopeanuoli
« Vastaus #176 : Lokakuu 01, 2006, 18:17:00 »
Lainaus käyttäjältä: "Kanelitanko"
Onko näistä kaksi versiota - raaemmat versiot ja leikatut, siistimmät versiot? :>>> Tuli vain mieleen..

On, leikatut ja siistityt ovat nämä suomeksi puhutut. Alkuperäinen lekkaamaton on taas ilmestynyt DVD-boxina (taitaa nykyään olla myös mahdollista ostaa levyt erikseenkin), jossa sitten on japsipuhe ja suomitekstit. Suosittelen kyllä kaikkia katsomaan nämä leikkaamattomatkin, jos on siitä (paikoin jopa tosi kömpelösti) leikellystä versiosta pitänyt.

Tennari

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #177 : Lokakuu 02, 2006, 16:28:57 »
Kuinkahan kauan siitä on, kun katsoin Hopeanuolet ensimmäistä kerta... Kyllä siitä kauan on.
 Ihastuin heti kyseiseen elokuvaan, ja kaikki elokuvat oli pakko saada kotiin. Nelososaa ei kaupasta niin helpolla löytynytkään, joten iskä joutui etsimään sitä läpi kauppojen vaikka kuinka kauan, ennen kuin löytyi.
 Katsoin Hopeanuolet uudestaan pari kuukautta sitten, ja yhtä hyviä ne olivat kuin aina ennenkin. [Eikös niin sanota, että hyvä tarina on joka kerta hyvä tarina...?]
 Silloin kun me saimme ne leffat ja katsoimme ne, eivät ne tuntuneet ollenkaan raaoilta, mutta nyt tuntuukin vähän eri lailla. Veri lentää melkein joka kohdassa.

Mutta tyytyväinen olen noihin elokuviin.

Poissa Drámella

 • ihan hirveen ilkeä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Livejournal
  • LJ
 • Pottermore: NifflerHallow18061
 • Tupa: Luihuinen
Hopeanuoli
« Vastaus #178 : Lokakuu 02, 2006, 18:54:30 »
Mie olen joskus pienenpänä kattellut näitä, mutta siitä en muista oikeastaan mitään (paitsi sen saamarin suuren karhun).
Tässä muutama päivä sitten katselimme kaverillani näitä taas, en tiedä mitä verioita ne sitten olivat, japaninkielinen puhe ja suomeksi tekstitys, olivat niinkuin tv-sarja, mutta ne oli poltettu dvd:lle.
Minä en oikeasti jaksanut tästä Hopeanuolesta pitää, nauroimme itsemme kipeiksi muutamissa kohdissa, kun juoni menee suunnilleen kauniitjarohkeat- tasolle :D
Minua naurattaa myös eräs YouTubesta löytynyt päälle puhuttu pilaversio, jota kaverini isoveli katsoi samaanaikaan tietsikalta, kun me sitä oikeaa  telkkarista ("Nyt sinä näet miksi nimeni on Lentävä Sirkkeli!!")

Mutta joo, kyllä tämä varmaan moniin uppoaa, minä en vain kuulu siihen ryhmään.
haistan, haistan ihmislihaa, sanoi kuu ja hymyili julmaa, verenhimoista hymyään.

Tiiry

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #179 : Lokakuu 29, 2006, 00:07:33 »
Tänään juuri katsoin sen leikkaamattoman version pitkästä aikaa. Ja täytyy sanoa, että oli kyllä juuri niin hyvä kuin muistinkin. Joskus 5-vuotiaana taisin katsoa ensimmäisen kerran ne leikatut vhs:t ja pidin niistä jo silloin. Loistava anime, en tiedä mitään parempaa.   Musiikeista pidän erityisen paljon, juuri nytkin kuuntelen niitä.   Lempihahmoni taitaa olla nyt ainakin HOpeanuoli ja sitten kai John, Akame, Riki.  Hyenaa inhosin aluksi, mutta lopussa tunsin myötätuntoa sitä kohtaan:D.       Hopeanuolissa on paljon koskettavia kohtia, jotka saavat minut itkemään(:D), olen kai vaan tunnepitoinen:D.  

Ajattelin ostaa Weedit jossain vaiheessa, mutta mahtavatko ne olla leikattuja vai ei? Ja en halua myöskään dubattua. Toivotaan, että se jossain vaiheessa ilmestyy DVD boxina

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Hopeanuoli
« Vastaus #180 : Lokakuu 29, 2006, 11:42:38 »
Lainaus käyttäjältä: "Tiiry"
Ajattelin ostaa Weedit jossain vaiheessa, mutta mahtavatko ne olla leikattuja vai ei? Ja en halua myöskään dubattua. Toivotaan, että se jossain vaiheessa ilmestyy DVD boxina


Weedit ovat leikkaamattomia ja alkuperäisin ääninäyttelijöin japaniksi. Suomenkieliset tekstit löytyvät tietysti.

Poissa Kuromeru

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hopeanuoli
« Vastaus #181 : Lokakuu 29, 2006, 18:03:11 »
Lainaus käyttäjältä: "Tiiry"
Toivotaan, että se jossain vaiheessa ilmestyy DVD boxina


DVD boxia ei tainnut valitettavasti tulla, ainakaan Future Filmin suunnalta (tätä asiaajan oli joku ihan suoraan kysynyt Future Filmiltä).

http://www.adressit.com/ginga
Kannattaa laittaa nimensä (sori mainostelu), ei taidettu enne mainostella täällä.

Hopeanuoleen tutustuin (niinkuin aika moni muukin) siinä 5-6 vuotiaana (siitäkin on alle 10 vuotta aikaa DX) kun niitä leikattuja lainattiin kirjastosta. Sittemmin Hopeanuoli unohtui moneksi vuodeksi, muista että viimevuonna etkin taas Hopeanuoli VHSiä kirjastosta, mutta ne oli jo poistettu käytöstä tjt. Nyt kumminkin löysin tuon leikatun metalliboxissa olevan 2 levyn DVD pakkauksen ja ostin tietenkin. <3 Leikattu oli tarkoitus pikkusiskon kanssa vinkua joululahjaksi, pikkusiskostakin on tullut kauhea GNG GDW fani minun myötäni. :DD

Mangana minulla ei yhtäkään, mutta ajattelin tilata Akateemisesta GDR ja ne kolme ekaa GDW englanniksi jos vain saan rahaa jostain. ^^*

Weed DVD:eitä on hyllyssä kaikki jo ilmestyneet 4 DVD:eetä. Ihan hyvä anime, tai en voi oikein kehua/haukkua, koska en ole mangaan tutustunut yhtään. :< Piirrosjälki on mitä on. Musiikeista pidän todella, nousee niskavilla välillä pystyyn kun kuuntelee illalla ämppäristä.

Edit// Uutta tietoa Weed DVD-boxsista! http://ginga.theoclub.net/forum/index.php?topic=228.0

Poissa Shirlene

 • Introvertti 110%
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Hopeanuoli
« Vastaus #182 : Joulukuu 10, 2006, 17:32:03 »
Aah, Hopeanuoli! Parhaimpia anime-sarjoja jonka olen ikinä nähnyt. Katsoin Hopeanuolen ensimmäisen kerran joskus kaheksan vuotiaana ja olin heti aivan täpinöissäni. Siinä vain kaikki on hyvää; juoni, hahmot, musiikki.. Suomi-dubbikin on yllättävän hyvä, yleensä ne kun on pelkkää paskaa. Mutta tykkään kyllä enemmän alkuperäisistä äänistä; Japani on todella kaunis kieli.
Ostin sitten heti ylpeänä kaikki neljä video omilla rahoillani ja sen jälkeen kiristin veljeäni, joka aina tahtoi nähdä ne :)« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 17, 2009, 15:56:00 kirjoittanut Shirlene »
"A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one."

Snowflake

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #183 : Joulukuu 10, 2006, 20:51:42 »
Täysin koukussa.

Näin Hopeanuolen ensimmäisen kerran 7-vuotiaana ja myönnän heti, ettei palava liekki roihahtanut siltä istumalta - lähinnä se johtui Akakabutosta. Mutta koska kummatkin isosiskoistani lainailivat tiheään tahtiin kaveriltansa kyseisiä videoita, en itsekään loppuen lopuksi voinut olla saamatta puremaa.

Olen ostanut kaikki neljä DVD:tä japaniksi puhuttuina (suomenkielinen tekstitys), sillä minusta suomenkielinen dubbaus on melko töksähtelevän kuuloista. Ja tunnarikin on niin upea alkuperäisessä kuosissaan, siihen lauluun ei voi olla rakastumatta:)

Mangana en Hopeanuolta ole lukenut, mutta jos sen joskus jostain käsiini saan, niin hinnasta viis, pakko venyttää pennejä!

Poissa castlevania

 • Enterpricen kapteeni.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Nihilisti.
 • Tupa: Tuvaton
Hopeanuoli
« Vastaus #184 : Joulukuu 10, 2006, 22:25:07 »
Hohhohoo, täytyypä taas kommentoida Hopeanuolesta.

Mielestäni Hopeanuolessa olisi mahdollisuuksia ihan hyväksi sarjaksi, mutta jokseenkin ahdistava ilmapiiri ja tosiasia, että suurin osa hahmoista on tunteettomia olentoja, jotka vain hokevat koko ajan "minä tapan sinut!" alentavat pisteitä.
Hahmoista kaikkein eniten pidän syrjitystä Hyeenasta, joka herättää myötätuntoni, samoin myös Jon kuuluu suosikkeihini. Armas Hopeanuolemme alias Gin taas on ärsyttänyt minua aina loputtomalla ylimielisellä asennoitumisellaan, hirvittävällä murhanhimollaan ja karhunvihallaan. Lisäksi juoni on tarkemmin ajateltuna naurettava. Kerätään suuri joukko koiria, jotta yksi karhu saadaan hengiltä? Monin paikoin myös huonoja juonikuvioita pyritään peittämään väkivallalla.

Mutta musiikki, musiikki on ihmeellisen kaunista ja vetoaa tunteisiini. Lopputuloksena asennoitumiseni sarjaan on eräänlaista viharakkautta.
"Oh, my offense is rank, it smells to heaven! It hath primal elder curse upon it; the brother's murder.

Keira Woodbag

 • Ankeuttaja
Hopeanuoli
« Vastaus #185 : Joulukuu 14, 2006, 18:53:13 »
Näin Hopeanuolen ensimmäistä kertaa joskus kuusi vuotta sitten. Olin aivan, että mitä, miten näin hyvä elokuva voi olla edes olemassa. Ja kun olin katsonut ensimmäisen elokuvan, niin pelkäsin kamalasti, että Akakabootto hyökkää kimppuuni tai jotain vastaavaa. Pääsin pelostani aikaa myöten pois ja uskalsin katsoa loputkin leffat. Nelonen on mielestäni paras. Kolmosessa ei juurikaan ole mitään kiinnostavaa, koska koirat vain tappelevat keskenään, eikä siinä muistaakseni ole edes karhuja.
Haluaisin kovasti nähdä leikkaamattomat versiot. Olen nähnyt vain niistä kuvia, eikä se paljon auta. Haluaisin nähdä Hopeanuolen pojan Weedin seikkailuja. Onko sitä edes vielä filmattu?

Goldie

 • Ankeuttaja
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #186 : Tammikuu 21, 2007, 16:36:52 »
Kakarana tuli katsottua niitä suomalaisten raiskaamia versioita oikein innolla. Noin vuosi sitten sain käsiini alkuperäiset japaninkieliset ja leikkaamattomat versiot.. ja olin täysin myyty. Olen aina pitänyt sarjasta, mutta kun näki kaiken tarinaan kuuluvan, rakkaus roihahti. Tarina on mahtava, mutta välillä täytyy kokea myötähäpeän tunteita hahmoja kohtaan. Sarjasta on jollain tasolla yritetty tehdä realistinen ja kyllä se siinä aika ajoin onnistuukin. Katson sarjaa liian kriittisesti, sillä minua ärsyttää suunnattomasti kommentit "OO, mikä ihmeellinen pentu" ja "Hän on vain pieni pentu ja silti pystyy tuollaiseen". Argh.. Hahmot ovat hieman lapsellisia, vaikkei sarja itsessään sovikaan lapsille. Siitä miinuksia.

Akame (Punasilmä useimmille varmaan tutumpi) on mielestäni sarjan upein hahmo. Kain Tiikeri-veljekset ovat hahmoja, joita jollain tasolla arvostan ja seuraan mielenkiinnolla.

No, mielipiteeni sarjasta on päällisin puolin positiivinen, pieniä kriittisyydenpuuskia lukuun ottamatta.

Helee

 • Ankeuttaja
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #187 : Maaliskuu 16, 2007, 09:43:43 »
Ihanaa<3 Hopeanuoli on ihan paras<3
No lemppari hahmojani on Kai-veljekset, Jhon ja Akame (punasilmä)
Musiikeista pidän todella paljon alkumusiikki on elokuvassa hyvä.
Oletteko katsoneet ne suomeksi dupattuna vai ihan alkuperäisellä kielellä? Mä sekä että ja myönnettävä on että suomeksidupattu kuulostaa kamalalta! Oli tosi ihanaa kattoa ne poisleikatut pätkät (kaverillani on se leikkaamaton DVD-boksi)
Esim. Shiron kuolema oli kiva nähdä ja jotain niistä kohdista missä tapetaan esim. Madara.
En tajua kun eräs kaverini väittää että hopeanuolet on pikkulasten juttuja jne. miksi niissä on sitten K-11 jos ne kerran on kolmevuotiaiden heiniä?! (itse tosin katoin niitä ensi kertaa joskus 3-5 vuotiaana :D ) No siinä mun mielipiteeni. :)

Hellurei

 • Ankeuttaja
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #188 : Toukokuu 06, 2007, 00:24:11 »
S**T*N*N hyvä sarja

On 2 syytä miksi katson hopeanuolta

1. Koko animehistorian paras tunnari
2. Koko animehistorian paras tappokohtaus(Battougalla pää irti...muahahahaa...

Mutta on todella ärsyttävää, että suomalaisesta versiosta raiskattiin YLI 30 KOHTAUSTA. Ei mitään
järkeä...
Kakruna sitä tuli katsottua... kunnes latasin netistä
Ja silloin vasta tajusin, kuinka raakoja suomalaiset ovat

Cataaaaaaaa

 • Ankeuttaja
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #189 : Toukokuu 06, 2007, 21:24:51 »
Hopeanuoli keskustelu! Ihanaa! Ja sitten asiaan. Siitä on TODELLA pitkä aika kun olen viimeksi hopsut katsonut, mutta se ei ole minun syytäni. Meillä on edelleen kaikki videot omina (äänet ihan pöljiä, liikaa leikelty) mutta niitä on turha katsoa, koska niitä on katsottu niin paljon että ei saa selvää enää paljon mistään. Nuorempana ihmettelin hyvin paljon joitakin asioita, mutta tässä nyt 2 vuotta sitten minulle kerrottiin että videot ovat leikeltyjä versioita. Hyvä että muistan kaikkia asioita ulkoa! Kun katsoin hopsua ensimmäisen kerran 5-6 vuotiaana pidin paljon, ja nyt ku videot on katsottu pilalle asti olen suunnitellut hopsujen hankkimista DVD:lle.

Weedistä kuulin ensimmäistä kertaa vähän alle vuosi sitten ja en oikein pitänyt ideasta, mutta nyt katsottuani Weediä se olikin ihan hyvä. Katsoin tänään loppuun asti nimittäin meillä on kaikki jaksot DVD:llä. Veljeni kaveri poltti meille ne levylle japanin kielellä puhuttuna, englannin kielisin tekstein. Weedissä oli mielestäni parempi tunnari, mutta saattaa johtua siitäkin että osaan soittaa hopeanuolen tunnarin kitaralla ja olen muutenkin kuunnellut sitä hiukan liikaa, niin siitä on tainnut mennä maku. Weed on mielestäni aivan liian kiltti vihollisiaan kohtaan. Katsottuani ne minulla alkoi tekemään todella paljon mieli katsoa Hopeanuoli uudestaan. Piirrokset eivät olleet yhtä hyviä kuin Hopeanuolessa mielestäni. Jotkin asiat Weedissä häiritsi minua TODELLA paljon esim. juoksutyyli, jotkin nimet kuten Benin poika Ken.. Mutta nyt olen aivan liian innoissani Weedistä ja Hopeanuolesta niin taidan mennä rauhoittumaan. Mutta suosittelen Weedin katsomista. Vaikka se vaikuttaakin epäilyttävältä se on ihmeen hyvä.

Ja tässä oli mielipide aivan liian innoissaan olevalta Cataaaaaaaalta.

P.S. Tais tulla vähän sekava viesti..


DARK

 • Ankeuttaja
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #190 : Toukokuu 20, 2007, 17:58:49 »

Olen ollut suuri Hopeanuoli-fani jo kauan. Ensimmäisen kerran katsoin Hopeanuolta, ollessani ensimmäisellä luokalla (...muistaakseni. No, kuitenkin ollessani ala-asteella.) Kamuni lainasi suomeksi dubattuja versioita, ja jäin koukkuun. Heti seuraavana syntymäpäivänäni pyysin lahjaksi Hopeanuoli filimiä. n_n
Tähän päivään mennessä olen nähnyt dubatut pariin kertaan, ja omistan Hopeanuolen ekan osan (dubatun) ja japaninkielisen Hopeanuoli boxin.

Rakastan Hopeanuolen alkumusiikkia. <3 Nii-in...nii-in...ihana! Perfekto! Siinä on iskevä soundi ja mieleenjäävä laulu. Niin paras!

Suosikki hahmojani Hopeanuolessa on Kurotora, Riki ja Hopeanuoli.

En tiedä miksi tykkään Kurotorasta, jotenkin vaan niin lutunen. Ehkä sen luonne vaikutti. Se oli sellanen kovis ja *räyh*. n_n Hopeanuolesta tykkään sen päättäväisyyden ja rohkeuden takia. Ja Riki, tarviiko sitä edes selittää? xD

kiia

 • Ankeuttaja
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #191 : Kesäkuu 17, 2007, 13:58:09 »
Kun olin pieni ja viaton hopeanuoli oli minun ensimmäisiä ohjelmia joita katselin ja leikin pikku veljen kanssa. Alku musiikki on aivan ihana ja se kuilu musiikkin on niin surullinen. =p Lempihahmoni ovat Hopeanuoli, Riki ja tietysti kolme veljestä Akatora, Chutora ja Kurotora!

Der

 • Ankeuttaja
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #192 : Heinäkuu 09, 2007, 23:08:16 »
Rakastan Hopeanuolta! 8) Katsoin varmaan ensimmäisen kerran jonain 5 tai 6 vuotiaana. ^^ Siitä asti olen tykännyt, mutta nyt into on hieman laantunut. Omistan kaikki neljä leikattua VHS:sää. :3 Lemppareita ovat; Tietysti Hopsu, Riki, Akatora, Punasilmä, ja monet muut ^^ Dubbaukset ovat välillä vähän outoja, mutta eivät ne haittaa. :D Ja ne musiikit, AWWW ! Itkin moneen kertaan kun kuuntelin Youtubesta sitä lopputunnaria. ;33

Voitte vain uskoa, kuinka moneen kertaan olen Hopeanuolta leikkinyt. En edes jaksa rueta laskemaan, enkä kyllä pystyisikään.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 09, 2007, 23:12:39 kirjoittanut Der »

Katarr

 • Ankeuttaja
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #193 : Heinäkuu 16, 2007, 14:06:09 »
Hopeanuoli on ihan jees, tuli sitä aina pikkulapsena katsottua kun mummo lähetti lahjaksi ne videot. Oli se aluksi vähän järkytys kun se oli niin verinen "lastenohjelma", mutta kyllä minä siitä tykkäsin. :) Se japaninkielinen alkutunnari on aivan ihana, tykkään kuunnella ja fiilistellä sitä vieläkin. ^^

Eräs asia, joka on ehkä syönyt (tai sitten lisännyt, en ole vielä varma :D) innostustani tähän sarjaan, on suomenkielinen dubbaus. Ne äänet ovat jotain niin koomista että repeilen vakavissakin kohdissa. xD Nytkin naurattaa kun tulee mieleen Hopeanuoli/joku muu random tyyppi huutamassa "Minä tapan sinut!" ilman minkäänlaista tunnetta ja sitten sellaiset kohtaukset, missä hahmolla liikkuu huulet mutta ääntä ei kuulu. xD

Meillä taitaa olla vain ne leikatut versiot joten en tiedä, olisiko se sarja vielä parempi jos näkisin ne ihan alkuperäiset, leikkaamattomat ja japaninkieliset jaksot.

Chessie

 • Ankeuttaja
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #194 : Joulukuu 17, 2007, 21:15:28 »
Hehee, yksi fani ilmoittaa olemassa olostaan.
 Sain tietää Hopeanuolesta kaverini kautta ja aluksi luulimme,että siinä on vain yksi osa. Mutta kun huomasimme toisen osan kirjastossa, olimme ihan innoissamme. Minulla jossain vaiheessa olikin kaksi viimeistä osaa omana, mutta myin ne, kun luulin innostukseni loppuneen. Nyt olen kuitenkin taas palannut siihen maailman ja yllätys yllätys, toivon leikkaamatonta versiota joululahjaksi.
 Lempparihahmoni on ehdottomasti Riki. Elokuvan musiikki on aivan mahtavaa, japaninkielinen musa iskee minuun. Juoni on mahtava ja elokuva on ehd. yksi suosikeistani.

Poissa Nathaniel

 • melkoinen kelmi
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • neitihaamu
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #195 : Joulukuu 27, 2007, 21:46:48 »
Sain jouluksi hankittua Hopeanuolen leikkaamattoman version. Oli muutenkin pitkä aika siitä, kun viimeksi katsoin niitä. Olen aivan houreessa. Miten tuollainen...tuollainen...koiratarina voi olla noin hyvä! Ja se nelonen. Siinähän oli aivan älyttömästi uusia (hyviä) kohtauksia! Paljon enemmän Rikistä ja Hopeanuolesta. (Jotenkin alkaa tuntua, että tästä tulee yksi kauhea ihkutusviesti, jota en halua katsoa jälkeen päin.. :D)

Aa.. en osaa sanoa, mikä hahmoista olisi paras. Riki tottakai, mutta minuun vetoaa myös Akatora (ja loput Kai-koirat), Akame (tähän on kyllä vaikuttanut myös Weed) sekä yllätysyllätys, Hopeanuoli. En yleensä koskaan pidä päähenkilöstä kovinkaan ihmeellisesti, mutta tässä on sitä jotain. Ja karhu on oikeasti pelottava. Samaan tapaan kuin muumimörkökin. Varsinkin hiihtäjien maja on painajainen. Pelkään sitä, vaikka tiedän mitä tapahtuu.

Sitten se musiikki. Olen yrittänyt googlettaa soundtrackia ja soittoääniä viimeisen tunnin. Olisiko kenelläkään vinkkiä mistä saisi? Ulkomailta en kyllä haluaisi tilata.. Alkutunnari on pakko kuunnella uudelleen ja uudelleen. Jokainen kappale on niin energinen omalla tavallaan ja sopii täydellisesti kohtauksiin. Sydän sykkii musan mukana. Ihmeellistä.

Mutta on Hopeanuoli-elokuvassa huonojakin puolia. Surettaa, että näin mahtavaan ideaan on käytetty niin vähän vaivaa. Useat kohtaukset toistavat itseään. Nelosessa voi olla juoksukohtaus kakkosesta ja kolmosesta. Kun taistellaan karhujen kanssa sama hyökkäys toistuu käännettynä, yhdessä kohtaa jopa kolmesti peräkkäin. Sitten harmittaan piirtäjien vaihtuminen. Ekassa elokuvassa on ihana riki ja pennut nyt on pentuja - ei pahemmin väliä. Kakkosessa riki on kauhean tasapaksu. En tykkää yhtään, kun yksi lempihahmoni lössähtää. Kolmosen hopeanuoli siellä laivalla on aivan kauhea. Yak. Mutta nelosen piirrokset ovat todella hyviä. Tykkään kovasti. Leikkaamattomassa versiossa oli hiukan liikaa minun makuuni kaikkea silpomista. Karhun pää lentää ilmaan ja verta ruiskuaa. Tuotaa... Näihinkin olisi voinut oikeasti käyttää aikaa ja rahaa. Harmi, että näin ei ole pystytty tekemään.

Olen katsonut myös Weedit ja pidin niistäkin. Hopeanuoli on silti selvästi lista ykkönen.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 27, 2007, 22:02:43 kirjoittanut Nathaniel »
If I'cant hear your heart beat, you are too far away

Lectera

 • Ankeuttaja
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #196 : Maaliskuu 20, 2008, 10:29:58 »
oih!!! Hopeanuoli on ensimmäinen anime minkä olen ikinä katsonut ja kyllä se on ehdottomasti yhä yksi parhaista.

Lempihahmot hopeanuolessa olivat John ja Riki ja Akatora. Weedinkin tulin katsoneeksi ja pidin kyllä siitäkin vaikkakin hopeanuoli oli jo animoinnissaan minusta varsin paljon parempi.

Ääninäyttelijöistä sen verran että Rikille oli valittu paras mahdollinen ääni ja samoin Akatoralle ja Johnille. Hopeanuolen äänessä oli jotain mikä sai minut välillä hyppimään seinille. (samoin kyllä Smithin ääni...) Ja olen samaa mieltä Nathanielin kanssa siitä että Akakabooto oli kyllä oikeasti paikka paikoin kammottava.

Sen verran kyllä jäi kalvamaan nuo tappelukohtaukset... Taistelussa madaraa vastaan ko. karhu tallaa samat viisi koiraa useaan otteeseen ja sen jälkeen silpoo kynsillään ilmasta yhden toisen koiran noin 5 kertaa. Sitten kun olen katsellut noita koirajoukkoja kun ne juoksevat tappeluun, siellä juoksee vihreitä, sinisiä ja punaisia Hakuroja o.Ô Väriskaalojen vaihtelu luonnollisesta luonnottomaan voisi olla hauskaa, mutta minua enemmänkin alkoi itkettämään suuresti (ainakin siinä vaiheessa kun se vaaleanpunainen hakuro juoksi ruudussa...).

Ja tuosta verisyydestä sen verran, että "lastenohjelmaksi" se on liian väkivaltainen. omat vanhempani kauhistelivat aikanaan että miten voi näyttää lapsille näin väkivaltaisia ohjelmia. Ja kyllä tuota silpomista leikkaamattomissa oli minusta sen verran liikaa että siitä alkoi pikkuhiljaa kadota hohto...

Mutta aivan loistava anime silti<33

Chedaliné

 • Ankeuttaja
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #197 : Maaliskuu 20, 2008, 13:46:01 »
Juu, onhan näitä tullut katsottua, of course. :D Katsoin ihan ekoja kertoja ehkä 4-vuotiaana, ja en kyllä pystynyt läheskään kaikkea katsomaan. Nämähän ovat muistaakseni K-8? Meillä on ne kaikki neljä, ostettiin alunperin veljelle joskus -90-luvun alussa, hän kun katsoi niitä silloin. Videoiden kansia on hauska katsoa, kun ne on siis ne vanhemmat kannet, niin kauhean muinaisen näköiset. :D
Olin 7-vuotias, kun aloin katsoa näitä kunnolla. Minulla ei ole koskaan ollut mitään kunnon lempihahmoa, mutta jotenkin Riki (eli Hopeanuolen isä) on aina sykähdyttänyt. Eli jos täytyisi valita joku lempparihahmo, sanoisin Rikin.
Dubbaukset on kyllä todella tökerösti tehty! Ihmettelin jo pienenä, miten tyhmältä näytti kun puhe oli loppunut jo aikoja sitten, mutta suu kävi vielä. Esim. jos vertaa vaikka Muumeihin, ei kyllä pärjäisi sitten alkuunkaan.
Anyway, olen silti aina tykännyt Hopeanuolista.

Amanecer

 • Ankeuttaja
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #198 : Heinäkuu 25, 2009, 16:38:11 »
Hopeanuoli on animeklassikko vailla vertaa. Rakastan tuota sarjaa. Vaikkakin se oli hemmetin surullinen. Meinasin ruveta itkemään lopussa, kun Riki kuoli. Siis ihan oikeasti, oli tuskaa yrittää olla itkemättä.

Vihaan kyllä suomenkielistä versiota. Todella paljon kaikkea olennaista on jätetty pois, kuten Akakabuton pään lentäminen pois ja tällaista. Muutenkin Riki oli yllättäen kuolemanpartaalla, vaikka juuri kaksi sekuntia sitten hän oli täysissä sielun ja ruumiin voimissaan. Todella huonoja kyllä nuo suomenkielisellä tekstillä varustetut, Youtubesta katsotut täysimittaiset Hopeanuolet.

Lempihahmoja on vaikea sanoa. Niitä ovat varmaankin Riki ja Hopeanuoli, muitakin huipputyyppejä on. Inhoan sitä en-osaa-kirjoittaa-nimeä poikaa, joka hoiti Hopeanuolta silloin pentuna.

Ja Hopeanuolessa on varmaan koko animehistorian paras tunnari!

Poissa Ihmeolio

 • Massuupukki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • It really wasn't me...
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #199 : Lokakuu 13, 2009, 19:54:27 »
Hopeanuoli on ihana sarja :)  (tai mikä ikinä...)
Katoin niitä penskana ekan kerran, suomeksi tottakai, ja rakastuin siihen. Yhen toisen hopeanuolifanin kans aina leikittiin hopsua (anteeksi tämä vallan ihastuttava lempinimi) suunnilleen joka päivä. Minä halusin aina olla poikakoira xD Mieluiten Hopeanuoli ite, tai sitte Riki, joskus joku niistä kolmesta veljeksestä. (Suomeksi ne oli jtn tiikeriveljeksiä..?) Tykkäsin sillon tosi paljo (ja tykkään edelleen) Akamesta (punasilmä). Mutta lempihahmo on kyllä Riki. Mahtava koira! (Heh, mulla on oma koira jonka nimi on Riki xD)
Ja vielä sen verran että Hopsuissa on ihana tunnari :)
Cadillac.

Snouk

 • Ankeuttaja
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #200 : Lokakuu 13, 2009, 20:03:34 »
GNG iskee aina! Pikkulapsesta asti sitä olen tuijottanut, ja ihan ekstaasissa tuijotan edelleen. Hopeanuolen leikkaamaton boksi löytyy, kuten myös jatko-osan Weedin. Vaikka Weedkin on hyvää, niin kyllä Hops vie voiton. Ginga-foorumin aktiivinen kävijä olen, miiteissä en ole kyllä vieraillut. Ehkäpä vielä jonain päivänä. Faniuttani edustaa kännykässä komeileva Weed-kännykkäkoru. Mangaa löytyy kaverilta, ja ai että olen kade! Hyvällä tavalla siis.

Hopeanuolen musiikit ovat todella mukaansatempaavia. Kavereiden kanssa lauletaan ja tanssitaan täysin fiiliksissä. Suosikkihahmojani ovat Gin, Akame, Kurojaki, Kisaragi, Smith ja Gohei. Rakastan ninjailua! Senpä takia olen addikoitutunut myös Narutoon ja Ranma½:een. Hopeanuoli on piirretyksi niin ihanaa, eikä todellakaan mikään pikkulasten ohjelma. Vanha animepiirtotyyli on niin kaunista. Hopeanuoli on vain kirkas ykkönen, menee reippaasti yli Potterin. Harry Potter ei ole mitääm Ginha Nagareboshi Ginin rinnalla! Siinä minun mielipiteeni. ^.-

Poissa Haisku

 • Kummitus-susi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #201 : Marraskuu 19, 2009, 20:43:04 »
Hopeanualihan on ihan beast xD En yleensä kato animea, mutta Hopeanuolet on tullu parikertaa katottua.  Tarina on ihana, vaikkakin usein surullinen. Suomi dubbi on kyllä karsee :P Ois niin hienoo nähä leikkaamaton versio, japaniks, sumalaisilla teksteillä :) Oon kattonu pois jäneet kohtaukset netistä. Niin ja tunnari ja musiikki muutenkin, ihanaa. Lempi hahmoni on ehkä Hopeanuoli ja sitten ne tiikeriveljekset ja jotkut semmoset :)
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 31, 2009, 22:00:40 kirjoittanut Haisku »
Go, go, go
Figure it out, figure it out
But don't stop moving

Poissa Semmé

 • Sievä Sivetti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Bumtity Bumtity Bum! My life for you!
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #202 : Tammikuu 11, 2010, 18:57:00 »
Ah, Hopeanuoli<3 Itse tykkään(tai oikeastaan en enää nii paljoa..) GNG:stä todella paljon. Oli ensimmäin anime jota olen koskaan katsonut. Tykkään paljon hopsun musiikista, varsinkin piirtojäljestä. En tosin ole nähnyt kuin leikatut(joista en liiemmin pidä dubbausten takii :D), mutta ahkerasti pari vuotta sitten katselin netistä leikkaamaatonta. Tarinasta tykkään, vaikka se vähän surullinen onkin.
Suosikki hahmoni on ehdottomasti Akatora. Ja muutkin kaksi Kai veljeksistä kuuluvat ylimmistöön.
Ja hopeanuolessa tykkään ihme kyllä(yleensä vihaan aina päähenkilöitä..) myös Hopeanuolesta itsestänsä.
”Teidän lakinne ja oikeutenne, ha, ha, ha, ha.  Niitähän minun pitikin ampua.”
-Homsantuu

Poissa Rasta

 • Ennustaja-akka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Got a smile on my face, but I'm recking the place
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #203 : Helmikuu 15, 2010, 16:10:57 »
Minä rakastan Hopeanuolta! Mutta harmikseni en ole nähnyt animea pitkään aikaan koska en omista DVD:tä.
Hopsu oli ensimmäinen anime jota olen koskaan nähnyt ja (kenties tämän takia) minulla on kehittynyt siihen tunneside ja aina kun näen sen uudestaan, se on kuin tervehtisi vanhaa ystävää. ^^
En ole varma  mikä Hopsussa minuun vetoaa, mutta lepmihahmokseni sanoisin juuri Hopeanuolen, Jhonin Rikin, Smithin ja kolme veljestä Kaista. Oli Akakabutokin aika... heh, mielenkiintoinen, jotenkin pidin vain kauheasti, kun katsotaan tapot sormien välistä. ^^
Animointi oli erityisen ihana, paljon parempi kuin Weedissä ja musiikki... tulee aivan kylmätväreet (hyvässä mielessä).
Vähän häiritsi ehkä se että kaikki ovat koko ajan tappamassa toisiaan... mutta kun siitä pääse ohi, niin Hopeanuoleen ei voi olla ihastumatta.
Näin lopuksi, ainoa asia mitä ihmettelen on, miten Hopsu pääsikin varaamaan sydämmestäni oman paikan, ^^ eikä se kyllä koskaan varmaan luovuta paikkaansa kellekkään, minulle Hopsu on ehkä tärkein anime koko maailmassa.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 27, 2010, 13:21:39 kirjoittanut Rasta »
Myy, miten sinä pääsit sisään?? -Muumipeikko
Ovesta, tollo! -Pikku Myy
Ovesta??! -Muumipeikko

Dallas

 • Ankeuttaja
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #204 : Helmikuu 27, 2010, 16:55:59 »
Mei en katso animee, en muuta kuin Hopeanuolta! Olen rakastanut kyseistä animea niin kauan kuin muistan. Se olikin myös ensimmäinen anime jonka näin (en tietenkään tajunnut silloin, että hei täähän on animea, vaan se oli normaalia piirrettyä, heh). Meillä oli silloin vain VHS't, ja ihmettelin aina että miksi tuntuu siltä että koko elokuva jää joistain kohdista kesken ja jatkuu välillä tosi oudosti. Kysymykseen sain vastauksen kun olin vanhempi ja tajusin että meillä oli vain leikattu materiaali Hopeanuolesta.
No, sitten CDON.comiin ja tilaamaan leikkaamaton DVD-boksi, ja nyt se onkin ollut omistuksessani kait sellaiset viisi tai kuusi vuotta, en muista. Sitä on kulutettu ties miten moneen kertaan, mutta en ole vieläkään kyllästynyt enkä varmaan tulekaan kyllästymään. Isoveljenikin tykkäsi muuten pienempänä katsella Hopeanuolta kanssani, mutta tuskin enää nykyään.

Musiikista tykkään todella paljon. Hopeanuolen tunnarit ja muu musiikki on olleet moneen otteeseen mun kännykän soitto- ja viestin merkkiääninä. Joskus yritin pianolla pimputella noita tunnusmusiikkeja, mutta ei ihan natsannut.
Suosikkihahmoni on varmaankin Akatora (vanhin tiikeriveljeksistä). Se on jotenkin koskettanut mua eniten, ja sen kuolema oli ainoa joka sai kyyneleet kunnolla valumaan. Rikikin on koskettava hahmo, josta tykkään tosi paljon. Ja Rikin kuolema myös lopussa, heti Akatoran jälkeen, teki aika hallaa.

Poissa Biruka

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #205 : Maaliskuu 04, 2010, 12:54:10 »
Tietoksi,Hopeanuoli julkaistaan manga suomeksi käännettynä ja ensimmäinen osa ilmestyy 3. toukokuuta.

Lisätietoja:

Suositushinta: 5,90 € (sis. alv 8 %)

Genre: toiminta/draama

Ikäsuositus: 13+

Osia: 18

Värit: kansi 4/0, sisus mv

Koko: 115 x 175 mm

Sarja alkaa: kevät/kesä 2010

Ilmestymistahti: 1/kk

Kääntäjä: Juha Mylläri

Snouk

 • Ankeuttaja
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #206 : Maaliskuu 05, 2010, 21:41:05 »
^Ja julkaisijana Punainen Jättiläinen.

Tätä hetkeä on odotettu. <3

Poissa Rasta

 • Ennustaja-akka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Got a smile on my face, but I'm recking the place
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #207 : Huhtikuu 28, 2010, 19:22:20 »
Tuosta Birukan viestistä on unohtunut yks juttu, eli päiväys, vaikka tähän mennessä kaikki sen varmaan tietävätkin ^^ (olikohan päiväystä edes julkistettu silloin muutenkaan...) Siis Hopsuahan aletaan julkaista mangana 3.5 mihinhän on alle viikko! :) Tässähän meinaa itkeä ilosta ; D
Myy, miten sinä pääsit sisään?? -Muumipeikko
Ovesta, tollo! -Pikku Myy
Ovesta??! -Muumipeikko

Poissa Yumisa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #208 : Heinäkuu 28, 2010, 20:26:30 »
Siinä Hopeanuolessa on jokin. Se on legendaarinen anime, jonka varmasti monet muistavat lapsuudestaan. Varmasti monien Hopeanuoli-taival alkoi leikatuista VHS:stä. Vaikka leikatussa on huono dubbi jne, mutta turhaanhan te niitä syytätte sillä monienhan fanitus alkoi varmasti näistä VHS:stä ^^. Ainakin minulla alkoi. Myöhemmin sitten vanhempana ostin leikkaamattomat Hopeanuolet, joihin ihastuin kokonaan.

Poissa Nowaki

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HollyWild6531
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #209 : Syyskuu 05, 2010, 20:59:32 »
Hopeanuoli tosiaan on legenda. Iso osa omaa lapsuutta! ^^ Muistan kun katottiin kerran kaikki hopeanuolet videoilta serkkujen luona,joskus kun oltiin pieniä.
Nyt olis tarkoitus ostaa leikkaamattomat DVD-versiot.
Aivan ihana anime,siinä on jotain todella liikuttavaa ja tunnelmallista. Jotain suurta!
Tunnari on ihan loistava. Rakastan sitä aivan älyttömästi. 8)
Mangaa haluaisin lukea,koska siinä tarinaa on pidennetty. Harmittaa vaan kun rahaa ei ole koskaan tarpeeksi. :<
" I keep falling asleep and having this dream about you, we're in a forest and..."

Poissa Akai

 • In dreams
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Lumos!
  • Akai on dA
 • Pottermore: MarauderBlood107
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #210 : Syyskuu 28, 2010, 13:38:24 »
Hopeanuoli-fani, jo pienestä pitäen. :) Katsoin niitä leikattuja animeja joskus pienenä ensimmäisen kerran, ja kun leikkaamaton ilmestyi, täytyihän se saada käsiin. Omistan nyt myös noita jo ilmestyneitä suomenkielisiä mangoja, osat 1 ja 2, tarkoitus on ostaa kaikki. Hopeanuoli anime on piirretty miljoona kertaa paremmin kuin Weed. Ja kyllä minä Hopeanuolesta tarinanakin pidän enemmän, se on lähempänä sydäntä. Parhaat hahmot ovat tietenkin Hopeanuoli, Riki, John, Akame ja Tiikeriveljekset. Mikä on
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
« Viimeksi muokattu: Elokuu 03, 2011, 10:48:32 kirjoittanut Akai »
"Kautta Merlinin lötköimpien sepaluspöksyjen" - Ron, KV s. 251

Hidarico

 • Ankeuttaja
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #211 : Syyskuu 28, 2010, 15:57:27 »
*Hopeanuolen fanittaja jo vuodesta pikkukakkonen ja tutti.* Hopeanuolea ei voita mikään sillä olihan tämä ensimmäinen anime jota katsonut ihan pienestä pitäen leikkaamattomana ja Japaniksi. Ei silloin tajunnut mitään kun ei osannut lukea tekstityksiä eikä kieltä osannut (en kyllä edelleen), mutta tärkeimpiä oli tv-ruutu missä se pyöri eikä ymmärtäminen. Myöhemmin kun tuli opittua lukemaan niin tekstityksiin keskityinkin paljon. Sitten taas vielä myöhemmin, kun tuli mahdollisuus katsoa noita suomeksi dubattuna katsoin siihen saakka mihin oli jo ilmestynyt. Tekstitys ja Japani on edelleen lähellä sydäntä. <2

Hopeanuoli on tosiaan piirretty paremmin kuin Weed kuten Akai sanoikin. Ihmettelen, että pelkäsin niitä karhuja silloin pienenä. Ovathan ne pienokaisen kantilta katsottuna pelottavia mutta ei sitä enään tajua. Parhaat hahmot ovat minulle ehkä Riki ja Hopeanuoli - jotenkin tykästyin heti.

Poissa Affu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • pullamies
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #212 : Marraskuu 20, 2010, 16:53:15 »
omistan nyt kaikki mitkä ovat tulleet, mangoina, ja suomi ja japsudubbeja töllöttänyt youtubesta jne.
Aikeissa olisin ostaa ne deeveeedeellä. :3
Kyllä, ne karhut, akakabuto on se kamalin heti mosan jälkeen. Yhyhy, ihan hirveitä. En voi kuin antaa taputuksen päälaelle niille jotka ovat viisivuotiaina pärjänneet niiden karhukauhojen kanssa saamatta traumoja.
   Mangaa luen suomeksi, ja juoni on koukuttava.
Nyt kun ollaan koiralaumaan tutustuttu, alettiin taas puhua Akakabutosta. "mikäseon?" oli ensimmäinen kysymys kun näin akakabuton nimen koirien puhekuplissa, pientä selausta vanhoihin kirjoihin, ja muisti palautui pätkittäin.
 Jotenkin oltiin niin kauan seurattu koiria, että oltiin karhut unohdettu. ( tähän väliin voisin todeta ettei nuita kannata lukea illalla jos on herkästi traumatioituva[hirviösana!!], kuten minä, ja nyt on kamalat pelot kävellä hakemaan puita pihalta 8_<  )
Anime on laadukkaampaa kuin nyt telkussapyörivät kolmedee animaatiot..
  Onko näitä tullut telkkarista? jos on niin pitäisköhän alkaa kinuamaan uusiksialoittamista >D

Kaverit ovat kehuneet viidiä paremmaksi, mutta epäilen. Hopsua ei vaan syrjäytetä..
 
Weediä en ole ikinä katsonut, kannattaako?
Skäbädäm.
  Vuotiskoomalainen, epämääräisesti ölisee.
Ananas.

Poissa trixie

 • pallomereen piiloutunut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ChaserDraconish148
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #213 : Marraskuu 20, 2010, 17:14:09 »
täällä ilmoittautuu yksi hopeanuoli diggari.
Kaikki vhs:t on silloin pentuna saatu ja liki puhki katsottu. Kyllä jälkeenpäin on monesti mietityttänyt että olikohan se nyt fiksuinta katsottavaa 5vee naperolle, sillä karhuista olen saanut elinikäiset traumat... Hyi!
Lempihahmojani ovat aina olleet Riki ja tiikeriveljekset. Voi hitsi että sitä pentuna leikittiin paljon hopeanuolta, läheinen iso lumenkeräyskasa oli kovassa käytössä kun leikittiin koirat vs. Karhut kohtausta :)
nykyäänkin tuota tulee seurattua dvd:ltä ja toki myös mangan muodossa.

Siitä weedistä, suosittelen lämpimästi senkin katsomista mutta ei se mielestäni kyllä ole hopeanuolta parempi. Aikalailla samaa tasoa, ehkä kuitenki koirankarvan verran jää hopeanuolta huonommaksi ;)

btw oma husky innostukseni lähti aikanaan hopeanuolesta ^^
"kun taivaalle ilmaantuu kaksi neptunusta, se on varma merkki siitä, että syntyy rillipäinen kääpiö, Harry..."

Poissa Akai

 • In dreams
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Lumos!
  • Akai on dA
 • Pottermore: MarauderBlood107
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #214 : Marraskuu 21, 2010, 00:01:09 »
 
Weediä en ole ikinä katsonut, kannattaako?

Sanoisin, että kannattaa, mutta jos haluat pitää mielesi ehdottomasti paremmassa Hopeanuolessa etkä sekoittaa mieltäsi Weediin, et jää kamalasti mistään paitsi jos et sitä katso. :)
"Kautta Merlinin lötköimpien sepaluspöksyjen" - Ron, KV s. 251

Hidarico

 • Ankeuttaja
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #215 : Marraskuu 21, 2010, 10:59:51 »
 
Weediä en ole ikinä katsonut, kannattaako?

Sanoisin, että kannattaa, mutta jos haluat pitää mielesi ehdottomasti paremmassa Hopeanuolessa etkä sekoittaa mieltäsi Weediin, et jää kamalasti mistään paitsi jos et sitä katso. :)
Samaa mieltä. Tietysti Weedissä on enemmän verta ja tappeluita, ei siinä sitten muuta. :D

Poissa Affu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • pullamies
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #216 : Marraskuu 21, 2010, 11:35:32 »
 
Weediä en ole ikinä katsonut, kannattaako?
Sanoisin, että kannattaa, mutta jos haluat pitää mielesi ehdottomasti paremmassa Hopeanuolessa etkä sekoittaa mieltäsi Weediin, et jää kamalasti mistään paitsi jos et sitä katso. :)
Samaa mieltä. Tietysti Weedissä on enemmän verta ja tappeluita, ei siinä sitten muuta. :D
nyt herätit kiinnostukseni owo
 -varmaankin lopetan tän lainailun 8D
Skäbädäm.
  Vuotiskoomalainen, epämääräisesti ölisee.
Ananas.

Poissa Kira

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • twitter
 • Pottermore: CentaurRune18
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #217 : Marraskuu 22, 2010, 11:26:22 »
Weedissä on toki enemmän väkivaltaa ja tappeluita, mutta kannattaa varautua siihen ettei animen laatu ole sitten lähelläkään Hopeanuolta. Enkä itse ainakaan pidä Weediä lähellekään yhtä hyvänä kuin Hopeanuolta. En ainakaan animoinnin puolelta. Koirat on Weedissä paikoin hyvin huonosti piirretty ja animoitu. Taustat taas Weedissä on tosi hyvin tehty.
Tarinaa, juonta ja juonenkäänteitä on taas Weedissä toki enemmän kun taas Hopeanuolen juoni on aika yksiselkoinen ja ennalta-arvattava. Kummassakin sarjassa on hyvät ja huonot puolensa.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 16, 2010, 14:25:04 kirjoittanut Kira »

Hidarico

 • Ankeuttaja
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #218 : Marraskuu 22, 2010, 15:23:59 »
Weedissä on toki enemmän väkivaltaa ja tappeluita, mutta kannattaa varautua siihen ettei animen laatu ole sitten lähelläkään Hopeanuolta. Enkä itse ainakaan pidä Weediä lähellekään yhtä hyvänä kuin Hopeanuolta.
Tämä tosiaan on totta ja kun Weedissä on muutenkin huonot animegrafiikat, tällöin ei myöskään tappelut je verenlento ole niinkään vaikuttavia. Hopeanuoli kyllä pysyy yhä kunniapaikallaan weedin yläpuolella. Voisin lainatakin kirjastosta Hopeanuolta samantein,

Poissa Röhkö

 • Kasvatustieteen kandi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #219 : Helmikuu 02, 2011, 11:45:31 »
Katselin vähän aikaa sitten Hopeanuolen leikkaamattoman version läpi kokonaan ja täytyy sanoa, että moni asia avautui paremmin kuin lapsena dubbauksia katsellessa :D
Alkuperäiskielellä ja täysillä kohtauksilla Hopeanuoli on ehdottomasti parempi kokemus, vaikka päähenkilö minua suunnattomasti ärsyttää ja naurattaa. Weed-paketin sain juuri hyppysiini ja aion sen pian ensimmäistä kertaa tarkastaa =)
Lempihahmoni on aina ollut ehdottomasti saksanpaimenkoira John. Hän on vain niin cool! Ja innostuin todella, kun alkuperäisessä versiossa Johnin isäntä puhuu hänelle englantia eikä japania.
"Pants - like shorts, but longer!"

HaD€

 • Ankeuttaja
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #220 : Heinäkuu 27, 2011, 19:37:57 »
Katoin joskus ensimmäisen kerran Hopeanuolta, kun olin joku eskari-ikäinen, siinä samalla kun isoveljeni sitä katsoi ja niinpä sitten hurahdin koko Hopeanuoleen. Katon Hopeanuolta vieläkin paljon ja oon kattonu kans jonkun verran Weediä, mutta ei se kyl Hopeanuolta päihitä. :)
Lempihahmoni ovat: Riki, Ben ja Gin

Poissa Ihmissusi

 • Vuotislainen
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #221 : Heinäkuu 29, 2011, 01:39:23 »
 
Olen itse ihan parantumaton hopeanuoli- friikki;)

Olen ollut fani niin kauan kuin jaksan muistaa. Olen katsellut poistettuja kohatuksia ja nyt luen mangaa;) Mangan piirrosjälki on muuten mahtavaa! :o kannattaa ostaa nyt kun sitä saa suomenkielisenä.
Hopeanuolen, tai siis Ginin animelaatu heittelee vähän mutta on huomattavasti parempi kuin Weedin. Weedistä en juurikaan pidä sillä se on suoraa matkimista:(

Mutta takaisin Giniin. Eskarissa kaikki katto ihan ihmeissään kun piirsin hopeanuolia ja karhuja;D Vuosien harjaantumisen jälkeen voin jopa sanoa että osaan piirtää hyvin koiria:) Aina kun on tylsää, kaivan paperin ja kynän eikä kauaakaan kun paperilla on koira^^'

Lempihahmoni on ehdottomasti John. Muita parhaita on itse Gin ja Kuro;) Inhokkihahmoni on no Hyena ja Sniper (Sniper, Snape O___o)
Musiikki on todella hienoa ja silloin tällöin musiikki soi päässäni;) Varsinkin dubbaamattomissa Ginga Nagareboshi Gin animessa:) Lopputunnari on aivan ihana.
Ostin Desuconista muutama figuuria jotka ikävä kyllä olivat Weedistä tutut GB ja Kyoshiro..

Olen lukenut Ginga Dendetsu Rikiä ja Ginga Densetsu Orionia mutta kyllä se Gin on paras! >:o Mangaa saa japaniksi lähestulkoon kaikista animekaupoista. (esim. Urumi ja varmaan Omoi)
Muuten Gin fanikrääsä on tosi kallista:o Figuurit maksaa mansikoita. Harmi kun Hopeanuolikauppa suljettii enkä ehtiny ostaa loppumyynnistä sitä lautapeliä ;(

Mutta nyt punainen lanka katosii :o
Jos nyt muutama sana Ginistä. Mangaversiossa on loistavaa kun siinä on nämä ihanat sudet<3 Ne jotka eivät ole mangaa lukeneet niin kannattaa lainata kirjastosta. Itse olen keräilijä ja minulla on kaikki tähän mennessä ilmestyneet pokkarit ja sen sellaista:)
Harmi kun en itse Yoshihiro Takahashia päässyt animeconiin näkemään;( pääsylippukin olisi ollut ilmainen..

Hopeanuoli on ollut todella monelle tärkeä lapsuuden sarja ja ainakin minulle edelleen ylä-asteella tärkeä;)

-ihmissusi-

Poissa Rantsake

 • Ei mikään surkkimus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SparksWolf20852
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #222 : Lokakuu 13, 2014, 20:51:21 »
Sanonpa itsekin muutaman sanasen Hopsuista.
Katoin ekan kerran ne leikatut versiot 7-vuotiaana iltapäiväkerhossa. Se, mikä mua erityisesti on aina Hopeanuolissa miellyttänyt, oli ne hurrrjan pelottavat tappajakarhut! Akakabuto on ihan mieletön! Vähänkö mä pelkäsin sitä pienenä, aina ku menin nukkumaan ni vejin peiton korviini ja ajattelin, että nyt pitää olla hiljaa, ku se vahtaa mua tuolta ikkunan takaa...

Sit ne vaan unohtu yhtäkkiä. Ne jäi kokonaan pois, enkä vuosikausiin ajatellu niitä. Sit muutama vuosi takaperin mä ihan yks kaks vaan näin Hopeanuolista unta. Tai Akakabutosta oikeastaan. Näin unta, että se oli saanu päähänsä tappaa kaikki montessori-pedagogiikan harjottajat. Ei mitään käsitystä, mistä se sellane uni tuli : D

En oikeen osaa sanoa siihen lempihahmoasiaan paljon mitään... Ben, Akame, Akatora, oisko ne siinä?
Ei ku ei! Voi kauhia, törkeä unohdus! No, nuo oli koirista parhaat, mitä tuossa mainitsin, mutta se todellinen lempihahmo on kyllä ihminen. Sen vuoksi hyvin vähäisessä roolissa. Takeda Kohei! Ihan mieletön hahmo!

Ja siis jos Hopsuja kattoo, ni ehottomasti pelkästään niitä ensimmäisiä. Ei Weedejä tai muita myöhemmin ilmestyneitä, en vaan tykänny. Raaempaa väkivaltaa oli kyllä, mut sit kuitenki semmosta ihme "ei saa tappaa" -lässytystä, mikä ei minusta oikeen sarjan luonteeseen sopinu. Ja mikä pahinta: karhut puuttu!
"Tuntematonta me pelkäämme, kun katsomme kuolemaa ja pimeyttä, siinä kaikki."
- Harry Potter ja Puoliverinen prinssi

Poissa Taikaraita

 • Revontulisilmä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pari feeniksinsulkaa juhannuskokkoon.
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #223 : Marraskuu 10, 2014, 19:30:08 »
Hopeanuoli on itselle kovin tärkeä sarja. Ei nostalgiasyistä, koska tutustuin sarjaan vasta 14-vuotiaana - meikältä kun kiellettiin lapsena kaikki raa'at sarjat ja leffat - vaan silleen muuten vaan, yksi tärkeimmistä mangoista kuitenkin.

Ihastuin tähän heti, kun pääsin lukemaan - piirtotyyli oli kaunista ja yksityiskohtausta, koirat oli kivasti piirretty, ja muutenkin oli mielenkiintoista seurata Ginin kasvua pikkupennusta Ohun johtajaksi. Hopeanuolen jatko-osa Weed on vielä mieluisampi, juuri nyt mangaahan ilmestyy suomeksi ja loppuu 2016. Siinä Yoshihiro Takahashin tyyli on tosin muuttunut simppelimpään suuntaan, jota moni lukija kommentoi "pallopäätyyliksi."

Näitä legendaarisia VHS-kasetteja olen katsellut vain yhden ja voin sanoa että pahaa teki sen dubin puolesta, mutta monelle se on hyvin legendaarinen, kuten Digimon minulle joka sekin on.. krhm, mielenkiintoisesti dubattu. :D Japanilainen anime on kyllä minullekin tuttu, olen sen pari kertaa katsonut läpi.
Lempihahmojani on monta, mutta suurimmat suosikit taitavat olla Bill, Ben, Smith, Moss, Benizakura, Hakuro, Kurojaki ja Great. Johnista, Akamesta ja Ginistä en pidä juurikaan, mikä tuntuu olevan hirveä synti, sillä suurin osa fanikunnasta vannoo juuri noiden kolmen hahmon nimeen. Weedissä kyllä tykkään aikuisesta Ginistä, mutta Akame ja John eivät ole koskaan päässeet suosikkihahmolistalleni.