Kirjoittaja Aihe: Nettirutiinit  (Luettu 62031 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Tennari

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #100 : Heinäkuu 27, 2006, 13:00:43 »
Yleensä menen ensin tallini.fihiin. Sitten avaan kolme muuta ikkunaa, tulen joko vuotikselle tai muulle kivalle foorumille.
 No sitten jää vielä yksi ikkuna, sillä menen yleensä johonkin, ei ole mitään yleistä järjestystä.
 Sitten kun alkaa kyllästyttää, vaihdan vain sivustoa. : D

Poissa innna

 • vuotislapsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • kun olet kohdallani viulut soittavat taustalla
 • Tupa: Korpinkynsi
Nettirutiinit
« Vastaus #101 : Heinäkuu 27, 2006, 13:56:55 »
Koneelle istahtaessani täytyy ensin saada taustarakenteet kuntoon. Ensimmäisenä avataan putty, ja vaikka ilmoitus uudesta mailista olisikin tullut, katson kuitenkin ensimmäisenä irssin. Selaan ikkunat, joissa minua on hilightattu ja ilmoitan privaattikeskusteluihini olevani paikalla (/away-komento luonnollisesti käytellään myös jos itseni olen poissaolevaksi säätänyt). Sitten, kun olen varma että olen taas perillä irkin topiikeista, siirryn lukemaan nopeasti mailini lyseon mailiboksista. Jossain kohtaa tässä aukaisen winampin ja laitan jotain musiikkia soimaan (ei varsinaisesti nettirutiini mutkun!) ja aukaisen Operan. Lisäksi taustalle avataan spider-pasianssi. Nyt tarkistetaan irkistä, jos sinne olisi pastettu mielenkiintoisia urleja, ja katsotaan ne nopeasti läpi (#cuiq-kanavan linkkejä en katso! (ja tiedän tämän kiinnostavan teitä)). Sitten suljetaan tämä väliaikaistabi ja avataan uusi (joo, tässä ei ole mitään järkeä. En ymmärrä miksi teen näin), jolla käydään tarkistamassa galleria ja ircquotes. Jos olen ensimmäistä kertaa koneella sinä päivänä, käyn katsomassa myös Sosiaalisesti rajoittuneet ja ljsecretin.

Nyt taustatyö on tehty, voin aloittaa vapaan surffailun. Käyn kuitenkin ensin Vuotiksessa katsomassa Ilmoitusasiat (ja Vakavat, jos niissä jotain mielenkiintoista on). Käyn myöskin katsomassa Livejournalista friend's pageni ja maanantaisin käyn yleensä kurkkaamassa last.fm:n.

Tässä välissä tulee yleensä pieni stoppi, ja pelailen hetken spider-pasianssia ja yhden tai kaksi tavallista pasianssia. Sitten saatan hetkeksi syventyä Vuotikseen tarkemmin, käyn yleensä tarkistamassa nuo aktiviteettiosiot tuolta alhaalta ja Muun viihteen. Toisinaan lukaisen jotain kiinnostaan Elokuvista ja TV:stä, samoin kuin Keskusteluista, Kirjallisuudesta ja Ennustuksista. Kaiken tämän välissä käyn tietenkin tarkistamassa irkkiä ja ploppailen välillä siellä. Kyselen, mitä on täksi päiväksi ja hengaileeko joku kanssani.

Toisinaan käyn katsahtamassa yhden kaverini vieraskirjan (en tiedä miksi) ja käyn uudestaan galleriassa.

Jos kyllästyttää eikä irkissäkään kukaan turise mitään, kulutan lisää sosiaalipornoa (Tunnustusten luola, postsecret.blogspot.com, ljsecret, jne jne). Samaan aikaan tietenkin tarkistelen asiaa jos toistakin wikipediasta, tarkistelen sanoja tai etsiskelen biisien lyriikoita (tämä tosin vähentynyt evillyricsin jälkeen).

Ai niin, meinasin tyystin unohtaa. Yleensä jossain vaiheessa livejournalin kohdilla muistan kirjautua sisään messengeriin, josta yleensä tarkistan samalla onko ihmisiä paikalla. Saatan jopa aukaista keskustelun tai kaksi :o.

Koneella on aina tekemistä, enimmäkseen kiitos pasianssien, irkin ja messengerin takia. Ja kyllä sitä aina keksii jotain selattavaa muutenkin. :)
"Somewhere, something incredible is waiting to be known." - Carl Sagan

Poissa blue kelpie

 • avaimen haltia
 • Vuotislainen
 • elämä on kovaa käytä avainta
rutiinini..
« Vastaus #102 : Heinäkuu 27, 2006, 15:29:07 »
Haen kupin kaakaota ja istun koneelle ensin avaan osotteen www.you tube .com ja vilkuilen että onko ketään kommentoinut videoitani ja onko kamut kirjoitelleet lisää ja katselen muutaman videon joko favoriteistani joita on jo vähä päälle 200 tai etsiskelen uuden videon haun perustelleella

Sitten siirryn www.harrypotter.com ja katselen vähän kaikkea mummuassa päivän profettaaja sitten käyn vilkaisemassa olenko saanut uusia kortteja ja www.veritaserium.com uusimpia tietoja potter mailmasta

seuraavaksi käteni suhaavat ostteen www.vuotis.net ja täällä taas vilkuilen onko tullut uusia viestejä ja kirjoittelen joihinkin juttuihin mitkä kiinostavat minua
 Sitten kun olen käynyt noissa menen www.neopets .com en voi sille mitään ne ovat vaan niin söpöäjä

Noide lisäksi käyn katselemassa uusia juttuja www.google.fi esim kuvia netti juttuja ja kaiken laísta tietoja

Käyn myös sivuilla: www.rakkausrunot.fi , www.animelehti.fi ja www.polluxinfo.com
dataa kotona ja koulussa

Poissa Rex

 • Vuotislainen
Nettirutiinit
« Vastaus #103 : Heinäkuu 28, 2006, 12:32:10 »
Elikkä, tämä on todella vanha tapa minulle, teen tämän lähestulkoon aina.
Avaan koneen. Menen nykyisin kirjanmerkeistä Harry Potter-faneihin, ja katsastan uusimmat uutiset ja muut uudet jutut. Joskus saatan jäädä sivustoa selailemaan mutta yleensä etusivun katsottuani menen Vuotikseen. Katson usein vain Harry Potter-ficit-osaston, onko Memoryyn tullut jatkoa tai kenties Nukutaan-ficciini kommentteja. Tämä on rutiiniosuus, sitten ei koskaan tiedä mutta menen yleensä IRC-galleriaan katsomaan kommentteja. Olen siellä ehkä hetken... Findancen sivuilla olen alkanut käymään aika rutiinilla ja Starassa käyn joskus.

Poissa Crying

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Whii
 • Tupa: Luihuinen
Nettirutiinit
« Vastaus #104 : Heinäkuu 28, 2006, 12:43:38 »
Ensimmäisenä tulen aina Vuotikseen, sitten on pakko mennä finfanfuniin katsomaan onko tullut jatkoa suosikkificeille. Yleensä tässä kohtaa katson onko tullut sähköpostia ja sitten menen Youtuben sivuille katsomaan jotain videoita...Loppuajan menen sinne minne sattuu:)
And they dream in their sleep

Säävirkku

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #105 : Marraskuu 05, 2006, 20:06:42 »
Ensimmäisen koneen avattuani vartoan että virustentorjuntaohjelma ilmoittlee olemassaolostaan, sitten avaa sipsisätin (Sipsisimsin chatin), firefoxin ja mesen. Netissä sitten tarkastan ensin Radolan, gallerian (Irc-gallerian siis, jokainen varmaan tietää jo linkin), luukku.comin, muutaman muun foorumin, mikä milloinkin, ja sitten loppuvapaa-aikani istun koneella ja höpöttelen mesessä.

nicole gabriela

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #106 : Tammikuu 20, 2007, 12:12:11 »
Ekana aukeaa kotisivuni www.hp-fanit.vuotis.net. Sen jälkeen klikkaan itseni molemmille sähköpostipalvemilleni,
jonka jälkeen hoidan "pakkotyöni", läksyjen ja tapahtumien päivittämisen luokkani nettisivuilla. Joskus tuli epähuomiossa sanottua, että voin ottaa tuon "pikkuhomman" noiden sivujen johdossa. Sen jälkeen käyn kaikilla foorumeilla joissa olen rekisteröitynä ja sen jälkeen jos aikaa/halua vielä on, laitan luokkani kotisivuille muuta ekstraa. Kaiken tämän ohella ehdin myös mesettää paikalla olevien kavereiden kanssa.

Arfalaswen

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #107 : Tammikuu 20, 2007, 13:55:23 »
Eli nettirutiinit ovat itselläni seuraavanlaiset:

- Aivan ensin päivitetään virustentorjuntaohjelma
- sitten avataan etusivu (kotisivu) netissä
- jonka jälkeen klikataan suosikeista HP -Fanit ja katsotaan uudet uutiset
- tämän jälkeen tsekkaan yleensä ylen tai mtv3 nettisivuilta uutiset

Tässä kaikessa kuluu aikaa n. 5-10 minuuttia.

Kun nämä on tehty aloitan "vapaan surfailun" johon liittyy yleensä Vuotis, ja muut HP -aiheiset sivustot, joista etsin ficcejä yms.

-Arf

Poissa Zelen

 • Uneton
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #108 : Tammikuu 20, 2007, 14:02:57 »
Nettirutiineja... No jaa, onhan niitäkin vähän kertynyt tässä vuosien aikana. Ennen tuli selattua verkkoa hirveän vapaamielisesti ympäriinsä ja kerättyä linkkejä sieltä täältä, mutta tätä nykyään pyörin oikeastaan vain muutamilla sivuilla. Nyt kun tuota kerääntynyttä linkkipinoa katselee, tulee väkisinkin miettineeksi onko niistä koskaan todella hyötyä. Epäilen.

Ensimmäisenä tarkastan aina sähköpostin. Viesteistä hoidan ensimmäisenä Vuotista koskevat asiat kuten yksityisviestit ja käyn lukaisemassa vastaukset niistä topikeista, joita seuraan melko aktiivisesti. Tämän jälkeen hoidan muut viestit esim. tarkastan paikkavahdin tarjonnan, luen Inuyashaa koskevat tuoreet uutiset Japanista, poistan kasan roskapostia jne. Tähän menee parhaimmillaan aikaa 30min tai enemmän. Ajankäyttöni sähköpostia koskien riippuu täysin päivästä. Lauantai ja sunnuntai ovat rauhallisinta aikaa.

Sähköpostin jälkeen en tee juuri mitään erikoista netissä. Vuotiksen lisäksi tarkkailen paria muuta foorumia, joita kaikkia selailen melko aktiivisesti. Satunnaisesti käyn lukaisemassa muutamia ficcejä eri sivustoilla ja kommentoin, mikäli teksti herättää minussa kiinnostusta tai kirjoittaja itse pyytää henkilökohtaisesti (siis sähköpostin tai messengerin kautta).

Vasta näiden rutiinien jälkeen alkaa "vapaa surffaus", joka rajoittuu lähes poikkeuksetta tarpeiden mukaan.

« Viimeksi muokattu: Tammikuu 20, 2007, 14:13:19 kirjoittanut Zelen »

Poissa tuulilukko

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • My gift of silence
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #109 : Tammikuu 20, 2007, 15:28:16 »

Oma netinkäyttöni on niin rutinoitunutta että en oikeastaan edes osaa surffailla missään muualla kuin niillä sivuilla, joita olen tottunut käyttämään. Kaikki alkaa aina aamulla selaimen avaamisesta ja yliopiston sähköpostin tarkistamisesta. Samaan aikaan toisessa tabissa luetaan päivän sarjakuvat. Tämän jälkeen satunnaisessa järjestyksessä päivän ruokalistat, livejournal, greatestjournal ja irc-galleria. Sitten siirrytään foorumeihin, lähinnä tarkistan vain vuotiksen päälisin puolin ja takethattv:n foorumin vähän tarkemmin uusien kuvien ja informaation osalta. Jos mieleen tulee saatan tarkistaa telkkariohjelmat, mutta aina ennen kouluun lähtöä tarkistetaan Turun sää.

Suurin osa ajastani netissä menee edellä mainittuihin asioihin tai sitten pelaan jotain turhaa peliä (dicewars, bubbels, zookeeper jne.) irkkauksen ohessa. Ei hääviä ole nörtin elämä. :)
Breathe in, who knows how long this will last..

Craps.

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #110 : Tammikuu 21, 2007, 19:43:51 »
Yleensä olen galleriassa,koirat.comissa, täällä ja miniclipiss.
Välillä alan googlettamaan ja "eksyn" tunniksi :D

untitled

 • Ankeuttaja
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #111 : Tammikuu 24, 2007, 14:36:21 »
No eipä sitä tule paljoa surffailtua uusilla sivuilla. Yleensä luen sähköpostin ja käyn muutamalla muulla sivulla.
Ei ole juurikaan pakkomielteitä, paitsi vastata MBnetin päivän kysymykseen.

Poissa Asoalian

 • : W
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #112 : Tammikuu 24, 2007, 14:45:36 »
Yleensä aina ensimmäisenä menen IRC-Galleriasta kommentit katsomaan. Jos ei ole tullut yhtään uusia/kukaan tuttu ei ole online-tilassa, kirjaudun ulos ja jatkan matkaa, jos taas on, avaan uuden ikkunan ja menen sillä muualle, toisella jään Galleriaan. Yleensä Gallerian jälkeen matka jatkuu Hevosinfo-nimiseen foorumiin, sieltä luen uudet viestit, vastailen aiheisiin jos on jotain sanottavaa ja teen moden velvollisuudet jos jotain tekemistä on. Nuo kaksi ovat ensimmäisinä siksi, että niissä yleensä se käynti on vain nopea ja lyhyt, sen jälkeen menen sellaisiin paikkoihin joissa yleensä viihdyn pidempään.

Hevosinfon jälkeen vuorossa on yleensä Vuotis. Sitä selailen jonkun aikaa, jonka jälkeen menen KOPS-foorumille. Siellä vastailen viesteihin sun muuta jos on jotain sanottavaa, ja joskus jumitan siellä aika pitkäänkin. Viimeisenä kiertelen ne pari ropea läpi joissa pelaan, vastaan niihin peleihin joissa on vuoroni jos jaksan (aina ei kyllä jaksa : >) ja sen jälkeen, kun kaikilla vakiosivuilla on käyty, palaan joko KOPSiin tai Vuotikseen kiertelemään. Pari tuntia tuohon yleensä menee, ja mitään surffailua uusille sivuille en yleensä harrasta. Olen tapojeni orja.
"You think that's hard? Try auditioning for Baywatch
and being told they're going in another direction."

Poissa Huhutar

 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Henkilö, jota ei tunnista ilman teekupposta
  • Livejournal
 • Pottermore: dustpatronus46
 • Tupa: Puuskupuh
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #113 : Tammikuu 28, 2007, 15:34:32 »
Kyllä minulla on nettirutiineja, mutta niiden järjestys vaihelee yleensä mielialan ja tarpeide mukaan.
Yleensä ensimmäisenä katson hotmailin sähköpostini ja katson onko siellä valitksia kirjastolta. Messenger ilmoittaa uusista sähköposteista ja jos se ei ilmoita niin sitten avaan suoraan selaimen.

Yleensä katsastan ensimmäiseksi eri paikkakunnalla asuvien kavereiden kuulumiset, livejournalista. Se pitää ehdottomasti tehdä siksi, koska kärsin erittäin kovasta ikävästä kavereitani kohtaan ja pakkohan se siis on hoitaa ensin. Päivitän myös omat kuulumiseni, jos minulla on jotain kerrottavaa, se voi viedä aikaa kivasti.

Kun saan ne luettua siirryn irc-galleriaan, katsastan kommentit ja vastaan niihin ja katsastan yhteisössä käydyt keskustelut sekä että onko kavereilla uusia kuvia.

Seuraavaksi seuraakin vuotis, jonka rutiineihin kuuluu katsoa onko syntynyt uusia mielenkiintoisia keskusteluja jne, kuten luultavasti tiedätte.

Perus rutiineiden kesto riippuu siitä, kuinka paljon kaverit ovat entryjä kirjoittaneet, päivitänkö journalin itse ja kuinka paljon kommentteja on tullut tai vuotiksessa uusia viestejä. Mutta uskoisin että tunteroinen venähtäisi tähän. Tämän kaiken jälkeen alkaa vapaampi surffailu johon kuuluu galleriassa maailman teinein homma, kommenttikyttäys ja muille kommentointi jos on asiaa. Vuotiksessa pörräilen ympäriinsä ja kerron omia mielipiteitäni, kuten varmaan tiedätte. Lempibändejen sivut käyn katsastamassa silloin tällöin, eli keikat, kuvat ja vieraskirjat. Netistä katson myös juna ja bussi aikataulut silloin tällöin, sekä varaan kirjaston kirjoja. Mutta näitä "vapaampia" juttuja en joka kerta välttämättä ehdi tehdä, tai edes tarvi tehdä.

Sauerkraut

 • Ankeuttaja
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #114 : Tammikuu 28, 2007, 15:45:14 »
Nettirutiineja on minullakin. Kaikki tärkeimmät sivut, joilla joka kerta käyn, näkyvät kätevästi tuossa kirjanmerkeissä näytön ylälaidassa. Siellä ovat mm. pari foorumia, Mikseri, Last.fm, Euro Bill Tracker, sekä muutama hyötylinkki (Google, YouTube, Ilmainen Sanakirja..), ja tietysti linkki eräälle Galleriasivulle (enkä nyt tarkoita omaani, sellaista kun edes omista). Näillä sivuilla käyn ensimmäiseksi joka ikinen kerta, kun avaan koneen.

Nettirutiinini ovat vaihtuneet paljoltikin tässä vuosien kuluessa. Välillä sivuja on monia kymmeniä, toisinaan vain muutama. Ainoat, jotka ovat pysyneet rutiinikierroksella mukana alusta alkaen, ovat luultavasti nuo muutamat foorumit.

Berry Icewand

 • Ankeuttaja
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #115 : Tammikuu 29, 2007, 18:26:24 »
Nettirutiini? Minullako? Kyllä! Siis ehdottomasti Kyllä.

Aluksi avaan tietenkin netin. Sitten IRC-Galleria auki, ja katselen mahdolliset uudet kommentit, kavereiden uudet kuvat ja blogimerkinnät. IRC-Gallerian jälkeen on Popomundon vuoro. Uudet viestit ja hahmon voinnin tarkistus. Ja lopuksi vuotiksen uudet viestit ja muut sellaiset.
Tähän rutiiniin kuluu noin 5min, joskus hiukan enemmänkin.
Sitten alkaa vapaa surffailu, johon saattaa kuulua eri foorumeiden ja keskustelupalstojen tarkistelua sun muuta, joskus pelailua, kuvien muokkausta sun muuta sellaista. Riippuu paljon päivästä.

Yleensä vieressä soi musiikki.

Nettirutiinit on itseasiassa aika rasittavia, kun ne on aina jotenkin niin... Pakollisia! No juu, ehkäpä minä pysyn hiljaa..

Poissa Starpiks

 • ヘルムットじゃないよ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • "Olette sangen rumia ollaksenne keijuja"
 • Tupa: Puuskupuh
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #116 : Tammikuu 30, 2007, 16:07:17 »
Kyyyllä minultakin nettirutiini löytyy. Ensin pitää tarkistaa keskustelufoorumit, yleensä pyrin tarkastamaan Vuotiksen ensin, koska en yleensä tarkista täältä muuta kuin yksityisviestit (:P), mutta uuden Vuotiksen myötä olen sitten muutenkin laahaillut täällä. Sitten menen ihku-pihku-raksu-paksu-inhoan-tätä-foorumille, jota en mainosta, sillä en halua lisää suomalaisia sinne (mwahahah >:]), ja siellä sitten pörrään yleensä kauan. Sitten katsomaan jos on muita sivuja auki (Opera avaa automaattisesti auki jätetyt välilehdet käynnistettässä) ja sitten joko lukemaan Uutisia tai Quoteseja tai muuta mukavaa.

 Ooh, miten unohdin? Toki laitan mIRCin päälle ja MSN:n. mIRC tosin harvemmin menee päälle kouluaamuna, iltapäivällä kyllä. MSN menee päälle, yleensä Offline-tilassa tosin ensin.
"The shortest verse in the Bible is, "Jesus wept". The only thing wrong with it is the past tense." -Fred MacIntire, Something Positive

No oonhan mä sentään sukua insinöörille... *pnish*?

Poissa Gawd

 • Riistaeläin
 • Vuotislainen
 • Perkele.
  • Kaniinin
 • Tupa: Mary Sue
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #117 : Helmikuu 05, 2007, 22:32:38 »
Vietän netissä aika paljon aikaa, ottaen huomioon paljon minulla sitä ylipäänsä on turhuuksiin jakaa.

Käyn Vuotiksessa ja katson kirjoituksia ja piirustuksia, kommentoin joskus, katson olisiko kukaan kommentoinut minulle. Tiedän ettei ole mutta tapa kun tapa. Käyn sähköpostilla, piirityönjohtajalta tulee joskus (tärkeitä?) viestejä. Katson läpi nettisarjakuvani jotka päivittävät sinä päivänä - seuraan niin monia että joka päivälle riittää yleensä ainakin yksi. Wikipediatan jotain, koska on aina jotain mitä tahdon tietää. Tuijotan notPr0nin kuudetta tehtävää epätoivoisena. Luen LiveJournalista kavereideni avautumiset ja avaudun joskus itsekin. Luen Vuotiksessa keskusteluja jos jaksan.
Ainakin pari kertaa viikossa keksin jonkin uuden fandomin, ja etsin niin kauan että löydän siitä loistavan ficin. Minulla on suosikeissa monia hyviä reccaajia joilla on sama maku kuin minulla, livejournalissa tai omilla sivuillaan, käyn joskus katsomassa heiltä. Seuraan paria WIP ficciä eri fandomeista, käyn aina silloin tällöin katsomassa onko niihin ilmaantunut mitään uutta. Olen seurannut joitakin jo parikin vuotta - lukujen ilmestymistahti on siinä parin kuukauden välein - joten ymmärrettävästi en niitä ihan joka päivä käy katsomassa. YouTubessa käyn katsomassa intressantteja huvittavuuksia silloin tällöin.

Emt. Kaikenlaista.

Poissa Sindarwe

 • Trapetsitaiteilija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Skitsofreeninen Kumiankka
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #118 : Helmikuu 05, 2007, 23:05:14 »
Avaan selaimen, kirjaudun meseen. Ensiksi kotisivu pamahtaa päälle. Ja arvatkaapa mikä se on? No Vuotis. Seikkailen sitten 10 min - 3 tuntia täällä Vuotiksen ihmeellisessä maailmassa, kommentoin välillä jos jaksan, luen keskusteluja, vastaan yksäreihin, yms kunnes lopulta lähden vaeltamaan eteenpäin. Irc -galleriassa käyn tarkistamassa kommentit, kavereiden kuvat ja niinpoispäin. Galleriassa en vietä paljoa aikaa, korkeintaan puoli tuntia. Seuraavaksi ajaudun väistämättä Loftikseen, jossa kommentoin vähän aikaa ja luen Lotr - ficcejä ajankuluksi. Loftiksen jälkeen, käyn katsomassa salakuunneltua.fissä, jos olisi tullut uusia, meheviä salaakuunnelmia. Jos on, niin luen ne. Väistämättä ajaudun myös FFF:ään eli FinFanFuniin  lueskelmaan ficcejä. Siellä sitten aika kuluu ja kuluu.. FFFn jälkeen käyn tarkistamassa pari pientä foorumia, ja niihin kirjoittelen aikani kuluksi. Ja odotan vastausta kirjoitettuihin runoihin ja novelleihin. Viimein pääsen sähköposteihini. Tarkistan lähetetyt viestit, ja vastailen, ja poistan roskapostia. Lopulta piitkän rutiinikierroksen jälkeen lähden pois, tai aloitan vapaamman surffailun eri pelisivustoissa, ei - niin - tärkeillä foorumeilla yms.

Nettirutiinit kyllä välillä vähän ärsyttäviä, rasittavia ja aikaavieviä. Kierrokseen kun saattaa mennä koko ilta/aamu/yö/päivä, tai sitten korkeintaan tunti, jos on muutaelämää. Jos ei niin...

.. Ja toisaalta ne luovat tietyn turvallisuuden tunteen, kaikki on kunnossa, minulla on elämä, osaan kirjoittaa. Ja ei ainakaan aika tule pitkäksi netissä :DJos vain, jos vain. Vastaa ei kuu; siihen aurinko ja mennyt heijastuu. Rohkeasti, susi, käänny, jaksa vain. Lennä, pieni lintu, taivaalle, ainoain.
Louis Sachar, Paahde

Arpi

 • Ankeuttaja
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #119 : Helmikuu 06, 2007, 17:23:04 »
Minulla on tasan yksi rutiini. Ja se on se että tulen vuotikseen. Vuotiksessa luen sähköpostini ja alan selata keskusteluja ja ficcejä. Muualla netissä en ole edes paljoa. Jos käyn  muualla olen ii2:sessa.

Poissa uimaintiaani

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #120 : Helmikuu 06, 2007, 18:19:21 »
Minulla on muutama nettirutiini.

Kun avaan tietokoneen, avaan myös messengerin. Jos siellä ei ole onlinessa ketään, kelle olisi asiaa, vaihdan tilani offlineen. Messenger ilmoittaa myös hotmailin sähköposteista, ja jos niitä on tullut, käyn lukaisemassa ne.
Kun avaan netin, yleensä kirjaudun ensiksi sisään ii2:seen (sillä meillä se on etusivuna). Jos ei ole tullut uutta kommenttia, kirjaudun suoraan ulos. Mitään en siis siellä tee.
Seuraavaksi vaihdan osoitteen Vuotikseksi. Jos ei ole tullut uusia yksäreitä, lähden katsastelemaan Muu viihde- tai Musiikki- osastoja. Sen jälkeen lähden katsastelemaan muita osastoja, lukemaan keskusteluja ja vastaamaan niihin, lukemaan ficcejä, ym. ym.. Vuotiksessa meneekin sitten aikaa 15 min. - 3 tuntia, vähän vaihtelee :)
Jos haluan käydä katsomassa toisen sähkäriosoitteeni viestit, avaan uuden lehden, Vuotista en sulje.
Ja silloin kun on aikaa, lähden vielä seikkailemaan imnotokay.netiin, sielläkin saattaa aikaa kulua, jos lueskelen paljon keskusteluja ym.

Että tälläistä.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 06, 2007, 18:24:00 kirjoittanut uimaintiaani »

Poissa Ginger

 • Tyy
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Melko yksinkertainen
 • Tupa: Puuskupuh
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #121 : Helmikuu 07, 2007, 09:12:31 »
Kai minullekin on pinttynyt muutamia tapoja (kiellän niiden olevan neuroottisia)...

Koulun koneella en sitä paljon harrasta, mutta kotikoneella googletan aina ensin sade ja pilvialueet, mikä tuli joulun alla lumesta haaveillessa tavaksi. Tsuumaan mitä keliä lupailevat viikolle ajattelematta sitä sen enempää.
Seuraavaksi näpyttelen itseni Vuotikseen. Joskus tarkastan paikat ihan vain vieras-moodissa, yleensä rekkaudun suoraan sisään. Tarkastan aina omat ficcini ja kuvataiteeni kommenttien varalta, sitten vierailen Luomisen tuskassa katsomassa, mitä taiteilusta puhutaan. Saatan myös tsuumailla läpi keskustelualueen topsuja.
Tämän jälkeen löydän itseni luultavasti HP-faneista tarkastamasta uutisia. Jos olen julkaissut ficin vastikään Finissä, menen sinne seuraavaksi ja teen samat rutiinit mitä Vuotiksessa. Pakonomaisesti tarkastan myös molemmat blogini ja menen sitten galtsuun katsomaan, miten keskustelut ovat milloinkin edenneet.
Mikäli kyseessä on lauantaiaamu, haen lopuksi googlella NBC:n Days of our Lives sivut ja käyn vilkaisemassa, mitä sarjassa tapahtuu Jenkkilän mittapuun mukaan.

Siinäpä minun rutiinini. Ajattelin niitä olevan jopa enemmän :D
Those who don't believe in magic will never find it.
~ Roald Dahl ~
Ikuisuusprojekti

Poissa Devia

 • Matami Toheloitsija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Enkelipiru
  • Devia
 • Tupa: Tuvaton
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #122 : Helmikuu 07, 2007, 10:06:33 »
Ensimmäiseks kun netin saan päälle, niin aukee mese. Sieltä katon ketä on paikalla, onko tullut sähköpostia. Seuraava vaihe on katsoa gallerian uudet kommentit, sitten riippuen päivästä (kommenttian lukumäärästä), vastailen niihin ja ehkä voin muutaman kaverin kuvat katsoa onko tullut uusia vai ei. Seuraava vaihe onkin sitten vuotis!! Katson uudet viestit ja joskus vastaan, luen tai vain selailen viestejä läpi.

Sitten tulee vapaata surffailua. Joskus omia sivuja muoksin. Sitten voin kirjoittaa blogia, lj:tä, sähköposteja. Seikkailla erilaisilla HP sivuilla. Riippuu aina niin päivistä.

Poissa Tia-Maria

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Re: Nettirutiinit
« Vastaus #123 : Helmikuu 07, 2007, 10:18:48 »
Minullakin niitä rutiineja on. Ensimmäisenä katson uusimmat uutiset HP-faneista ja sitten menen Finiin. Finin jälkeen onkin sitten cartoondollemporium.comin vuoro. Sen jälkeen Vuotiksesta uusimmat jutut ja lopuksi naruto.fi. Sen jälkeen aloitan vapaan surffailun jos jaksan!
Se hyvä puoli tuossa rutiinissa on, että olen niin tottunut siihen, että kierroksen läpikäyminen kestää enää n. 15 minuuttia! :P

McAny

 • Ankeuttaja
Vs: Nettirutiinit
« Vastaus #124 : Huhtikuu 08, 2007, 01:01:24 »
Aina ensimmäiseksi säntään Sims2-pelille tarkoitetulle fanisivulle ja toisellekin peliin tarkoitetulle foorumille. Näissä kahdessa on ensin pakko käydä. Muissa en oikeastaan käy; täällä käyn melko harvoin, mutta Memory-tarinaa luen vähintään pari kertaa viikossa(juuri tänäänkin luin.. joo, tosi kiinnostava tieto). Vaikkei nyt tämä liitykään suoraan nettiin, avaan aina Messengerin tarkistaakseni onko siellä kavereita paikalla - netti -tai oikeita.