Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10]
91
Hagridin mökki / Vs: Mihin tupaan et ainakaan haluaisi?
« Uusin viesti kirjoittanut Reuna Marraskuu 11, 2017, 12:40:04 »
Kaikissa tuvissa on omat puolensa, joten tämä on aika vaikea. Luulen, etten haluaisi kuulua Rohkelikkoon. Ei vain tunnu omalta, liian meinstriimii niinq (xD) ja se kun vielä edustaa tuli-elementtiä mikä ei ole ikinä tuntunut itselleni sopivalta.

Samoin Luihuinen tuntuu lähinnä sellaiselta wannabe-pahisteinien tuvalta ainakin internetin ihmemaassa, joten ei. Todellakaan ei.
92
Oleskeluhuone / Vs: Ihanat/ärsyttävät kohdat Pottereissa
« Uusin viesti kirjoittanut Reuna Marraskuu 11, 2017, 12:22:13 »
Olenkohan ainoa jota nyt on häirinnyt nuo Ginnykohdat? Itse en pidä koko henkilöstä jotenkin, Harry & Ginny -loppuparitus on mielestääni karsea, nehän saa lapsiakin, eh eh! Cho olis ollu parempi, vaikka ei sitäkään olisi ollut jaksettu lukea. Finnish is a hard language. Kutosessa ja seiskassa tuo paritus oikein HOHKAA läpi. Yök.

Joo Ginny-kohdat ärsyttää joka kerta enemmän. Hahmo oli hyvä alussa, mutta en ymmärrä miksi Rowling veti sen niin överiksi ja yhtäkkiä Ginny oli supertaitava loitsija (pääsi Kuhnukerhoon vaikka olisi pitänyt saada rangaistuksen taikomisesta junassa), superkaunis (jopa Luihuiset pitää häntä hyvännäköisenä ja keskustelee siitä) ja supertaitava lentäjä (joka pääsee Rohkelikon huispaustiimiin olemalla noin kymmenen kertaa parempi kuin kukaan muu). Vähemmästäkin ärsyttäisi. Ne Ginnyn "hauskat" kohdat voi sentään antaa anteeksi sillä, että ne on kerrottu Harryn näkökulmasta ja Harry on ihastunut. En nyt muuten tiedä miksi joku muroihin oksentaminen olisi niin hauskaa että meinaa tukehtua =P

Ihania kohtia kirjoissa on niin paljon, että on vaikea tietää minkä niistä edes mainitsisi tässä =] Erityisen sykähdyttävä on varmaan ainakin se kohtaus ihan Viisasten Kiven alussa, missä koko velhomaailma nosti maljat "Harry Potterille - Pojalle, joka elää!" <3
Myös Pottervahti Kuoleman Varjeluksissa oli ihana kevennys muuten vaikeaan aikaan ja Puoliverisessä Prinssissä se Lunan huispaus-selostus =D
93
Oleskeluhuone / Vs: Tupahuivit vol 2
« Uusin viesti kirjoittanut Reuna Marraskuu 11, 2017, 12:05:41 »
Aloitin itse joskus 16-vuotiaana Puuskupuh-huivin neulomisen. En sitä jaksanut kovin pitkälle joten äiti teki loput =D Mutta tuo huivi on vieläkin näin 13 vuoden jälkeen käytössä ^^

Olisi siihen voinut ehkä lisätä tupamerkin mutta ainakaan tämä sivu ei enää toimi: http://hpfanit.vuotis.net/puuhaa/tupavaakunat.php =C

Nyt isompana olen löytänyt neulomisen ilot itsekin ja tein tässä alkusyksystä Puuskupuh-tumput huivin kaveriksi.
94
Taikuuden historia / Vs: Professori Punurmio - oikea ennustaja vai huijari?
« Uusin viesti kirjoittanut katjuska Marraskuu 06, 2017, 22:50:07 »
Minusta tuntuu, että Punurmio osaa ennustaa, mutta hieman vaihtelevalla menestyksellä, esmierkiksi tällaisia tapauksia minulle tuli kirjoista mieleen:
-Jos nyt oikein muistan, Punurmio ennusti puoliverisessä prinssissä Dumbledoren kuoleman. Ei siis mitenkään "Dumbledore kuolee tänä yönä", vaan ennustamalla korteistaan tulevista vaikeuksista ja salaman iskemästä tornista. Minulla ei ole juuri nyt kirjaa, josta voisin tarkistaa tiedon, mutta olen aika varma siitä, että jotain tuon kaltaista tapahtui.

-Lisäksi jossain kirjassa Punurmio sanoo Harryn syntyneen keskitalvella, joka ei tietenkään pidä paikkaansa. Sen sijaan Voldemort on syntynyt 31. 12. Voisiko olla, että Punurmion sisäinen silmä meni hieman sekaisin Harryn sisällä olevasta Voldemortin sielunpalasesta ja oletti sen takia Harryn syntymäpäivän väärin?
95
Taikuuden historia / Vs: Professori Punurmio - oikea ennustaja vai huijari?
« Uusin viesti kirjoittanut Gil Marraskuu 06, 2017, 02:12:42 »
Kuten monet ovat jo sanoneet Punurmio on todistetusti ennustanut kaksi kertaa oikeasti, ensin valitun syntymän ja sitten Voldemortin paluun. Muut Punurmion tekemät arkipäiväiset ennustukset Tylypahkassa menevät minusta valistuneeksi arvailuksi annettujen ennusmerkkien pohjalta. Tästä johtuen ne toteutuvat jos toteutuvat.
96
Taikuuden historia / Vs: Potter-kirjoista kuvitetut versiot
« Uusin viesti kirjoittanut Gil Marraskuu 06, 2017, 01:58:04 »
Olen juuri lukemassa Azkabanin vangin kuvitettua versiota enkuksi.
97
Oleskeluhuone / Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Uusin viesti kirjoittanut Arion Marraskuu 05, 2017, 15:00:46 »
Varmaan parhaiten Pottereihin liittyvä uni, jonka muistan ja on myös suosikkini:
Olin Sirius Mustan lapsi ja olin yhdessä Draco Malfoyn kanssa. Isä ei arvostanut luonnollisesti :'D Etenkään, kun karattiin Dracon kanssa xD
98
Jästitieto / Vs: Harry Potter Go
« Uusin viesti kirjoittanut Taru Marraskuu 05, 2017, 10:37:07 »
Play-kaupasta löytyy nimellä The Magic Go (Harry Potterhan on suojattu merkki/nimi, samoin kuin pelissä on pitänyt näköjään tiimit/tuvat nimetä uudelleen ).En ole itse ladannut sitä, vaikka peli on ilmainen. Se ei näköjään mitään hyviä arvosteluja ole saanut, vaan peli lagittaa ja muuta. Saattaa toki olla, että sitä on sen jälkeen päivitetty.
99
Jästitieto / Vs: Harry Potter Go
« Uusin viesti kirjoittanut huuhuu Marraskuu 05, 2017, 08:47:58 »
Mietin kans tuliko tämä peli vai ei?
100
Oleskeluhuone / Vs: Joulu ja Potter-kirjat
« Uusin viesti kirjoittanut huuhuu Marraskuu 05, 2017, 08:31:28 »
Joko joulun ihmiset alkanu lukemaan Pottereita? Vielä nyt on hetki jouluun, mutta kyllä se sieltä kovaa vauhtia olisi tulossa ;)
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10]