Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10
71
Oleskeluhuone / Vs: Kirjoissa tylsiä kohtia?
« Uusin viesti kirjoittanut samettiina Marraskuu 18, 2017, 22:02:48 »
Melko moni on täällä nimennyt yhdeksi tylsimmistä kohdista Pottereissa tuon kutoskirjan alun - ja voin olla heidän kanssaan samaa mieltä. Muistan odottaneeni kyseistä opusta innolla, ja kun sain sen ensimmäisen kerran käsiini, olin aluksi hieman pettynyt. Mielestäni kirjan alku ei mitenkään temmannut mukaansa, vaan oli jopa puuduttavaa lukea. Mitään muuta tiettyä kohtaa kirjoissa en muista kokeneeni ainakaan noin voimakkaasti tylsiksi.

Luen kirjan alusta loppuun ja sinnittelen ne "tylsät" kohdat, koska joka lukukerralla niistä voikin löytyä jotain uutta, tai mikä parempaa, ennen tylsänä pitämät kohdat saattavatkin muuttua mielenkiintoisiksi.
- - Ne tylsätkin palaset kuuluvat kokonaisuuteen, tarinasta tulisi jokseenkin katkonainen ilman niitä.

Juurikin näitä pointteja itsekin meinasin tänne raapustaa. Erilaiset kohdat, sattumat ja tapahtumat kuuluvat osaksi tarinaa ja niillä on yleensä jokin tarkoitus - niillä tylsilläkin kohdilla. Kuten lainauksesta tulee ilmi, voi uudelleen kirjoja lukiessa havaita jotain mitä ei ollut aiemmin huomannut tai oivaltanut - näin syntyy uusia "lukukokemuksia" ja ajatuksia.
72
One direction - I want
Give u this, give u that
blow a kiss, take it back
If I looked inside your brain
I would find lots of things
Clothes, shoes, diamond rings
Stuff that's driving me insane
73
Musiikki / Vs: Mitä kuuntelet nyt (1 viesti per päivä, ei pitkiä sanoituksia tai soittolistoja)
« Uusin viesti kirjoittanut Less Marraskuu 18, 2017, 17:28:08 »
Unreal Tournament Soundtrack - Into The Darkness
74
Musiikki / Vs: Mitä kuuntelet nyt (1 viesti per päivä, ei pitkiä sanoituksia tai soittolistoja)
« Uusin viesti kirjoittanut Sakura Marraskuu 18, 2017, 16:41:51 »
Marko Maunuksela - Jouluiltana

Tuo vanha, sodan käynyt hieno mies
niin paljon tästä elämästä ties,
hän seikkailuihin suuriin minut vei
nyt niitä tarinoita enää, kukaan kerro ei
75
Taikuuden historia / Vs: Lajitteluhatun tupa?
« Uusin viesti kirjoittanut Arnold Marraskuu 18, 2017, 10:42:08 »
Itse ajattelen, ettei lajitteluhattu ole/voi olla missään tuvassa.
Mutta hyviä pointteja nuo, että alun perin se oli Rohkelikon hattu ja se että viisaudensa puolesta voisi kuulua korpinkynteen.
Mielestäni hattu ei voi olla missään tuvassa, muutenhan hän saattaisi puolueellinen sillä tavalla että esim. laulussaan ylistää eniten rohkelikkoa ja sen tupaa.
Vaan ajattelen että hän kunnioittaa kaikkia (tasapuolisesti) tupia.
76
Keskustelut / Vs: Yliluonnollisia kokemuksia ja hassuja yhteensattumia (vol2)
« Uusin viesti kirjoittanut Hattaraprinsessa Marraskuu 18, 2017, 10:05:02 »
Minusta alkaa jo hieman tuntua, että kerään outoja sattumia ja sen sellaista kuin mangneetti :'D Viimeaikoina niitä on tullut jo niin paljon, että se alkaa jo hiukan häiritsemään.
 
Otetaan nyt vaikka ensimmäisenä se, ette lähes aina kun ajattelen jotakin biisiä se tulee todella usein seuraavaksi tai joku laittaa sen soimaan. Viimeeksi näin kävi eilen matikan tunnilla kun muistelin yhtä lyric prankkiä jonka olin tehnyt kyseisellä biisillä, ja edellisen biisin loputtua tämä kyseinen kappale rupesi soimaan. Tämä on tapahtunut viimeisen neljän kuukauden aikana niin monta kertaa etten enää pysy laskuissa!

Lauantaina olin kisassa ennen kisasuoritusta mennyt sanomaan parhaalle kaverilleni: "Mist vetoo et tuun koppiin itkien ja nauraen. Itkien koska mua sattuu niin paljon ja nauraen koska se meni niin hyvin. Okei mun ei ois pitäny sanoo noin kusk sit kuitenki menee huonosti." Ja no joo arvaatte jo varmaan mitä kävi :') Meillä meni suoraan sanottuna surkeasti!

Minullekki on myös käynnyt tätä, että kun avaa puhelimen niin lähes heti saapuu viesti. Minulla vain se viesti tulee joka kerta samalla sekunnilla kun avaan puhelimen.

Nämä kaksi viimeistä ei ole yhteensattumia vaan jo yliluonnollista (tai sitten ei). Mutta siis olimme koko perhe mummin luona, ja kello alkoi olla jo aika paljon. Kaikki vaan pelas jotai lautapelei tai katto telkkarii mutta minä vaan makoilin sohvalla. Yhtäkkiä koko talo tärähtää todella kovaa ihan kuin hirvi tai joku muu suuri eläin olisi juossut seinää päin. Mummi ja äiti lähtivat katsomaan mikä se oli, mutteivät nähneet lumessa minkään näköisiä jälkiä tai mittään muuta vihjettä siitä, että joku olisi juossut seinää päin. Mummi asuu myöskinsene verran korvessa joten mikään lähistön räjäytystyömaakaan se ei ole voinnut olla. Vaarin kuoleman jälkeen istuin ruokapöydässä paikalla jolla vaari istui aina, kun olimme syömässä. Kaksi kertaa tunsin kuin joku olisi koskettanut selkääni vaikka takanani ei ollut mitään tai ketään 3 metrin säteellä.

Joo siinä nyt pari, muttei tosiaankaan kaikkia! En vain jaksa ruveta nyt listaamaan niitä tähän XD
77
Musiikki / Vs: Mitä kuuntelet nyt (1 viesti per päivä, ei pitkiä sanoituksia tai soittolistoja)
« Uusin viesti kirjoittanut Adasme Marraskuu 17, 2017, 13:57:57 »
np: GUNSHIP - Black Sun On The Horizon [04:47m]   
78
Hagridin mökki / Vs: Mikä olisi monijuomaliemesi väri?
« Uusin viesti kirjoittanut Arnold Marraskuu 17, 2017, 06:59:09 »
Hyvä kysymys!
Tosin itellä ei oo mitään hajua minkä väristä oma liemi vois olla, tukoosia?- ehkä ei kumminkaan Vaaleenpunasta?-ehkä, ehkä  Keltaista?-ei ehkä  punaista?- no rohkelikossa ollaan :D
Mutta tosi hyvä kysymys!
79
Hagridin mökki / Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Uusin viesti kirjoittanut Arnold Marraskuu 16, 2017, 06:56:16 »
Oma suojelukseni (pottermoren mukaan) on jänis (englanniksi mountain hare)!🐇
80
Hagridin mökki / Vs: Rohkelikko, Luihuinen, Puuskupuh vaiko Korpinkynsi?
« Uusin viesti kirjoittanut Arnold Marraskuu 15, 2017, 16:08:07 »
Rohkelikko :D !
Itse en tuota testiä ole tehnyt mutta pottermoren lajittelun kaksi kertaa, molemmilla kerroilla minut lajiteltiin Rohkelikklon.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10