Kirjoittaja Aihe: Skins - Liekeissä  (Luettu 6644 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Asoalian

 • : W
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Skins - Liekeissä
« Vastaus #25 : Kesäkuu 17, 2009, 01:07:19 »
Eipä Skins kyllä kiinnostavuuttaan ole menettänyt uuden jengin myötä :) Ainakin minä pidän jo nyt näistä uusista tyypeistä, vaikka niistä on nähnyt vain kaksi jaksoa. Enkä kyllä ymmärrä, että miksi useimmissa uuden kauden arvosteluissa sanotaan, että uudet hahmot ovat ihan samanlaisia kuin vanhatkin, minusta eivät tosiaankaan ole, tai ainakaan ensivaikutelman perusteella. Uudet hahmot vaikuttavat vielä vähän hullummilta kuin vanhat, Cook varsinkin :D Ihan kiva myös, että uudesta porukasta suurin osa on tyttöjä, aiemmilla kausilla kun suurin osa jaksoista oli pojista. Mutta anyway, eivät nämä uudet kyllä miltään kopioilta vanhoista vaikuta, ja jos joku nyt sattuukin muistuttamaan jotain vanhaa tyyppiä luonteeltaan, sen asema uudessa porukassa ei kuitenkaan ole samanlainen. Ainoa, joka muistuttaa minusta vähän liikaa aiempia tyyppejä, on JJ - ainakin näin ensinäkemältä se on ihan samassa tilanteessa kuin Sid aikoinaan, mutta pitää katsoa uudestaan sitten, kun siitä tietää vähän enemmän :)

Haha, se Sidin kaappi-juttu ensimmäisessä jaksossa oli muuten aika hyvä :'DD
"You think that's hard? Try auditioning for Baywatch
and being told they're going in another direction."

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Skins - Liekeissä
« Vastaus #26 : Kesäkuu 17, 2009, 02:03:30 »
Asoalianin kanssä täydellisesti samaa mieltä. Cook on täydellinen! Rakastuin täysin häneen jo ensimmäisessä jaksossa - vaikka täytyykin myöntää että hänen possumaiset tapansa todella oksettavat minua xD. Effy on sellainen salaperäinen ja seksikäs hahmo kuin edeltäjät enemmänkin olivat. JJ on omalla tavallaan todella suloinen ja vaikka hän onkin hieman nössö niin ei sillä väliä. Minäkin rakastin muuten sitä Sidin kaappi hommelia, se oli niin puhdasta Sidiä itseään. Johnny oli kyllä aivan paras! Rakastan sen näyttelijän tapaa näytellä - olen seurannut Konttoria ( vai mikä sen ohjelman nimi oli? ) ja PotC:kin olen häntä mielenkiinnolla katsellut. Uusi sukupolvi on taalisesti hullua porukkaa ja nyt jo olen melkein pahemmin koukussa kuin edelliseen sukupolveen. En pitänyt toisesta tuotantokaudesta niin paljon kuin ensimmäisestä siinä keskityttiin liikaa romanttisiin juttuihin. Tässä on taas ensimmäinen tuotantokauden varmaa sekoilua.

 

Rainbow

 • Ankeuttaja
Vs: Skins - Liekeissä
« Vastaus #27 : Heinäkuu 01, 2009, 19:31:48 »
Haha, mitäs tässä pitäisi sanoa :----D Koloskausi jo etukäteen katsottu, totta kai, ja erityisesti 8. jaksoon, Effyyn rakastuin. Perussekoilua ;-----D

Sarjaa hankala kommentoida, kun niin moni on jo vienyt sanat suustani. Itse en varsinaisesti samaistu hahmoihin, mutta jollakin tapaa ne tulevat lähemmäs, kuin vaikkapa Gossip Girlin jengi. Hauskaa menoa, ja joskus vähemmän hauskaakin. Hahmoihin rakastuin, ja kaikista jätkistä tykkään ::-----D Cook on kuitenkin aivan mahtava, tosin Thomas on myös hyvin suloinen (----; Tytöistä ehkä Naomiin tykästyin.

Hihi, tulipas lyhyt ja tönkkö :---c

Poissa Cielo

 • fearless
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Skins - Liekeissä
« Vastaus #28 : Heinäkuu 03, 2009, 15:24:07 »
Cook on täydellinen! Rakastuin täysin häneen jo ensimmäisessä jaksossa - vaikka täytyykin myöntää että hänen possumaiset tapansa todella oksettavat minua xD.
Siis en kestä. Minulla on joku ihan järjenvastainen obsessio Cookiin. En tajua. Hänen tapansa sun muut todella ovat oksettavia, mutta silti tyyppi on ihana. Ehkä se johtuu siitä, että sen ihanan naurun ja huolettomuuden alla piilee jotain muutakin.

Olen yllättäen ihastumassa tähän toiseen sukupolveen enemmän kuin ensimmäiseen. (Kumminkin se johtuu Cook-obsessiosta. Toistan: en kestä.) Vaikka Sid olikin lempihahmoni. Freddie on komea ja jotenkin mystinen hahmo. Se oli suloinen kun se tuli pelastamaan JJ:n Pandoran pippaloista. xD Pidän Effystä, hänen pintansa alla todella on paljon muuta mitä ei päälle päin näy. Thomas on ihanan kohtelias ja oli ihana hetki, kun hän tuli takaisin.
LaForks.net                                    
suomenkielinen Houkutus-foorumi
--
ava by blackdogicons @ LJ

Poissa Raitasukka

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Objection!
  • flavors.me
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Skins - Liekeissä
« Vastaus #29 : Heinäkuu 08, 2009, 21:28:06 »
Suhtaudun Skinsiin vähän ristiriitaisesti. Sarjan huumori on joskus liian riman ali menevää, se paljon kehuttu realistisuus tuntuu katoavan jonnekin pitkiksi ajoiksi, plus jostain syystä minua nyppii se jatkuva huumeiden käyttö tässä sarjassa. Toisaalta Skinsissä ei kuvatakaan minunlaisiani ihmisiä, joten turha kai valittaa.

Mikä sitten on saanut minut katsomaan jokaikisen jakson? Muistaakseni äkkäsin jo kahden ensimmäisen kauden aikana sen, missä sarja on todella realistinen: kipeät, hankalat ja ongelmaiset perhesuhteet. Muistin tämän puolen sarjasta katsoessani tiistain jaksoa Freddiestä. Hitto vie, perhekuvaukset ovat Skinsin suola nuorten ihmissuhdeongelmien ohella! Lisää tätä, janoan kunnon draamaa, en sekoilua!

Valitettavasti se pääpointti tuntuu välillä olevan juuri sekoilulla.

Hyvä, että tapahtumissa ja hamoissa on rosoisuutta ja säröä. Elämä ei kulje aina niin hyvin kuin haluaisi, ja se näkyy Skinsissä. Valitin tuosta huumorista jo viestini alussa, mutta kyllä sarja osuu välillä napakymppiin, mitä tulee minun naurattamiseeni! :D

Hahmokaarti on hyvä, nuoret poikkeavat sopivasti toisistaan. Kaikista en siltikään pidä: Tony oli kamala ekan kauden ajan, ja nyt tältä kolmannelta kaudelta voisin suoraan sanoa, että Cook on hirveä. Saa kyllä nähdä, ehkä sarjan jatkuessa minut 'pakotetaan' tuntemaan hahmoa kohtaan sympatiaa. Kukapa tietää?

Poissa Kaura

 • Molskahdus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • TYM
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Skins - Liekeissä
« Vastaus #30 : Heinäkuu 09, 2009, 14:53:12 »
Skins on kyllä aika mahtava sarja. En kyllä voi sanoa, että se ihan kaikkien nuorten elämää käsittelisi, mutta ei ainakaan mitään O.C.:n (joka on myöskin hyvä ohjelma) ökyrikkaiden lapsien rellestämistä ympäriinsä.

Täytyy kyllä sanoa, että minä pidin eniten ykköskaudesta (Venäjä-jakso. ♥), kakkonenkin oli hyvä, paitsi että Chris kuoli ja muutenkin kakkonen oli jotenkin sellaista säheltämistä edestakaisin... Ja sitä paitsi ykköskaudella oli Chris ja Angie. :) Mutta tää kolmonen vaikuttaa ihan hyvältä kaudelta ainakin mitä nyt voi sanoa näistä ensimmäisistä jaksoista. Kun näin sen kolmoskauden ekan jakson, niin ajatukseni olivat vähän ristiriitaisia, mutta nyt on kyllä kiva huomata, että ei tää sellaista kauheaa tappelua koko ajan olekaan.
Kolmoskaudesta sen verran, että en pitänyt yhtään alussa Freddiestä, mutta viime jakson jälkeen sekin tyyppi alkaa vaikuttaa ihan kivalta. Jos nyt pitäisi kuitenkin lempihenkilö nimetä, niin sanoisin varmaan Emily. Se vaan on sellainen jännä persoona, joka jää aina vähän siskonsa varjoon. Ja tämä Katie kyllä on aika mielenkiintoinen henkilö, lähinnä hänen kohtansa aiheuttavat kunnon naurun. :)
Mutta minusta on kiva, kun tämä kausi vaikuttaa vähän sellaiselta 'vakavammalta' kuin aiemmat (taisin lukea jostakin, että siitä oli ihan tarkoituksella tehty sellainen), koska sitten ei mene koko ajan sellaiseksi sähellykseksi.

Siitä Sidin kaappijutusta, että minustakin se oli kyllä aivan mahtavasti tehty. Sidin pipo. ♥ ja sitten, kun ne sytyttivät sen palamaan, niin se oli jotenkin piste iin päälle, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Taisin muuten lukea jostakin, että näitä vanhoja näyttelijöitä tullaan vielä näkemään näissä uusissa jaksoissa, en kyllä tapahtuuko niin, mutta joka tapauksessa. :)

Näyttelijöiden vaihtamisesta vielä sen verran, että se oli toisaalta ihan hyvä päätös, saadaan aloitettua sarja melkein kokonaan puhtaalta pöydältä ja henkilöille voidaan keksiä uudet persoonat jne... Vanhoja ja ihania näyttelijöitä tulee kyllä ikävä (vaikka Tony olikin ärsyttävä, toi se silti omat juonenkäänteensä sarjaan, jotka olivat kyllä kivoja).

Olen puhunut ja haluaisin vielä tietää, että kuinka kauan tätä skinsiä tulee? Tuleeko se vain tämän kesän vai jatkuuko se syksyllä?
We watch the shows, we watch the stars
On videos for hours and hours...

Poissa Graveheart

 • Vesijuoppo Yrjäläinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Skins - Liekeissä
« Vastaus #31 : Heinäkuu 11, 2009, 23:08:00 »
Olen puhunut ja haluaisin vielä tietää, että kuinka kauan tätä skinsiä tulee? Tuleeko se vain tämän kesän vai jatkuuko se syksyllä?

Tämä kolmas kausi on ainakin imdb:n mukaan kaikista uusin. Se on saman pituinenkin kuin edelliset kaudet, joten jäljellä taitaa olla enää viisi jaksoa.
My gramma has this joke where she says "Knock knock"
I say "Who's there?"
She says "I can't remember" and starts to cry

Poissa Seireeni

 • Kielipoliisi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 17 seconds is all you need
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Skins - Liekeissä
« Vastaus #32 : Heinäkuu 21, 2009, 23:20:31 »
Onnistuin katsomaan "vanhasta" Skinsistä vain muutaman hassun jakson, mikä on harmi, sillä pidin näkemästäni. Kaikki hahmot olivat erilaisia, samaan kaveriporukkaan mahtui monenmoista tallaajaa. Kaksi ensimmäistä kautta (no, ne jaksot jotka näin) kuvasivat mielestäni realistisesti ja onnistuneesti 2000-luvun nuoria.

Tänään katsoin ensimmäisen jakson Skinsin kolmoskautta, kun ei ollut parempaakaan tekemistä. Järkytyin pienimuotoisesti, meininki oli jotenkin todella... raadollista. Seksiä ja huumeita, huumeita ja seksiä. Tuli vain jotenkin niin suru niiden nuorten puolesta, he kaikki tuntuivat olevan niin hukassa.

JJ:hin tykästyin kyllä heti. Ironista kyllä, hän tuntui olevan ainoa järjissään oleva henkilö koko sarjassa. Emily oli myös kiva.

Editi. No niin, pitihän se toinenkin jakso katsoa. Pakko sanoa, että on niin uskomattoman virkistävää katsoa realistista nuortensarjaa. Meikit leviävät ja tuhriintuvat, vaatteet likaantuvat, hiukset pörröttävät. Yritin katsoa tilapäisessä mielenhäiriössä Gossip Girliä Skinsin jälkeen mutta oksennus nousi melkein välittömästi kurkkuun kun kaikki olivat niin viimeisen päälle meikattuja ja puleerattuja. Jos jossain jenkkisarjassa ryhmä nuoria olisi sekoillut yön metsässä, kaikki olisivat heränneet aamulla ilman naarmuakaan, jokainen hius järjestyksessä ja vaatteet rypyttöminä. Skinsissä kaikki tosiaan olivat sen verran ryvettyneitä, että heidän uskoi olleen metsässä koko illan ja yön. Pisteet siis siitä.

Oli muuten aika pysäyttävä se alun seksikohtaus. Effy vain hytkyy siinä tympääntyneen näköisenä eikä Cookia näytä yhtään häiritsevän se, ettei toista osapuolta voisi vähempää kiinnostaa. Eikö se poika oikeasti muusta välitä kuin omasta tyydytyksestään? Ja entäs Effyn äiti sitten, eikö häntä kiinnosta että hänen alaikäisellä (?) tyttärellään ravaa yövieraina poikia jotka tulevat ja menevät kuin juna-asemalla? Ei ihme että Effy on niin sekaisin kun kukaan ei välitä hänestä. Jotenkin se tyttö saa minun sympatiani.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 30, 2009, 17:36:46 kirjoittanut Seireeni »
Ja naamiaiset satumaan, ne on lopuillaan
Niin seireeni vei kuninkaan

Poissa Graveheart

 • Vesijuoppo Yrjäläinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Skins - Liekeissä
« Vastaus #33 : Heinäkuu 31, 2009, 17:05:25 »
Suosittelenkin katsomaan kaikkien kolmen kauden loputkin jaksot kun siihen tulee seuraava tilaisuus. Realismista on pidetty kiinni aika lujaa ja sarjan laatu ei ole ainakaan kärsinyt siitä yhtään. Yllätyinkin miten kunnialla Skins onnistui uudistamaan itsensä kolmannella kaudella ja tuomaan mukanaan jotain uutta tuttuihin juttuihin. Tulevista kausista vielä sellaista, että
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Tunnistiko kukaan viime jakson (Effy) lopussa soinutta kappaletta siellä autossa? Minusta se kuulosti Radioheadilta tai ainakin Thom Yorkelta, mutta en tunne bändin ihan kaikkia kappaleita. Siksi en ole ihan varma oliko se sittenkin joku ihan muu. Etsiskellessäni sitä löysin kuitenkin sen sijaan vihdoin sen viime kaudella soineen kappaleen Cassien jaksosta. Esittäjä on Timothy Victor ja kappale This Is My City ja sen kokonainen versio on myös Youtubessa. Muokkasin tämän jutun myös aihetta sivunneeseen viestiini joka on pudonnut edelliselle sivulle, mutta kukaan ei sitä sieltä kuitenkaan enää lue. Skinsin musiikki on mielenkiintoista ja usein tosi hyvää.
My gramma has this joke where she says "Knock knock"
I say "Who's there?"
She says "I can't remember" and starts to cry

Poissa last hero

 • Naaperkuutiainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Love only matters
 • Pottermore: MidnightHowl38
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Skins - Liekeissä
« Vastaus #34 : Kesäkuu 19, 2011, 00:11:58 »
Oi oi, Skins on ainoa tv-sarja tätä laatua johon olen aivan koukussa. <3 En ole koskaan tykännyt tämän tyyppisistä tv-sarjoista, johtuen siitä, että ne ovat pinnallisia ja tylsiä. Toisin sanoen, kaikki tällaiset, joihin olen törmännyt, on jenkkisarjoja. Kappas kummaa. Mutta tänä talvena jostain syystä päätin katsoa jakson Skinsiä. En tiedä mistä tämä tarve katsoa sitä tuli, mutta huomasin jakson edetessä tykästyväni siihen aina vain enemmän. Ensimmäinen jakso jonka katsoin, oli siis kolmoskaudelta Emilyn ja Katien jakso. He ovat myös yksiä lempparihahmoistani, muutenkin toinen sukupolvi on lempparini. Ja tähän väliin on pakko tunnustaa, etten ole vieläkään katsonut ykkös- ja kakkoskausia, en sitten tiedä miksi, aivan yhtä mielenkiintoisilta ne vaikuttivat, kun katsoin aivan ensimmäisen Skins-jakson. :D Ehkä tänä kesänä....

Kuitenkin, syy miksi pidän Skinsitä on se, että se on niin todentuntuinen. Tavallisia ihmisiä, tavallisia huolia, toisinaan aika raskaastakin päästä, mutta se ei haittaa, päinvastoin! Kaikki henkilöhahmot ovat aitoja ja omanlaisiaan, eli tulee tunne, ettei se olisi pelkkä sarja ollenkaan, vaan oikeaa elämää. Myös huikea plussa on, että Skins on brittiläinen. :D Ei liene yllätys, että rakastan kyseistä maata. Olen katsonut kaudet 3-5 jokaisen vähintään kertaalleen ilman tekstityksiä ja siinä oppii hyvin kieltä ja brittiaksenttia. Siinä myös yksi plussa Skinsille, pystyn nyt ymmärtämään englanninkielistä puhetta paljon paremmin, ehkä myös puhumaan hiukkasen paremmin (ai minäkö matkin kaikkea mitä kuulen? :D).

Nyt tulee sitten vähäsen tekstiä kolmannesta sukupolvesta, jota ei vielä Suomen telkkarissa ole nähty, eli jos et halua spoilaantua, ei kannata lukea eteenpäin. Mutta kuinkas moni on kyseisen kauden jo katsonut, mitä tykkäsitte?

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
"But why's she got to go to the library?"
"Because that's what Hermione does. When in doubt, go to the library."

Poissa Queen

 • raivostuttavan positiivinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HeartBlade125
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Skins - Liekeissä
« Vastaus #35 : Heinäkuu 10, 2012, 17:23:01 »
Annan nyt heti alkuun kilometriviesti- ja spoilausvaroituksen. Paljon tekstiä tulossa ja spoilaan ihan varmasti ainakin kahta ekaa kautta. :P

Mun suhde Skinsiin alkoi, kun kolmoskausi pyöri TV:ssä ja jotenkin vahingossa päädyin katsomaan sitä. Koukutuin luonnollisesti heti. ^^ En tiedä miksi en ollut aikaisemmin sarjaa seurannut, kun olin kuitenkin kuullut sitä kehuttavan niin paljon... Samoin ihmettelin, että kun itse olin jo ihan myyty tuosta toisen sukupolven castista, niin miten muka ensimmäinen sukupolvi oli monen mielestä ollut vielä paljon parempi? :-D Not possible, I thought. No, nyt sitten olen nähnyt myös kaksi ensimmäistä tuotantokautta ja ymmärrän vähän paremmin... :'D

Juu eli katselin siis ekat kaudet netistä tässä viime päivien aikana ja pitää nyt päästä purkamaan ajatuksia niistä, vaikka ne eivät niin ajankohtaisia enää olekaan. :P

Noniin mistä mä aloitan. Maxxie ja Anwar ovat varmaankin lempihahmojani, vaikka molemmat jäivätkin vähän liian taka-alalle sarjassa. Maxxieta nyt tuotiin toisella kaudella vähän enemmän esille koko Sketch-sotkun myötä, mutta Anwariin olisin halunnut tutustua vielä paljon paremmin. :> Poikien ystävyys oli jotenkin niin hellyyttävää katseltavaa, kun miettii että lähtökohdat kaveruudelle (muslimi + homo = ?) eivät olleet mitenkään parhaat... Sketch sai minut kyllä ihan raivon partaalle, enkä voinut sietää koko hahmoa. :D Monet on täällä sanoneet säälineensä tyttöä, mutta itse en pysty siihen... Aina tarkoitus ei pyhitä keinoja, eikä toisen stalkkaaminen, asuntoon murtautuminen, parhaan kaverin "vietteleminen" oikein iskenyt muhun, ihan sama millaiset syyt siihen oli. Karmiva hahmo, hyi.

Tonya myös inhosin ekan kauden ajan. Ainoa plussa hahmolle oli se Effyn pelastaminen ja muutenkin huolenpito siskoaan kohtaan. Ilman sitä bussin alle jäämistä koko hahmo olisi varmaan jäänyt aika yksipuoliseksi myös toisella kaudella, joten se oli kyllä hyvä veto. Effy oli siis mulle jo tuttu hahmo kolmos- ja neloskausilta, ja nyt oli ihan mielenkiintoista saada vähän uutta näkökulmaa häneen. Effyssa kiehtoo se salaperäisyys ja mystisyys, ja se miten tämä ei ykköskaudella puhunut lähes ollenkaan oli jotenkin niin hahmolle sopivaa ja effymaista, etten edes ihmetellyt asiaa tai kiinnittänyt siihen erityisemmin huomiota. :D

Tokalla kaudella Chrisin kuolemaan panostettiin mielestäni liian vähän. En tiedä mistä se johtui, mutta jotenkin se aiheutti vain sellaisen "meh"-reaktion minussa, eikä herättänyt oikein mitään tunteita. :> Vasta tämän hautajaisissa aloin vähän liikuttua tapahtumasta, mutta jätti kokonaisuudessaan aika kylmäksi. En sitten tiedä kuinka paljon oli merkitystä sillä, että olin spoilaantunut kuolemasta jo etukäteen... Muuten Chris oli ihana hahmo! :)

Syyt siihen, miksi ylipäätänsä edes pidän koko sarjasta, on kerrottu täällä melkeinpä jokaisessa edellisessä viestissä joten en ala niitä toistamaan. :D Sen verran kuitenkin pitää mainita, että Skins muutti käsitykseni brittisarjoista ihan totaalisesti (ennen en voinut sietää niitä) ja samoin myös brittiaksentista. :P Ihanaa. <3 Jenkeissähän tehtiin uudelleenversiointi jäljitellen ykköskautta, mutta se ei kai saanut kovin hyvää vastaanottoa...? Ei yllättänyt kyllä yhtään pääasiassa tästä syystä:

Jos jossain jenkkisarjassa ryhmä nuoria olisi sekoillut yön metsässä, kaikki olisivat heränneet aamulla ilman naarmuakaan, jokainen hius järjestyksessä ja vaatteet rypyttöminä.

Skins ei vain sovi jenkeille. :P

En nyt viitsi alkaa selittelemään mielipiteitäni toisesta ja/tai kolmannesta sukupolvesta, kun tämä viesti on jo venynyt vähän pitkähköksi... :D Viimeisintä kautta (kuudetta) en ole vielä nähnyt, mutta viidennen kauden katsoin, kun se Suomen TV:stä tuli. En muista siitä kauhean paljoa, mutta taattua Skins-laatuahan sekin oli ja jälleen kerran hyviä hahmoja. Voisinkin oikeastaan katsella sen piakkoin uudestaan ja samaan putkeen viimeisenkin kauden... :-)

//Noloa kirjoittaa näin pitkä viesti jostain tv-sarjasta. :'D Enkä edes saanut kaikkea sanotuksi. >.>
I'm not crazy, my mother had me tested.

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Skins - Liekeissä
« Vastaus #36 : Heinäkuu 25, 2012, 19:18:07 »
Skins on tullut tutuksi paremmin tänä kesänä :) Vitoskauden katsoin, kun se tuli telkkarista joskus viime joulun aikoihin ja nyt aloitin kesän alussa ensimmäisestä tuotantokaudesta.

Tykkään Skinsistä ihan älyttömästi, koska se ei peittele mitään. Siinä nuoret eivät ole muovisia ja epäaitoja, bileiden jälkeisenä aamuna ei herätä jokainen hius paikallaan ja meikit täydellisinä. Ongelmia vanhempien kanssa ei arastella kuvata ja se on musta hienoa.
Huumeiden ja alkoholin käyttö on se epärealistisin asia sarjassa, ainakaan täällä pienessä tuppukylässä ei pääse mitään pössyteltäviä liikkumaan tai ehkä itse en liiku oikeassa seurassa xD Pidän myös siitä, että sarjaan mahtuu mukaan huumoria. Venäjä-jakso ekalta kaudelta on hyvin minunkin muistoissani. :D

Foorumeilla ja ihan Youtubessakin käydään aina samaa taistelua siitä, mikä kausi tai ikäpolvi on paras. Minuun ei oikein iskenyt viidennen kauden ihmiset, he eivät olleet mielestäni niin helposti lähestyttäviä kuin ensimmäinen ja toinen sukupolvi. 1. kausi oli mahtava ja niin myös kolmas, neljäs oli hyvä mutta ehkä hiukan liian angstaileva. Vaikka Effy olikin ihana<3
Kuuden kausi on tullut jo Englannissa, nyt vain odottelen sitä Suomen televisioon myös. 7:stä on huhuttu, että se olisi sarjan viimeinen ja mukaan tulisi joitakin hahmoja vanhoilta tuottareilta. Sitä siis odotellessa kanssa :D

Ja niin! Maininnan ansaitsee sarjan musiikkivalinnat. Tykkään :3
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."