Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10
1
Keskustelut / Vs: Asuminen ja muuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Min Young Heinäkuu 25, 2017, 08:23:55 »
Mulla on myös runsaasti kokemusta muutosta. Olen muuttanut noint 21 kertaa tähän mennessä, ja olen itse 21-vuotias. Keskimäärin siis joka vuosi. Komppaan siis erittäin paljon tuota, että mitä vähemmän tavaraa, sen vähemmän päänsärkyä.

Heitän pois kaikki tavarat, joilla en tee mitään, tai joihin ei ole mitään tunnesidettä. Kaikki välttämätön, toimiva ja eheä, sekä tunnesiteellä varustetut tavarat saavat jäädä. Kun tekee muuttoa, niin on kiva, kun ei tarvitse pakata tavaroita, jotka vain tulevat mukana, mutta joita ei ole tarvinnut kolmeen vuoteen. Hyvä nyrkkisääntö onkin, että jos törmää tavaraan, jota ei ole tullut käytettyä useampaan kuukauteen (tai vuoteen!), niin tavara on suurella todennäköisyydellä turha.

Mitä mieltä te olette tuosta uudesta asumistuesta?

Mun mielestä on vähän hölmöä, että vaikka se parantaa varmasti monien tuloja, niin ne, jotka asuvat esimerkiksi kämppiksen tai avopuolison kanssa, joutuvat taloudellisesti riippuvaisiksi kanssaeläjästä, mikä on mielestäni nöyryttävää, ja rikkoo oman identiteetin. Voihan toki lainaa ottaa, jos siltä tuntuu, mutta olen itsekin esimerkiksi jo nostanut kaksi lainaa opintojeni aikana, ja yritän kovasti välttää kolmannen ottamista, etten valmistu suurissa veloissa.
2
Talking to Myself - Linkin Park

When you leave me, where do you go?
3
Musiikki / Mitä kuuntelet nyt (1 viesti per päivä, ei pitkiä sanoituksia tai soittolistoja)
« Uusin viesti kirjoittanut Sakura Heinäkuu 23, 2017, 22:02:27 »
Corvus corax - Der Fluch des Drachen: Wild und frei (die Hexe Runa)

Sanaakaan en ymmärrä, mutta tykkääntykkääntykkään ♥ (Poikaystävä toki yritti kääntää, mut en silti ymmärrä sanaakaan, koska joku ei opiskellut saksaa :D)
4
Keskustelut / Vs: Asuminen ja muuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut samettiina Heinäkuu 22, 2017, 09:21:43 »
Nykyisellään en omista edes sänkyä ja voin vaan kuvitella, miten kamalaa olisi seuraavassa muutossa siirtää jotain 120 cm leveää runkopatjasänkyä. Etenkin kun ounastelen, että pahimmillaan muutan jonnekin hissittömän kerrostalon 4. kerrokseen.

Nukutko jollain sohvalla tms., vaiko miten? :) Mutta joo, suurten (ja varsinkin painavien) tavaroiden kantaminen on kettumaista. Ensin pitää roudata muuttoautoon ja sitten uuteen asuntoon - voi sitä hien ja tuskanhien määrää, varsinkin jos pitää roudata monet rappuset! Itse olen kuitenkin sen verran mukavuudenhaluinen, että haluan omistaa ainakin oman pesukoneen: jotenkin yleisissä pesutiloissa ja -koneissa peseminen tuntuu jotenkin... oudolta ja ahdistavalta, en oikein osaa kuvata.

Sen verran olen huomannut muuttaessani (aikuisiällä noin 7-8 kertaa 3 vuoden sisällä), että mitä vähemmän tavaraa, sen vähemmän päänsärkyä!

Itselläni lähitulevaisuudessa muutto edessä. Vaikka uusi asunto on suurempi kuin aikaisemmat asuntoni, olen silti halunnut päästä osasta tavaroitani eroon. Muuttaessa sitä tosiaan aina huomaa, kuinka paljon turhaakin tavaraa sitä omistaa!
5
Wintersun - Awaken from the Dark Slumber (Spring)

Joitakin asioita vain kannattaa odottaa se viis vuotta.
6
Kirjallisuus / Vs: Mitä luet nyt?
« Uusin viesti kirjoittanut Welhokaniini Heinäkuu 16, 2017, 15:41:03 »
Olen nyt niin tylsä ihminen, että aloin lukemaan Potter-sarjaa uudelleen, eilen sain Salaisuuksien Kammion luetuksi ja nyt on Azkabanin Vanki menossa. Kun saisi pidettyä tän lukuinnon sen verran yllä, että saisin luettua lopultakin monen yrityksen jälkeen LOTR-sarjan ja TMI-sarjan loppuun unohtamatta Rick Riordanin HoO-kirjasarjaa
7
Musiikki / Vs: Mitä kuuntelet nyt (1 viesti per päivä, ei pitkiä sanoituksia tai soittolistoja)
« Uusin viesti kirjoittanut Adasme Heinäkuu 15, 2017, 09:41:52 »
np: Modern Talking vs Michael Jackson - Smooth Criminal [05:14m]
8
Ihmeotukset-elokuvasarja / Vs: Ihmeotukset 2 -premiere
« Uusin viesti kirjoittanut Katharina Heinäkuu 12, 2017, 14:52:04 »
Hei! Olisin menossa Marraskuussa 2018 Lontooseen siihen punaisen/sinisen maton tapahtumaan. Tietääkö joku tarviiko siihen ostaa erikseen lippua/ranneketta? Mistä niitä voi ostaa ja mitä ne maksaa?

Luulen, että se perus ranneke, mikä yleensä Leicester Squaren punainenmatto -tapahtumissa on. Viimeksi kun luin, niin sellaisen voi hakea viimeistään edellisenä päivänä Odeon teatterista. Kannattaa googlata niistä käytännöistä vaikka Leicester Square Red Carpet event.
9
Ihmeotukset-elokuvasarja / Ihmeotukset 2 -premiere
« Uusin viesti kirjoittanut millaaaascd Heinäkuu 11, 2017, 19:21:53 »
Hei! Olisin menossa Marraskuussa 2018 Lontooseen siihen punaisen/sinisen maton tapahtumaan. Tietääkö joku tarviiko siihen ostaa erikseen lippua/ranneketta? Mistä niitä voi ostaa ja mitä ne maksaa?
10
Keskustelut / Vs: Ihana, kamala helle
« Uusin viesti kirjoittanut samettiina Heinäkuu 07, 2017, 20:21:58 »
Helle... *kurkistelee ympärilleen*... eipä ole oikein liiemin tänä kesänä näkynyt. On nämä Suomen kesän säät jälleen suuren huokauksen paikka: pakkasellakin taidettiin jossain vaiheessa, ja näkyikö sitä luntakin jossain vaiheessa. Kesäkuukin oli ainakin täällä viileä, kovinkaan montaa yhtä viileää kesää ei ole aikoihin ollut.

Liiallisesta helteestä en kuitenkaan pidä. Liian kovalla helteellä on jotensakin vetämätön olo, ainakin helteiden alettua kun moisiin lämpöihin ei ole tottunut. Ja myös se ihanainen hiki, josta moni on jo maininnut, on oma lukunsa: helteet ja kunnon fyysinen työ, niin kainalot muistuttavat vesiputousta :D Lisäksi olen sellainen, että ei parane unohtaa aurinkorasvaa tai päähinettä, tai tulee ei niin kaunista katseltavaa ja oloa.

Vaikka noita aivan liiallisia helteitä en niin kaipaakaan, mutta olisi se silti kiva, että kesällä olisi edes jotensakin lämmin. Entä onko muilla myös ikävä lämpöä?
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10