Kirjoittaja Aihe: PMMP  (Luettu 25010 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Shikoku Gin

 • Ankeuttaja
PMMP
« : Elokuu 14, 2003, 19:20:16 »
Eli, pidättekö P.M.M.P:sta? Mikä musiikissa on niin hyvää/huonoa? Tyttöjen äänet? Sanat? Mitä mieltä olette?

Mun mielestä P.M.M.P on oikein hyvä bändi, omaperäistä musiikkia. Ainakin Rusketusraidat-biisin sanat on hienot, eikä sellaisia monella bändillä (minun tietääkseni) ole.
Tyttöjen äänet on oikein hienot. Olen kyllä kuullut parempaakin, mutta ihan hienot on.
Ei välttämättä paras bändi, mitä olen kuullut mutta en sammuta radiota jos sattuu tulemaan. Laitan ehkä hieman isommallekkin. :)

Lilta

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #1 : Elokuu 15, 2003, 13:54:25 »
No ensimmäisen sinkun perusteella, PMMP on energistä kesämusaa. Tytöt vaikuttavat reippailta ja riehakkailta, meno on varmaan aika huimaa! Heidän ääniä en kyllä varsinaisesti menisi kehumaan, koska he enimmäkseen huutavat koko kappaleen, mutta voivathan he lahjakkaitakin olla, kun ehtivät näyttää sen. Pidän Rusketusraidat -biisin erikoisuudesta ja sanat on aika näpsäkät. Koko kappaleesta tulee hyvin esilli valtava tyttöenergia ja huumori, sitä on myös helppo tanssia.

Näin ensivaikutelmalla voisin arvioida, että varmasti lisää rentoa loma- ja automusaa on tulossa. Rennolla asenteella saadaan suut hymyyn:)


muoks 9.8.2005
Kun bongasin tän keskustelun uudestaan, on pakko vähän päivittää mielipidettä. Tuosta alkupätkän kirjoitushetkestähän ei oo kulunu aikaa kun vaivauset kaksi vuotta ja päälle o_O

Nyt on viimeistään paljon enemmän kun selvää, ettei PMMP:stä mitään yhden hitin ihmettä tullut. Odotin kaks vuotta sitten tältä bändiltä lähinnä huoletonta musiikka, mutta nyt oon sitä mieltä, että huumorin ohella monista kappaleista löytyy syvyyttäkin. Ostin Kovemmat kädet -levyn ja PMMP kuuluu tällä hetkellä suosikkibändeihini.

Suurin mielenkiintoni kohdistuu sanoituksiin, ne eivät tosiaan ole ihan perinteisiä, mutta omalla tavallaan nerokkaitakin. Ensimmäisellä kerralla on vaikea tajuta mistä on kyse ja joka kuuntelukerralla löytää uutta. Miusta se on hieno asia. Hienoa on myös se, että tytöt todella sanoittavat biisinsä itse.

Kauniita melodioitakin löytyy. Tyttöjen äänet sointuvat erittäin hyvin yhteen. Ne ovat samantyyppiset, mutta kuitenkin Paulalla on korkeampi ja Miralla puolestaan matala. Ihanaa vaihtelua ja vastapainoa.

Olen siis sitä mieltä, että tytöt ovat lahjakkaita ja heidän musiikkinsa kestävät kulutusta. Ihanan erikoista, silti jotenkin turvallista. Erikoismaininta myös loistavista live-esiintymistä ja ihanista vaatteista.

meniköhän jo vähän ylistykseks? :D

Irvikissa

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #2 : Elokuu 15, 2003, 17:19:57 »
En ole muita kappaleita kuullut kuin rusketusraidat, enkä toivottavasti kuulekaan. Ensikuulemalla (siinä ärrän mainoksessa) en kiinnittänyt siihen mitään huomiota, toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Sitten, yhtäkkiä räjähti. "Heeeeeelvetin hyvin meneeeeee" kuuluu joka puolelta, minnekään ei pääse sitä karkuun.

En osaa selittää mikä kappaleessa ärsyttää (puhkikuluneisuuden lisäksi), mutta joka kerta kun kuulen pienenkin pätkän, pääni meinaa räjähtää. Lisäksi kappale tunkeutuu myös pääni sisälle ja on ehdottomasti ärsyttävin päässäni soiva kappale. Ja se soi ja soi ja soi ja soi... Eikä katoa koskaan.

chibi

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #3 : Elokuu 16, 2003, 14:19:25 »
Nani: Vanhempien onneksi,  nykyään kesäbiisit hoitavat seksivalistuksen vanhempien puolesta...

Sattuiko kukaan olemaan joskus viimeviikolla Helsingissä Baari Festareilla? Minä olin, ihan mielenkiinnosta menin katsomaan PMMP:tä...
"Lava-Show" aika, köh... ja laulu...kovaa ja korkealta.
Muuten "Tytöt" oli aivan kauhean suloisia ja symppiksiltä,
musiikista en nyt tiedä mutta ainakin vaatii taitoa ottaa asiat samalla tavalla huumorilla...

(KUKA sai nimmarin Paulalta ja Miralta, KUKA?)

Kuuttis

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #4 : Elokuu 16, 2003, 19:44:23 »
Lainaus käyttäjältä: "chibi"

(KUKA sai nimmarin Paulalta ja Miralta, KUKA?)


Minä;) Olin siis baarifestareilla. Sinänsä ihan hyvä esitys, mutta kun ei tuntenut muita biisejä kuin Rusketusraidat, oli vähän nihkeää... Mutta kuuleman perusteella koko levy noudattaa aika Rusketusraitalinjaa. Ei sillä, if it's not broken jne. :p Njoo.

Paulalla (se on kai se blondi:p) oli ihastuttava vaaleanpunainen balettihame. Ja niiden rumpali on söötti. Mutta muuten en kyllä kehuisi, ne tosiaan huutaa sen biisin aika mukavasti läpi. :p (Ja se ei ollut yhtään huvittavaa kun Wallu Valpio oli tehnyt sen upean väännöksensä PMMP-nimestä, ja huusi koko ajan "seuraavaksi esiintyy ******!" :p Hehheh.)

Mutta onhan se niiden Rusketusraidat ihan kiva biisi. :p Se on kiva se "Heeeeeelvetin hyvin menee!" -juttu. Sanat ovat omaperäiset. Ihan jees. :p Ja varmasti ensi kesällä voi fiilistellä ja "kaihostella" tämän kesän perään sen tahdissa.

Edit. Ja vaikka tästä bändistä en niin pidäkään, enkä levyä luultavasti tule ostamaan, niin levyn nimi "Kuulkaas Enot!" on kerrassaan hauska:D

-Kuuttis

Poissa iidba

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
PMMP
« Vastaus #5 : Elokuu 16, 2003, 20:33:19 »
No jaah.

En ole kuullut kuin biisin Rusketusraidat, enkä pitänyt siitä yhtään. Liian... miten sen nyt sanoisi.. tota, mun mielestä ne on vähän olevinaan tai jotain. *rolleyes* Jos joku sattui katsomaan Summerin sen jakson missä PMMP oli vieraana, niin pitäisi ymmärtää negatiivinen suhtautumiseni Paulaan ja Miraan, koko heidän olemukseensa. Koko haastattelun ajan kävi kova käkätys (selvää tekonaurua) etenkin Paulan suunnalta. Tytöt yrittivät myös olla tosi hauskoja, onnistumatta minun mielestäni.

En ehkä kuuntele sellaista musiikkia, tai se biisi ei muuten vain kolahtanut. Ei ihan mua varten se yhtye ei.. :)

Näin muuten Miran tänään Forumissa. Ehkä. Näytti ainakin ihan samalta.
"Well, I don't know how to break this to you, but I think they might have noticed we broke into Gringotts." -Ron Weasley

siunattu

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #6 : Elokuu 17, 2003, 10:36:38 »
Niin. Miten voisinkaan sanoa pitäväni kyseisestä musiikista, kun en ole edes kuullut yhtäkään laulua kokonaan, en edes rusketusraitoja? Sanat olen nähnyt ja ne kertovat aika paljon esiintyjistä, niiden esittäjistä. Kertoo kyllä loppujen lopuksi lopputuloksesta se, että he olivat joidenkin lehtien mukaan sanoittaneet kyseistä kappaletta kymmenen minuuttia. On vaikea ennustaa säilyvätkö heidän laulunsa pinnalla pidempään kuin nyt tämän kesän ja loppukesän. Mistä sen tietää?

Laulajilla on sinänsä ihan hyvät äänet ja asennetta, mutta ei sillä tavalla että voisin niihin ihastua. Kun luin jostakin että hekin käsittääkseni käyttivät Popstarsia hyväkseen, niin ihmettelin kovasti, sillä en minä ainakaan heitä muistanut sieltä, vaikka joskus katsoinkin. Ovatko kaikki tämän vuoden uudet naislaulajat jotenkin yhteydessä Popstarsiin?

Olisi mielestäni mielenkiintoista kuulla heidän muitakin laulujaan, tai edes yksi kokonaan. Sinänsä varmaan mukavaa kesämusiikkia, mutta ei iske minuun. Tai mistä sen tietää.

K

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #7 : Elokuu 17, 2003, 11:24:22 »
Lainaus käyttäjältä: "siunattu"
Kun luin jostakin että hekin käsittääkseni käyttivät Popstarsia hyväkseen, niin ihmettelin kovasti, sillä en minä ainakaan heitä muistanut sieltä, vaikka joskus katsoinkin. Ovatko kaikki tämän vuoden uudet naislaulajat jotenkin yhteydessä Popstarsiin?


No sitä en tiedä, miten nuo nyt olisivat popstarsia "käyttäneet hyväkseen", mutta siitä ohjelmasta ne taidettiin keksiä tuon kesärallin esittäjiksi. Eli siis Paula ja Mira oli molemmat ihan loppuun asti Popstarsissa mukana, mutteivät bändiin asti päässeet kummiskaan. Tytöt löytyy maikkarin popstars-nettisivuijen kuvaosiostakin osoitteesta http://www.mtv3.fi/ohjelmat/popstars/jaksokuvat_1.shtml Paula on sivun viimeisessä kuvassa ja Mira sitten muutaman ylempänä, eli ihan todistettavasti olleet ohjelmassa joo x)

No mutta, sitten vähän aiheesta.
Minä en ole kuullut PMMP:ltä yhtään kokonaista kappaletta, vain pätkiä Rusketusraidoista sieltä täältä, mutta siitäkään vähästä kuulemastani en ole pitänyt sitten yhtään.
Minuun ei yleensäkään iske tuommoinen... No, mitenkäs tuota luonnehtisi, "rääväsuinenrääyntäpoppijeejeetyttövoimamusiikki" [huh mikä sanahirviö]. Siis kun rusketusraidat vaikuttaa juuri tuota tuollaista olevan.
En pidä siitä tyylistä millä tytöt rääkyvät kappaleessa, vaikka se kuuluukin ilmeisimmin asiaan se huutolaulantatyyli, koska tiedän että parempaankin pystyisi ja että nuo varmaan osaisivat laulaa hyvin, itseasiassa Mira oli Popstarsissa oma suosikkini silloin aikoinaan bändiin hakijoista, vaikkei minua se popstars-musiikkikaan niin kiinnosta, mutta niitä koelauluja oli hauska katsoa.
En pidä rusketusraitojen sanoista, ne ovat tyhmät. Tietysti iskevät jollekin tietylle kuulijaryhmälle, mutta itseäni biisin aihepiiri ei jaksa kiinnostaa. Kappale kuulostaa minun mielestäni oikeasti joltain, mitä kaksi tyttökaverusta voisivat kännipäissään omaksi huvikseen keksiä, mutta ei sitä nyt valtakunnalliseen radiosoittoon asti tarvitsisi päästää.
Muutenkin koko PMMP-yhtye vaikuttaa yhden kesähitin ihmeeltä, ja kesähiteistä en ole koskaan pitänyt. Varsinkaan tästä. Ja katsotaanpa kuinka moni enää toivoisi joululahjaksi heidän levyään, jos moista on olemassa.
Kaiken kruunaa vielä kappaleen puhkikulutus. Sanoin tosiaan etten itse ole kuullut kappaletta koskaan kokonaan, mutta kappaleeSTA olen kuullut jo aivan liikaa. Joka puolella aivan liikaa rusketusraitoja ja "heeeeeeelvetin hyvin menee":tä. Tuskaa.
Tykätköön ken tykkää, mutta itse olen varmaan liian vanha ja kalkkis mieleltäni sietämään tätä yhtyettä. Ja olen aivan sairaan onnellinen siitä!

LuMi

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #8 : Elokuu 22, 2003, 17:44:45 »
Lainaus käyttäjältä: "DarkAngel"
No jaah.
 Jos joku sattui katsomaan Summerin sen jakson missä PMMP oli vieraana, niin pitäisi ymmärtää negatiivinen suhtautumiseni Paulaan ja Miraan, koko heidän olemukseensa. Koko haastattelun ajan kävi kova käkätys (selvää tekonaurua) etenkin Paulan suunnalta. Tytöt yrittivät myös olla tosi hauskoja, onnistumatta minun mielestäni.


Juu minä katsoin, enkä voisi olla enempää samaa mieltä kanssasi.

En tykkää, en olleskaan. Tai no. Ärrän mainoksessa kappale on ihan ok.
Ei ehkä vain ole ihan minun laistani musiikkia.

pilami

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #9 : Elokuu 25, 2003, 18:03:51 »
jepjepjep.
Olen kuullut "Paulan ja Miran Molemmilta Puolilta" vain yhden kappaleen ja sekin on juuri se edellämainittu Rusketusraidat.

Ekan kerran kun kuulin kappaleen niin en saanut sanoista mitään selvää, kun tytöt vain huusivat koko ajan.
Kun sitten kuulin kappaleen uudelleen, koitin saada sanoista jotakin tolkkua.

Kesällä ihan ylisoitettu kappale ja mökillä se tuli radiosta joka päivä ainakin 5 kertaa kahessa tunnissa!

Crystie

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #10 : Elokuu 25, 2003, 18:20:05 »
Olen kuullut vain tuon Rusketusraidat-kappaleen... Se oli alussa mielestäni ihan ok, mutta nyt se on alkanut jo kulua loppuun. Tuleehan sitä kyllä välillä kuunneltua. Se on semmonen hauska biletysbiisi.
Tyttöjen lauluäänestä ei oikein saa mitään kuvaa, kun biisissä vaan huudetaan. Kyllä heillä varmaan ihan hyvät äänet on, kun kerta Pop Starsissakin olivat :) Sanat ovat mielestäni suoraan sanottuna kamalat.
Bändin nimestäkään en oikein tykkäse. Se on vähän omituinen, Paulan ja Miran Molemmat Puolet. Mielestäni he olisivat voineet keksiä jotain parempaa :P

Selviytyjä

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #11 : Elokuu 30, 2003, 16:16:45 »
Itse inhoan bändiä yli kaiken ja Paula ja Mira vaikuttaa idiooteilta mitä mä nyt haastiksia oon lukenut... Ja niiden musa on kauheeta eikä niiden hirveää lauluääntä voi todellakaan kuunnella, laulaisivat edes kunnolla!!! Ja lisäksi mua ärsyttää se kun suunnilleen joka kuvassa ja virnuilee ärsyttävästi. Että tota mieltä mä olen siitä bändistä. PMMP SUCKS! Ja se nimi on todellakin tyhmä, Paulan ja Miran molemmat puolet... :roll:

~~~Survivor~~~

Micella

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #12 : Syyskuu 01, 2003, 15:32:07 »
Ihan ok.
Pakko myöntää että hieman järkytyin siitä kielenkäytöstä!
Kiroilla nyt kertosäkeessä...
Minä vain yksinkertaisesti en siedä kiroilua!
Yksikin kirosana joltain artistilta niin voi olla varma etten minä koskekkaan niiden levyyn!
Kokeilisivat jotain vähemmän rumaa kieltä...
Ja piti muuten sanoa että Irvikissa voisi hieman muotoilla viestiään.
Vaikkapa kiertää tuon kirosanan.
Pitää yhä muistaa että vuotiksessa seikkalee jopa alle 10 vuotiaita!

Irvikissa

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #13 : Syyskuu 01, 2003, 17:31:18 »
Lainaus käyttäjältä: "Micella"

Ja piti muuten sanoa että Irvikissa voisi hieman muotoilla viestiään.
Vaikkapa kiertää tuon kirosanan.
Pitää yhä muistaa että vuotiksessa seikkalee jopa alle 10 vuotiaita!


Ai että jos jossain kappaleessa on kirosana, sitä ei saa laittaa? Eiköhän tuo mene jo hieman liian... En sano miksi, koska et halunnut kirosanoja kuultavan. Täytyy sanoa, että radiota kuuntelevat myös alle kymmenvuotiaat ja varmasti sieltä näitä pahoja sanoja kuulevat hiukan enemmän kuin täältä. Televisiossa, yleisessä kielenkäytössä, muussa mediassa, kaduilla, ihan missä tahansa kuulee nykyään kirosanoja. Myös ne alle kymmenvuotiaat. Jos haluaa välttyä rumien sanojen kuulemiselta, täytyy suojata korvansa kuulosuojaimilla. Sitä paitsi, jos ihan tarkkoja ollaan, helvetti ei ole vain kirosana, vaan myös paikannimi.

Ja jotta tämä viesti ei menisi aivan offtopiciksi, puhun vielä hiukan lisää PMMP:stä. Luin viikonlopunna eräästä lehdestä haastattelun tytöistä ja vaikka tietynlainen blondi-imago on varmasti ihan tietoinen valinta ja suunniteltu juttu, ei se ainakaan minua saanut vakuuttumaan. Haastattelun jälkeen pidän PMMP:stä vielä vähemmän. Rusketusraidat tulee radiosta edelleen joka päivä ainakin kaksi kertaa ja siinä on kaksi kertaa liikaa. Kerta kaikkiaan raivostuttava kappale, kuten useat kesähitit ovat olleet. Toivottavasti seuraavia PMMP:n kappaleita ei joudu kuulemaan yhtä usein kuin Rusketusraitoja.

Muoks:Menee aivan offtopiciksi.. Pahoittelen. En tarkoittanut tällä vuotista, vaan yleisesti että tuskin vuotis on ensimmäinen paikka jossa lapset kirosanoja kuulevat. Vuotiksen linjan kirosanojen suhteen tiedän, enkä käyttäisi mitään kirosanaa "kirosanamielessä". Mutta jos sana on osa kappaleen sanoitusta ja samaa sanaa käytetään myös toisessa merkityksessä (paikkaa tarkoittamaan), tuntuisi hiukan kummalliselta jos se sensuroitaisiin. Tai kiellettäisiin käyttämästä. Samalla logiikalla ei saisi sanoa Zen Cafén erään levyn olevan nimeltään Helvetisti järkeä. Tai erään kirjan olevan nimeltään Saatana saapuu Moskovaan.
Anteeksi asioiden kärjistäminen, olen kuumeessa..

Amon Karnak

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #14 : Syyskuu 01, 2003, 18:16:58 »
Lainaus käyttäjältä: "Irvikissa"

Ai että jos jossain kappaleessa on kirosana, sitä ei saa laittaa? Eiköhän tuo mene jo hieman liian... En sano miksi, koska et halunnut kirosanoja kuultavan. Täytyy sanoa, että radiota kuuntelevat myös alle kymmenvuotiaat ja varmasti sieltä näitä pahoja sanoja kuulevat hiukan enemmän kuin täältä. Televisiossa, yleisessä kielenkäytössä, muussa mediassa, kaduilla, ihan missä tahansa kuulee nykyään kirosanoja. Myös ne alle kymmenvuotiaat. Jos haluaa välttyä rumien sanojen kuulemiselta, täytyy suojata korvansa kuulosuojaimilla. Sitä paitsi, jos ihan tarkkoja ollaan, helvetti ei ole vain kirosana, vaan myös paikannimi.


[auroroi]Kiroiltiin mediassaa tai muualla vaikka kuinka paljon tahansa, meillä on vuotiksessa yleinen linja kirosanoja koskien. Kuitenkin ko. kirosana on kappaleen sanoissa, eikä ehkä ole rivommasta päästä joten se on mielestäni harmaata aluetta, mutta olisi tietysti suotavampaa sensuroida moisetkin.[/auroroi]

Selidor

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #15 : Syyskuu 03, 2003, 16:32:55 »
Oli kyllä yllätys, että siitä popstars-tsydeemistä tuli niin monta suosittua bändiä/yhtyettä, Gimmel (*umph*), Kana, Pmmp..
Miin mielestä Pmmp on kyllä nuista paras. Ostinpas niiden singlenkin (huimat 1 kappale, :rusketusraidat).
Ainakin "rusketusraidat"-biisin sanat on mun mielestä hyvät, en kyllä muita ole kuullutkaan..
Se on muuten hyvä kappale, jos ärsyttää, musiikki vaan täysille!

*laulaa*:
"sä kysyt multa miksi oon vihainen, ja ikkunasta puluille kiroilen..
*lopettaa*
(koska kaikki tuijottaa. saattaa johtua siitä, että miillä on kurkku hirmuisen kipiä)

Sydney

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #16 : Syyskuu 05, 2003, 18:00:51 »
Ihan jees, mutta pitemmän päälle biisiin kyllästyy. Pahoin pelkään, että heistä tulee yhden hitin/levyn ihme. He nimittäin huutavat koko biisin ajan, luulempa, että jos kaikki biisit ovat samanlaisia, eivät ihmiset sellasita kauaa kestä.

Daenne

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #17 : Syyskuu 09, 2003, 15:01:09 »
En ole muita lauluja kuullut kuin Rusketusraidat. Laulu on ihan hyvä ja sanat on jotenkin omaperäiset :) Lauluäänet ei kuulosta hyvältä muutta niiden on pakko olla. Ne laulutkin ovat sellaisia että ihan sama miten laulaa. Oikeastaan niiden äänet sopii siihen lauluun todella hyvin. Tyypit on ihan outoja molemmat. Ja miralla oli silloin pop stars aikana paljon nätimmät hiukset. Mutta ihme tyyppejä ne todella on :D

Akemi

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #18 : Syyskuu 09, 2003, 15:35:57 »
Koko bändistä en muuta biisiä tiedä, kun Rusketusraidat, johon yllättävän helposti kyllästyin. Se oli sellainen kiva huutobiisi, mutta loppukesästä, kun sitä vielä kuuli, alkoi hermot mennä. Juuh. Eihän bändi ole kuin yksi biisi, ja toivottavasti tekevät vielä jotain (...parempaa...) musiikkia, kun  heidän äänistä tykkäsin.
 
Kyllähän tuo kesän meni, mutta toivottavasti ensikesänä ei ole taas villityksenä.

sahh

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #19 : Syyskuu 09, 2003, 16:12:08 »
Olen alusta asti inhonnut Rusketusraitoja ja tulen hamaan loppuun asti sitä inhoamaan. Kertakaikkiaan, meinaa mennä hermot aina, kun radiosta alkaa raikumaan "Heeeeeeeelvetin hyyviin meneeeee..." >.<

Radiosta olen jonkun toisenkin PMMP:n piisin kuullut, en vain millään saa päähäni, mikä ihme se oikein oli... Joka tapauksessa, se yksi kerta riitti täydellisesti, ei paljoakaan eronnut Rusketusraidoista. Mielipiteeni tästä pändistä on selvä, totaalista sitä-itseään. Kerran tai pari voisi tuon Rusketusraidat kuunnella, nimenomaan ajatellen sen parin tytönheitukan omaksi huvikseen tekemänä. Mutta kun sillä yritetään ihan oikeasti leipää pöytään hankkia, niin alkaa mennä vähän turhan paksuksi.

Vihdoinkin saq sai purkaa sydäntään d:

Shikoku Gin

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #20 : Syyskuu 15, 2003, 18:53:18 »
Lainaus käyttäjältä: "DarkAngel"
 Koko haastattelun ajan kävi kova käkätys (selvää tekonaurua) etenkin Paulan suunnalta.


Totta! Nyt kun on kuullut PMMP:tä enemmän (joka päivä kun aukaisee radio, räjähtää heti soimaan Rusketusraidat), siihen on kyllästynyt.
Nytkin kuuntelen Energya, ja kuulutettiin just, että seuraavaksi PMMP: Rusketusraidat. Ärsyttävää...
Ja se räkätys, hauskana muka oleminen yms. on niin omahyväistä. Se oli kamlaa, kun katsoi HEE:tä, ja siellä oli Mira ja Paula, ne jotain ihme juttua vain sepitti. Hohhoi.
Sanotaanko nyt näin, että pari ensimmäistä kertaa kun kuulee biisin, siitä saattaa tykätäkkin, mutta sen jälkeen se on pelkkää roskaa.
En menisi ostamaan CD:tä, en en.
/*muoks*/
Mutta se Joutsenet-kappale on hyvä. ^-^

ayu

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #21 : Lokakuu 24, 2003, 13:57:56 »
Minä en osaa sanoa PMMP:stä mitää kaunista. Aivan kauhea rääkymis bändi. Kiljuu täysillä mikrofoniin. Rusketusraidat on ainut kappale, jonka olen kuullut heidän laula..siis kiljuvan.
Typeriä sanoja. "Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat, lähdetään lennolle! Näytä mulle missä sulla on rusketusraidat. Piirrä ne kartalle!"
Munkin mielestä nuot laulajat yrittävät tosiaan olla jotain, säälittävä yritys minun mielestä.

Hevonen Persikka

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #22 : Lokakuu 24, 2003, 22:15:40 »
ihan sairaan hyvä bändi! ainoo huono puoli: ne valehteli ikänsä!
:(
mun mielestä niiden musiikki tuo jotain uutta musiikin maailmaan... ja ainaki mun maailmaan! heh, niinkuin sanotaan! ^____________--

Lainaus
Niillä tytöillä on hyvä yhteishenki

Tota mä olin just sanomassa!

Lainaus
Miin mielestä Pmmp on kyllä nuista paras. Ostinpas niiden singlenkin

harmi ku ehdit sanoo ennen mua... :(
mut samaa mieltä silti! niiden äänissä on sitä jotain.

ja ku sanotaan, et viestit pitää perustella hyvin nii...

Perustelut:
  - hyvät äänet
  - osaa laulaa
  - kivat sanat
  - tarttuva soundi
  - nättejä
  - ihana bändi
  - hyvä yhteishenki

Poissa Joku

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MarauderIce16727
 • Tupa: Luihuinen
PMMP
« Vastaus #23 : Lokakuu 25, 2003, 15:47:51 »
Minä tykkään. Se on mun mielestä ihan hyvä bändi, muttei kuitenkaan mun lemppari (itseasiassa mulla ei oo lemppari bändii, että...). Rusketusraidat on mun mielestä hyvä kesäbiisi, se on mun mielestä piristävä, ainakin nyt kun jo on luntakin maassa ja on kylmää.. Olen kuullut sen Niinankin muuten. Ja se on kans tosi hyvä, mun mielestä. Aattelin, että ostaisin sen Pmmp'n levyn tässä joskun, mutta tällä hetkellä olen köyhä kuin kirkon rotta, että ans kattoo ny.

Fistandantilus

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #24 : Lokakuu 25, 2003, 16:57:57 »
Mulla on kyseinen "Kuulkaas enot!" -levy. Kaikki muut kappaleet ovat hyviä, paitsi yhdeksäs, Isin kiltti pikku tyttö. Se on raivostuttava. Ehdottomasti suosikkikappaleeni on kakkonen, kesä -95, se on niin rauhallinen ja kaunis surullisuudessaan. Mutta myös nyt radioissa soiva Niina on hyvä.

Mai

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #25 : Marraskuu 04, 2003, 08:42:58 »
Olen kuullut tasan yhden biisin, nimittäin Rusketusraidat. Minusta oikein pirteää kesämusiikkia, joka kuitenkin pitemmän päälle alkaa ärsyttämään. Tarttuva biisi joka alkaa hymyilyttämään, tai sitten vastaavasti repimään hiuksia.

Heidän lauluäänestään on vaikea sanoa yhden biisin perusteella mitään, koska kipalehan oli pääasiassa huutoa.

En nyt tuomitse täysin bändiä ja biisiä, mutta ei oikein iske muhun.

Katariina

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #26 : Marraskuu 12, 2003, 19:19:49 »
Ihan voisin sanoa, että PMMP (=pelastakaa maailma, muuttakaa Puolaan) on varmasti muutakin kuin se yksi biisi. Arvostellessa bändejä pahin virhe on tehdä se yhden biisin perusteella, vaikka tämä olisikin hitti. Ja tässäkin topikissa suurin osa on tähän sortunut... Omaa henkilökohtaista mielipidettä mulla ei PMMP:stä ole, paitsi että haastattelussa ne käyttäyty tosi teinikanamaisesti... kikatteli koko ajan ja muuta.

Bee

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #27 : Marraskuu 16, 2003, 22:40:46 »
Minusta PMMP on aivan mahtava bändi ja hyvin ihania persoonia kummatkin tytöt, mutta Paula on kuitenkin minun lempparini.
joku sanoin nuissa viesteissä, että sitä ei kiinnosta kuvin paljon tollainen "rääväsuinen"-laulu, mutta onhan niillä kauniitakin kappaleita. esim. Joutsenet ja Kesä -95
Kesä -95 on ehkä lempparikappaleeni, mutta siinä lauletaan vaan niin vähän, että se hermostuttaa minua paljon.
Olen huomannut, että Miralla ei ole niin puhtoisen selvä ääni kuin Paulalla.
eli se joka yleensä 'rääkyy' kappaleissa on tietääkseni Mira.
kannattaa käydä sivuilla www.pmmp.cd

Aikon

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #28 : Heinäkuu 02, 2004, 00:52:17 »
Aika energinen bändi, täytyy myöntää!
Joo, no se on hyvää että tekee itse kappaleensa. *Kehuu PMMP:tä*

Joutsenet ja Kesä-95 on hyviä kappaleita. Täytyy myöntää.

Levy löytyy (poltettuna tosin) ja kaikista kappaleista en pitänyt.
Esim. se Isin pikku tyttö... Se oli aika raju. Tai ainakin kuulosti rajulta.
Mä kun tykkään enemmän rauhallisista biiseistä, kuten Poika ja joutsenet.
Niina ja Rusketusraidat ei oiken ollut hyviä, mutta kyllähän niitä kuuntelee jos ei muutakaan löydy.

Täytyy mainita, että nimmarit löytyy. Ja vielä seinällä...
(Mikä muhunkin on mennyt... x))

Daenne

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #29 : Maaliskuu 18, 2005, 17:01:58 »
Uusi levy on ihanuus<3. Kaikki biisit hyviä, ja tytöt ovat kehittyneet laulunsa kanssa. Parhaita biisejä minun mielestä tuolta levyltä on Matoja, Mummola, Matkalaulu ja Kovemmat kädet.

Matoja ja Mummola edustaa tällä kertaa rankempaa tyyliä. Ei ehkä ihan yhtä rankkaa kuin Isin Pikku Tyttö mutta kuitenkin. Nyt ei ole mitään sellaista "Rusketusraidat" kappaletta. Tokihan noita rempseämpiäkin pari siellä on, kuten Matkalaulu.

Lyriikoissa minulle tulee monessa kappaleessa mieleen kuolema/kuoleminen. Etenkin ennen levyn julkaisua kun luki PMMP:n sivuilta noita lyriikoita ja ei ollut biisien melodioita kuullut. Fanin haastattelussa tytöt sanoivatkin että tämän levyn "teemana" on vähän niinkuin menettäminen.

Tällä levyllä on ehkä enemmän hempeilybiisejä kuin edellisellä. Minä luokittelisin ainakin viisi biisiä sellaisiksi. Ovat säilyttäneet silti oman tyylinsä biiseissä sekä kansilehtisessä. Suosittelen albumia PMMP:n ystäville. :)

pesukarhu

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #30 : Huhtikuu 26, 2005, 12:47:08 »
minultakin löytyy tuo uusi albumi; Kovemmat kädet ja tyksin kovasti :) Soinut niin kannettavassa, kuin kotimankassakin lähes tauotta.

omistan myös Kuulkaas enot-albumin, mutta voin vain todeta, että kyllä Kovemmat kädet on parempi :) PMMP:stä on nopeasti noussut yksi lempibändeistäni.

Muhun "kolahtaa" nuo hempeämmät kipaleet ja tältä ceedeeltä niitä löytyy :) Varsinkin viimeinen, Salla tahtoo siivet on ihana, mulle tulee siitä ihan mieleen peikot ja peikkometsä (kummallinenko?? ;)) Päiväkoti on myös ihana.
En oikeastaan löydä tästä levystä mitään huonoa sanottavaa, sillä vaikka Mummola ja Matoja ei kuulu omiin suosikkeihini, täytyy nostaa tytöille hattua siitä, että ne kappaleet levyltä löytyvät, ne nimittäin kuvaavat bändin persoonallisuutta ja tahtoa olla "oma itsensä". Hienoa PMMP :)

Maisa

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #31 : Toukokuu 06, 2005, 16:02:39 »
Mielestäni PMMP on ihan hyvä. Tosin rusketusraitoihin olen jo aikoja sitten kyllästynyt. Uudelta levyltä olen muutaman kappaleen kuullut, päiväkodista en pidä ollenkaan mutta Salla tahtoo siivet on aivan ihana. <3 Ja edelliseltä levyltä Kesä -95 :>

Paulalla on mielestäni parempi ääni kuin Miralla. Mira on siskoni bestiksen äidin paras ystävä, hih.

Pitäisi ostaa se levy, tosin nyt ei ole rahaa. Hyvä että kaksikko on ottanut nyt vähän pehmeämmän linjan.

Emiru

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #32 : Toukokuu 07, 2005, 00:18:22 »
No siis, minä tuomitsin vielä about kuukausi sitten PMMP:n täysin tasantarkkaan ainoastaan Rusketusraidat-biisin takia, koska en ollut mitään muuta kuullut. Mutta sitten uuden levyn ilmestyttyä sain innostuksen hankkia käsiini niiden biisejä ottaakseni selvää sitten, että mitä mieltä niistä oikeasti olisin. Ja sanoisin, että kyllä se sittenkin on ihan kuunneltavaa musiikkia.

Kappaleet ovat mielestäni mukavan persoonallisia ja värikkäitä, ja niitä on niin erityylisiä; rempseitä, hempeitä, vähän rankempaa ja vähän rauhallisempaa. ja se on hyvä asia. Mielestäni uusi levy on kyllä parempi kuin edellinen, sillä ovat Paula ja Mira kyllä kehittyneet laulamisessa tämän uuden levyn myötä.

Lempikappaleiksini on noussut Päiväkoti, Kesä-95 ja Joutsenet. Olen mieltynyt noihin niiden rauhallisen tunnelman ja sanoitusten takia. Muita hyviä kappaleita ovat ainakin Kovemmat kädet, Auta mua, Salla tahtoo siivet ja Mummola.

Poikkeustapaus

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #33 : Toukokuu 09, 2005, 11:07:55 »
Minäkin pidän uudesta albumista. Sydän jysähti, kun huomasi miten tytöt ovat kehittyneet ääntensä ja sanoitustensa kanssa. Etenkin Mummola, Maria Magdalena, Matoja ja Olkaa yksin ja juoskaa karkuun ovat todella hyviä kappaleita. Vaikka PMMP ei tule koskaan olemaan suosikkibändini, niin olen oppinut pitämään tästä musiikista.

Yayoi

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #34 : Elokuu 08, 2005, 12:20:31 »
Kyllä minä P.M.M.P:stä jonkun verran pidän. Sanat ainakin uusimmassa levyssä ovat aika omituiset. Ainakin Päiväkodissa. Pisän Rusketusraidoista ja Oo siellä jossain mun- laulusta. Tytöillä on ihan hyvät äänet, mutta ne sanat ovat jotenkin niin outoja joissakin. Esimerkiksi Päiväkodissakin lauletaan: "Kilpikonnat jäävät sulle sinunhan ne on...". Minusta se on pikkuisen outoa. Isäni (joka ei pidä mistään nykyajan musiikista) sanoi, että P.M.M.P on Paskan Musiikin Molemmat Puolet. ^^ Pääasiassa se naurattaa minua.

<3: Yayoi

Poissa Ceciliah

 • Syystuuli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Ceciliah - livejournal
PMMP
« Vastaus #35 : Elokuu 08, 2005, 16:07:10 »
Ensimmäisen levyn ilmestyttyä en pitänyt ollenkaan PMMP:n hittikappaleista esim. Rusketusraidat, Niina ja kaunis balladi Joutsenet alkoi myös kyllästyttää.

Nyt olen ostanut uuden levyn, Kovemmat kädet ja siitä pidän todella. Tytöt ovat kehittyneet!!! Ostin aluksi levyn siksi koska pidin juuri hittikappaleista, esim. Oo siellä jossain mun, Matkalaulu ja Päiväkoti, mutta nykyään inhoan niitä. Skippaan ne aina ohi. (Ne on kätevästi siinä yhdessä "pötkössä", kaikki levynomistajat varmaan tietävät)

Pidän erityisesti kappaleista Mummola, Onni, Maria Magdalena ja Kovemmat kädet. PMMP panostaa sanoituksiin ja sen takia lauluja onkin kiva kuunnella ja lauleskella mukana.

Tykkään.
I just got lost
Every river that I've tried to cross
And every door I ever tried was locked
Ooh-Oh, And I'm just waiting till the shine wears off

apila

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #36 : Elokuu 09, 2005, 11:46:27 »
Kyllä vain! PMMP on aivan mahtava. Musiikissa on hyvää se että se ei ainakaan ole samanlasta joka kappaleessa.
Huonoa ei kai ole..Tai jos on niin ei tule nyt mieleen..
Paulan ja Miran äänet on erikoiset, hyvällä tavalla.
Tytöt osaavat "tulkita" jokaisen kappaleen hyvin ja omalla tavallaan.

Laulun sanoista: Hitaissa kappaleissa on kauniit sanat. Kaikissa lauluissa on "mieleenpainuvat" sanat.

Tykkään molemmista levyistä vaikka ekaan olen jonkin verran kyllästynyt.

virhe

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #37 : Elokuu 09, 2005, 18:02:58 »
btw, se on PMMP ihan yhteen ilman pisteitä. ;o

PMMP on ainakin minun suosikkini. Tykkäilen biiseistä kovasti, mutta ehkä ne kaikista kuluneimmat mitä en ole pitkään aikaan jaksanut kuunnella ovat Päiväkoti ja OSJM.

Tyttöjen äänet on kivat, ne on nättejä, musa on hyvää. En keksisi mitään moitittavaa. Paitsi keikkalistat. Rupes ottamaan päähän kun näin että nää on olleet Kajaanissa 9.7 enkä tiennyt mitään, ei mulla kyllä rahaakaan ois ollut että siihen puoleen.. :o

Itse asiassa en koskaan kuuntele radiota tai seuraa innokkaasti mediaa, ja kun esikoissingle Rusketusraidat oli tullut myyntiin en tiennyt siitä mitään. Kerran kuulin jossain mainoksessa sen ja sitten se oli pakko saada. Kaverilla kuulin joitain biisejä myöhemmin levyltä ja pakko oli sekin itselle saada. Kovemmat kädet sain vasta myöhemmin, kuuntelin sitä sen jälkeen pari viikkoa enkä mitään muuta. :D

Caramelody

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #38 : Elokuu 12, 2005, 20:35:29 »
Njoops. PMMP on ihan hyvä. Minulla on kyllä vain yksi levy ja se on kuulkaas enot.(oikeasti se ei ole minun,muttajoo...)

 Lemppareitani ovat *miettii* Kesä-95 ja, kyllä, Isin pikku tyttö. Se sopii yleensä hyvin mielialaani kun laitan levyn soimaan  :D Aluksi Poika oli hyvä mutta se alkoi kyllästyttää.  Kesä-95 on kivasti surullinen. Varsinkin kun kohta kesä loppuu. *huokaus*

 Tytöillä on ihan ok äänet. Kelpaa minulle. Sanat on kivoja.Ainiijn! Kuulin radiosta aika vasta Päiväkoti-biisin. Se oli Hyvä. Jäi soimaan päähän. Uudelta Albumilta en ole kuulut muita kuin OSJM:än. ihan kiva. En muista sitä kovin tarkkaan. Tahtoisin uuden mutta mutta rahat on vähissä...

 Sitten Vielä. Rusketusraidat On Karmea Kappale. Se ärsyttää.
Cara on puhunut.

muokss... Sori, päiväkoti olikin uudelta levyltä....

Kikaya

 • Ankeuttaja
Tyksin. >.<
« Vastaus #39 : Marraskuu 07, 2005, 18:13:30 »
Pidän Pmmp: paaaljon. Mutta itse Paula ja Mira vähän ärsyttää, kun ne yrittää olla sellaisia ns. erikoisia tyyppejä. Niillä on hyvät äänet, ja laulutkin jää helposti soimaan päähän, varsinkin Pikkuveli. Rusketusraidoista en tykännyt, se oli sellanen matkittu versio yhdestä Annan kappaleesta. Pmmp on hyvä bändi, mutta mitään erikoisempia ihmisä ne eivät todellakaan ole. >:C

Poissa Asoalian

 • : W
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
PMMP
« Vastaus #40 : Marraskuu 08, 2005, 16:04:57 »
Vihaan. Melkein ainakin. Ottaa ainakin pahasti päähän.

Ostin Kuulkaas enot!- levyn viimejouluna (vai olikohan sitä edeltävänä..) ja pidin sitä ihan OK:na. Lähes kaikkia lauluja voi kuunnella, yksi tai kaksi niistä oli jopa hyviä, niinkuin esimerkiksi Joutsenet ja Rusketusraidat. Mutta toinen levy (ainakin radiossa soitettavat laulut) olikin sitten surkea. Päiväkoti ja Oo siellä jossain mun kuulostavat aikas samanlaisilta, ja sanoituksetkin ovat melko keskivertokamaa. Oo siellä jossain mun:ssa ärsyttää myös se, kun lauseet on tauotettu oudosti.
Paulassa ja Mirassa ei kyllä itsessään ole mitään vikaa, mutta ehkä se vähän pännii kun he yrittävät olla hirveän kapinallisia, kun laulujen sanat ovat sellaiset kuin ovat. ^__^
"You think that's hard? Try auditioning for Baywatch
and being told they're going in another direction."

Nerdie

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #41 : Joulukuu 03, 2005, 22:29:20 »
Pmmp on energinen, hauska bändi. Tykkään. Omaperäistä musiikkia, joka nipistää jostain tuolta aivojen sisuksista. Kaikki kappaleet eivät kuitenkaan iske, otetaan nyt esimerkiksi vaikka Pikkuveli ja Oo siellä jossain mun. Pikkuveli on tylsä, sanoisinko. Ja eihän tätä biisiä ole Pmmp itse tehnyt muutenkaan. Oo siellä jossain mun on läpi kulutettu ja masentava. Ääääh. Mutta sitten rakastan monia Miran ja Paulan kappaleita. Synestesia, Mummola, Kovemmat Kädet, Kumivirsi ja Poika ovat ihania. Niitä kuunnellessa alkaa aina hymyilyttämään.

Olin tyttöjen keikalla kotikunnassani viime kesänä. Mahtava keikka! Tytöt omaavat esiintymisen, he juttelevat yleisölle kuin läheisille ystävilleen, pistävät nauramaan ja riehumaan. Hm, ainoa asia oli se, että bändin rumpali teki melko outoja ilmeitä soittaessaan hullun raivolla rumpujaan. O_o Mutta olipas rumpali muutenkin komistus, ja satuin kulkemaan hänestä ihan ohikin, hänen ollessaan tupakalla keikan loputtua. ^^ Tosi ihanaa. Niin, nimmarinkin olisin saanut mutta en sitten jaksanut mennä jonottamaan, kuten kaverini tekivät.

Xeemu

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #42 : Joulukuu 06, 2005, 14:10:26 »
Täytyypä myöntää perustaneeni ensimielipiteeni Rusketusraidat- kappaleelle, joka on ärsyttävä kesärenkutus. Viime kesänä ollessani Postin aamujakelussa töissä soi radiosta kuitenkin useampaan otteeseen Oo siellä jossain mun ja Päiväkoti- kappaleet, jotka olivat täysin erilaisia kuin mitä PMMP:ltä odotin. Aivan loistavia molemmat. Vihdoin sitten päätin ostaa tuon Kovemmat Kädet Kumipainoksen ja pyörtää sanani PMMP:n huonoudesta. Onhan tämä totaalisen erilaista, kuin muut kuuntelemani bändit, mutta eipä sillä ole väliä. Jos musiikki on hyvää, niin sillä ei ole väliä mihin lokeroon sen luokittelee. On minulla muitakin tällaisia "omasta musiikkimaustani" poikkeavia bändejä, mutta PMMP taitaa niistä olla se oma suosikki, vaikka onhan siltäkin aikamoista kuraakin kuultu.

Kummitusankka

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #43 : Tammikuu 21, 2006, 18:09:08 »
Sillon kun Rusketusraidat alko soida radiossa, pidin siitä. Mut sitten sitä alettiin soittaa niin paljon, et siihen kyllästy. Oon kuullu pari kappaletta niiden Kuulkaas enot!-levyltä, ja niistä en oikeen tykkää. Synttärilahjaks sain Kovemmat kädet-levyn, ja pidän siitä tosi paljon, kaikki biisit on sellasia, mitä voi oikeesti kuunnella. Ku monesti levyä ostaessa käy niin että mä rupeen kuuntelemaan vaan paria kappaletta siitä xD  Mä tykkään niistä biisien sanotuksista, PMMP on mahtava bändi <3

faint

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #44 : Helmikuu 05, 2006, 13:32:56 »
En ole koskaan erityisemmin pitänyt PMMP:stä, se on sellaista kuunneltavaa, mutta ei mitään huippuhyvää. Pakosti sitä on kyllä tullut kuunneltua, sillä pikkusiskoni huudattaa bändin kappaleita vähän liikaakin -

Äsken kun surffailin telkkarikanavilla, Voicelta sattui tulemaan PMMP:n Joutsenet, ja en voi muuta sanoa kun että on tytöt aika paljon kehittyneet! Äänet ovat ihan erilaisia kun vertaa esim. Joutsenet- ja Pikkuveli -biisejä. Ja minusta äänet ovat muuttuneet ehdottomasti parempaan suuntaan! Eka levy oli muutenkin vähän sellaista oman tyylin etsimistä.

Paula ja Mira ovat kivan pirteitä ilmestyksiä lehdissä ja telkkarissa, mutta joskus he vaikuttavat vähän teennäisiltä, wannabe-kapinallisista ja wannabe-niin-erilaisista. Ja laulujen sanat ovat ihan ok, välillä vähän liian tekotaiteelliset (missä biisissä nyt ei minun mielestäni olisi tekotaiteelliset sanat...). Pikkuveli-laulun sanoja en voi sietää! "Pysy aina pikkuveljenä, lintuna, älä koskaan miehisty." Voi Luoja. Mutta tästä en syytä PMMP:tä, koska eikö kyseinen kappale ole vain cover jonkun muun biisistä? No, minusta Pikkuveli ei ole tyttöjen paras laulu. Pidän Päiväkodista ja Kesä-95:sta. PMMP:llä on monia ihan hyviä kappaleita, mutta myös jotain aivan karmeita, joita en voi sietää.

Poissa Jents

 • hapankorpputyttö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
PMMP
« Vastaus #45 : Maaliskuu 08, 2006, 11:05:02 »
Pidän.

Lempikappaleeni on Onni, Ikuinen leikki, Joutsenet, Kesä -95, Kumivirsi, Matkalaulu, Pikkuveli, Päiväkoti, Oo siellä jossain mun. Ikinä en ole pitänyt Rusketusraidoista, kuulin sen ensimmäisen kerran radiosta hammaslääkärissä. "kauhea biisi, en tykkää ö_ö" Oli ensimmäinen kommenttini mitä muistan tästä. Se vaan alkaa ärsyttämään se "heeeeeeeeeeeeeeeeeeelvetin hyvin menee!" Argh.

Todellakin pidän. Tyttöjen äänet sopii todella hyvin yhteen ja he ovat nättejä :)
Hän on kuin sade tai pimeys, tai kivi joka täytyy kiertää, että pääsisi eteenpäin.

Poissa Spectre

 • Wraith
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
PMMP
« Vastaus #46 : Maaliskuu 08, 2006, 12:10:53 »
No en pidä. En jaksa ymmärtää, millä ihmeen konstilla ne sai niinkin monta (Emma?)palkintoa, varmaan joku trendijuttu taas. Onneksi niillä on tapana jäädä pian unholaan. PMMP:n musiikki on minusta sanalla sanoen huonoa. Tyttöjen äänet eivät ole mitenkään ihmeelliset, sanoitukset ovat kovia ja kömpelöitä eivätkä mitenkään erityisen koskettaviakaan. Muutenkin musiikki jää päähän soimaan inhottavana renkutuksena josta ei pääse millään eroon, vaikka kuinka yrittäisi. En nyt sano, että kaikella musiikilla pitäisi olla jokin ylevämpi merkitys, mutta kun kuulin tuon "Matkalaulun" raadiosta viime viikolla, olin vähän, että thäh..? Ei siis mitään järkeä. Ja vähän sama juttu niitten joka kappaleella. Joku tietty saattaa ymmärtää niitä hyvinkin, mutta minulle ei uppoa kaaliin, ei sitten millään.

Huonoa kerrassaan, hyi.

Poissa

 • kAHVikuppisihteeri
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • jump, deliver me
PMMP
« Vastaus #47 : Maaliskuu 08, 2006, 18:31:50 »
Toivottavasti en ole ainoa, joka rakastaa PMMP:n musiikkia. Mielestäni Paula ja Mira ovat yltäneet yllättävän pitkälle musiikkiurallaan katsoen siihen, että he lähtivät Popstarsin pronssipoijuilta ilman voittoa ja Popstarsista varmasti osaatte jo ilman katsomistakin arvata, että sitä ohjelmaa huonompaa saa etsiä (nojaa, Huuma ja Idols yltävät melkein samalle tasolle).

Myönnettäköön, että Paula ja Mira olivat alkuvaiheessa hieman liian räväköitä, ainakin levyn ja erityisesti Rusketusraidat-kappaleen perusteella. Kiroilu kertosäkeessä tai "huonotapainen kielenkäyttö" sanoituksissa ei mua haitannut ollenkaan, mutta mielestäni omalla tavallaan Rusketusraidoissa oleva... nojaa, seksistä niin huumorilla ja avoimesti puhuen on sellainen tabu yhteiskunnassa. Onhan se tietysti ihan ymmärrettävää että seksistä nykyään puhutaan hirmuisen avoimesti, mutta esimerkiksi tämän perheen äidin kuullessa kappaleen niskavillat olivat jo pystyssä, "eihän me tällaista kuunnella" etc. Rusketusraidat-kappaleesta pidän itse kyllä erittäin paljon, sanoitukset ovat omalla, humoristisella tavallaan kivat ja mua itseäni ei haittaa ollenkaan se "karjuminen", sen kun jättivät pois sen hitin jälkeen. Minäkin kyllästyin Rusketusraitojen ainiaiseen renkuttamiseen vuonna hissikuilu (ei satu tulemaan mieleen tarkka vuosi), mutta kun sitä ei sen jälkeen soitettukaan radiossa kohtuuttomia määriä olen jo lähes tottunut kappaleeseen ja pidänkin siitä oikein kovasti. Toinen suosikki on myös Matkalaulu, sanoituksia rakastan ja se pirteä asenne joka huokuu siitä kappaleesta.
Lainaus käyttäjältä: "Spectre"
En nyt sano, että kaikella musiikilla pitäisi olla jokin ylevämpi merkitys, mutta kun kuulin tuon "Matkalaulun" raadiosta viime viikolla, olin vähän, että thäh..? Ei siis mitään järkeä.

Nojaa, miten sen nyt ottaa, haastatteluissahan PMMP on kertonut Matkalaulun sanoitusten kertovan siitä, kuinka he matkaavat esiintymispaikalta toiselle ja kuinka he sen pohjalta alkoivat kasata lauluun sanoja. Ymmärrän kyllä täysin, mitä tarkoitit tuossa "ymmärtämisellä". <naurahdus>

Sanoituksista pidän, ihanan omaperäisiä ja kyllä mä itse niistä järjenhäivähdyksen irrotan. Juuri sanoitusten takia jaksankin PMMP:n musiikkia kuunnella, on tosi rentouttavaa lauleskella esimerkiksi Maria Magdalena-kappaleen mukana. Minusta PMMP aloitti ehkä vähän huteralta alustalta (juuri niin, Popstarsin pronssipoijut) mutta ovat löytäneet muutaman vuoden saatossa hyvin oman, todellisen tyylinsä josta pitävät kiinni ja olen samaa mieltä erään lehtiarvostelun mukaan, Kovemmat kädet-albumin kansikuva on ihanan erilainen kuin muiden tämän vuosikymmenen saatossa tulleiden levyjen. Lisäksi arvostan kovasti Paulan ja Miran asennetta, se heillä nimittäin on kohdallaan. Bändin nimestä en hirveästi perusta, mutta kyllä sekin paremman puutteessa menee.
"Seuraavaks me vedetään sellanen progepläjäys, että te saatanan kakarat ette löydä kotiinne."

Coccinelle

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #48 : Maaliskuu 19, 2006, 12:31:09 »
Tämäkin bändi yksi lemppareistani. :D

Omaperäinen tyyli ja musiikkigenre sai mut varmaan tykkäämään tästä. Mutta kun tuon tokan CD'n sain, aloin vasta kunnolla pitää tästä, se on paljon parempi kuin eka (joka on kuitenkin todella hyvä n________n).

Paulan ja Miran äänet on omaperäisiä, mutta ehkä aika karuja tai öö. En osaa selittää sitä. :> Niiden äänet kuitenkin sopii tuohon musiikkiin joten ei sillä sitten ole väliä. n.n'

Mun lempibiisit ekalta CD'ltä on Poika ja Ikuinen leikki, ja tokalta CD'ltä melkein kaikki. :D

Wihih.

fluffy

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #49 : Maaliskuu 19, 2006, 20:06:19 »
Olen alkanut tykkäämään PMMP:stä vasta ihan vähän aikaa sitten. Ennen se oli mielestäni ihan kuunneltavaa, mutta sitten aloin tykkäämään enemmänkin. Kaverini lähetti minulle Kuulkaas enot -levyn kaikki biisit koneelle ja kuuntelen oikeastaan melko usein. (tälläkin hetkellä.)
PMMP:llä on tosi hyviä biisejä. Niissä on kivat sanat ja ne on jotenkin kaikki tosi kesäisiä. Tai siis, PMMP:stä tulee minulle jostain syystä aina mieleen kesä. Musiikki on myös mukavan iloista ja energistä. Kovemmat kädet -levyn voisin jopa ostaa jossain vaiheessa kun rahat riittää. Suosikkibiisejä tällä hetkellä ekalta levyltä on varmaan Synestesia, Niina, Kesä-95 ja Isin pikku tyttö. Toiselta levyltä vaikea sanoa, kun en ole siitä kuullut muut kuin nuo mitkä nyt yleensä soi kaikkialla. Kummallakaan ei oikeastaan ole mitenkään erikoisen hyvä ääni. Sellainen keskinkertainen, mutta sopii hyvin näihin biiseihin.

Lyhyesti sanottuna: Tykkään.

Vätte

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #50 : Kesäkuu 06, 2006, 20:09:14 »
PMMP ei ole uusi tuttavuus, raariosta tullut kuultua tiettyjä kappaleita jo ihan liikaakin. Mutta varsinainen innostus syttyi tässä pari päivää sitten kun tv:stä tuli Ylex popista niitten keikka. Olen toki aina tiennyt, että Paula ja Mira ovat energisiä esiintyjiä ja riehujia, mutta se pirteys tarttui jopa tv:n välityksellä niin, että oli pakko nousta itsekin pomppimaan ja hyppimään kuin heikkopäinen.  
Nyt olen sitten kuunnellut ystäväni Kovemmat kädet -albumia ja tullut sinkkujen lisäksi muutkin kappaleet tutuiksi. Lempi kappaleitani on Olkaa yksin ja juoskaa karkuun, Kovemmat kädet ja Mummola. Tietysti Matkalaulu ja Pikkuveli ovat myös aivan ihania, mutta ne on jo kulutettu puhki. Kappaleissa viehättää niitten synkkyys ja samalla "rokkius", tuntuu, että tytöt antavat kaikeen ahdistavan tulla sisältään laulujen myötä ja sitten jääkin tilaa muulle.

Odotan innolla, että pääsisin Qstockiin (kirjoitetaanko se noin?) Ouluun ja näkisin PMMP:n oikeasti livenä.

Poissa Saippuakupla

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kelmi
PMMP
« Vastaus #51 : Kesäkuu 09, 2006, 11:12:01 »
Mielipiteeni PMMP:stä on melko ristiriitainen. Pidän omalla tavallaan kappaleesta "Rusketusraidat", ja muutkin samalla levyllä esiintyvät biisit ovat ihan mukiinmeneviä, mutta tämä uusin levy on surkea, PMMP:n taso on laskenut melkeinpä lapselliseksi. Mutta kuitenkin esimerkiksi sanat ja melodia ovat hyvin omaperäisiä ja "On siellä jossain mun" oli jossain vaiheessa todellakin hyvä biisi, mutta kun sitä oli pakko soitattaa radioissa tauotta, niin kylläkän siihenkin sitten kyllästyi. Kun radiosta alettiin soittaa muitakin PMMP:n biisejä tältä uudelta levyltä, odotin niiltä "On siellä jossain mun" - biisin perusteella paljon enemmän kuin mitä totesin sen sitten loppupeleissä olevan. Onhan se hienoa, että jotkut tekevät itse kaikki biisinsä yms, mutta minä en pidä sen tyylisestä musiikista kuin mitä he tekevät. Tyttöjen äänissä en näe tosin mitään vikaa, etenkin Paulan ääni on mielestäni todella hyvä. Ja tavallaan se sopiikin niihin biiseihin, millaisia he tekevät ja millaisia he laulavat, mutta nämä biisit eivät ole minun mieleeni. Sanoitukset on paikoittain hieman kapinallisia, mutta enimmäkseen ne tuntuvat lapsellisilta ja ärsyttäviltä.

Saippuakupla
Sen sijaan Harry lähetti Ronille lapun: "tehdään se tänä iltana."

~ HP -  Salaisuuksien kammio

zenzero

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #52 : Kesäkuu 10, 2006, 14:18:20 »
Minä tykkään, olen aina tykännyt.
Rusketusraidat taitaa olla sellainen biisi, että se joko ihastuttaa tai vihastuttaa. Minusta siitä tulee ihana kesäfiilis ja parhaat muistot siitä kesästä, kun tuo oli iso hitti. En omista ensimmäistä levyä (Kuulkaas Enot), mutta siltä levyltä löytyy muutamia hyviä kappaleita. Joutsenet on uskomattoman kaunis kappale, hyvät sanoitukset jne. Myös Kesä -95 on helmi.

Toinen levy minulla on itselläni. Täytyy myöntää, että jos minulla sitä ei olisi, en luultavasti pitäisi PMMP:stä niin paljon. Radiossa soitettavat Oo siellä jossain mun ja Päiväkoti eivät ole mielestäni levyn parhaimmistoa. Ne on soitettu puhki kauan sitten, enkä voi enää tuota edellä mainittua Oo siellä jossain mun-kappaletta sietää.
Pidän melkein kaikista kappaleista toisella levyllä. Ehdottomia lemppareita ovat Matoja (räväkkä ja energinen biisi, missä mielestäni on myös ns "sanoma"), Salla tahtoo siivet (järkyttävän kaunis kappale, yksinkertaisuudessaan), Auta mua ("Teit minusta perhosen, kaunis ja lyhyt on lento sen") ja Maria Magdalena (Tyttöjen äänet sopii tähän kappaleeseen täydellisesti).

PMMP on siis hyvä bändi, koska: lyriikat on nerokkaita, monet biisit ovat tarttuvia ja melodiat kohdallaan, tytöt ovat energisiä ja hyvä äänisiä esiintyjiä.

atmoshpere

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #53 : Kesäkuu 27, 2006, 20:58:40 »
Harva muistaa, että nämäkin tytöt olivat Popstarssissa ja se on musta hyvä. Mielestäni PMMP on yksi Suomen nerokkaimmista lyrikoitsijista.

Lainaus käyttäjältä: "zenzero"
Radiossa soitettavat Oo siellä jossain mun ja Päiväkoti eivät ole mielestäni levyn parhaimmistoa.


En voi ilmaista kuinka suurta vihaa tunnen sitä kohtaan, että nämä biisit soivat radioista. No, henkilökohtaisesti tosin pidän Päiväkodista. Oo siellä jossain mun on loppupeleissä aika rasittava kun se on niin puhki soitettu. Mielestäni ihmisillä on aivan erilainen/vääristynyt kuva PMMP:stä, koska radiossa soi vaan nimenomaan kappaleet Rusketusraidat, Joutsenet, Oo siellä jossain mun sekä Päiväkoti. Ne ovat niin sitä hittikamaa mitä soi koko ajan radioissa, siksihän ne sitä soittaakin. Mutta juuri sen takia ne ei vät todellakaan ole PMMP:n parhaimmistoa. Minun mielestäni. En ala vuodattamaan enempää.

Henkilökohtaiset lempibiisini ovat varmaankin Matoja, Maria Magdalena, Salla Tahtoo Siivet ja Joutsenet. Omistan vain PMMP:n uusimman levyn, Kovimmat Kädet, kumipainos. Maria Magdalena ja Kovemmat Kädet on tavallaan aika ahdistavia biisejä.

//olet aina kakkonen
kuka jää
kuka jää

//katso ympärillesi
kuka jää
kuka jää


Edit: Jäin miettimään vielä tätä PMMP:tä ja mieleen nousi vielä, että PMMP:tä ajatellessa minä ainakin tulen yleensä aika hyvälle tuulelle kun ne on niin energisiä tyttöjä. (:

Poissa Sakr

 • Opiskelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
PMMP
« Vastaus #54 : Heinäkuu 03, 2006, 04:46:48 »
Ensimmäisen levyn perusteella pidin bändiä lähinnä ärsyttävänä teinibändinä. Kuuntelin kaveriltani lainaaman, bändin uudemman levyn Kovemmat Kädet viime keväänä, heti ilmestymisen sen jälkeen, läpi bussimatkalla Kuopioon. Istuimme koko parituntisen matkan kavereiden kanssa bussin takapenkillä, enkä varsinaisesti keskittynyt kuunteluun. Totesin levyn olevan tylsä. En jaksanut edes kuunnella biisejä kokonaan läpi, paitsi ne jo valmiiksi tutut hitit "Oo siellä jossain mun" ja "Päiväkoti". Ei siitä muuta seurannut kuin se, että hoilasin koko illan ja yön "oo siellä jossain mun!" Myöhemmin luin levyn saaneen suurta kiitosta kriitikoilta. Ihmettelin.

Muutama päivä sitten satuimme näkemään Kovemmat Kädet uudemman painoksen alennusmyynnissä hyllyssä "kaksi levyä 15€!" ja päätimme erään kaverin kanssa ostaa molemmat tämän samaisen levyn. Päätös perustui lähinnä lukemiini hyviin arvosteluihin, joiden johdosta tuli fiilis, että pakko kuunnella se vielä läpi. Ja kun halvalla lähti... Samana iltana järjestimme kämpilläni parinkymmenen ihmisen alkoholipitoiset tuparijatkot, ja joku pisti levyn soimaan. Makoillessani parvekkeella iltaauringon lämmössä, tupakka toisessa ja siideripullo toisessa kädessä, levy alkoi kuulostaa yhtäkkiä oikein hyvältä. Myös tutut hittibiisit kuulostivat hyviltä pitkän tauon jälkeen.

Tänään kuuntelin jälleen Kovempia Käsiä, ja pakko sanoa, ettei se yhtään huono ostos ollut. Levyllä ei ole varsinaisesti yhtään huonoa kappaletta. Biisit ovat erilaisia, suurimmaksi osaksi eivät lainkaan sellaista "toisesta korvasta sisään, ja toisesta ulos"-kamaa, mitä voisi luulla levyltä suurimmaksi hiteiksi nousseiden kappaleiden perusteella. Sanoitukset ovat aitoja, eivät mitenkään wannabe-taiteellisia ja liikaa yrittäviä. Jossain biiseissä on niin monimutkaisia rakenteita, että ihan ihmettelee, miten tälläinen bändi on voinut nousta teininbändiksi. Mieleen tulee monessakin kohtaa yksi takavuosien suosikkini Ultra Bra niin sanoituksenkin kuin soundin puolesta.

Ihan harmittaa, kun löysi noin hyvän albumin vasta nyt, yli vuosi sen ilmestymisen jälkeen. Seuraavan albumin ostan mitä todennäköisimmin. Saapi nähdä, lähdenkö Ruisrockissa katsomaan bändiä. Näin sen kyllä jo viime vuoden Ilosaaressa, eikä heiltä ymmärtääkseni juurikaan uusia biisejä sen jälkeen ole tullut.
Vive le vie de Bohème!

Nashu

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #55 : Heinäkuu 16, 2006, 13:13:40 »
Luokittelen PMMP:n lempibändeihini ehdottomasti! Lyriikat ovat persoonallisia ja biisien melodioista löytyy välillä tosi jänniä käänteitä :> Omistan Kovemmat kädet -albumin ja sitä lähinnä kuuntelen, pari kertaa kirjastosta on tarttunut mukaan myös aikaisempi levy, mutta se ei ole saavuttanut niin suurta suosiota pääni sisällä. :DD KK-levyn parasta kappaletta on vaikea nimetä, niin moni biisi on omalla tavallaan ihana. Salla tahtoo siivet on kyllä erittäin hyvä ehdokas <3 Tulee melkein itku kurkkuun kun kuuntelen ja mietin yhtä ystävääni, jolla ei mene elämässään kauhean hyvin.

kun en saa sua kiinni aina pelkään vaan,
sun satuttavan itseäsi uudestaan,
enkä voi auttaa.


Myös nimikkobiisi Kovemmat kädet on koskettava. Ja Mummolakin on ihana. :>

Havina

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #56 : Marraskuu 17, 2006, 18:09:06 »
Pari päivää sitten tuli uusi levy "Leskiäidin tyttäret" ja olen oikeasti lumoissani! PMMP paranee vain huimaa vauhtia. "Kovemmat kädet" oli myös melkoinen yllätys ja siitä lähtien aloin kiinnostua enemmän bändistä. "Kuulkaas enot" on sellainen levy jolloin haluaa pitää oikeasti hauskaa, mutta tietenkin levyltä monet biisit ovat ihan huippuja! PMMP paranee entisestään ja vasta uusi levy tuli kauppoihin kuulin, että se on jo myynyt platinaa.

Aloin kiinnostua bändistä jo ensimmäisestä levystä, mutta ensimmäinen levy oli ihan ok, mutta seuraavasta "Kovemmat kädet"- levystä innostuin enemmän. Toinen levy on ihanan rauhallinen ja sellainen mukava mitä tykkää kuunella enemmän. Sanat ovat persoonallisemmat ja muutenkin levy on enemmän minun makuuni. Uusin levy vei kiinnostukseni taivaisiin ja olen todellakin kiinnostunut tästä.
Lempikappaleitani PMMP;eeltä ovat Olkaa yksin ja juoskaa karkuun, Kesäkaverit, Taiteilia, Kovemmat kädet, Auta mua, Poika ym. Kaikki kappaleet ovat ihastuttavia.

Nuorallatanssija

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #57 : Marraskuu 17, 2006, 20:46:55 »
Kylläpä esimerkiksi Taiteilia nostaa ihon kananlihalle. Liian kova pala minulle. En ymmärrä, mitä hohtoa biisissä on, mutta kai sekin aukeaa minulle joskus. Nyt ymmärrän, kun eräs kriitikko Leskiäidin tyttärien arvostelussa mainitsi: "Useampaa biisiä on varmaan upeaa hoilata livenä ja kännissä, mutta levyllä ne jäävät hataraksi".

Mutta muille biiseille toki nostan hattua, esimerkiksi Jollekin rajalle ja Tässä elämä on-biisille.

le loup-garou

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #58 : Marraskuu 18, 2006, 09:07:58 »
Oli hauska lukea tuolta topicin alusta noita kolmen vuoden takaisia Rusketusraitojen haukkumisia, kun ajattelee, kuinka erilainen bändi PMMP on tänä päivänä kuin kesällä 2003.
Minäkin tietenkin kuulin Rusketusraidat radiosta sinä kesänä, eihän siltä voinut välttyä, ja pidin biisiä ihan OK:na ja bändiä yhden turhan hitin ihmeenä. Sitten joskus viime joulun aikoihin kaikki alkoivat kehua PMMP:tä, sen uutta levyä ja Pikkuveli alkoi soida tiuhaan tahtiin radiossa. Uudelta levyltä olin kuullut sitä ennen vain Oo siellä jossain mun. Joskus viime keväänä sitten otin ja hankin molemmat levyt. Ekan levyn joutsenet oli myös tuttu laulu, ehkä juuri sen takia en kovin yllättynyt, kun kuulin Oo siellä jossain mun radiosta, ja se oli minusta todella hyvä. Ekasta levystä en tykkää ollenkaan niin paljon kuin toisesta, mutta kyllä sekin menee. Minusta PMMP on loistava bändi, varsinkin sanoituksiltaan. Laulut on pakko kuunnella muutaman kerran, ennen kuin tajuaa, mistä tosissaan on kyse. Esim. Päiväkotihan on erobiisi, mitä ei todellakaan tajua vain kuuntelemalla sen radiosta kerran tai pari tai kuulemalla pelkän kertosäkeen. Se juuri on teksteissä hienoa, musiikkia pitää tosissaan kuunnella, ennenkä juttuun pääsee tosissaan mukaan. Lisäksi tekstien aiheet ovat todella monipuolisia, ihan uutta minulle tämmöinen.
Minusta biisit ovat nimenomaan koskettavia, kunhan sanat vain ymmärtää. Oikeastaan jokainen biisi koskettaa minua jollakin tavalla, jopa matkalaulu, joka periaatteessa ei ole kuin semmoinen hyväntuulinen ööh.. ei renkutus, se on negatiivinen sana, eikä matkalaulussa ole mitään negatiivista, mutta ehkä rallatus(?) sopisi tähän kohtaan.
Entäs sitten tyttöjen keikat, mitä menoa! Viime kesän Provinssirockissa festareiden päälavan avaaja, ja millainen avaus olikaan! Olin kuullut puhuttavan heidän energisestä ja erikoisesta lavaesiintymisestään, mutta en ollut osannut kuvitella sitä sellaiseksi mitä se oli. Todella omaperäistä ja nimenomaan energistä, keikan loppuun asti. Se pitää itse kokea, ei sitä voi vain selittää. Lisäksi tyttöjen omaperäiset vaatteet ja tyyli, he ainakin vaikuttavat olevan tosissaan omia itsejänsä, eivät mitään esittäjiä.
Viimeinen silaus bändin uskottavuudelle, minun kannaltani, on, että heistä on tehty Soundiin jo kaksi haastattelua, ja siihen lehteen ei kyllä varmasti pistetä mitään musiikillisesti turhaa.
Nyt odotan, että saan käsiini uuden kevyn, Leskiäidin tyttäret. Ensimmäinen sinkku Henkilökohtaisesti on taattua PMMP:tä, lisäksi se on kuin tehty kuvaamaan erästä tuntemaani ihmistä, joten se tuo biisiin oman lisänsä, jotain henkilökohtaista. ;)

PMMP on kaikkea muuta kuin turhaa renkutusta, jopa Rusketusraidat on saanut uutta luonnetta, vaikkei ehkä syvyyttä, kuunneltuani muita biisejä. Minä tykkään.

mörkö

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #59 : Marraskuu 18, 2006, 10:52:22 »
Tykkään erittäin paljon.
Ihastuin Rusketusraidat-kappaleeseen, ja sitten kinusin niin kauan, että äiti levyn minulle sitten osti. Ensimmäiseltä levyltä lempikappaleeni on Isin pikku tyttö. PMMP:n ensimmäisen levyn kappaleet ovat ihanan erilaisia ja niissä on menoa. Toisen levyn biiseistä Onni. <3 Sanoitukset ovat nätit. :D
Paulan ääni on mielestäni parempi kuin Miran.

apinanyyba

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #60 : Marraskuu 18, 2006, 12:46:11 »
Mulla on kaikki PMMP:n levyt + pari sellasta jotka oon saanut Paulalta ja Miralta(onneksi isäni tuntee heidät). Mira on mielestäni parempi kuin Paula.
Kuulkaas Enot! levyltä paras biisi on Kesä -95. Kovemmat Kädet levyltä Pikkuveli ja Uusimmalta eli Leskiäidin Tyttäret levyltä Henkilökohtaisesti.

eicchaa

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #61 : Marraskuu 20, 2006, 00:44:26 »
Sain PMMP:n uuden levyn eilen, olen niin tykästynyt. Tämä oli kyllä vaikeasti aukeavampi levy kuin aikaisemmat, mutta nytkun tätä on soitellut useampaan kertaan, olen aivan rakastunut. Kuulostaa varsin erilaiselta kuin muut bändit/PMMP:n aikaisemmat levyt, mutta kyllä tämän PMMP:ksi silti tunnistaa.

Poissa tuulilukko

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • My gift of silence
PMMP
« Vastaus #62 : Marraskuu 20, 2006, 18:10:21 »
Itse olen tykästynyt PMMP:n vasta näiden kahden jälkimmäisen levyn myötä. Rusketusraidat nyt oli mitä oli, ei sitä oikein voi talvisin kuunnella, mutta Joutsenet otti korvaan jo alkuaikoina, kuinka kaunis kappale siinä onkaan. Kovemmat kädet -levy oli jo huima hyppäys eteenpäin enkä oikeastaan osaa sanoa yhtään huonoa kohtaa kyseiseltä levyltä, vaikka osaa kappaleista kuuntelenkin enemmän kuin toisia. Uutta Leskiäidin tyttäret levyä olen tässä muutamia päiviä pyörittänyt ja täytyy kyllä todeta että PMMP on ottanut paikkansa Suomen musiikkikartalta. Sen verran ennakkoluulotonta materiaalia ja osuvaa ettei paremmasta väliä.

Livenä olen tyttöjä nähnyt vain kerran, mutta uskoisin menon keikoilla olevan vielä sata kertaa energisempää kuin levyillä. Ehkä vielä joskus uudestaankin päädyn keikalle jos rahaa ja aikaa riittää. Omina lempikappaleina mainittakoon Joutsenet, Salla tahtoo siivet, Taiteilia, Joku raja ja Kovemmat kädet. Toivottavasti tytöillä on vielä useita vuosia edessään, tämmöistä noususuhdannetta on ollut ilo seurata.
Breathe in, who knows how long this will last..

Draco's bitch

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #63 : Marraskuu 24, 2006, 16:34:52 »
Ah, mitä loistavin yhtye. Tykästyin jo ekan levyn aikoihin tyttöihin, mutta ehdottomasti parempaan päin ovat menneet levy kerrallaan. Uskaltaisin miltei väittää bändin kasvaneen "aikuisemmaksi". Leskiäidin tyttäret soinut koko viikon repeatilla ja taitaapa soida vielä ensi viikonkin :)

Uusimmalta levyltä parhautta ovat erityisesti Joku raja, Kesäkaverit, Taiteilia ja Päät soittaa. Kävin keskiviikkona todistamassa PMMP:tä livenäkin ja on kyllä ehkä yksi parhaista livebändeistä mihin olen törmännyt. Mielikuva vain vahvistuu keikka toisensa jälkeen. PMMP on punkimpi kuin moni punk-bändit yhteensä and me likes it <3

Poissa Lilyca

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
PMMP
« Vastaus #64 : Marraskuu 25, 2006, 20:23:17 »
Tiedän, olen kirjoittanut tänne aiemminkin, mutta mielipiteet muuttuvat.

Kuuntelin tänään niitä Pmmp:n kappaleita ja tajusin (Joo, kuulostaa tyhmältä) mitä niissä sanotaan. Tai siis Rusketusraidathan on aika bimbo renkutus jonka sanoma ei ehkä ole mikään niin tärkeä, mutta näissä muissahan on todella fiksut ja älykkäät sanat. Erityisesti tykkään tästä uudesta Henkilökohtaisesti, tytöt ovat selvästi kehittyneet monessa asiassa, ja olisin ihan halukas kuulemaan tuon uuden levyn kappaleitakin.
Vaikka PmmP onkin ns. "aikuistunut", silti se on ihanan naiivi bändi. :)

Ja Pikkuveljeen olen yhäkin kyllästynyt.
Järki on nimittäin siinä, ettei ole mitään järkeä siinä, että tulee hulluksi, kun yrittää olla tulematta hulluksi. Sitä voi yhtä hyvin antaa periksi ja säästää järkeään.

Mindezu

 • Ankeuttaja
PMMP
« Vastaus #65 : Marraskuu 25, 2006, 22:31:01 »
Pidän PMMP:stä todella paljon. Tytöt ovat omaperäisiä pukeutumiseltaan, sehän siinä ensin kiinnittää huomiota. Visuaalisuus on tärkeää. Uskaltavat olla sitä mitä ovat, eivätkä esitä mitään. Todella räväkkiä persoonia, jotka eivät peittele mitään persoonistaan.
Paulan ja Miran äänet ovat oikeasti niin ihania, ja ne sopivat jotenkin lauluihin, sanoihin ja musiikkiin. Siis todellakin jotain ainutlaatuista. Laulujen sanat koskettavat ainakin itseäni paljon, osa sellaisia surullisia ja masentuneita, mutta sekä myös iloisia ja hauskoja.

Poissa Vilena

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: PMMP
« Vastaus #66 : Kesäkuu 24, 2007, 17:57:21 »
En ole koskaan erityisemmin pitänyt PMMP:n musiikista, se ei vain kertakaikkiaan ole iskenyt muhun. Nyt sitten oli juhannuksena PMMP:n keikalla, ja oli tosi hyvä keikka! Vaikka tyttöjen musiikkia ei edes tarkoituksella kuuntele, sitä kuulee kuitenkin radiosta aika runsaasti ja osan biiseistä oppii muistamaan. Voi sitten ihan kympillä laulaa mukana ainakin kertosäkeet. Esimerkiksi Pikkuveli ja Joutsenet kuuluvat niihin kappaleisiin, joita en tahdo kuunnella ellei ole pakko, mutta silti niiden kertosäkeet menevät ulkomuistista, kun ollaan oikeassa tunnelmassa! Tänä kesänä on paljon soinut radiossa Kesäkaverit, ja se on kyllä niin hyvä kuvaus Suomen kesästä kuin voi olla! Jotenkin siinä on niin oikea tunnelma ja tosi hyvät sanat. Vaikka bändi onkin kehittynyt elämänkaarensa aikana, on Miralla ja Paulalla edelleen se mukavan rempseä ote biiseissään, ja niitä on aina välillä ilo kuunnella.
Humor me.

Phoebe

 • Ankeuttaja
Vs: PMMP
« Vastaus #67 : Heinäkuu 01, 2007, 13:18:59 »
Tykkään PMMP:stä, yks suosikkibändeistäni.
Omistan kaks levyä, Kuulkaas enot ja Kovemmat kädet. Uusinta en ole vielä ehtinyt hankkimaan, hankin sen varmaan sitten kun se on halvempi. (tai kun on ylimääräistä rahaa)
Kovemmat kädet on mielestäni paljon parempi kuin Kuulkaas enot. Tykkään siinä kaikista kappaleista. Aikuistunut ekasta levystä paljon.

Isin pikku tyttö on kyllä huonoin kappale PMMP:ltä. Aika järkky.
Parhaat kappaleet ovat Maria Magdalena, Kovemmat kädet, Salla tahtoo siivet, Mummola, Päiväkoti ja Pikkuveli. Kaikki tosi hyviä.
Rusketusraidoista tykkäsin tosi paljon silloin kun se oli uusi kappale, onhan sen vieläkin kyllä hyvä. :)

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: PMMP
« Vastaus #68 : Heinäkuu 16, 2007, 01:04:16 »
Rusketusraidat ja Pikkuveli on ihan Ok biisejä. Muuten en kyseisestä bändistä välitä. Kaikki muut biisit ärsyttää ja saavat kääntämään radiokanavaa. Lisäksi Paulalla ja Miralla ei ole minkäänlaista lauluääntä. Pelkkää kanamaista hoilotusta.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

katve

 • Ankeuttaja
Vs: PMMP
« Vastaus #69 : Heinäkuu 16, 2007, 23:05:30 »
Pmmp on tällä hetkellä lempibändini, mutta faniutuminen ei todellakaan tapahtunut hetkessä. Minulle yhtyeellä oli alun perin todellisia uskottavuusongelmia, kun se tuli julkisuuteen sellaisella biisillä kuin Rusketusraidat. Onhan se ihan kiva kesäbiisi ja sillai, mutta jotenkin en edes ajatellut, että ko. kappaleen tehnyt yhtye voisi tehdä "oikeaakin" musiikkia. Kuulin kyllä joskus myöhemmin Joutsenet, mutta sekään ei saanut minua kiinnostumaan niin paljoa, että olisin ostanut vielä ekaa levyä.

Kovemmat kädet muutti kuitenkin asian. Sekin meinasi aluksi mennä minulta ohi, mutta sitten siskoni osti sen viime kesänä, kun olimme jollain epämääräisellä autoreissulla Keski-Suomen läpi. Sitä sitten kuunneltiinkin varmaan viisi tuntia yhtä soittoa, ajettiin vuorotellen, juottiin kevytkokista ja näprättiin cd-soitinta:P Mutta se oli oikeasti minulle herätys semifaniudesta aitoon kiinnostukseen. Varsinkin kappale Olkaa yksin ja juoskaa karkuun jäi saman tien päähän soimaan. Minulle pmmp on tärkeä yhtye sen tietyn välittömyyden ja rohkeuden takia. Heillä ei ole varmaan yhtään kappaletta, josta en tykkäisi.

Onko joku nähnyt Joku raja -kappaleen musiikkivideon? Se on nerokas. Oikeasti. Tuijotin sitä suu auki kun näin sen ensimmäisen kerran.

Poissa Kalke

 • Lyhennetty painos
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I told you so.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: PMMP
« Vastaus #70 : Heinäkuu 17, 2007, 00:00:38 »
Lisäksi Paulalla ja Miralla ei ole minkäänlaista lauluääntä. Pelkkää kanamaista hoilotusta.

Tuosta "Paulalla ja Miralla ei ole minkäänlaista lauluääntä" - väitteestä olen erittäin paljon eri mieltä. Joistakin lauluista voi ehkä saada sellaisen käsityksen, että he muka vain huutavat, mutta kyllä niitä kappaleita kuunnellessa tajuaa vähän epämusikaalisempikin (niin kuin minä), että lauluääntä löytyy ja paljon.
Eikö muka Joutsenista huomaa sitä? Oo siellä jossain mun? Kiitos? Ne lauluthan suorastaan kiljuvat (näin kuvainnollisesti) sitä, että tytöt osaavat laulaa.
Muutenkin melko huonosti perusteltu väite, etten sanoisi.
Erkoisemmat laulut, kuten Taitelia, ovat myös ihania. Taitelia varsinkin kuuluu ehdottomiin lemppareihin PMMP'ltä.

Nojoo, siitä pääsenkin itse asiaan. Minäkin pidän hyvin paljon PMMP'stä, joka erottuu edukseen tästä suomalaisten naislaulajien massasta. He uskaltavat olla erilaisia ja tehdä erilaisia lauluja. Mikäs sen parempaa? Levyistä omistan kaikki, tosin niistä vain parhaat palat (eli hyvin monta kipaletta per levy) olen valinnut Mp3-soittimeeni.

Hankalaa mainita lempikappaleitani PMMP'ltä, mutta niitä ovat ainakin Joutsenet, Onni, Matoja, Kiitos, Henkilökohtaisesti, Taitelia ja Tässä elämä on.
Kaksi keikkaakin olen tytöiltä nähnyt, kummatkin festrikeikkoja, mutta mainioita olivat. Hauskoja ja räväköitä vetoja kumpainenkin.
"A goal without a plan is just a wish."

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: PMMP
« Vastaus #71 : Heinäkuu 17, 2007, 00:53:24 »
Lisäksi Paulalla ja Miralla ei ole minkäänlaista lauluääntä. Pelkkää kanamaista hoilotusta.

Tuosta "Paulalla ja Miralla ei ole minkäänlaista lauluääntä" - väitteestä olen erittäin paljon eri mieltä. Joistakin lauluista voi ehkä saada sellaisen käsityksen, että he muka vain huutavat, mutta kyllä niitä kappaleita kuunnellessa tajuaa vähän epämusikaalisempikin (niin kuin minä), että lauluääntä löytyy ja paljon.
Eikö muka Joutsenista huomaa sitä? Oo siellä jossain mun? Kiitos? Ne lauluthan suorastaan kiljuvat (näin kuvainnollisesti) sitä, että tytöt osaavat laulaa.
Muutenkin melko huonosti perusteltu väite, etten sanoisi.


Se olikin mielipide, toinen tykkää toinen ei. En jaksa kuunnella niiden ulinaa. Esim. Joku raja on täyttä huutamista.  Ja äitinikin on kanssani samaa mieltä ja hänellä sentään oli aikoinaan musiikin numero 10.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa Seireeni

 • Kielipoliisi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 17 seconds is all you need
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: PMMP
« Vastaus #72 : Heinäkuu 17, 2007, 12:46:51 »
Esim. Joku raja on täyttä huutamista.  Ja äitinikin on kanssani samaa mieltä ja hänellä sentään oli aikoinaan musiikin numero 10.

Minulla on absoluuttinen sävelkorva, ja minusta se on kaukana huutamisesta :) Jos laulun aiheena on naiseen kohdistuva perheväkivalta ja kertosäkeessä mennään todella korkealle, niin pakkohan se nyt on laulaa kovaa. Ihan äänen muodostuksen ja sanoman perillemenon kannalta. Ärsyttää vain sellainen mentaliteetti, että heti jos ei laulu ole sellaista r'n'b-jodlausta vaan lauletaan korkealta ja kovaa, niin "ei osata laulaa". Mutta sehän on sinun mielipiteesi.

Eli minäkin siis tykkään ja paljon! Tykkäsin alun alkaenkin Rusketusraidat-renkutuksesta, minusta se oli aivan mainio. En kuitenkaan kiinnittänyt bändiin suurempaa huomiota ennen Kovemmat kädet-albumia. Kovemmat kädet oli juuri se veto, jolla PMMP kiinnitti paikkansa Suomen musiikkimarkkinoilla. Silloin minäkin aloin ottaa heidät vakavasti.

 Suhtaudun hirveän kriittisesti suomenkielisen musiikin sanoituksiin, mutta PMMP on todellakin läpäissyt seulani 100-prosenttisesti. Tykkään biisien lyriikoista todella paljon. Ne ovat hyvinkin arkisia, mutta todella koskettavia ja niihin pystyy varmasti kuka tahansa samaistumaan. Huumoriakin löytyy, kuten esim. Taiteilia-biisissä. Joissakin biiseissä on niin vahvat lyriikat ja sanoma, että tulee kylmät väreet (esim. Joku raja). Edellämainitun musiikkivideo on muuten yksi suosikeistani! Todella pysäyttävän karmiva video kaikessa häähilpeydessään. En muuten jaksa olla ihmettelemättä ihmisten tyhmyyttä: YouTubessakin kommentit ovat luokkaa "joo ihan hyvä biisi mut huono video" tai "tää video on ihan tylsä kun siinä vaan kuvataan jonkun häitä". AARGH! Ovatko ihmiset tosiaan niin sokeita, etteivät pysty näkemään sen häähumun ja "yksinkertaisuuden" taakse?

Arvostan Paulaa ja Miraa muusikkoina ja naisina todella paljon. Minusta on ihanan virkistävää, että he ovat päässeet pinnalle juuri omien meriittiensä ja lahjojensa ansiosta, eikä millään ulkoisilla avuilla. He eivät ole suostuneet levy-yhtiöiden pompoteltaviksi. Jostain haastattelusta luin, että heitä alkuaikoina pyydettiin "rajoittamaan vähän", mutta tytöt pitivät päänsä ja tekivät juuri niinkuin halusivat. Asiaa!

Yhtään levyä en omista, mutta Leskiäidin tyttäret olisi tarkoitus hankkia jossain vaiheessa. Kovemmat kädet olen kuunnellut puhki ja Kuulkaas enot! taas ei ole mielestäni niin kovin hyvä, vaikka siellä helmiä onkin. Lempibiisejäni ovat mm. Joku raja, Kesäkaverit, Mummola, Matoja ja Rusketusraidat, jonka kävin vetäisemässä karaokessa tämän kesän Ruisrockissa :) PMMP:n biisejä on muutenkin tosi kivaa laulaa, koska ne sopivat äänialalleni hyvin. Pakko nähdä tämä bändi joskus livenä!
Ja naamiaiset satumaan, ne on lopuillaan
Niin seireeni vei kuninkaan

Poissa Kalke

 • Lyhennetty painos
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I told you so.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: PMMP
« Vastaus #73 : Heinäkuu 17, 2007, 15:18:14 »
Joissakin biiseissä on niin vahvat lyriikat ja sanoma, että tulee kylmät väreet (esim. Joku raja). Edellämainitun musiikkivideo on muuten yksi suosikeistani! Todella pysäyttävän karmiva video kaikessa häähilpeydessään. En muuten jaksa olla ihmettelemättä ihmisten tyhmyyttä: YouTubessakin kommentit ovat luokkaa "joo ihan hyvä biisi mut huono video" tai "tää video on ihan tylsä kun siinä vaan kuvataan jonkun häitä". AARGH! Ovatko ihmiset tosiaan niin sokeita, etteivät pysty näkemään sen häähumun ja "yksinkertaisuuden" taakse?

Todellakin näin. Aluksi video herätti hieman kummeksuntaa, mutta kun katselin sen uudestaan ajatuksen kanssa, niin sen idea ja merkitys menivät perille. Video on todella - pelottava kenties? Loistava toteutus ja idea ainakin.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 17, 2007, 15:22:43 kirjoittanut Kalke »
"A goal without a plan is just a wish."

Poissa Nathaniel

 • melkoinen kelmi
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • neitihaamu
 • Tupa: Luihuinen
Vs: PMMP
« Vastaus #74 : Heinäkuu 18, 2007, 18:39:01 »
Hienoa musaa totta vie. Olin juuri Ruisrockissa kuutelemassa kyseistä bändiä, ja kyllä se sade vaan siinä kuunnellessa unohtuu. Lanne pyörii, kädet ilmassa ja laulaen mukana.

PMMP:n kappaleiden sanat ovat hienoja (joskus jopa hiukan pelottavia). Raikkaita. Sanat jäävät erittäin helposti päähän ja ne oppii nopeasti. Kappaleet eivät kuitenkaan ole sellaisia Novan päähän jättämiä kappaleita vaan itse niitä tulee hyräiltyä aina toisinaan. Kappaleiden tunneskaala on laaja. Välillä aivan sydän jammailee ihanan hitaan musiikin tahdissa, kun taas toiset kappaleet räväyttää "täältä tullaan bileet!".

Hyvää vapaa-ajan musiikkia. En kuitenkaan omista yhtään levyä. Tarkemmin ajateltuna voisin kyllä hankkiakin sellaisen..
If I'cant hear your heart beat, you are too far away

Poissa Meenai

 • Helmisimpukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: PMMP
« Vastaus #75 : Elokuu 11, 2007, 13:54:27 »
Omistan jokaisen PMMP:n levyn. En ole mikään suuri fani, mutta sanoitukset ja melodiat ovat loistavia. Lauluääntä Miralla ja Paulalla ei kovinkaan paljoa valitettavasti ole, mutta kappaleiden takia minä tätä kyseistä bändiä kuuntelenkin. Lempikappaleeni on levyltä Kuulkaas enot! Joutsenet. Se on ihana, haikea ja erittäin kaunis. Kovemmat kädet levyltä lempikappaleeni on Oo siellä jossain mun. Ihanan kaunis ja erittäin haikea ja kaipaava. Leskiäidin tyttäret levyltä lempikappaleekseni on noussut Taiteilia. En tiedä mikä siinä viehättää, mutta se on vaan sellanen kiva kappale :)

Poissa Villi Lohi

 • Pasi
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Morning is working.
Vs: PMMP
« Vastaus #76 : Elokuu 23, 2007, 13:01:43 »
En pitkään aikaan jaksanut kiinnostua PMMP:stä yhtään, osaksi juurikin popstars-menneisyyden takia ja toisaalta myös siksi, että Rusketusraidat ei tehnyt minkäänlaista vaikutusta ja inhosin sitä seurannutta Joutsenet-kappalettakin kaikessa pateettisuudessaan. Siinä sitten kului pari vuotta, joiden aikana bändi oli itselleni täysin yhdentekevä.

Kovemmat kädet -albumin ilmestyttyä kuulin silloin tällöin radiosta/baarissa PMMP:n itse asiassa ihan kivoja biisejä. En kuitenkaan vieläkään jaksanut juuri innostua, vaikka aloinkin hieman vastentahtoisesti kiinnostua. Kaveripiirissäni esiintyi myös suuren luokan faneja, joten bändiä alkoi olla vaikea välttää. Viimeisen niitin löi ystäväni, jonka musiikkimaku on suhteellisen sama kuin itselläni ainakin jollain tasolla ja joka lopulta vain lykkäsi Kovemmat kädet käteeni ja käski kuunnella. Siitähän se sitten alkoi eikä loppua näy.

Edelleen suosikkini on Kovemmat kädet -levy, vaikka tykkään kyllä Leskiäidin tyttäret -platasta myös. Yksittäisistä kappaleista suosikkejani ovat Auta mua, Kovemmat kädet, Maria Magdalena, Matkalaulu, Henkilökohtaisesti, Pikkuveli, Kesäkaverit ja Päät soittaa. Nyt kuluneen kesän aikana tuli nähtyä PMMP muutamaankin otteeseen livenä eikä todellakaan pettänyt odotuksia. Pitää varmaan mennä vielä ensi viikolla katsomaan, kun kerran Helsingissä keikkaa heittävät.

Hieno, hieno bändi.

messenger

 • Ankeuttaja
Vs: PMMP
« Vastaus #77 : Maaliskuu 22, 2008, 16:38:41 »
Itse pidän PMMP:stä todella, todella paljon. Bestikseni kuunteli joskus vuonna 2005 tosi paljon, ja minä jouduin kelkkaan mukaan. Kun kuulin ensimmäistä kertaa Joutsenet, se mykästytti minut täysin. Ihana kappale. PMMP:n sanoitukset ovat ihania ja biisien melodia mykistyttävä. itse soitan pianoa ja minulla on Matkalaulun, Pikkuveljen, Joku rajan ja Rusketusraitojen nuotit. Eivät helppoja kappaleita soittaa. Mutta musiikki tosiaankin vei mennessään. Suosikki kappaleita minulla on monia, mutta Kesäkaverit, päät soittaa, Päiväkoti ja Matkalaulu ovat nousseet todellisiksi suosikekseni. Kaikissa erilainen toteutus. Kesäkaverit niin rento ja vapaa kappale, Päät soittaa on hauska ja mukaansatempaava, Päiväkoti niin hempeä ja ihana sanainen ja Matkalaulussa mukava melodia ja hauskat sanat. Yhdessä näisä tulee minun lempi bändini. PMMP rulettaa!

Poissa adswil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: PMMP
« Vastaus #78 : Maaliskuu 29, 2008, 20:16:09 »
PMMP on yksi lempibändeistäni vielä tälläkin hetkellä, vaikka tykästyin siihen jo joskus ensimmäisen levyn ilmestymisen aikoihin - ja kokonaisuutena musiikkimakuni on muuttunut aika radikaalisti näiden kuluneiden vuosien aikana. PMMP:hen en kuitenkaan näytä koskaan kyllästyvän. Tyttöjen musiikki on mielestäni todella persoonallista, heidän biisinsä erottuvat edukseen suomalaisen popin tylsästä massasta. Useimpien laulujen sanoitukset herättävät paljon ajatuksia ja ovat huomattavasti mielenkiintoisempia kuin tavalliset rakkauslaulut, ja tykkään ihan hirmuisesti myös Paulan ja Miran lauluäänistä.

Omistan kaikki PMMP:n levyt paitsi en Puuhevonen-lastenlaululevyä, jonka kuitenkin ajattelin joskus hankkia, sillä PMMP:n versiot lastenlaulurenkutuksista eivät mitenkään voi olla huonoja. Levyistä suosikkini on varmaankin Kovemmat kädet, siltä levyltä löytyy monta biisiä, joita saatan kuunnella monta kertaa peräkkäin ihan riemuissani. Tämänhetkisiä lempibiisejäni ovat ainakin Päiväkoti, Matoja, Salla tahtoo siivet ja Taiteilia.

Livenä olen nähnyt PMMP:n vaivaiset kaksi kertaa, mikä kyllä harmittaa. Olen kuitenkin fanittanut bändiä iät ajat, mutta he keikkailevat aivan liian harvoin täällä päin :< Nuo kaksi näkemääni keikkaa olivat kuitenkin loistavia kokemuksia, Paula ja Mira saivat tosiaan yleisön mukaan ja vetivät loistavan show'n.
In my world love is for poets - so I'm trying to be one.

Bélen

 • Ankeuttaja
Vs: PMMP
« Vastaus #79 : Toukokuu 23, 2008, 15:17:43 »
PMMP on todella loistava bändi. En ole nähnyt livenä kertakaan, mutta levyjä on tullut kuunneltua.  Tyttöjen äänet ja laulun sanat on hyvät.  En oikeestaan keksi mitään joka siinä bändissä ois pielessä.  Todella energistä musiikkia, piristää kummasti.

Poissa Kalke

 • Lyhennetty painos
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I told you so.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: PMMP
« Vastaus #80 : Huhtikuu 01, 2009, 12:05:44 »
Olipa tämä hukassa, vaikka uusi levykin on tullut.

Mielestäni Veden Varassa on kiva läpyskä, itse ostin sen vasta eilen. Parhaimpia kappaleita ovat Pariterapiaa, San Francisco on kans tosi kiva, samoin Lautturi, Viimeinen Valitusvirsi ja Merimiehen Vaimo. Vähän niin kuin kaikkien levyjen kanssa, piti tätäkin kuunnella pari kertaa, ennen kuin kappaleet alkoivat avautumaan. Tulva on ainoa, jota en oikein jaksa kuunnella, hieman liian yksitoikkoinen ja ei-niin-energinen. Myöskään Kuvia ei ihan iske, mutta muuten kaikki ovat kyllä oikein kivoja kappaleita.

Outoa, että tuota Viimeistä Valitusvirttä ei juurikaan kuullut radiosta, mutta Plaza arvostelussaan puhuikin näistä "Lammas-asemisista". Mikähän on seuraava sinkku? Mitä muut olette tykänneet Veden Varaan - levystä?
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 02, 2009, 10:08:58 kirjoittanut Kalke »
"A goal without a plan is just a wish."

Poissa last hero

 • Naaperkuutiainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Love only matters
 • Pottermore: MidnightHowl38
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: PMMP
« Vastaus #81 : Huhtikuu 01, 2009, 17:07:52 »
PMMP on ihana. ^^
Nyt vasta ehkä kuukausi sitten alko semmonen vähän isompi fanitus, musiikkia olen diggaillut kyllä jo reilun vuoden ainakin.
Levyjä en vielä omista, mutta kaverilta tällä hetkellä on lainassa kolme ensimmäista ja suunnitelmissa ostaa tuo Veden varaan heti kun pääsen semmoseen paikkaan mistä löytyy kyseinen levy.
Lempibiiseiksi voisin mainita ainakin Matoja, Mummola, Kesä-95, Taiteilia, Päät soittaa ja Kohkausrock, eli vähän nopeempaa menoo. Sanat on melkeimpä jokaisessa biisissä aivan loistavat.
"But why's she got to go to the library?"
"Because that's what Hermione does. When in doubt, go to the library."

Poissa Kalke

 • Lyhennetty painos
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I told you so.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: PMMP
« Vastaus #82 : Huhtikuu 15, 2009, 12:05:50 »
Hei, radiosta kuului juuri Lautturi, eli mitä ilmeisimmin se on nyt seuraava sinkku :D Kiva valinta, sellainen jonka radioasematkin ottavat soittolistoilleen, eivätkä "lammastele", niinkuin Valitusvirren kanssa...
"A goal without a plan is just a wish."

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: PMMP
« Vastaus #83 : Tammikuu 03, 2010, 17:18:23 »
PMMP on yllättävän hyvä ollakseen suomalainen ja suomeksi laulava bändi! Varmaan tuolla mittakaavallani (siis suomeksi laulava yhtye) paras lajissaan, tämä on suuri mielipiteeni. Bändiltä on tullut ihan mukavia lurituksia, jotka ovat tarvittavaa piristystä siihen mitä yleensä kuuntelen.

Sen suurempi fani en siis ole, kuuntelen satunnaisesti. Albumeja ei ole, eikä mitään fani-tuotteita. Suosikkikappaleikseni tältä yhtyeeltä ovat nousseet Pikkuveli (hyvä cover) ja Rusketusraidat. Vaikka nämä kappaleet ovatkin erilaiset, pidän niistä silti: Pikkuveli saa minut ajattelemaan, Rusketusraidat taas nostattaa hymyn huulille :)
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa Haltiamieli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Photography
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: PMMP
« Vastaus #84 : Kesäkuu 14, 2010, 13:09:28 »
PMMP on yhtye, josta olen pitänyt pikkulapsesta saakka. Aina on joululahjalistallani lukenut "PMMP:n uusin levy" ja niinpä omistan suurinpiirtein kaikki levyt. Joskus on hiljaisia kausia ollut, mutta aina ovat kappaleet löytyneet MP3:stani, ja niitä on sitten silloin tällöin tullut kuunneltua. Osaan monet kappaleista ulkoa, ja koska PMMP:n musiikki on aikasta koukuttavaa, tulee kappaleiden mukana hoilattua kovaan ääneen.
Levyt ovat mukavan monipuolisia, ja kappaleita kun on tahkonnut niin niistä löytää joka kuuntelukerralla uutta merkitystä. Huomaan aina vanhojakin kappaleita kuunnellessani, että löydän niistä aina jotain uutta. Monet uudet kappaleet ovat päässeet suosikkilistalleni, vaikka ne saavatkin pienen angstin päälle. Hiljennyn aina PMMP:tä kuunnellessani ja uppoudun musiikkiin ja sanoihin. Vaikkeivät kappaleet minun elämääni niinkään kosketa, ovat ne osa minua ja todella tärkeitä minulle. Monesti puran angstini kuuntelemalla PMMP:tä.

PMMP on aina ollut osa elämääni. En ole koskaan nähnyt sitä livenä (vaikka mahdollisuus tulee kyllä tänä vuonna, jos pääsen Ankkarockiin <2), mutta aikomus olisi tulevina vuosina tulla näkemään monesti. PMMP on minulle tärkeä yhtye, ja tulen kyllä suremaan jos se hajoaa joskus.

On ihan pakko mainita, pienenä minua PMMP:ssä innosti juuri se, että minulla on sama nimi kuin toisella yhtyeen laulajista. ^^
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

Poissa tulppaanipenkki

 • kastelua vailla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: PMMP
« Vastaus #85 : Heinäkuu 20, 2010, 15:23:49 »
Olen tykkäillyt PMMPstä jo kauan, mutta nykyään kuuntelen sitä enää aika vähän. :( Saattaa johtua siitä, että bändillä on vain muutama sellainen tosi hyvä biisi ja muista en sitten niin välitäkään. Tai en tykkää kuunnella niitä, vaikka ne olisivatkin hienoja biisejä. Sellaisia Joku Raja- tyylisiä biisejä en vain voi kuunnella, olisivat kuinka kantaaottavia hyvänsä. Minun täytyy saada nauttia musiikista ja en nauti vastaavista kappaeista juurikaan.

Mutta, ei sillä, että en nauttisi jostain PMMP:stä, päinvastoin! Mahtavia biisejähän on iso liuta, ihan näin alkajaisiksi: Lautturi (ehdoton suosikkini!), Joutsenet, Salla tahtoo siivet, Poika, Matkalaulu, Tässä elämä on ja Päiväkoti. Mitään levyjä en ole tarkoituksella hamstrannut, vaikka Leskiäidin tyttäret löytyykin hyllystä. Suosikkini jakautuvat kuitenkin niin eri levyille, ettei levyjä tulisi kuunneltua kokonaan.
 
PMMP:ssä mielestäni olennaisinta on asenne! Biisit ovat täynnä asennetta ja tehty oman mielen mukaan. Bändi on kulkenut valtavan kehityskulun Rusketusraidoista. Vaikka onhan ekallakin levyllä mukavia biisejä, mutta kyllä Veden Varaan on jo huomattavasti kypsempi. He kehittyvät, eivätkä jää junnaamaan yhteen kohtaan, kuten olisi voinut hyvinkin käydä. Mainitsen vielä, että rakastan PMMP:n biisien sanoituksia. Ne eivät sano mitään suoraan, mutta ovat hyvin tajuttavissa.

En itse asiassa ole nähnyt PMMP:tä livenä, mutta se olisi tosi siistiä. Mitä ny heidän lavaesiintymistään olen nähnyt, sekin on mukaansatempaavaa ja täynnä asennetta :).
We're not gonna sit in silence,
We're not gonna live in fear

Poissa Kettutyttö

 • Sivullinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: PMMP
« Vastaus #86 : Heinäkuu 22, 2010, 17:42:00 »
PMMP on ehdottomasti lempibändini! En pitänyt PMMP:stä kovinkaan paljon nuorempana (paitsi vähän Tässä elämä on -kappaleesta), varsinkaan Ruskiksista ja Pikkuveli-coverista, jotka ovat pahasti radion puhkikuluttamat.
Tutustuin kunnolla bändiin pari vuotta sitten, kun aloin kuunnella YouTubesta kappaleita, sitä ennen olin kuunnellut muutaman kappaleen radiosta. Pian ostin kaksi ensimmäistä levyä, Kuulkaas enot! ja Kovemmat kädet. Ja sitten Leskiäidin tyttäret. Ja sitten Veden varaan, joka on kai näistä lempparialbumini. Ja albumien kuvitukset ovat aivan mahtavia! Varsinkin viimeisimmän.
Lempikappaleitani ovat Kuvia, Kohkausrock, Pariterapiaa, Matoja, Taiteilia, San Fransisco, Se vaikenee joka pelkää, Mummola, Ikuinen leikki ja Poika. En omista Puuhevosta, se ei jollain tavalla kiinnosta. Pidän enemmän näistä "kypsemmistä" huutokappaleista.
Olen myös lukenut PMMP-kirjan ja meinasin ostaa live dvd:n mutten sitten ostanutkaan - mitä kadun nyt - koska bändi näyttää niin hyvältä livenä. Odotan myös innolla PMMP kuvina -valokuvakirjaa. En ole keikalla käynyt vielä, mutta pakko päästä joskus. Vaikka ensi kesänä Ruissariin...
Olin vähän yllättynyt kun huomasin jokaisen kaverinikin kuuntelevan enemmän tai vähemmän Paulan ja Miran Molempia Puolia.
Osaan kaikki kappaleet ulkoa ja soittaa pianolla Lautturin ja Se vaikenee joka pelkää (nuotit kirjoitin itse kuuntelemalla).
Rakastan tyttöjen dramaattisuutta.
Ja varsinkin vikan albumin kuvituksessa olevia vaatteita!

PMMP on vaikuttanut elämääni aika paljon. Muutuin esim. Matoja ja Kohkausrock -kappaleiden myötä paljon itsevarmemmaksi ja uskallan olla mitä olen. PMMP:n musiikki on antanut voimaa pahimmilla kausillani. Rakastan tyttöjen ääniä! Kuuntelenkin PMMP:tä monta, monta kertaa viikossa.
Ah, PMMP!

//Ainiin ja unohdinko mainita ne sanoitukset? NEHÄN ovat parasta!!
Kaikki olennot kuolevat yksin.

Poissa Mansikkarahka

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: PMMP
« Vastaus #87 : Helmikuu 08, 2012, 18:45:29 »
Minä olen ollut PMMP-fani nyt viisi vuotta. Pidin Rusketusraidat ja Matkalaulu -biiseistä silloin, kun ne olivat uusia, mutta en muuten niin innostunut bändistä silloin. Kovemmat kädet -levy tosin tuli hankittua jo silloin. Fani minusta tuli Emma-gaalan 2007 myötä, kun bändi esitti siellä Joku raja -biisin. Siellä oli jotain teknisiä ongelmia äänentoistossa, kun sanoista ei saanut selvää (ei paikanpäällä, eikä tv:stäkään katsottuna), mutta pidin melodiasta heti. Kotona sitten kuuntelin biisin netistä ja tutustuin muutenkin bändin tuotantoon enemmän. Siitä se lähti.

Minusta bändissä parasta on bändin energisyys ja uskallus heittäytyä täysillä. Paula ja Mira vaikuttavat minusta todella hyviltä tyypeiltä. Bändin biiseissä taas on sanomaa. Heillä on biisejä laidasta laitaan, niin kevyitä hassuttelu biisejä, kuin vakavia ja rankoista aiheistakin kertovia biisejä.
Bändiltä on vaikea sanoa yhtä parasta biisiä, mutta parhaimpia ovat minusta Joku raja, Merimiehen vaimo, Taiteilia, Tässä elämä on ja Viimeinen valitusvirsi.

Myös äitini pitää PMMP:stä. Hänen kanssaan aina autossa kuuntelen bändiä. Minulla on kaikki bändin levyt Puuhevosta lukuunottamatta, sekä live-dvd, PMMP-kirja ja Vaahtopäät-valokuvakirja. Olen nähnyt PMMP:n kaksi kertaa Emma-gaalassa, mutta en ole koskaan ollut bändin omalla keikalla. Täytynee joskus mennä, kunhan tulevat tarpeeksi lähelle.

Poissa JK

 • Vatipää
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • Blogini
 • Tupa: Luihuinen
Vs: PMMP
« Vastaus #88 : Helmikuu 26, 2012, 22:13:14 »
Ihanaa, nyt löyty niin mun aihe!!

Mä tykästyin heti 2003 kun Rusketusraidat -hitti ilmestyi. Tietysti en silloin liiemmin kappaleen sanomaa (7v) ymmärtänyt, mutta tykkäsin silti :D Siitä lähtien on Pemujen levyjä tullut ostettua/hommattua/saatua ja mitä enemmän levyjä on tullut, sitä suuremmaksi fanitukseni on kasvanut. (Nykysin se on jo aika kovaa...)
Leskiäidin tyttäret -albumin tullessa rakastuin bändiin lopullisesti ja peruuttamattomasti :D Se ja Veden varaan ovat vai uskomattoman täydellisiä! Molemmista levyistä löytyypari kappaletta, joille kesti hetki lämmetä, mutta kun niihinkin "tottui" niin levyistä tulee vain kerta kerralta parempia.
Parhaat kappaleet (= kaikki) varmaan on (sanon joka levyltä vaikka kaks) Poika, Isin pikkutyttö Matoja, Salla tahtoo siivet, Joku raja, Kohkausrock, Viimeinen valitusvirsi ja Merimiehen vaimo. Mutta tosiaan, tykkään todella paljon JOKAISESTA kappaleesta, paitsi Oo siellä jossain mun ja Noitalinna Huraa -cover Pikkuveli oli joskun niin sanotulla "Ei-listalla". Nykysin nekin on suosikkejani :P
Myös uusi biisi 4ever Young on aivan uskomaton, vaikka olen kuullut sen vain kerran ja silloinkin keikalla. Mutta YouTubessa muutamaa hyvää videota on tullut popitettua aikas paljon! Tästä päästäänkin siihen live-esiintymiseen... PMMP on ehdottomasti paras Suomessa kiertävä livebändi!!! Olen nähnyt niitä 19 (vappuna tulee 20. keikka) ja joka kerta se mahtavuus vaan jaksaa yllättää! Paulan ja Miran energisyys, hauskat spiikit ja se kaikki vaan ovat niin uskomatonta! En oikeesti osaa kuvailla sitä mahtavuutta, mikä keikoilla on tai niillä olevaa tunnetta... RAKASTAN :)

Olen myös viimeaikoina saanut PMMP-foorumilta hyviä uusia ystäviä, joiden kanssa keikoilla tulee kierreltyä. Mutta valitettavasti suurin osa on ikärajallisiä, joten seuraava keikka on vasta vappuaattona Nosturilla :/ Mutta edelleen on kiva saada uusia kavereita, joten saa laittaa yksityisviestiä, jos haluaa ;) (okei, vika kappale meni osttain offiin... sori!)
\"Hyvä!\" ilkkui Bellatrix \"Draco, ota sauvat! Pimeyden lordi on tulossa, Harry Potter! Kuolemasi lähenee!\"

Poissa annips

 • siipienrepijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • But I'm just a ghost
 • Pottermore: DawnNewt14590
 • Tupa: Luihuinen
Vs: PMMP
« Vastaus #89 : Marraskuu 07, 2012, 19:31:05 »
Mä tykkään PMMP:stä tosi paljon ja olen aina tykännyt (:

Kun olin kolmen ikäinen, ilmestyi tuo PMMP:n Rusketuraidat ja kuulemma siitä pitäen olen laulanut autossa mukana, vaikken bändin nimeä tiennytkään. PMMP oli ensimmäinen fanitukseni kohde ja sitten siihen tuli mukaan Paramore ja Potterit (: Nyt tuo itse "fanittaminen" on PMMP:n kohdalla jäänyt vähemmälle, mutta tykkään vieläkin tosi paljon :)

Mä tykkäsin pienenä eniten kappaleista Joutsenet, Olkaa yksin ja juoskaa karkuun, Pikkuveli ja Päiväkoti. Tykkään noista kaikista tosi paljon, mutta lemppareita on nykyään Lapsuus Loppui, Päät soittaa, Päiväkoti, Salla tahtoo Siivet, San Fransisco ja tosi monet muut. Ensimmäinen PMMP:n levy, jonka sain oli Kovemmat kädet. Sitten mukaan tuli Leskiäidin tyttäret, Puuhevonen ja Veden varaan. Minulta siis puuttuu Kuulkaas enot ja Rakkaudesta. Enoja en oo löytänyt ja uusinta en ole vielä raaskinut hankkia.

Tykkään PMMP:n lyriikoista, melodioista ja tyttöjen raikkaasta tyylistä laulaa. Ne osaavat tehdä hitaita, nopeita, surullisia, iloisia, puhuttelevia ja hämmentäviäkin kappaleita. Muistan monia neitokaisten kappaleita ulkoon ja ne saattavat korvamatoilla päässäni parikin viikkoa.

Livenä en ole heitä nähnyt, mutta tuossa lähellä ne on melkein joka kesä Jurassic Rockissa, joten kuullut olen ja aion katsomaankin mennä (:

Tykkään ;)