Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10
1
Taikuuden historia / Vs: Harry Potter 20 vuotta: Pottermoren Wizarding World Book Club
« Uusin viesti kirjoittanut rikkoriina Kesäkuu 26, 2017, 19:20:58 »
Ite sattumalta aloittelin Viisasten kiven lukemista uudestaan. Idea on aika hauska ja nyt kun sitä kuitenkin luen, miksen lähtisi mukaan. Tosin twitteriä en käytä :D Pitää katsoa liittyisinkös
2
Kivesveto Go-Go: Äiti hei

Pari viikkoa sitten kävin keikalla, jolla esiintyi enste Hintit, sitten Koljosen tiekiista ja lopuksi Kivesveto Go-Go. Oli siistiä kun hyppi ja pomppi niin, että keikan loputtua hihansuista tippui hikipisaroita lattialle. Tällainen suoraviivainen ja konstailematon kunnon pöhellyspunkki vaan on aika ylivetoa kamaa.

Ne kuunteli musiikkia, jota ei saa lähikaupasta.
Tulin rättiväsyneenä kotiin yövuorosta.
Kirjoitin kirkon seinään vasikan verellä kuus-kuus-kuus,
vittu ne juotti mulle jotain litkuu (ja nai mua!)

Äiti hei, mua Saatana kutsuu [x4]
3
Keskustelut / Vs: Melkein sukua julkkikselle... vol. 2
« Uusin viesti kirjoittanut Kynttiläkäärme Kesäkuu 25, 2017, 23:18:46 »
Siskoni ystävän (jonka olen myös kanssa tavannut) äiti on ollut samassa koulussa kuin Daniel Craig eli nykyinen James Bond.
4
Oleskeluhuone / Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Uusin viesti kirjoittanut Ryövärintytär Kesäkuu 25, 2017, 21:28:47 »
Oon intohimoinen ihminen ihan näin yleensä ja innostun asioista helposti. Komppaan Auria siinä että vanhemmiten hitusen tasoittunut fanitus ym mutta jos kunnolla pääsen vauhtiin ja keskustelemaan toisen yhtä innostuneen fanin kanssa esim aiheesta Kelmit versus Severus tai Remus ja sen moraali, niin saattaa keskustelusta tulla varsin tulinen :--D
Ikinä en voisi sanoa kokonaan kyllästyneeni Potteriin, niin iso osa elämää se on ollut ja tulee olemaan. Toki on pitkiäkin ajanjaksoja jolloin en tee mitään Potteriin liittyvää mutta se ei todellakaan tarkoita ettenkö enää rakastaisi sarjaa, sen hahmoja ja maailmaa.
5
Jästitieto / Evanna Lynch
« Uusin viesti kirjoittanut Hopeakettu Kesäkuu 25, 2017, 21:08:42 »
(Koska Emma Watsonille ja Bonnie Wrightillekin on omat keskustelunsa, otin oikeuden perustaa myös Lunan näyttelijälle oman aiheensa.)

Evanna Patricia Lynch (synt. 16.8.1991) on Irlannin Termonfeckinistä kotoisin oleva näyttelijätär, joka tunnetaan parhaiten Harry Potter -elokuvien Luna Lovekivana. (Lunasta voimme keskustella lisää täällä.) Lynch on näytellyt myös muuan muassa elokuvissa My Name Is Emily ja Monster Butler sekä televisiosarja Sinbadissa, mutta hänen läpimurtoroolinsa oli Harry Potter ja Feeniksin kilta -elokuvassa.

Evanna Lynchin julkisia sosiaalisia medioita:
Mitä mieltä olette Evannan roolisuorituksista Harry Potter -elokuvissa? Oletteko nähneet hänen muita elokuviaan? Entä olitteko Helsingissä vuonna 2010 kun Evanna ja Neville Longbottomia esittävä Matthew Levis olivat esiintymässä fanitapahtumassa? (Asiasta lisää täällä.) Sana on vapaa! :)

- - - - - - - - -

Itse en ole nähnyt Evannaa muissa elokuvissa kuin Harry Pottereissa (vaikka My Name Is Emily kiinnostaisi kovasti trailereiden perusteella!), joten en osaa sanoa, millainen hän on näyttelijänä. Luna Lovekivana hän on kuitenkin mielestäni erittäin taitava ja hyvä valinta rooliin, sillä hän osaa mielestäni eläytyä rooliinsa loistavasti, kuten näyttelijän tuleekin. Toivon todella, että tulemme näkemään Evannaa elokuvissa vastedeskin!
6
Jästitieto / Vs: Tylycon 8.4.2017
« Uusin viesti kirjoittanut Hopeakettu Kesäkuu 25, 2017, 19:12:36 »
Vielä on melko aikaista kysyä, mutta tietääkö kukaan tässä vaiheessa, onko Tylycon mahdollisesti tulossa myös ensi vuonna? :)
7
Ihmeotukset-elokuvasarja / Vs: Mikä on Liskon suojelius?
« Uusin viesti kirjoittanut Hopeakettu Kesäkuu 25, 2017, 15:38:36 »
Tämä on kyllä äärimmäisen mielenkiintoinen aihe! Valmiita vastauksia minullakaan ei ole tarjota, mutta loikkaan mukaan pohdiskelemaan...

Voisiko suojelius olla esim.
  • Feeniks - viittaus Dumbledoreen, joka on Liskolle "enemmän kuin opettaja", mutta kuitenkin suhde on vain platoninen (Rowlingin paljastus). Jos Dumbledoren suuntautuminen ei olisi tiedossa, sanoisin että Lisko on hänen avioton poikansa ;) Noh, ei se tietysti mahdotonta ole, mutta epätodennäköistä.
  • Obskuuri - Läheinen suhde Valio Bareboneen?
  • Ukkoslintu - ei perusteluja tälle, sopisi mielestäni vaan niin hyvin

Feenikshän se kyllä voisi olla, mutta mitä se sitten spoilaisi? Eikös se ole jo julkista tietoa, että Lisko ja Dumbledore olivat läheisissä väleissä?

Ukkoslintu olisi kyllä myös sopiva Liskolle - ehkä spoileri liittyy jotenkin Frankiin, jonka Lisko vapautti ensimmäisen elokuvan lopussa?

Mutta eniten minua mietityttää tuo mainitsemasi obskuuri - onko se muka eläin? Tai siis, minä olen aina kuvitellut, että se on ennemmin eräänlainen loinen tai "henkinen kasvain" kuin eläin, ja syntyy, kun lapsi yrittää kätkeä/piilotella/pidätellä taikavoimiaan? Voiko obskuuri siis siinä tapauksessa olla suojelius? Ja jos voi, niin voiko vaikkapa mörkö olla silloin myös suojelius? (Millaisellahan ihmisellä olisi mörkö suojeliuksena? :D) Mutta siis, minäkin luulen, että Liskon suojelius on jokin taikaeläin... mutta mikä? Jokin, jota ei ole vielä esitelty Potter-universumissa?

Mielessäni kävi myös mäyrä, joka viittaisi Liskon puuskupuhiuteen Tylypahkassa, mutta mehän jo tiedämme, että Lisko oli puusku, joten ei se se voi olla... Tai ehkäpä Lisko ei jostain syystä vain kykene loitsimaan suojeliusta, kuten luutakomero ehdotti?

Pakko muuten kertoa: puhuimme ystäväni kanssa Pottereista, ja kerroin hänelle, että Rowlingin mukaan Liskon suojelius on suuri spoileri, mutta hän kuulikin että broileri. Ajatelkaa sellainen päätön paistettu broileri juoksentelemassa ympäriinsä... :D
8
Taikuuden historia / Harry Potter 20 vuotta: Pottermoren Wizarding World Book Club
« Uusin viesti kirjoittanut Lupin Kesäkuu 25, 2017, 14:30:30 »
Maanantaina 26. kesäkuuta tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun Harry Potter and the Philosopher's Stone (Viisasten kivi) julkaistiin. Pottermoressa on nyt lähdetty juhlistamaan tätä tapahtumaan kirjakerhon muodossa; Wizarding World Book Club. Ideana on että luetaan nyt aluksi Viisasten kiveä (myöhemmin muita HP-kirjoja), ja keskustellaan niihin liittyen tietyistä viikon teemoista. Keskustelu käydään Twitterissä.

Onko kukaan lähdössä mukaan? Minä ajattelin liittyä, vaikka olen epävarma siitä, jaksanko lukea Viisasten kiveä vielä kerran. Koska en käytä Twitteriä, ajattelin etsiskellä juttuseuraa täältä ja meidän Facebook-ryhmästämme. Virallisesti ensimmäinen viikko alkaa huomenna, eli Viisasten kiven 20-vuotispäivänä.

Teemat (Viisasten kivi):
01: Magic and the Muggle World
02: First impressions
03: Education
04: Friendship
05: Heroes and villains
9
Taikuuden historia / Vs: Harryn isovanhemmat
« Uusin viesti kirjoittanut Zenzibar Kesäkuu 23, 2017, 11:42:56 »
Jo Mustien sukupuusta selviää että Jamesin vanhemmat olivat Charlus Potter ja Doria Musta.

Vahvistiko Rowling silloin ennenvanhaan tämän tiedon oikeaksi, vai oliko se vain fanien spekulaatiota? Tuntuisi muuten vähän oudolta, miksi hän keksisi nyt uudet vanhemmat Jamesille.

Nuo nimet taisivat olla jossain vanhassa Mustan sukupuussa, joka oli kyllä Rowlingin kynästä. Ehkä joku luonnos tai vastaava?
10
Taikuuden historia / Vs: Harryn isovanhemmat
« Uusin viesti kirjoittanut Maria Mufasa Kesäkuu 23, 2017, 11:32:18 »
Jo Mustien sukupuusta selviää että Jamesin vanhemmat olivat Charlus Potter ja Doria Musta.

Vahvistiko Rowling silloin ennenvanhaan tämän tiedon oikeaksi, vai oliko se vain fanien spekulaatiota? Tuntuisi muuten vähän oudolta, miksi hän keksisi nyt uudet vanhemmat Jamesille.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10