Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10
1
Ihmeotukset-elokuvasarja / Vs: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan oheiskirjat
« Uusin viesti kirjoittanut samettiina Syyskuu 15, 2017, 13:02:44 »
Mitä muuten pidätte näistä uusista painoksista? Minä olen sen verran tylsä, että vanhat vihkonnäköiset punaiset ja keltaiset versiot ovat enemmän makuuni.

Itse en ole vielä näihin tutustunut, olen vain nähnyt kaupassa. Ajattelin, että jossain vaiheessa lainaisin kirjastosta ja podin sen jälkeen, ovatko ostamisen arvoisia. Mutta mitä kuitenkin tulee noiden Ihmeotukset ja niiden olinpaikat sekä Huispaus kautta aikojen -teosten kansikuviin, minäkin pidin enemmän niistä alkuperäisistä. Niissä oli mielestäni enemmän sitä jotain sekä tietynlaista "rosoisuutta".

Jotain uudistuksia nähtävästi näiden viestien perusteella on myös sisältöihin tullut: onko kirjat menneet sisällöllisesti mielestänne parempaan vai huonompaan suuntaan?
2
TV-sarjat / Vs: Vain elämää
« Uusin viesti kirjoittanut Raparperi Syyskuu 15, 2017, 11:52:57 »
Spekulaatioiden mukaan tämä on viimeinen kausi, enkä toisaalta ihmettelisi. Tähän mennessä kaikki kaudet ovat olleet mielestäni vähintään hyviä jos eivät ihan täysiä kymppejä, mutta ehkä konsepti alkaa kulua ja artistit loppua (tosin muutama kovaakin kovempi on edelleen osallistumatta, esim. Elli Haloo tai Rasmuksen Lauri).

Nämä All Stars -kauden artistit ovat mielestäni hyvin valittu, vaikkakin ehdin jo pienimuotoisesti pettyä kun Cheek ei sen enempää valottanut sairauttaan. En tosin ole lukenut Cheekin kirjaa, niin ehkä sieltä saisin lisäinfoa. Muuten oli hauska ensimmäinen jakso, oli ihanaa että nyt palattiin Hirvensalmelle ja eikä prameiltu liikaa vaan aktiviteetti oli "vain" kalastaminen itsetehdyillä ongilla (monissa nykyrealityissa minua ärsyttää tuotesijoittelun määrä, kaikki osallistujat on puettu näkyvästi jonkun brändin vaatteisiin ja kaikki ohjelmassa käytetyt tavarat ovat kalliita merkkituotteita. Rant over).

Kaikilla artisteilla on vielä materiaalia coveroitavaksi, joten siitä homma ei jää kiinni. Ekan jakson esitykset eivät ehkä räjäyttäneet vielä pankkia, mutta kyllä niitä tulee varmaan uudemmankin kerran kuunneltua.
3
TV-sarjat / Vs: Tähdet, tähdet
« Uusin viesti kirjoittanut Raparperi Syyskuu 15, 2017, 11:26:21 »
Nyt täytyy kyllä sanoa että harvinaisen mitäänsanomattomat kisaajat tänä vuonna, kukaan ei herätä minkäänlaista halua katsoa tätä kautta. Todennäköisesti en katsokaan, saatan vilkaista muutaman esityksen Katsomosta. Muutenkin tämä Tähdet, tähdet on aina ollu mielestäni vain Maikkarin heikompi vastine Vain elämää -huumalle ja nyt tämä taitaa vedellä viimeisiään.
4
Ihmeotukset-elokuvasarja / Vs: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan oheiskirjat
« Uusin viesti kirjoittanut Gil Syyskuu 15, 2017, 00:40:26 »
Ite ostin ja luin noi uudet huispauskautta aikojen ja ihmeotukset ja niiden olinpaikat kirjat. Huispauksen vaan enkuksi ja Ihmeotukset ja niiden olinpaikat suomeksi että enkuksi. Enkku versioissa mulla oli sellaiset painokset joissa oli vanhat kuvitukset. Käsittääkseni ainakin Ihmeotukset ja niiden olinpaikat kirjaan oli lisätty joitain taikaeläimiä niiden vanhojen lisäksi ja siinä oli myös Lisko Scamanderin esipuhe mikä oli minusta hauska lisä koska siinä oli viitteitä elokuvaan.
5
Ihmeotukset-elokuvasarja / Vs: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan oheiskirjat
« Uusin viesti kirjoittanut Lupin Syyskuu 14, 2017, 14:54:04 »
Ketju on jäänyt päivittämättä, mutta Huispaus kautta aikojen sekä Ihmeotukset ja niiden olinpaikat (plus Siuntio Sulosäkeen tarinat) ilmestyivät suomeksi kesällä. En ole ennättänyt vielä kamalasti tutkiskella omiani, mutta näissä uusissa on ihan uusi mustavalkokuvitus, ja vanhassa painoksessa olleet "Harryn ja Ronin kommentit" on poistettu.Leffakäsikirjoituksen suomennoksen pitäisi virallisesti ilmestyä huomenna, mutta omani ostin jo pari päivää sitten. Kohta tämän kimppuun. Tarina on tietenkin tuttu, mutta suomennokset kiinnostavat.Mitä muuten pidätte näistä uusista painoksista? Minä olen sen verran tylsä, että vanhat vihkonnäköiset punaiset ja keltaiset versiot ovat enemmän makuuni.
6
Klamydia - Pyyntö

Tervetuloa maailmaan
jonka mä itse rakensin
Astu sisään
sulle portin avasin
Mä tarinaa kerron
vaikka vielä sanoja löydä en
Kuuntele tarkkaan
ymmärrät kaiken

Mulla yksi pyyntö ois
älä vie lapsuuttani pois
Anna mun nauttia aika tää
vaikka tieni murheita tois
enkä paras missään ois
Anna elää täyttä elämää
7
Jästitieto / Vs: Pottermore (SPOILAA NELOSKIRJAA!)
« Uusin viesti kirjoittanut Adasme Syyskuu 03, 2017, 19:18:20 »
Samaa mieltä olen kuin Lupin,että olisi kiva tietää missä osuudessa tuo puuttuva pitäisi olla. (Ja kaikenparas olisi jos jostain saisi vinkkiä tähän puuttuvaan).
Itse onnistuin saada 99/100  mutta missä ihmeessä toi vika luuraa? 

Itse linna osiossa on haastavia löydettäviä, en tiijä sitte vaikka tämä miun viimeinen etsimäni olisi myös samassa osiossa,mutta missä se mokoma on??
Onko jollain antaa vinkkejä kinkkisiin/haastaviin hotspotteihin eri osioissa ja minnepäin katsoa/liikuttaa, ottaisin vastaan vinkkejä,tosin spoilerin kautta ettei pilaa muiden etsintää. 

edit//  löysin lopultakin 100/100. vinkkinä muille kinkkisimmät ovat hogwarts castlessa!
kannattaa  kieppua 360 astetta sekä katsoa ylös/alas ja todella todella hitaasti kääntyillä ja katsella kaikki mahd paikat ja valon hämyt
8
Keskustelut / Vs: Kirjeet ja kortit
« Uusin viesti kirjoittanut Kynttiläkäärme Syyskuu 03, 2017, 13:55:38 »
Kirjeitten harrastaja ilmoittautuu.

Keräilen postikortteja ja tällä hetkellä mulla on kolme kirjekaveria, joitten kanssa kirjoittelen ihan paperikirjeitä. Muutamille ystävillekkin tulee ihan perinteisiä kirjeitä mieluummin kirjoitettua kuin soiteltua. On totta, että netin välityksellä on helpompi ja nopeampi lähettää kuvia tai vieoita, mutta itse viestien kirjottaminen on minusta kynällä muakvampaa. Käsialasta näkee persoonan ja tykkään kirjeet koristella tarroilla ja kiiltokuvilla. Viimeaikoina myös vanhoista lehdistä (tai sellasista mistä on kaksoiskappaleet) leikkelen ja liimaan kuvia kirjeisiin. Ovat todella kauniin näköisiä.

Kortteja olen viimeaikoina lähettänyt vähemmän, vaikka niistä pidänkin ylikaiken. Ei ole nyt vain ollut aikaa postcrossingin harrastamiseen. kortteihin kirjoitan yleensä ihan lyhyet kuulumiset tai runon tai laulunpätkän.

nykyään kyllä ihmettelen miten postimerkkien hinnat ja postimaksujen hinnat ovat niin korkeat. Posti on mielestän ihinnoitellut itsensä ulos: hinnat on nykyään niin korkeita, ettei haluta postittaa ja koska postia käytetään vähmmän (ja luotetaan vähemmän) niin  hinotja pitää nostaa, mikä johtaa kierteeseen, ette postiä lähetetään vähemmän. Postin kulku muutenkin on nykyään mitä on, kirjeet kortit ja pektit katoilee milloin mistäkin syystä.

Harmikseni kirjepapereita ei myydä lähes missään. Käyn lähes kerran kuussa Suomalaisessa ja Akatemiassa etsimässä kirjepapereita ja aina kun kysyn henklökunnalta onko niitä, niin vastaavat ei oota ja että muutkin on niitä kysellyt. On kyllä ihme, kunihmiset niitä oikein pyytää, niin ei tule myyntiin. Ulkomailta ja kirpputoireilta löytää nykyään kirjepaperisettejä parhaiten. Ihan perus valkoisia kirjekuoria käytän itse, koristelen e yleensä tarroilla tai vastaavilla.

Kirjeiden oheen saatan laittaa muutamia kuvia tai tarroja, joskus karkkejakin. Teetä en ole lähettänyt, mutta olipa hyvä idea, laitan sen korvani taakse.
9
Epica - Decoded Poetry
10
Jästitieto / Vs: Pottermore (SPOILAA NELOSKIRJAA!)
« Uusin viesti kirjoittanut Lupin Syyskuu 02, 2017, 12:43:28 »
Minulta puuttuu vielä kolme, vaikka olen mielestäni etsinyt ihan joka paikasta. Olisipa edes tieto että missä osuudessa niiden pitäisi olla.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10